Måndag ❤️

Skön ledig dag har jag haft men samtidigt har jag känt mig ganska trött. Helgens arbete var ju ganska tufft och då tar det väl en hel måndag att bli människa igen.
 
Jag försöker slappa mycket och bara ta det lugnt. Det hjälper ganska bra. Jag funderar såklart för mycket på allt jag gör med min privatekonomi  Men jag tänker inte släppa greppet förrän allt är klart. Det får vara värt allt sparande, grubblande och "huvudkli" kring sånt man måste ha, nämligen pengar.
 
Jag har idag också kollat lite på hur jag jobbar ända fram till min semester i sommar. Jag har ganska många veckor nu till den där jag typ jobbar 4 dagar i veckan och är ledig 3. Rätt skönt på ett sätt, men det finns ju veckor där jag är över 12 timmar på jobbet under flera dagar på en och samma vecka. Mindre skönt om man säger så.
 
Jag vet egentligen inte vad jag föredrar: Jobba som fasen när man ändå är på jobbet för att sedan få någon dag extra ledigt per vecka? Eller jobba mer normalt och bara vara ledig 2 dagar per vecka? Det spelar kanske ingen roll? Jag tror aldrig jag kommer att veta vad som är det bästa hur mycket jag än funderar på den saken. Det bästa är kanske att det just inte är så regelbundet? Det kanske just är variationen av arbetstider som är det bästa för min del? Mer ikväll ska jag iallafall inte fundera  kring detta. Nu ska jag bara sova.
 


Dags att deklarera.

 
Jag fick min deklaration idag. Är ni bra på att deklarera? Jag menar då om ni är bra på att hitta saker som man kan få avdrag för i deklarationen. Själv är jag ganska dålig på att bry mig. Jag har inte så mcyket koll på vad man kan få avdrag för. Jag borde kanske sätta mig in i det lite bättre. När jag får hem min deklaration så "skummar" jag igenom den. Kollar lite hur mycket jag har tjänat och vad jag får tillbaka. Sen deklarerar jag liksom. 
 
Denna gången såg det ganska bra ut. Inkomsten för ett helt år var betydligt bättre nu än året innan. Jag får också tillbaka ganska mycket pengar. Jag tror att jag är nöjd, fast jag bryr mig inte så mycket. Jag är nöjd att jag får tillbaka på skatten istället för tvärtom (restskatt) liksom.
 
 


Min ekonomiska dröm.

Jag kämpar på med min ekonomiska dröm. Man kan säga att jag i helgen liksom har tryggat framtiden. Dom sista pengarna  drog jag in i helgen. Jag satte dom på "framtidskontot"  Pengarna investeras vidare och dom kommer att stiga i värde så länge jag inte rör dom. Alltså har jag inte nytta av dom just nu, men kanske får jag det om några år.
 
Jag tänker ju med detta att det kan komma en tid för mig där jag kanske helt enkelt behöver ha extra pengar, men jag kanske av olika orsaker inte kan dra i och tjäna dom pengar som jag kanske då behöver. Att få känna den tryggheten att om något händer är ju värt en hel del för mig. Förut har jag inte riktigt känt mig trygg med allt, men nu gör jag det. Det finns mycket på kan påverka min ekonomi och själva "smällen" kan bli ganska kraftig om man inte har en tanke på att saker och ting faktiskt kan hända. Jag vill inte hamna i en situtaion där jag mår dåligt pga att jag har för lite pengar. Om något händer ( det kan vara vad som helst av allt som kan påverka ekonomin på ett negativt sätt) då går liksom det system jag nu har byggt upp in och hjälper mig. 
 
Det jag har kvar att göra är att bli stabil ekonomiskt just nu. Jag vill liksom mer ha en situtation där jag inte behöver bry mig så mycket om pengar i min vardag.  Jag vet hur mycket mer pengar jag behöver spara innan jag känner mig nöjd och klar med detta. Det är ju bara att köra på i några månader till, sen har jag förverkligat min dröm. Jag har det väl egentligen bra nu ocskå, men lite bättre kan jag få det. Det tar förmodligen bara några månader och sen är jag precis där jag vill vara ekonomiskt. Jag blir det direkt när jag är färdig och sen jkommer det att vara bra resten av livet. 
 
Ibland tänker jag att det kanske inte är värt att bry sig så mycket om detta. Men det jag vill göra med min privatekonomi har jag ju tänkt  mycket och  länge på, så det är ju inget som man bara släpper från en dag till en annan och sen bryr man sig inte mer. Om jag däremot gör de jag känner är värt att göra nu, då kan jag ju sen bara  från en dag till en annan  sluta att bry mig så mycket om pengar som jag idag gör. 
 
 
 
Hur jag än i framtiden gör så kommer det inte att vara värt att ens försöka  mer för att få det ännu bättre ekonomiskt. Jag är liksom nöjd sen och det har jag bara bestämt mig för att jag ska vara. 
 
 


American Authors - Best Day of My Life

 
 


.

 
 
 
 
 
 
 
 


Söndagens bilder.

Helgens arbete är nu över.  Nu är jag såklart väldigt trött och också ganska mörbultad i hela kroppen.
Skönt att  man nu är ledig en dag innan man ska jobba igen. Det är också trätt skönt att jag nästa vecka bara jobbar tre dagar och kan ta sovmorgon varje dag.
 
 
Dagens bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 


Underbar matrast ute!

Hemma igen efter en ganska lång arbetsdag. Det kändes lite tuffare än vad jag först trodde att det skulle bli. Fick bita ihop lite ibland och bara köra på.
 
Fint väder har det varit och jag passade idag på när jag hade matrast att sitta ute, nere vid vattnet och käka lite. Det var en underbar känsla. Varför gör jag inte det oftare? 
 
 
 
 
I morgon ska jag köra igen. Samma tid fast egentligen en timme tidigare. Man ska ju dra fram kliockan en timme. Går tiden snabbare nu eller känns det likadant? 
 
Jag har nu varit hemma i ca 2 timmar. Jag försöker varva ner lite genom att sitta i massagestolen och kolla lite film.
 


fördubblas 27 m.

Tänk på att köra försiktigt. 
 
 
 
 
 


Lördag ❤

 


Full fart!

 


Jobb och lite annat.

Jag har haft en dag av arbete igen. Denna veckan har jag mycket jobb ju. Fast redan nästa vecka börjar en ganska lång period igen där jag har många ganska behgliga veckor av arbete.
 
Mitt schema kan ibland vara tufft och jobbigt med långa dagar som kan kännas rätt ordentligt i kroppen när man kommer hem. Upp tidigt, lång dag av arbete och sen måste man när man kommer hem gå lägga sig ganska tidigt för att orka upp till nästa arbetsdag som ser likadan ut som den dag man precis hade. Men så är det långt ifrån alltid. Ibland är det ganska "soft" också och när nu några behagliga veckor väntar med max 4 dagar av arbete i veckan och mycket sammanhängande ledighet när väl ledigheten faller in. 
 
 Mitt sparande av pengar till min lilla dröm går bra. Träningen känns bra och jag kör regelbundet. När det gäller maten så har jag denna veckan varit jätteduktig. Jag väljer det som är lite nyttigare före det jag kanske egentligen är mer sugen på. 
 
 


Onsdag ❤️

Klockan närmar sig midnatt. Jag har under kvällen kollat mycket på TV samtidigt som jag har suttit mycket i massagestolen. 
 
Tidigare i dag har jag fått gjort ganska mycket. Det är ju min enda ledig dag denna veckan och typiskt nog så passar jag på att försöka göra massor av ärenden och vardagliga saker för att kanske sen få lite ro i kroppen, eller nåt. Jag var tex i djuraffären och köpte lite foder och någon leksak till Mimmi. Nu är tex den stressen borta som jag har känt i några dagar över att jag måste köpa hem mer foder innan det tar slut. 
 
Jag mår ganska bra nu igen efter att ha haft några dagar där jag har känt mig lite sjuk och dålig. Jag har den senste tiden dragit in mycket extra pengar utöver den vanliga lönen som jag har. Jag bränner i princip alla de pengar som överskrider min planerade budget. Det är ju bara extra pengar och den dröm jag har och som jag ska fixa med min ekonomi, den fixar jag ju under 2014 iallafall. När jag vet att jag gör det så känner jag att mer behöver jag liskom inte göra när det gäller sparandet av pengar. Det som blir över unnar jag mig för. Skumpa och kläder går väl mest mina extra pengar till just nu. På ett sätt lever jag redan nu med en privatekonomi som jag har drömt om i flera år.  Skillanden sen blir bara att jag får den privatekonomi som jag har drömt om även utan att dra in extra pengar som jag nu har lyckats göra tex denan månaden. Om jag ändå drar  in extra pengar när min dröm är förverkligad då har jag både den privatekonomi som jag har drömt om, och extra mycket "cash" som jag kan lyxa till det med.
 
 
 
 
 
 
 


Kickstart - Avsnitt 2

 
 
 


Våffeldagen!

Idag är det visst våffeldagen. 
 
 
 
 


Hasselhoff!

Kollade på Hasselhoff precis. Jag tittade nog mest bara för att Jan-Ove Waldner var med i detta avsnittet.
 
 
 


Måndag ❤️

Jag har haft en ganska vanlig dag kan man nog säga. Upp tidigt på morgonen och iväg för att jobba. Efter en helt vanlig arbetsdag så körde jag ett vanligt träningspass. Kändes ganska bra denna gången. 
 
 
Bra att jag körde på efter arbetet istället för att bara sitta hemma och fundera på hur trött jag faktiskt är. 
Även om man kanske inte orkar så mycket som jag skulle vilja göra så är det skönt att känna lite på grejerna så man liksom håller kvar den fart i kroppen som jag ändå nu har. 
 
Just nu är jag såklart ganska trött. Man blir sliten när man kliver upp klockan 03:45. Imorgon ska man upp så tidigt igen, men sen vänder det och jag har sovmorgon resten av veckan. 
 
Idag lagade jag min egen mat. Jag försöker som tidigare att äta mer fisk och kyckling och inte så mycket griskött. Då gör jag ju som min doktor (Mouna) säger och för mig känns det viktigt. Jag vill kunna visa Mouna när jag träffar henne om några månader att jag har följt hennes rekomendationer. Jag slarvar lite ibland. Sanningen ska ju alltid fram. På helgerna lyckas jag inte riktigt äta de jag borde och har fått råd om. Då kan det tex bli någon fika för mycket.
 
 
 
Jag ska försöka bli bättre på att avstå tex allt detta "socker". Jag är ju medveten om att jag slarvar, speciellt under helgerna. Vet jag om mina fel, och tycker själv att detta inte är bra så är ju chansen iallafall större att jag bättrar mig. Men sen ska man väl unna sig ibland också??? 
 
 


Söndag ❤️

Jag har varit ganska trött hela dagen. Lite sjuk och dålig har jag okså känt mig. Det har blivit mycket sova eller sitta i massagestolen och kolla på någon DVD.
 
 
Blir det för tråkigt kan man ju alltid byta massagestol och TV till skrivbordet och slösurf vid datorn. Man kan då tex kolla vad folk berättar om på Facebook. Eller så kan man ju alltid kolla Twitter där Cicci Wallin tror jag är den som twittra mest av alla som jag följer. Jag fattar inte hur hon kan komma på så mycket att skriva om just där på twitter. Fast sitter man där så mycket som hon verkar göra så är det kanske inte så konstigt. Idag  har jag också tagit en promenad uppe på Näverdraget (mitt bardomshem ligger där) Jag och farsan promenerade runt lite där uppe i skogarna, ca 5 kilometer utanför Vänersborg. 
 
Jag har haft en ganska avslappnad dag. Jag har varit trött och känt mig lite krasslig, men det har varit skönt att man inte har haft något direkt att göra. Ibland har man dagar där man inte behöver bry sig liksom.  Man har bara softat och i morgon kör man hårt igen med jobb och mycket mer.
 
 


Före maten bild!

 
 
 


Lördagens gym kändes...?

 
Det blev lite gym nu denna förmiddag också. Fick mest kämpa idag. Det tog emot att träna men jag vet ju att det liksom upp och ner. Vissa dagar är man mer sugen och mer taggad. Andra dagar  (som idag) tar det mest emot och hur man än försöker så svarar liksom inte kroppen alls. Glad, nöjd och mår bra gör jag iallafall.
 
 
 
 
 


Fredag ❤️ (IIII)---------(IIII)

Skönt att träna lite nu på förmiddagen. Jag har ju jobbat som fan denna veckan och inte haft tid eller ork att göra något annat och därför kändes det extra bra att vara på Sporlife igen. 
 
 
 
Senare i eftermiddag ska jag göra en synundersökning och då blir det ju såklart också nya glasögon. Ska försöka välja något bland alla hundrtals bågar som finns. Där har jag alltid haft riktigt jävla beslutsångest. Jag vet aldrig vad jag vill ha eller vad som ska passa just mig. Nu använder jag ju inte glasögon så mycket men man vill ju ha något som man själv trivs med ändå. 
 
Nu får det bli mat. Fisk såklart... 
 
 


Kickstart!

Har kollat första delen av  KICKSTART. Några modebloggare ska komma i sitt livs form.  Jag tänkte först att jag inte skulle kolla detta programmet. Tänkte  att det nog inte är så bra. Men jag vill ge det en chans iallafall. Jag måste ju kolla för att veta om detta är en serie som jag vill se alla avsnitt som kommer att visas liksom...
 
 
 
 


Nu är det helg!

Skönt att man nu är ledig i tre dagar efter att ha jobbat mycket en period. Allt känns bra. Jag är otroligt glad och mår väldigt bra!! Nu ska jag bara välja om jag ska dricka grön mjölk eller grön öl. Svåra beslut ställs man ibland inför här i livet.
 
 
Helgen för min del börjar iallafall nu. YES!!!
 
 


.

 
 


ITTF LEGENDS TOUR

 

ITTF LEGENDS TOUR from Visible SPRL on Vimeo.Nicke Lurig - Ping Pång Sång.Tänker på sånt som har varit.

 
Jag har under en ganska lång tid nu grubblat och tänkt på mycket av sånt som har varit. En del saker gör mig ibland ledsen och kanske också förbannad. Jobbigt kan det ju då kännas såklart  och man ska ju inte tänka för mycket på sånt som varit. Det känns ju som det måste vara bättre att blicka framåt liksom.
 
Men jag tycker det är svårt att inte fundera över sånt som har varit. Jag fastnar lätt i någon negativ tanke och sen växer den tanken sig starkare ju mer man funderar kring den. Det är lätt att hamna i en ond cirkel men man gör ju säkert bäst i att försöka komma ur vissa tankar, vad det än må vara som man inte mår bra av.
 
Jag har först nu de senaste dagarna  börjat släppa vissa saker som jag länge har gått och tänkt på som har gjort mig både arg, sårad och ledsen.  Jag måste nu bara vänja mig vid tanken på att jag inte ska grubbla för mycket på sånt som har varit och vad jag borde gjort annorlunda. Det viktiga i livet är ju att man mår bra och ska jag grubbla och tänka mycket så ska jag ju fundera över sånt som får mig att må bättre och bättre, inte tvärtom. Man kanske egentligen mår bäst av att inte tänka alls, men då är jag nog inte mig själv så jag väljer  ändå att grubbla vidare. Ibland vet man inte vad man mår bra av och vad man mår dåligt av. Men jag gör nog bäst i att försöka tänka på sånt som komma skall och älta sånt som har varit.
 
 


Helgen är över.

Helgen är snart över och jag ska snart gå och lägga mig. Jag har haft en bra söndag. Nästa vecka börjar en tuff arbetsvecka. Jag ska befinna mig över 12 timmar på jobbet under de första tre dagarna och på torsdag är jag över tio timar på jobbet. Sen får jag helg och ledigt i tre dagar.
 
Någon träning kommer jag inte att orka med nu under  fyra dagar. Jag får köra hårt när jag blir ledig igen. Jag hinner knapp och orkar inte köra hårt både med jobb och träning samtidigt. Om jag kämpar ordentligt med mig själv så kan jag teoretiskt sett träna också, men kör jag minst tre pass i slutet av nästa vecka så är jag nöjd ändå, men under allt jobbande då skiter jag att träna.
 
Problem med bloggen.
Min blogg krånglar lite och har gjort så hela helgen. Den segar liksom när jag ska publicera mina inlägg och ibland förvinner allt jag har skrivit helt. Ibland kan jag inte spara det jag har ändrat och jag vet fan inte äbn varför det är så!  Hoppas det snart rättas till för man blir bara så jävla irriterad när det inte funkar som det ska.
 
Nu ska jag snart sova 
 
 


Ganska nöjd.

Några extra tusenlappar har kommit in och jag får vara nöjd de jag har fått in. Jag ska snart göra en synundersökning och köpa nya glasögon och då passar det ju bra att man får in pengar så det täcker den kostnaden.
 
 Så mycket mer extra tror jag inte att jag kommer att kunna lossa på denna gången. Men jag är ganska nöjd ändå. 
 


Bra och bättre.

Tjena!
Jag har en lugn söndag. Jag känner mig fortfarande nöjd över att jag klarade av att gå bort till gymmet och träna klockan fyra på morgonen. Nu kan jag liksom släppa den tanken på att jag inte orkar fixa det. Nu har jag ju fixa det också och träningen då kändes ju även bra.
 
Idag ska jag ut med farsan på en tur. Han lovade att bjuda på middag ute någonstans. Det är ju bara att tacka och ta emot. Jag har gått här hemma och småplockat med lite vardagligt "trökgöra" (om man nu kan göra något vardagligt på en söndag)
 
Jag håller på med mina pengar. Pengar, pengar och pengar!  Pengar måste man ha.  Några tusenlappar extra har trillat in  nu under helgen och när denna dagen är slut så vet jag hur mycket extra jag har lyckats tjäna . Äntligen händer det lite som tar mig snabbare framåt mot den dröm jag har med min privatekonomi. Allt går bra med den grejen. Det gör det för att jag är väl förberedd, noga och har tålamod. Nu får jag lite extra lön för allt mitt grubblande och tänkande kring min privatekonomi. Det känns väldigt bra nu, och bättre kommer det att bli.
 
 
 


Morning Workout!

 
Efter natten arbete blev det gym. Körde ett pass på ca 90 minuter ocj jag var inne genom dörrarna på Sporlife 04:00. Helt sjukt och mänskligt är det inte, men det kändes riktigt coolt att jag fick ha hela gymmet helt för mig själv! 
 
 
 
Passet kändes bra och jag körde på lika bra som jag den senaste tiden har gjort. 
 
 


Nu kör vi!

Efter detta nattpass så ska jag nu göra det som jag har tänkt på så länge att jag ska göra men aldrig har orkat göra. Jag ska ta mig bort til gymmet mellan och jag kommer att vara ombytt och klar till kl 04:15. 
 
 
 
 
 
Nu kör vi! Jag vet att det låter helt sjukt. Jag borde ju gå och lägga mig för jag har ju varit uppe sen kl 08:00 igår. men ska jag någon gång klara att ta mig bort till gymmet tidigare än vad jag någonsin gjort förut då får jag göra det nu. Jag vill inte skjuta detta på framtiden längre.
 
 
 


Dags att tagga igång!

 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 
 
 
 
 


Tänkte skriva om fisk och gott bröd men....

 
 
Jävla skit!!! Jag hade skrivit ett inlägg om fisk och färskt bröd och sen raderades hela inlägget !!!!  Nu orkar jag inte skriva om detta  utan jag säger bara att jag har ätit en riktigt god fisk till lunch.
 
 


Fredag ❤️ (IIII)---------(IIII)

 
 


Känns bra nu.

Har varit och tränat lite nu på morgonen. Denna veckan har mina pass varit bra. Jag har haft bra fokus och jag har tränat förhållandevis ganska hårt. Kroppen svarar bra och jag har inga problem med att orka med att göra de som jag har planerat innan. 
 
 
Det känns skönt att man är igång bra med detta. Man mår ju så mycket bättre när allt känns bra i kroppen liskom. Nu ska man bara hålla detta också. Det är bara att köra på!!!
 
 


Onsdag :)

 Jag hart mina softa dagar. Idag har jag mest gått runt och egentligen har jag inte gjort någonting . Jag njuter  fina vädret. Jag kanske handlar något som jag bär hem, efter att jag varit ute och käkat lunch. Jag känner mig helt avspänd och mår också ganska bra. Hoppas ni gör det också.
 
Jag tänker mycket  min ekonomi. Jag tänker på allt jag ska göra för att få min privatekonomi som jag vill ha den. Denna veckan väntar jag på att jag kanske ska få in lite extra pengar. En "bonus" på dom pengar som jag hittills har fått ihop. Hur mycket vet jag inte, men oavsett om det handlar om några tusenlappar av ensiffrigt belopp, eller tusenlappar av tvåsiffrigt belopp så tar det mig ju närmar och snabbare mot dom mål jag har med min privatekonomi. Jag vågar inte förvänta mig något redan nu, jag kan bara hoppas på att "bonusen" som snart kommer att trilla in är på hur mycket som helst. Helst på så mycket så jag når mitt mål redan denna veckan, men det vore dumt att tro att det kommer att hända. Jag utgår ifrån 0 kronor in i bonus (även om jag vet att det inte blir så) för då blir jag inte besviken om bonusen inte räcker för att förevrliga min dröm denna veckan.
 
Det är bara att fortsätta att softa runt som jag nu gör och sätta in pengar på "drömkontot". Mycket känns väldigt bra och lite bättre kommer det att bli. Jasg har det allt väldigt bra och det är lätt att man glömmer det när man kämpar på för att få det ännu bättre. 
 
 
 
 
 
 
 


Voice of Table Tennis 2.0

)


Timo Boll VS Robot.

)
http://www.kuka-timoboll.com/en/home/


Formen är påväg

Bra fart på mig på morgonens träning. Jag gick in och bara körde och kroppen svarade riktigt bra. Formen och den där sköna känslan av att man tränar mycket är påväg att sätta sig riktigt ordentligt. YES!!  
 
 
 
 


Godnatt

 
 
 
.


Kort beskrivning av min arbetsdag.

Ganska tufft pass hade jag att köra idag. Iallafall första halvan var riktigt jobbig. Men efter rast blev det bara väldigt lugnt och då var det lätt att bara glömma hur första delen hade varit.
 
Nu blir det skönt med någon dag ledigt för att sen börja på onsdag eftermiddag igen. Hej då jobbet, vi ses snart igen. 
 
 
 
 


Måndag!

 
 


.

 


Sitter mest på min rumpa.

Nu har man arbetat klart för denna helgen. Jag funderar lite på hur jag föredrar att jobba. Jag har tidigare sagt att det är ganska tråkigt att jobba helgen. Men det finns ju nästan inga andra så lugna pass, som just många av dom som jag kör under helgen är. Det är ju egentligen inte så tråkigt då, för jag vill ju ha lugna bra pass liksom.
 
Det finns vardagar som man bara hatar att köra, fast då är det ju skönt när den lediga helgen kommer efter kanske en hel vecka av mycket jobb.  Sen är det ju så att jag kan nog tänka mig att köra många långa pass under en vecka om jag sen har en ledig helg. 
 
Vilket jag föredrar vet jag egentligen inte. Det är ju bara att jobba på. Har man haft några lediga dagar på rad då får man räkna med att sen få jobba på. Jobbar man på mycket under en period då kommer sen några sköna lediga dagar i nästa "period". Når jag sitter såhär och grubblar över detta så kan jag nog säga att det egentligen inte spelar så stor roll hur jag jobbar på, mycket eller lite  i olika perioder. Jag måste ju jobba och mycket mer än heltid blir det aldrig ändå. 
 
Avslutar med några bilder från idag och konstaterar samtidigt att jag har haft en lugn jobbhelg, mycket sol, tidiga mornar,arbetstid på 8 timmar och 39 minuter per dag och jag har mest suttit på min rumpa hela helgen.
 
 
 
 
 
 


2014 03 09

Godmorgon.
 
Snart dags att "tagga" till jobbet igen. Eftersom gårdagen var ganska lugn så lär nog denna söndag bli det också. Om man kör en söndag och inget speciellt händer i denna stan då kan man med ganska stor säkerhet säga att det blir en ganska lugn arbetsdag. 
 
 
 
Jag somnade tidig igår. Jag brydde mig inte ens om att kolla vem som skulle vinna Melodifestivalen. Man får ju ändå reda på det så fort man vaknar. Jag hoppades ju faktiskt lite att Sanna Nielsen skulle ta det, men jag trodde nog mer på  Ace Wilder. 
 
 
 
 


Lördag.

                         
 
Ganska lugnt att köra idag. Fint väder har det också varit. Det enda som kändes tufft idag var ju när jag skulle gå upp ur sängen klockan 05:00. Jag vaknade såklart tidigare och kunde inte somna om. Lite tufft där, men jag ska väl inte gnälla. Jag har ju varit ledig i 3 dagar, idag hade jag ett ganska lugnt pass att köra och imorgon kan jag gå upp 2 timmar senare än vad jag gjorde i morse. Det lär nog bli ett ganska lugnt pass imorgon också och sen har jag ju också sovmorgon hela nästa vecka. 
 
 
 
 
 


Fredag ❤️ Slappa

Regnet öser ner utanför mitt fönster. Just nu tar jag det ganska lugnt. Det blir mest slappa resten av kvällen. Jag har mycket jobb i helgen. Jag har fått en hel del gjort idag. Men nu får det bli slappa med mys och sånt som hör till.  Fredag och slappa i massagestolen. Känns som en bra fortsättning på denna fredag❤️
 
 
 
Ha en trevlig kväll med mycket mys 
 
 
 
 
 


2 Blyga Läppar - Världens Bästa TjejLunchtime!

 Nu ska jag gå ut och hämta lite mat. Idag får det bli fisk. Fångad och kokt. 
 
 
 
 


Kalinikos Kreanga vs Jens Lundqvist.2014 03 07

Godmorgon 
 
Dags att ta tag i mera städ. Kul att det är fredag och att man är helt ledig idag också. Jag har varit uppe ganska länge, men jag har mest suttit här framför datorn och kollat lite på allt möjligt.
 
Annars är allt som vanligt. Jag tar lite dagarna som dom kommer. Det känns mest "soft". Jag har inga större planer den närmaste framtiden. Jag väntar mest på att jag ska sätta min ekonomiska dröm som jag har haft i flera år. Jag kan inte göra så mycket mer med det där än att bara vänta och låta dagarna gå. 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 


2014 03 06

Hej 
 
Hoppas att ni har haft en bra dag hittills. Jag har städat och fixat med annan vardaglig "trökgöra" hela dagen. Det finns väl lite kvar att göra när det gäller städningen men jag grejar mer imorgon. 
 
Det är såklart skönt att bara vara ledig och "softa" runt. De finns många olika TV-program ikväll som jag jag vill se. Allt som jag tycker är intressant att kolla på verkar sändas på torsdagar. Bra att man kan kolla dom på datorn i efterhand.  Ibland stöter man på något som kan vara ganska intressant när man kollar runt lite bland olika radioprogram också. 
 
Denna  dokumentären gav mig många sk tankeställare och jag tänkte tex återigen på hur bra jag själv faktiskt har det.
 
Nu ska jag äta något och sitta lite i massagestolen och bara ha det så bra jag kan.
 
 
 
 
 


Petra visar vårens och sommarens trender.

 


Vissa "spärrar" har släppt och andra inte.

Rätt skönt att bara vara ledig och nästan inte göra någonting. Jag körde ett pass på gymmet tidigare idag. Det kändes ganska bra. Jag körde precis det jag hade tänkt från början att jag skulle köra. Jag fick kämpa på det sista och jag var nära att ge upp, men jag tog mig igenom passet som jag liksom hade planerat innan dagaens träning. 
 
Skönt att dom flesta sk "spärrar" på något sätt har släppt när det gäller träningen. Jag kan vara hur trött som helst och bara känna mig sunkig men jag vill ändå träna om jag känner att det finns tid.  När jag kör så orkar jag köra på och göra de som jag har planerat från början. Om det tar emot då kämpar jag på tills jag känner att jag har gjort ett för mig godkänt pass.  Jag känner aldrig längre att jag inte vill träna. Jag slutar liksom aldrig och tar något längre uppehåll längre på flera veckor eller månader. Jag är sugen att köra hela tiden. Dessutom är det en sån himla skön känsla efter ett träningspass. Bara det gör ju att det är värt att bara köra på. 
 
 
 
Det finns väl kanske några sk "spärrar" kvar iallafall när det gäller träningen. Jag har svårt att motivera mig till att köra ett pass när jag kommer hem från en 10-13 timmars dag på jobbet. Speciellt om jag har varit uppe och skuttat klockan 03:30 eller något liknade. Om jag tex har en lång rast då tränar jag inte heller för det känns för jobbigt att stressa bort och köra ett pass innan man ska sitta bakom ratten igen. En annan "spärr" är att jag inte orkar ta mig upp ur sängen och ta mig bort till gymmet typ klockan 04:00 - 06:00. Jag har flera gånger tänkt att jag ska försöka, men jag fixar inte det. Har jag chansen att sova ut då tar jag liksom den och går mycket hellre bort och tränar lite senare under förmiddagen istället.
 
 
 
 
 


Nu kan det bara bli bättre.

Jag känner mig ganska mörbultad och jäkligt trött i kroppen. Dessutom har jag huvudvärk och är frusen. Jag har suttit i massagestolen ganska länge nu under kvällen, men det hjälper inte mycket. Finns det inget som är bra? Jag har svårt att komma på något , de mesta känns bara "sunk". Jag har kanske jobbat lite väl mycket under dessa 2 dagar. Upp tidigt och 10-13 timmars pass, öhhh!!!
 
 
 
Jag är nu ledig i tre dagar i allafall. Det ska bli skönt. Jag hoppas bara att jag inte blir allt för slö nu. Känner jag mig så som jag just nu gör då lär jag bli sängliggande. Men jag hoppas inte det. Jag hoppas jag tar tag i min träning och kämpar på med min batningskur som jag håller på med. Jag ska gå ner mer vikt, så är det bara. 
 
Jag hoppas på att allt, percis allt känns bättre imorgon. För att känna sig som jag gör nu: Övertrött och mörbultad i kroppen är inte en speciellt trevligt. När man samtidigt har huvudvärk och känner sig frusen också då blir bara allt så jävla sunkigt. Fördelen är att nu kan det bara bli bättre. 
 
 
 


Nackdelen med att ha färskt bröd hemma.

 
 


Lite tankar.

Helgen är nu över och imorgon ska man jobba igen. Man kan ju säga att jag har massor av jobb som väntar, men det beror på hur man ser på det. Imorgon har jag en arbetsdag där jag börjar ca kl 06:00 och håller på till ca kl 19:00. Det är ju en lång dag, fast jag har en ganska lång rast också mitt i allt jobbande. Jag kommer att gå hem en stund och då brukar en lång dag av arbete inte kännas så lång eftersom man kommer helt ifrån allt vad bussar heter ett tag. Sen när man då kommer hem då är det ju inte mycket man hinner göra innan det är dags att sova igen. På tisdag har jag också en ganska lång dag och upp tidigt ska jag också. Mycket jobbande kan man ju säga att det är, fast ändå inte. När jag har gjort måndag och tisdag då är jag helt ledig i tre dagar innan jag ska jobba mycket under nästa helg.
 
Man kan ju fundera på om man jobbar mycket eller inte? Jag har många långa arbetsdagar på mitt schema, men jag är ju också ledig ganska mycket. Räknar man på det så jobbar jag inte mer än heltid även om det ibland kan kännas så.
 
Jag tror inte att det blir någon träning nu under dom kommande två dagarna. Men sen försöker jag nog köra dom därpå tre följande då jag är helt ledig. Träningen går ju ganska bra nu och det känns också motiverande att köra. Idag kändes det riktigt bra och kanske berodde det på att jag var lite förbannad och lyckades få  ut mer energi. Det var iallafall bra att jag gick bort och tränade även om inte det var något som jag idag hade tänkt att göra. Motivationen får jag av att jag ser så många andra som hela tiden tränar. Det är ju bara att kolla på typ Facebook eller Instagram så hittar man ju ganska lätt människor där man blir inspirerad av och då hittar man ju motivationen till att själv bara köra på med gymmet. jag motiveras tex mycket av denna tjejen. Hon är grym!
 
http://instagram.com/holstuberalles
 
Annars då?
 
Jag kan känna att det är lite jobbigt att spara pengar till den dröm som jag tänker förverkliga. Jag börjar förstå varför det tidigare har varit så svårt att fixa detta trots att det inte handlar om så överdrivet mycket pengar. Man behöver ju ofta ha pengar till något annat än att bara se till att ha en stabilare och tryggare privatekonomi i framtiden. Det finns ju saker nu som jag behöver och jag och ska jag förverkliga min dröm så  får  jag hela tiden prioritera till allt sparande av pengar är klart. Jag köper och betalar räkningar till en viss gräns. Sen sparar jag det jag känner att jag måste spara för att jag ska kunna klara att förverkliga min dröm innan detta året är slut. De jag kan känna att jag skulle behöva köpa nu men inte kan köpa, får jag helt enkelt vänta med.  Det känns jobbigt för jag har ju pengarna men spenderar jag dom då sabbar jag ju min dröm med att få den där privatekonomin som jag så länge har drömt om. De som ändå känns bra med detta de är just att allt går percis som jag har tänkt mig. Jag får undan dom pengar som krävs och även om jag denna månaden hade ganska mycket räkningar  som jag bara  var tvungen att betala så kommer ingenting oväntat. Allt är precis som jag har räknat med att det ska vara just nu. Jag har heller inte för bråttom. Allt får ta den tid det tar hela tiden.
 
 
 


Söndag!

 
 
 Jag har precis kommit hem efter lite träning igen. Jag hade inte tänkt att träna idag. När jag väljer att träna så brukar jag ju redan "tagga" bort under förmiddagen (om jag nu inte har en arbetsdag där jag går upp tidigt och så)
Att det ändå blev träning idag berodde på att det fanns en sak som gjorde mig väldigt förbannad. Jag tänkte att om jag går bort till gymmet och kör så får jag ur mig den ilska som jag går och bär på istället för att jag går här hemma och är arg och håller ilskan inom mig. Det känns lite bättre nu och jag är glad över att jag gick bort och körde ett pass iallafall. 
 
 


Lördag!

Har varit och tränat lite nu under förmiddagen. Jag förnyade mitt gymkort så nu kan jag träna ett år till. 
 
 
 
Jag hade också en grej  som jag tänkte ta upp med hon som hade bemanningen där på gymmet idag. Jag skulle helt enkelt klaga och kräva en förklaring tänkte jag, fast efter närmare eftertanke så valde jag att inte göra det. Jag vill liksom inte vara någon såndär "gnällkärring" som klagar så fort man får en tanke om att något är fel. Man behöver inte heller alltid tex dra allting till sin spets och kräva något tillbaka bara för att man innerst inne tycker att något inte är rätt. 
 
Men jag kan ändå säga så mycket som att det jag hade att klaga på gäller en grej där jag känner att jag har blivit felbehandlad. Borde jag kanske säga ifrån? Men jag tror ändå att jag i längden mår bättre själv av att bara strunta i detta. 
 
 
 
Skönt iallafall att ha tränat lite idag. Nu kommer jag nog mest att slappa resten av denna lördag. 
 
Ha en trevlig dag!
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE