Oj oj..

Hej !

Nu har jag varit igång ända sen 03:15 i natt och nu börjar jag varva ner lite och då är klockan snart 22:00. Först lite arbete fast denna dagen har jag jag kännt mig som ledig. Slutade ju så tidigt. Jag har jobbat, fast mentalt har jag varit ledig. Jag har en sån dag imorgon också. Jag jobbar, fast känner mig som ledig, jag har semster fast jag jobbar, men jag känner inte av de. Hur coolt som helst ju !!!

De känns skönt att ha fixat klart allt och i morgon behöver jag bara tänka på att jobba lite sen kan jag vara ledig  resten av torsdagen och hela fredagen !!! Jag känner just nu en stor inre frid. Allt är fixat här hemma. New York resan är fixad, endast mer pengar in bara fast jag skulle kunna skita i de för de finns cash, men mycket vill ha mer och jag vill ha mycket mer, speciellt i New York !

Först får jag kämpa på lite här hemma. Jag jobbar, fixar här hemma och försöker regelbundet promenera. Har även gjort de i kväll. 2 timmar var jag ute ungefär.






Handlat? De har jag också gjort. Nu kan jag bara slappa ett tag framöver. Jobbet i morgon inga problem. Jag har ju en arbetsdag där de mest känns i kroppen att stiga upp mitt i natten. Annars känns morgondagen som en ledig dag. Fredag är en ledig dag även om de inte skulle kännas så. De bästa är att jag jobbar, men de känns som jag är ledig. De tycker jag är en bra känsla såhär på sommaren.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE