Mår bra - De gör jag !

Känns skönt att vara ledig i morgon. Jag ska se till att sova ut ordentligt. Sen ska jag bara vara, men jag får inte glömma att röra på mig också. De är något jag tycker är kul just nu. Jag pw bara eller promenerar, men jag tycker de är jätteroligt och jag känner faktiskt att de gör nytta ! De var ju längesen jag kände mig så pigg samtidigt som jag jobbar en förmiddagsvecka. Jag brukar vara väldigt trött dessa veckor. Allt går liksom på "autopiloten". Men nu känner jag mig alltid glad och pigg. Jag har min resa att se framemot och efter de vet jag inte, men jag har massor av ideer och inget känns omöjligt att fixa. Lite tålamod och gott om tid så kan jag säkert ha ännu roligare och må ännu bättre än nu (om de ens är möjligt med tanke på att jag mår hur bra som helst nu. Jag är ju till och med pigg på en jobbvecka där jag stiger upp 03:15 4 dagar i rad.Bajs i Boden !Sitter och tittar på detta programmet igen. Jag kan inte sluta skratta. De skulle finnas fler i restaurangbranschen  som har lika mycket energi och är så roliga och har så mycket kunskap som Alex !!

Ha ha.. Älskar de citatet: Bajs i Boden !


1 stor och 2 små. 


Livsfarligt med bikini..

Hello !


 
Tar en paus från att bara vara. Ser lite på tv, får massage och har de bara bra. Jag var ute på en pw. Jag träffade en en tjej ute på min runda som började snacka lite om min blogg. Hon var klädd i bikini och shorts. De var väl inget med de. Men för en del kan de bli för mycket. Vet inte om de var den tjej som förövrigt heter Lisa som orsakde detta, men de cyklade förbi en gubbe som glodde så mycket så han missade bron och höll på att ramla i vänern. Gick typ bra. Han ramla, men han var snabbt uppe igen. Ha ha så kan de gå:)


Typ där framme var de. Han missa hela bron ...


Undebara ledighet

Hej !
Hemma klockan är bara 13:30. Nu har jag fritid hela dagen och i morgon. Känns bara bra. vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag kanske ser till att bara vara. Jag är lite tröttare idag än vad jag var igår. Men jag känner mig glad och lycklig. Jag mår bra och jag vet att ibland gör jag fel, men jag duger ändå precis som jag är. Hoppas ni känner så med er själva också.

  

 2011 06 30Godmorgon !

Uppe igen. Ska iväg och jobba lite. Känner mig bra. Lite trött är jag men jag piggnar snart till efter min vanliga promenad till jobbet.
Ha en bra dag !


De sista för idag.


Nu får de bli sängen. jag ska ju faktiskt jobba i morgon. har tagit hand om mig själv den senaste timmen. Lite massage i stolen. Nu sover jag nog gott i natt. De var ju ett tagsen jag sov så nu är de dags att sova.
I morgon tar vi nya tag.Oj oj..

Hej !

Nu har jag varit igång ända sen 03:15 i natt och nu börjar jag varva ner lite och då är klockan snart 22:00. Först lite arbete fast denna dagen har jag jag kännt mig som ledig. Slutade ju så tidigt. Jag har jobbat, fast mentalt har jag varit ledig. Jag har en sån dag imorgon också. Jag jobbar, fast känner mig som ledig, jag har semster fast jag jobbar, men jag känner inte av de. Hur coolt som helst ju !!!

De känns skönt att ha fixat klart allt och i morgon behöver jag bara tänka på att jobba lite sen kan jag vara ledig  resten av torsdagen och hela fredagen !!! Jag känner just nu en stor inre frid. Allt är fixat här hemma. New York resan är fixad, endast mer pengar in bara fast jag skulle kunna skita i de för de finns cash, men mycket vill ha mer och jag vill ha mycket mer, speciellt i New York !

Först får jag kämpa på lite här hemma. Jag jobbar, fixar här hemma och försöker regelbundet promenera. Har även gjort de i kväll. 2 timmar var jag ute ungefär.


Handlat? De har jag också gjort. Nu kan jag bara slappa ett tag framöver. Jobbet i morgon inga problem. Jag har ju en arbetsdag där de mest känns i kroppen att stiga upp mitt i natten. Annars känns morgondagen som en ledig dag. Fredag är en ledig dag även om de inte skulle kännas så. De bästa är att jag jobbar, men de känns som jag är ledig. De tycker jag är en bra känsla såhär på sommaren.Pigg och glad !

Stekt fisk !


Fisk var längesen jag åt. Jag har ju den senaste månaden lagat mycket mat själv och då blir de aldrig fisk. De enda som jag vet att jag skulle klara av att fixa själv de är de där som stavas fisk och avslutas med pinnar.

Gott att äta fisk igen.. 


 


Skönt att redan vara hemma !

Tjena !

Känner mig full av energi och jag har massor att göra idag också. Trots att jag har haft en arbetsdag så känns de som jag har hela dagen nu ledigt.


Jag är ju redan hemma och med mycket att göra så är ju de perfekt. De enda som jag inte känner för att göra är att gå och handla. Jag sparar de till sist så får vi se om jag gör de ikväll eller inte.

Annars mår jag bra och känner mig pigg och som jag sa så är jag full av energi.2011 06 29

Upp tidigt igen, men jag slutar redan 12:45. De gör mig faktiskt på gott humör när jag tänker på de. De gör då inget att jag måsta ta mig upp klockan 03:15. Man jobbar en dag, men slutar redan 12.45 och man har sen en hel eftermmiddag och kväll ledigt. De bästa är att så är de på torsdag också !! Fredag sen är jag ledig hela dagen.Bara glada munnar nu !!!


Hoppas ni alla får en bra dag !
Nu kör vi !!!


Jag skrattar så mycket - Alexander är grym !Vilken frilla ska man köra på nu då ?

Klippte ju mig idag. Lite annorlunda än vad jag brukar. Väldigt kort på sidorna annars mycket hår kvar. I både lugg och nacke. FRÅGAN ÄR VAD JAG GÖR MED FRILLAN I FORTSÄTTNINGEN?Bild 1. Rakt bakåt ?


Bild 2. Lite snett sådär ?


Bild 3. Fram med håret. Lite ruffs typ..


Bild 4. Snett bakåt. Frisyren är liksom inbakad.Inte har jag slöat till än - Sover inte ..
Efter dagen klipp (klippning) så  blev de en rask promenad på någon timme...


Efter en timme gick jag och hämtade  ett paket som var till DANNE !!!


Får aldrig glömma att köra lite gröna tunnor.


Hoppas nu att jag bara kör på. Vika lite tvätt och städa upp. bara och köra på nu. 
Samtidigt drömmer jag om miljoner och  New York !
 


1 stor och 4 små..


              


Ingen slö tisdag nu också.

Hej !

Jag är hemma efter en dag på jobbet. Tidigt uppe, tidigt på jobbbet = tidig hemgång. När jag kom hem här blev jag så överraskad att  de var svalt och skönt. Ute är de tryckande hetta. De är skitvarmt helt enkelt. Då brukar de alltid bli varmt i mitt hem också, men de var som att komma in på ett ställe som har airconditionIgår var de slö måndag, men de får inte bli någon slö-tisdag idag. Jag har massor som jag vill få gjort. Jag ska strax "tagga och klippa mig. Sen får de bli en rask promenad ute i de fina vädret. Jag har lite här hemma att fixa med för jag vill ju ha ordning och reda i mitt hem så de känns som att jag får ta tag i lite vardagliga hemmafix (trökgör).. 

 Mat har jag fått i mig såklart och idag blev de korv stroganoff.2011 06 28

Godmorgon igen !
Idag är de tisdag igår var de slö måndag för min del, men jag hoppas att de inte blir någon j*vla slö tisdag idag !
Full fart från tidig morgon till sen kväll !

Ha en bra dag !
Mycket känns rätt häftigt !Slö måndag

Tjena !

Jag hade så mycket planer med denna dagen. Men där ser man att de är bätrre många gånger att leva i nuet. Min kropp har sagt ifrån lite. Nu efter en dag av arbete där jag har gått upp 03:15 så var de så illa att jag nu har legat och stensovit sen typ 14:30 fram till nu.

Jag ska i alla fall nu försöka ta tag i lite tvätt, men jag tror inte jag orkar mycket mer. Ska jag skylla på en sak till som har gjort mig trött så är de att jag har ju faktiskt haft en månad där jag egentligen inte har unnat mig någonting av vardagslyx. Jag har varit jäkligt snål och sånt sliter också på krafterna. Nu är "snålperioden" Över på sätt och vis. Jag kommer inte att göra något likande mer i sommar i alla fall med mitt sparande av itjänade pengar. Nu när jag kan liksom andas ut och inse att jag klarade mitt tuffa sprande så orkade inte kroppen låtsas mer att den har krafter att kämpa med så då ramlar Danne ihop lite grann. 

Känns som att Danne måste hitta lite ny energi någonstans. De positiva ändå är att jag har gjort en ny budget och jag har sparat nya pengar. Jag har lagt undan den summa jag planerade från början (för längesen) men jag kan också lägga undan 3000 kronor mer, vilket jag också har gjort. Samanlagt blir de ett sparande på 8000 kronor som jag sätter in på "New York kontot". Jag är inte säker på att jag klarar de, men 5000 är jag säker på att jag klarar om de är så att jag kännner för de så kan jag ju alltid ta upp till 3000 kronor från "New York kontot" om de skulle behövas. Denna budget känns bra och jag kan klara detta utan att vara snål denna månad som kommer. Jag har nätshoppat lite, i morgon ska jag klippa mig, blondera håret och de finns en hel del pengar kvar sen som jag kommer att kunna göra en hel del roliga saker för. De finns även utrymme att i fortsättning slippa laga min egen mat. Jag har börjat hämta mat igen. På nya Koppargrillen faktiskt. Idag blev de kotletter  

Kul att känna att jag kan spara mycket , men samtidigt unna mig lite vardagslyx. Om jag inte minns fel så var de detta jag ville från början när de gällde sparandet av pengar till mina  resor. Jag skulle leva som vanligt. Danne med vardagslyx, men samtidigt klara 3 resor på ett och samma år. YES !!! Nu klarar jag detta, de är jag helt säker på. Allt går klockrent som vanligt.. Även om de idag har varit en slö måndag efter en arbetsdag som ändå har varit som vanligt.

  


Ny vecka !

Godmorgon !

Måndag idag. Ny vecka nya tag. Upp 03:15 känns lite tufft, men jag slutar ganska tidigt idag ändå. Ny vecka = Nya friska tag med jobb och mycket annat.

Ha en bra dag !

En miljon kronor och tankar om 60 000 kronor.

Hej på er denna söndagkväll.

Veckan börjar lida mot sitt slut de kommer snart en ny vecka med för min del arbete med tidigt upp ur sängen. Men jag slutar ganska tidigt hela veckan. Klockan 13:35 och de finns även dagar där jag slutar 12:45, de kan man inte klaga på.

Planeringen inför New York resan handlar nu bara om pengar. Jag vill spara mycket för att ha och spendera i New York. Jag klarade denna månads-budget och jag är så glad för de. Nu behöver jag inte vara så snål längre. Nya pengar kommer in om några timmar och jag tänker inte lägga undan lika mycket denna gången. En hel del, men inte lika mycket för de sliter på mig och de är verkligen inte roligt att spara hur mycket som helst även om man blir nöjd när man fixar de. Men de blir ändå en hel del pengar in på sparkontot denna gången också så jag får tänka mig för ändå vid alla inköp jag gör fortsättningsvis också.Vad jag ska göra efter New York? De har jag funderat på, men konkret gör jag inget innan denna resa är avklarad. Jag kommer inte heller att tex snåla med cash i New York  för att sen ha till något annat när jag kommer hem från min resa. De är detta som gäller. My Dream och när detta är klart jag då tar jag tag i andra saker som jag tänker på, och de är ganska mycket tokiga saker de.

För ca ett årsen så funderade jag för första gången på riktigt allvar hur jag i framtiden skulle kunna få in
en miljon kronor. Jag hade många lösningar och jag tyckte då att de var riktigt häftigt att lilla jag kunde se alla möjligheter till att faktikt kunna fixa en miljon cash till mig själv. Detta en miljon projekt (om jag får kalla de så) de är något som kan bli verklighet om 10- 15 år. De är inget jag fixar på 1-2 år och inte 4-5 heller. De vore naivt att tro de. Men 10- 15 år och de känns realistiskt och bara de tycker jag är rätt häftigt. För ca ett årsen satte jag liksom "bollen" i rullning och målet är att dra in en miljon. Jag placerade lite pengar som jag hoppas kommer att växa. Jag sätter aldrig av mer än jag har råd att förlora. Planerar man på sikt kan man inte ha några högrisk projekt när de gäller detta.

De som jag nu funderar på de är att om jag efter New York sKA göra något lite större för att närma mig denna en miljon kronors DRÖMMEN lite snabbare. De finns mycket man kan göra och börjar man så kan man sen ganska lätt bara fortsätta. De märks inte mycket i början men tar man de ett år från start fyra år från start eller nio  år från  osv så kommer ju saker och ting se väldigt mycket annorlunda ut. Med genomtänkta investeringar, ränta på ränta effeketen och en hel del sparande så kan man om man kompinerar allt detta faktiskt nå den där miljonen inom en ganska snar framtid, som jag skulle tycka vara så häftig att fixa. Mina tankar ligger i att efter New York göra något som gör att jag kanske kan dra in den där miljonen om 5-10 år istället för 10-15. Detta är en liten vision för mig, men de häftiga är att de inte känns omöjligt. De är inte något jag bara fantiserar om utan gör jag några försök så kan de faktiskt mycket väl kunna hända och de vore så häftigt.

Projektet en miljon kronor är en stor grej och är just nu lite svår att greppa. Renoveringen av min lägenheten är ju också en grej som känns ganska stor. Men de krävs ju inte en miljon kroner direkt för att fixa de. Om jag känner att de känns realistiskt att en gång i livet kunna dra in en miljon kronor genom lite smarta placeringar och annat så borde jag ju kunna fixa detta med renoveringen. Kanske blir de något som jag gör något med när jag kommer hem från New York ? Startar de projeket i alla fall genom att bara börja någontstans. Sätta likson "bollen" i rullning.De finns mycket jag funderar på. Jag har mina drömmar, men jag vill inte fantisera för mycket. Jag måste vara ärlig mot mig själv och inse vad jag kan fixa. jag tror man då når längst. Ärlighet varar ju längst sägs de ju  Men man behöver ju inte sätta upp så mycket gränser för vad som är möjligt. Har man en bra strategi så tror jag att man klarar väldigt mycket.  En miljon kronor kan jag fixa, de känner jag. Någon sa att om den första miljonen bara har kommit in så har du snart den andra också. Motiverad att fixa en blir man ju när man tänker på de. Pengar kommer till pengar och med ränta på ränta effekten och allt annat så stämmer de säkert. Har den första miljonen väl kommit in har du snart den andra med.

Om man bortser från denna en miljon kronor eller renovering så finns de mycket annat också som jag såklart funderar på. De är inte så stort som de jag har nämt, men de är för den saken skull inte mindre attraktivt och lockande att sätta fart med. Alla mina tankar som ibland kan vara lite tokiga, men helt realistiska verkar ha en sak gemensamt. Vad jag än funderar på (bortse från en miljon och renovering) så är de väldigt ofta så att de handlar om 60 000 kronor. Jag har tankar om mer tokiga resor, de krävs 60 000. Jag har tankar som att försöka lösa bostadslånet, de krävs 60 000 tex.. Vad jag än vill göra efter New York resan så är de väldigt ofta som de krävs att jag får loss just 60 000. 

Hur gör man för att fixa de? Jag kan göra de ganska lätt för mig. Jag kan gå in på banken och säga att dom varje månad i ett år farmåt ska föra över 5000 kronor från mitt lönekonto till mitt sparkonto. De tar ett år så har jag 60 000 (5000*12= 60 000) och sen kan jag välja och vraka i alla tokiga ideêr jag har. Detta räcker att jag gör. 5000 kronor i månaden kan jag lätt spara varje månad i ett år framåt. Jag sparar mycket mer nu än 5000 kronor. Jag får kämpa och snåla nu, men väljer jag sen att "bara" lägga undan 5000 i månaden så behöver jag inte ens kämpa för att fixa de. De är bara att låta pngarna föras över från ett konto till ett annat, vänta ett år sen har jag 60 000 kronor. Jag får ju naturligtvis jobba på och greja som vanligt under den tiden, men de gör jag ju oavsett om jag sparar pengar eller inte. De blir spännade att sätta igång med någon ny grej efter denna resa. Men de viktigaste just nu är att fixa resan. Vad jag ska göra sen de får jag ta tag i på allvar när jag är hemma från New York.

Shoppa online !

Kollar lite bloggar igen.

Igår kväll satt jag här och klicka runt på ca 300 bloggar ! Kollar på några till. De finns så mycket och de är roligt när man hittar något nytt. Sen finns viss typ av bloggar som jag läser och sen finns de massor med typer av bloggar som jag direkt när jag kommer in på dom lämnar igen.

Vad kollar vi denna dag då ?

http://kattabloggen.blogg.se/index.html
Denna blogg är fylld av mammaliv, shopping och inredning. Jag kanske inte är så intresserad av just de. Men de jag gillar med denna blogg är att den är full av massor med glädje !!!


http://angelicakjellen.blogg.se/index.html
En tågvärd som bloggar finns ju också.
Fina bilder och en fräsch blogg !

Som jag tidigare skrev så är de många som verkar må väldigt bra och dom ser verkligen till att njuta av livet. De är inget jag missunnar någon. De är alltid kul att följa dessa människor. Här är en av många http://www.nattstad.se/1sabelle
Isabelle ser inte ut att vara ledsen speciellt ofta.

Bloggar med fina bilder. Snackar om helt sjukt fina bilder. Kolla HÄR ...
http://andvari.blogg.se/

Själv kommer jag inte ens i närheten av att kunna fixa såhär fina bilder på min blogg. Jag är bara en amtörfotograf och jag tycker de är svårt att lära sig detta med att ta riktigt bra bilder. Man får väl prova sig fram, men de är för min del just nu lite slumpen som avgör om jag får till en bra bild. även om jag får de så är jag inte i närheten av de exemplet som jag just visa eller denna kan vi ta som exempel också.
http://idasomfan.se/index.html
Måste vara jobbigt att få 10 000 st..

Funderar lite på den här  "10 000 röda rosor"Är de verkligen någon som vill ha de ? Blir de inte lätt så at den som får de måste gå över till grannen och fråga om han/hon har möjlighet att ta över några. Blir de inte väldigt mycket jobb med att byrta vatten och skära snittytor för att hålla dom levande. Luktar dom inte lite väl stark när de finns 10 000 av dom på ett och samma ställe.  Blir de inte väldigt mycket när man väl måste kasta bort dom. 

Eller är de bara jag som är Oromatisk och inte fattar att de är inte rosorna som är grejen utan de är tanken som räknas.. ???

HMMM .. 
 


Sommar, värme och sol.

Har varit ute på en powerwalk. De är ett ett underbart väder och humöret är så bra de kan vara. Jag körde en timme utan några problem. De känns som om man hade semester. Bara gå runt och njuta, både av solen och livet.En tappad napp. De ser man hur mycket som helst som ligger överallt. De är nog något som föräldrar till små barn får köpa ofta. Jag vet inte om de är så, men jag kan tänka mig de. Ungefär som när man tränar mycket så av någon anledning köper man mycket vattenflaskor trots att man borde klara sig på en. Eller när man tvätar så undrar man ofta var alla sockar tar vägen.

Tar mig ut på en runda.

Dags igen för att röra på sig. Nu sitter detta ganska naturligt de där med att ta sig ut och gå/promenera eller "powerwalka" och de går bra dessutom. Får se om de blir en lång eller kort runda. Den korta är nog att föredra annars är de lätt att man tröttnar igen. Bättre att röra sig lite än inget alls..
2011 06 26Godmorgon ! Sitter och uppdaterar bloggen ! Läser era snälla mail och några kommentarer som jag får. Ni ställer mycket frågor. Jag är ganska dålig på att svara, ibland så vill jag inte svara. En hel del saker håller jag för mig själv, men ibland vet jag inte heller vad jag ska svara. Ska se om jag kan ge några svar senare under dagen. Ni är ju så nyfikna, men jag vet inte om jag vill svara på allt så jag får fundera på de under dagen.

Hoppas ni alla får en trevlig dag !Snart dags att sova.

Börjar bli trött igen och de dags att sova. Jag har tagit de ganska lugnt hela dagen. Ville bara göra de. I morgon blir de väl ut på en "powerwalk" igen. De kanske bara blir en promenad också. De viktigaste med denna helgen är ju att jag håller budget. Jag har nästan 200 kronor kvar. De är en dag kvar sen har jag klarat ett sparande av pengar som jag inte fattar hur de är möjligt att fixa !!! Men 200 kronor att klara sig på under en dag/söndag de behöver man ju inte ens kämpa med för att klara. Jag har varit jäkligt snål hela denna månaden. De är ju inget man vill skryta om. Tur att jag inte har dejtat tjejer denna månaden. Sånt brukar kosta för de finns ju inga tjejer som gillar snåla killar, eller ??  


Jag mår otroligt bra för att allt går så klockrent med mina resor som ju är de som är de viktigaste för mig just nu. Jag klarar att spara mycket pengar pga  målmedvetenhet, kämpatag och motivation. De är inte svårt att kämpa och vara motiverad när man vet att man kan ha så mycket roligare i New York för pengar som man spara nu .
Har gått igenom kanske 300 bloggar nu.

Har suttit här gått igenom ungefär 300 bloggar. Vad får man för tankar efter de ? Alla verkar leva väldigt olika liv. Men de jag tycker är kul att många verkar må väldigt bra. Jag har inte läst så många bloggar där bloggläsare själva gör sig till offer. Utan man har liksom kul och utåt sett verkar många ha de bra. Men många precis som jag har sina drömmar och man kämpar på precis som jag för att en gång fixa de man så ofta går och tänker på.

Var ska man börja ? 300 bloggar och alla är vi olika, men vi är alla människor den saken är klar.
Vi börjar med några av dom stora. Sveriges mest kända och säkert också största blogg, Kissie.
KISSIE !!
Alexandra "KISSIE" Nilsson.
Som enligt alla medier rasar i vikt och nu börjar nära och kära bli oroliga. Detta är ju inget ovanligt att unga tjejer vill vara smala. De man lätt glömmer är att Alexandra är en helt vanlig tjej som precis som så många andra vill vara snygg och smal. Hon är vuxen så hon gör som hon vill. De är en ung person, hon behöver lite tid på sig att hitta sig själv. I dessa utseendefixerade tider så tycker jag inte att hela denna batningsgrejen med Kissie är så konstig. Hon är en ung person som vill få bekräftelse och som inte vill bli kallad för tjockis. Så enkelt tror jag de är.

Tittar man på hennes blogg och bortser från detta med batningen. Så har hon en underhållande och rolig blogg. Hon gör ett och annat övertramp, hon får ta en del skit för de. Men jag tror också att hon är väl medeveten om i många fall vad hon gör och hon ser allt som händer omkring henne som bra reklam för hennes blogg.
De är en rolig underhållande blogg! De är säkert ganska roligt för Alexandra och jag kan erkänna att jag skulle inte ha något emot att leva som hon gör. Hon verkar ju kunna leva på sin blogg. Hon tjänar pengar på lite PR typ. På sitt varumärke. Hon gör sin grej och de funkar att leva som hon gör. Hon verkar ha kul !!!

 Kan titta på en stor till när jag ändå håller på. Dessie ??? Dessie's blogg är väl ingen blogg som jag följer. Men hon har ju gjort en liten musikvideo och de är ju rätt coolt. De finns några stora bloggare som har gjort detta så de är väl inget nytt. Fast denna tycker jag är ganska bra om man jämför med vad andra bloggare har gjort. 


Detta är en kaxig video där hon är bäst och alla andra är avensjuka. Jag har inget emot de. KAXA LOSS lite. De blir ju bra. Jag förvånas mest över att folk orkar sitta och skriva elaka kommentarer till denna video. Dom flesta av dom som skriver skulle inte ens vara i närheten av att kunna göra en sådanhär video. Man behöver ju inte ta den på allvar. Se den som en kul video där en ung tjej har gjort detta bara. Jag kan tänka mig att de är vad många vill göra.

De var två av dom stora. Kollar vidare på bloggar. Jag gillar att kika på dom coola tjejerna. Här är några

http://emmelist.myshowroom.se/ EMMELIST...

Jag vet inte varför jag gillar henne, men hon är riktigt cool. De är en person som jag skulle vilja träffa. De räcker med en minut. bara gå fram och säga: Hej hej ! Jag heter Danne, jag läser din blogg. Får jag ta en bild på dig och mig tillsamans, typ så bara. De är så en del av mina bloggläsare gör med mig. Jag är likadan..

Scandalbeuties finns ju ganska många av också. Dom är alltid roliga att läsa om. Dom lever ett rätt häftigt liv där dom kan tjäna pengar (bra pengar på sitt utseende) Riktigt coolt !!!

Camilla Jacobsen är en av många som lever på resa, party och bli plåtat.

http://camillajacobsen.blogg.no/
http://nyheter24.se/modette/fridagrahn/
Frida är en grym tjej som har mycket bilder på coola outfit's och hon är också en av alla dessa människor som verkar må väldigt bra och ha väldigt roligt. Jag älskar att läsa sådana bloggar.
http://nyheter24.se/modette/fridagrahn/

Sen har vi dom tjejerna som lever sitt liv för träning och hälsa. Är de några personer jag är avensjuka på så är de alla dessa människor som lever för att träna. Dom måste ju verkligen må superbra nästan jämt.
Här är en http://annamarialacatus.myshowroom.se/

Två tvillingar tror jag. Ganska bra blogg !! http://twiceas.blogg.se/

Denna tjejen verkar lägga ner ganska mycket tid på sin blogg. Trots att hon har rätt mycket annat att göra. De är starkt ...
http://dianasblogg.blogg.se/index.html

Tänk va roligt de är med bloggar man kan följa människors liv. De är ungefär som dokusåpa fast i internet formtyp. Man bestämmer ju som bloggare själv vad man vill avslöja, men många är ganska privata. Folk är nyfikna och läser, dom är fler än man tror. Alla kan idag visa upp sig för väldigt många människor. De var inte möjligt på i samma utsträkning för typ 25 årsen eller nått.
De går ju till och med att följa folk i andra länder. En kille är en riktig komiker, finns i USA. Ray William Johnson heter han.
Här är hans blogg. http://ray-william-johnson.blogspot.com/  Kolla några av hans videobloggar - Väldigt underhållande.

Får väl räcka så .. ?? Man skulle kunna sitta här och skriva hur länge som helst om alla dessa bloggar som finns. De fnns ju även bloggar som bara ägnar sig åt att skriva bara om andra bloggar. Själv skulle jag tycka de bli långtråkigt. Bara kolla andra bloggar för att sen själv skriva om de senaste om alla dessa bloggar som man kollar. För min del  får räcka med ett inlägg någon gång ibland. Kul ändå att många av dom bloggar som jag har kollat i kväll drivs av personer som verkar: MÅ BRA, HA ROLIGT och VILL VÄLDIGT MYCKET MED SINA LIV ..

Fixade en liten middag.
De har blivit en liten middag denna lördag. Gårdagens potatis kan man göra potatismos av. Kotletter kan man steka upp och så gör jag lite grönpepparsås som är en av 3 såser som jag faktiskt kan göra. Detta smakade bra. De kanske gjorde de för att jag var så hungrig. Är man hungrig så är de den bästa kryddan. (hört av en kock)

Ingen deg och inget kneg !http://ttela.se/ekonomi/saab/1.1264335-aven-tjanstemannens-loner-uteblir
ttela

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13219912.ab
Aftonbladet


Hur lever man utan lön
?  Saab-anställda har nu inte fått någon lön. De är ju inte klokt. Om man inte får in några pengar på sitt lönekonto som planerat för att arbetsgivaren inte har några pengar HMMM .. Om jag själv hade jobbat på SAAB i detta läget då hade jag gjort allt som står i min makt för att så snabbt som möjligt skaffa ett annat jobb.

Alla har inte undanstoppade pengar. Dom flesta av oss har inte en årslön sparad på banken, fast de var någon finansminister en gång i tiden  sa något om att alla borde ha de för att de händer ibland oväntade saker.
Mot slutet av månaden behöver man oftast ha in nya pengar. För pengar tar slut snabbt. 20 000, 30 000 eller 40 000 de klarar man sig på ett tag men inte länge. Man måste hela tiden ha in nya "cash". De får inte Saab-anställda. Inför midsommar så får man besked om att man inte får någon lön. Hur klarar man sig då ?  

Jag säger de igen .. Hade jag varit SAAB-anställd så hade jag snabbt försökt hitta ett annat jobb ! När jag säger detta så säger många att jobb inte är lätt att få, vilken verklighet lever du i och bla bla bla. Jag menar att:  Jobb är inget man får de är något man skaffar sig och om lönen uteblir vad ska man då vara kvar på ett företag  för.  OK...  Dom anställda på Saab kommer säkert att få sina löner tids nog. Men har en sån här sak väl börjat med att löner uteblir då är de ju  företag som verkligen befinner sig i kris.  Vill man  som anställd var med och kämpa för detta en gång till då. Varför ska man slita ut sig för detta Saab som nu inte ens har pengar till sina egna anstälda. Företaget leker ju bokstavligt talat med andras liv.

Nu tror inte jag att Saab finns länge till. Nu måste väl alla inse allvaret med Saab. Akut pengabrist och samtidigt stopp i produktionen. De är ju ingen ide att lita på att regeringen ska göra något. Dom gör ju inte så mycket för att rädda Saab och de finns väl ingen lag som säger att dom måste de heller ? 
 Jag hoppas naturligtvis att de löser sig. Men har man inga pengar så är de inte mycket man kan göra, så är de ju hur man än vänder och vrider på de.
Jag hade aldrig velat kämpa på som anställd i detta Saab, nu när Saab inte ens kan betala ut lön till sina anställda i tid. De är väl ändå därför man någonstans väljer att jobba. De är ju för att man får lön. Vad ska man annars jobba för??? De är ju för dom flesta människor svårt att leva utan inkomst.

Jag vill se en rosa ...

Jag letade igår efter en ROSA HELIKOPTER. Men jag såg bara en GUL ! INGEN ROSA...Solig powewalk !

Skönt att vara ute solen och känna lite känsla av härlig powerwalk. Känner att jag mår bra. Bara de är en fantastisk känsla. Då man har tid att verkligen känna efter.

Timbuktu - Resten av ditt liv...Tiden går fort när man har roligt !

Kolla den stora visaren..
Vaken igen ..


Godmorgon !
Vaken igen efter nattens gårdagens kvälls och nattarbete. Jag mår bra och nu är de skönt att vara ledig två dagar. Jag ska ta mig ut på en powerwalk
Jag hade först tänkt en långpromenad, men jag är mer taggad för en powerwalk.

De var lugnt igår ju. Perfekt ! Man har ju lite extra betalt (tror jag) för att man jobbar en midsommar/storhelg. Då är de ju ganska behagligt att inte behöva anstränga sig mer än vanligt. Man jobbar 9 lugna timmar och har lite mer betalt för detta. Kör hem 4 personer från trollhättan klockan 02:15. De är lugnt och ingeting annat.

Lite bilder från igår..Mitt i natten !

Har lite midsommar arbete.

Håller på och gör mig klar för lite arbete. Undra hur många som kommer att åka?
Dom flesta har väl dragit från stan kan jag tänka mig.Ha en bra kväll alla !

Jag kämpar på. Jag tror på mig själv och jag ger aldrig upp 
Jag vet att jag är bra som jag är och de spelar ingen roll vad någon annan säger om mig.

Rälknar och de ser bra ut nu med.2011 06 24

Godmorgon!

Uppe och skuttar igen ! Jag är glad att de mesta av de vardagliga som man ofta har att greja med är gjort. Jag kan bara slappa och ha de bra fram till att de är dags att jobba.  Midsommarafton är de  idag. Jag jobbar så jag slipper sill och brännvin. Eller såndär skåneakvavit. Usch för färskpotatis och jag är inte sugen på jordgubbar heller....ha ha.. 

Hoppas i alla fall att ni alla får en härlig midsommar och att ni slipper regn.Glad Midsommar !
En fattig helg väntar.

Hej på er..

Sitter här en natt igen och skriver. Vet inte varför jag inte bara går och lägger mig. Jag ska känner alltid att jag vill skriva av mig när jag kommer hem efter att ha jobbat eftermiddag och kväll.


De var lugnt och köra idag med. En liten stund under eftermiddagen var de väldigt mycket trafik. De är väl många som tar sig ut till kusten kanske. Många drar redan idag, eller jag vet inte och jag bryr mig inte heller. För mig är morgondagen en helt vanlig fredag. Jag har arbete som vanligt och de känns helt ok. Hade de varit viktigt för mig att få vara ledig så hade jag sökt ledigt för länge sen. De är inte så viktigt för mig att få vara ledig på midsommar. De viktigaste för mig i år är att jag får ledigt när jag reser. De har jag fått,  så förövrigt är de bara att jobba på vilken dag de än må vara. Inga probelm,  de gör och de fixar jag lätt ..

Denna helgen blir en helg med ont om pengar. Mitt tuffa sparande gör att denna helg blir en av mina fattigaste helger på mycket länge. På måndag får jag in lite nya pengar och sen kommer de in lite mer i slutet på nästa vecka också. Men denna veckan ut får jag leva på de jag har. De är ändå så att jag borde fixa de om jag inte tar ut svängarna allt för mycket. Men de är inte roligt att spara mycket pengar. Man får ju skjuta saker framför sig för just nu har man inte råd. De finnns tex lite saker som jag vill nätshoppa. De får jag vänta med. Jag behöver klippa mig. Jag ska göra de, men de får vänta tills på tisdag  (nya pengar får jag på måndag )  Ska bli skönt att få gjort de för denna månaden blev de inget fast jag ville de. Men de tuffa sparandet gjorde att jag inte vågade bränna pengar på en klippning. 

 Jag tror ändå att hur tråkigt de än är detta med att spara pengar så är de värt varenda minut av slit, släp och kämpande. Jag vänder och vrider på allt. Pengar, hur ska jag klara av att hålla budget? Den frågan har jag aldrig svarat på så många gånger förut som jag nu gör . Jag ställer frågan själv och jag svarar själv. Jag vänder och vrider på mat också. Vad ska jag laga för mat idag? Vad ska jag göra för middag på maten som blev över från igår? De blir allt som oftast god mat i alla fall så med min matlagning är jag helt nöjd, men jag skulle nog hellre vilja gå ut och köpa mat. Men vill man spara så mycket pengar som möjligt så känns de mer rätt att laga egen mat. I allt detta kämpade väntar resa. De är de som säkert gör att jag alltid fixar att hålla budget fast de näst intill ser omöjligt ut i början. Men de är lätt att motivera sig till att leva lite fattigt om en resa till New York blir resultatet av de. Jag har tvekat ganska många gånger på att jag ska fixa att spara de som jag planrde för denna månaden. Nu är de helgen kvar sen vet jag om jag klarar detta. Jag tror de, men jag är f*n inte helt säker, men jag borde fixa de.

De blir en fattig helg, men tänk va mycket rikare jag blir i New York ! Känns som de är värt att kämpa ett tag till.2011 06 23Natt är de.

Sitter här och kollar lite andra bloggar. Dom jag har kollat nu i natt  skriver mest ursäka för dålig uppdatering. Inte så mycket att läsa där inte. Jag kom på mig själv just nu. Fasen va mycket bloggar jag läser ! Kanske inte varje dag, men regelbundet i alla fall. Men jag bloggar ju själv och man vill hitta lite inspiration från andra. Därför läser jag mycket bloggar.  De är säkert totalt 300 bloggar (kanske fler) som jag tittar in på med jämna mellanrum. Alla lever så olika liv och tur är väl de.

Jag tycker många verkar må bra och leva ett liv som dom verkar nöjda med. I alla fall om man ska tro vad dom flesta skriver. Man vill såklart visa att man mår bra. Inte fel alls. De är heller inte fel att vara lite kaxig. Typ visa att man har "cash" eller att man tex har gjort en musikvideo. Många bloggare har gjort de nu. Verkar vara en liten trend bland dom stora bloggarna.

Annars tycker jag att de inte  direkt någon som leder utvecklingen i bloggsverige. Ett tag var de absolut KISSIE som gjorde de för hur många andra bloggar som helst liknade hennes. Men nu är de ganska lika. Man sticker liksom ut med olika saker.

Ville bara ha ett liten åsikt om bloggar eftersom jag läser så otroligt många nu. Jag säger inte att jag har rätt, de är bara vad jag själv tycker mig se. Ska ta några timmar någon dag och verkligen gå igenom alla bloggar som jag läser och sen göra ett blogginlägg om de. Jag heter Danne och jag är som många andra, en bloggare.Jobba igen

Dags att tagga och jobba ! Måste skynda mig iväg nu ...

Hörs ikväll !Planering och budget.2011 06 22

Fick en bra start på denna dagen. De blev en powerwalk på en timme och de blev svettigt. Riktigt bra pass. De gick så bra så att nu finns tankarna igen på att kanske börja ta mig tillbaka till gymmet. Börjar man småspringa istället för att gå då är de nog inga problem att ta sig till gymmet för lite mer ansträngande träning. Nu känns de bra. Jag har kört ett bra pass och jag är så j*vla nöjd med de.


LITE LOVE DEL 2-Svar på frågan om "favvotjejer!"

Lejla:

Vilka är dina favorittjejer?I Love ScandalBeauties !!!
          Vill bara sova nu.

Vill bara sova nu. Arbetes dagen är slut. De har blivit natten och jag känner lång väg att jag kommer att sova gott i natt. Lägger jag mig så vet jag att jag somnar direkt. jag är så trött nu och hela kroppen skriker bara: "Gå och lägg dig !" I morgon är de som vanligt jobb igen. Precis som idag.

 Jobba jobba !

Dags att jobba lite igen. Jag har haft en lugn och avspänd dag såhär långt och jag tror att de fortsätter så. De blir vad man gör de till.

Ha en bra dag !LITE LOVE ...
För kärlekens SkullDe blev några köttbullar.Jag fick till min lunch och de blev tillslut köttbullar med potatis och brunsås. Har man bara en köttyxa så funkar de !

Fram med köttyxan igen !5 årsen typ

Känner ni igen mig ?

Ja de är klart ni gör. Jag ser ungefär lika dan ut idag, 5 år senare. Vad gjorde jag för 5 årsen. Jag har för mig att jag jobbade väldigt mycket. Typ 6 dagar i veckan under hur många månader som helst. Jag tror jag jobba 15 helger i rad och så köpte jag väl en massagestol också.Men dom 2 översta bilderna visar i alla fall en ledig Danne och vad jag kommer ihåg så mådde jag bra då också. Om de inte var så då har jag glömt de.
Vad ska man hitta på efter resorna?

Godmorgon !

Hoppas allt är bra. Jag har vaknat igen och jag har nog gått upp lite för tidigt så jag kanske borde gå och lägga mig igen. Sådär känns de med alltting just nu. Jag menar, SKA JAG eller SKA JAG INTE ?

Gå och lägga mig ( ska jag eller inte)

Ta mig ut och promenera (ska jag eller inte )

Ta tag i lite vardaglig "trökgöra" (ska jag eller inte)

Belsuts ångest och de enda jag vet är att jag har jobb i eftermiddag och i kväll. Där behöver jag inte fundera så mycket på ska eller inte ska.


Min resa till New York är en ständigt pågående tanke och de är något som jag planerar mycket. Hela detta resprojekt har jag lagt ner väldigt mycket tid på. Framförallt när de gäller att räkna på vad de kostar. Jag vet inte om jag någonsin tidigare har lagt ner så mycket tid på att förbereda och planera något i hela mitt liv som jag nu har gjort och forfarande gör. Budgeten denna gången har varit svår att hålla. Efter att jag hade betalat räkningar och lagt undan pengar på sparkontot så har jag inte haft så mycket att leva på. Jag trodde ärligt talat inte att jag skulle klara de. Men nu med bara några dagar kvar tills de är dags att göra ny budget så tror jag ändå att jag klarar de. De känns bra, men samtidigt lite jobbigt. De är verkligen inte roligt att bara spara och snåla med pengar. De känns bra att jag är så nära slutmålet nu. Snart är de time att göra ny budget, planera och kämpa lite till. Jag vet inte rik´tigt hur mycket pengar jag ska spara denna gången. Men jag bestämmer mig väl för något och så kämpar jag på igen. Efter New York resan så får jag nog ta en funderar på vad jag ska hitta på efter detta. Att spara såhär mycket pengar och planera direkt efter detta de tror jag inte jag pallar med riktigt..

Vad ska man hitta på efter resorna ?
Halfway round the world


Vet väl inte riktigt. De kan bli en resa till. Jag vill ju tillbaka till Thailand och jag har väl tänkt att om jag har pengar kvar efter New York så de räcker  till resan och hotellet så kan jag ju lätt spara ihop lite fickpengar. De behöver jag inte ens kämpa in.

Annars har jag mycket tankar och funderaingar. Framtida saker handlar mycket om att försöka göra mer som man vill och inte ha så mycket "måsten". Något som kan vara värt att ägna tankar åt nu kan vara om jag tycker att de är värt att kämpa nu för att kanske om några år få de 100 gånger bättre än vad jag har nu och någonsin har haft,  Sen ska de vara så resten av livet ...Har inte ont i ryggen men i nacken.

Tjena !

Hemma igen efter en arbetsdag som var ganska lugn, men lite segt kändes det. Svårt liksom att komma igång efter en helg av ledighet och de passet jag hade och körde kanske inte är de roligaste. Men lugnt var de är inte fel.


 
 

Min onda rygg? Jag har inte speciellt ont i ryggen längre. De hade jag i helgen. mer än vanligt, men de har gått över. Fast de verkar ändå som man ska gå runt och ha lite jämna plågor. Nu har jag fått ont i nacken istället. De flyttar sig uppåt. Vad händer sen går detta över, men byts ut så jag får i ont någon annanstans? Eller läggs de bra på ? Samtidigt som nackspärr så får ujag ont i ryggen igen + att jag drabbas av något mer som inte går att göra något åt ..

Ha ha .. Nej jag hoppas inte de. De är lite värk här och där som jag har och de kan jag leva med. Detta är mina enda ställen som jag får ont på. Lite nacke och rygg, jag är glad för att de inte är mer. Dessutom mår jag bra och jag känner mig pigg och glad så jag ska inte sitta här och skriva ett blogginlägg om hur jäkla ont jag har och hur synd de är om mig.

Jag mår bra nu och jag vet att jag  kan göra saker som får mig att även må bra i framtiden.
2011 06 20

Känns som jag en gång för alla har lärt mig att ha ordning och reda i mitt hem. Bara för några månadersen var mitt hem bara ständig röra och de krävdes alltid några timmar av städning för att få ordning på de. Sen tog de ca 24 timmar och så var de rörigt, väldigt rörigt igen. Så är de inte längre ...

Jag går här och plockar lite varje dag. De tar max 15 minuter vad jag än gör. Ibland tar jag fram damsugaren, ibland torkar jag något golv. Städa ur badrummet tar typ 10 minuter. Jag diskar så fort jag har någon disk och jag plockar och lägger tillbaka saker som jag har använt på sitt rätta plats. De krävs väldigt lite av mig och ändå har jag alltid rent och ordning i mitt hem.

Nu tex behöver jag inte göra någonting ! Jag har över 3 timmar kvar tills jag ska börja jobba och jag kan bara slappa och ha de bra fram till detta. Skönt att jag har lärt mig att hålla ständig  ordning och reda tar man lite varje dag så hinner de aldrig bli rörigt....


Jag har nu under förmiddagen hunnit "tagga" ut på en powerwalk. Kändes betydligt roligare idag och de gick mycket bättre än igår. Igår var de ju även så grått och trist ute med regn och rusk. Inte kul alls !!! Idag sol och lagom varmt. jag blir gladare och på bättre humör även om jag har svårt att inte lägga märke till alla trötta människor som stressar. Kanske till jobbet. Stress och springa omkring. Man ser några som är ute med hunden och de ser inte direkt ut som dom gillar de utan dom gör de för att dom måste. Jag vill ha så få "måsten" som möjligt. Jag vill bara göra de jag känner för. Som att tex gå på hälsans stig och drömma om New York och bara inse att snart behöver jag inte drömma mer om de..   

En katt skulle man vara. En katt gör ju verkligen vad den känner för. Den behöver ju inte ens vänta på att någon människa ska gå ut och rasta den. Den kan oftast gå ut själv. Den leker och behöver bara tänka på att den ska äta ibland. Annars gör den precis som den vill.
Lite om allt möjligt !

Vad fick dig att börja blogga ?
Jag tror jag blev inspirerad av andra. Typ kändisar och så som blogga. Jag provade några gånger, avbröt och sen fortsatte. Denna bloggen har jag haft sen i December 2008.

Vilken är din största dröm egentligen ?
Jag hoppas jag får vara frisk och att jag mår bra i många många år till. Jag tror faktiskt att de är de viktigaste för då orkar jag hela tiden vara i "farten" Jobba och slita och förverkliga coola drömmar som resor och annat.

Vad gör du för att pigga upp dig en grå och trist dag ?
Tycker jag att en dag är grå och trist så är de svårt att pigga upp sig. Men en bra bok eller film gör ju att man glömmer att de är grått och trist ute.

Vad har du för favoritord ?
Jag skriver ofta "tagga" till eller "tagga" iväg. De ordet betyder ju egnetligen ingenting, men ändå gör de de för mig. "Favvo" är väl ett annat ord som jag tycker om att använda. Favorit fast man säger "favvo"

Har du lärt känna någon ny vän under 2011 ?
Nej, inte någon som jag vill kalla vän.

Har du blivit sårad av någon under de senaste halvåret ?
Nej..

Vill du byta namn ?
Nej, men Danne som andranamn vore väl coolt ?

Fläskkarre ?

Jag lagar fortfarande mat själv ! Jag har inte tröttnat på de än. Idag blev de fläskkarre och de smakade bra.


De enda som blev lite fel var såsen. Tror att pepparsås hade passat bättre .. Jag har förövrigt bara lärt mig göra tre typer av såser. Brunsås, pepparsås och grönpepparsås.
Bakåtkammat !

Erika:

Skulle  va kul och se dig i bakåtkammat hår, så man ser dina ögon.

Danne leker planka !

De blev en promenad i regnet.

Jag tvingade mig ut i regnet. De var inte roligt och när jag var ute kändes de mesta jobbigt. Tyvärr måste jag säga de. Men jag gick så fort jag kunde, försökte tänka positivt och de blev i alla fall en  45 minuter  rask promenad.2011 06 192011 06 18

Godmorgon !

Soligt och fint ute så jag får väl passa på och ta mig ut lite. Jag är ju ledig och de är inte fel. Skönt att få sova ut efter några dagar av arbete med tidig uppgång (03:15).

Idag har jag väl inga större planer så. Vill helst inte ha de.  Bättre att ta dagen som den kommer. Jag har ju en sak att se framemot och de vet ni alla vad de är. Känns som de räcker att gå och tänka på de.  
Ha en trevlig dag alla !

Nära till de med nästan allt känns de som.


Jag har kollat på en karta över New York igen. De sägs att om man ska äta pizza i New York så ska man gå till Johns pizzeria. Jag kollade på kartan var detta place låg och jag trodde först inte de var sant. De verkar som de ligger hur nära som helst med hotellet (Edison) där jag ska bo. Kan de bli bättre. Nu har jag sett att jag bor nära Times Square och de ser inte heller ut och vara långt från hotellet  till Central Park.  Nu visar de sig dessutom att de också är nära till de place som  enligt många har dom bästa  pizzorna i New York !

Kanske är de så. De ska Danne i alla fall ta reda på helt själv !

Jag vet ju såklart inte om allt jag ser stämmer med verkligeheten. Men vad de verkar på kartan när jag sitter här och tittar så ser de inte långt ut och även om de kan vara en bit till vissa ställen så ser de inte ut som att de är speciellt svårt att hitta.Kvällens tankar..

Det här med att hålla på med twitter. Varför ska jag göra de när jag har min coola blogg? Känns bara meningslöst och jag har tröttnat för längesen. Vad ska man ha twitter till ? Vet ICKE ?? Man får ju bara skriva några rader och sen så måste man publicera. På Dannebloggen skriver jag hur mycket eller hur lite jag vill. Väljer själv liksom. Varför ska jag ha twitter? Vet ICKE  de nu heller. Fick ett mail från just Twitter. De står att jag missar mycket viktig information om jag inte loggar in på min Twitter snart. Jag tror inte jag missar så mycket. Vad skulle de vara ?? Vet ICKE och bryr mig inte..  Jag har den kvar men är aldrig inne och jag tror inte jag kommer att ägna någon mer tid åt Twitter. Varför ska jag göra de när jag har bloggen ???

 Undrar ni vad jag har gjort idag?  Titta inte på Twitter för där står de inget om de. Men jag berättar gärna här på bloggen. Jag arbetade hela dagen från tidig morgon till ganska tidig eftermiddag.  Var på jobbet före klockan 04:49. Körde min buss mellan Näl och Trollhättan sen körde jag lite i Trollhättan. Innan jag körde lite fram och tillbaka mellan Trollhättan, Näl och Vänersborg och omvänt. På rasten blev de en macka fick där ett påpekande om att jag inte äter grönsaken som låg på. Fast hon som sa de skojade bara. De där skämtar nästan alla med mig om som känner mig. Mera jobb väntade efter rast och då fick jag även med mig en väska med lite internpost som skulle till bussgarget i Trollhättan och med mig tillbaka fick jag med mig hur mycket internpost som helst. Kunde knappt bära de överhuvudtaget. Samtidigt som jag hämta posten höll jag på att få en hjärtattack, typ tarfikchef skrämde mig med ett BHUUU !!!!!! I dörren. Borde ha varit beredd för de hände senast för två dagarsen, på samma plats och de var samma person som skrämde mig då också. Efter detta hemska så var de iväg igen och köra på några timmar och sen var arbetsdagen slut.

Väl hemma blev de mat och sen iväg till en kompis.  Nu sitter jag här igen. Jag drömmer om New York. Herregud vad mycket jag redan har kommit på att jag vill göra och de ser ut som jag kan, hinner och har råd med att göra de jag vill. Jag får kämpa på lite till med jobb och internpost samtidigt som jag måste hålla budget. Men jag är  så jäkla glad över att snart har jag fixat min dröm som jag så länge har tänkt på. De är bara en sommar kvar. Sen är jag i staden som aldrig sover (New York) När jag kommer hem då har jag varit på 3 utlandresor på ett och samma år. De är inget märkvärdigt egentligen. Men för mig är det de..

Nu ska jag snart sova. I morgon är de fredag och då är de jobb den dagen och sen ledig igen. Känns otroligt bra. Denna veckan har gått fort.

Gårdagens och dagens

Jag är jätte duktig fortfarande med min matlagning. Jag tycker de själv i alla fall. Igår kokade jag potatis och stekte några kotletter. Sen fick jag ta fram kokboken (den rutiga ) för jag ville göra lite grönpeppersås.
Lyckades med detta ! WOW !!
GÅRDAGENS
DAGENS:

Hade lite poatais kvar från igår. Stekte detta, värmde några nötfärsbiffar och stekte lite mer.

* Bacon
* Ägg

Sen blev de en riktigt god dagens lunch..Renovering ?

Lite kommenterer jag har fått dom senaste dagarna om min renovering. Både från bloggläsare och andra.MÅR - Så j*vla bra !
Lillasyster- Så j*vla bra !Musikblogg !


Katy Perry - ET
Avril Lavigne - What The Hell Lyrics


2011 06 15Upp igen! En onsdag av jobb och ett evigt just nu funderar jag på (fråga mig inte varför ) hur de skulle vara att köra buss i DALLAS ! HMMM???Inte för detta har med något att göra. Fick bara tanken och vet inte varför? Där ser man vad de kan snurra i "huvudsaken" på morgonen. Måste vara den tidiga timmen som gör de.Undra hur de bli när man blir en gammal gubbe ??? Då kanske man inte fattar att de vore bättre om man befann sig vid en poolkant någonstans  i Thailnd istället för att försöka förtså varför man sitter på ett hem för åldringar och tror att man behövs bättre på ett bussföretag.Trots att läget just då kanske är så att man inte kan ta sig från utsidan på bussen till insidan på den samma för att sen sätta sig på förarstolen. Ska man överhuvudtaget ha en ärlig chans till att kunna sitta bakom ratten vid en ålder av väldigt gammal så blir de till att först ta bort förarstolen för att sen sätta sig på rullatorn.  

Ha en trevlig dag !Mycket som är positivt !

Tänkte inte på att de var tisdag idag. Jag hade ju min första arbetsdag för denna veckan idag så jag snurrade tilll de lite förut. Dagarna går. Jag jobbar ons, tors, fre och sen är man ledig igen.Ska man se de positiva med allt ( de ska man väl försöka göra.) så ser de ganska bra ut framöver med arbete och ledighet kombinerat med tid för vila. Tid för vila och ledig är kanske samma sak. Fast jag menar bara att kommande veckaor av arbete och ledighet ser bra ut denna månaden ut. Om vi nu fokuserar på allt de som är positivt....

Denna vecka har jag 3 dagar kvar av arbete och sen har jag ledigt igen. Nästa vecka börjar jag ganska sent på eftermiddagen, men jag slutar ändå inte allt för sent på kvällarna. De är bara någon dag nästa vecka som är riktigt lång, men efter denna dagen är jag ledig 2 dagar igen. Efter detta kommer en vecka där jag slutar väldigt tidigt vissa dagar. Skyndar jag mig hem från jobbet så är jag hemma till klockan 13:00 2 dagar denna vecka som är vecka 26 i siffror(sista veckan i juni)

De positiva är mycket !

Denna vecka: Bara 3 dagar kvar ledig 2 Dessutom hemma ganska tidigt. Lägg där till att tex Saab (vad jag vet) inte jobbar på hela  veckan så de är ganska lugnt att köra turer som går dit ut till Stallbacka i Trollhättan. Inte för att Saab anställda är jobbiga att köra dit. Men de blir betydligt mindre folk i bussen vilket gör att de blir lugnare körnig och väldigt lätt att slappna av. Sen får man väl ändå hoppas att dom snart kommer igång med bilbyggandet igen...

Nästa vecka : Börjar ganska sent på eftermiddagen, men slutar ändå nästan alltid före 23:30. jag har en lång fredag, men efter den dagen är jag ledig helgen. Därför känns den veckan helt ok. Jag får ju också sova ut och behöver inte ta mig upp 03:15 på natten. kan istället sova till 12 på dagen om jag skulle känna för de. Fast de har jag nästan aldrig gjort i hela mitt liv, men om jag vill nästa vecka så har jag möjlighet ..

Veckan som är vecka 26:

Säger bara : Börjar tidigt men slutar aldrig senare än 13:34

2011 06 14

Godmorgon !Upp tidigt och iväg för att jobba. 03:15 "time" hela veckan, men ledig helgen¨. 
 


Ha en bra dag !Kollar karta över New York.

Blir lite avensjuk på vissa folk.

Tjena !

Avensjuka ska man inte slösa tid på. Men jag gör de just nu i alla fall. Men jag är inte avensjuk på i någon negativ bemärkelse. Jag missunnar ingen något gott, bra eller typ en fantastisk upplevelse.

Jag pratade ju med en kollega på jobbet och snackade mycket renovering. Jag är avensjuk på honom för han håller just nu på att helrenovera och då går han just nu runt och väljer tex tapeter, kakel. Färger och sorter. Nytt kök och badrum och massa annat. Jag vill också göra detta !! Jag vill helrenovera min lägehet, men de känns så lång borta, fast inte omöjligt

Jag kan också vara avensjuk på folk som besöker vissa resmål. De finn ställen som jag också skulle vilja åka till nu. men jag har ju valt  Thailand, Holland, och Usa. De är inte dåligt och jag borde kanske skämmas som kan med att säga att jag kan vara abvensjuk på andra som reser. men så är de ju. Man vill bara mer och mer ..

Som jag sa så missunnnar jag inte någon som har möjligehet att göra något som jag just nu inte själv kan göra, men väldigt gärna skulle vilja.  Jag blir alltid väldigt imponerad över att människor gör saker som verkar kosta en hel del pengar. För de gör de ju att renovera mycket och göra häftiga resor. Resor ska jag också göra så där ska jag väl inte säga något egentligen.... 

De som jag inte är så avensjuk på, men fortfarande kan jag vara imponerad över att folk klarar av de. 
Det är tex människor som har stora hus , bil, 2 bilar och barn. De är mycket jobb och man får kämpa eller så har man kämpat på ett eller annat sätt för att klara av att fixa de där. Jag blir imponerad över dom som klarar av att få hela livet att gå runt när man tex allt de där.    

Inte avensjuk- Bara imponerad..

Avensjuk - Samtidigt imponerad..
MC DANNE - ICE CREAM MAN


Blev en egen hamburgare. MC Danne med äkta potatismos. Ska ärligt säga att den inte blev så god. De var gott precis i början när man tar den första tuggan sen, nja... Men jag fixar mat själv och jag tycker de är roligt fortfarande att laga till min egen mat.

De blev även glass efteråt. GOTT var de i alla fall !

60 minuter promenad.

Var ute på en promenad under förmiddagen idag. De är ju inget märkvärdigt med de. Men varför gör jag inte de jämt ? De känns alltid bra både under och efter en promenad. Speciellt när solen skiner. Jag var ute något timme och njöt av solen och allt kändes bra.

Håller på med maten i högsta hugg.

Klarade de inte

Godmorgon.

De gick såklart inte att ta sig upp så tidigt som jag ville för att gå ut och gå. Men jag kan ju ta mig ut nu och de ska jag strax göra. Jag vaknade till tidigt, men sen somnade jag om. Vakna till de gjorde jag vid nio för  då började någon att banka i väggen utanför mitt fönster. Man håller på och gör något med fasaden där jag bor. 


 Nu ska jag ta mig ut i solenDags att inta ryggläget.

Tjena !

Denna här veckan lider mot sitt slut och de känns skönt. I morgon är de en ny vecka och jag börjar med en ledig dag. jag har en liten fundering på om jag inte ska ställa klockan på typ 06:00 och ta mig ut på en lång morgonpromenad så tidigt. Just nu känns de faktiskt lite lockande, men jag tror inte att de känns lika lätt i morgon.Men jag vill ofta vara den där duktiga pojken som tar mig upp tidigt och kämpar på med allt. Jag får så mycket gjort ocm jag kliver upp tidigt en morgon. Jag blir mycket mer effektiv. Men jag måste ju kämpa för att ta mig upp så tidigt också och de är inte alltid så lätt.


Snart dags att inta ryggläget för natten. Jag tvivlar på mig själv vad de gäller att ta mig upp ur sängen väldigt tidigt. jag har ju dessutom en tidigt vecka av jobb nästa vecka och de brukar då vara skönt att sova ut dom dagarna man är hel ledig från jobbet.
2011 06 12Känner mig ganska bra ändåHar varit ute i solen och de blev en promenad på en ca 60 min. Känner mig bättre än vad jag trodde jag skulle göra efter en att av arbete. Lite jämna plåger har man ju som vanligt. En del går väl bort i massagestolen så jag ska ta och sätta mig i den och få lite uppmjukning av kroppen.

Först får jag ta mig något att äta. Lagar något själv såklart. De blir nog inget för avanserat idag. De kommer att gå fort snabbt och ännu snabbare. Ikväll är de mera arbete. Jobba och slta de får man göra ibland också.

Igår på jobbet satt jag länge och prata med en person om renovering. Han var i full gång med att renovera ett hus och jag måste erkänna att jag blev avensjuk. Jag vill också renovera och då pratar jag inte om något hus utan min lägenhet såklart. Jag vill fixa detta. Jag vill också frossa i alla möjliga sorter av tapeter och kakel som finns i hur många varianter som helst. Jag vill också  inom en snar framtid kunna se ett nyrenoverat kök stå färdigt och klart. Men jag får inte ihop de och de kommer säkert att ta lång tid innan jag ens vågar dra igång något som har med renovering att göra. Om jag någonsin kommer att göra de? För hur jag än vänder och vrider så är de mycket pengar de handlar om och jag vet inte om jag är beredd att kämpa med en sån grej. För de krävs ganska mycket av mig för att klara detta på de sätt som jag vill ha de. samtidigt ska jag känna mig trygg i de och verkligen vara säker på att de är detta jag vill göra. 

HMMM... ???Natten mellan lördag och söndag


Hemma igen efter en kväll och natt med arbete. Jobba nätter är lite annorlunda på många sätt. De är speciellt dagen efter som man på riktigt känner av de. Jag blir lite "mörbultad i kroppen", snurrig i huvudet och allmänt slö. De är liksom som att kroppen säger ifrån på något sätt. Natten går ju ofta bra att köra bussen för de är ju nästan ingen trafik. Däremot kan de ju vara mycket folk och så som åker. Fulla och tjatiga. Ni vet väl hur vissa kan vara då så de behöver ju jag inte gå in på..

Denna natten har annars varit ganska lugn. Jag tyckte tiden gick väldigt fort under kvällen. Helt plötsligt var de natt och de kändes som jag precis hade startat. Natten däremot var lite segare, men som jag sa. De var ganska lugnt och de är ju aldrig någon rusningstrafik på vägarna direkt under natten. Nattbussen kan många gånger vara ganska behaglig att köra,


Men de är de där med dagen efter som kan vara jobbig.

När jag funderar mera på hur jag jobbar så kan jag nog säga att jag trivs med detta,  även under helger med mycket jobb. Men de som kan oroa mig ibland de är om de kan vara farligt att jobba på så mycket olika tider som jag gör? Denna veckan kör jag mycket eftermiddagar och  kvällar. Slutar någonstans runt 23:00. Nu idag blev klockan 03:00 på natten innan de var dags att gå hem. Nästa vecka har jag en tidig vecka där jag går upp 03:00  för att någon timme senare ta mig till jobbet. Samma jobb som jag gick hem ifrån ungefär den tiden som jag går upp på hemma , ja ni fattar. Jag jobbar nästan vilken tid som helst på dygnet, Så är de många gånger för en bussförare och de som kan oroa mig är om de just kan vara något som är farligt för kroppen i en framtid  när jag jobbar på ett sätt som aviker från de normala? I perioder blir de lätt också brist på sömn. Kroppen ställer in sig på nytt varje vecka och jag funderar ofta på hur länge jag kommer kunna hålla på såhär innan kroppen liksom säger ifrån på allvar. Eller hur undviker man de.

Nu är de ju så att de är inte så fysiskt krävande jobb så när man väl kommer hem och får sin vila så återhämtar man sig ganska snabbt. Dessutom så tror jag inte att jag jobbar mer timmar i månaden än andra vanliga arbetare, fast ibland känns de så. Men risken att bli typ utbränd för att man jobbar för mycket de känns ganska långt borta pga att de 1, inte är så fysiskt krävande 2 , jag jobbar ju inte mer än dom flesta andra.

Nu är de dags att sova ! Jag har en arbetarsöndag kvar också.  Sen kommer de en ledig dag igen.Ska ta mig till jobbet.Dags att jobba lite då. Jag har haft en lugn och bra dag och nu är de bara att köra på med massor av arbete..

Ha en trevlig kväll !Omelett !De fick bli en omelett idag. jag stekte upp lite köttbullar och potatis från igår och så hällde jag några vispade ägg över alltihop  ..

Blev ganska gott detta med ..


Får använda fantasin.
2011 06 11

Tänk att man kan vända helt.

När jag nu i natt stog ännu en gång vid spisen så kom jag just att tänka på att: Herregud vad jag just har lagt ner mycket energi vid min spis den senaste tiden ! Jag har lagat mat som aldrig förr och jag tycker faktiskt att de är kul. Svårt att inte gilla de efter dagens lunch som var köttbullar. Jag lyckades få till riktigt goda köttbullar och jag blev verkligen supernöjd med att jag inte hade ätit så goda köttbullar på mycket länge. Dannes köttbullar tänk att jag kan tycka att de är roligt att laga mat samtidigt som jag lyckas riktigt bra medd de jag lagade. De var ju inte längesen jag sa att jag hatar att laga mat för att de är tråkigt, tar lång tid och de jag gör blir inte gott. 
Jag har verkligen ändrat mig ! För hur länge de vet man ju aldrig?? Men jag har massor med maträtter i huvudet som jag bara vill ställa mig vid spisen och fixa till. Jag trodde aldrig att jag skulle göra en sådan vändning när de gäller detta med att laga egen mat. Kul Kul ... Konstigt med så lite folk ?


 
Jobbat färdigt och lugnt var de. Hur lugnt som helst. Nu får de bli lite mat innan jag ska sova. Tänkte på en sak. De märks inget i stan än av skolavslutningen. Om jag inte minns fel så har de andra år varit hur mycket folk som helst ute på stan vid denna tiden. Många tar ju studenten och många är väl ute och firar, men på vägen hem från jobbet såg jag fasen inte många. Borde ju vara massor med studenter och andra ungdomar ute. Mycket mer i alla fall. Men jag kanske inte fattar att nuförtiden går man som tidigast ut vid midnatt. 


 Dags igen
Ska iväg och jobba lite. Idag är de fredag och helgen börjar och Danne jobbar hela helgen. Jobba på nu så blir
de kul i New York sen.

Ha en bra dag !
Lyckades ganska bra.


KÖTTBULLAR BLEV DE..

Jag lyckades ganska bra med min mat. Blev till och med bra sås och de är jag glad för. Tidigare har jag inte riktigt fått till den som jag har velat, men idag är jag nöjd. Inte bara med såsen utan hela min hemlagade lunch.Just nu !Håller på med maten. De kommer att ta lite tid. Längesen jag stog så länge i köket och lagade mat.
 


De blir något med potatis. Om jag nu lyckas ???2011 06 10

Godmorgon !

Hoppas ni sovit gott och är pigga idag. Några som defentivt verkar vara de är dom studenter som nu är ute och åker i en vagn bakom en traktor eller liknade. Dom är pigga, glada och de var dom som väckte mig också. Jag behöver ju ta mig upp nu så de gör väl inget. En gång om året typ hör man några ropa BIRA BIRA BÄRS BÄRS BÄRS klockan 09:00 på morgonen.

Jag ska redan nu börja med maten som jag ska ha till lunch. Vill inte stressa med den och jag tror jag får göra de om jag börjar laga den senare. jag har ju jobb idag också. En lång dag och kväll. De är min dag och nu ska jag ta mig ur sängen och sätta igång då.

Ha en bra fredag !Grattis Henrik Barkman !

Grattis  Henrik Barkman !
Idag tar du studenten.
Vi som vill gratulera dig är Danne (jag) och din syster 
Linnéa Barkman !


 
Ännu en studentsång
Lyssna på hjärtat !

Grattis önskar Linnéa och Danne !!


Tänker en del men egentligen inte på något.

Gör ett sista inlägg innan de är dags för kudden. Nattblogging och jag brukar skriva om vad jag går och tänker på. Ibland oroar jag mig mycket. För mycket, säkert är de så. "Jag betalar liksom ränta på ett lån jag inte har tagit" ..

Tänker och funderar de har jag gjort hela dagen idag också, men egentligen tänker jag inte på någonting. Alltså tänker jag inte för mycket och nu fattar jag att de går precis lika bra de också.

Om jag ändå ska skriva något om vad jag tänker (känns bättre för de blir så lätt att släppa de sen) så kan jag bara säga att när jag funderar på New York så känns de mesta bra. Gott om pengar kommer jag att ha och jag har redan nu hunnit planera mycket med vad jag ska göra när jag väl kommer dit. Nu kan jag liksom fortsätta att bara bli mer och mer expert på New York. Vet inte om jag lyckas, men jag hoppas i alla fall att jag känner att jag har gjort allt jag kan av förberedelser innan jag åker så behöver jag inte grubbla och tänka på de sen. Jag är  lite orolig för denna resa, men mest förväntansfull.

Mitt resande är något som är viktigt för mig och jag vill verkligen göra detta i år. De har jag vetat länge. De är en hel del som säger till mig att jag gör så rätt som reser och kommer ut för att se något annat än Sverige typ. Men de finns också dom som är negativa till detta. De som har förvånat mig mest de är att de finns verkligen vissa som verkar tro att jag inte har koll ekonomiskt på va detta kommer att kosta. Man har inte sagt de rakt ut, men man säger att risken finns att jag kommer att ångra mig när jag i verkligheten kommer att se vad detta egentligen har kostat ????

????? Jag gör några fågetecken och undrar  varför man överhuvudtaget bryr sig om vad detta kostar för mig och vilka eventuella negativa konsekvenser de kan få för mig, bara mig och ingen annan. Jag har inga barn som kommer att drabbas och ingen flickvän som jag sätter i knipa eller reser ifrån eller .. Inget !!!

De andra som man menar att jag inte skulle veta vad detta kostar är ju så långt ifrån sant man kan komma. Jag vet exakt hur mycket pengar jag har, vad detta kostar och vad som krävs för kunna tagga iväg på  3 resor. Jag har under hela året varit hur noga som helst med att hålla budget och nästan varje månad har jag lyckats hålla planerad budget exakt på hundralappen ibland till och med på kronan. Jag har hur bra koll som helst. Dessutom har jag varit iväg redan på 2 av mina totalt 3 planerade resor. Efter Thailand  så hade jag räknat lite fel. Jag trodde jag skulle bränna mer pengar än vad jag gjorde. Men de var ju bara bra såklart att de blev mindre. I amsterdam gick de precis så mycket pengar som jag hade räknat med före. Jag hade 500 kr kvar på "amsterdamkassan"  när jag kom hem. Jag har haft bra koll och kontroll på 2 resor varför skulle jag inte ha de på resa nummer 3. Vet inte varför man påstår de eller så är de bara så att vissa ska bara säga negativa saker när andra gör något för att må bra.

Jag blir lite ledsen,men de är ändå inget jag bryr mig om. Jag vet ju att jag har koll på detta så jag behöver ju inte ta åt mig alls. Jag kan vara lite orolig för själva resan till  New York och hur är de kommer att bli  när jag är där osv.. Men ekonomiskt känner jag mig trygg. Så mycket tid som jag har lagt ner på detta med att planera budget så vore de hemskt om jag inte hade kontroll på dettta nu. Att någon överhuvudtaget kan ens vara i närheten av att säga något annat tyder kanske på att dom själva inte kan klara de eller kanske är de avnsjuka.

De kan ju också vara så att man tycker att jag är lite omogen och inte vill se verkligeheten som den är. Men samma där, jag gör ju de. Jag skaulle aldrig boka resor och ge mig iväg om jag samtidigt visste att detta kommer jag att få betala surt för efter typ... Har jag inte kontroll och koll så gör jag ingenting som kostar mycket pengar! Sån är jag ju jämt. Om jag då är omogen för de jag då får jag väl vara de, men jag tycker att jag är precis tvärt om. Jag gör inget om jag inte har pengar. jag sparar först innan jag gör något.  De är väl vuxenpoäng på de...??? 

Jag kan fortsätta att skriva länge om detta, men de räcker nog med de. Skriver mest ner de för att sen blir de så mycket lättare att glömma de när man liksom har skrivit av sig. Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon är de arbete igen. Fredag, lördag och söndag är de arbete. På något sätt så tänker jag inte så mycket på att de är en hel helg av arbete, med allt vad de innebär. Jag tänker inte mycket på något egentligen överhuvudtaget. Jag lever mitt liv, mår väldigt bra och har mina drömmar. Ibland förverkligar jag någon av dom och de gör att jag får plats med nya. De är ett bra liv, tycker jag själv och de är väl de som räknas??
 
I love Dannebloggen - You Love Dannebloggen !

Marilyn Manson - Tainted LoveMan steker liksom !

Fick en fråga om jag inte kunde visa i ett videoinlägg när jag lagar mat. Danne steker liksom...

Frida:

Det skulle vara roligt om du gjorde ett videoinlägg där du lagar mat också !:) Puss hej från en trogen boggläsare!
Halv special !
Idag blev de en halv special. Riktigt gott ! Riktigt potatismos  tex..

2011 06 09

Ledig idag och de är ju alltid bra. Man har en chans att få gjort allt som behöver göras utan stress inblandat.  Tex här hemma. Får se vad jag gör idag? Jag borde väl sätta igång att röra på mig. Ute, inne på gym och full fart med hur mycket enrgi och lust som helst ! Men de är som vanligt: JAG BLIR GRYMT SLÖ EFTER NÅGRA DAGARS UPPEHÅLL. Lite synd för jag körde på bra före jag "taggade" till amsterdam. I amsterdam rörde jag mig bra också. Promenerade ju runt flera mil och gick vilse några till. Men sen jag kom hem har de varit dålig. Har gått ut någon dag, men jag minns inte när. Jag vill ha de där regelbundna, men jag orkar inte bry mig om de, inte just nu ... Inte bra för de är ju egentligen bara att köra på utan att tänka.. Får se när jag kommer igång igen. Kanske blir de idag ??

Lite gamla bilder från perioder när jag körde bra..


Arbete och nu blir de väl sängen?

Tjena !

Hemma och i morgon är jag ledig från busskörning. Känns skönt och den senaste tiden har jag varit ganska mycket ledig. Däremot har jag ingen semester i sommar. De är liksom överenskommet med jobbet och jag jobbar gärna under sommaren för sen kan jag enkelt få ledigt och förverkliga "My Dream 2011". Känns som de är värt att jobba lite för att kunna åka på 3, kanske 4 resor på ett år. Jag känner i alla fall att de är värt varenda timme av hårt arbete som sen ger lön för mödan iform av "cash".

Ledig i morgon alltså, men sen är de jobb (mycket ) resten av denna vecka.

Nu får de väl bli sängen ! De har blivit lite kvällsmat och nu vill jag bara sova. Hoppas jag slipper dessa mardrömmar. Dom handlar för de mesta om någon som jagar mig med typ yxa, kniv, samurajsvärd eller pistol. Som tur är så vaknar jag alltid precis innan de visar sig att nu är min sista stund kommen.
Inga sådana drömmar nu hoppas jag. jag känner mig alltid av någon anledning  helst slut efter att vakna upp från en sån dröm.

Många verkar ha mitt mobilnummer.Ibland undrar jag hur så många kan ha mitt mobilnummer. De gör väl inget, men jag får ungefär 1-2 SMS per vecka från personer där jag inte vet alls vem de kan vara, men dom som skickar vet naturligtvis vem jag är..


De är ju alltid något snällt i alla fall och de ska man väl vara glad för ?
Så är min verklighet just nu och de beror väl på att jag har Dannebloggen ?? De kan jag ju vara stolt över.
Mail och sms de läser jag ganska ofta och de gäller ofta min söthet...
De handlar väl även här om pengar ?Stina:

Hej Danne! Det är jättekul att se din fina matlagning! Vad fick dig att börja med detta? Har läst att du tidigare ogillat att laga mat. Kram1. Jag vet egentligen inte varför. Men jag försöker ju nu att spara ganska mycket pengar till New York. Jag tror kanske att om jag lagar mat själv så kanske jag kan spara så mycket pengar som jag vill. De kan vara värt ett försök.

2. De känns också som att de tar nästan lika lång tid att gå ut och hämta mat som att vara kvar hemma och laga den.

3. Lite snål just nu kanske ? Men de är bara New York som gäller just nu och jag vill ha så mycket cash som möjligt och jag tror att jag kan spara några tusen kronor under sommaren på att laga mat. jag är inte säker på de, mne jag tror de.

2011 06 08

Godmorgon på er !

Hoppas ni har sovit gott ! De har jag gjort nästan hela natten. Tänk om man bara kunde få slippa dessa hemska mardrömmar där nu till och med folk som jag känner och tycker bra om  springer efter mig med typ en yxa eller något ..  Ska kanske säga de till den som gjorde de mot mig när jag drömde  i natt. Den personen lär väl se ut som en fågelholk i ansiktet om jag påstår att han har jagat mig med en yxa och inte direkt säger att jag drömde detta.. Ha ha...
Dagen idag för mig  ser ut såhär:

* De blir en snabbis till trollhättan idag också..

* Hem sen igen och laga mat. Hemkokat med Danne !

   

* Efter detta är de dags att jobba igen.


Gå och lägg er !

Ni är för goa ! Klockan är snart 01:00 på natten och de är redan jättemånga som har varit inne och kikat på Dannebloggen nu från 00:00- 01:00. Gå och lägg er nu ! Ni ska säkert upp i morgon. Kan väl vara bra om ni sover nu då!!!
You Love Dannebloggen !!!!

Lite tankar denna natt.

Har så snälla och goa läsare !

De är alltid kul när man kommer hem från en lång arbetsdag och så slår man på datorn. och så ser man att man har fått ett mail där någon har skrivit en massa snälla saker till mig. Man läser någon kommentar också och så mår man jättebra en lång stund efter att kman har läst.

Många läsare är verkligen hur snälla som helst och jag blir alltid lika förvånad. Jag är ju bara en vanlig kille som bloggar om vad jag gör på dagarna, vad jag tänker och vad jag drömmer om typ..

En eller två kommentarer och ett och två mail med några snälla ord. De räcker verkligen mer än väl för att ni ska göra mig glad.


 
Thank You !


Ska "tagga" till jobbet.
Kebab med mos !Egen sås ..

Jag har kokat potatis och sen mosat dom själv ..

Tillslut har jag fått ihop lite KEBAB MED MOS ..

De blir2011 06 07Godmorgon på er ..

Jag ska tagga till trollhättan en snabbis innan de är dags för busskörning igen.


Jag kollade nu på morgonen lite på om man har rätt till ersättning efter att de har varit elavbrott. 3,5 timme var de väl eller något sånt? Tyvärr så tror jag inte man kan få de.  Enligt vad jag förstår så måste de ha varit strömavbrott i minst 6 timmar och då kan man få upp till 300 kr.
Är de mer än 12 timmar så tror jag man kan ha rätt till mer, men jag vet inte alls och de känns inte som de är värt att lägga ner någon större energi på att ta reda på hur de egentligen är. Inte för 300 kr i alla fall.  

Ha en trevlig dag !
Arbetsveckan är igång !

Hemma efter en första arbetsdag. Jag brukar skriva att de har gått bra och de har de allt gjort idag också, men de var i ärlighetens namn lite segt att jobba idag. Hade gärna varit ledig en dag till. Men nu är man igång med arbetsveckan i alla fall och jag har fullt upp hela veckan.


Tis: 13:50 - 23:15
Ons: 13:52- 22:36
Tors: LEDIG (Känns bra)
Fre: 13:50- 23:40
Lör: Säger jag inte..
Sön: 17:05-23:11 (lugnt)

De har varit strömavbrott ett tag under kvällen. De har jag varit medveten om. Frågan är hur länge? Jag är lite rädd att en del mat har blivit förstört. Men jag får väl lukta och smaka lite försiktigt innan jag slänger. Jag är verkligen den en sån person som slänger en hel del mat ofta. Speciellt pålägg. De åker in och ut några gånger från kylen, men sen åker de i soperna. Jag slänger hellre en gång för mycket än en gång för lite.

Nu börjar arbetsveckan !

Ska tagga iväg och jobba nu då. Nu börjar arbetsveckan kan man väl lugnt säga. 6 dagar av jobb och långa pass. Men så är de och de går allt bra även om jag just nu önskar att jag befann mig i slutet på veckan istället för i början. Ha ha..

Ha en fortsatt bra dag !

Jag just nu !

Trött är jag och jag behöver vila lite inför ikväll. Arbete är de då och sover jag lite u så slipper jag bli så trött mot slutet av arbetspasset i natt.Jag ska dit efter sommaren..


Linda

Hej Danne, och tack för en bra blogg. Keep up the good work! Jag undrar vilka datum som du befinner dig i New York. Jag ska själv dit i sommar, och tänker att det skulle va kul om man hann läsa om lite tips från dig gällande saker att göra och uppleva.

Kram Linda

De blir nog du som får tipsa mig för jag ska dit efter sommaren.

 


Pirat-inlägg !


Går inte ut !2011 06 06

Godmorgon !

Ska strax ta mig ut på en powerwalk igen. De ska bli kul för de känns bara bra med detta just nu.

Bilder från igår..

Annars har jag inte mycket planer kmed denna dagen mer än att jag har jobb ikväll. Lite busskörning och de ska väl gå bra. De är ju en ganska kort dag och de är aqlltid skönt att börja en arbetsvecka så. Jag har sen några riktigt långa dagar framför mig och jag tror jag bara är ledig en av sju typ...

Annars då ? Jag tittar runt lite på nätet på nyrenoverade eller pågående renovering av hus, lägenheter, sommarställen och liknande. Jag blir så avensjuk på alla som håller på med detta för dom får de så fint !!!. Jag vill också ! Men jag bara reser och de är ju inte fel de heller, men.... ÅHHH !

Kolla tex hemma hos Katta ! De kommer att bli jättefint !
http://kattabloggen.blogg.se/2011/may/en-forsta-glimt-av-koket.html#comment


Ha en bra dag !
Logiskt sett borde jag kunna lägga ribban högre.

Sitter här och funderar. Jag ser hur mycket möjligheter som helst. Jag har massor med saker i huvudet som jag vill göra. Galna, roligaoch spännade saker och jag tror mig veta hur jag ska klara av de. Mycket handlar om pengar. Inte mycket av de jag verkligen vill göra och drömmer om  är gratis. Hade de varit så då hade jag väl redan gjort de. Massor med ideer och de häftiga är att de är inte orealistiskt utan jag kan klara de. 

De är saker som säkert kostar flera 100 000 kr. De är mycket pengar ! Men jag tänker hela tiden på att jag klarar ju faktiskt att resa på 3 utlandsresor och jag kan till och med fundera på en fjärde. Dom två som jag har varit iväg på har kostat mycket pengar, men jag har klarat de lätt och därför ser jag alla möjligheter i världen att klara av mycket annat som kanske till och med kostar mer. Jag vet ju redan hur jag fixar de så då borde jag ju kunna lägga ribban ännu högre logiskt sett.

Jag kan nog bara välja en sak i taget.
Men jag tycker de är riktigt häftigt att jag efter att jag har averkat mina resor kan titta på nya saker, eller så fortsätter jag att resa, vem vet ??? Allt känns i alla fall väldigt bra just nu. Cash Is King och jag behöver inte fundera så mycket om jag kan göra, utan jag behöver bara fundera på vad jag vill göra. Jag kanske överdriver ?? De är ju kämpa och hårt arbete som gäller för att i en framtid kunna göra de man vill. Men allt går ju så klockrent bra hela tiden vad de gäller detta med resorna så varför skulle de inte kunna göra de med mycket annat ??? Bara de är en rätt skön tanke att tänka.Jag vill bränna mycket pengar i New York, men....

Jag vill ha gott om cash när de är dags att tagga till New York. Men de finns ingen anledning att betala mer än vad de egentligen kostar.

I denna video hittar jag några bra tips på hur man kan spara pengar i New York och ändå ha kul, hoppas jag ..Herregud vad stor denna stad här. Jag har göra hela livet ...


Härliga söndag !

Sitter här och slappar och har de bra. Jag har ordning och reda i mitt hem och de betyder att jag slipper hålla på med för mycket vardaglig "trökgöra". Lite blir de ändå, fast de känns rätt ok för nu börjar jag bli ganska bra på en sak. Laga mat ?? Har gjort de idag också. Jag är inget proffs, men de blir alltid ganska gott så jag kan vara nöjd. 


Jag får väl se så småningom om min matlagning gör att jag kan spara ännu mer pengar till new york. Jag har i alla fall gjort en roligt uträkning precis nu. Om jag håller planerad budget denna månaden så kan jag nästa månad betala av 3 månadshyror i förskott och samtidigt lägga undan 5 500 krsamma intjänade pengar som jag betalar 3 månadshyror med. De känns motiverande att försöka kämpa in !

 

 


Bra morgon såhär långt !

Jag har haft en bra morgon såhär långt. Allt känns bra och jag gör vad jag vill för jag är ledigt idag. Jag är chef över mig själv och jag ensam bestämmer om jag vill eller inte. Ingen annan kan betsämma över mig och mitt liv. Jag lyssnar såklart gärna till personer som jag litar på, men i slutändan är de mig själv de hänger på ..

 
 

Just nu är allt bara bra ! Jag har haft en  underbar morgon !Powerwalk - Leverera I Love Dannebloggen !

Har varit ute på en "POWERWALK" ! Inte många ute nu på morgonen. Många ligger säkert hemma och sover ruset av sig typ ...

Jag passde även på att posta en cool I Love Dannebloggen t-shirt till en av alla Dannebloggen läsare..2011 06 05

Vaknar upp denna söndag och jag ser att de är fint väder ute och då vill jag bara få på mig skorna och ta mig ut på en powerwalk ! De är en sån underbar känsla när man går upp på morgonen och känner att livet alldeles underbart bra ! Man kliver bara upp och vill ta tag i dagen med en gång. När jag satte mig här vid datorn så fick jag massor med ideer på vad jag kan göra i framtiden. De blir såklart efter resorna, men ändå.

Är de inte fantastiskt ? Man bara vaknar till och vill så mycket med livet och de mesta av de jag funderar på kan jag fixa. De tar lite tid och jag kan bara göra en sak i taget. Först måste man kämpa lite, men jag tycker nog att de kan vara värt de om man vet att chanserna är väldigt stora att man ska lyckas med de inom en snar framtid ...

Man har de bra och alla möjligheter finns till att få de ännu bättre och förverkliga sina drömmar de kan man göra för chanserna kommer oftare än man tror. Chanserna man får till att leva ett bra liv får man också hur ofta som helst bara man vill se möjligheterna och inte tänker på alla bekymmer och problem som man kanske har och som egentligen är ganska små om man jämför med många andra problem som så mycket människor ute i världen har just nu.
Krig, svält, svår sjukdom, rädd för att bli dödade pga av politiskt åsikt eller för att man helt enkelt lever i ett land där risken hela tiden finns. 

Allt detta och mycket mer tråkigheter är man förskonad ifrån. Här kan man gnälla för lite ont i ryggen, ont i en fot efter att ha trampat snett eller att de är jobbigt att gå upp ur en väldigt skön säng för att ta sig till ett jobb som man ändå trivs med väldigt mycket. Många andra människor ute i världen skulle vara väldigt glad om dom fick byta dessa bekymmer mot de dom kanske själva har.  

Jag kliver upp denna söndag morgon och njuter lite av livet ! De ska jag göra oftare för de var verkligen en helt sjukt underbar känsla.


Nu ska jag ta mig ut på en powerwalk !Lite hemlagat !


Fixade lite mat själv igen. Blandade ihop lite "KÖRV" och "POTÄTERRRRRRRRR..."Och lite glass efter de !

Skönt att man kom igång !
Var ute på en promenad tidigare idag. Kändes bara bra och jag tror jag hade nytta av att jag promenerade så mycket i amsterdam. Skönt att man kom igång så bra och de känns som jag bara vill fortsätta och fortsätta. Är de shär fint väder så är de ju inga problem att promenera ute direkt.

Hoppas jag kan köra på bra nu hela sommaren. Är jag bara sugen att köra är de inga problem.Danne@bilder.intemycketkläder.wet
Får kämpa på !
Längesen jag kände mig såhär ..

Jag börjar bli färdig med allt som jag ville få gjort innan läggdags. Jag har lite tvätt kvar att vika och en säng att bädda. Sen får jag krypa ner under nytvättade och fräscha lakan och jag hoppas jag sover gott med min så onda och mörbultade kropp. De är så de känns just nu. Känning i ryggen har jag och massagestol hjälper inte just nu. De känns säkert bättre i morgon. De tror jag på. Ont i en fot har jag också pga att jag tänkte på annat och samtidigt så var de ett litet för högt steg för foten och ser man sig inte för, ja då trampar man lätt snett. Precis vad som har hänt idag ! Inget som jag egentligen hade brytt mig om i vanliga fall, men med lite värk i ryggen också så känner man lätt efter på andra ställen.Detta är såklart inte allt. Jag är verkligen jättetrött och de beror säkert på flera saker. Vet inte riktigt hur jag ska koppla av??? När jag kopplar av kommer jag alltid på nya saker till bloggen eller så vill jag plugga new york. Gör jag inte de så jobbar jag och går upp 03:15 på natten och när jag kliver ut 04:30 och går till jobbet så är de ingen ut mer än tidningsbuden och kanske en väktare som går en runda i stan och kollar bla butiker. Då är de lätt att fundera på vad man egentligen gör ute nu.

Dessutom hittar jag alltid något här hemma att göra. Samtidigt som jag får olika mail om saker som jag vill fundera lite på innan jag betämmer mig för om jag vill eller inte vill. De svåra är när jag ser något som behöver göras, då vill jag göra de med en gång.  Kanske inte behövs, men som jag har sagt massor av gånger tidigare : Jag kan inte se de som behöver göras!!! När jag ser de som känner jag att jag vill få de gjort med en gång ( säger jag en gång till). Detta gör väl också att man blir trött, seg och tung i hela kroppen.

Någonstans i allt gnäll och mitt "efterkännade" av min kropp så mår jag ändå konstigt nog bra? Beror väl på att jag har resan på gång och jag tycker att detta ska bli roligt och jag har inte en tanke på att boka av den eller något sånt. Jag ska kanske inte gnälla så mycket. Jag har de ju bra och allt kan ju inte vara perfekt. Lite skriva av sig gnäll här på bloggen kan ändå vara bra för de är lättare att släppa och gå vidare då. Bara man skriver ärligt hur man känner..Ola Lustig - MILF...Gör klart allt i kväll !

Känner mig trött och seg.

Vet inte riktigt vad de beror på, men de var väldigt vad trött och seg jag känner mig. Kopplar jag aldrig av eller vad beror detta på? Just nu håller jag på ner i tvättstugan. Jag vill också få diskat upp lite ochstäd får jag försöka med så får vi se sen om jag unnar mig lite avkoppling under resten av helgen.Har börjat på min lista ! 

 Får försöka tillbringa en hel dag i Central Park. Hotellet jag ska sova på ligger bara några kvarter ifrån Times Square. Bara de känns rätt häftigt och coolt  ! Statue Of Liberty (Frihetsgudinnan) ?? Ja de är väl något man inte vill missa när man kommer till New York. Gå över Brooklyn Bridge, de har jag gjort många gånger i mina tankar. Snart kanske jag får göra de på riktigt. 

Jag har mycket planering kvar. Jag har bara börjat känns de som ...
Danne I New York. Fatta att jag längtar !!!
Kram...Lyckades väl ganska bra ?

De blev benfri kotlett med brunsås och poatatis. Jag lyckades ganska bra tycker jag även om jag inte fick till såsen riktigt som jag ville. Men annars smakade detta faktiskt gott. Hemkok idag och nu har jag massor med potatis kvar som jag kan steka i morgon och så blir de hemlagad mat till Danne i morgon också.

Kram..Håller på med maten !

Håller på och lagar mat. Skalar potatis just nu. De är något jag inte har gjort på länge, men de är något som Mormor har lärt mig och då är de inget man glömmer. Mormor lever inte längre hon sitter väl just nu på en bättre utsiktsplats. Hon ser mig säkert just nu stå här och laga mat och jag är säker på att hon säger: Du fixar allt grabben, även de där med att laga din egen mat !
 

Kram..


Ledig igen !

Tjena !

Soligt och fint idag. Vågar väl säga att äntligen är sommaren här. Jag gillar alltid sommaren. Jag längtar aldrig till vinter. Sommar och sol ska de vara. Man behöver inte klä på sig så mycket och de är lättare att vara på gott humör.

Nu börjar ledigheten igen och nästa vecka är de sova på morgonen som gäller även dom dagar när de är arbete.


Jag har såklart lite planer för dom timmar som återstår av denna dagen.

1 Laga mat, ja ni hörde rätt ! JAG SKA LAGA MAT !

2 Tvätta, har mycket sen amsterdam 

3 Leverera en t-shirt (såklart en I Love Dannebloggen)Ha en bra dag !

Kram..


2011 06 03

Godmorgon !

Uppe igen, uppe lite för tidigt borde sova lite till innan de är dags för jobb. Har en ganska bra dag, med vad jag tror så är de ganska lugn körning. Jag går och lägger mig någon timme till sen tar jag mig upp och iväg till jobbet.

 
Ha en bra dag !

Kram..


I morgon är de jobb och de blir så ett tag framöver.

Hoppas allt är bra med er. Jag ska strax gå och lägga mig. Jag har en arbestdag i morgon med lite busskörning. Sen får jag vara ledig igen. Nästa vecka är de mycket jobb. Jag är väl ledig någon dag, men de är mest jobb. De är ungefär såhär de ser ut hela sommaren. De har jag varit inställd på länge så de blir inga problem. De är bara att jobba på. De har jag gjort mycket i mitt liv så en sommar med mycket jobb de har jag inga problem med. 

De känns som de kommer att vara värt de. Efter sommaren "taggar" jag till new york och de är ju verkligen något jag ser framemot ! De kommer säkert att gå mycket lättare att kämpa, jobba och slita hela sommren när man har den där sköna känslan att när sommaren är över då ska jag faktiskt till new york. Känns som de är värt allt slit. Jag vet ju dessutom att bara jag drar till new york nu i år så har jag förverkligat "my dream". Nu är de bara en sommar dit sen kan jag stryka detta från min "drömlista". Den är ganska full redan nu, men kan jag stryka en grej så får jag ju plats med en ny där istället ... Värt att slita för. Tror de va ??? Kram...


The Corrs - Summer sunshine..The Sounds - Living in America.
Bilder tagna i maj..
Är ledig idag.

Godmorgon !

Är ledig idag och de är skönt efter en lång dag igår. Jag har en del att göra, ganska mycket. Att de blir mycket beror på att jag har så svårt att se saker som behöver göras men inte blir gjort. De är alltid så nu att jag har masor att göra. Jag kanske borde planera upp de lite bättre ? Jag kanske borde skriva upp allt och bara börja gå efter listor hela dagarna så kanske jag blir mer effektiv och får mer tid över för att göra precis vad jag vill.

Ok ! Man kan ju skriva upp de roliga också. Jag kan ju faktiskt skriva upp när jag ska gå till gymmet, när jag ska promenera, vilka tider jag ska blogga och ja precis allt. Som mina dagar ser ut nu så går jag och grejar hela dagar och de blir lite små plock här och där och inget känns liksom klart. Sen blir de kvällen dags att sova och när jag vaknar har jag att göra igen. När jag dessutom har svårt att se saker som behöver göras så blir de ju ett evigt grejande som jag aldrig blir färdig med.

Får försöka lösa mitt problem på något sätt. De är bara mitt problem. Man kanskle kan ha två städtimmar i veckan sen skiter man i de. Man diskar bara högst en gång om dagen. Gym, powerwalk eller promenad varannan dag som man skriver upp minst en vecka innan. Man tappar ju lite de spontana då, men för att få allt att "funka" på ett bra sätt så kanske de ändå krävs att man planerar skriver upp mer. Förändring är ju bara jobbig i början, sen blir man mer van och sen sätter de sig i ryggmärgen.
Bilder från igår  
Jag lagade mat igår. De tillhör ju inte de vanliga i Danne's liv. Igår blev de makaroner .. Kokade dom själv !!!!


 
 

 

Kram..


2011 06 01Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE