Finn ett fel

Har varit ute och käkat lite go middag ikväll. Jag har såklart tagit  lite bilder. Finn ett fel
 
 
 
 
 
Massa grönsaker. Bläää !!!
 


Ut och äta lite !.

Jag har haft en lugn och avspänd dag. Har kollat lite OS, varit och klippt mig och nu håller jag på lite i tvättstugan. Det har blivit en fin kväll och jag ska strax ta mig ut och käka lite go mat på restaurang. Ni får ha en trevlig kväll.
 
 


2012 07 31

Godmorgon !
 
Idag har man lite som väntar. Jag gå och klippa mig. Sen väntar jag på ett samtal från möbelaffären. Mitt skrivbord borde komma idag och dom ska ringa mig och göra upp en tid för leverans. Ska bli skönt att få hit det snart. Min tillfälliga lösning som jag nu har den funkar, men det blir ju bättre med ett riktigt skrivbord.
 
 


Bra dag och ingen stress.

Dagen börjar lida mot sitt slut. Det har varit en bra dag. Träningen gick bra idag och det var roligt att köra. Jag håller mig väldigt lugn och avspänd. Man blir inte stressad av att ha semster direkt. Vad man än gör så känner man ingen stress. Man har ju liksom inga tider att passa. Jag blir inte rastlös av att bara vara ledig. Jag tycker ju i vissa perioder att jag inte gör något annat än jobbar så när ledigheten kommer så värderar man den väldigt högt. 
 
 


Jag gillar känslan av att bli imponerad.

OS i London kollar jag en del på. Jag är inte en sån som följer allt, men jag kollar ändå ganska mycket.Det är rätt skönt att sitta och slappa och kolla idrott på absolut högsta nivå. 
 
OS är ju det största idrottsliga arrangemanget i världen. Många elitidrottare satsar "allt" inför denna tävling. Man tränar och förbereder sig noga för ett OS. Jag har under dessa första dagar redan blivit väldigt imponerad och även berörd.  Själv tyckte jag väldigt synd om Sarah Sjöström när hon blev 4:a igår. Hon var väldigt besviken och när man ser att tårar faller så är det svårt tycker jag att inte bli berörd. Idrotten kan vara väldigt hård. 
 
 
 
Det som är skönt se är att Sarah går fram till SVT:s journalist direkt efter att loppet är klart. Hon är ledsen besviken och hon vet inte vad hon ska säga, men hon stannar ändå till. Det värsta som finns är idrottare som bara skiter i journalister för att dom är så arga och besvikna. Men Sarah försöker prata om det som just har hänt och som har gjort henne så ledsen och det är imponerade. 
 
Jag har redan kollat många timmar på OS. Men jag kommer knappt ihåg ett enda resultat. Jag tittar inte så mycket på idrott för att se vilka som sen kommer att stå på prispallen. Det är något som jag tycker är helt ointressant. Jag tittar för jag vill se grymma idrottare. Resultat och sånt lägger jag sällan på minnet. Sarah är en som jag har imponerads av såklart. Andra som man imponeras av är tex gymnasterna.  Igår kollade jag mycket på gymnastik. Det är hur häftigt som helst att titta på.  Jonna Adlerteg var med för Sverige och jag tycker hon gjorde bra ifrån sig i sitt första OS. Hon säger att hon tränar 30 timmar i veckan fördelat på sex dagar. Det är svårt att inte bli imponerad av detta. Här är hennes blogg förresten http://jonnaadlerteg.blogg.se/
 
Medaljer pratas det mycket om just på OS. Men det finns så många idrottare i London som gör fantastiska prestationer utan att ta den där medaljen. Det skulle vara tråkigt att sitta här och kolla på OS och bara bry sig om dom som tar medaljer. Bara att se arrangemanget i London och alla grymma idrottare som är med, det tycker jag är riktgt häftigt. Resultaten spelar mindre roll. I alla fall för mig som bara sitter hemma  och kollar.  
 
 OS är häftigt!  Man får ju  se många sjukt bra idrottare i världens största idrottsarrangemang. Jag blir bara imponerad och jag tycker om den känslan. Jag kommer att bli imponerad och berörd i nästn två veckor till. Det är svårt att inte bli detta. 
 
 
 


2 bilder !

 
 


Lunchtime !

 
Tagliatelle med räksås....


Bra kört !

Har varit på gymmet och tränat. Kändes bra och jag kämpade verkligen på. Dom sista 20 minuterna så var jag sjukt trött, men jag klämpade på då också. Bra kört idag och jag är såklart nöjd att jag tränade så bra.
 
 
 
Skönt att träna ett hårt pass och nu kan jag slappa med gott samvete hela dagen. Det är underbart att ha semster och att den bara har börjat känns också jäkligt bra !!
 


2012 07 30

Godmorgon!
 
Nu blir det gym. Skönt ska det bli att få svettas lite. Hoppas det känns bra och att jag orkar köra ganska hårt. Nu kör vi !!!
 
 


2012 07 29

Det är avspänt och lugnt. Man  ligger och sover länge, slappar och jag har såklart varit ute och hämtat mat.
 
 
 
 
Jag sitter  här just nu med lite glass och väntar på att Jörgen Persson ska gå in i hagen och lira sin andra match i OS.
 


Härlig kväll !

 
Hoppas allt är bra med er. Jag har det bara bra. Jag har varit ute lite. Sen har jag sutttit här ikväll och kollat på Jörgen Persson. Kul att han spelade så bra och han verkar vara i riktigt bra form också. 
 
 
 
 
Jag har haft en bra dag. Jag har slappat, ätit god mat, varit ute i naturen och njutit av bra pingis live på TV och webben.Det är bara härligt att ha semester.
 
 


Vill gärna vara ute.

Jag skulle gärna vilja vara ute mycket nu. Jag har ju hur mycket tid som helst där jag kan göra vad jag vill. Men det bara regnar och regnar så jag sitter hellre inne. 
 
 
Jag har ändå varit ute och hämtat lite mat som jag har suttit här gottat mig med. Tänkte tagit lite glass efteråt också, men jag hade ingen chokladsås och då vill jag inte ha. Allt är bra annars. Jag tar det lugnt och bara slappar. Det känns underbart att jag kan göra detta i flera veckor.
 


Dagens!

 
Dagens humör: Glad över väldigt mycket!
Dagens känsla: Avspänd Danne!
Dagens väder: Regn...
Dagens S: Semestern har börjat!
Dagens planer: Vet ej?
Dagens lunch: Vet inte än, men förmodlingen blir det Schnitzel.
Dagens beroende: Internet!
Dagens tanke: Undra vad som händer i framtiden?
Dagens eftertanke: OS- invigningen igår var mäktig!
Dagens borde: Träna.
 
 
 


2012 07 28

Godmorgon !
 
Det är en mulen dag man vaknar upp till. Typiskt när min semester har börjat. Fast det kanske är skönt att det inte är så fruktansvärt varmt? Det är annars  en avspänd morgon för min del. Jag slappar i massagestolen.
 
 
Tv:n står på och jag låter den säkert vara på hela dagen. Man sitter och kollar. men ibland lyssnar man bara medans man går runt här och plockar med annat. Jag känner mig maximalt avspänd och väldigt lugn. Skön feeling denna lördag.
 


2012 07 27

Har haft en sista arbetsdag och nu är det semester. Slipper tänka på tider och allt annat som man måste tänka på när man jobbar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra under min semester, men bara att vara ledig ett tag från jobb är något som behövs nu. Riktigt skönt ska detta bli.
 


Jobb jobb.

 
 
 
 
Hemma från jobb. Jag ska snart dit igen. Om typ §12 timmar så sitter jag i en buss igen och kämpar på. Thats life liksom.
 


Lite "snåltänk" !

Jag har varit ute i solen igen. Det är bara skönt att vara ute. Det är så underbart att man inte behöver åka på semester till något annat soligt land för solen skiner ju även i Vänersborg. Lite "snåltänk" där, men i dessa tider  då jag sparar massor med pengar så är det ju bara underbart att solen skiner och att vi har varma sommardagar med 30 grader på hemmaplan.
 
 
 
 Lite mat har jag naturligtvis också hämtat. Idag blev det Pytt á la BellmanNär det är så varmt nu så unnar jag mig såklart en glass eller två också. 
 
 
 
 


Slappar nu och snart är det semester!

 
 
 


2011 07 26

Godmorgon! 
 
Jag har varit ute i solen på en promenad. Det är bara så skönt att starta dagen så.
 
 
 
 
 
 
 
Eftermiddag har jag jobb igen. Innan det blir det mycket slappa och så ska jag ju såklart äta lite gott.


Bara två dagar kvar.

Hemma efter en varm dag på jobbet. Det blir riktigt varmt att sitta och köra buss också. Man torkar svett och dricker massor av vatten. Fast jag klagar inte. Det får gärna vara för varmt under heta sommardagar. Detta är betydligt bättre än jävla vinter och minusgrader. Nu ska jag bara jobba två dagar till och sen är det semester. Det ska bli riktigt nice, men jag får jobba först innan jag får gå på ledigheten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Man är het !

Jäklar vad varmt det är ute. Man lkan inte bli något annat än het. Jag var ute precis och fixade lite och äta. Jag hade svårt att bestämma mig,  men det blev till slut en fiskburgare med lite pommes.
 
 
 
Nu är det snart dags att jobba igen. 
 


2012 07 25

Godmorgon !
 
Idag känns det som om det kommer att bli typ årets varmaste dag. Det är redan hett och det är inte mitt på dan än. Jag har inget emot de för jag gillar ju sommaren. 
 
Under förmiddagen har jag städat upp det sista här hemma som jag lämnade igår. Nu har jag rent och fint igen. 
Jag ska hämta lite mat om någon timme och sen är det dags att jobba igen. Annars blir det bara slappa och längta efter den semester som snart är här. 
 
 
 
 


Har bara lite lite kvar.

Nu är det kvällen igen och jag har fått ganska mycket gjort idag. Annars kan ju lediga dagar vara riktigt slöa dagar. Men jag tycker inte att jag har varit de idag. Jag har ju tränat, storstädat och tvättat. Jag har bara lite kvar med städet. Det är typ att göra det extra fint i badrummet, men det hinner jag nog i morgon. För just nu orkar jag inte riktigt. 
 
Jag var ocvh handlade lite också. Har väl mat så jag klarar mig veckan ut. Behöver ju inte ha så mycket eftersom jag aldrig lagar mat. 
 
 
Känner annars ett behagligt lugn sköntt att man har fått mycket gjort idag. Jag har ju ganska mycket jobb kvar innan semstern så i tre dagar nu så är det bara att jobba på, men jag kan slappa eller träna mycket på min lediga tid. Jag ar kanske inte så långa dagar nu som jag hade i helgen och igår, men dom är ju i alla fall på åtta timmar så  det räcker allt till. 
 
 
 
 


Putsar fönster!

Jag håller på här hemma med städ och tvätt. Dessutom putsar jag mina fönster.
 
 


Nu kan man ta tag i resten.

 
 
 
 
Har varit på gymmet och kört lite. Nu  är det bara resten kvar. Ner till tvättstugan, ut och hämta mat, putsa fönsrter och städa. Full frat och sen ksnake det blir mer rörelse ikväll. En PW kanske? 
 
 
 


2012 07 24

Godmorgon! 
 
Jag ska ta mig bort till gymmet och  köra lite nu direkt. Sen ska jag städa upp här hemma och jag ska även putsa mina fönster. Kan kanske göra en lite video på detta. Om jag ska försöka vara riktigt duktig idag så kanske jag tränar senare ii kväll också. Idag blir det en "POWER" tisdag.
 
 
 
 


Hemma från arbete - Ledig i morgon.

 
 
 


2012 07 23

Godmorgon!
 
Det har blivit en ny vecka och jag har såklart massor av jobb framför mig. Jag ska snart iväg till jobbet igen. Efter en helg av mycket jobb så ska jag bara jobba ännu mer. Bokstavligt talat kan man säga att man lever ett arbetsliv.
 
Det är i alla fall snart semester. Den börjar i slutet av denna veckan. Det som också händer att jag får in nya pengar. Jag kommer att få loss mer än vad jag brukar. Mycket mer pengar till mer sparande. Jag vet fortfarande inte vad jag vill, men har man bara cash så kanske till och med jag kommer på vad jag vill någon gång. 
 
Jag tror denna veckan kommer att bli ganska mentalt jobbig. Det är mycket tankar som snurrar i huvudet redan nu och jag vet varken ut eller in. Jag får liksom inte grepp om något. Sparandet av pengar går bra trots att jag bränner mer nu under sommaren så sparar jag samtidigt mer än vad jag har gjort tidigare under året. Där går de bra och jag kan inte vara något annat än nöjd. Men allt annat för mig just nu är bara rörigt och jag vet ingenting om nåt. 
 
 
Jag tänker nog för mycket. Jag vet att de är fel för man får tex ganska lite gjort.Man uträttar inget genom att bara tänka.Jag tycker inte man ska inte tänka för mycket, men jag har alltid varit en person som tänker otroligt mycket. Jag har försökt att jobba bort de där, men det blir precis tvärtom istället. Jag drömmer om  en situation där jag inte behöver tänka speciellt mycket.  Kan det vara anledningen till att jag grubblar så mycket?
 


En vecka kvar

Hemma igen efter en lång arbetsdag. Man såklart att de snurrar i huvudet. Nästa vecka gör jag det sista innan min semester. Det kan bli den tuffaste veckan på länge för man känner ju redan nu att man skulle vilja vara ledig den där veckan också.
 
 


2012 07 22

Lite "power" är det allt i mig trots allt. Denna dag är jag uppe ganska tidigt. Redan kl 06 30 gick jag ut på en PW. Körde någon timme och det kändes perfekt! Jag joggade också lite. Bra start på dagen detta!
 
 
 
 
 
 
 
Nu blir det frukost och sen ska man jobba igen. Shit, det var ju inte längesen jag ställde bussen på garaget och nu är det snart dags att ta den igen. Denna helg är de jobba, äta och sova som gäller. Plus lite träna och blogga också:)
 
 
 


Två bilder från i natt.

När jag var på väg hem i natt från jobbet så var det två personer som hette Linn och Alexander som frågade mig  om dom kunde få ta en bild med mig. Det var ganska mycket sk fans som kom fram till mig igår och bla ville ta bilder. Här är två bilder från igår.
 
 
 


Mina tankar går till Norge.

 Sänder en tanke till Norge idag. Det är ett årsen som de där hemska hände i Oslo och på Utøya . Jag minns hur fruktansvärt hemskt jag tyckte allt detta var. Ondskan kom så nära  oss alla på något sätt. Allt var bara så hemskt.
Tänker på alla dom människor  som på ett eller annat sätt  drabbades av detta hemska för ett årsen 
 
 
 


Lång lugn dag !

Hemma från arbete. Så lugnt och ändå är detta en helg då så många männiksor går ut och festar. Men allt händer ju i Trollhättan ikväll och jag rullade bara runt i Vänerborg, Öxnered, Vargön och lite Onsjö. Det närmaste jag kom Trollhättan ikväll var när jag körde upp till Näl med en tur.
 
 
 
Det var ju mycket folk ute idag och då kommer det många fram till mig och säger att dom läser min blogg. En och annan vill ta en bild och så. Alltid lika kul  de där.
 
Nu ska jag snart sova. Jag har haft en lång, men en lugn dag. I morgon kör man igen.
 


2012 07 21

Godmorgon!
Det ser ut att bli en fin dag. Jag håller på att göra mig iordning för dagen arbete. Jag har en lång dag framför mig, men det känns helt ok faktiskt. Det är bara att köra ju... 
 
Jag ska köpa lite mat ute och sen "taggar" jag bort till jobbet och sitter där i godan ro. Jag tror det blir lugnast så. Tänk att jag nu bara har en vecka kvar sen är de semester. Det känns väldigt bra på något sätt. Det gäller bara att man jobbar på in i de sista och inte funderar för mycket på semester när man fortfarande jobbar. 
 
Men det ska i alla fall bli skönt när jag går hem från jobbet nästa fredag och känner att nu  är jag ledig i fyra hela veckor i rad. Svårt att inte gilla detta även om jag är en person som också vill jobba och slita.Det ska jag snart göra nu då.
 
Ha en bra dag!
 
 
 


Slipper köra mellan Vänersborg och Trollhättan.

Jag har varit och handlat lite så jag har inför helgens arbete. Jag har en helg av mycket jobb. Dessutom är det ju FALLENS DAGAR denna helgen i Trollhättan. Jag har tänkt hela veckan att detta blir tufft när man ska köra alla som ska ut på detta. Förra året fick jag köra nattbussen  under just denna helgen. 
 
Detta året kör jag inte natten. bara till sent på kvällen och det bästa är att jag behöver inte köra en enda tur mellan Vänersborg och Trollhättan under lördagen. På mitt pass som jag  kollade nu  så står det att jag kör Linje 62 och 64 hela dagen och  kvällen, inget annat. När det är som mest party och alla ska till Trollhättan så kan jag bara glida runt i Vänerborg och Vargön i min blåa buss. Ibland ska man ha tur med turerna.
 


Tankarna går till alla drabbade i Colorado

 
EN LÄNK:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15144030.ab
 
 
 


Skönt att bli av med skiten!

 
Skönt att man har fått bort bordet fåtöljen. Kommer aldrig mer tillbaka. Känns bra. 


@Videoblogg

 


Jag vet inte längre vad jag ska göra?

Det är skönt att vara ledig en dag. Jag kröp till sängs tidigt igår. Det var så mycket tankar som snurrade i huvudet och jag orkade bara inte sitta uppe. Jag vet inte vad jag ska göra med någonting längre. Det är ju ingen idê att planera något för inget blir som jag har tänkt mig i alla fall. Så har det varit hela detta året och man kan ju bara undra om det kommer att fortsätta så, och hur länge? 
 
 
Jag trodde jag skulle klara av fixa ett nytt kök, men nu känns de inte motiverande längre. Det känns inte viktigt eller någonting. Det känns som jag har gjort fel från början och jag trodde ju att ett nytt litet kök inte skulle kosta mer en max 100 000 kronor (med allt inräknat) För min del handlar det om mer. Det kanske inte är så mycket mer, men har man inte ens 100 000 nu så känns dettta för tufft att kämpa in. 
 
Jag fick en kommentar för några dagarsen där det stod såhär:
 
Anonym:
 Du har dålig självdisciplin som nallar på dina sparade pengar? Tänkte du inte över det här lite väl hastigt nu. Tänk om du istället behövde köpa en oxfile? Nej, just det, du lagar ju inte mat hemma i det kök som du sparar till...
 
 Danne:
 Jag kanske har dålig självdiscplin ( vad det nu betyder) som tar från mina sparade pengar, men  det var inget förhastat beslut. Jag köpte ett nytt skrivbord och en stol till detta. Det känns viktigare att jag gör allt jag kan för att inte ha ont i ryggen än att bara spara till ett nytt kök. Att jag inte lagar mat hemma hindrar mig väl inte från att renovera köket. Jag har sagt de hundra gånger: Jag vill renovera för att jag vill ha nytt och fint. Laga mer mat kommer jag nog aldrig att göra för jag tycker det är för tråkigt.
 
Om någon tycker att jag är dålig som inte orkar fortsätta spara nu efter ett halvår av mycket kämpande med detta på helt egen hand så får dom som tycker detta tycka de då. Jag har aldrig haft som syfte att bara spara pengar utan att göra något med mina pengar sen. Jag har länge velat ha ett nytt skrivbord och och en sån stol. Allt gick på typ 6000 kronor. Om jag hade över 70 000 som jag har fått ihop  bara på detta halva året då känns det som jag har gjort mig förtjänt av att ta ut en del. Försök själva att spara så mycket pengar som ni bara orkar och sen inte nalla från kontot. Det är fan inte lätt och man måste nog vara väldigt stark och kanske också jävligt snål för att lyckas med att bara spara max och inte unna sig någonting. Det kan jag erkänna att jag inte klarar.
 
 
 


Jag gillar bloggar med fina bilder !

Jag läser ganska mycket bloggar. Det verkar som att det är en liten trend att man ska ha väldigt fina bilder. Gärna väldigt stora också. Min blogg innehåller inte något av detta. Det är något som jag måste ändra på i bloggens design  för att kunna lägga större bilder, men jag vet ärligt talat inte hur man gör.  Fina bilder? Nja... Jag är för mycket amtörfotograf. Dessutom har jag säkert för dåliga kameror. 
Men jag gör några försök till fina bilder ibland, men det känns alltid som det är något som fattas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tänker väl inte så mycket på detta med att jag vill ha finare bilder på min blogg. Det finns så många andra bloggar som har så fina bilder och jag verkligen älskar de. 
 
Det finns tex tre syskon här i Vänersborg som har bloggar med massor av fina bilder.
 
http://lollobloggen.blogg.se/
 
http://www.kriztofer.se/
 
http://madeleinegothe.blogg.se/
 
 
 
 
 
Om jag ska prata vidare om min blogg så kan jag känna den senaste tiden att jag inte har varit så aktiv. Jag skriver inte så många inlägg per dag längre. Den här gnistan och intresset har inte funnits där. Jag gör ju inte så mycket på dagarna heller så det finns inte så mycket att skriva om. Jag jobbar på och sen  tar man det ganska lugnt. Jag grejar mycket med att få loss mer och mer pengar och det skriver jag ju en del om (det har ingen missat). Denna månaden har varit riktigt upp och ner.Den kommer att sluta med att jag har fått loss mer pegar än vad jag brukar, men jag har också bränt mer än vad jag brukar. Jag börjar sätta upp andra mål med sparandet  och jag vet egentligen inte nu vad mitt slutmål är. Jag får se helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Man är ofta trött.

Jag är så trött. Har ju gått upp så tidigt denna veckan så konstigt är de inte. En kollega på jobbet sa att han gillar att ha pass där han får börja tidigt för då kommer man hem tidigt. Det är narurligtvis bra, men man blir ju så trött hela tiden. Det första året när jag blev fast anställd av Swebus ( som det var då) så körde jag bara delade pass. Man började alltid tidigt, körde några timmar, var ledig några timmar och sen körde man några timmar till. Man kom hem kring 19:00 på kvällen. Började gjorde jag väl vid 05:30. 
 
Jag kände ganska snabbt med dessa arbetstider att jag var väldigt trött ofta. Jag tänkte då att nästa gång det är dags att välja "arbetsgrupp" så ska jag ha något helst annat. Det fick jag också och nu har jag kör sk 2-skift i flera år. Egentligen är jag nog lika trött nu som när jag körde delade pass. De där med att man kommer hem tidigt är ju bra och det blir naturligtvis för osocialt att bara köra kväll. 
 
Hur man än vänder och vrider så kommer jag nog aldrig ifrån att man känner sig trött ofta. Jag har ett jobb där arbetstiderna skiftar lika mycket som det finns siffror på klockan. Jag har nog jobbat alla tider som finns på dygnet. 
Busskörning är inget sju till fyra jobb direkt. Det finns liksom inte. Det närmaste man kommer normal arbetstid och samma rytm för kroppen det är när man kör är när man har delade pass.
 
 
 
 
 
 
 


Byter bussen mot bilen snart.

Nu är man hemma från jobb. Nu får jag lite ledigt och sen jobbar man lördag söndag igen.
 
 Jag ska snart "tagga" ner till Uddevalla. Det ska bli kul! Pappa har ställt en V70 utanför så jag byter bara bussen mot en bil och drar ut på vägen igen. Kör såklart försiktigt. Ska man ju alltid tänka på i alla lägen.
 
Ha en fortsatt bra dag !
 


Bara en dag till sen ringer inga klockor

Lite sur
 
Lite glad.
 
Har varit och jobbat och det var lugnt även om jag fortfarande går och tänker på den hemska mardröm som jag drömde i natt. Den har satt djupa spår i mig. Hoppas det bara inte är för all framtid.
 
I morgon ska jag upp tidigt igen för att jobba. Klockan ringer 03:30. Det är den sista gången på mycket länge som den ringer så tidigt. Jag jobbar visserligen i helgen, men då behöver jag inte ställa klockan. Nästa vecka jobbar jag eftermiddag och då behövar man ju inte heller ställa några klockor. Efter nästa vecka så går jag på fyra veckors semester. Inga klockor ringa då heller. Ska bli så gött! På minst fem veckor efter imorrn så behöver jag inte höra de där j*vla ljudet av en ringklocka som väcker mig klockan 03:30 på morgonen. 
 


2012 07 18

God morgon!
 
Jag har inte sovit bra i natt. Jag har varit uppe flera gånger. Det riktigt hemska var när jag vaknade till efter en så jäkla läskig mardröm. Jag tror fortfarande att den där var på riktigt. Fy va hemsk den var! Kan det inte finnas en gräns vad som är möjligt att drömma om? Jag kan inte ens berätta. Måste bara släppa, glömma och gå vidare.
Där försvann lugna avspända Danne över en natt. 
 
Nu ska jag i alla fall ta mig till jobbet. Kämpa på med detta igen. Det är bara onsdag idag. Jag tycker dagarna går för långsamt. Varför känner man så? Räknar man ner nu till semstern? Ja det gör jag .. 
 
Ha en bra dag!
 


Skön kväll!

 
Jag har varit ute lite och det var en härlig sommarkväll att vara ute och vandra i. Kul att se så många ute som antingen tog en löprunda eller körde en "powerwalk". Tänk om man själv kunde vara så duktig? Själv  gick jag bara en kort promenad till korvkiosken, köpte mat och sen gick jag hem igen. 
 
 
 
Men det var en härlig sommarkväll ute i alla fall. Fick en släng "HSP" där. High sensetive person...
http://alternativbehandlingar.ifokus.se/discussions/4d712e4fb9cb462233044760-ar-du-en-hsp


Nu är de klart - Bara att vänta på leverans.

 
 


2012 07 17


Bra dag. Jag slutade redan klockan 12:45. Nu är det verkligen lugnt när man kör också. Rena semestern att köra buss och om två veckor kör jag inte alls då har jag bara semster.
 
 


Tänker plocka 20 000 kronor från mitt sparande!

 


Hoppas på fina dagar.

 
 
 
Då har man jobbat igen. Två veckor kvar sen är det semester. Jag räknar ner varje dag. Märks att jag är en person som värderar ledigheten väldigt mycket. Hoppas det blir lika fina dagar med sommar och sol när jag tar semester.
 
 
 


2012 07 16

 God morgon!
 
Nu har man en sån vecka igen. Upp tidigt som f*n och för att jobba. Förra veckan hade jag en ganska bra vecka där varje dag blev kortare och kortare om man ser till arbetstiden.
 
Denna veckan har jag många korta dagar, men jag jobbar sex dagar av sju och under helgen är det riktigt långa dagar. Det blir till att kämpa på, men det är nu bara två  mindre än två veckor kvar sen är det ju semester. 
 
Ha en bra dag. 
 
 
 
 


23:30

 
Helgen börjar lida mot sitt slut. Jag har tagit det lugnt hela helgen. Lite kul att jag fick en "aha-upplevelse". Jag har fått gjort en hel del under helgen, men jag har tagit det så lugnt som det bara går. Ingen stress eller nåt. Ibland kommer jag på mig själv att jag har bråttom eller att jag just stressar. Jag vet inte en enda gång som jag har hunnit med mer för att jag försöker skynda på. Denna helgen har jag känt att jag kan hinna hur mycket som helst, men ändå ta det lugnt och vara helt avspänd. 
 
Jag vet ju någonstans att det alltid är bättre att ta de lugnt och inte stressa, men det var längesen jag kände det så självklart att det är så mycket bättre än att försöka skynda sig. Go känsla får avsluta helgen. Nu ska jag sova innan klockan blir aldeles för mycket.
 


2012 07 15

Tjena !
 
Det  är en underbar dag med mycket sol och värme. Sommaren är bara bäst liksom. Söndag är det och jag slö tittar runt lite på nätet. Jag har käkat lite och jag funderar på om jag ska "tagga" bort till far.
 
 
Man kan ju sitta här också och tänka som jag så ofta gör. Jag har fått många erbjudaden om allt möjligt nu dom senaste dagarna. Det börjar med ett hej och sen ... Vill du köpa eller gå med ... Sen kan du osv... Jag bryr mig inte utan säger bara nej eller svarar inte alls. Tur att man känner att man har det bra som man har de.  
 
Annars finns det saker som jag funderar på hur jag ska göra. mina egna tankar snurrar runt i huvudet. Dom orden som snurrar mest är väl: Bör jag vänta eller ska jag göra det nu eller aldrig. Vissa beslut får ju konsekvenser och då tycker jag det är viktigt att man funderar igenom saker och ting.
 
En person sa till mig en gång att du funderar och fiunderar, men du kommer aldrig fram till något. Sen tittade hon mig i ögonen och log lite. Det stämmer nog ganska bra. Jag funderar väldigt mycket och det förändrar ju aldrig något så länge man inte kommer fram till något, tar ett beslut och genoför de. Det enda som förändrar något är när man gör något med det beslut man fattar. Om man tänker mycket så kan alla tankar göra att du är väl förberedd, det är bra. Tänker man mycket så minskar risken att man fattar några förhastade beslut, det är också bra. Men om du gör något konkret då förändrar du. Allt annat är naturligtvis bra, men du förändrar inget.
 
Jag står inför en hel del beslut just nu som kan förändra mycket om jag gör något. Fast jag har ju lite de där i mig att jag vill vänta och se. Jag behöver tid på mig tycker jag. Men problemet blir ju att man funderar och funderar utan att det förändrar. Ska man fundera ett varv till så vet jag inte om jag vill förändra så mycket. Jag har de ju bra ändå.
 
 


Funderar i natten.

Hoppas allt är bra med er. Jag sitter här och funderar över dagen, veckan, nästa vecka och allt möjligt annat.
 
Jag mår bra och känner mig lugn och avspänd. Det var något jag kom att tänka på. Jag har varit så lugn och avspänd hela denna veckan. I dag tex när jag var och handlade så gick jag så sakta genom stan till mataffären. Jag tog den tid jag behövde. När jag sen traskade hem genom stan igen med mina matkassar så kom jag på mig själv att jag är så lugn och avspänd. Jag brukar annars ha väldigt bråttom hem när jag har handlat mat, men icke  i dag. Man märker också att man får inte mer gjort för att man stressar Saker går inte fortare så det är ju bara att ta det lugnt och vara helt avspänt. Den känslan är underbart härlig och mycket skönare än stressen.
 
Jag har framöver väldigt mycket att ta tag i. Det finns massor med saker som kan gå fel. Massor med saker som inte kommer blir som man har tänkt sig. Detta vet jag. Säg att jag har tusen saker att göra så är jag väl nu på nummer åtta.  Jag kan komma på mängder med problem som jag kommer att få "brottas" med framöver, men även när jag har dessa tankar om allt så känner jag mig inte stressad då heller. Nya problem, men också nya lösningar väntar och det är bara att ta tag i allt. Gör jag det inte då har jag med största säkerhet ännu större bekymmer som då skapar problem som blir mycket svåra att lösa.
 
 Vad jag har att göra tänker jag egentligen inte så mycket på. Dom flesta  av oss har väl mycket att göra och man grubblar över de. Kanske funderar man på hur man ska hinna med och klara allt. Jag gör de i alla fall, men det är så skönt att hur allt än är och hur de än blir så känner jag ingen oro, stress eller panik. Jag är helt lugn och avspänd. Allt får ta den tid det tar. Jag fattar inte alltid rätt beslut, men jag gör vad jag kan och förhoppningsvis så gott jag kan.  
 
En sak man gör kan förhändra hela livet. Det kan gälla vad som helst. Det kan hända när som helst. Det kanske inte märks i början, men tar man de ett år, fem år eller tio år från nu så lever man kanske helt annorlunda bara för att man gjorde en sak.Det känns som en spännade tanke, men också lite läskigt. Framöver så kan jag känna att jag har några sådana beslut där en enda sak jag väljer att göra kan förändra väldigt mycket.  Det kan vara något redan i kväll, eller inte.  
 
 
 
 


Slappar äter och sover.

 
 
 
Njuter bara av ledig helg och käkar lite go mat.Jag bara slappar äter och sover. Slöar heter det kanske. Nu blir det ännu slöare för jag ska gå och lägga mig ett tag. Egentligen vill jag sova i typ sju månader. Det är väl då jag har fått loss alla pengar jag behöver till köket. Det vore kul om man bara kunde gå i ide och sen vakna sju månader senare och då är pengarna inne. Eller varför inte vakna upp ur min dröm typ om tolv månader och få se hur hela min dröm hade helt plötsligt blivit verklighet.
 


2012 07 14

 


Jag trivs bra med min blonda hårfärg.

Anki:
 
Hej Danne! Du har inte funderat på att kanske ha din naturliga hårfärg/alt brunt? Jag tror du skulle passa mycket bra i en mer naturlig mogen frisyr! Tack för fin bloggunderhållning!
 
 
Jag trivs så bra i blont hår så jag vill gärna fortsätta ha de så. Man blir kanske lite beroende av att ha de där blonda när man en gång har börjat att färga det så?
 
 


Helgen är här igen.

Nu har man jobbat fårdigt för denna veckan. Efter bla några varv med bussen, några raster och massor med bro öppningar broöppningar så ska det bli skönt att vara ledig igen. 
 
 
 
 
Ganska bra vecka detta. Man börjar med en lång dag och sen blir arbetsdagarna bara kortare och kortare för  varje dag som går. 
 
 


Mail från igår.

 Fick ett mail  igår angående min lunch. Det är svårt att smyga med något längre. Så det är bara att erkänna:  Jag köpte en onyttig pizza igår och tog med till jobbet och satt där och gottade mig innan jag skulle ut och köra buss.
Pizzab var god i alla fall.
 
 
 
Per:
 
Idag torsdagen den 12/7 mötte jag dig på Hamngatan med en pizzakartong i handen, vad blev det för pizzalunch? Det var väl en engångångsgrej eller har du slutat med hämtmaten från en "känd restarurang" i stan? Du rattade linje 62 den här dagen med ett rätt gött flin, brukar vara lunchpaus på Restad i vanliga fall men idag klämde du väl pizzan i Nordkroken? Du vet väl att ombyte förnöjer..

/pellebus(s)åkare
 
 


Lyckan har jag funnit för längesen!

 
 
Calle
Hej! Du verkar smått obeslutsam i ditt sparande. Den första frågan du bör besvara (själv) är vad du sparar till. Pengar i sig har inget egenvärde eller är nyckeln till lycka. Lyckan uppstår först då du uppnåt det du sökt. Det verkar dock som du bara för sakens skull just nu, och samtidigt tycker att det är jobbigt. Detta känns som ett destruktivt beteende.. det kanske är bättre att fokusera på att slösa lite varje månad istället? Pengarna som blir över blir i stället ditt "sparande" varje månad. Tänk på saken.. tack för en bra blogg!
 
 
Jag vet vad jag vill med mitt sparande. Det första jag  vill är att  fixa köket. Så har det varit länge och så är det fortfarande. Jag sparar ALDRIG pengar för sparandet skull. Jag sparar alltid pengar till något som jag vill ha. Problemet är att det är så mycket kvar och det hjälper liksom inte att jag lägger undan 12 000 varje månad. Det känns ändå för långt borta just nu. Jobbigt är det, men fixar jag detta så vet jag att det är värt allt slit och kämpande hur jobbigt detta än har känts.  
 
Den där LYCKAN som du pratar om den har jag hittat för många årsen så den letar jag inte efter längre.  Jag har ett jobb som jag trivs med, snälla goa vänner, underbara syskon och jag har tidigare förverkligat andra drömmar som jag har haft. Jag letar inte efter att lyckan jag ser bara till att jag behåller den.  Jag har ju ganska angenäma bekymmer om jag tex känner att jag vill vara skuldfri trots att jag NU kan spara 12 000 i månaden. Men jag har två drömmar som jag gärna vill fixa. Jag vill vara skuldfri och samtidigt ha ett nyrenoverat hem. Problemet är mest just nu att jag inte vet hur det ska gå till. Jag vet inte heller om jag egentligen orkar kämpa vidare för det är så mycket kvar att göra innan jag når målet.  Lycklig är jag oavsett, men jag vill få de bättre än vad jag har det nu trots att jag har de bra.  
 


Har frågor, men inga svar.

Jag sitter här mitt i natten och funderar över allt möjligt som har med mig och my life att göra. Det är såklart detta med sparande av pengar som jag funderar kring. Jobbigt är de och hur positiv jag än försöker vara, eller hur mycket jag än säger till mig själv att jag har varit duktig som hela tiden får loss nya pengar så är detta så sjukt jobbigt nu. Det känns inte bra och jag har så mycket kvar och allt känns bara så långt borta. Det känns lite som jag faktiskt har gett upp.
 
Jag har ju mina pengar kvar, men hur länge ska jag orka med att inte röra mina sparpengar? Hur länge ska jag orka lägga undan nya "friska" pengar 1-3 gånger i månaden som jag har gjort hela detta året? Hur ska jag kunna orka motivera mig till att bara fortsätta att kämpa mot mitt mål när det är så mycket kvar att spara? Jag har faktikst inga bra svar på nåt. Jag kan inte ens svara på om jag har gett upp eller ej. Jag lär inte finna några svar i natt så det är väl lika bra att gå och lägga sig. 
 
 
 
 
 


Lite skitprat.

Ganska kul detta videoklippet när man får höra Jonas karlsson och Peter Hedblom sitta och prata skit. Det ju liksom utan för ordinarie sändning och då släpper man loss lite mer. Ha ha, ganska kul att man ibland får se sånt här. 
 
 


Arbetslivet rullar vidare.

Jag har haft två långa arbetsdagar. Igår när jag kom hem var jag helt slut. Ganska lugn och bra körning sådär var det, men de har varit många timmar på jobbet dom två senaste dagarna. Arbetsliv kan man kalla detta.
På rasten igår hade jag tänkt springa bort till korvkiosken och köpa något, men vädrets makter stoppade mig. Regnet bara öste ner och jag kände inte för att gå in till stan i spöregn utan paraply. Tur att det finns en automat på jobbet där man kan handla diverse gosaker. Det blev en dricka och en "burgare" Allt gick på 19 kronor. Det är svårt att pruta på med gott samvete.
 
Bilder från igår
 
 
 
 


2012 07 10

 
 Upp och hoppa och iväg och jobba igen. Sova, äta jobba dom orden är dom enda just nu som går runt i min snurriga skalle. Det blir en lång dag detta också, men ändå lite kortare än igår. Man får slita  och vänta på sin semster. Dags att "tagga" till jobbet och titta i speglar, kolla avgångtider och allt annat som hör till.
 
 
 
 
Ha en bra dag !
 
 
 
 
 


Undra vad jag tänker på?

Jag satt här och kolla lite på gamla inlägg på min blogg. När jag fick se den här bilden så funderade jag på varför jag ser så orolig ut? Detta var typ 2010... Innan alla resor och de där så kan det vara något som hade med de att göra som gör att jag ser orolig ut? 
 
 


Lång och tuff dag !

Har haft en lång och tuff arbetsdag. Om det snurrade i huvudet tidigare så kan jag säga att nu är det som värsta karusellen eller nått. Detta var en riktigt lång dag och de kändes som om den aldrig skulle ta slut. Men allt har ju gått bra i alla fall. 
 
I morgon är det massor med jobb igen  och jag börjar ganska tidigt. Jag får ju sovmorgon, men inte mycket mer. Jag här bara hemma och vänder typ... 
 
 


2012 07 09

 
 


2012 07 08

Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Jag funderar redan nu på att krypa ner under täcket och jag kommer nog att snart göra de. 
 
Jag har grubblat en del under helgen så allt är liksom som vanligt. det som ändå känns väldigt bra det är att vad jag än tänker på så slutar de med att jag alltid kommer fram till samma sak. Jag vill bara spara och kämpa på nu och då gör jag de. Jag kan tänka på mycket annat så som resor och att olika större inköp av prylar och annat som jag tycker att jag behöver, men sen när man har tänkt färdigt så slutar de ändå med att jag kommer fram till att jag bara vill fortsätta att spara till min dröm. 
 
 Det finns ju människor som har skrivit att dom tycker att jag ska lägga av att spara pengar. Jag ska strunta i köket. Många tycker att jag ska låna pengar istället för att spara. En del fattar inte varför jag kämpar på när jag ändå har de så bra. Varför bry sig om renovering och lösa bolån? Många tycker att det är bortkastade pengar eftersom jag så sällan lagar mat. Allt detta bryr jag mig inte om och jag kommer aldrig att göra de heller.
 
Det som jag nu kämpar mot det är min grej, dröm och jag vill fixa detta. Det är viktigt för mig. Jag kan inte tänka mig något bättre än att bo i ett hem som jag trivs med till 100 procent och samtidigt inte behöva fundera så mycket över pengar och ekonomi. Jag har tänkt så länge på detta och räknat så många gånger. När jag ser resultatet av hur hela min situation ser ut när allt är fixat så kan jag lätt säga att det är värt allt slit. Visst är de sjukt jobbigt, men så är det väl alltid när man vill göra en stor förändring mot det bättre? Man får ofta jobba tufft liksom.. 
 
Jag vet inte exakt hur jag ska göra för att klara av att fixa allt, men det känns som att sparar man bara pengar så man har cash så löser det andra sig. Det är långt kvar, men det försöker jag inte tänka på. Det som gäller just nu är att jag vill kämpa vidare och då gör jag de. Hur det sen blir med allt det får man ju se. Jag hoppas såklart att jag en dag når min dröm. Drömmer man om något så vill man ju alltid fixa de.
 


Har fått ganska ont.

Jag var ute tidigare på en riktigt lång promenad. Jag trampade på rätt bra och fort. Jag gick Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron. Det varvet är ju på en bra bit över milen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har inte gått sådär på länge och nu märks de. Jag har en stor blåsa under min ena fot och jag har väldigt ont i benen. I största allmänhet är jag ganska trött. Jag gick väl lite för långt och kanske pressade på lite väl tufft? Men jag hoppas nu att det blir lite mer av promenader och träning och sånt. Jag har varit lite slö ett tag med de mesta ju. Jag har väl rört mig, men inte riktigt på samma sätt som idag. 
 


All Summer Long går hela sommaren kort.

 När de är sommar så "dammar" jag alltid av denna låten. All Summer Long med  Kid Rock. Det kommer nya sommarplågor varje år och dom kan ju vara bra, men detta är den låt som jag ändå alltid spelar mest tror jag varje sommar. Jag gillar den jättemycket. Här sjunger Kid Rock lite på Sweet Home Alabama mitt upp i alltihop också. Coolt liksom..
 
 
 
 


Har varit ute lite i regnet.

Det har kommit tråkväder igen. jag tog mig ut i regnet för att hämta lite kvällsmat.
 
 
Jäklar vad trött jag är och eftersom jag känner efter extar mycket så blir man väl tröttare för de också?


Det blev bubbel hemma bara.

 
 
 


Bubbel och fisk!

Helgen har börjat och man är ledig som fan ! Jag öppnade en flaska "bubbel" och käkar lite go fisk.
Helgen är här. Nu får man vara ledig. Det har varit full rulle hela veckan med ganska mycket jobb. Inte helt fel att unna sig lite av livets goda nu då. 
 
 
 


Ledig igen - YES !

Då var man ledig igen. Det är ju två dagar jag är ledig, men man kan nog säga tre egentligen. Jag är hemma nu till klockan 14:00. Jag ska vara ledig till måndag. Jag börjar då jobba klockan 13:00. Skönt med sovmorgon efter ledig helg. Blir väl nästan tre dagar då. Ledig fredag  klockan 14:00 - 13:00 måndag.
 
 
Känns bra de där på något sätt.Speciellt efter dessa två  dagar där det har varit bra fart på mig. Riktigt POWER DANNE liksom... 
 
 


2012 07 06

I dag är de fredag. Jag jobbar på. jag kämpar och sliter och leker KURRAGÖMMA.
 
Rätt avspänt jobb man har när man har tid med sånt här. 
 
Ha en bra dag !
 


Pizza ikväll.

Jäklar va hungrig jag var! Jag har precis käkat en pizza och jag åt upp den hur snabbt som helst.
 
 
 
 
Man bara slappar, köper mat ute och njuter av att det är sommar och sol. Fast det är klart man känner sig också ganska slö, men det är inte förbjudet att vara de.
 
 


Långa soliga dagar.

Har haft en lång dag med mycket jobb, men det har varit ganska bra fart på mig idag. Jag har annars varit lite trött och allmänt slö under denna veckan. Kändes därför väldigt bra idag när jag för första gången på länge kände mig pigg. Pigg trots tidigt morgon, värme, lång arbetsdag och evig längtan till semester. Men det går ju bra att jobba på också.
 
 


Trött och tom.

Man får bita ihop nu. Det känns verkligen att man behöver semester. Bara får vara ledig liksom. Det är ett tag kvar, men jag har börjat nedräkningen. 
 
 
 
Man gör lite små misstag ibland. Inget allvarligt, men man känner liksom att skallen inte riktigt hänger med i alla svängar. Den behöver vila (skallen också) Jag känner mig ganska trött och tom. Tur att det är ganska lugnt att köra buss iallafall. 
 
Fisk med citronsås.. 
 
 


2012 07 04

Godmorgon !
 
Då var man uppe igen. Kämpa på med jobb är de som gäller. jag har sovit ganska bra, men jag somnade lite försent. Känns då såklart lite tufft att kliva upp. 
 
Hoppas det blir en fin dag ! 
 
 
 
 


Alex Saidac - Stay In This Moment!

 


Man tar vad man har.

Jag kollade igenon kylen och det enda jag egentligen hittar är två ägg. jag hade lite bröd som funkar att rosta. "Man tar vad man har" Rostat bröd och stekt ägg. Sunshine up ...
 
 
 
 
 
 
 


APOLLO 13

Det verkar som jag har "snöat in" lite på filmer som handlar om verkliga händelser. I går kollade jag filmen TRETTON DAGAR och nu i kväll kollade jag APOLLO 13. Rotade lite bland alla DVD filmer och man hittar allt möjligt som jag inte har sett på år och dar.
 
 
 
 
 


En som sticks och några fårskallar.

Ibland får man se upp för fårskallar och någon som sticks.
 
DAGENS MÖTEN...
 
 
 


En dag och tre kvar

Hemma är jag efter en ganska lång arbetsdag. Lite lagom tuff sådär. De tuffa är som vanligt att man måste upp tidigt och sen har man ändå en lång dag framför mig. 
 
Nu har man gjort en dag och då betyder de att det bara är tre kvar innan man får ledigt igen. Det går liksom alltid åt rätt håll. 
 
 
 
 


2012 07 03

Dags att jobba igen då. Upp tidigt och det blir till att kämpa på. Jag har en lång dag framför mig, men ändå kommer jag hem ganska tidigt så det låter lite konstigt. Dags att "tagga" till jobbet och väl där kan man ju fundera på om det ska regna eller bli solsken idag.
 
Ha en bra dag 
 
 
 


Nu ska jag sova.

Då har de blivit dags att krypa till sängs igen. Jag har nytvättade lakan och riktigt trött är jag så jag borde sova gott i natt. Det har varit en lugn ledig dag.
 
 
Får se hur veckan blir. Man vet aldrig längre. Jag trodde ju att det skulle bli en tuff helg, den var ju hur lugn som helst. Jag gissade att den förra förmiddags veckan skulle bli lugn, den var ganska tuff. Nu vågar jag inte säga nåt. Man får se helst enkelt.
 
Jobbet kan vara tufft ibland, men det är ju egentligen inte så långt kvar till semster. Min fritid är alltid lugn nuförtiden för jag har ju inte så mycket att stå i. Det känns ganska bra på nåt sätt. Man har de bra, mår bra  och det är lugnt (för de mesta)
 
 


Underbara minnen!

 
 
 
 
 
 
 
 
Sittar här och blickar tillbaka lite. Detta var två underbara resor som jag gjorde förra året. Riktigt kul !!
I år lär de inte bli något. jag tänker ibland att jag ska ta mig i väg och sen kommma hem och fortsätta kämpa på med sparandet, men det känns bättre att vänta till  nästa år. Då har jag ju fått loss  över 100 000 kronor. Då blir de nog ut i världen igen. Jag hoppas de iallafall.
 
 


Thirteen Days

Jag har slappat i massagestolen och kollat lite film. Jag tittade lite i bokhyllen där jag inte har så mycket böcker, men en och annan DVD-film. DVD-filmer är ju annars lite som böcker. Man köper en, använder den en gång och sen har man egentligen ingen nytta av den.
 
Men det kanske inte är riktigt sant. Jag sitter allt här kollar mina DVD -filmer ibland. Jag tycker det är ett bra tidsfördriv och nu regnar de ju bara så då kan de ju också vara lite mysigt att bara sitta här och kolla film.
 
Vad blev de för film idag då?
TRETTON DAGAR
 
Handlar om de kärnvapenkrig som var så nära att bryta ut mellan USA och dåvarande Sovjetunionen. 1962 var Sovjet på väg att placera raketer på Kuba. 
 


2012 07 02

Tjena !
 
Skönt att börja denna veckan med en ledig dag. Jag har inte något direkt att göra så det blir mest slappa och ha de bra. Jag var ute lite. Jag handlade  lite och sen har jag ju såklart hämtat mat.
 
 
 
 
 
 
Det blir nog en bra måndag. Det enda jag funderar på är hur jag ska orka ta mig upp sådär tidigt i morgon. Vänder ju på arbetstiderna liksom. Men har man inte större bekymmer än så ska man vara nöjd. 
 
Ha en bra dag !
 
 


Denna söndag !

Det har varit en innehållsrik söndag. Soligt, lite regn, massor med regn och sol igen. Varmt så man lätt kan gå i kortbyxor sen blev det helt plötsligt lite för kallt för att gå i dom korta byxorna som jag idag valde att göra. 
 
Spanien vinner EM i fotboll och man kan konstatera att Sverige gör ett ganska bra EM i friidrott. 
 
Hela helgen har för min del varit hur lugn som helst. Dessa två dagar med jobb har varit dom lugnaste på hela veckan. Känns rätt skönt att avsluta veckan så. I morgon får jag en ledig dag och sen ska man upp tidigt igen. jag ska upp samma tid som jag kom hem igår. Snacka om att vända upp och ner på när man är vaken och när man sover, men såhär är mitt jobb.
 


2012 07 01

Hej !
 
Hoppas allt är bra med er. Jag vänder lite på dygnet. sover länge under dagen. Nu är det snart dags för mer arbete. Äta sova och jobba. Vad mer gör jag just nu egentligen. Känns som jag kommer att känna såhär tills det är semester. Snart ska jag ta mig upp och"tagga" i väg. 
 
 


Lugnt..

Hade nog de lugnaste arbetspasset på hela denna veckan. Jag körde i 90 minuter sen hade jag  en rast på 30 minuter. Sen kör jag ytterliggare 90 minuter och har en rast på 90 minuter. Det fortsätter med att jag kör 30 minuter och sen rast igen. Lugnare kväll kan man inte ha..
Sen ska man då dra igång nattens övning. Nattbuss på en lördag och alla har fått lön denna veckan typ..
Borde inte vara lika lugnt då. Men faktum är att det var ännu lugnare än under kvällen.
 
Sista turen från Trollhättan (02:15) då hade jag full buss, men fortfarande hur lugnt som helst. Hela kvällen och  natten har inte varit något annat än lugn. Rena semstern att köra buss har de varit.
 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE