Städ och tvätt fixat - Nu blir de mat.


Efter lite vardaglig "trökgöra" så får de bli lite mat igen. Efter lite städ och tvätt så ska de nu bli gott att få sätta tänderna i en kyckling.Städar i värmen.Försöker att städa upp lite. De är bara de att de är ju så varmt. De är hett ute och då blir de väldigt varmt här i min lägenhet också. Man orkar städa i några minuter och sen blir man helt slut.


Men jag har i alla fall fixat hela badrummet. Jag har lite tvätt som snart är klart nere i tvättstugan. Så lite har jag fått gjort.Takida - Haven Stay !

Sak Noel - Loca People2011 07 31

Godmorgon !

Idag blir de väl en dag av mycket städ och lite tvätt. Hämta lite mat ska jag också göra. Får se om de blir något gym idag. Igår när jag var där så var jag helt ensam den första halvtimmen. Ingen var där varken på övervåningen ellr den stora undervåningen. Jag hade hela gymmet för mig själv.  

Idag har de blivit en PW nu på morgonen. Körde på någon timme och nu känns de bara bra.What are Words..


Gym i lugn och ro.

Blev ett pass på gymmet idag också. Körde ganska länge, men tog de lugnt. Kände ingen stress ellr något sånt. har ju inga tider att passa efter eller så. Kunde allstå gymma i lugn och ro.

FRÅGOR OCH SVAR

Milla :

Brukar du aldrig gå ut i Vänersborg?
Typ hamnkrogen eller TG?

Danne : De känns som de var ganska längesen jag var där.
David:

Jag satt och funderade lite kring din pappas bok. Vad var det den hette? Kan man beställa den nånstans från internet? Planerar han en uppföljare?

Och till den viktigaste frågan

SKA DU SKRIVA NÅGON BOK?

Danne: Du kan beställa boken på denna sidan http://www.smakprov.se/bok/korallen-fr%C3%A5n-bantayan/kent-josefsson/isbn/9789174650273

Jag vet inte om han planrar att släppa någon uppföljare, men jag tror han skriver mer böcker än denna.

Jag tror aldrig jag kommer att skriva någon bok. Men man kanske kan göra en hel bok av min blogg.


Funderingar under dagens PW.De viktigaste är väl att de är gött å leva !

Jag skriver ofta om vad jag vill göra i framtiden. Jag har mina drömmar och tankar om hur jag ska kunna göra verklighet av dom. Vad de är kan ni läsa i säkert flera hundra  inlägg på min blogg . Men vad, vilka av alla drömmar som jag har haft har jag redan förverkligat? Finns de något som jag drömde om förr som jag idag har fixat?

De där är svårt att veta. För de man drömde om förr kanske man idag känner att de inte var  så viktigt att få göra när jag väl hade gjort de. Sen kan jag känna att mycket av de jag har gjort (om jag nu har gjort så mycket) känns idag inte så stort ändå. Man blir äldre, tänker annorlunda och mycket annat blir viktigt. När jag tänker tillbaka på de liv jag hade innan de var som nu så är de ett enda ord på sex bokstäver som kommer upp i huvudet och de är : PINGIS.

De är egentligen inte klokt att jag ägnade så mycket tid  åt detta. Så vad hade man för drönmmer då  när de enda som var viktigt var pingisen. Egentligen vet jag inte, jag kommer inte på de. Jag vet att jag då tänkte att pingis kommer jag aldrig att sluta med. Fel hade jag för idag har jag slutat de finns inga funderingar på att börja igen. Jag kan fortfarnde tänka tillbaka på de. De som känns rätt häftigt idag de är ju att se spelare på tv som jag har varit klubbkamrater med då. De är grymt att se dom på tv när dom lirar ett VM eller EM för de svenska landslaget i pingis.

De man tänkte på förr och drömde om är sånt som man inte bryr sig om idag och om 10 år eller nått så är de säkert samma tankar om denna tiden. Om jag ändå ska säga något om vad jag funderade på förr så var de väl även då så att pengar kändes ganska viktigt. Jag har en gång i hela mitt liv dragit in 60 000 kronor netto på en och samma månad. En annan månad en gång i livet har jag dragit in 35 000 kronor netto under en månad. Drömmen om att dra in mycket pengar och bli rik de är ju något man tänkte på då percis som nu. De märkliga är att när man någon gång lyckas med att dra in de där lilla extra så känns de inte som att de hade spelat någon roll om de aldrig hade hänt. Dessutom dom pengarna som jag drog in då vart har dom tagit vägen nu. Jag vet ärligt talat inte vad jag gjorde med dom 60 000 kronorna som jag en gång drog in på en och samma månad. Lite sjukt faktiskt ... Pengar kanske inte är så viktigt i alla fall. Fast har man inga alls så skulle livet för mig i alla fall vara svårt att leva. De ska ju vara gött å leva som en eller två personer sa en gång i tiden.
Nästan 2 timmar !

Var ute på en PW och jag kämpade på i nästan 2 timmar. Jag blev väldigt trött och de hann och bli väldigt varmt vilket också säkert tog på krafterna rätt ordentligt.


Känns ändå bra nu och jag är så glad över att jag kan motivera mig  till att köra på. De är kul och även om jag blir helt slut så känns de på något sätt bra. Men de klart när de är sommar och sol så är de väl inte så konstigt att man orkar ta sig ute. Undra om de går lika lätt när de blir vinter och snö???2011 07 30
Godmorgon ! Jag ska ta mig ut på en PW i solen. De ska bli gymmet också i eftermiddag. Jag har sovit gott i natt om man bortser från lite hemska mardrömmar. De är skönt att vara ledig och jag hoppas jag tar tag i de jag har och göra, men de viktigaste av allt är att jag tränar på nu hela helgen. De är bara att köra så blir de bra och jag mår desamma.Stockholm eller varför inte Göteborg !

Ni vet att jag inte vet vad jag ska hitta på efter New York ! Jag vet inte de nu heller fast jag satt här och funderade lite på Stockholm. Jag vill gärna komma upp dit en gång om året i alla fall. Ska de bli av i år så blir de nog i december om jag får gissa. Jag behöver ju få lite tid på mig att få ihop nya cash. För är de någonting man behöver där uppe så är de mycket cash. Man behöver ju inte planera så mycket. De är bara att få ihop en hög med cash och sen dra dit. De räcker med 1-2 dagar där sen kan jag åka hem igen. De finns mycket att göra under dagen så som shoppa och äta gott. Kollade lite precis på OPERAKÄLLARENS hemsida. Grymt mäktig man känner sig om man äter där inne. Får räkna med att notan går på några tusen, men de är de värt. Problemet är att jag inte riktigt fattar vad som finns på menyn. Är de gott ? Vad är de exakt jag beställer ? Men har man råd att käka där och man bestämmer sig för att "tagga" dit och gör de  så får man nog svar på både de ena och de andra som man undarar över när de gäller Operakällaren. 

Kolla lite får ni se vazd som finns på Menyn: http://www.operakallaren.se/page.asp?pageID=1608

De finns ju andra ställen också som jag gillar. Ett ställe som heter Söders Hjärta.
De ligger på  Bellmansgatan i Stockholm,. Bra mat och mycket att välja på när de gäller både mat och dricka. Priserna för tex en varmrätt ligger på 200-300 kronor.

http://www.sodershjarta.se/php/start.php
Sen efter detta finns de massor med ställen att kolla in en kväll och natt i Stockholm. Återigen måate man ha cash annars får man hålla sig inne. Så är de nog bara tyvärr. De känns som att de skulle räcka med 1-2 dagar i Stockholm sen tror jag fakiskt att jag känner mig väldigt nöjd.


Stockholm är en grej av allt man funderar på. Men man skulle ju faktiskt lika gärna kunna "tagga" till Göteborg. Fördelen med de är ju att drar man till Göteborg behöver jag ju inte fixa hotellrum. De är bara att åka ner göra vad man vill och sen går de lätt att ta sig hem igen. De tar inte lång tid heller. Jag har inte så bra koll på vad jag vill göra i Göteborg. Vilka "place" jag vill besöka, var jag ska äta osv, men kollar man lite innan så man vet så är de ju bara att "tagga iväg sen. några lediga dagar, 1-2 typ.
Ganska enkelt bara jag är ledig, men jag måste självklart också  ha gott om  cash även i denna stad.
Date ???

Erika:

Hej Danne! Du skrev för ett tag sen att du inte hade nåt att skriva om direkt på bloggen. Skulle vara kul om du uppmuntrade dina läsare att komma med idéer... Jag skulle tex tycka att det vore kul om du skrev hur den perfekta daten ser ut för dig. Vad skulle ni hitta på? Skulle du ha med något till tjejen? Vem betalar?

Tack för en riktigt nice blogg :) Och du ska inte störa dig på att du spräcker din budget... Många människor kan inte ens få ihop det till sina utgifter.. Du är ju jätteduktig på att spara, tänk så istället :)


http://funny.pho.to/#anchor-frame

En perfekt date är väl den då de visar sig efteråt att båda var intresserade och att man kommer att få träffas igehn. För att de ska vara perfekt är de ju också viktigt att båda har kul. För mig är de säkert viktigt att jag känner lite pirr i magen.

Vad man gör på den perfekta daten spelar mindre roll bara båda har kul. Jag sitter gärna på någon mysig fin  restaurang som har riktigt bra mat. Jag skulle säkert ha med någo som blommor. De har jag haft förut. Många blir lite förvånade när dom får något av mig redan första gången man ses. Men jag tycker de tillhör lite och de är inte så konstigt.

Vem betalar ??? Jag brukar få betala när jag är ute med någon på en date. Jag tycker de är ok att göra de och jag har aldrig ångrat de även om de i efterhand skulle visa sig att man inte träffas igen. Man vill ju som kille göra ett bra första intryck och vilka tjejer gillar snåla killar som inte bjuder på en date?? De kan inte finnas många !! Jag brukar betala och de har jag inget emot. De hör väl till lite att man som kille gör de bara !!!


http://funny.pho.to/#anchor-frame


Undebara lediga dagar.

Hej !

Har nu 2 lediga dagar igen. Ska bli skönt att få sova ut efter några dagar av upp tidigt på morgonen.


Har varit väldigt lugnt att köra. Inte överdrivet mycket folk och de lär väl fortsätta så någon månad till. Sen när dom flesta är tillbaka efter sin semester så sticker jag. Jag åker bort från Sverige, till staden som aldrig sover som heter New York !I Love Dannebloggen t-shirt

 Linnéa G

Hej Danne! Kan man få tag på din dannebloggen-tröja på något sätt? Vad kostar den? det hade varit grymt att ha en.


Jag personligen säljer inga, men du kan tillverka en själv. KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN  
http://www.spreadshirt.se/designa-egen-t-shirt-C59


Gör du en I LOVE DANNEBLOGGEN t-shirt Får väl räkna med att de kommer att kosta ca 400 kronor.


Oljud på morgonen.

Nu får ni vakna ! Är ni inte riktigt  vakna så dra på lite volume och lyssna lite på detta. Så kan ni kanske aldrig mer sova sen. Godmorgon !


2011 07 29

Godmorgon !

Fredag och en sista dag på länge av tidig uppgång. En sista arbtetsdag också för denna veckan. Ska snart ta mig iväg och jag undrar bara. Får jag sällskap idag av denna lilla taggiga sak.


Igår när jag knallade till jobbet så stötte jag på en igelkott. Man ser ibland andra djur också när man går till jobbet en sjukt tidig morgon. Tidigare har jag stött tex räv. En och annan hare händer att man ser. Eller som igår, igelkott.

Nu ska jag köra lite blå buss.


Sen tar vi helg...
 Kämpa nu - Få de bättre sen (ha kul)

Börjar närma sig "time" för att gå och lägga sig igen. Någon träning har de inte blivit idag. Jag får se till att köra hårt  i morgon och hela helgen istället. Jag har kört på bra även denna veckan så någon dag av vila behöver man. Benen behöver vila de känns.

För någon dagsen fick jag en fråga vad jag har för framtidsplaner. Jag svarade snabbt och sa: Just nu är de bara spara pengar som gäller. Jag sa de utan att tänka och så konstgt är väl inte de för de är ju viktigaste för mig just nu. Spara kämpa nu för att kunna ha  de riktigt bra sen. De är de enda jag tänker på så de blir att man svarar som en förprogramerad robot.

Annars som ni vet så snurrar alla andra av min sk framtidsplaner ganska mycket runt i huvudet. Jag har massor med ideêr och de känns nästan som jag får nya varje dag. Jag smygkollar lite på de mesta, men jag gör inget konkret för att fixa något nu. Frågan är vad som är rätt att göra? Behöver jag göra rätt? Människan är inte alltid rationell så egentligen behöver jag väl inte fundera så mycket på vad som känns rätt att göra. Jag måste lägga fokus på vad jag drömmer om och de är inte alltid desamma som att göra de som känns rätt. Dessutom så måste man väl ibland våga göra fel ? man lär sig ju något på de också. Hur vet man när något var rätt eller fel? Efteråt är de lätt att veta, men egentlgen kan man väl inte veta de då heller. De är ju vad man tycker var rätt eller fel.

Jag brottas lite med detta att jag vill mycket, men jag vill göra de som känns rätt. Problemet är att de som känns rätt är inte alltid roligt. Men tillbaka till grundtanken. Kämpa på nu så blir de kul sen. De kan vara värt att kämpa lite nu om man vet att man får de bättre sen. Bara jag någon gång vet vad jag vill så blir de säkert bra. Allt som inte har med New York att göra snurrar runt i huvdet. Målmedvetenhet kan man nog kalla det. Jag vet vad jag vill just nu. Kanske kommer jag på de sen också. Men jag har en grundtanke. Nu kämpar vi sen har vi kul och väldigt bra.Sent 80-tal eller tidigt 90-tal kanske?Lite Cash i Dollar ?

Växlade till mig lite Dollar idag. Skönt att ha lite cash i handen när man landar i New York !
Detta är väl bara så jag har i starten. Jag kommer garanterat att "bränna" mer än detta.


De är en ganska skön känsla att ha några 100 dollar i handen. De gäller att ha lite extra cash där i New York. Jag har läst på lite och en sak som jag förtsår är viktigt, de är att man måste DRICKSA en hel del. Taxichaffisar tex tar dricks på minst 15 %. De gäller att ha lite extra dollar med sig för jag tror de blir mer slösa en spara på denna resa om man säger så.

Cash Is King !

Låser väl in dom i bankfacket tills de är dags att åka.


Ännu en som provar att leka planka.

Fick ett mail och en bild från Axel

Hej, jag såg ditt filmklipp ( http://www.youtube.com/watch?v=r-iw9NnKBu4)om plankning och vara bara tvungen att prova!
Här är min kompis som gör en plankning. Du får gärna lägga ut den på din blogg om du vill :)Danne: Ha ha.. Det är kul när man får bilder från folk som provar de här med att leka planka..Ännu en arbetsdag avklarad.

Hej !

Hoppas allt är bra med er. Med mig är de toppen ! Jag mår bra, solen skiner, jag har snälla och goa vänner och jag har jobb som känns som rena "smörjobbet" på sommaren.

 
 Jag gjorde en liten uträkning förut. Jag kan konstatera att jag håller budget exakt på kronan.


(eller dollarn) 

För typ 6 månadersen satt jag och planera min budget och bla funderade på hur mycket jag skulle ha fått ihop när de har gått 6 månader. De jag planera då (för 6 månadersen) de har jag fixat nu och de känns som jag kommer att nå slutmålet också. Sen kommer man till hur de ska vara på resan. Om den blir som jag har tänkt mig där de kan jag bara skriva om när jag kommer hem. Men sparandet av pengar fram till nu har gått "klockrent" och jag ligger exakt rätt. Så jäkla bra känns de !
2011 07 28

Godmorgon !Har blivit dags för att jobba igen. Skönt att man snart är ledig. Då kan jag sova ut. De behövs alltid efter en tidig vecka. Men innan man får ledigt måste man jobba. De ska jag göra nu.Leverans !


Har skickat iväg en I Love Dannebloggen t-shirt. Måste ju visa lite uppskattning till några av mina snälla goa läsare. De finns några stycken som bara Love Dannebloggen ! En t-shirt då och då de är många av er väl värda.

The Race !Sovit dåligt2011 07 27

Godmorgon !

Upp och jobba igen. Bra dag igår ! Jag fick mycket gjort så nu kan jag ta de ganska lungt resten av veckan. Jag har mycket tid nu för träning och jag hoppas jag använder mycket av min fritid till detta. Kan jag hålla de så bra som jag nu gör så är jag nöjd. Kan de bli bättre så är jag mer än nöjd. Sömnen inatt har de däremot varit lite kris med. Har vaknat lite för många gånger och tittat på klockan. Måste koppla av bättre tror jag? När jag sover, sover jag bra.  De har varit bra länge, men inatt rubbades de lite. De ska jag ändra på ! Jag känner mig annars nöjd och glad för de mesta. Mitt liv är inte perfekt, men jag mår bra och är så nöjd med väldigt mycket. 

Nu ska jag jobba lite ..

 


Blev en PW tillslut.

Har varit ute på en PW. De blev så i alla fall. Efter mycket fixande här hemma så var de en PW jag kände för nu ikväll. Skönt att ta sig ut och köra lite. Fokuserat och bra och jag känner bara hur bra jag mår och hur livet är ännu mer underbart att leva.

Kanske borde fira lite denna dag med att spruta ut lite skumpa. Fast de är klart då spräcker jag väl budget. Får istället sitta och titta på ett gammalt videoklipp när jag "vaskar" lite.


Danne Danne du är bäst !

Känner mig så nöjd nu när jag har kollat min nya budget,
 Så jag kostar på mig att skryta som f*n ! Gör de med denna låten..Vill vara lite ödmjuk också..
 


Håller budget ändå !

De är bara att räkna vända och vrida på alla pengar man har så blir de som man vill. Jag får lite mer pengar här och där än vad jag har räknat med från början. Slänger över de på New York kontot och ännu en gång kan jag säga att allt går klockrent vad de gäller detta med att resa.

Har ju lite att göra här hemma.

Hej !

Har kommit hem och jag ser att jag har lite att ta tag i. Lite vardagliga saker och så. Vill gärna få de gjort så jag bara behöver köra buss, slappa och träna alla dom dagarna som är kvar av denna veckan.Jag har fått ganska mycket gjort redan. Jobbat tex. Som vanligt vad de ganska lungt. De är ju de större delan av sommaren när man är bussförare. Efter detta så hämtade jag ett paket på posten. De innehåller en gammal tv serie på 2 DVD skivor. Jag gick också förbi resebyrån för att kolla en sak inför resan.

Jag har ganska mycket att göra här hemma så de får väl bli lite träning ikväll sen. Någonting jag vet inte vad än, men jag har sett några roliga övningar på nätet som jag gärna vill prova. Kör kanske träning hemma ikväll. De känns som jag vill de just nu i alla fall.

Men först får jag ta tag i lite vardagliga saker så jag blir av med detta. Mer bloggande lär de också bli.Gele ? Ja..

Julia:

Hur stylar du ditt hår? :) har du någonting i det? typ gelé?
färgar du det?


JAG HAR GELÊ I HÅRET.JAG BRUKAR FÄRGA DE NÄR JAG ÄR OCH KLIPPER MIG. JAG HAR VANT MIG VID DE SÅ JAG BARA FORTSÄTTER GÖRA DE. JAG TRIVS BÄST MED DE SÅ.


Blir för mycket onödig disk.
Sanna: Varför äter du inte mat på tallrik? Istället för i sånna lådor?Danne:

Jag köper min mat ute i dessa lådor. Lika bra att äta maten där den ligger istället för att hälla över de på en tallrik. Blir för mycket onödig disk att ta hand om sen.


The Boy With The Incredible Brain

Daniel lär sig islänska på en vecka.2011 07 26Godmorgon !

Då var de såhär igen. Upp tidigare än tidigast och jobba. Nu har jag 4 dagar av arbete framför mig sen är jag ledig igen. Känns ganska lugnt, men de är lite tufft att ta sig upp såhär tidigt. Skönt kommer de att bli när denna arbetsvecka är över för då kan jag sova ut i över en vecka igen.

Ha en bra dag !Innan de är dags för sängen ..

Snart dags att sova. Ska upp tidigt imorgon. Jobba igen. Känns som jag har fått denna dagen som jag vill ha den. Jag fick sova ut ordentligt, sen blev de en PW som kändes hur bra som helst !


Jag känner mig så fri och bara så jäkla ledig när jag går min lilla runda. Jag har ingen semester, men ändå känns de som de. Jag har inga bekymmer, som är värt att kalla för bekymmer. Jag känner mig lugn och avspänd speciellt när jag är ute och kör en PW. Jag lyssnar lite på radio och om jag minns rätt så pratade dom om hur man i framtiden kommer att leta efter landminor utan att behöva riskera människors liv. De var något med insekter och deras luktsinne. Jag minns inte mer, men de lät som de var sant samtidigt som de var ganska underhållande. De går så mycket lättare att köra PW när samtidigt lyssnar på något.

Gymmet gick också bra idag. Jag körde de jag hade tänkt och sen gick jag hem igen. Nu har jag käkat lite, slappat lite och nu är de väl dags att sova. I morgon har jag jobb då sen kör jag väl någon typ av träning, Dessutom ska ny budget göras. Jag har redan idag betalat lite räkningar. Jag betalar de jag måste och väntar med de jag kan. De känns bäst så.


 Jag tror att jag kommer att lägga undan 8000 kronor denna månaden, 8000 till som jag ska ha i New York. Jag vet att jag kommer att fixa de utan några som heslt problem. Ju närmare jag kommer min resa ju mer noga blir jag med allt. Jag har full kontroll, så känns de och jag ser till att ha de nu när de närmar sig. De enda som kan oroa mig är väl hur allt blir när jag väl är i New York, men annars finns de inget som oroar mig längre.

Blev gym också..

Hej !

Lite gym har de blivit och jag kör fortfarande bra så jag är inget annat än nöjd. Jag tycker inte de är jobbigt eller tråkigt. Jag vill träna och jag tror att jag bara kommer att köra mer och mer bara jag hela tiden känner mig sugen. Kanske kan jag få in en bra rutin på detta. Jag rör på mig nästan varje dag och jag vill att de ska vara lika självklart som att jag går till jobbet och kämar på.

 
Bra pass idag och jag är hel nöjd ! 

Lugn dag har de varit. Jag går runt och tänker på New york som vanligt. Har en del saker kvar att fixa, kvar att betala och så. Jag kollar över så jag inte har glömt att förbereda något. De känns som de börjar närma sig nu och de finns då en del att göra som jag inte har kunnat göra förrän nu.

De är mycket med New York och jag har fått som vana att säga till alla som frågar om olika saker. Jag vill vänta tills jag kommer hem från New York. Jag får frågor om allt möjligt, men allt i mitt liv just nu kretsar kring denna resa. De är bara så att detta är de viktigaste för mig. De är ju min lilla dröm som snart är fixad. Jag kämpar på och spara pengar och alla mina sparpengar går till denna resa. Är de något annat jag vill ha som kostar lite för mycket så tänker jag alltid: De får vänta tills efter New York.
Broöppning !
Blev 90 min PW.


Lagom lång PW. 60-90 minuter är bra för då vet man att de känns samtidigt som de är lätt att hålla uppe tempot när man kör. Så gott att man orkar och de känns bra. Nu blir de lite vila och sen tar jag mig nog bort till gymmet.
Allt är bra på min lediga dag.
En ny vecka.

Ny vecka igen och just nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag tror de får bli en PW. Sen mat och lite gym. Jag gör nog så ? De är ju kul att köra på med träningen. Dessutom vill jag ju göra som så många andra gör. Jag tycker mig se folk som rör sig överallt. Jag vill de också.

Skönt att börja denna veckan med en ledig dag. Sen i morgon är de dags att ge 100% på jobbet igen.
Känns bara så hemskt.

Jag har fortfarande svårt att acceptera de som har hänt i centrala Oslo och på  Utøya. Hur kan sånt här få hända? Jag tänker fortfarande och jag har svårt att förstå. De känns bara så hemskt och jag kan inte sluta tänka på de. Jag vill inte heller sluta tänka på de, men jag skulle vilja att de aldrig hade hänt. Jag glömmer aldrig detta.  


  


Kurt Nilsen and Helene Bøksle - Gje Meg Handa Di Venn


De var denna veckan de.De var denna arbetsvecka de. Mycket jobb har de varit och jag minns hur jag i början av veckan funderade på hur jag skulle orka. Men de gjorde jag. Skönt att man är ledig i morgon. Jag vet inte vad jag ska göra men de kommer jag nog på.Hej på er ..

Har varit ute på en PW, eller en rask promenad var de kanske. Lite rörelse i alla fall och nu känns allt bra´. Ingen slö Danne här inte. Jobbar mycket och rör mig ganska mycket.
Jag mår bra, äter gott och sover bra om natten (när jag inte jobbar)  Jag har världens roligaste resa att se fram emot och nu börjar de närma sig, de känner jag. Jag försöker tänka så att deta ska bli kul att tagga till New York. Även om de samtidigt kan oroa mig lite. De är så stort och något helt nytt för mig. Inte konstigt om man inte känner sig 100% trygg i detta..2011 07 24Har nog haft lite tur.


Har kört färdigt för inatt. Kväll och natten har jag jobbat och de var väldigt behagligt att jobba denna lördag och natten till söndag. Jag har nog haft lite tur den senaste tiden. Jag jobbade ju natt på midsommarafton och de var inget annat än lungt att köra. Denna helgen är ju helgen efter Fallens dagar så idag var de väldigt behagligt också. Inte mycket folk utan väldigt lungt helt enkelt. Skönt med körning som känns som rena semestern.
Imorgon är de mera jobb. Nu ska jag sova några timmar sen vaknar man upp och de blir säkert en PW ...
Dags att jobba lite.

Efter lite slappa framför tv:n så är de dags att jobba lite också. Har en helg av ganska mycket arbete, men än så länge har jag inte känt av de. Men nu snart ska jag sitta i en buss igen.


Har varit och tränat lite.


Dagens pass och även lunch är avklarat. Nu blir de slappa och ta de lugnt tills de är dags att köra lite buss igen. De mesta idag känns annars ganska "avlägset"och inte viktigt om man jämför de som har hänt i Norge. Mina tankar går dit idag.

 2011 07 23

Godmorgon !

Vaknar upp och slår på tv:n igen. De som har hänt i Norge är hemskt. Man blir chockad. Norge ligger ju så nära. De visar ännu en gång att de öppna samhället är väldigt sårbart. Vad som helst kan hända när som helst och de är något som man egentligen inte kan skydda sig mot.  

http://svt.se/2.22584/1.2486255/minut_for_minut_bombdad_i_centrala_oslo_-_massaker_pa_ut_yaIdag har jag en dag av arbete. Jag vill träna lite också så jag ska ta mig bort till gymmet nu  och köra lite. 

Ha en bra dag ! 


 


Fler frågor ????????

Penny :

Hej Danne! jag har lite frågor som jag skulle vilja att du svarar på om du vill :)!
1.Om du inte skulle spela pingis, vilken sport skulle du vilja spela då?
2.Funderar du på att skaffa bil?
varför/varför inte?
3.Vilken glass är din favvo glass?
4.Vilket instrument är ditt favvoinstrument och vilket är ditt anda favvoinstrument?
5.Vad tycker du om ABBA och specielt ABBA-Benny Andersson?
Tack Danne för din blogg, Du förgyller min gråa vardag med din blogg! Tack för att du finns!


1. Något med boll säkert. Tennis kanske..

2. Nej ! Känner inte att jag behöver någon. Jag kan ju hyra en ibland  om jag behöver.


3. Gräddglass tror jag..

4. Trummor och elgitarr, kan inte alls spela själv. Men coolt när man hör och ser någon som kan.

 

5. Gruppen ABBA gjorde väl musik som funkade på den tiden dom var stora.  Björn och Benny verkade vara dom kreativa. Själv kan jag inte säga att jag vill lyssna på detta.  Men jag förstår att dom var stora på sin tid.Svar på frågor.

Åsa:

Hej Danne!

Några frågor bara...
Du skrev i ett tidigare inlägg att bloggen kostar pengar. Är det inte gratis att blogga? Och du, som har en sån stor blogg måste väl kunna sälja lite reklamplatser i bloggen och casha in lite?
Är du aldrig rädd att någon skall komma in när du står och fotar dig själv naken i duschen på gymmet?

Tack för en underhållande och fin blogg! =)Jo de är gratis att blogga. De jag menar i inlägget är nog att jag har lagt lite pengar på design av bloggen. Jag kan ju inte göra så mycket själv, men de finns ju många som är duktiga på sånt, men dom kostar ju lite. Inte så mycket, 500 kronor typ för en helt ny design. De var nog lite sånt jag menade när jag skrev de inlägget. Sen tror jag inte att jag hade köpt så mycket minneskort, kameror, bärbar dator och annat som är bra att ha när man är bloggare. Där kan man ju säga att de kostar lite också.

Tjäna pengar har jag gjort och kan jag såklart göra på min blogg. De finns alla möjliga sätt. På min förra blogg hade jag ju lite reklam. Jag tycker kanske ändå att jag har lite för liten blogg för att de ska vara värt att lägga ner någon tid och arbete på att göra saker för att sen dra in pengar via bloggen. Jag får ibland ett och annat erbjudande på mail. Om jag hade brytt mig om  de så kanske jag hade kunnat göra lite pengar av de  också. Men de krävs ju lite arbete också som de ofta gör när man ska tjäna pengar. Blogga för mig är ju en hobby och jag håller de gärna på den nivån. Jag kanske ändrar mig i framtiden ?? De finns ganska många sätt att som gör att man både får en större blogg och kan tjäna mer pengar. 

Sista frågan..

Är du aldrig rädd att någon skall komma in när du står och fotar dig själv naken i duschen på gymmet?Nej de är jag inte. Finns inte mycket att vara rädd för med de. De gör väl inget om någon får se de. Så mycket nakenbilder är de väl egentligen inte. De är ju bara bild på migfrån bröstet och uppåt. Då är jag nog mer rädd för att jag ska tappa kameran i stengolvet så den går sönder eller att jag med den kameran som inte är vattentät råkar spola den under duschen !
Kör bara !!

Har kört ett pass på gymmet. Kändes bra. Jag kör fokuserat och jag orkar. Tänker inte för mycket, utan kör bara. Nu går de bra och motivationen som är väldigt viktigt den finns där. De är roligt att träna och jag vill göra de mycket. Utan att tänka, köra på bara !!!
Nu blir de en sittning i massagestolen, sen har jag lite annat att göra. Känns skönt att de är helg. Jag ska jobba, men jag börjar så sent i morgon och även på söndag så jag är ju liksom ledig ändå, fast jag har jobb också.Efter träning blir de ju en dusch !!!!
Nu blir de gym !

 

Nu får de bli gymmet då. Har ju varit ute på en PW som uppvärmning och nu kör vi gym. Jag är så avensjuk på så många andra som skriver att nu blir de träning. De skrivs varje dag i bloggar, på facebook och twitter. Ibland tycker jag mig se massor med människor som bara tränar och tränar. Så vill jag också ha de, men har i perioder svårt med motivationen.

Men nu har jag inte de. Så nu kör vi då !!!


Allt annat är ganska förvirrat.

Jag håler fokus på New York. Jag börjar få ganska klart för mig vad jag vill se och göra under dom dagarna jag är där. Gott om "cash" kommer jag att ha. Jag tror aldrig jag har haft så mycket pengar att spendera på en resa som jag har denna gången. Jag känner mig trygg med resan, även om en del saker kan oroa mig också. Men jag får se hur de blir när jag kommer dit. Jag tror de kommer att bli kul. Jag håller fokus på de jag vill och bryr mig inte så mycket om vad andra vil att jag ska göra när jag är där. Jag får alla möjliga råd,tips osv och jag svara ja ja på de mesta. Jag kanske omedvetet snappar upp något, men de känns ändå som de mesta av de jag vill göra och se i New York de har jag tagit reda på själv genom timmar av googlande på nätet.

Sen finns de de här andra som jag funderar på. Igår fick jag en tanke på en sak som jag ville göra. Bara dra iväg liksom över helgen till ett ställe. Men sen känner jag som vanligt bara minuten efter. Jag får vänta tills efter New York.
Jag har många ideêr om vad jag vill efter New York, men jag vet inte hur de blir. De som gäller nu före är bara sparande av massa "cash". Efter får vi se? De är beroende på en massa saker. Dessutom vet jag inte hur de känns efteråt. Känslan jag har är att jag kommer att falla in i tomhet. De har varit en intensiv period länge nu och jag kämpar in i de sista. Efter en intesiv period så vet jag av erfarenhet att de brukar kännas lite tomt efteråt. Dessa resor har de varit mycket grubblande och tänkande kring. Jag har gjort massor med arbete som jiag  egentligen så här i efterhand kan känna har varit helt meningslöst. Jag skulle säkert lätt kunna göra om en sån här sak på samma sätt nästa år. Utan att tänka, jag vet ju nu vad som krävs och då är  de bara att köra på ju. De mesta handlar om att få loss pengar. De är något som har gått bra när de gäller detta med resorna och de är så skönt att jag inte behöver lägga så mycket enregi och kraft just på de ekonomiska (även om jag ändå gör de). Jag kan fokusera på hur jag vill ha de på mina resor och sen är de bara att betala de. Ibland är de kanske för mycket, men än så länge tycker jag att de har varit värt de. Man får ju allt som oftast vad man betalar för.

I allt detta har jag fattat att jag kan spara mycket pengar. Efter New York vet jag inte vad som händer och jag vet inte vad jag vill??? Massor med ideêr, men allt i en salig röra inne i mitt tänkande huvud som tänker för mycket. Om jag ändå "spånar" vidare på detta med cash så är de en sak som känns hur häftig som helst. Om jag en månad som nu tex kan spara 8000 kronor då kan man ju säga att jag också har 8000 kronor mer att leva för när vi snackar tiden efter New York. Vad spelar de för roll om jag skiter i att spara en månad  när jag redan nästa månad kan spara 8000 kronor  om jag vill. Man kan ju säga att sålänge jag inte vet vad jag vill och så länge jag inte bryr mig så mycket om sparande av pengar så har jag minst 8000 mer att leva för i månaderna efter New York ! Före resan kommer jag alltid fram till att de är inget annat som gäller än just resor 2011. 
Allt annat får vänta till efter New York ! Allt annat är hur mycket som helst, i en salig röra och jag vet inte vad jag vill överhuvudtaget, men de blir ett problem att ta tag i efter New York !
Starta dagen med PW.

Godmorgon !

Idag är de fredag, WOW ! Regn och skitväder är de. Jag har varit ute i detta skitväder på en pw. Nu blir de vila och slappa ett tag innan de är dags för lite lunch. Sen blir de gym och mera mat. Kanske orkar jag med mer träning. Vi får se.

Bra start på denna dagen med en PW.


Hoppas jag tränar mycket imorgon.Skönt att vara hemma.

Hej !

Skönt att vara hemma igen. Ledig  imorgon och de känns helt ok.2 bilder och nu blir de jobb.

"Time"
för lite arbete igen då. I morgon är jag ledig, men först måste jag jobba lite.

Ha en trevlig dag !2011 07 21

Hej !

har haft en lagom lugn förmiddagen. Jag sov ganska länge idag. Kändes nästan jobbigt att gå upp fast klockan hade blivit rätt mycket när jag väl tog mig upp. Direkt ut då på en PW. Vill köra på med detta. I morgon är jag ledig och då hoppas jag på mycket träning. Både PW och GYM. Får se hur de blir ??

Lite mat har de också blivit. Nu får de bli slappa någon timme i den sköna massagestolen och sen är de "time" för jobb igen..Får kämpa 3 dagar till denna veckan.

Hemma igen. De är många dagar kvar av arbete känns de som. 3 denna veckan och just nu är de sådär att jag tänker och undrar hur jag ska orka? Men jag gör ju de och de är konstigt. Tänker man på hur många dagar till jag måste jobba innan New York då vet jag ärligt talat inte hur de går till när jag orkar typ..

I morgon blir de nog de vanliga. PW - massage - mat - jobb.  Vanevarelse ?? Kan man nog kalla oss människor tror jag. Tänk va mycket man gör varje dag som nästan är en kopia av vad man gjorde igår. Tänk också vad mycket tankar som snurrade i huvudet igår som man även idag går och tänker på. De känns inte speciellt utvecklande att vara människa. Man är vanevarelse och tänker nästan likadant från en dag till en annan. Men man utvecklas på något sätt ändå. Om de i mitt fall är sämre eller bättre, de vet jag inte ? Ha ha...PW - Massage - Mat - Jobb !

Hello !

Nu får de bli lite massagestol. Gott att sitta i den efter en PW. Ganska länge var jag ute, men de är bara bra. Hämta lite mat får jag göra sen också och sen är de jobb igen. Mina dagar ser ungefär lika ut varje dag. De visar bara på att man är en vanevarelse. Men allt går så lätt... Träna tex. De är inte speciellt svårt att motivera sig till att ta sig ut på en PW när man redan är bra igång och solen skiner en sommardag i juli. 


2011 07 20


Godmorgon ! Ska börja dagen med att ta mig ut på en PW.. Uppe ganska tidigt. Upp och skutta och bara känna hur livet är underbart att leva. Man har de ju faktiskt väldigt bra om man jämför med många andra människor ute i världen.
 Hörs sen..

En bortskämd Danne !


2011 07 19

Har varit ute på en PW. Känns bara power bra liksom.
Har några timmar av slappa nu innan de är dags för jobb. Samma lugna pass som igår har jag idag också.Ska ta mig ut lite...Godmorgon !


Natt-ägg.

Nu har jag fått i mig lite mat såhär mitt i natten. Inte bra att äta så sent, jag vet. Men jag har ju ätit så lite idag och jag vill inte gå och lägga mig vrålhungrig.

 
 De var denna dagen.

Hej !

Hemma igen efter en dag av arbete. Ett ganska bra pass med körning på 2-2,5 time sen rast lte mer körning 2-2,5 timme och en rast till och så några timmar till och nu är jag hemma. Behagligt och bra. Dessutom sommar körning med buss är ju rena semestern.
De jobbiga med denna dagen var att smörgåsarna var slut. Vi har en automat på jobbet där man kan köpa detta. men när jag började så var dom slut. Fick käka ett äpple. Men jag berättade detta för han som sköter denna maskin med smörgåsar. Jag sa att jag bara hade fått ett äpple. Då tycket han nog lite synd om mig så jag fick en yogurt. Äpplet kosta 5 kr men yogurten fick jag gratis.

Börjar snart.Drar och jobbar lite ..

Ha en trevlig dag !

Ett av mina bättre inköp.Sitter här och får massage av min stol. Denna stol har varit värd varenda krona. Så detta är ett av mina bättre inköp. De finns väl fler saker som jag är nöjd att jag har spenderat pengar på.

* Micro
* Resor
* Min nuvarnde lägenhet
* Busskort
* Dannebloggen

Micro- Den har jag haft länge. Den har aldrig gått sönder. När jag behöver den så fungerar den alltid perfekt
Resor- My dream bla.. Klart jag är nöjd med att jag lägger cash på de.
Min nuvarande lägenhet- Den har sen jag köpte den stigit med flera hundra tusen. Jag betalde 150 000 kronor för den. Om jag säljer den så får jag lätt tillbaka dom pengarna plus lite till. 150 000 är väl investerade pengar.
Busskort- Kostade en del att ta, men jag har ju tjänat in dom för längesen och dessutom har jag ett jobb som jag trivs bra med.
Dannebloggen- Lite har den kostat - kul grej liksom..

Tänk annars va mycket "skit" man spenderar pengar på. De är "skit" för jag minns knappt vad de är jag har köpt eller gjort. Men någonting är de ju. Jag har ju inte sparat för då  hade jag ju varit miljonär för längesen.

Väldigt vad de snurrar.

Så då var de tvättat och klart. Käkat har jag ockå gjort nu blir de slappa fram till att de är dags att jobba. Vare sig jag vill eller inte så är de mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud, Tur att man jobbar ibland annars hade jag väl inte gjort något annat än att fundera och tänka på allt möjligt. När man jobbar så är de så mycket att tänka på med de så då släpper i alla fall jag allt annat.New York och efter New York.

2011 07 18

Godmorgon !

Ny vecka med mycket jobb då. Ska börja nere i tvättstugan nu på morgonen. En PW får de bli senare idag också. Känns skönt att man har sovit gott inatt. Jag har ju länge haft bekymmer med sömnen, men dom senaste veckorna har jag sovit hur bra som helst. Jag är bara så glad att jag har fått ordning på detta.

Dags då att ta tag i denna måndag, nya problem att lösa höra. Men de blir också en ny vecka där jag kan fortsätta att må hur bra som helst !


Vill du inte ha någon vid din sida?

Snart dags att sova igen och jag borde ju inte vara så trött eftersom jag har sovit så mycket idag. Men jag är glad att jag blir trött när de blir sena kvällen för någonstans känns de bättre att sova om nätterna än att sitta uppe. 
Mycket jobb nästa vecka, men skönt att jag får sova och inte behöva gå upp så tidigt. 

Jag sitter och kollar en text som jag fått från en läsare: Per 

Hej Danne !
Hur har du de ? Jag undrar, känner du dig inte väldigt ensam. Skulle de inte vara bra för dig att träffa någon tjej. Allt skulle väl vara så mycket roligare med en kvinna vid din sida?

Danne: Ensam så känner jag mig inte, men här menar man ju typ om de inte känns ensamt att vara singel. Jag tror att jag ibland kan sakna någon. De klart att jag skulle vilja ha någon. De klart att mycket av de man gör på sin fritid skulle bli roligare. Vi får väl se hur de blir i framtiden. De är inget som jag har någon panik inför eller behöver ha så bråttom med. Jag mår ju bra även som singel och jag känner mig inte så himla ensam heller.

Försöker mest köra styrketräning.

Lina:

Hej Danne! Älskar träningsbilderna! Fantastiska! Jag tränar också mycket! Vilken är din favvo övning när du "taggar" till gymmet? Jag ser dig aldrig träna på bilderna?Danne:

På gymmet försöker jag väl köra mest styrke träning. Ett tag blev de också mycket på löpbandet, men jag känner att jag vill köra mer styrketräning när jag väl är på gymmet så den senaste tiden har de blivit de. Axlar, rygg, armar, bröst är väl de jag kör. Jag är inget proffs på de. Fast jag kör i alla fall.

  


Tankar denna söndag.

Oj vad jag sover. Blir lätt så efter ett träningspass under förmiddagen och ute på förvirrad kväll igår. De var mycket flängade, farande och ringande,  fram och tillbaka hit och dit innan jag vet inte vad. Men trött blir man och väldig slö denna söandag. Inget direkt har jag och göra heller.
Längtar nästan till i morgon när jag ska börja jobba igen och så har jag 6 dagar av arbete som väntar nästa vecka.


Då finns de att göra, men inte så mycket annars och jag brukar känna mig glad för de. (när jag inte har så mycket) För de brukar varken vara bra eller särskillt kul att ha för mycket att göra.

Men när jag mest går och väntar på att få komma iväg till New York och varken kan eller vet vad jag ska göra fram till de så funderar jag lite på dom som hela tiden har väldigt mycket att göra. Dom finns ju överallt.  Folk verkar ha hur mycket som helst att göra. I alla fall är de ofta de man hör dom säga. "Jag har så mycket, så jag hinner inte" ... Typ så. Jag kom på mig själv för ca en vecka sen att jag sa likadant, men egentligen så hade jag ju inte så mycket. De var bara de att jag kände att jag måste få gjort en sak och därför sa jag säkert så. Mycket att göra vad de ju inte. De var ju bara att jag inte kunde vara på 2 ställen samtidigt. De är väl så jag ska säga i fortsättningen för de är ju ofta så det är.  

Vad är de som jag har som egentligen måste skötas? Ja de är faktiskt inte mycket egentligen. Jag har ett jobb och de måste jag ju sköta för annars kan man inte dra pengar på ett effektivt och bra sätt. De finns ju andra sätt, men de är ju inte mycket som slår de enda som faktiskt gör skilland en gång i månaden nämligen ett jobb. Betala räkningar är en annan sak som jag måste göra. Gör jag inte de då hamnar man snart i stora ekonomiska trubbel. Då går inte att strunta i att betala tex elen.  Får inte elbolaget in sina pengar så stänger dom av den hos dig så småningom. De går inte att ringa och be dom slå på den igen om man inte har fått fram några pengar att betala med. Utan el så blir de nog jobbigt. Så betatala räkningar känns som ett måste annars går de snabbt utför. Jag har inte så mycket att betala när de gäller fasta avgifter. Ta hyran tex jag vet många människor som betalar mer i hyra på en månad än vad jag gör på 3 månader.

Städa upp här hemma känns som ett måste ibland. Gör man aldrig de så har i alla fall jag svårt att vara hemma tillslut. Dessutom är de ju inte roligt när man får besök här hemma om de inte ser lite städat ut. Gå och handla är en annan sak som jag måste göra. Självklart liksom. Äter man inte så dör man ju. Man får inte vara så snål så man svälter, eller hur?

Dessa sk måsten som jag har är ju sånt som jag inte tycker är speciellt svårt att fixa. De är kanske inte alltid så roligt, men man fixar de för man känner att man måste. Jag tror jag har haft lite tur med att jag har ganska lätt för att sköta detta. Jag är uppväxt med att de är viktigt att jobba och slita. Att de ska vara rent och fint hemma. Betala räkningar var också en sak som jag ofta hörde som barn att de var viktigt. Jag har aldrig upplevt när jag var liten att de fanns ekonomiskt trubbel kring mig. De var inte lyx och så,men inga problem heller med de ekonomiska.
Regnet faller just nu utanför. De är söndag och jag sitter mest här och tänker. Jag har de bra, men vet just nu inte riktigt vad jag ska göra. Kanske är de ett bra läge nu att i ca 1,5 månad framåt bara ta de lugnt och vänta på New York. Göra sina måsten, träna på och fortsätta hålla min balans av allt som jag tycker mig ha hittat så bra. Jag tränar på och jag känner mig nöjd med de jag gör och hur mycket jag kör. Jag unnar mig bra mat och är glad över att jag ändå kan spara mycket pengar utan att dra ner på "matkontot". Jag äter gott om jag vill och  ändå kan jag spara mycket pengar (8000-10 000 kronor varje månad).   Jag jobbar lagom mycket. Inte för mycket, inte för lite de känns lagom. Visst kan jag känna mig trött efter en arbetsdag, men man återhämtar sig ganska snabbt och jag ligger inte på gränsen till att bli utbränd eller något sånt.Tomt åt alla håll.

Hej !

Dagen efter kan man väl kalla detta, men jag har sagt att jag ska träna på nu. Även om jag måste erkänna att de inte var så motiverande att ta sig till gymmet nu på förmiddagen. När jag gick dit så funderade jag på om Vänersborg är världens ände. Jag såg inte en enda person på min väg bort till gymmet. Hur jag än vände och vred på mig så såg jag ingen människa alls.De var inte många på gymmet heller. Lite coolt att ha hela övervåningen för sig själv i 2 timmar. Totalt såg jag nog 5 personer under dom timmarna jag var där.

Nu får jag ta mig ute igen och hämta lite mat och sen måste jag städa upp lite för jag orkar liksom inte se röran här hemma.

Ha en bra dag !
Hemma från Fallens Dagar.

Hej !

Sitter här och jag borde väl bara gå och lägga mig så jag får sova lite också. Jag har kollat in Fallens Dagar i Trollhättan. De som förvånar mig är återigen att så många verkar läsa min blogg. Man säger de till mig i alla fall. Olika personer flera gånger i timmen. Man skakar hand och får höra att man har en grym blogg eller att man är så cool typ. En del gör inget så utan bara står  och viskar lite. Där är Danne, blogg, blogg, blogg... De känns lite som många skämtar eller nått,  fast jag vet inte ? 

Jag hoppas jag  hanterar de på ett bra sätt. Jag vet inte om jag egentligen gillar de? När jag började blogga så ville jag inget hellre än att många skulle läsa de jag skrev. Nu när de verkar vara ganska många så vet jag inte om jag vill att så många ska läsa. Ibland får jag tanken att bara lägga av. Samtidigt vill jag skriva och hålla på med min blogg. De håller uppe kreativiteten.

Jag tycker fortfarande att de är lite märkligt att så många känner igen mig för min blogg. Jag har inte så stor blogg om man jämför med hur många andra bloggar som helst. Jag tror inte ens att jag har den största bloggen i Vänersborg. De är när man går ut en sån här kväll som "Fallens" i Trollhättan som man verkligen känner av att väldigt många läser min blogg. Desamma gäller om jag kör nattbussen. De är alltid någon/några som säger något till mig om min blogg. Men när de händer så tycker jag att jag hanterar de bra för då ingår de ju lite i jobbet att småprata med folk samtidigt som man tar betalt och så.

Jag kan ändå vara lite rädd för att den ska växa och bli större. Jag gör inte mycket för att den ska bli större. För ett tagsen fick jag ett litet erbjudande om en sak som om jag hade  brytt mig om de säkert hade fått fler läsare på. Men jag var inte intresserad och jag ångrar mig inte även om de säkert hade varit en kul grej att göra. Men jag är inte den personen som vill vara överallt och synas överallt eller göra allt typ.. Dessutom tror jag att man ska vara väldigt säker och kännas sig trygg i de man gör. Att jag ibland inte bryr mig gör säkert att jag missar en och annan chans till både de ena och de andra, men de kan jag leva med så länge jag mår bra.
Mår bra och jag behöver inte jobba med detta.

Jag har inte mycket att blogga om och de kanske vore bättre att ta en paus några dagar för att hitta lite ny inspiration. De kan vara bra, men frågan är om de hjälper? De enda jag går och väntar på är min New York resa och jag kan ju fortsätta skriva om allt forskande om denna resa, men jag känner att jag inte vill plåga er mer med detta. De är ju egentligen inget märkvärdigt med de. Många åker dit och allt för många skriver om de som om de vore något väldigt unikt. Jag tycker bara de ska bli kul. men något märkvärdigt är de inte.

Allt är bra i alla fall så detta blir inget inlägg om hur dåligt jag mår. Jag minns när jag för ett tag sen jobbade mycket med mig själv för att just må så bra som möjligt. De behöver jag inte göra längre för jag mår just nu hur bra som helst ju. Känns rätt bra faktiskt. Mår liksom bra utan att behöva tänka på de. Sover bra, tränar på bra och sparandet av pengar går alltid bra.

Ha en bra dag och må väl !

Blev en powerwalk i solen !

De har blivit en timme av PW. Jag såg många som var ute och rörde på sig. Kul att man ser så många som är ute och just tränar, typ springer eller som jag kör PW.

 Allt är bra med mig och jag gick bara ute nu och är så glad för så väldigt mycket. Sol och värme tex. Att jag orkar röra på mig mycket och bara vilar någon dag ibland  är också bra. Jag sover gott om natten och håller mig friskl.  

Skönt att man har en ledig helg ! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men de är bara att ta de lugnt och slappa.

Ha en bra dag !2011 07 16

Ordet tagga !

Linda:

Du använder ordet tagga fel! Tagga är någonting du gör nu inför t.ex USA. Du taggar usa =du är sjukt sugen på att åka dit, kollar resturanger osv.
"jag är så taggad på att se the ark"
"nu måste vi tagga inför rhodos"
" TAGGA BOB DYLAN"
"grymt taggade på att åka buss med danne"
Det är fraser där tagga används. Inte tagga iväg till gymmet! taggar inför att gå och gymma möjligtvis!

Ha det jättebra i USA och din blogg är gryyyyym!
Kramar!Danne: Ha ha.. Ok jag ska tänka på de. Tack Linda !2011 07 15

Godmorgon !

Idag är de fredag. WOW !! En sista arbetsdag. Jag slutar tidigt på en fredag och är ledig helgen. ledig från  de jobb som ändå känns som rena semestern just nu när de är så lugnt att köra.

Så nu ska jag ta mig till jobbet och ha lite semester.


Night Life i New York ????

Nu är de snart dags att gå och lägga sig. Jag sitter här och gör ett sista blogginlägg. Jag frossar och gottar mig mycket med att kolla New York. Jag har fått bra koll på en hel del nu.

Jag vill besöka Johns pizzeria som klassas som en av dom bästa ställena. I alla fall om man googlar och forskar lite i detta. Jag har hittat en hel del bra restauranger och jag tycker jag har koll på detta nu. En glassbar finns också som jag gärna vill prova. Den är känd för att göra godare glass än typ de vanliga man äter. Många udda smaker fast också vanliga såklart. Detta "place" heter L’arte de Gelato, eller Jimmy´s Gelato kan man också kalla de. Sevärdheterna i New York  har jag ju ganska bra koll på. I alla fall de som jag vill se. Frihetsgudinnan, Central park, Times square, Brooklyn Bridge, Wall street och en hel del mer. 

De finns ju också ett ute liv i New York om kvällarna. Där har jag ganska dålig koll och jag får forska mer i detta. Nattklubbar, pubar, barer uteställen överhuvdtaget. Jag fattar att de finns mycket att välja på, men de kanske är därför detta är så svårt att få grepp om. Jag har tittat på massa uteställen där jag kanske skulle kunna tänka mig att hänga när de blir mörkt i New York. Men inget har jag hittat som jag egentligen varit sådär sugen på. Inte när jag ser de här i alla fall. De finns ju teater på Brodway. Red lion är ett "place" som kör  live musik hela natten. De finns en ställe som kallas Slane,  som verkar vara en Irlänsk pub med mycket live musik där  också. Sk komediklubbar finns de också och den bästa sägs vara Commedy cellar !

Men trots allt detta och myket mer som finns så är de inte så att  jag blir sugen på något speciellt. Men jag ska hitta något som verkar vara ett roligt ställe att festa på hela kvällen till sent in på natten. Eller något place där jag i alla fall trivs att vara på när de gäller att ha kul en kväll i New York ! Vore ju konstigt om jag inte fick "vibbar" för något av allt som finns. Jag får forska vidare på the Night Life i New York !

Nu är de natten för mig i här och nu.

Mounten dew finns i Sverige

Fick denna kommentaren på förra inlägget  från Evelyn.

Mounten dew finns visst i sverige , i vissa små tobaksaffärer 6 på Ica maxi :)
kika där , kram ! :)

Danne: Ok ! Jag ska göra de.Tack Evelyn !!! Tur att jag har en blogg med en hel del läsare för jäklar vad mycket nytt man lär sig varje dag. Mounten dew finns tydligen i Sverige.Drycker jag vill prova i USA !

Jag forskar och googlar inför mn resa. Igår kollade jag upp väldigt mycket. Tex vad de finns för drycker. Hittade två som jag verkligen vill prova. Alkoholfria alternativ pratar vi nu.

Snapple

Denna dryck sägs vara mycket god. Den finns i alla möjliga smaker och varianter av tex vitmin light och "vanlig" typ.. I Sverige sägs de att vi kan jämföra den lite med våran Festis. fast denna ska vara mycket godare sägs de.En annan dryck som jag gärna vill prova är Mountain Dew !

Sprite och 7UP är konkurenter till detta. Men Mountain Dew  sägs vara mycket godare.
Synd att denna inte finns i Sverige. Får se om jag gillar den bättre än konkurenternas dricka så hoppas jag att Mountain Dew  snart kommer till Sverige.

Nu börjar jag komma igång !

Har varit på gymmet och nu börjar de gå bra. jag är ingen superman, men de känns bra och alla pw plus lite gym nu så börjar jag känna att jag är igång. Hoppas jag håller ända fram till de är dags att tagga till New York !


I new york blir de säkert en del PW. Tänk va coolt att köra de i tex central park på morgonen. Men fram till de så hoppa jag nu att jag tränar på bra här hemma. Lite nästan varje dag. Med någon enstaka vilodag ibland.Bara en dag kvar sen helg.Har varit och jobbat, hämtat min klocka och käkat lite. Nu är de bara en dag kvar av jobb och sen tar man en ledig helg igen. Idag har jag fått tillbaka min klocka som jag lämnade in på lagning för ett tagsen. Bra att ha en klocka på armen igen. Får se hur länge jag har den innan den går sönder igen. Nästa gång den går sönder och de kostar mer än typ 200 kronor att fixa då slår jag nog till på en ny istället. 2000- 3000 kronor kan jag tänka mig att lägga på en klocka. 


Lite mat har de också blivit. Köttbullar med sås och potatis.. 
Nu ska jag "tagga" bort till gymmet och köra lite. Jag känner att de ska bli kul att ta sig bort och de är ju alltid positivt.  2011 07 14

Godmorgon !

Uppe igen och tidigt är de. Snart är de iväg och jobba som gäller. Denna dagen och en till sen är jag ledig igen. Denna vecka har gått ganska fort. De är lugnt att köra (nästan som att ha semester). Får se vad jag hiittar på idag. Jag vet inte än om jag ska göra en polisanmälan mot några bloggläsare som nu har gått lite för långt. De gäller kommentarer som inte är ok att skriva till mig och lite andra saker. Får ta min lista på deras IP- Adresser och göra en anmälan. Jag vill helst slippa, men de finns också en gräns hos mig för vad som är acceptabelt. 

HMMM..  

Lite röra på mig får de bli idag i alla fall efter jobbet. Kanske gym, om inte de så blir de nog PW.
Nu är de dags att hoppa in i duschen !

Ha en bra dag !
Har mest slöat idag !

Hej !

Idag har de varit mycket slöa. Efter jobb då såklart. Bra tror jag de är att slöa lite ibland. Man drar  liksom ner kraven lite mer på sig själv. De finns ju alltid något att göra, varje dag om man vill. Men man behöver inte alltid göra något varje dag. Eller hur ?Jag sitter här och läser lite mail i alla fall. Jag fick detta som gjorde mig väldigt glad:

Hej Danne !

Vill först säga att din blogg är helt underbar ! Den är riktigt underhållande och de är kul att du verkar kunna njuta av livet. Du verkar vara en sån snäll och go kille och jag vill bara att du ska veta de.
Ha de bra och fortsätt med bloggandet och allt annat .

Kram...

Häls Malin...


Tar de mest lugnt idag och drömmer om New York.

 Jag tar de lugnt idag tror jag. Ingen träning eller nått utan jag vilar från de. Lite lunch har de såklart blvit idag också. Stekt fisk köpte jag fast jag glömde betala den ! Jag kom på de när jag kom hem. Jag käkade upp min då stulna fisk och sen taggade jag tillbaka och betalade min lunch. Rätt ska vara rätt !! 

Nu ska jag sitta här ett tag och frossa lite i New York resan. Jag kollar upp massor med saker. Affärer, restauranger, "partyplays" osv... Jag kommer ju att ha gott om cash när jag är där så varför inte kolla upp massor där man får de där lilla extra so,m gör att jag kommer att ha en riktigt häftig resa!!!  

 


2011 07 13

Godmorgon !

Uppe igen och de är dags för en ny arbetsdag. Jag har sovit gott och nu är man taggad för att ta tag i denna onsdag.


Kanske skulle man chocka alla idag och köra som denna BMW gör. Lite sk tetris med bussen. Nej då ! De ska jag inte göra. Drive Safe de är de som gäller i alla lägen.

Ha en bra dag !Mycket snack om New York !

Godnatt ...


En av alla drömmar ..


Undra hur de skulle vara att festa med denna bruden?  Riktigt coolt säkert. Vore ju även coolt att anlita henne nästa gång man vill göra en tatuering. Hur häftigt som helst ju !!! Tänk att kunna skryta med att man har en tatuering som hon har gjort. Hon är ju inte direkt okänd för tatueringar om man säger så.

En av alla drömmar som man säkert aldrig kommer att kunna göra verklighet av.


Lite träning hemma !

Har kört lite träning här hemma. Jag har kollat lite övningar på nätet och nu har jag kört i någon timme. Jag gillar nog bättre gymmet, men de är nog bra att variera lite. Dessutom börjar man svettas med en gång när man kör detta. De är enkelt och man får puls om man fokuserar och kör när man  Vet inte hur bra jag körde eller om jag utförde övningarna på rätt sätt.  De var kul att ta på sig något som likande en brottardräkt bara kämpa på.Provade vegetariskt !

 
Tänkte jag skulle prova lite vegetariskt idag. Två vegetariska biffar.. Jag blir nog aldrig vegetarian. Men de är inte fel att variera luncherna lite. Detta var riktigt gott fast jag kommer inte att börja något nytt vegetariskt liv. Men jag kan konstatera att de är inget fel på vegetarisk mat.2011 07 12

Tjena !

Har haft min dag av arbete. Behagligt att köra och lugnt att arbete som vanligt. Så lugnt så jag hinner diskutera New York med mina kollegor och andra som jag känner. 

 Jag får fortfarande massor av tips på vad jag kan göra, vad jag har och vänta mig och de är väldigt många som berättar hur långt från mitt hotell de är till olika sevärdheter i New York. De mesta av de jag vill se verkar ligga inom 6-8 kilometer ifrån de hotell där jag bor. De är vad väldigt många säger i alla fall. Jag gllar ju att promenera så 6-8 kilometer är ju rena drömmen. bara gå och känna att man är på väg till något häftigt att se samtidigt som man på vägen passerar massor med affärer, shoppingcenter och säkert mycket mer. Känns som rena drömmen.

Jag är så förväntansfull nu och jag vill så mycket med denna resa. Snacka om att detta kan bli kul !! Jag svävar lite på moln kanske. Men jag tror att upplevelsen av New York blir nog bara ännu häftigare då.

Först måste jag självklart kämpa på lite till. Jobba jobba hela sommaren. Men de är så lugnt att köra nu så de är rena semestern Fast man jobbar. I alla fall är de så denna vecka. Fallens dagar är de ju i helgen. Gott att man är ledig då för de är annars en tuff helg att jobba på.


Hearts in the air..


Ganska bra PW !
Innan jag "taggade" ut på dagens PW så fick jag fixa lite med tvätten. Sen var de bara att gå ut medans maskinerna gör sitt.I början av dagens PW gick de lite segt, men efter ca 15 minuter gick de bra och jag var då enbart fokuserad på min PW.  I morgon försöker jag "tagga" till gymmet igen. Nästa dag PW och sen gym igen eller så blir de gym gym gym. Kanske blir de PW PW PW eller något annat som inte liknar varken gym eller PW, vi får se...Hej på er alla bloggläsare !

Love This !Jag bara älskar denna låt, vet inte varför men I Love denna låt.Dagens..


PANNBIFF MED RIKTIGT GOD SÅS OCH SOMMARENS FÄRSKA POTATIS..


Första dagen avklarad !

Då var jag hemma igen efter en dag på jobbet. Inga problem. De perfekt att köra under sommaren för vissa dagar är bara så lugna. Tex denna dag.


En promenad till jobbet..


En tidig morgon i vargön ..


Lite senare, men ändå tidigt på morgonen i öxnered.


Spegel spegel på väggen bussen där....


Me Me Me !!!


Me Me Me !!!Me Me Me !!!


Nu får de bli lite mat och sen blir de en PW ute i den underbara solen. Jag får inte glömma att jag har tvätten också. Kör PW när maskinerna gör jobbet med mina kläder.Godmorgon !

Ny vecka, nya bekymmer, mer jobb och nya möjligheter väntar. Ska starx ta mig iväg för lite arbete. Sen försöker jag ta mig ut på en PW och jag har väl tvätten i kväll också.

Hoppas ni får en bra dag !

Nu är de "time" för jobb ..Är de fel att vilja känna sig trygg ?

Tjena !

Får snart gå och lägga mig tror jag annars blir de för jobbigt att ta sig upp 03:15 imorgon. Jobb snart igen alltså och nu börjar några veckor av ganska långa dagar. Men nästa vecka är jag ju ändå hemma i ganska bra tid så jag ska nog kunna hinna med gym och lite annat. Jag vill köra på med gymmet och jag ger inte upp med en gång (hoppas jag )

Jag hade en grej på hjärtat som jag vill skriva ut, men jag vet inte hur jag ska börja och dessutom måste jag nog skriva så mycket bakrund för att ni ska förtså hela grejen liksom så jag tror jag skiter i de. De är en sak som många säkert skulle må dåligt av, men jag gör inte de. Jag funderar inte speciellt mycket på de heller. Jag har lärt mig leva med de. Fast någonstans känner jag att de vore skönt att skriva av sig de. Men jag vet inte hur jag ska skriva och de är ju inte bara mig de handlar om utan jag lämnar ju ut mycket om andra också. Därför gör de detta lite svårt. Hade de bara varit jag själv så hade jag skrivit de för längesen, men nu blir de svårare liksom..

Vad skriver jag om då istället?

 Jag vi kör väl de vanliga. New York resan. Jag har kommit lite till den slutsatsen att jag behöver nog inte vara så nervös trots allt. De finns ju massor av folk som reser mycket. Den sensate tiden tycker jag mig se hur många som helst. Folk är ute på äventyr i typ Afrika, Sydamerika och varför inte bränna av New York när man ändå håller på. Känns lite fånigt av mig och sitta och planera mycket på 3 helt vanliga resor när hur många andra vanliga männikor som helst bara verkar packa väskan och dra iväg utan minsta planering vad de verkar.

Jo, ja.... Jag kanske är lite fånig som inte tar för mig mer och chansar lite mer och bara gör saker utan att planera mycket? Varför inte bara strunta i allt va sparande heter nu och ha kul här hemma. Dom pengar jag har sparat ihop till New York kan jag bara låta stå kvar på sparkontot. Jag tror jag klarar mig i New York på de jag har nu. Nästa lön och nästa lön och när mer pengar kommer in kan jag väl bara leva upp här hemma. De skulle kunna funka, så är de kanske??? Problemet är att detta är inte jag. De är inte min "style". De känns onaturligt och då blir jag otrygg i de jag gör och i allt jag gör vill jag känna mig trygg.

Risker är de många som tar.


Många av dom som gör de kan de gå illa för. Jag tänker framförallt på människor som lånar mycket pengar som dom sen av olika anledningar får svårt att betala tillbaka. eller så har ni dom som spelar bort väldigt mycket penagr.  Jag vågar väldigt sällan ta risker. De är inte heller min "style". Jag vill ju känna mig trygg i de jag gör. De skapar lite bekymmer med vissa saker ibland, men för de mesta så känns detta bra att jag nästan alltid bara gör saker som jag känner mig trygg med. Vi vet nog alla någon eller några personer som har riskerat lite i livet och de har funkat för dom. Jag känner en person som spelade en hel del. Spelberoende??? Kan man lugnt säga. En dag spelade han bort 100 000 kronor. De på en och samma dag. Ärligt talat så fattar jag inte hur man kan somna på kvällen med vetskapen om att man just har spelat bort så mycket pengar. Hade jag själv haft dom pengarna så hade jag ju kunnat bränna va några resor. Jag har svårt att tänka mig att jag skulle spela bort mina pengar, återigen inte min "style". Men denna man som detta handlar om är idag miljonär. Jag vet inte om han kan leva på sina miljoner livet ut, men idag går han runt och reser, festar och tränar. Jobba var längesen jag såg han göra. Där är en risktagare. Han har säkert i sitt liv spelat bort flera hundra tusen kronor, men idag jobbar han inte, men klarar sig ändå. Ok! De finns ju för många som de går åt andra hållet för också så detta är naturligtvis inget att rekomendera. Men de jag försöker säga är att vågar man riskera lite så kan de bli väldigt bra på slutet, men för mig känns de lite som att spela rysk roullette och de skulle jag aldrig våga.

Jag såg ett program på tv för ett tagsen om en familj som säkert var mångmiljadärer och då snackar vi i dollar. Dom hade allt och kunde unna sig allt en gång till. I detta en timme långa program dikuterade man med paret om pengar. Hur man kan bli så rik och hur de har påverkat just dom som personer. Egentligen var de ganska enkelt när de gällde frågan om hur man blir så rik. De gäller att våga bryta och släppa allt som man har och börja om på nytt. Någon annan förklaring fick inte jag utan de var bara så. 

Jag ska leka lite med den tanken när de gäller mig själv. Jag släpper allt här hemma. De innebär väl att jag säljer min lägenhet och flyttar någon annanstans. Samtidigt säger jag upp  mig från mitt arbete. Jag tror jag kan leva gott i kanske 2-3 år på dom pengar som jag får för min lägenhet i bästa fall, om jag inte tar ut "svängarna" allt för mycket. Sen efter dom åren måste jag ha ett annat jobb för att kunna klara mig för då tror jag pengarna är slut som jag får för denna lägenhet, men de är svårt att säga. De jag vet är att jag klarar mig högst några år på gamla pengar om jag inte jobbar. Men under dessa år kan jag ju naturligtvis försöka fixa något annat. Jag hinner gå den utbildning som krävs samtidigt som jag är mycket ledig. För jag lever ju på mina gamla pengar. På något annat sätt tror inte jag de blir.

Nu kommer mitt problem igen som gör att en sån här grej för mig nog inte blir verklighet. Jag vill känna mig trygg i allt jag gör. Hur trygg skulle jag känna mig om jag visste att inom några år så måste jag ha hittat ett nytt jobb och få liksom ett vanligt liv igen där jag har ett arbete så jag klarar min försörjning. Jag skulle naturligtvis kunna sälja lägenheten nu och ha kvar jobbet, men vi pratar ju om att släppa allt och de är något  som jasg säger ännu en gång, inte är min "style"

En lugn söndag.
De har blivit lite mat. Några mackor och ett ägg. Med solsidan uppåt om man säger så. jag går här hemma och plockar lite. Jag vill ju ha ordning och reda här hemma så man får gå sådär och små plocka ibland.Sådär ..

Körde ett pass på gymmet förut. Första gången på länge. De kändes att de var längesen, men jag ska inte fundera så mycket utan bara köra på nu. Jag hoppas jag gör de. De är ju bara att köra.. 
 
 
 WOW !

Vilket mål ! Går att se hur många gånger helst. Även mitt i sommaren.Där har jag inte varit på länge.

Godmorgon denna söndag.

Hoppas allt är bra. Med mig är de mesta bra och jag ska nu se till så att allt blir bra nu. Jag ska ta mig bort till gymmet och sen efter de så hoppas jag att jag kan komma igång med detta ordentligt. Annars är ju allt bra med med mig var enda jävla dag. Fast är de något som jag inte är nöjd med så är de att jag inte tränar så mycket. De är ju bara att köra så varför inte bara göra de då. Kanske måste jag försöka lägga upp en strategi för hur jag ska göra med min träning framöver så kanske de blir som jag vill. Precis som med mina resor ... 

 Nu ska jag bort och köra och de kommer att gå bra. När man börjar efter en tids uppehåll så gör de alltid de i början och sen efter ett tag så tröttnar man. Nu ska jag göra ett nytt försök att kämpa på även när de kommer att kännas jobbigt och jag ska göra en massa andra förändringar så att de blir lite mer av den regelbundna träningen och inte bara PW. Jag ska inte sluta med PW. Hoppas jag orkar ett tag nu så jag känner att nu är ,man fan igång. Är de något som jag inte gillar med mig själv så är de att jag inte "taggar" bort till gymmet. Hoppas jag kan få lite ändring på de. De är ju bara att köra så varför inte göra de nu då.

Ha en bra söndag !
Nattblogg för att jag vill uppdatera.

De har blivit natten och jag ska väl snart gå och lägga mig. Jag vill ändå sitta här först och skriva lite. mest för uppdateringens skull. Jag har inte mycket mer att berätta än de ni redan har läst om dom senaste dagarna. Mycket tankar snurrar runt i mitt huvudet, men de finns en hel del som jag nu känner mig ganska trygg med och de är tex resan till New York.

Lite oro känner jag ju, men jag tror de är mest för att jag inte vet riktigt hur detta kommer att bli, för jag har ju aldrig varit där. Jag är ändå ganska väl förberedd och jag har ju sommaren på mig att kolla ännu mer på detta. Jag gör inte de så mycket mer just nu. Jag vet ungefär vad jag vill se och göra när jag är där och jag har inte kommit på något mer dom senaste dagarna. Jag kanske har tittat på detta för mycket? De finns säkert flera timmar av tid som jag har lagt ner på detta som bara har varit onödigt. Men de gör ju inget. För de viktigaste är ju att de blir av, att jag kommer iväg. Vad jag gör innan de spelar ju ingen roll så länge jag fixar resan liksom. Jag känner mig trygg i detta. De kan jag nog säga även om de finns en liten oro då. Men ju mer dagarna går och de närmar sig så är de ändå så att jag längtar till dom 2 veckorna då jag har min semester i New York !

I övrigt så trivs jag med livet just nu. Jag känner ingen ilska eller vrede över vad andra gör mot mig. Visst är de en och annan i min omgivning som beter sig underligt, men de är deras problem och jag skiter väl i de. De som jag gillar med mig själv  de är att jag gör vad jag vill och inte så mycket som andra vill. Jag vågar liksom att säga nej och jag mår inte dåligt av de. Däremot så tror jag att jag skulle må dåligt om jag gjorde massor av saker mot min vilja bara för att andra säger de. Jag tror egentligen inte, jag vet de och därför vågar jag säga nej. Jag vill må bra. Så bra som möjligt !!! Eftersom jag vet att jag mår dåligt när jag gör massa saker mot min vilja så gör jag inte de. Enkelt och logiskt och jag tycker de är fullständigt självklart ..

Jag känner mig trygg i mig själv. Jag kan vara den jag är och jag vet att jag duger som jag är även om jag  ibland tex fattar fel beslut och gör fel. Jag är inte så rädd för att göra fel. Man lär sig alltid något på de och med den känslan så är de lättare att hålla sig lugn och när man håller sig lugn så gör man mindre fel. Man gör fel ibland ändå, men de är viktigt att förstå stt  man duger precis som man är. Jag kan faktiskt på riktigt känna detta.

 Jag gillar också att jag vågar. Jag vet att de finns folk som tycker att jag är fånig som drömmer om allt möjligt och håller på att planerar och inte bara skiter i de. Men jag tror stenhårt på att om man kämpar lite nu så får man de så otroligt mycket bättre sen. Kan vara värt de, tycker jag i alla fall. De viktigaste för mig är att  allt jag gör så vill jag känna mig trygg. Jag vet så många som förverkligar sina drömmar fast de kanske inte är riktigt läge. Man köper tex drömbilen. För att fixa de så lånar man pengar. Sen gör man något mer för lånade pengar och sen har man skulder som blir väldigt jobbiga att lösa. Man får kämpa efter man har fixat drömmen, istället för före  och de blir lätt till en mardröm.Dom som gjorde en låt om mig !

Får några dagar sen fick jag denna låten.


En hyllning till Danne typ .. Jag blev jätteglad för denna !!! Jag satt och lyssna på en låt till som  dom som skrev låten om mig har skrivit . Rätt kul den med ..Ha ha..

Fler låtar finns här :
http://www.myspace.com/apegaofnabis


Njut av livet - Med eller utan cash ..


Tänk va mycket drömmar jag skulle kunna förverkliga om jag hade obegränsat med pengar. De är synd bara att om man tjänar dom för lätt så har dom egentligen inget värde. Får man slita lite för de så blir kanske känslan när man förverkligar sin dröm mycket starkare ? Jag vill inte för att jag har mycket pengar förändras som människa. Jag vill vara den jag är, men med pengar kan man tex bo där man vill, i den storlek man vill och man gör vad man vill och kan ägna sig åt massor med livsnjut. ha ha.. De går naturligtvis att slita sig till livsnjut också och för att livsnjuta krävs verkligen inte alltid mycket pengar.

  
 
 

De finns ju massor man kan göra utan att cash spelar någon roll. Sola, bada umgås med vänner och mycket annat behöver inte nödvändigtvis kosta något, men man kan ändå njuta av de. Du kan säkert komma på en massa saker själv också som du kan njuta av utan att du behöver ta upp en stor plånbok.

Jag kan njuta när jag tar mig upp ganska tidigt på morgonen och bara känner att livet är underbart att leva.
Jag är glad för att jag har någonstans att gå. Jag gillar ju också att röra på mig. Fast den bästa känslan kommer ju alltid efter en PW tex. Röra på mig på ett eller annat sätt har jag alltid gillat för om jag slutar med de så mår jag ju så dåligt.

Jag vill kunna känna mig fri att göra vad jag vill. De kan vara att njuta för mig. Stressa springa omkring varenda dag och inte stanna upp någon gång måste ju vara hemskt. Jag är glad att jag ofta gör de. jag kan med gott samvete slöa bort en hel dag. Bara sitta i massagestolen och titta på film eller till och med sova bort hela dagen utan att jag mår dåligt av de. Mycket av de jag behöver göra kan  jag skjuta på till morgondagen och jag är så glad över att jag kan känna denna ro i kroppen.HOT BOY HOT GIRL - LENE ALEXANDERSlösa inte bort din tid..

Har haft en litet besök av en vän och vi pratade om allt möjligt. jag tänkte för ovanlighetens skull skriva ganska mycket om vad vi snackade om. De var en del och de blev ganska tänkvärt.

Min kompis som var här på besök vet inte riktigt om hon ska bryta med sin pojkvän eller inte. De hon berätta för mig fick mig direkt att tänka att hade jag kännt sådär så hade jag lämnat den där relationen omgående. Men de är inte alltid så lätt som jag alltid vill få de till. Den man lever ihop med har man ofta en gemensam historia ihop med. En gång i tiden var man kanske nykär. Vill man lämna någon så kanske de inte alltid är så lätt även om jag kan ha svårt att förstå hur man vill stanna någanstans där man inte verkar må bra.

De detta handlar om är att min kompis känner en massa saker som gör att hon vill lämna sin sambo.
Sommaren är ju helt underbar när man är med någon man älskar. Har man desutom semester ihop så borde allt kunna bli riktigt bra. Man behöver inte ha en massa pengar och åka på någon semester för att ha de bra.Man kan gå promenader, kyssas mycket, man kan bara gå hand i hand och titta varandra in i ögonen och vara förälskade. Detta är något som min kompis berätta att hon saknar. Detta är något som nästan aldrig händer i hennes relationen längre. Nu kommer frågan: Ska man bryta relationen då när detta som är så enkelt inte funkar?

Jag tror inte jag själv hade velat leva med någon om jag inte ens får detta. Min kompis känner sig dessutom ganska uppgiven. För de som hon tycker är fel och försöker diskutera säger alltid hennes kille att de är hennes fel att saker och ting är som de är. Hon får ofta veta av sin kille vad hon är dålig på. Trots att de inte handlar om så många saker så är de något hon känner att hon ofta får höra.

Han skrattar ofta åt henne, på kanske lite fel ställen. Hon berättar kanske vad hon känner och de känns som inte han tar de på allvar eller inte bry sig. Hon känner rent allmänt att hon får ta mycket skit för små saker som att hon tex råkade en gång glömma gå ut med soporna trots att de borde hon ha gjort  när de som låg i påsen lukta "apa"

Hade jag levt i en relationen där detta hade förekommit och jag inte mår bra så tror jag nog att jag hade försökt bryta den. Men de är alltid svårt att råda i andras problem. Beslutet måste man ju ta själv. De enda som förändrar något är ju att man fattar ett beslut och tar de första steget mot att bryta med  sin partner. I nära relationer tycker jag inte att man gång på gång ska behöva ta skit. Mår man inte bra i sin nära relation så mår man väl inte sämre av att lämna den ? Inte alltid lätta frågor detta. Men man vill väl alltid må bra??Jag har naturligtvis frågat min kompis om detta var något jag fick blogga om och de fick jag Tjejen som gillar katter !De ser ut som hon försöker spela in en videodagbok, men hon avbryts av sina egna känslomässiga utspel när de gäller katter. Ha ha.. Jag tycker den är riktigt bra..Spreadshirt.net

Johan: 

Tjena Danne! Hoppas allt är bra! Jag hade en fråga ang den där t-shirten man ser lite här och där på din blogg... "I love dannebloggen". Hur får jag tag på den? Beställer man den av dig? Vad kostar den?Du kan fixa den på  http://www.spreadshirt.net/se/SE/Designer-t-shirt/Designa-sjaelv--59/product/6803442/

Där kan du designa din egen t-shirt eller en grym I LOVE DANNEBLOGGEN t -shirt.


Ibland oro men livet leker liksom.

Godmorgon !

Hoppas allt är bra ! För mig känns de som de mesta blir som jag vill. Livet leker liksom. Jag kan oroa mig för saker, men de man oroar sig för händer  inte. Motgångar kan jag ha, men de är lätt att glömma och gå vidare.

Jag har blivit bättre på att gå och lägga mig i tid så jag kan sova ut dagen efter. Fast jag går upp så sjukt tidigt som 03:15 ibland.  Imunförsvaret har varit bra. Jag har inte känt mig de minsta sjuk på väldigt länge. Ingen huvudvärk, ingen feber eller förkylning. Bra där också alltså.

Jag rör mig regelbundet. Inga hårda pass direkt. de är bara promenader och PW. Gymmet vet jag inte när jag tar mig till. De känns bara mycket roligare just nu att var ute. De är sommar, sol och värme. De blir så mycket roligare att vara ute då.

Några bilder från dagen PW
Sparande av pengar till resorna går bra. Jag får bara loss mer och mer pengar varje månad och jag känner ingen panik för att jag  inte kommer att ha cash i New York. Jag kan vara lite orolig för själva resan och vistelsen i New York, men de blir säkert bra detta med precis som dom 2 andra resorna som jag har gjort i år. Jag behöver inte snåla med pengar. Jag kan unna mig mat ute och lite annat som jag behöver och ändå kan jag lägga undan minst 8000 kronor i månaden. Så bra går de nu och de är bara att hoppas att de håller i sig och att de vara länge. Gärna  efter jag har varit i New York också. För tänk va roligt man kan ha för  8000 kronor i månaden som man inte behöver använda till tex räkningar och mat. WOW !!!!


Efter New York ?

Som jag har skrivit tidigare så är de inte mycket annat som gäller för mig än denna New York resa. Större delen av min vakna tid går mot detta målet. Sparande av pengar och andra förberedelser håller jag på med dagligen. Varje dag tänker jag på detta, så är de.

Men jag har fakiskt också börjat att tänka på vad jag vill göra efter detta. Jag har ett sånt oerhört behov av att ibland få göra de där som är lite utöver de vardagliga. De vill väl alla så de är ju inte så märkvärdigt att jag vill de. Samtidigt som jag vill väldigt mycket så är de viktigt för mig att  jag känner mig trygg i de jag gör. De är inte alltid så lätt att både känna sig trygg med något samtidigt som man är i full gång med att göra något man verkligen vill och har drömt om.

Vad jag vill efter New York de vet jag inte exakt, men jag har massor med saker som jag funderar på. De mesta handlar först om att få loss pengar. Känns ibland som de är halva jobbet. Jag vet ju idag att jag kan få loss mycket pengar och vill jag spara så är de inga problem de heller. Kanske ska man börja göra något som mer förändrar livet lite. Jag har i flera år nu gjort i stort sett samma saker. Ibland gör jag mer av något och mindre av något annat men de är samma saker. Jag vet inte om jag vill något annat egentligen. Jag hämtar mat varje dag för jag vill inte laga någon. Jag tränar på för att måbra och de är ju inget jag vill sluta med hur mycket jag än förändrar mitt liv i övrigt, för då mår jag inte bra. Jag jobbar en hel del och jag kan trivas med de vardagliga slitet även om jag ibland undrar om människan verkligen är skapad för att arbeta 40-50 timmar i veckan. Är också rädd för att få den sk yrkesskadan i de jag jobbar med. Ibland känner jag att de är på gränsen till att jag redan har den. Hemsk tanke för man blir så "insnöad" då i de man gör.

Jag har ju mina drömmar. Mycket av de jag funderar på kräver i pengar, ungefär 60 000 kronor.  De finns annat också som kräver både mindre och mer. Men de märkliga är att mycket av de jag funderar på kräver just 60 000 kronor. Så, där får jag kanske  börja efter att jag kommer hem från New York? Få ihop 60 000 kronor FÖR ATT SEN KUNNA FÖRVERKLIGA NYA DRÖMMER. Vet jag bara vad jag vill så gör jag ett försök. Just nu vet jag inte vad jag vill, men jag har en känsla av att de kommer jag nog på bara jag har kommit hem från New York ? 
New York status ?

Tänker på New York igen. Hur är de med detta. Vad tänker jag just nu. Har jag kontroll osv... Jag har mycket tankar kring detta och de finns säkert något som oroar mig även om jag inte riktigt vet vad. Jag har ju aldrig varit där så jag vet inte vad som väntar och varför känner jag ändå lite oro? Jag vet lite vad jjag vil se, men inte så mycket vad jag vill göra. Fast de där är väl samma ?? Se eller göra. Jag vill se Brooklyn Bridge, de jag vill göra är att gå över den så då får jag ju se de. Frihetsgudinnan vill jag se. Då måste jag ju göra så att jag tar den där båten som tar mig förbi den tex. 

Jag har min lilla lista, men de känns som de finns så mycket mer att göra än de jag känner att jag vet något om. Jag googlade bara en gång precis nu och på en minut hittade jag mer saker som fanns att göra, som verkade kul, och jag har tidigare inte ens tänkt på de. Ok ! Detta är ju egentligen inget bekymmer. Valmöjligheter brukar inte vara något annat än positivt. Man kan ju ha omvända problem också. Man åker till ett ställe där man känner att de inte finns något att göra. Så är de ju inte med New York.

Något som jag har jättekontroll på de är pengarna. Jag gjorde en liten uträkning igår och de såg bra ut. Jag kommer att ha gott om cash när de är dags att resa. Jag kommer att ha mer cash än vad jag trodde tidgare. Med gårdagens kontroll så ser jag att jag kommer att få loss ytterliggare 10 000- 15 000 kronor. Ju närmare denna resa jag kommer  desto bättre koll får jag. Den "budgetkoll" jag hade för några måndersen ser annorlunda ut idag och de beror på att allting går bättre än väntat. Jag drar in mer pengar än vad jag tidigare har räknat med och eftersom de bara är New York resan som gäller just nu så lägger jag undan allt till detta.

Jag vet inte hur mycket pengar de kommer att gå i New York, men de är ju aldrig fel att ha cash och röra sig med. Jag tror ju inte de är svårt att bränna pengar där. Tänk vilket bekymmer jag har. Jag har bekymmret: "VAD SKA JAG GÖRA MED ALLA PENGAR"Ingen rubrik.

Sitter här och gör inte så mycket. Snart är de "time" för jobb igen. Sen är de helg och jag har lite planer, får se om de blir något med detta. De har i alla fall blivit en PW idag och de kändes bra. Skönt att man rör på sig lite i alla fall. Jag är ingen träningsnarkoman direkt, men de lilla jag rör på mig de mår jag bra av. Lite mat har de också blivit så nu blir de slappa fram till de är dags att jobba. Dagarna går och allt är som vanligt. Jag mår bra och jag kämpar på så gott jag kan med allt.
2011 07 08

En dag kvar.

Hemma, hemma och nu är de bra en lite dag kvar av arbete för den här veckan. Jag har haft 2 eller 3 ganska bra arbetsveckor, men nästa vecka börjar de igen med långa dagar. Upp tidigt hemma sen på eftermiddagen eller börja tidig eftermiddag och jobba till mitt i natten. Jag får börja kämpa lite igen efter att den senaste tiden ha haft några ganska behagliga och förhållandevis ganska korta pass. I morgon har jag också de. Jobbar bara 4,5 timme sen tar jag helg så de blir behagligt ett tag till i alla fall innan de är dags att slita lite mer igen.


Har en liten paus på Resecentrum.

Står med bussen just nu på resecentrum i trollhättan. Klockan är typ 23:15 och förmodligen är jag här i min ensamhet. När man är såhär i ensamhet då tänker man mycket. Tankar om stora saker kommer ofta fram och man funderar igenom.


New York är ju något som jag tänker på mycket. jag kan erkänna att jag är lite orolig för jag vet ju inte vad som väntar mig. Någonstans tror jag ändå att detta blir bra, men jag kanske fortfarande har lite svårt att ta in att jag faktiskt ska dit.

Man funderar såklart vidare nu. Vad hittar jag på efter denna resa? Vad vill jag egentligen. De vet jag inte just nu. De roliga vore att bara komma hem och spendera mer pengar. Inte tänka mer på spara och hålla budget. jag har ju insett att jag tex denna månaden kan spara 8000 kronor. Ska jag misslyckas med de då måste jag bränna över 100 kronor varje dag, därför är jag gansak säker påa tt jag håller budget denna månaden också.

 Tänk va kul man kan ha för 8000 kronor på en och samma månad. Så skiter jag i att spara så kan jag allstå använda 8000 till nöjen ! Rätt coolt !!! Ok min roliga del av hjärnan säger att jag ska spendera pengar även efter New York. Förnuftet däremot säger att jag bör spara. Vissa saker av de jag går och tänker på kräver de. Mycket av de jag vill kräver 60 000 kronor och de är inga pengar jag kommer att ha när jag kommer hem från New York. Men jag vet inte ?? De spelar ingen roll vad jag gör. Jag tror inte att jag kommer att ångra om jag bränner pengar som en svartväxlare ett tag här hemma. Spara är inte roligt, men om jag vill ha roligt ja då är de bara att spendera. Vi får se hur de blir? Frågan är om jag orkar att sätta igång ett nytt sparande när jag har kämpat så länge med att få ihop mina resor? De är inte lätt att motivera sig till de igen.  Nu ska jag snart fortsätta jobba. Någon timme till sen är jag hemma.2011 07 07

Tjena !

Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit gott och även ut ordentligt. Jag gick lagom upp till lunchen. Idag blev de lasagne. Nu blir de som vanligt, slappa fram till att de är dags för jobb. Jag mår bra allt är toppen ! De finns så mycket jag är glad för. De finns så mycket som jag är glad för att jag har och kan göra så jag har är bara glad och lycklig, och en sömntuta.


De var nära att han fick tag på gubben !

Hemma igen !
Har gjort mitt arbetspass då. Inga problem att fixa de. Större delen av körningen var väldigt lugn. De händer mer när man tar en liten paus, men jag återkommer till detta i en videoblogg.Duktig hund !


Tänk va bekvämt att äga denna hunden. Man behöver inte ens böja sig ner för att kasta iväg bollen.

Arbete väntar.

Ska ta mig iväg och jobba lite. Ganska behaglig arbetsdag. Börjar efter klockan 16:00 ochslutar vid midnatt ungefär.Ha en bra kväll !Glömmer att jag inte har någon klocka.

Har varit ute på en PW. De blev en runda på 60 minuter. Jag vet de trots att jag har lämnat in min klocka på lagning. Har ju en i mobilen också. Men man märker att man är en vanevarelse. jag vet inte hur många gånger om dagen som jag vrider på vänster armen för att se vad klockan är, men jag har ju ingen klocka på armen.
Lite mat har de blivit efter dagen PW. Skinkstek  fick de bli idag. Nu ska jag slappa några timmar innan de är dags för jobb. Skönt liv man lever nu. Rör på mig, mår bra, äter gott, har tid för att slappa och ta hand om mig själv. Sen får man ju jobba ibland också, men jag har de ju ganska bra då också.

Detta klippet tar jag nog bort.

Ha ha.. Sitter och tittar på lite gamla videobloggar. När jag gjorde denna videon så hade jag  inte bestämt mig för att bränna av 3 resor i år. Jag tänkte på de och renovering, precis som nu. Tydligen hade jag ont i mina knän också. Jag var ju hos läkaren för de där och de var inte så farligt som jag trodde då. Lite pinsamt att se sig själv nu, över ett år senare. Detta videoklippet försvinner efter denna dagen. Var så säker på de.. 
 2011 07 06

Godmorgon !

Uppe igen och jag har sovit gott i natt också. I eftermiddag har jag jobb igen. Innan de så får de bli en powerwalk och sen ska jag såklart hämta mat. Dagarna just nu ser ungefär likadana ut.

1. PW
2. Hämta mat
3. Jobba

Ibland vänder jag lite på de.

1 Jobba
2 Hämta mat
3 PW

Jag går ju mest och väntar.. Väntar på att få komma iväg til New York.  Under tiden så kan jag inte göra så mycket. Jobba måste jag göra, äta måste jag också göra. Röra på mig vill jag göra och då är de så lätt att ta sig ut på en PW, 30- 90 minuter. Enkelt med PW och man behöver inte kämpa på med de, mne de känns i alla fall. Lite varje dag och jag känner mig pigg och orkar hur mycket som helst varje dag.

 

De blev en liten videoblogg innan de var dags att sova igår.
2011 07 05
Kvällsmat framför tv:n.

 

Jag har haft en bra dag och nu har jag käkat lite kvällsmat. 2 ägg och lite yogurt. Jag har under kvällen gått här hemma och plockat med disk och så. Allt känns bra, de är lugnt liksom. Jag försöker komma på något som inte är bra, men jag kommer inte på något.  Mina senaste veckor har bara varit bra. Jag mår bra. Jag slipper laga mat själv. Allstå lunch .. De var roligt i typ en vecka under den period som jag gjorde detta. Men nu är jag glad för att jag bara köper lunch ute. Länge leve den lyxen säger jag bara.

Jag har den senaste tiden känt mig pigg och glad, bara positivt. Jag har bra arbetspass med många  ganska korta dagar. Skönt när jag jobbar så mycket under sommaren utan semester.
Jag har ju fått en liten låt av några bloggfans.
Apega of Nabis:

Hej Danne! Hoppas du blev glad för låten. Vi kämpade länge med den. Det skulle betyda mycket om du vill säga vad du tycker om den.Danne: Jag blir naturligtvis glad för att ni har kämpat på med att göra en (som jag ser de) hyllningslåt till mig. Jag tycker självklart om den. Den är suerbra.

Tack ! Tango med Danne !

Har fått denna videon av blogg fans.
www.myspace.com/apegaofnabisTidsfördriv.Sitter och kikar runt lite på youtube. De bästa är väl när någon har samlat ihop en massa olika klipp i ett och samma. Så slipper jag klicka runt.


30 minuter POWERWALK !

Tjena !

Jag har varit ute på en liten runda. 30 minuter PW och de går ju hur bra som helst som vanligt !


Jag var inte ute så länge, men på 30 minuter hinner man svettas lite i alla fall. Nu kan jag bara slappa och ha de bra resten av dagen. Gör vad jag vill, har inga måsten utan jag kan bara vara ledig. Så underbart !!

2011 07 05

Godmorgon !

Hoppas ni har sovit gott, de har jag gjort. Jag är inne i en riktigt skön period nu. Förra veckan hade jag en tidig vecka med upp gång 03:15 och 04:30 och så var de 6 dagar av 7. Ändå kännde jag mig pigg och jag orkade hur mycket som helst nästan varje dag. Tidigare har de varit så att när man går upp så tidigt då har jag oftast varit som ett lik när man kommer hem. Man går och lägger sig, sover bort resten av eftermiddagen och sen ska man försöka lägga sig i en bra tid på kvällen för man ska ju upp 03:15 dagen efter. De blir svårt att sova igen om man säger så. Resultatet blir sömnbrist en hel vecka. Men förra var inte så. De var Upp tidigt - Pigg hela dagen fram till kvällen - Sover gott på natten - Upp 03:15 och känner ändå ingen sömnbrist.


En sån här vecka när jag jobbar eftermiddag så blir de ju ingen sömnbrist direkt. Men de blir lätt att man går och lägger sig på tok försent. Man sitter kanske lite för länge framför datorn innan man ska sova. Dessutom är de lätt att man bara vräker i sig massor med mat och alla vet ju med de lilla sunda förnuftet man har att på kvällen och sena natten ska man försöka låta bli att äta för mycket.

Igår var de inte så. Jag kom hem - De tog ca 90 min sen var jag i säng - Somna med en gång och nu mår jag hur bra som helst !
Får se vad jag hittar på idag. Jag vet inte, men jag är ledig och de är ju inte fel. får väl göra min dagliga PW som jag har fått in en sån rutin på nu. De har blivit en vana precis som så mycket annat man gör är. Skönt att man har en rutin, en vana på något  som är bra för hälsan.  

Ha en bra tisdag !


Bloggläsare som leker planka - Danne leker också planka

Kommer ni ihåg mitt videoklipp när jag lekte planka. Om inte så kan ni se de här.

Nu är de så att jag har fått några bilder skickade till mig. Dom kommer från en tjej som heter Maja som vill visa hur roligt man kan ha under peace & love-festivalen.  Leka planka kan man tex göra. KUL !!!

 
Ni andra får gärna göra som Maja. Skicka bilder eller filmer till mig där ni leker planka.
Riktigt bra bilder eller filmer kanske jag kan tänka mig att belöna med en I LOVE DANNEBLOGGEN T-SHIRT. Kan inget lova, men riktigt bra planker bilder eller filmer är ju värda en belöning.
Lunch ..

Har varit ute och hämtat mat. På min väg ut från hemmets dörrar till jag kom tillbaka stötte jag på följande människor:
En glad tjej, en annan tjej som frågade mig något om pensionen. PPM-val eller något. Jag lyssnade inte så noga utan gick bara förbi. Man vet ju inte ens om man lever när de är dags att gå i pension. Så varaför tänka på de nu ? Jag vill ju leva nu. Tex vill jag dra in en miljon kronor på något sätt före jag går i pension. Sen kan jag kanske leva gott fram till pensionen och sen, får vi se (om man ens lever) Dom som lovar mig "guld och gröna skogar" nu är säkert döda den dagen jag själv går i pension. Så varför br sig om något som händer när man är en gubbe på riktigt. 

Jag fortsatte och efter att ha hört PPM kvinnan mötte jag en sur gubbe och en sur gubbe till sen mötte jag en ganska glad gubbe och en gubbe som alltid är glad, + en tjej som verkade vara glad och en gubbe till som jag inte vet om han var glad eller sur. Sen hemma, och maten ??De blev en pasta. De var gott !!2011 07 04

Tjena !

Igår var jag hur trött som helst. Idag är jag väldigt pigg ! Jag har sovit gott och länge. Denna dagen startade jag med en PW. 60 minuter och allt kändes bra.

Nu får de bli lite mat och sen är de "time" för jobb.
Jag har en ganska bra vecka. Ledig 3 dagar av 7. Kan sova ut varje dag. Börjar arbetsdagen ganska sent på
eftermiddagen. Helt ok vecka tycker jag..Ska tvätta klart - Sen sova.


 
 
 
För första gången denna veckan känner jag mig sådär trött som man bör göra när man kliver upp före 05:00 sex dagar på en och samma vecka. Jag ska bara göra klart nere i tvättstugan sen ska jag sova. Jag har inte gjort mycket här hemma under kvällen. Jag sitter och tittar på en  gammal tv-serie som jag har på dvd. Roligare än så har jag inte ikväll. Jag följer inte med så noga. Jag strö tittar går iväg och småplockar lite och går tillbaka till tv:n och tittar hur långt de är kvar till mördaren i serien är avslöjad. Jag vet redan vem de är. Inte kul kväll nu inte, men som jag sa så är jag väldigt trött så snart blir de sängen.

Erlend ??

Jag läste DETTA om mig på DENNA blogg idag. Jag är som Erlend Loe, fast på riktigt??? Googlade lite snabbt på namnet, men jag blev inte själv mycket klokare av de. Men de som skrivs om mig på bloggen som jag kollade känns positivt och de är alltid kul att få bra kritik som bloggare av andra bloggare.

Thank You !!


Skönt att vara hemma.


 

Hemma då igen. Nu har jag slutatm jobbet för dagen och de känns bra. De var denna helgen de. Många dagar också med upp tidigt varje dag även lördag söndag. Sova sova sova är vad jag behöver och de ska jag göra mycket nu. Från och med idag och över en vecka framåt. De mesta är bra med att få sova ut. Är de något jag kan känna brist på ibland så är de sömn. Men nu i över en vecka så behöver jag inte känna att de blir någon brist på detta.Lite rast.

Hej !

Bloggar lite på min rast. Jag har ganska lång sådan så jag gick hem en stund. Skönt att komma ifrån lite, komma hem och äta lite gott och koppla av.

2011 07 03Dags att jobba igen då ! Bara att kämpa på denna helgdag också.

Ha en trevlig dag !

 I morgon tar jag några fler vuxenpoäng.

Klockan går. Jag sitter här och tittar på olika sidor på nätet. Samtidigt som tv:n står på. Jag strö-tittar. Tiden går fort och jag får snart gå och lägga mig igen. Upp i morgon och köra lite buss.  Hoppas jag går upp direkt när klockan ringer. Ibland ligger man kvar och tiden går och man  och de är inte bra för då börjar man dagen med en stressig morgon.

De där med att gå upp på morgonen vet jag inte om jag har lätt för, men jag kommer oftast upp och de är inte ofta jag försover mig även om de har hänt. Får jag välja så vill jag helst inte gå upp för tidigt, men jag vill heller inte gå upp försent. Jag går liksom en mellanväg när de gäller att sova och när de är dags att ta sig upp. När jag jobbar eftermiddag och kväll så kan jag ju alltid gå den där "mellanvägen". De är inte ofta jag sover längre än till 09:00.   

Fördelen med att ta sig upp tidigt på en ledig dag tycker jag är att om man orkar så känns de som man får mycket gjort. På väldigt kort tid hinner man ganska mycket. Man blir liksom mer effektiv och man känner sig liksom mer duktig. man tar sig upp gör någon nytta. Lite vuxenpoäng liksom.

I morgon blir de fler vuxenpoäng.8 Tankar och en kram..

1. Har en helg av jobb. Hade nästan de förra helgen också. Midsommar natt räknas väl som helg jobb ? Har då jobbat 2 helger i rad. De var ganska längesen sist.

2. New York, rent allmänt

3. Tänk att en Rolexklocka klocka kan kosta nästan 90 000 kronor. http://www.uret.se/rolex-daytona-black-dial-steel-oysterlock-bracelet-p-2471.html

4. Tänk att detta videoklippet ...


har mindre visningar än detta ...
5. Vad vill jag göra efter New York ?
* Dra till Thailnd - Finns cash så tror jag att jag vill.
* Stockholm- Behöver ha cash där med annars blir de inget kul.
* De finns ju lite saker här hemma som behöver fixas. Ska jag göra de sen eller när gör jag de? 8000- 10 000 kostar de.
* Gör ett ryck mot drömmen om en "mille" - Känns lockande, men svårt att hålla motivationen uppe under en längre tid. Tålamod  Danne ...
* Bara spara och när jag har typ en summa. Då brukar man bli sugen på att göra något De är ju inte pengar som är intressant utan vad man byter de mot egentligen - Fast man måste ju ha pengar för att kunna levs så helt ointressant ä de ju inte. De där kan jag vända och vrida på i evighet..

6. Tänk vad mycket man jobbar - Tänk vad mycket man är ledig från jobbet..

7. Tänk om man Bara gjorde som andra sa och inget annat.
* Fett utnyttjad man hade blivit då eftersom man inte säger ifrån.  

8. Nästa sommar vill jag nog ha en vanlig semester. Fast jag vet inte om de spelar någon roll när jag har de egentligen.Ska bara ta de lugnt.

2011 07 02

Godmorgon !

Uppe igen och ska börja göra mig klar för lite arbete. Jag har en hel del jobb framför mig, men de är skönt att man har kvällen ledigt. Så är de både idag och i morgon. Hade man varit typ egen företagare eller nått så hade man säkert suttit här med papper och sånt i kvällen. De behöver jag inte och jag har inte mycket såndär "trökgöra" här hemma som städ och sånt. Blir nog bra detta. jag har en kväll av att bara var ledig att se framemot.  Nu är de snart dags att "tagga" till jobbet.Ska gå och lägga mig !


Har suttit och kollat detta programmet igen. Som vanligt så skrattar jag mycket åt Alex alla sköna citat. Tex: "I frysen finns de 140 kg skit...!!" I detta programmet fick Danne ta ett stort ansvar, Han "fixa biffen" kan man säga.  Bara att konstatera att man måste heta Danne för att kunna vända från katastrof till succê. Ha ha..  


Annars då ?

 Med mig är allt bra. Jag mår bra och känner mig fortfarnde full av enregi. Jag har en månad framför mig där jag inte behöver vara snål, men ändå kan jag spara mycket pengar. Hur bra som helst. PW går bra. Idag körde jag lite längre än vad jag brukar( 90 min) och de kändes bra de med. jag har inga bekymmer och jag känner egentligen ingen oro. Skulle de vara något så är de väl att jag inte vet vet riktigt vad som väntar mig i New York. Har jag några bekymmer så ska väl de vara i så fall att  jag inte vet vad jag ska hitta på efter New York. Jag vet att jag kommer att kunna spara ihop mycket pengar, men jag vet inte vad jag vill. Men de är ju ganska angenäma problem. Man har valmöjligheter för att få loss cash till de mesta, de fixar Danne !! 

Jag  ska nu gå och lägga sig. Jag ska upp tidigt i morgon, 04:30. Jobba jobba är de som gäller !!! 
 Trevlig helg på er !Klockan ?
Jag har lämnat in min klocka för lite lagning. De kommer att  kosta mig ca 500 kronor. Snart får de nog bli att man  fixar en ny. Denna har ju hängt med mig i många år och nu vet jag inte om jag tycker att de är värt att kosta på den mer efter detta. Jag har denna på armen till den går sönder igen sen får de bli en ny.  Frågan är vad.

2000-3000 kronor kan jag tänka mig att lägga. Bara de är repfritt glas och att den funkar bra liksom så är jag nöjd. 

 Denna Veckans Luncher Måndag - Fredag !


Mån: Helstekt kotlett med gräddsås..


Tis: Korv stroganoff med ris..


Ons Stekt fisk..


Tors: Pannbiff med grönpepparsås


Kokt fiskfilê med persiljesås..


Hello there !

Har varit ute på 90 min pw. Kändes jättebra, men jag såg inga bikini-brudar idag. Så de var en helt vanlig pw alltså. Nu sitter jag och käkar lite gott och mår hur bra som helst.

Bilder tagna i juni

Bild på en björk - Bilder tagna i juni !

 
Några bilder som är tagna i juni...

   
   
   
   1 stor och 8 små..

    

   


Får gå upp ändå !

Glömde ju nästan. Jag har ju soporna denna veckan. Jag måste skynda mig ut och köra fram tunnorna så att sopbilen kan tömma dom. Tur att jag kom på de. De tar ju bara 10 minuter sen kan jag sova en stund till.
Sen kan jag vara ledig hela dagen. Om jag inte kommer på något mer som jag  MÅSTE GÖRA.


Måste fixa detta nu - Glömde nästan !Fredag - Ledig dag

Godmorgon !

Idag är de fredag ! WOW ! Jag är ledig hela dagen. Jag behöver inte bry mig om något. De enda jag nu funderar på är att jag vet att kudden är mycket kallare och skönare på andra sidan. Jag tror jag vänder på kudden.
Men jag behöver inte gå upp. Jag har ingen busskörning idag, ingen vardaglig "trökgöra" här hemma. Jag är ledig hela dagen. Jag ska verkligen se till att vara ledig. Ledig hela dagen..


Ledig hela dan


Somna om
Ligg kvar
Ge dig själv
Lite tid utan stress utan krav
Och säg
Du förtjänar en ledig dag
Bara lugn
Och ro
För allt jobb
Vi ska göra kan göras imorrn
Idag
Får vi stanna upp ett tag
Vi tar ledigt hela dan.....
Vi tar ledig idag !!!!Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE