Nu är de dags att sova




God natt...













Korvmage

Har dragit i mig 3 korvar med bröd och nu har jag fått ont i magen. Trodde jag
 hade lärt mig att man inte ska äta så mycket så här sent, men jag blev så sugen på korv så de var inte klokt så jag bara åt mer och mer... Känner mig inte speciellt hälsosam, men jag älskar verkligen korv med bröd. Ha ha !

Jag borde väl snart gå och lägga mig och inte sitta här och klaga över min korvmage och allt annat. 
Nu är det bara en timme kvar till klockan är midnatt och Maj 2009 är ett minne blått.
Något som också är klart efter denna dag är stegräknartävlingen på jobbet. Just nu står min stegräknare  på 96 217 steg.Det är så många jag har fått ihop på hela denna veckan.  Det kanske blir 100 till och jag springer runt här hemma lite innan jag ska gå och lägga mig.

Jag kanske inte behöver ha så dåligt samvete för att jag äter korv för jag går ju ganska mycket vilket ni säkert har förstått.
Får se om det räcker för att vinna denna gången. Jag har ingen aning om jag kommer att göra de...


Living after midnight


Hörde denna låten precis. Det var längesen . Vill bara säga att jag tycker den är riktigt bra...


Lite korv

Kan göra ett undantag ibland och ställa mig vid spisen och laga mat. Det är så gott med korv ...



Rädda mammorna

Sitter och tittar på rädda Mammorna på tv 4 ...
Det är bara att konstatera att man lever i hemsk värld !!!


Kul kul...

Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Är ganska trött, men jag känner mig också lite rastlös.  ingen bra kombination..

Kul att jag fick sms från Linda. De fick mig att vakna till....



Enkelt

Tänk va enkelt allt kan vara ...

Jag äter ute för att jag kan tycka att det är svårt att laga mat. Jag struntar i att skaffa bil för det är så mycket bekymmer och behövar jag en så finns det snälla vänner som ställer upp eller så kan jag alltid hyra en. Jag har varit ledig nästan hela veckan och de har gjort alla vardagliga sysslor mycket enklare att hinna med. Nu när jag har fått gjort så mycket så är det enkelt att börja jobba i morgon igen.

Jag tror jag medvetet eller omedvetet, lever efter begerppet enkelhet. Det känns så i alla fall. Jag strävar efter den enkla vägen i mina vardagsbeslut och jag mår toppen av de...

Varför göra det svårt när det egentligen är så lätt !!!



Blev en promenad i solen

Det var riktigt skönt att ta en promenad i solen. Idag är det sista dan på stegräknartävlingen. Undra vem som vinner denna gången ???





Fick lite mer svett i pannan
mellan Brätte och Öxnered när jag kände på min höft och märkte att jag hade tappat min stegräknare. Som tur va så hittade jag den ca 100 bakom mig. Tur att jag känner efter så ofta om den sitter där den ska.



Ska snart sova.

Hur bor du ? I lägenhet.
Hur lång är du ? 177cm
Lagar du ofta mat ? Nej
Har du någon fobi ? Ormar och telefonförsäljare
Dina senaste inköp ? Kläder och fotografier
Din favvodryck på morgonen ? Juice
Vad hade du sönder senast ? Vet inte, men de brukar gå sönder något i porslin ibland.
Vem snackade du med senast ? Carro
Finns det någon du saknar just nu ? Ja
Mår du bra just nu ? Ja
Vad får dig att må riktigt illa ? När vuxna sexchattar med barn på internet
Tror du att du bloggar om fem år ? Nej




Lördag Lördag...

Sitter här och skriver lite. De blev allt ett besök till på min favvoresturang idag (för andra gången) Jag käkade fläskfile med ris och curry ..
Jag träffade Katrin och Johan där. Jag träffar ofta någon där som jag känner, men jag ser aldrig att någn är där lika ofta som jag. Det är väl inte så konstigt, jag äter ju sjukt ofta där.

Jag blev lite förvånad när Katrine berättade att hon läste min blogg ! Men jag blev glad när hon sa att hon tyckte om den..

TACK !!



Gick igenom...

Satt precis och och gick igenom lite kommentarer som jag har fått här på bloggen. Snacka om att jag blev lite förvånad när jag såg att  en av dom som har  lämnat en kommentar var en talangdeltagare, Tobias Chilli ..
Ni kan klicka HÄR så ser ni


 

http://www.tobiaschilli.se/


Funderar på...

Jag sitter här och funderar på om jag inte ska ta och dra ut på en powerwalk. Jag känner inte riktigt för de, men det kommer ju att kännas så bra efteråt. 
Men jag har ingen lust till de, för jag känner mig så seg... Fast då är de just de man behöver,  ta sig ut i värmen och svettas lite.



2009 05 30



God morgon ! Hur mår ni ? Själv är jag på ett riktigt bra humör. Det som är planerat idag är inte mycket, men de är rätt skönt de me. Favvoresturangen ska få ett besök som vanligt och sen ska jag hämta lite fotografier i fotoaffären.
Jag gillar dom gamla hederliga korten som man sätter i fotoalbum eller ramar in. Jag tar alltid dubbla kopier så att jag kan ge bort lite till vänner och familj...

Det ser ut att bli en solig och fin dag så jag ska försöka vara ute så mycket som möjligt. Får se om de blir en powerwalk i eftermiddag.

Ha en trevlig dag...

KRAM...



Nej Nej nej..

Ibland känner man sig som en svikare eller något. Jag har sagt nej ända sen i höstas och jag kommer att stå fast vi de.
Jag pratar naturligtvis pingis igen. Jag har gjort de till en konst att säga nej, på tusen olika sätt. De enda jag vill när säsongen snart dra igång på nytt är att träna och ha kul. Jag är inte intresserad av något seriespel och tävlingar. Kanske sviker jag, kanske finns det någon som tycker att de är dålig stil osv ...

Jag är lite rädd för att jag kommer att tvingas in i detta. Ja tror inte de, men alla dessa frågor om jag inte vill spela serie börjar få mig att ändå fundera på de, men innerst inne vill jag inte och jag tänker göra som min innersta känsla säger.
Samtidigt så tycker jag att de är bättre att låta dom som vill spela seriespel och göra de.

Hoppas att mitt samtal idag om just detta var de sista. Jag har sagt NEJ och jag står fast vi de...


Danne I SOUTH PARK







GÖR DIG SJÄLV HÄR


Blev ett varv i solen

Har varit ute och promenerat lite och det kändes bara bra. Stegräknaren står i detta nu på 69 763 steg. Det är så mycket jag har gått denna veckan....







lunch och efterrätt





Fredag

Fredag igen ! Strålande sol ! Kan inte bli bättre. Skulle egentligen vilja ta en promenad, men jag tror jag väntar till efter lunchen. Egentligen skulle jag vilja köra både promenad eller powerwalk på morgonen och gymmet på kvällen, men det finns inte en möjlighet att hinna de för det finns ju annat i livet än att träna och hålla igång kroppen. Jag glömmer lätt de ibland ....


Idag blir det nog en bra dag ! Klockan elva ska jag tagga iväg till min favvoresturang. Det är fisk med riktigt god äggsås på dagens meny ... Sen blir det ut i solen på en powerwalk, kanske kör jag ett annat varv än jag brukar eller så kör jag det bekväma sättet och gör som vanligt. STAN, ONSJÖ, BRÄTTE, ÖXNERED, BLÅSUT OCH DALBOBRON !!

Ikväll är det Talang på TV och de vill jag såklart inte missa.

Ni får ha en trevlig dag

KRAM....


Sol och regn

Har varit ute på en powerwalk och de kändes bara bra. Iblan var det strålande sol och i mellan åt kom de regn.











Nu ska jag ut i solen

Nu ska jag ut i solen och averka en powerwalk. Tar det vanliga varvet. Jag har hur mycket energi som helst så detta ska inte vara några större bekymmer....



Dagens lunch



PICCATA ITALIENNE MED RIS...


2009 05 28







God morgon ! Har precis vaknat till. Det verkar bli en fin och solig dag. Känns som jag valde rätt vecka att ta ledigt på.
 
Skönt att vara ledig och slippa gå upp så jäkla tidigt varenda dag. Nästa vecka jobbar jag kväll så då behöver jag inte gå upp tidigt den veckan heller. Det blir najs !
 Idag får de bli ett besök på min favvoresturang och sen kanske jag tar och drar ut på stan och shoppar lite.

Träning då ? Ja än så länge tar jag det ganska lugnt det blir några powerwalkvarv men inte mycket mer. Stegräknar tävlingen på jobbet är inne på sista veckan och jag ska göra ett försök att vinna den. Jag vet inte om jag leder just nu, men jag tror de. Gymmet får vänta till nästa vecka, men då jäklar blir det hårdkörning igen !

Nu ska jag äta lite frukost och ta en dusch, men vi hörs senare  .

Kram på er....



2009 05 27

Jag har en behaglig känsla av lugn i kroppen. Har varit mycket i stan idag . Både i Trollhättan och här i Vänersborg och det är verkligen helt sjukt va folk stressar omkring hela tiden. Är det alla krav och måsten som gör att folk stressar så ??
Kan det vara samhällets fel att det är som de är ?

För högt uppställda krav, högt tempo och denna oändliga, helt meningslösa perfektions hetsen gör nog många människor både trötta och stressade. Att säga att de är samhällets fel. Att de borde finnas ett systemfel som våra sk folkvalda politiker har orsakat är bara löjligt att skylla på. Det tjänar ändå ingenting till. Man har ofta valmöjligheter i livet och ibland fattar man rätt beslut och ibland fattar man fel. Vad som är rätt och fel det vet man ofta efteråt så de bästa är att göra de som känns rätt .Att skylla ifrån sig och fokusera på vad andra gör för att du har de som du har de hjälper inte alls. De är som att gå över ett övergångsställe utan att se sig för: Det är i princip inte ditt fel om du blir överkörd men de är du som blir mosad

Vad vill jag säga med detta ? Försök att vara nöjd med livet som det är och var inte så stressad över de du inte har eller fått gjort .

Ingen är perfekt !


Dagens lunch



Det blev en lång blogg kväll

Oj ! Va många inlägg de blir när man inte har bloggat på 2 veckor men nu får det vara slut för i natt.
Vill bara avsluta med att skriva : Jag mår hur bra som helst ! Jag hinner med allt som jag planerar att göra och jag har dessutom tid över.

För några månadersen hade jag skrivit : Allt är bra egentligen, men jag hinner inte med. Hinner med , de gör jag nu och det känns hur bra som helst !!!!

GOD NATT !!!!



2009 05 26

Har tagit det ganska lungt idag. På kvällen hörde Therese av sig och frågade om jag ville följa med ut och promenera med Atlas. De kunde jag ju inte säga nej till.











Dagens lunch (2009 05 26)



Köttbullar


Dagens lunch (2009 05 25)



Pannbiff


Dagens lunch (2009 05 24 )



Cordon bleu


Dagens middag (2009 05 17 )



Pasta med currysås och kokt skinka...


Mera promenader (2009 05 17)



Gick ut i skogen (2009 05 21)















Dagens lunch (2009 05 21)


Fläskfile med potatis och svampsås


En powerwalk (2009 05 20)

Nu kör jag stenhårt igen ! Inget gym men mycket POWERWALK !!!





Har varit ute på de vanliga varvet (2009 05 16)

Nu är jag ute och promenaerar igen. För första gången efter min rekord dag på 46 197 steg på en och samma dag.





Dagen middag (2009 05 16)



Dagens frukost (2009 05 16)



Dagens Mellanmål (2009 05 15)



2009 05 15






Sitter här på Fredagskvällen och funderar. Jag har lite tvätt i tvättmaskinen, min dator är fortfarande inne på lagning och på Tv börjar snart mitt "favvoprogram" Talang. Det behövs bytas lampor på en del ställen här hemma och om jag kan få fram lite extra energi hos mig själv så vore det inte fel att köra ett varv med dammsugaren.

Om jag hade suttit här och bloggat på 1800 - talet. Undra vad jag hade skrivit för inlägg då ? Jag hade ju inte skrivit om tvätt i tvättmaskinen eller något om att byta lampor. Möjligen kläder i en hink och jag måste byta stearinljus.

Vi lever på 2000 - talet  och jag är självklart glad för de. Förutsättningarna för att njuta av livet och må väldigt bra finns och för mig känns det lättare än någonsin. Alla dessa teknikprylar ska ju skapa förutsättningar för att vi människor ska få mer tid över till att må gott. Men den tiden som tekniken på 2000 - talet sparar åt oss tycks inte hjälpa oss att ta de lungt. För samtidigt höjs kraven på oss. Hur man ska sköta sitt arbete hur mycket mer man ska hinna med på mycket kortare tid.

Detta var bara en liten tanke. Jag vet inte riktigt om jag har rätt eller fel ? Jag gillar mina teknikprylar. Dom gör det verkligen bekvämt för mig  så jag ska inte klaga. Men det känns ibland som man får arbeta hårdare än va tex en hemmafru gjorde på 1800 - talet för att ha råd med all bekvämlighet som finns på 2000- talet.

Är de inte lite sjukt ?????



Dagens frukost (2009 05 12)



mimmi kan bitas väldigt hårt

Mimmi bet mig i "fuck you fingret"



2009 05 11



Har haft en ledig Måndag och det har varit så skönt. Jag har inte haft några måste och borde.
Det är inte så konstigt att vi människor ofta just känner oss stressade av alla måsten och borden.
tempo krav ökar hela tiden. Man ska klara av så mycket som möjligt på så kort tid det bara går.

Alla har det kanske inte så bra som jag så dom kan vara lediga en Måndag. Men det verkar som allt för många människor inte  kan konsten att koppla av fullständigt och bra vara just lediga.

 Jag ser på hur grannarna sliter och jobbar ute på gården. och jag ser   folk som springer omkring ute på stan och har bråttom bråttom överallt .... Jag själv kan känna mig lite lat när alla andra gör så mycket och ja bara går runt och myser , men å andra sidan är det såhär ja vill ha de.

Jag vill hela tiden leva i nuet och inte ha så bråttom till framtiden. Man behöver inte försöka göra allt på så kort tid som möjligt för det hinner man inte ändå, och det är oftast ingen fara att vänta lite. De kan i vissa fall vara smartare att vänta lite.
Jag kanske har fel när jag tänker såhär, jag vet inte. Livet kanske är för kort så vi kanske inte hinner ta de lungt ? Men det kan ju vara så att om man har för bråttom och stressar runt så kanske livet blir kortare pga de. Man blir knäpp bara man tänker på de så de ska jag inte göra mer, men en sak är säker : Livet är på tok för kort för att inte njuta av de så mycket som möjligt.



Lev i nuet - Se till att du mår bra - Lev som du känner är bäst - Tänk inte för mycket !!!!!!!!!


Dagens middag (2009 05 11)



46 197 (2009 05 10)



Idag ville jag slå mitt personliga rekord i antal steg på en och samma dag. Stegräknar tävlingen är i full gång igen på jobbet och förra gången gick jag över en miljon steg. Det kommer jag inte att klara denna gången för vi håller inte på i lika många veckor nu.
Men jag vill slå mitt rekord i antal steg som jag gör på en och samma dag. De ligger på över 45 000 steg. För att slå det krävs det ju då 46 000 steg för att jag ska vara säker på att slå detta.

Jag började gå ett riktigt långt varv: Stan, Onsjö, Brätte, Båberg Trestadcenter, Öxnered, blåsut och Dalbobron.



















Ett mellanmål senare blev det en promenad till, men nu fick det bli ett kortare varv : Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron...













 

Efter dessa två promenader på nästan 7 timmar( tror jag) totalt så var det inte kul att ta ett varv till denna gången runt skräcklan...



Efter de varvet så krävdes de bara några hundra steg hemma i lägenheten oxå sen var rekordet slaget. När det var dags att gå och lägga sig så var var mitt nya personliga rekord på en och samma dag....



46 197 steg på en och samma dag. Jag tror inte att jag kommer att försöka slå de rekordet igen ! mMen man vet aldrig med mig.....


2009 05 09



Idag har jag tagit en vilodag. Ingen träning utan jag försöker bara vila...


Min dator är sönder det är något knas med hårdisken så modekortet behöver bytas ut.

Annars då ? Jag och pappa var och hälsade på Annie (pappas moster ) som fyllde 89 år i Torsdags (2009 05 07) men vi var där en liten stund idag. Efter de frågade pappa om jag ville hänga med på en promenad i den Dalslänska skogen. Jag ville inte denna gången jag laddade istället för morgondagens tre promenader.......


Dagens middag (2009 05 09)


Fläskfile med ris currysås och bananer...


Dagens Mellanmål 2009 05 09



Dagens frukost (2009 05 09)





Det blev en promenad till ! (2009 05 08)

Det blev en promenad hem från Therese också. Mitt i natten ! Men det var inag bekymmer, jag träffade en katt på vägen som jag lekte lite med ....













Lite bilder från promenaden med Atlas ! (2009 05 08)





Grannen renoverar badrummet (2009 05 08)

När jag kom hem från gymmet var grannen i full gång med att renovera badrummet. Det är nackdelen med att bo i en lägenhet du blir väldigt störd när grannarna gör något. Jag orkade inte vara hemma utan det fick bli en tur till Trollhättan.
När jag åkte hem igen så träffade jag Therese och det blev så att jag var med henne i stort sett resten av dagen.

Jag följde med henne ut i skogen på en promenad med  med Atlas och senare på kvällen tittade vi på Talang och även en film hemma hos henne.





2009 05 08

Var inne i sista veckan i nedbrytarperioden så det var sista dagen på gymmet.Jag minns att det gick bra trots att jag kände mig väldigt sliten Jag har inte varit där sen dess. Får se om jag börjar denna veckan.








Då sitter jag här igen

Hej på er ! Nu sitter man här igen. Nu fungerar min dator igen så nu är det bara att fortsätta blogga. Jag har dom senaste två veckorna Skrivit lite dagbok på papper. Jag kommer självklart att lägga över de så snart jag hinner. Ni får ha en trevlig kväll !!



Ingen dator för tillfället!

Har just nu ingen dator hemma för min strulade så jag blev tvungen att lämna in den på lagning. Så kan tyvärr inte skriva några inlägg på ett tag, men så fort jag får tillbaka datorn så sätter jag igång igen. Då blir det många nya och bra inlägg.

Ha det så bra så länge så hörs vi snart igen.



Nu får de bli gym

Nu ska jag dra till gymmet. Ska ta och bränna 300 kalorier.



Nya groominglagen

Från och med den första juli i år kommer groominglagen att träda ikraft. Jag hoppas att denna nya lagen verkligen kommer att skydda alla barn på internet. Att vuxna sk män tar kontakt med barn för sexuella syften är inget nytt. De har förekommit nästan lika länge som människor har haft tillgång till internet.

Jag hoppas att lagen fungerar i praktiken. Om en vuxen tar kontakt med ett barn i sexuellt syfte och detta då anmälls så hoppas jag verkligen att det leder till åtal. Jag vet inte exakt vad som krävs i bevis, men jag hoppas att lagen fungerar.

Jag hoppas i framtiden att man skärper denna nya lagen så att många vuxna verkligen inte vågar ta kontakt med barn i sexuellt syfte. Jag kan till och med sträcka mig så lång toch  säga att jag tycker att polisen ska få  ägna sig åt brottsprovokation. 

Många barn idag söker ofta bekräftelse. Pedofilerna vet precis hur dom ska gå till väga för att locka barn.
Men jag tycker att polisen ska få göra precis som många journalister har gjort. Gå ut på nätet och låtsas vara en tonårsflicka, kartlägga och göra allt som står i deras makt för att skydda alla dessa barn som annars blir drabbade.
Hoppas att lagen kommer att fungera och jag hoppas att det senare blir en skärpning av lagen, och ännu lättare för polisen att få fast pedofiler som begår brott nätet.


Ush !!! Detta har fått mig att må illa länge nog nu...


2009 05 08

God morgon på er ! Hoppas ni mår bra. Själv känner jag mig lite seg. Jag har inte riktigt vaknat till än. Men jag har iallafall varit nere i tvättstugan och stoppat i två maskiner. Jag har även fått i mig lite mat och kosttillskott.



Idag blir det som vanligt ett besök på min favvoresturang och sen taggar jag iväg till gymmet. Det ska bli kul  ! Idag är det Fredag och det innebär att i kväll är de Talang på tv, och de får jag ju inte missa.....

Ha en underbar dag !
KRAM.....



Nu är det dags att sova

Nu är de dags att sova. Jag har redan varit uppe för länge.  I morgon har jag tvättstugan mellan 08:00-12:00. Så ska jag orka med morrondagen så är bästa att krypa ner under täcket...

God natt !





Dagen på jobbet gick fort

Jag var inställd på en lång och jobbig dag. Men det blev en dag som gick väldigt fort. Kändes även bra att jag var lugn och avspänd hela dagen. Det var längesen jag kände mig så lugn och avspänd, men det är en helt otrolig känsla när man är fullständigt avkopplad.

Det är också mycket lättare att hantera eventuella problem och motgångar. Har inte haft några direkt på jobbet denna veckan, men privat har det ju varit en del. Jag tycker ändå att jag har hanterat de bra och jag tror att att allt löser sig till de bästa. Skönt med denna känslan i kroppen. Hoppas de aldrig tar slut....



Det tar emot



De tar emot att träna så hårt som jag just nu gör. Men jag tror jag fixar detta. Det är bara några dagar kvar av min sk nedbrytarperiod. Sen får vi se hur jag gör.  Det finns tre olika program som jag tänker på just nu. Får se vilket jag väljer ??

Det som jag också skulle kunna göra är att jag bara tränar när jag känner för de och inte ha så mycket program och tankar att jag måste köra så och äta de där. Problemet är att om jag bara tränar när jag känner för de, då kommer det ofta bli så att jag tänker : Jag behöver inte träna idag jag gör det i morgon. När det sen har gått en da till då får man  tankar som: Jag skiter i de idag för jag har tex många viktiga ärenden......

Nej, jag tror allt mer på att ha en litet program med lite tankar och funderingar på hur man vill träna. Det är lättare att motivera och fokusera då för du behöver inte tänka så mycket utan det är bara att köra efter de programmet som man har planerat. Det gäller under resans gång att man så fort något känns fel, ändrar på de så de blir till de bättre. Flexibel är aldrig fel att vara, men jag tror alltid att man ska ha ett program i grund och botten...

Jag vet nu var min gräns går, hur mycket jag klarar och vilken belastning min kropp tål. Det är mer än jag trodde. Jag brukar säga man klarar ofta av dubbelt så mycket mer än vad man själv tror, och sex gånger mer än mamma tror.

Det som har blivit lte konstigt nu är att i samma veva som jag är inne på slutspurtten så har stegräknartävlingen på jobbet dragit igång igen. Förra gången vann jag (och även Therese) . Det känns som jag har bra chans denna gången också. Dessutom tror jag inte att Therese kommer orka göra om den makalösa prestation med över en miljon steg som hon då gjorde. Jag gjorde också de, men jag tyckte att hon var mer värd att vinna de än jag, för hon bara bestämde sig för att kämpa stenhårt och hon gjorde de riktigt bra !

 
Jag tror inte att jag heller kommer att kämpa så hårt denna gången , men jag vill försöka slå rekordet antal steg på en och samma dag. För mig ligger de på över 45 000 steg. Jag har tänkt att försöka slå de redan på söndag... (46 000 steg)

Efter detta blir det lugnt ett tag från alla fysiska aktiviteter. Hur länge de får vi se. När jag sen kör igång igen så har jag en genomtänkt och ett väl fungerande program, var så säkra .....


Videoblogg



Dagens lunch



dagens middag

Fisk och ris...



undra om ....????

Undra om jag jag med mitt förra inlägg får fler läsare på min blogg. Ska bli spännande att se efter som det är så många människor som söker på nätet just på dessa ord....


sex ormen i paradiset nimrod carl piper stay - ups kissie blondinbella gummistövlar

Jag var inne på bloggportalen.se och tittade på vilka som var dom mest sökta termerna just nu.

1 sex

2 ormen i paradiset

3 nimrod

4 carl piper

5 stay-ups

6 kissie

7 blondinbella

8 gummistövlar.


Dagens mellanmål



In the gym !

har varit på gymmet och kört ett kort men jäkligt effektivt pass. Det kändes toppen. Nu kommer jag att orka med hela denna, just nu soliga dag !
 
























To The gym

Nu är det dags att tagga iväg till gymmet. Jag är så glad för nu har solen tittat fram igen...
Ha en underbar dag alla ! 

Kram på er....


Dagens lunch



Fick gå hem igen

Fan ! Jag glömde plånboken så jag fick gå hem igen. Får åka till Trollhättan senare idag. Får först tagga till min "favvoresturang"....

KRAM....






Dagens outfit

Lite tjej varning ! Det är oftast tjejer som gör inlägg om dagens outfit.

Men jag försöker vara lite tuffare ... Ha ha..



Dagens Frukost



Videoblogg



Godnatt

Nu säger jag godnatt ! Jag tänkte skrivit några inlägg men jag är för trött så de får bli desto fler i morgon.
Just nu grubblar jag bara på en enda sak så blogga nu är bara att glömma.

Vi ses i morgon, godnatt..



Skäms lite

Jag skäms lite. Jag kunde inte hålla mig utan jag blev så sugen på choklad. Det är typiskt, jag blir alltid sugen på kvällarna. Ofta så klarar jag att stå emot för jag vet att det bara är gott för stunden. men när jag inte kan stå emot får jag ofta ont i magen och då kommer även det dåliga samvetet..

I fortsättningen ska jag tänka på detta inlägg varje gång jag blir sugen på sötsaker på kvällarna....



Dagens middag



PASTA CARBONARA


Videoblogg



brände 300 Kalorier

Har varit på gymmet och bränt 300 kalorier. Nu får det bli lite mat och sen blir de slappa fram till i kväll.



Till gymmet



Ska ta och tagga iväg till gymmet. Får se vad jag kör för något .

Vi hörs senare,  Kram....


2009 05 05

God morgon ! Jag ska snart dra till min "favvoresturang " och sen får det bli gymmet. Jag hade tänkt köra en löprunda ute istället, men jag litar inte riktigt på vädret..

Vädret har aldrig hindrat mig från att träna. Är det soligt och varmt kan man vara ute och springa och promenera och regnar de eller är blåsigt och kallt så kan man bara tagga iväg till gymmet. Där är man inomhus och tränar, där finns även trevlig personal som hjälper till om man har frågor eller bara vill ha hjälp med att hålla motivationen vid liv.

Att säga att man inte hinner träna för att man jobbar mycket är bara struntprat. Dom flesta gör 40 - 45 timmar i veckan, mer ska man inte behöva jobba. Att säga att man har mycket läxor i skolan och måste plugga är ofta bara dåliga bortförklaringar. Många människor tillbringar ju många dygn om året framför tv:n varje år. Där kan man få mycket tid över till annat om man väljer bort "burken" ibland.

Att gnälla över att man är så trött så man inte orkar ta sig tid till att tränaoch samtidigt käka choklad till lunch är bara löjligt ! Många som säger detta är ofta dom som dricker mycke kaffe och röker som borstbindare. Det kan också vara dom som väljer att vara soffpotatis framför tv:n.

Jag ser inte ner på personer som väljer att inte träna, mår dom bra ändå så är ju de jättebra. Men gnäll inte över att du är så upptagen och inte hinner för de handlar om vad du väljer att göra istället  ! 


Nu är VM avslutad.

VM är nu avslutad och världsmästare 2009 blev Wang Hao som besegarde Wang Liqin med hela 4-0 i set.
Kändes som Wang Hao va den hetare av dom två samtidigt som han rörde sig bättre än Wang Liqin.




kvällsmål



Sista dagen

I morrn är det sista dagen av pingis VM borta i Japan. Ska såklart bänka framför TV:n  och titta på finalpasset.
Jag tycker att det har varit många väldigt bra matcher i årets Pingis VM. Synd bara att det är som det har varit dom senaste åren. Kina vinner allt. Det skulle vara kul om någon nation skulle kunna skaka om dom.
Det hade varit roligare för sporten. Men man får sitta och bara imponeras över hur jäkla bra dom är på att ta fram pingis lirare.



Digitalboxen får stå på rec

Pingisen håller på fortfarande så digitalboxen får stå på REC medans jag  käkar pannbiff på min favvoresturang..



Jag tror att pingisen fortsätter när jag taggar till jobbet också men de går att ställa digitalboxen på TIME REC...
Skönt att jag har ett liv även om det är pingis på TV. Nu ska jag ut i solen ..
Ni får ha en trevlig dag ! KRAM....



Sitter här och tittar

Sitter här och tittar på VM i pingis som visas på TV. Det kommer att bli kinesisk seger i både dam och herr singel. Eftersom det är fyra i semifinal på både dam och herrsidan. Synd att ingen annan nation kunde skaka om Kina i detta VM. Dom kommer att vinna allt vad guldmedaljer heter....



Dagens frukost



Ägg, gurka, grovt bröd, juice, Omega 3 och MSM.


dagens To Do



* Äta frukost....

* Titta på VM i pingis ....

* Göra ett besök på min "favvoresturang"....

*
Gå till jobbet i sommaruniformen.....

* Jobba Jobba och Jobba !!!!!



2009 05 03

Jag känner att jag mår hur bra som helst och det är så skönt. Jag är inte stressad utan jag känner mig lugn och avspänd. Det enda är att jag är väldigt nedbruten och trött av all den träning som jag har kört dom senaste veckorna. Nästa vecka blir den sista, sen blir det ett "break"  från allt va träning heter. Jag kommer under den tiden att fundera lite på hur mycket och vad jag ska köra vidare på. Att det är för mycket just nu det vet jag. Men hur mycket ska jag köra för att det inte ska bli för lite det är de jag ska fundera lite på sedan. Jag tror att det viktiga är att jag tränar på när jag känner för de och inte tänka för mycket på att nu måste, nu borde jag utan träna när jag själv vill. Sen är det också så att tycker man som jag att det är så jäkla roligt så kan man ta sig till gymmet eller ut på promenader just för att det är så kul.


Men även om jag tränar hårt så känner jag mig inte stressad över något. Jag är hela tiden lugn och avspänd, Jag går inte runt och tänker på saker som får mig att må dåligt. Det finns en del saker som väntar runt husknuten ... Jag hoppas hoppas att det jag väntar på kommer att hända. Det skulle vara så roligt. Jag lever som jag känner just nu och det känns som de är det rätta, iallafall för mig. 

Nu ska jag gå och lägga mig. 
God natt och kram på er ....



Glad och lycklig !



Jag blir glad och lycklig :

När jag gör saker som är  roligt

När du är snäll

När det går bra för mina nära och kära

När jag lyckas

 När jag träffar människor med humor

Av att gosa med Mimmi ( min fågel)

När människor som jag tycker om pratar mycket

När jag ger och får

När jag ger och får kärlek

När jag vågar göra något som gör mig nervös

När jag känner att jag är lugn och avspänd

När jag lever i nuet

När jag känner att jag mår hur bra som helst

När jag inte tänker och grubblar för mycket

Vad gör dig glad och lycklig ?


Dagens middag



Hade lite kyckling kvar sen igår. Så det får bli kyckling med potatismos.


dagens mellanmål


Mjölk, ljust bröd, banan och vassleprotein blandat med vatten...


En söndagspromenad

Det blev en promenad idag med. Det var första gången jag gick Stan, onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron......










I mina nya skor menar jag då .



tittar på mera pingis

Sitter här och tittar på mer pingis. Nu tittar jag inte på TV utan på youtube.

Jag sitter och tittar på min fd  klubbkamrat Robert Svensson som spelar i tyska bundesliga för klubben TTC RS  Fulda .
Det är så kul att se Robert. Han blir bara bättre och bättre för varje år. I samma tyska klubb spelar även legenden
J-O Waldner....





Nu får de bli lite mat



Nu ska jag ta och tagga iväg till min "favvoresturang "!

Hörs senare ....


Sitter och tittar på pingis

Sitter här och tittar på pingis VM från Japan . Just nu pågår kvartsfinalerna. Kul att det är riktigt bra spel med många sevärda dueller.

Ni får ha en trevlig PINGIS Söndag...





Dagens Frukost



Ägg, keso, grovt bröd och apelsinjuice. Som kosttillskott blir de MSM och Omega 3.


i morrn




I morrn får ska jag fortsätta följa VM i pingis på Eurosport och sen blir det en POWERWALK i mina nya fina skor.
Annars ska jag bara fortsätta att må såhär himla bra. Jag ska leva som jag känner och absolut inte tänka för mycket ...

God natt SWEDEN !!!



base - hoppning

Vissa människor verkar dras till att utsätta sig för faror. BASE - hoppning innebär att man hoppar fallskärm från en hög plats. Känns som att dom som sysslar med detta tar lite väl onödiga risker. Fast jag måste nog erkänna att det vore häftigt att ha provat de.
Men jag skulle nog aldrig våga !





Jag kanske äntligen har hittat livet.





Det finns perioder i mitt liv där jag har stressat och mått dåligt. Ibland kan det kännas som man springer igenom dagarna med blodsmak i munnen. Ibland känns det som något fattas fast egentligen så har allt varit bra. Jag har försökt hitta min väg i livet och jag gör det i en helt galen värld. Känns ibland som att många människor springer igenom dagarna som robotar. Man ska hinna med som så mycket som möjligt på så kort tid som det bara går.

Jag behöver inte stressa mer. Det kan jag lätt säga efter denna dagen. Jag har fått gjort allt som jag ville idag och dessutom har jag kunnat ta de lungt trots att det har varit mycket som ska göras på väldigt kort tid. Jag har skrivit många inlägg den senaste tiden om hur bra jag mår, även när jag gråter mår jag bra ...Det vore konstigt om jag inte mådde bra.
Jag har inga ekonomiska bekymmer, jag äter ute varje dag, jag känner en stor inre frid och jag har så himla många goa och snälla vänner som jag kan lita på.

Jag kanske äntligen har hittat livet  ? Det är lätt att fastna i en sk ond cirkel där man bara känner att jobba är det viktigaste av allt . Man stressar mer och sover mindre.  Att hela tiden tänka på alla måste och borde, ett trirxande av åtaganden och mitt i allt så ska räkningarna betalas och bara de kan för många vara ett vändande och vridande  varje månad. 

Själv har jag stannat upp lite och tänkt efter. Jag har det väldigt bra och jag mår toppen. Jag känner mig lugn och avspänd, det går bättre och bättre att leva i nuet. Jag märker också att allt som jag oroar mig och tänker för mycket på det löser sig ofta, och det sjuka är att även om jag inte hade ägnat en tanke åt de så hade de löst sig till de bästa iallafall.
Man ska inte gå runt och oroa sig om vad som kanske kommer att hända i framtiden utan det är bättre att vara närvarande i nuet för det är nu som de dyker upp problem, hinder och möjligheter som man måste ta tag i. Att sitta och oroa sig för något som man ändå inte vet om det kommer att hända   tycker jag är meningslöst för det tar bara onödig kraft och energi.
Stanna upp och se dig om. Var närvarande här och nu . Stressa inte för det går inte fortare för de ....




dagens middag



Kyckling, makaroner och cyrrysås....


Videoblogg



dagens mellanmål





Va konstigt det känns !

Va konstigt det känns ! Jag har hunnit med allt som jag har planerat. Jag har städat upp och gjort fint här hemma. Jag har handlat mat så jag klarar mig ett tag. Räkningar och sånt har varit betalt sen länge. Mimmi ( min fågel) är snäll, glad och det är precis så det ska vara.

Det snurrar inte en massa tankar i huvudet utan jag känner en stor inre frid och just nu kan jag göra vad jag vill för det som måste göras har jag gjort. Jag har ingen oro eller ångest . Jag känner ingen panik att jag inte har hunnit med allt som jag vill göra eller att jag inte hinner med de jag måste göra. En del saker vet jag är på gång, men de behöver jag inte tänka på nu för det händer inte nu utan sen. Det känns så jäkla bra ! Solen skiner och jag kan på riktigt slappna av och bara göra vad jag vill.
Just nu känner jag för att gå ut i solen och sätta mig och bara vara. Det som också känns bra är att allt flyter på med träningen. Jag rör på mig mer än någonsin och det får mig att känna mig ännu piggare, gladare och mer avspänd.


Hoppas att denna riktigt sköna "måbrakänsla" håller i sig. Det är det som är det viktiga med livet. Man ska må bra, leva som man känner och inte tänka för mycket. Så är det för mig just nu och det känns helt fantastiskt !

Det känns konstigt, men det är såhär de ska va !!!!!!





2009 05 02

Sitter här i tittar på lite pingis. Eurosport sänder live från VM i Japan.

Idag ska jag städa färdigt. Jag har ju bara två rum kvar så det ska jag väl klara . Sen ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt i den underbara solen. Det är så skönt att sommaren redan är här !!!!

Ni får ha en trevlig dag. KRAM !





Dagens frukost



God morgon







God morgon  



2009 05 01




Ska ta och gå och lägga mig och läsa lite. Jag är riktigt nöjd med denna dagen. Jag har varit ute på min planerade POWERWALK ! Det kändes riktigt bra idag, även om jag kände att jag snart måste köpa nya skor. Dom kommer inte att hålla en hel stegräknartävling till !Jag haräven varit och handlat de jag behöver i mataffären. Jag har hunnit städa kök och badrum och jag har varit på min favvoresturang.



Nu sitter jag här och känner mig en aning seg och det känns tomt i mitt lilla huvud. Ni vet de känns sådär som att man inte vet riktigt vad man ska tänka på och så snurrar det runt huvudet. Jag försöker att säga till mig själv att jag inte ska tänka för mycket, men det är inte alltid så lätt.



God natt på er ....



skurade lite med foten





lite massage

Har precis kört min slitna kropp i massagestole. Jag säger bara : Det var skönt !



mellanmål 2

Bröd, frukt, mjölk och vassleprotein blandat med vatten .



Eric Singer Drum Solo



COOLT !!


En powerwalk senare

Jag har varit ute i solen på en POWERWALK ! Det kändes bra. Kände mig aldrig trött och seg någongång.












Videoblogg



mellanmål 1





Det blev en signerad banan och lite vassleprotein blandat med mjölk...


Jag får vänta till 8 maj

Idag är det fredag och då är det Talng på Tv  ikväll.

Idag är det Fredag och då skulle det ha varit Talang på Tv klockan åtta ikväll. Det utgår pga att TV 4 annordnar en insamlingsgala för barn. Det är ett samarbete med FN:s barnfond Unicef.

Det är ok att ställa in mitt "favvoprogram" Talang. Detta handlar ju om att få in så mycket pengar som möjligt till vad jag  har förstått barn som har så stora problem som vi här hemma bara tar för givet att vi får varje dag.




1:a Maj

God morgon ! Jag har precis ätit lite frukost. den bestog av : Ägg, grovt bröd och grönsaker . Som kosttillskott blev det Omega 3 och MSM.

Håller på att städa upp här hemma. Ush... Inte kul, men det måste ju göras. Jag kommer senare idag gå till min favvoresturang och sen blir det en promenad tror jag. Borde kanske skriva något på ett plakat och gå ut och demontrera ...
Det är ju första Maj. Det är bara de att jag inte riktigt vet vad jag ska demonstrera om.

Allt känns ju bara bra och jag gör vad jag kan för att mitt liv ska bli ännu bättre, roligare och härligare att leva.
Man måste beundra alla dessa tusentals människor i vårt avlånga land som går ut på första maj och demontrerar för en bättre framtid.



Nu ska jag fortsätta städa. Senare idag ska jag ut och promenera varvet (Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut, Dalbobron.)

Ni får ha en trevlig dag. Kram !!


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE