Längesen jag kände mig såhär ..

Jag börjar bli färdig med allt som jag ville få gjort innan läggdags. Jag har lite tvätt kvar att vika och en säng att bädda. Sen får jag krypa ner under nytvättade och fräscha lakan och jag hoppas jag sover gott med min så onda och mörbultade kropp. De är så de känns just nu. Känning i ryggen har jag och massagestol hjälper inte just nu. De känns säkert bättre i morgon. De tror jag på. Ont i en fot har jag också pga att jag tänkte på annat och samtidigt så var de ett litet för högt steg för foten och ser man sig inte för, ja då trampar man lätt snett. Precis vad som har hänt idag ! Inget som jag egentligen hade brytt mig om i vanliga fall, men med lite värk i ryggen också så känner man lätt efter på andra ställen.



Detta är såklart inte allt. Jag är verkligen jättetrött och de beror säkert på flera saker. Vet inte riktigt hur jag ska koppla av??? När jag kopplar av kommer jag alltid på nya saker till bloggen eller så vill jag plugga new york. Gör jag inte de så jobbar jag och går upp 03:15 på natten och när jag kliver ut 04:30 och går till jobbet så är de ingen ut mer än tidningsbuden och kanske en väktare som går en runda i stan och kollar bla butiker. Då är de lätt att fundera på vad man egentligen gör ute nu.

Dessutom hittar jag alltid något här hemma att göra. Samtidigt som jag får olika mail om saker som jag vill fundera lite på innan jag betämmer mig för om jag vill eller inte vill. De svåra är när jag ser något som behöver göras, då vill jag göra de med en gång.  Kanske inte behövs, men som jag har sagt massor av gånger tidigare : Jag kan inte se de som behöver göras!!! När jag ser de som känner jag att jag vill få de gjort med en gång ( säger jag en gång till). Detta gör väl också att man blir trött, seg och tung i hela kroppen.

Någonstans i allt gnäll och mitt "efterkännade" av min kropp så mår jag ändå konstigt nog bra? Beror väl på att jag har resan på gång och jag tycker att detta ska bli roligt och jag har inte en tanke på att boka av den eller något sånt. Jag ska kanske inte gnälla så mycket. Jag har de ju bra och allt kan ju inte vara perfekt. Lite skriva av sig gnäll här på bloggen kan ändå vara bra för de är lättare att släppa och gå vidare då. Bara man skriver ärligt hur man känner..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE