Fan Zhendong..

(null)
  (null)
(null)
 
 
 
 
 


Nu tar jag ledig helg!

 
 


Kvällens tankar.

 Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Jag sitter här och tänker. Jag funderar mest på vad jag nu ska skriva. Jag vill ju egentligen bara uppdatera min blogg. Jag känner inte att jag har så mycket att berätta om. Då gör jag det enkelt genom att jag bara skriver ner sånt som just nu "ploppar" upp mitt huvud.
 
Jag mår bra, jobbar lugnt och jag har massor med saker på gång som jag ser fram emot. Jag känner inte att jag har några större bekymmer med mitt liv. Jag har min mål som jag vill nå och jag känner att jag har en bra strategi som gör att jag på sikt kommer att lyckas med sånt jag vill uppnå. Jag kan tveka lite ibland när det kommer till vad jag faktiskt vill, men jag 'är ändå mer säker på vad jag vill än någonsin och därför tar aldrig tveksamheten över.
 
Det är ju mycket politik nu.  Snart är det val och jag är rätt säker på redan nu vilka partier jag inte  kommer att rösta på. För några dagar sedan pendlade jag lite mellan Centern och KD när det gäller vad jag kan tänka mig att lägga min röst på. Nu är jag nog mer säker på KD. Som det känns nu så är det KD som gäller för mig. Fast.... i slutändan tror jag inte att jag bryr mig så mycket överhuvudtaget. 
 
 De finns mycket jag är glad för. Jag gör mycket saker som ger mig bra energi. Allt som kan ge mig dålig energi försöker jag få bort i mitt liv. Mycket har jag fått bort och annat håller jag på att fasa ur. Jag är grymt bra nu på att leva i nuet. Jag känner ju att ska jag nå mina mål så måste jag vara extremt fokuserad på nuet. Eftersom typ min högsta önskan  är att jag bara ska fixa alla möjliga saker som jag har som mål, så blir det ganska lätt att leva i nuet. Att vara i nuet anser jag ju vara en viktigt del i min strävan att nå mina målsättningar som jag just nu har.
 
Jag mår väldigt bra just nu. Det känns som själva livet ger mig bra energi. Jag jobbar ju och grejar, men jag känner att jag hittar mycket tid till att återhämta mig. Jag hittar metoder för att jag ska må bra, både fysiskt och psykist. 
 
 


Tisdag (2018 08 28)

Jag körde en bra "POWERWALK" (PW) idag på rasten. Bra fokus liksom. Jag tvekar alltid lite innan kjag ska ta mig ut, men jag vill inte falla in i någon slöhet nu. Jag vill bara köra på nu. Jag tänker hela tiden att jag ska göra saker som det är lite fart på. Jag vill inte fastna i det där tänket att jag inte orkar det det... Det går ju alltid att hitta lite tid för en PW. 
 
Jobbat har jag också gjort idag. Jag tror att jag har ganska bra pass resten av denna veckan nu. Igår var det lite jobbigt, men idag var det lugnt. Jag hade ju en lång rast också. Hade tid att vila ordentligt och äta gott. Jag körde ju som sagt en PW också.
 
BILDER FRÅN DAGEN.
 
 
 


Kvällarna försvinner snabbt.

 Jag jobbar på och grejar, men jag har sen en tid tillbaka "taggat" ner grejnadet på kvällarna. På kvällen känner jag inte tat jag orkar lika mycket som under förmiddagen och eftermiddagen. Jag jobbar ju delade pass. Det innebär att jag kör buss några timmar på förmiddagen och sen har jag en flera timmar rast mitt på dagen, för att sen återigen köra några timmar under eftermiddagen. När jag sen har slutat min dag så känner man att kvällarna går ganska snabbt. Man vill kanske äta något och kolla på TV, men sen är det snart dags att lägga sig för natten. Jag hinner däremot med att greja och göra mina ärenden under rasten som jag har mitt på dagen. 
 
Jag vet inte om sättet jag arbetar på är det bästa för mig, men man känner sig alla fall aldrig så trött eller sliten. Man delar ju liksom upp arbetet, därför har man ju en hel del tid att återhämta sig på. Dessutom börjar man ju aldrig skittidigt, och man slutar heller aldrig så sent. Alla mina ärenden kan jag göra mitt på dagen. När jag sen är hemma på kvällen så kan jag bara slappa. Sen går ju en kväll ganska snabbt, men jag tycker alla fall att jag får ihop mitt sk livspussel ganska bra.
 
 Ha en trevlig och avspänd kväll!
 
 


V 35

 Ny vecka igen. Jag har äntligen lite mer som jag kan ta tag i när det handlar om att nå de målsättningar jag har för detta året. Jag har ju fått in nya pengar och mer väntar under denna veckan. 
 
Köra buss ska man ju också göra denna veckan. Jag är inne i en period nu där jag känner att passen känns ganska långa och sega. Rasterna och de lediga dagarna går väldigt snabbt. Denna veckan kanske den känslan vänder lite. Passen kommer kanske att kännas sega att köra, men jag har bara fyra dagar av arbete. När jag sen går hem från jobbet på torsdag, då är jag ledig i 3 dagar. Det blir ett bra avslut på denna veckan, och även på augusti och sommaren. För...sommaren är väl över när det blir september??
 


Verkar vara en het "potatis".

Igår skrev jag ett inlägg om hur jag tänker kring politik och bl.a. vad jag tänker kring att det snart är val. Vad ska jag rösta på och vad tycker jag är viktigt.
 
Jag vet inte än vad jag ska rösta på.
Jag pendlar lite mellan Centerpartiet och Kristdemokraterna. 
 
 
Jag har fått några kommentarer från arga läsare som tyckte att jag skulle tänka mig för innan jag röstar. Man påstod och vräkte ur sig  massor av saker som jag inte tänker tro på förrän någon bevisar allt de för mig. Tänk att politik kan vara en sån het "potatis". Vissa tror liksom att dom bara kan allt och alltid har rätt i allt de dom säger. Vissa vräker ur sig massor av saker utan att ha det minsta belägg för att de dom påstår är sant. 
 
Jag kommer inte att publicera något av sånt som vissa skrev till mig. Jag kommer heller inte att berätta så mycket om  vad folk skrev. Jag tänker bara konstatera att politik kan göra folk väldigt arga och upprörda. Mitt inlägg om politik som jag skrev igår sticker ju inte ut på något sätt, men alltid när jag skriver om politik så leder det till att folk blir förbannade. Jag tänker bara att det måste vara jobbigt att vara en sådan person som har ett sånt katastroftänkande. 
 
Jag bryr mig inte så mycket om politik. Jag är inte superintresserad och jag upplever inte att poltikernas uttalanden och beslut påverkar mitt liv i någon större utsträkning. Politik är ingen stor sak för mig och jag har svårt att bli upprörd över den. Naturligtvis finns det saker i vårt samhälle som också gör mig upprörd, men ingenting upprör mig till den graden att jag får ett jobbigt katastroftänkande. Jag är också ganska trött på folk som skyller sina patetiska skitliv på politikerna.
 
Jag är inte heller av åsikten att allt som inte är bra i Sverige är politikernas fel. Och oavsett vad som blir bättre så kommer det alltid att finnas saker som man tycker borde bli ännu bättre. Sen är det ju också så att allt de som är bra, måste ju också utvecklas till att bli ännu bättre. 
 
 Czech Open - 2018 (Final)Söndag (2018 08 26)

Igår kände jag mig lite snurrig i huvudet. Det beror väl på allt jobbande denna veckan. Idag känner jag mig inte så snurrig, men jag orkar inte göra så mycket. Jag har ägnat dagen åt att mest bara vara. 
 
I morse blev det ändå en promenad. Ganska lugnt och inte mycket folk ute. det blev en runda på 4-5 km. 
 
 
 
Jag lyssnade även på ett Verkligheten i P3.
Ganska tänkvärd lyssning som jag lärde mig mycket av. 
 
 
Nu ska jag fixa med maten och fortsätta att mest bara vara. Jag ska också försöka blogga lite mer än vad jag brukar göra. Jag har massor med inlägg som är sparade, men inte färdigskrivna. Jag vill få denm publicerade så fort som möjligt. Helt plötsligt har jag fått massor av tankar om allt möjligt. 
 
Ha en bra dag!
 
 
 


Kanske bryr jag mig - Kanske bryr jag mig inte.

Var står jag politiskt?
 
Det är ju mycket politik just nu. 9:e september är det  val. Jag kan väl säga direkt att detta med politik är nog inget som intresserar mig speciellt mycket, men jag tror själv att jag befinner mig nånstans i mitten. Jag gillar ju och vända och vrida på allt när jag diskuterar något. Om jag tex skulle diskutera: Miljön, vården, äldreomsorgen eller skolan så har jag  åsikter som både går åt höger och vänster. När jag sen har vänt och vritt på allt så kommer jag ju därför att hamna någonstans i mitten. Kanske blir allt jag har åsikter om ganska motsägelsefullt och dubbelmoralsikt, men "myntet" har ju alltid två sidor. Jag tror på att fundera brett och vara flexibel. Bara för att jag tycker på ett sätt idag så tänker jag aldrig låsa mig och liksom bestämma mig för att nu är det så här jag ska tycka för all framtid. Kommer jag på något som jag tror är bättre, då är det ju det som gäller för mig, oavsett vad jag tyckte innan. Det är ju skitsamma vad jag tyckte förr, det är ju nuet som gäller. Så tänker jag med mycket annat, och så tänker jag kring politik också. Om jag nu bryr mig överhuvudtaget.
 
 Just nu tänker jag att Kristdemokraterna nog är det partiet som jag kan känna att jag står närmast. Centerpartiet kan jag också känna att jag håller med i många lägen. Jag pendlar lite mellan Centern och KD. Jag är inte säker på nåt av dom, men dom övriga partierna är jag rätt säker på att jag inte vill bry mig om överhuvudtaget. Sen vet jag ändå inte om jag bryr mig om nånting. 
 
 
 
 
 
 
Det var en person som sa till mig att jag förmodligen gillar Kristdemokraterna för att det är en snygg tjej som är partiledare. Kan jag ha gått i den "fällen"? Är det så att jag håller med om mycket som Ebba Busch Thor säger för att hon ser så jäkla bra ut. Jag lyssnar liksom mer på henne än dom övriga partiledarna för att jag är svag för snygga kvinnor. HMM... Jag tror ändå inte att jag tänker så, men i slutändan så bryr jag mig inte så mycket om hur jag tänker när det kommer till vilket/vilka partier jag gillar. Kanske bryr jag mig...kanske bryr jag mig inte alls.

Jag har lärt mig acceptera en obestridd sanning. POLITIKER LJUGER. Eftersom jag bara har lärt mig att acceptera det så blir jag inte så upprörd över när det kommer fram att någon politiker har gjort detta. Ljugit alltså. Det handlar väl också om att jag personligen inte bryr mig så mycket om politik. Jag känner inte att politiker påverkar mitt liv. Det är vad jag själv gör med mitt liv som räknas för mig. Det är min åsikt liksom. 
 
 
 
 
Jag tycker: Det är viktigt att alla som lever och bor i Sverige har det bra. Jag tycker man ska göra vad man kan som politiker för att bekämpa fattigdom, och lägga mindre vikt på att bekämpa rikedom. Sen tycker jag det är fel att höja skatterna och lägga på en skatt till osv.. Sen är det ändå så att i slutändan så är jag inte så politiskt intresserad. Om skatterna sänkts eller höjs, eller om vissa får det bättre eller sämre pga något eller några beslut som politikerna har fattat...jag tror inte att jag alltid orkar bry mig. Jag  gör vad jag kan själv för att jag  ska ha det så bra som möjligt, oavsett vad politikerna beslutar om. Det kan bli så att jag röstar blankt den 9:e september. Om jag inte bryr mig eller känner att jag vet, då kanske kanske en blank röst är ett bättre alternativ än att bara gå till valurnan och chansa.  Man ska ju heller inte glömma att man har 3 olika valsedlar. 
 
1. VAL TILL RIKSDAGEN
2. VAL TILL LANDSTINGSFULLMÄKTIGE
3. VAL TILL KOMMUNFULLMÄKTIGE
Man kan ju rösta helt olika på alla tre liksom, men i slutändan så kanske jag ändå inte bryr mig överhuvudtaget.
 
Jag är inte superintresserad och jag är inte av åsikten att jag måste sätta mig in i allt och veta var jag står politiskt och vad jag tycker. Det viktigaste är ju att jag mår bra och gör vad jag själv kan för att jag ska kunna leva mitt liv på det sättet som jag vill. Kanske bryr jag mig. Kanske bryr jag mig inte. Jag känner inte att jag behöver veta liksom.
 
 

Brandkanonerna-Vänersborg

 
 
 
 


En arbetsvecka till är nu avklarad.

 Arbetsveckan är nu över. Nu börjar den ledig helgen. Veckan av arbete trodde jag skulle kännas ganska tufft, men det den har varit ganska lugn. Det var mycket jobb och jag har väl innan varje arbetspass inte riktigt känt för att jobba. Men ... när man väl sitter i bussen så känns allt oftast ganska bra ändå. 
 
Nu när arbetsveckan är över så känns det ju också bra med en ledig helg. Känslan är lite den samma som när man kör PW: Innan man ska köra så är man inte så sugen, men när man väl kör och sen har fått gjort det, DÅ KÄNNS ALLT GANSKA "NICE" ÄNDÅ.
 
 Trevlig helg!
 


Kvälls-PW

Det blev en PW igår. Jag tänkte först struntat i det, men jag tog tag i det där. Oftast känns det ju bra om man bara kommer ut på en runda. Efteråt känns det ännu bättre. En bra runda blev det igår också. Det känns bra att jag är i gång lite bättre med att röra på mig igen. 
 
 
 
 
 


Lunchtime.

Fläskkarrê med BBQ-sås..
 
 


Torsdag (2018 08 23)

Ännu en dag av arbete. Skönt att man fick sätta sig bakom ratten och köra Vänersnäs igen. Jag har inte gjort detta på hela sommaren och det har jag saknat. Jag tycker ju 641 är den bästa linjen att köra. Det är liksom "favvoturen"
 
Jag känner mig lite som Pippi Långstrump nu. Om jag handlar något så gör jag det med guldpengar. Jag hade sparat på mig en hel hög med femmor och tior. 
Varför ska detta bara ligga i en sparbössa? Pengarna ska rulla liksom. Det blir ju en del att räkna ihop om man handlar för några hundra och bara har växelpengar, men snart är "guldet" slut och då handlar jag som vanligt igen. Alltså med pengar som jag har på kortet.
Ha en bra dag!
 


Onsdag (2018 08 22)

Bra fart på mig idag. Jag gick upp lite tidigare än vad jag brukar göra. Kände mig pigg fräsch. Helt otroligt att man kan göra det klockan 04:30 på morgonen. Det var ju då jag klev upp.  Sen blev det full fart det jobbet. Fattar inte var jag hittade all energi och lust att jobba. Jag kanske har kommit på att det inte tjänar någonting till att gnälla och säga att allt är så jobbigt och tufft. Bättre att bara fokusera på vad man ska göra och sen ta tag i det och vara positiv. 
 
Nu har jag lite rast och jag har hunnit med en PW. I eftermiddag är det jobb igen, och så ser mina dagar ut fram till fredag. Jag äter, jobbar, sover, tittar på tv och kör PW. 
 
Till helgen blir det skönt med ledighet. Nästa vecka börjar det ju komma in massor av pengar igen och då kan jag sätta ännu mer fart än vad jag har gjort denna veckan. Fast hittills tycker jag ändå att det har varit ganska bra fart på mig. Jag fokuserar på vad jag vill få gjort och funderar inte så mycket på hur det känns elller nåt annat. Det är bara att köra på liksom.
 
 


Tisdag (2018 08 21)

Har haft en avspänd tisdag. Jag har ju tex jobbat idag. Hela arbetspasset kände jag mig mer avspänd än vanligt. Det är ju så jag alltid vill känna mig, men jag hittar inte alltid just den sköna nivån av avspändhet. 
 
Det är ju också skönt att känna sig helt avspänd nu när man har kört några riktigt bra PW-pass. Kanske är det dom som har gjort att jag lättare kan slappna av. 
 
Annars då?
 
Denna veckan känns som en liten "mellanperiod". Jag har inte så mycket annat än jobb att ta tag i. Jag kan heller inte göra så mycket för att jag ska komma närmare de målsättningar som jag har satt upp för detta året. Jag jobbar, "powerwalkar" äter, kollar TV och sover. Så kommer det nog att vara större delen av denna veckan. Jag hoppas att jag orkar köra på med PW. Jag hoppas också att jag kan hålla mig så avslappnad och fin som jag upplevde att jag var under hela denna tisdag.
 
 
 


PW på rasten.

Jag var ute förut på en grymt bra PW! Det känns bra att man har börjat fokusera mer och bättre när det kommer till att röra på sig. Jag går väl lite på ilska fortfarande. De finns ju mycket som kan göra en förbannad. Bara att vissa saker i samhället är som dom är kan ju göra att man blir lite arg. Men det verkar som att ilskan ger energi till att genomföra en bra PW. På sätt är det ju positivt att jag är lite förbannad ibland. 
 
 


Måndagens Food!

Pannbiff med paprikasås...
 


Blir snurrig i huvudet.

Har precis jobbat några timmar nu på morgonen. Många tekniska saker krånglade för mig och sen körde jag flera olika linjer under samma förmiddag. Massor av vägarbeten på var och varannan linje har gjort  att man ska köra en annan väg än vad man är van vid. Dessutom upphör ju inte det gamla vanliga "surret" som man får uppleva varje dag som bussförare. 

Jag tycker ändå att förmiddagens jobbande gick bra, men det snurrar mer än vanligt i mitt huvud.  (null)

(null)V 34

 Ny vecka och nya tag. Jag har inte så mycket planer för denna veckan. Fast när jag tänker efter så är det väl så jag säger varje vecka. Sen när jag ser tillbaka på veckan som har varit så kan jag räkna upp massor med saker som jag har fått gjort, utan att jag har planerat nånting innan. 
 
Jag är ju i nuet och då kommer jag på saker att ta tag i hela tiden. Jag har inte tänkt på dom innan eftersom jag inte fundera så långt fram i tiden. Jag tänker mest på vad jag har att göra just nu. Jag tar väl helt enkelt dagarna lite som dom kommer. 
 
 


Mer fart- Mindre arg.

Tänk vad en sån där PW på bara några km kan göra för kroppen. Nu känner jag mig inte så arg längre. Dessutom blev det mer sprätt på mig direkt. Jag behövde handla lite nu ikväll och jag har redan varit ute och gjort detta. 
 
 
Bara för att jag gick en PW tidigare så blev det full fart ut genom dörren för att gå och handla. Det tog typ 5 minuter att handla och typ 5 minuter att gå in och ut genom min ytterdörr. 
 
Nu sitter man här och bloggar om att det har blivit bättre fart på mig. Jag skriver ju mest detta för att jag vill uppdatera min fina Danneblogg, som fortfarande ger mig så mycket glädje i livet. 
 


En PW på ren ilska.

Fasen va förbannad jag är på mycket just nu. Jag mest irriterad på mig själv.
 
Under en period nu så har jag varit tveksam till att göra saker. Detta är saker som jag har funderat på länge. För ett tag sedan sa jag till mig själv att jag måste bara försöka fixa allt som jag har gått och tänkt på så länge att jag ska fixa. När jag nu börjar att fixa n hel del av dessa saker, då blir jag tveksam och börjar fundera på om jag gör rätt prioriteringar.
 
Grejen är att jag måste sätta fart om jag ska få fixat nånting överhuvudtaget. Jag kommer inte att få nånting om jag inte anstränger mig mer. Idag har jag varit förbannad när jag har tänkt på att jag i många lägen har varit så tveksam. DEt finns ju inget och tveka på. Det är bara att köra ju!!! 
 
Jag var precios ute på en PW. Jag körde den på ren ilska. Det kändes ganska bra då när man travade på. Det kom  upp mer saker under själva PW:n som bara gjorde mig ännu mer förbannad, men detta var bra för själva genomförandet av min PW.
Lite glad här i alla fall.
 
PW BETYDER "POWERWALK"...om någon har missat att jag kallar det så.
 


Bulgaria Open 2018Nu får de bli lite fart...på mig och allt annat.

 


Hoppas inte detta förstör min dag.

 Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Jag tycker att det är skönt att ha en ledig söndag. Fint väder är det också. I alla fall här i Vänersborg. 
 
Jag har grejat lite med allt det där som man bara måste greja med ibland: Städ tvätt och disk. Kändes skittråkigt innan jag började greja, men sen sa jag bara till mig själv att jag skulle sluta gnälla och bara ta tag i det. Det blir ju inte roligare att greja med "trökgörat" om jag först gnäller över att det är skittråkigt och sen tar tag i det. Bara att ta det och inte fundera alls på om det är roligt eller tråkigt. 
Jag var även på "Kopparn" och käka lite gott. Tyvärr var det en grej som började fundera på, just när jag hade satt mig på vid ett bord och väntade på maten. Tanken jag fick växte och jag blev mer och mer förbannd. Det hade ingenting med: Maten, restaurangen eller personalen att göra. Det jag tänkte på var något helt annat, men detta förstörde lite matlusten för mig Jag åt ju sen i alla fall, men jag kunde likosm inte njuta av maten på det sätt som jag ville göra. Men... det var siom sagt inget fel på maten.
Efter att jag hade ätit gick jag en liten runda på stan. Jag var tvungen att försöka rensa ur skallen på alla dessa tankar som gjorde mig så jävla förbannad. Jag hoppas nu bara att detta inte förstör hela min söndag. 
 


Jobb-lördag

Jag hade en jobbdag igår. Jag var så jäkla trött när jag kom hem sen. Jag har ju vant mig vid att jag har en ganska lång rast mitt på dagen. På helgen har man inte dessa långa raster, då känns det liksom mer i kroppen efter en avslutat arbetsdag. 
 
Idag känner jag mig annars pigg och fräsch. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag tar väl tag i något som jag för stunden ser och tycker att jag behöver fixa. Senare idag så blir det säkert lite mat på min "favvorestaurang".  Detta får väl bli min söndag. 
 
Ha en bra dag!
 


💖🎤

 
 
 
 


Fredag (2018 08 17)

 
Då har det varit fredag igen. Idag har jag försökt att röja på med allt vardagligt "trökgöra". Man vill ju liksom vara färdig med mycket innan helgen. Jag har jobbat med busskörningen också. Det kändes ganska tufft idag. Typ första passet som känns tufft på hela sommaren. Imorgon ska jag också jobba, men på söndag är jag ledig. 
 
Trevlig helg!!
 


.

(null)
(null)
(null)

  (null)

Ganska nöjd med beslutet.

 


Nittaku Pongcast - Juli 2018Onsdag (2018 08 15)

Har haft en ledig dag. Jag har mest slappat idag, fast jag har också rensat och röjt lite. Nu har jag ordning och reda i mitt hem. Det är ju också skönt att bli av med mycket saker som man aldrig använder. Jag gjorde liskom ett röjande idag. Ibland får man göra sånt också.
Annars som sagt har det varit mycket slappa idag. suttit i massagestolen och kollat film. Jag har sovit ganska mycket idag också och trots det så är jag skittrött nu så jag lär somna lätt ikväll bara jag går och lägger mig. Hoppas jag slipper drömma mardrömmar i natt. Jag hoppas också att jag kan sova HELA NATTEN, tills klockan ringer imorgon. Allt för ofta den senaste tiden så har jag vaknat mitt i natten och haft svårt att somna om. Det blir sen extra jobbigt när klockan  ringer 05:00. 
 
 
 


Tisdag (2018 08 14)

Jag har haft en vanlig. Jobb och en hel del slappa. Jag är i ett läge just nu där jag tänker: Hur fasen ska jag fixa allt som jag vill få fixat i augusti.
 
Jag har helt plötsligt kommit på massor med saker som jag vill få fixat, men jag har ingen aning om hur jag ska göra. Det brukar ordna sig, men det stör mig lite just nu att  jag inte har en bra plan för hur jag ska lösa precis ALLT som jag vill få fixat i augusti. Sen är det ju det där att om jag inte löser allt jag vill få fixat i augusti då har jag väl den skiten att tag tag i även i september, plus allt annat som man vill få fixat i september. Det blir ju lätt för stort, rörigt och för mycket. 
 
BILDER FRÅN DENNA TISDAG. 
 
Imorgon är jag ledig. Skönt ska det bli.
 
 V 33.

 
Ny vecka har det blivit igen. Jag har ganska mycket jobb under hela denna veckan. Annars tänkte jag igår att jag inte har så mycket annat att göra denna veckan, men nu har det blivit måndag och jag har ju naturligvis kommit på massor av saker som jag vill få gjort. Jag kan liksom aldrig stänga av det där tänkanet på saker som ajg vill få gjort. Det är väl bara att ta tag köra på denna veckan också. Ny vecka, ny möjligheter och fler problem som jag vill hitta en lösning på. 
 
 


Jag kör bara på.

Har haft en intensiv fredag. Jag grejar med allt jag kan komma på att jag har att göra. Jag tar också tag i det jag bara ser för stunden. Jag fixar det då direkt. Jag grejar hela tiden och är hela tiden på väg framåt. Sen ska man ju hinna med jobbet också. 
 
Man märker liksom inte att man får mycket gjort när man är mycket uppe i allt. Men om jag funderar på vad jag inte hade fått gjort för ett halvår sen, men som jag har fixat nu, då märker jag en väldigt stor skillnad på hur det var då och hur det är nu. Kan jag fortsätta att bara blåsa på året ut nu, få gjort det ena och det andra eller det tredje osv...,,då tror jag att jag om några månader kommer att märka av att jag har fått mycket gjort under den andra halvan av detta halvåret också.
 
När jag tänker så här då håller jag uppe motivationen och orkar blåsa på. Jag kör ju på tills jag känner att jag inte orkar mer. När jag känner mig för trött för att greja, då stannar jag bara upp, släpper allt och tar nya tag efter en eller två dagars vila. Det funkar.
 
Jag trivs ganska bra nu med att bara blåsa på och hela tiden ta tag i saker.  När jag orkar så är det ju roligt. Sen är det ju ändå så att man måste tänka på att kroppen ska hänga med. Även om grejandet kan vara roligt så kommer ju kroppen att säga ifrån på ett obehagligt sätt om man inte stannar upp ibland och bara vilar. Men jag är bra på att tänka på sånt. Fram till att jag känner att jag måste vila så är det ju bara att köra på med allt. Jag börjar ju tycka att detta är ganska roligt. Dessutom vet jag att jag kommer att få lön för mödan, senast mot slutet av året.
 
Nu är det helg och jag är ledig från busskörningen. Nu kan jag blåsa på med allt, utan att behöva tänka på att jag ska jobba sen. 
 


Sommarprat-Rebecca & Fiona.

(null)
(null)
(null)
 
(null)
 
 


En tanke - Ett paket - 10 sek.

Jag grejade och fixade med en sak idag. Jag gjorde så mycket jag kunde sen kände jag att jag inte kunde göra mer. Då tänkte jag: Nu behöver jag få mitt paket som innehåller dom grejer som jag beställde för några dagar sedan. Precis när jag hade tänkt tanken så plingade det till i telefonen. Jag fick ett SMS och där stod det att jag hade ett paket att hämta ut. Det var just det paket som jag i den stunden behövde. Lite övernaturligt ju. Jag tänkte en tanke på ett paket och i nästa sekund så får jag ett SMS där det står att jag kan hämta ut just det paketet som jag tänkte på att jag behövde just då. Allt inom 10 sekunder också.
 


Torsdag (2018 08 09)

Det blev en liten tur till Såtenäs i morse. Rätt avspänt jobbande när man bara behöver köra i två timmar och sen ta 6 timmar rast. 
 
Jag räknar ner ganska mycket nu. Just nu kan jag tänka att jag vill att det ska bli helg för då är jag ju ledig. Jag väntar på några paket som jag vill ha nu. Om en månad är det Bokmässan och den ska bli kul att åka på. Om några månader  har jag förmodligen fått loss alla dom pengar som jag känner att jag behöver för att liksom rätta till ALLA dom fel som jag känner att jag har gjort tidigare. 
Ha en bra dag!
 
 
 


3 punkter som handlar om sånt jag är trött på.

 Jag tänkte sätta upp några punkter på saker som folk säger eller gör, och som jag för länge sen har tröttnat på
 
Jag skulle naturligvis kunna göra en skitlång lista på hur mycket grejer som helst, men det gör jag naturligvis inte. Jag tar upp några saker som ofta gör mig lite mer arg. Sen räcker det med det gnällandet från min sida. I alla fall för idag. 
 
1. Folk som ljuger.
Detta är väl egntligen något som man kan tycka väldigt mycket om. Vissa lögner kan ju ändå vara ok. Om du vill rädda dig ur en situation som du känner att du inte kan komma ur om du säger sanningen. Då är det ju svårt att säga att en lögn inte är ok. Nu är det inte riktigt dessa människor någon gång ibland drar en nödlögn  som jag tänker på när jag säger att jag är trött på folk som ljuger. En nödlögn kan man ju många gånger förstå. Dom som drar en sådan lögn ibland stör jag mig typ aldrig på. Den typ av lögn drar jag ju själv ibland också. Ibland känner man ju att man inte vill säga sanningen, men man kanske ändå känner att man behöver säga nåt.
 
 När jag säger att jag blir arg på folk som ljuger så tänker jag mer på dessa människor som systematiskt håller på med lögner ljug. Det finns vissa personer som jag har kommit på hur många gånger som helst med att bara ljuga för mig. Varje gång jag kommer på att någon bara stått och ljugit mig rakt i ansiktet så har jag svårt att inte blir upprörd för det. När jag sen också kan tycka att personen jag pratar med borde fatta att jag fattar att hen inte talar sanning, då kan jag lätta tycka att den jag står och lyssnar på bara borde hålla käften. 
 
I dom allra flesta fall så är min personliga åsikt att man ska hålla sig till sanningen. Ärlighet vara längst liksom.  
 
 2. Folk som skryter.
Lite skryt  är väl ok. Man ska ju inte vara allt för hård mot sig själv. Men folk som liksom framhåller sig själva och hela tiden babblar om hur bra dom är eller har varit på nånting. Den typen av personer har jag tröttnat på för länge sen. Jag vill inte lyssna på för mycket skryt. I mina öron låter det ju till slut bara som skitprat. 
 
Jag tror  att 50% av allt man lyckas med i livet är ren tur, samma gäller för alla. Sen är jag helt övertygad om att är man bra på nånting så syns det. Man behöver inte tala om det hela tiden. Och en sak till: Är det så att man vill få bekräftelse när man har gjort något bra, då kan man ju lätt bara ge den bekräftelsen till sig själv. 
 
3. Folk som pratar mycket om sånt som intresserar dom, men inte mig.
Alla har vi väl våra intresssen. Saker som vi brinner för och kanske är experter på. Det är ju inget fel med att folk kan saker, men man kanske ska tagga ner sitt intresse inför dom som inte har samma intresse. Det blir ju så tråkigt att lyssna på när man inte är intresserad själv. Om någon tex pratar mycket fiske med mig så lyssnar jag gärna en stund, men till slut tröttnar jag. Då vill jag inte att personen fortsätter prata om fiske. Ibland kan jag också tycka att vissa borde fatta att jag inte är intresserad av det som dom själva kanske brinner. 
 
Jag kan ändå säga att jag är nyfiken på mycket saker. Jag lyssnar gärna på folk som kan sina saker, men allt är man ju inte nyfiken på eller intresserad av. Då är det ju bara skittråkigt att lyssna på. Hur många gånger har man inte suttit på en kurs eller haft en utbildningsdag där man ska lyssna på någon som pratar som är helt ointressant. Det är ju bara så jävla tråkigt!
 
Hur är jag själv?
1.Jag försöker alltid att hålla mig till sanningen. Mycket går lätt åt helvete när man ljuger. Visst kan jag dra en lögn ibland, men då handlar det ofta om att någon tjatar på mig och vill att jag ska säga nåt. För att jag ska  slippa höra tjatet, så kan det bli så att jag bara säger vad som helst. Om det då är sant eller inte, det skiter jag då i.
 
2. Jag tycker själv inte att jag är en person som skryter mycket. men jag vill inte vara för hård mot mig själv heller. Här på bloggen kan jag nog skryta lite ibland. När jag pratar med människr så tror jag inte att jag är en person som skryter mycket. Många har sagt till mig att jag är för hård mot mig själv, och att jag i alla fall borde visa mer av vad jag är bra på och kan.
 
3. Jag gillar ju pingis. Jag kan blogga en del om det. Ibland har jag säkert pratat för mycket med någon annan om pingis. Någon som kanske tröttnar på mig för att jag pratar för mycket om det. Fast jag tror ändå inte detta händer eller har hänt ofta. 
 
Det finns ju ett ganska bra ordspråk: "Behandla andra som du själv vill bli behandlad". Jag tycker inte att det ordspråket är helt rätt, men jag tycker att det stämmer bra när det kommer till: Ljug, skryt och intressen.
 


Tisdag (2018 08 07)

 


V 32

Ny vecka igen. Jag har en vanlig arbetsvecka med 5 dagar av jobb och sen får jag en ledig helg. Det känns skönt att inte ha så mycket planerat under denna veckan. Jag har mest jobb och inget annat.
 
Man kanske skulle planera någon lite tripp till helgen. Efter ett tag kan det ju bli lite långtråkigt när det känns som rena semstern på jobbet och man inte har så mycket att göra på fritiden. Jag kämpar ju mest med mitt tålamod och hoppas på att jag en dag ska nå alla mina målsättningar som jag har i livet.
 
Jag mår i alla fall bra. Det är det viktigaste av allt. Inget annat är ju egentligen viktigt. Om man har pengar eller mycket coola prylar så spelar ju det ingen roll om man inte mår bra. 
 
 


Söndag (2018 08 05)

Alltid skönt med lediga dagar. Jag tar det lugnt och det känns bra att man inte har för mycket att göra. Jag behöver liksom inte stressa runt för att hinna med. Jag vet vad jag vill få gjort och jag vet att jag hinner med. Detta innebär att jag känner mig lugn och helt avspänd. När jag håller mig lugn och avspänd så blir jag heller inte för trött i kroppen. Man mår bra nu.
 
Idag har jag hunnit med en lite middag på "Kopparn". Annars har jag inte gjort så mycket annat. Man slappar mest, mår bra och njuter av solen.
Ha en bra dag!
 


Happy Saturday😊😊

(null)

(null)Fredag (2018 08 03)

Då var det fredag igen! Jag har jobb, rast och mera jobb. Sen får jag en ledig helg. Jag har inga planer, inga måsten. Jag kan bara ta det lugnt och njuta av helgen.
 
Jag är också ganska nöjd med allt jag har fått gjort den senaste tiden. Livet känns bra. Jag har inget som direkt oroar mig just nu. Jag ser ljust på den närmaste framtiden. Dessutom är det ju fredag och solen skiner.
Jag ser lite sur ut, men jag är glad :)
 


Avspänd kväll.

(null)
 
 


Today.

Jag tänkte gjort ett videoinlägg istället. Jag hade tänkt och prata om en grej som jag är väldigt glad och stolt över. Sen när jag satte mig ner och skulle prata om det så kändes det väldigt svårt att förklara. Jag hade liksom svårt att lägga orden rätt och formulera mig på ett bra sätt. 
 
Nu struntar jag istället i att berätta och så skriver jag väl lite om hur denna dagen har varit. Det där som jag tänkte berätta tar jag kanske en annan dag. 
 
Today. 
Jag har haft en ganska lugn arbetsdag. Jag kom på typ mitt på eftermiddagen att det inte var onsdag idag, utan faktiskt torsdag. Idag har jag i flera timmnar gått runt och tänkt att jag får vänta med att göra vissa saker för det är ju inte torsdag. Det är ju bara det att det är torsdag idag.
Det är inte ofta jag tar fel på dag. Jag brukar ha bra koll på både dagar, datum, månad och till och med vad det är för nr på veckan. Men idag snurrade det tydligen ,mer än vanligt i mitt huvud. Det är ju ändå skönt att det är torsdag idag. Det innebär ju att det är fredag imorgon och bara en arbetsdag kvar innan jag får en skön ledig helg.
 


Ville mest bara uppdatera.

 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE