Bra gjort ändå 🥈🏓

(null)
 
Truls vinner inte finalen, men han har ju ändå gjort ett otroligt bra VM. Fan Zhendong vinner och inget med det är oväntat. Finalen gick snabbt och Truls verkade lite tagen av stundens allvar. Ganska nervöst spel av Truls. Det märktes att Fan Zhendong hade varit i några VM-finaler sen tidigare. Truls är i VM-final för första gången. 
 
Känslan jag fick av matchen var att Truls spelade lite för mycket diagonalt.  Fan Zhendong kör fullt "blås" på varje läge han får och då hinner Truls inte riktigt med. Jag tycker ändå att Truls gör en ganska bra match och han kan ju iför framtiden ta med sig allt de positiva som denna turneringen har gett honom. Truls är ju bara 19 år och fortsätter han att blåsa på som han har gjort sen tidigare så tror jag man kommer att kunna se honom göra bra resultat under lång tid framöver. Fan Zhendong var den klart bättre i denna finalen. Det var liksom inget snack om saken.
(null)
 
(null)
 


VM-GULD🏓🇸🇪🥇

(null)
Så jäkla bra gjort!! Kul att Mattias Falck och Kristian Karlsson fick vinna ett stort mästerskap. Dom har flera EM och VM medaljer sen tidigare, men inget guld. Ikväll fick dom äntligen vinna en stor titel. 
(null)
 
För min del känns det ju coolt att jag har varit klubbkompis med Kristian. Jag var också lite hans tränare när han började lira i Trollhättans BTK.  
 
(null)
 
(null)
 
Nu hoppas jag att Truls tar hem herrsingel i natt.  Det är så jäkla häftigt att vi har ett Guld och minst ett silver redan nu. Men man hoppas ju naturligtvis på 2️⃣ 🥇🥇.
(null)
 
 


VM 2021 🏓🏓

Herrdubbel. Semifinal. 
 
Herrsingel. Semifinal. Truls Möregårdh - Timo Boll


Söndag (2021 11 28)

Helgen börjar lida mot sitt slut och idag känner jag mig ganska nöjd med att jag har tagit tag i saker som jag länge bara har tänkt att jag ska göra. Jag har städat en hel del. framförallt i badrummet och köket. Jag gick också en promenadrunda under förmiddagen. Det kändes tung och jobbig. Jag satte ju mina 90 000 steg denna veckan också, men nästa vecka vet jag ärligt talat inte om jag orkar bry mig om det. Jag har väldigt mycket jobb och promenadrundor kommer jag ju inte att kunna gå förrän på kvällen. Då är det ju väldigt mörkt och kallt. Dessutom har det ju kommit en hel del snö nu. Det känns inte motiverande. Samtidigt vet jag att jag mår skit om jag inte bryr mig alls. Någonstans måste jag nog faktiskt bry mig, men man kanske ska sänka kraven till 70 000 steg istället. Sen kan man ju ändå försöka sätta 90 000, fast man behöver ju inte ha de som krav. 
 
Jag har kollat en del pingis i helgen också. Det går ju bra för Sverige i VM borta i Houston, USA. Sverige har ju redan säkrat två medaljer och nu får man ju se vilka valörer det blir. Jag kommer tyvärr inte orka att sitta uppe i natt och kolla, men imorgon när jag vaknar så kommer jag ju att veta hur det gick i natt för Kristian och Mattias i herrdubbel. Dessutom vill jag så gärna att Truls tar sig till VM-final. Skulle det bli så då är ju det helt otroligt, men han har en väldigt tuff match i natt. Man ska nog inte förvänta sig för mycket, men hoppas gör jag ju naturligtvis. Heja Sverige!!🏓🏓
 
Jag är som sagt nöjd med denna dagen och jag är nog ganska nöjd med hela denna veckan. Jag har fått mycket gjort och jag har rört mig bra. Nästa vecka däremot känns nästan lite jobbig att tänka kring just nu. Jag har maximalt långa arbetsdagar att ta tag i. Jag tvekar lite när det gäller hur många steg jag ska försöka få ihop. Jag har många saker som jag vill ta tag i och få fixade. Detta året är ju snart slut och jag har massor med grejer som jag skulle vilja få fixade innan 2022. Man får bita ihop, vara stark och kämpa på. Jag lär inte få nånting bra ...om jag inte anstränger mig. 
 
 
 VM 2021 🏓🏓

Truls Möregårdh 🇸🇪-Quadri Aruna 🇳🇬Zara Larsson💜💖
Lördag (2021 11 27)

Den första snön för denna vinter har lagt sig nu även i Vänersborg. Som vanligt hoppas jag ju att den försvinner så fort som möjligt. Snö är bara jobbigt och för mig räcker det med att vintermånaderna är kalla. 
 
Jag har en ledig helg och det känns bra. Idag har jag varit ute på en promenadrunda. Jag trodde tidigare i veckan att det nog inte går att sätta 90 000 steg tills denna söndag, men nu känns det ganska lugnt. Jag får ta en runda imorgon med och sen har jag satt målet denna veckan också. 
 
Annars har jag mest slappat och tagit hela denna lördag. Under kvällen så lägger jag väl upp ca 10 nya klipp på TikTok. Det blir lugnt och ärligt talat så orkar jag inte anstränga mig så mycket för nånting idag. Lediga dagar blir lätt slöa dagar. Så får det vara. Jag vet att jag borde ta tag i mer saker och liksom röja upp och få lite ordning, men sånt har man ju att göra med mest hela tiden och jag orkar inte alltid ta tag i det bara för att jag ser att jag skulle behöva det. Dessutom känner jag mig lugn med att jag ändå har ordning på sådana saker som jag verkligen vill ha ordning på. Ekonomin har jag som exempel fått till väldigt bra inför december månad. Man kan väl säga att allt som känns viktigt för mig är jag bättre på att ta tag i. Sånt som känns lite tråkigt och mindre motiverande...skjuter jag lätt på framtiden. 


P3 ID - PAMELA ANDERSONMörkt blir det tidigt.

Oj! Nu har jag jobbat mycket i två dagar. Imorgon har jag också mycket jobb och det är upp tidigt som gäller, men det blir skönt att få ledigt i helgen. Men sedan klockan 12:00 igår så har jag mest jobbat, ätit och sovit. 
Det blir mörkt tidigt nu. Man märker det tydligt när man är ute kör på Vänersnäs. Där finns ju inte så mycket ljus överhuvudtaget. Dessutom är det väldigt mycket olika djur som rör sig längst vägen, dygnet runt. Man får vara extra försiktigt eftersom sikten är ganska dålig. Dikena ute på Vänersnäs är ganska djupa också. Så det är mycket att tänka på när man är ute att kör. Det är viktigt alla gör det som är ute i trafiken på ett eller annat sätt.  Dessutom tycker jag fler ska tänka på att bära reflex. 
 


P3 MUSIKDOKUMENTÄR - AALIYAH

 
 
 
 
 
 
 


Måndag - Tisdag

Måndag
Detta blev ingen bra dag. Jag var i alla fall ledig från jobbet och det var skönt efter den ganska tuffa jobbdagen som jag hade i söndags. 
 
Jag sov bort hela förmiddagen för jag orkade bara inte gå upp ur sängen. Det kändes inte som någon "monday motivation". När jag väl kom upp ur sängen så gick jag ut på en promenad. Det kändes inte heller så motiverande. Jag har ju som mål att nå 90 000 steg på sju dagar och under söndagen var jag ju väldigt nöjd och glad över att jag klarade målet så lätt. Men när man på en måndag ska börja om och samtidigt känner sig ganska sunkig så är det inte roligt att jaga steg och vara så jäkla långt borta ifrån 90 000 steg. Det blev ju ändå 12 000 steg och det är en bra start på veckan. 
 
Sen fick det ju bli lite lunch och jag åt en pannbiff med gräddsås. Jag unnade mig glass också, men jag åt för mycket och fick naturligvis ont i magen. Riktigt ont hade jag länge. Att jag aldrig lär mig att jag inte ska äta så jäkla mycket av allt som man tycker är gott. Öhh...
 
Under kvällen ägnade jag mig åt att: Vika tvätt, städa och handla lite mat. Måndagen kändes inte så himla bra, men ibland har man ju dåliga dagar. Det hjälper inte alltid att man är ledig.  
 
 
Tisdag
 Det känns som detta var en ganska vanlig dag. Mycket jobb har jag haft och känslan jag har är att det känns bra att jag ändå har kört buss i några år nu. Hade jag inte haft den rutin och erfarenhet jag har av mitt jobb så hade jag nog lätt suttit här skrivit nu att detta var en väldigt tuff dag. Men jag tycker att jag kände att jag drog nytta av många tidigare erfareheter och därför kändes det mesta ganska lugnt. Sen känns det ändå helt sjukt att man vänjer sig vid vissa situtationer som (när man tänker efter ) egentligen är rätt sjuka.
 
Annars kändes det tufft och kliva ur sängen idag med. Ska det kännas så hela veckan? Det blev en promenadrunda på 5 km innan jobbet. Jag har inte hunnit med så mycket mer idag. Jag har väl inet försökt göra så mycket annat heller. 
 
 
 


Mando & Desiré ❤️❤️

 
(null)
 


A36 - BlockSöndag (2021 11 21)

Jag hade en jobbsöndag idag. Det var nog bra att jag tog ledigt igår. Denna söndag blev tuffare än vad jag trodde att den skulle bli. Jag tänkte innan jag skulle börja jobb att det nog blir ganska lugnt. Så blev det inte. Jag hade massor att göra hela tiden och så fort jag tänkte att nu blir det nog lite lugnare så kom något nytt som jag var tvungen att bita ihop lite för. Jag ska inte säga att min arbetsdag var jobbigare än många andra, men jag hade ställt in mig på att det nog kommer att bli ganska lugnt och sen visar det sig att man har ganska fel. Kroppen mådde nog bra av att vara ledig igår och imorgon är jag också ledig. Sen tycker jag mig se att jag har en ganska behaglig vecka (47). Men man kan ju ha fel, men i dom flesta stunder av arbetstid så är det väl bara att bita ihop och jobba på. 
Efter jobbet idag så besökte jag min "favvoresturang"
Jag unnade mig ett glas bubbel. 
Jag bombade min TIKTOK (danneblogg) med typ 20 nya klipp.
Jag har även suttit och planerat lite inför kommande veckor. Året är ju snart slut. Tiden går fort och jag vill hinna med massor med saker. Fast jag får inte glömma att stressa ner och se till att göra vad jag kan för att jag ska må så bra som möjligt. 
 


Lördag (2021 11 20)

Har haft en lugn ledig dag. Jag skulle ha jobbat, men jag kände att jag ville ha ett break från jobbet och denna dagen passade ganska bra. Jag känner i hela kroppen att det hade känts extra tufft att jobba idag. I skrivandets stund hade ju dagens arbete inte varit över än och jag skulle ha börjat klockan 09:00. Imorgon ska jag däremot jobba, men du slutar jag i ganska bra tid och då är det också ett mycket "softare" pass att köra. Hela denna veckan har förövrigt varit väldigt lugn att jobba på med. Rätt skönt ju. 
 
I morse tog jag en kortare promenad än vad jag brukar. Jag ville ta mig ut idag, men redan igår hade jag nått mitt mål på 90 000 steg. Det känns ju bra att man grejar 90 000 steg på 5 dagar när jag har bestämt att jag får 7 dagar på mig om jag behöver det. 
 
Annars har jag som sagt haft en ganska lugn dag. Jag har kollat en del TV-program som jag har missat tidigare under denna veckan. Jag har också unnat mig en riktigt god BBQ- burgare på min "favvorestaurang". 
 
 
Det har varit skönt att inte ha haft så mycket att göra idag. Jag har bara tagit det lugnt för att jag kände att jag behövde det. Även om alla arbetsdagar har varit lugna denna veckan så har jag pressat mig själv och varit ganska stressad under denna veckan. Jag får bara försöka komma ur det där, men det är inte så lätt när jag hela tiden vil så förbannat mycket. Dessutom tänker jag att jag vill hinna med många saker innan detta året är slut. Tiden går fort och snart är det ju ett nytt år. Då vil jag väl ännu mer, men allt de ska jag ju inte tänka på nu. Då blir jag väl bara ännu mer stressad och sätter ännu mera press på mig själv. 
Ha en trevlig kväll. 


Miriam Bryant - Avundsjuk på regnet.Joel Corry - I WishLaleh - Minnet av ett havGrattis Mamma.

Idag skulle min mamma ha fyllt 62 år. Ibland kan jag tänka att mamma lever för jag har svårt att ta in att en människa inte ens får leva i 60 år. Ibland tänker jag på mamma och den tanken som ofta slår mig och som känns hemsk är att mamma bara blev 57 år. Återigen kan man väl bara säga att cancer är en fruktansvärd sjukdom. 
 


En liten uppdatering.

Jag har inte så mycket att skriva och berätta om. Jag skriver lite ändå för att jag vill hålla bloggen levande och uppdaterad. Just nu känner jag av lite huvudvärk och jag är också ganska trött. Skönt att man har en ledig dag imorgon. Jag har jobbat på i två dagar och både idag och igår så blev det en promenad på ca 5 km direkt efter jobbet. Det känns viktigt att det blir av och jag har i två dagar nu tagit mig ut så fort som möjligt efter en avverkad arbetsdag. 90 000 steg på en vecka känns både kul och motiverande att jaga. Det ska inte vara några problem att fixa det denna veckan heller. 
 
Annars har jag känt ett tag nu att jag har stressat lite för mycket. Det där vill jag gärna komma ur, men samtidigt är det så mycket jag vill få gjort hela tiden. Jag kanske också den senaste tiden har känt mig lite orolig och ledsen för jag har inte riktigt fått till saker och ting som jag vill ha dom. Mycket av allt man har gjort har mest känts jobbigt och energikrävande och sen har jag inte fått så mycket tillbaka på mitt grejande. 
 
Jag känner mig nog bättre snart igen. Livet kan ju vara väldigt mycket upp och ner. Sånt har man ju fått vänja sig vid genom åren. 
 
 
 
 


Lördag - Söndag.

Jag har haft två lediga dagar och jag har grejat mycket och även gått min promenader. Jag orkar greja mer nu och jag tar tag i mer saker. På något sätt blir jag mer effektiv när jag jagar 90 000 steg i veckan istället för 80 000 steg. 
 
Jag har röjt upp ganska mycket i min lägenhet och mer fått ordning och reda nu. Det känns som jag har haft det ganska rörigt sen i sommras. Alla grejer som gör att det blir rörigt i min lägenhet har jag bärt ner i källaren. Jag vill ha städat och ordning på mina saker så det känns extra skönt nu när jag nu har fått med hem lite mer så som jag vill ha det. 
 
Annars har jag mått bra hela helgen. Det har varit roligt att gå promenader. Jag har unnat mig god mat, läst mycket ur en bok, och lyssnat på en hel del poddar. Jag har grejat lite med mina egna sociala medier.
 
Jag har under de senaste 24 timmarna fått många nya följare på TikTok. Dessutom har flera personer kommit fram till mig i helgen och talat om för mig att dom följer mig på just TikTok. Jag heter danneblogg (inte dannebloggen) där om ni vill följa mig. Just är det min TikTok som många nuförtiden säger att dom följer och gillar. Jag får sällan höra något om min Instagram eller blogg. Det har liksom ändrat sig från förr om man säger så.
 
 


Jag vill bara må bra.

Jag har lite tankar som jag brukar tänka när jag bara inte vill bry mig om andra människors åsikter om mig. 
 
Nästan varje gång som jag kommer på mig själv med att faktisk bryr mig om vad andra säger eller tycker och tänker om mig, så brukar jag ställa mig själv en fråga. Varför bryr jag mig om det? Spelar andra människors åsikter om mig någon roll för mig personligen? Är det som sägs positivt, då vill jag ju naturligtvis bry mig.  Men är det negativt, varför ska jag då bry mig? Det viktigaste i mitt liv för mig är ju att jag mår bra. I det stora hela så vill jag bara må bra och jag kommer bara att leva en kort tid på jorden och sen är jag död. Tänker man lite logiskt så kommer ju ingen annans åsikt om mig spela någon roll i slutändan. Andras åsikter om vad jag väljer att göra och hur jag lever har ju inget värde eller någon betydelse för mitt liv. Jag vill ju bara må bra och varför ska jag då kasta  massor av tid på negativa tankar som tex handlar om vad andra människor inte gillar med mig? Jag gör ju vad jag vill, vad jag mår bra av och sånt som jag känner ger mig bra och positiv energi. Bra "vibbar "vill man ju känna liksom. Det enda vi alla vill är väl att må bra? Och har jag lärt mig något om livet så är det att ingenting annat spelar någon som helst roll, om jag inte mår bra. 
 
 


Magnetfiske - Konst - Matlagning.

Det känns som jag har hur mycket som helst nu att ta tag i. Jag vill ju så mycket också. Jag fattar inte varför jag kommer på just nu att jag vill göra så mycket saker. 
 
Jag har jobbat idag och det blev en ganska tuff dag. Mycket av allt liksom och även om det de mesta kändes bra så hoppas jag ändå på att jag får lite lugnare arbetsdagar imorgon och på fredag. Jag fick reda på idag vad jag får för schema att jobba efter nästa år. Jag fick det jag sökte och det blir ungefär samma som jag har nu. Man kan säga att det är blandade pass, men inga sena kvällar eller nätter. Jag är nöjd med det, även om jag först var lite sugen på att söka något annat än det jag nu vet att jag får. 
 
På fritiden känns det som jag har massor nu. Jag har börjat magnetfiska. Det är ganska kul även om jag inte har hittat så mycket mer än kapsyler och lite mopeddelar. Om ni vill veta mer om magnetfiske så finns det massor av klipp på Youtube
 
 
 Jag håller också på med mina konstprojekt och jag vill väldigt mycket när det kommer till att göra min egna konst. Men samtidigt känner jag någonstans att mycket av de jag försöker mig på blir inte bra. Inte just nu i alla fall. Sen kan jag ju ändå känna att om jag bara gör en enda grej bra, så kommer jag att vara supernöjd och stolt över det. 
 
Jag har också fått hem en bokhylla nu. Jag har däremot inte packat upp den än, men jag ska ta tag i det till helgen. När jag väl får upp bokhyllan kan ställa böcker och annat i den så kommer det ju ganska snabbt att bli bättre ordning i mitt hem. Nu ligger det böcker i lådor och pärmar står på golvet. Får jag bara upp detta i en bokhylla så kommer det ju garanterat inte att se så rörigt ut i min lägenhet, som det gör just nu. Det känns i alla fall bra nu att jag äntligen har fått hem en bokhylla. Jag har ju letat som fan för att jag ska hitta vad jag vill ha. 
 
Jag har också låtit mig inspireras av en kompis matlagning. Jag har ju tidigare inte varit så sugen på att laga så mycket egen mat. Det vet ju ni som har följt mig länge. Men förra veckan var jag hemma hos en kompis och han bjöd på väldigt god mat och  han sa till mig att jag missar väldigt mycket mat som är för jävla gott, när jag inte lagar min egen mat mer än vad jag gör. Han gav mig säkert 10 recept på maträtter som han tycket att jag bara måste prova. Jag fick mycket inspiration av honom och jag måste erkänna jag är sugen på att börja laga mer mat själv. Frågan är bara när jag ska börja bry mig på allvar. Jag måste ju handla hem ingredienser och sen faktiskt plocka fram dom och verkligen LAGA min egna mat. Just nu känns det som jag vill, men jag tror inte att jag har det där riktiga intresset som jag kanske behöver. Fast jag blir ju nyfiken när min kompis säger att jag missar väldigt mycket som är gott, bara för att jag inte lagar mer egen mat. 
 
Avslutningsvis vill jag bara säga att det känns riktigt bra med mitt jagande av steg. 90 000 i veckan har ju börjat kännas som jättelätt att fixa. Jag bara kör på och det känns väldigt bra i kroppen och jag tror också det är därför jag är så sugen på att göra så mycket olika saker nu. Magnetfiske, konst och matlagning. Vad händer med Danne?
 
 
 


November 2009 - 2021

2020
(null) (null)     
(null)
 
2019
(null)
(null)
(null)
 
2018
(null)
(null)
 
2017
(null)
(null)
 
2016
(null)
(null)
 
2015
(null)
 
2014
(null)
(null)
 
2013
(null)
(null)
(null)
 
2012
(null)
(null)
 
2011
(null)
(null)
 
(null)
 
2010
(null)
 
2009
(null)
 
2021
(null)
(null)
 
 


Söndag (2021 11 07)

 Arbetshelgen är över nu och det har känts ganska lugnt att jobba på. Jag ska upp imorgon igen för att jobba. På tisdag får jag ledig däremot. Nästa vecka får man väl reda på vilket schema man ska jobba efter nästa år. Jag lämnade in mitt "önskemål" idag och sen får jag se vad jag får. Om jag får som jag vill så jobbar jag på med ungefär samma schema som jag har gjort i år. Jag var sugen på att söka något annat, men jag tänkte att risken finns att jag ångrar mig om jag inte väljer något som liknar det jag har nu. Detta schemat som jag har haft under detta året har jag varit helt nöjd med. Då känner jag inte att jag vill ändra. Sen kan det ju bli så att jag inte får det jag nu har valt som första alternativ, men med tanke på hur jag har sökt idag så tror jag ändå inte att jag kommer att ångra mig när jag jobbar på med det schemat som jag får nästa år, vilket det än blir. Jag har gjort vad jag kan göra för att påverka mina arbetstider. Nu är det bara att vänta och sen vad jag får. Besked får jag nästa vecka. 
 
Mest jobb har det som sagt varit idag. Annars är nöjd över att jag i skrivandets stund har avverkat nästan 100 000 steg, under de 7 senaste dagarna. 90 000 steg kommer ju framöver att vara målet och jag känner faktiskt att jag borde kunna fixa alla dessa steg ganska lätt under den närmaste framtiden. Det känns bra i kroppen också, även om det kanske gör lite ont i benen. 
 Man kan väl bara säga att idag mår jag ganska bra. Jag känner en stor inre frid med vad jag har sökt för schema på jobbet. Jag rör mig för jävla bra, Mitt mål med ekonomin som jag har för i år är snart på plats. Under denna veckan har jag dessutom tjänat bra med extrapengar. Jag håller också på med olika konstprojekt, men där har ingenting hittills blivit så bra så att jag vågar visa upp något. Men det är roligt att försöka skapa och känner jag bara det så kör jag på. utöver min konsten och promenader och annat som jag grejar med så har jag också hittat en ny hobby, men den sak jag berätta mer om i kommande blogginlägg. Nu ska jag bara fortsätta ha en "nice" söndag. Hoppas ni har det också. 
 


Jag vet att jag kan.

Denna veckan har jag känt att jag har grejat väldigt mycket med allt möjligt. Jag försöker klara allt och jag glömmer lätt av att vila, och till och med äta. Jag vill passa mig lite för att greja så, men samtidigt vill jag få så många saker gjorda hela tiden. Jag har väl svårt att prioritera rätt. Jag är helt själv i allt jag gör och någonstans så kommer jag till en punkt där jag känner att det blir för mycket om jag inte avbryter det jag håller på med och bara vilar. Huvudet vill ibland mer än vad kroppen tål. Det där är kanske något som jag borde tänka oftare på. Det är ju då också lätt att man börjar stressa och med stress kommer ju också slarv och mer misstag. 
 
Jag känner ofta att jag kan göra nånting, men i slutändan är det ju vad jag faktiskt gör som räknas. Jag vet att jag kan göra allt möjligt, men det är jag som ska göra det och det är inte mycket som någon annan gör åt mig. Sen tänker jag ändå ofta på att mycket av allt jag vill få gjort är ju egentligen inte så viktiga. 
 
Jag känner att jag vill få mycket gjort, men jag vill ändå ta det lugnt. Mindre stress och känsla av att man har ont om tid. Jag känner mig dålig och slö för att jag inte har fått gjort vissa saker som jag har tänkt på hela detta året att jag borde ta tag i och fixa. Sen vill jag inte vara för hård mot mig själv. Det klart att saker och ting kan ta tid  när jag ofta är ensam i saker jag gör. Jag kan ju inte göra mer än en sak åt gången och allting tar ju sin tid. Sen behöver jag ju vila, ta det lugnt och liksom ladda batterierna. Jag kan nog sluta säga till mig själv att jag är dålig på att få saker och ting fixade. Jag är ju själv i allt jag gör och då behöver jag ju mer tid. Sen slutar ju alltid mina tankar med att jag tänker: Det viktigaste är att jag mår bra. Gör jag inte det spelar inget annat någon roll. 
 
 


Thomas Stenström - Sweet JackieNattblogg.

 Jag har mycket jobb denna veckan. Dessutom ska jag fundera och bestämma mig för vilket schema jag ska söka. På jobbet gör vi ju detta varje år vid just denna tiden och jag har som vanligt lite svårt att bestämma mig. Sen är det ju så att man kanske inte får det man helst vill ha, så i själva sökningen måste man ju också fundera på vad man kan tänka sig för andra alternativ. Jag ska inte gå in så mycket på hur sökningen går till och vad som avgör om man får ett visst schema, men kort sagt så kan man säga att man har större chans att få det man helst vill ha, ju längre man har varit fast anställd. 
 
Jag tror att jag vet vad jag vill, men jag vill fundera och vända och vrida på alla för och nackdelar innan jag faktiskt bestämmer mig. Jag har resten av denna veckan på mig och jag har funderat som fasen sen i måndags. 
 
 
Jag har höjt målsättningen när det kommer till hur många steg jag vill nå på en och samma vecka. Nu är är det 90 000 steg som gäller. Förra veckan gjorde jag det och nu tänker jag bara att jag kör på det nu. Med tre dagar kvar på denna veckan så har jag redan nått 72 000 steg. Jag vill köra hårt med promenadrundorna och det känns helt naturligt att öka målsättningen. 
 
 
Mycket just nu är väldigt rörigt och jag hinner inte riktigt göra allt som jag vill få gjort. Jag skulle behöva få lite mer ordning och reda i mitt hem, men jag väntar fortfarande på en bokhylla som jag har beställt. Jag tänker att när jag väl får upp bokhyllan så kan jag i alla fall få upp alla böcker och pärmar som nu bara ligger huller buller i lådor och på golvet i min lägenhet.
 
Jag håller också på med lite olika konstprojekt. Ingenting just nu blir riktigt bra och jag tänker inte visa nånting om vad jag gör förrän jag känner att jag har skapat nånting som jag själv känner mig väldigt stolt över. Just nu vet jag inte hur det ska gå till, men jag är ju nybörjare och jag har ju precis börjat. Jag får ge mig själv lite tid och inte vara för hård mot mig själv. Mycket av allt jag försöker skapa kommer att gå åt helvete, men nånting ska väl kunna bli bra också? Sen är det väl så med konstverk att det är betraktaren som skapar verket. Men jag vill ju fortfarande känna att jag är helt nöjd med ett konstverk som jag har skapat innan jag visar det för någon annan. 
 
 


Några höstbilder och lite funderande.

 Hösten är väl över nu. Snart finns det i alla fall inga löv kvar på träden och jag tycker ju att man kan kalla september och oktober för höst, men nu när vi har vridit tillbaka klockan och det har blivit november så säger jag att vintern är på gång i alla fall. Jag hoppas ändå varje år att vi slipper snön. Det får gärna vara som det är nu. November, fast massor med påminnelser om hösten. 
 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Annars har jag funderat en del den senaste tiden på vad jag vill, vad jag gör och om jag borde göra mycket mer. Jag kan känna ibland att jag borde våga mer och utmana mig på något sätt som gör att jag hittar dom där kickarna som man får av att lyckas med något riktigt häftigt. Om man jobbar väldigt hårt med något och har kämpat länge med nånting som man sen lyckas bra med, så är ju den känslan och kicken som man sen får av det ganska oslagbar. Jag känner att det inte skulle vara någon fara för mig att få en jävla "megakick" för jag tycker nu att jag har lärt mig att hålla fötterna på jorden, även om känslorna många gånger kan ta över i kroppen på mig. Jag var nog sämre för några år sedan. Då trodde man ju att när det gick skitbra en gång så kommer det bara att fortsätta och det var lätt och få hybris och göra massor med saker utan att man tänkte på några konsekvenser överhuvudtaget. Jag har gjort fel tidigare, men jag tror att jag har lärt mig idag. 
 
Grejen är att jag vill så jäkla mycket hela tiden. Jag vill jobba på med busskörning och känna mig nöjd med hur jag genomför dagarna. Jag vill gå många promenader och helst vill jag öka antalet steg i veckan som fan. Jag vill våga ta lite mer risker när det kommer till pengar. Jag vill lyckas skapa riktigt häftiga konstverk. Jag har många Idéer när det kommer till vad jag vill publicera på min blogg och på mina andra sociala plattformar. Jag vill göra allt jag kan för att må så bra som möjligt. Jag vill ofta träffa personer som jag gillar att hänga med. Jag vill känna att jag gör precis allt jag kan för att förverkliga alla drömmar jag har. Jag vill maxa många av dom saker jag gör och vill få gjort. Jag har ju också en vision som jag vill sätta och jag vill känna att varenda dag att den är värd att kämpa för.
 
Jag vill och jag vill hur mycket som helst. Jag inser att jag måste anstränga mig mer om jag ska kunna göra mer av allt än vad jag gör just nu. Det är ju inte svårt att fatta det. Stundtals tänker jag att jag ska släppa på alla "spärrar" jag har och bara köra på. Jag tänker ju ofta att om jag ska öka, göra mer eller jobba hårdare med massor med saker. Jag vill som fan, men det känns tufft att gå ur sin s.k. comfort zone och bara ändra på hur mycket som helst som sen länge känns vanligt och tryggt. 
 
Men sen tror jag mig veta att man inte kan vänta på att en förändring ska ske ...man måste oftast göra den själv. 
 
 
 
 


Miriam Bryant - Lonley In A CrowdVeronica Maggio - Daddy IssuesAnjo podcast-Gäst: Cluee NewsDesign by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE