Hur ska jag orka ?

Sitter här och gör något som jag nästan aldrig brukar göra, nämligen oroar mig för framtiden.Jag vill ju leva i nuet och då ska man inte oroa sig för framtiden, men nu gör jag de i alla fall. På Tisdag i nästa vecka så börjar jag jobba så sjukt jävla tidigt och frågan är : HUR SKA JAG ORKA ??? Jag har ju dom senaste sex eller sju veckorna inte stigit upp ur sängen före kl 10:00. Nu på Tisdag ska jag chocka kroppen fullständigt genom att stiga upp kl 03:30 och börja jobba typ klockan 04:40. Jag säger bara: HJÄLP !!!!! HUR SKA JAG KLARA DE PÅ TISDAG OCH SEN FYRA DAGAR FRAMÅT ?????????Gillar ni facebook ?

Jag var inne precis och tittade på facebook. Tycker att de kan va kul ibland. De jag gillar med facebook är nog att man får kontakt med vänner som man kanske inte skulle träffa annars. Dessutom är de ju lite roligt att veta vad vännerna gör på dagarna. Man får ju även veta saker som man kanske inte hade vetat annars. Frågan är ju bara om man har någon nytta av den informationen man får ???

Men det är ju kul att tex få veta att en fd klasskamrat har blivit pappa nu i dagarna. Har också sett att två gamla skolkamrater från högstadiet har gift sig med varandra osv osv ....

Man kan nästan säga att facebook är som en skvallertidning fast skillnaden är ju att man bestämmer själv vad man vill att andra ska läsa och se. Det är ungefär som min blogg. Jag är själv ansvarig för vad jag skriver och vilka bilder jag lägger upp.

Gillar ni Facebook ?
VideobloggSvar på kommentar ....


Öhhh va jobbigt !


Denna backen kanske inte ser så hemsk ut. Men är man ute på en 8 kilometer's runda då är de hemskt att springa uppför.....


8 km

Har varit ute på en löprunda. Joggade runt lite i 8 kilometer sen ville jag hem till duschen. De jobbiga med de varvet är att de är så mycket backar upp och ner så man blir ju skittrött,,,,,,, jätte fort. Sen när det är ca  en kilometer kvar då tror jag alltid att nu är det klart, 50 meter bort står min cykel ! Nej ! Det är en km kvar och den sista är riktigt jobbig.

Men jag är så glad att jag tar mig runt. De är inte dåligt.
Kram !Ska snart ut på en löprunda igen.

Ska snart ta mig ut på en löprunda igen. Får inte lägga av att träna nu när jag har kört så jävla bra i några veckor. Jag vill fan inte tappa flåset och den kondis som jag har lyckats skaffat mig. Träning är alltid färskvara. Börjar man träna och sen slutar då är man snart tillbaka på ruta ett.  Visst jag förstår dom som tycker bättre om att ligga hemma i soffan och dega med massa chips och en film. De är skönt de med, men det finns inget som känns så jävla bra som den känslan man får bara någon timme efter ett hårt träningspass. Snart ska jag dra ut på ett löpvarv,  få upp lite flås och svettas lite.

Kram !


Svar på kommentar !

Är det du DANNE???????????????????????????????????????????????
http://www.aftonbladet.se/spel/article5583347.abEn man har vunnit 3 miljoner på lotto och en bloggläsare undrar om de är jag. Nej de är inte de, tyvärr ! 
De står ju att en 45 årig tvåbarnspappa med fru bosatt  i Trollhättan som dricker kaffe har vunnit 3 miljoner. Jag har inte blivit så gammal än, Jag har inte två barn och en fru. Jag dricker inte "äckel" kaffe och jag bor i Vänersborg, inte i Trollhättan !

Men de hade varit kul att vinna några miljoner .................


3 km

De blev en löprunda idag också. 3 kilometer i ett rasande tempo. Känns så gott att jag hela tiden rör på mig. Jag vill inte bli någon soffpotatis.

Nu kommer jag att vara pigg och fräsch hela dagen på jobbet.  Känns bra att ha kört en hård löprunda idag.
Over And Out !

2009 07 30

Tjaa ! Nu får de bli en löprunda och sen ska jag snart dra till jobbet. Denna veckan gör jag inte mycket. De är bara jobb, träning , äta och sova. 

Ni får ha en trevlig dag !

Kram !Lite massage

Nu är de dags att sova. Har suttit lite i massagestolen. De är alltid skönt efter en dag på jobbet.God natt ..


Katrin Zytomierska

Jag sitter och tittar på Katrin Zytomierska. Jag måste säga att jag tycker hon är så rolig. De är inte de hon säger som gör att jag gillar henne utan de är mer hennes utstrålning. De är full fart jämt när de handlar om Katrin. De finns många som tycker hon är korkad, men i mina ögon är hon en rolig, begåvad och en väldigt smart tjej. Jag blir alltid glad när jag ser Katrin Zytomierska !
http://www.finest.se/katrinSchulman


Vill inte sova .

Jag har ingen lust att gå och lägga mig. Jag borde väl vara trött efter en lång arbetsdag,men de är jag inte. Jag känner mig jätte pigg så jag sitter nog uppe en sund till. Jobbet gick bra i dag med. Jag kände mig lugn och avspänd och de är precis så de ska vara.I love Dannebloggen !


Har fixat lite mat


Nu ska jag bara cykla hem oxå sen

0-5a8f930b184a9cbf49af956f31e297a2.png

Kolla varifrån!

Nu ska jag bara cykla hem oxå sen har jag gjort dagens kraftansträgningFAN VILKEN JOBBIG BACKE. ÖHHH !!!

52c56b6f77f1648c394e7f0372bc67f0.png

Kolla varifrån!

FAN VILKEN JOBBIG BACKE. ÖHHH !!!Är ute i skogen på en löprunda. De

-c90cc21283716516de75a620ffebd33.png

Kolla varifrån!

Är ute i skogen på en löprunda. De känns som fan !Dagens lunch och middag !Ska snart till jobbet, men...


Jag  ska snart till jobbet, men innan de ska jag hinna med en löprunda och de får även bli ett besök på favvoresturangen.


When you say nothing at allHEJ HEJ

30d47ede24fc71a74cc46c80dcdd7892.png

Kolla varifrån!

HEJ HEJSitter här och har ca en halvtimme

438ba074523653c5cea915cb0565434b.png

Kolla varifrån!

Sitter här och har ca en halvtimme kvar. Sista turen nu sen är denna arbetsdagen gjord.Har äntligen rast !

0-279409bfb2a35e0216161b721a1f8a8f.png

Kolla varifrån!

Har äntligen rast !De blev en powerwalk

Jag har under förmiddagen hunnit med en powerwalk.

Dagens lunch

Nu är de snart dags dra till jobbet igen. Jag har hunnit att få i mig lite mat och jag har även varit och handlat.Har svårt att bestämma mig !

Godmorgon ! Jag har så svårt att bestämma mig för om jag ska gå till gymmet, ta en löprunda eller bara promenera.
Risken är att om jag inte snart vet vad ja vill så blir de ingenting !!!!!??????Fields of GoldDe vackraste (Keyboard)Have you ever seen the rain ?Jobb jobb jobb

Ja nu är de så igen. Jobb jobb jobb. Har gjort första dagen efter min semester och de gick bra, eller man kan säga att nu är allt som vanligt igen. Jag får jobba och gå och längta till nästa semester, men samtidigt får jag inte glömma att leva i nuet. Man vet aldrig vad man kommer att få i framtiden. De enda jag vet säkert är att jag har nuet. Därför vill jag leva i de.God natt ...Mitt fotoalbum

Sitter här och tittar lite i mitt fotoalbum på mig som liten. Tur att de finns bilder för detta kommer jag inte ihåg...2009 07 26

Denna dagen är snart slut och i morgon är även min semester slut. De är väl både bra och dåligt. Dessa fyra veckor har gått fort, men de är nog bra att komma tillbaka till vardagen igen ...
Idag har jag städat och tvättat. Jag har verkligen fått gjort allt så är jag supernöjd. De är ju ofta så med oss killar att när vi har just städat och tvättat så känner vi oss extra nöjda ! De gör jag i alla fall !

Igår var jag hos Karin. Vi satt och snackade lite och sen gick vi till en kinaresturang. Jag gillar att vara med Karin hon är en av mina absolut bästa vänner. Hon är alltid så snäll och go. Efter kinamaten så promenerade vi runt lite i någon timme och sen åkte jag hem. Jag försöker träffa Karin så fort hon är hemma. Hon gör mig alltid på ett så bra humör och hon har allt av de där som jag jobbar med varje dag nämligen att vara lugn och avspänd hela dagen.MassagestolenDen här stolen är ett  av mina bästa köp någonsin. Den har varit värd varenda krona och de är en bra sak att ha om man vill minska risken för att få problem med ryggen.  Dessutom om man känner sig lite stel så gör den även då undervärk.

Min lunch
Inte gott !

Igår försökte jag mig på våfflor. Jag lyckades ganska bra, men dom blev inte goa. Vet inte vad jag gjorde för fel ??
Jag tror aldrig jag prövar igen !!
  


Jörgen Persson och Jan - ove Waldner

Jag får aldrig nog av pingis. Nu sitter jag här och tittar på massa videoklipp med två som jag tycker är dom bästa pingisspelare som Sverige har haft.

Jan -Ove Waldner och Jörgen Persson har vunnit hur mycket stora turneringar som helst. Både Individuellt och tillsammans. Listan kan göras hur lång som helst, men jag väljer att plocka en del av alla helt makalösa prestationer som dessa två har åstakommit.

Jörgen Persson
Han vann sitt första stora mästerskap 1986. De var EM i Prage. Jörgen gick obesegrad genom den tävlingen. Han vann alla matcher han spelade i lag och singel. 

Jan - Ove Waldner 

Han har gjort så mycket så jag skulle få skriva hela natten om jag ska få med allt. Jag väljer att fokusera på två stora turneringar.

OS 1992
Waldner har själv sagt i en interjuv som svt gjorde för några årsen att han aldrig har tränat så hårt som han gjorde innan OS turneringen 1992. Waldner tappade bara ett set under hela singelturneringen. I finalen besegrade han Gatien från Frankrike.

VM 1997
21-0 i set !
  När J-O hade slagit in matchbollen mot Vlademir Samsonov i från vitryssland så gick han igenom singelturneringen utan att tappa set.
 Jag tror att om 100 år så kommer man att snacka om den där killen från Sverige som bland annat  vann ett VM utan att släppa ett enda set. De kommer aldrig att hända igen....

Jörgen Persson och Jan - Ove Waldner !

Jörgen och Jan -ove har genom åren både vunnit stora turneringar tillsammans och dom har även många gånger spelat finaler mot varandra.
Dom har bland annat möts i två VM finaler och en EM final. 1989 möttes dom i VM final, vann gjorde då J-O. 1991 spelade dom åter igen en VM final mot varandra då segrade Jörgen Persson. I EM 1996 Möttes dom igen i finalen då segrade J-O. För mig är de ingen tvekan Jan - Ove Waldner och Jörgen Persson  är dom klart två bästa spelarna som Sverige har haft.Pingisen ?

Första träningen för säsongen. Man kan säga att de känns som de brukar göra när man inte har tränat på ett tag. Man rör sig dåligt, kommer sent på bollen och skiftningar mellan forehand och backhand stämmer dåligt.
Men jag är ändå ganska nöjd med första passet för de kändes ändå bättre än väntat.Nu får de bli lite pingis.http://www.youtube.com/watch?v=wmZPk00-CM8

Nu ska jag tagga iväg till pingishallen. Jag har ju vilat ett tag från pingisen, men därför så känns de riktigt kul att tagga dit.

Trevlig kväll alla..

Kram !
VideobloggDagens lunchGodnatt

Nu är de dags att sova.

Natti natti ...


Middagen 2009 07 22Jag mår bara bättre och bättre.

Jag är så glad att jag mår bra. Jag funderar mycket på detta med min egen hälsa och jag har faktiskt tagit en hel del steg framåt. Jag har insett vad de är som är viktigt och vad jag behöver för att må så bra som möjligt. Bättre och bättre mår jag och de känns hur häftigt som helst..

De finns många olika saker som gör att jag mår bra. Min kropp är alltid viktigast för mig inget annat är viktigare än att jag ska må så bra som möjligt. Man lever med mycket tankar som i alla fall i mitt huvud kan snurra ganska ordentligt.
Många är duktiga på att skapa "måsten" för sig själva. När man bygger upp måsten så är de enligt min mening ibland så att man gör de för att man är rädd för att inte bli accepterad i vissa samanhang. Om dessa måsten går emot din egentliga natur då finns risk för att du plågar kroppen.

De gäller att lyssna på kroppens signaler. Ibland vill hjärnan mer än va kroppen klarar eller så vill vi inte, men vi gör saker mot våran egen vilja. Detta får mig att må dåligt. Jag tycker själv att jag har blivit bra på att lyssna på kroppens signaler. Rör jag mig för lite blir jag trött av minsta lilla ansträngning. Om man unnar sig för lite av de goda i livet då blir man lätt irriterad och besviken.

En annan sak som jag tycker är viktig när de gäller min "må bra feeling" är att jag låter väldigt sällan någon bestämma över mig, mot min egen vilja. Går jag emot min egen vilja för mycket då känns de som jag bryter ner mig själv. De gäller att känna efter vad som känns bäst. Att hitta sin egen måbra känsla kan ta lite tid. Jag har funderat på vad de är som jag mår bra av eller gör mig lycklig.

Vi är alla olika och de finns också olika saker som får oss att må bra och känna oss lyckliga. Hälsa och välbefinnande är något mycket mycket  personligt. De jag skriver om detta med att må bra de behöver ni inte tycka är rätt. De är mina tankar och funderingar kring hur jag ser på min egen hälsa. Du kan känna efter i hela din kropp hur du mår. Vad som är sunt och får mig att må bra kanske inte är rätt för någon annan.


Pingis och jag längtar även till Thailand

Ibland känner jag att ja bara vill rymma ! Jag skulle kunna göra de, men just nu vet jag inte vart. Nästa år i mars då vet jag. Då blir de Thailand och jag längtar redan.  De ska bli så skönt.

Idag har de varit en lång dag och de känns inte bra att de inte har blivit någon träning. Jag har varit i Trollhättan på lite möte det blev även lite ärenden i affärerna. Inte spara några pengar här inte !! Svårt att sitta still de har jag. Jag vill alltid göra något hela tiden, men de känns bra att jag är en sån person och inte tvärtom. NI vet, bara sitter och inte gör ett förbannat dugg.

Imorgon börjar pingisträningen igen efter en tids uppehåll och de ska bli kul att få gå ner och slå på lite små vita bollar igen. Jag tror faktiskt att de kommer att kännas bra. Jag tränade bra i slutet av förra säsongen och jag har tränat bra med gym och annat nu under sommaren så de ska faktiskt bli riktigt kul att dra  igång säsongen och den här gången är jag med från start.

Dagens lunchHemma från Trollhättan.

Nu är jag hemma från Trollhättan. Tänk vad mycket man kan få gjort bara man tar tag i saker och ting. Nu känns de bra nu kan jag slappa resten av veckan. Gott de !


Sitter i bussen på väg hem i från

-a23388c63304cd37d136f3985b959e2.png

Kolla varifrån!

Sitter i bussen på väg hem i från Trollhättan. Jag har varit hos polisen. Nu har dom mina fingeravtryck.2009 07 22

Godmorgon ! Nu är man vaken igen. idag har jag några ärenden i Trollhättan idag.  Jag ska först kasta mig in i duschen, dra till min favvoresturang och sen blir de Trollhättan i några timmar. 


VideobloggSitter och kikar på lite pingis

Klockan är 23:30 och jag sitter bara och tittar på pingis.
Em guld tjala lalla laaaaaaaaa !

EM guld tjala lalla la  ! De är vad Kristian har skrivit på sin Facebook - sida. Jag tycker de ärså roligt att Kristian ännu en gång går bra i ett stort mästerskap. Han tränar och kämpar med sin pingis och de är alltid lika kul när de går bra. Han är bäst när de gäller ! Ingen tvekan om de.
Denna gången var han de i dubbel tillsammans med Mattias Översjö.

http://ttela.se/sport/1.528014

Igår skrev jag till Kristian. Jag gratulerade honom till ett bra EM. Han tackade så mycket och sa att han snart tittar ner i tränings - hallen för lite träning.
Lite mat

Jag har gjort lite middag . Inget märkvärdigt, men gott e de ! Kram !dentjugondejulitjugohundranio

Hej på er ! Nu var de måndag igen och jag har bara en vecka semester kvar. Oj va dessa veckor har gått fort !

Fick jag göra ett besök på banken för mitt visa kort hade gått sönder. Så de blev att beställa ett nytt kort och ta ut lite pengar så ja klarar mig i några dagar. Har såklart varit på min favvoresturang också. I wash my clothes right now !

De sämsta med att bo i en lägehet är de där med tvätten. Man måste boka tid för att få tvätta, men man kan ju passa på att leka lite med kameran när man är i tvättstugan...
Mellanmål

Ska äta lite innan jag ska tagga ner till tvättstugan..En liten fixar lista

 * Göra rent badrummet

 * Köpa en matberedare, mixer eller mixerstav

 * Köpa lite kläder

 * Åka till polishuset i Trollhättan nästa vecka och fixa ett nytt pass

 * Börja exprimentera lite med pasta, fisk och kött. Kanske kan få till något riktigt gott som jag kan sitta här på kvällarna och njuta av... Vi får se ??Hur är de med min hälsa idag ?

Hur är de med min hälsa idag ? Den frågan ställer jag ofta till mig själv.

Jag pratar ofta om vikten av att de är viktigt att må så bra som möjligt. De finns de många som gör. På nätet finns de hur mycket bloggar och hemsidor som helst som bara är till för oss som tänker mycket på att må superbra .

Den 7 april 1948 inrättar FN världshälsoorganisationen WHO.
WHO:s författning slår fast att organisationens syfte är att alla människor ska uppnå en så god hälsa som möjligt.

Hälsa För mig är ett tillstånd av fullständigt fysiskt,  psykiskt och socialt välbefinnande. De handlar inte bara om att hålla sig frisk ...
 Jag jobbar varje dag med min egen hälsa. De kan vara att jag ser till att sova ordentligt, äta bra mat och röra på mig. För lite sömn, dålig mat  och  för lite rörelse leder automatiskt till sämre hälsa. Dessutom tror jag att om man tar livet på för stort allvar och inte tar sig tid att leka lite så tror jag att man lätt kan bli sjuk på grund av de.

Jag mår superbra idag !
 De gjorde jag igår också 
och de tänker jag även 
göra i morgon !                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ibland fattar jag svåra beslut.Ibland måste jag fatta riktigt svåra beslut. De jag tänker på är dom beslut jag fattar för att jag ska kunna fortsätta att må bra.

De finns människor i min närhet som får mig att må bra ! De är människor som  stöttar mig, tycker om mig för att jag och allt de där. Ibland händer de att jag "städar" lite i mina relationer. De finns tillfällen i livet då jag har funderat på varför jag träffar vissa personer när dom så ofta sårar mig, gör mig besviken eller förbannad.

Känner jag såhär för ofta så tycker jag är skyldig mig själv att se till att göra något åt den dåliga relationen. Jag vet att de finns människor som säkert har slutat bry sig om mig för att jag har gjort dom besvikna både en och två gånger. De är inget jag tycker är fel ... Jag gör ju likadant själv. Ska man må bra och ha en välbalanserad och bra självkänsla så tror jag att de är viktigt att ibland "Städa upp" och se över vilka man vill spendera tid
 med.

Ibland kan de vara ett stort steg att ta. För att säga upp en relation med någon kan vara svårt , men dom gångerna jag har gjort de så har jag aldrig ångrat mig. Skulle jag berätta om vilka relationer jag menar så skulle säkert någon tycka att jag har gjort fel. Men jag lägger min energi på att må så bra som möjligt och finns det människor får mig att må dåligt så gör jag något åt den saken. Om de är rätt eller fel åtgärd de vet man inte förrän efteråt, under tiden litar jag på sitt  egna omdömme...


Jag försöker acceptera mina fel och brister.

Jag är inte perfekt. De finns och kommer alltid att finnas områden där jag kan bli bättre. Bara för att jag vet att någon annan är bättre på något så betyder de inte att jag är helt värdelös. I jobbet med att stärka min självkänsla så tänker jag på att försöka tycka om, acceptera och jag måste förstå att jag duger precis som jag är. Jag gör fel och jag har mina brister, men de har alla och ingen är lika bra på allt och det finns defentivt ingen som är lika bra på att vara jag än ja själv.

Man lär sig förhoppningsvis av sina misstag. En del saker fattar man direkt och så finns de saker som tar längre tid att förstå.  Ibland gör jag fel men de betyder inte att jag är värdelös ......Mitt favvocitat !

Lev i nuet ......

Varför är detta ett favvositat för mig ? De finns många orsaker till att jag tycker de är viktigt att leva i, och vårda nuet !

Jag tror på att man ska vara grymt fokuserad på nuet. För de är här och nu som de dyker upp möjligheter, problem hinder och lösningar. Att planera för mycket in i framtiden tycker jag ofta är helt meningslöst för vad som händer kan man inte exakt veta. Dessutom om man går och bekymrar sig för något som ännu inte har hänt och förmodligen så händer de inte heller, då förbrukar man den energi som man kommer att behöva när man hamnar i svårigheter.
Går man runt och oroar sig för saker som aldrig händer då orar man sig ju i onödan.

De är aldrig fel,  och man behöver inte skämmas över att man njuter av livets goda stunder fullt ut.
Man kan välja att inte bry sig om de finns andra människor som försöker förhindra att man njuter av livet. Ju mer vi uppskattar de vi har här och nu, ju mer uppskattar vi de som vi får av morgondagen och många bakslag uteblir också om man inte går runt och förväntar sig de värsta.

Många av dom människor som jag beundrar, ser upp till och gillar har just detta. Dom lever här och nu !
Jag försöker tänka på detta varje dag och jag har den senaste tiden försökt att tänka på de i varje situation som uppstår i vardagen.
 Hur många möten på jobbet har man inte suttit i och tänkt på bekymmer som man har hemma. Tänk va många gånger som man står/sitter brevid eller mitt emot en person och tänker på vad han eller hon tycker om mig istället för att vara närvarande i nuet och lyssna på vad personen verkligen säger.

Det är bra för kreativiteten att leva i nuet och de är lättare att njuta av livet fullt ut när man inte går runt och älltar de som har varit eller hela tiden planerar morgondagen.

LEV I NUET....
en liten tanke

Jag respekterar mig själv när jag säger nej ...

Vad menar jag med detta ?

En gång i tiden så hade jag ibland svårt att säga nej. Jag sa ibland ja till saker för att jag trodde att om jag gör de så blir jag mer omtyckt och de var väldigt viktigt för mig när jag var yngre samtidigt så kanske jag hade en tanke om att om jag ofta säger ja så kanske jag har nytta av de någon gång i framtiden.

De jag har fått erfara att om man säger ja för ofta så blir man lätt utnyttjad, och man blir de av personer som man minst anar. Som tur är har jag  dom senaste 7eller 8 åren lärt mig att säga ifrån och framförallt säga nej.
De finns människor som blir sura när man säger nej. De är inte så konstigt för alla människor har ju sina önkemål, drömmar och behov. De finns människor som inte respekterar mig när dom får ett nej, men om man inte säger nej när man inte vill så tycker jag att man inte respekterar sig själv.

Om man ständigt säger ja till saker som man inte vill göra så kommer de att innebära att man på sikt bara blir trött, och i värsta fall kanske sjuk. Dessutom saknar man ofta motivation att göra dom saker som man inte vill och resultatet blir  då ofta inte bra. Om man däremot säger ja till saker som man känner att man vill göra. Då har man förmodligen den där motivationen och energin som krävs för att kunna göra bra ifrån sig. Samtidigt tycker jag de är lättare att göra något bra som man faktiskt tycker är roligt .

Givetvis finns de saker som man är skylldig att göra, men att aldrig säga nej de är att inte respektera sig själv. Du kan inte alltid hjälpa vad andra säger till dig eller gör mot dig. Men du kan alltid välja hur du ska hantera situationen..

VÅGA SÄGA NEJ IBLAND. DU KOMMER ATT MÅ BÄTTRE PÅ SIKT !
Daughtry - Pokerface (Lady Gaga cover)Name - Goo goo dollsKeep Driving - WoodaleMin självkänsla

Jag har den senaste tiden jobbat mycket med att stärka min självkänsla. De är något man bör göra med jämna mellanrum.  Om man jobbar med att stärka sin självkänsla så tror jag att man känner sig mindre osäker och blir mindre frutrerad. De uppstår ibland situationer i vardagen som gör att man blir frustrerad eller känner sig  osäker på hur man ska bete sig. Med en bra och välbalanserad självkänsla så tror jag att de är lättare att hantera vardagliga saker på ett bra sätt utan att just känna sig frustrerad och osäker.  Dessutom är de lättare att få ett rikare, roligare och mer levande liv.

Sluta kämpa - Börja leva !

2009 07 16

Ja då har jag varit på gymet igen. Körde på ganska bra och de kändes bara fint.  Speciellt kul var de att hon som jobbade i receptionen på gymet idag var så snäll och trevlig när man steg innanför dörren. De är ofta så att man får ett vänligt bemötande där och de spelar ingen roll vem som står där, en del människor är väldigt bra på sånt och de är trevligt. Annars är är de bara lugnt. De finns väl en och annan tanke som snurrar lite i huvudet, men allt kommer att ordna sig till de bästa. Om saker och ting sker så är de ofta meningen att de ska vara så.

Nu får de bli lite slappa. Jag kanske lägger mig och sover en stund innan jag ska tagga iväg till en kompis. Hoppas ni alla snälla goa människor (ni vet vilka ni är ) får en trevlig dag .

Kram !omelett

Fixar lite kvällsmat. Får bli en macka och omelett.


Nu får dom snart ge sig.

Det är någon telefonförsäljare som ringer mig hela tiden. Är lite trött på de. Samma 08 nummer har nu ringt i säkert 14 dagar i rad och jag börjar bli trött på de. Får väl snart svara i telefonen när dom ringer så kommer dom kanske att sluta.

Jag är registrerad hos NIX för att slippa telefonförsäljare. Ändå blir jag uppringd !

Om jag blir uppringd och väljer att svara så ska jag fråga om dom har stämt av med nixregistret. Jag ska även be att få tala med någon ansvarig och be om att få en kopia hemskickad på deras policy  för hur dom hanterar kunder som aktivt har sagt ifrån att dom inte vill ha denna typen av samtal.
De slutar inte med detta utan jag ska innan jag avslutar säga ett flertal gånger att jag inte vill bli uppringd och dessutom ska jag ha adressen till de företaget för att jag skriftligen ska kunna förbjuda dom att ringa mig.

Egentligen behöver jag väl inte bry mig, men de kan va roligt att säga och göra något som dom som ringer inte förväntar sig att jag ska göra.Problem hemma hos Danne ! ?

Vad ska Danne äta till lunch idag ???????Hemma igen

Nu har jag kommit hem i från Trollhättan. Jag var där och träffade en tjej. Det är väl egentligen något som är privat och jag kommer nog att hålla de utanför bloggen så mycket som möjligt, men de är svårt att inte skriva nånting.
Dejten gick bra. Vi pratade om allt möjligt och vi kommer att träffas igen.

Ungdoms em

Nu är de final för dom svenska juniorerna i ungdoms EM i pingis. Sverige spelar mot Frankrike. Jag ska titta en liten stund för jag vill ju självklart se min fd klubbkompis och mycket gode vän Kristian Karlsson lira. Hoppas de går bra ! Lycka till Sverige..

Klicka här om du vill se.

Kom igen nu Kristian och Sverige !


2009 07 14

Jag har precis kommit innanför dörren och nu ska jag ta mig ett litet mellanmål. De känns skönt i kroppen och jag har fått ganska mycket gjort idag. Jag har varit och tränat och sen tog jag en tur till Överby och dagen är inte slut än. Jag har mer saker på G och de är jätteroligt. ikväll har jag en dejt i Trollhättan . De ska bli kul.

Träningen tidigare idag gick bra ! Jag körde 30 min  crosstrainer och sen rykte jag lite i hantlarna. Jag körde max och inte mycket paus. De känns bättre när man gör så. Jag håller desutom fokus mycket bättre. Bra att jag är igång igen och de är bara att köra på ...

Jag är bra igång med mycket annat också och de känns bra jag älskar att ha saker att se fram emot och ha saker att göra . De är också kul när man känner att de man grejar med går bra. Ibland undrar jag varför jag grejar med vissa saker och inte bara lägger ner de och slutar bry mig. Men de är så kul att ge sig på och göra grejer så jag kan inte sluta. De finns väl en tjusning med de vardagliga slitet och när man lyckas med något som man kanske har fått kämpa lite för då mår man ju extra bra !


Ni får ha en riktigt trevlig kväll.

Kram !
VideobloggSvårt att sova.

Jag har lite svårt att sova, men nu ska jag ta mig i kragen och gå lägga mig. Klockan är ju 02:30. I morgon ska jag äta nyttigt, fixa lite kosttillskott och träna som fasen..

Nu är de dags att sova.

Godnatt !


VideobloggJag vet hur jag vill hade, men...


De faktiskt så att jag idag vet exakt hur jag vill ha de, men går de verkligen ? Är de möjligt att må bra året runt och hela tiden känna att träningen gör att man just mår bra och känner sig i fysisk bra form ? Jag vet att de går för de finns så många människor som just gör de. Mår bra och känner sig i fysisk bra form !!!

För att klara detta så handlar de naturligtvis om hård träning, men de handlar lika mycket om vad man äter. Där kan jag erkänna att jag har varit dålig den senaste tiden, men de har varit bra tidigare  så jag vet mer än väl vad som funkar och inte funkar för min egen del. Vill man vara i bra form hela tiden så gäller de att äta rätt hela tiden. Svårare än så är de inte. De finns inga genvägar till att må bra och känna sig i bra form. Det är bara hårt arbete som gäller.

Du blir va du äter .. Av bra mat blir man pigg,  fräsch och man mår bra. man får den där lilla extra energin som man behöver för att genomföra ett bra träningspass. Av dålig mat blir man trött och mår dåligt och man tappar den energi som kanske är avgörande för att du ska orka ta dig till gymet överhuvudtaget. Jag har nu bestämt mig för att sluta köra som jag ibland gör , äta flera måltider om dagen som bara är skräpmat. Blir jag sugen så går väl ett mål av skräpmat bra men inte mer en en gång. Frossar man med all denna skitmat som innehåller ännu mera skit som inte  kroppen behöver så ökar man risken betydligt att i framtiden få hjärt - kärl sjukdommar, diabetes och cancer.

Med just dom där sista orden : Hjärt -  kärl sjukdomar, diabetes och cancer ! De är ord som för mig är en tillräcklig motivation för att börja nu igen att tänka på vad jag stoppar i mig och att verkligen inte sluta röra på mig.
För att verkligen bibehålla motivationen som för mig är så jäkla viktig så ska jag inte bara ha målen att jag ska må bra av min träning. Utan jag ska även ta sätta ett resultat mål.

När de i framtiden tar emot jäkligt mycket att ta sig till gymet eller det suger efter den där skitmaten så ska jag tänka på att om jag tränar på bra och äter rätt så minskar jag risken för alla hemska sjukdomar. Jag kommer att må toppen och som synligt  resultatmål så ska jag ta och bränna bort allt fett på magen (De lilla jag har)
Har jag väl bränt bort lite fett då är de inte svårt att klara att träna och äta rätt året om. För de krävs en ganska ordentlig kraft ansrägning för att bränna lite fett och har man väl klarat de då är man igång sen på fullt allvar.

De är upp till varje människa att bestämma själv om man vill vräka i sig en massa skitmat och strunta i att röra på sig.
Men om jag får välja att äta och träna som kroppen både långsiktigt och kortsiktigt  mår bra av eller vräka i mig en massa skräpmat som då ökar risken för Hjärt - kärl sjukdomar, diabetes och cancer  och inte slita på gym, i löparspåret, på  cykelrundan eller i pingishallen så är valet för mig hur lätt som helst !

Jag vet vad jag vill och jag vet hur jag ska göra rent teoretiskt ! Nu ska jag omvandla de i praktiken ! Nu går tåget och jag sitter redan på...
Skönt med en cykeltur

Blev en liten cykeltur och nu känns de toppen !


Cykeltur får de bli !

OK ! Inget Trollhättan, men de får inte mig att sitta still. Vill jag komma igång med träningen så finns de väl inget bättre tillfälle än nu. De får bli en cykeltur. De är lagom att börja med efter några dagar's vila     slöande...

Kram !

2009 07 13

Jag somnade ganska tidigt igår vilket känns skönt. Kanske  hittar jag snart lite rätt rytm. De blir nog ingen träning idag heller.  De känns inte bra, men någon dag så kommer jag väl igång igen. De tar emot varenda dag nu samtidigt så har jag lite andra planer för idag som jag just nu går och tänker på hela tiden.

Undra när jag senast hade ett såhär långt uppehåll från allt va träning heter ?? Samtidigt är de kanske bra med ett uppehåll för att få suget tillbaka och jag vet ju också de att pingisen drar snart igång i Trollhättan och då kommer jag ju att vara med från start.

Jag har ändå gjort lite idag. Jag har varit på min favvoresturang och sen gled jag runt lite i stan.  På ett ställe fick jag se en riktigt cool keps som jag inte kunde låta bli att köpa.


mitt bombnedslag i köket

FÖRE

EFTER


Klockan 17:00Klockan 17:00 spelar Sveriges Cadett flickor mot Portugal i pingisens ungdoms EM.

Vill ni titta  så KLICKA HÄR ELLER PÅ PINGISRACKETVeckans alla luncher MÅN - sönMån : Pannbiff med potatis och murkelsås.Tis: Frikadeller med ris och currysås.Ons: DillköttTors : Kyckling med pepparsås
 Fre : Fiskfile med äggsås.Lör:  Schnitzel med svampsås.Sön: Cordon bleu


Ju senare desto tidigare ?

De verkar som ju senare ja lägger mig desto tidigare går jag upp.
Igår var jag uppe till klockan fyra och ja somnade nog inte före fem, men ändå lyckas ja gå upp klockan tio.

De känns bra att jag försöker vända min lilla negativa trend som jag har haft under denna semester. Jag vll inte sova för länge och de har jag inte gjort nu. Imorrn kanske jag börjar träna och sen ska jag försöka komma i säng lite tidigare på kvällarna och vem vet kanske börjar jag regelbundet att ta tag i saker som jag har att göra . Ärenden, städa , tvätta och diska.

Skulle vara bra om jag lär mig igen att ta tag i saker med en gång istället för att och vänta. Ni vet: "De ja kan vänta med till i morron kan jag göra då" och så väntar man tills det ser ut som en bomb har slagit ner i ens egna hem och man har så mycket ärenden att man inte orkar börja för att de är för mycket..

Idag har jag varit på min favvoresturang och där blev det en cordon bleu och sen gick jag en rask promenad bland annat i centrum och sen kom de såklart lite regn och då drog ja min luva över huvudet och traskade  hem.
Nu ska jag rensa upp lite i mitt hem. Kanske ser de inte ut som ett bombnedslag när den dagen är " THE END" !

Ha de bra ....

KRAM !KICKJag gillar denna videon. Så jag lägger upp den på min blogg...


Dagens LunchSchnitzel med svampsås.


Hur hinner vissa med.

Sen i morse har jag velat ta en tupplur för jag har varit så trött hela dagen.Jag gör ju inte så mycket, men så fort jag gör minsta lilla så känns de så ansträngade och då vill jag bara lägga mig och vila. Kan ju alltid skylla på att de är semester och då blir man lätt slö.

Hur hinner andra med ? Dom flesta runt omkring mig har väl mer att göra än vad jag har . Jag pratade med en kompis tidigare och hon sa att idag har de varit full fart med shopping, ungarna ska på Mc Donald's och hennes lilla flicka skrek bokstavligen i två timmar, nonstop. Hon har dessutom hunnit vika sin tvätt och fått i den i lådor och nu var hon i full gång med maten till familjen. Allt detta hinner hon på en och samma dag. Jag har inte så mycket jag behöver fixa, men de känns som att ska jag ta tag i allt då har jag att göra ett tag. fast när man hör min kompis så är ju mina små bekymmer ingenting. De ju nästan pinsamt att jämföra så jag ska inte fortsätta med de. Jag bara undrar ? Hur hinner vissa med !!


Lite underhållning

Kan inte hjälpa, men jag tycker sånt här är så kul ! Kan titta hur länge som helst

Kram !

t>


Dagens middagGrillad fläskfile


videobloggJag har de bra !?

Jag får ofta höra av andra att jag har de bra. Senast idag av en kompis, men jag tycker han har de bättre fast de tycker inte han.

Men detta som jag ofta får höra att jag har de bra. De kan man ju ägna ett litet blogginlägg åt. Jag såg en pappa på stan idag som verkade vara ganska sliten och trött och han sa till sin lilla kille som kanske va 5 eller 6 år att sluta göra sådär och sådär. Han sa åt honom hela tiden !!... Detta är inget ja tycker är fel, men när jag såg de från mitt håll så tänkte jag : Åhh va jobbigt den pappan verkar ha de !!! Samtidigt så tyckte jag att den lilla killen inte gjorde något som var fel. Han gjorde väl de man kan begära av ett litet barn.

Kanske var de så att den pappan så ofta säger till sin son att inte göra de där och de där så han kanske själv inte tänker på de ?? Vart vill jag komma med allt detta då ? Ja om jag jämför med den pappan som såg väldigt sliten och trött ut av att just vara pappa så kanske jag ska va glad att jag inte har barn ??? Jag vet inte !!!

Just nu känns allt väldigt bra. Jag mår bra ! Jag känner mig lugn och avspänd ! Jag är glad ! Jag har inga barn som jag behöver vara gå runt och vara orolig för !... Jag har de bra helt enkelt !!!!


Idag börjar ungdoms - em
Idag börjar ungdoms - EM i pingis nere i Prage. Jag tycker såklart att de är kul att Kristian Karlsson är med. Han gör sitt sista år som junior och jag tror att de kommer att gå riktigt  bra. Ska jag  gissa så tror jag att de blir minst ett EM - guld och ytterliggare någon medalj.

Kul att de går att följa ungdoms - EM på nätet .
 Klicka gärna på länken under om du vill se några av framtidens toppspelare ..

http://www.ettutv.com/   http://www.ettutv.com/   http://www.ettutv.com/  


Dagens LunchFiskfile med äggsås..


Ibland är livet hårt att leva...


Coolt !

Igår i Stockholm hyllade man The King Of Pop. Här släpper stockholmarna loss ordentligt. Ser riktigt coolt ut...
VideobloggMera slappa.

De är bara slappa hela dagarna som gäller. En kompis har varit här och hälsat på mig . Vi satt och snacka lite eller slappa kan man väl också kalla de. De är så de är just nu. Jag slappar slappar och slappar. Jag varierar med att slappa själv framför tv:n här hemma, eller framför tv:n här hemma med en kompis eller så blir de slappa hemma hos en kompis framför tv:n.

Kram !


Dagens middag2009 07 09

Jag slappar och slappar . De blir nog ingen träning idag heller. Vissa dagar i månaden känner jag inte för att göra nånting. Vet inte vad de beror på att jag ibland har jag  hur mycket energi som helst och just nu vill jag bara slappa i massagestolen och se på tv.
Min lista från igår står kvar. Inget på min lista har jag fått gjort. Kalla mig slö eller vad ni vill, men jag har semester och de är bara hur skönt som helst .Dagens lunchKyckling med pepparsås


00:03:43Lite tankar

*  Om man är på gymmet och kommer in i omklädningsrummet och känner att  luktar  SKIT ... Då undrar man vad de beror på. Jag ser då en kille som jag kommer ihåg att jag mötte ute en annan dag när jag var ute på stan. Han stank skit även då. trots att han hade duschat. Man kände att de lukta även om man var 2 meter ifrån honom.
De jag undrar är : Hur kan man lukta så äckligt hela tiden trots att man precis har duschat ????
Ofta när man känner att någon luktar äckligt så vill man inte säga de till honom utan man pratar ofta med någon annan om de. Eller så gör man som ja: Bloggar om de...

* Man lever i ett ständigt hot om att man kan dö på ett eller annat sätt. De kan vara hemska saker som olyckor, eller att någon begår ett brott mot dig. Men vi får också ständigt nya rapporter och vi matas med information om hur vi kan lura döden. Ibland är de farligt att äta pommesfritt för man kan få cancer eller så kan de vara farligt att inte ta den där joggingrundan regelbundet. Till och med hör man att de kan vara farligt att inte ta sina 4 veckors semester.
Oavsett om vi dör när vi är 100 eller 30 år gamla så har alla  en sak gemensamt. Alla kommer att dö ...

*
När man steker bacon är de inte smart att göra de naken...

* Ibland får man höra att man blir intelligent när man äter fisk. Men jag tycker inte ja var de den gången jag fick ett fiskben i halsen och fick läggas in på sjukhus i ett dygn för att få ut de.

* Hur stavas ordet mejl ? Stavas de så,  eller skriver man mail ? Jag tittade i min ordbok eller heter de ordlista eller skriver man titta i ordlistan i ordboken  ? Jag hittade inte ordet mejl eller mail, hur de nu stavas ? Att jag inte hittade ordet va väl inte så konstigt för ordlistan eller ordboken om det nu heter så, var från 1985. Då fanns de ingen som slog upp ordet MAIL eller  MEJL

*
En erfarenhet jag många gånger har gjort är att om man tänker på att sluta med något (vad som helst ) Så är de många gånger bättre att göra som man tänker direkt  ! För ju längre du väntar ju svårare kan de bli...
Ta tag i saker direkt !Dagens middag

Slängde ihop något snabbt till middagen. De blev makaroner med currysås och kokt skinka. Inte så gott om man jämför med min favvoresturang. Men de dög. Så jag säger Gott Gott I Gott Gott !!Dagarna går fort !

Ja då va de kvällen igen. Väldigt va dagarna går fort. De känns som att de inte va så länge sen jag steg upp ur sängen och taggade iväg till min favvoresturang.

Nu har jag suttit i soffan ett tag  och tittat på tv. När jag sitter där i soffan så kom jag att tänka på att denna soffa som jag just nu sitter i har ju någon annan ägt före mig  och då är de ju ganska sannolikt att någon annan också har suttit i den .
Har de varit normala människor som har ägt den före mig så spelar de ju ingen roll, men de finns ju undantag.
Fast vet ni ? Jag ska sluta fundera på vad folk kan ha gjort i min soffan innan jag blev ägare till den. För de man inte vet har man inte ont av.Kvällens to do list

To do lista  

* Diska .           

* Vika tvätt .

* Göra rent badrummet .

* Inte svara när den där telefonförsäljaren ringer och vill ha tag i mig. Ringer dom en gång till, då är de fjärde gången denna veckan som samma företag ringer och försöker få tag  på Danne.

Får se om jag tar tag i allt som står på min lista eller om jag ändrar mina planer. Allt är möjligt  - Ingenting är Omöjligt !


Choklad

Nu har jag smakat på chokladen Marabou sommar ! Den var Gott Gotti Gott Gott !
Mimmis mellanmål !

Mitt mellanmål !Michael Maze

Första gången jag såg Michael Maze var när jag var på en pingistävling i Roskilde i Danmark. Maze var då Junior och jag vet inte om jag den gången tyckte att han var något speciellt utöver de vanliga om man jämför med dom andra danska juniorerna som spelade den tävlingen.

Men Maze utvecklingskurva har stadigt gått uppåt. Han har nu i många år varit en etablerad toppspelare. Alla vi som älskar pingis glömmer nog aldrig matchen mot  Hao Shuai i kvartsfinalen på VM i Kina 2005. Maze hade där matchbollar mot sig, men lyckades ändå vända och tillslut vinna. De makalösa var att huvudtaktiken som han när han vände matchen hade var att ballongplocka.

http://www.michaelmaze.dk/


Försvar (Block, tillbakadrag)

Med utdrag ur Kjell-Åke Waldners material "TALANGUTVECKLING" inom bordtennis.


Försvarspelet i pingis har de senaste åren ändrat sig. De har blivit mer så att man vänder till en attack när man får attack på sig. Förr försvarade man sig mer i syfte att vänta på att motståndaren skulle göra egna misstag.

Forehandblocken försvinner allt mer och mer. De är istället tillbakadrag som gäller på forehandsidan.
På backhanfdsidan behärskar toppspelarna flera olika tekniker i försvarsspelet.

Viktigt att tänka på

* Backhandblockering : Ta bollen så tidigt som möjligt eller strax därefter, efter stuts. Använd små rörelser och håll handleden så stilla som möjligt.
Ett effektivt försvarsspel får du om du har bra balans, en avspänd arm och hela tiden strävar efter att jobba med så små rörelser som möjligt för att du på ett effektivt sätt ska kunna vända ditt försvar till anfall.


Tillbakadrag : När du vänder försvar till attack så är tillbakadrag effektivt. Ta bollen på högsta punkten eller låt den falla ner. Motståndarens skruv och fart avgör var på bollen du ska träffa. Sidorna , bakom eller på toppen....Skulle själv önska att jag va såhär bra på att BLOCKA.
Musiken är såklart Michael....
Dagens lunch

Har varit på min favvoresturang och käkat dillkött och så blev de glass med chokladsås till efterrätt som jag käkade hemma. Gott Gott I Gott Gott....
Videoblogg2009 07 08

Michael Jacksons dotter i ett gripande tal om sin far...
Detta försöker jag tänka på varje dag.

Jag litar på mig själv.

Jag ger av mig själv och min tid, därför får jag tid och kärlek.

Jag vill se de positiva hos människor.

Jag ska inte vara fördömande.

Jag oroar mig inte.

Jag välkomnar förändring.

Jag mår bra och växer av att ta ansvar.

Jag skrattar varje dag.

Jag sover gott om natten.

Ingen är bättre på att vara jag än va jag är.

Jag väljer att känna tillit.

Jag glömmer aldrig att de finns människor som älskar mig och jag är modig, klok och hur härlig som helst !

Avslappning

Jag är så glad. Tänk att jag så ofta nu för tiden känner att jag kan slappna av fullständigt. De gör att jag kan lägga extra kraft och energi  på projekt och problem när de verkligen behövs. När jag går och lägger mig, fulständigt avspänd så vaknar jag i morgon utvilad och fräsch.

Jag är så glad att jag kan slappna av fullständigt......

I taket lyser stjärnorna och tusenbröderHär  är min tv kväll 2009 07 07


I taket lyser stjärnorna

Har suttit framför tv:n i ett par timmar. Jag har tittat på en film och tittar just nu på en serie. Båda har jag på DVD. Filmen som jag tittade på hette : I TAKET LYSER STJÄRNORNA. Ja köpte den denna filmen igår tillsammans med Walander filmen  Jag trodde inte att den skulle vara så bra, men jag köpte den i alla fall. Fast den var faktiskt helt ok ! Ja kunde inte slita mig från tv:n så ganska bra var den. Filmen handlade om ungdommar som oroar sig för att ingen ska tycka om dom + en jobbig mormor och en cancer sjuk mamma till en fjorton årig flicka. 
Jag tycker att ni ska se den.

Serien som jag har börjat att titta på heter TUSENBRÖDER. Den sändes på SVT i början av 2000 - talet tror jag. Har för mig att de var en tittar succe. Den handlar om tre killar som startar en firma. De går åt helvete och dom behöver pengar.
Då ser dom bara en lösning på sina problem .... RÅNA EN BANK !!!


Bra att ha med sig till gymmet...

Här kommer några låtar som gör att man kan pressa de där lilla extra på gymmet. Speciellt när de tar emot !!!!

 
De va ingen dålig skur

När jag jag hem från gymmet tidigare  idag så skulle jag ljuga om jag säger att när jag kom hem så var mina kläder torra.

De va dom inte kan jag säga. De var precis som att jag hade badat med kläderna på.Dagens LunchÄr på väg hem från gymmet....

0-5b51beffe15a7e81426d4556bbd6f576.png

Kolla varifrån!

Är på väg hem från gymmet. Får skynda mig för nu börjar de regna. Kram !VideobloggPå tv mitt i natten

Svt 1 Behing Human

Svt 2 Inget

Tv 3 Spin City

TV 4 Mordkommissionen

Kanal 5 Cold Cace

 Tv 6 Paradise hotel 4

TV 8 Revelution

Kanal 9 Fraiser

Eurosport Cykel

Nu orkar jag inte mer ... God Natt ....Världens starkaste man !När jag var liten så funderade jag ofta på vad jag ville bli när jag blir stor. Mitt drömjobb om man nu kan kalla de så var att jag ville bli världens starkaste man, och då  menar jag såklart rent fysiskt. Jag ville leva som Pippi Långstrump ! Vara världens starkaste, ha en kappsäck full med guldpengar och ha en apa som heter Herr Nilsson.  De blev inte riktigt så som jag ville. Nu är jag bussförare och jag är defentivt inte världens starkaste jag har ingen kappsäck full med guldpengar. Men istället för en apa så har jag en papegoja som heter Mimmi.Pippi var/är världens starkaste tjej jag blev och kommer aldrig att bli världens starkaste kille rent fysiskt, men frågan är om man inte måste ha ett väldigt starkt psyke när man nu blev bussförare. Man får prata med mycket folk vilket vissa dagar kan vara tufft  och man sitter still i flera timmar och kör linjer fram och tillbaka da ut och da in. 
 Fast ja kan alltid drömma och låtsas att jag nu är världens starkaste rent fysiskt ..... De behöver inte Pippi göra ..

 Jobbcoacher.

Jag var inne på svt :s hemsida och klickade mig vidare till http://playrapport.se/#/video/1617576

Enligt svt så har arbetsförmedlingens jobbcoacher har för lite att göra. Kan tyckas lite konstigt när arbetslösheten är så hög i många kommuner. De har väl säkert sina förklaringar till att de är så.

Men dom arbetslösa som söker sig till arbetsförmedlingen dom får inte för lite att göra. Som inskriven på arbetsförmedlingen så får man gå kurser och utbildningar i hur man söker jobb och hur man ska bete sig vid en anställningsinterljuv. Allt detta kan säkert va bra så ingen slöar till i sin jakt på jobb, men när man kanske efter 1 år är redo för arbetsmarknaden då är risken stor för att du måste sjukskriva dig för att du är utbränd.


Jag skulle vilja bo i Stockholm !

Många gånger har jag funderat på att flytta. Jag bor i Vänersborg och de är inte mycket som händer här. Vill man ha kul så får man fråga en kompis om han/hon vill hitta på något. Om de någon gång är något på gång i Vänersborg då vet man de. För alla frågar då om man ska ut på de och titta. Säger man då nej så säger alla jo de måste du gå på nu när det för en gångs skull händer något i Vänersborg.

Jag vill flytta till Stockholm för då behöver man inte fundera på om de händer något. Det händer något hela tiden där känns de som. Jag tror att jag skulle trivar jättebra där. Jag har inte varit i huvudstaden sådär överdrivet många gånger i mitt liv. Det var 1-2 ggr när jag var riktigt liten och sen har de varit några gånger med pingisen och nu senast som var hur kul som helst  ! Maj juni 2008 då jag var uppe och tittade på KISS och sen stannade jag där över helgen.

Men varje gång jag har varit i Stockholm så  har jag tyckt om de. Jag skulle så väldigt gärna vilja pröva att bo där, men jag blockerar ofta möjligheterna och tänker på alla bekymmer med att bryta upp och flytta från en liten stad till en så stor.

De krävs ganska mycket mod om jag ska våga släppa allt här och flytta dit och jag tror inte att jag någonsin kommer att våga. Samtidigt så har jag de väldigt bra här i Vänersborg och de blir svårt att få de bättre i Stockholm. Här i Vänersborg känner jag mig så trygg. Jag har väldigt små fasta utgifter. De gör att jag har råd att äta ute varje dag plus att jag lätt sparar en slant. Flyttar jag till Stockholm blir de säkert annorlunda.

Men jag skulle så gärna vilja prova, men jag är för feg. Jag får väl vänta tills jag blir ekonomiskt oberoende eller något.
Drömma kan jag alltid göra.  Tänk om jag får se möjligheten att flytta dit någon dag . Undra om jag då vågar ta den ???


Har slappat en stund.

Ja då sitter man här igen. Har slappat en stund i massagestolen framför tv:n.  Jag tittade på SKULDEN som är en Wallander film. Den var väl ganska bra. Jag har ju lite fixerat mig vid att jag ska skaffa hela Walander- samlingen. Alla filmer som har gjorts vill jag ha. Just nu vet jag inte hur många de finns. De jag vet är att Aftonbladet varje lördag säljer en Wallander- film med tidningen. Det är alla filmer som gjordes med Rolf Lassgård. Jag har två filmer kvar, sen är hela den samlingen i min bokhylla.

Men de har gjorts en massa filmer med Krister Henriksson också och jag vet inte exakt hur många som fattas i min samling av den delen Wallander, men jag ska forska i de när jag har Lassgård samlingen komplett. De jag just nu vet är att de kommer ut 8 nya på DVD - filmer i år. 2  har redan kommit. De är HÄMDEN och SKULDEN som jag redan har köpt. De kommer att komma ytterliggare 6 filmer i år och 5 nästa år. Jag ska köpa alla så fort dom kommer ut. + alla som fattas i den gamla samlingen med Krister Henriksson. Frågar ni mig varför ??? Så kan jag bara säga jag vill ha hela samlingen och de är bara de...

Sen blir de väl så att om några år  sittar jag där med en massa DVD - filmer och bara tittar på dom där  dom står så fint i bokhyllan. Ungefär som min CD - samling. Dom ligger så fint sorterade i CD - stället, men lyssnar jag på dom ??? Nej de är inte ofta. Fast de är kul att ha en samling.

Jag har precis snackat i telefonen en lång stund med Linda, men efter de kände jag att jag vill ta tag i mig själv och göra något. Frågan är bara vad jag ska välja att göra. Känns som de finns hur mycket som helst bara jag ser mig omkring. Jag måste erkänna att jag har börjat känna mig lite slö. Jag gör ju saker, men de känns som att jag skulle kunna göra mer.

Ja,  ja det är skönt att ha semester och  jag tränar ju, håller igång kroppen och mår väldigt bra så jag ska inte klaga !

Kram !


Dagens lunch
VideobloggHar varit i trollhättan

Jag var i Trollhättan idag. Jag köpte bland annat ett liten ny leksak till Mimmi ..

Pressade !

Körde ett pass på gymmet tidigare idag. I bäörjan gick de lite trögt, men sen blev de bättre och bättre. Jag pressade på max på de jag körde. Trött de blev jag och jobbigt va de, men de är ju så de ska va.Nu får de bli ...

GYM !2009 07 06

Én dag som många andra  !

Gymmet

Favvoresturang

Slappa

FÖR DE ÄR JU SEMESTER !!!Kan inte hålla tilbaka tårarna..


De är så hemskt. Varför fick hon inte leva  ? Therese var bara 15 år och hade hela livet framför sig. Men hon fick inte leva, utan hon blev mördad.

Jag kände henne inte, men när man läser och tittar på videoklipp så kommer tårarna iallafall. Man måste ju va gjord av sten om man inte blir tagen av detta....

http://minneavtherese.blogg.se/index.html

Lite sånt här..Sjärntecken ? Fiskarna...
Hårfärg  ? Blont
Ögonfärg ?  Blå...
Syskon ?  Ellen och Anthony....
Älsklingsdjur ?  Mimmi....
Min älsklingsfärg  ?  Orange.....
Jag avskyr när människor :  Ljuger, lovar något som dom sen inte håller, inte är sig själva....
Saker som gör mig förbannad :  Se ovan + Att de inte händer mer när de gäller frågan : Hur vi ska lösa klimatkrisen...
Jag gillar bäst : Mina syskon och vänner...
Min högsta önskan : Svårt, finns så många att välja på ...... Åka jorden runt är en...
Mer på högsta önskan -  listan : Träffa henne...
Saknar du kärleken ? Ibland .....
 VideobloggVar ska jag ha radion ?

Var ute i och löpte tidigare idag. De blev 3 kilometer i en rasande fart. Allt kändes bra, men en fråga har jag : Var  ska jag ha radion ????
Sitter på min favvoresturang. Idag...

0-6bae6f82e50ef41fb1b625c96aaee9f9.png

Kolla varifrån!

Sitter på min favvoresturang. Idag gav dom mig äckelgrönsaker..2009 07 05

Godmorgon ! Nu får de bli en löprunda . De va längesen sist så undra hur detta kommer att kännas ???
Time To Sleep !

Nu är de dags för sängen. imorrn får de bli en löprunda. Jag känner värsta abstinensen efter träning. Idag kände jag att ja var tvungen att vila, men de får mig bara att bli mer sugen. Så imorrn när jag har tagit mig upp ur sängen då blir de en löprunda.Har lite fler funderingar : Jag har många gånger sagt att denna tatuering var den sista som jag skulle göra. Nu är jag inte säker längre. De kan mycket väl bli fler, fast jag känner att ju fler jag gör ju större är risken att jag en dag kommer att ångra mig. Så jag får nog ta och tagga ner lite med dessa funderingar på ännu fler tatueringar.

Nu är de dags att gå lägga sig. De kommer nog att bli varmt inatt med. Fast fan va jag älskar sommaren, och speciellt nu när det alltid är varmt. De känns som man är i utlandet och de är ju skönt när man väljer att ha semester på hemmaplan. Då får man leva med att man blir  pisseblöt av svett  dygnet runt !
KRAM ! &
God natt !

Bondfeber hos danne
Köpte hela DVD - samlingen av James Bond. Nu har jag sett alla och jag tror jag gillade  A View To A Kill och The Living Daylight  bäst !


 
Bra skådespelare i denna filmen är Christopher Walken och Grace Jones


(Finns bättre klipp, men detta får duga..)

Andreas Wisniewski som spelar någon ond KGB - bov. Han är riktigt bra i denna filmen.
De är killen i vitt som slåss i köket... 


Pentax kameran ?

Jag blir lite irriterad ! Att jag aldrig kan få känna att jag har lärt mig hur denna kamera fungerar som jag hittade i garderoben för ett tag sen. Jag får bara dåliga bilder. Tittar lite på detta klippet så kanske jag förstår bättre????Slappa slappa !

Shit ! Va lätt de är att slöa till när man har semester. De blir mycket tv och även ligga i solen och ha de bra. Men jag läste en undersökning för ett tag sen som visade på att de kan vara farligt att inte ta ut sina 4 veckors semester, och när man gör de så ska man vara noga med att just vila. 

Så jag kanske inte är helt fel ute när jag för de mesta bara ligger och slappar eller ser på tv. Har fått gjort lite mer idag faktiskt ! Kläderna är vikta och ja har diskat upp lite. Har ju en vilodag från allt va träning heter så idag är jag lite soffpotatis
.


Måste lägga upp några till !

Förlåt, men jag håller på att skratta ihjäl mig....

 


Vet inte...

Vet inte vad de är som jag tycker är så roligt med detta ?? Men jag skrattar åt de !De finns hur många som helst . Klicka här och se om du skrattar lika mycket som jag gör ...


Oj !Videobloggpink, white and green

Jag har varit på min favvoresturang och när jag kom hem så unnade jag mig lite glass till efterrätt.
Har ingen aning om hur många liter jag har ätit dom senaste veckorna, men gott de är det !2009 07 04Hej på er ! När jag vaknade till i morse så hade jag så jäkla ont i ryggen. De kändes som om jag skulle gå av på mitten. Jag har ingen aning om va de berodde på.. Jag lyckades iallafall somna om och nu känner jag inget mer än lite träningsvärk. Skönt att de gick över för de är så sjukt jobbigt  att ha riktigt ont i ryggen.

Idag tar ja en vilodag från allt va träning heter. De kan bli en promenad, men annars blir de lugnt. Jag vill ut och köra löprundor eller tagga iväg till gymmet och få lite muskeldarr...Fast de känns som en vilodag är de enda rätta.

Jag har sovit ganska länge idag. Jag vaknade till en gång vid fem i morse, men sen har jag sovit tills nu. Ibland önskar jag kunde sova lite mer. ibland önskar jag att jag kunde vara lite mer som dom där människorna som kan sova till klockan två eftermiddagen. Men jag klarar inte de för när jag vaknar tex kl 08:30 på morgonen då kommer jag direkt på en massa saker som jag vill fixa. Idag är de vika tvätt, diska och göra rent Mimmis bur.

Jag kanske inte är den där fullständigt avspända människan som jag vill vara för är de något som jag märker på dom som sover mycket så är de just de att dom tar de väldigt lugnt och är nästan för avspända. De är inget jag tycker är fel, jag vill ju också va lite mer så... Men jag skulle nog inte få så mycket vardagliga saker gjorda.

Hoppas ni får en trevlig dag

KRAM  !!Dagens lunchÄr ute och handlar lite, men jag h

0-26b247cd5601849909d77d318d7d24ed.png

Kolla varifrån!

Är ute och handlar lite, men jag hittar inte de brödet ja vill ha !2007 07 03

Tjena ! Idag är de Fredag och den är egentligen som alla andra dagar. Man vaknar och de är varmt som fasen. Jag ska käka lite frukost och sen blir de ett hårt pass på gymmet igen. De ska bli kul !  Hoppas de går lika bra som igår !

Sen blir de favvoresturangen och sen får jag inte glömma att jag har tvätt - tid . Annars får vi se va de blir mer idag har som vanligt inte mycket  planerat, och de är så skönt.


Dagens måltider
Fisken var riktigt god !


Borde väl kanske äta mer, men jag har ingen matlust i värmen...


Självmordsvåg !

Läser på aftonbladet's hemsida att de finns Michael Jackson fans som har tagit Michael's bortgång så hårt att dom  själva har tagit livet av sig.
 Tänk att en människa kan påverka så många människor. De finns uppenbarligen fans som går så långt som att ta livet av sig för att deras största musikförebild är  död.

Lite läskigt att  människor kan reagera så ...VideobloggIn the gym !

Blev ett riktigt hårt pass på gymmet och jag tror jag ska fortsätta såhär. Skönt med lite extra muskeldarr. Körde på stenhårt och många övningar var så mycket upprepningar som jag bara  orka. Samtidigt så provade jag lite nya övningar samt att jag ökade belastning på en del övningar som jag har kört tidigare.
Jag är riktigt nöjd med passet idag och jag ska försöka fortsätta så...Nu känns de bara bra även om de är som de alltid är : VARMT SOM FAN ! Behöver inte göra mycket för att bli helt genom svettig.


Är just nu på gymme...

0-341757cbfde6fb23b4e6f626304ac980.png

Kolla varifrån!

 Är just nu på gymmet och kör stenhårt! Får se hur länge jag orkar. Kram !2007 07 02Godmorgon ! Jag sitter här och halvsover lite. Jag ska snart dra till gymmet och köra hårt på alla delar förutom ben.
Ska ta och dra igenom kroppen. De borde jag klara för jag har ju inget annat planerat idag så jag kanske ska ta och lägga den där extra tiden på gymmet istället. Kanske prova lite nya övningar och känna hur de känns att ge kroppen en liten chock igen.

Min kropp har ju börjat lära sig mina rutiner och den vet säkert att de är semester och de är då man ska överraska, eller hur ?


En liten promenadDe va skönt att komma ut lite nu på kvällen. Shit va varmt de är även såhär på kvällen och här inne i min lägehet blir man ju svettig bara man tänker. Man blir pisseblöt på tio minuter och jag dricker vatten hela tiden  Men de va skönt att gå en snabb runda på stan.

Nu ska jag fixa lite mat och sen blir det Michael


Kram...


MOBILBLOGGAR...Är ute på en liten

0-3fa2ef6d3f51d2a07dda756b12012442.png

Kolla varifrån!

MOBILBLOGGAR...Är ute på en liten kvällspromenad . Ska snart ta mig hem för att titta på Michael. . Kram !Ikväll får ni titta !

Ikväll kommer ett program på svt om Michael Jackson. Så minns vi Michael Jackson.

Gym och mat

Tjena !

Jag har precis ätit lite mat som jag hämtade på min favvoresturang. Personalen där va som vanligt jätte snälla och trevliga och de är väl därför jag hänger där så mycket... Idag blev de skinkstek.Jag har även hunnit med ett benpass på gymmet. Jag körde igenom så som jag tänkte från början och mycket mer hände inte. Nu får de bli lite slappa, antingen framför tv:n eller så sitter jag här och surfar. Får väl försöka ta mig ute sen också, vi får se.

Det känns iallafall bra just nu. Lugn, avspänd och nytränad så jag kan egentligen inte må bättre.

Ha de bra ...

Kram !
2009 07 01

Godmorgon sitter här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu, så de får bli ett blogginlägg. Jag väntar egentligen bara på att gymmet ska öppna. Får bli ett benpass idag.

Funderar på om jag ska ta en dusch, men det är väl ingen ide för jag kommer ju att duscha efter träningen och dessutom är de ju så att man svettas som fan redan 10 min efter att man har klivit ur duschen.
Det är sol sol sol varenda dag och jag gillar de på många sätt. Bättre att ha de såhär än regn och snö.

Jag sitter här lite yr och känner mig lite konstig i huvet. Jag vaknade av en mycket läskig dröm och för ett ögonblick fick jag intala mig själv att det just bara var en dröm och att de inte har hänt i verkligheten. Eller så har de gjort de. Ibland vet man inte vad som är dikt och verklighet, ibland flyter allt samman.

Nej, nu är de dags att få något gjort ! Så vi hörs senare .... Bara jag kan komma på något att skriva. Måste erkänna attt de är ganska svårt ibland och de är när det är tomt i blogghuvet som dessa tankar med att lägga ner bloggen kommer. Fast de verkar  aldrig bli så  för jag tycker att det är kul att blogga !

Ni får ha en nice dag alla !

KRAM !


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE