.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 


Dagens mat !

 
 
Lite mat ute har det såklart blivit denna söndag. Fläskfilê...
 
 


Lite slö, men jag mår bra iallafall.

Har haft en ganska lugn förmiddag. Eller man kanske ska säga hela sanningen? Jag är så slö och jag orkar inte göra något pga det. Jag mår iallafall bra och lite har jag fått allt fått gjort av allt som finns att göra när det gäller ständigt åtekommande saker. Jag gick upp ganska tidigt fast det kändes ändå som om jag hade sovmorgon. När man under 5 veckor på rad går upp kl 03:30 -04:30 då går man upp ganska tidigt när man väl är ledig också. Kl 07:00 som tiden var när jag gick upp idag kändes ju som en riktigt sovmorgon. Lite sjukt faktiskt.
 
Jag mår som sagt bra iallafall och jag  rensar  hjärnan från alla negativa tankar som är så lätta att tänka, men som man oftast tänker helt i onödan. Jag minns för några månader sedan då jag hade kommit in i ett väldigt behgligt tillstånd. Jag var lugnare än någonsin och jag gjorde en sak i taget hela tiden. Jag påbörjade aldrig något som jag sen inte avslutade. Jag var helt avspänd och hade inte bråttom med någonting. Så här är det fortfarande och jag mår bara bättre och bättre eftersom jag också hela tiden kommer på mer saker jag kan göra för att bara må väldigt bra. 
 
 
 
 
 


Dagens Shopping !

Kände bara för ett par nya skor. Jag köpte ju ingen bil igår när jag var ute och kolla runt. Jag behöver kanske inget att rulla runt i. Jag nöjer mig med att trava runt istället.
 
Dagens Shopping !
 
 
 
 


Det gick ändå ganska bra.

Kändes ganska bra att träna trots allt. Trodde det skulle kännas tufft och tungt nu när jag  inte har tränat på ett tag, men så illa var det inte. Fortsätter jag bara nu att ta mig dit och inte slöar till så tar det högst innan det är riktigt bra fart i kroppen igen.
 
 
Jag får bara passa mig lite så det inte händer något med min ena fot. Jag har fått lite ont i den så det blir ingen löpningen eller ens uppvärmning på löpbandet innan det onda har gått över.
 


Nu kör vi igen!

 Nu ska jag köra igen, men idag och imorgon blir det ingen busskörning iallafalll.  Jag ska ta mig i kragen "tagga" bort till gymmet. Jag har inte varit där på länge. Jag har liksom inte orkat den senaste tiden, men nu får det bli mycket gym igen. Det ska vara en del av livet liksom. Jag känner att jag MÅSTE ORKA NU. Annrs mår jag bara skit och det vill man ju inte. Nu kör vi igen !!!
 
 
 
 


Jag ringde SciLife idag.

Jag har ofta funderat på hur jag ska göra för att må bra och få vara frisk. Jag kämpar mycket med min hälsa och mitt välbefinnande. Att jag mår bra, känner mig fräsch och framförallt får vara frisk är väldigt viktigt för mig. De är viktigare än allt annat i livet.  Idag tog jag ett litet steg mot att få hjälp med att faktsikt kunna leva ett friskt och mer hälsosamt liv. SciLife Clinic jobbar  med att kartlägga tex min hälsa idag och dom riskfaktorer som kan vara ett hot i framtiden. 
 
Det påstås idag att många sjukdomar kan förhindras bara dom upptäcks i tid. Det påstås idag att många sjukdomar kan förhindras och enkelt åtgärdas, men det är ofta försent att göra något när vissa sjukdomar väl  bryter ut. SciLife jobbar bla med att upptäcka sjukdomar innan dom ens bryter ut. 
 
Jag ringde SciLife Clinic idag och jag sa att jag gärna göra alla dessa undersökningar som är möjligt att göra hos SciLife Clinic. Killen jag pratade med bokade en tid för en telefonkonsultation. Jag kommer då att få prata med en SciLife-doktor. Jag vet inte sen om jag kommer att gå hela vägen med detta. Jag kanske avbryter efter telefonkonsultationen. Där någonstans kanske man ändå känner eller kommer fram till att detta inte är något för mig. Eller så tar man det vidare  till nästa "steg", jag vet inte så mycket nu.  Telefonkonsultationen är gratis så man har ju inget att förlora på att genomgå den delen. 
 
Det känns bra att jag har börjat med detta nu oavsett hur jag sen kommer att göra. Om jag tar detta hela vägen och genomgår det största av alla paket av undersökningar som SciLife har att erbjuda, det återstår att se. Jag vet iallafall att jag vill leva ett friskt liv och slippa hemska sjukdomar. SciLife kan hjälpa mig med detta och vad jag vet så har dom hjälpt många redan så jag är glad att också jag nu har sökt denna hjälp.  
 
 
 
 


Har kollat på bilar idag.

Jag har ju ingen bil och jag tror inte jag kommer att köpa någon heller på mycket länge. Jag har sagt i alla år att den dagen jag behöver ha en bil för att få livet att liksom fungera, då skaffar jag en bil. 
 
Jag kan ändå inte låta bli att ibland "tagga" ut och kolla på lite fina bilar. Jag har ju sparat ihop ganska mycket "cash" nu så jag skulle ju lätt kunna slå till på massor av dom bilar som jag idag kollade på. Det var en rätt skön känsla när man gick runt och kollade på den ena bilen efter den andra och kände att jag kan ju faktikskt slå till på en redan idag.  Måste erkänna att jag var lite sugen, men jag har ändå för lite nytta av en bil just nu för att det ska vara värt att skaffa en. Det finns så mycket annat jag vill ha och göra för mina pengar så bil känns inte viktigt just nu. I framtiden kanske jag tänker annorlunda och vill ha en bil. Den dagen slår jag till som en krokodil skulle göra när den har valt ut ett enda djur ur en stor stor flock. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


VÄDRET?

 
 
 Vill tipsa om en sida som visar väderprognoser.
 
Det finns ju massor med alla möjliga väderappar. Dom har en tendens att inte alltid stämma med hur vädret ute sen blir. Prognoserna visar sig ganska ofta vara helt fel. Man kan nästan lika gärna sitta och gissa själv itsället för att kolla en prognos. 
 
Nu finns det en sida på nätet som heter CLIMENDO.COM
 
Denna sidas prognoser känns mer tillförlitlig än alla andra prognoser som finns att tillgå om vad det ska bli för väder . Denna sida kollar alla möjliga prognoser och sen tar dom ett medelsnitt på vad alla andra som håller på med väder säger och på så sätt blir detta en mer rätt prognos. Ganska spännade om man nu vill bry sig om vad det blir för väder. CLIMENDO.COM alltså.  
 
Jag vet inte säkert om man kan lita mer på dessa prognoser som visas på CLIMENDO.COM än på andra, men denna sida känns mer tillförlitlig iallafall. Sen kanske det är helt fel ändå. Det man kan vara säker på iallafall är att "EFTER REGN KOMMER SOL".
 


Mycket jobb har det varit.

Mycket jobb har det varit. Därför var det skönt med en extra kort arbetsdag denna fredag. 
 
 
 
 
 
Hemma och ledig. Känns väldigt bra. Jag har jobbat så jäkla mycket nu ett tag. Fattar inte hur folk med tex barn och hus  som jobbar lika mycket eller mer än vad jag nu har gjort kan få livet att gå runt liksom. Jag har inte orkat mycket annat  än att jobba under dessa 2 veckor.  Nu kan jag börja ta tag i allt som jag har kommit efter med(om det nu finns något)
 
 


2013 06 28

Upp och jobba igen, men bara 5 timmar under förmiddagen.

Äntligen är perioden av alla sjukt långa arbetsdagar över. Nu kan man få tillbaka sitt liv liksom.

Det har ändå gott bra att bara jobba på och jag skulle säkert kunna hålla på med mina 13 timmar på jobbet i några dagar till

Ha en bra dag!

Kram...2013 06 27

God morgon !
 
Nu är man uppe igen och jag borde ju vara otroligt trött nu, men om jag har varit trött på något sätt under dessa 2 veckor av mycket jobbande  så har det liksom gått över nu. Man är ju hela tiden igång från tidig morgon till sen kväll och sen går man och lägger hemma och somnar direkt. Om det är så att man är trött nu, då är jag defentivt inte medveten om det. 
 
 
 
 
Snart är det dags att "tagga" till jobbet. Bara att köra på igen och igen. Nu är det en jäkla fart på mig och det känns ändå skönt att jag klarar av att jobba mycket. Inställning är det ju heller inget fel på. Det hade varit lätt att gnälla nu över alla dessa ca 13 timmar långa arbetsdagar och sjukt tidiga mornar som jag måste vräka mig upp i. Men jag  gnäller inte  för då blir allt bara så mycket tuffare än vad det redan är. 
 
 
 


Mycket jobb och mer jobb.

Jag är så trött nu så det får bli sängen direkt. Mycket jobb har det varit och mer jobb blir det. Att jobba dom långa dagarna går bra, men man orkar inte göra något annat. Det är bara äta, jobba och sova. Imorgon ska man upp igen och jobba ganska länge, men sen så kan jag komma tillbaka till det normala igen. Då blir det lite mera eget liv om man säger så.
 
 
Nu jobbar jag mest utan att fundera så mycket. Det går bra opigg , men det ska bli skönt att snart få jobba kortare och mer normala dagar  iallafall. Lite mer ledigt blir det ju också och sen är man verkligen ledig för då är det semester, och den ser jag verkligen fram emot. 
 
 
 
 


2013 06 26

God morgon!
 
Uppe och skuttar igen är man. Dags att ta sig till jobbet för ännu en väldigt lång dag på jobbet. Över 12 timmar idag också. Känner mig ganska pigg trots alla långa pass som jag har haft nu under nästan 2 veckor.
 
Det är bara att köra. Känns kroppen bra och man mår bra då är det inga problem. 
 
 
Ha en bra dag !
 


2013 06 25

Tja ... Ännu en lång arbetsdag har jag haft, men det gör  ingenting. Jag är så grymt taggad nu inför allt som jag kämpar för nu så inte ens en sjukt lång arbetsdag är jobbig att ta sig igenom. Jag var uppe tidigt i morse. Jag var grymt pigg då! Bara upp och full frat liksom. Jag kan såklart inte säga att det är lika mycket "sprätt" och fart  i mig nu. Jag har varit vaken sen 04:30 och haft en arbetsdag med över 12 timmar på jobbet, klart man är trött nu. Fast jag bara kör på  utan och tänka och jäklar vad bra det känns att inte tycka att någonting egentligen är jobbigt. Allt kul jag har att se fram emot väger över allt och jag är bara grymt "taggad" på livet.
 
Imorgon kör jag igen. Då ska man upp tidigt, börja jobba tidigt och vara på jobbet i över 12 timmar (typ som vanligt) sen kommer man hem och är väldigt trött, men så jävla taggad ändå. 
 
BILDER FRÅN DENNA DAG.
 
 
 
 
 
 


Mera jobb denna veckan.

 
 
 
 


Kvällens tankar.

I morgon börjar en ny tuff arbetsvecka. Denna helgen har varit lugn för min del. Jag har helt enkelt inte orkat göra något och jag har inte velat heller. Lite synd är det att jag inte ens har varit och tränat, men jag kommer väl snart att göra det. När jag börjar må dåligt över att jag inte kommer iväg och tränar då brukar det bli fart på mig. 
 
Allt känns ändå väldigt bra och jag mår framförallt bra. Jag kommer nog att fixa de jag kämpar för. Jag tror inte det blir som förra året när jag gav upp efter några månaders mycket sparande av pengar.  Just nu handlar det ju bara om att vänta och låta dagarna, veckorna och kanske högst en månad gå. Kan jag stå ut lite till bara utan att sätta sprätt på onödigt mycket pengar så fixar det sig. Det som är roligt denna gången är att jag är så grymt "taggad". Sparandet av pengar som säkert är mer än halva jobbet har gått sjukt bra och jag ligger säkert 5000 kr över min planerade budget. Går det lika bra ett tag till så kommer den siffran att öka och mot slutet blir det mycket mer pengar än vad jag från början hade kalkylerat. 
 
Många tycker säkert att jag är knäpp. Varför spara så mycket och hela tiden fixera på sparande av pengar? Folk får tycka vad dom vill. För mig är det viktigt att jag kan fixa sånt som jag verkligen vill ska hända och känner jag att det  bara är några månader bort så är det ju värt att kämpa med det så mycket man bara orkar. Jag har ju heller aldrig varit så säker på vad jag vill som jag är nu. Jag känner mig grymt "taggad" eftersom allt har gått så bra hela året när det gäller detta. Jag har  vänt och vritt på mina tankar. Jag har funderat på om jag kanske ska göra något annat än vad jag har tänkt från början, men jag har alltid kommit tillbaka till det jag bestämde mig för i början av detta året och så har jag bara fortsatt att kämpa med det. 
 


Träna med p3.

Lyssna: PODD Träna med P3


Ska ha massage hela filmen.

 
Jag ska sätta mig i massagestolen och kolla den senaste Wallander-filmen. Jag ska låta massagestolen jobba under hela filmen. Jag behöver massor av massage nu efter alla dessa jobbtimmar  som jag har kämpat mig igenom denna veckan. Hoppas filmen är grym för då blir detta perfekt.
 
 
 
 


Kör ALDRIG rattfull.

Det är ju midsommarafton idag och jag tycker det är värt att påminna om en sak: 
 
KÖR ALDRIG RATTFULL.  SNÄLLA, GÖR INTE DET. 
 
 
 
 
 


Sova, äta, jobba och inget annat.

Hard working Danne nu. Jag är jättetrött. Övertrött liksom. Jag lovar att om en timme från nu så ligger jag i min säng och stensover.
 
 
 
Det går ändå väldigt bra att bara jobba på, men när man kommer hem då är man bara helt slut.  Sova, jobba, äta och inget annat. Ibland har jag det så här. Jag känner iallafall att jag orkar jobba mycket utan några som helst problem. Det är bara att köra på. I morgon kör jag igen och nu ska jag sova. Glad midsommar på er och ta de lugnt om ni har tänkt att fira i morgon så det är årets ljusaste dag.
 
 
 
 
 


2013 06 20

 
 
 
 


2013 06 19

 
 
Är hemma igen efter ännu en dag med över 12 timmmar på jobbet. Fördelen med detta är kanske att man sover väldigt gott om natten efter dessa "megapass" som jag nu har. En annan fördel kan ju vara att när denna period av väldigt långa pass är över då kommermer normala pass eller väldigt korta pass  kännas hur lätta som helst att jobba. Som ingenting typ.
 
I morgon kör jag ett magapass till. Jag har precis kommit hem och jag måste snart gå och lägga mig eftersom jag snart måste kliva upp ur sängen igen. Känns helt galet, men man får vara glad också för att det finns mycket jobb att jobba med och få betalt för. 
 
 
 


Sov gott !

 
Jag har suttit lite i massagestolen och kollat teve denna kväll. Nu är det bara att gå och lägga sig för i morgon ska man upp och jobba igen. Jag lär sova gott i natt. Hoppas ni gör det också.
 
 


Hur gör man för att orka?

Efter över 12 timmar på jobbet så är man ganska trött och mörbultad i kroppen. Ärligt talat så fattar jag inte nu hur jag ska bära mig åt för att orka jobba på. I morgon ska jag upp tidigt igen och kämpa på i över 12 timmar precis som idag. Jag har hur många pass som helst framför mig i sommar där jag har arbetsdagar på över 12 timmar. 
 
 
 
 
Tricket är nog att inte tänka för mycket. Det är bara att köra på utan att känna efter. man fixar det om man tar de lugnt och är avspänd.  Man får kolla dagen innan vad man sak köra dagen efter, men inte fundera längre fram än så. Nog kommer jag att ta mig igenom även denna perioden av mycket arbete. Bara jag inte använder huvudet för mycket. Det låter fel, men jag tror faktiskt att när det gäller mig så är det nog rätt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


3 frågor-3 svar.

- Stina: Ska du strejka på midsommar?
- Danne: Nej, just nu gäller något sånt inte för mig.

Jonas: Vad har du för mål med din träning? Är det att bli starkare eller att gå ner i vikt? Eller är det kanske båda två???
- Danne: Det enda målet jag har med träningen är att jag bara ska köra på och aldrig sluta med det. Jag tror att om jag skulle sätta upp för många specifika mål som jag måste klara då skulle jag lätt tröttna och kanske lägga av. Det viktiga är att jag mår bra av att träna.

Fredrik: Vad var det som hände när du slog ut en bit av framtanden får några år sedan.
Danne: Jag ramlade helt enkelt. En olycka liksom.2013 06 18

God morgon!

Bara att jobba på nu då. Har några riktigt långa dagar nu.
Kram..Nu är det mycket jobb ett tag framöver.

 Nu är det slut på ledigheten. I morgon är första dagen av väldigt långa arbetsdagar som jag nu har framför mig. Det tuffa är inte att jobba egentligen utan de är att gå upp tidigt på morgonen och sen inte vara hemma förrän sent på kvällen. Det kommer såklart också veckor där jag kan sova ut, men arbetsdagarna är ändå långa. Nu kommer det att vara tufft i 3-4 veckor kan man säga. Veckan innan jag går på semester då har jag många korta arbetsdagar eller helt lediga dagar och sen börjar en skön semester. Men just nu känns dagen då längre ledighet kommer väldigt långt borta. 
 
Jag är nöjd iallafall att jag inte har så mycket att göra under denna tiden som jag ska jobba så mycket. Det hade varit jobbigt om man hade haft mycket att stå i på fritiden också. Men jag kan ta de väldigt lugnt och bara hålla efter allt de vardagliga och sen inte bry mig mer. Det som blir tufft är att ta tag i nu är träningen. Jag får kämpa med det under helgerna för då är jag ju iallafall oftast helt ledig. Jag vet att jag inte kommer att orka träna på många av dom dagar då jag har mycket arbete. Jag får vara glad om jag då orkar ta några promenader dom dagarna. Fast jag borde fixa att träna bra under dom veckorna då jag jobbar eftermiddagen och kvällen. Det ska jag försöka klara iallafall.
 
 
 
 
 


Fick en liten tankeställare.

Tränar gör jag ju ibland. Kanske tränar jag för lite och borde kanske försöka träna mer. Jag funderar inte så mycket över just detta. Jag tränar för att må bra och det gör jag liksom. Detta klippet gav mig ändå en liten tankeställare. Man kan defentivt träna för mycket. En del männsikor är ju levande bevis på detta.
 
 


Tandhygienist eller tandläkare?

 
Besöket hos tandläkaren gick som förväntat kan man säga. Eller jag kanske ska säga tandhygienist för jag tror det är skillnad på tandläkare och tandhygienist.  Man "snappar" upp en hel del när man ligger där i stolen på folktandvården. 
 
 
Jag blev först undersökt av en  tandhygienist (en hon). Sen var det några saker som hon ville behövde fråga tandläkaren om.  Dom prata något om att bevaka en av mina tänder, men inget ingrepp nu. Man väntar typ till nästa rutinkontroll som är om 18 månader. Då får man se hur det ser ut. 
 
För några år sedan så ramlade jag och slog ut en del i en av mina framtänder. Den blev då lagde med plast. Det händer att själva lagningen går sönder. Det har den gjort nu och då får man fylla den igen. Det är bara en liten flis som knappt syns, men jag tänker som så att har väl en liten flis lossnat så är det lika bra att laga tanden innan det lossnar ännu mer och det kanske lossnar mer för att man inte gör något nu.   Det kostar typ 1500 kronor att göra detta. Tycker jag sen att man får laga den för ofta så att det blir dyrt i längden då kan man sätta dit en porslinstand. Det kostar ca 5000 kronor. Jag väljer att ta plast denna gången, men spricker den någon mer gång så jag måste fylla den igen då betalar jag 5000 spänn för en mer hållbar tand.
 
Vad jag kunde förstå så såg det mesta bra ut iallafall. Det var ju ingen fara att en liten flis i min plasttand hade lossnat, men jag valde som sagt själv att ändå att laga den så vet man att allt är bra i ens munn liksom. Det är ju viktigt att man mår bra, även i munnen.
 
 
 


2013 06 17

God morgon!
 
Idag ska jag till tandläkaren. Har inte varit där på säkert 2 år eller nåt. Får se vad hon säger om hur jag sköter mina tänder. Jag är ju ganska duktig med att använda tantråd och fluorskölj   Fast min tandläkare brukar alltid påpeka en sak som jag måste sköta bättre. Får se vad hon säger denna gången. 
 
Efter tandläkarbesöket får det bli en god lunch (om jag nu kan äta) och sen är det ju bara underbart skönt att vara ledig en dag till som jag är idag. Jag har ingen tandläkareskräck, solen skiner och jag är ledig. Det är helt enkelt en under måndag.
 
 
 
 


Väntans tider.

Jag har haft en ganska lugn helg. Det har bara varit skönt att koppla av och inte göra så mycket. Jag vet att jag ofta har skrivit här på bloggen att jag har haft mycket att göra eller att jag har varit ruskigt effektiv. Men den senaste tiden har det väl nästan varit tvärtom? Jag har inte så mycket att göra. Jag går mest runt och väntar. Väntar på en tuff arbetsperiod som snart drar igång. Från med tisdag  så har jag sjukt långa dagar på jobbet. Jag väntar också på min semester. Först ska jag jobba tufft och sen får jag ledigt. Eller ska man säga först har jag bara jobbat lite grann och varit ganska mycket ledig och sen ska jag jobb tufft innan jag blir inte bara lite ledigt utan helt ledig i en hel månad? 
 
Jag väntar ju såklart också på de jag vill göra med alla dom pengar som jag har lyckats spara under detta året. Jag vet precis vad det är jag vill. Två saker kan man säga att de är. Det ena är en grej som känns ganska viktig. Det känns till och med viktigare än att förverkliga vissa drömmar jag har. Den andra grejen jag vill är kanske inte viktig alls. Det är om jag ska vara helt ärlig ganska barnsligt, men det känns viktigt för mig och jag vill verkligen ha denna sak. Fast jag känner mig som ett litet barn som lägger undan månadspengen för att kunna köpa en leksaker för. 
 
Mer om detta kommer jag inte att säga. Jag kommer bara att få massa negativ kritik och få sitta här och läsa om att det är mycket viktigare att skänka pengarna till välgörenhet istället. Jag vill bara vara lite hemlig nu och själv liksom njuta av tanken på dom saker jag snart kan fixa för mina pengar. För mig kommer detta att bli så häftigt!!  Vill ni veta så får ni följa min blogg en tid framöver och göra som jag: Gå i väntans tider.
 
 


Alltid lika välformulerad.

Nu har jag fått "brev" igen från Johan "pommen" de Glauce III. 
 
Den här mannen skriver ibland till mig. Han är alltid lika välformulerad och rolig. Väldigt mycket roligare än dom kommentar och mail som jag ibland får av andra sura, bittra och tråkiga människor. När Johan "pommen" de Glauce III då är det alltid lika roligt att få ta del av  vad han undrar över och tänker på.
 
 
 
Johan "pommen" de Glauce III:
 Goder afton min käre Daniel! Jag ber om eder nåd för jag ej har språkat med er på mången kalenderhveckor. Jag har haft fullt upp med att planera och hur jag skall disponera min tid över årstiden med frodig grönska, samt vad som skall ske då skördetiden anländer till vårt land. Jag har även anlagt ett besök hos en gammel kamrat. Denne man gick tyvärr bort en vecka efter min visit. Då satte jag mig ned vid min pulpet på en ut af mina kammare på mitt herresäte, för att författa ett kondoleansbrev till änkan. Jag närvarade även vid gravsättningen vid Skara stifts katedral, som för övrigt är ett mycket trevlig och vacker helgedom. Jag kan starkt rekommendera unge Herr Johansson att avlägga ett besök. Jag må har haft mycket att reflektera och planera den senaste tiden men jag har icke undgått att läsa din formidabla webblogg. Det har har även icke ungått mig att vår, nationens prinsessa, Madeleine Thérèse Amelie Josephine Bernadotte har ingått det äkta heliga ståndet. Det har även du Daniel beakat här på din webblogg. Du har även gett sken om att du är en rojalist och konungavänlig person. Jag vill därför att Herr Johansson skall observera dessa rörliga bilder:
 
 
 Hur ställer du dig till konungafamiljens ställningstagande till att de är positiva till Vänern för utfvinning af elektricitet med hjälp av vindsnurreproppellerapperatur? De går alltså emot dig Daniel Johansson och din ståndpunkt som du har haft ett bra tag nu vad och hur Vänern skall användas till. Hur ser du på saken? med tanke på att du ville att den skulle försvinna. Jag skulle även vilja höra din åsikt om Prinsens monolog, då jag tycker inte den håller en rojalistisk klass och nivå. Med Mycket vänlig Hälsning Johan "pommen" de Glauce III
 
 


Några tips inför sommarlovet!

 
 
 


Har varit och tränat redan.

 
2013 06 15:
Upp tidigt som fan idag. Iallafall om man tänker på att jag är ledig. 06:30 stod jag inne på gymmet redo att köra igång.
 
 
Det var en jäkla sprätt på mig direkt och jag tog på mig typ ett par kortbyxor och sen "taggade" jag bort till gymmet. Riktigt "pepp" var jag för jag med ett bra tryck i stegen som om jag var ute på en PW, men jag ville bara komma bort till gymmet och köra nu med en gång typ..
 
Det kändes bra att träna och nu när klockan snart är 09:00 så har jag hela dagen, kvällen och även natten att göra vad jag vill med. Vad jag vill utan att behöva känna att jag borde gå och träna för nu har jag ju redan gjort det.
 
 


Har några timmar kvar!

Några timmar kvar har jag av arbete. Har redan haft en lång dag och ännu längre ska det bli innan jag får komma hem.

Studenterna firar för fullt. När jag kom med min buss in mot centrum var det hur mycket folk som helst åt vilket håll man än titta. Det roliga var att en hel del av åskådarna och även en och annan student ropa Dannebloggen när jag kom glidande genom stan med min ca 10 meter långa sak. Lite coolt ju.

 

 

 

 2013 06 14

 
Är på väg till jobbet. Jag har en riktigt lång dag framför mig av mycket arbete. Skönt att det är fredag iallafall. Det gör att dagen känns lite lättare eftersom jag sen är ledig lördag och söndag. Man kan alltid hitta något positivt med varje ny dag. Rätt fantastiskt egentligen !
 
 
 


Chansen att lyckas är större än ett misslyckande.

Jag har en lång dag av arbete i morgon. Tufft tror jag det blir också, men jag ser ändå fram emot att gå och jobba. Idag har jag liksom inte vetat vad jag ska göra och jag har inte heller gjort så mycket. Jag har mest suttit här hemma och grubblat över allt möjligt  Därför ska det bli skönt att i morgon veta precis vad jag har att göra. Jag har massor av jobb och massor av problem kommer jag att mötas av som jag ska försöka lösa på bästa sätt. Fast på något sätt känns det ju bra att man ska göra lite nytta också. Att jag sitter här hemma och grubblar och tänker behöver inte vara något dåligt, men om jag inte jobbar då kan jag glömma de jag grubblar om. 
 
Det går annars inte en dag nu utan att jag tänker mycket på sånt som jag just nu sparar pengar till. Jag är så nära nu och inga fel har jag gjort på vägen som idag spelar någon roll för slutmålet. Jag har följt en plan som har funkat rakt igenom hela tiden. Skulle jag ge upp nu då kommer det att kännas riktigt tungt. Fast det känns som att chansen att jag nu ska lyckas är större än ett misslyckande.
 
Misslyckande kanske det inte blir även om inget sen blir som jag har tänkt mig? Jag kommer ju oavsett hur det blir inte att slarva bort dom pengar som jag har lyckats att spara ihop det senaste halvåret. Pengar som man har fått in genom hårt slit  sätter man ju värde på, iallafall jag. Men det är klart att nu när jag är så grymt taggad  för de jag vill göra då blir det ju i mina ögon ett misslyckande om jag nu inte skulle göra de som jag har  funderat på hur mycket som helst den senaste tiden.
 
Nu ska jag sova. I morgon tar vi nya tag med allt igen Det är bara att fortsätta precis som förut. Jag gör så oavsett om jag sitter hemma eller någonanastans och grubblar. 
 
 
 
 
 
 


Lite om den närmaste framtiden.

God morgon!
 
Skönt med en ledig dag även om vädret kunde vara lite bättre. Igår berättade jag om hur grymt taggad jag är att bara kämpa vidare för att nå ett av alla mina mål i livet som jag har. Det enda jobbiga är väl tiden. Klockan  går ju liksom inte fortare och just nu är det bara för mig att vänta på att tiden ska gå för att jag sen ska kunna greja vidare. Jag har kommit f´dit att jag inte själv kan göra mer just nu. Jag måste vänta på att andra ska göra klart de dom ska göra. Allting tar sin tid och själv kan man ju inte göra allt. Ensam är verkligen inte stark. Ibland måste man bara har hjälp för att komma vidare och det är just den hjälpen som jag nu får vänta lite på. 
 
Jag har nu några "softa" dagar till där jag kan ta det ganska lugnt. Jag har bara en dag kvar av jobb denna veckan (i morgon). Idag är jag ledig och sen hela helgen. Jag börjar inte jobba förrän tisdag nästa vecka och då är det sjukt mycket jobb fram till att det är dags att ta semester. 
 
Jag är som sagt grymt taggad att kämpa vidare ett tag till. Jag vet vad jag har att se framemot om jag bara håller ut och kör på som jag under detta året har gjort. Det handlar ju nu bara om max 3 månader (kanske mindre) eller nåt och sen kan jag börja greja för att  nå dom mål som jag nu kämpar för. Exakt vad de handlar om vill jag inte säga så mycket om än, men det ska bli otroligt spännade när allt väl drar igång och jag vet redan nu att det är detta jag verkligen vill göra. 
 
 
 


Love Life❤❤ ❤

Bra sprätt och fart på mig ikväll. Jag har fått gjort hur mycket som helst bara på under den senaste timmen.  Jag handlat hem lite mat så nu har jag hela kylen full igen. Jag håller på nere i tvättstugan och nu sitter jag här och avnjuter en riktigt fräsch och god sallad. Love Life ❤ ❤ ❤ 
 
 
 


Grymt taggad fortfarande !

 
 
 
 


Det blev några dagar till av ledighet

Jag har ju ett tag kvar till semester, men jag har idag sett till att jag får ledigt 3 dagar innan själva  semestern börjar. Jag tror att jag har rätt att få ledigt enligt avtal om man har en jobb-helg på schemat precis innan semestern ska börja. Fast man måste söka ledigt själv såklart och det har jag nu gjort. Det känns som det bästa att göra. Ta ledigt några extra dagar och ha en riktigt skön ledighet innan den sk semstern börjar. 
 
Fast jag har ett tag kvar. Semestern börjar inte förrän i slutet av juli. Det som ändå känns väldigt bra är att jag jobbar nu bara en helgdag (midsommarafton) Fram till slutet av juli är det ganska mycket jobb, men i stort sett alla helger slipper jag jobba på och det tycker jag är riktigt bra. Jag jobbar gärna lite mer på vardagarna om jag kan slippa jobba helgen.
 
 
 
 
 
 


Shoppat lite till håret.

Har köpt 2 burkar av de jag tycker är den bästa gelê som finns.
 
 
Jag älskar denna blåa bubbliga gelê !
 
 
 
 


Storlekens betydelse?

Detta måste väl tillhöra de som kallas onödiga grejer?  Eller är detta en bra grej som man verkligen behöver?  Man kanske får ett bättre självförtroende om man använder sig av THE PENIS METER. Fast det kan ju bli tvärtom också. Tänk om det visar sig att man tillhör kategorin "Waste of time!" Ohh... kan vara en riktigt rysare ju. Fast storleken har ju ingen betydelse, eller?
 
 
 


Perfekt saltat!

 
Jag lagar ibland mat här hemma. Mest för variationens skull. Det blir 2-3 gånger i veckan iallafall.
 
Jag har kommit på att jag ofta lagar till en pasta. Det är ju så enkelt. Man kan ju slänga ihop något på ett par minuter  och man kan variera i det oändliga. Idag blev det en pasta carbonara. Riktigt god blev den! Jag är mest nöjd över att jag lyckades salta den perfekt. Jag kan lite grann iallafall när det gäller detta med att laga mat. 
 
 
 


Björn Rosenström - Förfest på min altan.

 


Ska jag ta ledigt eller inte?

 
 
 
Beslutsångest får man ibland, eller jag får det ofta. När jag var liten fick jag ofta höra att jag hade svårt att bestämma mig och så är det forfarande. Nu tex så funderar jag på om jag ska ta ledigt den helgen precis innan jag går på semester. Det kan ju vara skönt att ha tv extra dagar och strunta i att jobba den helgen. Samtididgt känner jag att det inte spelar någon roll. Det är bara att jobba på liksom, men jag vet inte. Jag tror att jag har rätt att få ledigt, men ledigheten måste jag då ta ut i komptid , semester eller tjänstledighet. Förr var det så att man visste att man var ledig helgen innan man skulle ha semester, men nu är det ju nytt avtal sedan en tid tillbaka och då är bla detta ändrat. Jag har bara svårt att nu bestämma mig, men jag tror jag söker ledigt för jag ska ju jobba på midsommarafton. 
 
2 bilder från dagens 5 timmar "hårda" arbete. Eller inte hårt kanske? Det är ju rena semestern att köra buss nu denna tiden på året och jag funderar över mera ledighet iallafall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Det fattas två här !

Jag gillar kungafamiljen. Det vet ni nog sen länge. Jag har en liten del på väggen här hemma med 4 inramade vykort där (nästan) hela kungafamiljen finns på 1 eller flera av dom. Kronprinsessan Victoria finns på samtliga 4 vykort.
 
Nu måste jag ut och leta efter ett vykort där Chris O' Niell finns med också. Det känns direkt att något liksom fattas, och jag mår inte bra av detta. Lite KRIS (Chris) nu  
 
 
En annan som också saknas är den lilla prinsessan Estelle. Skärpning nu Danne !
 
 


Passade på när jag var uppe i varv.

 
Direkt när jag kom hem från jobbet idag så "taggade" jag direkt bort till gymmet. Känslan var efteråt att detta var ett av dom bättre passen jag har kört på länge. Allt kändes riktigt bra och jag hade inge problem att orka med heller. Jag ger ibland vika för tröttheten och det är väldigt lätt att ge upp då, men det gjorde jag inte nu utan jag bara körde på. Jag tror också att det var bra att jag bara någon halvtimma tidigare hade slutat jobba. Jag var liksom uppe i varv när jag kom till gymmet och man har inte hunnit fundera så mycket innan på hur dagens träning kommer att kännas. man har ju haft fullt upp med jobb och idag var det bra att bara kasta sig från ett ställe till ett annat. Jag hinner iallafall inte tänka så mycket och jag tror det bra. 
 
När man har kört ett bra pass (både på jobbet och gymmet) då blir ju duschen extra skön efteråt.
 
 
 
POWER SHOWER !


Riktigt gott !

Panbiff med lök...


Jobbar lite nu och mycket sen.

Har en rätt skön vecka nu ju. Bara en lång arbetsdag på hela denna veckan. Annars har jag bara några timmar på förmiddagarna eller så är jag helt ledig. 
 
Nästa vecka däremot då får fan slita. Jag har massor av långa dagar och jag tänker inte ens försöka ta ledigt utan nu kör jag bara och väntar till min semster. Det kommer att bli tufft och slitsamt då, men denna veckan blir ju som att ha semester redan nu s´å jag får försöka njuta av denna. 
 
Det kan vara lite tufft framöver, men de finns såklart mycket som är bra också även under dom tuffa arbetsveckorna som väntar.  Jag jobbar tex nästan inga helger. jag jobbar midsommarafton vet jag. Det är kanske inte alltid så kul, men man har ju lite mer betalt och jag tror att jag får lika många timmar i kompledighet som jag jobbar den dagen. Jag är ändå ledig midsommarkvällen och helgen så är man lite full i fan så kan man ju komma lite sent till midsommarfesten (fint folk kommer ju alltid sent) den dagen. Sill är ju balnd det värsta jag vet, men den är nog uppäten när jag kommer. Finns det bara lite att dricka och skönt folk att hänga med så är midsommarafton räddad. Jag är inte mycket för maten man har på midsommar. Jordgubbar, sill (bläää) och färskpotatis kan kvitta ändå liksom.
 
Jag jobbar också näst sista helgen i juli. Det är veckan innan jag tar semster. Man får alltså riva av en jobbhelg och sen blir det underbar ledighet i en månad (längtar redan), men först måste jag jobba. Både lite och mycket. Just nu väldigt lite, men ändå så man syns.
 
 
 
 
 


Bra helg och en underbar dag.

Jag har haft en lugn och avspänd dag. Jag har inte så mycket att göra under min lediga dagar och jag är glad för det. Det blir mycket slappa. Nu kan man ju vara mycket ute i den underbara solen. Tidigare idag kollade jag runt nere där festivalen är. Just när jag gick och kolla så var det såklart mycket barnfamiljer där. Kul att ett Jas-plan flög över festivalområdet och körde  lite uppvisning också. Söndagen och även helgen börjar lida mot sitt slut.  Det har varit en bra helg och en underbar dag. 
 
 
 
 
 
 


Fint och mäktigt !

Igår var blev det mycket sitta i massagestolen och kolla teve. Såg såklart det mesta av prinsessbröllopet igår. Allt var väldigt fint och mäktigt rakt igenom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En del gapar om att kungahuset kostar så jäkla mycket pengar varje år för oss skattebetalare. Fast jag kan nog säga att om det nu kostar något för mig personligen att kungahuset och allt runt omkring ska leva vidare så tycker jag att det är värt varenda krona. Speciellt efter att ha sett allt det fina på teve igår. 
 
 


Gyllene Tider - När Alla Vännerna Gått Hem.

 


2013 06 08

God morgon!
 
Jag är uppe ganska tidigt. Det är alldeles tyst nu när man kliver upp. Man hör såklart några fåglar som kvittrar, men det är allt. Känns som jag ändå har haft sovmorgon. Hela veckan har jag ju varit uppe och skuttat klockan 04:00. Nu sover jag till 06:30. Trodde aldrig att jag skulle kunna känna att kl 06:30 kan vara sovmorgon.
 
Aqua blå är i full gång här i stan. Lite festivalyra är ju alltid trevligt i denna lilla stad. Kul att det händer något liksom. Alla verkar ändå inte tycka att detta är så kul. Igår när jag skulle hämta på det vanliga stället så var jag lite tidig. Jag blev därför stående 5 minuter eftersom det inte var öppet. När jag stod och väntade på att min "favvorestaurang" skulle öppna så gick det inte att missa den griniga gubben som faktiskt varje dag står där och hänger på låset till denna restaurang.
 
Han började med att gnälla på denna festival som är i stan. Han tyckte att dom svaga i samhället (handikappade tex) måste gå åt sidan så fort något speciellt händer i stan. Han hade själv tex fått ställa sin bil på en vanlig parkeringsplats eftersom handikappplatsen var borttagen. Han var inte färdig med sit gnällande. Han fortsatte med att klaga på att det inte fanns någon fisk på matsedeln denna dag. Så fort dom kan dra ner på verksamheten så gör dom det sa han. Det är ju så mycket folk i stan så då ska man passa på, bla bla bla. Jag var redan trött på att höra honom och det hade bara gått 5 minuter. Han fortsatte med mera gnäll. Klockan var nämligen 11:30 och då ska restaurangen öppna. Klockan blev 11:31 innan dörrarna öppnades och då frågade han killen som öppna om han precis hade vaknat och sen fortsatte han med att gnälla och sa: Varför kan ni aldrig öppna i tid, fattar du inte vad jag menar? 
 
Ibland undrar jag om folk skämtar eller om dom verkligen är så sura och bittra på riktigt. Vi som stod utanför restaurangen denna dag fick vänta en minut extra på att dörrana skulle öppnas. Det är något som jag kan leva med om man säger så, men tydligen tyckte denna sura bittra farbror att det skulle man minsann klaga på. Precis som han säkert gör om många andra "skitsaker" som händer i livet.  Hoppas aldrig jag blir en sån grinig gammal gubbe när jag blir gammal. Jag hoppas verkligen att jag alltid har tillräckligt med ro i kroppen så jag inte gör en stor grej av att en restaurang öppnar sina dörrar Klockan 11:31 istället för 11:30. 
 
 
 


AMANDA BREDÊN

 
 


Mer nya filmer nu då.

Nu är det dags att lägga nya filmer till samlingen.
 
Nu och under några månader framöver så släpps några nya Wallander filmer. Jag är lite knäpp med detta för jag kan liksom inte tänka mig och vara utan någon film. Egentligen spelar det ju ingen roll om jag har dom eller inte. jag vill bara inte att det ska fattas någon film där i bokhyllan. Får liksom panik då. Den nya som nu har släppts heter "DEN OROLIGE MANNEN".
 
 
"DEN OROLIGE MANNEN"?
 
Denna film är inte så bra, men under andra halvan av filmen så tar det sig och då tycker jag ändå att filmen är helt ok. Jag tycker den är värd att se iallafall.
 
 


2013 06 07

Skönt att vara ledig  helgen igen.. Idag har jag jobbat, men jag slutade redan 09:40. Svårt att inte tycka det är skönt på en fredag. Kändes nästan som jag var ledig när jag jobbade också. 
 
 
 
 


Jobba och slita - Vara ledig och kämpa på

Skönt med en ledig dag. Har haft så mycket att göra idag. Kanske lite för mycket som det känns nu. Fast det känns ganska lugnt ändå och jag är glad för att jag har varit så effektiv idag.
 
Jag lär ha det så här ett bra tag till. Mycket jobba och slita och när jag sen väl blir ledig så finns det så mycket vardagligt att ta tag i så då går den lediga tiden åt till sånt. Sen jobbar man igen och helst utan att fundera för mycket.
 
Det är väl bra att jag är igång och är på hugget? Dessutom känns ändå inget av sånt jag grejar med just nu för svårt eller övermäktigt.  Det är mycket att göra, många saker att fixa, men inte svårt. Jag vet ju att orken är det inga problem med. Kanske kan det kännas lite tråkigt ibland att liksom bara kämpa på med allting, men jag kommer tillslut att känna att det var mödan värd. När jag är klar får jag väl börja fundera igen. Jag får fundera på vad jag mer vill, eller om jag har gjort precis allt jag vill så jag inte behöver kämpa för något mer.  
 
 
I morgon ska jag jobba igen, men bara några timmar på förmiddagen. Det är nästan fel att säga att jag ska jobba i morgon för jag kommer ju knappt hinna starta bussen innan jag är hemma från arbetet igen. Efter den sk arbetsdagen så ska jag ta mig ut och shoppa lite på Överby. Borde jag åka till IKEA också som har öppnat i Uddevalla? Nja, jag missar nog inget för har man varit en gång på Ikea oavsett vilken stad det ligger i så har man nog sett alla. 
 
 


Morgonens träning !

Morgonens träning är avklarad. Skönt att få det gjort. Det kändes inte så bra, men jag får vara glad att jag tog mig igenom passet och blev jäkligt svettig. Kanske inte var så sugen på att träna denna morgonen, men bra ändå att jag körde tycker jag. Jag kämpade på och tog mig igenom ännu ett svettigt pass. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Polisens Piketstyrka.

Man blir bara grymt imponerad av dom människorna som jobbar i polisens piketstyrka. 
 
 


2013 06 05

God morgon!

Då är man vaken igen och jobbar gör jag såklart, men nu är jag det väldigt behagligt ett tag framöver. Ganska lite jobb dom närmaste 2 veckorna. Dessutom är det väldigt lugnt att köra under större delen av sommaren.Jag vet att jag orkar.

Sova igen. Måste för att orka med att gå upp klockan 04:00 i morgon. Jag funderar ofta på om jag orkar jobba mer. Jobba på alla dessa "konstiga" tider och ibland har man otroligt långa dagar. Hur länge orkar man med detta egentligen? Jag funderar och jag tror faktiskt att jag är ganska säker på att jag orkar jobba på som jag gör nu och säkert ännu mer, i många år till. 
 
När jag började köra buss då fick jag ganska snabbt köra väldigt mycket. I långa perioder hade jag veckor där det kunde vara jobb 6 dagar av 7.  Så kunde jag jobba varje vecka, flera måndader i streck. Jag tror jag gjorde 15 helger i rad någon period.  Om jag då orkade jobba så mycket och inte må dåligt eller bli utbränd av det då ska det hända något speciellt för att jag inte ska orka med att jobba som jag gör nu. 
 
Man orkar allt jobba mycket mer än vad man själv ibland tror. Man orkar säkert 6 gånger mer än vad morsan tror.  När man väl sitter i bussen och kör så kan det såklart kännas tufft och jobbigt, men är man bara frisk och biter ihop lite så är det inga problem att orka med. Dessutom finns det ju mycket med mitt jobb som ger mig positiv energi och jag tycker själv att jag är bra på att rensa mina tankar från allt de som är negativt.  Även om arbetsdagen är lång. Ett schema kan ju ha en ramtid på 13 timmar, men visst orkar man om man vill.
 
 Jag brukar också tänka på att det finns så många andra människor som jobbar betydligt mer än vad jag gör. Väldigt många människor har också betydligt tuffare jobb än vad jag har, men dom klarar ju att sköta sina jobb på ett bra, och rätt sätt iallafall. 
 
Jag måste sluta fundera på om jag orkar. Jag vet att jag orkar. Jag har ju för fan jobbat med busskörning i flera år nu. Jag har massor med gånger kört sena kvällar och nätter. Kommit hem klockan 03:30 på morgonen, varit ledig bara en enda dag och  sen måste jag vräka mig upp klockan 03:30 på morgonen för att ta mig till jobbet och köra buss igen. Perioder av sömnbrist och perioder av lite träning har jag haft, men visst fan orkar man jobba iallafall. Nu tränar jag ju regelbundet och jobbar inte fullt så mycket som jag en gång gjorde. Dessutom sover jag bra om natten. Jag mår bra, känner mig frisk, lugn och avspänd.  Det ska mycket till för att jag inte ska orka.
 
Nu när jag har ägnat lite tankar och detta i ett blogginlägg som har handlat om att orka eller inte orka då blir jag bara ännu mer säker på att jag orkar så mycket mer än vad jag egentligen själv förstår. Därför är det ju bara att köra på precis som vanligt och ännu mer om det skulle behövas. 
 
 
 
 


Hampus Karlsson - Sommarplågor.

 


2 långa arbetsdagar har jag haft.

 
 


"Tar mig i kragen!"

Det fick bli en promenad ikväll. Efter så mycket jobb och bara sitta stilla så kände jag bara att jag vill få igång lite cirkulation i benen. Gymmet pallar jag inte riktigt med efter en så lång arbetsdag som jag har haft idag. Fast då är det skönt att man kan "ta sig lite i kragen" och gå ut och promenera i typ 45 minuter iallafall. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Över 12 timmar på jobbet.

Vilken lång dag det har varit. Över 12 timmar på jobbet. Jag försov mig lite i morse också. Fick snabba mig som fan och jag hann in med en fot då det var dags att börja. 
 
Det var ett ganska tufft pass och dom sista 2 timmarna då fick man kämpa för att orka med.  Nu är det iallafall bara sköna dagar kvar denna veckan. Arbetsdagarna blir kortare för varje dag som går och mitt i veckan kommer det en "klämdag" som jag är ledig på. Sen jobbar jag en superkort dag och sen tar jag underbar ledig helg. Hoppas att solen strålar hela denna veckan. Då blir dom sköna dagarna ännu skönare mer underbara.
 
 
 
 
 
 


Gör bara rätt så blir det inte fel.

Dags att sova igen. I morgon har jag massor av jobb. Lång dag från tidig morgon till sen kväll är det som gäller. Man vet vad man har att göra iallafall. 
 
Allt känns väldigt bra just nu. Det har gått ganska exakt ett halvår nu på detta året och jag sitter inte här och ångrar något som jag har gjort. Hela förra året var ju full av egna misstag och saker som jag ångrar. Nu när jag tittar tillbaka på detta året så finns det inget som jag ångrar. Iallafall inget som har någon större betydelse. Man kan säga att jag har lärt av mina misstag och det känns bara väldigt bra. Jag vet vad jag vill och jobbar mot det målet. Jag slutar inte förrän jag är klar. Jag märker att jag är på rätt väg. Allt faller på plats och det mesta beror på mitt oändliga tålamod. Det känns väldigt bra när allt bara faller på plats utan att jag egentligen behöver göra så mycket själv. Låter jag tiden bara gå, jobbar på och lever som vanligt så kommer allt att gå "klockrent" utan minsta fel. Egentligen är det så enkelt. Gör bara rätt så blir det inte fel.
 
 


Hittar den inte !

Det borde ju finnas någonstans. Iallafall i denna stan, men jag hittar den inte. Fasen vad jobbigt det känns... 
 
 
 
 
 
 
Coke som det står Danne på. Jag hittar ingen. Jag  får nöja mig med Daniel.
 
 


Mat ute och dessert hemma.

Då har man fått mat idag också. Det blev en fläskê på min "favvorestaurang" idag och sen fortsatte jag att gotta mig ännu mer här hemma med lite glass. 
 
 
 
 
 


2013 06 02

God morgon!
 
Sitter här och tar det ganska lugnt och jag lär göra så hela denna dag. Det får bli en middag ute sen innan jag ska gotta mig så ska jag städa upp lite här hemma, men det lär bara ta typ 20 minuter och sen är jag klar.
 
Skönt att jag kan ha dessa dagar där jag bara kan välja om jag vill göra något eller absolut ingenting. Ibland får det gärna vara mycket omkring mig. Rörigt och jävligt kan de få vara ibland, men det skulle inte vara roligt om man hade ett liv som var i ständig kaos. Jag vill ju kunna ta de lugnt, vara helt avspänd och verklligen hinna tänka efter innan man gör något. En del människor verkar ju ha en tillvaro där livet går i 100 kilometer varenda dag. Det leder säkert till att vissa har svårt att koppla av och sånt kan ju inte vara hälsosamt.  
 
Jag har saker som jag vill få gjort, men jag har ingen panik. Jag vet ju att om jag bara har tålamod, tänker efter och litar på mitt inre så kommer jag att kunna göra vad jag verkligen vill och få det precis som jag vill ha det. Dessutom har jag det väldigt bra redan nu och det sätter jag stort värde på. Bara att jag har dagar där jag kan välja att inte göra någonting känns som en lyx. Idag är det en sådan dag och jag ska njuta av denna dag.
 
 
 


Slappar i massagestolen!

 
 
 
 
 


Rätt gott med sommar!

Träningen gick bra. Det kändes tufft innan, men under och nu efter träningen känns det bara perfekt. Nu har jag hela dagen att göra annat på och jag behöver fundera över när jag ska ta mig till gymmet för idag har jag ju redan varit där. 
 
 
En annan sak som är bra med att träna just under sommaren (nu är det väl sommar?) det är att man snabbt blir varm så man kan köra för fullt nästan direkt när man börjar träna. Det känns nästan alltid bra att träna. Det går så enkelt på något sätt.  Är det vinter ute då är man ju mer stel och kanske frusen och då krävs det mer av mig för att liksom komma igång.  Under sommaren behöver man ju inte heller dra på sig så mycket kläder när man ska ta sig bort till gymmet. Man kan gå mer "löst och ledigt" vilket alltid är jäkligt skönt.
 
Vem kan säga att sommaren inte är bästa årstiden på året. Det hade gärna fått vara sommar året om. Träningen på gymmet känns iallafall alltid bra tycker jag under sommaren.
 
 
 


Ibland är livet tufft.

Jag ska ta mig bort till gymmet. Jag känner inte riktigt för detta, men jag vet att jag kommer att ångra mig sen om jag inte tar mig dit bort. Ibland är livet tufft .....
 
 
 
Ha en trevlig dag !


Hela året har jag väntat på....

Hela året har jag väntat på..... JUNI, JULI, AUGUSTI.
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE