En fattig helg väntar.

Hej på er..

Sitter här en natt igen och skriver. Vet inte varför jag inte bara går och lägger mig. Jag ska känner alltid att jag vill skriva av mig när jag kommer hem efter att ha jobbat eftermiddag och kväll.


De var lugnt och köra idag med. En liten stund under eftermiddagen var de väldigt mycket trafik. De är väl många som tar sig ut till kusten kanske. Många drar redan idag, eller jag vet inte och jag bryr mig inte heller. För mig är morgondagen en helt vanlig fredag. Jag har arbete som vanligt och de känns helt ok. Hade de varit viktigt för mig att få vara ledig så hade jag sökt ledigt för länge sen. De är inte så viktigt för mig att få vara ledig på midsommar. De viktigaste för mig i år är att jag får ledigt när jag reser. De har jag fått,  så förövrigt är de bara att jobba på vilken dag de än må vara. Inga probelm,  de gör och de fixar jag lätt ..

Denna helgen blir en helg med ont om pengar. Mitt tuffa sparande gör att denna helg blir en av mina fattigaste helger på mycket länge. På måndag får jag in lite nya pengar och sen kommer de in lite mer i slutet på nästa vecka också. Men denna veckan ut får jag leva på de jag har. De är ändå så att jag borde fixa de om jag inte tar ut svängarna allt för mycket. Men de är inte roligt att spara mycket pengar. Man får ju skjuta saker framför sig för just nu har man inte råd. De finnns tex lite saker som jag vill nätshoppa. De får jag vänta med. Jag behöver klippa mig. Jag ska göra de, men de får vänta tills på tisdag  (nya pengar får jag på måndag )  Ska bli skönt att få gjort de för denna månaden blev de inget fast jag ville de. Men de tuffa sparandet gjorde att jag inte vågade bränna pengar på en klippning. 

 Jag tror ändå att hur tråkigt de än är detta med att spara pengar så är de värt varenda minut av slit, släp och kämpande. Jag vänder och vrider på allt. Pengar, hur ska jag klara av att hålla budget? Den frågan har jag aldrig svarat på så många gånger förut som jag nu gör . Jag ställer frågan själv och jag svarar själv. Jag vänder och vrider på mat också. Vad ska jag laga för mat idag? Vad ska jag göra för middag på maten som blev över från igår? De blir allt som oftast god mat i alla fall så med min matlagning är jag helt nöjd, men jag skulle nog hellre vilja gå ut och köpa mat. Men vill man spara så mycket pengar som möjligt så känns de mer rätt att laga egen mat. I allt detta kämpade väntar resa. De är de som säkert gör att jag alltid fixar att hålla budget fast de näst intill ser omöjligt ut i början. Men de är lätt att motivera sig till att leva lite fattigt om en resa till New York blir resultatet av de. Jag har tvekat ganska många gånger på att jag ska fixa att spara de som jag planrde för denna månaden. Nu är de helgen kvar sen vet jag om jag klarar detta. Jag tror de, men jag är f*n inte helt säker, men jag borde fixa de.

De blir en fattig helg, men tänk va mycket rikare jag blir i New York ! Känns som de är värt att kämpa ett tag till.






Sebastian
06 June, kl. 07:55 | Blogg;

Hej Danne! Har du kontrollerat så du inte fått lön redan? Majoriteten av svensk

Folket fick lön igår, inför midsommarhelgen!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE