Tänker en del men egentligen inte på något.

Gör ett sista inlägg innan de är dags för kudden. Nattblogging och jag brukar skriva om vad jag går och tänker på. Ibland oroar jag mig mycket. För mycket, säkert är de så. "Jag betalar liksom ränta på ett lån jag inte har tagit" ..

Tänker och funderar de har jag gjort hela dagen idag också, men egentligen tänker jag inte på någonting. Alltså tänker jag inte för mycket och nu fattar jag att de går precis lika bra de också.

Om jag ändå ska skriva något om vad jag tänker (känns bättre för de blir så lätt att släppa de sen) så kan jag bara säga att när jag funderar på New York så känns de mesta bra. Gott om pengar kommer jag att ha och jag har redan nu hunnit planera mycket med vad jag ska göra när jag väl kommer dit. Nu kan jag liksom fortsätta att bara bli mer och mer expert på New York. Vet inte om jag lyckas, men jag hoppas i alla fall att jag känner att jag har gjort allt jag kan av förberedelser innan jag åker så behöver jag inte grubbla och tänka på de sen. Jag är  lite orolig för denna resa, men mest förväntansfull.

Mitt resande är något som är viktigt för mig och jag vill verkligen göra detta i år. De har jag vetat länge. De är en hel del som säger till mig att jag gör så rätt som reser och kommer ut för att se något annat än Sverige typ. Men de finns också dom som är negativa till detta. De som har förvånat mig mest de är att de finns verkligen vissa som verkar tro att jag inte har koll ekonomiskt på va detta kommer att kosta. Man har inte sagt de rakt ut, men man säger att risken finns att jag kommer att ångra mig när jag i verkligheten kommer att se vad detta egentligen har kostat ????

????? Jag gör några fågetecken och undrar  varför man överhuvudtaget bryr sig om vad detta kostar för mig och vilka eventuella negativa konsekvenser de kan få för mig, bara mig och ingen annan. Jag har inga barn som kommer att drabbas och ingen flickvän som jag sätter i knipa eller reser ifrån eller .. Inget !!!

De andra som man menar att jag inte skulle veta vad detta kostar är ju så långt ifrån sant man kan komma. Jag vet exakt hur mycket pengar jag har, vad detta kostar och vad som krävs för kunna tagga iväg på  3 resor. Jag har under hela året varit hur noga som helst med att hålla budget och nästan varje månad har jag lyckats hålla planerad budget exakt på hundralappen ibland till och med på kronan. Jag har hur bra koll som helst. Dessutom har jag varit iväg redan på 2 av mina totalt 3 planerade resor. Efter Thailand  så hade jag räknat lite fel. Jag trodde jag skulle bränna mer pengar än vad jag gjorde. Men de var ju bara bra såklart att de blev mindre. I amsterdam gick de precis så mycket pengar som jag hade räknat med före. Jag hade 500 kr kvar på "amsterdamkassan"  när jag kom hem. Jag har haft bra koll och kontroll på 2 resor varför skulle jag inte ha de på resa nummer 3. Vet inte varför man påstår de eller så är de bara så att vissa ska bara säga negativa saker när andra gör något för att må bra.

Jag blir lite ledsen,men de är ändå inget jag bryr mig om. Jag vet ju att jag har koll på detta så jag behöver ju inte ta åt mig alls. Jag kan vara lite orolig för själva resan till  New York och hur är de kommer att bli  när jag är där osv.. Men ekonomiskt känner jag mig trygg. Så mycket tid som jag har lagt ner på detta med att planera budget så vore de hemskt om jag inte hade kontroll på dettta nu. Att någon överhuvudtaget kan ens vara i närheten av att säga något annat tyder kanske på att dom själva inte kan klara de eller kanske är de avnsjuka.

De kan ju också vara så att man tycker att jag är lite omogen och inte vill se verkligeheten som den är. Men samma där, jag gör ju de. Jag skaulle aldrig boka resor och ge mig iväg om jag samtidigt visste att detta kommer jag att få betala surt för efter typ... Har jag inte kontroll och koll så gör jag ingenting som kostar mycket pengar! Sån är jag ju jämt. Om jag då är omogen för de jag då får jag väl vara de, men jag tycker att jag är precis tvärt om. Jag gör inget om jag inte har pengar. jag sparar först innan jag gör något.  De är väl vuxenpoäng på de...??? 

Jag kan fortsätta att skriva länge om detta, men de räcker nog med de. Skriver mest ner de för att sen blir de så mycket lättare att glömma de när man liksom har skrivit av sig. Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon är de arbete igen. Fredag, lördag och söndag är de arbete. På något sätt så tänker jag inte så mycket på att de är en hel helg av arbete, med allt vad de innebär. Jag tänker inte mycket på något egentligen överhuvudtaget. Jag lever mitt liv, mår väldigt bra och har mina drömmar. Ibland förverkligar jag någon av dom och de gör att jag får plats med nya. De är ett bra liv, tycker jag själv och de är väl de som räknas??
 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE