.

 
(null)
(null)
(null)                        
(null)
 
 
(null)
(null)
(null)
 
  (null)
(null)
(null)
 
  (null)
 
(null)
(null)
 
(null)
 
 
 


Torsdag (2019 05 30)

Känner mig lite tom idag. På röda lediga dagar så känner jag mig ofta så. Jag ville göra en hel del igår, men jag fick egentligen ingen fart på nåt. Idag har jag inte gjort så mycket heller.  Känslan jag har nu är att om inte allt bara flyter på utan motstånd så orkar jag inte bry mig alls. Motivationen är noll, men jag är nöjd och glad. Pengarna rullar ju bra och så fort jag känner att jag vill ta tag i något så är det bara att köra.
 
Jag vill också spara lite på kraft  och energi idag. Imorgon blir det en fullproppad dag. Massor med upplevelser och intryck. Det kanske blir den bästa dagen under detta året. Idag har det ju inte varit någon höjdare. Vädret har varit "piss" och jag känner ingen motivation till att göra nåt. Men jag mår bra och det är ju det viktigaste.
 
 


Wednesday-Snapchat 👻👻

(null)

(null)

(null)
(null)
Västerås❤️💚

(null)
 
 
(null)
 


Molly Sandén - Det bästa kanske inte hänt än

 


Tisdag (2019 05 28)

Skönt med en ledig dag till. Jag chillar mest nu. Jag går ju runt i väntans tider, men iag är det mest slappa och inte slösa för mycket på energi som gäller. Jag vill liksom inte "flippa" ur och göra hur mycket som helst just denna veckan, för att sen känna mig tvingad att chilla ner i 3 veckor innan jag kan göra något mer av sånt som inte tillhör vanligheterna för mig. Jag har massor med roliga saker på gång och jag vet vad jag vill och vad jag gillar att göra.
 
Därför känns allt bara bra just nu och därför går jag just nu mest bara runt och njuter och känner mig nöjd och glad.
 
 
 


Musikhjälpen ❤️💚 Återblicken.

Ikväll satt jag här och myste och mindes tillbaka på det trevliga programmet Musikhjälpen❤️💚. 

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
Söndagen och ekonomin

(null)
 
 
 
(null)


Vilken stad blir det i år?

Idag klockan 21:00 i SVT1 så visas Musikhjälpen 2018 - Återblicken som har legat uppe på SVT-play sen i onsdags.
 
Varje år brukar det ju vara så  att dagen efter att SVT har sänt det programmet så brukar man avslöja i vilken stad som nästa Musikhjälpen ska sändas från. Jag förutsätter att det är så i år också. Är det så, då får man ju alltså veta detta imorgon. 

 Jag gillar ju programmet. Jag tycker ju Musikhjälpen-veckan är en av årets höjdpunkter. Jag tänker nog lite på det året om. Hur mycket pengar ska jag ha och "bolla" med? Hur ska jag fixa pengarna? Ska jag vara på plats i år? Hur länge? Vad för typ av auktioner känns mest intressant att buda på? Vad var bra av allt jag gjorde förra året? Vilka fel och misstag gjorde jag förra året? Vad har jag lärt mig som jag kan dra nytta av i till årets MH. ❤️💚
 
Jag var ju på plats i Lund förra året. Jag vet inte om jag kommer att åka i år och kolla på det. Jag föredrar nog att att sitta hemma under en filt och kolla programmet på TV. Men sänds det från någon stad som jag ändå känner att jag kan tänka mig att åka till så är det inte helt omöjligt att jag kommer att vara på plats under några dagar i år också. Om jag nu väljer att åka och kolla på detta live så blir det inte så många dagar som jag avverkade förra året. Men som jag tänker nu så skulle det kanske kunna vara roligt att i alla fall vara på plats 1-2 vardagar under den där fina veckan i mitten på December. 
 
(null)
Bild på mig och Peg Parnevik..Musikhjälpen 2018❤️💚
 

Vecka 22

Jag har varit ledig hela helgen och jag är ledig väldigt mycket denna veckan också. Skönt att inte behöva jobba så jäkla mycket när jag har så mycket annat som jag bara ska fixa nu. 
 
Ekonomiskt faller allt på plats denna veckan. Jag har alla pengar. Jag ska bara få dom på rätt ställen. Sen kommer det att börja rulla som fan och jag har massor med grejer på gång som jag bara kan ta tag i. Mycket kommer att bli fixat redan inom några dagar. Detta blir en sån jävla bra vecka.!! Jag har ju pengarna och då är det ju lugnt liksom. Cash is King!
(null)
 
(null)
 


 

Väntar på resultaten.

Mycket grejer är det idag och ikväll väntar man på resultat. Mors dag är det ju också.  Jag har naturligtvis ägnat många tankar åt min mamma. 
 
HOCKEY
Hur går det i Hockey-VM idag. Vem vinner hela skiten? Ikväll avgörs det ju.
EU
Hur går det i EU-valet. Ikväll får man se hur det går. Är det spännade? Bryr ni er? Jag kan väl säga att jag bryr mig ikväll. Sen vet jag inte. Men ikväll är jag nyfiken på EU i alla fall.
 
CASH
Om ca 3 timmar har den ekonomin som jag länge har kämpat för. Snart rullar allt som jag vill. Detta känns sjukt jäkla bra! Jag har ännu en gång fått bekräftat att hårt jobb och mycket kämpande med allt möjlogt faktiskt ger resultat. Ibland måste man bara greja och greja... och sen får man lön för mödan. WOW!!!!
 
  (null)

(null)
Söndag (2019 05 26)

Nu är det nära. Snart har jag ekonomin på plats och det är typ det enda jag tänker på just nu. Detta med pengarna har ju fan förföljt mig på ett negativt sätt sen i mitten på 2017, men snart gör det inte det längre. Det känns redan nu väldigt bra. 
 
Jag har mest slappat idag. Det blev en kortare promenad i morse. Jag ätit gott. Lite för gott tror jag. Jag åt för mycket så jag fick ont i magen. Det har också blivit en del slappande i massagestolen och sen kollade jag på lite olika TV-program som jag har missat och titta på tidigare i veckan. 
 
DAGENS BILDER OCH EN FIN LÅT.
 
 


Valdag🇪🇺

Idag är det ju valdag. EU-valet är ju viktigt och har du rösträtt och inte har förtidsröstat så tycker jag du ska gå och rösta idag. Det är fel att bara strunta i det. 
 
Jag röstade redan i början på denna månaden. Jag valde att rösta på KD och sen satte jag också ett kryss på Sara Skyttedal.  Jag ångrar inte det nu och jag tror inte att jag kommer att göra det sen heller. 
(null)
🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺
(null)
 
 


Har en ganska "chill" lördag

Den långa ledigheten har äntligen börjat. Massor med saker har jag på gång  och mycket händer nästa vecka. Det känns roligt och spännade. 
 
Idag har jag hittills haft en ganska "chill" dag. Jag hänger ute på stan. Sitter på någon bänk och jobbar med telefonen. Jag ser till att bara vara och må bra. Njuter av skön ledighet liskom. Man behöver ju inte göra mer. 
 


Mattias Falck🏓🇸🇪-VM 2019🏓🏓Ledig ledig och ledig👍👍

Nu tar jag ledig helg och nästa vecka jobbar jag bara en dag. Med tanke på hur mycket som kommer att bli så sjukt bra nästa vecka (förutom att jag är ledig som fan) så känns det naturligtvis för jävla bra just nu. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Tar det lugnt när jag kommer hem.

Jag jobbar mycket denna veckan. Det är ändå skönt att jag kommer hem ganska tidigt. Då skönt att få den där egentiden och att jag hinner sitta lite och kolla på TV innan det är dags att gå och lägga sig. Det är skönt att hinna varva ner lite innan man ska sova. 
 
Jag extra fokuserad på jobbet nu. Allt går bra och jag har bara fredagen kvar och sen blir jag ledig väldigt mycket. Jag har också sökt mer ledigt idag, och jag har fått dessa dagar beviljade redan. Om jag tittar på hur jag jobbar fram till min semester, så ser det riktigt bra ut. Jag jobbar inte mycket helger och jag har mycket av sådan körning som jag gillar att köra. Lite synd bara att jag inte har körning på Vänersnäs eller Såtenäs på mitt sommarschema. Detta gillar jag ju bästa tat köra, men jag har mycket annat som ändå kommer att bli ganska lugnt att köra under sommaren. 
 
Mycket känns väldigt bra nu. Det går bra på jobbet och jag är nöjd med schemat som jag och kommer att få. Nästa vecka blir säkert min roligaste vecka på hela detta året. Massor med spännade saker ska jag bara sätta fart med och fixa. Flera saker har jag tänkt på så  länge och nu blir det skönt att man snart kan börja göra saker som jag tycker är roligt att hålla på med. För ärligt talat: Hur roligt är det med pengar efter att man har vänt och vritt på dom ett tag? Det väl ändå vad man byter pengar mot som i slutändan alltid räknas? Jag vill ju använda en stor del av mina pengar till att förverkliga mina drömmar. Att fullfölja drömmar är ju vad jag tycker att livet handlar om. 
 
 


Zara Larsson💖🖤

 
(null)
 


Torsdag (2019 05 23)

Ny dag och mera jobb. Jag är väldigt fokuserad på jobbet just nu. Jag har idag och imorgon kvar óch sen blir jag ledig som fan. Det gick bra på jobbet igår. Jag var maximalt avspänd och jag kan inte komma på att jag gjorde några direkta fel heller. Det är annars inte helt ovanligt att man känner efter en arbetsdag att man kunde ha gjort annorlunda i vissa situtioner. Men igår kände jag nog att jag var rätt ute hela dagen.
 
 
Hoppas känslan av att det bara känns bra och att jag är helt avspänd infinner sig idag också.
 
 
 


Mycket grejer & BAM🔥 BAM🔥BAM🔥

(null)
 
 
(null)
 


Känslor och tankar just nu

Jag inser nu när jag har funderat lite på hur nästa vecka kommer att bli. Jäklar vilka intesiva dagar jag kommer att få men det har jag ställt in mig på och det kommer ju att bli roligt och då går det ju förmodligen lättare att klara av att slutföra allt. Allt är ju egentligen nästan klart. Jag ska ju bara få saker och ting på rätt plats och sen hålla lite koll på några siffror i några dagar. Känslan jag har nu är glädje, men jag är också lite mörbultad i kroppen efter jobbet igår. Det känns lite i knät och vänster armbåge också, men det är just bara känningar och inget annat. Jag känner också att jag vill sätt igång med nästa veckas saker, men det går ju inte. Allting måste ju få ta sin tid. Jag får ju heller inte glömma att mitt yrke är ju att köra buss. 
 När jag får min ledighet från busskörningen så får jag aldrig glömma att ge mig själv tid för vila och återhämtning. Jag vill så mycket nu och då glömmer man lätt att bara kopplaav och  vara där jag är. Leva i nuet och inte tänka på nånting är ju viktigare än man tror.
 
Idag är det i alla fall skönt att vara ledig och sen har jag tre ganska långa dagar av "bussjobb". Jag kommer då att vara 100% fokserad på jobbet som ska göras denna veckan. Sen kommer ju en period av mycket ledighet, men och då börjar ju allt med ekonomin och andra lite galna grejer. Det är ju naturligvis roligt, men oj vad mycket jobb jag har lagt ner för att komma dit jag är nu. När jag tänker på det så kan jag få en lite känsla av att jag inte är riktigt klok, men i slutändan vet jag att det är värt allt slit. Dessutom har jag inte glömt av att: Röra på mig, äta ordentligt och återhämta mig. Jag har sen länge hittat en bra balans mellan allt jag har att göra om dagarna och dom avkopplande stunderna som jag inte vill glömma av att ta.
 
 


Tisdag (2019 05 21)

Hej! 
 
Vad har jag gjort idag? Inte så jäkla mycket om jag ska vara ärlig. Jag har typ gått runt hela morgonen i min lägenhet utan kläder. Jag tänker att jag ska ta den där duschen, men istället sätter jag mig och bloggar. Jag har skrivit några inlägg som kommer att publiceras nästa vecka. 
 
Vad ska man göra mer idag? Jag tar det lugnt. Dagarna av arbete känns i koppen. Jag skulle aldrig orka med att jobba som jag gör om jag inte slappade mycket under dom lediga dagarna. Jag ska snart hämta lite mat. Jag har fler blogginlägg som jag vill skriva och lägga tidinställda publiceringar på. Jag ska förbereda lite för nästa vecka. Nästa vecka har jag så jäkla mycket som jag bara ska fixa. Det blir liksom Fixa det, fixa det och snabbt vidare på nästa grej för att sen bara sätta det också. Det kommer att rulla som bara helvete nästa vecka. Jag vill vara beredd på allt så jag förbereder ganska mycket redan nu. Mycket sånt blir det at greja med idag. 
Ha en trevlig dag!
 


Myser - Förverkligar -Lever min dröm

Veckan har börjat bra. Massor av saker har idag fallit på plats som sen kpmmer att underlätta för mig när jag nästa vecka ska slutföra det mål jag har med min privatekonomi. Det känns väldigt bra. Jag är så glad för att detta snart är klart.
 
Jag tänker mycket på alla möjligheter till förverkligande av mina drömmar som detta med ekonomin kommer att ge mig. Jag kommer snart inte bara behöva drömma om allt. Jag kan snart leva i min dröm.  Det är faktiskt så bra det är. Det är ju snart också. Jag tänkt på detta mycket dom senaste dagarna, Just nu går jag mest runt och myser och ibland gråter jag lite av glädje.  
 
Det är ju också så att när jag har slutfört och nått målet som jag har med ekonomin , då ska jag ganska direkt efter det träffa coola och snälla Peg Parnevik. Det är ju också något som jag inte kan sluta tänka på. Är det någon gång jag lever i min dröm så är det ju när jag får träffa bästa Peg Parnevik. Det är ju inget snack om den saken.
 
Kombinationen av att jag nu går runt och myser och att jag  vet att förverkligandet av många drömmar nu är något som jag kan börja fullfölja bara om några veckor, plus att jag väldigt snart ska få träffa Peg ...gör ju att jag just nu känner mig mysigt sprallig och mår väldigt bra. Att jag snart kan få leva i min dröm istället för att bara kämpa mot den, är ju något som inte är långt borta nu. Detta känns bara så mysigt och skönt  att tänka på just nu. Jag är så jävla glad! Den glädjen jag känner går inte att beskriva på något bra sätt i ord.  Det är en känsla av att man bubblar över innombords. 
 
 
 


Vecka 21

Ny vecka och man kan väl säga att jag har mycket jobb, men ändå inte på nåt sätt. När jag jobbar så jobbar jag mycket, fast jag har lugn och bra körning.  När jag sen blir ledig så får jag en period av ganska lång ledighet. Ledigheten får jag också ganska exakt under den tidpunkten som jag har tänk att slutföra mitt sk ekonomimål. 
(null)
Idag har jag den längsta arbetsdagen för denna veckan, men mitt i dagens pass så ska jag ha ett sk återkopplingssamtal med min närmaste chef. Arbetsdagen blir ju därför ganska "soft". Man kör några timmar på morgonen, har rast, snackar lite skit och annat med chefen och sen jobbar man lite till. Jag har ju dessutom Vänersnäs under den sista delen av min arbetsdag. Denna måndag har man ju nästan längtat efter. Det är ju en bra arbetsdag i alla fall.
 
 
Annars hoppas jag denna att jag denna veckan bara håller min tänkta budget. Klarar jag det då har sen nått mitt mål med ekonomin som jag har kämpat med i ca 1,5 år. Nu är det ganska exakt en vecka kvar. Det vore ju fan om jag misslyckades nu när jag snart är helt klar. Jag har ju kämpat i typ 77 veckor med att nå målet som jag fixar om jag bara har tålamod i "1 fucking week till". Fan ta mig om jag inte fixar detta.
 
(null)
 


Lite mysigt nöjd nu.

Jag känner mig ganska nöjd nu. Jag har helt plöstligt fattat att jag har så många roliga saker på gång. Mycket ligger bara och väntar på mig. Jag har ju bara ca en vecka kvar till jag når mitt mål som jag har med ekonomin, och sen kan jag dra igång med massor av nya saker som jag har gått och tänkt på alldeles för länge att jag vill fixa. 
 
Men det är ju som sagt en vecka kvar och jag kan egentligen inte riktigt än slå mig till ro och säga att detta med ekonomin är klart nu. Jag måste göra klart ALLT först. Jag skulle inte bli nöjd om jag bara når hit som jag är nu och inte ända in i "mål".
 
Jag är alltså inte riktigt nöjd än, men jag kan ju ändå se framför mig nu att jag snart kan  få göra nånting annat än att bara räkna pengar. Något annat än att köpa och sälja. Lägga undan och investera vidadare. Snart kan jag faktisk köpa saker som jag vill ha och jag kan få uppleva saker som jag har längtat efter. När jag tänker på allt så känner jag mig såklart nöjd nu, men jag vill inte bli 100% nöjd än.
 
Jag håller mig till att vara lite mysigt nöjd. Jag kan gå runt nu och tänka på allt som bara kommer till mig. Nästa vecka blir det bara att jag ska tänka på att inte tjuvstarta med nånting. Men jag har tjuvstartat i mina tankar i alla fall. Det  känns bara bra och mysigt, även om det kanske är lite barnsligt också. Man blir nöjd med sig själv. Man räknar ut vad man ska köpa och så jävla lycklig innombords. Man tänker: Tänk att lilla jag kan osv....
 
Jag får bara inte glömma nu att det är en vecka kvar. Jag måste hålla ihop allt ända in i det sista. Sen känns ju allt som sagt mysigt bra. Den känslan kan ingen ta ifrån mig just nu.
 
 


Söndag ( 2019 05 19)

Fint och soligt är det idag. Riktigt sommarväder. Jag kan väl gissa att i sommar så blir det så där jäkla varmt som det var förra året. Det är nog inget snack om att det blir så. Man får väl hoppas att det sk "samhället" är förbereda på alla problem som kommer med en allt för varm sommar. Man minns ju hur det var förra året. 
 
Ledig är jag. Jag skulle ha jobbat hela den här helgen egentligen, men för ett tag sedan så sökte jag ledigt och fick det. Med tanke på att jag har haft en bra helg som jag känner mig tillfredställd med så är jag glad över att jag slapp jobba denna helgen.
 
Idag har jag varit ute på en långpromenad under morgonen. Det blev den vanliga rundan och jag gick dom hela varvet på 12 km. Jag fuskade inte och tog bussen hem efter några km. Jag kan erkänna att det har hänt, men inte idag. 
Det kändes bra när jag var ute idag i alla fall. Ingenting var jobbigt och jag tänkte mest på hur bra jag har det och hur jag jävla gött det ska bli när jag når mitt sk ekonomimål. Det känns riktigt "nice" med det där. Jag kan väl inte misslyckas nu när jag bara har någon vecka kvar? Det vore ju maximal otur, eller bara jävligt korkat om jag skulle göra något som sen gör att jag misslyckas. 
 
Idag blev det också en middag på "Kopparn" Jag käkade en biff med stekt potatis och lök. Till detta dricker jag en kall cola med citron och is.
Skönt att jag aldrig behöver laga någon mat om jag inte själv vill det. Man går bara ut, får mat serverad, äter gott och mår fint av det.
 
Man har det bra som sagt. Rör på mig gör jag, fint väder är det och jag äter gott och har ett ganska bekymmersfritt liv. Pengarna sitter ju där dom ska snart också. OMG WOW WOW!!
 
Bara jag skiter i alla människor som ger mig dålig energi, hänger med folk som jag gillar att spendera tid med och tänker på att vara rädd om mig så blir livet jävligt gött leva.  
(null)
(null)
 


Laleh - City Of Angels

 


Croatia Open -2019🏓🇭🇷

Chuang Chih-Yuan - Anton Källberg
 
Tomislav Pucar - Kristian Karlsson
 
 
Kristian Karlsson - Anton Källberg


Skön ledighet igen😊

Skönt är det när man är helt ledigt i två dagar.  Det blev en lång dag igår. Mycket jobb, mycket tänkande och jag var jävligt rastlös. 
 
Jag skrev ju ett inlägg igår som i det stora hela handlade om hur tufft det nu kändes att kämpa med ekonomin. Det är ju bara lite kvar innan jag når mitt mål, men det sista man ska göra är alltid det svåraste. 
 
Fast efter jag hade skrivit det där inlägget så kändes det efteråt mycket lättare. Tänker man lite logiskt på vad jag skrev så skulle det ju bli ännu tuffare för mig att nu börja kämpa på med ett nytt mål, samtidigt som jag skjuter ekonomimålet framför mig. Det kommer att bli svårare att fixa andra saker av allt jag vill göra om jag inte har ekonomin som jag vill ha den. Dessutom känner jag att jag ändå måste fixa detta med ekonomin någon gång. Jag kan inte bara skita det, göra något annat och "läcka" pengar så in i helvete som jag under en tid har gjort. Det enda rätta för mig är att slutföra detta med ekonomin. Det är bara att köra nu och på något sätt så känns detväldigt enkelt. Något annat än detta just nu, blir så mycket svårare att fixa. Det är logiskt sätt alltså bättre och lättare att bara slutföra ekonomigrejen på det sätt som jag har planerat sen länge. Allt blir ju bara så sjukt mycket lättare sen. Även om det sista som jag ska göra känns svårt, så är allt annat ännu svårare. 
 
Idag?
(null)
Jag har precis vaknat och är väl lite yr i skallen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med denna dan. Bara vara är inte fel det heller. 
 
Ikväll är det ju ett musikprogram på TV som många andra människor kommer att titta på. För min del har jag lovat mig själv sen länge att aldrig kolla på varken den Svenska " Mellon"... och det blir ju absolut ingen Eurovision ikväll. Blä fan för det😝
(null)
 
(null)
 
   


Jag vill - Jag vill inte

Det sista är alltid det svåra. Så känner jag ofta när jag ska försöka fixa något. Man kan kämpa hur länge som helst med vad som helst. Jag sätter upp ett mål och allt sitter klockrent av sånt man måste fixa för att i slutändan lyckas nå det mål man sätter upp. Så känner jag ofta, men när det gäller att verkligen nå målet och göra det sista som man behöver göra, då är det så jäkla svårt. Jag behöver bara falla över "mållinjen"..och det borde ju vara lättare än att tex klara av att kämpa sig fram i 1,5 år till den där "mållinjen"
 
Ekonomimålet är snart på plats. Det handlar om mindre än två veckor nu. Jag tror fortfarande på att jag klara detta, men jag vill ju så mycket annat nu än att hålla på med dom där jävla pengarna. Ekonomin rullar bra. Det har den gjort länge, men jag har inte kunnat dra nytta av det för jag har känt att jag måste "täppa till alla hål" som ommer att läcka som fan i framtiden om jag inte täpper till dom nu. Så är det ju. Hål läcker ju om man inte täpper till dom och jag vill inte bränna läck. Men jäklar vad tufft det känns nu att fortsätta med detta. Jag vill så mycket, men hålet är fortfarande för stort för att jag ska kunna göra nått annat än att fortsätta med att "täppa till". Det börjar bli jobbigt nu igen. Jag vill inte hålla på med detta längre och det är jobbigt at gå emot sin egen vilja.
 
Samtidigt vet jag att jag skulle ångra mig om jag gör nånting annat som sen gör att jag inte kan nå mitt ekonomimål i slutet av maj. Det är ju egentligen det jag vill, men på nåt sätt går jag ändå emot min egen vilja just nu. Hur jag än vänder och vrider så blir allt så jäkla jobbigt...och det lär nog kännas så till jag har nått mitt ekonomimål. Jag hatar denna känslan som jag har just nu, även om jag älskar känslan av att lyckas med saker som jag har kämpat länge med. 
 
 


Champions League - 2019

Dimitrij Ovtcharov - Jens Lundqvist


Croatia Open - 2019

Anton Källberg/Truls Moregard - Marek Badowski/Patryk Zatowka


Färdig för denna veckan.

Då var denna veckan över också när det gäller allt jobbande. Jag har ju inte jobbat så många dagar. Måndag, tisdag och idag har jag kört på. Det har varit långa pass, men väldigt lugnt. 
 
Jag sökte också lite ledigt. Ledigheten ville jag ha i slutet på maj och det var inga problem att få det denna gången heller. Det kommer alltså fler veckor ganska snart där man har färre dagar av jobb och mer skön ledighet. 
  (null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 


Det gör gott att ta en promenad❤️

Jag har varit ute på en kort kvällspromenad. Jag tänkte strunta i det, men så tänkte jag bara att detta med att röra lite på sig gör ju mig gott❤️. 

Tanken var att jag  skulle se mer på TV ikväll och jag ville inte missa nåt. De finns mycket jag vill se ikväll. Men TV-program kan man ju alltid titta på i efterhand och TV-tittande ska liksom inte var ett skäl till att jag inte ska gå ut och röra på mig. 

Jag ska ju också jobba en "megalång" dag imorgon och då känns det bättre med att jobba på när man kvällen innan har varit ute på en promenad. 

(null)

(null)

(null)
(null)

Känner stress och vill tagga ner.

Jag är ledig idag med. Jag vill få så mycket gjort idag och det gör mig lite stressad. Jag har svårt att bara chilla, men jag får försöka "tagga" ner lite. Hela morgonen har jag typ grejat i 180 km. Stressen gör att jag glömmer av vad jag precis har gjort eller vad jag skulle göra. Jag slarvar också samtidigt som jag springer fram och tillbaka med saker, eftersom jag som sagt glömmer att fixa något när jag påbörjarde något. Typ: Jag grejar med en sak, ger mig på en annan sak och sen kommer jag på att allt inte var riktigt klart med den första saken. Sen när jag rättar till den första saken, då är jag ju samtidigt inte klar med den andra saken och helt plötsligt står jag med två ogjorda saker som jag vill få fixade så fort som möjligt, men allt tar bara längre tid eftersom jag är stressad och slarvig. 
 
Jag jag har varit "nertaggad" i några timmar nu. Vid lunchtid tog jag en runda på stan och jag stannde till lite i centrum för att lyssna på Liberalernas partiledare, Jan Björklund. 
(null)
Jag har ju redan röstat och jag kan väl inte säga att jag har ändrat mig efter att bl.a hörde Jan tala idag. Men det kan ju vara intressant ändå, även om jag är säkrare än någonsin på att det är Kristdemokraterna som gäller för min del. 
Det är annars fint sommarväder idag. Då trivs jag som fisken i vattnet. Om solen springer ifrån mig...då springer jag efter den.
 
Lite mat har det också blivit. Jag gick till "Kopparn" idag och hämtade en "pytt".Jag glömde ta med mig plånboken så det blev att jag handlade den där på krita, gick hem och käkade, för att sen gå tillbaka till "Kopparn" och betala min lunch. Jag vill alltid göra rätt för mig liksom. 
 
Jag har lite tvätt som jag just nu håller på med i tvättstugan. Innan jag skulle börja tvätta idag så vek jag ihop den tvätt som jag hade tvättat förra gången som jag hade tvättstugan. Sen samlade jag ihop all min smutstvätt så typ låg utpritt i hela lägenheten och nu kör jag några tvättmaskiner igen. 
 
Imorgon ska jag jobba som fan!  Nu får det bli ganska avspänt och lugnt resten av denna dagen. Jag orkar inte mer  och jag tänker inte stressa sönder och köra skiten ur mig heller. Någon måtta får det vara. 
 
 


Stiftelsen - Sov med änglarnaOnsdag (2019 05 15) ☀️💖

Ledig är man igen och idag har varit ute på en promenad under förmiddagen. Det blev 12 km och den promenaden kändes ganska bra. Jag är ju mer igång med detta igen. Jag har ju varit fredag, söndag, måndag. Känslan av att vara igång och gå ganska regelbundet gör att det käns bra och skönt att vara ute. Dessutom är det ju fint vårväder också. 
(null)
(null)
 
Det blir nog en ganska lugn dag detta. Jag får väl vila mina ben lite. På jobbet har jag ju suttit still i bussen i många timmar per dag. Det gör att jag blir stel i benen. Promenaderna dom senaste dagarna gör ju att jag har fått träningsvärk. Enda som finns kvar att göra med mina ben är väl att vila dom. 
Ha en trevlig dag!
 
 


Ledig och promenad😊💛☀️

Skönt att veta att man har två lediga dagar. Nu är jag ute på en promenad. Det ser ut att bli en fin dag☀️ Jag mår skitbra!! 
(null)

(null)OJ OJ!

Oj!
 
Det är grejande från tidig morgon till sen kväll. I två dagar nu så känns det som jag inte har pausat och slappat överhuvudtaget. Jag är uppe tidigt på morgonen. Jobbar som fasen och sen grejar jag när jag kommer hem också. Oj oj...
 
Igår:
*Jobbade klockan 05:22-17:28
* Handlade i mataffären
*Tog en kvällspromenad 
*Körde soptunnor (Det är ju min sopvecka)
*Bloggade 
* Vek tvätt
 
Idag 
Jobbade klockan 06:37-19:03
* Körde tomma soptunnor.
* Bloggade
*Svarade på mail.
 
 
 
 


Pengarna - Grejer på gång - Peg

 
 
Bäst i världen...Inte bara pengar.

Mycket känns bra nu. Ekonomin går ju i en rasande fart mot mitt mål. Allt jag vill få ordning på faller på plats och det är inte bara pengarna nu som jag börjar falla på plats. Många saker som jag vill uppleva eller köpa när jag når målet med ekonomin börjar också bli så klara att jag vet att jag bara kan fixa dom när jag vill.  Bara jag fixar eknomin som jag vill ha den så kan jag nästan direkt efter det bara sätta igång och bränna pengar på ett flertal saker av sånt jag har tänkt länge på att jag vill köpa och uppleva.
 
Mycket går väldigt fort nu. Alla små delmål som jag har med ekonomin fixar jag utan att jag egentligen behöver göra så mycket. Saker som jag har på gång i sommar, höst och till vintern börjar jag också få gabnska bra koll på. Dessutom kommer jag på mer saker som jag vill göra efter denna månaden och jag tittar lite i "smyg" på dessa saker också.
 
Det känns bra nu och även om detta första halvår inte har varit så överdrivet rolig att ta sig igenom så tror jag att andra delen av detta året kommer att  bli hur kul som helst att vara i. Jag kan ju i alla fall vid några tillfällen leva i min dröm och det kanske redan börjar innan denna månaden är slut. 
 
(null)
(null)
 
 
 
 


Dimitrij Ovtcharov - Jon PerssonKvällspromenad.

Jag trodde inte jag skulle orka bry mig, men när jag kom hem efter en lång dag av arbete så kände jag för att ta en kortare kvällspromenad. Det blev en runda på 3 km och nu känns det bara bar att jag faktsikt tog mig ut. Det var ju fint väder också. Detta bidrog säkert till att jag motiverades till att gå en promenad ikväll.
 
BILDER FRÅN KVÄLLENS PROMENAD
 
 


Top 10 - VM 2019Vecka 20

Hej!
Ny vecka igen! Jag vill ju bara att dagar och veckor går fort nu. Jag vill först och främst att jag ska komma till den dagen i maj där jag når det målet jag har med ekonomin. Jag gör inte det denna veckan, men det känns bra att det har blivit en ny vecka eftersom jag är så nära att nå målet nu.  

Denna veckan har jag mer lediga dagar än vad jag hardagar med jobb. När jag jobbar så har jag pass som känns ok eller väldigt bra att köra. Jag har egentligen ingen körning denna veckan som jag inte gillar.  

Annars får man väl se vad som händer i veckan. Jag vill ju vara grymt fokuserad på nuet. När jag lever i nuet då mår jag ju samtidigt som bäst. 

(null)
(null)

(null)


En kortare promenad.

Jag var ute på en kortare kvällspromenad och jag kom precis hem från den. Jag kände att jag ville ha rört på mig lite mer än vad jag har gjort under mina lediga dagar. Jag gick en promenad på 8 km i fredags, men annars har jag inte rört mig ett skit. Jag har massor av jobb på måndag och tisdag. Då lär jag inte orka bry mig.
 
Därför kändes det nödvändigt att bara ta en liten runda ikväll. Man rensar tankarna och typ bara är glad över att jag mår bra och att jag ser ljust på framtiden. Jag har så mycket som jag vill göra och jag har massor med saker på gång. Jag kommer att kunna göra så mycket, om jag själv vill det. Allt detta känns naturligvis väldigt bra. 
När jag var ute på min runda så lyssnade på på en dokumentär som handlade om Carl-Eric Björkegren. Finansmannen som försvann. 
 


Allt känns fortfarande ganska bra.

Jag har haft en bra och lugn helg. Jag tycker det eftersom jag har lyckats kontrollera mitt sprande av pengar så bra. Min vilja att göra mer för pengar än vad jag kan har funnits där, men att jag vet att jag får ut så mycket mer på att bara ha tålamod och vänta tills att jag får loss alla pengar. Målet har jag klart för mig och jag känner mig just nu säkrare än någonsin på att jag fixar detta. Bara för några dagar sen tvivlade jag ju lite på mig själv, men under denna helgen fick jag ändå bekräftat för mig själv att jag kan styra mig själv mot dom mål jag sätter upp och jag har inga problem med att jobba mot dom, även om kroppen vill något annat. Jag tappar liksom inte skallen helt och flippar ur. Jag har huvudet med mig hela tiden och ett mål som jag har haft sen länge är ju att göra sånt som känns mer rätt att göra. Tänker jag på tidigare fel som jag har gjort och inte gör om dom, så kan jag bara komma till slutsatsen att så länge jag inte gör om samma misstag, så gör jag sånt som är mest rätt för mig att göra.  
 
 
 


Dagarna går.

Dagarna går och för varje dag är jag glad över att jag håller min budget. Jag kämpar med mig själv dygnets alla vakna timmar för att jag inte ska omöjliggöra det mål jag har med min ekonomi.Jag vill ju för mycket hela tiden. Igår kändes det ändå ganska lugnt. Jag blev trött ganska tidigt och jag kröp då ner i sängen och somnade ganska omgående. 
 
När jag nu vaknade upp denna lördag så var jag bara ganska nöjd över att jag fortfarande kan lösa mitt sk ekonomimål. Vägen till målet har varit ganska lång. Jag har en bit kvar innan jag är framme, men har jag tålamod och bara låter dagarna gå så kommer jag fram till målet om ca 2 veckor. 
 
Det är värt att kämpa med detta. Jag får ut så mycket av det sen, oavsett om jag tjänar eller bränner pengar.  
 


Nittaku Pongcast - April 2019Fredag (2019 05 10)

Jag har haft en ganska lugn fredag. Eller det kanske är så att jag inte orkar göra så jäkla mycket efter denna arbetsveckan med 4 dagar av jäkligt mycket jobb. Jag har ju liksom jobbat in denna fredagen. Igår fick jag dessutom jobba över. 
 
Idag blev det ändå en promenad på ca 8 km. Jag har inte varit ute på en långpromenad sen förra fredagen. Jag kände bara att jag var tvungen idag. Rundan kändes väl inte bra. Det känns bättre med promenader när man inte tar så långa viloperioder mellan varje runda. En vecka med vila från promenader är för mycket för att den första promenaden efter det ska kännas bra. Men efter man har avverkat en Powerwalk eller en långpromenad så känns det ju ändå alltid bra i kroppen efteråt. Detta som man känner efter en runda motiverar ju mig till att ändå fortsätta med mina rundor. I helgen blir det säkert minst en till i alla fall. 
Jag har också varit och förtidsröstat idag. Jag kommer inte att veta mer om något vecka vad jag vill rösta på och jag bestämde för att rösta på KD. 
 
Jag röstade ju på KD i riksdagsvalet. Det kändes bra den gången och jag har inte ångrat det nu. Jag känner att det var helt rätt och jag hade ångrat mig om jag hade röstat annorlunda. Detta är jag säker på och då känner jag nu att det inte finns någon anledning att rösta annorlunda  när det är val till Europaparlamentet. Jag satte också ett litet kryss på Sara Skyttedal. Jag tycker hon verkar duktig och sen hur det egentligen är med den saken, det vet jag ju inte så mycket om. Jag går mest på min magkänsla och den brukar det inte vara något fel på. KD är rätt för mig ..och så fick det bli.
(null)
 
Detta var min morgon och eftermiddag. Jag får se vad jag hittar på i kväll. Jag känner för att gå ut och röja lite, men kan jag verkligen göra det utan att spräcka mitt sk ekonomimål? Det är sjukt jobbigt och kämpa med detta nu. Jag vill så mycket annat än att bara tänka på pengar.. I slutändan vet jag ändå att det kommer att vara värt allt slit och tålamod. Jag hoppas fan att jag fixar detta, men jag börjar tvivla på mig själv nu. Det känns ju så typiskt att när man egentligen snart är klar, då känner man mer än någonsin att man vill ge upp. Jag ska klara detta ändå, oavsett om jag tänker att jag helst bara skulle vilja skita i detta mitt ekonmimål.
(null)

(null)
 
 Gammal - Sånger från förut.

 


Veronica Maggio💖💖

 
(null)
 


VM 2019 - TOP 5 Forehand ShotsALLT känns bra❤️

Då var man färdig med jobb för denna veckan också. Skönt ska det bli få vara ledig några dagar och sen vet jag ju också att jag är ledig ganska mycket nästa vecka. När jag ska jobba så har jag ganska bra pass. Jag har haft bra pass under denna veckan. 

Allt känns ju därför bra...och det är ju så det ska vara, oavsett om man kör buss eller är ledig. 

(null)(null)

Säger man så eller så?

 
 
 


Snurrigt i huvudet - Pratar med snurret kvar.🌪

 
 
 


Snapchat💛Mån -Tis 💙💚


(null)
(null)

(null)
(null)
(null)

(null)God morgon 💛

(null)

(null)Vad ska man rösta på?

(null)
Jag kan bara gå rakt på sak. Jag vet inte ett skit hur jag ska rösta när det nu är val till Europaparlamentet. Hur ska man få grepp om den frågan? Jag vill nog gå och rösta och inte bara skita i det, men det känns ju som man bara går till vallokalen och chanser. 
 
Jag kollade på detta klippet  Jag tror ändå inte jag vet vad jag ska rösta på. Jag blir liksom inte klokare ju mer jag försöker lära mig. Jag kanske har en aning om vilka frågar jag vill att själva EU ska jobba för, men jag vet inte ett skit vad jag ska rösta på för att jag sen ska veta att det jag röstar på just är en röst för sånt som jag vill att EU ska verka för. 
 
På något sätt känns det ju lättare att bara skita i valet. Jag vet ju ändå inte vad jag röstar för när jag väljer att rösta på nånting. Ju mer jag försöker läsa på...ju mindre vet jag om vad som är rätt för mig att rösta på. Förvirringen för mig är total!!
Hmm...🤔
 


Mera bilder, fast nu räcker det.

(null)
Jag fick hem en packe med bilder igen. Jag har ju den senaste tiden rensat flera minneskort och min telefon på bilder. Jag har också plockat ut och gjort en del fotobeställningar för att de finns en hel del bilder som jag vill sätta i gamla hederliga fotoalbum. 

Jag gör inte fotobeställningar på alla bilder jag tar. Jag minns dom första åren när jag bloggade. Då sparade jag alldeles för mycket bilder. Jag ville knappt radera nånting. När sen rensade mina minneskort för att dom var fulla med bilder så fyllde jag ju flera fotoalbum på en enda beställning.  

Nu raderar jag betydligt fler och jag ska inte spara speciellt mycket mer bilder i framtiden heller. Jag lägger dom ju på min blogg, Facebook och Instagram. Dom finns ju där och det räcker. 

När jag i framtiden gör fotobeställningar så blir det på ett fåtal bilder, och dom är då från någon utlandsresa eller om man träffar en kändis. Typ sånt. Vissa minnen vill man ju föreviga genom att plocka ut bilder och ha i ett fotoalbum som står i bokhyllan. Men även när det gäller dessa fina sk minnesbilder så kommer jag ändå inte att göra fotobeställningar på alla bilder som jag tar när jag tex är ute på en resa eller hänger med någon kändis. Det får räcka med dom allra bäst bilderna från dom roligaste upplevelserna liksom. Sen finns ju som sagt ändå mycket på alla möjliga sk sociala medier. 

Jag kommer även i framtiden att beställa bilder som jag sen vill sätta i album eller rama in. Men jag kommer att radera dom flesta bilder som jag tar. Jag kommer att ta mycket bilder, men i grunden gör jag ju bara det för att ha till inlägg till min blogg. Känner jag sen att jag vill lägga bilderna jag har tagit på Facebook och Instagram så gör jag det. 

Jag gillar att greja med mina bilder och jag har album som jag inte är fulla med bilder, men jag har nu kommit över den där spärren där jag känner att jag måste spara så mycket. I framtiden blir det mer: Använd bilden till bloggen, lägg upp den i andra sociala medier om du känner för det, men bara jag skickar (raderar) bilder åt helvete. Lite kommer jag att sätta i album framöver också, men väldigt långt ifrån alla. Det finns liksom ingen mening med det, även om jag tycker att det är lite mysigt att ha bilder i gamla hederliga fotoalbum. 
(null)

(null)

Vecka 19

Hoppas att denna veckan kommer att kännas betydligt bättre än den förra. I torsdags tog ju rastlösheten över min kropp och även om det inte direkt hände något pga av detta så var det jobbigt att behöva känna av det så mycket som jag gjorde.
 
Jag var ju ledig mycket förra veckan, men jag känner  att jag inte riktigt fick ut max av den ledighet jag hade. Jag skiter väl egentligen i det nu. Det enda som gäller för mig är att jag håller min budget och i slutändan lyckas få min ekonomi som jag vill ha den. Jag kan inte göra så mycket annat, så rastlösheten får väl finnas där tills fan själv kommer och trycker bort den. Jag tänker ändå inte låta rastlösheten förstöra något för mig. I alla fall inte mitt sk ekonomimål. När det nu har blivit en ny vecka så ligger jag där som jag har räknat med hela tiden att jag ska vara med ekonomin. Det känns bra och då låter jag det bara vara så nu. 
 
Ny vecka med mycket mer busskörning igen. Det känns väl på ett sätt bra att man får tillbaka dom vanliga rutinerna igen. Man blir så snurrig i huvudet när man har veckor med  mer ledighet än man har jobb, även om det naturligvis är "gött" att vara mycket ledig. Jag har 4 dagar av jobb nu. Ganska långa pass, men för det mesta är det bra körning. Jag vet inte hur mycket annat jag kommer att orka med denna veckan. Jag får jobba på och sen får jag väl se vad jag gör mer. Jag tänker att jag ska ta en kortare promenad efter jobbet, under dessa 4 dagar som jag nu har massor av jobb. Men det där ska jag nog inte bestämma mig för redan nu att jag ska ta mig ut på. Jag får ta en dag i taget och leva i nuet. När jag kommer hem från jobbet varje dag så får jag se då vad jag känner att jag orkar med. Men jag vill i alla fall röra på mig mycket denna veckan. Jag var dålig på det förra veckan och jag vill inte bara skita i det där med att tex gå promenader. 
 
Avslutar med några bilder som är allt och inget... och så får ni ha en bra vecka. Glöm inte att vara rädda om er. Kramelikram.
 
 


Denna veckan och nästa vecka.

Babbel om denna veckan och lite babbel om nästa vecka. Bla bla bla...
 
 
 
 
 


3 tips från J-O WaldnerJag får inte glömma att vara i nuet.

Hej!
Jag har varit lite seg dom senaste dagarna. I torsdags kändes det jobbigt. Under kvällen drabbades jag av så mycket rastlöshet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Först nu känner jag att jag liksom är tillbaka på banan igen. Jag tror att jag har börjat tänka lite för mycket på att det ekonomimål som jag har snart är fixat. Jag tänker: Nu är jag nära eller nu är jag rätt säker på att jag fixar detta. Det är ju "bara" några veckor kvar. Sen får jag ju den ekonomi som jag vill ha, och som jag också tidigare har haft. 
 
Men allt detta är ju inte nu. Det kommer sen, men att jag funderar på allt detta nu gör just att jag tappar här och nu. Då kan man också snabbt sabba för sig eftersom jag redan nu börjar tänka att det är klart. Jag har i alla fall tänkt tankar som jag inte skulle tänka om jag hade varit 100% fokuserad på nuet. Det sista man ska göra är oftast det svåraste när man har satt upp ett mål.
 
Jag gillar inte när jag börjar tänka så. Jag blir bara stressad. När jag känner mig stressad då försöker jag ofta gå händelserna i förväg. Jag blir slarvig och stress eller rastlöshet tar lätt över min kropp. 
 
Jag måste fortfrande ha tålamod. Det är några veckor kvar tills jag kan säga att jag är klar och nöjd med min ekonomi. Jag når inte målet förrän senast i slutet på maj. Det är inte mycket kvar nu, men det är fan inte klart än. Jag måste fortsätta fokusera på nuet och inte falla tillbaka och greja mindre bara för att jag är nära eller tror att jag lätt kommer att fixa detta nu. Jag tror på att jag klarar av det, men jag har inte gjort det nu. Det är nuet som gäller. I nuet grejar jag som bäst. I nuet mår jag också som bäst. Jag får inte glömma av nutiden, oavsett hur nära framtiden jag än är.
 
 


Mamma❤️❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)Besökte mammas grav.

Jag har varit i Uddevalla idag under förmiddagen. Jag ville besöka mammas grav. Jag har haft lite som en princip sen mamma begravdes 2017 att jag ska besöka graven en gång per årstid. Detta var vårens besök alltså. 
 
Jag har egentligen inget behov av att besöka mammas grav. När jag nuförtiden besöker graven så är det mest för att jag vill se så det ser fint ut.
Jag inser ju vid varje besök att det ser fint ut och jag ska nog framöver släppa på det där att jag ska besöka mammas grav en gång per årstid.
 
Jag vill däremot inte sluta besöka mammas grav helt, men jag behöver inte längre ha det som ett krav på mig själv att jag ska besöka graven minst 4 gånger per år. Jag ser ju att graven sköts av andra än mig och oavsett om det inte skulle vara någon som ser till mammas grav på flera månader så kommer det ändå att se väldigt fint. Gräsmattorna som ligger runtomkring gravarna på kyrkogården sköts ju av människor som jobbar där och då räcker det för att det ska se väldigt fint ut. Vila  i frid mamma❤️
(null)
 
(null)
 


Ångrade mig - Ångrar mig inte.

Jag satt uppe ganska länge i natt. Jag skrev ju ett blogginlägg som jag ville få färdigt. Massor med tankar som jag bara ville få ur mig. 
 
Jag kände annars igår kväll att jag hade velat gå ut. Slappa med roligt folk på något trevligt uteställe och sen gå hem och lägga sig tidigt på morgonen dagen efter. Jag tänkte mycket på det igår kväll, men det blev aldrig något. Istället satt jag uppe och skrev på ett blogginlägg om lite galna saker som jag har gjort och bränt mycket pengar på. Jag ångrade sen att jag inte bara att fixat mig för kvällen och gått ut.  
 
Samtidigt vet jag till 100% att jag skulle ångra idag om jag hade haft en utekväll igår och kommit hem natten till idag. När jag tänker så, då var det naturligtvis rätt att inte gå ut. Sen kanske det inte var så bra att sitta uppe till kl 02:03 och blogga. 
 
 
Det var väl helt enkelt rastlösheten som spelade mig ett spratt igår, men jag lyckades ju hantera den på ett sätt som i alla fall gjorde att jag inte sabbade det ekonomimål som jag nu bara har några veckor kvar av att ha tålamod med.
 
 Ibland känns allt helt galet, men....

Jag gör ibland saker där jag i efterhand ofta får höra att jag typ inte är riktigt klok som lägger så mycket pengar på en viss grej när jag istället kunde få någonting annat som hade varit mycket bättre att lägga mina pengar på. De många lätt glömmer när man säger detta till mig det är ju att jag inte har något direkt i min vardag som kostar speciellt mycket pengar. Mina fasta utgifter är inte så stora. Jag har inget hus och ingen bil. Jag har inga barn och jag har inga direkta skulder som slukar några stora pengar. Jag jobbar heltid och får ut en lön som jag mer än väl kan leva på. Dessutom drar jag in extrapengar på ett flertal olika saker, varje månad. Stundtals så kämpar jag hårt för att få loss pengar så att jag sen kan få möjligheten att fullfölja dom drömmar jag har. 
 
Min vardag har ungefär sett likadan ut sen jag började jobba med busskörningen. Och mitt liv har egentligen inte förändrats nånting under dom åren som jag tex har haft denna bloggen. Däremot har jag ibland bara tagit mig bort från min vanliga vardag, och då gjort saker som många gånger har kostat  mycket pengar. Det nekar jag inte till, men under större delen av ett år så lever jag ju ett helt vanligt liv som vem som helst. Jag skulle däremot inte kunna göra mycket av dom grejer som har gjort när det handlar om sånt som är utöver det vanliga i mitt liv, om jag skulle ha ett sk vanligt liv med tex hus, bil och familj. Då hade jag nog med största sannolikhet levt det vanliga livet typ 10-11 månader per år, och kanske bara gjort något utöver det vanliga när jag tex har min semester. 
 
Jag ser idag min möjlighet att fullfölja alla dom drömmar som jag nu har. Jag tycker det är vad livet handlar. När jag under åren har gjort saker som för mig är lite utöver det vanliga så har jag nog idag insett att många grejer av sånt jag har upplevt och har gjort, har säkert varit drömmar för mig, även om jag inte tigigare har sett allt jag har gjort som drömmar som jag förverkligat. Jag har ju också varit med och mycket saker dom senaste åren som nu efterhand känns hur galna som helst. Att jag som ändå är en ganska vanlig kille och lever ett  vanligt liv har fått uppleva saker som jag bara hör om att folk som typ har sjukt mycket pengar får uppleva känns ibland (när jag tänker på allt)  som helt galet. 
 
Ett exempel på en galen upplevelse som jag har haft är när jag en  gång var i Stockholm och träffade några ganska kända personer ute på ett ganska känt uteställe. Vid det tillfället kom det fram en kille och hälsade på mig som jag mycket väl kände igen. Han sa att han läste min blogg regelbundet och de jag visste om denna killen det var att han hade mycket pengar och var framgångsrik i det jobbet han hade. Han hade kläder på sig som kostar totalt lika mycket som typ 20 andra killar normalt har på sig under en utekväll. Han hade en  klocka på armen som hade ett värde på 320 000 kr.  Under kvällen visade han mig också bilder på sin bil som kostar typ över 1 miljon. Då när jag träffade honom tänkte jag inte så mycket på det, men i efterhand så kan jag ju tycka att det är helt galet att lilla jag har en blogg som en sådan person som han säger att han läser.
 
Jag kan tänka ibland att jag gör och har gjort helt galna grejer. Jag gör och har gjort saker som är utöver det vanliga. Jag har totalt skänkt ca 90 000 kronor till Musikhjälpen. Räknar jag jag med vad resor och hotell har kostat när jag gjort dessa saker så kanske det totalt blir 100 000 kr. Det är inget jag ångrar. Jag har många gånger fått träffa personer som jag ser upp till och många gånger har det också varit så att jag har fått ut mer av det än vad jag hade räknat med innan. Dessutom har ju pengarna gått till bra saker.
 
2011 spenderade jag 120 000 kr på resor och detta var en dröm som jag länge hade haft. Jag ville göra minst 3 utlandsresor, till olika länder, under ett och samma år. Jag gjorde 4 resor och när jag sen kände att jag hade mycket mer pengar kvar än vad jag innan räknade med att jag skulle ha, så valde jag att "tagga" upp till Stockholm och bränna en hel del cash där.
 
Genom åren har jag gjort mycket som för mig är utöver det vanliga och när jag tänker på mycket i efterhand så känns del saker helt galet. Vissa saker är jag inte säker skulle jag nog inte vilja göra om idag, men samtidigt ångrar jag inte direkt nånting.
 
 Men mitt vanliga liv är ju ändå ett väldigt enkelt liv. Det enkla livet vill jag ha och även om jag ibland gör galna grejer och bränner sjukt mycket pengar, så vill jag alltid tillbaka det där vanliga. Är jag för mycket uppe och "flyger " och inte kryper tillbaks i "myllan" så skulle jag nog bli alldeles slut, både fysiskt och psykist. Jag vill hela tiden landa och lämna den stunden då jag har är uppe och "flyger" för en stund. Jag vill leva ut mina drömmar, men i mina drömmar ingår också att jag vill leva ett helt vanligt liv och må bra i det. Under större delen av ett år så är det ju det "vanliga" livet som jag lever. Jag vill leva ett liv utan att känna press och prestationsångest. Jag skulle aldrig vilja ha ett liv där jag varje dag gör saker utöver det "vanliga". Det skulle bara få mig att må dåligt.,.och mår jag dåligt då spelar ju typ ingenting annat någon roll längre.
 
När jag ibland är i mitt sk vanliga liv så händer det ganska ofta att jag ser någon på TV, hör någon på radio, hör någon i en podd eller läser om någon i tidningen som jag har träffat en eller flera gånger. Jag kan lätt säga att detta händer flera gånger i veckan och räknar jag med den tiden då jag höll på med pingisen som mest så upplever jag att jag hör och ser hur många personer som helst som jag mer eller mindre har haft med att göra i mitt "pingisliv". Massor med gånger känns det ofta konstigt och lite förvirrande när jag hör eller ser alla dessa människor i olika sammanhang. Att jag så ofta blir påmind via  sociala medier...eller dom vanliga mediern att jag har träffat  den och den personen känns ofta väldigt konstigt. Ibland känns det också lite vemodigt att tänka på dom gångerna. Jag vet ju att jag mer ska tänka nuet och framåt och inte så mycket tillbaka. Men jag blir ju ofta påmind om det som har varit på ett eller annat sätt och det är nog  svårt för mig att då i alla fall bara slå bort och inte tänka tillbaka alls. 
 
Jag kommer i framtiden att göra mer galna grejer och bränna mycket pengar på saker. Jag kommer att träffa fler personer som sen aldrig bara kan glömma. Sånt är blir väl livet? Många kommer sen fråga mig hur jag kan lägga så mycket pengar som jag kommer att göra på den ena eller andra grejen. Jag kommer att även i framtiden få höra att jag gjorde fel och att det det var oklokt och ogenomtänkt.
 
 Men det är ju så att det vanliga livet vill jag ju bort ifrån ibland. Jag mår bra av att vara uppe och "flyga" lite. Bara jag tänker på att jag snart ska landa igen och återgå till mitt vanliga liv så kan jag inte må något annat än bra av att fullfölja dom drömmar jag har. Jag har ju inte: hus, egna barn och bil. Då finns utrymme för att lägga pengar på annat.  Jag har just nu en lista på ca 10 punkter som handlar om saker jag drömmer om att få fixade. Jag ska göra allt jag kan för att kunna fullfölja allt som jag nu har på denna lista, vilket i sig är en dröm för mig. Det  handlar  om flera hundra tusen kronor, om man räknar samtliga 10 punkter. Varje punkt på min lista kan man ju kalla för en "deldröm", men min stora dröm är att kunna fullfölja  allt på min lista. 
 
 
(null)
(null)
(null)

en är det ju änå så att mitt vanliga liv är det liv jag för det mesta kommer att leva. Det glömmer jag aldrig. Ja,g vill ju leva livet som det faktiskt är. Jag tänker aldrig bygga luftslott eller försöka hålla uppe en fasad utåt sett som kan typ lätt kan rasa när som helst. Jag är gärna ute och flyger ibland, men jag får aldrig glömma att jag ska landa snart igen. Livet har man ju på jorden och inte uppe i himlen.
(null)
 

Skapar nytt blogginlägg

(null)

(null).

(null)
(null)
(null)
   (null)

 
(null)
 
 Massor med jobb 🚌

(null)
Idag ska jag jobba. Första och enda dagen av busskörning som jag har under denna veckan.

 Rätt "soft"vecka, men idag får jag jobba tufft och jag har känslan av att jag inte kommer att ha en helt problemfri dag. 

Fast med problem så finns det lösningar och gör jag fel så vet jag ju vid det här laget att jag lär mig förbannat mycket på mina misstag. 
(null)
 
 Detta är roligt som fan att planera!

Jag ska ju träffa Peg Parnevik inom en snar framtid. Det blir att hänga med Peg och hennes crew, backstage under något av alla hennes gig i sommar. Detta är något jag verkligen längtar efter! Det ska ju bli så jäkla kul att få träffa Peg igen. 
 Jag vet inte vilken stad jag ska välja och precis alla gig-datum har man ju inte släppt än, men jag kommer väl på vad jag vill när jag vet allt och har vänt och vritt på alla dessa datum och platser för alla gig som jag kommer få välja på.
 
Det är roligt som fan att bara sitta här och planera detta! Jag har haft mailkonversation med Pegs kontakt. Hon är den som ska hjälpa mig att styra upp detta som från början var en "Musikhjälpengrej" som jag budade hem under Musikhjälpenveckan 2018. 
 
Tänk va kul det kommer att kännas den dagen då jag verkligen ska få uppleva allt också! Det är ju aldrig tråkigt att hänga med coola och bästa Peg Parnevik. 💥💥🔥🔥 Dessutom har jag sett andra personer som jag känner igen och som  verkar ingå i Pegs crew när hon ska ut på turné i sommar. Jag får förmodligen träffa fler grymma artister och annat roligt folk när jag ska göra denna grejen. Snacka om att jag är full av förväntan nu. Detta blir nog hur coolt som helst, och en grym upplevelse för mig. 
 
 
 


Onsdag (2019 05 01)

(null)
Det har varit en bra dag. Skönt att vara helt ledig även denna dag. Hade det inte varit en röd dag så hade jag säkert jobbat med busskörningen. 
 
Jag har fått ganska mycket gjort idag. Det känns bra att jag är så kreativ hela tiden. Jag har idag också ätit gott på Koppargrillen och h gått en långpromenad på 12 km.
 
(null)
 
(null)
 
 
Promenaden kändes bra. Det blev bra fart på mig även om jag början av rundan kände satt jag inte ville gå hela varvet på 12 km idag. Men sen tänkte jag bara att jag får inet ge upp och ge fan i att fullfölja. Jag vet ju att det brukar kännas bra efter att man har gått några km. Dessutom känns det ju alltid jävligt bra när man har gått hela varvet. Den känslan är så skön och när man vet att man till 100% når den känslan av att ha fixat varvet, då motiverar det mig till att bara fixa dom där 12 km, som jag har gått 100 tals gånger förut.
 
De är ju så mycket nu som jag gör där jag bara inte ska tänka på att jag inte ska fullfölja det jag har påbörjat. Jag har massor med grejer på gång. Jag har ju en lista på 10 punkter som kommer att kosta mig flera 100 000 kr om jag ska kunna köpa och uppleva allt som stårr där. Om jag ska fixa det så behöver jag ju även träna i min vardag på att inte ge upp för tidigt när jag väl har påbörjat något. Man får köra hårt, tro på att det är möjligt och inte bli för bekväm.
 
När jag var ute på min promenadrunda idag så lyssnade jag på P3 MUSIKDOKUMENTÄR och ett avsnitt som handlade om SPICE GIRLS. 
 
 
 
 


Det blir en runda idag också❤️

Jag vill bara få den där promenadrundan på 12 km i kroppen.❤️
(null)

(null)Jobb och ledighet

Det är skönt att vara ledig så mycket som jag nu är. Jag söker ledigt så satt det faller samman med ordinarie ledighet och sen så får man en period av mer lediga dagar än vad man jobbar. Jag sitter också just nu och tittar på möjligheten till mer ledighet i denna månaden. Mycket vill ha mer liksom.
 
Annars tycker jag att jag under en ganska lång period har gjort bra arbetsdagar. Jag känner mig ofta helt avspänd på jobbet. Jag är nöjd med det schemat jag har. Jag känner ofta efter en arbetsdag att jag har tagit många rätta och bra beslut. Man mår bra på jobbet, kort sagt.
 
Jag har tittat lite på hur mitt schema kommer att se ut i sommar. Det ser bra ut tycker jag. Jag har mycket av den körningen som jag gillar att köra och väldigt lite av sånt jag inte gillar. De mesta är bra med mitt sommarschema i år. Jag vet att jag tidigare år ofta har sagt att jag inte gillar hur schemat ser ut. Tur att man har semester och inte jobbar hela sommaren... bla bla bla. Men  i år ser schemat bra ut. Alla ordinarie lediga dagar ligger kvar på samma ställe. Man slutar aldrig jättesent. Många pass kommer att vara behagliga och lugna att köra under sommaren.  
 
Jag vill egentligen bara säga att livet känns bra, oavsett om jag är ledig eller jobbar. 
 
(null)
(null)
 
 
 
 


Maj🧡🧡

Ny månad och nu vet man inte om det är vår eller sommaren. Månaden maj säger väl att det är vår, men vädret tycker i alla fall jag känns mer som sommar. Jäklar vad tiden går fort.
 
En sak som jag tänker på när det blir maj månad det är att man brukar få reda på i vilken stad Musikhjälpenburen kommer att stå när man sänder det programet i en vecka under mitten på december. Det tycker jag alltid är lite spännande strax innan detta avslöjas och blir offentligt. 
 
Under maj hoppas jag annars att jag får klart med många framtida grejer som jag har vetat sen länge att jag ska göra under sommaren. Jag vill få det så mycket klart att jag typ bara behöver vänta på ett datum och sen gör man bara det man ska göra, utan att behöva greja och fixa så jäkla mycket innan. 
 
Under ska jag också fortsätta att ha tålamod med ekonomin. Är jag riktigt duktig och håller mig till vad jag har planerat, då är jag klar med hela jävla " ekonomigrejen" som jag har kämpat för att komma rätt med i nästan 1,5 år.
 
Ny månad! Nya tag! NU KÖR VI!  
(null)
(null)
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE