Dannebilder !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Riktigt gott och riktigt skönt.

Jag har käkat lite lyxsallad med kyckling och kollat teve ikväll. Riktigt gott med maten och riktigt skönt att sitta framför teven för jag har såklart på  massagestolen på "knådning".
 
 
 
 
Nu är jag ganska trött och så det blir till att krypa ner i sängen. Jag ska bädda om min säng för allt som ligger på sängen och som jag ska sova i ligger bara huller om buller. Jag har ingen säng än med inbyggd massage, men det ska ju ändå vara skönt att krypa ner i sängen och sova. 
 
Jag har 2 dagar kvar av jobb. Det känns långt, men rensar man hjärnan från allt de negativa och bara jobbar på så är snart helgen här och då är man ledig igen. 


Kan vara effektiv även på jobbet.

 
 
Har haft en ganska lång dag av arbete. Hela denna veckan känns lång. Det är bara onsdag nu och när det snart är Juni och sånt som kallas sommar då vill man ju vara ledig hur mycket som helst.  Åtminstone vill man att veckorna ska gå lite fortare så det snabbt blir en ledig helg. 
 
Jag har iallafall varit väldigt effektiv på jobbet idag. Bra fart på mig och jag bara jobbade på som fasen utan att tänka  på hur mycket jag faktiskt fick gjor idag. Rätt kul "feeling" när jag nu sitter här och grubblar.
 
 
Ska fixa lite mat och sen blir det nog mycket massagestol.
Ha en trevlig kväll !
 


2013 05 29

Då kör vi igen !!! 
 
 
Ha en bra dag!
 


Utvecklingssamtal idag.

Hade ett sk utvecklingssamtal med min närmaste chef (Bengt) på jobbet idag. Vi snackade i över 2 timmar om i stort sett allt som har med jobbet att göra. Jag fick frågor om vad jag tycker om mina kollegor , mina chefer, hur jag mår och det finns något som är extra jobbigt. Jag fick frågor om hur det känns när klockan ringer 03:30 på morgonen och om jag är nöjd med mitt schema och om jag tycker att det är bäst att börja tidigt att jobba eller börja sent. 
 
Vi paratade också en hel del om mitt bloggande och mina övriga internet aktiviteter på tex Facebook eller Instagram. Det är märkligt att det nästan  inte spelar någon roll var jag befinner mig någonstans. Det snackas mycket Dannebloggen med mig. Är jag i Thailand så kommer det fram någon och vill ta en bild med mig. Det kan även hända här i Vänersborg,  och en gång har det till och med hänt i självaste huvudstaden Stockholm att jag har fått snacka blogg och blivit fotat tillsammans med bloggläsare.  På "kopparn" blir jag nästan alltid kallad för Danne av dom flesta i personalen. I bussen är det ofta någon passagerare som tex säger att dom läser Dannebloggen. Kollegor nämner och pratar ofta om allt som Danne gör på nätet och nu idag sitter jag på ett utvecklingsamtal på jobbet och snackar Dannebloggen med min närmaste chef. Lite coolt måste jag erkänna att jag tycker att detta ändå är. 
 
Jag fick som sagt var en hel del frågor. Jag svarade i princip att jag är nöjd med det mesta och att jag mår bra, trivs bra och allt de där. På frågan om jag tycker att det är jobbigt att kliva upp på morgonen svarade jag: JAAAAAA.... Det är hemskt ju när klockan ringer 03:30 sa jag , men jag påpekade också att jag ändå gillar mitt schema. Jag vill nog inte bara jobba kvällen för det blir ju lätt för osocialt och lång tråkigt. Jag sa också att jag är väldigt glad att jag har ett jobb och gå till överhuvudtaget. 
 
I det stora hela så fick jag intrycket av att min närmaste chef är nöjd med allt jag gör. Det finns väldigt mycket sk statestik på väldigt många olika saker om de mesta som jag gör under mina arbetsdagar. På alla möjliga listor finns hur mycket information som helst. Det finns apprater i bussarna som bär på hur mycket information som helst som ledningen kan kolla på och sen vet dom mer än vad man själv vet, trots att jag kör bussen med alla apparater i. Snart kan väl chefen sitta på sitt kontor och ändå veta när jag går ut och pinkar i skogen.
 
Enligt "statestiken" och alla möjliga "listor" så fanns det faktskt inget som han nämnde som var dåligt med hur jag sköter mitt arbete. Jag nämnde en sak själv som jag tycker jag måste bli bättre på och det vara att jag är dålig på att rapportera in fel på våra bussar. Det kan vara sånt som att en lampa är trasig eller om förarstolen inte går att ställa in ordentligt som jag vill. Jag sa själv att jag tycker att jag måste bli bättre på att rapportera sånt och Bengt noterade detta.
 
Det känns bra att man verkar vara nöjd med mig. Det är såklart alltid roligt att få höra att man är bra på sitt jobb. Med det kvittot så är det nu bara att köra på och kämpa vidare för att bli ännu bättre eller bäst på det jag jobbar med.  Kul också att Dannebloggen har sådan "POWER" även på jobbet. För så är det väl när till och med min chef snackar Dannebloggen med mig? 
 
Dannebloggen Stay Strong!!
 


Ont i ett knä.

 
Jag har lite ont i mittt knä efter att jag slog i det igår ganska hårt. Alltid när jag tränar och känner att jag har ont någonstans då kör jag aldrig lika bra. Hade jag varit en hockeyspelare eller nåt så kanske jag bara hade ruskat på huvudet och kört vidare, men jag är nog lite mer finkänslig så känner jag att jag har rejält ont någonstans då blir jag liksom begränsad. Jag provade lite att belasta mina ben, men det gjorde bara ont i knät så jag körde typ armar och överkropp idag. 
 
Detta lär snart gå över iallafall. Det är ju liksom ingen skada utan jag har ju bara slagit i knät ordentligt. Det kommer säkert att göra ont några dagar och sen är smärtan bara borta.  Att det skulle vara värre har jag svår att tro.
 
Skönt iallafall att  träna de som jag kunde köra. Det är otroligt roligt fortfarande och jag tror jag kommer att hålla på regelbundet hela året och det är nog första gången sen jag slutade med pingisen som jag inte ger upp efter ett par månader för att sen börja om igen med träningen. Nu kör man på. Alltid några dagar i veckan och roligt är det också. 
 
 
 
 


Går inte att klaga på en dag som denna!

Känns som man är ledig trots att man har jobbat. Rätt gött att ha det så. Jag har tagit ett varv på stan och njutit av solen. Man hämtar mat, tar hem och njuter även av den. Nu får det bli lite träning. Jag ska tagga bort till gymmet och köra lite igen. Jag kommer ändå sen att känna att jag har hela dagen, och kvällen kvar att njuta av. Det går ju inte att klaga på en dag som denna!
 
 
 
 
 


Jag vill inte "bita i det sura äpplet"

 
Någon har glömt tömma soporna på  en dag förra veckan och det är ju lätt hänt. Jag har själv glömt flera gånger. Fast jag brukar glömma den första dagen på veckan. Den andra dagen då kommer jag på det och då kan jag ju rätta till mitt misstag så inte nästa "sopgubbe" som har veckan efter mig får lida för det.
 
Fast nu är det någon som har glömt den senaste tömmningen. Nu kommer jag att få köra ut precis alla tunnor och det kommer inte att finnas några att byta med för precis varenda tunna är full med soppåsar nu. Frågan är om jag ens får plats med alla påsar eller om jag får lämna till nästa omgång. 
 
Det är bara att ta tag i skiten. "Bita i det sura äpplet" kan man ju också säga,  men jag vill inte det.  Då finns det ju en risk att det är ett äpple som någon redan har kastat i en påse, i en tunna som någon nu har glömt att tömma. 


EUROVISION 2013 PARODI - DUMMA DANMARK

 En kille som heter Daniel Norberg har gjort en rolig version på Danmark's bidrag i årets Eurovision.
 
 


Upp tidigt i 2 veckor.

Nu är det upp tidigt i minst 2 veckor som gäller. Traska till jobbet när nästan inga andra är ute i denna stan. Hur jag har det efter 2 veckor det vet jag inte för då är det ju ny tidtabell som gäller och då jobbar man ju också efter ett annat schema. Men nu är det iallafall bara att vräka sig upp tidgt och göra sina arbetsdagar med start i gryningen.
 
En dag vill jag klara att "tagga" till gymmet och träna så här sjukt tidigt också, men än så länge klaarr jag bara detta är jag ska "tagga" för att köra buss
 
 
Jag har haft en väldigt kort arbetsdag. Klockan är bara 10:00 och jag är redan hemma. Rätt skönt faktiskt. Imorgon har jag en mer normal dag fast dom sista 2 timmarna av arbetsdagen ska jag inte köra buss. Jag ska istället på ett utvecklingssamtal hos min närmaste chef. 
 
 
Nu ska jag bara vara ledig resten av dagen. Vara ute och inte göra någonting. Jag kommer säkert att käka en god lunch och senare idag kommer jag att träna. 
 


2013 05 27

Dags att jobba och slita igen. Nya vecka innbebär nya bekymmer som man ska hitta lösningar på. Köra blåa bussar mellan flera hållplatser och samtidigt sitta och kolla ut genom en stor ruta. Stanna ibland för att släppa av och på folk, ta betalt, svara på frågor, få kritik, få beröm och förhoppningsvis en behaglig arbetsdag med kanske strålande solsken. 
 
Bild från förra veckan.
 
 
 Hur det än blir idag så lär jag nog ha en behaglig arbetsdag för jag slutar ju redan tidigt på förmiddagen. 
 
Ha en trevlig dag !
 
 
 
 
 


Denna veckan är nu över.

Denna veckan är nu också över. Den har varit bra! Jag har haft lagom långa dagar av jobb och jag har fått gjort väldigt mycket när jag har varit ledig. I natt kommer min lön in så i morgon ska jag såklart betala mina räkningar och fundera på hur mycket jag ska spara och vad jag ska leva på. 
 
Jag sparar mycket pengar fortfarande och jag är nöjd med hur mycket jag lyckas lägga undan. Även om jag ibland är lite överambitiös med hur mycket jag tror att jag klarar att spara så är det ändå inte en dålig summa som jag månad för månad lägger undan nu. Jag kommer att kämpa på så här ett tag till. Så länge som jag känner att det krävs för att sen kunna fixa de jag verkligen vill åstakomma så kommer jag att kämpa på med att dra in och spara mycket pengar. 
 
Jag har fortfarande ett oändligt tålamod. Saker och ting tar sin tid, men jag är otroligt lugn hela tiden och jag har aldrig för bråttom. Tålamod, lugn och inte ha för bråttom känns som mina 3 starkaste egenskaper just nu. Dessutom mår jag otroligt bra och det är sommar och sol som är det bästa vädret som finns. Vad ska jag egentligen klaga på? Ingenting, för det finns istället så mycket som är väldigt bra!!
 
Kvällens bilder.
 
 
 


Att bry sig trots att man inte bryr sig.

 
 
 


Har en del att göra - Mors dag skiter jag i.

Jag har en del att ta tag i och jag ska sätta fart med allt jag har att göra denna söndag. Allt lär gå ganska fort, men jag måste ta tag i de iallafall för att få allt klart och jag vill få allt klart innan nästa vecka drar igång så nu kör vi.
 
Det är ju MORS DAG också fast det kommer jag inte att bry mig om. Min morsa bryr sig inte heller om denna dag, det vet jag sen gammalt. Detta tycker jag är så skönt. Jag har ju sen jag var liten inte haft ett hem där mina 2 biologiska föräldrar lever ihop. Kanske just därför har jag aldrig behövt bry mig om vad som är tradition och inte. Ofta har det liksom inte varit praktiskt möjligt att ens kunna tänka på hur man ska fira någon speciell på en sk speciell dag.
 
Jag bryr mig helt enkelt  aldrig om att hålla på några traditioner. Det känns bara för tråkigt och bara föråldrat att hålla på gamla traditioner år 2013.  Ibland jobbar jag istället för att tex fira jul, påsk eller någon annan högtid och jag har aldrig någonsin brytt mig om att det är någon speciell dag. Julen 2012 tex så jobbade jag förmiddagen. Sen  gick jag hem till farsan och hans fru. Syrran var iväg och jobba och kom lite senare. Farsan skulle iväg och leka tomte och sen kom han tillbaka framåt kvällen. Jag minns inte hur det var exakt, men något inslag av tradition om att hela familjen skulle vara samlad på ett ställe fanns inte den julen heller.  Jag är bara så nöjd över att man aldrig behöver ha tråkiga dagar som många av alla dessa dagar som en del tycker att man ska fira är. 
 
Nu är det dags att ta tag i denna dagen som verkar bli en solig och fin dag.
 
 
 
 


Undra hur det egentligen är?

Snart så kommer vi att få bruna tunnor hit så nu ska man inte bara hålla reda på vad man kan slänga i olika påsar utan man ska också hålla reda på vilken påse som ska slängas i sopnedkastet i trappan och vilken påse jag måste springa ut med till dom nu bruna tunnorna. 
 
 
 
Det finns mycket man ska hålla reda på när det gäller ens egna skit. Var ska man slänga vad är inte alltid lätt att veta och jag undrar om allt man måste göra med sin egen skit är så bra för miljön?
 
Allt man har får man ju inte slänga i sina sopor hemma utan en hel del måste man ju sortera i olika tunnor och behållare, ja till och med i rätt container. I mitt fall åker det mesta av sånt som jag inte kan sortera rätt och slänga här hemma ner i min källare. Vi har här där jag bor tunnor för: Hushållsavfall, tidningar, plåt och behållare för glas. Det är rätt skönt att man ganska enkelt kan göra sig av det mesta av all skit som man så lätt samlar på sig annars. "Grovsoperna" åker ner i min källare och när det blir för fullt där så vet ni ju att jag gör ett röjande ibland. 
 
Jag har ibland undrat om allt detta tjat om att man tex måste sopsortera rätt eller vad det nu änmå vara som har med miljön att göra är så jäkla bra för miljön. Hur ska jag kunna veta att tex dom soperna jag sortera snyggt och fint sen hanteras på rätt sätt för miljön på det ställe dit min skit hamnar? Är detta system vi bygger upp så jäkla bra för miljön egentligen? Har det någon betydelse överhuvudtaget för en renare natur de vi just gör?
 
 Spelar  det någon roll vad vi gör nu överhuvudtaget eller är det redan försent? Jag vet inte och livet är för kort för att jag ska kunna hinna ta reda på de. Jag skriver ett blogginlägg och fortsätter att sortera enligt dom lagar och regler som finns. Undra vad som är sanning och vad som är "bullshit" egentligen  när det kommer till frågor som handlar om miljö. Ibland vet man inte vad som är sant och vad som bara är en myt.  
 
 


Dagens stör mig på.

Förra året någon månad dag och minut så köpte jag en "liten" glödlampa. Den jag bytte ut satt på min lampa som har i köket. Den förra "lilla" glödlampan fungerade utan några som helst problem i typ 6 år. Sen fick jag köpa en ny och den nya glödlampan har nu redan gått sönder på mindre än ett år. Det stör mig att detär så olika kvalitet på lampor.
 
 


Fördelar med tidiga morgonpass.

Så fort jag vaknade idag så gick jag bort till gymmet. Fördelen när jag väljer att köra tidiga morgonpass  är att jag faktiskt får det gjort. Går jag och väntar och tänker att jag tar det sen ikväll, det är inte så noga nu och bla bla bla då blir det oftast ingen träning alls. En annan bra sak med att "tagga" till gymmet och träna så fort man kliver upp ur sängen på morgonen är att jag har ju sen hela dagen framför mig där man kan hinna med så mycket annat. Vill jag tex köra ett pass till lite senare jag då kan jag ju göra detta och sen har man kört 2 pass på en samma dag utan några som helst problem. Går man och väntar så blir det ju "bara" ett pass, eller kanske inget alls. 
 
 
 
 
 
 


Uppe tidigt!

Uppe tididgt som fasen. Jag vaknade ur världens läskigaste mardröm. Fasen att man inte kan styra själv vad man drömmer om när man ligger och sover. Då skulle man slippa att vakna upp och känna värsta chocken.
 
Jag ska ta mig bort till gymmmet tänkte jag. Full fart redan redan nu (innan kl 06:00) Jag har ju ett mål att någon dag (ganska snart) stå utanför gymmet innan klockan 05:00 för att sen ta mig in och träna när klockan slår just 05:00, men jag har inte lyckats med det än iallafall. 
 
 Att ställa klockan en ledig dag för att gå upp så tidigt som jag behöver göra kunna hänga på låset till gymmet redan kl 05:00  det känns lite väl tufft att fixa. Fast det borde ju vara ganska enkelt egentligen. Det är ju bara att gå upp och gå bort, precis som man går till jobbet en tidig morgon.  Får se om jag orkar imorgon att hänga på låset kl 05:00. Idag lär nog klockan bli 07:00 innan jag kommer igång med dagen gymmande, men det är ju ganska tidigt också. 
 
 
Ha en trevlig dag !
 
 
 


Ingen video, men svar på frågor iallafall.

Leona Larsson:
 
 
 Hej Danne! Har börjat läsa din blogg den är jättebra, keep up the good work! 
 

Kan du inte göra en nya frågevideo där du svarar på lite av mina och andras frågor? 
Har sett att du har en Kiss-tröja , vad lyssnar du på mer för musik?Du kanske kan nämna dina topp fem favoritartister? 

Har du några favoritböcker? 

Vad är ditt största ögonblick i livet? 

Du har tidigare sagt att du kan tänka dig skaffa flickvän, skulle du kunna tänka dig att skaffa barn? 

MVH Leona
 
 
 
Kul att du gillar min blogg. Någon frågevideo är jag lite för trött för att göra , men svara på frågor kan jag ju göra ändå. 
 
Jag vet inte om jag har några topp fem artister, men jag kan lyssna på Veronica Maggio i hur många timmar som helst.
 
 
Böcker läser jag inte så ofta, men av dom jag har läst så kan jag nämna 3 st som jag gillade väldigt mycket. 
Magnus Hedman- När ljuset släcks. Patrik Sjöberg - Det du inte såg. J-O Waldner - När känslan får bestämma.
 
 
 
 
Största ögonblick i livet?? Den frågan är svår att svara på, men det finns väl några dagar i livet då man har varit extra glad för att man har lyckats om man säger så. Sista dagen på år 2011 tex. Då  tänkte jag tillbaka på vilket fantastsikt år jag hade haft. Det var mycket resor och upplevelser det året och det var en rätt skön känsla när jag då den dagen tänkte tillbaka på att jag faktiskt hade varit iväg på fyra utlandsresor, unnat mig massor av lyx för massor av ""cash" och dessutom drog jag till Stockholm och unnade mig lite för mera "cash".
 
 
 
Det finns säkert mer sk stora ögonblick i livet, men just året 2011 ligger färskt i minnet.
 
Sista frågan! Skulle du kunna tänka dig att skaffa barn?
 
Stora frågor finns de ju aldrig några enkla svar på.  Men jag "stänger aldrig några dörrar" om man säger så. Jag kan inte säga att jag funderar över barn eller längtar efter att skaffa barn, men man vet ju aldrig vad som kan hända i framtiden. Hur som helst så känns det  långt borta just nu att ens överhuvudtaget fundera på om jag vill ha barn eller inte.  Jag är ju singel och skaffa barn är ju något man ska vara två om. 
 
 


Alex är så grym!

Jag sitter här och kollar på Alex. "KNIVEN MOT STRUPEN" tycker jag är ett jätte bra program. Det beror lätt på att Alex är så jäkla grym på det han gör. 
 
Detta är det programmet som sändes igår. Tur att man kan kolla när man vill i efterhand för jag vill inte missa ett enda program.
 
Enjoy!!
 


Slipper viagra och kan använda hårspray.

Tänkte tipsa om en helt underbar och bra hårspray som jag tror alla bra frisersalonger säljer.
 
 
 
 
Denna hårspray är som Viagra. Man använder och sen blir det stelt och man mår bra, och det känns bra. Fast jag är glad att jag behöver ha hårspray i håret och att jag inte behöver käka Viagra. Tänk om de hade varit tvärtom!! Flintis så man inte kan använda hårspray och Viagra för att ....... Ja ni vet vad jag menar. 
 
 


Nya tag på måndag.

Skönt att man nu har jobbat färdigt för denna veckan. Jag har haft ganska behagliga pass hela veckan. Jag ser ju till och ordna det för mig. Lite segt har det känts emellanåt, men jag har ju tagit mig igenom veckan iallafall.
 
 
 
En av alla saker som är bra med att jobba och slita under en vecka det är ju att man lättare sätter mer värde på   helgen när den kommer, om man är ledig då vill säga. Det blir på något sätt extra skönt när man går hem den där fredagen och då vet att nu behöver jag inte bry förrän tidigast måndag. Då kör man igen. Hoppas solen skiner nu hela helgen och även på måndag för kan man ju se så här cool ut igen.
 
 
Trevlig helg !
 
 


Dagens... innan dagens....

Dagens lunch innan dagens arbete. 
 
 
 
"Ytter" med "bea" och "pommes"!
 


2013 05 24

Godmorgon!
 
Hade en lång dag igår av mycket med mycket arbete. Snart ska jag vara på jobbet igen. Äta, jobba och sova är det som gäller, men idag är det ju fredag och ledig i helgen är jag så jag får bita ihop en sista arbetsdag för denna veckan.
 
 
 
 
Jag har sett att jag fick ledigt igen på den helgen nästa månad sopom jag sökte ledigt. Jag tänkte ändå lite fel när jag sökte ledigt. Jag trodde att jag skulle bli ledig 4 dagar på rad, men det blir ledig en torsdag, jobba fredag och ledig lördag söndag. Men det är 3 dagar av 4 som jag är ledig iallafall och hade jag inte sökt så hade jag ju fått jobba 3 dagar av 4 istället. Skönt att se att dom behagliga arbetsveckorna fortsätter även nästa månad.
 


Äta frukt och dricka "skumpa"!

 
 
 


2013 05 22

 
 
 Morgonens träning kände väldigt bra. Bara att köra på och inte tänka för mycket. Rätt skönt när jag nu har en vecka där jag inte har så mycket att göra förutom jobb. Då blir det många timmar över till träning och det ska jag verkligen ta vara på. 
 
 
 
 
 


Tisdag!

Jag kröp till sängs ganska tidigt igår. Jag är ganska duktig nu. Jag sitter inte upp till sent på natten för att sen sova bort hela förmiddagen. Jag får ju alltid mer gjort unfder förmiddagen så därför vill jag gärna orka upp. Jag såg idag när jag vakna att jag hade massor av missade samtal från olika personer. Vad vill folk mig sent på kvällarna. Jag kan inte säga att jag gillar att sitta och "blatjöta" i telefonen då. 
 
Skönt att man har en eftermiddags vecka  och bara 4 dagar av jobb. Ganska lugnt är det också så jag lär inte slita ut mig. Bra pass och lagom mycket jobb har jag dom närmaste 3-4 veckorna. Får jag igenom ännu en ledighetsansökan då är det ännu bättre. Det enda negativa som jag kan komma på just nu det är att jag inte får lön förrän på måndag. Man vill ju gärna få den innan helgen och inte efter som ni säkert förstår. Fast om detta är det enda som känns skit så ska jag väl inte gnälla. Den budget jag har satt innan denna månaden börja kommer jag ju att kunna hålla med marginal och när lönen kommer in så får jag ju 2400 kronor + den vanliga lönen.
 
Behagliga dagar av jobb, långledig ibland, jobbar mindre och mer i lön. Ser man det mesta positivt så är det mycket som är bra och bättre kommer det att bli.
 
 
 


Mina tankar denna kväll.

I morgon ska jag börja jobba igen. Känns lite ovant på något sätt eftersom jag nu har varit ledig i nästan en vecka. Men man får jobba ibland också och nu blir det som vanligt ett tag framöver, men jag ska göra ett nytt försök att få ledigt några dagar på rad.. Om ca 3 veckor blir det då om jag nu får ledigt. 
 
Jag kan också säga att jag är nöjd med det mesta. Jag gör en sak i taget och jag gör färdigt innan jag börjar på något nytt. De är  bra principer att hålla sig till ( om man nu ska ha några) för då känns tex ens vardag inte så jäkla rörig. Dessutom känner man sig själv inte otillräcklig, snarare mer effektiv och det gillar jag.
 
Jag fortsätter att hålla mig lugn och avspänd. Jag har ett oändligt tålamod. Jag har inte för bråttom med någonting. Jag har små sk delmål som jag vill klara av, men jag kan ta de lugnt för jag vet att gör jag bara vad jag ska så klarar jag av allt jag vill fixa. Det finns en tidsplan på allt. Jag har tex planerat hur mycket pengar jag vill få loss till ett visst datum och varje månad har jag en summa som ska vara fixad ända fram till slutmålet. 
 
Jag vet inte exakt hur den närmaste framtiden kommer att se ut och det har lite betydelse för när jag ska göra vad om man säger så. Men snart vet jag iallafall vad jag kan göra för dom pengar jag kämpar med att få loss just nu. Hur det än blir i framtiden så kommer jag att kunna göra de jag verkligen vill och drömmer om. Det är viktigt för mig. Bara jag fortsätter hålla mig lugn och inte ha för bråttom så kommer jag att greja allt. Jag tror så jäkla mycket på mig själv nu. Följer jag min plan så kan jag inte misslyckas. Tanken på att misslyckas eller att jag gör något som jag sen får ångra den finns inte, för just den tanken känns omöjlig. Om det ändå inte skulle bli som jag vill, då får jag hantera det sen, om det nu skulle bli fel. Fast jag har ju redan gjort så många fel (förra året 2012) Nu är det gör om gör rätt som gäller. 
 


Lite mat.

Pasta med bacon och champinjonsås!


Fick lite mersmak!

Jag fick lite mersmak av Hockey efter finalen igår  mellan Sverige och Schweiz. Nu sitter jag här och kollar ett videoklipp om Peter Forsberg. 
 
 
 


Mycket "POWER" denna veckan

God morgon!
 
En ny vecka har startat och jag har hunnnit kämpa lite med gymmet denna måndag. Denna veckan kommer jag att träna mycket. Jag känner mig riktigt sugen på att köra massor av nytt ioch en hel del av sånt som jag kör ofta. Ska jag kunna göra de så måste jag ju köra på nu var och varannan dag, men jag vill det. 
 
Det blir inte så svårt att hinna med för jag har inte så mycket att stå i denna veckan. Jag har fått så jäkla mycket gjort under mina lediga dagar så jag behöver liksom bara hålla efter nu. Jag vet att jag inte kommer att sova bort hela förmiddagar och jag jobbar eftermiddag och kväll denna veckan så det finns mycket tid till att träna och kämpa på med gym. Det blir mycket "POWER" denna veckan !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vad mer kan man begära?

Vad ska man säga? Allt känns ganska lugnt. Jag har det bra, regnet har öst ner och Sverige har tagit guld i Hockey.
 
Jag är ledig även i morgon. Känns väldigt bra att börja en ny vecka med att vara ledig en dag till. Jag har fått gjort väldigt mycket under dessa dagar som jag har varit ledig.  Jag har också ätit gott och tagit hand om mig själv på bästa sätt. Allt är lugnt, avspänt och jag mår bra. Vad mer kan man begära ??
 
 
 
 
 
 
 


RÄTT LÅT VANN? Eller skitsamma!

Vaknar upp ganska tidigt denna söndag och kollar vem som vann Eurovision. Jag kollade inte igår, men man är ju ändå såklart nyfiken på hur hela tävlingen slutade. Plats 14 som Sverige fick kändes för mig som en bra placeringen med tanke på att jag tycker låten är ganska dålig. Låten som vann däremot tycker jag är bra så "rätt låt vann" kan man väl säga idag då. Fast jag har ju inte hört så mycket av låtarna i årets Eurovision för jag har inte orkat bry mig och därför vet jag egentligen inte vad jag tycker. Skitsamma liksom. Årets vinnarlåt tycker jag är bra iallafall.
 
 


Rätt skön "feeling" nu.

 
 
Nu har man kört ett pass på gymmet igen. Bara så skönt och köra ett pass på 2 timmar. Nu kan jag bara fortsätta vara ledig och ta det lugnt, eller greja med något och jag behöver inte stressa för jag har ju hela dagen på mig. 
 
Rätt skön "feeling" nu på alla sätt och vis. Träningen kändes bra och det känns ju alltid ännu bättre efteråt. Jag börjar inte jobba förrän på tisdag i nästa vecka. Jag kan sova så länge jag vill på morgonen fram till måndag, men inte nästa vecka utan nästa igen. Det finns så mycket som känns bra ! På många sätt känns allt väldigt bra!! 
 
 


Man behöver inte säga mer.

I LOVE SCANDALBEAUTIES !  
 
 
 

 

 
 


Nu har jag börjat tömma Vänern på vatten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Röja - Städa - Äta.

Nu är det klart nere i källaren. Jag fick iväg mina säckar och nu har jag massor av plats där igen. Så skönt att få det klart. Aldrig mer ska jag samla på mig så mycket gammal skit igen. Det säger jag nu iallafall, men vi får se hur det ser ut i mitt källarförråd om 5 år eller nåt. Det är väl då det blir dags igen att göra ett röjande. 
 
Städat upp har jag också gjort och jag har bara lite i köket kvar. Annars har jag fått mina två rum och toaletten ren och fin, så det blänker om de.  En effektiv morgon har jag haft.
 
 
Solen skiner och det är så skönt med sommarvärme. Man kan gå ut i kortbyxor och vara allmänt sommarklädd. Bästa årstiden ju (sommaren alltså). Efter att jag hade slängt alla mina sopsäackar på tippen så taggade jag bort till min favvorestaurang för att hämta lite mat. Idag fick det bli kyckling med potatis och peopparsås. 
 
 
 


2013 05 16

God morgon!
 
Idag blir det mycket arbete här hemma. Jag ska stortsäda mitt hem och jag ska röja bort alla säckar i källaren nu.
 
14 fulla sopsäckar till tippen och sen har jag helt plötsligt hur mycket plats som helst, och även ordning i mitt källarförråd.
 
Det är skönt att vara ledig. Jag kommer att hinna med en hel del nu och det känns väldigt bra. Jag vill ju ha rent, snyggt och ordning och reda. Sen ska man ju hinna röra på sig och göra mycket annat. 
 
Ha en bra dag ! 
 
 
 
 


Danne-Cola !

 
Jag lär gå på denna reklam. Jag erkänner det. Nästa gång jag handlar lär jag leta som fan efter
COCA -COLA som det står Daniel på. Jag lär köpa några om jag hittar.  Jag kanske ska gör det extra svårt för mig och leta efter Coke som det står Danne på. Den borde ju finnas här i Vänersborg iallafall med tanke på vilken fantastisk Dannebloggare som bor här 
 
Egentligen gör det inget om jag går på denna reklam. Jag får ju vad jag förväntar mig. Ingen läsk är ju så god som COCA-COLA och står det dessutom Daniel på den så är detta såklart bara extra kul, så lurad blir man ju inte även om jag får för mig att köpa en hel back med (Coke) "Danne-Cola". 
 


Ingen mer busskörning denna veckan.

Nu är jag äntligen ledig ett tag igen. Känns skönt att ha haft en grymt kort vecka med med arbete. Skönt att släppa allt som har med bussar att göra nu och bara koncetrera mig på annat. Ibland känns det som det blir för mycket arbete på något sätt.  Jag är ändå bra på att planera mina veckor och har man lite framförhållning så finns det möjligheter att faktiskt inte alltid behöva jobba så sjukt mycket även om det står så i schemat.
 
 
Är det något som jag är väldigt nöjd med när det gäller detta schema jag nu har så är det just att jag har kunnat ta ganska mycket ledigt utan att förlora en massa pengar på att vara borta. 
 
Nu släpper jag: busskörning, tidtabell, nummer på bussar, vänta på Resecentrum och allt annat som man är med om som "busschaffis" . Ibland ekar liksom allt jobbande och alla dessa blåa bussar i skallen, men nu är jag bara ledig och det känns väldigt bra.
 
 
 
 
 
 


Brorsan håller på med CrossFit!

Kunde inte riktigt gå och lägga mig än. Sitter och kollar lite på min brorsa och en massa andra som här är med och tävlar i CrossFit. 
Snacka om POWER !!!
 


2013 05 14

Hade en lång dag med mycket arbete idag också. Jag var så jäkla trött när jag kom hem så jag orkade bara inte ta tag i någonting. Jag hade tänkt att laga lite mat själv, men jag såg att jag först behövde diska och sen tappade jag all energi så det fick bli en middag ute istället. 
 
 Biffstek...
 
Imorgon ska jag jobba en halv dag bara sen är jag ledig i nästan en vecka. Det ska bli skönt att inte behöva bry sig om mer jobb på ett tag. Det ska också bli skönt att inte behöva gå upp sjukt tidigt på morgonen. Imorgon får jag ta mig upp typ klockan 04:00, men sen kan jag sova ut, 11dagar i rad. 
 
 
Imorgon får man vara stentuff igen och kämpa på med jobb. Nu ska jag gå och lägga mig så jag inte går in i den sk väggen. 
 


2013 05 13

Riktigt lång dag av med mycket arbete. Det är tufft att börja 06:00 och jobba till 18:40. Jag hade ju iallafall sovit ut för jag kröp ju till sängs ganska tididgt igår kväll. Det underlättar lite när man har en nästan 13 timmar lång dag på jobbet. Men det är bara att jobba på. Det är bara att på bästa möjliga sätt försöka  hantera alla bekymmer och hinder som kommer i min väg (ibland bokstavligt talat)
 
 
Jag kämpar på och tänker på hur underbart härligt det ska bli att nu bara jobba 1,5 dag till och senfår jag vara långledig igen med fullt betalt. På onsdag går jag hem efter halva dagen och sen börjar jag inte jiobba förrän tisdag nästa vecka. 
 
 
 
 


Unnar mig lite mat ute igen.

Lite mat ute har det blivit. Alltid gott att unna sig lite ibland. 
 
 
 
 
 
 


Det är bara att fortsätta precis som förut.

Man är ganska seg eler slö kanske. Jag är bara ledig och gör inte så mycket. Jag har inte så mycket att göra just nu. Mycket är liksom färdigt och en del annat är sånt som andra håller på med och då måste jag vänta till dom är färdiga. Man får helt enkelt låta tiden gå och så mycket mer kan jag inte göra just nu. 
 
Jag mår bra iallafall.  Allt blir som jag har tänkt mig och det sker inga överraskningar. Visst har jag mina bekymmer, men det är världsliga ting. Jag känner att jag är på rätt väg med sånt som jag kämpar med och för. Det går bättre än vad jag hade kunnat ana så jag funderar på om jag kämpar med något längre. Just nu gör jag knappast det eftersom jag knappt gör någonting. Jag bara väntar på att andra ska bli klara så att jag sen kan fortsätta och det är ju ganska behagligt.
 
 Förra året när jag satt här skrev blogginlägg då var det så mycket som bara blev fel. Inte mycket blev som jag ville och nu går de mesta som jag vill och blir som jag har räknat med. Jag kan bara köra på som vanligt för jag gör precis det jag ska och vill igen och så har det varit länge nu. Det känns ganska bra. Jag känner ingen stress ingen oro och jag har inte för bråttom. Fortsätter jag bara så här då blir allt väldigt bra i slutändan. 
 
 
 
 


Segt och tufft.

Morgonens pass var segt och kändes bara tufft. Om det är mitt slarvande med träningen den senaste tiden eller nåt annat det vet jag inte. Alla pass känns inte alltid bra, så är det ju. Men om jag kör på bra nu resten av veckan så lossnar det nog ganska snart och så får man hoppas att det  börjar kännas bra igen. Det är bara att köra på ju.
 
 
 
 


Får se när jag klarar 05:00.

Nu får det bli gymmet. Klockan är snart 08:00 och jag skulle ju försöka träna 05:00 på morgonen någon dag denna veckan. Idag klarade jag inte av det, men jag ska iallafall nu tagga bort till gymmet (förbi alla skrikiga måsar) och köra ett btra pass. Helst det bästa ever. Nu kör vi!!
 


Onsdag!

 
 
 
Har gjort mina 12 timmar på jobbet och jag har också varit hemma ett tag. Jag är väldigt trött. Det har varit 2 tuffa arbetsdagar. Jag har kört stenhårt och  jag orkar bara ingenting just nu, men nu är jag iallafall ledig. 
 
 
 
 
 
 
 
 


24 av 48 - Jag ska försöka att bättra mig

 
 
 


Rätt skön uppläggning.

Imorgon ska man jobba, men jag jobbar ju inte så mycket denna veckan. 2 dagar av 5 och nu i 2 veckor jobbar jag totalt 4 dagar och är ledig 10. Det är en rätt skön uppläggning.  Dessa 4 arbetspass på 14 dagar ska jobba järnet. Spelar ju ingen roll om jag blir helt slut efter en arbetsdag. Jag är ju ändå ledig så mycket framöver. 
 
 
Denna måndagen börjar lida mot sitt slut och det börjar bli dags att krypa ner i sängen. Jag hatr fått gjort en hel del idag. Jag har sålt lite mer saker. Jag fick betalt så jag blev nöjd, men nu fortsätter jag inte att sälja gamla saker utan resten kommer jag att slänga, ge bort eller behålla. Det är inte värt att göra något mer för att kanske få några hundralappar till. Det blir bara för mycket jobb och för lite pengar som kommer in. Nu har jag massor med säckar som jag väntar på att få hjälp med att köra till tippen och sen är röjandet bland alla gamla saker färdigt och jag ska inte ägna en tanske mer åt källaren eller vad jag har där som jag kan sälja. Nu skiter jag i allt som har med second hand och sån försäljning att göra. 
 
Nu ska jag sova. imorgon ska man upp tidigt för att jobba bakom ratten. Länge och tufft blir de.
 
 
 


Lediga dagar och mer lediga dagar.

 
 


Det gick fort att bränna pengarna.

Det gick fort att bränna dom pengar jag fick för de jag sålde tidigare idag. Jag köpte hem 2 kassar med mat för hela slanten. Men det är ju ändå  mat som jag har fått för att jag har gjort mig av med sån skit som bara ligger och här hemma och skräpar.
 
 
 
 
 


Jag fick några hundralappar iallafall.

Jag provade att sälja lite mer saker igen i en secondhandbutik. Det gick inte riktigt lika bra som förra gången. Han som kollade på mina saker var inte så sugen på att köpa någonting egentligen, men jag behövde iallafall inte gå hem med allt. Jag fick några hundralappar iallafall. Hälften av dom saker jag hade med mig fick jag gå hem med igen. Förklaringen jag fick till varför dom inte ville köpa allt jag hade med mig var att dom hade redan så mycket av just dom saker som jag nu försöker sälja.
 
 
Jag är ändå nöjd att jag fick någonting och dom tog ju inte allt så att jag ändå kunde få några hundralappar var ju ganska bra. 
 


Hellre för varm än frysa.

 Skönt att börja veckan med en ledig dag efter att ha jobbat i helgen.  Hade nästan glömt bort hur det var för jag har ju inte jobbat helgen på väldigt länge. Nästa gång jag egentligen ska jobba helg då har jag tagit ledigt och med ordinarie ledighet så blir det en samanhängande ledighet på nästan en hel vecka. 
 
Jag har börjat sitta i kortärmat nu i bussen. Det börjar bli varmt ute så man börjar mer och mer att få på sig typ sommaruniformen. Jag går i vinterjacka. Det är  forrtfarande kallt när man ska gå hem på kvällen. Denna arbetsveckan blir det tvärtom. Kallt på morgonen (kanske) när jag ska gå till jobbet, men knappast när jag går hem. Jag tror att jag behåller vinterjackan ett tag tiill iallafall.. Det är ju bara att ta av sig om man känner sig för varm. Det är svårare att värma sig om man har tagit för tunna kläder på sig, så jag gör hellre tvärtom. 
 
Helgens arbete kändes ganska lugn. Det är nu man har nytta av att ha kollat lite innan hur man har det med jobb och ledighet. Denna helgen så lugn ut på pappret och det var så också. Dessutom har jag ändå bara jobbat 5 dagar förra veckan och sova ut har jag också fått göra. Det var en bra vecka. Jobbade fast ändå var det mycket  slappa, oavsett om jag var ledig eller jobbade. 
 
 
 
 
När jag gick hem från jobbet igår så fick jag bekräftat att Dannebloggen "stay strong". Det var en kille som frågade mig om jag inte hade lust att köra lite planking. Jag möter typ 3 personer när jag går hem mitt i natten. Ändå möter man bloggläsare och det händer ganska ofta. Ibland kan man höra något väldigt långt bort, mitt i natten i ödsliga Vänersborg. Någon som ropar Dannebloggen. Dannebloggen "stay strong" liksom!
 
Ha en bra dag !
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2013 05 05

 
Har tagit det ganska lugnt hela förmiddagen. Nu börjar det bli dags att ta sig bort till jobbet igen. Jag tänker inte på att det är helg. Jag var ju ledig ons och tors denna veckan och dessutom har jag inte jobbat en helg på evighter. Kanske är de därför allt känns som att man har 2 vanliga dagar på jobbet. 2 dagar av vanligt arbete och sen får jag en måndag där jag är helt vanligt ledig. 
 
Ha en bra dag !
 


Behagligt och lugnt.

Jag sitter här och har kommit hem ifrån arbetet. Ganska lång dag, men behagligt och lugnt har de varit. Förra månaden satt jag ju här och kollade litre om det fanns arbetsdagar som jag skulle ta ledigt ifrån för att just få lite behagligare pass. Det känns skönt när dom pass man kör är så lugna och behagliga för då kan jag känna att dom dagar där jag skulle ha jobbat, men har valt att ta ut ledighet är dom rätta passen att ta ledigt ifrån. 
 
 


Lite tankar om allt möjligt.

 Idag har jag massor med jobb, men dagarna går ganska fort så snart är man ledig igen. Igår hade jag en ganska lugn arbetsdag. Det var bara mot slutet som man det tuffade till sig lite. Typiskt för precis mot slutet om man säger så då tänkte jag på hur lugnt arbetspasset hade varit och då kändes det bara direkt lite tuffare. 
 
Annars är allt bra. Ska jag ändå gnälla över någonting så har jag tränat lite dåligt denna veckan, men det löser sig nog ganska snart skulle jag tro. En kompis har frågat om jag inte kan hänga med henne ut på lite promenader. Några rundor har jag ju gått i mina dar och  jag kör ju inte dåligt med gym så det kommer allt att vara bra fart på mig även framöver även om jag denna veckan inte har gjort så många besök på gymmet. Men  sitter jag för mycket still 1 eller 2 dagar till nu då vet jag att det  fart på mig sen.  Dessutom är de mycket sprätt och fart i kroppen kvar för jag har ju ändå tränat och rört på mig bra under en längre tid och då försvinner ju inte allt för att man råkar slarva någon vecka ibland.
 
 Annars väldigt lugnt med allt. Jag betar liksom av saker som jag har planerat. Stryker saker på min lista och kommer närmare ett förverkligande av min dröm.  De är inte så mycket nytt jag vill hitta på utan jag vill göra sånt som jag har funderat på en längre tid och det känns rätt att fortsätta kämpa på för att sen en dag komma till den där punkten då jag liksom känner mig helt nöjd med allt jag har gjort och åstakommit. Jag har lite drömmar kvar att förverkliga och det är detta som gäller fortfarande. Jag har en tidsplan när det ska vara klart. Man kan inte bara kämpa med någonting i tidlöshet för då händer det ingenting. När jag fixar allt de där som verkligen känns viktigt för mig då spelar det sen ingen roll om jag inte lyckas med ett skit i framtiden. Jag har några drömmar sen är jag nöjd och så är det bara. 
 
Men mycket känns ändå bra nu också. Jag tar det lugnt och jag känner hela tiden att jag är på rätt väg. Jag gör inga större misstag och det kommer in så jäkla mycket mer pengar än vad de går ut. Det är ju en hel del pengar som man behöver för att kunna förverkliga sina drömmar. Sånt kan man inte bortse från och bara säga att pengar inte är viktigt. Jag har även här en plan. När detta året är slut så har jag en bestämd summa på hur mycket pengar jag ska ha sparat och vad jag då ska göra för att komma min dröm ett stort steg närmare målet. Det är en ganska tuff satt budget från min sida, men varje månad ser jag hur jag klarar att hålla den med god marginal. Det känns riktigt bra när man fixar varje månad som planerat. Det går faktiskt bättre en planerat vilket gör att man kan unna sig lite extra ibland under resans gång. 
 
De mesta blir som jag har tänkt mig nu och även om vissa saker kan kännas jobbiga så har inget inte blivit som jag har tänkt mig, iallafall inget som har gjort situtaionen sämre. Däremot så sker saker som bara gör allt bättre och så mycket enklare. Det gör sen att man mår väldigt bra och då orkar man ta tag i saker som kanske ibland kan kännas lite jobbiga. Det hänger liksom ihop. Mår man bra, då går allt bra och därför är det viktigaste av allt att försöka må så bra som möjligt. 
 
 
 
 


Lite kort bloggande

Man jobbar på. Nu och hela helgen ska jag köra blå buss och förhoppningsvis njuta mera av underbar sol.
Kram.Klar med röjandet- Planerar mer ledighet

 
 
 
 


Då går jag ner i min källare.

God morgon !
 
Jag tänkte ta mig bort till gymmet nu på morgonen. Det hade varit både bra och skönt att träna lite, mne jag känner att jag har för mycket att röja i källaren och jag vill verkligen bli klar där nere. Det är ju fan träning och röja också. "Då går jag ner i min källare"
 
 
 


Kollar lite gamla videobloggar!

Sitter här kollar lite gamla videobloggar. Vissa har jag nästan inte sett utan jag kollar bara på dom när jag klipper ihop en video. Sen läggar man upp den och alla möjliga bloggläsare tycker att mina videobloggar "rockar fett", men själv vet jag inte så mycket för jag funderar direkt på nästa inlägg och skiter i dom gamla. Men jag kan inte hålla mig i tid och evighet. Jag vill blicka tillbaka ibland. Min blogg känns ju redan som mitt  livsverk trots att jag inte har några planer på att sluta. Kul iallafall att nu kolla lite gamla videobloggar. 
 
Enjoy!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Har hängt med en brud ikväll.

 
 
 
 


Räcker för idag!

Får räcka med röjande för idag. Jag hittade en hel del. Jävlar vad skit, men jag börjar redan se slutet bland tidningar böcker, käder mmm. Jag har fått i massa skit i svarta sopsäckar och det betyder ju att jag bara kan ta säckarna vilken dag som helst åka till toippen med utan att fundera på vad dom innehåller. Jag hittade också lite som jag tänker försöka sälja. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Möte och jag passade också på att handla.

Jag har varit på möte med jobbet. Vi var ute på Överby och fick lite info om allt möjligt.  Det verkar som våran ledning är nöjd med hur trafiken rulllar. Enligt  statistik och tabeller som vi fick titta på så fanns de vad jag kunde förstå väldigt mycket som vi som jobbar i detta trafikoråde var väldigt bra på, till och med bäst i Sverige om man kollar på statistiken. Även om jag personligen är ganska ointresserad av statistik och mätningar av olika slag så är det ju såklart kul att faktiskt få veta att vi är bra på det vi gör. 
 
På mötet bjöd man på lite sallad också. Jag fick i mig det mesta, men inte allt. Det fanns ju lite paprika och något som smakade maskrosblad. Sånt kan jag inte äta ju. Fast de mesta på tallriken var gott.
 
 
Effter mötet passade jag på att handla lite eftersom jag var på Överby. Jag köpte sopsäckar så att jag nu kan fortsätta röja i källaren. Jag har också under lång tid stört mig på att jag inte har plastfickor hemma så jag köpte 50 st sådana. Nu har jag plastfickor så det räcker livet ut ochjag  behöver jag inte gnälla över att jag inga har. 
 
När jag skulle hem fick jag lift med en kompis som fick se att jag stod och väntade på bussen. Han svängde in på hållplatsen och frågade om jag vill åka med till Vänersborg. Det är ganska ofta så för mig. Jag planerar att göra något själv (tex ta bussen) Någon ser vad jag är på väg att göra och då ställer man alltid upp och hjälper mig utan att jag ber någon om det. Rätt skönt att sånt ofta händer mig.
 
 
 
 
 
Nu har jag massor av sopsäckar så nu kan jag fortsätta röja i källaren. Det man har en gång har påbörjat ska man se till att göra färdigt. Om det finns något jag vet så är det just det. 
 
 
 


2012 05 02

 
Jag ska ta mig i väg till Överby för ett möte med jobbet. Annars är jag ledig idag. idag blir det nog mera röjande i min källare. Jag vill få fixat där nere så fort som möjligt och då är det bara att röja på liksom. Tittar man in där i förrådet så känns röjandet som en omöjlig uppgift att få ordning på, men man måste ju börja någonstans. 
 
Ha en bra dag !
 
 
 


Natti Natti...

Dags att sova. Innan det är dags ska jag:
 
1 Publicera  inlägg 
 
2. Natta Mimmi
 
3. Borsta mina tänder 
 
4 Slippa bädda med nya lakan för det har jag redan gjort. 
 
5 Lägga mig för att sova.
 
 
Fast jag har ju redan lagt mig så allt på min lista är ju redan fixat innan sängen. Lite rörigt nu, men jag har huvudet upp, fötterna ner och kalsonger på mitten. Natti Natti...
 


Röjer och kollar om det finns något att sälja.

Nu har jag röjt lite i källaren. Rotat lite i allt och kollat om det är något jag kan tänka mig att sälja och vad jag egentligen ska slänga. Jag har hittat lite av varje. Jag är inte klar, inte på långa vägar, men jag har proppat 2 svarta sopsäckar med skit som bara ska köras till tippen.
 
Nästa gång jag röjer så behöver jag inte fundera över vad som finns dessa 2 säckar för jag har ju redan kollat och bestämt vad jag ska slänga.
 
Jag fick också ihop lite saker som jag ska försöka att sälja  Jag stoppade dessa saker i 2 väskor och 1 tygkasse. Bara att traska iväg någon dag och försöka få in lite "cash" igen.
 
 
Jag har massor kvar att gå igenom. Jag orkar inte mer idag bara. Det är fan tufft jobb att röja och det är väl en anledning till att man inte ska samla på allt och lite till. Bättre att bara göra sig av med sånt man inte använder. Det finns inget som "kan vara bra att ha". Det är bara att kränga eller slänga sånt som bara ligger och skräpar. 
 
 
 
 
 


Fläskfilé Bangkok!

Nu har man fått lite god mat i magen också. Jag kan erkänna att jag inte åt upp de där röda som ni ser på tallriken.Det är samma som grönsaker och alltså inte gott, men annars är fläskfilê med ris och curry( utan pimentos) väldigt gott.
 
 
 
 
 


Man bara kör så löser sig allt.

Nu har man tränat färdigt och det var riktigt skönt att svettas lite. Det är bara att köra och nu har jag hela dagen att göra annat på. Skönt att man lever ett liv där träningen hela tiden finns med. Jag vill inte vara utan detta, aldrig någonsin. Allt är bara för bra och för roligt när det kommer till träningen. Det är ju också väldigt enkelt för man behöver inte tänka så mycket utan man bara kör och sen löser sig allt av sig själv.
 
 
 
 
Nu får det bli lite mat ute. Unnar mig lite extra även denna dag. Det ska man göra ofta för då mår man bra och det är man väl värd, varje dag. Ta hand om er ... 
 
Ha en fortsatt trevlig dag !
 
 


Ibland bra - Ibland perfekt.

God morgon!
 
Hoppas allt är bra med er alla. Jag jobbade mest hela dagen igår och det var så lugnt så jag funderade på om någon hade märkt om jag hade struntat i att köra bussen.
 
Jag är ju också själv väldigt lugn och avspänd i alla situtaioner. Spelar ingen roll om jag jobbar eller är ledig.  Den nivån jag är i nu är riktigt skön. Ingen stress med någonting. Det spelar ingen roll vad som händer runt omkring mig, vilka situtationer jag är i eller vad jag har att göra.  Allt känns bara: Bra, lugnt och avspänt
 

Nu är jag ledig två dagar (nästan). Imorgon ska jag bara på en sk arbetsplatsträff i ca 2 timmar, annars är jag ledig. Nu får det bli lite gym. Nu när man mår extra bra och har en nivå i kroppen som är riktigt skön då "kryddar" jag detta med lite träning så blir det en ännu grymmare "feeling" på alla sätt.
 
Ibland mår man bra och ibland mår man ännu bättre, så nära perfekt man kan komma!! 
Nu får det bli gym! 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE