LOVE LOVE LOVE❤❤❤❤

I LOVE THIS 
 
 
 


Längesen jag gjorde videoblogg.

 
 
 
 


Hittade ju mina skor och kände lycka.

Det har varit en lång intensiv dag. Man hinner med mycket när man är ledig. Jag har ju grubblat mycket och jag är en man som har svårt att bestämma mig för saker, men jag tror att jaghar bestämt mig nu och jag har redan fattat beslut och gjort något. 
 
Jag var ute och kollade på skor förut. Det tog lång tid för mig att bestämma mig för ett par. Jag kollade först runt här i Vänersborg och jag hittade inga trots flera stora hyllor med massor av skor i en sportaffär. 
 
 
Jag bestämde mig för att "tagga" ut till Överbyoch kolla skor där. Där blev det först en sportaffär till. 
Massor av skor, men tror ni jag kunde bestämma mig för några? 
 
Nej, det blev inget här helller. Jag heter ju Danne och har svårt att bestämma mig.
 
Vidare till nästa place. En skoaffär ! Nu ska det väl bli ett par skor i alla fall. Jag kollade ett tag, men jag hittade inget och jag trodde att jag aldrig kommer att hitta några som jag gillar ( eller jag kan inte bestämma mig för ett par) Men tillslut så hittade jag ett par då som kändes bra och som jag ville ha.
 
Kände lycka och jag visste att hela dagen var räddad nu.
 
Jag gick runt lite på Överby utan att köpa något. Jag kollade lite i någon möbelaffär hälsade på någon bloggläsare som sa tja Danne och sen åkte hem. 
 
Fortsätter mer sen jag har väl lite mer att berätta, men jag pausar lite. Typ blogga, pausa, blogga, pausa... 
 
 


Sköna och nya skor !

Skönt med ett par nya skor. Det behövs köpas ibland. 
 
 


Today - Överby

 
Jag har varit ute på Överby och kollat runt lite. Kollade på lite möbler. Kollade på någon bokhylla. Jag blev lite förvånad (som vanligt ) hur billga vissa var. Men en hel del av de jag titta på var också väldigt dyrt och ärligt talat så tycker jag inte ens att det var värt priset. Det jag redan har nu i möbelväg här hemma såg snyggt ut jämfört med  en hel del av det jag titta på idag som ändå var nytt liksom.
 
Jag köpte inte så mycket det blev ett par sköna skor. Lägger upp en bild senare så får ni se. 
 
 


2012 08 31

Var på jobbet idag trots att jag är ledig. Dom bjöd på frukost idag. Bara att "tagga" dit då ju. "Gratis är gott" som man brukar säga. Jag kollade upp lite hur mycket ledighet jag har kvar. Det var lätt över en vecka och den ska jag ta ut vid något lämpligt tillfälle. Problemet är att jag har svårt att bestämma mig för när, var, vad och bla bla bla. Vad jag än tänker göra så har jag svårt att bestämma mig för vad jag vill, eller när jag ska göra vad. 
 
 
Varför ska man vara en person som tänker på precis allt? Det låter ju bra de där för man ska ju alltid tänka först och handla sen. Men jag tänker ju för mycket och det har på ett sätt känts bra. Men hur mycket ska man behöva känna att man måste fundera innan man faktiskt tar ett besluten och genomför dem. Det enda som förändrar något är ju just att fatta ett beslut och göra det.
 
Prata och tänka förändrar ju egentligen ingenting. Det kan göra att man känner sig bättre förberedd eller hittar inspiration, men bara  beslut förändrar. Men jag bara grubblar och grubblar och inte mycket känns säkert längre. Någon har sagt att man inte sak tänka för mycket och jag önskar jag kunde ta till mig av de lite mer. Allt hade kanske varit så mycket lättare då. Fast om jag hade gjort en massa saker utan att tänka då hade man väl funderat över varför man är en person som inte tänker efter först.
 
 


Jag måste bara ha massor av detta !!

Det är så jäkla underbart och sitta här och slappa och kolla detta underbara program GLAMOURAMA. Jag måste bara ha massor av detta program på min Danneblogg. Coola tjejer som glider, är så roliga och där deras liv är ett enda stort party. Jag bara älskar detta!!❤❤❤❤
 
 
 


Fullmåne - Fullrulle

Jag blev lite hungrig så jag stack ut och köpte en pommesrulle. Jag ångrar alltid det efteråt. Pommesrulle är typ gott i fem minuter sen vill man bara kasta resten om det finns något kvar och det gör det ju alltid. Fattar aldrig varför jag ändå köper detta. Fullrulle i huviudet eller "maxsnurr" eller nått.
 
 
 
 
 
 


Nu är det svårt.

Jag har värsta snurret i huvudet nu! Varför skulle jag få se den där tv:n i affären förut. Precis en sådan som jag ville ha. Bra pris och jag har pengarna och mycket mer än så, men jag vet ändå inte. Jag vill inte bara fortsätta  som jag har gjort under sommaren och sätta "sprätt" på pengar. Jag måste vända på de lite. Naturligtvis har man kul när man bränner pengar, men jag har sagt till mig själv att jag ska kämpa på lite nu i 1-2 månader. Jag har i princip bestämt detta. Jag vill inte "röra" för mycket nu och ändra och sen tänka för att sen inte veta vad jag vill.
 
Men det är klart. Jag blev typ kär i den tv:n jag såg. Det är inte fel för det ingår ju i min dröm att byta ut möbler här hemma. Dit räknas ju även tv. Dessutom  om man flyttar så är ju tex en ny tv inte bortkastade pengar. Man tar ju tv:n med sig. Skulle man tex renovera köket och sen flytta så kan ju de kännas som en dålig affär. Fast man kanske får tillbaka pengarna vid en eventuell försäljning även om man har spenderat en massa pengar på tex ett nytt kök? Det jag menar är bara att om jag flyttar så får man ju med sig tv:n, men det är ju svårt att ta med sig hela köket vid en eventuell flytt.
 
Nu är jag där igen. Tänker för mycket. Ibland önskar jag att jag var en person som bara var lite mer spontan och bara "körde" på och gjorde vad som helst utan att tänka. Men det känns farligt och jag kanske är för feg eller inte f*n vet jag?
 
Tankarna är i alla fall många. Lösa bolån eller fortsätta mot att fixa alla pengar till ett nytt kök. Samtidigt vill jag gärna ta mig upp till Stockholm och bränna mycket cash innan året är slut. Traditiones makt är ju stor och känns viktig. Nu tänker man också på en  ny tv och jag funderar även på om jag vet vad jag vill. Jag vet vad jag vill, men inte när och i vilken ordning jag ska göra allt som jag vill få gjort. Ska jag bara köra på till min dröm är klar eller ska man ibland bara ta ett break göra något annat och sen börja om med resten? Tankar bara snurrar runt och jag kommer nog inte fram till någonting. Men det är på ett sätt bra för då gör jag nog automatiskt det enda rätta. Nämligen sparar mina cash ett tag till.
 
På ett sätt är det ju bättre att inga pengar ha. Man har ju då inte lika mycket snurr i huvudet om vad man ska göra med alla pengar. 
 

 
 


Nära ett spontanköp.

 
Har varit ute i regnet och kommit hem igen. Jag var och hämtade lite digitalbilder. Vill ju så gärna ha och sätta i album. När jag var och hämtade bilderna så fick jag syn på en tv som jag gärna ville ha. Priset kändes helt ok också. Det var så jäkla nära att jag slog till! Så nära ett spontanköp, men det blev inget. Jag måste bara hålla igen lite på utgifter av tusenlappar. Ingen tv denna gången. Nej Nej nej... 
En ny tv kan jag köpa precis när som helst. Det finns annat som jag känner att jag vill fixa nu. Jag försöka göra de först. 
 


Ärenden och mera ärenden.

 
 
 
Ska ta mig ut i regnet.  Ärenden och mera ärenden på stan


Kort sagt så kan man säga...

Ganska bra. Värd att se ! Kort sagt.. 
 
 
Liza Marklund säger såhär.
 
 
 
 


EN PLATS I SOLEN !

 
 Ska ta och kolla  filmen EN PLATS I SOLEN.
 
 Detta är nr 6 av dom nya filmer med journalisten Annika Bengtzon. Dom 5 som jag redan har sett har varit väldigt bra. Jag kan verkligen rekomendera dom. Hoppas nu att denna sista film är riktigt grym.
 
 
 
 
 
 


2012 08 30

Idag var det inte lika jobbigt att kliva upp ur sängen som det har varit alla andra dagar denna veckan. Skönt att det kändes lite lättare även om det såklart aldrig känns gött att gå upp tidigt som f'n någon dag alls. Jag tjatar mycket om detta denna veckan, men det så att det som verkligen har varit sjukt jobbigt har just varit att man ska behöva kliva upp klockan  03:30 när man i flera veckor innan har sovit ut ordentligt. 
 
Jobba hela veckan har gått bra annars. Får se hur det känns till helgen. Nu får jag en dag ledigt och sen är det mycket jobb igen, men jag behöver i alla fall inte gå upp sjukt tidigt. 
 
En bild som jag tog ute på Halvorstorp ca 06:00.
 
 
Ha en fortsatt bra dag !
 Tjejer som bara glider runt.

Sitter här och kollar ett avsnitt av GLAMOURAMA. Bara älskar ❤❤❤❤och följa coola tjejer som bara glider runt och lever det goda livet. 
 
 Petra Tungården är min "favvo".
 
 
 
 


Dagens 7 både bra och dåliga saker samtidigt.

 Det dåliga 
 Det bra
 
 
 
1. Klockan ringer 03:30. Bra att klockan väcker mig för annars kommer jag ju förmodligen att försova mig
men hemskt att den måste ringa just den tiden
 
2. När klockan ringer är det jobbigt att gå upp 
men jag har gott om tid så det gör inget att jag ligger kvar lite till
 
3. Jobba går bra  Dagen går fort men jag saknar ledigheten som jag hade 
 
4. Såg att jag behövde handla men jag fick sen se att jag inte behöver de för att jag har ju dricka och bröd hemma Behöver ju inte ha mer för allt lagar ju andra till mig
Lagar ju aldrig mat själv  Fördelarna  med att inte stå här hemma och laga mat är många. En sak är att jag varkje dag får mina dagliga promenader Eftersom jag inte står still här hemma framför spisen

5. Gick till korkkisoken ikväll och köpte mat. Onyttig mat är det ju men hon som tog betalt och allt de där var väldigt snäll och trevlig plus att jag fick en skön promenad både dit och hem

6. Tvättar ikväll. Jag glömde tiden så jag kom igång lite sent. Hälften av allt är trasigt i tvättstugan. Jag får tex hänga upp en del tvätt här i lägenheten på tork Den bästa tvättmaskinen som vi har är inte trasig 

7. Jag har svårt att bestämma mig  det blir oftast ingentiing med något då men då sparar man ju pengar på de
 
 
 
 
 


2012 08 29

Jag säger hela tiden att dagarnas timmar går så fort. Jag känner verkligen att dom gör de. För mig är allt som vanligt. Det jobbigt som f*n att gå upp på morgonen sen när man väl är uppe då går allt väldigt bra. Timmarna man gör på jobbet är snabbt förbi, så har det känts varje dag denna veckan. Det kan kanske bero på att när jag hade min semster så grejade jag i fler timmar om dagen än vad jag nu jobbar. Det kan vara därför en arbetsdag känns som nästan ingenting. Det enda jobbiga är att kliva upp på morgonen och det är något som jag aldrig kan lära mig att gilla. Mycket är bra, men alltid finns det något att gnälla över. Gå upp en tidigt morgon= hemskt att man måste plåga kroppen så. Annars är det bra.
 

 
 
 
 
 


Det tar på krafterna.

 
Ska snart sova igen. Jäklar vad trött jag är. Det tar på krafterna att gå upp tidigt på morgonen. Det kan inte vara något annat som gör att jag känner mig sähär trött. Jobba går ju bra och det är lugnt. Jag gör inget speciellt när jag är hemma. Det jobbiga är bara att kliva upp, men jag biter ihop två dagar till sen kan jag sova på morgonen igen.
 
Jag mår lite bättre nu. Jag hade ju en period under min semester där jag inte mådde så bra. Jag kände mig tom och ledsen, men nu är det mycket bättre. Jag tänker inte så mycket i alla fall. Det är ju skönt att det har blivit som vanligt igen. Man har kommit igång med jobb och dom vardagliga rutinerna kommer tillbaka (om jag nu har några)
 
Jag har ändå börjat fundera på nästa semester eller längre ledighet kanske man ska säga. Jag har ju lite kvar att ta ut i år och jag ska fundera på lite när det ska bli av. Jag vill väldigt gärna åka upp till Stockholm i år. Några lediga dagar där vore fint. Det är ju lite av en tradition. Dom senaste åren har det blivit minst ett besök per år. Får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall sova igen. I morgon kör jag igen och då kanske det går lätt att ta sig upp ur den där sängen som man så gärna vill ligga kvar i på morgonen när klockan ringer.
 
 
 
 
 
 


MISS UNIVERSE /SWEDEN 2012..

Var är brudarna??? Några av dom är finalister i MISS UNIVERSE /SWEDEN.
 
 


Man är trött, men dagarna går fort.

Hemma igen. Man är trött. Kliva upp ur sängen är det värsta av allt. Annars går det mesta bra. När jag jobbar känns det bra och timmarna går ganska fort. Plötsligt ska man gå hem liksom och det känns som man knappt har börjat
 
 
 
 
 


2012 08 28


Godmorgon !
Det var lika tufft att kliva upp ur sängen idag. Önskar att det hade varit fredag istället för då hade jag varit ledig och haft sovmorgon.

Nu får man istället traska i stan klockan 04:30 på morgonen.

Ha en trevlig dag och en skön sovmorgon. Alla ni som inte går upp klockan 03:30 har i min värld sovmorgon.Kvällspromenad.

Jag har varit ute på en lite promenad. Skönt att få lite luft innan man ska gå och lägga sig. 
 
 


Det går ju inte att jämföra.

 
Anonym:
 
Hur kommer det sig att du kan resa runt halva jorden helt själv men inte gå bio ensam? Nog för att det är roligare att gå ett gäng, men det funkar ju att gå själv också!
 
 
Det är ju inte riktigt samma sak att resa och gå på bio. Det går liksom inte att jämföra. Det klart att jag kan resa själv och jag har ju precis som du säger gjort just detta. Om jag är ute på en resa så gör jag ju hur mycket kul saker som helst. Tex badar , solar, äter gott´, festar på roliga uteställen där det är party hela natten lång Dessutom är man ju ledig en längre tid från jobb och annat vardagligt tråkigt  "trökgöra". Det  gör ju att man har tid att vara ute och skämma bort sig riktigt ordentligt runt halva eller hela jorden. Så mycket som man kan uppleva på resor det upplever man ju inte av ett bio besök, men detta är ju två saker som man inte riktigt kan jämföra med varandra. Att vara ute själv att resa kan i många fall bara vara skönt för man kommer liksom ifrån allt och man kan ta hand om sih själv utan att behöva bry sig om någon annan. Det är ju hur roligt som helst att resa så det funkar bra för mig även om jag väljer att åka själv.
 
Jag har en gång i livet gått på bio ensam och det är verkligen skittråkigt. Gå ut själv för att bara se en film det är inget som funkar för mig. Då ligger jag hellre här hemma i soffan i bara kalsongerna och kollar filmer som har kommit ut på DVD.
 


Det var jobbigt dom första 45 minutrarna.

Nu har man gjort denna arbetsdagen. Trodde det skulle kännas värre än vad det gjorde. Klockan ringer 03:30 och jag tycker direkt att det käns sjukt jobbigt. Varför ska klockjävel ringa nu så tidigt? Under hela semstern har jag sluppit höra den. Dessutom har jag gått upp typ 6 timmar  senare än vad jag  idag  var tvungen att göra.
 
När jag tar mig upp känns det hemskt. Jag går runt i lägenheten och tror inte det är sant. Jag sover alltid tungt just 03:30. Jobbigt då att bli väckt av klockan. Det spelar aldrig någon roll vilken tid innan jag går och lägger mig. Klockan 03:30  på morgonen då sover man och det är bara jobbigt när klockan ringer just då.
 
När jag hade traskat runt lite så tog jag några glas vatten. Kände efter igen och tänker är det sant, måste jag verkligen? Totalt denna morgon drack jag nog 10 glas vatten. Trött som f*n gör jag mig i ordning och när jag var klar att gå då släpper det lite och jag tänker att nu kör vi bara. Blir genast lite piggare och dessutom är jag glad över att jag har ganska gott om tid innan jag ska börja jobba. Alltid skönt att inte behöva stressa. Dom första 45 minutrarna denna måndag var jobbiga, men sen gick det bättre.
 
När jag går till jobbet så är det mörkt. Det var det inte när jag traskade till jobbet för semstern. Men nu går vi mot hösten som innebär att det blir mörkare ute. Kändes lite ovant. Fick tänka lite om det var natt eller dag. Det var varken natt eller dag.  Det var en j*vligt tidigt morgon.
 
 
 
När jag kom till jobbet fick jag höra något som jag aldrig trodde jag skulle få höra idag. Vad pigg du ser ut, var det en som sa till mig. Jag tror hon menade detta också. Det var liksom inget skämt. Kanske var det mina 10 glas vatten, promenaden till jobbet, lite jävlaranamma och 4 vekors fritt från busskörning som gjorde att jag såg pigg ut. Det var kul att få höra de i alla fall. 
 
Hela arbetsdagen gick bra. Jag trodde jag skulle känna mig trött och att dagen skulle kännas lång och seg. Men jag kände mig ganska pigg och denna dagen har gått ganska snabbt.
 
 
 
 


2012 08 27

Godmorgon !
 
Då ska man jobba igen. Semestern är över för denna gången. 
 
Jag har en tuff vecka framför mig. Upp tidigt i 4 dagar. Jobba 6 av 7 dagar och det är långa dagar under helgen. 
Men det ska nog gå bra. Dags att köra på igen. Jobba och slita. Tillbaka till det gamla vanliga. Nu kör vi !!!
 
Ha en trevlig dag !


Vill någon gå på bio med mig?

 
Jag skulle så gärna vilja se denna när den visas på bio. Men jag vill såklart inte gå själv. Jag kommer aldrig att gå själv på bio. Jag skulle bli så glad om någon ville gå med mig på denna film: Hamilton 2
 


Lagom PW.

Har varit och lämnat bilen och sen blev det en PW tillbaka hem. Lyssnade på verkligheten i P3. Underbart program ikväll. Man fick tex höra Gustav Asplund ringa upp boende i en slumpvis utvald trappuppgång någonstans i Sverige. Alla var ju grannar med lever ju lite olika liv. Det blev ganska underhållande att lyssna på när jag traskade hem ikväll.
Lyssna: Verkligheten i P3 20120822 18:06
 
 
 
 
 
 
 
Det var nära att jag köpte en korv efter att ha sett detta, men jag traskade faktiskt förbi och det blev ingen affär ikväll. 
 
 
 


Dags att lämna bilen.

Jag ska tagga och lämna bilen. Jag har haft en bil hela helgen som jag har glidit runt lite i. Så gott som ny denna också. Helt ok om jag ska tycka något. Man har allt man behöver liksom. 
När jag har lämnat denna så tar jag nog en promenad hem. Jag kommer att bli lagom trött ikväll, somna lätt och orka upp klockan 03:30 i morgon. Dags att börja jobba igen. 
 
 
 
 
 


2012 08 26

Hej !
 
Sista dagen på min semester är det idag. Känns lite märkligt att man snart inte ska vara ledig längre. 
Fattar inte nu hur jag sak kunna ta mig upp klockan 03:30 i morgon.  Hade varit bättre om man hade börjat med en eftermiddags vecka efter 4 veckors ledighet. Nu blir det nästa värsta tänkbara start. Upp tidigt och mycket jobb hela veckan. Jag jobbar ju även helgen. Man ska ju ändå hitta något positivt och det som är bra med nästa vecka är ju att jag slutar alltid senast klockan 14:00. Fast på helgen gör jag inte de. Då är det fram till sena kvällen med jobb, men då får jag ju sova ut igen. 
 
Idag har jag börjat med att käka lite gott på "Kopparn". Väldigt lugn och avspänd känner jag mig. Hoppas jag fortsätter att känna mig så. Det blir ett så mycket lättare liv då liksom..
 
 
 
 
Ha en trevlig dag !
 


R.I.P Neil Armstrong

 
Lyssna: Austronauten Neil Armstrong har avlidit


Man ska känna att det är kött.

Har käkat en riktigt god middag. Det blev kanske lite för mycket, men gott var det. 
Det blev pannbiff. Det bästa med pannbiff är att det just är pannbiff. Det är en hel del att tugga i sig och när man äter en riktigt god pannbiff så känner man verkligen att det är mycket kött.
 
 
 
 


Fler bilder från dagens promenad.

 
 
 
 


Promenad i solen.

Jag har varit ute på en liten promenad i solen. Jag var uppe vid området kring mitt barndomshem och man kan väl säga att det är sig likt. 
Rätt skönt att promenera runt med lite musik i öronen.
 
 
 
Den där gamla släpvagnskärran står kvar. Den har stått där sålänge jag kan minnas och säkert stod den där innan jag ens var påtänkt.
 
 
 


Lite mat.

Då har man käkat lite. Det blev en opanerad schnitzel med svampsås.
 
 
 
 


2012 08 25

Godmorgon !
 
Jag börjar komma in i rätt rutiner nu. Igår somnade jag ganska tidigt och idag gick jag upp på morgonen. På måndag är semstern slut och det känns som jag då måste lägga mig ganska tidigt för att inte vara helt död typ när jag kliver upp klockan 03:30. 
 
 
Sen är man ju lite slö under förmiddagen innan man kommer igång. Jag har inte ens orkat ta på mig kläder. Gör väl det lagom till lunchen. Lite slö ju,  men ingen är ju perfekt.
 
Ha en trevlig dag !
 


Bad Boy !

Roar mig lite med att titta på en gammal video. 
 
 


Ska nog bli skönt att komma igång.

Hoppas allt är bra med er. Helgen är igång och jag får passa på att njuta av den ordentligt för på måndag ska man vara igång som vanligt igen. Jobba, slita och få nya problem som man ska försöka hitta lösningar på. Undra hur mycket av alla dom problem som uppstår som egentligen är nödvändiga att bry sig om? 
 
På något sätt ska det ändå bli skönt att komma igång som vanligt igen. Komma igång med jobb måste jag ju förr eller senare göra. Även om jag såklart skulle vilja vara ledig lite till så är det ju ändå så att även om jag skulle vara de ett tag till så måste jag komma igång i alla fall inom snar framtid. Det blir nog bra att jag kommer igång redan på måndag?
 
 
 
Jag behöver ju inte bara komma igång med jobb utan det är ju det här med sparandet av pengar också. Under sommaren nu har det gått mycket pengar och jag behöver ju "bromsa" lite nu och komma igång med nytt sparande. Jag vill detta. 1-2 månader till får jag försöka kämpa på. Jag räknar med att kunna få loss mellan 20 000 och 25 000 kronor till som jag kan trycka in på sparkontot. Ca 2 månader av sparande krävs. Sen ska jag börja titta på hur jag ska ta min dröm vidare och komma närmare det slutgiltiga målet. Det kan bli att jag köper hem mer nya möbler eller så kanske jag typ tapetserar om i  sovrum, vardagsrum och hallen. Bolånet kanske jag löser. Det är väl dom möjligheterna som finns att fixa, men inte allt på en gång då såklart. jag måste välja något liksom... 
 
 
Jag skulle väl kunna göra en del nu också, men jag vill liksom komma igång först med allt. Känna att jag får undan pengar och jag är inne i allt efter denna semestern. Just nu känns detta rätt att göra. 
 
Jag mår lite bättre igen. Jag har ju i säkert en vecka eller nåt inte mått speciellt bra. Men jag måste bara försöka att rensa min hjärna från alla negativa tankar och försöka göra det bästa av allting. Mer kan jag ju inte göra. Det känns ändå bra att jag har bestämt mig för att fortsätta kämpa på med min dröm och det känns verkligen nu som jag kopmmer att göra det. Jag har under dom senaste dagarna fått lite ny energi och tänkt att nu jävlar kör jag igen. Jag ska fixa det jag drömmer om så jag sen inte behöver tänka på mina drömmar utan leva i dom istället.
 


Vill bara påminna om..

Nu har helgen börjat och jag vill bara påminna er alla om att dricka och köra är jävligt dumt. Var rädd om dina vänner. Dont Drink And Drive!
 
 


Det är säkert bara räkningar.

Jag kollade i brevlådan. Där låg det flera brev. Tyvärr så är det väl inga kärleksbrev eller annat som gör att man blir glad. Det är nog bara som vanligt. En massa räkningar.
 
 
 
 


Sommaren är inte över än.

 
 
Jag tar det väldigt lugnt.  Jag kommer inte att göra mycket idag. Jag känner inte att jag behöver göra så mycket. Underbart att bara känna ett behagligt lugn och man är liksom inte full av massa "måsten". Jag var ute på stan förut. Det är fint sommarväder och varmt är det också. Sommaren är inte riktigt över än.  Glad är jag för detta.
 
 
 
 


2012 08 24

Nu känner jag mig fräsch och är ren. Det är grymt varmt ute och man blir då lite extra klibbig om man inte duschar. Nu ska jag gå ut och hämta mat och sen blir det säkert mycket slappa.
 
 


Jag ska nå mina drömmars mål

Mycket kan vara tufft och jobbigt nu. Jag mår inte så bra och inte mycket blir som jag vill. Det har hänt saker under året som har varit  tuffa att hantera och mer lär det väl bli, men jag kämpar ändå på. 
 
Jag har säkert varje dag i år funderat kring det jag drömmer om mest av allt. Lösa bolånet och få ett nytt och fint hem som jag verkligen trivs med. Renoverat och fina möbler. Jag har trott mig veta vad jag ska göra, men det har inte varit eller blivit som jag har tänkt mig. Men jag ska klara att nå mina drömmars mål. Någon j*vla dag ska jag bara ha fixat allt! Jag vet inte exakt hur det ska gå till, men kämpar jag på och tänker jag hela tiden att detta ska jag klara då måste det väl tillslut bli så? 
 
Vad har jag gjort i år för att komma närmare mina drömmars mål?
 
1. Under detta året så kämpade jag som f'n med mitt sparande  dom första sex månaderna. Det resulterade i 60 000 kronor på sparkontot.
 
2. Jag kollade på vad ett nytt kök kommer att kosta mig och jag var väl inte riktigt beredd på att det var så mycket som det visade sig vara. Det knäckte mig lite, men drömmen fanns såklart kvar.
 
3. Jag köpte ett nytt skrivbord och det var så skönt att äntligen slänga ut en gammal möbel och ersätta denna med något som jag kan tänka mig att ha kvar livet ut.
 
 
4. Jag köpte min mammas soffa och det är samma goa känsla som med skrivbordet. Ut med någon gammal skit för att ersätta detta med något som jag verkligen ville ha och som jag gärna behåller livet ut. 
 
 
Mycket mer än såhär har jag väl inte gjort. Det är mycket möbler kvar som jag vill slänga ut och ersätta med nytt.
Sen är ju renoveringen också kvar och de där med bolånet. Det är en lång väg kvar innan jag når målet som jag har, men jag ska klara detta. Jag har funderat så mycket så länge. Jag vänder och vrider på allt som har med detta att göra. Jag kommer aldrig att ge upp.
 
Eftersom detta är det enda kvar som jag vill åstakomma så känns det värt att kämpa vidare. Jag kommer att vara nöjd med allt efter detta. Tänk vilken skön känsla det kommer att vara den dagen jag klarar de.  För det kommer jag naturligtvis att göra. Det finns ingen anledning att tänka annorlunda. Kämpandet kommer att gå vidare. 
 
 
 
 


Några tomma ramar?

Det sitter två ramar på väggarna i mitt hem och jag har en stående i bokhyllan också?
 
 
 
Jag väntar på lite  bilder som jag ska sätta i dessa ramar. Jag har liksom bara förberett var dom ska stå och hänga. Jag gillar ju att gå och småpyssla lite och när bilderna kommer kan jag pyssla lite igen.
 
 


Väldigt trött nu..

 Jag har grejat och fixat med allt möjligt idag. Nu är jag hur trött som helst ! Skönt ändå att känna att man får så mycket gjort. Man får liksom mer tid över till annat sen och man har inte den där vardagliga "trökgöran" i bakhuvudet hela dagarna. Tar man bara en dag ibland och fixar så mycket som möjligt av sånt så kan man ju lätt släppa det sen och göra annat som är mycket roligare. Eller så behöver man inte göra något alls förutom att slappa. 
 
 


2012 08 23

Tjena på er. Hoppas allt är bra. Jag håller på och går här hemma och "plockar" lite. Den vardagliga "trökgöran" igen. Lite mat har det blivit också.
 
 
Lasagne.. 
 
Nu fick jag ett mail ! Får kolla detta och sen bara greja vidare. 
 


Vad har jag i håret?

Anna:
 
 
Hej Danne! Undrar vad du använder för hårprodukter? Vax eller gelé? Kan du lägga upp en bild på produkterna? Ha det bra!
 
 
Jag använder gelé. GOLDWELL brukar jag köra. 
 
''


Korvkiosk och mack.

Det är lugna kvällar liksom. Det känns nästan som det är mitt i natten redan. Jagh ar suttit och gottat mig med lite mat i från korvkiosken. 
 
Ska man kalla dessa ställen som ser ut som typiska korvkiosker för just korvkiosk forfarande? Det finns ju så mycket annat än bara korv man kan köpa där. Dessutom är ju bensinmackar också korvkiosker  eftersom dom säljer korv i sina kiosker där fast man säger väl inte korvkiosk när man ska säga var man har köpt korv om man har köpt den på ett ställe som är en bensinmack. Bensinmackar är ju mest till för dom som har bil, men dom har väl mest massa annat än just saker till bilen.  Det här kan man snurra i tanken med i evigheter känns det som.
 


Föredrar nog något mitt i mellan.

Trollhättan är ganska likt Vänersborg nuförtiden. Vill man shoppa så föredrar jag något mitt i mellan. Överby typ. Nu var jag ju inte i Trollhättan för att shoppa, men jag köpte ändå lite saker till Mimmi (min fågel)
 
 
 
 
 
 
 


2012 08 22

Hoppas allt är bra med er Med mig är det bra även om vädret hade kunnat vara lite bättre. Men nu är det väl höst igen och sommaren är förbi. 
 
Det som också snart är förbi är denna semster. Nästa vecka drar det igång. Då ska jag upp så jäkla tidigt igen. Det blir tufft eftersom jag under semstern går upp den tiden på dagen då jag på jobbet redan har gjort mer än halva dagen. Får försöka njuta av semstern in i det sista nu då. Jag ska försöka att inte tänka så mycket på nästa vecka. Alla jobbiga saker med att ta sig upp tidigt och "tagga" till jobbet det problemet får jag hantera då.
 
 
 
 
 
 
 


Nattens tysta timmar.

Jag sitter här det är mitt i natten och det är helt tyst. Tyst precis överallt. Det är ganska skönt att bara sitta uppe på natten och veta att man inte behöver gå upp tidigt i morgon. Jag har nog ändrat mig lite om man tänker tillbaka på hur det var när jag var yngre. Eller egentligen inte. Jag har aldrig gillat att gå upp på morgonen, men jag har inte heller genom åren varit en person som sitter uppe på nätterna. 
 
När jag var liten var jag ofta uppe ganska tidigt. Även när det inte var skola och sånt. Jag tror att jag inte ville sova för länge. Jag trodde någonstans att jag skulle få mer gjort om jag kliver upp i princip så fort jag vaknar.  Lite rastlös kanske eller nåt? Jag har ofta fått kritik för de där av mina vänner att jag är uppe tidigt (när jag var yngre). Bättre att sova liksom. Någonstans håller jag med fast går jag upp tidigt en morgon så hinner jag alltid med så jäkla mycket! Har aldrig fattat varför, men det har känts så.
 
Nuförtiden så tycker jag bara det är skönt att sova ut ordentligt under en förmiddag och jag sitter hellre uppe om natten. Det hänger säkert ihop med att jag dom senaste åren också har börjat värdera ledigheten mer. Lugn och ro känns skönt. "Bara vara" är underbart och om natten är det ju tyst, ingen som stör så mycket av det som jag sätter stort värde på kan man lätt få om natten. 
 
Jag har ju också kommit på att det är skönare att träna under kvällen. Natten vet jag inte riktigt, men jag tror nog att det skulle kunna funka. Nattens timmar tycker jag oftast går ganska fort. Vips så är det snart morgon och man fattar ingenting. Tänk om man kunde lura hjärnan på nåt sätt så att typ en dag på jobbet aldrig behöver kännas som en evighet. 
 
 
 


Underbart !

Fick en lite gåshud och en tår i ögat. Riktigt bra !!
 
http://www.svtplay.se/video/243390/bragden


Snart blir det lite idrottshistoria på SVT.

 Snart ska jag kolla detta på SVT 1. (Kl 20:00)
 
 
Det är inte ofta SVT visar något som handlar om pingis på bästa sändningstid. Roligt att detta händer nu då ! 
 


2012 08 21

Hej på er.. 
 
Jag går här hemma pch plockar med allt möjligt. Har ringt några samtal också fast när jag nu tänker efter så var det inte nödvändigt att ringa. Jag ringde en myndighet typ och ville bara berätta att dom skickar  massor av sms till mig fast jag inte har med det dom skriver om att göra. Jag är helt säker på att dom skickar till fel telefonummer.  När jag läser deras sms så verkar det vara saker som är lite hemliga. Typ att om någon ringer och ber om den informationen så får dom inte lämna ut den om man säger så. Nu har jag ringt lite om detta för att jag vill rätta till deras misstag. Fast egentligen behöver jag ju inte bry mig och jag fattar inte varför jag gör det. Jag har i alla fall lämnat ett meddelande på en telefonsvarare i detta ärende. Får se om någon ringer tillbaka? Fast gör ingen det så bryr jag mig nog inte mer nu. 
 
Det verkar bli en fin dag. Jag började denna dagen med frukost och det har jag ju inte gjort på länge. Jag äter frukost typ en gång i månaden. Idag blir det en lugn dag för mig. Jag slappar så mycket jag bara kan och jag vilar från träningen. Jag känner mig fortfarande lite ledsen och tom, men det blir säkert  bättre när det har fått gå en tid. Jag försöker se till det jag har just nu och inte så mycket till de jag inte har. Det är inte lätt, men ska jag på något sätt kunna må lite bättre så är det nog så jag måste tänka framöver. 
 


Lång bollduell.

Vilket tålamod dessa tjejer har. Jag tror aldrig jag har sett en längre bollduell. 
 


LITE POWERFUL ME!

jag har vart och kört lite på gymmet igen. Försökte hitta lite Power liksom. fyra dagar i rad har jag nu kört. Dom tre senaste passen gick bättre och bättre för varje pass. Detta fjärde kändes tufft och jag kanske borde ha vilat. Eller så är det bara att köra och skita i hur det känns. 
 
 
 
 


"Tagga" träning igen

Ska ta mig bort till gymmet och köra lite. Känns som det kommer att gå bra. Det kommer de att göra också.
 
 
 
 


2012 08 20

Godmorgon !
 
Känns skönt att man fortfarnde är ledig. Många börjar skolan idag. Dom flesta har börjat att arbeta, men jag är fortfarande ledig. Känns bara bra. Jag har börjat dagen med att hämta lunch. Skönt  att komma ut lite i det fina vädret. Någon skrev till mig igen och sa att min mat vara ohälsosam och att jag måste lära mig att äta bättre mat. Undra hur många "femtioelva" gånger folk har haft massa negativa och sura åsikter om mina matvanor? Undra hur många gånger jag har fått höra att jag MÅSTE ändra mig när det gäller detta? Har tappat räkningen faktiskt. Man gör det när man har hört detta massor med gånger i i 4 år eller nåt. 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag väl här och pillar lite med allt möjligt. Som vanligt har jag lite plock med vardagliga saker. Jag får ju spika upp mina fotoramar igen som igår ramlade ner. Senare idag ska jag träna igen. Men jag väntar tills ikväll för det är mycket skönare att träna då. 
 


En tavla som tar med sig en annan.

Man blir bara så trött på allt ibland. Jag sitter här och kikat runt lite på nätet. Plötsligt brakar det till och en av mina tavlor brakar i golvet och tar med sig några små ramar typ. Inget gick sönder, men det var ju inte längesen jag hängde upp de där. Jag kollade och var noga så det skulle bli någorlunda rakt och se snyggt ut liksom.  Typiskt då att det ska ramla ner.
 
 
Det är väl inte så farligt för det är ju bara att spika upp en krok och hänga upp allt igen, men det som gör mig så trött det är ju att så mycket går emot mig  och har gjort så länge. Vad det än är så blir inget som jag vill eller har tänkt mig. Man börjar vänja sig vid detta. Det borde jag väl förresten redan ha gjort?
 
 


Amnesia Ibiza presents Espuma!Man måste ju se sig för.

 
När jag gick till gymmet förut så hade jag mina lurar i öronen och passande nog (eller inte passande nog) så hörde jag på nyheterna. Där sa man att hörlurar kan vara farligt att ha i öronen när man är ute i trafiken. Kändes inte allt för bra att gå där ute i trafiken just då och höra i mina lurar att det kan vara fraligt. Trafikverket varnar för detta. Läs mer här 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15279054.ab
 
 
 Jag vill alltid ha lurar i öronen om jag är ute och går en långpromenad. Går man i ett par timmar och lyssnar på något intressant så känns det inte så jobbigt än om man skulle gå utan något i öronen. Fast jag förstår ändå att det kan vara farligt. Man går eller cyklar där i sin egen lilla värld och lyssnar på något, tex på radion. Det är lätt att ha dåligt uppsikt på vad som händer runt omkring när man liksom är inne i något annat. Det gäller att man ser sig för. Kanske lättare sagt än gjort?
 
 
Om jag inte går utan tex radio i öronen då kommer min promenad att kännas alldeles för jobbig och det kommer att resultera i att jag slutar promenera för att det är för tråkigt utan lurar.
 
 
Även om Trafikverket tycker detta är farligt med lurar i öronen så är det för mig minst lika farligt utan lurar. För utan lurar resulterar i färre promenader och då sämre hälsa. Hur löser man detta? Med lurar ökar risken för att bli påkörd. Utan lurar ökar risken för att jag slutar promenera = hälsobekymmer. Slutsats: Jag får promenera utan lurar och ha tråkigt, men det vill jag inte .Detta blev nu ett I-Landsproplem. Jag får helt enkelt se mig för. Viktigt att komma ihåg och det får man aldrig glömma.
  
 


Det känns bättre och bättre.

Har kört ett pass på gymmet igen. Detta var tredje passet på lika många dagar. Det känns bättre och bättre för varje pass jag kör. ´Detta tredje var klart det bästa !Kroppen svarar mer liksom på dom övningarna jag kör. Fast jag har många veckor av träning framför mig innan jag ens kan vara i närheten av att säga att det känns bra.   Samtidigt som jag försöker komma i form så har jag  ju mycket tankar som snurrar i huvudet på mig som jag inte mår så bra av.  De måste försvinna plus några veckor av regelbuden träning, vilja och lite kämpa. Det är en lång väg dit just nu, men det positiva just nu är ju att jag "taggar" till gymmet och kör i alla fall. 
 
 
 
 


Drar och tränar lite.

Har varit ganska slö idag, men nu ska jag tagga till gymmet igen och köra lite. Kommer att kännas bra efteråt. Nu är det lite tungt, men nu kör vi!
 
 
 
 
 
 


SEREBRO - Mama Lover2012 08 19

Det kanske blir en bra söndag. Jag träffade pappa ute och han trodde det i alla fall. Jag har idag varit på "Kopparn" och käkat lite. Fläskfilê med två olika såser. Träna ska jag göra idag också. Förövrigt vet jag inte, men det blir väl mycket slappa som vanligt. Semester är fortfarande skön att ha. Bra då att man har en vecka till. 
 


Gym !

Har varit och tränat lite. Jag tycker det går ganska bra, men det är ju ändå samma som igår. Man tänker liksom på annat och mår inte så bra. Jag känner mig ganska tom och fortfarande är jag ganska ledsen. Bra ändå att jag gör något så jag inte bara sitter hemma och tycker synd om mig själv. Träna är ju också en sån sak som alltid är bra för kroppen. 
 


2012 08 18

Idag känns det bättre igen. Det blir bättre för varje dag som går. Känns bra nu att jag träna igår. Det blir så mycket lättare att hålla sig lugn och avspänd då ju. Jag sitter just nu och kollar lite film. Jag har tidigare käkat lite lunch och plockat lite med disk. 
 
 
Schnitzel... 
 
 


Cool hund

Att se djur "In Action" kan vara så häftigt ! Kolla denna hunden !
 
 
 


Har försökt träna lite.

Jag gick och träna lite ikväll. Det är ju ganska skönt att köra på kvällen man har vilat och ätit ordentligt innan. Jag blev sugen på att göra något eftersom jag inte mår så bra nu. Jag känner mig ju lite "trasig" och jag tänkte att om  jag tränar ikväll så kanske det känns lite bättre. Eller man kanske  tänker på något annat den stunden man tränar?
 
Det kändes ganska bra, men det är ändå så att det är för mycket andra tankar som snurrar i huvudet. Jag är lite för ledsen just nu och det är svårt att bara slå bort.
 
 
 


En ovanlig vecka.

Har varit ute lite och jag har såklart hämtat mat !
 
 
Skönt att man får komma ut lite och sträcka på benen, ute i solen och kanske också rensa skallen lite.
 
 
 Jag har denna veckan käkat mer fisk än kött. Det är ganska ovanligt när det gäller mig.
 
V 33
 MÅNDAG
 
 
 
 ONSDAG 
 
 
TORSDAG
 
 
FREDAG
 
 


2012 08 17

Idag känns det lite bättre.  Jag har sovit gott igen. Frysa går ju inte att göra eftersom det är så varmt:) 
 
Det är ändå fortfarande så att jag känner mig lite ledsen. Det är mycket tankar som snurrar i huvudet. Jobbigt  såklart, men de positiva är att man håller sig väldigt lugn. Man orkar ju liksom inte stressa. Det tar för mycket kraft och energi och som jag känner nu så har jag inga krafter kvar. Just nu fattar jag inte hur jag ska göra för att må bättre? Jag får väl bara ta det lugnt och låta tiden gå så kanske det ordnar sig.
 
Det finns ändå mycket som ändå är positivt även om det just nu inte känns som det spelar någon roll.
 
1. Jag kollar min soffa och är jätte nöjd med den:)
 
 
2. I två dagar har jag kört en nästan "flång" ny bil:)
 
3. Jag har fått mycket gjort under dom senaste dagarna:)
 
4. Jag har mer än en vecka kvar av min semester:)
 
5. Jag har städat och fint här hemma:)
 
6. Igår var det många fler inne och titta på min blogg än vad det brukar vara:)
 
7. Det är en fin sommardag ute:)
 
8. Dom här Liza Marklund-filmerna är jättebra:)
 
 
Det är svårt att vara jätteglad över allt detta, men lite bra känns det kanske i alla fall och då får man glädja sig åt de. Ska försöka i alla fall.
 
 
 
 


Känner mycket.

Sitter här i min ensamhet och det är inte mycket man hör. Ingen granne, ingen bil, inte Mimmi och inte ens en människa ute på gatan. Det enda jag hör är minna egna tryck på tagenterna.  
 
Det är fortfarande semester och jag har det ett bra tag till. Men jag har ändå börjat tänka på att snart är det faktiskt dags att börja jobba igen. Nästa vecka är det ju bara den veckan kvar. Det går väldigt fort. Fast jag kan ju njuta av ledigheten ett bra tag till och det är inga problem att göra det  i alla fall. 
 
Jag minns en annan  semester då jag också var hemma nästan hela tiden. Då fick jag nästan panik över att jag inte hade något att göra. Så känner jag inte nu. Det känns hur skönt som helst att vara ledig och jag klättrar liksom inte på några väggar. Värdera min ledighet och verkligen koppla av, det kanske var något jag hade svårt för tidigare. Nu känns det bara bra även på dom stunder då man ser till att bara vara liksom...
 
Tidigare under året har jag känt att det är mycket som har gått emot mig. Långt ifrån allt blir som jag har tänkt mig. Man kan lugnt säga att det bara fortsätter så. Jag tror ärligt talat att minst hela detta året kommer att vara såhär. Jag kommer att minnas år 2012 just så. Detta blir året då inte mycket blir som jag har tänkt mig, eller vill. Det är jobbigt för det är bla så svårt att planera något för gör man det så har man ändå alltid i bakhuvudet att: Risken är ju stor att det inte blir som jag har tänkt mig så varför ska jag planera något. 
 
Det känns ganska jobbigt. Just nu tex så känner jag mig väldigt trött och frusen. Massor med tankar snurrar i huvudet och som inte det vore nog så är jag också lite ledsen. När jag känner så mycket nu så gäller det bara att jag tar det lugnt. Allt bli ju bra till slut på något sätt ändå. Det måste det bli ju! Det jobbiga för mig är ju när jag hamnar i perioder där jag känner mycket då tänker jag också mycket mer än vad jag brukar. Eftersom jag är en person som alltid tänker mycket så blir det såklart sjukt jobbigt när jag bara tänker ännu mer än vad jag brukar. 
 
Jag brukar komma ur sånt här. Det brukar gå ganska snabbt. Får det gå ett par dagar nu så kommer det nog att släppa och kännas mycket bättre. Imorgon är jag nog inte så trött längre och frysa lär jag väl inte göra? Jag vet inte om jag kommer att vara ledsen, men jag hoppas inte det. Tankar kommer däremot att snurra i huvudet. Jag är en person som alltid tänker mycket och det blir inte mindre ju längre tiden går. Snarar tänker man mer för ju längre tiden går ju mer har man ju att tänka tillbaka på. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Filmen?

Såg ju denna filmen idag. Den var också riktigt bra. Den var spännade och det händer något hela tiden. Jag rekomenderar denna också precis som dom 4 andra filmerna som finns ute.
 
Den sjätte och sista kommer ute i slutet av månaden. Väntar med spänning för att få spänning. 
 


Den lilla bilen.

Här är den lilla bilen som jag har haft nu i 2 dagar. Den hade typ bara rullat 20 mil innan jag fick den. Roligt att köra så ny bil. 
 
 
 
 
 
 


Semester !

 
 
 
 
 
 
 
 
 


LIVSTID !

Då ska jag kolla film igen. Har fått denna filmen hem i brevlådan.
 


Spätta !

 
 
 


En fråga.

AMANDA:
 
Hej Danne :) Vilken jullåt gillar du mest:) ?
 
 2012 08 16

Godmorgon!
 
Jag har sovit ganska dåligt i natt. Undra vad sånt rent vetenskapligt  beror på? Jag har försökt lösa den gåtan många gånger, men aldrig lyckats. I långa perioder kan jag sova hur bra som helst och ibland kan det vara hopplösta att somna om natten. Jag skulle vilja vara en duktig pojke som går upp tidigt (även när jag är ledig) och sen går jag och lägger mig tidigt. Men man blir ju då lätt för rastlös och dessutom tappar man lite tidsperspektivet. Det har säkert hänt någon gång att man ringer till någon alldeles för tidigt på morgonen och det händer för att man själv är uppe så jäkla tidigt och grejar. Om man istället lägger sig sent och sover fram till eftermidddagen som många kan göra. Det är en rätt avspänd stil, men jag känner mig bara slö då när jag inte kliver upp förrän typ tidig eftermiddag, så det är inte bra heller :( 
 
Nu är det ju semester så det spelar ju ingen roll hur jag sover eller när jag kliver upp, men man jobbar ju större delen av alla dagar på ett år. Då blir man ju egentligen ännu tröttare så man borde ju sova bättre, men jag sover ibland dåligt då med. undra vad hemligheten är till bra sömn genom hela livet? Jäklar vilken stor fråga jag kände att de där nu blev.
 
 
 
 
Det var mycket bilkörning i går. Jag gjorde massor med ärenden igår och det tar bara några timmar. Skulle jag hålla på utan bil så kanske det tar en vecka. Det var nästan att jag saknade de där med egen bil. Fast jag tror ändå bara att det känns så under min semester. När man sen börjar jobba igen då saknar man inte bil. Då har jag ju en buss :)
 
Det ser ut att bli en solig och fin dag igen. Det är bara att ta sig ut och njuta av den. Tänk att det är gratis...
 
 


Carly Rae Jepsen - Call Me MaybeTänk att dom finns fortfarande.

Det har varit en fin dag idag. Solen skiner och man vill bara vara ute hela tiden. Det tycker försäljare också. Idag stod 2 st mitt i stan och ville sälja något  Dom stoppade mig och ville lura på mig någon skit som jag inte var intresserad av. Jag gick såklart bara förbi. Han försökte stoppa mig igen, men det är ju bara att gå och strunta i vad han sa. Jag bryr mig aldrig om försäljare som vill kränga något som jag själv inte liksom har sökt upp.
 
 
 Tänk att dom  finns fortfarande. Borde inte företagen ha lärt sig att detta inte lockar några kunder. Dom 2 som stod där i stan fick nej av säkert 10 personer i minuten. Det var inte ens nära att någon var intresserad! 
 
 
Någon dag ska jag ta mig tid och dom ska då verkligen få tjata i typ 20 minuter och sen ska jag inte köpa något i alla fall. Det kan ju bli ganska underhållande och kul. Lyssna här tex.. 
 
 Ha ha !!
 
Del 1
 
 Del 2


2012 08 15

Lugnt igår och idag får jag se vad som väntar. Jag har frågat pappa om han kan fixa en bil som jag kan ha i 2 dagar typ. Jag har en hel del ärenden som jag vill få gjort. Behöver en bil då för saker som kanske annars tar över en vecka att fixa utan bil tar högst  några timmar med bil. Får se om det snart står något här utanför som jag kan rulla med.
 
 Under tiden kan man ju alltid kolla på någon bil som rullar i det klassiska programmet TRAFIKMAGASINET.
 
 
 
 
 
Bilder från igår
 
Det var en solig och fin dag igår. Undrar hur denna dagen blir?
 


Vertical Video Syndrome !2012 08 14

 Man är trött idag. Tar det bara lugnt. Det finns ju hur mycket tid som helst för detta. Jag har varit ute lite och hämtat mat. 
 
 
 Nu känner jag att jag behöver sitta i massagestolen. Gårdagens övningar med mycket tunga lyft känns idag.
Tur att jag är 100 % nöjd med min soffa när jag nu satte hela min kropp på spel typ.
 
 
 


Kram kram...

 

 
 


Intensiv dag igår

Godmorgon!
 
Igår hade den mest intesiva dagen hittills på min semster. Jag fick mycket gjort och jädrar vilket tempo det var. Jag hade svårt att varva ner sen på kvällen. Jag ville bara göra massor av mer saker hela tiden liksom.
 
Men jag salppade ju också en hel del, trots det där intesiva. Tänker jag efter så var det väldigt mycket slappa också.  Dessutom, det som gjorde att det var så intensivt det var ju mycket beroende på min far. Han drar ju upp ett tempo liksom och sen är det full rule från tidig morgon till sen kväll. Är man då i närheten av honom så är det bara att hänga med i alla "svängar". 
 
Slappandet igår bestog ju mycket av masagestol, restaurang, desssert hemma, ligga på soffan och en bra film.
 
 
Det är så skönt, man känner att man har haft en tuff dag och ändå hinner man med så mycket slappande. I Love Semester liksom... 
 


Vinylshakerz - Rainbow

 


Vinylshakerz - One Night In BangkokVinylshakerz - Club TropicanaVilken dag det har varit.

Ibaknd tror man inte att det är semester. Under denna dagen har det varit full fart. Skönt då att man har en soffa att slappa i.
 
Det är lika skönt att ha en ny soffa som det är underbart med nytt skrivbord och nödvändigt med en ny toastol.
 
Känns alltså bra att ha de där i mitt hem. Någon dag kanske jag har får mitt hem precis som jag vill ha de. Med inköpet av soffan tog jag min lilla dröm ett steg närmare målet liksom... 
 


Tidigare idag.

Jag var ute och käkade lite förut. Det blev en biffstek på Kopparn med alldeles för mycket grönsaker:)
 
 
 
Efter det gick jag hem och trodde att jag skulle  få käka min glass i lugn och ro, men när far ringer och det är något så var det ju bara att lämna glassen och min mysiga tillvaro och "tagga" iväg. Fast det blev ju änå så att jag fick sätta mig med min glass efteråt. 
 
 
 
 
 


Pappa ville ha mer att göra idag.

Här sitter man och jag är helt slut. Jag har fått min soffa på plats. Pappa ringde när jag satt här och åt glass. Han sa bara att jag skulle hämta honom om en kvart och jag lämnade glassen, tog skåpbilen och drog till Volvo för att möta pappa som precis hade kommit tillbaka från Halmstad. 
 
När jag träffade honom så sa han att nu tar vi och bär upp din soffa. Det ska vara full fart hela tiden på pappa (som vanligt) Soffan är skit tung och det var precis att den gick in genom mina dörrar. Tur att den gick in i alla fall. Det hade inte varit kul att bli stående i trappan med den.  Nu är den på plats och jag gillar den. 
 
Pappa gillade väl att han fick mer att göra så han slapp sitta still. Men så jäkla tung som denna var att bära så tänker jag aldrig göra det igen. Flyttar jag någon dag så betalar jag en flyttfirma. Det kan man vara säker på. 
 
 


Table Tennis Science !DEN RÖDA VARGEN !

 Denna filmen var väldigt bra. Tät och spännade. Underbart att se bra film ju !!
 


En till Liza Marklund-film

Nu ska jag ta och kolla lite film igen. Det kommer ju ut 6 nya filmer om Liza marklunds  Annika Bengtzon.
Tänkte jag ska sätta mig nu och kolla den fjärde. Dom 3 nya som jag redan har sett har varit bra.
 
 
Hoppas denna fjärde är minst lika bra. DEN RÖDA VARGEN heter den.
 


Det gäller att hänga med !

Jag har varit med pappa några timmar. Att vara med min pappa under en vanlig dag är inte att leka med. Telefon ringer hur mycket som helst och ofta är det kunder som vill betsälla jobb eller så kan det vara att han ska leverera bilar.
 
 Han skulle hjälpa mig med att fixa den där soffan så han hade fixat en skåpbil. Vi började med att bära ut min gamla soffa. När vi ska åka och slänga den så ringer telefonen. En bil ska levereras till Uddevalla. Yes säger pappa. Danne är ju med så det kan vi fixa. Helt plötsligt är jag med och leverar bilar. Vi skulle ju till Uddevalla i alla fall och hämta mamma's soffa så det var ju ingen omväg.
 
 
Iväg först till tippen och slänga min gamla soffa. Jag frågar vad det kostar att slänga skiten. Han jag frågar säger: Har du bara den där soffan? Det var f*n inte mycket och helt plötsligt var de gratis att kasta den. Det är rätt mycket kö så pappa trycker i backen på skåpbilen och backar ut som om han körde framåt, ut från sopstationen och sen iväg då och hämta en bil som ska levereras till Uddevalla. 
 
 
 
Jag kör denna bilen ner till Arbetsförmedlingen i Uddevalla, ställer den där och sen drar vi  hem till mamma för att hämta soffan.
 
In med denna i skåpbilen och iväg som f*n igen...
 
Sen ringer pappa's telefon igen. Den har väl ringt mest hela tiden, men denna gången var det en ny bil som skulle till Göteborg och Halmstad. Då fixar jag det säger pappa och han och en till ska inom 2 timmar vara iväg igen. 
 
Innan det är dags för ny leverans av bil så åker vi först hem till pappa. Telefonen ringer igen. Han pratar lite grann, säger hej då och lägger på. Hon som han pratar med hinner inte prata till punkt inna pappa har lagt på.
 
 
 
Vi "andas" lite (i alla fall jag) och sen  iväg igen för att pappa och en till ska  ta en bil och dra söderut. Han säger till mig att jag hjälper dig bära upp soffan i morgon eller nåt. 
 
 Att typ vara med min pappa under några timmar det är verkligen ingen lek. Det händer något hela tiden och innan man vet ordet av så så får man hjälpa till med något. Man blir bjuden på lunch och ibland blir man några tusenlappar rikare och ibland inte.
 
Trestad Center...
 
 
När dagen började så trodde jag bara att vi skulle "tagga" till Uddevalla, hämta soffan och sen bara åka hem igen. Men när man är med min pappa så kan vad som helst hända och man kan aldrig veta.  Undra om min far fattar själv vilket tempo han håller och hur lite han sitter still och kopplar av?  Men det är väl bra att gubben är igång som f'n på nåt sätt också? 


2012 08 13

Godmorgon !
 
Pappa ringde precis och frågade om vi skulle ta den där soffan jag har och slänga ut den. Det var ju bara att kliva upp och ta på sig och så blir det snart full fart. Ut med den  gamla och in med en ny gammal soffa, fast den ser lite trevligare ut än den jag har i alla fall. 
 
Det är perfekt med semster ! Man hinner med så mycket hela tiden och ändå känns det som man slappar och tar det lugnt hur ofta som helst. 
 


OS i London - The Best Ever

OS i London är över. Jag tittar just nu på avslutningscermonin som är fantastisk !
 
 
Det är fyra år till Rio och jag funderar på hur Rio eller någon annan som arrangerar OS i framtiden ska göra detta bättre än vad Britterna nu har gjort. "Best Ever" tycker jag. Varför vet jag egentligen inte, men av dom OS jag har sett så gillade jag detta bäst. 
 
 
Vad kommer jag att minnas från OS i London 2012? Det jag tänker på nu är tex Sarah Sjöström (simning) som bara var en placering från den där medaljen i simning som hon så gärna ville ha. Det är svårt att inte fatta sympati för  Michel Torneus som var en centimeter från ett brons i längdhopp och i kategorin små marginaler på fel sida  Så  måste man ju nämna vårat handbolls landslag som förlorar kvällens final med bara en poäng. Där blev det i alla fall ett silver ändå. Ingen hemsk fjärde plats eller något. Man tänker även på Lisa Nordên som är typ tusendelar från att ta ett guld istället för silver i triathlon. Vi har ju också Sara Algotsson Ostholt som fick ett silver istället för guld för att hennes häst rev ett hinder med minsta möjliga marginal. Jag kände också med Rolf-Göran Bengtsson som inte kunde deltaga med sin häst och hoppa om guldet för att den hade skadat sig. Hästen hade trampat sig och han sa att det var något som den inte hade gjort på flera år. Varför händer det just denna gången? Så hård kan idrotten vara. 
 
Det fanns mycket med OS i London som jag funderar på just nu när det ligger färskt i minnet. Sen när det har gått en tid kommer jag att glömma hälften. Men jag kommer alltid att minnas att två Svenskar seglade hem ett OS-guld. Till viss del lyckades dom ta det på några andras misstag, men funderar man så är det väl just så alla vinner OS-guld. Någon vinner på alla andras misstag för dom lyckas ju inte vinna OS-guld. Dom som seglade dom hade marginalen på rätt sida och lite mer. Johan Dahlby som tog ett OS-silver var en skön snubbe. Många verkar ha tvivlat på honom och en del har tydligen sagt att han bara har en stor trut och inget annat. Han sa FUCK YOU till alla dom och på något sätt gillade jag det. Låt andra babbla liksom. Det är ju bara den som gör något som räknas i alla fall. 
 
En budget kring OS är enorm. Vem vet egentligen vad ett OS kostar? Vem ska kunna ha en överblick över detta och hur vet man om det har gått med vinst eller förlust? Det är så sjukt mycket pengar så det går inte ens att föreställa sig. Jag släpper nog de direkt. Jag vill inte göra ännu ett inlägg som handlar om budget och ekonomi. Dessutom kan jag inte uppsaktta alls hur mycket pengar det rör sig om. 
 
I OS  ser man inte  någon reklam. På alla idrottsarenor så ser man bara några olympiska ringar och så står det OS LONDON 2012, annars ingen reklam. Jag vet att jag är en person som  går på reklamen. Jag kan lätt köpa en produkt bara för att jag ser det i något samanhang. Oavsett om det är bra eller dåligt. Jag stod en gång i en kö i en cafeteria under ett pingis- SM i Uddevalla. Framför mig stod pingislegenden Jan-Ove Waldner som är en idrottsman till lika flerfaldig olympier som jag ser upp till. Han köpte den gången en fralla och en vatten. Vad tror ni jag köpte när det blev min tur ? Jo, en fralla och vatten. Det hade jag inte tänkt när jag stod i kön, men eftersom Waldner gjorde det så skulle inte jag vara sämre.  Alltså, jag glad över att jag inte ser någon reklam under ett OS. Jag skulle bara köpa på mig en massa onödigt skit om jag såg reklamen för detta. 
 
Jag funderar ibland på om jag själv någon gång i livet kommer att få uppleva ett OS live. Det känns som att det kan vara något att kämpa för eftersom jag gillar OS så mycket. Fast för mig är ju inte detta någon dröm. En bra TV funkar också liksom, men visst skulle det vara häftigt att en gång i livet få uppleva ett OS och få se på plats hur stort det faktiskt är. 
 
Jag kommer att minnas detta OS i London 2012 med glädje. Jag har svårt att välja något som jag kan kalla "bästa ögonblick". Dom var för många, men OS i London år 2012 var ju också i mitt tycke: The Best Ever...
 
 
 
 
 
 
 


2012 08 12

Det är underbart väder ute igen. Jag har sovit lite dåligt i natt, men vad f*n gör de? Det är en hel del tankar som snurrar i huvudet, men jag tycker ändå någonstans att allt känns bra. Jag har nu ätit en god lunch. Fläskfilê Bangkok med ris.  Jag vet inte om man kan kalla fläskfilê Bangkok för luchmat? Det känns ju lite som man tar ner den den rätten på skolmat nivå. Jag tar om de ... Jag har ätit en god middag !
 
Jag har också idag pratat med mamma. Hon frågade om jag ville köpa hennes soffa. Jag funderade inte på det utan jag sa bara ja. Den är mycket finare än den jag har och hon vill bara ha en tusenlapp för den. Jag tror att det är ett bra köp. Jag byter upp mig, men det blir ett billigt inköp. Skönt att man får bort en gammal möbel till.
 
 
 
Nu blir det slappa och ladda lite för handbollen. Det är sista dagen nu på OS. Efter detta idag så är det slut. Det känns ganska skönt faktikst. Men oavsett vad man tycker om hela OS så är det ju bara fyra år kvar till Rio.. 
 
 
 
 


När ska man få se de där världsrekordet?

Damernas höjdhopps final är över och det var en riktigt bra final där många hoppade över 2 meter.  Men jag vill se att de där världsrekordet från 1987 slås någon gång. När ska man få se ett hopp på 2 ,10
 
Världsrekordet ligger på 2 ,09 
 


Another Saturday Night !

 


2012 08 11

Det är en solig och fin dag. Jag har varit ute en hel del i det fina vädret. Det var nästan så jag hade tänkt att packa en massäck med bla hallonsaft och sen dra och bada. Fast det blev aldrig så. Istället har jag gjort som vanligt. Grejat med lite av varje här hemma. Hämtat lunch och varit och handlat lite mat. Nu har jag  hela kylen full med allt möjligt. Det finns även lite glass i frysen. Risken finns ju att man vill ha riktigt kall och go glass när det är såhär varmt, men underbart härligt. 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig lördag och fortsättning på helgen!
 
 
 


Man har liksom inga stora bekymmer.

 
Jag har varit ganska trött hela dagen. Uppe hela natten är kanske inte alltid min grej? Men allt är bra i alla fall. Det har blivit en fin kväll. Det känns bara underbart att man är ledig och mår bra. Man har inga bekymmer. Har man det så är dom allt väldigt små. Exempel på små bekymmer är ju tex om jag ska handla idag eller imorgon? Ibland funderar jag på hur jag ska klara att till nästa månad spara 15 000 kronor istället för "bara" 10 000 kronor. Man funderar ju också mycket dom drömmar jag har. Men även om jag inte har förverkligat dom än så har jag det ju ändå bra och det ska man uppskatta och känna tacksamhet för. 
 
 
Ha en trevlig kväll !
 
 
 
 
 
 


Kollade lite i arkivet.

Några videoklipp har det blivit genom åren som jag har bloggat. Jag har just nu inte så mycket för mig så jag rotade lite i "arkivet". Där hittar man en del gamla roliga klipp. Bara att lägga upp nu när blogg.se har inaktiverat bildarkivet pga databas underhåll. Då får jag underhålla utan bilder på mitt sätt! 
 
 Enjoy..
 
 


Jag fingrar lite på musen!2012 08 10

Då var man vaken igen och jag ska ta mig ut och hämta en fisk. Det är bra att man aldrig lagar mat hemma för då kommer man ju ut varje dag. 
 
 
 
 
Idag blir det lugnt. Det känner jag i hela kroppen om man säger så.  
 
Ha en bra dag !


I nattens sena timma måste jag bädda.

 Sitter fortfarande uppe. Det känns bara jobbigt att gå och lägga sig. Jag måste bädda med lakan och sånt först. Jag har inte gjort det än. Plockade ju ur sängen förut eftersom jag hade tvättstugan. Sen var det ju OS och en massa filmer. Tufft nu, men jag måste göra en sista sak innan jag ska sova annars får jag sitta här eller gå och lägga mig någon annanstans. 
 
Jag sitter i alla fall här och myser på något sätt. Tänker på hur bra jag faktiskt har det. Det går liksom ingen nöd på mig. Jag mår bra och känner det behagliga lugnet. Jag uppskattar väldigt mycket små saker. Tex att jag har en ny toalettstol, nytt skrivbord och snart kan jag också uppskatta att jag får kryopa ner i en skön säng och sova i rena fräscha lakan. Skönt på något sätt att jag kan glädjas åt så lite. 
 
Jag längtar inte tillbaka till jobbet. Jag är såklart glad att jag har ett jobb, men jag värderar ju ledigheten högt och nu är jag ledig och jag kommer att vara det ett bra tag till. Känns bara "nice"
 
 
 
 


STUDIO SEX !

 Det blev den tredje filmen också nu i natt. Den var också bra. Kul att man nu har sett tre nya bra filmer på en natt. 
 
Det finns ju tre till. DEN RÖDA VARGEN, LIVSTID och EN PLATS I SOLEN. Vill såklart se dom också !!
 
 


PRIME TIME !

 Jag kollade en Liza Marklund-film till. Jag bara sitter här och myser och gottar mig. Jag gillade denna filmen också (Prime Time)  Jag är inte trött ens och klockan är typ två eller nåt. Jag orkar helt klart kolla den tredje filmen nu i natt, men jag får se om jag gör det. 
 
 
 
 
 


NOBELS TESTAMENTE !

 Har kollat lite film i natt. "NOBELS TESTAMENTE".  Denna filmen var riktigt bra! Malin Crêpin är riktigt bra i rollen som journalisten Annika Bengtzon. Jag gillade denna filmen! Inga gamla polisgubbar i huvudrollen som man har sett så mycket dom senaste åren. Nej nu är det en tjejjournalist istället och det känns väldigt rätt. Yes! En riktigt bra film detta! Hoppas dom andra två är lika bra. Då har vi det bästa sen typ dom där filmerna med  Lisbeth Sallander. Är det så att det är coola brudar som ska vara i huvudrollen för att det ska bli bra film?Jag ska inte säga för mycket förrän jag har sett dom andra två. Jag har kanske för höga förväntningar, men ok ! Detta var bra i alla fall. Kanske ser jag en till redan i natt?
 
 
 


Får se om jag plockar fram den.

Det är en bra kväll. Den blir ännu bättre om jag kan få lite gjort. Jag håller på nere i tvättstugan och nu ska vi se om jag kanske komer att plocka fram dammsugaren och köra den lite över golven här hemma. Det är ett ständigt återkommande jobb de där. Man behöver därför inte vara så noga tycker jag, men problemet är att jag skjuter ofta just dammsugning på framtiden och det är mindre bra. Får se om jag plockar fram den nu då.
 
 


Jag har fått paket idag!

Alltid lika spännade att få paket. Fick ett idag. 
 
 
 
 


God mat och en varm sommardag

Jag gick ut i värmen och hämtade lite mat. Har precis käkat lite köttfärslimpa. Det är liknade smak på denna "limpa" som på dom järparna som jag käkade igår. Gott är det i alla fall. Skönt med undebar sol och god mat! Kan inte bli bättre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2012 08 09

 
Det är en bra morgon. Det är underbart att vakna upp och se att solen skiner. Jag har tagit en dusch och sitter här i handuken och slappar.
 
 
Underbara semster säger jag bara! Jag väntar på ett paket som ska komma idag, spännade.
Snart ska jag gå ut och hämta en "limpa" och sitta här och gotta mig med.
 
Ha en världens bästa dag!
 
 
 
 
 
 


Mild ost kan vara guld värd.

 
Jag har käkat lite kvällsmat. Hade några torra brödskivor, men jag hade dåligt med pålägg.
Fast jag har alltid en tub MildOst liggande i kylen. Fick plocka fram den nu.
 
Det köper jag alltid och bara lägger i kylen. En sån tub varar ju väldigt länge. Den är guld värd sen när man helt plötsligt inte har något annat pålägg. Man blir då alltid så glad :) för den där tuben MildOst som jag alltid har hemma !
 
 
 


Gissa vilken bägare kulan ligger under !

Denna leken har man ju sett tidigare. Gissa bägaren eller nåt heter den ju. Fast jag har aldrig sett denna varianten. En trägubbe som trollar lite. 
 


Funderade säkert i fem minuter innan jag kom på det.

(Jag får ibland önskemål från vissa bloggläsare att jag inte ska lägga för mycket videobloggar för det finns bloggläsare som av olika anledningar inte kan se mina videbloggar. Det finns också många som vill att jag ska lägga upp videobloggar. Så jag tänkte att om jag skriver text på vad mina videobloggar handlar om som jag lägger upp så kan ni som av olika anledningar inte kan se mina videobloggar ändå få veta vad jag babblar om.)
 
 
 
 
 
Ja, hallå på er. Jag sitter här och slappar och har det bra. Jag mår bra och allt är perfekt så det är fint.
Jag satt och kolla på internetbanken på ett konto där, eller jag kollar väl alla konton. Jag fick se att jag hade mycket pengar på ett av mina konton. Mycker mer än vad det skulle vara. Jag har ju inget emot det, men jag funderade på varför. Varför har det kommiot in pengar? Har jag gjort mig förtjänt av de? Kan det vara någon som har varit snäll och skänkt pengar till mig idag. Mamma trycker in pengar tiill mig ibland så jag funderade på om det kunde vara hon. Jag funderade säkert i fem minuter innan jag kom på det.
 
Jag kom på det tillslut. Det stod ju SK och det betyder ju att man har fått tilllbaka pengar på skatten. Jag hade ju glömt detta, men man blir ju glad att dom kom nu i alla fall och det passar ju bra när man har semster.¯\_(ツ)_/¯
 
Man slappar och har det bra. jag kollar ganska mycket på OS. Nu är dom idrotterna som jag brukar följa på OS slut. Jag gillar att kolla simning, gymnastik och pingis då såklart. Nu är allt detta slut och då är ju OS också lite över för min del även om det finns en del kvar att kolla på och det gör jag nog också. 
Ha en bra dag.
 
Hej då !
 
 


Jobbig post att få.

Fick denna katalogen i brevlådan idag. Lite jobbigt att kolla i denna. Jag har ju bestämt mig för att inte ta någon resa i år. Jag vill göra annat för mina pengar. Fast man kan ju få en ganska häftig resa för dom pengarna som jag har lyckats få loss under detta året. Ändå tänker jag inte åka för det finns så mycket annat som känns viktigare just nu. Detta får vänta helt enkelt, men visst är man sugen att åka. Men jag vill allt försöka att kämpa in det som verkligen känns viktigt. men...... 
 


En dag i augusti 2012.

Det är skönt att bara slappa. Snart börjar lagfinalen i pingis mella Kina och Sydkorea. Det vill jag såklart se. 
Jag har käkat lite gott. Idag blev det persiljejärpar. Oj vad tiden går fort. Det är snart kvällen igen och det känns som jag precis har klivit upp. Vänder lite på dygnet nu. Det spelar ju ingen roll just nu, men det kommer att bli jobbigt den dagen som jag måste vända tillbaka dygnet igen. Fast man har det ju bra i alla fall. Jag har den nyaste tolettstolen i detta huset, sparade pengar på banken och god mat på bordet. Så visst är ser det bra ut en dag i augusti 2012.
 
 
 
 
 


2012 08 08

Godmorgon, eller middag kanske?
 
Jag sitter uppe längre och längre nu. I natt kröp jag till sängs klockan 03:00. Jag kliver upp typ nu. Det är ganska ovanligt när det gäller mig.  Det gör ju inget för man är ju ledig  och det är rätt skönt att man ska vara de ett tag till. Det är avspänt och lugnt, men jag får ändå mycket gjort varenda dag. Det är skönt att man inte har så mycket med "klockan" att göra. Man lägger när man är trött kliver upp när man vaknar. Tar så lugnt det bara går och sen "taggar" man ut och käkar lite gott. Allt är bara bra. Jag mår bra och det gör MImmi också.
 
 
 
 
 


Klipp från alla OS! Pingisnördar se hit.

 Pingis har bara funnits med i OS sedan 1988. Vissa spelare har varit med i alla dessa sju OS som pingis har funnits med. Det är riktigt häftigt att se alla grymma spelare, men orkar du "harva" igenom alla dessa videoklipp från början till slut då blir jag imponerad. Grym pingis historia är det i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Det har jag allt funderat på.

Lisen:
 
 Varför flyttar du inte till ett nytt hem? En riktig stekarlya!
 
 
 

Det kan ju bli så att jag flyttar någon dag, men just nu så känner jag att det är bättre att bo kvar med tanke på var jag jobbar och dessutom är det ju skönt att bo mitt i stan. Men visst hittar jag ett boende som är renoverad som jag vill ha de och det känns rätt så kan ju det vara ett alternativ att sälja denna lägenhet. Flyttar jag till en hyraes lägenhet så blir jag ju skuldfri, men vi får se hur det blir i framtiden. Just nu vill jag bara bo kvar. Nån gång inom snar framtid ska jag väl fixa de där som jag drömmer om. Jag vill ju inte drömma mitt liv utan jag vill ju leva i min dröm typ... 
 
 
 


Glömmer ibland hur gott det är.

Det blev lite efterrätt hemma. MUFFINS !! Jag blir påmind om hur gott detta är varje gång jag äter just muffins. När jag inte har ätit det på länge så glömmer jag av hur gott jag faktiskt tycker att detta är. Hyllar muffins lite i detta blogginlägg. Det finns ju en dag på året som kallas kanelbullens dag. Finns det någon muffinsdag? Det borde införas om det inte redan finns en för muffins är ju hundra gånger godare än kanelbullar.
 
 
 


Det blev en sen lunch.

Det blev en sen lunch idag. Jag gick ju upp ganska tidigt, men sen har jag haft och göra hela dagen så äta har jag inte funderat på. Rörmockaren ringde ju lite oväntad och sa att han kunde komma på fem minuter. Efter detta har jag bara grejat hela tiden och helt enkelt glömt av att äta. 
 
Det blev nu i alla fall en fläskfilê med bearnaisesås och pommes. Nu har man fått mat idag med.
 
 


Känns smartare att vänta med badrummet.

 
Calle:
 
Om jag vore dig, så skulle jag börja med att renovera badrummet, och sedan köket..
 
 
 
Jag tror att jag kommer att få mitt badrum renoverat inom några år. Jag gissar att min bostadsrättsförening inom snar framtid kommer att göra en sk stamrenovering av alla badrum här i huset. Det gör ju att jag inte behöver betala så mycket själv. Ska jag själv fixa en renovering av mitt badrummet så får jag ju betala precis allt själv och blir det sen en stamrenovering på alla badrum här i huset om tex 2 år, då river man ju ner mitt nya badrum som jag har betalat dyrt för. Därför känns det smartare att vänta med badrummet och försöka fixa allt annat som jag vill få gjort med lägenheten först. 
 
 
 


Jag måste ju ha en fungerande toalett.

Lotta undrar hur det går att hålla budget nu när jag var tvungen att köpa en ny toastol.
 
 
 
Lotta:
 
Men hur går detta in i din budget Danne? Tänker du inte på ditt nya kök? Det här är ju en så kallad skitutgift!
 
 
Jag är inte så säker längre på att jag vill fixa köket, men vi får se hur det blir? Att jag skulle bli tvungen att köpa ny toastol hade jag väl inte räknat med, men jag har ju liksom inget val. Jag vill ju inte leva utan en fungerande toalett. Ibland händer ju saker som gör att man drabbas av en oväntad utgift. Det är ändå inte en så stor kostnad att köpa en ny bra toastol och få den installerad. Nu är det fixat och det känns bara bra. Pengar kommer ju alltid in igen så detta äventyrar inte min ekonomi på något sätt. 


Det gick fort!

I söndags gick min toastol sönder. Nu har jag fått en ny. Rätt skönt att det gick så fort.
 
Denna kan man rengöra genom att öppna spolknappen och lägga i en blå sak som ser ut som en liten pinne typ..
 
 
När man spolar så luktar det fräscht på toa tack vare denna lilla blåa "pinne". Vet inte hur många spolningar den håller för, men man lär ju känna när det luktar sämre. Det gör ju lätt det på "skithus", me därför är ju denna blåa "pinne" guld värd.
 
 


IPadmagi!2012 08 06

Igår kväll så gick min toalettstol sönder. Nu går den inte att använda. Eller använda går ju, men man kan inte spola. Jag öppnade de där locket och försökte laga lite, men det är inte lätt att laga något som är från 1954. Den gamla stolen har alltså gjort sitt nu år 2012.
 
Det är alltså bara att köpa en ny. Jag har ägnat förmiddagen åt att kolla på en ny "skitholk". Jag har hittat en redan. Rätt komiskt att stå och prata med en säljare om vilken toalettstol man ska ha. Han säger: Detta är en bra stoll, är skön att sitta på osv :) Det är ju inte så noga tänker jag. Jag måste ju nu bara ha en fungerande toalett liksom. 
 
Säljaren lovade i alla fall att försöka fixa detta redan i denna veckan.Det är ju lite akut även om jag kan leva med  detta ett tag, men jag kan att inte skjuta detta på framtiden längre. Man måste ju ha något som fungerar bra att skita i. Man kan liksom inte bara skita i detta:) 
 
 
 
 


Fasen vad kul detta var!

Jäklar vad kul detta var att se!  Andrê Pops testar simhopp. Jag tycker att kämpar på bra. Ganska kul underhållning en kväll som denna. Detta gjorde mig verkligen på gott humör ! 
 http://www.svt.se/os/andre-testar-simhopp
 
 
 


Vissa är grymma på pizza !

 Varför har vi ingen pizzeria här i denna stan som kan baka pizza på detta sätt? Det finns ingen som visar det i alla fall. Om det fanns ett ställe här där man fick se någon baka pizza på detta sätt så skulle jag säkert äta pizza där varenda dag. 


BBC commentators reaction2012 08 05

Hej !
 
Det är en underbar söndag. Jag sitter här och kollar lite bloggar och man tittar även på Twitter och Facebook för att se vad folk har för sig och vad dom säger .Blir liksom mer spännade att kolla såhär dagen efter en lördag:) Det där med att läsa bloggar tar sin lilla tid för mig. Det finns ju så många som jag gärna vill kolla med jämna mellanrum så det tar sin lilla tid och då blir lätt sittande här länge. 
 


Dags att sova.

Inga fler nattbloggar nu. Dags att gå och lägga sig och sova. Avslutar bloggandet med denna låten som jag aldrig tröttnar på.
 
 


Vissa saker händer bara.

Vissa saker händer bara och jag vet inte vad man ska säga? Det är bara att kolla liksom.
 
 
Vi får leva med att det händer igen, men att det då kanske inte är Christoper Walken.
 
 


Ännu en nattblogg !

Jag har suttit här lnge nu. Jag försöker varva ner så att det sen ska kännas bra när jag går och lägger mig. Jag känner mig lite "sunkig" sådär. Men jag är nöjd med allt idag och jag har liksom kontroll på det mesta. Jag har försökt lära mig lite nya grejer och innan så trodde jag att det skulle vara som det brukar vara när jag ska lära mig något nytt. Det tar tid innan man fattar liksom. Men nu under kanske två dagar så har jag sugit åt mig ny information som en svmp och fattat det mesta med en gång. Det tar ju lite tid att fixa allt som jag vill få gjort, men jag lär mig otroligt snabbt och som mycket annat kan vara så är detta också en riktigt skön känsla.
 
Man ska aldrig vara rädd för att lära sig eller göra nya saker. Jag kan vara det ibland. Jag tänker ofta vanligt och tryggt liksom. Man är ju lite vane-varelse och förändringar med nya rutiner  kan vara det värsta man vet. Nu är man sunkig och helt slut, emn det gör inget för jag känner mig ändå väldigt nöjd. Jag har full kontroll både på det vanliga och trygga och det nya som jag har lärt mig. 
 


Synd att dom förstör denna låt.

Grannen och några till här ovanför spelar jäkligt hög musik och sjunger till bla denna låt.
 
Problemet är att dom som sitter en eller två våningar över mig sjunger riktigt jäkla dåligt till bla denna låten. Synd att dom förstör denna låten så. 


En effektiv dag !

Sitter här i natten och nu har jag börjat varva ner lite. Idag har jag fått gjort hur mycket som helst. Det känns bra. Jag har gjort saker som är ganska enformiga och tar tid har jag kämpat med.  Det är sånt som jag inte brukar klara av, men idag har jag banne mig bitit i det "sura äpplet" som man ibland säger. Dagens kämpade kan göra att jag drar in 4000- 5000 kronor. Jag vet inte, men kanske och det skulle vara hur bra som helst ju. 
 
 
 
 
 


Potäter mm till lunch

Panerad schnitzel med goa färska "potäter"... 


2012 08 04

När jag vaknade i morse så visste hade jag typ glömt tid och rum. Man vaknar tittar på klockan och tror att det är sent på kvällen, men det är tidigt på morgonen. Samtidgt funderar man i någon sekund på var man befinner sig. Sen kommer man på att man är hemma och det är semester och jag var bara uppe till sent i natt.
 
Hoppas ni har det bra denna lördag (är det väl ). Jag har redan fått gjort massor och saker och ting faller på plats direkt. Jag har räknat mycket på min budget och allt är under kontroll där. Det känns bra , men jag tror ändå inte att jag kommer att kunna spara ihop till något nytt kök. Jag tror att det är motivationen som gör att jag inte riktigt känner för att kämpa in detta längre. Om jag gissar så kommer det säkert så småningom bli så att jag kollar på vad som krävs för att lösa bolånet och sen hoppas jag att jag ser att jag lätt kan lösa hela lånet och bli skuldfri. Det finns saker att grubbla över och det gör jag ju. Jag vill ändå inte bara ge upp tanken på ett nytt kök och därför väntar jag med att tex lösa bolånet. Nu är det sommar, sol och semster och det är klart att man inte vill kämpa då. Sen när hösten och mörkret kommer då kanske man känner att man vill ta nya tag igen. Då är det ju bättre att jag bara väntar tills jag känner mig helt säker på vad jag faktiskt vill. Det är ju ändå en rätt skön känsla nu. Man är helt lugn och avspänd. Det är semster som är helt underbar att ha.  
 
 
 
 


När det nu inte gick så bra i detta OS.

The Power Of Sweden ! När det inte gick så bra för dom Svenska spelarna i OS så kan man ju alltid titta tillbaka på alla grymma pingisspelare och häftiga bolldueller.
 


Nattblogg !

Det är mycket tankar som far runt i mitt huvud. Jag smälter fortfarande alla upplevelser från dagen sändningar från OS i London.
 
Men om man ändå ska släppa det för i natt så finns det ju mycket annat som jag funderar kring. Jag såg en sk tweet på Twitter där Andreas Weise skriver: "Stockholm i mitt hjärta" och så är det en ganska fin bild där man ser lite av Stockholm https://twitter.com/AndreasWeise.
 

Jag skulle mycket väl kunna skriva precis som Weise om jag hade bott i Stockholm. Jag skulle gärna vilja bo i Stockholm. Jag försöker ju åka upp en gång per år och när jag gör det så fullkomligt älskar jag Stockholm. Jag har ingen dröm om att bo där egentligen, men jag skulle ändå vilja. Fast det finns så mycket som är bättre med att bo kvar här där jag nu är och har mitt hem så någon dröm om att bo i den stora staden har jag inte, men jag åker såklart gärna upp. Får se om det blir något i år? 
 
 
 
 
Jag hade mer jag funderade kring, men vi tar det i ett annat inlägg. Kanske blir det redan i natt? Det finns en del författare som säger att dom brukar dricka alkohol och sen jäklar går det att skriva bra böcker. Funkar det när man bloggar också? Jag tvivlar och jag tänker inte prova.  Man skulle säkert få fart på fingrarna över tagentbordet, men man skulle nog skriva en massa saker som man sen skulle ångra djupt. Det finns mycket man inte ska kombinera med alkohol. Don't Drink And Drive är ju något man ska tänka på. Något man också ska tänka på om man vill slippa risken med pinsamheten efteråt är Don't Drink And SMS  och Don't Drink And Blogga. Dom två sista kan bli väldigt pinsamma det första blir både pinsamt och farligt, dessutom är det jävligt dumt. Don't Drink And Drive liksom...
 
 
 
 


Det är alltid något speciellt OS.

Jag är egentligen inte en kille som kollar så mycket idrott. Jag håller inte på något lag i tex fotboll och jag har svårt att bry mig alla resultat från idrottsvärlden som man kan ta in från alla möjliga håll. Jag bryr mig inte ofta, det är väldigt sällan i alla fall.
 
Men OS är något speciellt. Jag har idag suttit här hemma och hoppats och jag har blivit imponerad. Jag har imponerads av alla dessa idrottare som tävlar där i London. Denna dagen på OS har varit den mest dramatiska (tycker jag) såhär långt. Det är sällan jag bryr mig, men är det OS så blir jag berörd, imponerad och jag bryr mig i allra högsta grad.
 
Denna dag har det varit många Svenska lag som har haft sk måste-matcher. Det har varit vinna eller försvinna som gäller. Jag satt och kollade pingisen tex nu ikväll. Jag tycker Sverige gör en ganska bra match, men Tyskland som Sverige mötte är ju det bättre laget, på pappret och man visar ju detta även ikväll. Sverige var ju med bra i början. Jörgen Persson vinner mot Timo Boll och Per Gerell (PG) är ju nära att slå Dimitrij Ovtcharov i den andra matchen. Men det kändes ändå hela tiden som det var otroligt svårt på något sätt för Sverige att kunna vinna matchen. Man måste ju ha marginalerna "på rätt sida" om man säger så. Det hade inte Sverige denna gången.
 
 
Det är såklart synd att det inte blir mer pingis för Sverige i OS. Det känns lite tråkigt. Jag kände också mycket för  dom Svenska damerna i fotboll och handboll. Båda dessa lag var så nära idag att ta sig vidare, men marginalerna var inte på "rätt sida" och då är dom utslagna istället för att gå vidare. Det är också svårt att inte känna något för Lassi Karonen. Svensken missar medalj i single sculler och kommer på den där platsen som för den aktive oftast känn jäkligt tung, fjärde platsen. Jag kan erkänna att jag blir berörd. För man kan ju bara tänka sig själv om man har tränat mycket och länge för något och sen är det bara en placering eller någon futtig sekund eller nåt som gör att man känner sig misslyckad istället för lyckad. 
 
Det är bara i OS jag känner såhär. Man blir berörd och säkert också lite besviken ibland. Fast samtidigt är jag så glad att jag får se grymma idrottare i så många olika idrotter samtidigt. Jag är glad över att jag får uppleva spänning och dramatik och att jag kan känna de. Det är häftigt att tex se Roger Fedrer gör en helt sinnessjukt bra tennismatch och när han är klar och har vunnit så känner jag att jag har fått hur mycket upplevelser som helst. Det är också skönt att se att Tessan tar sig vidare till final på 50 meter frisim och att hon har marginalerna på sin sida.
 
http://www.svt.se/os/
 
Hoppas Tessan bara tar en medalj nu ! Jag vill verkligen detta!  Hade det inte varit OS hade jag inte brytt mig, men det är något speciellt med just ett OS. Idag tycker jag det har varit den klart häftigaste dagen ! I alla fall för mitt inre. Det är svår slaget om man tänker på all den spänning och dramatik som jag har fått uppleva. Jag är så glad för alla upplevelser som detta ger mig. Jag sitter bara hemma i soffan och upplever, men det är ändå så häftigt! Det häfigate är kanske att det kommer mera.
 
 


Fattar inte att kameran håller !

Jag skulle ta en bild förut, men samtidigt som det blixtrar till så faller kameran mot marken. Men det blev ju en riktigt rolig bild i alla fall. Bara att gilla läget typ... Det bli ju ett blogg inlägg till om allt och inget.
 


Det är ju pingis nu !

Hej !
 
Det är en väldigt fin kväll. Den var så fin så när jag var ute precis så ville jag egentligen ta en långpromenad. Det hade varit helt underbart att bara gå ute i det fina vädret en kväll som denna. 
 
 
 
Men det är ju pingis på ikväll så jag sitter hemma framför TV :n Webben med lite onyttig mat. Sverige möter Tyskland nu. Hjärtat tippar Sverige som vinnare, men Tyskland är så sjukt bra så detta blir tufft. 
 
Men Jörgen har börjat bra i första matchen. 


Det är BARA härligt att vara ledig

 
 


The 8-Bit Games!

Istället för Olympiska spelen. The 8-Bit Games!
 
 
 


Regn åska blixt och strömavbrott.

Strömmen var borta en liten stund, men det var en väldigt kort stund. Fast vad handikappad man kände sig direkt. Man kan ju egentligen inte göra någonting.  
 
 
 
 
 Sk typisk Svensk sommar är det. Det regnar, åskar och blixtrar. Nu trivs jag ändå ganska bra. Jag sitter ju här vid mitt nya skrivbord och det känns fantastskt bra. Jag är supernöjd med detta ! Jag vill bara sitta här blogga och blogga hela kvällen och natten. Kanske gör jag det också? Fast jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra för typ av inlägg?
 
Men det är i alla fall underbart att ha en ny och fräsch möbel. Njuter av det och säger Over And Out !


Värdig vinnare!

Zhang Jike blev precis Olympisk mästare i pingis. Mycket värdig vinnare. Han är en mycket stabil och säker spelare och han har egentligen inga svagheter alls. Han är grym helt enekelt !!
 
 


Det är en bra torsdag

Hej !
 
Jag har haft en bra torsdag. Man slappar, käkar lunch tittar på grym pingis och tar massage.
 
 
 
 
 
Dessutom har jag ju fått mitt skrivbord så nu sitter man som en "boss" eller nått här hemma. Jag har tagit hela min dröm ett steg närmare kan man säga. Hur menar jag nu? Min dröm är att bli skuldfri och fixa så min lägenhet blir nyrenoverad. Dessutom vill jag byta ut en massa gamla möbler. Allt de där är "my dream". Nu har jag ett nytt skrivbord så nu är det "bara" resten kvar:)
 
 
 


Mitt skrivbord !

Jag har fått mitt skrivbord! Två killar var här och satte det på plats.
 
 
 
Jag har fått upp datorn. Jag fick trassla lite med sladdar och sånt, men det gick ganska snabbt för mig att fixa allt. Nu är "bloggstationen" på plats också. 
 


I väntan på skrivbordet.

Jag har gjort rent och så. Där på denna tomma platsen ska mitt nya skrivbord stå. Ska bli skönt att få hit det.
 


2012 08 02

Jäklar vad länge jag har sovit. Igår vasr jag skittrött så jag somnade  redan klockan 22:00.
 
 
 
Idag ska jag  gå ut på stan och se om jag kan göra några fynd. Får se om jag kan bestämma mig för något.? Det brukar inte vara svårt att fynda . Det svåra för mig är att bestämma mig för om jag ska fynda eller inte.
 
 
Ha en bra dag !
 
.
 
 
 
 
 


Hemma igen efter träningen !

 Det blev lite träning idag. Helt ok gick de. Nu känns det bara bra att vara hemma igen. Slappar och tar det lugnt bara. Vill inte göra något annat, inte just nu i alla fall.
 
 
 


2012 08 01

Hej !
Har sovit länge idag. Känns riktigt bra ! Jag har inga större planer idag, men lite gym får det bli i alla fall. Ska försöka köra ganska länge idag. Jag har ju gott om tid liksom.
 


Nattens funderingar..

 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE