Behind the scenes of bus depot test

 Lugn dag💚

Jag har en lugn tisdag. Det skönt att vara ledig. Solen skiner och jag mår bara bra. 

Idag blev det en ganska lugn och väldigt försiktig promenad. Jag gick 12 km, det vanliga varvet, men det tog väldigt mycket längre tid för mig idag än vad det brukar göra. 

Jag är ändå nöjd att det blev en runda idag. Jag har inte gått en långpromenad på länge och nu när jag har genomfört promenaden, fått i mig lite lunch 🐟 och tagit en dusch🚿 så känns allt väldigt bra med mig. Jag känner mig lugn, avspänd och fräsch. 

Ni får ha en riktigt bra valborgsmässoafton👍
Ta det lugnt med firandet och tänk på att inte leka med elden🔥🔥

(null)
(null)

(null)

30/4-19

(null)

(null).

(null)
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 


Måndag (2019 04 29)

Grejat med massor av saker har jag gjort idag. Mycket med det vardagliga, men jag har ju också massor av drömmar om saker som jag bara vill fixa. Jag gör vad jag kan för att jag i alla fall ska känna att det finns en möjlighet att kunna få allt som jag vill ha mitt liv. Mitt enda liv.
 
 Det blev en ganska lång dag detta. Jag var uppe tidigt i morse och sen har det varit full fart med massor av saker hela dagen. Nu mår jag nästan lite illa av det, men imorgon kommer det att kännas bättre. Då är det en ny dag med nya tag.
  (null)

Under resten av kvällen ska jag bara slappa i massagestolen och njuta av druvor och bubbel. "Det ska va gött å leva"...som två bilmekaniker en gång sa, i en fiskebåt.
Vattenrännan - Vänersborg

 


Vecka 18

Ny vecka och jag fortsätter att vara ganska mycket ledig. En dag jobbar jag med busskörningen denna veckan. Bara en enda dag. Det bränner man inte ut sig på. 
 
Jag hoppas att jag denna veckan får klart med planeringen av många framtida saker. Jag har ju grejer jag vill göra i sommar och jag kommer att söka mer ledigt på arbetsdagar som jag har i maj.
 
Jag får greja så mycket jag orkar och sen bara hoppas på att jag får som jag vill. Saker och ting föll på plats bra förra veckan. Hoppas det fortsätter så denna veckan.
 
(null)
 


VM 2019 🏓❤️

 
(null)
 


Ma Long var för bra.

Det blev vinst för Ma Long. Det var ju inte oväntat, men jag hoppades ju såklart på Mattias.
 
 
Jag tycker Mattias gör en bra match, men Ma Long spelade matchen ganska "safe". Håller bollen på bordet utan att ta några onödiga risker. När han sen får läget så är det jäkligt mycket power i slagen från Ma Long. Ma Long "köttar" alltid på, oavsett vad det står i matcherna. Det spelar ingen roll om han är pressad. Han litar på sitt spel till 100%.  
Jag tycker att Mattias gör en ganska bra match. Han står emot och svarar  upp bra i bollduellerna.  Det är ju coolt att Sverige är tillbaka och slåss om medaljer på VM. Det finns ett gäng med väldigt bra spelare som Sverige har nu. Unga lovande talanger blandat med spelare som har en hel del rutin. Det ser väldigt bra ut för framtiden när det handlar om Svensk pingis. 
 
 
 
 


🏓🏓 Kl 13:30

(null)Jag bestämde mig i morse.

(null)
 
 
(null)
 


3 alternativ.

(null)
Ligger här i min säng och känner mig lite tom. Regnet smattrar utanför fönster. Det är ju lite mysigt att höra på. Jag mår lite illa, men samtidigt känns mycket bra. Jag är ganska trött och vill helst inte göra ett skit, men samtidigt känner jag mig rastlös. Jag vill inte tänka så mycket, men det blir att jag gör det ändå. 

Jag har tänkt mycket idag. Hur ska jag ta "ekonomigrejen" vidare? Vad mer ska jag försöka fixa innan juni?  Vad har jag på gång under under resten av 2019? Jag känner att jag vill så mycket och jag tänker verkligen på allt de hur mycket som helst. Om och om igen.

Ekonomigrejen
Jag känner att jag har 3 alternativ här. Antingen struntar jag i det tänkta målet som jag för min ekonomi i april och så försöker jag fixa något eller några av dom 10 -12 andra grejar som jag också tänker mycket på just nu.  
Eller så väljer jag att göra en annan grej som jag tror att jag på sikt kan tjäna på. 
Det tredje och förmodligen det enda 100% rätta alternativet är ju att jag håller mig till vad jag sen länge har planerat och ser till att sätta mitt sk "ekonomimål"så fort som möjligt. Fixa målet för april, fixa målet för maj och tänk inte så jävla mycket på annat. 
(null)

(null)


VM 2019 🏓🏓

Mattis Falck 🇸🇪 möter Ma Long 🇨🇳 i morgondagens final i VM i bordtennis🏓 Mattias har ju inget att förlora. Han kan bara gå in i finalen och ösa på. Det är ju Ma Long som har pressen på sig. 
 
Men Ma Long är ju en otroligt stark och bra spelare. Väldigt stark mentalt och han har väldigt mycket power i sitt spel. Han gör få sk enkla misstag. Dessutom har ju Ma Long varit i VM-final två gånger tidigare. Dom finalerna har han också vunnit. 
 
Ma Long blir en tuff motståndare för Mattias, men en finalmatch i VM är alltid öppen och det kan gå hur som helst. Jag hoppas på Mattias imorgon. Någonstans långt in i mitt hjärta så vill jag att Mattias blir världsmästare i bordtennis🏓imorgon.  Heja Mattias 🇸🇪
 
 Semifinaler - VM 2019 - Herrsingel
 
(null)
 
(null)
 
 
 Lördag (2019 04 27) Hmm..

Jag har grejat mycket idag, men samtidigt har jag känt mig lite snurrig i huvudet. Jag vet liksom inte riktigt vilken väg jag ska ta i allt jag grejar med. Jag tänker först att jag ska ta tag i något. Sen ändrar jag mig och sen ändrar jag mig en gång till. Jag tänker att jag ska ta tag i den där grejen i alla fall, fast när jag väl gör nåt så blir det ändå inte det som jag tänbkte att jag skulle ta tag i. Hmm...
 
Jag har ändå fått gjort en hel del idag, men resultatet av mitt grejande är jag inte 100% nöjd med, men alt kan ju inte gå bra hela tiden heller. Under denna veckan så har jag från måndag-fredag fått ordning på typ allt som jag ville få fixat. Allt föll på plats varje dag och vad jag en grejade med så såg jag snabba resultat. Så bra är det ju inte varje dag och sånt är livet liksom.
 
En sak som ändå gör mig lite orolig det är att jag har börjat tveka lite när det gäller att att hålla mig till den plan jag har med ekonomin. Jag tänker nu att jag ska göra en annan grej och skjuta upp det mål jag har med en månad. Alltdå fixa allt till slutet på juni istället för slutet på maj som jag har tänkt från början. Jag känner att om jag inte slår till nu så blir det mycket dyrare för mig om jag väntar till sen. Fast när jag har fixat min ekonomi som jag vill ha den i slutet på maj så spelar det ju egentligen ingen roll vad den där andra saken kostar då. Då rullar det ju in så bra med pengar så att jag lätt fixar den andra grejen. Fast man vill ju heller inte lägga ut mer pengar än man måste. Hmm..
 
Såhär vänder jag vrider nu. Jag ska ta nästa vecka och fundera ordentligt på hur jag ska göra. Jag känner nu att det bästa ändå är att göra det som jag har planerat hela tiden. Se till och fixa privatekonomin. Nå målet för april och slutför det i maj. Samtidigt ill jag vara flexibel och kommer jag på något som jag tror är bättre att göra så behöver det ju inte vara fel att ändra vad man har planerat och sen köra på det istället. Jag vägrar köra fast tankarna och säga att så och så gör jag alltid och ingenting kan få mig att ändra mig. Flexibel är väl alltid bättre att vara liskom.
 
Tankarna snurrar nu, men jag ska ändå tänka ut vad jag tycker är mest rätt att göra. Det andra som jag inte har tänkt på förut kan vara bättre, men det är jag långt ifrån säker på. Tänk att allt måste kännas så svårt när man nu är så nära  slutmålet för "ekonomigrejen". Det sista man har att göra är tydligen också det svåraste att lyckas med. I alla fall om jag ska klara av det till slutet av maj, men jag får inte glömma aprils slutmål nu.
 
 


Kolla pingis ikväll.

SVT sänder från pingis- VM ikväll. Kul att Mattias Falck är i semifinal och redan nu är garanterad en bronsmedalj, men vi hoppas naturligtvis på en ädlare valör än brons. 😊🏓. 

Jag har kollat mycket på pingis-VM hittills. Tidigare idag såg jag när min absoluta "favvospelare" på damsidan ( Liu Shiwen🇨🇳) vann damsingelfinalen. Mer pingis blir det ikväll. Heja Mattias!!! 🏓🇸🇪. 

(null)

(null)VM 2019 - Final - Damsingel

Liu Shiwen vs Chen Meng


Greta Thunberg 🌍♻️💚VM 2019

Liu Shiwen - Ding Ning 
 
Xu Xin/Liu Shiwen vs Maharu Yoshimura/Kasumi Ishikawa
 
 
Simon Gauzy vs Mattias Falck


Bubbelinlägg!

Det är skönt med ledighet och efter att ha jobbat tufft och kört hårt med allt annat som man kan tänkas ha att göra så tycker jag nu att jag har gjort mig förtjänt av några glas kallt bubbel.
Mycket har gått så jävla bra denna veckan också. Mycket känns bara så himla bra. Jag blir alldeles "bubblig" av att tänka på allt som bara har suttit klockrent denna veckan. WOW!!
Ha en trevlig kväll och en grymt skön helg!
 


Nu är jag mycket ledig igen!

(null)
Nu har jag jobbat färdigt för denna veckan också. Bara 3 dagar av jobb har jag haft.
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
Nästa vecka jobbar jag bara en dag. Det känns alltid bra när man får den där längre ledigheten.  Det kanske det som är det bästa med att jobba. Man får något att vara ledig ifrån. 
(null)

(null)
 VM 2019

 


Är det värt att försvara sig?

Jag ställer ibland mig själv frågan om det är värt att försvara sig, när man samtidigt vet att man kommer att bli förnedrad och kränkt av personer som kanske vägrar stå för vad dom faktiskt har gjort? 
 
Är det värt att bry sig om att stå upp för sig själv när man vet att dom man kommer att ha med att göra då kommer att ljuga, och jag måste då i nästa läge bevisa att dom ljuger? 

Jag ställer mig ibland frågan om det är värt att bråka med folk som typ ändå  aldrig kan stå för vad dom har gjort och bara säga att dom gjorde fel. Är det värt att ge sig in i diskussioner med folk som man vet hela tiden kommer att skylla ifrån sig problem som dom själva har orsakat? 

Vad är livskvalitet? När jag hamnar situationer där jag väljer att stå upp för mig själv, då kan det samtidigt lätt kännas som livskvalitén tas ifrån mig. Då ställer jag mig frågan: Är det värt att försvara sig på bekostnad av att man blir kränkt, förnedrad och för en period blir ifråntagen sin livskvalitet? 

Man bråkar ju gärna inte om det värdelösa. Man bråkar om det som är värdefullt. Frågan jag ofta ställer mig är: Är något tillräckligt värdefullt för att bråka om? 
(null)

 
 VM 2019

 


❤️❤️

(null)

(null)Nu jobbar jag på.

Nu jobbar man som fasen. Jag har jobbat på idag och jag har 2 långa dagar kvar innan jag blir riktigt mycket ledig igen. Jag försöker hålla mig fullständigt avslappnad i alla lägen. Jag vilar så mycket jag bara kan när jag får en paus eller har rast. Jag tar en sak i taget och försöker tänka på att  bara ta det väldigt lugnt med allting. Det kommer jag att må bra av i slutändan. 
 
 


🚌💯

(null)

(null)VM 2019

Truls Möregård - Ho Kwan Kit
 
Tomokazu Harimoto - Jon Persson
 
Ma Long - Kanak Jha
 


Fick lite bilder idag.

Bilder och mera bilder. Jag grejar ju med bilder varje dag känns det som. Idag fick jag 100 st bilder med posten. Jag hade plockat ut dom från min telefon för ca 10 dagar sen. Jag ville ha dom bästa bilderna i gamla hederliga fotografier som jag sen bara kan sätta i album. 
 
Annars har jag nu blivit mer än sån person som raderar bilder och liksom rensar minneskort och telefonen efter att jag typ har lagt ut bilder i ett inlägg på min blogg. Jag har ju bilderna på bloggen om jag skulle vilja göra något mer med dom och jag känner inte längre att jag vill spara så mycket av dom bilderna jag tar. Jag fotograferar ju mest för att jag ska ha nya bilder till min blogg varje dag. Det kan ju räcka med det liksom.
 
Jag vet inte varför jag tidigare har sparat så mycket av dom bilderna som jag har tagit. Jag kan bara konstatera att jag nu har blivit bättre på att radera och rensa bort bilder efter att jag har lagt ut dom på min blogg. Jag kommer aldrig att ångra att att jag tar bort hundratals bilder på mina minneskort eller i min telefon. För mig har ju bilder blivit mer än färskvara. Jag tar bilder i dag för att jag ska använda domb till min blogg nu. 
 
Som jag tänker nu så känner jag att jag vill rensa bort det mesta efter att jag har lagt dom på min blogg. Det är ju pga av min blogg som jag tar så mycket bilder hela tiden. Man vill ju ha nya bilder varje dag som man sen snabbt som fan vill få ut i olika sk sociala medier. Det tycker jag är roligt. Allt annat som har med bilder att göra bryr jag mig mindre och mindre om. För mig är bilder mer som färskvara. Använd dom nu. Släng dom när du är klar med det du har gjort. GÅ VIDARE MED NYA BILDER. Ha kul under tiden!!
 


Fick tid att fundera.

Det fick bli en långpromenad idag. Jag har ju jobbat mycket i helgen. Igår grejade jag hur mycket som helst, men jag har liksom inte varit ute och rört på mig på nästan en vecka. Därför kändes det extra skönt att ta sig ut idag och typ bara fokuserad promenera det där varvet som jag brukar gå. 
(null)
När jag var ute så funderade jag mycket på ett problem som jag har haft ett tag nu. Man funderar ju mest på hur man ska lösa det. Jag har säkert funderat på detta under hela påskhelgen, men jag har ändå inte lyckats komma ett steg närmare någon lösning. 

Men under morgonens promenad idag så tror jag att jag kom på en lösning på mitt problem. Det  ofta så är för. Eventuella problem som man vill lösa hittar jag ofta en lösning på när jag tex bara är  ute och promenerar. Då finns ju tiden att fundera och vända och vrida på allt. Tiden finns ju inte när man jobbar tufft med busskörningen eller när man grejar som fan på sin fritid, men den tiden som jag behöver får jag när under en långpromenad.
(null)

(null)Tisdag (2019 04 23) 💚♻️

(null)

(null)Har det bra💙

Ⓜ️ONDAY

(null)
(null)Jordens dag🌍♻️

(null)
TEMADAGAR.SE
(null)
 
 
 


Nu har jag hängt in vinterkläderna.

Nu behöver man väl inte ha vinterkläder på sig mer på ett tag? Hela helgen har det ju varit sommar. Man kan ju fan gå i kortbyxor redan nu. Nu på morgonen plockade jag undan alla mina vinterkläder.
Jag tror inte att jag tex behöver "rymddräkten" "jobbtältet" eller den väl använda "selfiemössan"  förrän tidigast i slutet av detta året.
 
Nu är det vår, eller riktigt jävla skön sommar! 
 
 
 


Annandag påsk

Ledig idag och imorgon. Det känns välbehövligt. Jävlar va trött jag var när jag kom hem från jobbet igår. Jag satt bara här och stirra in i väggen och sen var det dags att gå och lägga sig. Jag somnade bara direkt. Som ett skjutet vildsvin, eller nåt likande.
 
Idag och imorgon har jag massor att göra. Jag vill få gjort så jäkla mycket och jag ligger liksom efter med massor med saker som jag hade tänkt att få fixat redan i helgen, men då jobbade jag ju som fan. Typiskt mig att tro att jag orkar med mer, samtidigt som man jobbar tufft med busskörningen. Någon dag kanske jag måste fatta att jag inte är en maskin utan en människa. Öhh...
Nu känner jag i alla fall att jag orkar greja. Jag ska ta tag i allt som jag vil få fixat och få allt klart. I slutändan kommer det ju att generera pengar. 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 


VM 2019 🏓🏓

 


Vecka 17

Skönt att jag får 2 lediga dagar nu, efter allt jobbande bakom ratten i helgen. Nu vet jag också att jag inte behöver jobba helgen på typ 1 månad. Får jag ledig som jag har önskat så blir det inte helgjobb på ca 2 månader.
 
Annars blir detta en vecka där jag kommer att köra ganska hårt med mitt sk ekonomimål. Denna veckan börjar det väl också komma in lite nya pengar. Dessutom får jag väl sätta mig ner och kolla lite på deklarationen. Får se om man kan hitta något sätt att få mer pengar tillbaka på. Sen är det ändå så att jag är väldigt nöjd med den summan som jag redan vet att jag får tillbaka. 
 
 
 
 


Bilder från min påskhelg (Jobbhelg)

Långfredagen.
 
Påskafton.
(null)
(null)
 
 Påskdagen.
 


💚💙❤️🚌🚌

(null)

(null)Påskdagen 💛💛

Jag har jobb idag med. Sista "köret" innan jag får 2 dagar i rad av ledighet. 
 
Trevlig fortsättning på påsken💛💛
 
(null)
 
 


Klara & Jag - Måste jag dö

 


Påskafton 🐣🐥

(null)
Jobbat har jag gjort idag med. Igår började jag klockan 10:00 och slutade klockan ca kl 19:00. Idag började jag en timme tidigare, men jag fick ändå hålla på till klockan 19:00 idag också. Fast idag hade jag ju 90 minuter rast. Igår hade jag 60 min. Så på något sätt jämnar det ut sig.    
(null)
(null)
 
 
(null)
 
 
 


Mycket känns bra...på ett mysigt sätt.Långfredagen 🐥🐥

Nu har man jobbat färdigt en dag av denna påskhelg. Det kändes bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Jag lyckades hålla mig maximalt avspänd under större delen av arbetspasset. Det kändes som tiden gick väldigt fort, och allt kändes ganska lugnt. Man kanske skulle kalla denna dagen för "LUGNFREDAGEN istället. 

Jag hade nog innan denna fredag förväntat mig, typ: Värsta jobbiga arbetsdagen. När jag sen känner mig helt avspänd och allt bara är ganska lugnt, då blir ju allt så enkelt på något sätt. 
Jobbelijobb 💙💚🐣
(null)Pratar lite skit.

 
 


Skärtorsdagen (2019 04 18)

Jag har grejat hela morgonen och slappat större delen av eftermiddagen. Jag fortsätter väl med att bara ta det lugnt resten av dagen.
 
Imorgon börjar ju helgjobbet och det kommer att bli tufft, men jag har ju inte jobbat helgen sen i februari så nu är det väl min tur att göra det då. Det är väl inte mer än rätt liksom. 
 
Jag har som sagt grejat hela morgonen med allt möjligt. Jag vill väl mest röja undan innan helgen. Jag har städat och och fixat matlådor inför helgens arbete. Jag planerat för lite framtida ledighet. Jag har försökt få ett grepp om hur jag ska göra för att maxa årets semester som för min del börjar i mitten på juli. 
 
Jag har massor jag vill få gjort nu. Jag vet exakt vad jag behöver göra, när jag kan göra vad och i vilken ordning jag behöver göra allt i. Det känns bra och jag mår bra. Jag är i ett läge där jag nästan vet att jag kommer att fixa allting som jag vill få gjort. Tids nog blir det så. Ingenting av allt jag vill göra och få uppleva framöver känns för stort eller för långt borta för mig längre. Jag känner mig inte otillräcklig på nåt sätt. Inne i mitt huvud har jag massor med lösningar på eventuella problem som kan uppstå. Jag gör precis allt jag bara kan göra just nu. Allt känns bara väldigt bra på nåt sätt. Jag hoppas att den känslan håller i sig att det aldrig slutar kännas så.
 
 


The New Expanded WTTCVänersnäs 💛☀️💖

Det blev en promenad idag också, men inte den vanliga rundan. Jag åkte ut till Vänersnäs istället och promenerde längst vägen där. 
 
För några år sedan så åkte jag ut, längst ut på Vänersnäs och sen promenerade därifrån. Jag orkade då gå ca 9 km och kom då till Vänernäs kyrka innan jag åkte hem igen. 
 
BILDER FRÅN FÖRR GÅNGEN (NÅGRA ÅR SEDAN) NÄR JAG TOG EN PROMENAD UTE PÅ VÄNERSNÄS.
(null)
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 
Denna gången så åkte jag till Vänersnäs kyrka och steg av där. Jag gick sen vägen tillbaka och kom ända fram till det som heter Munkesten innan jag valde att ta bussen och åka hem igen. Det blev ca 7 km av promenad denna gången. 
(null)
 
 
BILDER FRÅN DAGENS PROMENAD PÅ "VÄNERSNÄSVÄGEN"
 
 
 
 
SKATTJAKT PÅ VÄNERSNÄS!!!
 Jag kunde inte låta bli att kolla ner i diket på den sidan av vägen som jag gick på idag. I dikena ute på Vänersnäs ligger det massor av pengar. För mig blev det som skattjakt och jag hittade och plockade burkar tills jag bara tröttnade på det. Jag kunde liksom inte få med mig så mycket som jag egentligen hittade. Det var ju bara att lämna och gå vidare.
 
Det blev i alla fall 46 kr totalt på min 7 km långa promenad. 
Jag plockade inte upp alla burkar jag såg och därför ligger det ju massor av pengar kvar. Dessutom har jag ju förmodligen inte sett alla flaskor och burkar som ligger längst vägen ute på Vänersnäs. Jag plockade ju bara så mycket jag kunde bära, på ena sidan vägen. Dessutom gick jag ju inte hela Vänersnäsvägen. Det finns ju säkert en mil av dike kvar där jag inte har kollat, på någon sida av vägen. Och jag har ju också hela andra sidan av diket kvar att kolla, på den vägen som jag gick idag. Dessutom ligger det ju massor kvar som jag inte kunde plocka upp idag. 
 
Nu har jag avslöjat ett smultronställe där man i slutändan kan tjäna pengar om man vill hoppa ner i diket och rota efter gamla burkar och flaskor som säkert har legat där i åratal. Men allt som jag plockade upp idag gick i alla fall att panta.
 
(null)
 


Greta Thunberg 🇪🇺🇪🇺

 
(null)
 


Ledigt nu - Jobbar påskhelgen.

Nu har jag blivit ledig. Rätt skönt just nu, men under påskhlgen får jag jobba tufft. 
 
Jag grejar mycket med allt möjligt just nu. Jag har slutat tänka. Jag bara kör på. Jag vet sen länge vad jag behöver göra. Dessutom har jag tänkt tillräckligt länge på vad jag vill få gjort. Nu tar jag tag i saker och får det gjort. Mycket faller bara på plats och jag närmar mig alla mina mål med raketfart. 
 
De mesta känns bra. Även om det är lite jobbigt att känna av rastlösheten. Lägg därtil att vårkänslorna har börjat sätta fart på min kropp. Jag får passa mig lite så att jag inte låter känslorna tar över på ett sätt som i slutändan drabbar mig på ett negativt sätt. Sen kommer jag ju alltid att leva nära min känslor. Det vill jag göra för då mår jag som bäst.
 
 
(null)
(null)
 


Jag bloggar för min egen skull.

Det känns lite tufft nu, men samtidigt så känns mycket bra ändå. Hur kan det vara så? 
 
Jag tänker varje dag på det ekonomimålet som  jag har. Varje dag som jag vaknar upp så tänker jag att det var bra att jag inte har sabbat för mig än. 
Jag är nöjd med att jag hittills har klarat av allt som jag innan har planerat att jag ska göra med ekonomin. 
 
Men just nu känns det ändå väldigt tufft och jag tvivlar faktiskt lite på mig själv. Orkar jag verkligen ha så mycket tålamod som krävs? Jag tror det, men jag för kämpa med mina tankar för att inte tvivla på mig själv. Det känns bra för jag tror att jag klarar av detta, men samtidigt är det tufft att fixa allt och behålla tålamodet.
 
Jag får lite kritik av några bloggläsare för att jag skriver och pratar om detta med ekonomiålet så mycket. Men detta med att blogga mycket om det är ju en del av min strategi för att hela tiden påminna mig om vad det är som är viktigt och vad som gäller för mig att fixa innan sommaren. Jag hade nog sabbat för mig för länge sen om jag inte hade bloggat om detta så mycket som jag har gjort. Jag vill ju inte tjata på vänner och familj om min ekonomi. Bättre att jag tjatar av mig på Dannebloggen ju. 
 
Jag känner att jag vill få ut detta någonstans och bloggen är min bästa "ventil" för detta. Den som inte vill läsa eller höra mig prata om detta ska inte läsa min blogg. Ni får göra ett uppehåll och kika in här till sommaren igen. Fram till början av juni så kommer jag nog att skriva en hel del om detta. Det kan jag nog lugnt säga att jag kommer att göra.
 
Det som många också inte tänker på är att jag bloggar inte för att andras skull. Jag bloggar bara för min egen skull. Om jag får fler eller färre läsare och hur statistiken ser ut intresserar mig egentligen inte. Ni som vill följa mig får gärna göra detta. Ni som inte vill...strunta i det då. Ingen tvingar er att gå in här och titta. Ni väljer själva och dom som väljer att gå in på min blogg gör ju själva ett aktivt val. Gillar man min blogg så är det naturligtvis något jag blir glad för om jag får reda på det. Gillar man inte min blogg och jag får veta det, så är det ändå inget som får mig att ändra på mitt sätt att blogga. Jag bloggar på det sätt som jag mår bra av och sen är det också viktigt att jag kan stå för allt jag publicerar. Det är viktigt för mig. Jag vill alltid stå för vad jag gör och jag vill göra saker som jag på sikt kan stå för att jag: Gjorde, skrev och sa. 
 
 


Inte helt nöjd med mig själv.

 Nu har man avverkat en arbetsdag och jag känner mig inte helt nöjd med hur jag har genomfört den. Många saker kunde jag gjort betydligt bättre och jag kände från början att jag liksom kom in fel i arbetsdagen.

 Jag kanske har lite för höga krav på mig själv. Ibland har man ju dåliga dagar på jobbet, precis som man kan känna att man har bra dagar då allt bara sitter klockrent och man tycker att man fattar rätt beslut hela tiden. Men dom "dåliga" dagarna av jobb har jag svårt att bara acceptera. Jag vill känna att jag jobbar på en maximal avspänd nivå och att jag efteråt känner att jag har fattat ett så rätt beslut som det bara går i alla situationer som uppstår under en dag bakom bussratten. 

Jag får skärpa till mig imorgon och hoppas att jag har en bättre dag på jobbet än denna måndag.

 Två saker är jag i alla fall nöjd med idag. 

1. Säkerheten sätter jag alltid först i alla lägen.👍 

2 Vädret har varit fint. ☀️

(null) 
(null)     
 
 


Vecka 16

 Hej!
 
En ny vecka har startat. Jag jobbar ganska mycket denna veckan. Till helgen är det påsk. Jag jobbar hur mycket som helst då. Någon gång måste jag ju också jobba när det är helg. Jag har ju inte jobbat helgen sen i slutet av februari. 
 
 Annars har jag inte så mycket planerat denna veckan. Jag vet sen länge vad jag har att göra om dagarna. Det är det bara att ta tag i saker och ting och få dom färdiga. Det är bara så enkelt egentligen. Jag orkar inte fundera och planera längre. I slutändan är det ju bara vad man faktsikt får gjort som räknas. 
 
 


Fint väder - Tjänade 3 kronor.

Jag kämpade mig igenom en söndagspromenad tidigare idag. Jag kände inte för att genomföra promenaden, men jag gjorde det ändå. Det kändes inte bra när jag var ute. Det var mest jobbigt och jag funderade flera gånger på att inte fullfölja rundan som jag var ute på. 
Jag kände mig också helt slut när jag kom hem igen. När jag sen skulle äta så smakade maten skit och då fick jag ju fixa något annat att äta 
 
Det blev ändå 12 km idag och dom positiva sakerna var väl:
 
1. Fint väder och inte så kallt.
 
2. Att jag tjänade 3 kronor på att jag gick ut. Jag hittade ju 3 pantburkar. 
 
(null)
(null)
(null) 
(null)
 
 


Bilder bilder bilder..

 
 
 


Friyay👍 Snapchat👻

(null)
(null)
(null)
dannebloggen heter jag på Snapchat👻👻

(null)

Prioriterad promenad.

Hej! 
 
Jag var ute på en promenad tidigare idag. Jag har egentligen massor att göra, både idag och under hela helgen. Jag kände att jag egentligen ville ta tag i allt och bara skita i promenaden idag. Fast det blev ändå 7 km denna fredag.
 
Jag vill ändå prioritera att röra på mig mycket. Jag vill inte göra det misstaget att jag skaffar mig så mycket att göra så jag känner att jag inte hinner att röra på mig. Jag rör mig hellre mer och får mindre gjort, än tvärtom. 
 
Sen kanske det i slutändan ändå är så att jag får mycket mer gjort bara för att jag just rör på mig som jag gör. Om man ser det så då är ju promenader nödvändiga för min del. Om jag väljer att inte röra på mig bara för att jag vill få mycket gjort...och sen ändå inte orkar få mycket gjort för att jag struntar i att röra på mig, då blir det ju i slutändan fel hur jag än vänder och vrider på det.
 
Om jag däremot rör på mig mycket så vet jag ju att det är bra i alla fall, ovsett hur jag grejar och känner kring allt annat.
 


Happy Birthday

Liu Shiwen fyller 28 år idag. Hon är absolut en av mina "favvospelare" på damsidan. Så jäkla grym pingisspelare, på alla sätt som man kan tänka säga.
 


Nu börjar helgen för min del!

Då har man jobbat färdigt för denna veckan också! Känns skönt att få några dagar ledigt igen. WOW!! Jäklar vad jag har jobbat denna veckan. Jag har haft massor att göra på jobbet. Högt tempo har det också varit. Därför känns det väl extra bra att få ledigt några dagar nu.
 


Instagram Storys 💖💖

Här är lite av sånt som jag har lagt upp på mina sk Instagram Storys de senaste dagarna. Mest gör jag reklam för min Danneblogg. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)                         
(null)

@dannebloggen heter jag på Instagram, men det känner väl dom flesta av er redan till.  
(null)


Avicii - SOSLängtade tillbaka idag.

Jäklar vad kallt det var i morse💎 Det var ju fan vinter igen. 10 april också liksom😫 Idag längtade jag verkligen som fan till värmen 🔥 i Thailand🇨🇷. 
(null)
Arkivbild  2011 🦅☠️🐍☀️🌴🇨🇷💰

(null)Högt tempo idag.

 En arbetsdag till är nu avklarad. Jag har typ inte gjort något annat idag. Hade ju en så jäkla lång dag.  Nu har jag bara en dag kvar av arbete och sen får jag 3 dagar ledigt. 🤗

Nivån på avspändheten var inte riktigt perfekt idag, men jag jobbade på som fasen. Tempot var högt och jag hade mycket att göra med allt möjligt, och jag fick mycket gjort också. Allt utom själva körningen av bussen gick i en rasande fart idag.  Köra försiktigt ska man ju alltid göra. Jag har sen länge fattat att man ALDRIG ska ta några risker. Säkerheten är det som gäller först i alla lägen, utan undantag. 
 
 
STIGA - 75 ÅrZara Larsson💖💖

 
(null)
 


Sitter här resten av kvällen❤️❤️

(null)

(null)ITTF Nittaku pongcast - Mars 2019Tisdag (2019 04 09)

En arbetsdag till är nu avklarad. Det kändes inte lika bra som igår. Jag var inte lika bra på att slappna, men igår var ju hela arbetsdagen så nära en optimal arbetsdag kan vara. Om jag tänker på att jag då var maximalt avspänd och sätten jag hanterade alla situationer på som man hamnar i under en arbetsdag i bussen. 
 
Idag kändes det som sagt lite sämre än vad det gjorde igår. Men jag kände mig i alla fall pigg och fräsch. Arbetsdagen gick också relativt fort. Dt är ju svårt att få en sådan bra arbetsdag som jag hde igår. Så bra är jag ju inte varje dag. Skulle jag kräva av mig själv att alla arbetsdagar måste kännas så bra för att jag ska vara nöjd med dom, då har jag allt på tok för höga krav på mig själv. Man kan väl säga att denna arbetsdagen gick bra, men inget var väl egentligen perfekt, men allt var ändå godkänt.
 
Ikväll ska jag ta det lite lugnare med allt grejande. Igår blev det lite för mycket fixade och pysslande efter den avslutade arbetsdagen. Idag blir det mest slappa och kolla på TV. Jag har ändå idag sett att många saker fortsätter att gå bra för mig. Allt faller på plats och jag behöver nästan inte göra nånting för att mycket ska falla på plats. Det dumma är väl bra så funderar man lätt på när man kommer att misslyckas grovt med nånting som man har räknat med skulle gå bra. Fast ska man tänka så?? Nej, det tycker jag inte. 
Ha en trevlig kväll!
 
 


☀️☀️☀️🚌🚌

(null)

(null)Borde jag ha arbetstider hemma?

(null)
Innan jag kröp i säng för att sova igår så kom jag hela tiden på något som jag behövde greja med. Typ: Jag ska bara...och sen grejade jag med något mer och nytt igen och igen. Från det att jag kom hem från jobbet så kom jag alltid på något som jag vill få gjort och tog jag tag det. Det handlade väl mest om småsaker, men det blir mycket ändå när man aldrig slutar med grejandet för dagen. 

Borde jag sätta upp arbetstider även när jag är hemma? Efter en viss tid på kvällen så skiter jag allt. Ibland kanske man bara ska besluta sig för att bara släppa det man håller på med eller ser att man vill få gjort. De mesta kan ju vänta till en annan dag. Det är ju tex ingen som dör om jag inte diskat innan jag kryper i säng för att sova för natten. 😊😊
(null)Klockan 05:07

(null)

(null)Tiden går fort.

Det har gått några timmar sen jag kom hem från jobbet. Det känns som om det var för typ 30 minuter sedan. Jäklar vad tiden har gått fort ikväll! Jag har grejat med allt möjlig sedan jag kom hem. Detta efter att ha haft en lång dag av busskörning ( som kändes bra). Mitt grejande blir s om jag vill. Många saker har dom senaste dagarna fallit på plats på sätt som gör att jag är mer än nöjd! Jag känner "flow" och glädje över att mycket just nu går så snabbt och lätt att fixa. Sen vet jag att det kan vända snabbt. Detta har jag hela tiden i bakhuvudet. 

Imorgon har jag mer jobb. Jag ska upp klockan 04:00.  Sen kör jag väl stenhårt hela dagen, fast jag hoppas att jag kan känna mig maximalt avspänd ändå. Jag vill bara behålla denna känslan som jag har nu, och har haft hela dagen.  Jag hoppas att känslan av maximal avspändhet, och glädjen över att mycket verkar bli som jag vill bara håller i sig och vara länge. Motgångar och att man har riktigt fel ibland kan man lära sig mycket på, men man vill ju må bra och lyckas med saker så mycket som möjligt. 

Det är ju när jag lyckas med saker som jag i slutändan förverkligar drömmar. Det är just att leva sina drömmar som är meningen med livet. Det tycker jag i alla fall. 
 
 
 


Asian Cup 2019

Tomokazu Harimoto - Koki Niwa
 
Chen Meng - Zhu Yuling
 
Ma Long - Fan Zhendong


Mår bra på jobbet 🥰🚌☀️👍

Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet! 

Jag är ju pigg och fräsch efter en hel  del promenader och mycket  ledighet. Idag kände jag mig också maximalt avspänd, i alla lägen. Saker som ofta kan få mig irriterad eller stressad hanterade jag med att bara vara maximalt avspänd. Inget av allt som man har att hantera när man kör buss gjorde mig idag mer spänd, arg eller stressad. Jag bara tog allt med ro och jag kände att jag mådde bra på jobbet. 

Idag var jag nog väldigt nära det där som man kan kalla en optimal arbetsdag.  Jag var maximalt avspänd och jag mådde bra och jag var glad över att det var så fint väder. 

  DAGENS BILDER
(null)
 

Vecka 15

 Då var det måndag och nya vecka igen. Jag har massor av jobb. Nu börjar väl en period av ganska mycket arbete i bussen. Jag kommer nog att jobba på som schemat ser ut och inte söka så mycket ledig på ett tag framöver. Hoppas att  jag orkar med denna veckan på ett bra sätt. Jag kommer nog att vara rätt snurrig i huvudet när jag promenerar hemmåt efter tordagens arbete. Då har jag ju gjort ca 40 timmar på 4 dagar. 
 
Jag hoppas också att jag fortsätter ha tålamod så att jag håller min tänkta budget. Jag vet av erfarenhet att jag lätt kan börja känna att det är dags att unna sig lite mer när man har kämpat länge med nåt, speciellt när man har jobbat mycket och sen ska ta den där lediga helgen. Man tänker typ: Jag har varit så duktig, jag lever bara en gång, det där målet jag har kommer jag nog att fixa ändå. Kör bara!!  

Men alla dessa tankar ska jag fan inte låta ta över och få sabba för mig. Det finns inget sen för denna grejen längre. Det måste göras nu, annars fixar jag det nog inte. Sen är liksom inget alternativ. 

Jag har kämpat i snart 1,5 år med att komma rätt och få allt som jag vill ha det. Nu är det ju ca 2 månader kvar...sen har jag räknat med att jag ska vara färdig. Om jag har kämpat och jobbat stenhårt med att få loss pengar till sparandet i 1 år och 4 månder... då ska jag ju inte sluta innan jag har fixat de 2 sista månaderna. Risken blir ju då att jag får börja om med nya 1 år och 6 månader. Jag orkar ju inte bry mig om denna grejen en gång till. 
 Rastlöshet - Lite tur - Målsättningar.

Rastlösheten som jag kände igår var på max och jag är lättad idag att jag inte lät rastlösheten ta över på ett negatvift sätt. Det positiva igår var att jag fick mycket gjort. Jag grejade ju från tidig morgon till sen kväll och jag hade nästa ingen paus alls. Det var bara full fart framåt. Att jag bara körde på berodde säkert på att jag kände mig så jäkla rastlös så jag höll på att klättra på väggarna. 
 
Jag jobbar mycket när jag har mina arbetsdagar. Jag promenerar mycket vilket säkert gör att jag får mer energi som jag ofta känner måste komma ut. Jag får svårt att sitta still när jag så ofta är ute och promenerar flera mil i veckan. Allt detta känns som positivt. Jag vill vara på "tårna".Greja mycket och fixa saker. Jag orkar mycket mer och känner mer energi lust att göra saker för att jag är ute och rör på mig. Jag får en idê eller någon anna ger mig en idê.  Sen vill jag se hur långt mina tankar funkar i verkligen. Vad kan jag i slutändan fixa. Vilka målsättningar kan jag nå. 
 
Nu har jag som målsättning att fixa privatekonomin. Jag räknar med att jag får kämpa med till slutet på maj. Det är inte roligt, men i slutändan kommer det att kännas bra när jag har lyckats få allt som jag vill ha det. Jag tänker inte ge mig förrän jag får som jag vill. Även om detta med mitt ekonimimål säkert är en stor orsak till att jag känner mig så rastlös, så är det värt att känna av rastlösheten om det nu ändå är så att jag når mitt mål i slutändan. 
 
Annars när det gäller detta ekonomimålet så har jag ibland lite tur. Jag har vid flera tillfällen under detta året  sett att jag har fått in pengar som jag liksom inte har kunnat förutse eller räknat med. Jag kanske har gjort nånting eftersom jag får in pengarna, men ibland är det bara en ren tillfällighet att jag lyckas tjäna pengar på det. Ibland kanske jag också har köpt något billigare som jag på förhand trodde skulle kosta mer och då har jag ju tjänat lite på det också. Jag tror egentligen inte på slumpen och att turen löser mina saker som jag vill fixa. Men det kanske kan vara så att grejar man bra, inte ger upp och är noga så kanske man har turen med sig i större utsträckning. Jag tror också stenhårt på att hälften av allt man lyckas med är just  tur, och detsamma gäller för alla andra. Själv kan jag ibland också tänka att precis ALLT som jag lyckas med på något sätt bara är ren tur, men att jag tänker så kan nog ha med min lite dåliga självkänsla att göra.
 
Ekonomimålet är det som gäller nu i alla fall. För mig är det extremt klart att jag vill fixa min ekonomi på precis det sätt som jag vill ha den. Efter det kan jag gå vidare med andra saker som handlar om att kunna fixa sånt som jag drömmer om. Jag kan fortsätta att jobba på med att förverkliga drömmar. Jag tycker ju nånstans att det är det livet går ut på.
 
Jag har många drömmer och jag tror att jag tids nog kommer att kunna förverkliga alla. Allt jag vill uppleva och fixa borde inte ta så lång tid, om det nu är på dom sätt som jag tror att det är.
 
När man får en idê om en dröm som man har jag dom senaste åren försökt att tänka på några saker.
 
 
1. Man ska vara självkritisk. Är det verkligen så som jag tror att det är. Där vill jag vara ärlig mot mig själv. 
 
2. Jag vill vara säker på att jag vet vad som minst krävs för att kunna göra verklighet av min idê. För min del handlar det väl oftast om pengar. Att jag fåren uppfattning om vad allt ungfär kan komma att kosta. Får jag lite övergripande koll på hur mycket pengar som faktiskt krävs, då har man kommit ett stort steg närmare det mål man har. 
 
3. Man kan kolla upp väldigt mycket. Mycket går ju att söka information om idag. Det gör jag ofta och känner jag att jag har nytta av den information jag får, så söker jag lite till. Jag lär mig mycket av att läsa om vad andra delar med sig av. 
 
4. Om man delar med sig till andra och berättar om vad man vill åstakomma, så kan det vara viktigt att lyssna på vad andra säger om det. 
 
5. Det som jag tycker är det allra svåraste, det är att börja. Sätta igång med att göra verkligehet av sin idê. När man väl har börjat, då brukar mycket av dom andra 4 punkterna lösa sig. Men när man ska börja med att förverkliga sin dröm, det får man nog bestämma själv. 
 
 


2 år sedan.

Idag är det exakt 2 år sedan som terrordådet på Drottninggatan i Stockholm ägde rum.  Jag  minns att jag jobbade vid den tiden som det hände och jag satt i bussen och lyssnade på radion. Där berättades det då att en lastbil hade kört in i Åhlénshuset på på Drottninggatan.  Det tog ju inte lång tid innan det rapporterades om att detta var ett terrordåd. Det förstod man ju ganska snabbt efter att man hade hört talas om vad som hade hänt. 

Jag hade dagen innan ( den 6 april) varit i Stockholm och jag tänkte att det var ju tur att jag inte beslöt mig för att stanna flera dagar utan att jag bara åkte upp och hem igen samma dag. Risken att jag skulle ha befunnit mig på Drottninggatan just den tiden då terrordådet skedde hade väl inte varit så stor, men på något sätt kom detta med Drottninggatan väldigt nära mig. Jag hade ju ändå befunnit mig i Stockholm dagen innan detta fruktansvärda händer. 

Jag kände mig lättad för min egen skull. Att jag inte hade befunnit mig i Stockholm, just den dagen kändes skönt och sen gick mina tankar till offren och deras anhöriga. 

Veckan efter terrordådet åkte jag återigen upp till Stockholm. Detta hade för min del varit planerat sen länge. Jag åkte upp till Stockholm för att jag skulle shoppa kläder och då var det ju fullt med blommor och ljus i närheten och vid platsen där lastbilen hade rammat Åhlénshuset. När jag såg detta på plats så gick naturligtvis mina tankar återigen till alla dom som hade blivit offer för detta fruktansvärda som hade hänt på Drottninggatan i Stockholm. 

MINA EGNA BILDER. APRIL 2017
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
Söndagspromenad 💚💚

 
(null)
En promenadrunda på 12 km har jag avverkat idag också. Det känns bra att jag har fått gjort de, men ute på varvet kändes det segt och tufft att gå rundan. Jag tror att gårdagen spökade lite för mig. 
 
Jag grejade väldigt mycket under hela dan igår. Trots detta kände jag mig rastlös och otillräcklig. Jag tänkte hela tiden att jag ville något mer.  Det där något mer kan jag inte göra för då sabbar jag för mig. Jag sabbar sånt som jag har som slutgiltigt mål.  Att jag inte kunde göra mer gjorde att jag kände mig otillräcklig. Så vände det och vred i huvudet på mig mest hela dagen igår. Alla dessa känslor kändes tufft att hantera och det var väl svårt att bara bli fri från allt över en natt. Därför kände jag väl av det lite idag också. 
 
Nu är det ändå så att jag inte känner mig så rastlös längre. Jag har gått en bra promenad i fin vårsol. Mycket mer orkar jag inte idag. Dessutom har jag massor med jobb nästa vecka. Den perioden av mycket jobb startar ju imorgon. nu är det riktigt mycket vila och slappa som gäller under resten av denna söndag. Känner jag mig otillräcklig idag  så är nog det bara ett täcken på att ag är överdrivet självransakande. Jag är nöjd med denna veckans grejande. Jag nöjer mig så och tänker inte mer på det. Punkt slut där liksom. 
 
BILDER FRÅN DAGENS PROMENADRUNDA
(null)
 


Asian Cup 2019

Ma Long - Koki Niwa
 
Tomokazi Haimoto - Fan Zhendong


Rastlösheten är nog på max.

Hej! 
Jag har nog grejat hela denna dag utan någon paus. Jag har hela tiden kommit på nya saker att ta tag i. Jag har bara fått en tanke och sen har jag känt att jag inte vill skjuta nåt framför mig. Ta tag i det direkt så blir det gjort och känns bättre sen. Typ så har jag tänkt hela denna "saturyay"
 
Det har väl säkert med min rastlöshet att göra som idag har varit totalt. Jag tror inte man kan känna sig mer rastlös än vad jag har gjort idag. Jag försöker övervinna den genom att bara greja och greja. Det känns ändå positivt att jag har svårt att bara sitta still och inte göra ett skit.Det blir ju i alla fall lite fart på mig.
 
 Bara inte rastlösheten tar över kroppen och jag helt tappar skallen.  Det viktigaste för mig just nu är ju ändå att jag inte låter nånting sabba det jag har planerat för min privatekonomi. Det är lite jobbigt att ändå känna av rastlöshet. Jag vill ju göra så mycket och en hel del kostar ju mer pengar än vad jag just nu kan bränna. Jag har ju pengarna, men jag kan ju inte använda dom för jag behöver jag ju för att jag få det privatekonomiska läge som jag just nu kämpar för. 
 
Jag kämpar på ett sätt emot min rastlöshet. Jag försöker dämpa den genom att greja med allt möjligt, samtidigt känns det som jag bara dämpar den för stunden. När jag sen slappnar av då kommer den tillbaka och lägger sig på max. Rastlösheten blir då total och tänker jag inte efter ordentligt så kan jag lätt sabba för mig.
 
Imorgon kommer det ändå att kännas bra för då kommer jag att vakna upp till en söndag där jag säger: Så bra att jag inte sabba för mig igår heller. Shit va bra jag mår av det idag!!  
 
Rastlösheten är nog på max just nu. Kan jag bara "vinna" över den så gör det egentligen ingenting att jag känner mig rastlös varje dag. Det kan ju faktiskt vara positvit med den känslan. Även om det inte är det så kommer allt att kännas jäkligt bra när jag har klarat av ekonomimålet och samtidigt då vet att jag inte har låtit rastlösheten vinna över mig.
 
 


Minne 📷✌️🅿️

(null)

(null)
Fredagens tankar (2019 04 04)

Idag har jag haft mycket tid till att tänka. Jag har ju inte direkt gjort något idag, mer än att vara i mina tankar.
 
Jag gick en långpromenad under förmiddagen. När jag går mina promenader så är det inte ovnligt att jag kommer på en lösning på tex ett problem som jag har. Eller så kommer jag på att den lösning jag trodde var bra, inte alls är det. Då kanske det också är så att det inet finns någon lösning. Vissa saker kommer man aldrig att förstå, men jag gillar att fundera över saker och sen se hur långt jag kan ta mina tankar i verkligheten.
 
Det låter kanske lite överdrivet att jag skulle hitta lösningar på problem eller bara komma till massor av insikter som bara göra att jag tänker annorlunda och ändrar åsikt om saker och ting. Men det är egentligen inte så konstigt att man tänker som bäst när man tex är ute och promenerar. Man har ju tiden att fundera när man är ute promenerar ... eller bara sitter på en havsklippa. Tiden finns inte när man jobbar som fan, eller grejar med allt möjligt på sin fritid. Är det full fart och saker man som man gör kanske inte ens handlar om att slappa och ta hand om sig själv på ett bra sätt, ja då finns inte tiden att tänka på hur man ska lösa några problem heller. 
När jag ibland lyssnar på folk som berättar om alla möjliga problem som dom kanske inte hittar några lösningar på så tänker jag ofta den där tanken att dom borde ta den där promenaden. Eller bara åka och sätta sig på en havsklippa och fundera på hur man ska komma till rätta med sina problem. Lösningen kanske bara är att man stannar upp lite och ger sig själv chansen att hinna tänka. Har man familj och mycket att göra på jobbet, plus att man bara ska försöka få det sk livspusslet att gå ihop, då kommer ju problemen som man gärna vill hitta bra och smarta lösningar på. Den där promenaden är kanske en början i alla fall. När man vill få till en förändring och kanske bara lösa ett problem som man tycker är jobbigt att leva med, då kan det nog vara bra att stanna upp och fundera lite längre på den saken än vad man kanske brukar göra.
 
Jag tänker  mycket på vad jag har för drömmer. Jag tycker ju att livet går ut på att försöka förverkliga sina drömmar. Många drömmar som jag har haft har när jag har börjat tänka på dom känts omöjliga. Men när jag tänker om och om igen och funderar steg för steg på allt jag måste göra  för att komma till slutmålet då händer det att jag hittar den där lösningen som faktiskt sen gör att jag kan känna mig rätt så säker på att jag kan fixa det. Det är en rätt skön känsla när man i ögonblicket tror sig ha en bra strategi på hur man ska kunna förverkliga en dröm som man har gått och tänkt länge på. 
 
 
Jag har ibland också tänkt på att jag ofta har fått hitta lösningar på problem som jag tycker att andra människor än jag själv har orsakat. Detta kan naturligvis göra mig både arg och ledsen, men jag försöker ändå hitta något positivt, även om man kanske tycker att det är skit med det man har blivit utsatt för.
 
Det positiva för mig är nog att när jag ser vad andra människor kan göra för "svinerier", så känns det ändå bra att man själv inte är en människa som tex försöker utnyttja och sko sig på andras bekostnad. När jag går och lägger mig på kvällen så vet jag att jag har försökt göra det som är bäst för många  människor, och då somnar jag gott. Om jag skulle ha gjort nånting som förhindrar att bra saker genomförs så skulle jag inte må så bra, och jag skulle inte sova gott. 
 
 
Friyay - Kvällsmat 🍔🍔

(null)

(null)Emil Assergård-Leva livet

 


Promenad 🦋☀️

Det blev en runda idag. 12 km promenad i fint vårväder.

(null)
(null)
(null)

(null)


Ledig och ute i solen☀️👍

(null)

(null)
Vänersborgaren 💚💚

(null)

(null)
(null)(snart) Dags att deklarera.

Jag fick min deklaration igår. Jag är alltid lite spänd precis innan jag ska kolla den. Det första jag kollar är ju hur mycket pengar jag kommer att få tillbaka. Om jag nu får tillbaka något, men det brukar ju vara så. 
 
Jag får tillbaka på skatten denna gången också. Det var ganska bra, men hur mycket pengar det handlar om kommer jag inte att säga.
 
Pengar, pengar och pengar. Jag har mycket tankar kring pengar och vad jag ska göra med alla pengar som jag har och får. 
 
 


Druvor, TV och massagestol🖤💚

(null)

(null)estrad, Tjuvjakt - Vårt årOnsdag (2019 04 03)

Jag har haft en bra dag. Jag känner mig pigg, fräsch och avspänd. Jag känner att den senaste tidens alla promenader har gjort gott.
 
Att jag också har varit mycket ledig gör väl också att det känns bra i kroppen just nu.  Jag har jobbat några timmar nu på morgonen. Det var hur lugnt som helst. Nu är jag ledig några timmar och sen ska jag vara tillbaka i bussen och jobba några timmar till. Känslan jag nu har är att eftermiddagens jobbande också blir lugnt. 
 
Man har det ganska bra nu. Jag mår bra på alla sätt. Livet är fantastiskt att leva. 
 
 


2 dagar av mycket jobb.

Idag och i morgon har jag arbete. Detta är dom två enda arbetsdagarna som jag har under denna veckan. Långa dagar, men idag har jag ett pass där jag får en rast på 3 timmar. I morgon får jag sovmorgon, innan jag ska jobba en sjukt lång dag.
 


Bästa och coolaste Greta!

 


Tisdag (2019 04 02)

 


12 KM POWERWALK - P3 MUSIKDOKUMENTÄR

 Jäklar vilken kreativ förmiddag jag har haft. Jag har fått gjort massor. Jag grejar ju alltid som bäst på morgonen. Bara jag kommer upp ur sängen liksom. Jag har också hunnut med en "POWERWALK" nu innan klockan 12:00. Jag försökte gå mycket fortare och liksom trycka på mer än vad jag har gjort under mina promenadrundor den senaste tiden. Jag tänkte jag skulle ta mig runt, typ 30 minuter snabbare än vad jag brukar göra. Jag stegade på i ett ganska högt tempo under 1 mil sen kändes det lite tufft. 20 minuter snabbare än vanligt gick jag "varvet" på. 
 
Jag hade ju som vanligt en dokumentär i öronen när jag gick min runda. Jag lyssnade på P3 Musikdokumentär och ett avsnitt som handlade om Josefine Jinder. (Little Jinder)
 
Vilken start jag fick på denna dagen.! Jag har hunnit med så mycket så jag tror nästan inte att det är sant. Dessutom har jag hunnit med värsta powerwalken och klockan är bara (i skrivandets stund) strax efter 12. Ledig är jag, men jag har mycket mer jag vill få gjort. Får se om jag fortsätter denna dagen i full fart, eller om jag taggar ner lite och bara funderar över livet som jag lever en dag i taget och i nuet.
  (null)
 
 
 


Långpromenad - Patent 986

Jag har varit ute på en långpromenad nu under eftermiddagen. Skönt att jag kom över den där "spärren" där jag tänker att om jag inte kommer ut på förmiddagen, då blir det ingen promenad under eftermiddagen heller. Nu blev det en runda under eftermiddagen och jag kände liksom ingen skillnad. Jag tänkte inte på nåt annat än att det kändes bra att bara promenera runt. 
 
Jag förstår nu också att det tydligen var ganska många som blev lurade av mitt aprilskämt som jag tryckte ut på alla mina sk sociala medier idag. Jag trodde inte någon skulle gå på det där, men uppenbarligen var det inte många som tänkte på att det är 1 april idag. Eller så var mitt skämt bara så trovärdigt.
 
När jag var ute på min promenad tidigare idag så lyssnade jag på en dokumentär som jag har hört många gånger förut. Den handlade om den Svenske uppfinnaren Håkan Lans. Riktigt bra dokumentär som i alla fall jag har lärt mig väldigt mycket av. Man bråkar aldrig om det som är värdelöst. Man bråkar ju bara om det som är värdefullt. 
 
Ha en trevlig kväll!
 


April april!!!

Jag skrev ju i ett inlägg tidigare idag att jag skulle byta jobb. Naturligtvis är det inte så. Jag har ingen lokförarutbildning utan jag ska kämpa vidare med bussförarjobbet. Apri april!!! 
(null)
 
 
 


Måndag (2019 04 01)

(null)
Det känns skönt att ha avverkat ett besök hos Frissan. Jag skulle ju ha gjort detta för länge sen egentligen. Men idag blev det gjort i alla fall. Passar ju bra att vara lite blondare och ha ny frissa lagom till ny månad och ny årstid. För nu kan man väl lätt säga att det bara är VÅR och inget annat??
(null)
Lite lunch har det blivit idag också. Denna rätten (eller något liknade) äter jag minst en gång i veckan eftersom jag tycker att den är så god. Jag knaske tröttnar på den för att jag äter den för mycket, men den dagen sorgen. 
 
Resten av denna måndag ägnar kag nog åt mycket slappande. Jag är lite sugen på en långpromenad. Kanske tar jag mig ut på en sån. Det är ju så fint väder nu. 
Ha en trevlig dag!
(null)
 


.

(null)                         (null)
(null)(null)
(null)
(null)
(null)
 
 


Ledig - Jag sover gott.

Det kändes bra när jag vaknade i morse. Jag har sovit gott i natt och har lyckats sova gått under en längre period nu. Sömnen är ju viktig Man måste komma ner i varv. Kroppen behöver ju det och jag är glad över att jag fattar detta.
 
Det känns också bra att vakna upp en måndag och veta att man är helt ledig från jobbet. Även imorgon är jag ju ledig. Jag har ju haft en ledig helg och man kan ju nästan säga att jag får en ledig helg till, direkt efter den jag redan har haft. Dessutom är jag ju också ledig: Fredag, lördag och söndag denna veckan. 
 
 


Vecka 14

Ny vecka, ny månad och vår har det väl blivit på riktigt nu.
 
Denna veckan har jag inte så mycket planerat. Jag ska i alla fall inte greja lika mycket med min ekonomi som jag gjorde under förra veckan. Fy fan va mycket det var med det där under vecka 13. Jag gjorde ju nåt varje dag för att fixa delmålet för mars, och dessutom ville jag skapa möjligheter att faktiskt klara av att lätt fixa delmålet med ekonomin som jag har för april månad. Skönt att allt föll på plats precis så som jag ville ha det. 
 
Jag jobbar inte så mycket denna veckan. Två dagar har jag bara av busskörning. Jag är alltså ledig 5 dagar under denna veckan. Jag har ju också varit ledig i helgen, så jag kan inte klaga på att jag sitter för mycket bakom ratten och inte har någon fritid. Inte just nu i alla fall. 
 
Idag?
 
Jag ska klippa mig. Jag skulle ju egentligen ha gjort det redan för två veckor sedan, men så blev det inte. Annars ska jag mest ta det lugnt. Jag är ju ledig både idag och imorgon. Då får man ju bara se till må bra och njuta av våren❤️
 
  (null)
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE