Torsdag (2019 10 31)

Skönt är det att ha två lediga dagar mitt i veckan. Från och med imorgon och fram till nästa fredag ska jag sen jobba 6 av 7 dagar, så jag får ju jobba igen ledigheten om man säger så. 
 
 
(null)
Idag blev det ett besök i Uddevalla. Jag ville gå upp till mammas grav och göra fint inför vintern.D et blev ju också automatikst en bra promenadrunda i Uddevalla. 
 
Nu ser det fint ut på mammas grav inför vintern. Det såg lite tomt och ostädat ut. Jag har inte varit där på länge, men nu när jag har lagt dit en fin krans så såg det genast bättre och trevligare ut. 
 
 
 Det fick det bli lite ärtsoppa och pannkakor till lunch. Det kanske inte är min "favvorätt", men ibland kan det vara gott. Sen är det ju också torsdag och efter vad jag fick lära mig i skolan så sa en av mina lärare att man åt ärtsoppa och pannkakor redan på 1200-talet. Och att detta blev en torsdagsrätt beror efter vad jag förstår på att det var fastedag på fredagar under den katolska medeltiden, och att man därför laddade upp med mycket mat dagen innan. Typ ärtsoppa och pannkakor. 
 
Det var ju inte därför jag åt detta idag. Jag har laddad upp med mssor av matlådor inför helgens jobbdagar. Det är fisk, spagetti och piroger.
Det blir ingen fasta för min del i alla fall. Jobba däremot ska jag göra som bara fan. 
 
Nu får det bli en lugn kväll. Jag har fått mycket gjort idag och det känns bra. Men nu får det räcka med grejande. Nu är det bara slappa och må för jävla bra som gäller. 
Ha en trevlig kväll!
 


.

(null)
 
  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

 
 The people VS Zara Larsson

 


Samma fast tvärtom.

Det fick bli en bra långpromenad idag. Jag har massor med jobb under helgen så ska jag känna att jag rör  på mig bra varje vecka så får det ju bli mycket när jag är ledig. 
 
Jag gick det där varvet på 12 km som jag har gått massor av gånger genom åren, fast idag gick jag det varvet åt "andra" hållet istället. Jag brukar gå: Stan, Onjsö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron. Nu gick omvänt. Det blev samma, fast tvärtom. 
När jag var ute på min runda så hann jag med att lyssna på två stycken poddradio avsnitt av P3 Dokumentär. Den första handlade om det sk Punkmordet. Den andra handlade om den sk Skomakarligan.
 
 
Ha en trevlig kväll!
 Vänersborgaren ♻️♻️

(null)

(null)

(null)🏓🏓🔝1️⃣0️⃣

German Open - 2019.
 


Frågor och svar.

Jag "slängde"ut en liten frågestund på Instagram i måndags och den avslutades ju igår. 

Här kommer lite frågor från följare och svar från Danne. 
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)Tisdag - Klockan 05:30❤️❤️

(null)
 
(null)
 


Måndag (2019 10 28)

En lång dag av arbetet har det varit och imorgon ska jag jobba ännu mer.  Jobbelijobb...
 
När jag kom hem från jobbet så bytte jag om snabbt och sen gick jag ut på en kvällspromenad. Jag var ute i ca 30 minuter. Målet var bara att få ihop mina 10 000 steg som jag har som mål att göra varje dag. Jag hade ju redan gjort 5000 steg när jag kom hem från jobbet så det räckte med dopm där 30 minutrarna ikväll. 
 
Annars mår jag bra. Jag försöker vara i nuet och jag lyckas bra med det. Mina ekonomimål sätter jag hela tiden. Jag känner hur jag kmmer närmare och närmare vissa drömmar som jag har. Jag kan ibland vara lite ledsen över saker som jag inte har, och som jag tänker att jag kanske aldrig kommer att kunna få, men jag är för det mesta nöjd och glad.
 
 
 
 


Vecka 44

Nu ska man börja om med en ny vecka. Jobba ska jag naturligvis göra. Jag är ledig på onsdag och torsdag. Övriga dagar jobbar jag på.  Jag har väl som vanligt inte så mycket planer för denna veckan. Det är "vardagslunken" som gäller. Vill jag hitta på något utöver det vanliga så kanske jag kan göra det, men jag har inte planerat något just nu. 
 
Annars kan jag bara säga att:
 
 
*Det känns bra att ha avverkat en helg i Stockholm.
 
*Jag har fått lite bättre fart på ekonomin igen.
 
*På jobbet försöker jag klura ut vilket schema jag ska söka.
 
*Jag funderar mycket på hur jag ska göra med: Blogg, Instagram och Youtube.
 
*Jag tänker mycket på allt jag drömmer om.
 
* DET VIKTIGASTE  ÄR ALLTID ATT JAG MÅR BRA. Det känns skönt att jag gör det. 
 
 
 
 
 
Hemma igen.

Då var man hemma igen efter helgen i Stockholm. Jag åkte mest dit för att jag ville komma hemifrån och se nåt annat än Vänersborg. Sen vill jag ju gärna göra minst ett besök i Stockholm varje år. Har man en tre dagars ledighet och inget annat  planerat så passar det ju perfekt att åka. 

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till mig själv att när jag blir ledig då ska jag i alla fall denna gången bara slappa och verkligen inte göra nånting. Jag ska bara "vara". Sen är jag hemma och grejar på med allt möjligt ändå. Hemma har jag ju alltid nåt att göra så jag har insett att ska jag verkligen få tex en hel helg där jag bara slappar och inte gör så mycket, då får jag dra från Vänersborg. Hemma har jag svårt att inte bry mig om alla dessa ständigt återkommande saker som vi alla har att pyssla med. Städ tvätt och annat skit. 

När jag nu har varit i Stockholm så har jag verkligen bara slappat och sett till att bara "vara". Jag trivs ju bra i Stockholm och det var så skönt att bara få komma ifrån allt som typ har med Vänersborg att göra. 
(null)
(null)
(null) 
(null)

(null) 
(null)
(null)
Dag 2 i Stockholm

LÖRDAG - BILDER - STOCKHOLM
 
  (null)

(null)
Lördag - Stockholm

Ny dag och jag lär slappa mycket idag med. Jag ska ta mig ut på stan och promenera runt lite.  Jag kommer att tänka på allt och inget. 

MORGONENS BILDER

(null)

(null)

(null)
(null)


(null)
Stockholmsnatt🖤💫

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Som sagt: Jag slappar mest och tar det lugnt. Jag har haft en lugn och skön kväll. 
 
Jag kan ärligt säga att jag har känt mig ganska trött under hela fredagen. Jag ju jobbat mycket under veckan. Dessutom sov jag ganska dåligt under den förra natten.  Nu är jag i Stockholm och det känns ju bra att jag bara har åkt hit för att mer bara vara, ta hand om mig själv och må bra. Jag trivs bra i Stockholm. Det räcker för att jag ska göra ett besök. 
 
Under denna kväll har jag lyckats kolla igenom alla avsnitt i serien som handlar om den sk Gryningspyromanen. Just denna serien som jag har kollat på finns på SVT Play och är riktigt bra. 
 
Nu ska jag sova. Imorgon är det en ny dag och jag gillar att jag är i Stockholm. När det sen blir söndag så får jag inte glömma att dra tillbaka klockan. Vintertid börjar ju gälla då. 
(null)
 


Vill mest se nåt annat.

Jag har det bra och mår bra här i Stockholm. Jag gör ungefär samma saker som när jag är hemma. Denna gången har jag egentligen inte åkt till Stockholm för att jag ska göra något speciellt. Detta är mer en resa jag gör för att: 
 
1. Det är skönt att bara komma helt hemifrån och se något annat än Vänersborg. 
 
2. Jag vill ju göra ett besök i Stockholm minst 1 gång per år och denna 3 dagars ledighet passar ju bra att göra detta på. 
 
3. I ❤️ STOCKHOLM. 
 
(null)
(null)

(null)
 Ska ta det lugnt.

Jag har nu kommit fram till Stockholm och checkat in gick bra att göra nu på morgonen också. 
(null)
Nu ska jag bara njuta av ledigheten och må bra över att jag är i Stockholm. 

(null)
(null)

(null)

(null)
På (järnväg)väg.

(null)

(null)Där satt sista arbetsdagen.

Nu blir jag ledig resten av denna veckan. Veckan har stundtals ganska tuff, men nu ska det bli skönt att bara bli helt ledig. Naturligvis blir det kul att få komma till Stockholm också.  Jag ska verkligen ta vara på min ledighet och se till att njuta av Stockholm och göra massor av saker som VET att jag mår bra av. 
 
Nu är börjar äntligen ledigheten!
 
 
 


🚌🚍

(null)

(null)Några minnen av Stockholm.

Imorgon bär det av mot Stockholm. Jag har   Genom åren har jag varit där på bl.a:  Bubbelpartyn och auktioner som jag har budat hem till förmån för Musikhjälpen eller barncanserfonden. En del trevliga promenader, shopping och matupplevelser har det också blivit genom åren. Stockholm är allt en fin stad.
 
NÅGRA BILDER FRÅN TIDIGARE ÅR.
 
(null)
Bild från våren 2017
 
(null)
 Bild från förra året. I bakrunden syns Kungliga Operan. Älskar min Outfit som fan.
 
(null)
 
(null)
 En Musikhjälpen auktion som jag fick uppleva år 2017. Jag fick träffa Peg Parnevik och hänga i den Musikstudio där hon jobbar
 
(null)
 Bild från år 2011. Detta året hade jag gjort många utlandsresor och sen avslutade jag med att fira att allt hade varit väldigt bra detta genom att bränna en jäkla massa pengar på en utekväll i Stockholm.
 
(null)
 
(null)
 Bubblat har man gjort en del. Många av dom gångerna har ju varit just i Stockholm. 
 
(null)
 
Vill ni läsa mer om tex mina Stockholmtrippar så finns ganska många av dom inläggen i en kategori som heter BUBBEL på min Danneblogg.
(null)
 
 


Tog konstruktiv kritik väldigt bra.

 
För ca 1,5 vecka sedan så fick jag ganska hård kritik av en person. Det kan vara tufft att ta, men jag är just nu mest nöjd att jag kunde hantera kritiken jag fick på ett väldigt bra sätt.
 
 
Jag hoppas att jag i framtiden kan hantera liknade situationer lika bra, men jag ska nog vara försiktig med att säga att jag nu är bra på att ta kritik. Jag har säkert mycket kvar och lära, men samtidigt känner jag att jag har lärt så jäkla mycket på den kritiken jag fick. 
 
 


Jobb - 100 år - Slipper marknaden.

 Jag jobbar på. Jag har haft massor med jobb i 2 dagar och idag och imorgon ska jag jobba ännu mer.  På fredag får jag i alla fall lön för mödan och då ska jag ju också dra till Stockholm. 
 
Jag kommer inte undan bussen på fredag heller. Snabbtåget som jag ska ta till Stockholm  är ju inställt mellan Uddevalla och Herrljunga så jag kommer att få sätta mig på en buss till Herrljunga för att sen hoppa på tåget därifrån. Att det bli så beror ju på att man lagar Järnvägsbron i Vänersborg. Den är ju förövrigt över 100 år gammal. 
 
Nu ska jag jobba på och sen får jag lön då drar jag från Vänersborg till Stockholm. Jag slipper ju faktsikt  marknaden på lördag och det känns skönt. Den årliga Oktobermarkanden är i ärlighetens namn inget att ha. Man kan ju hitta fina bra grejer på marknaden, men det vet man ju att man gör i Stockholm också. Det är ju mer "grejer" där om man säger så. 
 
Ha en trevlig dag!
 


Ursäkta för filmens dåliga skärpa.

 
 


Mera uppdateringar.

(null)

(null)

(null)

(null)Zara Larsson💛💛

(null)
 


Oktobermarknaden

På lördag är det ju den årliga marknaden här i Vänersborg, men eftersom jag ska tillbringa helgen i Stockholm så blir det ingen marknad på hemmaplan för min del. Detta har jag vetat om sen länge och det är något jag lätt kan strunta i och inte bry mig om. 
 
Dom senaste åren har jag ändå besökt denna årliga marknad som man ändå får säga är ganska stor. Man kan allt hitta rätt mycket bra grejer också. 
 
Ibland har jag också jobbat under denna dag och har man ju kört fullsatta bussar med "marknadsfolk". 
 
Jag tror ändå att jag genom åren har struntat i denna marknad mer än vad jag har besökt den. På den tiden när jag höll på med pingis som mest så befann jag mig alltid på någon tävling och hade bara fokus på rack och boll. 
 
Jag minns en gång i skolan att min klass fick för sig att vi skulle stå och sälja på den här marknaden. Typ, bröd och bullar. Jag  minns då att man försökte tvinga mig att stå där och sälja, men jag lyckades på nåt sätt komma undan. Om jag minns rätt så skulle min dåvarande klass samla in pengar till en klassresa. Jag var inte sugen på att jobba för en sån sak så jag sa då  nåt i stil med att jag kommer inte stå där på marknaden och sälja för jag vill ändå inte åka med på någon klassresa. Jag fick en del skit för det, men jag fick som jag ville och den klassresan som först var planerad, den blev aldrig av överhuvudtaget. Ingen i klassen åkte på någon resa och jag kände då att det var bra att jag struntade i allt som hade med detta att göra från första början. Det blev ju ändå inget med den där tänka klassresan.
 
Här är lite bilder från tidigare år då jag har besökt marknaden och gått runt där och shoppat loss.😊😊😊💜💜💜
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)


Champions League - 2019

Alexander Shibaev - Allan Bentsen


SOC 2019 - Top 10 pointsVecka 43

Jag har en vecka med 4 dagar av jobb och 3 dagar Stockholm. Jag gillar denna veckan bättre än den förra. Dessutom hade jag feber och mådde skit i helgen. 
 
Denna veckan blir nog bättre. Jag har mer av den körningen som jag gillar. När jag sen blir ledig så ska jag ju tagga upp till Stockholm. Det ska bli kul. Det var nog ganska exakt ett år sedan jag var däe senast.  
 
 
Får se hur många promenader jag hinner med denna veckan. Det lär väl  i alla fall bli en del travande runt om i Stockholm, någon enstaka runda i Vänersborg ska jag väl kunna hinna med också.   
 


Womens World Cup 2019

 Liu Shiwen - Zhang Lily
 
Liu Shiwen - Zhu Yuling
 


Ma Long 🏓🏓Viljan är nog avgörande för mig.

 Jag har länge sagt nu att jag har drömmar och jag har planer för hur jag ska göra för att förverkliga alla drömmar och faktsikt fixa allt som jag vill uppleva och köpa. Så är det fortfarande, men samtidigt som alla dessa tankar snurrar runt i huvudet så är jag nu också inne i tankar som handlar om att jag vill lära mig nya saker. 
 
Jag vill så mycket nu. Jag tänker ju tex mycket på att jag vill ändra ganska mycket i mina sk sociala medier. Jag är inte nöjd själv med vad jag skapar. Jag tankar på hur jag skulle vilja få till allt, men jag känner inte att jag har kunskapen om hur jag ska göra för att kunna skapa som jag vill.
 
Sen är det väl också så att så fort man lär sig något nytt, eller kanske är den som är först med något, då tar det inte lång tid innan det snart blir för gammalt igen. Det känns som att man hela tiden måste vara så kretiv och bra på att lära sig nya saker snabbt.  Det är ju också jobbigt att lära sig nya saker. Jag känner i alla fall att jag får kämpa lite extra när jag ska försöka få koll...och jag har närmare till tanken att jag vill ge upp när jag väl ska försöka lära mig något nytt. Sen kan man ju ofta ge upp och  försöka igen. 
 
Jag faller lätt tillbaka på sånt som jag typ vet att jag kan och där jag bara behöver greja som vanligt. Mycket går ju då på rutin och man behöver inte "huvudklia" sig så mycket. Vanligt är ju på något sätt tryggare, men jag vill ju utvecklas också. 
 
Det som ändå driver mig lite nu det är att jag vill så förbannat mycket. Viljan över att lyckas med många saker är så stark att jag känner att jag nästan kan göra vad som än krävs för att få ett bra resultat så att jag i slutändan blir nöjd. Det är nog bra att känna att man vill saker så ända in i helvete. Det borde ju logiskt sett göra att man kommer närmare dom mål man har. För mig är det nog en avgörande känsla om jag ska lyckas eller inte. 
 
 


Champions League 2019/2020

Kristian Karlsson - Samuel Walker


Hur äter man pizza på "rätt" sätt?

 
 
 


Truls MöregårdhJag lovade ju en uppdatering.

 
 
 


Torsdag (2019 10 17)

Ny dag och jag konstaterar att jag hanterade gårdagens rastlöshet på ett bra sätt. Nu sitter jag ju här hemma. Jag känner mig pigg och fräsch. Jag har massor med jobb idag och det är väl vad jag hinner med att göra under denna torsdag. Jobb i massor och det bara att köra på. Nu är det dags att ta sig till jobbet. Jag visar mig säkert på här på bloggen ikväll igen. Till dess får ni ha det bäst! Eller.... ni ska naturligvis alltid ha det för jävla bra, oavsett om jag visar mig eller inte.
 
 


Bra eller dåligt med rastlöshet?

Jobbat har jag gjort och jobba och mycket mer ska jag jobba både denna veckan och nästa. Under måndag, tisdag och idag så har jag redan nu fått ihop över 50 000 steg. 70 000 steg denna veckan kommer ju inte att vara några som helst problem att fixa. Det känns ju coolt.
 
Jag vill så mycket hela tiden och alla promenader gör ju säkert att jag känner av rastlösheten lite extra. Jag vägrar acceptera att det skulle vara något dåligt med det. Jag vill ju röra mig mycket och det gör jag nu. Jag har hittat något som jag tycker funkar för mig. Tanken är ju också att jag ska röra mig ännu mer i framtiden. Mer än vad jag gör nu i alla fall. Inget är är väl dåligt med det? Tänket är bra och det gör ju naturligvis gott för min hälsa. Men är rastlöshet bra för mig? 
 
Jag har massor med drömmar som jag vill förvekliga. Jag har sagt till mig själv i flera månader nu att jag bara ska köra på min grej. Det som gäller är att jag vill fullfölja mina drömmar och jag ska göra vad som krävs och vad jag har planerat. Jag tänker att inget får bli viktigare, men jag måste erkänna att det kommer stunder (som tex ikväll)  där jag känner att jag vill göra mycket annat också. Spontana grejer som inte är så planerade.
  (null)

(null)
Jag mår bra!

 
 


Tisdag (2019 10 15)

Sista lediga dagen av dom 4 på rad som jag nu har haft. Jag känner nu ikväll att jag vill att tiden ska gå långsamt. Jag vill ju njuta av ledigheten så mycket som möjligt, samtidigt som jag inte direkt känner för att jobba nånting denna veckan. Det blir ju också en ganska tuff arbetsperiod som drar igång nu igen. Det är ju bara att bita i det sura äpplet. Så mycket ledigt tar jag ju inte längre och då är schemat utformat så att ag fan får jobba rätt mycket när jag väl jobbar. 
 
Idag blev det en långpromenad igen. Det kändes bra och nu känns det ännu bättre. 
 
 
Först trodde jag inte skulle ta mig ut på min runda. Det regnade ju som fasen under förmiddagen, men vid lunchtid var det ju i princip inget regn alls och då blev jag ändå sugen på att gå ut. Jag tar ändå emot när det regnar och är riktigt skitväder. Riktigt så roligt kanske jag ändå inte tycker att promenader är, fast det sägs ju att det inte finns något dåligt väder ...bara dåliga kläder. 
Hmm,,,
 
Nu blir det lite slappa i massagestolen och jag skulle tro att jag kryper i säng runt klockan 21:00 ikväll. Jag känner mig redan nu ganska trött och då brukar jag faktiskt komma i säng ganska tidigt och slockna typ direkt. I morgon ringer klockan 05:00 och då är det upp och skutta och fullt ös med jobb igen som gäller. 
(null)

 Måndag (2019 10 14)

Jag började denna dagen med en långpromenad på över en mil. Det så fint ute nu när det är höst. Det känns både roligt och mysigt att vara ute och promenera. Rätt skön känsla som jag inte vill tappa.
 
Annars har jag mest slappat och tagit det lugnt idag. Jag har gjort lite vardagliga saker. Jag känner mig lugn och avspänd. Jag känner ingen ånger, ångest eller oro. Jag är precis så som jag vill vara rent psykist. Fysiskt kan det alltid bli bättre. Det går alltid att arbeta på. När det kommer till pengar så är jag inte riktigt nöjd än. Jag väntar på att jag ska få det som jag vill ha det, för att sen bara få mer och mer och jag är nästan där. Det känns coolt när jag tänker på vad jag kan göra för pengar om jag bara har tålamod och jobbar på som vanligt. Jag behöver inte göra mer än tidigare, men ändå kommer allt vara så mycket bättre än vad jag någonsin har haft det. Det känns coolt att lilla jag kan fixa det.
  (null)

Nu ikväll blir det väl en del slappa framför TV:n, men jag tänkte jag skulle ladda upp en video också. Jag funderade lite tidigare idag på vad jag tänkte säga i den, men nu är allat detta som bortblåst. När man bloggar som jag gör och faktiskt kommer på något som jag själv tycker är riktigt bra att lägga ut...så ska man skriva ner eller ställa en kamera och prata direkt. Gör man ingenting utan bara tänker så glömmer man mer än hälften av de man tidigare tänkte att man ville publicera.  Det där misstaget gör jag hur otta som helst och jag verkar aldrig lära mig av just detta misstag. 
 
Sen är det väl ändå så att det inte spelar någon roll. Detta är ju bara en blogg. En ganska liten sådan också. 
 
 
Vecka 42

Känns som denna veckan kommer att bli lite tom när det kommer till vad jag har för planer. Det är skönt att få början denna veckan med 2 lediga dagar. Extra bra känns det ju när jag har varit ledig hela helgen också. Jobb har jag under 4 dagar denna veckan. Lördagens jobb blir utan tvekan den tuffaste. 
 
  Denna veckan är mest en vecka som jag tar mig igenom utan att egentligen fundera på vad jag gör eller har gjort. Jag har vardagliga saker och jobb att ta tag i. Jag ska också försöka att vara duktig med mina höstpromenader.  Är det nåt som känns bra, inspirerande och kul nu så är det just mina promenadrundor.
 
 
 
(null)
 
(null)
 


Söndag (2019 10 13)

Har haft en väldigt "soft" dag. Jag mådde lite illa i morse. Jag har huvudvärk och hemskt ont i magen. Det blev att jag typ gick upp drog i mig en huvudvärkstablett  och tog en dusch. Sen kröp jag ner i sängen igen. Efter att jag hade sovit någon timme så kändes allt mycket bättre. Denna gången hjälpte det att bara slappa och sova mer. Ibland har jag märkt att en promenad hjälper mot illamående. Jag är glad för att inget visade sig vara värre än vad det var. 
 
Jag har som sagt inte gjort så mycket idag. Det känns bra att vara ledig en hel helg och det känns extra bra att jag har två dagar till av skön ledighet innan jag ska börja jobba igen. 
 
Jag är också nöjd över att  jag håller mig så lugn och avspänd, trots att jag just nu inte riktigt vet hur jag ska kunna fixa allt som jag vill göra framöver.  Jag får ärligt talat inte ihop nånting just nu, men jag vet samtidigt att de mesta kommer att lösa sig när man kommer närmare dom dagarna jag nu tänker att jag ska göra si eller så. Det känns lugnt och jag tar allt med ro. Den där resan jag vill göra eller dom där grejerna jag vill köpa kommer jag tids nog att kunna fixa. Ekonomin kommer ju snart att rulla bättre än någonsin och detta borde jag kunna utnyttja på ett bra sätt. Jag vet ju vad jag vill och det känns också som om jag tidigare har gjort alla fel jag kan göra så om jag inte gör om alla misstag igen så kan som sakerna jag väljer att göra bara bli rätt. Logiskt sett borde det ju vara så.  
 
Jag fortsätter väl att ägna denna söndag till att bara slappa och ha det bra. Det känns skönt att jag mår så bra som jag gör och att jag inte ens är i näreheten av att ha några större problem som bekymrar överhuvudtaget. Jag tänkte mycket på detta här om dagen när en ganska känd och offentlig person berättade om sina problem det helvete han och hans familj just nu lever i. Jag kunde själv inte ens förestäla mig hur jäkligt det måste kännas och jag fattade bara ännu mer hur tacksam jag ska vara att jag mår så bra som jag gör och att det är viktigt att jag alltid ser till försöka göra saker som jag vet att jag mår bra av, oavsett vad jag vill göra och åstakomma i livet för övrigt. 
 
 
 


Se tillbaka för att förstå nuet.

 Jag sitter här hemma och känner att det bara är skönt att vara så ledig man kan bli. Jag tänkte precis på hur mycket jag gillar hösten. Det är ju lite mysigt med höst.  Nu när det har blivit kväll så kan man höra att det blåser och regnar lite, men det är inte så kallt och skulle jag verkligen vara sugen på en promenad så skulle jag gilla att vara ute nu också. 
 
Jag vet att jag tidigare har sagt att jag gillar sommaren bäst av allt, men jag tror jag har ändrat mig. På sommaren kan det bli för varmt. På tok för mycket måsar skriker ju som fan och det hatar jag. Dessutom blir det inte riktigt mörkt på kvällarna vilket jag vill att det ska vara. Det blir ju mysigare, precis som jag känner att det är nu. Hösten är nog bäst. Jag gillar nämligen hur allt är under dygnets alla 24 timmar under denna årstiden. Så känns det inte under någon av dom andra årstiderna. Hösten är alltså bäst. Det är inte för kallt. Det är mysigt hela tiden. Hösten erbjuder också fina färger på träd och buskar. Det bästa av allt är ju att man slipper måsjävlarna. 
 
(null)
 
Just nu kan jag känna att rastlösheten har kommit tillbaka lite. Jag vill så mycket, men kan just nu göra så lite av allt jag skulle vilja göra. Jag måste vänta. Den tiden kommer när jag på ett naturligt och rätt sätt kan köpa och uppleva allt som jag sen länge har tänkt på att jag bara vill ha. jag kan lätt acceptera att jag får vänta. Min tid kommer. Det är jag säker på.
 
 När jag har känt av rastlösheten tidigare så har den ju då tagit över min kropp och jag har mått ganska dåligt av att kämpa emot. Jag har då kanske gjort något bara för att stilla den där rastlösheten, men sen har det ju bara känts ännu värre. Jag har ju då hamnat i ett läge där jag först har sabbat för mig, sen får jag greja som fan för att rätta till allt och bara för att jag inte har haft det tålamod som krävs så hamnar jag i en situation där jag behöver ha ännu mer tålmod än förut.
 
Jag tycker ändå att det är bra att jag vil göra mycket och känner mig lite taggad.  Kan jag bara hantera min rastlöshet på ett bra sätt samtidigt som jag lär mig av tidigare misstag, så är det nog bara bra att känner att jag har svårt att bara sitta still. Just nu känner jag av rastlösheten, men jag tycker att jag hanterar den på ett bra sätt. Jag har ju också lärt mig av mina tidigare misstag. Det kanske är så att man lär sig som mest av tidigare fel man har gjort. Jag kanske måste se tillbaka för att förstå nuet. Jag tycker ju själv att jag hanterar allt i mitt liv mycket bättre än tidigare. Mår bra gör jag ju också. Det är ju alltid det viktigaste.
 
 
(null)
 
 


Lördag ( 2019 10 12)

Jag har känt mig ganska pigg idag. Däremot var jag jäkligt trött igår när jag hade kommit hem från jobbet och liksom hann och tänka på hur mycket jag har jobbat sen förra fredagen.
 
Men idag har allt känts bra. Jag mår dessutom bättre än bara bra. Jag har varit ute på en promenad på överen mil. Detta gjorde att jag redan idag har gått dom där 70 000 stegen som är mitt mål med varje vecka. Imorgon har jag tänkt att gå ut igen. Det blir en längre promenad då också. 
 
Annars känns allt bra. Jag har slappat mycket denna eftermiddag. Jag har kollat en hel del på olika klipp på Youtube.  I perioder tittar jag nog mer på Youtube än "vanlig" TV. Jag har ätit en på tok för stor portion med Kalops. 
 
Jag ska sitta lite ikväll och pilla med min blogg och lite andra sk sociala medier.  Jag kommer också att fundera mycket på hur bra jag mår. Är det något jag verkligen gör just nu så är det just att MÅ VÄLDIGT BRA.  
 
 


I LOVE THIS🖤

(null)
 
Kolla min nya coola t-shirt! Just t-shirt's med Iron Maiden tycker jag alltid ser häftiga ut. Jag vill ha massor av dessa. Dom slår aldrig fel när det gäller coola tryck på t-shirt's
 
 
 


Nittaku Pongcast - September 2019Äntligen långledig.

Nu börjar en väldigt skön ledighet. Jag ska inte jobba mer förrän först på onsdag nästa vecka. Efter att jag har haft jobb 6 dagar av dom senaste  7, så känns det extra nice att få bli ledig. Jag vill göra mycket under min ledighet, men jag vet inte om jag kommer att göra lite eller mycket. Jag ska fortsätta vara avspänd och må bra. Jag har gansak länge nu mått mysigt bra. Det vill jag fortsätta med. Det är ju också ganska mysigt med höst. 
 
 


Tankar om mitt bloggande.

 


🏓💎
Onsdag (2019 10 09)

 
 
 


Tisdag (2019 10 08)

Idag har jag fått gjort massor av vardaliga saker. Jag fick liksom planera min lediga dag för att jag skulle hinna med.
 
Jag var och klippte mig under eftermiddagen och sen blev det en skön långpromenad.  
 
 Det har regnat under större delen av denna tisdag.Jag gick ut på en promenad när det var ljust och mer eller mindre hade slutat regna, men jag gick så långt så att det hann och bli mörkt och börja regna igen,  innan jag kom hem.  
 
Skönt har det varit med en ledig dag från jobb i alla fall. Det börjar bli dags att krypa i säng nu. Tre långa dagar av jobb har jag kvar att kämpa mig igenom  denna veckan. Sen blir jag ledig FYRA dagar på raken. 
(null)
 
 


.

(null)
 
 
(null)
  (null)
  (null)
 
(null)
 
 


PewDiePieMer avspänd kunde jag bli.

 Jag har den senast tiden varit nöjd med mig själv och hur jag har hanterat saker. För någon månad sen trodde jag att jag var på väg att tappa den där känslan av att jag mår väldigt bra, men det var ju bara för någon dag och sen vände det till det bättre igen. 
 
Dom senaste dagarna har jag känt mig mer avspänd än någonsin. Det är så skönt och jag har mått väldigt bra av det. Jag trodde inte att jag kunde bli mer avspänd än vad jag en gång har varit när jag kände att det var som bäst, men jag hade fel. Framförallt idag har jag känt att jag har hanterat många situationer som jag tidigare har känt mig mer stressad av att hamna i. Jag känt mig så nöjd när jag har känt att jag har hanterat saker bättre än normalt och att det nog beror på att jag är så avspänd som jag faktiskt är. Jag vet inte om jag kan slappna av mer, men jag tänker att det kanske inte finns någon gräns för hur avslappnad man kan känna sig. 
 
En annan sak som känns bra med mig nu är att jag inte oroar mig så mycket. Jag vill väldigt mycket. Jag vill uppleva saker på olika platser på jordklotet  och jag vill köpa grejer som jag länge har önskat mig. Jag försöker fixa allt  och jag grejar, vänder och vrider på saker och ting. Jag känner just nu att inget riktigt blir som jag vill, men det känns ändå lugnt. Jag känner en stor inre frid och jag tänker att jag gör ju alltid så gott jag kan. Känner man så då behöver man ju inte tänka att man kanske inte kommer att fixa allt. Jag kan ju ärligt talat aldrig gör mer än så gott jag kan i alla fall. Dessutom är min erfaranhet att vill jag något tillräckligt mycket så löser det sig tids nog. Ibland vet jag inte hur jag ska få ihop saker, men om jag tex vill göra något i november så behöver jag ju egentligen inte veta redan nu i oktober om jag kommer att fixa allt till ett visst datum i novmber. Det  räcker ju att jag vet i novmber, då det liksom närmar sig.  Fixar jag allt så löser det sig och går det inte så kan jag lätt acceptera det och sen försöka igen. Det viktigaste för mig är ju ändå alltid att jag mår bra. 
 
Det spelar ju ingen roll om jag kan fixa allt som jag drömmer om. Det skulle fan inte spela någon roll om jag just nu levde i min dröm och jag samtidigt inte mådde bra. Det enda man egentligen vill är ju  att må bra. Det är väl vad alla vill?  Därför är jag glad att jag mår så bra och att det nog beror på att jag har lärt mig att slappna av mer än någonsin. Tänkt om det inte finns någon gräns för hur avslappnad man kan känna sig. Om det nu är avspändheten som också till stor del är det som gör att jag mår väldigt bra nu... jäklar vad bra jag kommer att må i framtiden om jag då kan den totala avspändheten. Det känns rätt spännade att tänka på att jag fan inte är säker på att det finns någon gräns för hur avlsppnad man kan känna sig. Jag trodde ju tidigare att det inte kunde bli bättre för min del, men jag hade fel och jag är glad för det. 
 
 
(null)
 


Vecka 41

 Ny vecka igen och jag har massor med jobb. Jag har också jobbat mycket de senaste tre dagarna. Från fredag förra veckan till fredag denna veckan så är jag bara ledig en dag (tisdag) Efter jag har jobbat klart nu på fredag så får jag i alla fall 4 lediga dagar på rad. 
 
Denna veckan ska jag förutom att jobba tufft också försöka orka med en annan promenad så att jag i slutändan känner mig nöjd med denna veckan också. Förra veckan var riktigt bra, men det behöver ju inte betyda att man gör det lika bra denna veckan. 
 
Annars är det bara mycket jobb som gäller. Så mycket annat kan jag inte göra under denna veckans vardagar. Helgen har jag inga planer för, men jag lär nog behöva lördagen att återhämta mig på. 
 
 
  
 
 


SOC 2019

 
 


Jag vill bara leva i nuet.

 Jag vet inte hur många gånger som jag har funderat på vikten av att leva i nuet. I min hjärna har säkert detta med att jag ska leva i nuet snurrat runt i mitt huvud i hundratals timmar, i hundratals dagar och i många år. När jag fastnar i grubblerier, oroar mig för framtiden eller när det jag håller på med inte känns bra... så har jag massor av gånger känt allt känns bättre bara jag börjar tänka och verka i nuet. Det funkar NÄSTAN alltid. Eller det kanske funkar jämt, för just nu kan jag inte på rak arm säga när det inte funkade. Jag tror stenhårt på att om jag bara lever i nuet så ordnar sig allt till det bästa möjliga, men jag stör mig på att jag ibland kommer på mig själv med att inte leva i nuet, trots att jag vet att det nog är det enda rätta att göra. Nuet är ju det enda som man kan påverka. Det finns ju ingen mening med att ångra saker, för det går ändå inte att skruva tillbaka tiden och ha allt de man ångrar ogjort.  Oroar man sig för framtiden så har jag ofta känt att det som jag oroar mig för sällan händer. Om det  jag oroar mig för ändå skulle hända...så blir det ändå på ett sätt som jag innan inte hade kunnat tänka mig. Alltså är ju nuet det enda som är kvar.  Det enda jag egentligen behöver bry mig om  och göra något bra av. 
 
Jag lyssnar på människor omkring mig som säger att jag den senaste tiden har mognat och växt upp mer. Samtidigt tänker jag  att de där inte stämmer. Växa upp vet jag inte ens om jag vill. Har jag gjort det så känner jag mig misslyckad för jag tycker att växa upp låter så tråkigt att göra. Mognat lite har jag kanske gjort.  I alla fall när det kommer till pengar och hur jag tänker kring detta idag. Samtidigt kan jag känna att dom gångerna jag har tagit beslut som av många anses som omogna och okloka så har jag en kort tid efter tjänat som mycket pengar. Hur går det där ihop? Det som alla säger är fel kan vara helt rätt. När jag nu tar mer sk mogna beslut med min ekonomi så är jag inte ens i närheten av att tjäna dom pengarna som jag gjorde när allt med min ekonomi var som bäst. Sen tänker jag att dom omogna besluten som jag tog för ca 2 år sen, ändå gjorde att jag hamnade i en sitution som jag inte kunde komma ur om jag hade fortsatt så. Jag känner att jag har varit tvungen att ta mer mogna beslut, för att sen kunna ha tillräckligt med pengar så att det räcker för att jag inte ska behöva växa upp.  Växa upp låter ju bara så tråkigt. 
 
Jag är glad för att jag har blivit en person som är bra på att säga nej. Idag står jag upp för mig själv och låter mig inte i lika stor utrsträckning som förr utnyttjas. Jag har ändå tappat räkningen på hur många gånger jag har gjort saker som andra har pressat mig till, fast jag egentligen inte vill. Jag vet inte varför jag har sagt ja när jag egentligen bara vill säga nej och åter nej. Men en förklaring kan väl vara att jag tidigare inte hade lärt mig att säga nej. Man kanske först behöver känna hur det känns att bli pressad, utnyttjad och i slutänden övertalad för att sen bli stark och trygg i sig själv så att säga ifrån och stå upp för sig själv. Idag har jag ju inga problem med att säga nej. Jag har heller inga problem med att ta den eventuella skit som jag kan få för att jag säger just nej. Någonstans i bakhuvud finns känslan av att jag faktiskt mådde skit på den tiden jag kände mig tvingad att göra saker som jag egentligen inte ville. Den känslan vill jag aldrig få tillbaka. Jag mådde skit av att säga ja, men nu mår jag jävligt bra när jag gång på gång får bekräftat för mig själv att jag har lärt mig att säga nej.
 
Jag vill som sagt alltid leva i nuet. Det är ju det enda jag egentligen vet något om. Jag känner mig ju säker på vad jag vill och vad jag har för drömmar, men lever jag inte i nuet så blir det nog svårare att förverkliga dessa drömmar.  Det är ju i nuet som det uppstår möjligheter att ta vara på och problem som man kan lösa.  Dessutom är det väl så att det är lättare att säga nej till saker man inte vill göra när man bara är i nuet och inte oroar sig för framtiden.  
 
Hur mitt liv än har varit och hur mitt liv än blir....så känner jag nu att jag är nöjd med nuet. Möjligheterna kommer och problemen löser jag. Om en dörr stängs öppnas ju alltid en ny. Jag vet vad jag själv vill. Det är detta jag lever för. Jag vill fullfölja drömmar och jag har nog blivit väldigt säker på vad jag vill för att jag har varit så mycket för mig själv och i många år nu så har jag också känt att jag inte behöver bry mig om vad andra vill att jag ska göra. Jag gör vad jag vill och mår bra av att tänka och göra så.
 


Jag hinner inte med - ÖHH...

OJ!
Jag vill så mycket hela tiden.  Idag har jag som fan med allt möjligt. Ändå fanns de massor med mer saker som jag ville få gjort, men som jag bara inte kunde hinna med. 
 
Idag har det liksom varit nåt hela tiden och sen räcker inte tiden till. Jag kan ju inte göra allt hur snabbt som helst. Dessutom kan jag ju bara göra en sak i taget. Öhh..
 
Jag kommer också till punkten där jag bara känner att jag inte orkar mer. När jag känner så, då grejar jag inte mer. Allt jag vill få gjort  är ju inte alltid sånt som jag måste göra. Det är ju bara att jag hela tiden vill mer och mer. När jag sen har fått mer så vill jag bara ännu mer. Öhh..
 
Nu får jag bara acceptera att jag inte riktigt hann med allt jag ville få gjort idag. Jag mår ju bra ändå och nu ska jag bara försöka koppla av, resten av denna kvällen. 
 
 
 
 
 


Två bra dagar👟👟

Jag har haft två bra dagar om man ser till promenader. Jag har dom två senaste dagarna gått ett det där varvet  på ca 12 km. Det  blir ca 20 000 steg per varv. Jag kommer väl inte att promenera just detta varvet mer denna veckan, men allt jag kommer att gå nu under dessa tre esterande dagar kommer att räcka för att jag i alla fall ska vara nöjd med denna veckans alla steg som jag får ihop. 
 
 


❤️❤️💛

(null)
 
(null)
 
(null)
 


Det enda vi alla vill är väl att må bra?

Det är skönt att vara ledig. Jag bara går runt och myser och försöker slappa och ha det bra. Det känns bra att man är ledig imorgon också. 
 
Jag har försökt planera in lite roliga grejer som jag tänker att jag vill göra, men det är svårt att få ihop allt. Den ena grejen krockar med något annat. Jag känner att jag hinner och jag vill så mycket hela tiden. 
 
Jag har tex suttit idag och funderat lite på Musikhjälpen veckan.  Jag hade en fundering på att åka upp till Västerås där Musikhjälpen ska sändas ifrån under vecka 50.  Efter att jag har vänt och vritt lite på allt så känner jag att jag nog inte kommer att åka. Jag stod ju utanför buren när Musikhjälpen sändes ifrån Lund förra året. Det var trevligt, men känner inte att jag måste göra detta en gång till. Under vecka 50 i år så vet jag att jag är ledig måndag och tisdag. Musikhjälpen drar igång måndag kväll. Då är det ganska mycket folk och då känner jag inte för att vara där.  Tisdag funkar ju, men sen ska ag jobba ganska mycket och jag har ingen lust att ta ledig för den grejen. På lördag vecka 50 så är bjuden på dop. Det är min systers dotter som ska döpas och självklart ska jag vara närvarande när min systerdotter ska döpas. 
 
Med allt jag vet redan nu om hur jag har det under vecka 50 så känner jag bara att jag struntar i att åka till Västerås. Jag har avbokat hotellet. Det känns ju bättre att skänka dom pengarna som det kostar för mig att åka och bo i Västerås. Det blir ju ändå tusenlappar. För jag brinner jag för Musikhjälpen och jag kommer att följa det i radio och TV...i många timmar under den fina och bra veckan (vecka 50) 
 
Även om jag just nu känner att jag inte riktigt får ihop allt som jag sen länge har tänkt att jag vill göra, eller bara funderar på om jag ska göra, så är jag inte ledsen för det. Jag mår ju bra nu igen. Jag vet att mycket kommer att ordna sig i framtiden. För varje månad som har gått  sen i maj så har min ekonomi bara blivit bättre och bättre. Tids nog kommer jag nog att kunna få ihop saker som jag vill ha dom.  Pengar är inte det som är problemet. Mitt problem är snarare att jag vill så mycket, och jag vill fixa allt på väldigt  kort tid. Man ska ju orka och hinna med. Det är lätt att glömma det där när man är taggad på att fixa något.
 
För att man ska orka och hinna med så får man ju ge sig själv  den tid man behöver. Jag har ju många gånger gjort det där misstaget att jag just gör för mycket på för kort tid. Det är ju inte ofta jag har mått bra av det. Jag har svårt att tro att jag på sikt kommer att må bra av att göra saker som jag mår skit av att fixa. 
 
Inget spelar ju någon roll, om man inte mår bra.  Det är min fasta övertygelse. Om du har massor av pengar, förverkligar mängder med drömmar och har ett bra jobb, men inte mår bra  Då spelar inte allt de där någon roll. Allt vi alla vill är väl att må bra?  
 
 
 
 
 


💚🗞

(null)

(null)Köra mer på känsla.

(null)
 
 
(null)
 


Tisdag - Snapchat👻👻

(null) 
(null) 
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)


.

(null)
 
(null)
  (null) 

(null)

 

 

Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE