Sömnen kan jag inte gnälla över.

Nu ska jag sova. Är det något jag inte kan gnälla om längre så är det sömnen. Jag sover hur bra som helst och har gjort så under en lång tid. Jag kommer säkert att göra så i natt också.
Vi ses imorgon igen. Då hoppas vi på en underbart bra torsdag !


Alltid kul när man kan inspirera.

En bloggare som säger att  jag har inspirerat honom till att börja blogga...


Man är ju liksom bara människa.

Känner mig lite slö idag, fast jag håller ju igång och rör på mig samtidigt. Jag tränar på, jag jobbar på men samtidigt känner jag mig  trött och slö. Man står extra länge i duschen nuförtiden har jag märkt och det är ingenting där som känns påfrestande i alla fall.
Annars sliter och kämpar mest med allt just nu. Upp tidigt på morgonen spelar en viss roll att det känns som det känns.  När man går ut för att ta sig bort till jobbet och bara träffar tidningsbud och väktare på sin väg genom stan då vet man alltid att tidigare vill man inte gå upp på morgonen.  Jag är nog liksom bara människa? Det är svårt att acceptera det ibland. Jag vill ju bara känna varje dag att livet liksom leker. Man vill jobba på utan att stöta på  bekymmer och problem. Orka träna som en elitidrottare samtidigt som jag vill äta extra gott ofta
Man vill förverkliga sina drömmar och helst utan att kämpa. Just nu är det mycket slit med allt möjligt och jag får inte mycket tillbaka, än i alla fall. Det som gör att jag sliter ändå är ju att jag tror att allt blir bättre sen och att jag kommer att fixa det jag kämpar för. Jag har inte så mycket drömmar egentligen. Det är några saker jag vill fixa här i livet och jag tror också jag kommer att klara de så småningom. Bara jag kämpar på. I alla tankar om hur man vill ha de så tänker jag  att jag kan då aldrig få något av det lilla extra utan att jag anstränger mig. Kanske är de bra för man sätter  ju säkert mer värde på saker och ting. Hoppas ändå att livet snart leker igen. Jag vet hur det känns när det gör det och det är häftigt. Måste väl först förverkliga dom drömmar jag har bara. Sen kommer det att kännas bra just då när det händer och när allt har hänt känns det bättre än vad det någonsin har gjort. Typ så...


Kolla bollkallen !Lite ovanligt att skriva 29 februari.

Det brukar ju vara 28 dagar i februari, men i år är det skott år så då är det 29. Är det när de är skott år som kvinnan kan fria också. Har ingen koll, men jag tror det är så....Eller är det bara idag enligt tradition och bla bla..Nått är det i alla fall. Idag är det 2012 och då får vem som helst fria när som helst. Enligt vad jag tycker och jag tror det är fler som tycker så.
Hade en lång dag igår och jag hade massor att göra. Blev inte klar förrän sent på kvällen. Idag får det bli träning i alla fall. Men först måste jag jobba lite och det kämpar jag på med just nu.26 år sedan.

Idag är det 26 år sedan dåvarande statsminister Olof Palme sköts ner på öppen gata i Stockholm.
Vem var han, mannen som sköt Palme och varför gjorde han de den där kvällen den 28 februari 1986?


Under solen.Under denna ljuvliga sol åker jag i min buss som är lika blå som himlen. HMMM.. Får kanske jobba lite på min poesi?
Skönt ändå  att vara hemma redan nu i alla fall. Det känns nästan som sommar. Soligt, fint och ganska varmt. Jag är pigg och så och detta trots att jag gick upp 04:00 i morse, men det beror väl på att det är strålande solsken. Nu har jag lite andra saker på gång så vi hörs lite senare.


2012 02 28

Godmorgon !
Då var det upp tidigt som gäller igen. Med full av ny energi har jag nu kommit ur duschen gjort mig iordning för dagens arbete.
Fyra dagar av jobba hårt sen är man ledig igen. Jag vet att semesterlistan har kommit upp på jobbet om hur man ska ha de i sommar. Jag kommer inte exakt ihåg när jag får, men  det blir i slutet av sommaren för min del. Detta året blir det i alla fall fyra veckor i rad. Förra året delade jag ju upp de på hela året. 2010 hade jag sex veckor i rad med start i början av mars de året(2010). Jag var i Thailand tre av dom sex veckorna. De kändes sen som ett väldigt långt år med mycket jobb efter de så om jag väljer någon mer gång att inte ha semester på sommaren så är nog att dela upp semstern på hela året att föredra. Men i år gör jag som dom flesta andra. Tar fyra veckor på sommaren.


Slappat framför teven.

Har haft en bra ledig dag. Jag har fått mycket gjort. Jag har hunnit med allt som jag ville få gjort när jag vakna i morse. Riktigt nöjd. Några timmar nu under denna kväll har jag faktiskt suttit och tittat på tv. Jag brukar inte titta så mycket (sitter ju mest här och surfar) Men ikväll kom jag liksom på hur skönt det kan vara att bara sitta och slappa framför teven och leva sig in i det som visas där och släppa alla andra tankar som man går och grubblar på.

Skrev ju lite om radio igår och hur bra de var. Ikväll hyllar jag teven, men jag älskar såklart radio också. Nu ska jag slappa på ett annat sätt nämligen i sängen med en bok. Sen sova.


Underbara träning.

Kört ett pass och det kändes bara bra. Investerade i ett nytt gymkort så nu får jag träna i ett år till då. Det kommer jag naturligtvis att göra också. Det är faktikst något som jag tycker är riktigt roligt. Det enda är att jag skulle oftare vilja orka köra lite längre. Jag blir ibland helt slut efter ganska kort tid. Men jag är nöjd med att jag kör i alla fall.


Det är ganska viktigt för mig.Trodde det var klockan tio.

Jag var borta på gymmet. Men jag kom inte in för mitt gymkort har gått ut  och jag måste köpa ett nytt, men idag var det visst ingen bemanning där före klockan tolv.  Jag trodde det var tio. Men nu var det allstå stängt för mig. Det var helt enkelt bara att traska hem igen. Där ser man hur det kan gå när man inte kollar upp saker lite bättre innan.
Då gör jag så att jag tar lunch först och så hinner klockan bli tolv och då kan jag dra bort till gymmet och fixa ett nytt kort så jag kan träna i ett år till.


2012 02 27

Vaknar upp och kan konstatera att jag har klarat att hålla budget även denna gången. Det känns tungt och jobbigt att kämpa på med detta, men jag klarar de i alla fall. Att spara pengar är de som gäller nu och jag kämpar med att få undan så mycket som möjligt och även om det är psykist jobbigt så känns det som det kommer att vara värt de när detta är klart. Vad jag vill sen när jag har nått mina mål med sparandet är jag helt plötsligt inte säker på längre. Ett tag så ville jag inge hellre än att renovera köket. Det vill jag väl fortfarande. Men jag vill också lösa bostadslånet. Det känns nästan lika lockande. Spara pengar är de som gäller ett tag till så  hur det blir sen det får vi se? Det jag vet nu är att jag håller min budget och jag klarar av mina delmål varje mot de stora målet med mitt sparande. Jag vet också att jag kämpar på trots att detta tar mycket på krafterna. Det är ju så tråkigt att spara pengar och egentligen så tycker jag inte att det är roligt att varken lösa bostadslån eller renovera. Med det är resultatet jag är ute efter. Det skulle vara otroligt roligt att se ett nytt kök i mitt hem eller känna känslan av att inte ha några skulder alls längre. Dom tusenlapparna som det kostar att betala lånet med kan man ha roligare för. Det är väl därför jag kämpar på som jag gör?

Nu ska jag ta mig bort till gymmet. Skönt ska de bli att köra ett hårt pass och sen är det bara att fortsätta vara ledig.
Arkivbild..

Ha en bra dag !
Lite Crazy !

Herr Crazy pratar om min blogg i sin blogg i en videoblogg. Lite crazy...
http://crazypp.blogg.se/2012/february/kommenterar-i-dannebloggen.html#comment

Han fortsätter i en video till.


http://crazypp.blogg.se/2012/february/yes-danne-accepterade-kommentaren.html#comment


Helgen?

Det var en väldigt lugn helg att köra. Kändes nästan som man var ledig, fast man jobba. Nu blir det skönt att få vara ledig, utan att jobba. En dag blir jag det innan jag ska vända på dygnet och gå upp nästan samma tid som jag kom hem ifrån jobbet igår. Hänger ni med?


Vår !

Det är vår ute!! Hoppas det aldrig mer kommer snö! Jag har varit ute lite. Mest gick jag väl ute för att hämta mat. Men det var skönt att komma ut i detta fina väder.


Jag älskar radio.

Radion kan vara ens bästa vän. Massa människor som bara pratar om ditten och datten till dig som lyssnar. Jag som lyssnare bestämmer själv om jag vill lyssna eller stänga av och ingen blir sur för att man inte lyssnar. När man har stängt av så är de fritt fram för mig att lyssna när jag vill igen. Dessutom är ju människor som jobbar med radio bra på att prata mycket hela tiden. Det är ju radio så det får ju liksom inte bli tyst. Jag vet att jag gillar sånna människor som snackar mycket. Jag har alltid tillgång till radio. Hemma, på jobbet, i mobilen.
Hemma är det skönt att ha när man håller på med vardaglig "trökgöra". När man är ute och promenerar är det underbrat att det finns radio. På jobbet kan en lång arbetsdag kännas som den går så mycket fortare om man har radion på.
Under gårdagens arbete så lyssnade jag tex på P3 DOKUMENTÄR. Igår handlade om Millitärligan som i början av 90-talet härjade runt i Sverige och skapade kaos runt om i Sverige med sina spektakulära rån, bombhot och annat. Dessutom var dom tungt beväpnade med typ AK4 och sånt.  (hittatde tyvärr ingen länk från just de programmet). Radio är fantastiskt och jag gillar de nästan bättre än tv för man kan göra så mycket annat samtidigt följer ett program.


Nattbuss...

Hemma från nattens övningar. En av dom lugnaste arbetspass på mycket länge. Känner mig inte ens trött nu. Känns knappt som jag har jobbat alls. Rätt skönt faktiskt. Kom på när jag hade min rast hur otroligt gott det är med baguetter. Massa olika pålägg i samma macka. Ska käka mer av de i fortsättningen för jag gör de alldeles för sällan.Från en punkt till en annan punkt.

Lugn avspänd dag igen. Nu är det jobb som gäller.
Köra lite folk från en punkt till en annan.
Ni får ha en trevlig kväll!
Melodifestival - Medley !

Melodifestival ikväll igen. Jag jobbar ikväll. Jag kan alltså inte se det på tv. Kanske kommer jag att lyssna på radion? Mycket musik finns det från denna tävling. Här är ett medley från år 2000. Ganska underhållande...


Skön avspänd promenad.

Har varit ute och promenerat någon timme. Kände bra, underbart och härligt ! Nu är det bara att slappa fram till det är dags att jobba och de är många timmar kvar innan det är dags för de...


Har kört fast.

Hur jag än vänder och vrider så har jag kört fast.
Det jag vill är att Vara skuldfri och samtidigt ha en helt Ny renoverad lägenhet.


Innan jag ska krypa till sängs.

Sitter lite i masagestolen nu innan det är dags att krypa till sängs. Känns som ryggen ska gå av så detta är välbehövligt.


Tekniken strula lite.

Hemma från denna dag. Väldigt lugnt och jobba denna eftermiddag och kväll. Jag fick lite tekniskt strul. De som ska sköta sig automatiskt funkar inte alltid som det ska och då blir de lite förvirrande direkt. Det elektroniska som ska göra allt så mycket lättare kan också om det inte funkar som det ska göra det väldigt mycket besvärligare. Men det strular ibland och så är de liksom. I de stora hela så har denna dagen varit väldigt problemfri.


Liten paus..

Jag jobbar och sliter fast just nu är det ganska lugnt som ni ser...


2012 02 24


Har sovit ut och jag har sovit gott. Skönt att bara gör de. Snart får de bli lite mat och sen är de jobb som gäller.
Hoppas ni mår bra ! Idag är de ju fredag och de betyder att det snart är helg och ledigt för många, men jag ska jobba på nu från och med idag och hela helgen. Så jag vet vad jag har att göra. Klockan börjar närma sig lunch så jag får ta på mig lite mer kläder och gå ut och hämta lite mat. Sitter nog lite i massagestolen innan det är dags att jobba. Känner framförallt i ryggen att jag behöver de.
Ha en bra dag !
Idol Audition!

Sitter här kollar massor med klipp från Idol. Det är ju Melodifestival-tider nu och inte Idol som gäller. Men det bryr jag mig liksom inte om. Det är bara så underbart att se coola, bra och fantastiska artister som visar vad dom verkligen kan som här under en audition. Magiskt på något sätt känns det....


Kvällens middag !

Bara slappar och tar hand om mig själv. Skönt att ha en ledig dag. Efter denna dag är de jobb som gäller resten av veckan. Men det känns bra. Jag har ju sovmorgon denna vecka. Jag går och lägger mig när jag vill, stiger upp när jag vaknar och är liksom aldrig för trött.

Middag har jag käkat och det blev spagetti och köttfärsås. Med lite ketchup och god apelsindryck så smakade allt precis så som det ska smaka. Jag är riktigt nöjd med min kväll.
Det har varit en behaglig dag och en lugn kväll. Det har blivit mörkt för längesen och helt tyst överallt. Man försvinner in i sin egen lilla värld av funderingar. Det är helt otroligt att en människa (nämlign jag ) kan fundera så mycket som jag faktiskt gör. Just nu tex så funderar jag på den personen som jag såg i tv programmet Plus ikväll.  Hon skulle renovera sin lägenhet precis som hon ville ha de. Hon var så glad innan de skulle dra igång. Det var hennes första egna bostad. Hon hade fått ett pris på 150 000 kronor för att få kök, badrum och vardagsrum renoverat och fint. Nu står de bara stilla och hantverkarna har gjort ett uselt jobb. Nu ser det värre ut än innan och 85 000 kronor är betalt i förskott som hon nu kämpar med att få tillbaka. Usch vad hemskt !
http://svtplay.se/t/102796/plus


Tankar kring de jag kämpar för.

Jag kämpar ju på med mitt sparande av pengar. Jag håller budget nästan exakt på kronan. Ja sparar precis så mycket som jag känner att jag klarar. Jag tar liksom inte ut "svängarna" någonting.  Det är tufft att kämpa på med detta och jag funderar lite på vad jag har dragit igång. Jag skulle ju kunna ha de så mycket bättre liksom. Men det får jag ju sen när detta är klart. Min vilja att fixa mina mål gör att jag bara jobbar och jobbar och kämpar och kämpar. Tillslut så ska de fan ge resultat!

Jag har många gånger funderat på andra sätt att fixa detta. Jag har fått en del tips och råd från  människor om hur jag borde göra. Jag funderade här om dagen på om jag (fast jag ännu inte har pengarna till ett nytt kök) borde kolla upp vad detta kommer att kosta så jag vet de redan nu. Men nej, det vill jag inte. Kollar jag de nu och det då visar sig  att detta kostar så mycket mer än vad jag har tänkt mig. då ger jag nog lätt upp ... Är det så och jag kollar upp det nu så kanske jag ger upp bara för att jag vet att det är för dyrt? Jag känner mig själv rätt bra så den risken finns defentivt. Bättre då att spara ihop dom 50 000 kronorna som jag har tänkt  mig från första början. Är det så att detta kostar mycket mer än de så är det ju ändå så att jag har ju dom 50 000 kronorna som jag har sparat ihop. Dom är det ingen som tar ifrån mig även om det inte skulle räcka till köket. har jag 50 000 kronor så finns de ju massor med andra alternativ som jag har funderat kring så pengarna ska jag spara ihop innan jag liksom går vidare, så är det bara.

Dom andra alternativen som jag har tänkt på är dom här.
1. Fortsätta spara mer än 50 000 kronor tills jag har fått ihop vad som krävs för att få de köket jag vill ha. Det är ändå så att jag vill inget hellre med min lägenhet just nu än att fixa detta köket. Det kanske kommer att vara värt att kämpa på i sommar också. Är de så att det tex fattas 20 000 så kan alternativet bara vara att fortsätta spara några månder till? Kanske känner jag att jag vill det?

2. Jag har ju en dröm om att lösa bostadslånet.
Att nollställa mig och vara helt fri från skulder är en liten dröm som jag har, och har haft länge. Drömmen med renoveringen är att  göra om allt och inte bara köket så det ligger långt fram i tiden innan jag har förverkligat de.  Men har jag 50 000 kronor så kan jag lösa bostadslånet och bli helt skuldfri. Men då får jag börja om från noll igen när det gäller detta med renoveringen. Orkar man verkligen en gång till???

3. För 50 000 kronor kan man ju renovera mycket annat.
Jag har sagt till mig själv att dessa pengar jag nu sparar ihop under några månader dom ska jag på något sätt använda till min bostad. Det går ju att renovera annat än köket och 50 000 kronor kan ju tex göra om mina rum precis som jag vill ha dom.

4. Det finns några problem här hemma som jag nog måste fixa.
Det kan bli akut annars så oavsett om jag misslyckas med mina renoveringsplaner eller ej så måste tex spisen bytas ut och i badrummet finns det saker som fortfarande funkar, men det är bara en tidsfråga innan jag måste fixa  tex kranen och toan innan det går sönder helt och det inte går att använda alls.

Det känns ganska bra detta även om det är  jobbigt att vara där jag är nu. Jag har liksom kommit en bit, men är inte så nära än. Det är bara kämpa som gäller just nu. Det är jobbigt, men jag får aldrig något om jag inte anstränger mig så det är bara att göra de. jag vet ju också att jag kommer att få de sjukt mycket bättre när detta är klart. Bara de är de värt att kämpa för.


Sunshine !

Solen skiner och jag bara älskar de.
Var ute någon timme och bara promenera runt och njöt av de fina vädret.Får väl hänga på "tåget" liksom.

Detta lär vara en nyhet som alla tänkbara medier kommer att vända och vrida under en lång tid framöver. Det snackas redan mycket om Victoria och Daniel's lila bebis. Jag hänger på tåget och gör ett inlägg om det också här på min Danneblogg.
Kul att allt gick så bra i alla fall.
2012 02 23

Godmorgon !
Ledig idag och det känns underbart skönt. jag sätter alltid stort värde på ledigheten. Livet går ju inte bara ut på att jobba liksom. Iblansd måste man ju också GÅ UT.

Ska göra det nu. Får se var jag kör PW idag. Kanske går denna vägen som bla leder mig över en bro.


Jag gillar att gå denna vägen och det blir liksom ett lagom långt varv. Tar en timme ungefär.
Ett behagligt lugn ..

Det mesta känns ganska lugnt. Märkte de tidigare idag på mig själv att jag just tog det väldigt lugnt och så har det varit hela dagen. Annars kan det ju lätt vara så att man alltid är på väg någonstans. Man har liksom bråttom från den plats där man står till nästa.. Exempel från min vardag kan vara:
*  Jag hämtar mat-Har bråttom hem.
* Jag är ute på PW-Stressar för att bli klar snabbare.
* Slutar jobbet - Skyndar mig hem.

Bättre att ta de lugnt. När jag slutade jobbet idag så tog det väl 20 minuter att gå hem. Jag brukar gå på typ 10 minuter. Men jag känner inte att jag missade så mycket sk kvalitê tid här hemma. Tvärt om kändes det helt ok att inte ha skyndat sig hem i den annrs regniga natten. Man känner sig behagligt lugn liksom. Helt avspänd och det är så jag vill att det ska vara.
Nu ska jag sova.


Car Wash !Skönt med en ledig dag imorgon.

Trodde inte att jag var ledig imorgon, men det är jag. Jag tänkte inte på de förrän nu. Men det känns minst lika bra i alla fall. Dagens arbete var gansak lugnt, men det var en låg dag så det känns lite nu. Bar då att man är ledig imorgon.

Bilder från dagen kneg...

Då vad de bara arbete igen.

Dags att ta sig till jobbet för att kämpa på igen. Kämpa på med jobb. Kämpa för sina cash liksom...
Nu ska jag "tagga" till jobbet.


Svettig blev de.

Får kasta mig in i duschen och gör mig iordning för dagens arbete. Jag har varit ute på en PW och jag blev svettig som fan. Rätt go känsla på något sätt trots att svetten lackar lite. Hoppas ni mår bra och får en fortsatt trevlig dag! Själv mår jag väldigt bra för jag har bla fått en kommentar som jag typ har skrattat åt sen jag gick till sängs igår kväll fram till nu. Underhållning i vardagen är aldrig fel. Men nu ska jag försöka sansa mig lite och fortsätta med mitt denna ganska sköna, men regniga dag.


2012 02 22
Godmorgon på er... i
går var det ett underbart väder här i Vänersborg. Då blev det en PW. Kör en PW idag också. Vilar från gymmet denna veckan, men jag vill inte sitta stilla helt bara för de. Man mår ju så mycket bättre av lite rörelse.
Ha en trevlig dag !
Semlor på jobbet också.

Hemma från en kväll på jobbet. Idag fick vi semlor så nu har jag ätit färdigt dessa gräddiga bullar för i år.Semmeldagen !

Idag är det fetisdagen eller semmeldagen, Jag har redan börjat proppa i mig. Semlor är väl sånt som man är sugen på före man äter det, och sen när man har ätit de så önskar man att man aldrig hade proppat i sig de. Fast det är ganska gott ju...


Har varit ute på en PW.

Har varit ute på en PW. Men jag finner ingen glädje med de längre. Men jag försöker verkligen tycka att det är roligt, men jag känner bara att jag vill göra något annat istället. Det känns som ungefär som det kan göra med vardaglig "trökgöra". Man vill helst göra något annat , men ibland så känner man bara att man måste så då gör man det i alla fall.


Det är viktigt att visa framfötterna !
2012 02 21

Snabba kast med vädret. Igår var det snöstorn och idag skiner solen och det är 12 grader varmt. Det får nog bli en PW idag ute i solen. Det var längesen för jag tycker egentligen att de där är ganska tråkigt. Men det är lite folk som har spänt blicken i mig och frågat varför jag inte är ute och går längre. Man blir ju såklart lite rädd så det är bäst att jag visar att jag fortfarande gör de:)

Två bilder från en annan dag då solen sken.


Vill inte skaffa....Snöstorm!

Hej !
Hoppas allt är bra med er. Jag har jobbat på idag. Ganska lugnt var det och dagen gick riktigt fort. Skön feeling...
Under kvällens körning kom det snöblandat regn. Blåste kraftigt har det gjort också. Snöstorm helt enkelt. Det gäller att köra försiktigt och jag vill bara säga det till alla som ger sig ut. Kör försiktigt om ni ska ut på vägarna. Bättre att varna en gång för mycket än en gång för lite.


Hemma på rasten.

Jag är hemma lite på min rast. Ganska skönt att komma ifrån lite. Känns som dagen blir lite kortare då. Lite lyx också att man hinner  ta sig hem på rasten. Käkar några ägg och mackor.
Nu drar jag och jobbar några timmar igen !

Ha en bra kväll !Får börja tänka på arbete.

Ska ta en dusch och göra mig i ordning för dagens arbete.


Försöker älska Vänersborg.

Var ute förut och försökte älska Vänersborg. Jag försöker faktiskt ! Men man går bara igenom stan, hämtar mat och går hem igen ganska snabbt. Men ingen kan säga att jag inte försöker ....
Kycklingspett med pommes och choronsås !
Som överskrift kan jag skriva ditten och datten !

Man blir lätt försoffad när man slappar så mycket som jag gör. Fast nu har det allt varit bra fart på mig och jag har fått mycket gjort denna förmiddag. Men jag vill slappa mycket för jag har så mycket jobb denna veckan och jsg vill ändå orka med att göra de jag har att göra om man säger så.  Jag i alla fall glad för mycket. Att jag bor i vänersborg tex Men jag försöker verkligen älska VÄNERSBORG, jag lovar. Men det är inte lätt ! Jag hatar ju vänern som gör vintern råare och kallare och den lgger ju precis här i närheten och är dessutom Sveriges största sjö, vilket gör de värre typ. Fast idag skiner solen så kanske är det bra att vara befinna sig här ialla fall?

Jag kikar runt på lite andra bloggar för själv känner jag av lite bloggtorka. Jag borde ju kunna blogga i massor när jag sitter här så mycket, men det är inte lätt att komma på något att blogga om. Under helgen har många skrivit om Melodifestivalen. Men jag känner att jag vill hänga på där liksom. Har inget att tillföra när det gäller denna musik tävling. Alla är redan hunnit säga allt man kan säga. Det går fort när något stort ska spridas och man får väl säga att Melodifestivalen är en stor grej.  Jag väntar bara på finalen i Globen. Då kan jag nog hänga på och tycka både ditten och datten. Snart är de dags att ta upp tvätten sen tar jag mig ut i solen för att hämta mat och sen jobbar man på igen.
Ha en fortsatt trevlig dag !
2012 02 20

Godmorgon !


Hoppas ni har sovit gott och att ni har haft en bra helg. Det mesta känns ganska bra nu. jag har förra veckan fått undan lite mer "cash" i mitt sparande "projekt". Denna veckan kommer det in nya hårt inarbetade "cash" så jag hänger liksom i fortfarande även om det såklart känns lika tufft som tidigare. Jag vill ju liksom komma igång nu. Samtidigt funderar jag på hundra andra saker som jag vill göra. Drömmen är att renovera allt här hemma. De kommer jag inte att fixa i år. Men det finns andra saker som jag också drömmer om och med 50 000 kronor som jag har som mål att få ihop nu innan sommaren så skulle jag kunna förverkliga en annan dream. Fast då blir det att börja om med renoverings planerna igen. Men så grubblar man ändå en gång till ocjh så kommer jag fram till att jag måste renovera och börja med de. Fram oh tillbaka grubblar jag såhär. Men jag fortsätter att spara och jag ger inte upp.

Ska starta denna veckan med att "tagga" ner till tvättstustugan. Drar väl bort till gymmet också nu under förmiddagen. Jag är ganska trött och kroppen värker lite, men det är väl inte värre än vanligt egentligen. Måste bara komma igång med denna dagen så blir nog allt bra.

Ni får ha en bra dag !2012 02 19

Godmorgon !
Jag har massor med saker att göra denna söndag. Frågan är vilket jag kommer att ta tag i och vilka andra saker jag kommer att strunta i. Känns som det finns ganska mycket som jag inte vill bry mig om idag.
Ser ni mina tre ljus? Ja det är ljus och jag har kommit på att jag har beslutångest när de gäller stearinljus. Ljus köper man för att man ska bränna ner. Men dessa ljus har jag aldrig tänt på för jag vill inte att dom ska brinna upp. Jag har haft dom som prydnad i flera år. Kanske är det dags att låta dom brinna? Bättre att köpa doftljus istället dom både luktar gott och jag har säkert inga problem med att tända på dom. För jag vill inte ha dom som prydnad. HMMM...


En historia som jag aldrig har berättat.

Jag skriver ibland här på bloggen om när jag var liten. Här ska ni få en historia som jag inte tror jag har berättat förut.

När jag var liten köpte pappa mycket musik med Alf Robertson. Minns ni honom? Han finns inte bland oss längre. Han dog på julafton 2008. Man kan nog säga att jag växte lite upp med hans musik. Jag hade inget emot att det spelades hemma eller i bilen. Det spelades mycket. Jag gillade detta. Fina visor liksom.

En gång så var Alf Robertson på besök här i Vänersborg. Det var en bildelsfirma som låg nere på Vassbotten som hade bjudit in honom för lite sång och musik. Han var ju liksom ingen hårdrockare så något stort utrymme på scen hade han inte. Jag hade hört honom i flera år innan jag nu skulle se honom  live. Framförallt i bilen hade det spelats mycket. Nu såg jag honom live. Jag  gillade även detta.

Jag stog och tittade på honom som ett litet ljus. Jag minns inte hur gammal jag var(tror inte att jag hade börjat skolan än), men jag kände igen varenda låt för jag hade ju hört dom mycket under flera års tid. Idag kan jag faktiskt vara lite stolt över detta att jag fick se honom live en gång.  Han verkade  vara en snäll man. Detta är ett litet fint minne för mig som jag gillar
att tänka på ibland.

Måste bara få rekommendera.

Har ni smakat denna APELSIN DRYCK? Den är riktigt god. Jag kommer lätt att köpa mer av denna dryck. Den var värd varenda krona.


Fick med mig några kakor.

Hemma igen. Blev lite allmänt babbel mad far denna kväll. Lugnt och avspänt. Jag fick med mig lite kakor hem som syrran hade bakat. Får ta och smaka när man tar en fika någon dag.


Ska nog "tagga" bort till far.

Det är lördag kväll och jag konstaterar att det har ännu en gång varit en lugn ledig dag. Jag har nu den senast timmen tagit hand om min sambo. Hon heter Mimmi och hon tycker om mig för den jag är och jag kan säga vad jag vill utan att hon blir arg. Det är underbart att ha en sådan sambo.
Ikväll  har jag tänkt att jag skulle åka hem till far. Han har inte kommit hem än så jag får vänta lite. Han är ute någonstans och kollar på bandy. Han sa när jag pratade med honom tidigare att han nog är hemma om en halvtimme.
Ha en trevlig kväll !
Gilla Vänersborg !Melodifestival ikväll igen !


Ikväll är det melodifestivalen igen. Jag kollar lite gamla klipp.
Denna veckan har det ju också varit Alla Hjärtans Dag.
Vi kör väl lite Jill Johnson då. 2003 var detta. Det passar väl ganska bra?


2012 02 18

Tjena !
Hoppas allt är bra med er. Själv sänger jag som alltid att det är skönt att vara ledig och kan inte denna vinter bara försvinna bort. Grått, kallt och rått är  det ute. Jag kommer verkligen aldrig att gilla vintern. Hur mycket jag än försöker. Det går bara att gilla den om det inte är så att man har någon resa på gång till ett varmare land där man aldrig ser snön falla. Då kan man ju gilla detta för man slipper  det här med att känna kylan och se snö.


Min "resa" med dagböcker och bloggar.

När jag var ganska liten (fast tillräckligt stor för att kunna läsa och skriva) så funderat jag ibland på att skriva dagbok.  Jag provade väl några dagar. jag hade ett block med A4 papper. Jag minns inte vad jag skrev, men jag minns att det var för tråkigt så jag bara sluta. Jag tog upp det där igen. Jag var ändå fascinerad av grejen med att skriva dabok. Fundera tillbaka på vad som har hänt och skriva ner det. Sortera livet lite liksom. Jag tog fram de där blocket några gånger till. En gång såg jag en film på tv. Ganska dålig egentligen, men tjejen som hade huvudrollen skrev mycket. Typ dagbok på en skrivmaskin i den filmen. Hon satt upp flera timmar om natten och skrev. Jag blev inspirerad och blocket med A4 papper åkte fram igen. Tyvärr var det för tråkigt även denna gången så efter några dagar slutade jag igen. Detta hände en gång till som jag minns. Jag såg en interljuv med Per Gessle. Han berättade att han hade minsann skrivit dagbok i över 10 år. Varje dag dessutom. Jag har mitt liv väl sorterat sa han. Jag blev såklart inspirerad ännu en gång av någon annan och jag tog fram blocket igen.
 
Inget förändrades. Det var bara tråkigt så jag slutade igen. När jag spelade pingis så kom en tränare i klubben på att vi alla skulle börja skriva träningsdagbok. Jag var positiv till en början. Min tränare sa att vi fick skriva precis vad vi vill för det var bara vi själva och han som skulle läsa det. Det kunde tex va om det var någon i gruppen vi inte gillade att träna med för att ... Eller så kunde det vara om vi tyckte något inte var bra, eller va bra  under träningen, typ så..  Jag började med de där, men man spelade ganska mycket pingis flera gånger i veckan och lägg därtill tävlingar nästan varje helg. Pingis var livet, nästan allt som gav mitt liv en mening.  Det blev såklart för tråkigt att sitta hemma på kvällarna och skriva i den där boken. Jag slutade med att skriva de nästan omgående och jag tror många andra av mina klubb kamarater gjorde det också. Jag hörde aldrig något från min dåvarande tränare  om denna bok. Det glömdes liksom bort och ingen brydde sig väl egentligen om det.

Blogga? Nu är vi på detta med blogg. En slags dagbok även detta. Block och penna var aldrig något som var roligt. Jag bara tröttnade med en gång ju. Skulle det vara annorlunda att blogga? Jag startade en blogg för några årsen. 2006 tror jag jag skrev mina första inlägg på en blogg. precis som förut så tröttnade jag på att skriva och slutade. Jag provade igen, men slutade.. Det gick en tid och så tänkte jag att nu ska jag blogga länge. Även om det känns tråkigt så ska jag hålla på ett tag. Ge det en chans nu liksom. Jag bloggade nog i typ 8 månader. Sen var vi där igen. Jag såg liksom ingen mening med de. Det var bara tråkigt. Jag mådde inte så bra under några perioder. Blogga om de gjorde jag och det kändes bara tråkigt att skriva om hur dåligt man mår. Jag slutade och tänkte jag ska inte börja igen.

Det gick en tid och jag kände ändå att jag vill blogga. Jag startade då denna bloggen. Jag raderade ut min gamla blogg och körde på denna istället.  Nu tycker jag att detta är roligt. Men jag skulle först sluta med några dagböcker och bloggar innan detta blev roligt.  Såhär såg mitt första inlägg ut på denna Danneblogg som än idag lever vidare:
Decenber 2008
Det fanns så mycket på min förra blogg som jag bara vill glömma. 
Gamla minnen och skit, så jag börjar om på nytt !
Välkommen till min nya blogg !


Katrin Zytomierska !!

Bloggläsaren Thomas har en åsikt om Katrin Zytomierska . Detta är hans ord och inte mina:

För övrigt är Katrin Zytomierska helt dum i huvudet och inget annat än en drama qeen. Att hon bara på att vara drama qeen gör henne bara till en effektiv bloggerska, inget annat. Det hon säger är ofta helt intelligensbefriat och fritt från fakta och sunt förnuft.
Jag tror att Katrin Zytomierska är en sån person  som man antingen avskyr eller gillar. Jag bara älskar Katrin Zytomierska ! Hon är vass, har en käft och är enormt rolig ! Jag blir alltid på gott humör när jag läser hennes blogg, hör henne på radio, ser henne på tv eller ser henne i ett videoklipp. Jag hörde Katrin på radion för typ 5 årsen. Det var på ett program på P3. Jag var ute på en promenad och det var första gången jag hörde talas om henne. Jag gillade henne direkt. Vilken underbar människa tänkte jag som bara babblar på och är så rolig ! När jag kom hem gick jag in på hennes blogg, läste från första inlägget till sista och sen den dagen har jag liksom älskat denna människa. Hon ger mig mycket energi och glädje! Det känns fantastiskt när man själv ibland har en vardag som kanske kan kännas lite trist och grå, i alla fall när man är i perioder där man kämpar på. Jag tycker det är coolt med en person som har gjort karriär på att bara vara den hon är. Cool, rolig och helt underbar!!! Det är häftigt !Nu är det helg !

Denna veckan har varit ganska kämpig. Jag vet inte varför, men det är väl bara så att ibland känns det lite tuffare att jobba på helt enkelt. Har i alla fall inte haft några problem med sömn eller gå upp tidigt. Bra de. Nu ska det ändå bli skönt få sova lite längre på morgonen och gå upp när man vaknar. Dessutom är jag ju nu ledig denna helgen. Idag är det fredag och det är skönt att man redan nu tar helg när klckan bara är 14:07!


Smart instruktionsbok !

Smart tänkt eller hur.? Lätt att förstå liksom.
Inte så mycket  text som kan vara svår att fatta.


 Det gäller väl att gömma boken ?

Läste i dagens Metro att det har skrivits en bok om hur man ska sköta sin otrohet snyggt. Allstå, hur man håller det hemligt för sin partner! Jag kan ju köpa denna boken utan att behöva fundera så mycket kring detta. Jag är ju singel. Men om du som är i ett förhållande köper denna boken då måste väl ett bra tips vara att gömma denna bok för sin partner? För hur förklara du varför du just läser denna bok som verkar handla om hur man bäst döljer att man är otrogen? Fast det är klart, gömmer man boken och sen råkar det att din partner hitta den på något mysko ställe. Hur förklarar man det då???


Veckan har känts ...

I morgon är det fredag ! Det betyder en dag kvar av arbete. Jag har sovit bra hela veckan. Känns underbart att man somnar direkt, sover tungt, vaknar bara en gång och då är det dags att kliva upp ur sängen. Men veckan såhär långt har också känts ganska lång. Dagarna kan vara ganska lugna, men det flyter liksom inte på. Det gör det bara får båten som gick under bron idag. Nu är det skönt att det bara är en dag kvar i alla fall. Hoppas på en lugn dag i morgon och att det känns bättre hela nästa vecka när man är igång med arbeta igen.


Lite råd från en läsare - Videoblogg

Andreas:

Jag tror Anna är inne på rätt spår, skulle det gå på 80.000 kr är det fortfarande ganska ok pris, jag personligen hade lånat resterande summa som krävs, utöka ditt nuvarande bostadslån med några kronor om du har ett sådant. När du väl fått ordning på köket, kan du fokusera på vardagsrummet, som är en mindre kostsam renovering. Tapetsera måla tak, kanske slipa parketten. Sedan har du en helt annan bostad.
Observera att detta bara är tankar och idéer från min sida, det viktigaste är att du är vid gott mod! Din blogg liksom du är mycket omtyckt, därför ser jag hellre en bekymmerslös Danne, än en som vrider och vänder på allting in i absurdum.Jag börjar med 50 000.

Anna:

Hej Danne! I All välmening, du kanske måste ha det där med lån någonstans i bakhuvudet ändå. 50 000 låter väldigt lite för en köksrenovering som inte skall utföras av dig själv. Även med Ikea-kök, de billigaste vitvarorna och rotavdrag. Du behöver olika hantverkare (snickare, vvs-installatör och elektriker) såvida du inte hittar en firma som tillhandahåller en kökskoordinator som planerar ihop tågordningen åt dig - men då kostar det ju därefter.


Nu när du har de 50 i sikte kan Ikea hjälpa dig att rita upp hur köket skall se ut och därefter kan du börja begära in offerter från renoveringsfirmor. Skulle det då visa sig att du behöver en 30-50 000 till, är det väl inte det hela världen om du belånar din bostad på denna summa. Den räntekostnad du då får betala är nog försumbar när du höjer värdet på lägenheten genom köksrenoveringen. Och jag vill inte heller att du ska må dåligt på kuppen. Renovera skall vara lustfyllt!

Ser fram emot kategorin "Danne renoverar" på bloggen, kanske till senvåren eller hösten.

Danne:

Det är kul att många hänger på och diskuterar lite om detta med mina renoveringsplaner.

Jag har gissat på att detta kommer att kosta 50 000 kronor.  Jag kan ha fel såklart. Minst 10 personer har sagt att det kommer att kosta mer. Men säkert 10 andra personer har också sagt att det nog kommer att kosta ca 50 000 kronor eller till och med mindre. Vad som är rätt det får jag se, Jag är långt ifrån säker.  Men jag spara 50 000 kronor först sen går jag vidare. Om det visar sig att det kostar mer så ska jag fundera på hur jag ska göra då. Dom 50 000 kronorna ska jag på något sätt i alla fall använda till lägenheten. Det kan bli till något helt annat än köket, men vi får se? Det kan ju också bli så att jag väljer att fortsätta spara mer om det behövs. Men jag börjar med 50 000 kronor så får vi se. Låna vill jag och jag är stenhård mot mig själv närdet gäller det. De är likosm inget alternativ. Möjligen en nödlösning. Värdet höjs efter en renovering, men jag har inga planer på att flytta fast det vet man ju aldrig:)
2012 02 16

Dags att tagga till jobbet igen. Ut och titta om det står något folk vid alla dessa hållplatser som jag stannar vid varje dag.
Ha en bra dag ! Hoppas på att solen tittar fram även idag.


Denna dagen !

Upp och skutta klockan 03:30 på morgonen. Kände mig ganska pigg fast den tidiga timmen. Men jag sover gott om natten.
Resecentrum Trollhättan och här sitter jag och väntar med en massa andra. Jag väntar på att Oslo tåget ska komma in.
Jobbar hårt ! Ute i solen lite grann...
Efter arbete får man mat. Fläskkarrê idag.
Höll ju på att glömma ! Jag hade tvättsugan ikväll. Kom på de i alla fall och jag fick tvättat allt.
Jag testade denna Risfrutti. Har aldrig smakat den förut, men den var riktigt god.
Lite avkoppling i massagestolen är ett bra avslut på dagen.


LCHF?

Det har varit mycket prat om batningsmetoden LCHF. Cicci Wallin lades in på sjukus och läkarna vad jag förstår trodde att det kunde bero på just att Ciccihåller på med LCHF, men man visste inte. Katrin Zytomierska var med i debatt på tv4 och väckte starka känslor när det gäller detta med LCHF. Debatten har ju fortsatt kan man lugnt säga efter detta.
Jag gillar Katrin! Det vet ni sen tidigare. Hon har en "käft" och hon är "vass". Jag är helt övertygad om att mycket av det hon säger och gör beror på att hon vill liksom marknadsföra sig själv. Det är hon bra på och det vet hon själv om. Vad det gäller LCHF tycker jag det verkar svårt att veta om detta kan vara farligt eller inte? Jag tror att detta är väldigt individuellt från person till person. Vi människor är inte stöpta i samma form. En klyscha, men så är det väl?Min uppfattning är att det finns säkert personer som detta kan vara farligt för, men det finns säkert personer där detta med att köra LCHF kost funkar skitbra. Vi är alla olika och kroppen reagerar olika. Vad jag har fattat när det gäller LCHF kost så verkar det ju vara bra råvaror och mår ju säkert inte kroppen dåligt av. Men det finns säkert människor som måste få i sig mer än bara de som LCHF metoden står för. Detta är min högst personliga uppfattning. Vi är olika och vi reagerar olika på de. Precis som med mycket annat. Vad Katrin tycker det råder det ju ingen tvekan om.
http://www.finest.se/Katrin


Ganska lugnt problem ju.
Låna vill jag inte !

Andreas:

Tycker du borde ta ett lån på de resterande kronorna för köket. Du skulle betala igen det fort, och du skulle slippa gå runt med mental ohälsa. Du är inte dumdristig och behöver inte vara rädd för att inte kunna betala tillbak.


Ha de fint!

Danne:

Jag har funderat på det där med lån, Men jag vill inte de. Kanske till framtida projekt? Det är ju så att jag kan spara ihop 50 000 kronor på ca 6 månader om jag håller mig till den budget jag har gjort. Det är ganska snabbt och det känns som det rätta för mig. Jag behöver naturligtvis inte vara rädd för att jag inte ska kunna betala tillbaka ett ev lån på köket . Men jag vill kunna leva gott efter jag är klar med sparandet av pengar till detta. Lånar jag pengar så får jag "ligga" och betala på detta och det kommer att ta lång tid innan jag kan spara ihop till allt annat som jag vill fixa. Dessutom kostar det ju  mer att låna pengar och sen betala tillbaka än vad det kostar att spara pengar och sen betala det man vill ha med en gång. Man betalar ju ränta på ett lån det gör man ju inte på pengar man sparar ihop.  Men visst kan jag tänka mig att låna i en framtid, Men inte till detta just nu.
Det är ju köket jag bara vill fixa liksom.

Rbecca:

Tjena Danne,

Hur skulle det vara om du börjar renovera det rum du spenderar mest tid i? Exempelvis så kan ju göra stora förändringar i form av mindre kostsamma projekt.

Man måste lära sig krypa innan man springer jättefort som det heter.

Om du målar om väggar, lägger nytt golv och köper lite ny frän konst så blir det ju ett helt nytt rum. Kanske kan du ha målarfest hemma, då du bjuder på öl och pizza medan första lagret färg torkar. Nya möbler måste ju inte kosta skjortan heller, men är kanske på sin plats. Sen kanske du kan be din mamma sy lite nya gardiner. Det gjorde jag och det blev jättesnyggt.

Att renovera ett kök är ju ett stort projekt som jag inte tror slutar på exakt 50000kr. Vad händer den dagen då du har 50000kr och får reda på att det kostar 83073kr att få köket exakt så som du vill ha det?

Att börja småskaligt är inget fel. Jag tycker inte att du ska "kämpa" med nåt som i slutänden kanske inte betalar för sig rent känslomässigt. Det handlar om att leva i nuet, precis som du ofta skriver om.

Kram Kram

Danne:Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort och jag är glad att  jag gör de. Det kan väl vara allt grubblande hela dagarna som gör att man blir extra trött.  Jag ska i alla fall ta mig iväg och jobba snart. Skönt att man gör de så man har lite tid att grubbla över något annat än hur jobbigt detta renoverings projekt är. Måste väl försöka släppa det lite, fast det är svårt. Rebecca tycker att jag kanske skulle börja med ett rum istället för att ta tag i köket. Kanske bättre att börja med något mindre kostsamt än köket? Klart att jag skulle kunna göra det, men mitt stora bekymmer är ju att jag inte kan se köket som det ser ut idag. Om jag renoverar ett rum först så står ju köket där och ser ut som det gör och jag grubblar över det igen sen bara. Sålänge jag kämpar på med detta så står mitt kök där och ser hemskt ut. Om jag skulle ge upp? Då står ju mitt kök där..... Förstår ni? Jag måste bara fixa detta så fort som möjligt. Visst kan det vara så att det kommer att kosta mer än 50 000 kronor, men jag är ganska säker på att man kan fixa köket för dom pengarna. Är det så att jag får ett pris som överstiger just 50 000 kronor så får jag ju grubbla ett varv till på hur jag ska göra. Kanske börjar jag med något annat? Men jag hoppas jag fixar köket. Det är ju de som jag har svårt att se just nu.


Stäng inte av tv:n

Stänga av tv:n kan vara som att leka med döden. I alla fall när det är superbowl.


Det är lite jobbigt?

Hej !
Tar det ganska lugnt liksom hela tiden oavsett om jag jobbar eller har fritid. Men det är något med mig som jag själv inte gillar. Jag går runt och kämpar på och det är väl på ett sätt bra, men egentligen vill jag inte detta. Fast det vill jag ju visst ! Kämpar jag inte så kommer jag ju inte att fixa det jag drömmer om. Det där vill och egentligen inte vilja det "trasslar" jag in mig i. Jag vill ju renovera köket av en massa anledningar. Mest beror det ju på att jag har en dröm om att en dag ha förändrat hela lägenheten så den ser helt annorlunda ut överallt om man jämför med hur det ser ut idag. Jag vill ju liksom börja någon gång med att jobba med detta och nu har jag gjort de. Men det är ju jobbigt. Jag tror fortfarande på mig själv. Jag fixar detta. Jag gör vad som krävs och jag vet att jag kan för förra året gick superbra när det gällde att dra in mycket cash snabbt!

Men det går inte lika lätt nu och jag har långt kvar innan jag är framme vid målet. Dessutom tar kämpandet på mina krafter, jag ångrar mig lite, men jag vill ju fixa detta samtidigt. Kan liksom inte bli jobbigare rent psykologiskt. Men jag vill ju leva ett liv där jag mest glider runt och inte sparar pengar. Jag har inte kommit på hur jag ska gör de utan att jobba så det får jag ju göra och man får ju vara glad att jag trivs med de jag jobbar med. Men jag skulle kunna leka mer på min fritid, men nu vill jag renovera och det kostar för mycket för att man ska kunna glida, leka och bara strunta i att spara.  Det blir till att kämpa. Jag vill ge upp, men jag vet hur det kommer att kännas efteråt. Jag kommer att ångra mig som fan, därför blir det kämpa, mot min vilja, men jag vill fixa köket. Jag har inget val liksom. Det känns som att de mesta är psykist. Det känns tufft att kämpa med detta för jag grubblar så mycket på hur fint det kommer att bli med ett nytt kök. Jag kommer att ångra mig om jag ger upp och börjar glida runt på massa cash som jag skiter i att spara. Jag kommer att ångra att jag inte gör det jag vill nu. Glida runt kommer jag ju säkert att kunna göra sen. Fast jag kommer alltid på något nytt att kämpa med. Så inget känns lätt just nu. Det är bara jobbigt och jag vet ärligt talat inte hur jag ska komma loss från de jag har trasslat in mig i. Men tror att jag kommer att kämpa på. Det är väl det bästa man kan göra ??? 


Arbete i bilder♥.♥Alla hjärtans dag!

Egentligen så är det väl denna dagen varje dag. Men det finns en dag till detta så då blir det lite extra hjärtan. Fast extra mycket kärlek kan man ge vilken dag som helst.  Hur firar ni er ♥-dag? Själv är jag ju singel så jag får väl äta min choklad själv:)

Hoppas ni alla får en underbar Alla Hjärtans Dag!
Lite sent för ett inlägg egentligen.Så kan man göra med en grävskopa.3 små bilder av jobb.

Trött och seg är man. Lite sliten också. Inte bra att känna så redan första dagen på denna veckan.  Kan bli en tuff vecka att ta sig igenom om jag redan känner mig såhär utarbetad liksom. Men jag kämpar ju med det mesta. Jobb, träning, sparande av pengar, bloggen och säkert med mig själv också i alla mina tankar. Inte undra på att man kanske känner sig lite sliten ibland. Får se denna dagen fortsätter? Jag hoppas det kan bli lite träniing, men jag vet inte? Det känns som att bara slappa resten kan bli det som gäller.


Några blåa bilder.

Jag gillar att ta bilder på allt och ingenting. Det kan vara kul att experimentera med dom lite sen också. Här är tre bilder där den mest synliga färgen är blå.


2012 02 13

Ny dag, nya tag i en helt ny vecka. Upp tidigt och är det som gäller hela veckan fram till helgen. Men jag är ledig nästa helg också och jag slutar för 14:00 varje dag. Så ser jag detta på ett positivt sätt så är jag ju ledig ganska mycket. En sådan här vecka som jag nu har brukar dessutom  bära med sig ganska lugna arbetspass.

Är det inte också  denna veckan som det kommer en dag (imorgon) där man ska tänka lite mer på "love" ?
Dags att kliva upp nu och ta sig iväg till bussen. Den jag själv ska köra är ju väldigt dumt om jag missar för då är det ju många andra som också gör det.


Ha en trevlig dag !


Bloggade senast igår kväll.
Kvällens bilder i duschen.

Camilla:

Jag vill se mer bilder på Danne i duschen:)
Känns lite tufft helt plötsligt !

Har käkat lite gott, suttit i massagestolen och kollat lite melodifestival. Allt känns ganska lugnt. Jag är lite trött och seg. Lite tom sådär. Det finns mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Om jag kämpar på fortfarnde så är det med att hålla min linje om man säger så. Jag vet nästan inte längre om jag kämpar med min målsättning eller inte.  Jag måste hålla fokus på att dra in dom 50 000 kronor som jag vill dra in. Ibland vet jag inte om jag kämpar med detta eller inte? Det är lätt att fundera på mycket annat som jag vill göra. Dom pengarna jag redan har kan jag ju göra så mycket annat för och tyvärr så känns det lite tråkigt att jag inte kan göra det (när jag nu vill något annat). Det känns när man kämpar på, men man får ju inget direkt om man inte anstränger sig. Det är bara att kämpa på. Men när jag tidigre skrev att jag nog måste jobba slita och kämpa i nästan ett halvår till så blev detta väldigt tungt helt plötsligt. Men jag tror fortfarande att jag fixar de. Skulle kännas som ett ordentligt misslyckande om jag ger upp nu liksom.


Kändes lite öde.

Gymmet kändes lite tomt och öde denna februari kväll. Det var inte speciellt många där. Jag kunde typ ha hela över våningen för mig själv.
Jag är nöjd med passet och nu får det bli massagestolen och tv.


Melodifestival ikväll !

Ikväll är det dags igen. Melodifestivalen på tv igen. Jag sitter varje vecka nu och frossar i lite gamla låtar från denna tävling. Man blir lätt sittande ett tag. Det finns ju så mycket låtar och massor av dom har man ju glömt för länge sen. Fast denna kommer jag ihåg faktiskt. Just like me med Anders Borgius. Jag minns att jag gillade den då när jag hörde den. Men jag tror inte den kom någonstans och jag hörde den i princip bara i melodifestivalen då den gången det begav sig.


Lite trött denna lördag.

Slappar väldigt mycket. Känner mig ganska trött och seg. Glad att jag är ledig idag. Känns annars som jag jobbar väldigt mycket. Det är mycket jobba, slita och kämpa nu. Jag har insett att det kommer att vara de fram till sommaren. Sen blir det faktiskt mindre av jobb. Denna sommar har jag ju en semester som alla andra. Efter de så ska jag nog försöka ta ledigt lite här och där. Ta ut komp och semsterdagar i samband med dom ordinarie lediga dagarna. Då kan det ju bli 4-5 dagar på raken ibland. Just nu tillåter jag mig inte själv att avbryta mitt kämpande och slitande. Jag vill spara ihop 50 000 kronor innan sommaren. Jag kan inte se att jag klarar det på något annat sätt än att kämpa på nu under vintern och våren. Men sen hoppas jag att jag slipper de. Det känns ganska bra de tänket liksom. Jag vet ju också att kämpar jag bara på och håller mig till min sparplan så är ju detta inga problem. Jag försöker se det häftiga med detta: Det är ju coolt att man kan se att man klara att spara ihop av egen kraft över 50 000 kronor på ett halvår. I framtiden kan man kanske vända på de där. Kan jag spara  nu så kan man ju alltid bränna så mycket också vid ett senare tillfälle, men det får bli en annan gång.

Hoppas ni har haft en bra lördag. Jag ska sätta lite fart på den nu och "tagga" bort till gymmet. Det känns inte roligt nu, för jag är ganska trött. Men med lite träning så får man upp farten igen.Han tycker att jag ska variera mer.


Thomas:

Återigen, anledningen till att folk frågar om andra saker än vad du bloggar om är för att just nu finns det bara tre sorters inlägg som kommer om och om och om och om igen.

"Danne tränar"
"Danne ältar köket och sparandet för 13523522341623412:e gången"
"Danne ska till jobbet eller har jobbat"

Sen kommer det något random bildinlägg eller de extremt sällsynta inläggen då du öppnar upp liiiiite om vad det annars är som försiggår i ditt liv.

Variation, Danne! Det blir mer intressant för läsarna och det får dig att utvecklas, eftersom du kommer att tänka i lite annorlunda kreativa banor. Kom igen nu :)


Ganska lugnt igår.

Hade en ganska lugn arbetsdag igår fast jag var helt slut när jag kom hem. Man slappnar väl av fullständigt och då känns det att man har gått igenom en arbetsvecka till.

Det som var lite roligt igår var att det kom fram två killar och bara sa att dom följer min blogg och sen frågade dom om det gick bra att ta en bild. Sånt är jätte roligt !


Jag funderar kring alla förslag jag får.

Rebecca:

Tjena Danne,


Hoppas du har det bra Danne!

Jag förstår att det är svårt för dig att svara på alla frågor du får kring bloggen.

Kommer du ihåg att jag skrev till dig för ett par dagar sedan med ett par tips för att öka intresset för din blogg?Det kanske känns det som att folk vill förändra dig? Det var inte min ambition. Men jag vill ju veta vad du gör förutom träning, jobb och tankar. Om du skulle visa en annan del av ditt liv hade det varit super kul om och höra vad du tyckte om att använda förslagen på längre sikt? Du svarade så kort på frågorna. Vem är Danne? Jag börjar undra om det är någon idé att skicka förslag eller rinner det bara av dig?

Ha det bäst Danne

Hälsningar
En bekymrad RebeccaHej !

Vem som helst får naturligtvis komma med förslag på vad man tycker att jag ska blogga om och jag läser allt och funderar såklart på hur jag ska blogga. Men jag jobbar och jag tränar ganska mycket så det blir mycket sånt, men jag ska givetsvis försöka skriva mer om annat också. Kommer bloggläsare med förslag så blir det naturligvis lättare att komma på andra saker att skriva om. Sen kan jag väl tycka att är man väldigt nyfiken på vad jag gör och vem Danne är så kan man ju alltid gå tillbaka gamla inlägg. Jag började blogga i December 2008 och har hållit på fram till nu och jag lär väl fortsätta ett bra tag till. Kollar man igenom min blogg lite så får man nog en ganska bra bild på vem jag är och hur jag tänker.
2012 02 10

Hade ett bekymmer när jag var inne på systemet förut. När jag var i Stockholm senast. Så fick drack jag en riktigt god "skumpa". Tänkte nu att jag skulle se om jag hittar den här på systemet i Vänersborg. Jag kommer inte ihåg vad den heter, men jag trodde jag skulle känna igen flaskan när jag fick se den. Jag såg några flaskor där inne som liknade desamma som jag hade fått i Stockholm, men jag var inte säker om det var rätt liksom.  Det blev att jag inte köpte något. Jag får väl "tagga" till Stockholm någon mer gång och verkligen ta reda på vad det var sort eller så chansar jag nästa gång och köper på mig några flaskor av de jag tror det är. Smakar det inte gott kan man ju alltid spruta skumpan. Fast finns det skumpa som inte smakar bra? Jo det gör de. Men man får väl prova sig fram så ska jag väl hitta den där sorten någon dag.
Idag köpte jag inte skumpa. Det blev några öl istället. Det får duga.


Vi tar det en gång till då.


En bloggläsare:
Danne Danne, frågorna jag ställt har inte varit privata eller något, utan jag har t.ex frågat vart du gjort dina tatueringar,hur mycket du tar i bänkpress osv osv. Sen behöver du inte ha sådan taskig attityd, du borde jobba på den lite, utan läsare vore din blogg ingenting.

Ps. Kolla in min blogg också. Jag har positiv attityd gentemot mina läsare, vilket dom uppskattar.

Mvh


En annan bloggläsare:
Det handlar ju inte om att svara på precis ALLT. Det är bara tråkigt att ens bry sig om att lämna kommentarer om du struntar i det. Varför ska man anstränga sig då?
Nu är det bara en dag kvar.

Hemma igen och nu är det bara en dag av arbete kvar och sen är jag ledig igen. Hur mycket bloggläsare som helst har åkt med mig idag. Det är i alla fall många som har snackat blogg med mig  och sen känner jag ju igen en hel del av dom som jag vet är inne och läser min blogg mycket fast dom kanske inte säger de. Lite häftigt känns det, men jag är ganska förvånad över att det finns så många människor som vill veta hur jag har det i mitt liv. Jag är ju bara en vanlig kille som kämpar på som bussförare och min med min träning. Dessutom vill jag fixa ett nytt kök..
Lite bilder från denna dagens arbete...Det är fin med fullmåne ! Fast det blev inte en så bra bild på de. Men ni ser en liten vit prick där uppe i den svarta himlen.Då var de dags att jobba.

Har fått mycket gjort idag och det är alltid bra. Tränat och ätit gott har jag också gjort. Nu är det bara arbete med den blå bussen också.
Ha en bra dag  !


Detta kan vi ju ta om och om igen

Jenny P:


Men folk tröttnar på att läsa om de inte får svar på sina funderingar. Saken blir ju inte bättre av att du beter dig arrogant heller. Bloggen blir dynamisk och levande genom kommentarerna. Om du bara ignorerar dem försvinner en stor del av nöjet med att läsa. Glöm inte att bloggen inte är värd mycket alls utan läsare, så du borde ta till vara på de du har!


Mvh

Jenny P
Svar om varför jag inte svarar?

Glennart:

Danne,Danne, Jag och bekanta har kommenterat din blogg åtskilliga gånger och ställt frågor, men aldrig har vi fått något svar, vi tycker detta är fruktansvärt ignorant och drygt gjort av dig. Hur svårt är det att svara på några frågor man ställer? Trodde du brydde dig om dina läsare :'(2011 02 09

Har varit och tränat nu på morgonen. Skönt att svettas lite direkt. Jag var uppe ganska tidigt.
Jag får så mycket mer gjort då och jag behöver inte stressa ju.
Håller samtidigt på nere i tvättstugan. Jag ska såklart hämta min lunch lite senare och i eftermiddag är det dags att jobba igen. Skön morgon har det i alla fall varit och livet är bara underbart att leva idag också.


Det finns så mycket man vill göra.

Idag när jag gick tillbaka till jobbet kändes det nästan som det var längesen som jag var där senast. Trots att det bara handlar om att jag har varit ledig en dag och en förmiddag  kan man säga. Men jag  jobbade mycket förra veckan och jag var även igång måndag denna veckan innan jag äntligen blev ledig. Jag hade några riktigt långa pass och lördag var ju helt sjukt lång med över 11 timmar av arbete. Efter det, jobba 2 dagar till. Tufft har det känts så ledigheten har varit rena semestern när den väl kom. Trots att det egentligen bara handlar om en dag.

Allt funkar bra med jobbet i alla fall. Jag trivs bra och jag har många snälla goa arbetskamrater.  Företaget jag kör för har precis i dagarna vunnit ett anbud på den trafiken vi redan kör idag. Det innbär väl att vi ska köra detta i minst 10 år till? Får se om vi vinner fler anbud i framtiden ? Av mina arbetskamrater får jag mycket frågor om mitt kök. Jag säger som det är till alla att jag sparar pengar och har inte fått ihop dom pengarna än. Kämpar ju med detta liksom. Kan inte göra mycket annat, men jag funderar lite på vad jag har dragit igång. Jag har en hel del kvar att göra innan jag har ett nytt kök. Den saken är klar. Det känns lite tufft även om det går ganska bra ändå. Jag tänker på en del annat som jag vill göra. Det finns många resmål som jag vill se och uppleva . Men köksplanerna sätter stopp för det just nu i alla fall. Jag hoppas på en resa i år ändå. Får se vad det blir då.? Jag vill gärna åka till Bryssel så det kan vara något kanske att försöka fixa. Men jag vet inte? Det finns så mycket jag vill, men allt känns så långt borta just nu. Det blir till att jobba på och drömma vidare. Jag hoppas ändå att jag snart får lön för mödan. Vore tråkigt annars.
.

2011 02 08

Nu sitter jag här och känner mig lite rastlös. Det blir alltid så när jag sover ganska länge och inte går upp typ för klockan 08:30. Går jag upp tidigt så har jag bara behagligt lugn i kroppen, men en "sen" uppgång då blir jag lätt lite stressad för det finns ju alltid något man kan göra, men jag hinner inte för jag har gått upp lite för sent och jag har desssutom jobb snart. Mitt lilla
I-LANDSPROBLEM.
Egentligen är det väl bra att man ibland inte gör någonting utan bara kopplar av. Det är bara de att det känns så onaturligt för mig att inte göra just någonting.
Ha en bra dag !Lite "kanske" pixxxxxxxxxz...

Tar mycket bilder med min kamera. Jag är ju bloggare. Ibland lägger jag upp dom på bloggen ibland inte.
Detta var 2 sådana "kanske bilder som jag tog idag, men egentligen hade jag inget syfte med dom alls.


Några önskemål.


Rebecca:

Tjena Danne!


Har ju som sagt läst din blogg ett tag och jag ser fram emot nya inlägg varje dag. Dock så undrar jag hur du kryddar din vardag? Jag läser mest om hur du kämpar med träning, tankar och jobb. Jag tror att du skulle utveckla dig själv, mig och alla andra som läser din blogg, om du kanske utökar din blogg med lite tips!

Läser du böcker? Skriv en recension om boken när du läst ut den. Det skulle jag tycka vara superkul! Själv läser jag exempelvis mycket om drömtydning!

Ser du filmer? Jag vill läsa dina tips om bra filmer! Kanske en recension! Själv älskar jag Beck!

Letar du recept och gör mat? Det hade ju varit ett superavsnitt i din blogg när vi läsare kan skicka in recept till dig och du väljer ut det godaste och lagar maten och sen recenserar receptet! Då skulle du få smaka av min supergoda pasta!

Har du kanske kollat hur du vill ha ditt kök? Jag skulle gärna se bilder på ditt drömkök i form av bilder. Det skulle vara jättekul att följa renoveringen och utvecklingen!

Själv tränar jag inte, men säkert gör många av dina läsare det! Följer du nåt program? Hade säkert varit upplyftande och engagerande för många!

Jag ska ta tag och starta med mitt eget bloggande nu, jag har varit lite feg men känner att jag skulle kunna göra en blogg som liknar din, men vet inte om jag vågar vara så ärlig som du är, men samtidigt vara underhållande!

Kram Kram!


Danne:

Tack för alla tips. Kul med någon som kommer med massor av förslag på vad jag kan göra för att utveckla min blogg !

Jag läser  böcker, men när jag väl börjar läsa en så tar det ganska lång tid innan jag har läst ut den. Dessutom är de verkligen inte alltid så att jag läser ut en bok. Är den för dålig så avbryter jag. Men jag kanske kan börja läsa eller varför inte lyssna på fler böcker som jag sen skriver om ?

Filmer tittar jag på en del. Har väl någon gång skrivit någonting om en film. Men jag skulle vilja kunna göra lite roligare recensioner av filmer. Inte så seriösa liksom. Dom flesta filmer är ju ihop fantiserade historier typ.. Det kan vara nära verkligheten, men allt som händer på film händer liksom inte på samma sätt i verkligheten. Därför skulle jag vilja kunna skämta mer om filmer efter att jag har sett dom, Tex ii en videoblogg.  Men jag är inte bra på de där.

Lagar mat gör jag inte så recept letar jag inte. Kanske kommer jag att laga mer mat om jag får renoverat köket? Fast jag tror inte jag kommer att göra de då heller ? Jag har kikat lite på hur jag vill ha mitt kök. När jag har fått ihop pengarna ( har dom om några månder) då blir det nog bilder på kök och pågående renovering. Men just nu är jag liksom inte där. Måste fixa mycket innan om man säger så.

Träningen? Jag följer inget program. jag bara KÖR liksom...

Frikadeller med ris !Skönt att man mår bra.

Känns att man mår bra. Jag känner mig väldigt lugn och jag oroar mig inte för framtiden. Man går liksom bara runt och myser. Känns helt fantastskt !!!

Jag har gjort lite ärenden i Trollhättan. Köpte bla lite fågelmat och färska pinnar till mitt lilla djur. Sen har jag såklart fått i mig lite mat. Jag har tänkt att jag ska träna lite i efermiddag och jag måste även handla hem lite mat. En vanlig dag är det och allt känns toppen.

Bilder från förmiddagen


2012 02 07

Då var man uppe igen. Jag ser röran i mitt hem när jag vaknar. Jag kan fixa det på 20 minuter, men det tar emot ändå. Fast jag vill ju ha ordning och reda så jag gör det väl i alla fall.
Jag har några ärenden i Trollhätan som jag tänker få gjot idag så jag ska snart ta mig iväg dit.
HOPPAS NI FÅR EN BRA DAG!Det mesta känns bra !Äntligen !

Hemma nu och ledig i morgon. Nu vänder det. Jag har haft mycket jobb ett tag skönt att få en ledig dag och sen några dagar av jobb och en ledig helg. Äntligen vänder de även här efter sjukt mycket arbete.Då kör vi igen.

Då var det dags att jobba igen. Det är bara att köra på.
Ha en bra dag !


Kalla vinterdagar.

Det är  kallt. Det kändes som det var lika kallt idag som i lördags när det typ var äver 20 minusgrader. Riktigt så kallt var det inte när jag var ute förut, men det kändes så i alla fall. Jag hatar vinter och kyla. Kommer aldrig att lära mig att tycka om dessa vinterdagar. Det är långt till Thailand och det känns ännu längre när det är minusgrader. BRRRRRRRR...Träning på morgonen.

Har varit och tränat lite. Det var roligt och de kändes bra! Skönt med en positiv känsla efter gymmet en tidig morgon. Det brukar ju vara skönare att köra på kvällen och morgonen känns ofta stel och kämpig. Men denna morgon kändes det riktigt bra. Det enda jobbiga var att det var så förbannat kallt att traska dit. Tack för att man gymmar inomhus...


2012 02 06

Hej !
Ny vecka har startat och jag ska börja den med att "tagga" bort till gymmet. Är just taggad för detta. Nu vecka ! Nu kör vi igen.


Vill jag detta mer?


Klockan har blivit mitt i natten. Jobb veckan är över och snart börjar en ny. Hade gärna varit ledig i morgon, men jag börjar redan då med en ny arbetsdag. Sen vänder det och jag blir lite mer ledig efter att nu ha avslutat en vecka med väldigt mycket jobb.


Sparandet och träningen går bra !

Ska snart ta mig iväg för lite arbete igen. Jag har haft en lugn dag. Jag har sovit någon timme nu mitt på dagen. Rätt skönt faktiskt. Kollar ut genom föntret och ser att det har börjat snöa igen. De positiva är ju att det inte är lika kallt som igår.

Jag mår bra och jag börjar känna att de man gör går lite lättare nu . Jag går runt i min bubbla och tänker och grubblar mycket. Men jag mår väldigt bra. Börjar liksom kunna gå runt och mysa lite igen.  Sparandet har jag fått fart på och det går bra.

Håller budget precis lika bra som förra året typ. Då vad det ju mycket med de där för att jag vile ju ut och resa. Gjorde ju det också. Dessutom är det skönt att man inte behöver kämpa så mycket med tålamodet längre. Det känns som jag kommer att klara min målsättning och jag behöver inte vända och vrida så mycket på allt (sen gör jag väl det i alla fall)

Tränat har jag inte gjort idag, men allt känns bra med de där också och jag tror det blir nya tag med detta i morgon. De är roligt och jag orkar med. Man kämpar på  och jag älskar att jag gör de liksom. Träna är liksom en del i mitt liv och nu kan jag njuta dessutom.

Får liksom ta en dag i taget.

Jag har mina drömmar, planer och målsättningar. Men det har aldrig varit så ovisst med så mycket som känns för mig just nu. Vad vill jag, hur kommer det att bli och vad kommer jag att egentligen göra ? Framtiden känns oviss och det bästa jag kan göra är att ta en dag i taget. Att planera tex på 8 månader framåt känns totalt meningslöst för jag vet inte hur allt ser ut då.
 
Jag är inne i en sån här grubblar period. I några dagar har jag tänkt mycket på en person och det gör jag väl fortfarnde och jag tror att jag kommer att grubbla och tänka mycket på henne ett tag till. Det känns liksom som har henne inom mig. Det finns plötsligt bara en annan människa i kroppen. Jag går runt och gör det jag ska göra, men tankarna är bara just på en helt annan människa. Undra hur länge jag kommer att befinna mig i den "bubblan"?

När det gäller sparandet av pengar och planer på ett nytt kök så finns det mycket som jag inte känner mig säker på. Det som känns ganska lugnt  är att jag kommer nog att fixa  dom 50 000 kronor som jag har tänkt att använda till ett nytt kök. Jag bör klara att spara ihop dom pengarna och målet är att ha dom om 4 månader. Slarvar jag inte för mycket så ska det kunna gå.

De jag ändå känner mig osäker på det är om jag verkligen ska renovera köket? Kanske går det inte att förvandla köket så som jag vill ha de? Jag har ingen erfarenhet av renovering och jag kan ingenting, men jag har mycket idêer på hur detta ska se ut när det är färdigt. Det är bara de att jag vet inte om alla mina planer   är praktiskt möjliga att genomföra. Köket är ju inte så stort och det kanske finns annat man måste ta hänsyn till som jag inte har tänkt på just nu. Det andra som jag egentligen inte vet nu det är ju att kanske är det ändå så att detta kommer att kosta mer än 50 000 kr? Jag tvivlar på de, men som jag sa: Jag kan inget så dom planer jag har kanske gör att det helt enkelt blir ett högre pris på detta än vad jag tror? Blir de det så vill jag nog ta en funderar till om jag ska renovera köket eller inte. Alternativet då är ju dra ner ambitionerna och fixa så att 50 000 kronr räcker eller spara mer pengar om det är det som krävs för att det ska bli som jag vill. 

Ett annat alternativ är ju att renovera något annat. Jag vill ju totalrenovera hela lägeheten och jag har mycket planer med mycket annat än köket. Det känns just nu som det lika gärna kan bli något helt annat än just köket. Men jag vill i alla fall använda minst 50 000 kronor till lägenheten. Fast förutom drömmen om en totalrenoverad lägenhet och även nya möbler överallt så har jag ju en dröm om att bli skuldfri. Jag har ju ett bostadslån som jag  betalar av på varje månad. Det som är kvar är just 50 000 kronor. När jag har fått ihop dom pengarana så känns det ganska lockande att nollställa den skulden och sen är man skuldfri och min bostad är till hundra procent min. Ingen bank har då någon del av denna kaka om man säger så.

Ni märker hur det snurrar i min skalle, men jag får liksom ta en dag i taget och så får vi se hur det blir. Jag kämpar på och samtidigt går jag runt i min "bubbla".

 


2012 02 05

Godmorgon !
Får se vad man ska hitta på idag? Jag vet bara att jag har jobb ikväll. Innan det, vet inte ...
Kanske går jag och tränar? Gör vardaglig "trökgöra" på en söndag  eller så struntar jag i allt och bara slappr fram till att det är dags att jobba. Vi får se???


3 autografer !Mega-passet

Hemma efter en väldigt lång dag på jobbet. Mega-pass på över 12 timmar. Mycket har varit bra i alla fall med denna dag. Jag tog de lugnt och var fullständigt avspänd under hela passet.  Därför känner jag mig ganska pigg fortfarande. Jag känner mig inte så mörbultad i kroppen som jag ofta gör efter en lång arbetsdag. Det ska såklart bli skönt att snart få sova, men jag kan lätt sitta uppe ett tag till om jag skulle vilja de.
Lång men ganska skön dag (men inte varm)på något sätt :)
Herregud vad kallt det har blivit. Över 20 minusgrader ! Inte konstigt om man skulle börja längta till Thailand.

OMG...

Bilder på mig i ett omklädningsrum ! OMG ...


Kolla t-shirten !

Kolla framförallt på den första minuten av detta klippet!!!

Det kommer fram en lite kille till mannen som sjunger. Kolla den lille killens t-shirt. Han har en precis likadan KISS t-shirt som jag har.
Fick se det och jag var ju såklart bara tvungen att göra ett inlägg om det. Tror att intresse klubben noterar nu?


Nu blir det jobb.

Har en lång dag framför mig och nu är jag redo för att ta tag i denna dag. Över 12 timmar på jobbet blir det.
Man vet vad man ska göra denna dag i alla fall. Man får ta de lugnt. Man ska alltid tänka på att köra försiktigt. Det blir en lång dag, men så kan det vara att jobba och slita ibland ute i arbetslivet.  Ha en trevlig dag !

3 vinterbilder !

Jag passar på att frossa i fler vinterbilder när det nu har blivit lite vinterland igen. Överallt ligger det snö. Kallt har det varit. Ska vara inne denna förmiddag och slappa för jag har ju en sån lång arbetsdag framför mig sen. Det känns bäst att bara ta det lugnt innan.
Mågra bilder från igår ...


Märklig dag som lämnar efter sig lite tankar.

Har varit en märklig dag. Mycket att göra har jag haft och jag har väl fått gjort de mesta även om inte allt blev som jag tänkte mig. Ibland är något inte vad de ser ut att vara och när mamn få reda på hur det ligger till så kan sanningen vara precis motsatsen till vad man trodde först. Så har det varit för mig idag. Fast jag är glad och mår bra nu i alla fall.

Gymmet? Kändes bra och nu sitter jag här och hela min kropp känns bara behagligt lugn. Imorgon är det nya tag med jobbet som gäller. Har en lång dag av arbete imorgon. Det är det absolut längsta passet jag har på mitt schema. Efter denna lediga dag blir det allstå väldigt mycket jobb nu i helgen, men jag får sova ut iallafall på morgonen och det ska bli skönt. Nu börjar det bli dags att släcka lampor och sova. Detta har varit en märklig dag och den lämnar efter sig mycket tankar som kommer att ta tid att släppa, men det är mest positiva intryck som jag har fått  jag är nöjd med denna dag på något sätt i alla fall. Kul att jag gjorde en person väldigt glad idag tex.


Drömmar om fred.

Drömmar om fred på jorden det har man haft länge. Detta hör såklart till dom tidlösa värderingarna som alltid är rätt att sträva efter.  Imorgon börjar melodifestivalen och jag har nu suttit här en liten stund och lyssnat på lite gamla schlager låtar. Hittade denna låten från 1986. Den handlar ju om de där som jag tror många av oss även idag drömmer om. Nämligen fred på jorden.

Tänk va mycket musik man upptäcker som ingen lyssnar på längre. Detta måste väl vara en sån låt?
Ville haft pizza !

Efter gymmmet så tänkte jag väl inte tanken på att börja äta rätt. jag var sugen på en pizza så jag tänkte efter träningen att jag skulle ringa och beställa en och så. Jag hittade inte numret i mobilen. Hur fan kan Danne inte ha numret till en pizzeria ? Nummerbyrån tänkte jag ringa och fråga, men så kom jag på att på min favvopizzeria så tar dom inte kort. Måste allstå ta ut pengar för att kunna köpa en och då hade jag ingen lust mer så det blev korv kiosk mat istället.
Chickey Bits... Jag käkade även bröd till så blev det lite som en pizza ?? Nja.. Inte samma såklart. Ska bli skönt när jag får nytt kök då kanske jag vill göra egen pizza... Nu blev jag sugen på det också.


Det känns så bra.

Har varit på gymmet och kört ett bra pass. Allt kändes bra och det har de gjort länge nu. Bra fokus, jag orkar och det viktigaste av allt är ju att det är roligt.Är på gymmet !


Är på gymmet och kämpar. Det känns säkert bra. Vet säkert för detta är ju ett tidsinställ inlägg.Vintern kan vara fin.

På vintern kan man fixa lite fina bilder i alla fall. Speciellt mitt på dagen när solen dessutom lyser. Känner direkt annars att det blir svårare att ta siig fram. Många gångbanor ligger det en hel del snö på så det blir tll att kämpa sig fram och amtidigt passa sig så man inte halkar och ramlar. Jag går på en sida av vägen några hundra meter. Sen går man över på andra sidan för man tycker sig se att det finns mindre snö där  Ibland får man gå lite på vägen. Iblnd går det lättare att jogga fram istället för att gå och trampa snett på varje steg man tar i all denna snön.
Några vinterbilder av mig..
Nu får det bli lite gym. Ut i snön igen då.


Amanda Fondell !2012 02 03

Har massor att göra denna fredag. Fulll fart !!Pytt och glass !

Jag slappar, käkar och har det bra. Det har blivit en pyttipanna. Gjord på prima råvaror.

Unnade mig lite glass efter de.


Nu blir det någon film. Skönt att kunna sitta uppe ett tag utan att känna någon panik över att man ska upp tidigt imorgon. Skönt och mysigt på något sätt. Massor med snö ute, det är mörkt och snart blir det helt tyst. Mysigt att då bara sitta uppe, se någon film eller kanske läsa en bok. Underbart att bara känna ett behagligt lugn och inte behöva fundera över morgondagen.


Kanske borde ta semester?

Nu har det kommit massor av snö igen. Gillar inte, men man kan inte gör något åt de. Ska jag ändå plocka fram något som jag gillar med mycket snö som blir liggade så är det väl att de ser ganska fint ut. Finare än massa blask och sånt. Men jag längtar til sommaren så är det alltid. På vintern längtar jag till sommaren, men på sommaren längtar jag aldrig till vintern.

Har varit ute i några timmar. Fått lite ärenden uträttade. Nu ska jag äta lite och sen fortsätter jag med blogga på min Danneblogg. Tänk att jag är inne på det fjärde året som bloggare på denna bloggen. Nästan varje dag har jag bloggat. Jag har gjort 2 små uppehåll från bloggen. 14 dagar ungefär gånger 2, nästan 1 månad. Jag har allstå haft en månads semester från bloggen på 4 år kan man säga. Borde kanske ta lite ledigt från detta ett tag?Fast det är väldigt svårt att koppla bort de. Jag tycker ju att det är kul att blogga. När man kopplar av så skapas de bara nya inlägg och jag vill snabbt få men dom i inlägg här på bloggen. Det är med andra ord bara att köra på. Det är roligt och det är ju det viktigaste.


Mustasch - Double Nature2012 02 02

Skönt nu ! Ledig resten av dagen och imorgon. Känns skönt att man inte behöver kliva upp så tidigt som kl 03:30 på ett tag. Det har varit en ganska lugn vecka denna veckan. Tiden på arbetet har gått fort och jag kan inte komma på att jag har haft några större bekymmer över huvud taget. Bra de när det bara rullar på om man säger så.

Solen skiner idag också och jag mår toppen. Nu ska jag njuta av ledigheten.


Lite kvällsfika.

Idag har jag  kört hårt. Jobba på  först med upp sjukt tidigt till att börja med.  Sen efter detta så tar jag mig tilll gymmet. Är då grymt taggad inför de passet och det gick ju hur bra som helst. Jag har även hunnit med en massa här hemma. Vardaglig "trökgöra", men skönt att få detta gjort. Nu äter jag några mackor och sen är det bara att krypa i säng. För i morgon: Då ska jag upp sjukt tidigt igen!


Hönökaka och Skånepastej. Dricker ur en mugg som jag en gång fick när jag var med i Bingolotto. Men det är så längesen så jag minns det knappt. Tur att jag har sparat en mugg som är till hjälp för minnet.

Dagen i 4 bilder och 1 film !

Man jobbar och sliter, men ibland har man rast också. Arbetsdagen var lugn och tiden gick väldigt fort.IN THE GYM ....:)


Kört hårt i tvättstugan ikväll. Äntligen klar ..


Kämpar på denna kväll !2012 02 01.
Bebis undrar vad som händer med mammas näsa?Rullar den bara in så räcker det:)En fantastisk papegoja !Två små bilder.

Två ganska lika bilder fast om man ser dom på ett annat sätt så är dom ju olika varandra.Katten lär sig boxas.Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE