Kan de vara så svårt ?

En del har ett problem som dom inte vill tala om, eller andra runt omkring kanske aldrig påpekar de.
Fast de vore konstigt om ingen har talat om för dom hur de ligger till . De är inte mycket att tala om heller, men när de drabbar mig då sticker de i ögonen och kliar i näsan. Vad menar jag ? Jo ! Jag pratar om människor som inte tänker på att dom borda fräscha upp sig lite innan dom ska ge sig ut bland en massa annat folk.

Jag har den senaste tiden märkt att allt fler människor verkar inte fatta att dom luktar skit och svett. Sen jag var litet barn har jag fått lära mig att SMUTS OCH SVETT KRÄVER TVÄTT ! ELLER LUKTAR DU SKIT TA EN DUSCH !

Kan de vara så svårt att ställa sig i duschen och tvätta sig innan man ger sig ut på stan. Alla som har ett hem har väl  en dusch vi lever ju på 2000 -talet. De finns bra grejer som tvål och shampoo ! Varmt och kallt vatten kan du få när du vill och ändå finns de folk som inte verkar veta att man inte ska vänta en vecka med att tvätta sig. Nu är de ju extra viktigt när vi får så mycket info i tidningar och TV om den sk svininfluensan.

Svin ! Det är väl de man ska kalla dom som inte tvättar sig. Jag frågar igen: Hur svårt kan de vara ????? De handlar kanske om tio minuter om dagen.  Snälla ni "stinkbomber"... Tänk på oss som måste känna lukten av eran ingrodda skit. TVÄTTA ER SNÄLLA !!!!


Gillar att sätta bilder i album

Jag gillar att ha gamla hederliga fotalbum att sätta mina fotografier i. Jag brukar spara lite bilder som jag tycker har blivit bra i minneskortet. Idag har jag varit och hämtat några bilder som jag har haft på framkallning.

Hoppas aldrig de här med fotoalbum i bokhyllan förvinner ur de mänskliga medvetandet. De vore tragiskt......
Bloggen segar lite

Bloggen segar lite för mig, men de har väl med någon uppdatering att göra ?????Jag har varit i Trollhättan och lirat lite pingis igen. I början av passet spelade jag ganska dåligt, men de blev bättre mot slutet och de sista varr jag riktigt snabb i fötterna. Jag räddade några makalösa bollar !

Får se hur jag gör med pingisen denna veckan. Jag sa innan att det kommer att bli mycket denna veckan , men nu är jag inte säker på om de blir så. På Torsdag ska vi bara träna matcher hela passet och jag tror att jag då hellre kör lite gym eller en löprunda, men vi får se hur jag gör ? Lördagen blev inställd för dom flesta hade tävlingar att planerade på helgen. De var bla i Halmstad....


Har sovit en stund

Jag har sovit en stund och nu ska jag snart tagga iväg till pingishallen i Trollhättan. De ska som vanligt bli kul. Jag känner mig ju i bra form och de finns nog ingen risk att inte något pass denna veckan inte blir bra för jag ska spela ganska mycket pingis denna veckan. Nu är de snart dags att dra. Jag uppdaterar självklart mer när jag kommer hem.

Ni får ha en trevlig kväll !


Kram !Serve - ess !

Poäng direkt på serve och framförallt serve - ess ! Ja de förkommer i pingis också. I detta videoklipp finns de några riktigt sköna exempel.
För att knna klara av att göra en bra lång snabb serve så krävs de att man träffar bollen lågt. De vill säga så när kanten på bordet som man
bara vågar och så långt ut på båda halvorna som möjlig.

 


Fair play & not only in tabletennis


Med utrag ur Kjell-Åke waldners material "TALANGUTVECKLING" inom bordtennis


Jag tycker att de handlar om att uppträda på de sätt som känns bäst för än själv. När man pratar om "Fairplay" så tänker jag ofta på "rent" spel. När man har fått en poäng av domaren, men man vet att de inte är korrekt ... Om du som spelare  har fått poängen, men påpekar för domaren att detta var fel , då handlar de verkligen om "Fair play"

Det finns olika synsätt på detta såklart. Spelare kan ha olika kulturella bakrunder och man bedömmer ju ibland också saker på olika sätt.

Sträva alltid efter att uppträda på ett korrekt och sportsligt sätt. Spelare som uppfattas göra detta blir bemötta därefter. Som spelare lägger man alltså själv nivån utifrån hur man agerar i varje enskild situation.....

Uppträderdu sportsligt och korrekt då visar du  att du respekterar andra oavsett om du vinner eller förlorar.

2009 08 31

Godmorgon ! Jag ska snart dra iväg och köra lite buss. Är inte så trött som jag var igår kväll. Känns bra !

Hoppas ni får en trevlig dag. Hoppas ni börjar dagen med något gott !

Kram !ZZZZZZ...
Nu är de dags att sova. Jag känner mig helt tom i "bollen" och av erfarenhet så vet jag att när de känns tomt i den delen av kroppen då är de bäst att Danne "nanar"...
ZZZZZZZ.......GodnattNu blir de en film

Hej på er ! Nu får de bli filmen "MÄN SOM HATAR KVINNOR" Jag hoppas den är riktigt bra för då blir detta en riktigt mysig Söndagkväll. Jag ska ta och krypa under en filt samtidigt som jag sitter i massagestolen och tittar på den filmen.

Jag har jobbat lite idag också och sen blev de ett besök på favvoresturangen. Känner mig ganska trött igen så jag gör nog rätt i att vila från allt va träning heter just nu. Bättre att dra igång imorgon när man känner sig pigg igen !

Ha de bra nu !

Kram ...2009 08 30

Godmorgon !

Jag ska strax dra till jobbet igen. Bloggen strular lite så jag har lite problem att få ordning på publiceringen av vissa inlägg, men jag får pilla lite när jag kommer hem i eftermiddag.

Ha de bra !

Kram !


VideobloggKram och God natt !Laddar batterierna

Sitter här och känner att jag har lite ont i mina ben och har lite känning i ryggen. Jag har dessutom blivit lite förkyld. Jag tror jag vet vad allt beror på. Att jag har lite ont i benen är väl inte så konstigt jag har ju kört några löprundor den senaste tiden !!! 

Känningen i ryggen beror på de hårda pingis passet jag körde i torsdags. Alla dessa vridningar med höften och tuffa ytterlägen som blir när jag vill rädda bollar långt ut i forehand. De gör att de känns lite stelt i ryggen.

Att jag dessutom är lite förkyld beror säkert på att jag under pingis passet i Torsdags inte bytte T - shirt någon gång under passet. Efter ca 20 minuter är den ju helt genomblöt och då ska man ju byta direkt. Jag får ta och tänka på de i fortsättningen.

I helgen får jag ta och ladda batterierna. Ingen träning före Måndag kväll. Då blir de ett nytt pingis pass. Tisdag Onsdag blir de nog gym, men de beror på vädret. Är de varmt ute så vill jag nog vara ute och löpa Torsdag blir de mera pingis. På Fredag kanske jag vilar, men de beror på hur de känns i kroppen. På Lördag blir de mera pingisträning. 

Denna Lördag och Söndag är de bara jobb och vila som gäller, men nästa vecka blir hur kul som helst ! Mycket pingis och lite annat ......  Junkfest

Synd att man ska jobba i dag. Det är ju Junkfest på Överby  och  bl.a Millencolin står på scen.
Hade varit kul att se dom , men så är det ...

Synd att jag inte är ledig denna helgen !


God morgon världen

Då var man vaken igen. Sitter här och lyssnar på en låt som kanske får mig på lite gott humör. Inte lätt att ha de annars när man inser att man måste jobba hela helgen, men de kommer nog att gå bra ....

Godmorgon världen !Nu är jag trött

Nu är jag trött !

Kom just att tänka på en mycket duktig pingistränare som ofta just hade väldigt enkla svar på allting. Tex:

Är du hungrig får du äta.
De är roligare att vinna än att  förlora.
Är du trött får du sova .

Jag är trött så nu ska jag sova.

Kram på er ...Hur är de med formen ?

Hur är de med min form ? Jag tänker självklart på hur de går med min träning, sköter jag kosten och får jag tillräckligt med vila..

 1) Jag gör de enkelt för mig och säger att jag är nöjd med hur jag tar hand om min kropp. Jag tränar hårt. De känns sfter ett träningspass, framförallt i benen eftersom jag löper mycket. Detta är jag helt nöjd med och de är bara att köra på och se hur de blir i framtiden.2) Kosten slarvar jag lite med, men jag äter vanlig lagad mat. Jag har i princip slutat med läsk. De blir kanske bara 1 flaska i veckan. Jag äter alltid sallad till lunch och middag. Så långt är allt bra. Fast de blir vissa dagar lite för mycket godis och jag borde nog dricka mer vatten än vad jag gör. Under mina mellan mål så äter jag ibland väldigt mycket.... De finns helt klart mycket här som kan bli bättre. De känns bra att jag är medveten om de. De gäller bra att kämpa på lite så blir de säkert bättre och bättre.3) Får ja tillräckikligt med vila ? Ja de tycker jag ! Givetvis finns de mycket att göra där också, men jag vilar och slappar ganska mycket så jag kan bara säga att tillräckligt med vila, ja de får jag för de mesta !


Nu är de bara en tur med bussen kv

2d80ee6c41964bf24fe442302f9eb08b.png

Kolla varifrån!

Nu är de bara en tur med bussen kvar sen får jag komma hem. Gött de !Då var de dags igen !

Nu är de dags att tagga iväg till jobbet igen och köra igen.
Får springa fort för nu har de börjat regna !


Hörs när jag kommer hem
Kram !


Män som hatar...

I mitt paket var de filmen "MÄN SOM HATAR KVINNOR"..

2009 08 28

VideobloggHar fått ett litet paket.

Har fått ett litet paket i min post box ! Undra vad de kan vara i detta ?Dagens lunchMorning !Godmorgon på er ! Nu  håller jag på att göra mig klar. Jag har en lång arbetsdag farmför mig. Fast jag ska försöka ta mig hem på rasten så vi hörs då om ni vill ? Ha en underbar dag.

Kram !


Godnatt..

Nu är de dags att sova. Imorgon väntar en lång arbetasdag. Jag börjar typ 08:30 och slutar 20:00. Lång dag, men de är väl de som kallas arbetsliv. Ska bli skönt att nu få gå och lägga sig efter de hårda tränings passet tidigare idag.

Godnatt och kram på er...Katrin hade en åsikt även där.

Jag väljer att bara lyssna och inte själv ha någon åsikt om detta..

  Nu har jag köpt boken.

Nu har jag köpt boken som Alexander Ritchey har skrivit. "VÄLKOMMEN TILL HELVETET" är en självbiografi. Kanske får får jag svar på vad de var som gick snett. Kanske kan jag förstå varför drogerna tog hans liv. Han var grabben som var duktig både i skolan och i många olika idrotter Så småningom väljer han  att satsa på pingisen där han som bäst var rankad trea i Sverige bland juniorerna.

Han hade alla möjligheter att lyckas i livet och ändå gick de så fel. Frågan jag ställer mig är: Varför?
 Kanske förstår jag bättre när jag har läst hans bok ? Kanske inte ?

Nu är du inte i helvetet längre..
Nu får du vila i frid ...
 
R.I.P Alexander Ritchey...

En kommentar !

Om inlägget "MÄN SOM HATAR KVINNOR" ! 

» Hannah Säger:

Men om du hyr filmen har du ju sett den precis lika mycket som om du köpt den. Om du då tycker den är bra kan du ju köpa den efteråt om du vill ha den hemma i hyllan.

Svar: Ja du har så rätt. Jag är väl lite för bekväm av mig ibland och gör hellre några knapptryck med musen och får hem filmen i brevlådan, men visst är de säkert bättre för plånboken att göra så som du skriver. Fast jag bryr mig inte så mycket om stålar, men ibland borde jag kanske göra de...

Tack för din kommentar..

Ha de bra !Blodsmak och mjölksyra !

Hej på er...

Jag har precis kommit hem efter ett bra tränings pass i Trollhättan. Jag var där och tränade pingis. Vi körde många ganska tuffa övningar och jag fick känna på hur de är att få mjölksyra i benen och blodsmak i munnen på samma gång. Riktigt jobbigt och svettigt idag...

De som kändes bra efteråt va att jag trots mjölksyra och blodsmak spelade bra även när vi avslutade med matcher. Jag jobbar och sliter visar god moral och vinner tillslut mina matcher ganska lätt. Detta trots att jag är så jäkla trött. De känns grymt ! Bra att jag är igång och spelar grym pingis nu ! Efter passet var jag så trött att jag nästan kröp på knäna ut i omklädningsrummet och jag fick sitta en lång stund innan jag orkade ta mig in i duchen.Patrik jonglerade lite i omklädningsrummet. De där är han as grym på !2009 08 27

God morgon !

Ibland köper jag DVD - filmer, kanske lite för ofta. Filmen kanske inte ens är bra, men jag vill se den och då köper jag den. När man har sett den så kan jag bedömma filmen på två sätt ! Filmen kan vara jättebra och då var de värt att köpa den och låta den stå hemma i min hylla. Eller så visar sig filmen jag har köpt vara en riktig skit film och då har jag ju egentligen slösat pengar i onödan.

Såhär gör jag ofta jag har flera filmer som jag bara har börjat se på, men jag har avbrutit mitt i för att det har visat sig vara en riktig dålig film. Men de är roligt att köpa filmer för dom kan ju vara riktigt bra och då vill man ju ha sett dom. Fast jag kanske är lite korkat som köper så mycket filmer till på tok för högt pris för jag skulle ju lätt kunna komma billigare undan.
 
Jag har exempelvis idag  beställt filmen "MÄN SOM HATAR KVINNOR". Jag har gjort min beställning här i "cyberspace"! (ute på nätet) De krävdes 3-4 musknapptryck och sen var beställningen klar. Jag har redan fått ett mail att nu är den skickat så jag har den förmodligen redan imorgon. Vad bevisar jag med detta ? Jo att jag är väldigt bekväm av mig och att jag inte bryr mig så mycket om jag får lägga ut lite mer för något  som jag vill ha. Jag skulle ju lätt kunna spara typ 40 kr på att gå till en affär och köpa filmen där. Eller hyra den för 40 eller 50 kr. Men jag väljer de dyra sättet att beställa på internet och jag vet inte ens om filmen är bra, men den kan vara de och då vill jag ha sett den....Hemma igen !

Nu är jag hemma efter en lång arbetsdag igen. De snurrar lite i huvudet nu, men de är bara bra för då somnar jag snabbt i kväll. Om jag bara lägger mig ! Imorgon är jag ledig och då ska jag såklart ut på en löprunda igen. På kvällen blir de pingis och mellan löpningen och pingisen ska jag göra ärenden som jag inte alltid hinner med dom dagar jag jobbar många timmar.

Det har varit mycket människor som har besökt min blogg idag och de är alltid kul.

Kram !
Rasande fort !

Har precis kommit hem ifrån ett stenhårt pass uppe vid skidstugan. Jag pressade mig allt jag ägde och hade. Jag fick håll och de va väl inte så lyckat, men annars är jag nöjd. Till och med stavgångarna som var ute på spåret idag blev rädda och flyttade på sig när jag kom som skjuten ur en kanon !2009 08 26

God morgon !

Ny dag  och nya tag. jag ska så fort som möjligt .  Jag ska försöka dra upp tempot lite. Jag har tidigare mest joggat  runt, men nu ska jag trycka på lite extra !!!

Jag känner mig ganska pigg idag trots en lång dag igår.  Nä ! Nu ska jag sätta lite fart. Jag får nog löpa i långbyxor idag för det är lite kyrligt ute. Det kan vara bra att de inte är för varmt för då blir de lättare att springa snabbt ! Tror jag i alla fall ?Videoblogg2009 08 25

Löprundan gick bra och de känns bra inga problem och de är så de ska vara ...Nu blir de en löprunda !

God morgon !

Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag vaknat och somnat om mest hela natten. Har ingen aning vad de kan bero på.

Snart får de bli en löprunda. De som känns bra där är att jag kan inte tänka mig något värre om de skulle visa sig att jag inte tar mig ut idag. Lite  go känsla när jag känner de så  ! Jag försöker hela tiden hitta tid till att dra ut och löpa.  Jag håller även på i tvättstugan och  jag vill hinna till favvoresturangen innan jag börjar jobba klockan 14:00 och timmarna fram till midnatt. 

Hoppas ni får en trevlig dag. 

Kram !
2009 08 24

Godmorgon !

Då sitter man här igen. Dagens planer är som vanligt. De blir ett besök på favvoresturangen, löprunda och sen är de jobb hela kvällen. Mycket jobb denna veckan men jag kommer ändå att hinna med att träna ordentligt och de är ju de roligaste jag vet .

* Favvoresturang

* Minst 6 km löpning

* Jobb Jobb JobbSå gott !


Så gott med en gainomax direkt efter en tuff löprunda........


Flytta på dig - Här kommer jag !

Jag har varit ute på en löprunda i skogen. Jag kanske är lite rubbad när jag efter många timmar i pingis igår drar ut på en löprunda tidigt på morgonen dan efter. Fast de gick bra och de känns ju alltid skönt efteråt .

Jag gjorde förstås nya iakttagelser som jag så ofta gör när jag är ute. Alla löpare som jag möter hälsar och de gör även jag såklart. Men om man hälsar på en stavgångare så hälsar dom inte tillbaka. En annan sak som jag tänkte på är att dom verkar ha inställningen att jag flyttar inte på mig för jag har två stavar i händerna. Inte ens när dom kommer 2-3 i bredd så gör dom ingenting för att jag ska kunna springa förbi på ett enkelt sätt. Det blir snarare en kamp om vägen och jag förlorar alltid för man har inget vapen i händerna (stavar)

Jag får lite extra motion när jag möter en stavgångare för samtidigt som jag springer får jag hoppa ut i terrängen och så in på spåret igen.

Lite frågor och svar !Vilken nu levande person ser du mest upp till ?
J -O WaldnerTror du på gud ?
Nej !

 Skulle du kunna tänka dig att vara med i tvprogrammet "Ensam mamma söker"
Första året de visades så sökte jag till de programmet via hemsidan som TV3 har. Den mamman jag då var intresserad av ringde upp mig och ställde lite frågor och efter de hörde jag inget mer. När jag sen såg programmet så var jag glad över att jag inte kom med.


 Skulle du vilja ha egna barn ?
Ja ! Med rätt person, med de ska man ju vara två om. Det känns inte som ett måste. Men om jag träffar någon de känns rätt och allt de där så javisst !!

 Vad tycker du om storbloggare ?
De känns som det ofta är unga tjejer, blondiner som på bloggen verkar i vissa inlägg vara ganska korkade fast jag tror att dom är ganska smarta  egentligen.

Hur var din barndom ?
Berg och dalbana...

 Berätta 10 saker som du tror att inte många vet om dig ?
Nej !

Varför blev de inget med din senaste date ?
De kändes inte rätt helt enkelt ...

Vilka personer litar du på till 100% ?
Min bror och syster.

Tror du att du kommer att ha barn inom fem år ?
Vet inte, men kanske. Har lite svårt att tänka mig själv som pappa. Vi får se. Man vet aldrig vad som händer.

Har du någon dold talang ?
Vet inte.

Mår du dåligt ofta ?
De gjorde jag ofta förr, men dom senaste åren har jag jobbat mycket med att hitta en riktigt skön måbra känsla. Idag mår jag superbra och jag hoppas bara att de fortsätter så.

Skulle du kunna tänka dig att ge dig på pulverdiet ? (Naturdiet)
Nej vågar nog inte de. De handlar ju om att man byter ut vissa mål mot pulverdrinkar. Dom innehåller allt man behöver typ proteiner kolhydrater vitaminer, fibrer osv... Men jag tror ändå inte att jag skulle orka att hålla på med de där varje dag.
Om man byter ut alla mål mot de där så om jag har fattat de rätt så minskar dina kilon i en rasande fart, men du behöver ha en vilja av stål för att orka med.
Jag föredrar nog att äta vanlig mat och träna stenhårt istället.
Naturdiet

Hur lång är du ?
177cm

Vad väger du ?
73 kg

Kommer du att börja plugga någon gång i framtiden tror du ?
De har jag svårt att tro, men man vet aldrig.

Vilka kosttillskott proppar du i dig ?
MSM mest för att känna mig pigg och fräsch.
Proteinpulver för de känns som jag orkar mer när jag tar de.

Vilket sjärntecken är du född i ?
Fiskarna

Hur ser din drömresa ut ?
De är typ en jordenrunt resa. Där jag averkar platserna: 
Göteborg - Bangkok - Sydney // Brisbane- Christchurch // Auckland - Fiji - Los Angeles - London - Göteborg på en och samma resa.

Snusar du eller röker ?
Nej !

Brukar du umgås du med något ex ?
Nej ! Jag har ingen kontakt och jag är glad för de.

Har du någonsin skrivit ett blogginlägg som du sen har ångrat.
Ja !

Hur ser en perfekt dag ut ?
Jag stiger upp ganska tidigt och äter en bra frukost sen är de träning som gäller. Efter de så blir de en skön dusch och sen taggar jag iväg till min favvoresturang där någon favvoperson serverar och samtidigt träffar jag någon go vän där. Efter detta blir de att jag skriver  lite på bloggen i några timmar. Lite mer mat och gärna ett pingis pass efter de. Alternativet kan vara träffa någon härlig vän på kvällen. Givetvis kan man gå ut och käka då också, men kort sagt. Träffa härliga vänner, träna och äta gott de  ingår i en perfekt dag för då mår jag som bäst .

Längtar du efter en flickvän ?
Ja  ibland, men de är inget som jag direkt går runt och tänker på .

Hur tar du åt dig av bra resp dålig kritik ?
Jag behöver nog öva på de där !! När någon tex säger till mig att jag är bra på något så skäms jag lite för de. Fast jag blir ju såklart glad av de. När jag får dålig kritik så kan jag bara upprepa: jag behöver nog öva på de där !!

Har du komplex över något ?
Vet inte, men jag är väl inte 100 % nöjd med allt på min kropp. Spelar inte så stor roll så länga man mår bra. Mår man dåligt så spelar de ju ingen roll om man är världens snyggaste kille.

Är du blyg ?
Ja!

Är du avensjuk på någon ?
Ja, fast på ett posetivt sätt. Jag tror inte att jag missunnar någon något.

Vad är viktigast i ditt liv ?
Att jag mår bra, alla mina underbara vänner som betyder väldigt mycket, min bror och syster och att jag gör allt för att få vara frisk.Har du någonsin varit otrogen ?
Nej !

Har du varit gift ?
Nej !

Har du några ovänner ?
Ja dom finns ..

Har du alltid bott i Vänersborg ?
Nej ! Jag har även bott i Uddevalla.

Vad skulle du kunna dö för ?
Live for nothing or die for something.... Ha ha vet inte .. Kommer inte på något jag vill ju leva livet !

Vad gör dig lycklig ?
Mina underbara nära och kära och när jag lyckas med något som till en början känns svårt.

Tänker du igenom dina blogginägg innan du skriver dom ?
ibland..

Vilken känd person skulle du vilja byta liv med ?
J -O Waldner...

Vilken kändis skulle du vilja prova att vara för en dag ?
Bingo Rimer ....

Vad hette din första kyss ?
Maria Aronsson..

Drömdate ?
Oj ! Finns många ???? ... Katrin Zytomierska just nu tror jag.

Vad vill du om 25 år
Hoppas att jag är frisk och spelar pingis då. jag hoppas också att jag har fått undan lite pengar de skulle vara kul, men man vet aldrig vad som händer i framtiden. de enda jag säkert vet är att jag lever i nuet ..

Kram !

VideobloggNu har jag börjat igen !Kul !

Jag blev så glad när jag fick reda på att min kompis och fd klubbkamrat Kristian Karlsson har blivit uttagen till Europamästerskapen i Bordtennis i Sturttgart. ( 13 - 19 September )
Att Kristian kommer med var ganska oväntad, men de kommer att bli en nyttig erfarenhet för honom.

Även Robert Svensson som också är en fd klubbkamrat till både Kristian och mig blev också uttagen, men de var inte oväntat.  Han är topp 100 i världen (99 på världsrankingen), varit riktigt bra i tyska ligan, samt gjort bra resultat i pro tourtävlingarna.

http://ttela.se/sport/1.554838Grattis grabbar och lycka till i EM !Lite lunch !


Ytterfile....


Torsdag 2009 08 20

Igår var en bra dag för de var soligt och fint och jag fick gjort jättemycket på ett effektivt och bra sätt.
Jag gick upp 03:30 och sen började jag dagen kl 04:43 med jobb fram till 14 :43. På rasten gick jag och handla mat så inte kylskåpet skulle vara tomt i helgen. Var även en snabbis på min "favvoresturang".

På kvällen var de pingis igen. De gick bra och de känns som att jag kommer att klara av Lördagens träning också. De kommer att bli en heldag och  de ska bli kul för de känns som att formen är på väg.När jag kom hem blev de en liten Middag och sen sängen för att orka gå upp nästa dag ! Kan ni gissa när jag skulle upp ?03:30 !!!!!!!!! 


Helt otroligt !

Hur kan en människa springa så  fort ? Nytt världsrekord igen !Hej på er !

Hej på er jag har massor med tankar och saker som jag bara vill sätta mig ner och skriva om, men jag orkar bara inte ikväll. Jag sätter mig här  imorgon efter jobbet när jag både har sovit på saken och dessutom tänkt i några timmar till.....

K R A M !

God natt !En löprunda bland rådjur och andra motionärer.

Jag har varit ute i skogen på en löprunda. De gick bra och de känns bara skönt att springa på kvällen för de är ju inte lika varmt som mitt på dagen. I mina iakttageleser och spaningar där ute i skogen så stötte jag på många andra som är precis som mig eller dom verkar gilla att träna och hålla igång i alla fall. Fast jag vet inte om dom skönaste stunderna är när jag tränar. Det är efteråt som det känns väldigt bra. De tycker jag, och de finns säkert många som håller med.

Lite problem hemma.

Detta blir svårt. Jag vet inte vilken av dessa två rätter jag ska välja idag. Ibland har jag problem som inte är lätta att lösa !
Det är nog smartast att äta fisken nu för citronsåsen är ju kall. Det blir inte lätt att värma bara fisken och potatisen ikväll när såsen ligger där den ligger. När de gäller skinksteken så kan man ju värma allt som finns i den formen ikväll !

De får nog bli fisk nu då .......


VideobloggSka ta och titta på en film
En helt vanlig vardag

Ush... En av alla dessa vardagliga sysslor som är så tråkiga, men som ändå måste göras...Kram..


Yes !

I september släpper Kiss äntligen ett nytt album ..  Hoppas dom kommer tillbaka till Sverige också. Då ska jag försöka åka och se dom en gång till. Yes ! Nytt album ... Äntligen !!Ganska bra

Min första löprunda på över en vecka. Jag är glad att det inte gjorde ont i knät. Hoppas nu att jag bara kör på och inte tänker för mycket på hur de känns. Helt ok pass, men bättre ska de bli.Nu får de bli en löprunda ....

Nu får de bli en löprunda.... Jag tänker gå ut hårt och sen öka !VideobloggSvar på kommentar !

Riktigt präktig blogg! Snygg och stilig är du också;) De måste jag säga. Är du singel? Vi vore tacksam för svar, vi är två kvinnor som har en gemensam blogg. Spana in den, Danne darling lalle loppan sa'!
Hoho! =)

Mvh
// Inger och Gulla!Tack Tack !! Ja jag är Singel ...


Vila i frid Alexander Ritchey

Jag kände inte Alexander Ritchey, men jag mötte honom en gång för många årsen på en pingistävling i Helsingborg. Jag hade ingen chans. Han vann lätt med 2-0 i set.

Jag såg Alexander mycket ute på pingistävlingar runt om i Sverige. Jag minns att jag var imponerad över att han hade en så go träff på bollen och hans matcher var aldrig tråkiga att se. De var alltid full rulle från första boll till sista. Alexander var som bäst rankad trea i Sverige för juniorer.

Han släppte  även en bok. "Välkommen till helvetet"som är en självbiografi. På senare år stog de klart att Alex missbrukade droger, men när han släppte boken så trodde säkert många att han hade ordning på livet, men uppenbarligen inte för drogerna tog hans liv lördagen den 18 juli 2009 och hans begravning ägde rum i Allhelgona kyrkan i Stockholm i Torsdags. Alexander skulle ha fyllt 31 år den 2 augusti 2009.

Vila i frid Alexander...


Bild lånad av http://www.publiceringssteget.se/
Ska snart dra..

Ska snart dra iväg till Trollhättan och lira lite pingis.
I helgen var de lugnt och nu är de ny vecka.

Ny vecka börjar och de innebär nya problem och även möjligheter. Jag är ledig idag, men de var jobb i helgen. Det var lugnt och skönt trots att jag bla körde nattbussen i lördags.Denna veckan har jag börjat med att städa upp lite här hemma och ikväll ska jag lira lite pingis. De är mycket pingis denna veckan. Måndag, Torsdag och även Lördag ska jag lira . Lördag är dessutom en heldag. Jag ska försöka köra lite gym och en och annan löprunda denna veckan också. Mitt knä känns bra nu, skönt att de inte var värre än en liten känning....

Kram !


Dagens lunchHelt sjukt !

Hur kan en människa springa så fort. 9.58 på 100 meter. Helt sjukt !Godnatt

På Tisdag ska jag börja jobba denna tiden som jag nu går och lägger mig. Snacka om upp och ner vända världen.Klockan är snart ett och jag är på

0-67510f1dba61a8e28a19e14489bc12ae.png

Kolla varifrån!

Klockan är snart ett och jag är på jobbet än. Ush ., Nu vill jag hem, men jag har två timmar kvar innan jag slutar. Undra om Mimmi (min fågel) mår ?Broöppning mitt i natten !

01e9605cc629c96894d655c22c2b9f50.png

Kolla varifrån!

Broöppning mitt i natten !Tips !

Hur orkar man jobba mycket , träna ofta , och ändå må väldigt bra ?

ÄT ALLTID EN BRA LUNCH !!!!!!!!!!!
You said it feels good i said i ' ll give it a tryGodnatt


Denna filmen tror jag är riktigt bra !

Flickan som lekte med elden. Den verkar riktigt bra. Kul att de kommer lite bra svenska filmer med jämna mellanrum. Dom senaste åren har jag tyckt att de mesta av de som har gjorts bara har varit skit ! Men de senaste året har de kommit ut flera riktigt bra filmer och här tror jag de kommer en till !Videoblogg---

Nu ska jag till Trollhättan och lira pingis. De ska bli kul.

Hör  ikväll

Kram...


Sitter här och tänker.. Kanske för mycket?

Sitter här och lyssnar på lite skön avkopplande musik. Jag ska snart dra iväg till frissan. Får se vad de blir för resultat av de besöket ! ?

Jag sitter och tänker att tänk vad två bankärenden på två dagar kan göra mycket. "Snabba cash" är ju aldrig fel att få ! Nu går jag + så de skriker om de denna månaden också. Jag går ibland och oroar mig för att det ska komma någon oväntad utgift, men de verkar aldrig hända.

Samtidigt tänker jag på några av mina vänner som just nu har de väldigt svårt. Ibland kan man ju undra varför vissa ska behöva gå igenom så mycket hela tiden..... Livet är inte ett dugg rättvist .Var ute på en morgonpromenad !

Jag orkade ta mig upp ganska tidigt idag och gick ut på en ganska lång morgonpromenad. De blev lite längre än vad jag hade räknat med, men de kändes bra i alla fall.


Nattblogging

Hej i natten klockan snart 01:00 och här sitter jag och skriver. Idag har jag haft en bra dag. Jag har hunnit med allt som jag ville hinna med och dessutom gick allt jag gjorde bra så jag är mer än nöjd med denna dagen !

Imorrn är jag ledig från busskörningen. Jag ska på min enda lediga dag denna veckan försöka ta mig ut på en tiig morgonpromenad på minst en timme sen har jag tvättstugan och jag ska även gå till frissan. På kvällen sen blir de lite pingisträning , de ska bli kul !

Ser just nu att Mimmi (min fågel) äter sin kvällsmat. Själv äter jag nog inget såhär sent utan de får nog snart bli sängen.

Godnatt Sweden !Lunch TodayFinns inte så många sätt att säga de på.

Vet inte riktigt hur jag ska tänka. Jag känner mig lite taskig och jag vet att jag gjorde denna tjejen ledsen igår, men det finns inte så många sätt att säga till en person att man inte är intresserad av ett kärleksförhållande. Jag försökte förklara varför, men de kändes inte som de hjälpte de minsta. Vad jag än hade sagt så tror jag att hon hade blivit ledsen ändå. Ibland går de inte att förklara utan att såra.

Godmorgon !

Godmorgon på er !

Hoppas ni mår bra ! Själv mår jag bara toppen ! Idag har jag faktiskt ganska mycket att göra. Jag ska tagga iväg till banken. Får se om jag tjänar några pengar på detta ärendet. Sen vill jag hinna med gymmet idag också för jag vill inte belasta knät än. Sen ikväll ska jag köra buss igen så ska jag hinna med allt som jag har planerat så är de dags att sätta lite fart nu.


Tisdag

Nu är de dags att göra sig redo för en arbetsdag och den ska hålla på fram till midnatt.
 Ha de bra..

Kram !


Jag och min massagestol

Sitter ofta här. Vill bara säga att det är så jäkla gott att ha en massagestol....Bilder från gymmetIn The Gym

Jag har vilat ett tag från gymmet så idag kändes de lite segt, men kör jag på bra denna veckan så är jag snart varm i kläderna ...

Bilder kommer senare just nu är det något som är "knas" Så jag kan inte lägga upp några bilder får se om de funkar senare ???Gym !

Nu är de dags att bege sig till gymmet ...

See You ! :)


2009 08 11

Jag sitter här lite yrvaken och funderar på vad jag ska göra idag. Har 3 - 4 saker i huvudet och problemet som jag har är vilken ordning ska jag ta allt i. Förra veckan rasade jag tre kilo, det lär inte bli så denna veckan för jag har ju lte känning i vänster knä. Jag får vila lite från löpningen och så blir de mer gym istället. Får se när jag börjar löpa igen ?

Jag sitter även och planerar min Thailand resa som jag ska göra nästa år. De är långt kvar och mycket kan hända, men står jag på marken i mars nästa år  så är de inte mycket som kan få mig att stanna hemma . Så jag fixar de som går att fixa nu för att kunna slappa när de väl är dags att dra. Det känns nice att ha något att se fram emot, speciellt när man vet hur mars månad kan se ut här i Sverige.

Jag sitter och tittar lite på alla kommenatarer som jag har fått här på bloggen. Alla som jag har publicerat är dom som är snälla, gulliga eller kanske peppande och  tröstande. De kan också vara kommentarer som är roliga och ibland kommer de önskemål och lite frågor. Alla dessa kommentarer har jag valt att publicera. 
Men de finns också människor som sitter och slösar energi på att skriva elaka och helt intelligensbefriande kommentarer till mig. Dessa kommentarer raderar jag innan jag ens hinner läsa klart dom ! Så gör dig inte besvär att skriva något "IQ-befriande" . Jag tar inte åt mig av de ändå.. "GET A LIFE !!" istället.....


2009 08 10Jag har precis ätit lite och nu ska jag snart tagga iväg till jobbet. Jag har mycket busskörning denna veckan, men jag får i alla fall sova på morgonen så detta ska jag nog orka.

Ni får ha en underbar dag !

Kram !Aj mitt knä !

Jag fick avbryta dagens löprunda direkt ! De kändes inte bra mitt vänster knä så jag valde att inte chansa. Hade inte varit kul om de hade gått åt helvete med knät. Bättre att strunta i att löpa några dagar. Får ta och köra lite gym ett tag istället.

Inte konstigt att de känns i knät jag har ju haft känning tidigare och vet vad ont de kan göra om man tar i för hårt.
Detta är ingen fara bara jag vilar mig från allt vad löpning heter i några dagar.

2009 08 09

Tja.. Har precis blivit färdig med alla öhhh ... tråkiga hemsysslor. Ibland kan de vara så tråkigt, men de måste ju göras.

Jag har : 

 1 Städat.

 2 Vikt och sorterat tvätten.

 3 Gjort rent i badrummet.Blev ett besök till

Har varit på min favvoresturang för andra gången idag.3 timmar lång promenad

Formen känns bara bra jag har precis kommit hem från en 3 timmar lång promenad. Vet inte exakt vad alla platser heter, men jag upp till Restad Gård och sen förbi ett litet fik med en sluss eller två och sen vidare längst kanalen, upp på gropbron och sen hem.


Detta varvet är längre än de jag brukade gå tidigare. Ni vet ? Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron.

Nu får de bli en dusch och sen ska jag tagga i väg till favvoresturangen

Kram !


Är just nu ute på en långpromenad.

0-71a33c4fd21a7c0eb06ad002c9f8fbad.png

Kolla varifrån!

Är just nu ute på en långpromenad.Hundsången ?Tänk vad mycket bortglömda låtar de finns.

*


Bamse ?Rädd för russin ?Jag behöver mycket massage

Sitter här i massagestolen. har gjort så i en halvtimme nu. Jag behöver mycket massage speciellt för mina ben. Dom tar mycket stryk när jag nu är ute och löper nästan varje dag.
Glass !

Lite "husmorsgöra" !2009 08 08

Hej i värmen !

Jag har varit på min favvoresturang och jag har även hunnit med och handla lite. Snart får de bli en promenad för jag vill vara ute i solen så mycket som möjligt. Annars inga planer !  Jag lever i nuet och då får man se vad som händer.


KRAM ...Hittade inte min cykel

När jag kom ut i morse så hittade jag inte min cykel. Jag funderade länge om någon hade stulit den, men sen kom jag på att jag hade glömt den på jobbet igår. De va bara att traska dit och sen tog jag min cykel och trampade upp till skidstugan.

De blev ett varv löpning idag också och de kändes bara bra. Denna veckan har jag kört stenhårt och de märks faktiskt för i morse när jag vägde mig så viasade de sig att jag hade gått ner 3 kg och de bara på denna veckan. Jag bryr mig kanske inte så mycket, men de är ju ändå ganska bra gjort och om jag kan fortsätta på detta viset så är jag snart av med allt fett. Tänk 3 kg denna veckan nästa kanske de blir 3 kg till osv .. Coolt !!! och fan va bra jag kommer att må !
Skönt med sol och värsta hårda träningspasset ! OVER AND OUT !


Fredag

Nu är de äntligen Fredag. Jag är ledig i helgen och jag är så glad för de. Få se vad jag hittar på i helgen . 
Idag blir de nog bara slappa och ta de lugnt. Kanske blir de en löprunda ute i solen.
Jag kommer nog inte att kunna sitta stilla hela kvällen.
 Men annars får de bli lugnt för går man upp klockan 04:30 fyra dagar på rad. Då känns de.

Inte jättebra, men inte dåligt heller.

Har kommit hem ifrån Trollhättan. Har varit där och lirat lite pingis och de gick väl som väntat. Jag spelade inte jättebra, men de var inte så dåligt heller.

De känns bra att jag är igång och rör på mig mycket. Problemet är att jag inte riktigt vet hur jag vill ha de. Pingisen vet jag precis, men med allt annat. Hur mycket tid och hur länge ska jag löpa per pass ? Hur mycket tid behöver jag och vill köra på gymmet ? Gör jag rätt ? Om inte va gör jag för fel ? Kommer jag att orka på sikt att träna så mycket som jag gör ? Är de för mycket redan eller är de för lite ?

Många tankar är de som snurrar lite i mitt huvud och jag har defenitivt inte alla svar. Jag är glad att jag har en inställning som är bra. Jag vill röra mig mycket, och de är  bra . Jag jämför mig inte med någon annan än mig själv, för börjar jag tex jämföra mig med någon som som springer ifrån mig ute i skogen eller orkar köra längre tid på gymmet än jag, då tappar man nog snart motivationen.

Pingisen vet jag vad jag vill med. Jag vill bara träna och inte bry mig mer. Jag tränar för min egen hälsas skull och för att jag tycker de är kul. Så enkelt är de. Får se hur jag tänker kring pingisen om en månad eller två, men nu är de bara tränig som gäller.

Nu är de dags att krypa ner i sängen. Jag finner inga svar i kväll så de är bara att släcka, natta Mimmi (Min fågel) borsta tänderna och gå och lägga mig.

Godnatt och sov gott !

Kram !


2009 08 06

Har sovit en liten stund för att inte känna mig helt död när jag står i pingis hallen i kväll.  Jag ska snart tagga  i väg till Trollhättan och lira lite. De ska bli kul ! Jag känner att formen börjar närma sig.

Hörs i kväll ..

Kram !


Lunch TodayInnan jag sover

Ligger i min säng och läser lite innan jag ska sova.God natt på er ....Kommer att tänka tillbaka på denna dagen

Jag sover inte mycket denna veckan. De gör jag aldrig när jag jobbar tidiga veckor.
Jo ! På helgen gör jag de för varje vecka jag börjar tidigt då är jag alltid ledig helgen, så då får jag sova !

Men idag har jag verkligen bevisat för mig själv att de går att träna bra fast de känns som att huvudet är kopplat till Googels sökmotor. 
Vad menar jag med de ? Jo bara de att hur man än känner sig så kan man alltid röra på sig.  De var just de jag gjorde idag .... Jag rörde på mig trots att jag kände mig som ett lik. Jag kommer att tänka tillbaka på denna dagen varje gång som jag jag tänker tanken att inte träna .....

Tre tankar nu då ....

1
De går alltid att hitta tid till att träna om man bara ger sig fan på de !

2 Man mår så jäkla gott bara någon timme efter ett hårt tränings pass !

3 Då går att träna bra även när det snurrar som mest i huvudet !


Vem är de nu då ?På favvoresturangen

Har varit på min favvoresturang och käkat lite middag. De blev fläskfile med ris.När jag hade sitter där och väntar på min mat så kommer de in 13 hungriga personer samtidig och dom hade väl 13 olika beställningar . Kocken som jobbade i kväll sa direkt till mig att detta är som om man skulle vara bussförare och jobba en Lördag natt och de kommer på en massa skit fulla människor och ingen vill betala, men dom vill åka ändå.!!!Backstreet Boys - Straight through my heartOla - Sky's the limitAlcazar - BurningVelvet - Come Into The NightNi tränar väl ?!

Ok ! Nu finns det inga ursäkter längre. Idag var jag skit trött och de har snurrat  runt i huvudet sen jag kom hem från jobbet. Dessutom har jag varit uppe och "skuttat " sen halv fyra i morse ! Ändå har jag varit ute på en löprunda i skogen i  30 minuter. Så kom igen nu alla , kör stenhårt !!!

Imorgon får de bli en promenad på minst 40 minuter och sen är de pingis på kvällen.Då kör vi då !Nu känner jag faktiskt för att tagga ut på en löprunda. Har laddat och peppat mig själv för att orka så nu kör jag ...

Karm !Ska inte behövas, men...

Ska ta och tvinga mig ut på en löprunda. Jag känner inte för de,  men jag gör de ändå för jag vet att de känns bra efteråt. De gör de alltid !!! 

Egentligen ska jag väl inte behöva tvinga mig ut, men eftersom jag känner mig så seg så får jag helt enkelt ta mig i kragen och bara bestämma mig för att dra ut och löpa hur seg jag än är.......


Lunch TodayKänner mig väldigt seg.

Känns som jag är död eller frånvarande med närvaro... Går man upp 04:30 så känner man de framåt dagen. Gå upp på morgonen har inte varit något problem och jag känner mig helt ok  när jag jobbar. Jag försöker ju också när jag kommer hem att träna och röra på mig och de går också bra och känns skönt.

Men ändå så har jag perioder nu där jag känner mig väldigt seg. Kroppen reagerar direkt på för lite sömn i kombination med att den faktiskt inte är van att gå upp 04:30.  Igår var första dagen på 5 eller 6 veckor som jag stiger upp innan kl 10:00.

Fast om de bara är så att jag vissa perioder blir lite borta i huvudet så och de inte händer mer än så, då får man vara nöjd. Precis så är de nu för när jag sitter här och skriver detta inlägget så fick jag för mig att de var Torsdag och jag tänkte att jag måste skynda mig till bussen för ikväll är de pingis. De tog en liten stund innan jag efter mycket tankevärksamhet insåg att de idag är  onsdag.


Lunch TodayDå var man på väg till jobbet. Klo

4b78d383483c04ad2c8e63215314ea9d.png

Kolla varifrån!

Då var man på väg till jobbet. Klockan är snart 04:30 och jag känner mig inte jätte pigg. Men jag står ju på benen i alla fall. Godmorgon.En powerwalk

Jag har precis varit ute på en powerwalk !

Tack för den..

Ha ha .. Jag ringde en person tidigare och han var så väldigt artig när han svarade, men när han hörde att de var jag så sa  han: Jaså är de bara du Daniel. Är de så bara ???  Jag är ju bloggande pingisspelare som även jobbar som bussförare. Ha ha !!Videoblogg2009 08 03

Idag  gick ja upp ganska tidigt. Måste klara de nu för imorrn börjar min tidiga vecka på jobbet. Undra hur de ska gå att ta sig upp ur sängen klockan 03:30 på morgonen ???

I dag har jag inte mycket planerat, men de får bli en löprunda eller powerwalk snart. I kväll är de pingis träning igen. Jag tror de är bra om jag tränar mycket idag för då är jag riktigt trött i kväll och då däckar jag i sängen med en gång.

Annars är dagen ganska  oplanerad och de känns bra. Vi får se vad som händer helt enkelt .....

Hörs senare 

Kram ! I stormens öga

Cyklade förbi biografen på väg hem från jobbet fick se att en ny Beck film har biopremiär den 26 augusti. Den verkar vara  bra ...
Martin, Gunvald och den där grannen ("ska du ha en stänkare?") är med som vanligt..Lång dag !

Har haft en ganska lång, men lugn dag på jobbet. I morgon är de också en ganska lång dag, men sen får jag ledigt en dag (Måndag)

Får se hur jag gör i morgon om jag sover ut eller går upp tidigt för att kanske hinna med en powerwalk, vi får se ? Jag vill gärna hinna med att röra på mig innan jobbet, men då måste jag orka ta mig upp ur sängen. Vill ju också vara utvilad för det är ju en lång dag i morgon också.

Inte lätt detta ! Hur gör man om man vill vara utvilad, men samtidigt känner att man behöver en powerwalkrunda före jag taggar till jobbet och dessutom måste jag också äta ???
Ja antingen vilar och äter jag eller så tränar jag, äter och hoppas på att jag känner mig pigg och fräsch i alla fall.

Nu ska jag i alla fall sova. Får se hur de blir i morgon. Inget av alternativen är dåliga bara jag hinner äta frukost.

Kram och god natt !
Nu får de bli en macka !

25030d05a47c6adc1657b3aba1d47089.png

Kolla varifrån!

Nu får de bli en macka !Ligger i soffan på jobbet och titt

0-313c1d88dc075c386f81a52ef09f7537.png

Kolla varifrån!

Ligger i soffan på jobbet och tittar på ett spännande program om ägg !De är så gött med lång rast

0-5831a32cd18d75dc4086dcf1540dcea3.png

Kolla varifrån!

De är så gött med lång rastNu ska de bli gott med mat

0-63747357b7205181b3cb43f842ed91ae.png

Kolla varifrån!

Nu ska de bli gott med matNu är de time för rast. Ska ta och

0-2bc685b589ae3dc0fb2d95485804a2da.png

Kolla varifrån!

Nu är de time för rast. Ska ta och tagga i väg till min favvoresturangDags att sova

Nu ska jag gå och lägga mig.  Det är de jobb igen om typ 11 timmar och det är en riktigt lång dag att se fram emot, men jag får hoppas de går bra.
 

God natt .....


Dagens middag (2009 07 31)Fläskfile med ris och currysås...


Några riktigt bra filmstunt !Jackie Chan gjorde ett riktigt grymt stunt 1983. Ett fall från ett 20 meter högt klocktorn genom två markiser. Han gjorde stuntet 3 gånger innan han blev nöjd.
I dom flesta bondfilmer som har gjorts så finns det scener med fantastiska stunts. Här är ett från filmen Goldeneye. Det var Wayne Michaels som som gjorde ett sk bungyjump från 220 meters höjd nedför Verzaca dammen i Schweiz.  I fallet skulle Wayne dra sin pistol och de måste han göra perfekt för att inte ändra fallets bana.

Rick Sylvester hette mannen som gjorde detta stuntet som finns i slutet av youtube klippet.  Rick fick 300 00 dollar för att hoppa på skidor uför en klippa som sedan övergår i ett basejump. Bond filmen heter Älskade spion.
Jag hittade inget bra klipp på stuntet som Sylvester Stallone själv gjorde i första Rambo filmen. De finns med i denna trailer. Stallone kastar sig ut för en klippa och i filmen ser man hur han hamnar i ett träd innan han är nere på marken. Han knäcker tre revben på vägen ner och smärtan som man ser på filmen den är äkta.
Men i detta Youtube klippet finns inte hela de berömda stuntet med. Lite synd att jag inte kunde hitta de, men så är de.

http://www.youtube.com/watch?v=YiH8zRRCRZs&feature=related
Här kan se hela de stuntet


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE