2010 10 31

Godmorgon på er ...

Upp extra tidigt idag. De beror på att idag ska man ju ställa om alla klockor man har. Jag är glad för att man ställer tillbaka klockan för då får jag ju sova längre på morgonen. Fast egentligen kanske de är roligare när man ställer fram klockan för då vet man ju att sommaren närmar sig. De värsta med att man måste ställa fram och som idag bak klockan de är att jag måste göra de så många gånger. Videon och min stationära dator ställer om sig själv. Men Videokameran,  mina 3 digitalkameror och 2 bärbara datorer där måste jag själv ställa om klockan. Sen har jag 9 klockor till som jag måste ändra tillbaka klockan på. (Jag hittar säkert fler) Varför kan vi inte i Sverige ha samma tid året om !

 Så gött !

Skönt att vara hemma.Pasta !


2010 10 30

Godmorgon!

Uppe tidigt för jag ska iväg för att jobba. Man kommer att se mycket människor ute idag för de är ju den årliga oktobermarknaden här i Vänersborg. jag får ofta jobba just denna helgen. Jag har inget emot de, men de är kostigt att jag nästan varje år jobbar sista helgen i oktober.

Jag har mycket jobb hela helgen. Imorgon har jag ett riktigt långt pass från klockan 11:00 - 23:00. Inte mycket annat att göra den dagen. Man skulle kunna tro att jag är ledig måndag eftersom jag jobbar så mycket i helgen, men nej ! De blir jobb även på måndag. "Full rulle", men jag tänker ofta på att de är verkligen inte långt kvar tills jag taggar till Thailand och då jobbar Danne mest i solstolen, poolen, restaurangen och baren.

 

 


Hoppas ni alla får en trevlig dag ...

Kram...


På väg att förverkliga min dröm.

Hej !

Jag sitter här och tittar lite på mitt häftiga projekt  som jag ska göra verklighet av nästa år.
 För mig känns detta jätte kul att få sätta igång med denna grejen på allvar. Tänk er själva..
Man går och drömmer och tänker på någonting väldigt länge och sen ser man att man kan genomföra detta.
Man tar några steg mot målet och sen är man igång och man ser att chansen att man ska lyckas är större än ett misslyckande. Precis så är de för mig nu, så ni förstår säkert att jag är riktigt glad just nu.

De är väldigt mycket jag ska göra för att nå målet på min dröm. Jag har ju egentligen bara startat. De är lätt att man inte orkar gå hela vägen, de är jag medveten om. Men jag tror att eftersom denna grej för mig är så viktig och så väl planerad så känner jag att jag har en bra strategi och har man de så finns de alltid större möjligheter att lyckas tror jag.

De är långt fram till jag är i mål med min dröm, men på vägen till slutmålet för min dröm har jag olika delmål som jag har planerat. Klarar jag av varje delmål som jag har tänkt mig, ja då tar jag ett stort kliv mot den dagen som jag kan säga. Jag förverkligade en av mina drömmar ! Jag gjorde detta under 2011 !

Kram..


Levande begravd

Har nu sett den senaste Beck filmen som heter LEVANDE BEGRAVD. Den var ganska bra, men jag tror för min del att jag tycker att Beckfilmerna är lite "out" .. Denna filmen var helt ok, men jag tror jag har blivit lite trött på Beckfilmerna.
Man kan se denna film, de tycker jag för den är helt ok ...Ska titta på den senaste Beck filmen.Ska ta och sätta mig lite i massagestolen och kolla på den senaste beck filmen, LEVANDE BEGRAVD.
Den verkar riktigt bra. Den där grannen är ju med som vanligt. De blir ju alltid roligt !!Funderingar om framtiden.

Egentligen så kanske man borde sluta fundera över den(framtiden) för man vet ju inte om man lever i den framtiden som man går och tänker på eller drömmer om.En snabbis till Överby !


  

De blev ensnabbis till Överby. Jag ville köpa en ganska stor, men ändå smidig och bra ryggsäck.
Jag har bara massa små ryggsäckar som inte rymmer någonting. Jag hittade en som jag tyckte verka bra.
Jag köpte inget mer. De var ju bara ryggsäcken jag var ute efter ...2010 10 29

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er.. Idag är jag ledig, men jag ska ändå ta mig till jobbet
för idag serveras de gratis frukost så då passar jag på. "GRATIS ÄR GOTT"  sägs de ju.
Får se vad jag gör mer jag vet inte, men kanske taggar jag till överby. Vi får se..
Ha en riktigt underbar och gärna häftig fredag... WOW !

Kram..


Nej !


Jag kollade mitt förråd där jag förvarar vin och inte minst champagnen. Några vin flaskor har jag ju,
men till min stora besvikelse har jag bara 1 liten flaska champagne kvar. Detta måste lösas så man inte står
utan när man verkligen behöver ha chapampagne för att impa lite.Blev glad när jag fick denna räkning!

Fick räkningen idag för min Thailand resa.
 Där står de bla att jag ska resa dit nästa år. (i Januari) 
Jag blir så glad för detta. Så glad att jag redan har betalat räkningen! 
De är inte ofta att man får en räkning som man blir så glad över att se !Flygande JakobEN FRÅGA?

Fick en fråga ifrån Hanna:

Jag undrar om du kommer att lotta ut en "i love dannebloggen" tröja snart igen? för jag vill så gärna gärna ha en! :D
Jag har inga planer på att lotta ut någon. Men de är ju snart Jul så man vet aldrig.Paket till Danne !

Detta hittade jag utanför min dörr !

HMMMMMMM...Jobbstatus just nu.Sitter ute på Halvorstorp och har en liten rast.
De är 16 minuter kvar till avgång.2010 10 28

Godmorgon !

Upp sjukt tidigt igen för att ta sig till jobbet. Men de är skönt att de är sista dagen för denna veckan
som jag behöver gå upp såhär tidigt som 03:15. Jag jobbar i helgen, men då börjar jag ju aldrig så jäkla tidigt.
Jobb i helgen förresten, de blir mycket folk som åker för de är ju den årliga oktober marknaden på lördag.
Jag har lyckats att pricka denna helg som jobb helg dom senaste 4 åren.
Men de går allt bra så klagar de gör jag inte. De är bara att tagga ut till det blåa fordonet i den blåa uniformen
och jobba på..

 


De ska jag göra nu med så jag vill bara önska er en trevlig torsdag !

Kram..


Nu kanske man kan få sova då.

Jäkla tvättmaskin !

Men nu ska jag nog få sova utan att något
händer som gör att jag inte kommer i säng.

Kram...


Inte glad nu !4 personer som jag beundrar och ser upp till.

De finns några personer som man beundrar och ser upp till. Du har säkert också några som du beundrar, ser upp till och på många sätt vill efterlikna och jag har de med. 

De finns någonting  som kan vara svårt att beskriva med dessa personer som man beundrar i ord. Magi kanske är ett bra ord att använda ibland ? Du kanske själv är en person som många beundrar och ser upp till. Jag vet inte om så många andra personer ser upp till mig. Men de finns naturligtvis några personer som jag ser upp till och beundrar lite extra.  Jag gör de för att dom är som dom är på ett  sätt som jag gillar. De kan vara svårt att beskriva varför man beundrar och ser upp till någon. De är bara de att man får en liten extra må bra känsla när man ser dom.
 4 st  personer som jag beundrar och ser upp till !  Prins Daniel har jag alltid gillat. Han har klarat av att vara prins på ett klockrent sätt såhär långt och jag är säker på att han kommer att klara denna roll även i framtiden. Han kommer defentivt att klara av att vara ett bra stöd för kronprinsessan. I alla offentliga samanhang som jag har sett Daniel så tycker jag han sköter sig exemplariskt. Han ser så självsäker och lugn ut.


 

    De går inte att säga annat än att man imponeras väldigt mycket av Prins Daniel.
Att jag ser upp till Jan Ove Waldner (J-O) vet nog alla som känner mig. En hel bordtennis värld beundrar J-O. Han är den som tillförde spelet något nytt. Man ska alltid minnas vad han gjorde och fortfarande gör för denna sport.

J-O är:

* En skön och avslappnad kille.

* Han är verkligen en person som lever i nuet.

* Han är populär bland alla pingis spelare och inte minst många andra stora svenska idrottsmän.

* Han är kanske en av dom största svenska idrottsmännen genom tiderna. De är alltid tycke och olika smak när de gäller sånt, men för mig kommer han alltid att vara den störste.

Jag slutar aldrig att imponeras av Jan Ove Waldner !


De räcker nog med att du ser dessa två videoklipp så tror jag även att du kommer att gilla Jesper Caron. Lev Nu är två ord som säger en hel del om vad jag tycker att livet mycket handlar om. Se båda videoklippen och jag lovar att du blir imponerad av Jesper Caron !

Stellan Bengtsson är en person som jag såg upp till väldigt mycket under dom åren jag spelade pingis. Jag blev imponerad över att han ständigt kunde vara så positiv. Stellan var under sin tid som spelare i landslaget en av världens absolut bästa spelare. Han vann bla VM 1971. När jag spelade pingis var jag ofta på läger i Falkenberg. Jag hade ofta Stellan som tränare då. Stellan är i mina ögon en fantastisk tränare. Han är bra på att lära ut och han förklarar på ett enkelt sätt som är lätt att förstå och man glömmer väldigt lite av de han har sagt. 

De finns folk som kan mycket pingis och har varit med länge som påstår att Stellan Bengtsson är en av världens absolut bästa pingis tränare. Ni kanske då förstår varför jag är så stolt över att de just är Stellan Bengtsson som har lärt mig mest pingis. De finns ingen annan person som har lärt mig så mycket pingis som Stellan Bengtsson ! Stellan är en man som jag aldrig kommer att glömma. Han är bara så bra !


Stellan vinner VM guldet i singel 1971.Jag och Stellan under ett av alla mina läger som jag har varit på i Falkenberg.When You Walk In The RoomSliter snart ut mig -Behöver nog semester

Tjena!

Jag håller på nere i tvättstugan. De är bara fixa och greja varenda dag. 
 Hade i allt slappande här hemma glömt att jag hade min tvättdag idag,
men jag gick ner nu 2 timmar försent. Jag hinner nog ändå. 2010 10 27

Hej !

Sitter här och hör regnet smattra mot fönsterbläcket. de har såklart blivit lite lunch. Idag var de pannbiff.

 Jag har lite känning i ryggen. Får nog sätta mig i massagestolen lite. Jag slappar mest här hemma nu och de är rätt skönt. Allt känns bra och jag känner redan att Thailand närmar sig. De som känns ännu häftigare är att när jag kommer hem från Thailand så är de ju inte långt kvar till jag reser igen. Blir de som jag har tänkt mig så tar de max 4 månader sen sitter jag på planet och ska åka långt igen. Fasen vilket häftigt år de kan bli 2011 !
 

De börjar med Thailand !

Då blir de sol, bad och party party  igen !!!

Här är My Thai Video som jag spelade in när jag var i Thailand i början av detta året. Nu tar vi en favvo i repris och sen blir de bara ännu mer !!!!!!!!
På väg till jobbet 


Godmorgon på er !

Jag är på väg till jobbet. Mörkt och kallt är de ute. Tur att de bara tar sju minuter att gå hemifrån.
Jag kan leva med detta till i mitten på Januari sen taggar jag till Thailand och där är de inte kallt !

Kram...Frisören och jag har också handlat.

Var hos frissan förut och gjorde mig lite fin i håret. Har ni tänkt på de vad lätt det är när man sitter hos frissan att man öppnar sig för i mitt fall hon som klipper mig. Jag berättar massor för min frisör, saker som jag inte vågar  berätta för många andra människor. Men när man sitter hos frissan då har jag jätte lätt för att berätta om tex allt man gör på en ledig helg.

Jag var och handlade lite också. Skönt att få de gjort.Lite tankar som jag hade i mat affären.

* Vad ska jag köpa som jag vill ha med mig till jobbet imorgon ? Bananer..

* Jag vill köpa apelsiner, men dom ser inte fräscha ut .. Skiter i de då !

* Ska jag köpa pålägg? De blir så lätt dåligt, men lite får jag ändå ha..

* Har dom ingen chokladsås? Den verkar vara slut.

* Mimmi blir nog glad om jag kommer hem med äpplen.

* Usch ! Vad jobbigt de måste vara att städa där som dom håller på med kött och sånt. Dom som gör de vill jag inte byta med..

Nu är de dags att sova

Natti natti...Nu blir de frisören !

Jag taggar iväg och klipper mig nu. De behövs nu !


Hörs sen.
Kram..


Ändrade planer !
Schnitzel Piquante !Detta skulle jag nog ha valt.

Om jag skulle stå inför mitt gymnasieval av program eller vad de nu heter så skulle nog jag tycka att detta var en kul grej att "köra på"Synd att inte detta fanns när jag gick i skolan...2010 10 26

Godmorgon !

Upp tidigt igen och tagga iväg för lite jobb. Kämpa på och jobba på.
Efter dagens arbete ska jag gå och klippa mig. De behövs nu !

Ha en trevlig dag ! 

Kram..


Westlife - You Raise Me UpLove Dannebloggen !

Jag sitter och "pillar" lite med några beställningar. De är tre tjejer som vill ha varsin t-shirt.
Dom önskar få den i 
Namnen ska stå först över  och sen
                             Dannebloggen.
                       Naturligtvis fixar jag de ! De är ju trots allt rosa bandet månaden nu.


År 2011 kommer att börja bra.

Hej !

 

Nu börjar de bli allvar av alla resplaner år 2011. I januari bär de av till Thailand. 2 veckor av sol bad och party party !!
 Jag kommer att åka till Krabi, Ao Nang och bo på
Peace Laguna Resort.
Skönt kommer de att bli såklart !Resan blir ganska lik den Thailand resa som jag gjorde i början av detta året.
Skönt att man har lite rutin på de. De känns inte superhäftigt just detta resmålet utan de häftiga är ju att
Jag planerar att resa så mycket under nästa år. Krabi blir en bra första resa år 2011.Från och med nu och framåt kommer de att bli mycket jobb och kämpande för att hålla min planerade sparplan.
När jag är ute och reser under 2011 bryr jag mig inte så mycket. När jag ger mig iväg är ju allt klart så att jag bara
kan slappa och ha de bra. Men när jag är hemma då blir de  att kämpa på med allt. Men de häftiga är att de går att genomföra de på
detta sätt.


 2011 resåret för Danne.

1.(Krabi) Jag åker på en resa och kommer hem.
2. Kämpar på för sen åka igen. Vart får vi se..
3. Jobb hela sommaren ! 
4. Åker utomlands en tredje gång de året 2011.Kram..


Fixarstatus !

Jobbat klart för idag . Stökar runt i lägenheten. Vad gör jag då ? Jag försöker hinna alla vardagliga saker som måste göras ibalnd.

* Göra rent badrummet

* Greja med disken

* Samla upp tvätt som ligger här överallt, men inte i tvättkorgen

* De är min vecka denna veckan att köra ut soptunnor till porten

Jag kollar även lite i källaren om de finns något där att lägga ut på blocket. Kan man tjäna något på de så är ju de bara bra. Lite småmysigt projekt? :) 

Idag snackar vi fixardag. Får se hur de blir resten av veckan ? Mycket jobb är de hela veckan.
Jag ska klippa mig imorgon, tvätta på onsdag, men jag hoppas också att jag inte behöver göra så mycket vardaglig "trökgöra" utan att jag är med snälla goa människor också. Köra buss måste jag naturligtvis göra även dom veckorna som är tuffa med mycket jobb. Men jag får inte glömma dom som vill vara och är mina
vänner. De är många gånger viktigare än alla dessa små vardagliga saker som man faktiskt kan strunta i och skjuta framför sig. Tack för att ni finns ! Ni betyder så mycket för mig. Ni som är mina vänner...

Kram..


 


2010 10 25

 

Godmorgon !
Upp tidigt igen. Måndag är de. De innebär en ny vecka och för min del är de mycket jobb som gäller. Jobbar 6 dagar är ledig en upp tidigt, men de fixar jag denna veckan också. Jag kan inte tänka mig något annat.

Hoppas ni får en trevlig dag ! 

Kram..


Kära dagbok...


Några dagar gammal bild...
 
De känns lite märkligt med mycket just nu. Man kan lugnt säga att jag lever lite i ovisshet ändå kommer jag bara om några dagar säkert har mer välplanerad framtid än någonsin. Ovissheten handlar om att jag inte riktigt vet vad vissa människor har för syften. De känns som de är på ett visst sätt, men jag vågar inte göra så mycket för att ta reda på hur de egentligen är. Jag vill ta de försiktigt och jag vill inte störa någon. Jag begär inte mycket av någon och jag tror inte att andra gör de av mig heller. En del vill bara att jag ska göra så gott jag kan. De är ju acceptabelt.


Ibland känns de svårt att planera inför framtiden. Men vissa saker kräver att man gör de. Problemet blir att de kommer ibland upp saker i nuet som vi alla egentligen lever i även om vi kanske inte tänker på de. De kommer ibland upp saker som kanske kommer att bli något med. Men när ovissheten känns inom mig så vet jag inte hur jag ska göra. Fortsätta som förut och lossas som ingenting eller vänta med vissa saker och försöka ta reda på hur de egenetligen ligger till med de som jag bara tror att de är på ett visst sätt.


Nu ska jag sova. Skönt ska de bli ...

Kram..
Timo Boll-Ryu Seung MinRiktigt bra match med många sevärda dueller...


Angående de att jag förlorar ränta

Fick en kommentar i detta inlägget angående att jag betalar mina räkningar långt före förfallodagen och därigenom förlorar ränta.

Jolin:

Alla stormrika väntar med att betala sina räkningar, det betyder att de får mer ränta på sina pengar. Om du betalar in din hyra i 1mån förväg så får ju banken 1månads ränta istället för du! Ett litet spartips från en ekonom ;)Danne : Ja ser de som ganska ovesentligt att jag förlorar lite på att jag sätter betalar mina räkningar i förskott. Hade jag just vart stormrik och haft hur många miljoner som helst på mina bank konton är de naturligtvis en annan sak. Räntan de kontot där mina pengar dras är så lite så har man bara några tusen på de kontot där räkningarna dras så märks så himla mycket. Dessutom är de ju så att banken tar en avgift varje år för tex visa kortet. De avgiften tjänar jag ändå inte in på räntan som jag får.

När man som jag bara har några tusen lappar på mitt lönekonto så är den där lilla räntan inte mycket att bry sig om. Jag betalar mina räkningar när dom kommer så är jag av med dom. samtidigt känns de som att jag mycket snabbare närmar mig mina mål i mitt sparande när jag tex nu nästa månad inte behöver betala några räkningar alls på den lön som snart kommer till mig. Jag kommer på nästa lön Kunna ha mer sparande än utgifter.

Kram...


Riktigt bra låt !2010 10 24

Regnig powerwalk imorse på 40 min, riktigt busväder i vänersborg nu och det märks att vintern är på väg. Kändes ändå ganska bra, men som de känns nu så tror jag inte att jag orkar gymma i eftermiddag. 
Jag har även varit på favvorestaurangen. Idag blev de
fläskfilê med kantarellsås.
Får se vad jag hittar på mer idag. Jag har lite småfix här hemma att göra eller så kanske jag taggar till en kompis, vi får se.

Kram..


Glad lördag !2010 10 23

Tjena !

Hoppas allt är bra ! Med mig är de toppen ! Jag har fått gjort en del idag också. Jag har tex hämtat mina två kameror som jag har haft inlämnade på lagning. Garanati grejor så gratis var de. Återstår att se om dom nu fungerar som dom ska.Något annat som också var gratis idag var min lunch. Fast jag har ju betalat de tidigare kan man nog säga.
 Jag var på Pärlans gatukök och hämtade lite mat. GRATIS...De blev en KYCKLINGBURGARE MED MOS.Jag fick de gratis idag för jag hade ett sk stämpelkort med 9 stämplade betalda måltider så idag fick jag nr 10 gratis, men inte riktigt för man måste ju gå dit 9ggr först.

Kram..


Kvällsblogg !2010 10 22

Godmorgon !

Vaken igen. Vilken snöstorm de var igår. Jag gillar inte vinter och snö. De är bara jobbigt med de mesta som har med de att göra. De är tex svårt att ta sig fram och man måste ta på sig massa kläder så man inte fryser. Fast ska man ändå säga något positivt om snö så kan de ju vara rätt mysigt att sitta inne och titta ut genom fönstret en vinterkväll. 

Eller som igår jag satt i bussen och tittade på snöstormen. De är ganska häftigt att sitta tex på Resecentrum och titta ut. Jag sitter ju ganska högt bakom en  riktigt stor ruta framför mig och även på sidorna. Jag ser snöstormen hur tydligt som helst och de går inte att säga något annat än att de ser häftigt ut.På stan !

Jag var ute lite förut och tog en runda på stan. Jag gick såklart och hämtade mat.Helstekt kotlett med rödvinssås...


Jag var även förbi Expert för jag hade några bilder och hämta. Jag framkallar ofta mina digitalbilder. Jag vill ha gamla hederliga fotografier som jag kan rama in och sätta i album.


 
 Jag har suttit någon timme nu och pysslat lite med detta. Resutat blev nätan ett fullt album och denna fina tavla med lite Stockholm bilder !

2010 10 21

Idag har de snöat lite grann under morgonen. Snön försvinner nog snart för nu skiner solen på himlen blå.
Men nu får man börja förbereda sig. Snön börjar falla och då blir de kalla dagar, svårt att ta sig fram och man måste hela tiden se upp så man inte får nedfallande snö  och istappar i huvudet när de kommer nedfallande från taken. Dessutom måste man titta ner också så man inte halkar och ramlar. Jag kommer att göra de ändå även om jag tittar ner. Jag uppdaterar er såklart när de händer. 

Jag gillar inte snö och sånt. Jag vill ha sommar och sol året om, men de finns kanske något positivt med vinter och snö också ?

Kram.. 

  Champagne, lyx och tjejer !

De händer att jag dricker alkohol ibland. De har väl också hänt att de har blivit för mycket några gånger. Fast jag har nog dom senaste 2 åren klarat att dricka med måtta. De blir ju lätt pinsamt efteråt om man inte klarar de och de är de ju inte värt. Jag har några principer eller man kan bara säga att detta försöker jag att undvika.

1. Jag dricker aldrig när jag mår dåligt eller är ledsen.

2. Jag dricker aldrig dagen före jobb eller samma dag om jag har jobb. Ganska självklart eller hur ..

3. Jag försöker undvika vin för de samkar bara äckligt om de inte är champagne som ju är en typ av vin fast de smakar bra.
  Champagne  ! Denna ljuvliga bubblande dryck är bara magisk.  Champagne ska man unna sig ibland. De finns olika sorter och smaker. Jag är ingen expert, men man känner sig ganska lyxig när man unnar sig denna dryck. Senast jag gjorde de var ju i Stockholm.Det är helt underbart att kombinera med god mat. De finns flera sorter av bubbel dryck  som jag gillar. En som "favvo" är
Belle Epogue.   Bilder från googleChampagne ? För fest och när man vill lyxa till de lite extra. Är man en riktigt fin gäst på tex någon av nattklubbarna runt stureplan i Stockholm så är champagnen gratis. Ett exempel på en person som alltid får gratis champagne när hon har  besökt stureplan är prinsessan Madeleine.Dessutom är de nog också så att alla vill nog bjuda henne när hon dyker upp där. 

En annan person som säkert dricker en del champagne är underbara Victoria Silvstedt. Hon får till och med betalt för att gå på fest och bara sitta och dricka champagne.


2010 10 20Yesterday..

Tjena.

Lugn dag idag får de bli. Slappar nog ända fram till de är dags för jobb. Allt känns bra och jag mår bra hoppas ni gör de också. Vad skönt de kändes att vakna till och känna att man inte behöver göra så mycket idag. Varför ska de vara full rulle varje dag ? Behövs inte !  

Igår när jag kom hem ifrån jobbet så hittade jag lite mat i kylen och frysen. Jag har inte mycket nu, men jag klarar mig nog en dag till utan att behöva handla. "Yesterday" blev de bla en liten pirog.
 Igår fick jag också veta att min pappa hade tvättat två av mina mattor. De var ju såklart snällt, men jag undrade varför ? Dom var smutsiga sa han. Föräldrar håller ofta på så, i alla fall mina. Kommer mamma hit och jag har städat innan så nog f*n hittar mamma alltid något som behöver göras rent. Har pappa nu blivit likadan ? Eller är de bara så att den mannen aldrig kommer att kunna sitta still. Ser han något som ahn tycker ska göras så gör han de. 


 

Jag kanske ska vara glad att mina föräldrar städar åt mig ibland när jag själv kan ha perioder då jag inte vill göra ett skit..

Kram..Himla bra dag idag !

Idag! Ikväll när jag nu sitter här har jag många anledningar till att vara hur lycklig som helst. När jag vaknade i morse var jag superglad för jag hade sovit så gott under natten och jag kände ingen stress över att jag måste måste ... Bra start på dagen och de visade sig att de skulle bli en FANTASTISK dag. Äntligen tisdag tänkte jag , ligger kvar sen går jag upp och tar tag i dagens roliga saker. Jag hoppas att känslan håller i sig länge nu. Jag behöver inte planera mer på min Jorden Runt resa utan jag behöver bara vara en duktig pojke och hålla budget. Nu kör vi hårt, men jag tänker inte glömma att sova också. 
Jag är glad och pigg. Kan inte kännas bättre !

Så nu hoppas jag att jag under lång tid framöver kan känna mig glad som fan och pigg jämt utom på natten för då vill jag sova. För att klara detta så kommer de att bli viktigt att jag kopplar av fullständigt. Den senaste tiden har de varit för mycket tankar kring min evtuella resa framförallt, och då blir man trött när man nästan aldrig kopplar bort de. Men nu när jag har fått så många bekräftelser idag på att min planering av resan håller så borde jag nog kunna koppla av så att jag håller mig pigg och utvilad vilket medför att jag kommer att vara  jävligt sugen på livet framöver.

Allt har varit bra idag och jag kan inte hitta en enda sak att klaga på. En perfekt och superbra dag helt enkelt ! 

Kram...2010 10 19Jobba jobba.

Dags att tagga till jobbet.Jorden Runt resan ?
Det är lätt att beställa resor idag! Med några enkla klick kan du snabbt vara iväg på ett flyg till något exotiskt resmål och koppla av under palmerna i två veckor. Men ska du resa Jorden Runt krävs det lite mer planering. Vart, när, med vem, hur länge och vad blir de för pris. Sen måste man fundera på hur länge ska man stanna på varje plats som man besöker. De är redan där mycket att tänka på.

Det är kul att planera en Jorden Runt resa ! Dessutom är de ju för min del inte mycket som egentligen hindrar mig. Nästa år har jag ju 5 veckors semester kanske tar jag en obetald vecka också om de skulle behövas. Jobbet hindrar alltså inte mig från att dra iväg Jorden Runt. Ekonomiskt handlar de om mycket pengar de kommer jag inte ifrån, men har jag väl bestämt mig så brukar jag klara att få fram dom pengar som krävs. Jag har en sparplan och händer de inget speciellt så är de inga problem för mig att hålla den för att få ihop till min resa.

De finns ändå några saker som skulle kunna få mig att inte åka på denna resa nästa år.

1. Om jag skulle känna innan jag bokar att de kanske blir för kort tid på varje ställe jag besöker. Då blir de nog något annat. Finns nog inget värre än att känna att  man hade velat vara på en plats längre.  

2. Ekonomin ! De finns ju någon gräns för vad de får kosta och går de över de som jag har bestämt mig för då är de ju roligare, bättre och mer prisvärt att åka på tex 2 charter resor nästa år. Då får man nog mer valuta för pengarna.

3. De skulle kunna hända något som gör att jag måste eller vill stanna hemma. Sjukdom, dödsfall, en allvalig miss i planeringen eller mitt ständiga problem: Jag har svårt att bestämma mig så jag kanske ändrar mig och gör något annat.

Vi får se hur de blir ? Även om de inte blir av nästa år så kommer jag fortsätta drömma om de. Jorden ligger kvar och alla länder också. De finns inget just nu som inte talar för att jag kommer iväg nästa år, men de kan snabbt ändra sig och de är jag, och måste jag vara väl medveten om. Andra resor är lätta genomföra så dom behöver jag inte tänka på nu. Jag siktar på Jorden Runt ! Blir de inte så så "taggar" jag iväg någon annanstans. Jag tänker aldrig sluta drömma om Jorden Runt. De kan komma möjligheter till de när man minst anar de om jag inte kommer iväg nästa år.

Jag ska idag "stämma av" lite med resebyrån. Jag kommer att fråga ganska mycket. Sen är de bara att fortsätta planera med mera kött på benen. Jag vet vad jag vill - Jag vet hur jag vill ha de - De gäller att vara grymt fokuserad på nuet - De är i nuet de dyker upp möjligheter, problem och hinder som jag måste ta mig igenom och över.

Allt känns bra och de är roligt att sitta och planera sådana här galna saker. De är en spännade process och vem vet kanske ger de mersmak. Blir inte detta av så blir de något annat !  Nu kör vi !

Kram..


De går om man vill göra de enkelt för sig  att boka En Jorden Runt Resa  där en researrangör fixar allt åt dig. De skulle kunna vara ett alternativ. Men jag försöker hitta andra sätt först. 


Cabin Crew - Star to FallTankarna bara snurrar runt.


Hej ..

Jag är hemma igen från en ganska lugn arbetsdag. De mesta känns bra och de har gjort gott att vara ledig några dagar i rad från arbete och allt annat här hemma.

Trots att jag mår bra och har de bra så är de mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud som jag inte ksn riktigt släppa eller gå vidare med. Kanske behöver jag inte göra de just nu utan jag låter tiden lösa problemen så löser de sig säkert. Många gånger är de ju faktiskt så. Bättre att ha tålamod och vänta.

Jag är inte riktigt den personen som vill gå och vänta. Jag vill alltid lösa problem omgående med handling från mig själv och vara väl förberedd inför vad som komma skall, osv.. Men jag har många gånger i mitt liv fått bevisat för mig att hade jag inte gjort någonting utan bara låta tiden göra jobbet så hade de blivit ett mer lyckat resultat som jag hade kunnat vara nöjd och stolt över.

Nu ska jag sova. De rensar huvudet från mina snurriga tankar och galna ideêr. Jag blev så glad när jag hörde en läkare  som jag har stort förtroende för säga för några dagarsen. De är viktigt att man äter rätt, de är viktigt att man motionerar, men de viktigaste av allt är att man sover ordentligt. Jag ska utveckla de där med sömnen mer i framtida inlägg, men inte nu.

Nu ska jag sova.

Kram..Tillbaka i den grå vardagen.Då taggar jag till jobbet. De har börjat regna. De är grått och trist ut med endast en liten gnutta sol. Man märker att man är tillbaka. Bokstavligt talat i den grå vardagen.

Hoppas ni alla  får en bra dag !

Kram..


Mera Madde !I can be your Bad Boy !


Garanti ?Pasta men baconsås !

 


Den optimala tjejen.

Prinsessan Madeleine är nog de närmaste den mest optimala tjejen man kan komma.
Hon är hur snygg som helst ! Hon är prinsessa,
 alla tjejer vill vara henne och alla killar vill ha henne !2010 10 18

Tja..

Full rulle nu igen. Jag håller på i tvättstugan och samtidigt städar jag upp lite här hemma. Denna veckan kommer att bli en liten fixar vecka känns de som.

 

Tvätt och städ - Behövs alltid ! Så blir de inte så mycket att göra om man tar tag i detta regelbundet.

Köpa en ny liten kamera - Blixten gick sönder i Stockholm på en av mina 3 kameror. En annan har jag på lagning. Köper en ny liten denna vecka. Hoppas jag kan hitta en lika bra, eller helst en likadan. Jag har varit så kär i denna kamera som nu är sönder.

Banken - Får ta mig in till banken någon dag denna veckan. Jag är inte där så ofta, men finns de pengar så är nog ett besök där ibland bra att göra.

Resebyrån - Taggar dit och kollar några saker och sen är de bara att drömma och planera vidare.

Tradera och Blocket - Tänkte kolla lite och kanske hitta något billigt och bra som jag känner att jag behöver. Kanske lägger jag själv ut lite grejor  som bara står samlar damm och tar upp utrymme.

Får se, jag hinner kanske göra en hel ddel av allt redan idag ? Men jag ska ju köra lite buss också.


Kram..En videoblogg, men jag hade inte mycket att säga !Tjena ! De blir en liten video från Stockholm. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga egentligen. De blev lite

Champagne...

Jag har de bra...

Hej..

Torsdag kväll ...

Söndag kväll...

Jag gottar mig...

Mer champagne...
Lite vatten...

Här kan se min "skumpa" videoblogg !Dannebilder

Då var man hemma igen !

Då var man hemma igen. Snart är man tillbaka i vardagen där allt blir som vanligt igen. Upp ur sängen och skutta, iväg ut och hämta mat, jobba jobba, drömma och ta allt fler steg närmare den där JORDEN RUNT RESAN ... Eller kanske något annat.Resan hem gick bra. Jag lyckades slappna av fullständigt vilket jag tycker är ganska viktigt när man reser. Jag satt ganska många timmar på Centralstationen i Stockholm, men de gick bra för jag hade en bra bok och kunde därför vara djupt försjunken i denna. 3,5 timma sen på tåget var heller inga problem. Mycket läsa där också.

Jag säger bara att det är skönt att vara hemma igen. Även om jag har haft några riktigt härliga och roliga dagar i Stockholm.


 

Kram på er alla bloggläsare.2010 10 17Godmorgon !

Idag är de dags att åka hem. Jag har haft några roliga dagar här i huvudstaden. Ska ändå bli skönt att komma hem nu så allt blir som vanligt igen "Borta väldigt bra men hemma är ändå bäst". I alla fall till den dag som  jag vill åka bort igen.

Kram..


Morgonpromenad i Stockholm!

2010 10 16Godmorgon!

Ska ta och tagga ner till frukosten och sen blir de ut på stan igen. Jag har lite träningsvärk i baksidan. De blir så när man går runt i denna stad. Lite snurrig i huvudet är jag idag. De är ju lite onormala .. Upp ur sängen och ta på sig innan man ska äta frukost. Egentligen kan man nog säga att de för mig är en onormal rutin att äta frukost överhuvudtsaget. 

Kram...Kändis Special: Stureplan


Underbar fredag i Stockholm !Tjena !

Undra hur många mil jag har gått nu under två dagar här Stockholm ? Snacka om att man får motion. För ska man se,uppleva, mingla och shoppa i Stockholm så får man trava och gå, gå och gå.  I alla fall får jag gör de som inte riktigt är uppväxt med att veta hur man smidigast tar sig från ett ställe till ett annat. De går ju faktiskt bussar och de finns ju även något som heter tunnelbana. De blev lite shopping och jag såg till att äta lite gott. Jag träffade även några bloggläsare vid slottet. Dom frågade mig  lite om allt möjligt och så tog dom lite bilder. Jätte snälla, roliga och trevliga tjejer var de.

De blir lite utgång senare ikväll också fast ingen champagne ikväll. Jag som kommer från lilla Vänersdborg trodde att de var de som gällde när man hänger runt stureplan, men så fel jag hade. Tro de eller ej, det är faktikskt ÖL som gäller i alla fall om man ska dricka den. Champagne är bara något man ska beställa om man vill spruta ut något ur en flaska.


Får se vad jag köper

Nu ska jag ta mig ut och shoppa lite. Jag tror de är ganska bra läge för de just nu. Får se vad jag slår till på. Jag kanske redan nu ska köpa en ny kamera ? I eftermiddag har jag lovat att träffa några bloggläsare.

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram..Simon Norrsveden - Stockholmssången

2010 10 15

Godmorgon på er..

Underbar dag och kväll igår. Nu jag trivs som "fisken i vattnet" här i huvudstaden. Nu ska jag fortsätta se till att må bra. Jag ska ta mig ner och äta lite frukost. De är ju nästan de bästa med att ligga på hotell. Frukostbuffen !Jag äter ju nästan aldrig frukost hemma. Varför ? Ja de beror på att med de jobbet jag har där jag börjar på så olika och "konstiga" tider så sätter man sig gärna inte och äter frukost. De är inte särskilt gott att äta frukost vid 04:30 på morgonen och de är ju då jag går upp varannan vecka året om. De andra veckan när jag jobbar sent ja då händer de ju att jag kommer hem mitt i natten och då behöver jag ju sova fram till lunch och sen är de snart "time" för jobb igen så då hoppar jag ofta över frukosten. Så ser min vardag ut. För de mesta trivs jag med de... 

Men  idag och hela helgen har jag en liten "minisemester" så nu blir de frukost.

Gott ska de bli !

Kram..


Nu blir de lite utgång !Nu ska jag ta mig ut och i Stockholm. De är skönt att vara lite lång ledig. Behöver ju inte bry mig om jag kommer i säng sent denna torsdag kväll.
Vi hörs i morgon igen. Då blir de shopping för flera tusen och  jag ska  även träffa några bloggläsare. 
 
Nu är de dags att tagga ut lite.

KramKan den inte bara börja fungera.

Kan inte blixten bara börja fungera ! Jag har tog några bilder och levde på hoppet. Men  fungerade blixten ??? Oh nej !

 
 
 

Blixten ! Fasen också !!!!!!!Nej ! Blixten på denna lilla kamera har slutat att fungera ! Synd ... Denna kamera som jag har varit så "kär" i för den har varit riktigt bra. Nu blir de nog att köpa en ny. R.I.P får jag säga till denna då. Snyft...Champagne torsdag !

Sitter här och håller på och laddar upp inför kvällen. Får hoppas de blir en trevlig sådan. De blir inte så mycket festande någon dag för min del  här i Stockholm. Vill ju känna mig pigg imorgon och hela helgen också.
Men lite champagne är ju aldrig fel.

2010 10 14

Tjena !

 Resan upp gick bra utan förseningar.


 


 Jag stortrivs redan i den här stan ! Jag har promenerat runt lite i några timmar och jag kan säga att de kommer inte att bli svårt att bränna pengar här. De kommer nog att bli en och annan shopping runda för jag har fått se många ställen som jag vill gå in på och bränna pengar. Fast jag väntar nog tills i morgon. Idag har jag  bara kollat runt så jag vet sen vart jag ska gå. De roliga är att jag har hittat allt som jag har letat efter. Jag hamnar liksom rätt direkt. De är inte dåligt av mig för jag känner inte till denna stad så jättebra. Jag kan också säga de att vem jag än har mött idag så har han/hon varit väldigt snäll och trevlig.
Taxiföraren, grabbarna i korvkiosken, eller hotellpersonalen. Alla är varit jätte snälla !

 

De som också känns bra är att jag kan vara helt avspänd och lugn. Jag behöver inte bry mig om vad klockan är
för jag har ju inga tider att passa. Jag kan göra vad jag vill och i lugn och ro. Går jag vilse i denna stan så kan jag också då bara ta de lugnt och leta upp en gata igen där jag känner igen mig och sen vet jag vart jag ska gå.

 

Skönt att vara ledig ett tag,bara slappa och ha de så bra som möjligt !

Kram..


I morgon bär de av till Stockholm !

Nu är de dags att gå och lägga sig. I morgon bär de av till Stockholm. De ska bli roligt !
Bara komma dit och skämma bort sig och må bra. 
Precis som jag gjorde 2008.De har varit en lång dag med en hel del att göra. Nu vill jag bara krypa ner under täcket och sova.
jag ska upp tidigt. Tåget går redan 05:59 sen är jag uppe ca 09:30. Sov så gott nu så se vi i morgon !

Då får ni de senaste med:Kram..Om de blir Filippinerna ?

Om de skulle bli så att jag bestämmer mig för att åka med min bror till Filippinerna nästa år så kommer vi att bo gratis i detta huset. Visst är de fint !Detta är de hus som min pappa byggde upp. De var från början planerat att han skulle bosätta sig här för gott, men han ångrade sig. När min pappa var nere på Filippinerna senast så tillbringade han sex månader där nere. Han började  bla att skriva på denna boken. Efter sex månder så ville pappa hem till Sverige igen.

Är de inte konstigt egentligen ? Han hade i många år pratat om att han skulle sälja hus och företag här hemma i Sverige och bosätta sig på Filippinerna för att bo där livet ut. Sen när han väl hade uppnått de som han länge hade drömt om så ville han tillslut inget hellre än att flytta hem till Sverige igen. Nu jobbar han här hemma i Sverige igen med en egen firma precis som innan Filippinerna flytten. Undra vad han vill nu då ? 


Kanske blir de Filippinerna ?Full fart här hemma !

I morgon taggar jag till Stockholm. Jag har ju såklart massor att göra in i de sista ! Jag håller på nere i
tvättstugan. Jag städar och gör fint här hemma för pappa ska ju bo här och ta hand om Mimmi torsdag- söndag.
Jag vill fixa klart allt innan jag åker. Full fart här hemma, men jag hinner med allt. De vet jag !


Den stora frågan är bara nu :Dagens

Dagens lunch: Fisk

Dagens mail: 8 st

Dagens måste göra: Packa väskan

Dagens fick: En bloggläsare FICK min autografDagens mest glad för: Att jag gjorde min sista arbetsdag för denna veckan

Dagens Jag har inte fått tillbaka min vattentäta kamera än ! Jag får vara utan den i Stockholm !     

Dagens borde gå med i: http://somnklubb.aftonbladet.se/?refpartner=webtraffic_somnklubb_farduintesova


Dagens överföring:Mitt Piano - Små små steg2010 10 13Uppe igen ! Jag har mycket att göra idag och jag kan inte välja att göra de än annan dag. Lite jobbigt, men så är de.
Får börja med att göra mig iordning för jobb.

Hoppas ni får en trevlig dag

Kram..

Föredrar att promenera på morgonen.

Om jag föredrar att gymma på kvällarna så är de precis tvärt om när de gäller "powerwalk" eller promenader.Jag var ute i och promnerade lite nu i kväll. Mest för att försöka lura kroppen att somna tidigare i än vad jag gjorde i går. Men jag måste säga att jag tycker de är skönare att promenera på morgonen. Att göra detta på kvällen känns bara stressigt för man vill hem ganska snabbt igen. Jag tror inte att de gör så stor nytta mer än att man får en skön känsla i kroppen över att ha varit ute och ha fått lite luft innan de är dags att sova.

Nej, kvällspromenader är inget för mig !!!!! De känns mycket bättre på morgonen...

Nu är de snart dags att sova de kommer att bli en lång dag i morgon. De är upp tidigt och jobba som gäller. Efter de så måste jag handla in de sista inför min Stockholm resa. Jag måste även fixa frukt till Mimmi (min fågel ) så de finns över helgen. Har även tvättstugan i morgon och de viktigaste av allt är också kvar. Packa väskan !Kram och god natt !


Kvällspromenad !

Nu får de bli en kvällspromenad så kanske jag somnar lite lättare i kväll.
Hörs sen..Kram..Ett mail !

Sarah:


Hej!
Googlade på Duangjitt och hittade din blogg :)
Jag & min familj åker dit över julen. Undrar om det är standard rum, = superior rum du hade? Vi har nämnligen bokad sådana.
Låg ditt rum längst bort, närmast den stora poolen?
Har svårt att greppa hur rummen är utspridda på resorten.
Jag såg att man såg leksakshusen, de små svamparna från din balkong. Vi har en 5-åring med oss, så vi hoppas vi hamnar nära "leksakerna".
Har du några tipps, synpunkter eller annat om stället?
 
Bra blogg du har! Och härliga bilder :)
Mvh Sarah
Mat !


En bild med Dannebloggen fans !Fick denna bilden från några Dannebloggen fans ! Nathalie, Evelyn och Fanny ...

De är alltid lika kul att få bilder från fans !

Tack !


Lite trött nu !

Tjena !

Jag är lite trött nu. Jag sov dåligt i natt. Ändå gick jag till sängs tidigt igår. Var ändå ganska pigg i morse när jag vakna. Jag har ändrat lite på min morron rutin. Jag går upp 03:15 istället för 03:30. Kännner att jag behöver den där kvarten extra för att slippa stressa på morgonen. De låter inte så mycket, men de är ungefär tiden jag har i duschen.

I morse gjorde jag även något som jag inte brukar göra. Jag åt frukost ! De minns jag inte när jag gjorde senast inför en arbetsdag under en tidig morgon.Hade annars en bra dag på jobbet
. Lugnt och fridfullt var de när jag med mina händer rattade min blåa buss. De var vackert väder hela dagen så jag kunde titta på alla höstlöv i olika färger  om faller av träden, samtidigt som jag sitter där och tänker:  Vilket bra jobb jag har där jag kan få se dagens ljus varje dag och denna vackra hösten !

Jag ska nu försöka att inte gå och lägga mig. Gör jag de då somnar jag direkt och då kommer jag inte att kunna somna ikväll och de vore inte roligt att sova dåligt en natt till.


Kram...


2010 10 12

Dags att tagga till jobbet. Tidig morgon är de. Men jag ska nog klara 2 arbetsdagar med tidig uppgång på en hel vecka.

 
 

Kram ...


Varit på gymmet !

Hemma igen från ett helt ok pass på gymmet. Skönt att träna lite och de känns nästan
alltid bättre att hänga på gymmet under sen eftermiddag eller kväll än vad de gör på
förmiddagen.
 * Bra pass idag !

* Är helt nöjd !

* Bra också att jag var ute på en "powerwalk" i morse !

Kram..


Great Points: Waldner-Persson !Ska tagga bort till gymmet !Pictures of you !Pictures of me !

Mitt Hotell I Stockholm !

 

 
 

Sitter och kollar lite på bilder på de hotell där jag ska bo när jag ska vara i Stockholm 14-17 i denna månaden ! De ser ju riktigt mysigt ut. Får ta med träningskläder ser jag. Fast jag lär nog bara förbränna champagnen när jag tränar på hotell Birger jarl.


Pasta !


Pasta med räksås ...Härligt höst väder !


"Powerwalken"
tidigare idag kändes bra ! De var ett underbart höstväder ute. Skönt att vara ute då och sparka bort lite löv samtidigt som man rör på sig. Jag körde någon timme i ett bra tempo.Visste ni att om man går en rask promenad minst 30 minuter bara 3 gånger i veckan. Så minskar man risken att bli dement med 60 procent. Bara de gör ju att de är värt att gå ut och "powerwalka".


2010 10 11

Tjerna !

För veckan var en riktigt slö vecka. De blev väldigt lite träning. Jag sov länge på morgonen och de tog säkert 5 dagar innan jag bestämde mig för att vika tvätten som bara låg där på min soffa.

För nog försöka sätta lite fart nu då istället. Ledig idag, denna soliga dag. Jag ska ta mig ut på en "powerwalk" Sen får de bli mat, lite vila och sen "taggar" jag till gymmet. Så får de bli idag för nu börjar de kännas i kroppen att man har slöat ett tag. 

Kram.. 


10 10 10

Godmorgon !

I år är de 10, månad 10 och datum 10. Jag gick inte upp 10 utan 11:30. Tog en riktigt go dusch och sen gick jag iväg ut för att äta lite. Idag blev de slottstek och som dessert blev de en liten bananasplit.

Nu sitter man här och jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Efter en natt av jobb så känns de alltid såhär. Man är helt tom i huvudet. De snurrar lite precis som du har varit ute och festat. De är "dagen efter" och de spelar ingen roll om man är ute och festar på natten eller jobbar natten, man känner sig lika borta för de. De är inga problem så. Jag får ta de lugnt hela dagen. Jag har även lite jobb idag också, men jag kan inte tänka mig något annat än att de blir lugnt en söndag kväll. 

Nästa vecka ser ut som såhär: 
Måndag: Ledig ! Hoppas jag tränar bra.

 
Tisdag: Jobb, hoppas jag orkar träna också.


 
Onsdag: Jobb, packa väskan och jag får se om jag tränar ?


 
Torsdag: Åker till Stockholm.


 
Fredag: Säkert lite snurrig, men är fortfarande kvar i Stockholm. 
Lördag: Stockholm Stockholm Stockholm ! Har kanske träffat någon stekare. Hoppas de blir fint höstväder.  
Söndag : Åker hem från Stockholm. Hoppas att pappa har tagit väl hand om Mimmi min fågel.Jag har en grupp för att jag har en grym blogg !
Tittade i tidningen "HJULET".


Där står  de att många bussförare får grupper på facebook. Jag är också med i den "klubben" Fast jag tror inte de beror på att jag är bussförare utan de är nog bara så att jag har en riktigt grym blogg ! Jag har några riktiga fans  som love DannebloggenNatt eller tidig morgon videoblogg.Hemma igen !

Hemma igen efter en kväll och nattkörning. De gick bra. Ganska mycket folk som åkte hela natten, men ganska lugnt ändå. De är nog den enklaste summeringen man kan göra.
Jag kunde inte låta bli att fundera på vem de var som åkte i denna limosuine..Någon dag ska de vara Danne !De som jag tycker var extra roligt under kvällen och nattens arbete var att de kom fram 4 st passagerare till mig som sa att dom diggar min blogg. Jag blev naturligtvis jätteglad för detta.Dags att "tagga" till jobbet.


Jobb jobb.
 Dags att tagga iväg och köra lite.
Ha en trevlig kväll !!!!!

Kram..


Slappar nog i eftermiddag.Har precis ätit lite. Nu får de bli en film och slappa lite i massagestolen. Kanske går jag och  lägger mig en stund för i kväll och i natt ska jag köra lite blå buss. Egentligen skulle jag nog behöva ta mig ut på en promenad istället för att vila. Aktivitet och rörelse säger ju alla som vet att de är bättre än att sitta still och jag är nog ganska säker på att detta är rätt. För så många studier de finns om att de är bra så har nog inte alla fel. Kolla bara denna sidan (Sund.nu) De är alltid bra att röra på sig och de mår alla bättre av utom kanske en grupp av människor. Dom som lider av schizofreni, där dopaminbevattningen av pannloberna är för hög och oorganiserad redan innan... Men hur många vet jag som lider av de ??? Jag vet ingen, men de finns säkert någon/några.

Tyvärr är de så att jag inte har någon lust att ta mig ut och promenera. Så de blir nog så att jag slappar här hemma idag. Får försöka ta nya tag nästa vecka istället och hoppas då att jag klarar de. De är ju bara några få dagar av jobb nästa vecka sen taggar jag till Stockholm. Kan var skönt att ha rört på sig och känna att man har tränat bra innan denna lilla mini semester som är de jag mest ser fram emot just nu.

Kram...Snart midnatt !

Hej  !

Sitter här och stirrar. De finns inte mycket att stirra på så jag funderar på om de inte är dags att sova. I morgon är många lediga, men inte jag. Fast jag börjar inte före 17:00 så man kanske kan säga att jag är ledig i morgon med.

Jag har sagt de förut, men jag kan säga de igen. Jag har de  bra, precis som många andra i detta landet. Jag säger de för att jag har ett jobb, pengar att röra mig med och jag känner att jag ofta mår bra. När jag mår dåligt så kan jag ibland fundera på varför ? Varför mår man dåligt när man har de så bra ? De enda som jag kan komma på just nu är att de är svårt att bli riktigt nöjd och tacksam för de man redan har. Man saknar ofta de man inte har.

Nu är de dags att sova. Jag vill inte utveckla denna tanken som jag precis skrev här ovanför så mycket mer. Jag kan bara säga att jag är tacksam för väldigt mycket. De är lätt att ta saker för givet, men när man står inför risken att förlora de så inser man ofta hur viktiga dom är.

Hoppas ni alla får en god nattsömn.

Vi hörs i morgon .

Kram..
Shopping på Överby !

De blev lite shopping på Överby tidigare idag. Inte så mycket, men de blev ett par byxor och en skjorta.

     


8 oktoberDagens lunch idag var ganska god. Men jag råkade få äckel grönsakerna.. BLÄÄÄÄ !


Taggar ut till Överby !2010 10 08

Godmorgon !

Idag är man ledig och de är ju på ett sett skönt, men de gör inte att man känner sig piggare
 direkt. Bara slöare...

Jag har varit uppe en stund vid nio tiden, sen blev de sängen igen och nu sitter jag här och funderar
 på om de inte är dags att sätta lite fart. När jag ligger kvar i sängen så länge som jag har gjort idag
så tänker jag ofta: F'n att jag inte gick upp tidigare för tänk vad mycket jag hade hunnit
med innan klockan 11:00.
Hade jag tagit mig upp vid 07:30 (vilket går om man vill de) så hade jag ju
 hunnit gå en promenad. Hade ju humnnit att gå genom stan till Onsjö, upp till Brätte, genom skogen
till Öxnered och tillbaka hem
och sen har jag som nu hela dagen och kvällen. Istället går jag upp och
 går och lägger mig igen. Men de är ju skönt att sova lite också. 
Jag ska snart ta mig ut och hämta lite mat. Jag ska också shoppa lite kläder. De blir säkert inte så
mycket och jag vet inte vad jag ska ha riktigt, men något som jag tycker är snyggt får de bli idag.

Ha de bra !

Kram..

Death Metal Baby!!Jobb på gång.

Har käkat lite. Idag blev de fisk. Nu är de bara sätta lite fart mot jobbet. Plikten kallar idag också, men i morgon är jag ledig och de blir bra de.

Hoppas ni alla får en trevlig dag.

Kram...


2010 10 06

Sitter här och har lite ont i halsen och har känningar i ryggen. Halsen får vara som de är. Ryggen får jag placera i massagestolen så kommer de att kännas bättre. Jag känner mig ganska slö som vanligt nu för tiden. Egentligen väntar jag nog bara på att få tagga iväg till Stockholm. Kommer att skämma bort mig ordentligt och se till att ha de bra där i huvudstaden.
 Undra om jag kommer att ångra de när jag får notan på vad allting har kostat. Men f'n, man måste ha kul också ! För vad är egentligen sparade pengar värt när man har sett hur mycket man har tex på kontot. De är ju inte så häftigt i längden. De är ju vad man byter mycket pengar mot som är de roliga, häftiga och som verkligen kan göra att man mår riktigt bra ! Eller dåligt om man tycker att man "brände" för mycket.Men de är ett tag kvar till jag ska tagga till Stockholm.


 

 Först har jag en hel del jobb kvar. Denna veckan är de mycket. Jag jobbar 6 av 7 dagar denna veckan. Dessutom några till nästa vecka innan jag sitter på snabbtåget till Stockholm.

Nu får de bli lite mat och sen är de "time" för jobb igen.

Kram..


Kick Ass Grandma !Videoblogg från igår !Misslyckades med att lägga upp denna video igår. Prövade idag istället och de lyckades bättre !


Lite segt idag.

Hemma från jobbet igen. De har varit en lugn arbetardag. Nästan för lugnt. De var så jag blev lite utråkad eftersom de egentligen inte hände någonting. Under kvällen så var de kanske max 5-10 personer som åkte på varje tur och av kroppspråket att döma så var dom inte ute för att partaja direkt. Väldigt lungt idag. Nästan för lugnt.

De har gått bra.
Full rulle hela förmiddagen
. Men de har gått bra ! Jag var ute på en "powerwalk" Samtidigt lämnade jag in min kamera som är "knas". Jag springer upp och ner i tvättstugan, men nu ska jag snart ner en sista gång. Hämtade mat så nu är de bara att göra sig klar för en arbetsdag ute på vägen.
Vika tvätt får jag väl vänta med. Kanske gör jag de när jag kommer hem ?
Kram..Disken = klart !

Då har jag diskat.Tar inte så lång tid om man bara gör de någon gång ! Nu får de bli en "powerwalk". Jag ska samtidigt lämna in kameran, men innan jag går ut får jag springa ner till tvättstugan.


Hinner jag ?2010 10 05

Godmorgon !

Börjar dagen med lite husmorsgöra = tråkig vardags syssla. Tvätten. Kommer och bli en liten stressig förmiddag.
Upp och ner i tvättstugan hela förmiddagen-Ut på en powerwalk-Lämna in kameran-Ut och hämta mat - Göra rent Mimmi's bur - Hinner jag med disk och vika tvätt innan de är dags för jobb ?

Kram..Går och lägger mig - Känner mig lite små stressad.

Jag tror de är dags att sova. De känns som de är de enda jag kan göra för att jag ska varva ner. Jag känner mig bara stressad när jag ser mig omkring och tänker på allt som jag ska och borde göra. Jaq har tvätt som jag i morgon ska tvätta. Jag måste upp tidigt för att hinna med innan de är dags för jobb. Under tvättningen i morgon, men före jobbet  vill jag ta mig ut på en "powerwalk". Kameran ska också lämnas in. Jag tror inte jag hinner med något mer, men de vore bra om jag någon gång diskade upp allt som står på diskbänken. De börjar bli lite för mycket nu. Dessutom är inte tvätten vikt än från förra gången som jag tvättade. De ligger även smutstvätt lite överallt här hemma så i morgon blir de att springa omkring hitta allt som jag vill få tvättat.

Vilka bekymmer man kan har ! Detta är ju inte så farligt, men de jobbiga är att jag har så svårt att se att det ser ut såhär. Jag vill ha ordning och reda. Jag mår mycket bättre när de ser ut som jag vill att de ska göra i mitt hem, men samtidigt tycker jag ju att vardlig "trökgöra" är så hemskt tråkigt att hålla på med. Jag vill helst bara slappa bort de, men när man försöker göra de då är de tyvärr svårt att hålla ordning här hemma.

Men i morgon kanske de blir fart på mig. Vi får se ?

Nu är de dags att sova.

Godnatt !Något är "knas" med min kameraLasagne.


2010 10 04

Godmorgon !

Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag bra ! Jag har varit ute på en 30 minuter "powerwalk"  Innan jag gick hem hämtade jag såklart lite mat. Nu får de bli lite vardaglig "trök göra" innan de är dags för en ny arbetsdag.

Kram och ha en trevlig dag ! Tankar denna söndag kväll.

Nu är de söndag kväll. Helgen börjar lida mot sitt slut och i morgon är de ny arbetsdag. Skönt att man har sovmorgon hela nästa vecka.

Under denna söndag kväll har jag käkat middag ute och pratat med en kompis på telefon. Jag har också tittat på dom sista delarna av serien SKÄRGÅRDSDOKTORN. De finns många tankar kring den serien som innehåller 18 avsnitt och dom har jag gått igenom på denna helgen. De är ju bara skådespelare, men de man verkligen tänker på när man tittar på den är att f'n vad olika människor är egentligen. De gäller ju inte bara människor som spelar roller i en tv-serie utan de är ju så i verkliga livet också.

Jag har i kväll pratat med en kompis som på ett sätt är väldigt lik mig, men de finns också saker som skiljer oss åt. Hon var (vad jag tyckte) väldigt privat. Hon beskrev verkligen sina innersta tankar som hon har inom sig och säkert har tänkt på en hel del innan hon berättar för mig. Jag berättar verkligen inte allt, men de finns de verkligen personer som gör. De fick jag i alla fall bekräftat i kväll. Jag kunde inte låta bli att fråga hur hon klarar att vara så privat ? Hon svarde bara att de är inga problem att berätta något för dig och de känns alltid så mycket bättre när man verkligen pratar ut med någon om de innersta som man går och bär på. De borde fler göra sa hon. 

Jag har funderat mycket på detta. Är de så att man mår bättre av att berätta allt ? Typ de som man tycker är väldigt privat eller kanske pinsamt. Jag själv är defentivt inte en person som berättar allt. Jag kan berätta mycket, men långt ifrån allt. De finns vissa gränser tycker jag, men där är de nog långt ifrån alla som håller med mig.

Jag har tänkt ibland att skriva inlägg här på bloggen om en hel del saker som för mig är väldigt privata. Jag har ibland skrivit, men inte vågat publicera. Varför ? Jag vet inte riktigt ? De är inget olagligt de handlar om, men de kan vara att jag känner att något känns hotat om jag berättar. Jag vill inte hänga ut någon även om jag har blivit sviken av personer. Jag kanske rent av är rädd för vad folk ska tycka om jag berättar om vissa saker som har hänt. 

Vad är hotat ?

Vissa saker är jobbiga att berätta och för mig krävs de väldigt mycket styrka för att våga berätta och jag kanske inte riktigt känner mig redo att besvara frågor och försvara mig om jag får frågor om de jag berättar. Bättre att inget säga då. Kanske ?

Jag vill gärna inte hänga ut någon.

De finns en hel del som jag inte vill skriva om för om jag gör de så hänger jag ut personer som har med de att göra.  De händer ibland att man råkar på människor som sviker, som påverkar ens liv så mycket att de blir något som man måste bearbeta under lång tid. Man råkar ibland ut för människor som påverkar ens liv på dom mest märkliga sätt som man aldrig hade kunnat föreställa sig.  Jag vill gärna inte hänga ut någon och förklara vilka idioter jag tycker att vissa är. Jag känner inte de behovet så ofta av att "hämnas" om någon gör något mot mig som jag inte gillar. Jag tycker de är bättre att låtsas som inget har hänt för att göra något åt de tar bara på min egen energi och den vill jag lägga på annat. Dessutom händer de ju att man förlåter människor också. Då kanske de är bra om man inte har gjort något för att ge igen när någon gör något mot mig som jag inte gillar. 

De finns väldigt mycket som jag inte skriver om här på min blogg. Skulle jag göra de så finns de personer som skulle bli uthängda på ett negativt sätt och något sånt vill jag inte göra mot någon.


Jag kanske är rädd för vad folk ska tycka.
 
Jag bryr mig inte så mycket om vad folk tycker och tänker om mig. Jag förstår mycket väl att man inte kan bli omtyckt av alla och de tror jag alla begriper.  Fast om vissa saker så kanske de ändå är så att jag just bryr mig och är rädd för vad folk ska tycka. Bättre då att inte skriva de, men dom vesäntliga frågorna är:

Är de så farligt att vara väldigt privat inför andra och kommer jag att må bättre om jag skulle lätta mitt och verkligen skriva om saker som för mig är väldigt privata ? ( De känns till och med läskigt trycka på publicera knappen för detta inlägget) Vi får se om de blir några riktigt privata inlägg i framtiden som om jag skulle vara kändis rent ut av ha "skvallerpress stuk"?

Kram..


Middag !

De blev middag ute på restaurang ikväll. De är inte helt ovanligt när de gäller mig. Men jag har faktiskt inte käkat middag ute på ett tag där jag betalar ca 200 spänn. Ibland får man unna sig lite fast jag har blivit lite trött på den typ av mat som jag åt i kväll och som jag så många andra kvällar har unnat mig. Jag tycker husmanskost mitt på dagen smakar mycket bättre. Men visst smakade biffsteken bra i kväll! Inget fel på den inte. Fast lite trött är jag på denna maten.

 


Danne in the gym - Fast de var skönare med en duschen.

Jag har varit och tränat och de kändes helt ok, men dom andra passen denna veckan kändes bättre. De var nog så idag att duschen kändes skönare att stå under än va de var att träna. Ibland är inte de heller fel. I morgon börjar en ny vecka. De betyder nya arbetsdagar, men framförallt nya och förhoppningsvis mycket bra träningspass.Mellony - Lämna mig ifredMin placker gick av.Man ska använda tandråd. De är bra för tandköttet. Nu gick den av !


2010 10 03Idag blir de gymmet i alla fall de vet jag. Jag har käkat en lång frukost idag också. Man glömmer lätt hur gott de är. Äter ju nästan aldrig de. De ska bli kul att träna lite idag. Jag ska även ta tag i mina vardagliga sysslor som man ibland måste göra. Har man inga glas så får man gå de barskåpet och hämta där. De händer ibland att man får hälla upp yogurt i vinglas.

Kram..

Lägger mig nu.Oj ! Klockan är 03:35 och jag sitter uppe än. Dags att sova några timmar nu kanske. Skulle inte tro att de blir någon morgon promenad när jag vaknar. Men gymmet får jag försöka med i alla fall. Fast nu måste jag sova.

Kram..Nattblogg - Ska jag gå och lägga mig ?

Jag sitter fortfarande och tittar på tv. Jag tittar på  de ena avsnittet efter de andra. Man får många sk tankeställare av att titta på denna tv-serie.De får bli en lista 

* Är man sambo ta hand av varandra. Planera inte för mycket själv utan att fråga vad din partner tycker.

* Hälsan är viktigare än jobbet.

* Om ditt barn ofta säger att han/hon känner sig sjuk ofta och vill vara hemma från skolan kan mobbning vara orsaken.

* Bryt inte mot tystnadsplikten.

* Man behöver inte vara stark när man bara är 15 år.

* Om din partner bor i en annan världsdel så är de ändå ingen bra ide att vara otrogen.

* Man bör berätta för sin partner om man är smittad av aids.

* De är inte smart att ligga med sin flickväns bästa väninna.

* Var inte för självupptagen om du har barn.

* Att vara lugn och avspänd funkar i många lägen.

* Allt går lätt åt helvete när man ljuger.

* Tonåringar kan vara jobbiga.

* De heter inte kalas. De heter fest !

* Man måste våga möta sanningen.

* Planera inte för mycket får långt fram i tiden. Du vet inte om du blir sjuk.

* Vuxna skäller ibland på varandra. Bra är om inte barnen hör så mycket när vuxna bråkar. Dom tror bara de är deras fel.

* Ibland blir de bara fel. Man gör fel ibland, men man är aldrig fel.* Var snäll mot dina syskon.

* Var snäll och ta hand om dom du tycker om.

* Tänk på att det heter i nöd och lust.

* Allt är inte svart eller vitt.

* Man tjänar inget på att vara sur.

* Är man för rik och har inflytelserika vänner så är de inte säkert att man får så roliga fester.

* Människor kan gör hemska saker mot varandra.

* Lägger man krokben på någon så kan man bli bjuden på en fest.

* Vuxna kanske inte alltid är så vuxna som de ser ut. Vuxna kanske inte förstår att barnen börjar bli stora.

* Allt är inte som man tror.

* Sup inte när du är ledsen.

* Pengar är inte allt.

 Om ni inte fattar vad jag menar med denna lista så kan ni bara kolla på SKÄRGÅRDSDOKTORN. Men ni behöver kanske inte sträck titta i typ 10 timmar. De kanske blir mer ?Skärgårdsdoktorn

Tjena !

Klockan närmar sig midnatt. Snacka om att de har varit en slappar dag idag. Såhär lite var de längesen jag gjorde under en hel dag. Jag borde nog skämmas eller känna någon form av panik. Men jag bryr mig inte. Som de känns nu så har nog detta varit bra att ha en slappar dag. Jag har inte ens diskat eller vikt den tvätt som ligger i en stor hög i soffan. De jag inte vill göra idag kan jag göra en annan dag. De är inte vanligt att jag tänker så, men idag har jag gjort de. Får se i morgon om jag är lika slö då. Sitta i massagestolen och titta på de ena avsnittet efter de andra av SKÄRGÅRDSDOKTORN. Nu börjar avsnitt 8. De betyder att jag har suttit och titta på detta i ca 7,5 timme.Jag vet ! Hur kan jag gilla att titta på detta ? Men jag tycker de är bra och de är världens bästa medicin för att kunna slappna av fullständigt en lördag då man inte vill göra någonting.

Kram..


Härliga slappar dag

Jag bara slappar och slappar. Har blivit ett besök på korvkiosken. Jag köpte en kebab med mos. Sen har de bara blivit slappa i massagestolen. Jag sitter här och kikar på tv. Mimmi  kvittrar lite. De är lördag och jag är ledig. Kanske tar jag snart tag i disken, kanske börjar jag snart att vika min tvätt eller så slappar jag ännu mer i min sköna massgestol..

Kram..2010 10 02Träningen är fortfarande kul !

Var och tränade förut. Precis som dom andra två dagarna som jag har gymmat denna veckan så körde jag ett långt och bra pass ! De var också väldigt roligt ! Vill att de ska bli lördagmorgon nu så jag kan tagga ut på en långpromenad. Får se om de blir gym imorgon ? De måstte bli minst en dag till denna helgen, men om de blir båda dagarna eller bara en , de vet jag inte? Men nu kör jag på..
För nu är de så kul !

Kram..

Rädda Barnen.Jag har de allt bra !


 


Hemma igen från en arbetsdag. Lugn dag idag också och man kan bara konstatera att man har de väldigt bra när man jobbar som bussförare och kör i tvåstad. Jag inser också att jag har de bra för att:

Jag har sju minuter's promenadväg till jobbet.

Jag har råd att köpa mackor i smörgåsautomaten varje dag.

Vi har gratis varm choklad eller kaffe om man nu dricker de.

En gång i månaden brukar företaget bjuda  frukostbuffe.

När man är ute och kör kan man samtidigt ha radion på.

Man har ofta små pausar ute på linjen då man har tid att titta i en tidning eller läsa en bok en kort stund.

En hel del resenärer är faktiskt väldigt snälla och trevliga ! Igår tex kom de fram några bloggläsare och ville ha min autograf. Jag blir lika förvånad varje gång de händer, men roligt är de såklart.

Jag har en fast anställning vilket ger en viss trygghet

2010 10 01En sista arbetsdag för den här veckan väntar. Skönt att de är Fredag och full fart mot helgen.
WOW ! De betyder att jag inte behöver gå upp såhär jäkla tidigt sen på över en vecka.  
Sista dagen för de idag på över en vecka.  

Kram..


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE