Bilder från November på eran Danne !Nu tänker jag igen.

Många drömmar har jag... En har jag i år förverkligat och ni vet naturligtvis vad de var. 3 utlandresor som blev 4 på ett och samma år + en tur till Stockholm (samma år). Jag förverkligade min dröm med "råge"..
Jag har naturligtvis fler saker som jag drömmer om och räknar jag in min korta Stockholms tripp tillsammans med mina utlandresor i år så har jag spenderat en bra bit över 100 000 kronor på dessa nöjen. Om jag klarar att få loss dom pengarna på mindre än ett år då borde jag kunna förverkliga fler drömmar i framtiden så länga jag får loss "cash"
Jag har skrivit om de många gånger tidigare. Jag vänder och vrider och tänker om och om igen. De enda som kommer att förändra något de är inte att jag tänker på de utan de är att jag fattar ett beslut om att nu gör jag de. De finns två saker framförallt som jag skulle vilja få gjort. Lösa bostadslånet är en liten dröm som jag vill fixa. En annan dröm är att renovera hela lägenheten. Detta med renovering är något som jag kämpar med just nu. Jag har en liten hög med pengar som jag kanske kommer att spendera på detta, men jag har ju också bostadslånet. De är inte mycket kvar, men just nu betalar jag bara 1000 kronor i månaden, totalt med amortering och ränta. Fortsätter jag med de i samma takt så får jag hålla på med de i många år till.
Men de skulle ju kunna gå att spara ihop beloppet som krävs och sen lösa de. Det är inte större än att jag kan fixa de inom 7-8 månader. De kan jag se att de är möjligt. Mitt problem är bara detta. Renovering och bostadslån? Jag drömmer om att fixa detta, men det är för tråkigt! Är de då något att sträva efter? Jag kan se framför mig att jag skulle kunna "tagga" iväg på en resa typ i slutet på Januari början på Februari nästa år. De känns betydligt mer motiverande än att spara pengar, ännu mer pengar och sen inte ha kul utan bara göra de för att de är bra att fixa de för framtiden typ... De behöver ju inte vara resor. Man kan ju spendera här hemma. Kan man få loss pengar som man sen sparar till någonting så kan man ju också bränna dom, utan att spara, logiskt sett. Än sålänge håller jag på så som jag en gång bestämde mig för att göra. Jag kämpar med att få ihop till ett nytt kök, men samtidigt unnar jag mig lite av de goda också. Men de känns som jag nu är närmare än någonsin att ännu en gång ge upp detta med renoveringen. De är liksom för tråkigt innan de blir färdigt. Fixar jag de så är de naturligtvis något som jag kommer att vara nöjd med. Men på något sätt så känns de inte viktigt längre. Jag börjar tvivla på om detta med renovering eller lösa bostadslånet fortfarnde är en dröm. Jag tvekar ju att kämpa  de som behövs, men jag har inte givit upp riktigt än, men hur ska jag motivera mig till att kämpa in detta? De vet jag inte, men jag vet att jag är nöjd och glad iallafall hur de än blir i framtiden.
Jag känner mig ju otroligt härlig just nu. Alla människor har drömmar. Vi är ett  Dreaming People. De är också jag, ingen tvekan om de iallafall.Nu var de ändå helt ok.

Tjena !
Semester firaren här ! Jag har varit på gymmet och kört lite och för första gången på ett tag så kändes de helt ok!
Jag har den senaste tiden kört några pass och de har bara varit tråkigt. De har gått dåligt , inställning och jag vet f*n inte allt har bara gjort att de har varit segt och öhhh.... De positiva är väl att jag har kört 2-3 gånger i veckan hela tiden. Men idag var de helt ok !   Kroppen svarar, jag har lite energi och de gick ganska bra.
Kanske ser jag en vändning och snart kanske man är lite i form också? Jag hoppas de vänder för annars är ju risken att jag tröttnar på detta med träning och de vill jag inte. Men jag är ju inspirationsmänniska med stora bokstäver. Så är de inte kul då är risken stor att jag lägger ner. Sån är jag...


2011 11 30

Då var man igång med vardagen igen. Onsdag idag, skönt att vara ledig. Jag har under förmiddagen varit och handlat mat. Jag har tänkt och fixa många vardagliga saker idag. Så slipper jag bry sen resten av veckan. jag är ju ledig och vill njuta av de fullt ut. Ledig är jag och efter att ha smakat  de goda och lyxiga, men även lite "sjuka" livet, under en kväll och natt i Stockholm så är de lite skönt att bara vara ledig och fixa och greja med vardagen här hemma igen.


Hemma igen.

Hej !
Jag är hemma igen. Detta var lyckat ! Jag hade roligt och allt blev helt perfekt !
Hoppas jag kan göra något liknade någon gång. Nu ska jag fortsätta att gå runt och bara mysa och ha de bra. De blir extra lätt denna veckan. Den har ju börjat bra och jag fortsätter ju att vara ledig, hela denna veckan. Så allt är  bra med mig.
Några bilder på mig. Lite "taggad" innan utgången igår som sen blev hur lyckad som helst  !


Sitter på tåget.

Sitter på tåget nu och är på väg hem. De ta väl ca 2,5 timma sen är jag väl hemma. Jag slappar. Är de något jag har lärt mig i år efter allt resande så är de att de är viktigt att kunna slappna av. Jag tror de blir bättre och bättre på de för varje resa jag gör. Käkade lite pizza på centralen i stockholm i väntan på tåget.
Jag slappar och mår bra.


2011 11 29

Godmorgon !

 Jag hade en rolig utekväll igår. Den var ganska lugn och avspänd.  Men de blev en del festande och en hel del pengar satte jag "sprätt" på, men jag sitter inte här dagen efter och kollar kontoutrag eller kvitton och undrar vart pengarna egentligen tog vägen. Jag brände ungefär de jag hade räknat med (lite mindre faktiskt) Jag blev inte för full så jag spydde, gjorde bort mig eller var pinsam. Känns skönt att man kan hantera sånt och att de liksom inte blir för mycket. De kan ju annars vara lätt att dra på för mycket. Jag har ju funderat länge på denna lilla Stockholm tripp och de var liksom denna kvällen igår som gällde. När de väl blir dags att "tagga" ut på kvällen gäller de ju att ändå ta de lugnt, ha kul men se till att ha koll på läget liksom. Jag är glad att jag klarar de. De skulle ju vara tråkigt om man sitter dagen efter och mår dåligt över sina utekvällar. Tack för att jag har lärt mig att festa med "måtta". 

 
Detta är en bild från i natt. Innan jag går och lägger mig efter en bra utekväll och natt. De finns inte några bilder direkt från själva festandet. Jag håller liksom detta lite för mig själv, men jag har ju iallafall skrivit lite om de. Jag är nöjd ( de syns väl på bilden)  Nu är de snart dags att "tagga" till tåget och ta sig hem igen.

Ha en bra dag ! 
Ska ta mig ut i Stockholm !

Hej !

Ska ta mig ut i Stockholm denna kväll. Bara ut och kolla läget. Slappa spendera pengar och bara ha de underbart bra ännu en gång. Patong, Amsterdam, New York,Vänersborg, Trollhättan eller Stockholm. Spelar ingen roll. Man kan ha de bra var man än befinner sig i världen och de ska jag gå ut och se till att ha nu. Jag ser naturligtvis till att ta de lugnt. De ska ju kännas bra i morgon också. Men jag ska se till att unna mig ute ikväll. Jag hoppas detta blir kul.


Framme och sitter på hotellet.

Jag är framme. Sitter på hotellrummet. Är lite besviken att de inte finns skumpa på rummet, men jag får vänta tills ikväll. Egentligen vill jag bara vila här på rummet tills ikvälll, men jag får nog ta mig ut och fixa lite mat nu. Annars har jag mest åkt hit för att ha en rolig partykväll och natt. Tänk att man kan ha de en måndagkväll. Spendera massor med pengar kommer jag att göra ikväll. Helt underbart kommer de säakert att bli.Simon Norrsveden - StockholmssångenJag älskar att bara resa !

Sitter just nu på tåget mot Stockholm. Helt avspänd känner jag mig och de känns så bra allting ! Jag bara reser till huvudstaden för att ha kul. Ingen jobbresa, ingen tråkig konferans eller andra saker som inte är kul. Jag brukar ju bara resa och ha kul.  Jag åker bara upp för att ha kul och jag är nöjd och glad innan jag ens är framme. Skön känsla liksom.
Jag bara älskar och resa. Helt avspänd går jag bara från ett tåg till ett annat. Bara myser och mår bra !Skumpa, bränna cash och ha de bra !

Nu är de dags ! ÄNTLIGEN ska jag dra till Stockholm. Detta ska bli kul ! Jag ska verkligen njuta av varenda minut där uppe i huvudstaden. Spruta och dricka skumpa, bränna "cash" och ha de bra !


Klappa händerna när du är riktigt glad !En sista...Gratis lunch !

Liten sliten sen jobbet i natt. Spelar ingen roll om man jobbar eller inte. Vaken på natten = sliten dagen efter när de gäller mig. Så kommer jag att känna i Stockholm också så de är bara att vänja sig, men då är de semester och nu är jag snart där.
Innan detta har jag denna dagen kvar. Jag har jobb om några timmar igen. Jag har precis nu käkat en riktigt god lunch!!
De var extra gott idag för jag fick den gratis. Varför ? För att jag heter Danne och är Dannebloggaren såklart:)


2011 11 27

En bild från natten. Danne traskar hem i natten.
De är väl egentligen morgon. Klockan är ungefär 04:15.
Godmorgon !
Uppe och skuttar igen. Känner mig lite mörbultat i kroppen vilket man ofta blir efter natt arbete. Jag hade tänkt gå ut och ta en promenad, men regnet öser ner så jag väljer nog att stanna inne. Går hemma och plockar lite med allt möjligt. Idag är de ju första advent. Nu känner man på riktigt att julen närmar sig.


Oj oj - Nu är de bara en kväll till.

Hej !
De har börjat regna igen. Klockan är nu 04:38 och jag har kommit hem ifrån arbete. Jag räknar ner nu de kan man lugnt säga. I morgon gör jag en kväll till sen är de semester och de ska bli så skönt. Känns som jag har valt precis rätt vecka att ta semester på...
Lite bilder från denna kväll och natt...


Ha en trevlig kväll !Full rulle på stan.

Var ute på stan för att fixa lite mat. De var mycket aktiviteter i centrum. Lotterier, auktion och loppis. De är alltid lika kul när de händer saker i denna lilla stan. Glädjande nog så tycker jag ofta de är så nu för tiden. För några årsen tyckte jag att Vänersborg ofta var en trökstad där de aldrig hände någonting, men så är de inte längre. De var allstå inte bättre förr och tur är väl de.


Gardin bekymmer.

Håller på och julpyntar här hemma för fullt. Har redan bekymmer fast jag knappt har börjat. Jag och gardiner de går inte alltid ihop. Speciellt inte när man står här i köket på den plats där jag har en lampa som jag hela tiden krockar med samtidigt försöker låta bli att kliva där som Mimmi alltid sölar ner. Men att tänka på allt detta samtidigt som jag ska fixa detta, devar inte så lätt !!!
Men jag fick upp denna gardin iallafall.. Tänk när jag ska ha ner den igen då får jag mer bekymmer...
2011 11 26

Godmorgon !

Jag tror jag har löst ett av mina många I-landsproblem: Tvättstuge problemet. I början av December ska man stänga tvättstugan för renovering. I nästan två veckor måste jag vara utan. hur löser man de ? Jag tvättar väldigt ofta för jag hatar att se en hög med smutstvätt som bara växer och växer. Jag har iallafall dagen innan tvättsugan slår igen bokat en tid. Då bör jag sen kunna leva med att vara utan i ca 14 dagar, men jävlar vad jag ska tvätta när den öppnar igen.
Hur ser de annars ut idag?
Jag har jobb ikväll innan de ska jag städa upp så mycket som möjligt här hemma. Hämta mat gör jag naturligtvis också. Sen försöker jag nog sova lite innan kvällens arbete. Man blir lätt så väldigt trött dom sista timmarna av arbetar kvällen annars.
Allt är annars bra ! Semester har jag snart. Jag kommer att ha gott om "cash" i Stockholm och när jag har "bränt" en massa där så har jag ändå mycket kvar när jag kommer hem. Jag mår bra! De är svårt att  bli deprimerad och må dåligt nu ! De finns liksom inte i min verklighet och de är jag bara så glad för.


Bara 2 jobbdagar kvar !

Hej !
Hemma från arbete. Lönedag får många innebär för mig mycket folk till köpcentrat Överby. Men jag tycker ändå att hela denna fredag var ganska lugn att köra. Nu har jag bara 2 jobbdagar kvar. Ska klara av dom också  sen har jag semester.
Lite bilder från denna kväll ! Kram...


2011 11 25

Jag var ute förut och hämtade mat. De stormar och regnar. Reklam skyltar och annat flög iväg flera meter och jag är glad att jag inte blåste bort själv. Dags att ta sig till jobbet igen då.
Som vanligt denna veckan så har jag en lång dag framför mig. Men Stockholm närmar sig nu. Tänker man på de när arbetsdagen börjar kännas lite för tuff så går de så mycket lättare. man ska alltid ha något att se framemot och längta efter.

Ha en bra dag !


Grattis Tove !Ny tvättade lakan !

De är väl snart "time" att sova. Jag har ny tvättade lakan så de kommer att bli extra skönt att krypa ner under täcket nu. I morgon har jag arbete igen. Får bita ihop och kämpa på under helgen, sen får jag vara ledig en hel vecka. De ser jag verkligen framemot. Jag gillar att jobba också, men har på senare tid börjat värdera ledigheten när jag väl har den. En vecka ledigt känns som rena lyxen.
Nu är de dags att sova.


En fråga om träning

Anonym:
Hur går det med träningen? Du har ju inte skrivit något om det på ett tag nu.


De går väl inte så bra, men jag kör på iallafall. 2-3 gånger i veckan. Men jag skriver inte så mycket om de för de går bara inte bra och just nu är de inte roligt. De känns mest tungt och jobbigt. Men jag har lovat mig själv att inte ge upp och bara strunta i de och de gör jag inte heller..


Några frågor om tjejer

Sofie:

1.Hur lång tycker du en tjej ska vara? Vill ha en maxgräns och en minimigräns.

2. Vad tycker du är det bästa yrket en tjej kan ha? Typ är drömmen att vara tillsammans med frisör, sjuksköterska eller nåt sånt?

3. Har du frågat Kissie om en bloggträff när du kommer till Stockholm?


1. Lång eller kort? De spelar ingen roll ..

2. Drömen är väl en tjej som bara glider runt och inte behöver jobba så mycket, men det finns väl inga sådana tjejer i verkligheten? Men de är klart, en som jobbar väldigt hårt och är duktig på de hon gör kan man ju bli imponerad av också, och dom finns ju såklart.

3. Nej jag har inte frågat ...

Väldigt lugn kväll.

Hej !
Hoppas allt är bra med er denna torsdag kväll. Jag har haft en ganska lugn dag. Jag fick gjort en del under förmiddagen, men annars har jag bara tagit de lugnt.  Vi närmar oss första advent (redan på söndag). Jag ska väl snart börja få upp lite julsaker. De brukar inte bli så mycket, men jag har någon julgardin som jag brukar få upp i köket. Annars har jag väl inte så mycket. Någon tomte, snögubbe och så.
Jag kanske ska ta mig ut någon dag och shoppa lite julsaker? De är ju inget som man behöver göra varje år liksom. Julsaker kan man ju ha så länge man lever. De är väl aldrig något som slits ut så man inte kan använda de igen.


Favvo i repris

Fick en fråga om jag inte kunde slänga in denna videon på bloggen igen.
De gör jag såklart !


Kameran är tillbaka !2011 11 24

Godmorgon !
Jag har börjat dagen med att kika lite framåt. Hur ser de ut med arbete och så? Denna veckan har jag ju en sk kvällsvecka. Dessa veckor är bra för då kan Danne sova ut. När jag tittar framåt så ser jag att sova ut är något jag kan göra länge. De dröjer innan jag behöver stiga upp 03:15 igen.
Nästa vecka har jag semester, då brukar man inte ta sig upp 03:15... Veckan efter de har jag återigen en  kvällsvecka. Sen börjar  de nya schemat och då visar de sig att jag börjar med en kvällsvecka . På nästan en hel månad behöver jag inte stiga upp ur sängen förän jag vaknar själv. Ingen klocka som ringer nästan mitt i natten som har ett ljud som man verkligen hatar. Nej, jag kan gå upp när jag vaknar själv.
Bra att man kolla detta. De blev en bra start på denna lediga dagen.


Ledig i morgon.

Skönt att vara hemma igen. I morgon är jag ledig och då har jag en del ärenden att göra på stan.
Hörde precis en liten låt där en röst säger Dannebloggen ! Här är länken till denna.
http://gobarbra.com/hit/new-66bdaad0f348f9ec226dc0dbfa7cfc1b


Jag tror inte jag skulle våga ..

De gäller att lita på sitt material om man säger så...2011 11 23

Sov länge i dag. Gick väl upp lagom till lunch. i dag blev de köttfärslimpa till frukost/lunch.

Om jag týcker att jag får lite gjort annars så kan man väl säga att man får ännu mindre gjort nu. De är ju bra att jag inte har så mycket att göra och de lär inte bli mer att göra eftersom jag aldrig sätter igång  något liksom. Snart är de dags för jobb igen. Säger inte nu att jag tror att de blir lugnt för då blir de inte det. Säger bara: Ska iväg och jobba och så får vi se hur de går.
Ha en bra dag !


Nu ska jag sova.

Nu är de dags att krypa ner under täcket och sova. Jag känner redan nu att jag 1 kommer att somna direkt 2 kommer att sova gott i natt 3 inte vakna tidigt i morgon.
De blev ett stekt ägg ikväll.
Nu ska jag sova


Trodde ju att de skulle bli lugnt !Då kör vi igen.

Dags att "tagga" till jobbet igen. Lång dag, men lugn dag. De brukar vara de så de blir de nog i dag med.


Lite vardagsgottande !

Har fått i mig lite mat och nu är de väl dags att göra sig i ordning för lite arbete. Bra att man innan jobb ser till att gotta sig lite.


Om sanningen ska fram 2 versioner !Nästa vecka är jag ledig.

Godmorgon !
Då har man vaknat igen. Jag har fortfarande lite ont i halsen, men de känns mycket bättre nu än tidigare. Snart är de nog helt bra igen? Hoppas på de iallafall.
Annars är allt som vanligt. Jag mår bra (om man inte tänker halsont) och går runt och myser. Jag har mycket jobb denna veckan. Långa dagar och många dagar, men nästa vecka är jag helt ledig. Ledig en hel vecka och de ska bli skönt, men framförallt väldigt roligt. Jag ska tex upp till Stockholm och ha de lyx !
Några bilder från 2010
Ha en bra dag !


De kan bli en tuff vecka.

Tjena alla världens bästa bloggläsare. Jag har kommit hem ifrån en lång arbetsdag. Detta kan bli en tuff vecka de känner jag redan nu. De är ju lugnt att köra, men ganska långa dagar och många dagar av jobb. Just nu känns de lite tufft att ha så mycket framför sig, men snart är de ju också en vecka ledigt. Dessutom har jag ju sovmorgon varje dag, många dagar framöver. De gäller att hitta något positivt hela tiden även om de känns lite tufft med mycket också.


Dags att jobba igen.

Efter några dagar ledigt och underbara sovmorgon så är de dags att kämpa på med arbete igen. Mycket jiobb denna veckan. Får bita ihop och kämpa på nu då.
Ha en bra dag
2011 11 21

Godmorgon !
Sovit gott har jag gjort. Nu är de dags för en ny spännade dag. Allt är väl egentligen som vanligt. Jag är nöjd, glad och går runt och myser. Problemet med de är att man inte får så mycket gjort. Man står ju och är nöjd och de för med sig att jag inte blir så driftig. De borde ju vara tvärt om, men inte för Danne.
Jag såg någon undersökning någonstans för längesen, minns inte var. Men de stog iallafall att 95% av allt vi går och tänker på idag tänker man på nästa dag också. De stämmer nog på mig iallafall. Jag vet inte om jag gillar de för de borde ju vara bättre att tänka i lite andra banor och för min del vore de nog bra att inte tänka så mycket överhuvudtaget. Jag missar nog ganska mycket möjligheter när jag grubblar för mycket, fast jag är ju nöjd med de mesta just nu så de gör ju säkert ingenting.
De känns häftigt att må hur bra som helst ! De ska mycket till nu för att jag ska tappa denna underbara känsla. Jag mår bra idag och jag hoppas att jag får göra de länge.


R.I.P Lasse ..

Lasse Brandeby är död. För mig var han Kurt Olsson  för hela slanten...

R.I.P Lasse Brandeby..


Jag har nog ett I-landproblem varje dag!

Jag har haft en bra helg såhär. Nu sitter jag här på söndag kvällen vaänder och vrider på mina tankar. De finns mycket jag vill göra, men jag måste vänta. Jag behöver inte vänta för att jag inte har har pengar. Men jag måste vänta för att jag måste kämpa på ett tag till innan Stockholm. Sen när jag kommer hem kan jag säkert göra mycket av de andra som jag funderar på, men jag vågar liksom inte göra de först. För jag kan ju ha fel, de kan ju gå mycket mer pengar i Stockholm än vad jag räknar med. Dessutom är de inte kul att vara i Stockholm med lite cash. Så de är bara att vänta.
Detta går inte ihop med min grundfilosofi att leva i nuet. Jag har "cash" nu för att göra vissa saker redan nu. men eftersom jag väntar så händer de inte nu. Jag lever alltså inte i nuet på de sättet. Men de funkar ju inte riktigt att bara bestämma sig för att "tagga" till Stockholm och sen är de bara att sätta sig på ett tåg och "tagga" upp. Man ska ju ha boende, man ska vara säker på att få tag i tågbiljetter (gärna till bra pris) och jag måste ju veta att jag är ledig från jobb och så. Planerar man inte ett bit fram när de gäller detta så blir de problem, de kan man nog vara ganska säker på. Detta är väl inget bekymmer, möjligen ett I-LANDSPROBLEM.
Problemet med lev i nuet är ju inget bekymmer egentligen för tex denna Stockhom grej blir ju så mycket bättre om de finns lite planering bakom och dessutom behöver jag ju tid på mig att få ihop alla dessa extra "cash" som jag sen vill sätta sprätt på. Vilka bekymmer jag har! Jag är nog världsmästare på att ha I- Landproblem. Tänk om man kunde släppa allt detta, men jag kan inte. Problemet denna dag (har ett litet varje dag)
VÅGAR INTE SÄTTA SPRÄTT PÅ PENGAR NU FÖR JAG VET INTE OM JAG KAN GÖRA DE SEN - FAST JAG KAN DE SEN OCKSÅ, MEN JAG VILL VÄNTA FÖR ATT JAG INTE ÄR SÄKER JUST NU.


Gräset är inte grönare på andra sidan.

Godmorgon !
Hoppas allt är bra med er.. Själv har jag fortfarande ont i halsen fast de har blivit bättre. Skönt om de snart kan gå över.
Jag hade en bra dag igår. Jag gick runt här hemma och småplocka med allt möjligt. Två ungdomar ringde på dörren och frågade om jag ville stödja handbollsföreningen genom att köpa en låda stearinljus. De gjorde jag så nu har jag ljus till jul.
Sen besökte jag nära och kära under kvällen. När vi sitter och pratar lite fram och tillbaka så kommer de fram om en person att han/hon har fått cancer. De har spridit sig och gått så långt att de finns inte mer att göra. Jag känner inte denna person, men jag vet iallafall vem de är. Som alltid när jag hör om sånt här så tänker jag alltid på att va viktigt de ändå är att leva i nuet och göra saker just nu. Du vet aldrig exakt vad som händer vid ett senare tillfälle i livet. De är svårt att tänka sig in i en sådan situation som en människa befinner sig i när den har fått en cancerdiagnos där de liksom inte finns något mer att göra. Denna person som jag fick höra om i går har levt ett gott liv, pengar har inte varit något bekymmer. Personen har lyckats med karriären och familjen. Nu är de bara en väntan på att de ska ta slut och personen de handlar om är inte en äldre person. Pengar och att man har de bra spelar allstå ingen roll här. Tänk att vara barn och veta att en av ens föräldrar snart försvinner. Förstår man de som riktigt liten om man nu är de? Eller tänk att vara gift eller vara sambo med någon som man hade hoppats få leva längre med  och hade förmodligen gjort så om inte den där jäkla sjukdomen hade funnits.
När jag hör om människor som drabbas av tragiska saker som tycker inte borde hända så stannar jag alltid upp och funderar. Jag tänker att man ska verkligen vara glad för de man har eller kanske de man inte har. Gräset är liksom inte grönare på andra sidan. Man kan aldrig veta exakt vad som händer i framtiden. De gäller alltså att ta vara på nuet.


Ont i halsenNu är de helg !

Hemma ganska tidigt ! Nu är de helg och jag är ledig. Känns bara bra !


Dagens lunch: Ytterfilê


Kanske helgens Danne?.Jag är så glad för att vissa bara finns

Hej !
Jag har fått i mig lite mat. De blev fisk och de bästa med de är att man blir så "gott" mätt av de. Man blir liksom inte proppmätt. Utan bara lagom mätt typ...
Jag har under någon timme ikväll varit lite med en kompis. Jag ska inte berätta vem och vad vi prata om. Sånt bloggar jag inte om, så är de bara. Men jag vill bara berätta att jag är så glad att jag har några snälla goa vänner som jag verkligen känner att jag kan berätta en hel del för.
De kan vara privat, de kan vara känsligt att prata med vem som helst om det. Men vad glad jag är att jag har några så snälla och goa människor omkring mig som jag ändå kan säga lite mer till och som inte bara är vem som helst. De vi prata om ikväll var inte någon större grej, men jag kände att de var skönt att få rensa de och jag är så glad över att allt känns så bra nu. De kändes som min kompis lyssnade och förstog vad jag mena och hur jag kände. Jag hoppas att jag är lika bra lyssnare själv om någon av mina vänner vill prata om något. Liten eller stor grej spelar ingen roll. Ikväll var de en liten grej, men för mig kändes den viktigt att få säga. Man ska verkligen vara glad för att man har vänner som man litar på ..


En arbetsdag kvar

I morgon är de upp tidigt en sista gång för denna veckan. De dröjer länge sen innan jag ska upp sjukt tidigt igen. Nästa vecka jobbar jag eftermiddag och sen är de semester och varför ska jag då ta mig upp i ottan? Tror kanske inte jag  gör de. De var en lugn arbetsdag idag  och jag tror nog att de blir desamma imorgon. Jag är just nu så glad och mår så bra så jag ser framemot att få ta mig upp sjukt tidigt en sista dag och kämpa på med de arbetet som jag trivs med så mycket.

Nu får de bli lite mat. Jag har förutom att jobba idag varit lite med en kompis som jag är så glad över att jag kan prata med så mycket om. Ska ta lite om de efter maten.


Glad - Pirr i magen - Mårbra - Myser2011 11 17

Godmorgon !
Sover, vaknar och sover. Så har det varit i natt. vaknar till efter någon dröm och sen somnar om igen. Nu är man uppe iallafall och jag ska snart "tagga" iväg till jobbet. Kollade termometern just nu på morgonen. Inga minusgrader och de har inte varit några under natten heller. Jag trodde det skulle bli riktigt kallt, men jag hade lika fel som metrologerna kan ha.
Ha en bra dag !


Innan frosten !

Har nollställt termometern så jag i morgon kan se hur kallt de har varit under natten. jag gissar på att de blir några minusgrader och frost.
Innan frosten kommer och före jag ska krypa ner under täcket så har jag varit ute och fixade mig lite mat. Varma kläder, mössa och halsduk på och en promenad bort till korvkiosken. Köpte några friterade kycklingbitar efter mig så kom de en kille som beställde pommes. De kostar 22 kronor, men han lyckades pruta ner de till 21 kronor. Jag gissar att han bara hade 21 en kronor på sig. Eller finns de folk som prutar ner en krona år 2011 ändå??
Nu är de dags att sova. Upp tidigt i morgon ännu en gång.


En morgonrysareVeronica Maggio - Satan i gatan.Känner mig pigg och glad !


Jag känner mig hur pigg som helst. Trots jobb med upp tidig timme och så. jag har hur mycket energi som helst i min kropp som jag inte vet var jag ska göra av ! Fan va häftigt de känns !! Det är många timmar kvar av dena dagen så nu är de bara att sätta fart.


2011 11 16

Godmorgon !
Dags att ta sig till jobbet igen. Jag kröp ner under täcket ganska sent igår, men jag somna direkt. När jag sover sover jag tungt tills klockan ringer. De har gått bra att ta sig upp trots den tidiga timmen. De brukar gå bra att jobba också. De är den tiden sen efter när man kommer hem där som känns i kroppen och framförallt i huvudet. Man slappnar väl av mer då och direkt så känner man av att man har varit uppe tidigt och de känns att man också har jobbat.
Hoppas iallafall att denna dagen blir lika solig och fin som den var igår.
Ha en bra dag !dj78pingis@live.se

 
Du kan kontakta mig om du vill. dj78pingis@live.se  
 
 
 
 
 
 


Apelsinjuice är jättegott men inte...

Drack precis lite Apelsinjuice.. Tänk att det kan vara så gott ibland ! Men de finns ett tillfälle då de aldrig är gott. Det är när man råkar av misstag dricka de efter man har borstat tänderna med tandkräm. Vill ni straffar er själva riktigt ordentligt så prova att dricka de efter att ni har borstat tänderna. Jag lovar att ni aldrig vill prova igen.


De gäller att komma ihåg...Tove Styrke-Call My Name !Vad gör man åt de?

Hej !
Har haft en dag där de liksom känns i kroppen att man har stigit upp alldeles för tidigt. Man är som vanligt ganska mörbultad. Man klarar av att göra de man ska göra, men får man antränga sig lite mer än vanligt ja då blir de svettigt. Känner man att man inte behöver då struntar man i de och tar de lugnt bara. Typ så känns de och jag har kommit på att de är väldigt ofta jag just känner mig såhär.
De som om kroppen bara markerar att de borde ha fått sova några timmar till innan de var dags att stiga upp. De är därför jag ofta känner mig såhär. Ok, nu har de i två dagar varit ganska lätt att stiga upp kl 03:30 och de går väl bra att jobba också. De är ju egentligen ganska lättvindigt att köra buss och man behöver aldrig stressa. Man kan naturligtvis känna stress, men de beror mer på hur man är som person och hur man hanterar en viss situation. I princip så känner jag mig ganska lugn under en arbetsdag, hela dagen. De har jag liksom lärt mig att de är de bästa.
Men på något sätt känner man av att man inte har sovit under hela natten utan stigit upp några timmar för tidigt. Jag tror kroppen behöver iallafall sova till minst kl 06:00. Tidigare, då säger den ifrån. De är svårt att förklara exakt, men frågan är om detta är bra ? Är de jag känner typ signaler som jag borde ta på allvar ? Kommer de att gå riktigt illa om jag inte ändrar mina rutiner i vardagen?
Jag tror inte de... Jag brukar vara bra på att känna av kroppens sk signaler. Jag har en eller två gånger i livet kännt av när jag har varit på gränsen till utbrändhet. Jag vet precis hur de känns i kroppen då och något sånt är jag inte ens i närheten av just nu. Jag vet hur de känns att jobba med väldigt hög feber. De har jag gjort och jag sa till mig själv sist gång jag gjorde de att ALDRIG MER GÖR JAG OM DE. Får jag feber då är de sjukskrivning som gäller. Jag går ju också till läkaren om jag känner av något som känns väldigt onormalt. Tex har ont någonstans. Jag var där senast för något årsen och då var de när mitt knä värkte.
Allt de jag känner är väl bara resultatet av de som kallas arbetsliv  och de är jag ju glad för att jag har ett.2011 11 15

Godmorgon!
Då var de dags att ta sig till jobbet igen. Ut och köra den blå bussen och ta med människor som står på hållplatser.
Ha en bra dag !
Dom låtsas att dom är anställda på Best Buy!Kvällen..

De har blivit kväll sitter här och bara myser och mår bra. De är som sagt en fantastisk känsla. Tidigare ikväll var jag ute och körde lite soptunnor. De är min vecka denna veckan. De var överfullt i varenda tunna. Såg nästan ut som att han som körde förra veckan hade glömt av att de var hans vecka. Sånt händer ibland och då blir de fullt. Vet inte om det var så, men jag gissar på detta.

Jag käkat min kvällsmat. Korv med bröd. Snabbt och lätt går de att få till detta.


Kollar lite pingis utan att sakna de.

De känns så skönt att man kan sitta här och titta på pingis. Kolla helt avspänt och njuta av riktigt bra spel. Jag saknar de liksom inte själv längre. Jag bara lutar mig tillbaka och kollar på riktigt bra pingis och mår fantastiskt bra av att se de.

Detta är en match från 1987 med Jan-Ove Waldner. Riktigt bra spel och kul att titta på tycker jag. För att vara 1987 är de helt makalöst spel.


Snabbare - Nu funkar de igen !Takida- You LearnHur ska jag klara detta?
Fick denna lapp i min postbox.


9 dagar utan att jag får tvätta!! Hur ska jag klara de? Känns inte bra..


2011 11 14

Hej !
Hemma från en lugn dag på jobbet. Jag kände mig även piggare än vad jag brukar göra en förmiddagsvecka, men de är klart, lite trött är man ju alltid när man måste gå upp så tidigt för att ta sig till jobbet. Men en lugn dag, vanliga"snacket" med kolleger i fikarummet och några turer med bussen fram och tillbaka mellan Vänersborg och Trollhättan.
Lite mat har de såklart också blivit efter jobbet. Pannbiff med grönpepparsås..Lägga sig tidigt?

Jag gick och la mig tidigt igår. Jag tänkte att de är nog bra eftersom jag nu ska upp tidigt. Mitt problem är ibland att jag lägger mig lite försent, sömnen däremot brukar inte ha några större bekymmer med.

Denna gången vet jag inte riktigt hur de har varit med någonting. Jag kröp i säng tidigt igår. De blev så att jag somna direkt, drömde en hemsk dröm och vaknade till. Då hade jag sovit i ca 3 timmmar .  Efter detta hade jag svårt att somna om. Jag vände och vred på mig, jag somnade väl tillslut och nu är jag vaken igen.

Jag vet inte vilket som är bäst att göra. Jag vill vara den där duktiga pojken som går ocxh lägger mig i tid och liksom sköter de där.  Men om jag somnar, vaknar till och har svårt att somna om igen så kanske de inte är någon idê att lägga sig tidigt.
 
Hur känner sig Danne nu då?
Just nu är de tidig morgon och jag känner ändå att jag har sovit, men de är något som är fel ändå. Förmodligen kommer jag att bli trött fram på eftermiddagen. De gäller då att jag inte går och lägger mig utan väntar till kvällen.

Ok ! De känns ganska bra nu, de var nog bra att jag somna tidigt igår kväll även om jag vakna till en stund..

Nu är de dags att tagga och jobba lite..Marie Lindberg-Traying to recallTankar denna söndag.

Hoppas allt är bra med er ..

Själv mår jag bra och jag vet verkligen att jag gör det. Jag hittar inte på de eller något. Jag mår bra känner mig glad och lycklig! Det är lite grått och trist ute, jag har inget direkt att göra och jag har inte träffat folk på hela helgen. Normalt sett så borde jag ju bli lite deprimerad eller nått. Men allt känns bra och jag mår toppen iallafall! De ska mycket till för att jag ska må dåligt nu.

Det är väl så enkelt att jag är så nöjd med detta året som de har varit så jag liksom lever på detta nu. 4 utlandsresor i år. De är jag så nöjd med. Jag har dessutom fått vara med i radio och jag får fortfarnde snälla och gulliga kommentarer på detta av alla möjliga människor. Dessutom är de inte så långt kvar tills jag "taggar" till Stockholm. De är bara ett kort besök. Åker upp på en förmiddag, tillbringar sen dagen och natten i Stockholm. Sen tar jag mig hem igen. De ska bli kul! Lite missnöjd är jag bara med hur jag bokade tåget. Tänkte inte till riktigt innan utan jag lät de bli som de blir. Men jag kommer att se till att ha kul när jag väl är i Stockholm och de är ju de viktigaste.

Hur går det nu med renoveringen av köket?

Jag har naturligtvis inte släppt tanken på detta. De finns i mina tankar och jag håller på för fullt för att jag ska hitta en lösning och jag tror att jag kan fixa detta till nästa år. De svåra är bara att motivera sig till att göra ett "megasparande" så kort tid efter att jag har varit ute och rest. Men jag vill väldigt mycket så jag tror jag fixar de, men jag måste få lite tid på mig. Den tiden ska jag verkligen ge mig själv. De är verkligen inte lätt att fixa en dröm och sen raskt bara fixa en till. Renoveringen av min lägenhet är faktiskt just de, en liten dröm, precis som med resorna. Hade de varit lätt att fixa alla drömmar så hade jag gjort detta för längesen. Jag har lite lösningar på hur jag kan göra (med köket), men just nu går de bara inte att fixa de och de har jag heller aldrig trott. 

 


Testar lite ...


Detta funkar bättre. Nu kanske jag kan lösa problemet när jag nu lyckas med detta  en gång iallafall..?Väntar och väntar på andra.Misslyckas fortfarnde med att lägga videobloggar på bloggen. Klicka på länken under så kommer ni till denna video.

http://youtu.be/6R3V1OeGMLc


Söndagmorgon..

Hoppas allt är bra med er denna söndagmorgon !Hoppas de funkar bättre imorgon.


Godnatt ! De har varit en lång dag känns de som. Jag har fått gjort hur mycket som helst ! Jag har kört stenhårt så nu är jag helt slut. Hoppas jag snart kan lägga videoklipp på min blogg igen. Nu funkar de bara att länka och jag fattar inte varför de inte funkar som de ska? Jag gissar att det är något som är knas på blogg.se. De kommer säkert snart att funka igen. Jag vill ju kunna lägga  videoinlägg på min blogg. Den blir ju liksom mer levande då.
Jag tar nya tag imorgon. Nu är de dags att sova..
 Mitt lördagsgodis !

Lite kvällsmat har de blivit och så vill man ju ha lite gott efter detta. Mitt lördagsgodis ikväll blev lite rulltårta och några Hello Kitty kakor.


Nu blir de lite slappa i massagestolen.Kör hårt !

Hej !

Jag har kämpat på hela dagen med allt möjligt. Jag kört hårt !! Nu börjar jag bli färdig. Handla mat, städa, vika tvätt, betala räkningar, mm .. Alla desa ständggt återkommande jobb som man ibland måste ta tag i. Gör man inte det så blir de bara mer av de, en stor hög liksom. Tillslut rasar den väl och då är de inget jag vill ta tag i längre.

Lunch har jag hunnit med idag iallafall. De får man inte bara strunta i för då svälter man...Jag kände när jag var ute förut att de börjar bli kallare. De är inget som jag gillar, men man ska inte gnälla över det för de hjälper ju liksom inte. Vi går mot vintertider. De positiva just nu är att man slipper snön, men den kommer väl snart den med. Enda fördelen jag ser med detta är att det blir lite vinterbilder till min blogg. (om jag nu någon gång kan få tillbaka min kamera?)

Ok lite gnäll här, men jag avslutar då med att säga att jag mår bra och jag känner mig väldigt glad och lycklig !
Jag är så nöjd med detta året som de har varit för mig. Ekonomin (min privata) går bra utan att jag egentligen inte behöver göra så mycket mer än vad jag tidigare har gjort. Jag jobbar och kämpar på med allt och "cash" kommer in som jag sen kan sätta sprätt på. Mår bra, glad, lycklig, "cash" drar jag in och jag är nöjd redan nu med detta året vad som än händer med resten av de. Yes !! De känns gott att må j*vligt bra !!2011 11 12
Tjena !Bara skönt att vakna upp och känna att man har en ledig dag. Jag har massor att göra och jag tror jag ska ta tag i detta med en gång. Jag vill inte se allt av vardaglig "trökgöra" som bara blir mer och mer om man aldrig tar tag i de. 

Jag har en hel del som jag väntar på. En av mina kameror är på lagning så jag går runt och kämpar med en annan kamera, men bilderna blir inte bra. Hoppas jag snart får tillbaka min gamla. jag har ju en systemkamera också, men jag väntar på att få hem nya batterirer till den. jag har kikat runt i alla möjliga affärer, men dom batterierna verkar inte finnas någonstans så de blev att betsälla. När man beställer så får man vänta på det också. 

Cash behöver jag få in också, men de är långt kvar till jag får mer av detta. Så jag får vänta på de också. Vänta vänta ... Rätt ofta väntar man på att andra ska göra något, själv gör man allt man kan. 

 Danne status..


http://youtu.be/1IXewDHO5Vs

Misslyckas av någon anledning att lägga upp videobloggen. Men klicka på länken så kan ni se den.

http://youtu.be/1IXewDHO5Vs11 11 11

Hej På er denna elva dag.

 De är 2011, månad 11 och dag 11. Hopppas allt är bra med er. De kan väl inte vara annat när de är fredag. Med mig är de bra även om jag är inne i en liten slö period igen. Jag rör mig och "taggar" till gymmet som vanligt, men de känns inte bra. Ska jag vara ärlig så går de uselt. Jag har ingen fart i kroppen. passen går trögt och man vill ofta bara avbryta efter 20 minuter. Hoppas jag kommer ur de snart, såhär är de ibland. Jag är glad att jag kör på iallafall...

Som sagt: Lite slö är jag. Jag får inte mycket gjort på dagarna. Man jobbar på, men annars är det bara så att jag har en del att göra, men får  liksom inte gjort något. Man sover äter och jobbar på vardagarna. Så ser de ut. Tur att man mår bra och känner sig nöjd med det mesta iallafall. De hade nog varit jobbigt att både må dåligt, va missnöjd och inte få något gjort?

Nu ska jag snart iväg och jobba igen. Sen har jag en ledig helg och jag får väl då se till att hitta på något kul !! Vet inte riktigt vad, men de löser sig.

Ha en bra dag !
"Favvo" i repris.

Önskemål från en läsare:

Älskar din blogg men kan du inte lägga upp det där klippet med planking, de som du gör! :D <3

2011 11 11

Go morron ...

Idag är de fredag.. WOW !!!

Tar en minut och stannar upp lite.

Har stannat upp lite igen. Jag vill liksom stanna till och bara var för en stund. Jag är ju en person som tänker väldigt mycket. Jag tror jag funderar för mycket. Jag vet egentligen inte om de är bra eller dåligt? Men tankeverksamheten gör ju att man löser en hel del problem, ibland innan dom ens uppstår.  Men de finns säkert mycket möjligheter som jag missar pga att jag tänker för mycket innan jag gör något??

Nu är de ju ändå så att detta året är jag nöjd med. Vad jag än missar pga att jag funderar för mycket spelar liksom ingen roll. Jag är nöjd med året och jag mår faktiskt hur bra som helst just nu! Jag går mest runt och myser, jag har saker att se framemot och jag är väldigt glad över så mycket just nu. De beror säkert på fler saker.
 
Förutom att jag är nöjd med detta året som de har varit redan nu så är de ju också så att jag känner av väldigt lite "måste göra" De är mycket som jag vill göra, men jag MÅSTE inte och de gör naturligtvis livet så mycket enklare att leva. Jag har även få regler. Ju mer regler man har om hur folk måste vara eller är för att jag ska måbra ju mindre glad kommer jag säkert att vara. Dessutom tror jag att jag mår bra och känner mig glad för att jag helt enkelt gör allt jag kan för att just göra det (måbra och känna mig glad). Jag tror att jag har ganska bra koll på vad som får mig att må dåligt, då undviker jag det såklart. Jag gör inget som jag inte känner att jag inte vill göra. Man behöver aldrig vara rädd för att säga nej till saker som man inte vill göra.

Jag går bara runt och myser och har de bra. Jag gör de jag vill och jag har roligt och allt känns bara fantastikt !Då var de bara en dag kvar igen.Har haft ett ganska lugnt arbetspass. Inget utöver de vanliga hände så man kan säga en vanlig dag på jobbet. Imorgon är de jobb igen sen får man vara ledig.

 Jag skulle vilja ha reda på vad jag får för schema när de är dags att byta. Vi borde få reda på det snart. De blir ju spännade att se vad de blir. Får jag det jag valde som första alternativ eller blir det något annat? Vi får se? Får jag gissa så tror jag de blir samma som jag kör på nu. Men vi får se vad de blir ???In i dimman !

Go morron !

Då var man uppe igen. Jag håller på nere i tvättstugan. Jag har inte glömt de denna gången. Jag borde väl passa på att städa också. Ta allt på en gång liksom. Sen eftermiddag är de jobb igen. Igår var de dimma, tjock dimma och de är lite otäckt att köra nära man inte ser lika långt framför sig som man brukar. Inte helt lätt att se folk på hållplatser heller,men jag tror inte jag missa någon. Mörker i kombination med dimma. Kör försiktigt säger jag bara ...
Nu ska jag kämpa på igen med lite arbete.
Har varit ute och fixat lite mat och samtidigt så är jag nöjd med att jag lyckades häva köpet på den värdelösa kamera som jag köpte igår. Har ju säkert spenderat 50 000 kronor i den där butiken genom åren. Jag brukar bli nöjd, men icke denna gång. Om jag en gång då råkar klaga så vill  jag få som jag vill. Jag fick det och jag är supernöjd! Jag har ju kameror som är helt ok så de blir ju ingen kris. Jag är ju blioggare, måste ju ha kameror liksom:)

Nu är de dags att tagga till jobbet och kämpa på med detta.

Ha en bra dag !
De gick bra !

Yes !

De var inga problem ! Jag fick häva köpet och fick tillbaka mina pengar. Jag är nöjd och det gick hur lätt som helst att fixa dettta. Pengarna tillbaka och nu får jag se hur jag gör med kamera köp i framtiden. Först ska jag ju "tagga" till Stockholm bränna "cash" där.
2011 11 09

Godmorgon !

Ska strax ta mig ut och lämna in kameran och jag hoppas jag får tillbaka pengarna och häver köpet. Det var de första jag tänkte på när jag vaknade. Känns som jag måste fixa detta direkt för detta tar mycket energi känner jag. De känns lite som att gå till banken och fråga om ett lån. Man tänker liksom: Vad vill dom höra, vad kommer dom att säga och vad ska jag svara om. Jag kan säga en sak som jag är säker på: OM JAG INTE FÅR HÄVA KÖPET SÅ KOMMER JAG INTE TILLBAKA DIT SOM KUND ! Fast jag är ganska säker på att jag fixar de...


Jag ska ha pengarna tillbaka !
Lite shopping och jag betalde aldrig fullt pris!

Hej !

Hoppas ni har de bra. Med mig är allt bra. Man slappar och tar de lugnt. Jag tänker mycket : Ska jag ta tag i det eller ska jag göra något annat eller inget alls. Känns många gånger som jag inte gör någonting. Lite shopping har de iallafall blivit idag. Hittade lite saker till ett lite biligare pris en ordianarie. Eller så var de bara så att jag trodde de, vem vet egentligen.


Köpte en halsduk för jag ville förbereda mig inför vintern. Jag fick den 50 kronor billigare än det ordinarie priset. Anledningen till de var att säljaren tyckte att jag hade fått stå för länge i kö när jag väntade på att få betala. 50 spänn billigare blev de då. Man kan säga att idag fick jag en gratis lunch då...


Jag har idag också köpt mig en ny liten kamera. jag sliter ut mina små ganska snabbt. Bloggare Do that...
Man borde kanske slå till på något större direkt, men jag har redan en som funkar bra även om de finns funderingar på att byta ut den. Jag vill gärna ha en lite som man bara kan ha i fickan utan att den tar en massa onödig plats. Tror att denna jag köpte är helt ok ! Jag betalde inte fullt pris för denna heller utan jag tror jag fick ner den 300 kronor.. Alltid något ...Mat mat...

Äta, äta och mat, mat..

Nu ska jag gå ut och fixa mat igen. Jag känner varje dag att jag kan unna mig den lyxen och de är rätt härligt. Jag behöver aldrig fundera på vad jag ska laga till middag idag eller om jag har glömt att tina upp köttfärsen eller om den mat jag har har blivit för gammal. Jag behöver inte bry mig om någonting när de gäller lunchen. Bara "taggar" ut fixar lite lagad mat och går hem igen och sätter mig och äter de. Jag minns faktikst inte när jag lagde lunch till mig själv sist. Undra när de var och vad jag gjorde då? VAR DE DENNA GÅNGEN KANSKE:Nu ska jag gå ut och fixa lite mat.. Undra om jag ska försöka fixa något som jag kan äta med denna gaffel??

De jag gör ...

Hej !

De känns skönt att vara ledig och lite har jag väl fått gjort under förmiddagen. De jag gör de får jag gjort, men jag gör inte så mycket fast jag har mycket att göra.  
HMMM...Känns som de var ett rätt beslut att ta den där veckan ledigt som  snart kommer. De blir då en tur till Stockholm. Sen den veckan ska jag också på julbord. De är väl de som är planerat?, De bästa med allt är att jag är ledig 7 dagar i rad. Efter de så har jag averkat varenda semeterdag som jag har i år. De har varit ett annorlunda år med massor av "minisemetrar" under hela året.

Kanske gör jag om de nästa år? Fast de kanske är bättre att ta 1 månad på sommaren som alla andra gör? De är bara de att sommaren och busskörning är så lugnt. Folk har semster, dom har dragit från stan, skolbarn är lediga och de är bara lugnt liksom. Sen när allt blir som vanligt igen då drar Danne på semester och slappar och har de bra. Jag har haft en lång sommar i år kan man säga. I vintras var jag i Thailand (varmt kan man lugnt säga att de var) Sen tog de några månader så kom sommaren här hemma. Sen i september när de blev lite kallare här hemma då "taggade" jag till New York och de var ju över 20 grader varmt varenda dag (mer sommar)....2011 11 08

Bild från gårdagen hårda arbete, men idag får jag vara ledig.
Go morron..

Stressade messt runt igår under alla mina ärenden. När man gör de så glömmer man massor med saker. Jag får ta nya tag idag, denna förmiddagen istället. Idag borde jag hinna med allt och ändå ha tid över till att slappa, röra på mig och ta hand om mig själv. Jag är helt ledig från busskörningen och jag har lyckats ta mig upp nu så nu borde jag hinna med allt.Jag stressar runt.

Fulle rulle hela morgonen. De lär fortsätta så hela dagen. Jag ska snart iväg och jobba. Jag känner att jag skulle vilja vara ledig igen och bara åka bort. Slappa och ha de bra liksom. Men jag får väl kämpa på ett tag till sen kommer jag att bli ledig en vecka igen. Egentligen borde jag skämmas när jag säger att jag vill vara ledig igen. Jag har ju varit  de så mycket, men de känns som de behövs nu när jag bara håller på och springer runt ochgör allt möjligt hela tiden.

Lite mat har jag iallafall hunnit med och nu är de som sagt dags att jobba lite.


Ha en riktigt underbar härlig dag !


2011 11 07

Go morron..

Jag har några ärenden idag på förmiddagen så de blir full fart nu i några timmar.Jag ska försöka hinna med en promenad idag också på hälsans stig.

I eftermiddag har jag jobb...
Myspys..

Hej !

Jag har kommit hem och de har varit lugnt hela kvällen. Jag hade lite "myspys" på jobbet. Jag unnade mig lite fläskfilê igen. Käkade ju de igår också. Men nu var de grillad fläskfilê.. Grillad fläskfilê med potatisgratäng.

 PW och leka planka !

Var ute på en PW förut. De gick undan och kändes bra. Ikväll har jag arbete igen. Jag har laddat upp med en matlåta som innehåller fläskfilê med potatisgratäng. De blir att äta de ikväll. Lite söndagsmys sådär på jobbet.

Här kommer lite bilder från min runda idag.
Va bara tvungen att köra lite planking.
2011 11 06

Go morron..

Vaken igen och jag har sovit bättre denna natt. Då ska jag vara glad för detta. Nu får de bli en PW. Ut och röra på sig. Jag får aldrig strunta i det. Kroppen ska vara igång liksom..


De finns en och annan som undrar hur de går med sparandet till mitt kök nu när jag kommer att bränner och kommer att bränna pengar på annat. (Stockholm tex) 

Danne: Jag kämpar med att få loss pengar till ett nytt kök. Men jag kommer inte att helt strunta i att unna mig en massa annat. De ena ska inte få utesluta de andra. Jag tänker inte bara spara till ett nytt kök utan att unna mig av de goda här i livet medans jag sparar. Det är ju alltid så tråkigt att spara mycket pengar. Jag sparar lite mindre och de gör ju bara att de tar lite längre tid att fixa detta. Om jag fixar de ? Vi får se ?


Kramar fel person - Får en rak höger !Dags för lite jobb.

Nu är de snart time för lite arbete. Får hoppas att jag har bättre koll på allt än vad jag har haft såhär långt. De är ju bara 6 timmar jobb så jag får bita ihop. Jag ska snart ta mig iväg, ska bara fixa några mackor först.


Lördag fast röd dag=söndag.

Nu blir de så mycket nästa gång! ÅH !!!


Jag hade tvätt tid idag på förmiddagen. Tror ni jag kom ihåg det? Nej såklart inte. Det är inte helt enskelt i detta huset att få tvätt tid när som helst. De finns ju, men jag kanske får vänta en vecka. Åhhh, nu blir de så mycket tvätt nästa gång.
De är ju söndag !

Har käkat lite "gött". De blev fläskfilê med pommes och murkelsås. Jag tänkte inte på att de var söndag idag (eller röd dag). Så lunchen ganska mycket mer idag. Men de var värt varenda krona för detta var riktigt gott !!
2011 11 05

Godmorgon !

De känns att jag har sovit dåligt inatt, men jag får väl försöka komma igång. Ska börja med att gå ut och hämta lunch. Vi börjar där och sen får vi se vad jag gör. Känner mig lite rörig, jag vill göra så mycket. Jag får försöka hitta balansen mellan ta de lugnt och hinna med allt jag vill göra. Inte alltid så lätt eller hur?


Nattblogg !

Har svårt med sömnen denna natt. De var längesen. Jag har den senaste tiden haft lätt för att sova. Men denna natten är de annorlunda. Nu gör de ju inget tack och lov för jag behöver ju inte upp tidigt imorgon.
Jag ska denna helg jobba två korta kvällar och nästa vecka har jag en kvällsvecka så om jag inte kan sova i natt så får jag leva med de. jag vet ju var jag ska sova inatt iallafall. Inte dåligt de.
Pingisen?


De finns dagar då jag funderar på hur de skulle vara att hålla på med pingisen igen. Förr var detta en viktig del i mitt liv. Nu är de inte de längre och jag kan inte påstå att jag saknar så mycket av de heller.

De har tagit ganska lång tid att släppa (flera år ) ... Jag provade ett tag att börja spela igen sen la jag av. Jag har följt pingisen och vad som händer. Vad de finns för toppspelare och allt de där. Jag har följt de, men utan att vara aktiv själv.

Nu känner jag ändå efter att de har gått några år sen jag verkligen slutade (jag räknar inte den korta period då jag började igen) att jag verkligen har släppt de. Jag bryr mig inte längre tex om ett stort mästerskap visas på tv eller vilka nya människor som är på väg att utvecklas till riktigt bra pingisspelare.
 
De finns såklart saker också som ligger kvar, men de känns ändå positivt för hade detta inte  funnits så tror jag att allt som har med pingis att göra hade kännts väldigt bittert och vemodigt.

1. De händer att gamla klubbkompisar frågar om vi inte kan gå ner i hallen och lira lite bara på skoj någon gång. Bara skoj, och bara liksom lira. De är såklart något som jag gärna kan tänka mig att göra någon gång.

2.
Om de ändå finns något jag saknar så är de kanske alla dessa träningsläger? De är hur "gött" som helst att bara fokusera på pingisen i tex en  vecka och inte bry sig om något annat. Här är ett klipp som jag har visat er förut så egentligen behöver jag väl inte lägga upp de igen. Men detta visar något som jag tror att jag för alltid kommer att sakna? (men inte må dåligt för att jag saknar det) Det är när jag kör den sk "mängdbollsträningen" med den bästa tränaren som jag någonsin har haft! Han har själv varit flera gånger om världsmästare i pingis,
Stellan Bengtsson.Detta och mycket mer är såklart minnen för livet som jag bär med mig. Genom att se tillbaka på tex just detta så "förevigar" jag de, jag är medvetan om de. Men jag har haft så mycket kul med mycket i pingisen, men jag ser de inte som att jag saknar de längre. Jag går bara runt och är glad över att jag började med de en gång i tiden. Om jag nu skulle börja lira igen så är de bara för att ha "sköj" och inget annat. Skön känsla liksom, men de tog lite tid att hitta den:) De har blivit kvällen..
Denna Dagens "Danne" I-landsproblem (DDDI)

Jag ska käka lunch och de kommer att bli fisk. Visst går de att dricka "skumpa" till fisk, men jag vet inte om jag ska ta de till fisk som jag äter på lunchen. Men de är ju fredag !!! Blir de "skumpa" till fisken idag ?????????

2011 11 04

Tjena !

Har avrit ute på en promenad. De blev ett varv på någon timme. De skönt att ha en ledig dag igen. Jag fortsätter att gå runt och myser och mår bra. De är underbart att bara finnas till just nu. Fast de är de ju såklart alltid för de hade varit ett sämmre alternativ om man inte hade funnits.


Tack alla snälla!

 Jag har fått några mail med snälla ord. Jag har fått gulliga SMS och kolleger på jobbet sa också att min medverkan i radio var bra och jag kan känna mig stolt.

Här följer lite av de som snälla människor har sagt och skrivit till mig efter min medverkan i radio i P4 MORGON.

Hörde dig på radion idag, du var jätteduktig! Hoppas att du får vara med någon mer gång.

PS Väldigt fina bilder på dig DS
 
Bra jobbat Danne! Jag är ny läsare sedan förra veckan men du verkar vara en genuint trevlig person. Keep it up.
 

Vad duktig du va på radion!!
ha en bra dag:)

 

Hej Danne!
Nu har vi lyssnat på dig i radion!
Vad duktig du var!
Kram

 P4 MORGON hörde också av sig igen !

Danne! Vad kul att du kom hit till oss! Härligt att höra att du trivdes här:) Lycka till nu och kör hårt med bloggen!
Ha det fint, önskar Peter, Jimmie och Elin.Jag mår hur bra som helst. Jag kan inte må bättre ! Tack för alla snälla ord som jag har fått igår och idag om min radiomedverkan igår i P4 Morgon. De värmer och detta är något jag kommer att leva på länge.

Jag går just nu bara runt och myser hela tiden. De pirrar i magen samtidigt som jag är så glad och lycklig!!!!:) Jag ska bara ta åt mig av allt och gå runt och bara leva, mysa och njuta av varenda minut ! De kommer att ta ett tag innan min underbara känsla går hur kroppen. Om de går att nå den optimala måbra känslan, då har jag gjort de nu !!

Apegaofnabis


Gittan:
Jedrans skön låt du! Vet du hur man får tag på upphovsmakarna, skulle gärna vilja veta om de har gjort fler sånna här låtar!

Pöss på dig gubben, ha en bra dag!
http://www.myspace.com/apegaofnabis  

Klicka på länken över så kommer du till en sida där de finns låtar som Apegaofnabis har gjort.


Shopping på stan - Fick ett litet I-LANDSPROBLEM.


Har varit ute på stan för att hålla på med lite shopping. Jag köpte bla två fotoalbum och bilderna är nu redan i albumet och jag har en bokhylla med minnen, och nu ännu mer minnen för livet ! Uppe på väggen sitter mina två ramar med lite blandade bilder från resor 2011. Jag kan stå och bara titta, drömma och minnas tillbaka hur fantastiskt de kändes att resa så mycket på så kort tid. Behöver jag säga att jag känner mig som den lyckligaste människan i världen??

Men ok ! Man ska alltid hitta något som inte är bra. I-landsproblem, jag vet men ändå...


Jag gick in i flera affärer som bla säljer fotoramar. Jag hittar ramar i alla storlekar man kan komma på, men inte den jag ville ha. 11x15 hittade jag inte någonstans!!! Jag hade några bilder som jag ville rama in, men de går inte nu. Får leva med de att jag inte hitta några idag.
De var denna bilden tex som jag vill rama in..


De tog jag en vinterdag i Janurai 2011..


2011 11 03


Hemma från en dag på jobbet. Upp tidigare idag än igår,, men de gick bra. Imorgon har jag en ledig dag så då behöver jag inte kliva upp alls. Fast de är ju fredag WOW. De är ju ofta en trevlig dag !


Jag har käkat lite och nu ska jag ta mig ut och köpa några fotoalbum. Jag har så mycket bilder kvar att sätta i album så får de bli lite shopping av det.

En fråga om låten.

Pernilla:
Vad roligt det var att höra dig i radio!
Vilken härlig låt som spelades i slutet. Vad är det för någon låt? Vilka är det som har gjort den? Finns hela låten att lyssna på någonstans?

Ser fram emot mer inlägg från dig!

Kram på dig:)Jag är så lycklig !


Härliga minnen för livet.Har ramat in lite blandat ifrån resor 2011. Minnen för livet. Resor som har blivit till bilder och massor med minnen.
De är mycket sånt idag! Jag har ett annat minne till.  Från denna dagen då såklart och för all framtid. Danne i radio. De är stort, inget stort steg för mänskligheten direkt att jag har varit med i radio, men för mig är de en stor grej som jag bara redan nu älskar att gå och tänka på och jag har fortfarande mycket pirr i magen.700 bilder !

Har varit och hämtat lite bilder. 700 bilder som jag ska rama in och sätta i fotoalbum. Mycket resbilder såklart  !!


Annars har de varit en lugn dag och jag har bara slappat och sett till att må så bra som möjligt. Nu ska jag sitta och pyssla lite med alla mina bilder.En rolig grej som piffar upp i vardagen!


Har kommit hem igen från Uddevalla efter mitt första radioframträdande. Det gick ganska snabbt, men de var en rolig grej att vara med om som jag  kommer att leva på länge. Vara med i radio liksom! P4 Morgon i P4 Väst ! De är en stor grej för lilla mig. Peter och Programledarna Jimmie och Elin var så snälla och trevliga under hela min vistelse i "radiohuset".

 


I morgon ska jag vara med i radio.


I morgon blir de luarar på. Jag ska vara med i radio. Ni får sätta på radion tidigt i morgon(2 nov) och lyssna på
P4 Morgon i P4 Väst. Klockan 07:30-08:00 ska jag vara med i morgonprogrammet och bli intervjuad. De ska bli kul! http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=972Nu ska jag försöka förklara.

Jag får frågor om vem som tar kort på mig. Jag har försökt förklara tidigare, men jag får fortfarande frågor på detta så jag gör ett nytt försök.

1 För de första så är de ingen som är med mig överallt och tar kort på mig.
2 De finns något på kameror som heter självutlösare (selftimer).

3.Jag  ställer kameran på något så den får stå själv.

4. Jag trycker på den knapp jag alltid trycker på när jag vill ta ett kort med kameran. De är bara de att nu när självutlösaren är på inställning ON så tar de 10 sekunder innan kameran tar kortet. De är för att jag ska kunna hinna ställa mig tillrätta inför tagningen.


5. Här står jag och väntar på att kameran som jag har ställt i bokhyllan ska ta kortet. Smatidigt tar jag själv kort på kameran som står i bokhyllan.

Andra gången jag inte vågar !

Upp en tidigt på morgonen och ut i höstmörkret "tagga" och jobba igen. Jag har haft en lugn arbetsdag. Körde 3 timmar rast i över 1 timme och sen körning 4 timmar till. Barnen är lediga från skolan denna veckan så körning en tidig morgon kan nästan inte vara något annat än just lugn.


När jag gick hem så trakskade jag såklart in på en restaurang som jag alltid gör när jag har slutat för dagen och ska gå hem.  Vem får jag återigen se ? Jag såg han för några veckor sen traska. Då i centrum här i vänersborg. Nu ser jag honom igen inne där jag hämtar mat. BERT KARLSSON ! Jag tycker de är stort, men varför vågar jag aldrig gå fram och fråga om jag kan få knäppa en bild eller nått. Jag får ju chansen nu igen. Men jag vågar liksom inte. Jäklar vilken fegis jag är ...Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE