Kvällens tankar..

Det här med att hålla på med twitter. Varför ska jag göra de när jag har min coola blogg? Känns bara meningslöst och jag har tröttnat för längesen. Vad ska man ha twitter till ? Vet ICKE ?? Man får ju bara skriva några rader och sen så måste man publicera. På Dannebloggen skriver jag hur mycket eller hur lite jag vill. Väljer själv liksom. Varför ska jag ha twitter? Vet ICKE  de nu heller. Fick ett mail från just Twitter. De står att jag missar mycket viktig information om jag inte loggar in på min Twitter snart. Jag tror inte jag missar så mycket. Vad skulle de vara ?? Vet ICKE och bryr mig inte..  Jag har den kvar men är aldrig inne och jag tror inte jag kommer att ägna någon mer tid åt Twitter. Varför ska jag göra de när jag har bloggen ???

 Undrar ni vad jag har gjort idag?  Titta inte på Twitter för där står de inget om de. Men jag berättar gärna här på bloggen. Jag arbetade hela dagen från tidig morgon till ganska tidig eftermiddag.  Var på jobbet före klockan 04:49. Körde min buss mellan Näl och Trollhättan sen körde jag lite i Trollhättan. Innan jag körde lite fram och tillbaka mellan Trollhättan, Näl och Vänersborg och omvänt. På rasten blev de en macka fick där ett påpekande om att jag inte äter grönsaken som låg på. Fast hon som sa de skojade bara. De där skämtar nästan alla med mig om som känner mig. Mera jobb väntade efter rast och då fick jag även med mig en väska med lite internpost som skulle till bussgarget i Trollhättan och med mig tillbaka fick jag med mig hur mycket internpost som helst. Kunde knappt bära de överhuvudtaget. Samtidigt som jag hämta posten höll jag på att få en hjärtattack, typ tarfikchef skrämde mig med ett BHUUU !!!!!! I dörren. Borde ha varit beredd för de hände senast för två dagarsen, på samma plats och de var samma person som skrämde mig då också. Efter detta hemska så var de iväg igen och köra på några timmar och sen var arbetsdagen slut.

Väl hemma blev de mat och sen iväg till en kompis.  Nu sitter jag här igen. Jag drömmer om New York. Herregud vad mycket jag redan har kommit på att jag vill göra och de ser ut som jag kan, hinner och har råd med att göra de jag vill. Jag får kämpa på lite till med jobb och internpost samtidigt som jag måste hålla budget. Men jag är  så jäkla glad över att snart har jag fixat min dröm som jag så länge har tänkt på. De är bara en sommar kvar. Sen är jag i staden som aldrig sover (New York) När jag kommer hem då har jag varit på 3 utlandresor på ett och samma år. De är inget märkvärdigt egentligen. Men för mig är det de..

Nu ska jag snart sova. I morgon är de fredag och då är de jobb den dagen och sen ledig igen. Känns otroligt bra. Denna veckan har gått fort.








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE