Missade haren !

Jag försökte ta kort på en hare som jag såg. Men han försvann och fort gick de. Dessutom är de mörkt ute..
Bilden blev ju ganska misslyckad och ingen hare ser man heller..


Nu är de bara en dag kvar.


Hemma från arbete. Hur lugnt som helst idag. Nu är de bara en dag kvar av arbete och sen är de helg igen. Alltid lika underbart när man har en ledig helg. Vad beror de på?


Tjänar lite extra !

Det är så bra att man är bussförare för man tjänar alltid så mycket extra pengar. Jag hittar alltid pant i bussen. Det blir lite extra pengar som jag sen kan placera och tjäna mer på:)


2012 05 31

Var väldigt trött idag. Jag kom i säng typ i morse så de blev till att sova hela förmiddagen. Nu ska jag snart jobba igen. Jag är fortfarande ganska trött, men jag får kämpa på. Jag grubblar ju ganska mycket på köksrenoveringen. Det gör mig säkert också ganska trött. Men jag ska kämpa vidare. Jag får se hur de blir med allt, men oavsett så har jag lovat mig själv att aldrig sluta kämpa på. Det känns ganska bra, men denna grej är lite tuff på de sättet för jag kastas hela tiden mellan hopp och förtvivlan.
Marinerad karré med choronsås


Kör ett inlägg om stulna cyklar.

Detta tycker jag att jag ser ganska mycket. Cyklar som ligger lite överallt. Just nu har jag ingen cykel själv. Mina två senaste cyklar har blivit stulna och nu har jag inte köpt någon ny på länge. Av dom flesta cyklar som man ser ligga på alla möjliga ställen så är nog dom flesta just stulna cyklar. En person berättade för mig att han hade fått sin cykel stulen. Han hittade den sen och tog tillbaka den. Enligt lagen så får man inte göra de. Hittar man sin stulna cykel så måste man ringa polisen för den som har cykeln kan ha köpt den i go tro. En annan historia som jag har hört när de gäller cykel och stölder det var när en person hade gått till polisen och sagt att hans cykel har blivit stulen. Han fick då gå ner i ett rum där polisen förvarar cyklar som inte harförenats med sin ägare. Han sa att han hittade sin cykel som hade blivit stulen och fick med sig den när han lämnade polishuset. Det var bara de att han tog en cykel bara och sa till polisen att den var hans, men de var den inte egentligen. Han tog bara en som han ville ha. Jag har också hört en historia om en person som stal cyklar och sen lämnade han in dom till polisen och sa att han har hittat dom. När sen ägaren återfann sin cykel på polishuset så sa polisen att ring den här personen och tacka så mycket för att han lämnade in din cykel, men säg också att han inte får någon hittelön för att han hittade din cykel. De var de han var ute efter och det var därför han stal cyklar och sen lämnade in dom.


Lång dag - Fin dag.

Hej nu har de blivit mitt i natten och jag har haft en ganska lång dag. Jag är jättenöjd med den killen som var här hemma och kollade på mitt kök. Han kan sin grej liksom och det är skönt när detta med köket är en sån stor grej för mig som jag inte kan så mycket om. Men jag är som sagt supernöjd nu och det är bara att köra vidare.
Det har varit en fin dag och jag har varit ledig nästan hela dagen. Jag jobbade bara några timmar under kvällen.
Oxstek ..


Jobbade en ganska kort dag, men det var mycket att göra och jjag ´har skrivit massor med olika rapporter om alt möjligt. Så nu har trafikledningen lite att läsa imorgon. Kort dag, men inte mindre jobb för de. Kände att jag fick jobba tufft idag, men nu är de skönt att vara hemma i allafall.Det har med standardmått att göra.


Anonym:

Hej Danne!

Varför ska du skaffa en större kyl och frys när du ändå aldrig lagar någon mat?


Standardmåtten är större  än vad jag har idag. Både mitt  kyl och min spis är inte standardmått idag. När jag nu bygger nytt så hör de till att man skaffar standard på allt. Det är mer praktiskt att ha standard på prylar.


Update av mina köksplaner !

Nu har han varit här. Killen som ritar, mäter och kommer med alla möjliga förslag på vad man kan göra med mitt kök. Jag fick svar på ganska mycket frågor under den timmen som han var här. Jag visade honom vilken typ av olika luckor jag kan tänka mig. Han frågade lite om skåp och hur jag vill ha dom. Han frågade lite om vad jag har tänkt att ha för typ av fläkt. Han plockade även ner hyllan över fläkten och kolla lite hur de såg ut idag.
Han undrade också lite var jag vill ha micro och ugnen. Vi kom fram till att här blir nog bra.
Man tar bort skåpen längst till vänster på bilden sätter dit ugnen och micron.De mesta kunde jag svara på och han skulle rita på detta sa han.


Här blir de lite mindre bänk än vad det är idag.


Här blir de ett större kyl och frys än vad jag har idag.


Under diskbänken kommer det att bli väldigt mycket lådor. Lådor i vitt och svart bänk. Det kommer att se rakt, stiligt och snyggt ut. I nya kök idag är de väldigt mycket lådor.

Jag frågade även lite om spis med induktionshäll och han sa då att man ska vara lite försiktig med att sätta in de med tanke på hur elen är dragen hos mig. Kör man spis med induktionshäll och man har flera plattor igång samtidigt plus ugnen så går proppen, men de funkar ju fast man får tänka lite mer hur man använder de. När han sa de så kände jag att jag nog vill ha en "vanlig" spis med häll.

Tycker allt gick bra med detta iallafall. Han kommer nu att rita på detta och jag kommer att på bild i dator få se hur förslaget ser ut. Det kommer att gå att gå in och ändra i detaljer så jag får de som jag vill ha de.

Sen är de ju då vad priset landar på. Jag frågade honom lite om de och jag berättade lite vad jag har för förutsättningar. Vad jag förstår så handlar de mycket om vad man vill ha för märke på tex vitvaror och typ av luckor. Kvalitet och sånt är inte sämre bara för att det är mindre okända märken (vad jag förstår) Men de är ju också så att detta kommer ju att ta ett tag innan jag behöver ha pengar. Tidigast så kommer man igång med mitt kök i september. Det kan även ta ännu längre tid. Så jag har ju tid på mig att fixa de som krävs och till september så tror jag att jag har typ 100 000 kronor. Skulle de krävas mer så kan man ju vända och vrida lite till och kolla på andra lösningar. Det känns allt som detta kommer att gå bra. Det är bara för mig att kämpa på. Jag tycker att jag efter dagens besök fick lite extra energi till att kämpa vidare. Mazn vill ju ha ett nytt kök liksom...


2012 05 30Lång dag - Unnade mig en liten pizza.

Hemma från arbete igen. En lång dag har de varit. Det var lugnt och jag unnade mig lite pizza. Imorgon kör jag igen, men då är det en mycket kortare dag. Kan inte skriva så mycket om arbetsdagarna. Det börjar bli så lugnt så de känns som rena semesternatt arbeta.


Dags att jobba.

Efter att mycket tankar har snurrat i huvudet idag så är de nu dags att släppa de och jobba lite istället. Har en lång dag framför mig, men blir de lika lugnt som igår så blir ju detta rena semestern.
Ha en bra dag !


Det verkar bli en fin dag.

Det blev ju fint väder idag också. Såg inte ut så imorse, men skönt att de har ändrad sig. Jag har käkat lite gott och sen grubblar man såklart vidare på köket. Undra vad han som kommer hit imorgon ska säga?


2012 05 29

Godmorgon !
Jag har varit och kollat och pratat kök nu på morgonen. De kom en kille och hjälpte mig direkt när jag hade börjat och titta lite på en av alla modeller som fanns. Mycket är som jag har tänkt mig på förhand. Jag behöver defentivt mer pengar för att jag ska få de som jag vill så de är bara att spara vidare. Det fanns väl inget som var som jag inte har tänkt mig, men jag känner ändå att det är svårt att greppa för de finns massor som man måste tänka på och ta hänsyn till. Det känns som jag har sagt tidigare att detta är lite för stort för mig. Det känns redan nu att man kommer att få lägga mycket tankeverksamhet på detta. Jag kom fram till några saker och jag fick mycket information och kataloger med mig hem så de känns bra.
Jag vill ju ha typ ett vitt och svart kök. Vi prata mycket om vilken typ av luckor jag kan tänka mig. Det är inte så att ett snyggt kök behöver kosta hur mycket som helst. Jag såg ett som jag mycket väl skulle kunna tänka mig att sätta in här hemma och de kostar just nu 34 500 kronor. Men sen kommer de ju till utgifter för  vitvaror och hantverkare som ska göra jobbet osv. Men jag blev lite förvånad att jag kunde känna att ett kök för ett ganska lågt pris kändes helt ok att ha här hemma.
Jag har mycket att fundera på framöver. Redan imorgon kommer han jag pratade med hem hit till mig och kollar, mäter och kommer med lösningar på vad som är möjligt att göra. Det går ganska fort just nu på ett sätt, men jag tror att jag kommer att bromsa de lite sen för jag känner att jag behöver tid på mig att fundera kring allt som jag ska bestämma mig för när de gäller detta.  Jag har iallafall lite grann kommit igång och imorgon tar man de ännu ett steg framåt.  Efter de så ska de ritas på detta och jag ska på något sätt betsämma mig för hur mitt nya kök ska se ut.


För trött för Danneblogg nu !

Jag tänkte jag skulle skriva ett inlägg nu om hur bra allt känns med mina renoveringsplaner, tankar kring bolånet och mitt enorma sparande av pengar. Men jag känner att jag inte riktigt orkar för de är rätt mycket text och mitt i natten är inte motivationen på absolut högsta nivå.

Jag försöte göra en videoblogg på samma tema, men de blev verkligen inte bra!
Jag sover på saken och så hörs vi imorgon.


Tiden gick ganska fort.

Hemma igen. Inga bekymmer alls idag. Allt gick bra och de kändes knappt att man jobba. Hur lugnt som helst och jag tyckte också att tiden gick vansinigt fort. Bra dag och lugn dag framförallt.


Det är bara och slita vidare.

Dags att jobba på då. Nu börjar detta igen. Jag har ganska mycket jobb denna veckan, men vilka veckor har jag inte mycket jobb? Det är såhär mest hela tiden så de är bara att acceptera och köra på. Sånt kan livet vara liksom. Jag mår grymt bra iallafall och jag hoppas ni gör de också.


Skön lugn förmiddag

Skönt med en lugn förmiddag som start på veckan. Jag tänkte efter att jag hade varit hos frissan att jag skulle dra iväg igen till den butik som var stängd i helgen och tiitta på kök och prata kök. Men jag vill kunna känna att jag har gott om tid och de har jag inte idag. jag har så mycket frågor så bättre att ta tag i detta imorgon.

Snart ska jag jobba, men innan de ska jag hinna käka lite.
Ha en bra dag !
2012 05 28

Godmorgon ! Idag skulle jag nog helst vilja gå bort till den där butiken och prata om mitt kök, men jag kommer inte att hinna. De är ny vecka och full rulle med allt direkt. Jag ska klippa mig idag. Sen måste jag ju hinna äta och så har jag såklart massor med jobb. Det blir bara stressigt om jag ska hinna med något mer. Jag vill ändå ha en ganska lugn morgon. Ny vecka innebär nya möjligheter och även problem och jag kan nog också lägga till en hel del "huvudkli".  Nu ska jag låta någon annan ta hand om mig lite. Jag ska gå och klippa mig.


Kvällens onyttiga mat.

Det har blivit lite onyttig mat och dricka ikväll.


Det känns skönt att man jobbar eftermiddag nästa vecka. Man får sova ut och jag behöver inte gå och lägga mig än på ett tag. Livet känns ganska underbart just nu även om jag funderar mycket kring mitt kök. Fast de känns ganska lugnt ju, men jag undrar ju så mycket hela tiden. Dessutom kan man  också undra om de verklgen var gott med denna maten som jag åt  ikväll? :) :)


Bra att jag går ut.

Det är ett underbart väder ute. Jag har varit ute hela dagen idag. Helt underbart! Det är bra att man inte bara sitter här hemma och ruttnar typ... Sommaren är underbar på många sätt.Jag fick reda på idag att när man ska göra en väsentlig förändring med en renovering och bor i bostadsrätt så ska man kolla detta med styrelsen först. Det är inga problem att få tillstånd till att renovera min egen lägenhet, men om renoveringen handlar om att man ska ta bort väggar och hålla på med vattenledningar typ så vill dom veta de innan. Det gäller att den förändring jag gör inte skadar fastigheten eller ger men för någon annan medlem i föreningen. Det vore ju inte bra om diskvatten hamnar i huvudet på en granne.  Men jag är ju inte där än och jag vet inte ens om en renovering av köket klassas som en väsentlig förändring. Vad räknas som vägg och inte, men det är ändå något jag måste kolla upp så jag inte bara "blåser" på utan att kolla de där.


Nu ska jag fortsätta njuta av de som är kvar av denna kvällen. Lite skräpmat får de bli. Jag har haft en underbar helg och jag har varit ute mycket. Hoppas ni också har haft de bra.

2012 05 27
Hoppas allt är bra. Här är allt lugnt Jag slappar mest och har de bra. Jag tänker mycket på mitt kök och jag har många frågor om detta. Nästa vecka ska jag väl få svar på de mesta hoppas jag. Skönt att jag har bestämt mig för att de inte finns något annat som gäller längre. Det är köket som gäller för dom pengar jag nu har. Jag behöver säkert få loss mer pengar, men det känns inte som ett problem.

Det som också känns bra är att jag kan låta detta ta den tid de tar. Jag befinner mig ju inte i en akut situation där jag måste renovera köket. Det är ju inget som är ruttet eller något.

Annars då?
Jag håller ordning och reda i mitt hem. Det är rent och fint och de känns så bra att jag har fått in rutiner med städ, tvätt och hålla ordning. De jag ser de tar jag och de blir aldrig så mycket att göra då med dessa vardagliga saker.

Idag blir en riktig slappardag. Jag ska gå ut och hämta lite mat sen, men de blir en lugn söndag. Nästa vecka är de ju full rulle med jobb och en del annat också. Känns nu bra då att när jag har mina lediga helger så  tar jag de lugnt och bara se till att ta hand om mig själv. De gör ju att Jag orkar kämpa på och vara igång från tidig morgon till sen kväll.
Grymt Loreen !


Kul att hon "sopa" hem hela Eurovision ! Om de fanns någon som tyckte de var fel när hon vann den svenska uttagningen så måste ju alla dom nu erkänna att dom hade fel. Kul att hon nu vann och hur lätt som helst dessutom.  Man kanske skulle ta och fixa biljetter till nästa års Eurovison nu när denna tävling  kommer att komma till Sverige?


Tankar just nu kring mitt kök.

Idag var tanken att jag skulle ha fått mycket info och fått svar på mycket frågor kring allt jag undrar om när de gäller renovering och allt annat som har med köket att göra. Det blev inte så för att butiken jag skulle till var stängd. Ingen fara för de är ju bara att ta sig tillbaka nästa vecka.

 
När jag ändå nu funderar vidare på detta så kan jag nog säga att de är detta som gäller för mig nu. Jag har tidigare sagt att dessa pengar som jag har fått ihop ska jag använda till någon form av renovering och de kanske inte blir köket. Nu kan jag säga att jag känner att jag måste fixa köket och de är  inget annat som jag ska tänka på. Igår bildade jag mig en uppfattning om  vitvaraor kostar och jag kunde konstatera att det var otroligt varierande priser på typ samma sorts spis, kyl, diskmaskin, micro osv.. Frågor som då kommer upp vad är egentligen skillnaden? Hur allting ligger till och vad som exakt krävs för att fixa allt med köket lär jag nog fatta ganska snart. Jag tror inte de är många veckor bort innan jag har koll på exakt vad som krävs för att jag ska få ett nytt kök här hemma.


När jag funderar mer på detta så måste jag väl ändå säga att jag är ju nöjd med att jag nu har fått undan nästan 60 000 kronor och de på ganska kort tid. Det går inte att vara missnöjd med de. Jag tror nu ändå inte att de räcker utan jag måste fortsätta att spara pengar. De som jag nu har fått loss var bara ett delmål till de stora målet. Jag får inte sluta kämpa nu och tro att allt löser sig för då går jag nog i fällan.


Jag känner också att om jag inte fixar köket nu utan renoverar något annat så kommer jag nog aldrig orka göra ett nytt försök mot en köksrenovering. När man renoverar köket så måste ju allt göras på en gång. Det går liksom inte att ha sparat ihop pengar till halva kostnaden och sen renovera halva köket och sen vänta med andra halvan. Allt måste man ta med en gång för att de inte ska vara en byggarbetsplats i köket under för lång tid. Att göra något annat för dom pengar jag nu har och sen i en framtid försöka en gång till att fixa köket med ett nytt sparande och allt annat de känns inte som jag mäktar med en gång till. Så för min egen skull så tror jag att jag har kommit till den punkten att det är köket som gäller. Det finns liksom inga andra alternativ längre. Nästa vecka vet jag så mycket mer och då får jag utgå från de och fortsätta kämpa på igen. Så är de bara och på något sätt så känns de ändå bra och de är jag glad för.


Heta dagar !


Det är varma och heta dagar. Man svettas i värmen om man säger så. Bra att jag är ute mycket och inte sitter här hemma och glor hela dagarna. Man slappar mest dessa dagar. Det är så varmt och jag orkar bara ta de lugnt. Man är inte hungrig utan bara väldigt törstig hela tiden. Jag gillar sommar och värme så detta är ändå för mig helt underbart. Det kanske ändå är tur att dewt inte är såhär året runt för då hade jag väl inte fått så mycket gjort på dagarna. Eftersom det är tufft att kämpa på i denna värmen.
Glad iallafall är jag att sommaren verkligen är här !!!

Det var ju pingstafton idag.

Idag är de ju pingstafton ! Vem tänkte på de? Inte jag iallafall. Butiken jag gick till var ju stängd idag.
Jag har aldrig koll på när de är annorlunda dagar och då kan man missa sådana här saker ibland. Världen går ju inte under för de. Jag får gå dit på måndag istället. Då är de väl en helt vanlig dag hoppas jag. Längre kom jag inte denna dag. Jag kom bara på att de var pingstafton. Men de blev en skön promenad i solen och det är inte illa de. Röra sig är ju alltid bra, oavsett vilken dag det är.
Nu blir de bara slappa resten av dagen. Jag har redan fått i mig lite mat. Får väl handla lite sen också. Om det nu inte är stängt i mataffären också.


2012 05 26

Godmorgon !

Idag ska jag ta mig bort till en butik som säljer kök. Titta på kök och prata kök. Ska bli kul att komma vidare lite mer med detta nu. Tansken är nu att jag ska sätta mig in i vad detta handlar om och kanske också komma närmare den exakta sanningen om vad detta kan kosta. Det ska bli spännade att se var detta slutar. Vad kommer jag att veta om kök och renovering efter att jag har varit och kollat och pratat med en expert om de?
Ha en bra dag !
Det är bara kök kök kök..2012 05 25

Nu tar jag helg. Har varit ganska lugnt denna arbetsveckan. Det jobbiga har såklart varit att gå upp sjukt tidigt. Men nu är de helg och de ska bli skönt att vara ledig. Tack förresten för dom snälla kommentarerna jag fick i inlägget under. Det blir ju att fortsätta kämpa på, men det kommer att bli så mycket lättare nu när det känns som jag verkligen har kommit igång på allvar. Det är väldigt många steg, mycket saker jag måste göra när de gäller detta. Det finns några saker som jag tror är extra viktigt att tänka på då.

1. Ta de lugnt och låt allt ta den tid de tar.
2. Fokusera på nuet.
3. Var noga.


Moment 22 !

Egentligen borde man väl  fira att jag har fått in mer än 50 000 kronor nu. Ha lite party för att jag har nått ett delmål.  Jag borde fira lite med skumpa och annat av livets goda. Men problemet blir ju då att om jag kör ett bästa party tex nu i helgen då festar jag ju bort anledningen till de som firas, hela grejen liksom. Lite moment 22. Jag vill fira de jag har kämpat för och klarat nu, men gör jag de med skumpa, cash och scandalbeauties så är ju allt borta över en natt och jag får börja om.

Bra med en Danneblogg för då kan man fira de med ett sånt här inlägg istället !


Varmt som fan !

Ute är de tropisk värme och jag har då nästan 40 grader i köket. I dom övriga rummen i lägenheten har jag svlkande 18 grader typ. Kanske kan ta upp de med hantverkarna som ska hit och titta på köket. De går ju att dra ner persiennerna, men de blir så mörkt då. Ja ja, kan väl leva med de för det är ju bara några timmar under en solig sommar dag som det är såhär. Om man tänker på att den svenska sommaren kan innehålla mycket regn så är detta ksnake inte så farligt. Dessutom är det behagligt i dom andra rummen. Lite I-LANDS detta.
Jag ska jag inte klaga på sommar, värme och sol när det är det bästa jag vet!


Nu är de bekräftat !

Sitter i köket med alla räkningar. Mycket räkningar är de. Nu ska dom betalas!  Jag betalar och räknar på den nya budgeten. Inatt kommer nya pengar in och när de sker då är  50 000 kronor i sparande är inne.

Det är sällan jag tycker de är kul att ha mycket räkningar samtidigt som jag ska lägga undan mycket pengar. Det är normalt  inte roligt att spara pengar överhuvudtaget, men denna gången är allt annorlunda!
Sitter nu med ny budget och ska betala räkningar och samtidigt spara. Alla sk kalkyler stämmer och jag konstaterar bara att inatt när nya pengar kommer in så kan jag lätt komma över dom 50 000 kronor som jag har kämpat för hela året. Jag har vetat de sen länge. När jag nu sen sitter här med "lönespec" och räkningar så får jag de bekräftat. Nu är de bara att vänta och sen är de klart med god marginal.
Känns riktigt bra nu trots att man svettas i värmen.
Återkommer mer i de ämnet senare.


2012 05 24

Det är varmt idag. Jag trodde ett tag att jag inte var hemma utan i Thailand eller nått. Jag har jobbat på idag också. Jag försov mig lite i morse. Jäklar vad bråttom man får när man kommer på de. Trodde ärligt talat inte jag skulle hinna, men de gick bra denna gången också. Efter de så hade jag en lugn dag hela dan. Dessutom har den bokstavligt talat varit väldigt HET..
Kyckling med pepparsås..


Kvällens tankar känns bra.
Ikväll är de dags igen !

Ikväll ska jag sitta framför tv:n klockan 21:00. Då är de nytt avsnitt av "KNIVEN MOT STRUPEN" på TV3. Jag vill inte missa ett enda avsnitt denna säsongen. Om jag missar av någon anledning så blir de så fort som möjligt på med TV3  Play. Det finns inte många tv -program som jag är noga med att se, men detta är viktigt att inte missa. Detta måste jag se. Dom två senaste programmen har jag varit lite besviken på. Så ikväll hoppas jag på ett riktigt bra program.

Det går ju annars alltid att kolla något gammalt program. Detta är ett från när Alex var i Mellerud.
Sommaren är de bästa.

Vill bara säga att jag älskar detta underbara väder. Sommaren är bara bäst liksom..


Det kanske blir någon ny TV en vacker dag?


Xerxes:

Danne, du som har så mycket pengar och jobbar heltid, varför skaffar du inte en bättre TV? Ser att du kör med en skruttig tjockis-tv, tillochmed min mormor på 88 år har en platt-tv! Du måste unna dig lite trots att du kämpar med en tråkig "budget". /X
Jag sparar ju pengar just nu. De jag vill göra är ju att renovera här hemma. Jag vill renovera hela lägenheten. Tanken är också att undan för undan byta ut alla gamla möbler. I de räknar jag ju också min TV. Jag håller just nu på att sparar till den dröm jag har om att få ett helt nytt hem. Nya möbler och allt. När jag köper en ny TV så vill jag ju ha något bra som kostar kanske  40 000 kronor eller mer. Det finns de ju inget utrymme för de  just nu eftersom det först är köket som gäller för mig. Men en dag hoppas jag att de blir en ny TV också. Men sålänge har jag kvar min tjock- tv.
Det är ju samma TV-program oavsett vilken typ av TV jag har. De känns liksom inte viktigt just nu att byta TV, men jag vill såklart göra de inom en snar framtid. Nytt hem med helt nya möbler, där är en ny TV defentivt inräknat. Det ingår liksom i min dröm som jag jobbar stenhårt med att förverkliga just nu.


Har nu jobbat och tänkt igen.

Hemma från en dag på jobbet. Man knegar jobbar och sliter. Man sitter på sin rumpa och tänker: Hur många byxrövar kommer jag att slita ut innan jag går i pension?


Nu ska jag äta detta.

Medans jag gör de så kan ni om ni vill lyssna på denna låten.


2012 05 23

Då jobbar vi på igen. Det gäller att jobba på. Upp tidigt och kämpa, jobba och slita. Jag tänker inte så mycket just nu utan jag bara kör på. De bara rullar på för att säga de på ett passande sätt. De låter lite negativt, men det är de inte. Allt är som de ska. Jag känner mig inte orolig över något. Allt är verkligen som jag vill ha de !
Budget och målsättning sitter precis som jag har planerat. Nu är de inte långt kvar till de första målet som jag har kämpat mot hela detta året är FIXAT!


Det känns häftigt att kunna bestämma sig för en sak, kämpa som fan för att fixa de och allt känns som jag kommer att lyckas. Man känner att allt funkar som de ska. Det känns som att de mesta kommer att funka framöver också. Varför skule de inte göra de när allt har gått klockrent hela året? Ok, de har varit jobbigt rent psykist ibland och jag har många gånger tänkt att ge upp. Men jag har inte gett upp och nu kommer jag snart att få något för de.  Jag får ändå fortsätta kämpa på och de ska jag iväg och göra nu.


Jag är redan på väg !!!!Ha en underbar dag !!
Får lägga mig nu.

Nu får jag äntligen gå och sova. jag har varit vaken sen tidigt i morse. Går jag inte snart och lägger mig så är jag väl vaken 24 timmar. Man måste sova också. Det ska jag göra nu. I morgon är de upp tidigt och kämpa på som gäller. Det kommer att bli tufft när klockan ringer, men så är de jämt och man får liksom ta den smällen.
Sexton timmar.

Det bara kom över mig. Gud vad jobbig den tanken kändes ! Jag har ju varit vaken och igång i över sexton timmar redan. Jag håller fortfarande på nere i tvättstugan.


Jag behöver minst två timmar till innan jag är klar. Sen ska jag ta upp tvätten och sen kan jag gå och lägga mig. Jag är redan nu trött som fan, men jag måste hålla mig upp ett tag till. sen går jag och lägger mig lite försent för att sen ta mig upp klockan  03:30 i morgon igen. Jag får kämpa på, så är de bara. Precis nu kom de över mig hur jobbigt de faktiskt känns. Helt otroligt på något sätt att man ändå orkar...
Underbara underbart !

Underbar dag! Solen skiner och de är såklart underbart. Jag har ordning och reda här hemma. Inte rörigt inte smutsigt. Rent och underbart. Jag har fått handlat lite och jag håller på med tvätten. Tvätta är underbart. Bra tvättstuga och lite färglada moppar. Sen är det ju alltid kul att köra "planking" också. Kanske inte underbart, men otroligt kul !!
Två underbara färglada moppar !!


Det är underbart kul med planking !
Har varit ute på en resa idag.

Hej !

Hemma igen från en arbetsdag. Underbart att gåt till jobbet i morse. Ljust och fåglar som kvittrar klockan 04:30 på morgonen. Ingen tvekan om att man kunde ta kortbyxor idag. Blev NÄSTAN pigg av de, men är bara för tidigt så man kan inte vara 100% vid den tiden. Men en go morgon på något sätt.

Körde sen min arbetsdag utan några större problem. Hade ju tid att pausa ganska mycket och försöka få till en och annan bild för jag har ju en blogg. En Danneblogg till och med !Efter detta skulle arbetsdagen i normala fall vara slut. Men idag  skulle jag ut på en liten resa. Det kändes så i alla fall. Jag var ute på sk linjekännedom för jag ska tydligen snart köra turer till Vänersnäs. Det har jag inget emot. Jag blev bara lite förvånad. Det är en riktigt smal väg på ganska långa sträckor där ute. Inga problem, men hur gör man om man möter en lastbil när man kör där med en buss? Lastbil ut på gärdet då hoppas jag.Turen till Vänersnäs kändes exakt som att vara ute på en resa. Man sitter och åker med till världens ände och inget känner man igen direkt. sen så kommer man hem och känner igen sig i allt.2012 05 22

Jobba igen då. Upp sjukt tidigt. Fattar inte hur jag klarar av detta. Kommer aldrig att fatta just de, men man fixar att stiga upp tidigt iallafall. Motivationen ligger självklart i att man har ett jobb att gå till.

Tänk om man kunde tänka likadant när de gäller träning. Träna mer, längre bättre för att man mår så bra och chansen att man håller sig friskare ökar. Det borde vara en tillräcklig motivaton till att bara träna hur mycket som helst. eller iallafall mer än några promenader och en och anna PW varje vecka.

Bild från gårdagens sköna promenad i den underbart härliga solen.Nu ska jag ut och promenera igen. Fast denna gången till jobbet.
Ha en bra dag !Läsa lite sen sova.

Jag ska börja göra mig klar för natten. Jag har haf en lugn dag och jag har egentligen inte gjort någonting. Jag behöver inte göra något heller.

I morgon är de nya tag med jobb igen som gäller, men jag har en vecka framför mig av ganska lite jobb. 4 dagar och ganska bra körning sådär. Inga problem. Bara att köra på. Skönt att ha startat denna veckan med en ledig dag.

Nu ska jag lägga mig och börja läsa på en bok och sen sova.


Ordning och reda pengar på fredag.

Hoppas ni har en bra dag. Jag har bara sett till att ha de mysigt. Ätit gott både frukost och lunch. Jag har varit ute i solen på en promenad. Det är en varm och skön sommardag och det är så gott att vara ledig. Bara slappa och ta de lugnt och ha de förbannat bra.
Jag håller min budget nu in i de sista. Denna veckan kommer jag att fixa dom där 50 000 kronorna som jag har som ett delmål. Jag tänkte först redan idag när jag nu är ledig åka till ett ställe och titta på kök och prata med folk som kan detta. Men jag gör som jag har sagt från början. Pengar in först, sen kan jag börja göra andra saker än att spara och hålla budget.  Jag får kämpa ett tag till.  Allt känns i alla fall väldig bra just nu.

Detta är liksom inte så tålamodsprövande som det var för tex 3 månadersen. Nu känns de gansak lugnt och det är ganska kul att bara spara pengar och känna att man närmar sig sitt mål. Det är så skönt att ha ett mål att kämpa mot för så som jag kämpar så vet jag att jag en dag kommer att klara de.

Jag hade också tänkt att jag skulle  betala mina räkningar redan nu. Men sen ändrade jag mig. Bättre även här att vänta.  Ingen mening med att betala i förskott eller göra något överhuvudtaget i förskott. Bättre att vänta till alla bitar är på plats liksom. Undertiden går jag bara runt och har de bra !

"ORDNING OCH REDA  PENGAR PÅ FREDAG". DET ÄR PRECIS DE SOM GÄLLER FÖR MIG NU !Akut ont i foten !2012 05 21

Har haft en sovmorgon och det kändes bara bra. Nu har jag unnat mig ännu en långfrukost.

 
De lär ta några dagar innan det blir någon mer. Ska ju i morgon och några dagar framåt ta mig upp klockan 03:30 igen. När man går upp så tidigt då är man aldrig sugen på att äta något . De funkar liksom inte för mig.

Idag ska jag bara njuta av att vara ledig. Det har varit mycket jobb ett tag så när ledigheten kommer så är jag bara ledig. Känns skönt att man bara har de så bra att man kan bara vara ledig utan att bry sig om något överhuvudtaget.

Hoppas ni får en underbar dag !En fågel när den fiskar

En fågel som visar hur man fiskar.
Helgen och hela veckan är nu över.

Söndagen den 20 maj 2012 är npg en av dom lugnaste dagar jag har haft när de gäller bussköning. Det har väl varit rätt lugnt att köra hela veckan, men det har varit många dagar av jobb och framförallt långa arbetsdagar. Extra skönt då med en lugn och även ganska kort dag som avslutning denna söndag.


Jobb ikväll igen.
Lyxbulle !

Kul att man ändå kan lyxa till det ibland även fast man sparar sjukt mycket pengar.


Mysig långfrukost

Blev en långfrukost idag. Rätt ok. Man gottar sig lite med allt möjligt. Det blir som typ en buffe på bordet. Man har de bara mysigt liksom..


Bra start med Rix och Katrin !

Godmorgon !


Rix MorronZoo är alltid en bra start på dagen. Detta avsnittet sändes för en månad sen och jag fattar inte att jag inte har sett just detta avsnittet som jag nu i alla fall sitter och tittar på. Katrin Zytomierska var ju gäst här. Hon är alltid så rolig och riktigt cool. I Love Katrin säger jag bara ..
Ni får spola fram 1 timme och 45 minuter så kan ni se underbara Katrin !!!


Ordning och reda i allt.

Det har varit en bra lördag. Jag har tagit de lugnt som vanligt och gått här hemma och småplockat lite. Det känns så skönt att man har fått in en rutin på lite ordning och reda. När man ser att man behöver göra något så tar jag de direkt och effekten av de blir att det aldrig hinner bli så mycket. Ser man att de ligger lite kläder utspritt så plockar jag iordning de innan de blir ännu mer kläder i flera högar runt om i lägenheten. Samma sak när de gäller disk och de i köket. Ser jag något att diska då gör jag de med en gång innan det blir mer disk. På så sätt blir de aldrig mycket disk. Självklart allt detta såklart, men jag har haft ett bekymmer tidigare med för mycket röra och ingen ordning alls och det blir jobbigt och jävligt tråkigt när man då måste ta tag i de när det har hunnit bli mycket.


Nu är det snart dags att jobba igen. Jag har mycket jobb kvar denna helgen trots att de bara handlar om idag och imorgon. Det är bara att kämpa på, men jag gör de med glädje. När lönen sen kommer in nästa vecka så står jag där och bara inte kan fatta att de är sant. Då har jag med största säkerhet fixat mitt delmål som är att få loss 50 000 kronor till slutet av maj. Det kommer att vara mycket mer för jag fick igår  loss fler tusenlappar till så jag är nästan där redan nu, men de fattas lite så de blir till slutet av maj som jag når målet och mer där till.Jag tror att jag då kommer att ha närmare 60 000 kronor som jag kan använda till renoveringen.  Sen kan jag börja titta på vad jag ska göra, hur, när och allt annat. Jag skulle väl kunna börja nu innan pengarna är inne, men jag gör som jag har sagt  från början. In med minst 50 000 först, sen kan kör vi !!! Det känns bäst så. Får gå runt och mysa sålänge. Jag får också nypa mig i armen lite och fundera på om detta är sant att allt går så bra. Ordning och reda i allt liksom...

Ha en fortsatt bra dag !!!En person med många namn och åsikter som skiljer sig.

Jag har under den senaste tiden märkt att de finns vissa människor som skriver olika typer av kommentarer till mig fast i olika namn. Ibland är det de där vanliga "tugget" om hur jag ser ut och vad jag gör på min blogg och ibland hotar man med det ena och de andra. Det kan vara en blandning av moralpanik och mobbning helt enkelt.

Men jag kan också få kommenatrer (från samma person) där det står en del snälla saker. De är bara de att jag har svårt att ta dom snälla kommentarerna seriöst eftersom jag vet att  i  nästa timme, samma dag så kan de komma en elak kommentar från samma person som en timme tidigare skrev något snällt. En och samma person blandar hela tiden med elaka kommentarer och ganska snälla kommentarer och personen presenterar sig med olika namn hela tiden.  Det är liksom inte så att personen först har gillat mig och sen börjat att inte gilla mig eller tvärtom. Det blandas hela tiden nästan varje dag och det kan vara flera kommentarer med några timmars mellanrum under en och samma dag. Detta har hållit på länge nu. Säkert hela detta året i alla fall.
Undra varför? Vad är syftet?

Logiskt sett skulle de kunna vara så att det är flera personer som sitter vid samma dator och skriver. Men jag har svårt att tro att flera olika personer sitter och skriver kommentarer till mig varje dag med några timmars mellanrum på en och samma dator och har så många olika åsikter om mig min blogg och hur jag är med bla bla bla. Dessutom finns inte någon av dom mailadresser personen uppger i samband med sina kommentarer med presentaioner med olika namn som existerar. 

Alltså !! En och samma person  orkar sitta  och skriva olika kommentarer i olika namn på min blogg och varför gör någon de ?? Vad är de man vill lura mig med och varför? Jag kan ju se de eftersom allt som har skrivits kommer från samma dator. Kämpa på med bla bla bla säger jag bara ...


En fråga om mitt gymmande.

Matilda:
Hej Danne. Hur går det med gymmandet?


Jag har inte varit på gymmet på länge. Inte så bra, men det blir ganska mycket promenader och PW istället.
Fast jag skulle nog vilja röra på mig och  träna mer än vad jag gör. men det är de där med motivationen...
Stoppa pressarna! Danne visar sig i kalsonger!

Jag har ju fått en del kritik
ett tag för att jag lägger upp bilder på mig själv där man ser mig i underkläder (kalsonger). Många som man kan kalla moralmänniskor tycker ett och annat och vill gärna tala om de för mig. Vissa hotar mig till och med.

Det finns ju ganska många som visar, och har visat sig själva i underkläder. Jag är ju inte den förste direkt som visar mig i underkläder.  Ni som ger mig kritik måste ju ha samma åsikter om tex HM och David Beckham när han visar upp sig i kalsonger. Eller är de skillnad där? Jag är ju såklart inte lika vältränad och snygg som David Beckham är och då kanske det är därför man egentligen kritiserar mig. Men båda är vi män i kalsonger och med tanke på vad vissa skriver till mig så borde ju dessa människor rimligtvis tycka likadant om alla som visar sig själva i underkläder. Känns ganska svår-jobbat om man ska gå in och kritisera allt som har med män som visar sig i underkläder att göra. Helt meningslöst också för den delen. För det lär ju alltid finnas män som visar sig i kalsonger.
Ibland undrar jag  vilket årtionde vissa människor lever i. Det är ju 2012 nu. Varför då ha åsikter som jag kan  tycka hör hemma på 50-talet? Folk får naturligtvis tycka vad dom vill och man har i viss mån rätt att skriva de till mig också bara man inte bryter mot svensk lag. Men hur orkar vissa lägga så mycket enregi på att bara ha massa negativa åsikter om mig och vad jag gör och visar på min blogg? Det är ganska oskyldigt. Jag driver lite med mig själv och har självironi och moralens fanbärare går i taket för att man får se mina kalsonger.  Det lär  väl vissa göra nu också efter detta inlägget, men vem bryr sig egentligen år 2012?


Som den människa jag är så vandrar jag hem.

Nu har jag tagit mig hem från ännu en arbetsdag. Jag har vandrat som man även gjorde på stenåldern. Uppför backar och på vägar för att nå mitt mål. Målet är att komma  hem. Jag skulle kunna gå över berg och dalar också precis som man gjorde för typ miljoner årsen, men det blir bara en omväg om jag ska ta mig hem på de sättet här i Vänersborg.


Jag har idag jobbat och slitit för att få ihop tlll mat, räkningar och mina drömmars mål. Många okunniga säger att köra buss kan väl inte vara så jobbigt och det är väl inte slitsamt för man sitter ju bara där och kör. Sätt er själva där och bara kör då så lär ni sen ändra uppfattning. Det är mycket att tänka på när man kör jobbar som bussförare. Det är mycket så ibland glömmer man typ...
Att säga att man bara sitter där och kör är lika fel som om man skulle säga till en snickare att det bara är att snickra. Det skulle vara lika fel som att  säga till en kock att det är ju bara att laga mat eller säga till en brandman att det bara är att släcka eld. För att man ska kunna göra sitt jobb, nästan vad det än är så kan jag nog med största säkerhet säga att  det krävs att man vet vad man gör och att man kan de man sysslar med. Det är inte bara att vara på jobbet och bara ... Det krävs oftast mer än så.

Nöjd med min dag är jag. Dessa två veckor har varit mina bästa på länge och det kommer ju att bli ännu bättre om jag väntar någon vecka till. Jag har ju mycket att se fram emot. Tänk att jag snart ska göra upp planer för hur mitt hem ska se ut. Just nu vill jag inget hellre. jag har tänkt lite olika under hela året, men ju närmare det nu börjar bli  ju mer känner jag att  detta ska bli hur kul som helst.

Nu ska jag sova och jag kommer att sova gott. Jag är trött,, men jag somnar nöjd = kommer att sova gott.
Konversation om mitt kök


Karin frågar
Har du någon ny resa på gång?
Danne säger
Nej, jag ska försöka fixa till mitt kök.
Danne säger
Vill bara renovera nu.
Karin säger
Varför ska du göra de? Det blir ju bara dyrt och du klarar dig ändå. Det är bättre du reser.
Danne säger
Men det är ju dyrt att resa mycket också

Karin säger
Ja, men det blir dyrare med kök för vad är det som verkligen kostar pengar? Det är flickvän och bil.
Daniel säger
Jag har varken bil eller flickvän.
Karin säger
Nej, men när du får nytt kök så har du snart tjej också för det kommer att sprida sig att du nu kan laga så go mat.
Karin säger
Boka du en resa istället och svik inte "favvorestaurangen":)


Lite text om sol och skumpa

Jag gav mig själv en uppgift att skriva en text i 5 minuter om solen och 5 minuter skumpa.

Solen:
Solen lyser så fint. Det blir underbart väder. Fast under detta fina väder så kan de vara farligt att sola för mycket. Det har forkare sagt och de litar jag på. Det kan också vara farligt med konstgjord sol. Solarium tänker jag på då.

Skumpa:
Skumpa är Champagne. Kul att spruta ut, god att dricka. Kan vara billig kan vara dyr. Vissa är inte lugna förrän dom har 10 flaskor skumpa som står framför dom på ett bord. Champagne kan man dricka utan mat och den är såklart god till mat. Alkoholfria alternativ finns också. Skumpa sprut kan göra människor upprörda eller underbart glada.


' Detta var en uppgift jag fick i skolan en gång. Man skulle skriva lite text om något (vad som helst) på 5 minuter. Det bir sällan bra och jag vet inte vad syftet var med detta. Kanske vill min lärare att vi skulle liksom tänka till mer och inte bara skriva. Jag vet inte? Men jag fick nytta av den kunskapen nu när jag skrev detta,Full rulle i 2 timmar.

Nu ska jag iväg och jpbba. Full fart har de varit nu i ca 2 timmar. Det var en del jag ville hinna med. handla inför helgen och sen måste man ju käka och göra sig iordnong för dagens arbete. nu är jag snart klar för ännu en arbetsdag. Man kan väl säga att helgen börjar nu. Fast jag är inte ledig utan jag har massor med jobb. Får bita ihop och kämpa på. Detta kommer att bli tufft, de vet jag redan nu. OK !! Nu kör vi..


Måste fixa !!

Känner mig lite stressad. Om några timmar är de jobb igen. Snart är de helg och de är kris i kylen.Måste ju ha grejor hemma inför helgen. Måste fixa de NU !!!En dröm !

Jag drömde inatt att jag var hemma på där jag en gång växte upp. Jag  sprang runt huset och sparkade boll. Jag krossade ett fönster. Någon blev arg och jag sprang där ifrån. Jag sprang hela vägen till den skola som jag gick 2 år på lågstadiet i. Vet inte vad jag gjorde där och helt plötsligt var jag hemma igen :)

Tänk om man kunde resa tillbaka i tiden...

... till min fina lilla skola


... och mitt barndomshem. Jag har inte varit uppe och tittat där på länge, men jag hoppas att det är sig likt där, och i skogen runt om kring.

Men man är inte ett litet barn längre. Man måste ju tyvärr växa upp och bli vuxen. Går inte längre att springa runt och inte ta ansvar för saker längre. Det man jobbar med nu är att vara vuxen, men inte för mycket för då kan de lätt bli tråkigt. Bara lite vuxen vill jag bli..

Det är bra att man har en blogg iallafall! Man kan gå tillbaka i tiden med hur många inlägg som helst!  
Nice...99 frågor om de mesta som ni redan vet.

Nu är de väl dags att sova. Har suttit uppe lite för länge. Ska bara bli skönt att komma i säng. Innan de svarar jag på en massa frågor och de mesta vet ni redan, men ändå..

 

 

 

 

1. Ofullständigt namn? – Dan, Det är ofullständig och jag har aldrig blivit kallad för de!

3. Hårfärg? - Blonderar ju för att jag trivs så, men egentligen vet jag inte vad jag har för färg.

3. Var bor du? – I Vänersborg.

4. Bor tillsammans med? - Mimmi som är min fågel.

5. Husdjur? - Mimmi.

6. Färg på ditt hus? – Jag bor i lägenhet.

7.  Äter du gröna ärtor? – Nej fy ...

8. Namn på din blogg - Dannebloggen

9. Vilket år tror du att du når din drömmars mål? - Senast 2017

10. Jobb? – Jobbar som bussförare får man svara där.

11. När ska du sova ikväll? – Nu är de natt så snart tror jag

13. Duschat idag? - Ja

14. Kramat någon idag? - Ja

15. Pussat någon idag? - Nej

16. Vad har du ätit? – Köttbullar också käkat makaroner

17. Dagens klädsel? – Kalsonger och I LOVE DANNEBLOGGEN.

 

19. Dagens sötnos? – Hon jag krama.

20. Vad tycker du är roligt? – När jag inser hur bra jag har de.

21. Har du många vänner? - Nej, mne dom jaghar gillar jag väldigt mycket.

22. Hur många har du kysst? – Vet inte exakt såklart ...

... försöker räkna

... fler än 20, men jag vet inte

23. Vem kramade du senast? -  Karin

24. Hur många vill du ha sex med? – innan vad eller HMMM..?

25. Hur många har varit otrogna med dig? – Ingen vad jag vet!

27. Har du flickvän? - Nej, men det finns en som påstår de.

28. Vem pratar du mest i telefon med? - Mamma tror jag.

29. Vem får du mest SMS från? – Ingen aning????

 

FAVVO:

31. Film? – Svårt att välja. Pass på den!

32. Låt? – Den är ju också svår, men jag skulle kunna dansa hela natten till ...http://www.youtube.com/watch?v=LzT7o-Xphxw eller.. http://www.youtube.com/watch?v=_ovdm2yX4MA&ob=av2e

33. Mat? – Massa god mat såklart

34. Dryck? - Vatten och Coca cola

37. Stad? – Stockholm. De är något extra med den stan som man har svårt att hitta i andra städer.

38. Land? – Jag säger Sverige eftersom jag bor här, men annars åker jag gärna tillbaka til Holland. Har ju varit i Amsterdam. Glömmer aldrig den lukten där. Det luktar typ Wonderbaum

39. Ämne i skolan? – Minns inte riktigt. De beror på vilken årskurs vi pratar om. Säger Pass på den också

40. År? - Förra året var ett grymt år så jag säger 2011.

 

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? – Han är inte värd att nämnas här.

42. Personen du kysste? - Vet inte om de var en kyss eller bara puss? HMMM .. Kan inte svara för jag är inte säker

43. Du spydde? – En fylla någon gång för ett par årsen skulle jag tippa. Eller har jag varit sjuk så jag spytt. Nej inte vad jag kommer ihåg.

44. Gången du grät? – Jag minns inte vilken dag eller månad, men det var när jag var inne på denna BLOGGEN och läste senast. Jag tror alla förstår varför ??

45. Pizzan du åt? – Kebab

46. Gången du var i Göteborg? – September 2011

47. Gången du var i Stockholm? – December 2011

48. Gången du var full? - Syrrans party. Lite var de då

49. Gången du var hög? – Aldrig varit. Men jag är 177 centimeter lång.

 

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Svart

52. Hund eller katt? - Katt.

53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Ut och festa, men jag myser gärna när jag kan. Har jag svarat så man fattar nu?

54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel

57. Facebook eller Twitter? - Jag twittrar hellre

58. Sex eller frukost? – Sex! Äter ju nästan aldrig frukost.

59. Big brother eller paradise hotel? - Nej du..

60.Bit ihop eller bryt ihop? Bit ihop -

61. Blå ögon eller bruna? -blå

62. Choklad eller lakrits? – Choklad

63. Göteborg eller Stockholm? – Stockholm

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger

65. Coca-cola eller fanta? - Cola

66. Pizza eller korv? - Pizza

67. Randigt eller prickigt? - Prickigt

68. Thailand eller USA? – Thailand

69. Monarki eller republik? - Monarki

ANTAL:

70. Personer du gillar? – Det finns ju gansak många

71. Personer du hatar? – Hata är ett så starkt ord, men det finn väl några som man inte gillar så mycket.

72. Personer som sagt att de älskar dig? – 10 st och fler

73. Personer du hånglat med? – Då får jag räkna och de blir inte rätt om jag skriver en siffra.

75. Festivaler du varit på/ska på detta år? – Ingen. Vill inte bo i tält där massa människor kanske står utanför och kissar. Sen om man är flera i ett tält så kanske någon släpper en äcklig brakskit och så är de som de är. Ni fattar..

76. Gånger du haft minnesluckor? – Inte så många

77. Piercingar har du? - Inga och det blir nog aldrig några .

78. Tatueringar du har?- 4 st

79. Gånger ditt hjärta brustit? – En gång ordentligt minns jag.


VEM:

80. Vill kommer du att se innan du lägger dig ? – Mimmi

81. Ska du träffa imorgon? – Kollegor

82. Sjöng du senast för? - Sjunger nog mest för mig själv. Tror många är väldigt nöjda att jag inte sjunger öppet liksom

83. Hade du senast konversation med? - Karin

84. Spelade du tv-spel med senast? – Magnus

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Vet inte ..

86. Vem skulle du vilja säga några väl valda ord till? - De du..

87. Vem vill du aldrig se mer? –Jag kan inte svara på sånt här.

89. Vill du sova bredvid inatt? – HMMM..

VAD:

90. Gör dig glad? – Snälla goa människor

91. Gör dig ledsen? – orättvisor

92. Vad vill du helst göra nu? – Bli klar med detta inlägg.

93. Önskar du att du slapp? – Bli förbannad.

94. Vill du ha nu? – 60 000 kronor

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – Det är långt kvar.

96. Längtar du till? – Massor av saker

97. Vilken är den vanligaste frågan du får just nu ? Har du någon ny resa på gång?

98. Ångrar du i ditt liv? – Försöker inte ångra så mycket för man kan inte göra de ogjort. Man får hoppas att man har lärt sig något. Det är väl de misstag är till för?

99. Är det bästa med dig ? – Fråga någon annan.

 Kollar lite Hockey.

Har en lugn och avspänd kväll. Jag kollar lite Hockey och käkar lite.  Jag kollar säkert färdigt på matchen sen kollar jag nog lite på SVT PLAY eller TV3 PLAY. Det finns lite som jag har missat i veckan som jag vill se. 
Robotar som gör musik?

Det är väl fortfarnde människor som skapar musik? Men skulle det finnas robotar som gjorde de så skulle dom kunna heta Skrillex. Känns ganska nära de här.


Rätt coolt detta tycker jag!Bara VARA.

Allt är bra och jag hoppas det är de med er också. Jag sitter här och bloggar. Jag vet egentligen inte om vad. Men lite bara VARA funkar alltid.

Jag slappar och tar de lugnt bara (VARA). Fasen vad skönt det känns att man har ordning och reda, bra koll och inga bekymmer om nått. Man bara ser till att VARA och det kan jag verkligen unna mig. För mig är de mycket värt. Jag har liksom stunder där jag inte behöver bry mig om något annat än just en att ha mysig stund.  Man väljer hur stunderna ska vara. Jag kan ligga i badkaret eller sitta här och blogga. Jag kan se på tv när jag sitter i soffan eller i underbart sköna massgestolen. Man kan läsa en bok eller bara ligga i sängen och man behöver egentligen inte bry sig om någonting än att just se till att man mår bra av de man gör. Detta är väl saker som dom flesta kan göra så det är inget märkvärdigt. Men jag kan säga att jag sätter väldigt stort värde på dom där små sakerna där jag har möjlighet att bara  "VARA".
Dom här sakerna kan jag säkert göra i hela mitt liv. Det spelar liksom ingen roll hur mitt liv kommer att bli. Man kan alltid hitta tid till att bara VARA. Man kan bara VARA även om man lever ihop med en annan person. Man kan bara VARA oavsett ålder. Så länge man liksom har ett vanligt liv med ett jobb som man lämnar bakom sig när man har gjort sin 8-10 timmars arbetsdag så kan man alltid hitta den underbara BARA VARA tiden. Det är något som man verkligen ska vara glad över att man kan unna sig.

Sen kan man ju ha de där lilla extra bara VARA också.
Man kan bada badkar med någon man gillar och dricka skumpa.
Man kan mysa i soffan med någon man gillar och se på tv. 
Sängen ? Ja den fattar ni hur man kan göra den stunden extra mysig.


Ni kan säkert fler "BARA VARA" saker. Ta vara på dom stunderna. Det är du/ni väl värd/värda.Exakt hur de känns !

Såhär känner jag mig :


Glad, men sliten.
Nöjd, men inte helt.
Förväntansfull, men undrande.
Lugn, men ändå som Crazy Frog


Är nöjd trots I-LANDSPROBLEM

Kom att tänka på hur nöjd jag känner mig. Jag har haft två bra veckor med ruskig effektivitet. Nu känner jag mig glad och nöjd över de. Varje dag under en längre period har varit så. Jag har varit nöjd.  Nu kan jag bara ta de lugnt och slappa. Det länns också fantastikt bra ! Inom 1-2 veckor kommer jag att börja titta på renoveringen här hemma. Såklart känner jag mig nöjd över de också. Plus att jag redan vet att jag kommer att j´ha över 50 000 kronor (kanske 60 000 krionor ) Om ca 2 veckor. Det finns mycket man ska vara nöjd med och jag uppskattar både stort och smått. Det känns bra för då mår man bra. VIKTIGT.. 
Ett I-LANDSPROBLEM har man ju alltid. Nu funderar jag tex på varför denna låt har en sån konstig titel.


Jag stör mig på varför jag inte vet varför. Det är ju närklig musik också.  I-Landsproblem på hög nivå.


Köttbullar vs Kötbullar

Köttbullar är en favvorätt. Smakar ju såklart bäst när det är riktiga köttbullar med kokt potatis.

Men detta är samma rätt och jag måste erkänna att finns det något halvfabrikat som jag gillar så är det nog köttbullar med pulvermos. Fast det är ju självklart att dom riktiga köttbullarna med potatis slår halvfabrikat och pulver. Ganska väntat ...


2012 05 17

Godmorgon !

Var riktigt trött och mörbultad i  igår när jag kom hem. Idag känns det betydligt bättre, men jag tar en lugn vilodag. Jag har mycket jobb kvar denna veckan och för att inte bli helt slutkörd så får jag ta de lugnt när jag kan. Jag är annrs nöjd med att jag har fått gjort så mycket både förra  och denna veckan. Jag har varit fruktansvärt effektiv och nu är jag super nöjd ! Nu kan jag bara slappa, ta någon promenad, äta gott och ha de bra.
Nu blir de nog några lugna dagar ett tag framöver där jag i princip bara jobbar och gör det nödvändigaste.  Om ca två veckor då kan jag äntligen säga att jag har fått loss så mycket pengar att de känns meningsfullt att börja  ta tag i renoveringen här hemma. Jag kommer att börja kolla upp möjligheterna med köket. Jag ska  prata med folk som kan kök, titta på olika typer av kök och såklart ta reda på vad detta kostar. Jag har under detta året fått alla möjliga priser från alla möjliga människor. Bloggläsare och andra människor som tror sig veta eller bara vill tala om för utan att dom egentligen vet någonting har "droppat" priser från 40 000 kronor till 165 000 kronor. Jag själv tror att mitt kök kommer att kosta någontans mellan 50 000 och 70 000 kronor. Jag vet redan att det går att fixa detta för den summan. Det jag mest funderar på är om jag då får de som jag vill ha de? De går ju att kosta på ett kök med hur många hundra tusen kronor som helst. Det beror ju helt på vad man har för krav på hur man vill att de och hur det ska se ut och vilken typ av kök man vill ha.

Vi får se om de blir köket? Jag kommer att börja där, men om det inte blir någon renovering av köket då är jag ganska säker på att jag kommer att börja måla tak och tapetsera sovrummet, hallen och vardagsrummet istället.  Slipa parketten i vardagsrummet är också något som jag vill göra. Tanken är ju också att byta ut en hel del möbler så alla pengar  jag har fått ihop nu kommer att gå åt på ett eller annat sätt till mina renoveringsplaner, vad jag än betsämmer mig för att göra. Någon typ av renovering vill jag komma igång med för jag vill någon dag i en snar framtid kunna säga att jag fixade de jag en gång bara drömde om. En helt nyrenoverad lägenhet med nya fina möbler som jag har fått i ordning precis som jag vill ha. Det vore underbart om den drömmen blev verklighet.Tre dagar = trött.nu

Så skönt att vara hemma. Kände redan när det var tre timmar kvar av arbete att jag ville hem. Det är hemskt de där. Man kollar klockan och räknar ner. Fick bita ihop där i några timmar innan avslutat arbetspass.
Det kanske inte är så konstigt att man blir väldigt trött? Jag har ju denna veckan varit uppe tidigt och sen har de varit full rulle fram till mitt i natten. Så har de varit i tre dagar. Förra veckan var de mycket också. När jag tänker framåt så har jag ju massor av jobb kvar denna veckan. Kanske måste "tagga" ner lite när jag har fritid? Sova längre på morgonen och bara slappa på min lediga tid. De bör funka nu att göra de. Jag har min lediga dag i morgon. Får försöka ta vara på den för det är min enda lediga dag denna veckan.


En lång dag till väntar

Nu börjar det bli "time" för jobbet. En lång dag har jag framför mig, men i morgon får jag vara ledig så det är bara att ta sig till jobbet och kämpa på. Det är långa dagar, men det är inga problem. Jag känner mig ju ofta nöjd med allt jag får fjort från tidig morgon till sen kväll. Är man nöjd med dagen när man sen sitter här mitt i natten och grubblar så ska man vara glad för de.

Nu ska jag tagga till jobbet.


Fläskkarré med äppelmosAlltid en bra start på dagen

Jag var ju ute på en morgonpromenad förut. Skön start på dagen blir de då !

En annan sak som jag gillar på morgonnen det är att lyssna på RIX MorronZoo. Dom där tre är alltid lika roliga och dom finns ju också på TV3 så man kan bara välja hur man vill ta del av programmet.
Exempel på bra start på dagen:
1. Promenad
2. RIX MorronZoo
3. Kombinationen av promenad och RIX MorronZoo
2012 05 16

Godmorgon !

Har varit ute på en promenad. Skönt med sol som skiner istället för massa regn. Bra att man tar tag i de där med att röra på sig. Det är inte så mycket just nu, men de där är ju något som perioder för mig. Det jag är nöjd med det är att jag inte skiter i de helt och hållet. De kändes bra denna morgon och hela dagen kommer säkert att bli bra. Det känns så just nu i alla fall.


Trött är man varenda kväll.

Hemma igen och som vanligt är man hur trött som helst. Inte så konstigt när man går upp tidigt sen håller igång ända in på natten. Jag är iallafall nöjd med denna dagen också. Det är så skönt att man går och lägger sig nästan varje kväll och är nöjd med det man har fått gjort under dagen. Jag kan vara trött, mörbultad och snurrig i huvudet. Men hur det än känns så är jag ändå alltid nöjd med mina dagar och de jag får gjort.


Snart dags att jobba lite.

Då var det snart dags att jobba lite också. Just nu går jag här hemma och plockar lite. Mest för att jag vill ha så ordning och reda. Tar man lite varje dag så hinner de aldrig bli speciellt mycket. Det regnar mycket ute och det är grått och tråkigt sådär. Jag vill ha sommar nu, men man får vänta på de och mycket annat också.


Misslyckades lite.

Har nu varit och gjort provet för förarcertifiering. Känns som jag har misslyckats för mitt resultat blev bara VG (väl godkänt). Jag satsade ju på MVG (mycket väl godkänt ) Provet var uppdelat i 3 delar och jag hade VG på alla delarna. Inget MVG någonstans. Men jag klarade de ju iallafall och det var ju de viktigaste.


Förmiddagen är avklarad.

Jag springer runt och grejar med allt möjligt. Jag har såklart varit ute också och fixat dagens lunch.

Jag har fått gjort ganska mycket nu under förmiddagen. Svetten har börjat rinna så det är väl dags att hoppa in duschen.  Det är många timmar kvar på denna dagen så det är bara att kämpa vidare med allt. Klockan 13.00 ska jag göra de där provet på förarcertifieringen. Jag hoppas jag fixar de. Jag tror allt att det ska gå bra, men man vet aldrig.


2012 05 15

Godmorgon !

Idag blir det en lång dag och säkert mycket "huvudkliande". Men jag ska kämpa på och jobba tufft. Det är de man får göra. Skulle ju vara lättare att bara lägga sig i sängen och titta i taket nu, men sån är jag inte. Man tappar energin ibland med då är det bara att se till att få den tillbaka och kämpa kämpa och kämpa. Får försöka att inte tänka för mycket för då blir de väl bara ännu längre dagar och mycket tuffare att ta sig igenom.
Ha en bra dag !Vill bara sova nu.

En arbetsdag är nu avklarad och jag sitter här och känner mig ganska tung och mörbultad i kroppen. Man vill bara gå och lägga sig nu. Jag måste bädda sängen innan, känns lite tufft att behöva göra detta när man är så trött som jag är nu. Det har varit en långa dag. Jag var uppe tidigt och nu är det sena natten. Tankar far runt i huvudet som aldrig förr, men jag ska inte sitta och skriva ner vad jag tänker på nu i natt. Jag sover på saken och så får vi se om jag grubblar lika mycket i morgon eller om jag liksom rensar skallen under natten? Jag hoppas de för jag tror inte jag mår så bra av att tänka för mycket. Men det är ju såhär jag är och vad ska man göra åt de. Jag är ju som jag är liksom...


Tur att man sitter inne.

Arbete väntar. Ska snart ta mig ut i regn och rusk. Ta mig bort till jobbet och kämpa på arbete igen då. Nu börjar de och jag har en lång arbetsvecka framför mig. Tur att man har ett jobb där man sitter inne. Skulle inte vilja vara takläggare eller något liknade i detta vädret:)


Inköp av bok och god mat !

Har käkat lite go pannbiff med stekt potatis och  svampsås. Enkelt, men väldigt gott! Det är underbart med  mat som smakar färskt, fräscht och gott. Det är det viktigaste av allt!Jag har också varit på bokhandeln och köpt Magnus Hedmans omtalade bok. Jag får se hur jag tänker  om honom efter att ha läst boken. Nu tänker jag bara att hur kan så mycket gå åt helvete för en person på så kort tid. Jag kanske förtsår bättre när jag har läst boken??? Han hade väl nästan allt man kan önska sig och nu ... Vet inte så jag får läsa boken.

Ut i regnet !

Jag ska ta mig ute i regnet och hämta lite go mat.  Det är dags för lite lunch och sen är det jobba sen. Undra om jag ska ta med mig paraply? Blåser det ute så brukar de gå sönder.

Skönt att man har haft en lugn morgon iallafall.

Allt känns också väldigt bra. Jag känner mig lugn, avspänd, glad och ingenting känns jobbigt. Det är världens bästa måndag hel enkelt !!


2012 05 14

Godmorgon.

Jag är uppe tidigt och det är full fart i tvätstugan. Det kommer att bli lite spring upp och ner i tvättstugan, men annars blir nog hela för middagen ganska lugn. Bra start på måndagen tycker jag när man kan starta veckan med mycket slappa.
 
I eftermiddag ska jag jobba på igen och hela veckan är slitsam med bara en ledig dag. Det är många långa dagar så detta kommer att kännas. Men det är bara att jobba och jobba så får man något för de till slut. Sånt är livet och det är bara att acceptera de och göra de bästa av de.

Ha en bra dag !Ännu en helg är över.

Snart dags att sova igen. Jag har haft en lugn helg och det har varit skönt. Mycket grubblande har det varit, men samtidigt så mår jag bra. Det hade inte varit roligt om man hade grubblat hur mycket som helst och samtidigt känt oro över de som komma skall. Det finns mycket som är positivt nu!

Jag kommer att fixa dom 50 000 kronorna som jag har kämpat för i några månader nu. Varför skulle jag inte klara de när de nu bara är två veckor kvar till att jag ska ha dom? Har jag kämpat på så länge som jag har gjort så fixar jag ju såklart två veckor till. Allt har ju gått precis som jag har tänkt mig från början så det är klart att de går bra dom två veckorna som är kvar. 

Jag känner också att jag kommer att ha mer än dom 50 000 kronorna när det har blivit sommar (juni). Det känns såklart positivt. Det ska bli så kul att snart börja titta på vad jag ska göra med pengarna som jag har kämpat ihop under dessa ca fem månader som jag har hållit på. Jag känner mig ganska lugn  för om det nu är så att köket kostar tex 80 000 kronor så kommer jag snart att ha dom pengarna med. Min erfarenhet är att har man bara fåt ihop 50 000 så har man sanrt 100 000 också. Jag tror att köket kommer att kosta någonstans mellan 50 000 och 70 000. Det är inga problem i så fall. Jag har inte bestämt mig än och det ska jag göra för jag vill vara helt säker på vad jag vill. Hur de än blir så har jag  en rätt go känsla i kroppen just nu.Det känns spännade och man är full av förväntan. Det är inte roligt att spara pengar, men det är ett nödvändigt ont.  Jag får kämpa på ett tag till. Men jag kommer nog att fixa mitt delmål som är att få ihop 50 000 "cash" innan sommaren. De känns redan så klart de kan bli utan att det är de liksom. Jag är jätte nöjd såhär långt !


Jag får inte glömma att jag måste kämpa på ett tag till. Nästa vecka har jag väldigt mycket jobb. Det är bara att slita på med de som vanligt. Jag kommer att råka ut för bekymmer och nya problem som jag måste lösa efter bästa förmåga. Det kommer att kännas i kroppen när jag kommer hem på kvällarna, men det är bara att kämpa på och jobba tufft.

Kämpar man på, jobbar tufft, tänker positivt och tror på sig själv
så brukar de gå bra på slutet. Får se om jag kan finna de lyckliga slutet som jag hittade förra året när jag "sopa in" alla resor hur lätt som helst. Jag kommer inte att fixa en hel renoverad lägenhet detta året, men kan jag komma igång så skulle de kännas väldigt bra bara de.


2012 05 13

Har en lugn slappar dag. Jag har inte så mycket att göra. Jag behöver ju inte hitta på något att göra för görandet skull. Jag bara slappar och ser till att vara ute lite i solen osv. Det mesta är som vanligt. Jag grubblar på allt och inget, men jag mår bra iallafall. Det går mycket tankeverksamhet nu kring renovering och sånt. Om två veckor så har jag 50 000 kronor och säkert mer än så. Hur ska jag sen göra? Kommer jag att fixa de jag vill eller är de så som jag ibland kan tänka att detta är liksom för stort för mig? Jag kan inte sånt här och det är liksom för tufft för mig att fixa sånt här, även om jag är bra på att spara pengar? Tror man på sig själv och kämpar på så brukar allt ordna sig till slut. Det är väl så jag får försöka tänka? Som sagt: Jag mår bra iallafall och vad är viktigare än de? Inte mycket..


Basic Element - SHADES feat Max C & Rap by TAZKvällens tankar.

Hoppas allt är bra med er. Själv har jag varit lite upp och ner hela dagen. Ibland känns allt bra och ibland grubblar jag så mycket och då smyger det lätt på en känsla av oro. Det mår man väl mindre bra av. Det är mycket tankar nu kring vad jag kommer att göra när jag snart har över 50 000 kronor som jag har sparat ihop. Det mesta känns bra med de och jag är ju helt nöjd med att jag har klarat att på ganska kort tid kunnat spara så mycket pengar.

Det som man grubblar över väldigt mycket är om det verkligen kommer att bli något kök? Känslan jag har är att ska jag få köket som jag verkligen vill ha de så kommer det att kosta mer (men de vet jag inte) än vad jag orkar spara ihop. Om det är så kommer jag då ändå att orka kämpa det som krävs för att få loss resten av pengarna? På något sätt känns det som det är köket jag vill göra, men jag är ändå inte säker på att jag kommer att kämpa in de. Det finns ju mycket annat man kan göra för 50 000 kronor. Har jag dom pengarna så är det ju roligare att sätta sprätt på dessa pengar än att fortsätta kämpa vidare med sparandet. Vi får se hur de blir? Ibland känns detta bra och ibland grubblar jag så mycket på hur jag kommer att ta ett eventuellt misslyckande att jag nästan mår illa av de. Vad är ett misslyckande egentligen? Lär väl grubbla på de också ett tag framöver. Jag kommer iallafall att kämpa denna månaden ut. Sen har jag över 50 000 kronor. Efter de kan man veta mycket mer och sen grubblar jag säkert vidare. Sån är jag liksom...


Nöjd och förväntansfull !

Har njutit av en riktigt god lunch. Jag slappar bara och ser till att ha det riktigt bra! Jag känner mig nöjd över att jag har fått så mycket gjort denna veckan. Jag känner mig samtidigt också full av förväntan. De är ju bara 14 dagar kvar sen kommer jag att ha fixat minst 50 000 kronor som jag kan göra vad jag vil med. Då ska jag äntligen börja kolla lite mer på mina renoveringsplaner av köket.

När jag har dom pengarna då känns det som ett bra läge att börja prata med folk som kan kök, titta på olika typer av kök  och få klart för mig vad de kostar att fixa detta som jag vill ha de. Känns skönt att ha en blandning av att vara nöjd och samtidigt förväntansfull. Det gör att man mår bra hela dagen lång !
2012 05 12

Bra start på denna morgonen. Jag har varit ute på en runda och kört en PW. Känns bra att bara ta sig ut direkt när man vaknar. Nu kommer jag att känna mig pigg och glad hela dagen. Det kan kännas lite jobbigt och nästan tråkigt att vara ute och traska i någon timme på detta viset. Fast man mår så mycket bättre av de. Hur de än känns när man kämpar på så tycker man alltid att det känns bra efteråt. Det är verkligen alltid så! Det är bra att tänka på när man vill hålla "lågan" uppe i allt kämpande. DET KÄNNS ALLTID BRA EFTERÅT!!


2012 05 11

Nu var jag hemma från jobbet och det betyder att jag tar helg. Har slitit mycket denna veckan med både jobb och mycket annat, men nu tar jag det nog bara lugnt resten av dagen. Mycket massagestol och så får det bli en film.


Inget speciellt - Tidsinställt inlägg

Åsa:

Vad är det du håller på och sliter så med denna veckan? Jag blir ju ruskigt nyfiken på vad det är för projekt du håller på med! Håll oss inte på halster, utan berätta nu snälla


Förresten, ett litet tips... när du gör tidsinställda inlägg som skall se ut som att du skrivit dem på morgonen syns det på klockslagen att de är just tidsinställda ;)


Det är inget specielt jag håller på med. Det är bara de att jag tar tag i allt mellan i himmel och jord typ. Det är mycket sånna där vardagliga saker. Sen räknar jag och försöker få loss mer pengar. Jag vill ju ha 50 000 kronor eller mer i slutet på maj. Jag får ju liksom kämpa på in i de sista. Jag tar tag i de man har att göra som städ, tvätt och annat. Men jag gör mycket på en gång och skjuter inget på framtiden. Det är bara de liksom.

Jag vet att jag tidinställer inlägg och det gör inget om de syns. Jag skriver dom på morgonen när jag går upp och sen lägger jag innlägget några minuter framåt bara för att jag har tidigare haft bekymmer med att mina inlägg publiceras under gamla inlägg. Ett morgoninlägg kan ibland hamna under ett kvällsinlägg som jag har skrivit dagen innan. Därför tidinställer jag mina inlägg. Men dom flesta morgoninlägg skriver jag på morgonen när jag kliver upp för det blir ju svårt att berätta om hur man har sovit under natten om jag skriver om min nattsömn innan jag går och lägger mig. Däremot kanske jag lägger dom bilder jag ska använda i ett morgoninlägg kvällen innan. Men det är mest för jag spara  tid. För på morgonen kan man ju känna sig lite stressad. Men det blir ju inget fel på inlägget bara för att man bestämmer sig för vilka bilder man ska ha, så detta förbereder jag innan i nästan alla inlägg jag skriver oavsett tidsinställning eller ej.

Jag tidinställer detta inlägg också. Skrev  färdigt detta klockan 19:28. Det publiceras 19:30 !Tillbaka !

Fick gjort emn hel del på min rast och jag har hunnit käka också. Nu ska jag ta mig tillbaka till jobbet igen. Fast inte för att köra buss utan jag ska sitta i fyra timmar och gå igenom de utbildningmaterial som vi har fått.
Tillbaka till skolan liksom.


Varningsinfo.se

Tänkte tipsa om en riktigt bra hemsida! VARNINGSINFO.SE
VARNINGSINFO.SE erbjus massor med effektiva tjänter mot allt sånt som  jag tror dom flesta av oss avskyr. Telefonförsäljare, bluffakturor och annan liknade verksamhet är iallafall bland det värsta jag vet. Därför älskar jag denna sidan VARNINGSINFO.SE Det finns tex en APP som fungerar som en varning när det ringer en jobbig telefonförsäljare. På denna sida får man även lite tips och råd om vad man ska göra om man tex får något som man misstänker vara en bluffaktura. För mig är denna sidan perfekt ! Jag ska aldrig glömma detta.
VARNINGSINFO.SE


Rast i några timmar

Jag har jobbat lite under förmiddagen och nu är jag hemma på lite rast. Jag är nu ledig i några timmar och det passar ju ganska bra för jag har massor att göra så det är nu bara att ta tag i de.


2012 05 10

Godmorgon !


Konstig sömn har jag haft i natt. Somnade nästan direkt när jag väl kom i säng igår. Vaknade till vid midnatt, somnade om efter en timme och vaknade sen en timme innan jag skulle kliva upp. Den är inte rolig! Jag somnade om direkt, men den timmen innan man ska kliva upp den går fort. Plötsligt ringer klockan och efter en lite dålig nattsömn så var det för första gången denna veckan jobbigt att kliva upp ur sängen.

Har iallafall en dag framför mig av 4 timmar jobb, 3 timmar rast och 4 timmar av utbildning. Ska sitta lite i skolbänken och det är liksom inför de provet jag ska göra för förarcertifieringen. Bra med en genomgång innan så kanske jag slipper harva hela utbildningsmaterialet på detta.

Nu ska jag "tagga" till jobbet och se om jag hittar något blått att köra!
Ha en bra dag !


Jay Smith - I Want It That WayBlev lite slappa som avslut.Nu har man grejat igen. Idag har det varit full rulle från klockan 03:30 - 20:00. Konstant fixa, greja, jobba, slita, kämpa och svettas. Men det känns bra jag har fått så mycket gjort och jag är jäkligt nöjd med  denna dagen också!  Jag fick även till ett skönt avslut  med lite slappa framför tv:n.


Bara skönt att sitta ner låta massgestolen gå och inte göra någonting.

I morgon blir det väl en liknade kämpa dag som idag fast lite mer avspänd tror jag ändå. Men jag kommer att ha mycket att göra från tidig morgon till sen kväll precis som idag. Skillnaden blir bara att jag kan greja här hemma ganska tidigt för jag har en 3 timmar lång rast så jag går såklart hem på den och fixar och grejar här hemma då. Det gör ju att jag kan ta de lugnare när det blir kvällen sen. Behövs att det blir så nu ett tag framöver. 


Ha en riktigt god natt !Gå runt sin egen axel ?

Hej !

Har tagit ett lite break från allt. Jag kör stenhårt. Minsta lilla småsak som jag ser att jag har göra fixatr jag. jag tror att efter den dagen kommer jag jag nog varva ner för resten av veckan.


Jag kör så hårt så svetten rinner i pannan. Jag får också lite bryt på aker som jag vill få fixat, men inte kan göra själv.  Jag ringde en person, men han befann sig inte ppå kontoret. Det var en en telefonsvarares röst som sa att personen att personen du söker är nte anträffbar förrän den 8 maj. Rätta mig gärna om jag har fel, men idag är det väl 9 maj eller är jag bara helt ute och snurrar. Gör en check nu, jo det är 9 maj.

Svetten trinner och smatidigt lite bryt detta tillsammans blev tufft och de slutade med att jag kom på mig själv gå runt i en cirkel helt utan anledning. Jag gick liksom runt min egen axel ! Om det nu ems är möjligt. När jag hade gjort de du blev det ett break i massagestolen. Tur att man har den !!!

Blir mycket kämpa idag också.

Har varit en ganska lugn arbtesdag. Rätt skönt för jag känner mig ju ganska mörbultad i kroppen. Jag har grejat mycket under denna veckan. Från tidig morgon till sen kväll. Jag har mycket att göra idag med. Jag ska ta tag i det mesta och jag lär gå i ett  fram till ikväll. Det är bara att sätta fart ännu en gång. Man rensar hjärnan från allt tänkbart negativt tänk och så kavlar man upp ärmarna och kämpar på. Klarar jag de idag också då kommer jag att vara riktigt nöjd med denna onsdag. Säkert precis lika nöjd som jag har varit med måndag, tisdag och allt jag fick gjort då.


En älg !

Det står en ÄLG där i buskarna. Det är de mörka ni ser under där jag har skrivit ÄLG. Jag fick ingen bättre bild tyvärr.  Men jag lovar att det är en älg som står där.


Ordförande Persson

Hela serien "Ordförande Persson" ligger på Youtube. Jag är inte så intresserad av politik, men denna serien är ändå helt ok. På något sätt får man en inblick i hur svårt och tufft det kan vara med politik. Detta är ju lite bakom kulisserna. Göran Persson delar med sig av hur han tänker kring sitt arbete som statsminister. Serien är ju några år och inte så aktuell, men som lite tidsfördriv är den helt ok att titta på tycker jag.


2012 05 09

Då var det morgon igen och jag är uppe  tidigt och ska ta mig iväg och jobba igen. Mycket hade jag att göra igår hela dagen. Det blir lika mycket idag, men det ska jag inte tänka på nu. Nu är det bara jobb som gäller och de mesta känns bra idag också. Det är helt sjukt egentligen att man kan vara så pigg såhär tidigt på morgonen. Dessutom har jag ju pressat mig nu i två dagar och kämpat från tidig morgon till sen kväll, men det verkar ju som att ju mer man är igång ju piggare känner jag mig. När jag var sjuk förra veckan så bara jag sov och sov hela dagarna. Jag blev bara tröttare och tröttare av att sova hela dagarna. Konstigt de där???
Ha en bra dag!
Lång dag !

Nu är de kvällen och här sitter jag och tänker. Jag måste komma ner i varv nu och hur lyckas man med de när man har varit igång sen klockan 03:30 i morse. Det har gått i ett och nu klockan 21:00 på kvällen så är jag helst slut. Jag grejar, kämpar, jobbar och sliter. Jag tar tag i det jag har att göra med en gång. Det jag ser att jag har att göra de gör jag. Det jag har framför mig det skjuter jag inte på framtiden utan jag bara gör något hela tiden. Jag känner mig som en maskin som bara går och går, utan känslor och utan att fundera liksom. Eller är jag kanske värre än en maskin? En maskin behöver ju service av en levande människa som inte är en maskin. Jag får ge mig egen service på något sätt eftersom jag är ensam. Jag bör nog börja tänka och känna lite annars går nog maskinen (jag)sönder.
OK ! Jag är nöjd med dagen och det är bara att jag kör stenhårt med allt för de behövs nu. Jag vill få klart mycket inann sommaren är här. Det är bara några veckor kvar så jag får kämpa på. Jag fixar allt det tror jag stenhårt på. Tvekar jag minsta lilla på att att jag inte klarar allt  så fötränger jag den känslan direkt och sen kämpar man vidare.


Funderar på att chocka kroppen lite.

Oj vad jag grejar. Allt går i 120 kilometer. Jag hittar något hela tiden att fixa med. Tänk att man alltid kan hittar något att göra? Nu är det ju också så att vissa saker måste jag få gjort denna veckan typ.. Behöver nu bara en paus !

Känner mig lite trött.  Funderar på att  ta duschen och spola mig med kallt vatten. Man borde ju piggna till av chocken om man gör en sån grej. Sen kör man på med allt i 120 kilometer igen. Jag har massor kvar att fixa med.
2012 05 08

Det var segt att ta sig upp i morse. Jag var ganska mörbultad i kroppen och en tidig morgon känns det extra mycket. När jag sen började jobba så släpper det mesta. Man funderar inte så mycket utan man kör på och allt går på rutin. Efter att jag hade tagit mig till jobbet så var det mesta av de där jobbiga och onda i kroppen borta. Man fungerar liksom ra igen när man har lite rutin att luta sig tillbaka på. Jag tror jag funkar bra för mig då?
Nu får det bli lite mat och sen får jag kämpa på med allt idag också. Det är väl bara att börja där jag sluta igår. jag körde fram lite fulla soptunnor igår kväll. Nu har sopgubbarna varit här och tömt dom och då ska jag köra tillbaka tunnorna igen. Börjar alltså där jag sluta igår.


Jetman över Rio !Vilken dag !

Nu har jag kämpat och slitit hela dagen. Från väldigt tidig morgon  till sen kväll. Under eftermiddagen har grejat och gjort ärenden på stan. Jag pratat i telefon med olika sk myndigheter. Under kvällen har jag räknat, gjort budget och då känns det bra att jag nu ser att jag har fått loss några tusen kronor till.
Slitsam dag fast det känns bra att jag bara tar tag i allt jag har att göra hela tiden. Det är bara att kavla upp ärmarna och köra stenhårt. Det har jag gjort idag och det ger mig faktiskt lön för mödan. Jag är så glad för detta:)
I morgon är det en ny dag med jobb och mera kämpa. Både med busskörning och annat Denna veckan har bara börjat och jag har massor att göra fram till fredag i alla fall. Jag orkar, jag är på hugget och jag kämpar som fan!
Nu precis kom jag på att jag måste köra ut soptunnorna! Dagen är alltså inte slut än. OJ OJ OJ...
Det har blivit en PW !

Jag har haft mycket att göra idag och jag har kämpat som fan. Men mitt allt så tog jag ett "break" och drog ut på en PW på en timme.
Fast jag vet inte om det var en paus egentligen för jag kämpa som fan här också. Men jag ville bara komma ifrån allt och gå ut snabbt och få lite luft och rensa skallen bara ! Funkar kanonbra !!
Där jag hänger min hatt !

Underbar musik - Rolig text


Pannbiff !


Pannbiff med grönpepparsås...


Ganska pigg !

Gick upp tidigt i morse. Men jag kände mig ändå ganska pigg. Rätt skönt att man inte kliver upp och är sådär sjukt trött som man många gånger kan vara när man blir väckt av en klocka. Det var bara in i badrummet och fixa sig lite och sen iväg ut  och starta en buss samt denna arbetsveckan.
Var lite tankspridd idag tror jag . Men det är inte så konstigt. Jag har så mycket att göra hela denna veckan och ibland så är de lätt att fundera på allt möjligt av de man vill hinna med. Men jag gjorde inga större misstag idag ändå. Inget som man inte sen kunde rätta till iallafall.
Sålänge man kan rätta till allt så är ju ingen skada skedd liskom. Den meningen gillar nog många bussförare? Ingen skada är skedd.

Bra dag blev det ju då. Solen sken och gör den fortfarande. Gjorde jag något fel så gick det alltid att rätta till och inget har då hänt liksom. Jag kände mig pigg när jag vakna, pigg på jobbet och jag är fortfarande inte trött. Bra "feeling" nu liksom. Nu ska jag ta tag i allt jag har att göra för resten av denna dagen.
2012 05 07

Då var det dags att jobba igen. En tidig vecka. Upp klockan 03:30 och bara säga till sig själv att nu kör vi.
Ha en bra dag !
Nu är de kvällen !Jag har käkat lite och suttit här myst. Det blir det sista jag gör denna dagen och helgen.

Nu har det blivit kväll och jag ska snart gå och lägga mig. Jag har fått mycket gjort idag och det är bra. I morgon är det upp tidigt som gäller. Hela veckan är det upp tidigt och jag har inte bara jobb utan massa annat att göra också. Det är blandade saker och de ena har liksom inte med det andra att göra. Allt i en väldig röra kanske? Jag hoppas jag orkar och hinner med. Jag hoppas det blir fint väder så man kan gå lite i kortbyxor och sådär. Nu är denna helgen över och i morgon är det helt ny vecka. Får se hur den blir och hur den slutar?


Det kan vara farligt i ett kök !

Jag har ju sagt att det kan vara farligt att laga mat och så. Lyssna på vad Alex berättar.Städa är jag ju bra på.

Bob:

För att bli lika tidseffektiv som du är när du inte lagar mat, utan alltid hämtar borde du ju också anlita städ- och tvätthjälp. Vad tror du om det? Städa och tvätta är ju minst lika tråkigt som att diska och laga mat.Städa och tvätta kommer jag nog alltid att göra själv. Om jag inte skaffar mig ett stort hus eller nått. Då kanske man vil ha lite hjälp med sånt för att det kanske blir för mycket annars.

Jag tycker att det är mycket roligare att städa och tvätta än att laga mat. Tvätta har blivit ganska kul nu när det finns en nyrenoverad tvättstuga nere i källaren här där jag bor. Det går snabbt och enkelt. Ska jag ha tvätthjälp så blir det nog bara krångligare för mig? Ska det komma folk hit och tvätta då ? Eller ska jag gå iväg med tvätten och lämna in den någonstans ? Känns bättre att tvätta själv liksom.

Städa är något som jag själv tycker att jag är bra på. Det kan jag ibland också tycka är ganska roligt  Jag vet att jag gör ett bättre jobb själv än vad vissa andra gör som jobbar med detta 8 timmar om dagen. Städa och putsa fönster, sånt kan jag och tycker inte att det är så tråkigt. Dessutom så vill jag inte ha in folk i mitt hem som går runt bland mina saker och städar och dammar och sånt. Jag tror faktiskt att jag hellre gör detta själv. Jag tror också att det faktiskt blir mer riktigt gjort när jag gör det själv. Städa är jag faktiskt riktigt bra på !! Bättre än många andra kan jag säga.


Effektiv eftermiddag !

Allt känns bra. jag grejar och fixar och känner mig fortfarande väldigt effektiv. Jag har fått gjort jättemycket under hela dagen. Det jag ser att jag har att göra  tar jag tag i med en gång. Jag skjuter det inte framför mig. Jag var ute och handlade lite förut så nu har jag det jag behöver i kyl och skafferi här hemma. Sätter man bara igång så går saker och ting väldigt fort. Känns bara bra att jag är så duktig hela tiden. Det öär bara att fortsätta nu. "Smida medans järnet är varmt" liksom...Effektiv förmiddag !

Hej !
Jag har haft en förmiddag där jag har fått ganska mycket gjort. Jag har tvättat, städat och hunnit käka också. Har nu lite tvätt att vika och sen får jag ta mig ut och handla lite också. Jag vill fixa så mycket som möjligt av alla dessa saker som är ständigt återkommande jobb idag. Nästa vecka har jag så mycket att göra så dom timmarna jag får över vill jag inte använda till vardaglig "trökgöra".
Bättre att få massor gjort idag !
One World Trade Center 2004-2012Grönt och mysiga kvällar !

Hoppas att ni alla har en bra kväll. Jag har städat upp lite här hemma. Jag har också varit ute. Det är vädigt grönt och fint. Det är sköna mysiga kvällar nu denna tiden på året.  Vår kan man lugnt säga att det är och för varje dag som går närmar vi oss sommaren.
Nu får det bli lite massgestol och någon film.


Här en videoblogg !Snart är de ju sommar.

Hoppas ni har en bra lördag. Jag slappar och tar det lugnt bara. Jag funderar väl en del och kanske löser jag något problem på de sättet. Kanske kommer jag fram till att jag inte har några bekymmer (om man inte räknar I-LANDSPROBLEM) Eller så kommer jag på att jag har massor med bekymmer som jag måste hitta lösningar på. Jag har mycket att fundera över och säkert ännu mer att göra denna månaden. Men kan jag stå ut och kämpa på med allt och lite till så är det ju snart sommar. Då har man aldrig mycket att göra utan man bara njuter av solen och har det bra.
Schnitzel med stekt potatis...


Spenderar hellre massor med cash !

Chris:

Ok, du vill inte laga mat själv. Jag köper det... Men om vi tänker i ett vidare perspektiv istället.

Den dag du träffar din drömtjej och ska imponera på henne. En vuxen individ som inte kan laga mat. Det ser ju inte så bra ut va?Det ser väl bättre ut när man visar att man kan slänga upp en  massa "cash" och bjuda "drömtjejen" på en restaurang?


Jag kan laga mat om jag får gott om  tid och vill lägga ner tid på detta, men jag bryr mig inte när jag har råd att äta ute flera gånger om dagen. LYX ÄR JU I MÅNGA FALL NÄR MAN KAN BETALA FÖR NÅGOT FÖR ATT SLIPPA GÖRA DE SJÄLV !!! Att laga mat själv tycker jag är tråkigt och jag är inte intresserad av sånt. Jag betalar hellre för att slippa och den lyxen unnar jag mig. Sån är jag liksom...


2012 05 05


Bara skönt att vara ledig igen. Jag är ganska trött och huvudet snurrar. Det betyder att det är bra att jag idag är ledig. Fast det känns inte riktigt som en ledig dag. Jag tog fram lite utbildningsmaterial som jag har fått på jobbet.
Nu ska man börja plugga igen. Förarcertifiering kallas  detta. Man får plugga lite innan (om man vill) och sen gör man ett prov och det är precis som i skolan. Man får ett betyg efteråt. IG, G, VG eller MVG och får man inte IG då har man en liten bricka som det står förarcertifikat på.  Här är den brickan som jag har nu.
Snart dags att förnya den alltså. Får sätta mig i skolbänken igen.
Jag vill ha nytt kök för att jag vill ha ett nytt kök !

BD

Hej Danne!


Har följt dig ett tag och noterat att ditt kök är ett stort huvudbry.
Har även noterat att du nästan alltid köper hem färdig mat?

Vän av ordningen undrar jag då varför skall du ha ett fint kök om du bara köper hem mat?

Mvh


Jag ska ha nytt kök för att jag vill ha nytt och fint kök i mitt hem. Blir lite mysigare liksom.
Jag vill ju ha ett fint kök att äta i. Laga mer mat kommer jag aldrig att göra hur nytt kök jag än har, men det är inte tanken heller och har aldrig varit.


En del hänger upp sig på detaljer.


Miranda:

Läste precis ditt svar och där skriver du att du skiter i hur maten ser ut. Våra sinnen vi har är ganska relevanta med hur vi lever och hur vi lär. Alla människor äter med ögonen innan vi stoppar något i munnen. Tror aldrig att du skulle stoppa i dig en lunch som ser ut som senapsgul diarré eller liknande bara för att du är hungrig. Antar att du säkert har en reflex som gör att du "klöks" ibland för att något är eller ser äcklig ut. Så du skulle alltså gå på restaurang och betala för en 3 rätters middag där allt är mixad i en brun sörja och sen äta med glad min? Tror jag knappast, alla äter som sagt med ögat först. Och att spara pengar på att handla mat gör man visst, sen beror det på hur man handlar och var. Den som inte är prismedveten har ju ingen koll på läget.

Du kan ju inte ha läst hela mitt svar utan du har ju bara hängt upp dig på detaljen att jag skiter i hur maten som jag äter ser ut. Om jag säger såhär: En vanlig lunch för mig kostar 55 kronor. Den mat jag äter till lunch har jag käkat i typ 5 år eller nått. Jag vet att den smakar bra hur den än ser ut i en aliminumform!!! Men det är väl klart att mat måste se bättre ut om man betalar mer för den ! Äter man mat som kanske  kostar 1000 kronor  då är det såklart skillnad.  Men jag har ätit ute i hela mitt vuxna liv. Jag vet vad som smakar bra och dåligt och även om vissa rätter inte ser bra ut så kan det defentivt smaka bra iallafall. Men visst måste mat se god ut om man tex går ut en kväll på en fin restaurang och kanske betalar mycket för den. Jag har aldrig sagt något annat´ om just de. Det jag sa var att jag skiter i hur min lunch ser ut i en aliminumform som jag tar med hem och som jag har betalat 55 kronor för! En kock kan väl knappast få till ett snyggt upplägg av maten när den ska ner i en aliminumform???  En del bloggläsare väljer verkligen att att hänga upp sig på detaljer och inte läsa allt jag skriver. Denna kommentar var ett typiskt exempel på detta.


Lite avkoppling innan jobb !

Det är på gränsen att man kan gå ut i kortbyxor. Det får väl bli. Det får nog bli långa byxor till jobbet sen. För det är inte riktigt så varm som det har varit tidigare i veckan.
Även om jag tror det funkar med kortbyxor just nu så kommer det att bli lite för kallt ikväll.
Nu har jag haft en skön avkopplande stund med mat och bara lite lugn och ro. Ska snart iväg och jobba igen och sen får jag en ledig helg. Det blir bra !


En bild talar ju inte om hur mat smakar !

Chris:
Vad heter restaurangen du hämtar din mat? Ser ut som skolmaten ungefär. Skulle inte betala för det.
Du inser att du skulle kunna spara massa pengar på att laga samma mat själv, dessutom så skulle den garanterat smaka bättre... Fast du har ju så mycket pengar.
Hur maten ser ut som man äter till lunch spelar väl ingen roll? Dessutom kan  väl en kock knappast göra något snyggt upplägg på maten när jag ska ha den i en form? Men jag måste ju få den i en sån låda när jag köper mat och tar med hem. Jag kan ju inte ta den på en tallrik och gå hem liksom !!  Men hur maten ser ut som man äter till lunch spelar ju ingen som helst roll om det ändå smakar gott. Den mat jag hämtar smakar ju bättre än den mat jag lagar själv. Jag  skulle aldrig betala för den mat jag lagar själv , men det får jag ju göra om jag köper hem mat och lagar den själv!. Hur kan du säga att det skulle smaka bättre när du bara ser hur maten ser ut på bild??? Det kostar ju att köpa hem mat och laga också. Den mat jag hämtar till lunch kostar mig ca 2000 i månaden. Det betalar jag gärna för att slippa laga egen mat!. Dessutom smakar det bättre, det är bra kvalitet och man slipper köpa hem massa mat (som man sen kanske får slänga) laga massa mat (som jag inte är bra på).


De där med att jag skulle spara så mycket pengar om jag lagar egen mat det stämmer dåligt för det kostar att laga mat också så man går ju inte plus minus noll noll liksom. De lilla jag kan spara i pengar på att laga egen mat det bryr jag mig inte om att försöka stå här hemma och slita med för att tjäna in. Hur maten ser ut till lunch det skiter jag i! Bara det är gott och är bra tilllagat.  Det är ju ingen lyxmiddag mat äter till lunch som kostar 1000 kronor eller mer liksom. Du inser att du inte kan veta hur mat smakar bara för att du ser den på bild i en aliminumform???

Kul att Alex är tillbaka !

Jag sitter och kollar på tv-programmet KNIVEN MOT STRUPEN. Nya program med Alex. Riktigt kul ! Alex är ju bara hur grym som helst på sin grej liksom !


Det blir kallt på kvällen.

Hej !
Jag är hemma från en arbetsdag igen. Jag tog på mig kortbyxor idag. Det är ju varmt då när jag tar mig till jobbet och några timmar framåt och då vill jag har kortbyxor. Underbart fint  har det varit denna maj dag också.
På kvällen sen blir det egentligen för kallt att har kortbyxor, menjag skyndar mig hem i natten och det är alltid varmt i bussen, även på kvällen. Jag har sju minuters promenad hem från jobbet. Jag får ta att jag fryser den tiden om benen. Annars känns det perfekt att man kan gå med kortbyxor såhär i början av maj.Svar till Majken.

Majken:


Jag funderar mest över VARFÖR du lägger upp bilder på dig när du står i duschen? Är det någon baktanke med det? Vad vinner du på det?


Du säger att du inte bryr dig om vad folk skriver till dig, men ändå skriver du en halv uppsats som svar på tal och försvarar dig hela tiden. Det går ju inte ihop.


Du undrar först VARFÖR jag lägger bilder i duschen, Jag gör det mest för att jag tycker att det är kul och det blir ju lite mer spontant liksom. Kan själv tycka att jag på vissa bilder ser ganska cool ut i duschen. Jag vill försöka bjussa lite på mig själv typ. Jag är ju egentligen inte killen som gör det så mycket, men försöker ibland iallafall. Dessutom är det ganska många bloggläsare som har sagt till mig att dom vill se mer bilder på mig i duschen. Så lite har det säkert med det att göra också.

När jag säger att jag inte bryr mig om vad folk skriver till mig så menar jag att jag tar inte åt mig dom elaka kommentarerna som jag ibland kan få. Jag vill mest visa alla bloggläsare vad folk skriver till mig. Jag har ju självklart åsikter om vad jag tycker om detta också. Ibland vill man ju såklart skriva ut de.  Att  totalt  ignorera dessa kommentarer så fort dom är elaka, tror jag inte alltid är rätt att göra? Ibland är det bättra att svara och visa alla vad man  tycker om detta.

Sen kan jag väl också säga de att det är väldigt många fler som skriver snälla, goa, uppmuntrade och gulliga kommentarer till mig. Jag har  tänkt att ta upp dom i ett långt inlägg också någon gång. Dom snälla människorna som skriver till mig är många fler än dom som skriver surt, bittert och elakt. Oavsett vad man tycker om mig så kommer jag att blogga på som vanligt. Det är väl mest det jag vill tala om med mitt långa inlägg som jag skrev innan detta.

Ha det bra Majken!


Vissa hittar alltid något att gnälla över.

Jag har ju tidigare bloggat lite om den kritik som jag har fått från olika människor här på bloggen.


Jag har ju (som jag har berättat tidigare) Jag har fått kritik för att jag sprutar champagne, kör planking, visar mina fötter, tar kort på mina pengar osv... Det känns nästan  som vad det än är så får jag hård kritk och ibland också ganska elaka  kommentarer  för dom ganska oskyldiga sakerna som jag  gör inlägg om på min blogg.


I många fall är det väl så att dom som är riktigt elaka och ger mig hård kritik har säkert redan innan dom går in på min blogg  bestämt sig för att "vräka ur sig en massa "skit" och då spelar det ingen roll vad jag skriver eller tar för bilder och lägger upp. Jag får veta att jag inte är "vatten värd" oavsett vad jag än visar här.  Min åsikt om detta är att en del människor slösar allt väldigt mycket tid på meningslöst "babbel".

Jag ska nu visa ex på kommentarer som jag har fått genom alla år som jag har bloggat. Jag har gått igenom min blogg på kommentarer från starten 2008 fram till nu. Jag tar ut några stycken kommentarer som jag aldrig tidigare har publicerat på min blogg. Jag vill nu bara visa hur mycket meningslöst "skitsnack" vissa  ägnar sig åt. Jag går inte ut med namn eller någon länk till någon person, blogg eller nått.  Detta inlägg ska bara visa vad det är som har skrivits till mig och jag ska idag ha en åsikt om detta. Tänk på när ni läser att kommentarerna är typ 1-2 år gamla, men jag svarar och har åsikter om detta idag. Det blir ganska komiskt när man "klumpar" ihop de på detta sättet :)


Bussförare..
Sluta med nakenbilder i duschen. Tänk på att respekten som busschaufför försvinner. Vi måste hålla lite stil. Du är en del av Västtrafik för många på nätet också! Visa respekt mot medarbetare och resenärer.
Från en person som påstår sig vara bussförare..
Sluta med nakenbilder i duschen. Tänk på att respekten som busschaufför försvinner. Vi måste hålla lite stil. Du är en del av Västtrafik för många på nätet också! Visa respekt mot medarbetare och resenärer.

Eftersom jag själv är bussförare så fattar jag direkt att den här personen som har skrivit till mig inte är bussförare. Det är små detaljer i hans/hennes sätt att formulera sig som gör att jag vet de. Personen ljuger när han/hon påstår sig vara bussförare! Det kan jag se direkt.

Ta bilder i duschen och sen lägga upp dom på min blogg är ingenting som jag inte får göra. Bloggen är min och vill jag ta bilder på mig själv i duschen så har jag rätt att göra de även om en person som  agerar moralens "fanbärare" och ljuger om att han/hon är bussförare  tycker att detta är fel. Men man kan väl ändå inte kalla denna typen av bilder för nakenbilder? Jag visar ju bara bilder från bröstkorgen och uppåt.  Nu är det 2012 och då är sånt här ok. Vi lever ju liksom inte på 50-talet.
Från en person som jag inte tror skulle skänka 50 000 kronor till välgörenhet om han hade haft dom pengarna själv.
Skänk 50 Laxar till svältkatastrofen på Afrikas horn istället din dumma jävla idiot !

Denna kommentaren fick jag förra året. Det var mycket snack i media då om Afrkas horn och svälten där. Jag hade fått ihop 50 000 kronor som jag skulle "bränna" i USA och detta skrev jag på min blogg. Då tyckte den här personen att jag skulle skänka alla pengar till välgörenhet istället. Jag tror inte att den här personen själv skulle skänka 50 000 kronor till välgörenhet om han  hade jobbat, slitit och sparat ihop detta för att sen förverkliga en dröm. Men detta är ett typiskt exempel på en person som väldigt gärna talar om för andra vad dom ska göra, men själv lever han inte efter det han tycker. Om man lyckas få ihop 50 000 kronor som man sen kan göra vad man vill med så fattar jag inte hur man kan vara en dum jävla idiot som den här personen påstår att jag är? Det krävs väl ändå lite innanför "pannbenet" om man klarar att jobba, slita och spara ihop så mycket pengar och sen "tagga" til USA?  Är jag en dum jävla idiot när jag klarar av att spara ihop 50 000 kronor till en resa på ganska kort tid? Om det är så då vill jag gärna vara ännu dummare  för då kanske jag kan klara av att spara ihop ännu mer pengar på mycket kortare tid?

Dessutom kan jag också säga att jag skänker ganska mycket pengar till välgörenhet, och har gjort så i många år. Om jag tror att jag  skänker nog mer pengar till vägörenhet än den person som i en kommentar kallade mig  för en dum jävla idiot. Som sagt: Det är lätt att säga till andra vad dom ska göra, men det man själv gör det kan vara precis tvärtom.


Det är mycket jag är, och inte kan enligt denna personen som skriver här. Men jag kunde förverkliga min dröm.

Vill att du ska veta att vi är en hel del personer som verkligen avskyr dig. Du är så vansinigt EGO. Dessutom verkar du vara snål och du är begränsad förståndsmässigt. Hoppas resan skiter sig. Vanligtvis hoppas jag alltid att folk lyckas nå sina mål. Men dig avskyr vi.
Denna kommentar fick jag också i samband med min resa till USA förra året. Jag skulle förverkliga min dröm år 2011. Stormen "Irene" drog fram över USA och helgen innan jag skulle iväg så var alla plan iställda dit jag skulle åka. Jag skrev då att jag inte visste om jag skulle komma iväg och direkt så satt det en människa och ville berätta ett och annat för mig. Det roliga med detta var ju att jag kom iväg precis som planerat. Min resa "skiter" sig alltså inte utan jag "taggar" till USA och sen blir det en resa till Amsterdam bara en vecka efter att jag kommer hem från USA.
Bild från underbara Amsterdam.
Om allt som denna person tycker om mig så kan jag väl säga såhär: Om jag är begränsad förståndsmässigt och snål  så var det ju bra gjort av mig att komma iväg till USA och "bränna" 50 000 "cash" där. Det var ju något som jag klarade av iallafall. När man skriver en sån kommentar till mig  och jag sen visar att jag lyckas med allt och lite till så har ju denna person på något sätt  "stampat sig själv på foten".
Den sista kommenteran som jag tar med för denna gången fick jag i samband med att det förra året (i somras) var mycket i media  om alla världens pengar och problem. USA hade stora ekonomiska problem, Grekland var nära konkurs, finanskris var det i Sverige och i andra länder. Det diskuterades i media rätt flitigt om detta. Allt handlade om pengar och ekonomiska problem och jag skrev då ett inlägg på detta sättet:Hemma hos Danne är det inga problem med ekonomin för jag sparar ju hur mycket pengar som helst!!!. Jag borde bli politiker för då hade jag löst alla världens problem på nolltid. Jag fick då bla denna kommentaren från en person som var väldigt arg på mig.

Såhär skriver han till mig
Problemet är att du tror du är någonting du inte är. Det irriterar sig folk på. Var lite mer lågmäld och konstatera att du är precis lika vanlig som vem som helst annars. En busschaufför som sprutar champagne och tar kort på sina egna pengar som om han vore dollarmiljonär, nej skärp dig.

Tänk på oss arbetare på SAAB som går i ovisshet gällande framtiden. Jag kan garantera att jag på ett treskift tjänar mer än vad du som busschaufför på Västtrafik gör, det är pengar som kommer saknas. Nu är det ovisst och då känns det bara löjligt att komma in här och se vilka barnsligheter du håller på med. Nej, få in någon annan i livet som du bryr dig om och lägg ner bloggen. Större egoist får man leta efter. Vet du vad det innebär att tycka om någon annan än sig själv?

Fortsätter de här barnsligheterna får jag ta kontakt med någon högre upp inom Västtrafik, tror inte de uppskattar att någon leker planka som du gör. Kommer själv söka mig till Västtrafik om det nu blir så att jag får gå från SAAB. Sitter redan på D-kort så det ska inte vara några problem.
Jag tror inte alls att jag är något som jag egentligen inte är. Jag tycker att jag är ganska lågmäld för det mesta. Det finns ju hur mycket folk som helst ute på nätet som "bjussar" på sig själva, mycket mer än vad jag gör.  Jag är busschaufför, men jag kan väl spruta "skumpa" och ta kort på mina pengar iallafall? Jag tror inte att jag är dollarmiljonär för de. Jag har ju bara kul liksom. Det är något jag får ha med mina pengar och min "skumpa". Om man tycker att det är löjligt att jag håller på med massa barnsligheter på MIN blogg  så behöver man ju inte gå in här och titta? Detta med att blogga är mitt intresse och jag tycker detta är roligt att driva lite med mig själv. Detta är mitt sätt att krydda min varadag. Tycker man inte att detta är något att se så väljer man ju själv om man vill titta in här eller ej.

Denna person påpekar också de som en del andra gör att han tjänar minsann mer än vad jag gör. Det finns ju miljoner männskor runt om i hela världen som tjänar mycket mer än vad jag gör, det vet jag liksom. Vad ska jag göra med den informationen om att någon person berättar för mig att han/hon tjänar mer än vad jag gör? Säga GRATTIS eller ?? Det finns ju inget som jag så mycket skiter  i än information om att en annan människa tjänar mer än vad jag gör !!!!

Det finns också en och annan som hotar att gå vidare med min blogg precis som denna personen gjorde. Jag vet inte varför man HOTAR mig med detta och jag bryr mig inte omde heller för allt jag gör får jag ju göra? Det är ju bara att sluta gå in och läsa om man inte gillar mig, min blogg och mina barnsligheter.  Det är ganska oskyldigt det jag gör och jag får defentivt göra detta på MIN blogg.  Tycker man att jag är barnslig så kan ju jag själv säga att jag tycker det är minst lika barnsligt att det finns folk som går in på min blogg när man bara tycker att det är löjligt att få se mina barnsligheter på min Danneblogg.


Jag slutar aldrig att förvånas över hur mycket tid människor orkar lägga ner på meningslöst "babbel" om vad jag inte får göra för att bla bla bla. En del verkar nästan ha det som sin uppgift här i livet att leta fel på andra människor. Man kritisrerar minsta lilla detalj som man tycker sig se. Vissa hittar alltid något att  gnälla över. Jag tycker att det är roligt att blogga! Sålänge jag tycker att det är roligt att blogga och har kul så tänker jag såklart fortsätta  oavsett vad folk tycker om mig och min blogg.

Dom som inte gillar mig och min blogg kan ju själva välja att inte gå in här  på min blogg och titta. Man behöver ju inte heller skriva en massa gnälliga kommentarer till mig där man bara pratar en massa skit.  Jag kommer ju aldrig ändå att bry mig om några sura och bittra människor som verkar ägna en stor del av livet åt massa meningslöst "skitprat".


Spagetti och köttfärssås.2012 05 03

Har varit ute på en långpromenad i solen. Det börjar bli fantasikst sköna dagar med mycket sol och sommarvärme. Bara att ta på sig kortbyxor och ta sig ut. Det är så enkelt liksom...


Sonja är alltid lika rolig !Mina matvanor?

Xerxes:

Hej Danne, skönt att aldrig behöva laga mat men jag undrar bara om du får i dig tillräckligt med fibrer och vitaminer när du alltid hämtar din mat? Du käkar ju aldrig några grönsaker eller mörkt fiberrikt bröd, har jag fel? Jag försöker inte tala om för dig om hur du ska äta men rätterna du hämtar ser grymt feta ut, mat som simmar i sås osv. Vore kul om du kunde svara på detta, ha annars en fin dag.


Känns som jag har svarat på denna frågan ganska många gånger .Säger väl som alltid: Jag vet inte om jag får i mig tillräckligt med näring av den mat jag äter. Jag äter det jag tycker är gott. Jag mår bra av det jag äter till lunch.  Grönsaker tycker jag inte om och därför äter jag inte detta. Det är inte så mycket sås som det ser ut att vara. Lägger jag upp det där på en tallrik så är det normalt mycket sås. När maten läggs i formarna så brukar kockarna som ger mig mat börja med att lägga i potatis, sen kött och det sista så häller dom sås över alltihop. Det kanske  är därför det ser så mycket ut? Jag bryr mig inte så mycket om vad jag stoppar i mig.  Jag vill äta gott och det jag gillar bara. Jag känner ju inte att jag mår dåligt av de. Så det är ju bara att fortsätta käka gott liksom...


Sommardag !

Trött är jag nu. Jag borde inte slå på datorn när jag kommer hem mitt i natten. Men man är ju nyfiken på allt möjligt. Vad står det på andra bloggar? Vad är dagens snackis? Brukar ju alltid finnas något som man snackar mer om än nått annat. Men jag vill egentligen bara strunta i det. Fast man är ju lite nyfiken sådär. Men rutinen borde vara att när jag kommer hem mitt i natten efter att ha jobbat ett pass så går jag direkt och lägger istället för att kolla runt på nätet efter fakta om ditten och datten som jag ändå just nu är för trött för att ta in. Det jag kan läsa nu kan jag säkert läsa imorgon också? Men såhär är det. Undra hur mycket tid man egentligen lägger på nätet? Jag tycker inte själv att det är så mycket, men tänker man på allt man kollar och det man bloggar själv så kan det kanske vara så att man lägger mycket tid iallafall. Ändå kan jag ibland känna att jag vill lägga mer tid än vad jag gör .
Något som jag vet att jag lägger mycket tid på det är jobbet. Här är några bilder från dagens pass.
Det har varit en fin, varm och solig dag. Våren är här skrev jag för inte så längesen. Kanske får ändra det till SOMMAREN ÄR HÄR OCH HAR KOMMIT FÖR ATT STANNA! Man kan ju alltid hoppas..


Underbart väder !

Det är ett underbart fint väder. Jag har såklart varit ute och hämtat lite mat. Nu kan man gå i kortbyxor och bara njuta av värme och sol.
Efter detta får det bli jobb igen. Jag har en lång dag framför mig och jag lär få svettas en del idag när det är så varmt ute. Ibland kan vissa bussar vara som växthus. Men det är även här som med allt annat. Det är bara att bita ihop och kämpa på.
Ha en bra dag !
2012 05 02Jäkla mardrömmar! Jag vakna till imorse av ett ryck. Det var såklart en mardröm som gjorde mig så jäkla rädd. Det va bara läskigt och jag ville inte somna om efter detta.

Nu är maj månad igång. Igår vad det en liten klämdag, men nu är det som vanligt igen. Jag ska jobba på idag och det är mycket jobb  under hela maj. Dessutom har jag massor med annat att göra som kommer att ta på krafterna denna månaden. Det är sånt som jag måste göra.  Det finns saker som man bara är skyldig att göra och då är det bara att bita ihop och kämpa på. Samtidigt med att jag har mycket att göra denna månaden så ska man kämpa på med sparandet också. Denna månaden kommer jag att komma upp i dom 50 000 kronorna som jag har som ett litet delmål. Hur jag sen ska gå vidare vet jag inte? Men jag vet at jag får bita ihop och kämpa fram till att det blir sommar. Sen ska jag bara njuta av sommaren typ.


Nyhetsguiden i P3 diskuterar blondinbella.

Jag gillar att lyssna på radion. Det vet ni. Alltid kul att höra någon som man kan sitta och fundera över. Detta handlar tex om Blondinbella och att hon visar sig naken på framsidan av Egoboost Magasin. Vad tror ni detta handlar om när hon visar sig lite naken på framsidan av en tidning? Sin egen tidning! Jag tror det att det handlar väldigt mycket om marknadsföring för hela varumärket blondinbella liksom. Blondinbella själv skriver bla på Blondinbella.se Vi på Egoboost Magazine är trötta på sjuka ideal och vill visa på mångfalden av kvinnokroppen.
(Källa Blondinbella.se)

I Nyhetsguiden i P3 så diskuterade man också detta. Dom sa såhär:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4278&artikel=5088761


2012 05 01

Godmorgon !
Hoppas allt är bra med er. Jag försov mig idag. Inte till något viktigt direkt, mne jag hade tvättstugan nu på morgonen och det är ganska tidigt om man bokar den första tiden. Jag sov lite för länge och när jag kom på detta så blev det snabbt ner i tvättstugan och på med 3 maskiner och jag kommer väl att hinna, det tror jag.
Idag är det första maj och det är väl en sån där dag som folk går ut och demonstrerar på. Vad man demonstrerar omvet jag inte riktigt, men det är väl typ frågor som bättre villkor för anställda. Det är en dag där vi vanliga knegare kan gå ut och göra våran röst hörd.  Denna dag är väl arbetarrörelsen högtidsdag typ.

Själv är jag ganska ointresserad av sånt här. Det har jag alltid varit. Jag tycker det finns så mycket annat i livet som känns roligare än detta med att delta i demonstrationer. Det kanske är dumt, men jag är bara ointresserad och varför ska jag då bry mig?

Jag har nog alltid varit ointresserad av fackliga frågor, politik och sånt. Jag försökte ett tag att intressera mig för detta, men det är bara för tråkigt. Bättre vilkor i arbetslivet det är evighets frågor som man alltid kommer att diskutera och det måste man såklart göra. Men bara för att detta just är evighets frågor som alltid diskuteras så gör det att jag inte är intresserad. För det når aldrig en punkt där alla parter en dag säger att nu är vi alla nöjda.

Jag är kanske också en sån person som idag är ganska nöjd med det mesta. Jag har ju två saker till som jag vill åstakomma här i livet. Jag vill bli skuldfri och jag vill ha ett nyrenoverat hem. Efter detta kommer jag att vara helt nöjd med allt och även om jag inte lyckas med ett skit sen så har jag ändå kommit till den punkten att jag är nöjd med allt som jag har åstakommit. Det är mitt mål med mig själv. Jag ska bli nöjd med allt liksom.Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE