Monday - Snapchat 👻👻

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null).

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 


Vecka 40

 Ny vecka igen och nu återgår väl de mesta till det normala för mig. Förra veckan var ju ganska intensiv och även om jag vilade mycket under helgen så hade jag ju massor att göra förra veckan. Det var jobb, pengar och Bokmässan. Det var länge sen jag kände mig så jävla fucking trött som jag gjorde i helgen. Först nu känner jag väl att jag har "fått tillbaka min kropp".
 
Denna veckan har som vanligt  mycket jobb, men det känns ändå helt ok med den ledigheten som jag har. Jag har inte så mycket annat planerat än just busskörning. Jag ska försöka promenera lite mer igen. Jag känner att jag behöver ta tag i det där så att det i alla fall blir bättre än hur det har varit under september.
 
 Nu kör vi denna veckan! Full fart mot oktober. Det är ju faktiskt en ny höstmånad redan i morgon. Tiden går fort.....när man har roligt.  
 
 
 
 


👻👻

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 


Mår bara bra.

Nu mår jag bra igen. Detta blev en rolig och bra vecka. Jobbet under tre dagar kändes bra och Bokmässan var kul att få uppleva under de två dagar som jag var där. Alla pengar har fallit på plats för denna månadens mål och nu närmar jag mig  ett riktigt bra ekonomiskt läge som sen bara kommer att bli bättre och bättre för varje månad som går.  
 
Jag har roliga saker på gång framöver och jag tycker själv att jag har en bra plan för varje enskild grej som jag vill köpa eller uppleva. Jag kan se att jag minst en gång i månaden under ganska lång tid nu kan gör något som för mig är utöver det vanliga. Det känns ju nice, plus att det är väldigt roligt att planera sådana saker. När jag  bara tänker på allt som jag nog kommer att kunna fixa  så mår jag ju naturligtvis väldigt bra det också.
 
Mycket  känns som sagt bra igen och jag är bara så glad att jag liksom vände på den där lite dåliga trenden som jag under en period tyckte att jag var inne i. Jag mådde inte bra och jag fick inte som jag ville med pengarna.  Ibland måste man bara greja och greja och inte ge sig. Man kan få många saker att bli bra och bättre om man bara vill.  Ibland mår jag dåligt, men jag kan uppenbarligen hitta bra sätt att hantera den sämre känslan på. Jag mår ju bra nu i alla fall.
 
 


En bra söndag!

Jag har haft en lugn och bra söndag.  Jag har precis kommit hem från en låpngpromenad. Jag kände att jag i alla fall fick göra 20 000 steg idag så att jag får en bra avslutning på denna veckan.
Jag närmade mig dom där 70 000 stegen som jag gärna vill fixa varje vecka. Denna veckan fattas det lite, men med tanke på allt som har varit med jobb, pengar och Bokmässan så får jag vara nöjd med veckans alla steg som jag har lyckats gå. 
 
Nu ska jag äta lite middag och sen ska jag fortsätta att greja med lite olika blogginlägg. Jag har tvättstugan ikväll och sen är denna intesiva, men också ganska roliga vecka slut.
 
 
 


Lite tankar om Bokmässan.

 


Känn En Doft Av Kärleken · Lisa AjaxLite fler bilder från Bokmässan.

 
Kul att jag fick träffa Sandra Beijer under Bokmässans första dag.
Jag passade också på att köpa hennes senaste bok: "mellan oss"
 
Jag fick även ta en bild med Martin Shibbye.
Jag köpte även hans bok: "Jakten på Dawit"
 
 


Bokmässan - Dag 2

Det blev också en andra dag på Bokmässan i Göteborg.  Jag "snurrade" i något som liknade värdens största Bokhandel. Jag åt verkligen skit äcklig mat. Jag lyssnade på ett annat sk seminarium där den ena författaren efter den andra marknadsförde sin senaste skrivna bok.  Kul var det ju också att Prinsessan Madeleine var på plats under årets bokmässa.
 
 
 Jag fick se Molly Sandên ta emot pris som "Upphovsrättens Hjälte". HÄR kan ni läsa mer om vad det faktsikt är för något.
 
 Jag lyssnade på Linda Skugge och hennes åsikter om äktenskapet. 
 
 Jag lyssande på Jan Guillou som pratade om sin 9:e bok i sin romanserie om 1900-talet . 
 
Denna boken köpte jag och jag fick den signerad av författaren själv. 
 
 
 
 Naturligtvis tittade jag också på det seminariet där Prinsessan Madeleine pratade om sin bok "Stella och hemligheten".  
 
Jag trodde att det skulle bli svårt att få komma in i den sal som Prinnsessan skulle vara i. Jag tänkte att det måste ju vara massor med folk som vill se henne. Enligt programmet så skulle hon ju bara göra ett framträdande i 45 min och sen skulle hon vara klar. Men det var inte alls svårt att komma in och få en hyffsat bra plats. Jag var där vid salen 10 minuter innan det skulle börja och jag kunde bara gå rakt in och sätta mig utan att köa eller nånting. Det är en av sakerna jag gillar man med Bokmässan.  Man behöver liksom inte planera så jäkla mycket och liksom tänka på allt innan.  Är det något man verkligen vill se eller köpa så ordnar det sig bara man är på plats, inne på själva mässan. Går man tex på en konsert då kan det ju vara så att man måste vara snabb när man köper biljetter och sen måste man köa i timmar för att få en bra plats osv.. På Bokmässan kan man släppa allt sånt tänk helt och hållet och bara vara där och ta för sig. Det funkar även när man vill se självaste Prinsessan Madeleine. 
 
Det paradoxala var att dom personerna som berättade att dom hade stått utanför salen och väntat i typ 2 timmar, för att få bästa platserna, dom fick snällt sen flytta på sig 5 minuter innan Prinsessan skulle komma in på scen. Platserna lägst fram var ju till för journalister och annat "pressfolk". Det blev ju då så att dom som fick flytta på sig från dom "bästa" platserna och sitället hamnade dom långt bak.  Det blev även lite tjafs  om det och först vägrade vissa att flytta på sig, men då sa en i personalen på Bokmässan till dessa personer att om ni inte flyttar på er så kommer jag att kalla på en säkerhetsvakt och då blir ju konsekvenserna att ni int efår vara kvar i salen överhuvudtaget. Då flyttade dom på sig som enligt alla regler inte hade rätt att sitta där dom satt.
 
Jag måste väl erkänna att jag tyckte det var lite roligt.  När jag som inte köar eller tillhör pressen ändå får en hyffsat bra plats genom att bara springa in10 min innan seminariet ska starta, samtidigt som dom som har köat i 2 timmar för att få en bra plats istället får dom sämsta platserna av alla för att dom just inte får sitta på dom platserna som dom valde att sätta sig på när dom kom in. 
 
Under själva seminariet med Prinsessan så fick ingen i salen: Fota, filma eller spela in nånting. Däremot när allt var färdigt så fick alla ta bilder och filma hur mycket som helst.  Man fick göra detta under förutsättning att man satt kvar på sin plats. 
 
Jag tyckte att det var ett intressant seminaruim med Prinsessan. Prinsessan var väl påläst och Prinsessan visste vad hon pratade om.  Prinsessan är bra på att lyssna och låta andra komma till tals. Prinsessan tittar alltid på den personen som hon pratar med eller den personen som pratar med henne eller till alla. Jag fick också intrycket av att Prinsessan är en väldigt lugn och avslappnad person. Det var kul att få se henne på nära håll, även om mina bilder kanske inte är dom bästa som jag har fotat. Men det var heller inte så lätt att ta bra bilder för man fick vara ganska snabb med kameran om man skulle hinna med fota överhuvudtaget.
 
Detta var väl Bokmässan, dag 2 i det stora hela.  Jag tror inte att jag kommer att åka ner till Göteborg och Bokmässan under dom resterande 2 dagarna. Det får räcka med detta som jag fick uppleva i år.  Jag är nöjd med det liksom. 
 


Bokmässan - Dag 1

Jag har varit på Bokmässan idag. Jag åkte ner till Göteborg i god tid och sen var det bara att gå i på mässan så fort dörrarna öppnades. Det blir lite mysigare att vara på plats den första timmen när det inte alls är så mycket folk som det sen blir bara någon timme senare, och under resten av dagen. 
 
Väldigt mycket folk kom till som sagt och så är det ju alltid på Bokmässan. Man fattar inte hur stor den är förrän man lägger märke till alla människor som springer runt överallt. Det är lite som att vara i en skog. Man ser massor med träd och kanske någon enstaka människa, men på Bokmässan byts  alla träden mot människor och sen kanske man får se något enstaka träd istället. 
 
 
Jag lämnade Bokmässan ca 14:30. Jag var nöjd med alla upplevelser som blev dom som jag från början hade tänkt mig, plus vissa spontana saker som bara händer för att man just befinner sig på Bokmässan. På något sätt känner jag varje år att det är bättre att vara där än att sitta hemma och vara ledsen över att man inte kan åka dit. 
 
Sandra Beijer.
 
Martin Shibbye
 
 
Jag tycker första dagen gick bra, även om jag var VÄLDIGT trött när jag kom hem. Jag tog tåget klockan 15:00 från Göteborg och jag var hemma hos mig klockan 16:00. Det blev sängen direkt och jag har i princip sovit fram till nu. Jag har inte ätit så mycket idag. Det har typ bara blivit någon fralla och en muffins. Jag får väl försöka få i mig något nu och sen blir det väl lite TV innan det är dags att sova igen. Jag är nöjd med denna torsdag och mitt "Bokmässan-häng". Detta är något jag gillar att få uppleva.
 
Jag har fler bilder och mer att säga om Bokmässans första dag, men jag orkar naturligvis inte lägga ut allt just ikväll.  Jag uppdaterar mer imorgon och under helgen. 
 


Är inne på Bokmässan💜💜

(null)

(null)Uppe tidigt!

 Detta kommer och bli fett nice. Jag är uppe och skuttar tidigt för att jag vill bara komma ner till Göteborg och vara på Svenska Mässan när dörrarna öppnas till Bokmässan. 
 
Vad jag vet nu så är tanken att jag ska vara på Bokmässan idag och imorgon. Vi får se hur jag gör på lördag och söndag. Jag är ju i alla fall helt ledig från jobb resten av denna veckan. 

Här kommer några snabba bilder och nu ska jag fixa mig och sen drar jag till Göteborg. 
 
Ni får ha en trevlig dag!
 
 


I morgon börjar Bokmässan!

 
 


Ask A Pro Anything- Britt EarlandLedigt resten av veckan.

Har haft 3 tuffa dagar av jobb, men nu är det värt allt slit man har lagt ner. Jag blir ju ledig resten av veckan och detta börjar ju nu. Inte fel att få säga så redan på en onsdag. Lite lyxigt känns det. 
 
BILDER FRÅN DAGENS ARBETE
 
 
 
 


😊🧡

(null)

(null)estraden, Victor Leksell - Bra för dig#jobb #pengar #bokmässan

 
 


Jag vill röra mig mer nu.

 Jag hade en bra sommar om jag tänker tillbaka på hur mycket jag var ute och promenerade. 70 000 steg varje vecka i tre månader. Det är jag nöjd med. Det som kändes extra bra var ju att jag  satte upp ett mål och sen klarade jag allt från början till slutet. Det var nog ganska länge sen som jag nådde ett mål till 100% som har med rörelse och träning att göra.  
 
 
Nu tänker jag att jag vill överträffa det jag gjorde under sommaren. Jag vet att mitt problem är att jag ibland kan sätta upp tuffa mål med hur mycket jag ska röra mig. Sen gör jag samma fel som säkert många andra gör: Jag kör stenhårt en kort period och sen lägger jag av för att jag inte orkar mer.  Jag vill göra något nu där jag kör ganska hårt. Jag kan ju också sätta upp ett mål som bara handlar om att jag ska köra hårt under en kortare period. Det är ju inget  fel med det egentligen.   Att jag sen kör lite mindre det sker nog automatikst när jag väl har kört och fixat ett mål som jag har satt upp. Man pallar ju inte med hur mycket som helst...hur länge som helst.
 
Jag vet inte exakt vad jag ska göra, men jag vet att jag vill röra mig mer än vad jag gör just nu. Jag rör mig inte dåligt  nu. Jag ligger ju runt dom där 70 000 stegen varje vecka nu också, men det vore kul om man kunde göra mer än så. Jag ska försöka tänka ut något som jag tror kommer att funka bra för mig.
 
 
 


Greta Thunberg💖💚

 


Nu är det roligt att greja med pengarna igen.

 
 


Vecka 39

Veckans planer är väldigt enkla att komma ihåg. Jag jobbar hur mycket som helst i 3 dagar och sen är det Bokmässan som kommer att pågå i 4 dagar. 
 
Bild från förra årets Bokmässa.
 
Jag vet inte nu om jag kommer att besöka Bokmässan under samtliga 4 dagar.  Jag har bara planerat att vara på plats på torsdag och fredag, men jag har möjlighet att hänga där på lördag och söndag också. Orkar jag så blir det kanske så. Vi får se.
 
 
 
 


Söndag💖❤️(null)
Som vanligt känns söndagen som en mer eller mindre tom dag. Jag gör allt lite på halvfart och känner mig ganska trött i kroppen efter allt jobbande igår. 

Jag har i alla fall hittills idag hunnit med att tvätta. Skönt att få allt rent och fräscht. Rena sängkläder osv.. Det blev också ett besök på min "favvorestaurang". Det blev också en PW nu under eftermiddagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Resten av denna dagen ska jag väl bara ägna åt att ta hand om mig själv. Typ: Kolla film och sitta i massagestolen. Jag precis tagit dagens andra dusch och jag tänker att jag ändå mår ganska bra just nu.  (null)

(null)
PW!

Är ute på en PW! Jag vill nå 15 000 steg denna söndag. 

(null)

(null)Mycket jobb idag🚌

(null)

Slut med jobb för idag och ledig imorgon. Rätt skönt när denna dagen var en riktig "långkörare". Jag började klockan 07:17 i morse och blev färdig kl 18:30. 

I det stora hela så kändes allt bra tycker jag. Skönt att jag kännner så när detta passet ändå är ett av dom tuffare passen som jag har på mitt jobbschema. 

(null)
(null)

(null)

Mer än 2000 ord.

 En bild säger mer än 1000 ord. Det har man ju hört. 2 bilder säger väl då mer än 2000 ord.
 
Så ni får tänka ut era egna ord till dessa 2 bilder.  
 
 
 
 
 


🎧😎☀️

(null)

(null)

(null)Fredag (2019 09 20)

Jag slipper att jobba med busskörningen idag. Rätt skönt faktiskt. Jag ska på någon slags utbildning i Trollhätttan istället. Allt har med bussjobbet att göra så jag är inte froi från jobbet på nåt sätt.  Det blir 4 timmar och sen är jag färdig  för idag.  Jag kommer att få en ganska "soft" fredag. Om jag jämför med hur jag egentligen skulle ha jobbat idag så är detta med utbildningen mycket bättre. 
 
Ha en "nice" fredag!
 
 


Jag kanske kan tagga ner min ilska lite.

 De finns mycket som man kan tycka är dumt i livet. Många saker gör ju i alla fall mig förbannad. Det känns ofta som man får vänja sig vid sånt, fast det är ju precis det man inbte vill göra. Jag kan vara arg på folk eller bara olika typer av system i vårt samhälle. Man kan vara förbannad på orättvisor, oavsett om detta drabbar mig själv eller andra. De finns mycket som kan göra att man ilsknar till och verkliigen bara vill få till en förändring på, och det måste hända nåt nu!!! Vi känner nog alla detta ibland. Alla känner av detta mer eller mindre. 
 
Själv har jag känt den senaste tiden allt som man är arg över har tagit över min hjärna lite för mycket. Vissa saker kan jag bara inte släppa, och innerst inne så vill jag heller inte släppa nåt heller. Man tycker ju saker och har åsikter om hur saker ska vara osv... Släpper man allt så tänker jag att det blir detsamma som att jag accepterar sånt som egentligen gör mig jävligt förbannad. 
 
Men jag känner nu också att jag måste tagga ner den där ilskan för den tar lätt över min kropp så att mycket annat inte funkar. Man blir lätt av totalblockerad av all ilska och det  gör säkert att jag tex tänker mindre rationellt. Om man tänker på tex sitt eget blodtryck så kanske det inte är så lämpligt att vara för arg.
 
 Sen är det ju ändå så att de finns mycket man bara hatar,  men så kommer det nog alltid att vara.  Jag känner ändå att jag för min egen skull i alla fall måste fundera mycket mindre på allt som kan göra mig förbannad. Sen kommer jag ändå aldrig att släppa allt. Jag är en envis jävel och jag accepterar inte vad som helst, hur som helst och när som helst.  
 
Sen känner jag ändå att någonstans också att det är bra att jag blir arg över saker och ting som jag inte accepterar. Jag har märkt att när jag själv drabbas av nånting jobbigt som andra har utsatt, eller utsätter mig för som är elakt, grisigt eller bara för jävligt, så känns det ändå bättre rent mentalt om jag blir riktigt jävla förbannad. Jag kommer snabbare tillbaka till en känsla av att jag mår bra igen, även om jag i under en viss period har blivit utsatt som fan. Det kan gälla saker som händer nu, eller saker som hände för länge sen. Om jag bara skulle hålla allt inom mig och aldrig ens bli arg, då skulle jag väl bli helt tokig och gå sönder innombords. Jag skulle må skit och jag säger ju alltid att det är viktigt att jag gör allt jag kan för att må bra. Om jag efter hand känner att jag mår bra över att bli riktigt jävla arg, då är det ju värt att bli det. 
 
Sen är det väl ändå bra om man ibland tänker på vad man ska bli arg över. Man får ju på nåt sätt välja sina krig lite. Släppa allt kommer jag aldrig göra, men det finns ju alltid en grad av ilska som nog är bra att hålla sig under. Mycket i livet gör mig ju glad och inte alls arg på något sätt. Det är nog bra om man ofta försöker tänka på sånt också. Varje minut av ilska gör ju att man tappar en minut av glädje.  
 


Egentligen har jag bara en dröm.

 Jag vill så mycket fortfarande. Jag känner att jag har massor av drömmar som jag vill förverkliga. Jag tror på att jag inom en ganska snar framtid kommer att kunna få ihop pengar så att jag har möjlighet att få uppleva och köpa allt jag nu tänker att jag vill ha. Det känns bra, fast ibland känner jag att jag liksom blockar mig själv från att faktiskt fixa saker och ting. 
 
Ska jag hårdra det där med mina drömmar så har jag egentligen bara en. Jag skulle vilja få ett hem som jag är nöjd med till 100%. Skule jag lösa det så känner jag att vad jag än förövrigt gör så är det bara bonus. Jag vill mycket annat också. Massor med saker vill jag ha och mycket mer vill jag uppleva i framtiden än allt jag redan har gjort och upplevt.  Jag känner också att jag vet precis vad jag vill. Vad är då problemen egentligen??
 
Jag tror själv att jag just funderar för mycket på dom eventuella problem som kan uppstå om jag gör saker som jag verkligen vill göra. När det tex gäller mitt drömhem som jag så länge har tänkt på att jag vill ha så hittar jag inga bra lösningar känns motiverande att köra på.  Rent logiskt så skulle det inte ta så lång tid för mig att spara ihop alla pengar för att kunna renovera och möblera mitt nuvarande hem som jag vill ha det. Men det krävs ju ändå ett ganska stort mått av tålamod. Dessutom kan jag ju inte göra så mycket annat om jag väljer att maxspara. Att ta steget att faktikt bestämma sig för att en gång för alla fixa detta med mitt känner jag är svårt att bara bestämma mig för att göra. Jag vill så mycket mer..och då låser det sig för mig. Låna pengar är inget alternativ som jag vill köra på. DET VILL JAG BARA INTE.
 
Jag vill som sagt mycket mer än att bara renovera och snygga till mitt hem, men jag ser nog för många problem och därför vågar jag sällan ta dom avgörande stegen.Jag är rädd för att jag ska drabbas av mycket som kommer att kännas jobbigt för mig. Jag är rädd att jag ska ångra mig. Jag kanske är rädd att jag inte kan rätta till dom eventuella fel som jag kan göra. Kort sagt så kan jag bara säga att det finns mycket som liksom blockar mig från att faktiskt fixa saker och ting. 
 
 
 Nu är ju ändå läget så att min ekonomi är just nu bra. Bättre kommer den att bli och i november kommer jag att ha det lika bra som när jag hade det som bäst. Sen blir det bättre och bättre efter att jag får det så som när jag hade det som bäst. Logiskt sett kommer jag att ha pengar till att fulllfölja drömmar med. Sen är et ju det där om jag vågar ta steget. Jag vet ju nu att jag ofta tycker att det sista jag ska göra när jag faktiskt ska fixa något alltid är det svåraste.
 
Nu är det ju kanske så att den enda egentliga drömmen jag har är att få ett hem som verkligen vill ha det. För att fullfölja den drömmen så skulle jag ju kunna sälja min lägenhet och flytta till något annat. Det är en lösning som skulle kunna funka, men jag tror aldrig att jag vågar ta det steget om jag inte känner att det kommer att ske på naturlig väg. Den naturliga vägen kan ju vara att man tex byter jobb eller flyttar till något större för att man vill bo ihop med någon tjej man har träffat.
 
 De finns många fördelar med hur och var jag bor idag, som är svårt att överträffa någon annanstans.  Det är lätt glömma att man har det väldigt bra redan nu. Mycket med mitt hem är en dröm för mig. Köket som exempel. Jag tänker också mycket på att jag ska vara nöjd med de lilla jag har, istället för att  tänka för mycket på vad jag inte har fått än. 
Jag tror stenhårt på att allt jag vill få och uppleva i framtiden går att fixa inom en snar framtid. Detta är något som känns väldigt bra. Jag hoppas att jag snart kommer till de där punkten där jag bara blir nöjd med allt ...och där allt jag gör efter det bara är bonus i livet. 
 


Min YouTube-kanal

Vill ni följa mig på YouTube så heter DanneBloggen där. 
 
 
 


Snapchat👻 Måndag👻 Tisdag👻

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)
Hoppas allt känns bättre snart.

 
 
 


Tisdag (2019 09 17)

 God morgon!
 
Ledig är jag och det känns skönt.  Nu på morgonen ska jag tvätta. Jag har sett  någon lapp om att man ska stänga av vattnet  b.la hos mig i några timmar idag.  Jag vet inte om detta påverkar mitt tvättande, men det spelar ingen roll. Är jag bara klar med maskinerna innan kl 10:00 så är det lugnt. För som jag har fattat det så stängs vattnet av hos mig mellan 10:00 och 15:00 idag.
 
Idag har jag annars tänkt och ringa fråga lite om Bokmässan som jag ska på nästa vecka. Jag känner mig lite osäker på vissa saker och det är ju bättre att fråga en gång för mycket en en gång för lite. 
 
En promenad hoppas jag på att det blir idag också. Jag känner inte för det, men jag vill ju i alla fall fortsätta med att röra på mig ganska mycket. Jag är ju bra igång nu.  Allt känns ju också alltid bra efteråt. 
 
Hoppas det blir en solig och fin dag idag, precis som det var igår.  Om inte så blir det säkert en bra dag på något sätt i alla fall. Livet är ju bara ganska gött och leva. Jag kan ju alltid njuta av skön ledighet. Vatten får jag ju tillgång till i eftermiddag.
 
 
 


Nattblogg.

Det har blivit sent  och jag tycker det känns skönt att veta att jag har en ledig dag imorgon också. Jag har suttit hemma ikväll och sparat ner mängder av  blogginlägg som jag har suttit vid min dator och skapat. Ibland hittar man ett bra flow i bloggandet.
 
Jag mår ju kanske inte så bra, men jag tänker försöka fokusera på sånt som ändå är bra just nu. Allt annat får väl vara som det är. Bra eller mindre bra, skitsamma liksom.  Fokuserar jag på allt som är bra så kanske jag vinner över känslorna som är mindre bra. Jag känner nu att jag den senaste tiden har tänkt för mycket på sånt som bara får mig att må dåligt eller rent av gör mig jävligt förbannad. Men allt de där blir ju förmodligen inte bättre bara för att jag tänker mycket på de. Det är ju vad man väljer att konkret göra åt saker och ting som faktiskt kan förändra till det bättre. Och jag vill ju inget annat än att allt ska vara bra. Dessutom vill jag ju alltid må så bra som möjligt. 
 
Saker som känns bra nu är ju att jag har saker på gång igen. I år har jag ju annars inte gjort så jäkla mycket annat än att kämpa med att få en bra och stabil ekonomi. Det ångrar jag ju inte för nu har ju allt ändå blivit bättre och bättre sen i maj.
 
Jag kan också se att jag i november kommer att ha en ekonomi som är precis lika bra som när det var som bäst. Sen efter det som kommer ekonomin bara att bli bättre och bättre. 2020 kommer att bli ett sjukt bra år om jag tänker på cash.  
 
Annat som är bra och som också närmar sig nu är ju Bokmässan. När man ser hur detta marknadsförs just nu så blir man sugen som fan. Jag är väl dum som går på reklamen, men om jag tex ser att man på fredag eftermiddag kommer att kunna få spela pingis med en flerfaldig världs och europamästare (Jörgen Persson) så blir det ju svårt för mig att inte längta efter Bokmässan. Detta är ju bara en grej av allt som väntar om man bara är på plats i slutet av nästa vecka. Kul och väldigt roligt blir ju säkert detta, även om jag inte vill ha för stora förväntningar på årets Bokmässa redan nu.
 
Nu ska jag sova.
 
God natt!
 
(null)
 
(null)
 


Allt är ganska lugnt idag.

 
Jag har haft en ganska lugn måndag. Skönt att man är ledig både idag och imorgon. Jag känner mig fortfarande lite seg och mörbultad i kroppen. Jag försöker bara njuta av ledigheten och tänka på att vara mycket i nuet. Nuet funkar alltid. Jag mår alltid bra av att leva och verka i nuet. Även om jag skulle må lite dåligt över andra saker så mår jag aldrig sämre av att vara i nuet. 
 
Idag har jag var ute på en promenad på ca 5 km. Kände att det fick räcka med hälften av vad jag gick igår. Rundan kändes bra att gå och även om jag är lite trött och mörbultad i kroppen så har jag ändå en skön känsla av att jag rör på mig bra. 
 
 
Nu ska jag sätta mig och skriva på blogginlägg som jag sen kommer att välja at publicera längre fram. Jag vill hålla bloggen vid liv, även under dom perioderna som jag själv kanske inte är jättetaggad på att blogga. Då är det ju alltid bra att ha sparade blogginlägg som man bara kan publicera genom att trycka på en knapp. Nu känner jag mig mer sugen på att skriva och då vill jag utnyttja den känslan fullt ut. 
 
Ha en fortsatt trevlig måndag!
 


Vecka 38

 Hej!
 
Skönt att man får börja denna veckan med 2 helt lediga dagar. Jag har ju varit ledig under helgen också. Det känns ju bara bra. 
 
Jag har 4 dagar av jobb denna veckan. Jag  ska också på lite utbildning och jag jobbar hela lördagen, men jag får vara ledig på söndag. På onsdag kör jag ett delat pass. På torsdag får jag sovmorgon. Hur ska man säga att denna arbetsveckan är? Jag har ju mycket jobb, men jag är ändå ganska mycket ledig.  Plus att jag ska på lite utbildning.
Hmmm..
 
Annars har jag väl inga större planer för denna veckan. Jag låter den gå och fokuserar väl mest på jobb. Livet känns rätt bra nu, även om jag har mått bättre. Jag hoppas att jag också mår bättre snart, samtidigt som livet  fortsätter att kännas bra. 
 
 
 


Ännu en söndag.

Söndag idag och som vanligt så känns denna dag lite tom och innehållslös. Min "söndagsfeeling" är ofta så. Det som ändå känns skönt idag är att jag ju har två lediga dagar till innan jag ska jobba på med busskörningen igen. 
 
Idag blev det i alla fall en bra promenad. Jag gick ca 12 km. Varvet kändes tufft och segt att gå, men som vanligt känns det ju bra nu när jag har fått gjort det. 
 
Nu när det har blivit höst så kanske jag inte går lika mycket som jag gjorde under sommaren. Men jag har ändå under dessa 2 veckor i september varit i näreheten av sommarens resultat. Det känns därför helt ok med promenaderna som dom är nu. 
 
Idag känner jag mig annars lite mer mörbultad i kroppen än normalt. Det sitter väl i sen gårdagen när jag körde så hårt med städningen av mitt kök. Jag gjorde väl rörelser som jag inte riktigt är van vid att göra. Jag tycker ändå att det är ganska roligt att städa. Bara jag inte behöver göra det allt för ofta. 
 
Det får bli mycket slappa under kvällen. Allt känns ju också ganska lugnt. Jag ska ju vara ledig ett tag till. Jag börjar ju inte att jobba förrän på onsdag. Det känns ju bra just nu.
 
 
 
 
 


Rent och fint kök!

 


Morgonstädning.

(null)Mycket jobb - Nu är jag ledig

 
 


estraden - Vi två 💚💖

 
 


Zara Larsson 💙💚🎧

 


Allt blir nog bra.

 Oj!
 
Nu har jag jobbat mycket under en period. Sen förra fredagen har jag jobbat nästan varje dag. Det börjar kännas i kroppen nu. Jag har jobb imorgon också, men sen blir jag ledig 4 dagar på raken. Det ska bli skönt. 
 
Jag har annars tagit det väldigt lugnt på kvällarna. Det känns skönt att jag ändå inte har något stresssigt liv med hur mycket som helst att göra. Stressade situtioner tycker jag att jag kan hantera bra. Jag har också känt att jag dom senaste dagarna har varit väldigt bra på att slappna av och leva i nuet.
 
Jag har ju  kanske inte mått så bra den senaste tiden, men det känns bättre nu. Det var nog inte så illa med mig som jag först trodde. Jag har ju genom åren börjat vänja mig vid att jag mår dåligt ibland. Jag vet att jag ibland kommer att göra det och nu gör jag ingen stor grej av det. Jag vet ändå att allt blir bättre bara jag väljer att gå tillbaka till nuet och leva nära mina känslor.  Sånt funkar för mig. Skriva här på bloggen om hur jag mår och känner är också en bra grej som sen får mig att må bättre.
 
Allt blir nog bra. Imorgon jobbar jag ju sista dagen innan jag får lite längre ledighet igen. om 2 veckor börjar Bokmässan och det ska bli jätteroligt. Andra saker har jag på gång och mer saker ska jag göra. Innerst inne mår jag i alla fall bra av att tänka på allt som jag har på gång. När jag sen får göra allting så mår jag ju knappast dåligt av det.  Allt kommer ju säkert att kännas bättre för mig snart igen. Det känns ju ganska bra redan nu.
 
 


Sep - Okt - Nov - Dec

Dagar, veckor och månader går . Det märks att det är hösten nu och innan man hinner säga det så är det väl snart vinter också. 
 
Jag har börjat planera lite roliga saker att göra igen. Jag har ju annars under större delen av detta året bara jobbat på och grejat med vardagliga saker. Jag hade ju också som mål att spara en hel del pengar under detta årets första halva. Saker uöver det vanliga har jag liksom inte gjort så mycket av i år.  Sånt vill man ju också göra. 
 
Några månader finns ju kvar på detta året och jag vet några saker som jag läntar efter att få göra so i alla fall för mig är just lite utöver det vanliga. Sen vet jag också att det säkert kommer mer grejer som jag tänker göra, även om jag inte vet något om sånt just nu.  Vissa saker kommer man ju på mer spontant, eller allt eftersom man börjar greja och göra andra roliga saker. 
 
Nu är det september och då tycker jag att det ska bli kul att få åka till Bokmässan i Göteborg. Jag kommer i alla fall att åka 2 dagar av dom 4 som Bokmässan pågår.  Det har jag bestämt redan nu. Många kända ansikten kommer man att få se. Det är ju lite kul. Det är ju också coolt att Bokmässan i Göteborg faktiskt är så stor som den ändå är. Det är en jäkla apparat i 4 dagar, om man säger så. Det känns skönt att man ska vara där och få ta del av den. Jag skulle känna mig så ledsen om jag bara sitter här hemma och ser alla flöden därifrån under dessa dagar. Jag vill vara där.. och det kommer jag att få vara. 
 
 I oktober så har jag fixat en resa till Stockholm som jag älskar att besöka. Jag är inte så mycket för traditioner, men att åka till Stockholm minst en gång  om årethar nog ändå blivit en tradition för mig. Jag minns inte vilket år som jag senast inte gjorde ett besök i Stockholm. Jag vet  inte vad jag ska hitta på när jag åker till Stockholm nu i oktober, men det löser sig ju. Jag har i alla fall bokat hotellrum och köpt en tågbiljett och sen är det ju inte svårt att hitta på mycket roligt i Stockholm. 
 
November? 
Under denna månad vet jag inte riktigt än vad jag ska hitta på, men de finns ju många saker som jag drömmer om. Jag kommer ju att ha ganska gott om pengar då. Därför känns det ju som att jag kommer att hitta på nånting som är coolt och roligt. Jag tänker ändå nu att jag inte ska låta hela november gå åt till att bara greja med jobb och annat vardligt "trökgöra". Något som ger mig en kick eller likande får jag försöka hitta på även i November. Man kan ju alltid ta en tur till Stockholm igen. Det gör jag gärna hur mycket som helst ju. 
 
 I december är det ju inte bara jul och nyår. Det är ju också Musikhjälpen. Det är ju ett program som jag gillar att följa. Jag vet däremot inte om jag kommer att åka till Västerås där den sk buren kommer att stå i år. Jag har bokat hotellrum i Västerås, men det kan mycket väl bli så att jag avbokar det och bara följer Musikhjälpen på TV, radio eller i appen. Det känns inte viktgt att åka till Västerås i år. Jag var ju i Lund förra året när buren stod där under Musikhjälpenveckan.
 
Jag vet heller inte om jag kommer att skänka några pengar. Jag kommer att ha pengar och "bolla" med under Musikhjälpenveckan, men jag bestämmer mig aldrig innan exakt vad jag ska göra för Musikhjälpen. I grund och botten så gillar jag bara att följa programmet. Vad jag sen gör sker typ spontant jag låter liksom min inre känsla bestämma vad jag väljer att göra eller inte göra. 
 
 
 


Tisdag (2019 09 10)

Skönt att få en dag denna tisdag. Jag har ju jobbat mycket och jag har massor av jobb kvar denna veckan. Därför är det ju alltid skönt att få en paus från körandet med den blå bussen. 
 
Idag bokade jag i alla fall hotellrum och fixade tågbiljetter.  Jag vill ju åka till Stockholm  innan detta året tar slut. Det blir inte av förrän i oktober, men jag vill ju alltid vara ute i god tid med allt som behöver fixas inför en sådan tur. Det kommer att bli kul med ett bsök i Stockholm. Det brukar ju vara trevligt när man kommer dit. 
 
Annars idag så har jag varit ute på en bra "POWERWALK". Jag ger mig inte även om jag kanske inte är lika peppad och taggad på att ta mig ut nu som jag har varit under sommaren. Men idag var det kul och kändes bra i alla fall. 
 
(null)
Efter dagens träningspass så gick jag hem och duschade och sen fick det bli en middag på "Kopparn".  Nu under kvällen pysslar jag lite nere i tvättstugan och sen är ju snart denan dagen slut och jag får börja tänka på sömn och massor av jobb igen. 
 
 
 
 
(null)
 
 
 
 
(null)
(null)
 
 
Nittaku Pongcast - Augusti 2019💖🌈

(null)

(null)Känsliga samtalsämnen.

 Alla känner säkert ibland att man hamnar i samtalsämnen med någon eller några som man känner sig obekväm i. Igår hamnde jag i en sådan situtaion där jag för varje fråga jag fick bara valde att skruva på mig och jag kände att det var svårt att ge ett rakt och ärligt svar. Jag ville ju egentligen inte prata om det alls.
 
Jag kände bara att jag ångrade att jag först sa något som gjorde att jag hamnde i samtalsämnet överhuvudtaget. Jag kände ju som sagt att jag  under samtalets gång egentligen inte ville prata om det vi hade kommit in på. Jag tänkte också säga det, men samtidigt kände jag hur jag inte kunde med. Det blir ju lite dubbelmoral också drygt om man är den som börjar prata om något och sen bara säger att man inte vill prata. Då skulle jag ju inte ha tagit upp det som jag tog upp från början.
 
Jag kände också när jag pratade att den personen  jag pratade med inte riktigt förstod hur jag kände det. Jag visste heller inte vad jag skulle säga för att personen skulle förstå. Känslan jag fick var att om jag nog förmodan  skulle  försöka få personen att förstå, så skulle det i sin tur bara leda till att jag hamnar i en situtaion där jag inte blir trodd för det jag säger. Jag kommer väl som vanligt få höra att jag bara skyller ifrån mig osv.. Det har man ju varit med om förut och när jag tänkte på det så kände jag mig ännu mer obekväm i själva situationen som jag hade hamnat i just igår. 
 
Hur gör man för att ta sig ur det sånt där? Bara slutar prata? Eller ska man prata på ändå? När det gäller den obekväma situationen från igår  så känner jag nu  att jag inte skulle ha sagt någonting utan bara låtit den personen jag pratade med ha pratat på om sitt, utan att jag tar upp ett liknade exempel från mitt eget liv som jag sen egentligen vet att jag inte vill prata om för det är kanske något som har satt ett djupt sår i hjärtat på mig. Det kan ju också vara så att det är själva personen man pratar med som man känner sig obekväm med. Det kan väl vara så också att man känner sig mer eller mindre bekväm, beroende på vem man pratar med. 
 
Jag känner spontant nu att jag nog inte ska säga så mycket om jag samtidigt vet att jag kan hamna i en sitution där jag står och pratar om något som jag innerst inne verkligen inte vill prata om. Om sen får frågor eller blir pressad så får jag väl bara säga som det är. TYP: JAG VILL  INTE PRATA OM DETTA. Punkt slut liksom. Jag får bara passa mig då så att det inte är jag som från början har tagit upp något som jag sen kommer på att jag egentligen inte vill prata om. Får då känns det ju lite fel om jag är den som säger att jag inte vill prata om något som jag själv startade ett samtal om.
 
 
 


Tisdag - Förmiddag

(null)

(null)Det kan funka ändå.

Igår fick jag ihop 10 000 steg. Ändå var jag egentligen inte ute på en promenad. Jag gick bara fram och tillbaka till jobbet och jag gjorde också några ärenden på stan när jag hade rast. Jag sprang kanske lite fram och tillbaka vid olika buss och förarbyten. Detta blev sen 10 000 steg totalt på en samma dag.
 
Skönt att jag kände att det där kan funka ändå. Igår hade jag ju ändå en arbetsdag med 10 timmar av jobb, vilken innebär väldigt mycket stillasittande. Jag vill fortfarande känna att jag är igång och rör på mig. Även om det har blivit höst och jag nu kanske inte bryr mig lika mycket som jag gjorde under sommaren så vill jag ju i alla fall vara i närhten av dom där 10 000 stegen varje dag. 
 
Senare idag får det nog bli en runda. Motivationen finns fortfarande kvar.
 
(null)
 
(null)
 


Vecka 37

Ny vecka igen och jag har som vanligt ganska mycket jobb att ta tag i. Jag jobbade mycket förra veckan också. Allt med jobbet ligger är på max just nu och jag tar ju inte mycket ledigt, utöver den ordinarie ledigheten som jag har på mitt schema. Jag kör på, har med 300 pers att göra varje arbetspass och jag försöker lösa varje situtaion jag hamnar i på bästa sätt.
 
Förra veckan blev jag ganska  nöjd med för jag fick mycket gjort av vardagliga saker, trots allt jobbande. Jag håller ordning och reda i mitt hem och jag får dom resultat jag vill ha när det gäller min ekonomi. En del saker kanske tar lite väl lång tid för mig och jag hinner inte alltid med pga jobbet, men jag känner ändå att mycket går snabbt framåt och mot dom mål som jag vill uppnå. 

 Annars mår jag  inte jättebra just nu. Jag hoppas att det vänder och känns bättre snart. Lite synd att det ska behöva kännas som det gör just nu. Jag har ju mått bra länge och jag kanske hade börjat tänka att jag inte kan må dåligt nu när mycket ändå är så bra i mitt liv.
 
 Men det finns saker som har hänt mig tidigare som jag ibland börjar tänka på. Vissa händelser och jobbiga upplevelser går aldrig ur mitt huvud, även om det skulle ligga långt tillbaka i tiden. En del säger att jag bara ska släppa allt, men det är ju lätt för andra att säga som inte har varit med om dom sakerna som ibland får mig att må dåligt. Jag varken kan eller vill släppa nånting. Jag tänker aldrig ens försöka. Det kommer ändå inte få mig att må bättre. 
 
 Alexandras historia om Kissie.Allt blir nog bra.

 
 


Hittills känns det bra🚌

(null)
Det känns ganska bra att jobba på idag också. Jag får hoppas att fredagen som kändes så jäkla dålig bara just var EN dålig dag på jobbet och inget mer än så. 

Happy Sunday💚💙
(null)Det kändes bättre idag.

Jag har jobbat denna lördag. Igår  kändes det inte bra. Jag mådde dåligt och var inte alls nöjd med hur jag hade jobbat. Idag kändes allt med jobbet 100 gånger bättre, men jag mår fortfarande ganska dåligt. 
 
Det var i alla fall lugnt att jobba. Dåligt har jag mått många gånger förut och det har ju varit mycket värrre med den känslan än vad jag känner just nu. Jag gör liksom ingen grej av detta. Allt får vara som det är. Jag vill ju leva nära mina känslor. Jag vill inte streta emot dom. Mår jag dåligt, så får det vara så till jag mår bättre och bra igen. 
 
Imorgon ska jag jobba igen. Hoppas att det går lika smidigt då som det gjorde idag.
 
 


Morning!

(null)
 
Jag är just nu på väg till jobbet. Jag har bara en förhoppning inför denna arbetsdag. HOPPAS ATT TYP ALLT BARA KÄNNS BÄTTRE IDAG ÄN VAD DET GJORDE IGÅR. 
(null)
(null)
(null)Rör mig nästan lika mycket nu.

Jag promenerar och kör på med mina powerwalks nästan lika mycket nu som jag gjorde under sommaren. Jag har ingen direkt mål nu som jag hade under sommaren. Jag har bara sagt att jag ska köra på. Jag gör det, men jag tror att denna veckan blir det nog inga 70 000 steg. På dessa 5 dagar har jag kört ca 46 000 steg och jag känner att jag kanske kan komma upp i 60 000 steg tills på söndag. Det får duga denna gången.
 
Jag känner ändå att allt jag gör med detta känns bra. Jag kör på så gott jag kan utan att låsa mig vid tankar som att jag måste nå vissa steg osv... Jag bara kör på så mycket jag orkar nu och när jag känner att det blir för dåligt, då kommer jag säkert på något så att det känns bättre igen. Det viktiga är bara att jag inte slutar helt att röra på mig. 
 
 
 
 


Ingen bra dag!

 
 


Veronica Maggio -

 


GAMMAL - Vackrare än dom

 


Snapchat👻👻 dannebloggen💛

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lite tankar denna torsdag.

Jag har varit lite dålig på att blogga under denna veckan. Jag har i ärlighetens namn inte haft så mycket att berätta om. Jag har ju bara jobbat som fan eller varit ledig. Imorgon och hela helgen, plus måndag nästa vecka har jag massor av jobb igen. Det finns inte så mycket mer att säga liksom. När jag väl blir ledig så har jag känt att jag vill ta det väldigt lugnt. Jag har fått någon tanke på vad jag ska blogga om, men sen har jag ändå inte orkat sätta mig ner och skriva eller göra ett videoklipp om allt som snurrar i mitt huvud. Det är också svårt att komma på något att blogga om eller skriva om vid ett senare tillfälle. Under åren som jag har haft min blogg så har jag fattat att när man får en tanke på vad man ska blogga om, då ska man direkt börja skriva eller gör det där videoklippet. Annars glömmer man lätt mer än hälften av allt de man först tänkt att man skulle lägga ut på bloggen.
 
Som jag känner nu så vill jag uppdatera mer, men jag orkar inte riktigt. Samtidigt har jag ju den senaste tiden känt att jag inte har varit nöjd när jag har sett vad jag skapar på min blogg, eller i andra sk sociala medier. Det är ju lite tråkigt att jag känner så. Samtidigt försöker jag skita i det. Om jag tänker på hur mycket min blogg har hjälpt mig när det kommer till att må bra, förstå och hitta mig själv så gör ju det att jag inte vill sluta med detta. Jag tycker ju att detta är roligt också att hålla på med.
 
Det är ju också skönt att få skriva av sig om saker här på bloggen istället för att prata med allt och alla om vad jag tänker på hela tiden. Tack vare bloggen så känner jag ju aldrig något större behov av att prata av mig med någon om mina bekymmer och problem. Bloggen fyller liksom den funktionen och jag mår också väldigt bra av att bara skriva ner mycket av sånt jag tänker på. Dessutom står det ju var och en fritt att följa mig eller inte på just mina sociala medier. Jag kan skriva och pilla med min blogg och jag behöver inte fundera på om någon bryr sig eller inte. Jag mår bra av detta i alla fall.
 
 
 
 
Jag tänker ibland på folk som skriver till mig och säger att dom är trötta på att läsa min blogg. Vad tänker dom människorna med egentligen? Det är väl bara att skita i att kolla på min blogg då? Det är ju ändå ett aktivt val som folk själva gör. Jag tvingar ju inte någon att följa mig och mitt liv. Vill man inte.... så skit i det då. Jag skiter ju fullständigt i hur många följare jag har eller om människor tröttnar på allt som jag gör. Jag bloggar ju ändå bara för min egen skull och inte någon annans.
 
 En annan sak som jag ibland inte blir klok på  det är ju folk som tex läser något på min blogg och sen lyfter ett stycke eller en mening ur sitt egentliga sammanhang och sen påstår att jag skulle ha skrivit eller sagt saker som jag aldrig ens har varit i närheten av att ha någon åsikt om. När vissa ändå påstår att jag skulle ha skrivit, gjort eller sagt något som jag vet inte stämmer, då undrar jag om dom ens har läst hela mitt inlägg, eller sett ett helt videoklipp. Om man inte läser eller tex har sett ett helt videoklipp som man sen väljer att ha hur mycket åsikter om som helst på, då blir ju den personen i mina ögon bara en tragisk figur som gör bäst i att bara hålla käften. 
 
 


Czech Open 2019 - Top 10SEPTEMBER

Nu är det september och för mig är det höst, även om jag hoppas på en hel del sommarväder i många dagar till. 
  (null)

(null)

(null)

(null)

När jag tittar på hur jag jobbar så är det ju som vanligt ganska mycket jobb. Jag kommer att jobba på så som schemat ser ut. Jag kommer nog inte att söka så mycket ledigt utan jag kör på bara. De kommer dagar längre fram i år där jag tänker att jag verkligen vill vara ledig och då är jag i det läget så nu att jag får spara på den ledigheten jag har, plus att jag måste samla på mig lite mer ledighet.
  (null)

Annars har jag ju under detta året tagit ganska mycket ledig och det har känts bra. Men nu känner jag att jag inte riktigt kan göra så längre. Ibland måste man ju  jobba på också. Sen kan man ta ledig igen.  
 
En grej som jag längtar efter och som  kommer i slutet av denna månaden det är ju Bokmässan. Jag har dom senaste två åren besökt Bokmässan i Göteborg och det ska jag göra i år också. Jag har köpt ett sk seminariekort och detta ger mig möjligheten at uppleva typ allt som erbjuds under dessa 4 dagar. Jag jobbar bara 1 av dom 4 dagarna som Bokmässan håller på. Så det känns bra att jag inte behöver krångla och greja för mycket i år för att kunna besöka Bokmässan. 
 
NÅGRA BILDER FRÅN ÅREN 2017 OCH 2018
 
2017
 
 
2018
 
 


Söndag - Bilder - 2019 09 01

 
(null)
(null)
(null)     
(null)
(null)
(null)

(null)
 
 
 
 
 
Lördag (2019 08 31)

Bra dag! Soligt och fint och full fart i lilla Vänersborg. Mycket slappa och ta det lugnt. Kollade runt lite på stan. Fullt med loppisar, motorcyklar och den Italienska matmarknaden på torget fortsatte ju även denna dag. 
 
(null)
 
Själv var jag väl inte på markanden och hängde så mycket. Det fick bli en hamburgare till lunch, på ett annat ställe än där matmarknaden var på plats. 
 
Jag gick även min promenadrunda senare på eftermiddagen och sen hade jag bara en fortsatt avspänd lördag. Helt ledig och bara bra.
 
(null)
 

(null)
 Bloggen försvann!

 Min blogg har legat nere under helgen. Detta händer varje år. Någon uppdatering ska göras och 1,2,3 så försvinner min Danneblogg och om jag inte gör vissa saker så ligger den nere tills allt de som behöver göras är fixat.

 Varje år när detta händer så tänker jag för en sekund att jag bara ska lägga ner allt detta med Dannebloggen. Men sen tänker jag på hur roligt jag tycker det är att blogga och då min sida på nätet leva vidare. 
 
Nu ligger bloggen uppe igen i alla fall. Nu kan jag forsätta i typ 11 månader till, innan detta med uppdateringarna liksom sätter käppar i hjulet  för mig igen. 

(null)

 
 
 


Vecka 36.

Vad ska man göra denna veckan? Jag vet att jag ska jobba ganska mycket igen. Det känns ändå ganska bra för jag har många av dom passen som jag gillar att köra. Men det är långa dagar så man kommer att få bita ihop och "kötta" på. 
 
Annars har jag ju som vanligt inte så mycket planerat. Jag tar bara dagrna som dom kommer. Leva i nuet och må bra liksom. Det funkar för mig. Vill jag ha mycket att göra så kan jag fixa så att jag får det. Vill jag inte ha så mycket att göra så är jag inte låst i en massa måsten. Jag har lärt mig styra det där ganska bra själv. Jag mår bra och jag har saker på gång. Jag känner att jag  har koll på läget, oavsett om jag har lite eller mycket att göra. Det viktigaste är ändå alltid att jag mår bra. 
 
 
 Det gick att gå 70 000 steg.

 I början av sommaren sa jag till miug själv att nu ska jag fan klara av att gå minst 70 000 steg per vecka. Detta ska jag fixa hela sommaren och för mig är nu  sommaren över eftersom det har blivit september. 
 
I tre månader nu har jag kört på. Jag fixade detta som jag hade som mål (70 000 steg per vecka, hela sommaren) och jag tänker just nu att det är väl bara att fortsätta. Har jag hittat något som funkar för mig så vore det väl bara dumt att lägga av med det. Skönt att det bokstavligt talat: GICK ATT GÅ.
 
Kul att jag kände att detta funkar för mig. Kul att jag kunde hålla i detta hela sommaren. Kul att jag faktsikt också börjar känna riktigt bra resultat också. Man ska inte underskatta promenaderna. Speciellt inte dom där 10 000 stegen om dagen. 
 
 
(null)
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE