Skulle vilja se vad som händer senHA HA.. Rätt roligt !!


Hoppas ni har en bra söndag kväll

Sitter och skriver lite inlägg som jag sparar i utkasten. Måste ju fundera lite på om jag vill publicera dom som dom är eller ändra. Jag har tagit en macka och jag ser att jag behöver handla lite mat  i morgon. Jag har inte mycket i kylen nu. Allt känns bra denna Söndag kväll ! Jag känner mig sådär skönt slö och avspänd. Jag sitter och tittar lite på OS. Just nu är de FEM-MILEN ...

Hoppas ni har en mysig Söndag kväll..


Sitter i min massagestol... Så skönt att vara lite halvslö och få massage samtidigt som man strö tittar lite på TV !


Kram...


Inget offer utan en levare

Jag strävar åt att hela tiden leva i nuet. De är mycket lättare att göra de nu när de är semester. För man gör de man känner för just nu utan att man behöver passa in med jobbet. Vill jag gymma i 2 timmar så gör jag de. Vill jag ta en promenad på 5 timmar så kan jag göra de. Jag kan åka till en kompis och vara där utan att behöva tänka på att jag ska iväg och jobba. Jag vill vara en levare. Inte en överlevare och inte ett offer ... Överlevare är man ibland, de är oundvikligt för livet drabbar oss alla ibland. Då får man bearbeta de som hänt och sen försöka gå vidare utan att göra sig till ett offer.

När man är ett offer så upplever man sig själv som maktlös och beroende av andra. Problem som man hamnar i  tycker personer som gör sig till offer att de är andras fel och man ser inte sin egen del i de som har hänt. Jag vill vara en levare. Jag vill leva här och nu. Jag har dom senaste åren funderat mycket på vad som får mig att måbra och vad som egentligen är viktigt för mig. Jag tror mig idag veta, men om några år finns de säkert annat som är viktigt för mig och de vet jag inte nånting om idag för jag lever ju i nuet..

Att bli en levare som lever i nuet kräver övning. Man gör de man mår bra av och man glömmer aldrig att ta hand om sig själv. Ingen är naturligtvis perfekt, men om man ibland övar på att vara en levare och inte gör sig till offer så fort livet drabbar oss (som de gör för alla) så har man kommit en bra bit på väg till den där underbara känslan av ett levande liv.Lite om idag

1) Nu snöar de igen. Tur att man ointe behöver fundera på mer än att se var man trampar när man går ut. Gott att man ska lämna landet snart.

2) Jag har haft en mysig dag. Jag var hos en kompis och tittade på några filmer.

3) Skönt att bara vara just nu. Mår hur bra som helst.
Ha en bra kväll ....


Vissa verkar fortfarande inte förstå...

Din IP - adress sparas .  Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer tas bort. Alla kommentarer granskas av mig och jag ensam bestämmer om jag publicerar en kommentar. Kommentarer som innehåller hot eller kräkning publiceras inte. Din kommentar kan komma att anmälas

Jag tvekar inte polisanmäla kommentarer om jag tycker de blir nödvändigt. Din IP - adress sparas och gör jag en anmälan på en kommentar så anmäler jag alla kommentarer som kommer från samma  IP - adress.

Om din kommentar är publicerad på min blogg då behöver du inte vara orolig att jag ska anmäla den.Lite tom i huvudet... ??Foppa intervjuer

Foppa i två intervjuer. Dom skiljer sig ganska mycket åt.  Man tror nästan inte att de är samma person...


Får inte glömma underbara Katrin !!!Trött - SM - Thailand - & - jag hoppas på promenader, gym & lira pingis...
Ska snart gå och lägga mig för jag är så trött. Nu är de äntligen semester och jag har inte planerat mer än att jag ska åka till Pingis SM första helgen i Mars och såklart Thailand några dagar efter SM.  Känns som att de räcker att planera de för att få en "as nice" semester.

Annars ska jag försöka ta mina promenader. De får även bli lite gym och pingisträning också. Men de är sådana saker som jag bara hoppas att jag gör utan att tänka för mycket. De viktigaste från och med nu är att jag ser till att njuta av varje minut av min ledighet och jag hoppas verkligen att jag kommer att ha många timmar varje dag där jag känner : Glädje, lycka, spänning och avlappning.

Allt känns bra nu och de bästa är att de kommer att kännas ännu bättre framöver  !!!!

Kram ....Nattvideo

Gör detta längst ner på alla sidor så kommer du vidare till nästa i denna kategori...


Skönt att jag inte behöver gå upp så tidigt
YES ! Idag är de Fredag ! De betyder en dag kvar av bussköring och sen är de semester !!!!

Jag skriver ofta att jag snart har semester. De skriver jag ofta för att jag tycker de ska bli så skönt. Dessutom behöver jag ju inte ta mig upp så jäkla tidigt på över 5 veckor. När jag jobbar har jag ju jobb - veckor där jag måste ta mig upp ur sängen halv fyra på morgonen. Ofta när man går upp så tidigt så känner man sig som ett lik när man kommer hem efter den arbetsdagen. Ibland är man så dum att man går och lägger sig. Man tänker att man bara ska sova en timme, men de blir ofta mer. När kvällen sen kommer och man måste gå och lägga sig för att man ska upp så himla tidigt dagen efter då kan man inte sova för att man har sovit på dagen.

OK ! Detta är ju ett sk I -landsproblem och de är inget att bry sig om. Egentligen är de väl inte så farligt om man någon natt inte kan sova ordentligt. De är bara de att jag har den senaste tiden haft lite för många sådana nätter och jag tror allt beror på att jag sover på dagen. Jag ska försöka när jag kommer hem ifrån Thailand att gå och lägga mig i tid när jag ska upp så sjukt tidigt som halv fyra är !

Detta ska bli mitt "Aprillöfte" . JAG VILL INTE VÄNTA TILL NYÅR MED DETTA LÖFTET. Jag kommer inte ens ihåg vad jag lovade mig själv inför detta år 2010. De var något med att fortsätta träna och jag tror också jag lovade mig själv att ha en helt underbar semester i Thailand. Får se om jag kommer ihåg vad jag lovar mig själv nu om 5 veckor ? Hemma då

Skönt att vara hemma. Imorgon är de jobb igen. Jag har en lång dag att ta mig igenom då, men sen är de några veckor utan buss som gäller. Behöver jag säga för "femtielfte" gången att de ska bli skönt att få vara ledig. Jag gillar visserligen att köra buss fast nu vill jag bara göra andra saker utan att behöva tänka på att jag måste planera in de så de passar med jobbet.Live från mitt arbete....

0-31c3064a0335992135a153fabba56979.png

Kolla varifrån!

Live från mitt arbete. Jag jobbar inte men jag är på arbetetNu snöar de igen

Allt går min väg

Jag är så glad för allt blir som jag vill. Jag har snart semester. Jag har efter min semester kompat ut en dag (5 april) sen var jag på schemat ledig 6 april så jag böjar inte jobba förrän 7 april och då börjar jag inte föränn klockan 17:05. Massa snälla människor har sagt att dom kan hjälpa mig med alla saker som måste göras här hemma, men som jag inte kan göra för att jag befinner mig på andra sidan jordklotet. Dessutom tjänar jag bra med pengar just nu och bara de är en härlig känsla.

Allt är bra och de kommer att bli ännu bättre !

Kram...


H.O.C.K.E.Y

De visas mycket Hockey från OS i SVT. De är kul ! Jag är inte så mycket för att titta på Vinter - OS. De är ju mest Åka skidor. Längden, utför, nedför en backe, hoppa V-stil och man åker på en massa pucklar.
Jag gillar två idrotter på Vinter - OS. Störtlopp och HOCKEY för de är lite fart på de och de händer något hela tiden. Jag är väl inte den som sitter uppe på nätterna eller går upp en tidig morgon för att titta på vinter - OS, därför är de bra att SVT  sänder på dagtid.

Nu har jag en önskan som jag vill framföra till SVT.

När OS-HOCKEYN nu snart börjar på allvar med semifinaler och final. Kan inte SVT någonstans i ett sändningsuppehåll sända guldmatchen från  OS 1980 i Lake Placid när ett gäng college-grabbar från USA mötte dåtidens giganter, Sovjet. Ibland sänder ju SVT gamla program och är de någon match jag skulle vilja se i sin helhet så är de den.


The Big Red Machine vs USA.Får hålla hårt i denna

Jag var ute på stan lite. Jag handlade lite mat, men framförallt så köpte jag en ny mössa. Jag får hålla hårt i denna nu så jag inte tappar den. jag har tappat bort två mössor på kort tid och innan de vet jag inte hur många mössor jag har tappat. Skönt att ha de nu. Jag vill inte längre gå och hålla händerna för öronen när de är kallt.

Jag tittade in på bokrean också. Jag köpte inget. Men billigt är de på bokrean .  Hittar man någon bok som man vill ha så ska man passa på nu.  Böcker som i normala fall kostar 200 kr kan man hitta för 70-99 kr. För alla bokälskare är väl bokrean rena julafton.
     


Läste detta i aftonbladet igår"Om man inte kan spela pingpong ordentligt kan man aldrig bli en stor  ledare."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/johanhakelius/article6666576.ab

Jag kanske skulle ge mig in i politiken och diskutera snökaos inställda tåg och problem som detta medför för människor runt om i Sverige. Jag tror i alla fall att jag spelar bättre pingpong än många andra politiker...


Lunchtime

Det är en lite mulet ute och ingen sol.

De har blivit lite lunch idag med såklart. Fisk med örtsås

Jag har jobb ikväll. Inga skolbarn för dom har ju lov så jag börjar kl 17:00 istället för 13:42. Precis som igår.

De har varit en bra morgon.

- Vaknade efter att ha sovit gott i natt
- Duschat, så man inte luktar äckelpäckel
- En morgonpromenad har de blivit
- Var på jobbet och kompa ut en dag så att jag får ledigt efter semesterperioden 
- Hämtat mat, så man slipper laga 


Nu är de bara 2 dagar av busskörning kvar och sen är de semester....


.
Jag är inte rustad för vargavinter


De är en  riktig vargavinter ute.

De sägs att de inte har varit så här mycket snö på hur länge som helst.

Jag gillar väl inte snö, de kan jag inte påstå. Jag vill ha värme, sol och sommar året runt. Jag kan tycka att de ska vara snö runt jul, men sen bort med den.

De kanske därför jag är så dåligt rustad varje vinter. Denna vinter då det är kallare än på länge då är de värre än vanligt. Jag har tappat båda mina vintermössor och jag har inga vinterskor som är värda att kalla för vinterskor. Lägg där till att de där plagget som kallas halsduk, de har jag aldrig ägt någon.Ok ! Detta är inte bra, men så är de just nu. Jag promenerar fram och tillbaka till jobbet, som mest sex dagar i veckan. Alltid utan mössa, halsduk och vinterskor. De är sju minuter av frysa om öronen och kinderna. När jag går ut överhuvudtaget så är de såhär. Till nästa år får jag försöka rusta mig bättre de är en sak som är säkert. I år får jag ju så mycket sommar så då bryr jag mig inte om att investera i "vinterclothes"...Nu ska jag sova .

Godnatt.....Serve och attackMånga exempel på bra servar och efterföljande attacker


Live från Drottningtorget

42be295390a98c8a234b8f642cc8f473.png

Kolla varifrån!

Live från DrottningtorgetLive från överby

6b2a439a6889a8f216cdb45faff34b5c.png

Kolla varifrån!

Live från överbyLive från fikarummet

0-1d757beacfa3c2eb6f3c387fbd48fcbd.png

Kolla varifrån!

Live från fikarummetSka snart dra till jobbetHej !

Jag tror jag ska ta en macka och sen blir de att byta om och ta sig till jobbet. Ut i kylan igen även om de inte är så kallt som de var för några dagar sen. De har varit en lugn dag och nu är de snart dags för en arbetarkväll. Jag går lite i väntans tider. Semester snart och de ska bli skönt. Då blir de att dra till Falkenberg och Halmstad sen är jag hemma några dagar och sen drar jag till andra sidan jordklotet. Allt är fixat och klart eller jag vet att de kommer att lösa sig med alla praktiska detaljer här hemma som tex vem ska passa Mimmi, vem kör soptunnorna inne på min gård  och vem tömmer min postbox när jag är nere i entren i mitt trapphus  

Dessutom väntar jag på att filmen LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES ska släppas på DVD. Den släpps 2010 03 03. Den hade biopremiär 2009 11 27.  Alla som har sett den som jag har pratat med säger att den är riktigt bra och jag gillade ju dom två tidigare milleniumfilmerna så de är klart jag längtar till den 3 mars. Mycket att se fram emot och de är så de ska vara.

Kram....Bräckt kassler med potatisgratängHämtade mat idag med. Precis som alla andra dagar...


Jag peppar mig lite

Jag har denna månaden trots mycket utgifter klarat att hålla den budget som jag tänkt från början.


En dusch senare

Skönt med en dusch så man vaknar till och får känna sig ren och fräsch. Idag har lönen kommit och de är ju inte fel när de snart är semestertider.Jag ska fixa till Mimmis bur och fixa iordning min frys som jag under natten har haft på avfrostning. Jag har hunnit att torka städa mitt badrum nu på morgonen så allt är bara toppen !

 

 En morgon - videoblogg2010 02 24


Godmorgon ! Jag vaknade egentligen alldeles för tidigt. Därför är de skönt att bara ligga kvar i sängen och vila. Jag har jobb idag, får se om jag orkar ta tag i något innan de. Städa badrummet skulle jag behöva göra. Jag kanske drar bort till gymmet vi får se.

 Skönt nu är de bara tre busskörar - dagar kvar sen är de semester.  

Vi tar några sådana här också.

1.Tänk på att om du luktar illa så är de inte många som säger de till dig. De kommer folk att säga till varandra. En anledning kan vara att man måste kunna andas för att kunna prata.

2. Om du befinner dig inne på en Baja Maja på Hultsfredsfestivalen och den plötsligt välter så kan du vara säker på att du blir mer känd än dom artisterna som spelar där.

3. En del rökare säger att dom kan sluta när dom vill. En del väntar tills dom dör.

4. De är bra om man tänker på att inte steka bacon naken.

5. OS I VANCOUVER...... Undra vem som blir spelens mest exponerade Svensk. Ett år (1980) var de Janne Holmlund.
6. Undra varför inte Burk- Kurt unnade sig lite lyx när han levde. ?????
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1533584/burksamlaren-dog-som-mangmiljonar

7. Undra hur ett morgonmöte i Palmegruppen ser ut år 2010 ??

8. Kommer klimat och den ekonomiska krisen någonsin att lösas ?

9. Undra hur mycket Arena Vänersborg kommer att kosta när man har räknat färdigt ? Och kommer den personen som räknar att räkna rätt ?

10. När ska man våga ta tåget igen utan att riskera att en resa till tex Göteborg tar lika lång tid som en resa till Thailand. Får väl ta och åka på sommaren för då kan väl inte ens SJ skylla på att de snöar.

Dags att sova

Nu ska jag sova.
 De har varit skönt att vara ledig idag.
Under kvällen har jag varit ute på en kvällspromenad.
God natt...Jag säger alltid nej

Telefonförsäljare dom gillar ja inte. De vet ni väl att jag tycker för de har jag ju skrivit så många gånger förut om. Dom ringer och frågar om man behöver eller inte vill byta och bla bla bla... Jag var precis inne och lästa detta inlägget på Egoinas blogg och då gillar man dom ju inte bättre.


BetnérHan är cool Magnus Betnér...


Den där arenan

Stackars dom som är ansvariga för den där arenan. Man läser hela tiden i lokaltidningen att kostnaderna bara stiger och nu kostar de ännu mer när taket har rasat. De finns en grupp på facebook med 3000 medlemmar som tycker detta är bra att de blev ett hål i taket. Undra hur länge folk kommer att störa sig på den där arenan. 

 


Jag har en önskan nu. Kan inte IFK Vänersborg köpa in lite bra spelare nu till en kostnad av några miljoner. Ta ur arena - kassan. Tänk att ha  flera av världens bästa spelare i IFK VÄNERSBORG. Dom kommer ju att bli lika bra som forna Sovjet var i Hockey förr i tiden. Eftersom arenan ändå har kostat så många miljoner så kan man väl investera i lite bra spelare nu när kostnaderna ändå har gått upp i taket....


Köttbullar

Min "favvorätt" när jag var så liten att jag knappt minns de. Kötbbullar med sås och potatis....
Tvåsiffrigt belopp

Nu skiner solen ! Va bra. Vi har fyra årstider i Sverige, men solen kan skina även på vintern och de är bra för känns de inte som att de är så kallt. De är mycket prat om väder och jag tror de beror på att vi i Sverige har fyra årstider så då blir de väöldigt lätt att prata om de när man inte vet vad man ska prata om.
De jag kan säga att jag gillar alltid att solen skiner. De spelar ingen roll om de är vinter eller sommar bara den lyser och finns där.

Jag kan också konstatera att jag har så mycket räkningar  så de går upp i ett tvåsiffrigt belopp. Jag har ju räknat med de. Jag måste ju denna månad dubbla några räkningar ¨för de finns räkningar som kommer i min brevlåda när jag är i Thailand och sen ska dom vara betalda innan jag kommer hem. Bättre att betala några i förskott då så känner jag mig extra rik när jag kommer hem ifrån Thailand. Jag kommer att leva gott i Thailand och jag kommer att må bra av de när jag kommer hem för har jag mycket pengar över eftersom jag nästan inte har några räkningar

Nu ska jag gå ut i solen och hämta mat. Alla är superbra med mig trots alla räkningar och de kommer att bli ännu bättre. Hoppas ni mår bra också.

Kram !  2010 02 23Godmorgon ! Idag är jag ledig och de är skönt. Jag tittar ut genom fönstret och nu snöar de igen. Tur att man inte ska åka tåg för på nyheterna säger man att det är många tåg som är inställda idag. Tak har varit nära och rasa. De är som vanligt alltså. Jag körde buss igår. Lite längre än vad jag hade räknat med. Jag blev sen, men till skillnad från tågen så kommer  bussar fram  i alla fall. De ska vara katastrof snöovävder utöver de vanliga för att vi inte ska köra, men SJ och BANVERKET verkar ha problem så fort snön faller.

Undra om dom någonsin kommer att få någon ordning på detta ????

Hoppas ni får en bra dag.

Kram ...


Nu vill jag sova

Bloggdesign

Vill du ha hjälp med din bloggdesign ? Gå in på denna bloggen. Lisa skriver att hon är sugen på att hjälpa någon med designen. Är man sugen på något då gör man ofta ett bra jobb. Så gå in på http://rosevalleyblues.blogg.se
Så får du hjälp med en ny bloggdesign...


http://rosevalleyblues.blogg.se/2010/february/bloggdesign-1.html#comment2010 02 22 VideobloggDe börjar att lösa sig ......I-landsproblemIbland är de svårt att väljaHar börjat lira lite igen

Jag körde 2 pass förra veckan. För träningens skull är de superbra att jag lirar lite pingis igen ! De är en skön känsla att få lite träningsvärk i hela kroppen.  


2010 02 22Godmorgon på er. Snön ligger kvar. Jag jobbade igår och de blir lite annorlunda körning. Man får ta de lugnt, försiktigt och försöka vara maximalt avslappnad. De hjälper om man lever i nuet också för de uppstår så mycket problem under en 10 - 12 timmars arbetsdag så de är ingen ide att tänka och oroa sig för vad som kommer at hända. 

Jag ska jobba idag också. De är bara 4 timmar idag så de ska jag nog klara. Förövrigt så kommer nog denna vecka att kännas bra. Jag jobbar bara 4 dagar, jag har sovmorgon varje dag och sen när helgen börjar då börjar min semester. Härligt och underbart ska de bli !

Ha en bra dag ...

Kram ...


  2010 02 21

Godmorgon. Jag tittar ut genom mitt fönster och de verkar inte ha kommit så mycket snö i natt och jag har inte hört något från jobbet så de är bara att göra sig iordning och tagga dit. De blir en lång dag. Jag börjar 11:00 och slutar 23:00. Får ta de lugnt och försiktigt idag så ska nog detta gå bra.

Ni får ha en trevlig dag

Kram. 
   Godnatt


Jag ska ta och gå och lägga mig. Får väl se om de blir något jobb i morgon. Jag  har tvättstugan på förmiddagen innan de kanske  blir jobb.

Kram...


mys pys, tv, massa takras och töntigt av Tiger.Sitter här och myser. Utnaför mitt fönster yr de snö och duktiga människor som skottar snö. Jag tittar på TV. Dom pratar på nyheterna om snökaoset. Tak har rasat, tåg går inte utan står still. De är svårt att ta sig fram på vägarna. Jag är bara glad att jag inte behöver tänka på att göra något. Jag kan bara sitta här och mysa med mina guldkakor och ha de bra.

Tänkte på en sak till. Såg ni Tiger Woods när han talade ut i går. Jag tycker han är töntig. Han stog där som ett stort barn och sa hur ledsen han var. Jag hoppas verkligen att Elin lämnar honom. När man har fru och barn och ändå ligger runt med andra på de sättet som han har gjort då räcker de inte med att tala ut i en lokal där inga frågor får ställas och sen tro att han ska bli förlåten.

Trodde han innan att inte allt detta skulle komma fram ?
 Lite mat har de blivit


Schnitzel med svampsås.......

Gottar mig med mat medans många andra skottar snö


2010 02 20Det har varit en händelserik dag såhär långt utan att jag själv har gjort nånting. Egentligen skulle jag ju ha arbetat idag, men de blev inställt pga denna snön. Får se hur de blir i morgon ? Vad jag förstår så har man lovat mer snö så de blir nog inget i morgon heller, men jag utgår ifrån att de blir. Man vet ju aldrig. Jouren skulle ringa om de inte blir någon körning.

Man har de bra ! 100% av lönen utan att behöva göra något. Jag behöver kanske inte ens gå till jobbet utan de finns någon som bara ringer mig. De är skönt...

Videoblogg@snöoväder.snöstormUndra om de blir jobb idag ??

Katrin i Vakna Med The Voice (18 Februari)Jag har blivit utslängd....


DEL 1Jackie Ferm är ihop med...

Agneta Sjödin raggade på...


DEL 2


Svar på era frågorAnonym:

Berätta nått spännande som vi inte vet som du tror att vi vill veta :>

Maria http://fashionstars.blogg.se/

tränar du något? =)

Danne - Ja just nu försöker jag så mycket jag kan md både gym och pingisträning . Ibland kan flera timmar av någon typ av träning per dag.

Hanna:

Vill bara säga att jag diggar både dig och din underbara blogg. Alla som inte har läst denna missar något. Du är bäst killen ...

Jag skulle vilja läsa många måbrainlägg på din blogg, videobloggar är alltid roliga både med och utan musik

Hur länge har du varit Singel?

Danne- Två år e de nog.

Sanna:

Tror du på Gud

Danne- Nej men jag hoppas jag respekterar dom som gör de


Conny Jansson:

Trvs du med att köra buss, när ska du till Thailand och var i Thailand ska du vara, reser du runt på öarna ????


Danne - Ja de gör jag . Jag ska till Thailand 11 Mars och kommer hem 4 April. Jag ska till Phuket, Patong  Jag bor på ett resort som heter Duangjitt resort. Jag vet inte vad jag kommer att göra. De löser sig när jag är där. De viktiga är att komma härifrån..


Sandra och Sara:
Vill såklart tacka dig för en jätte rolig och underhållande blogg. Vi vill gärna att du gör videobloggar och gärna privata inlägg. En fråga har vi till dig. Vad tycker du om storbloggarna
Kissie:
Blondinbella:
Kenza:
Foki:
Dessie:
Paow:

Ha de så underbart i Thailand . Kram Danne

Danne:

Dessa sk storbloggare har de gemensamt att dom är tjejer. De finns en blogg av alla storbloggare som jag läser varje dag och de är faktiskt ingen av dom ni nämner. Katrin Zytomierska, hennes blogg gillar jag. jag tycker hon är en cool dam på alla sätt och vis. 

Generellt sätt så kan man väl säga om storbloggarna så tror jag inte att dom är så korkade som dom verkar vilja visa på sin blogg. Jag tror nog dom är ganska smarta. Dessie, Paow är ju två blondiner och många människor gillar ju små korkade blondiner så jag tror dom spelar på de lite för dom får många läsare pga de.

Kissie är ju Sveriges största bloggerska och hon är defenitivt inte korkad. Hon vet hur hon ska få läsare att gå in på hennes blogg. Lyckas man locka över en miljon läsare så är man inte korkad i alla fall.  

Man kan väl samanfatta med att säga att du blir ingen storbloggare om du inte kan blogga och veta vad dina läsare vill läsa om. Man kan ju alltid diskutera inlägg om de är rätt eller fel att publicera, men ingen kan ju ta ifrån dom att dom har lyckats få Sveriges största bloggar på internet där de finns hur många svenska bloggar som helst.


Jenny:

Hur många tjejer har du dejtat sen ditt senaste förhållande.. Är lite nyfiken !!

Danne 3 stAnonym:
Vad har du för gummiplattor på ditt rack


Danne- BOAST TC
Anonym:

Spelar du något. tipset, trav eller lotto. Om du gör de hur mycket pengar har du då vunnit som mest.
Jag vill se mer videobloggar. Varje dag minst en....

Danne- Nej de är inte ofta men en gång vann jag några tusenlappar (5 st)

Krille:

Vem tycker du är Sveriges bästa bordtennisspelare just nu? Kan du inte göra en lista på vilka du tycker är dom fem bästa som Sverige har haft. Vore kul att veta vad du tycker. För de du tycker är nog helt rätt.
Ha de gott Danne. Grym som fan du!!!!! Du äger !!!!!!!!!

Danne- Svårt att säga, men jag säger Jens Lundqvist just nu. han är nog Sveriges bästa spelare i bordtennis just nu. Men de är stenhårdt mellan honom och Pär Gerell. I alla  fall om jag får tycka till.

Sveriges 5 bästa genom alla tider. Jag gör ett försök dom 2 första är lätt, men sen blir de tuffare....

1. Jan -Ove Waldner
2. Jörgen Persson
3. Mikael Appelgren
4. Stellan Bengtsson
5. Jag vet inte. Kjell Johansson eller Peter Karlsson 
Tar en paus

Hej på er jag kommer att göra en liten bloggpaus. Jag behöver ha de känner jag. Jag återkommer på Måndag nästa vecka. Under tiden som ni väntar på nya inlägg så har jag en  fråga till er  !!!!

Vad vill ni se mer av på min blogg.

Videobloggar
Måbra inlägg
Mer personliga och privata inlägg
Mer vad jag gör på dagarna (dagbok typ)
Mer videoinlägg med musik till
Min åsikt i olika frågor
Övrigt ??????????????

Dessutom tänkte jag att ni kan ställa frågor till mig. Jag ger svar nästa vecka ...Jag ska försöka svara på alla era frågor. Kanske avslöjar jag hemligheter. Lite privata saker...?? Som ni inte har fått svar på tidigare... Fråga vad ni vill !Ses nästa vecka (Måndag)

Kram..


Värsta grymma tjejenDe är helt otroligt ! Hur fan vågar Anja pärson ställa sig på ett par skidor och åka utför ett dygn efter att   hon igår   gjorde vad hon själv sa, den värsta kraschen i hela  sitt liv. Hon kommer i 110 km h. Hon flyger 60 meter innan hon kraschar rakt i backen och blir liggande länge. Många sk exeperter som var på plats  sa att dom aldrig hade sett en värre vurpa. Hade hon landat fel så hade hon kunnat stryka med. Anjas pappa sa efteråt att: Jag är glad att hon lever. 

http://svtplay.se/v/1894752/anjas_krasch_i_stortloppet

http://svtplay.se/v/1893843/alpint/pernilla_wiberg_om_anjas_krasch?cb,a1855086,1,f,-1/pb,a1853315,1,f,-1/pl,v,,1894752/sb,k126872,3,f,-1

Idag körde Anja superkomben i OS. Hon blir trea och tar ett brons. Jag säger de igen: Hur vågar hon köra bara ett dygn efter den våldsamma krachen där hon var så nära döden. Värsta grymma tjejen eller ? Hon är ju hur tuff som helst !!!  De måste ju bli bragdguld på detta....


http://svtplay.se/v/1895518/anjas_ak_i_kombinationsstortloppet
Tar en liten paus

Hej på er jag kommer att göra en liten bloggpaus. Jag behöver ha de känner jag. Jag återkommer på Måndag nästa vecka. Under tiden som ni väntar på nya inlägg så har jag en  fråga till er  !!!!

Vad vill ni se mer av på min blogg.

Videobloggar
Måbra inlägg
Mer personliga och privata inlägg
Mer vad jag gör på dagarna (dagbok typ)
Mer videoinlägg med musik till
Min åsikt i olika frågor
Övrigt ??????????????

Dessutom tänkte jag att ni kan ställa frågor till mig. Jag ger svar nästa vecka ...Jag ska försöka svara på alla era frågor. Kanske avslöjar jag hemligheter. Lite privata saker...?? Som ni inte har fått svar på tidigare... Fråga vad ni vill !Ses nästa vecka (Måndag)

Kram..

Ibland saknar jag denna tiden

Sitter och tittar på några videoklipp som är från den tiden då jag spelade pingis som allra mest. Detta klipp är från läger i Falkenberg. Pingis för mig då var de enda som var viktigt i livet. Alla läger i Falkenberg minns jag väl. De va kul att tillbringa veckorna där och enbart koncentrera sig på pingisen. Jag hade otroligt bra tränare , bla flerfaldige europa och världsmästaren Stellan Bengtsson. Som dessutom en gång har fått SvenskaDagbladets Bragdmedalj.

Detta kan jag sakna med pingisen. På denna tiden var de full fart. Man mådde alltid toppen och de var underbart att träna, träna och träna !!!

Jobb jobb jobb Livets hårda

Jag är ledig en dag denna veckan.
Annars är de jobb jobb jobb ....
Livets hårda vägOnly The Best Is Good Enough !Den här katalogen har jag fått inför min resa till Thailand. ! De finns mycket man vill ha i denna katalog och de är inte svårt att beställa de heller. DYRT ? Ja en del grejer är de också. Bryr mig inte. Man får va man betalar för och smakar de så kostar de....... Only The Best Is Good Enough !

Parfymer
Kortbyxor
Solglasögon
Sandaler
och mycket mer...Dagens lunchIdag blev de oxstek...


I love this sportTack internet för att du finns ! Tack för denna möjlighet du ger mig att se världens bästa spelare i världens snabbaste bollsport. De finns så många otroligt bra pingisspelare som kan göra så mycket bra med denna lilla boll som väger 2,7 gram.....Enjoy it and love it !


Live från en buss.

791fd97dd333bf8da0740ff3beade6e6.png

Kolla varifrån!

Live från en buss.2010 02 17

Godmorgon !

Ska snart iväg och jobba igen. Jag kämpar på med mitt, men nu börjar jag snart se ljuset i tunneln.

24 Februari får jag lön
27 Februari börjar min semester
5-7 Mars är de Pingis SM
11 Mars DÅ DRAR VI TILL THAILAND

Jag orkar nog och kämpa på ett tag till.......

Hoppas ni alla får en trevlig dag

Kram ...


Kick !

Jag diggar KICK. Tycker dom är riktigt bra och har en cool "style". Dessutom är ju tjejerna enormt snygga !

 

 

Nu vill jag ha sommar och sol !


Nästan alla har rätt till en andra chans

Du kan komma långt och göra karriär med hårda studier och målmedvetehet när du kämpar på med din vardag. Du kan också missbruka droger, slåss, skita i skolan och leva i den sk undre världen. Då kan du i framtiden ha turen att få jobba med "ungdommar på glid"... Jag tycker de är bra. ! nästan alla (inte alla) har rätt till en andra chans i livet. De är så ett modernt samhälle ska fungera.


FrikadellerIdag blev de frikadeller med ris och curry. Sålänge jag inte försöker att laga maten själv så är de jättegott med lunch !


Glöm inte de som har hänt och fortfarnde händer på Haiti

De är inte lika mycket rapportering längre från Haiti. Men de bedyder inte att man ska sluta hjälpa alla dessa människor som har drabbats.Människor där behöver fortfarande mycket hjälp.Live från frukosten

6ddc94b143c5d6cea4458f2058a9d9ac.png

Kolla varifrån!

Live från frukostenGodmorgon

0-1fb2d68118bb112be25973d4c55e2fc6.png

Kolla varifrån!

GodmorgonLive ute på fältet

0-5ba7c79c8726e79d4d1d5e3c0cc2ef67.png

Kolla varifrån!

Live ute på fältetGelehallondagenIdag är de internationella gelehallondagen. 15 februari har förmodligen någon i godisbranchen bestämt att den ska var just idag. Hur ska jag fira de ? Ingen aning ! Men hela denna veckan kanske man borde fira. Imorgon är de ju fetisdagen och då är de ju semlor som gäller.

Man kanske skulle fortsätta fira hela veckan ???

Onsdag: Tårtdagen
Torsdag: Kakmonsterdagens nationaldag
Fredag: Ostbågsdagen
Lördag: internationella chokladdagen
Söndag: Skräpmatsälskardagen


Jägarbiff med potatismos

Hur ska man vetaDetta kuvertet kom idag i postboxen. Man vill att jag redan nu ska tänka på min passion. Alla säger sätt pengarna hos oss så tryggar din framtid och du kommer ha lite mer att leva för när du är gammal. Du kommer hela livet att ställas in för valet att pensionsspara. Jag gör de redan de,  några hundra in någonstans varje månad. Varje år vill dom att jag ska öka beloppet för dom som säger sig veta vad dom pratar om när de gäller pensionssparande säger att de är så man bör göra för att man ska få ett rikt och bra liv när man blir gammal.

Ingen kan ju veta hur framtiden kommer att bli. Imorgon kan jag ju gå ut i gatan utan att se mig för. Jag kanske dör då och då får jag hoppas att jag får ta med mig mitt sparande in i himlen. Ha ha... Om jag lever till den dag jag går i pension, de hoppas jag såklartatt jag gör, men jag kan inte veta de. En sak är i alla fall helt säker.  Den generationen som idag lovar att jag ska få en bra "pensionslant" den dagen  jag är så gammal dom garanterat dött ut den dagen jag står där och undrar var mina pengar tog vägen som jag sparade när jag var ung ......... 


En skämsvideobloggHur kunde jag läsa så fel. alla såg, men inte jag !Live kl 05:44 på morgonen !

0-7c92e5b57af135e03f6530bfca181b07.png

Kolla varifrån!

Live kl 05:44 på morgonen !Thailand Thailand..Jag vet att jag pratar mycket om Thailand och hur kul de ska bli att åka dit. De är ju inget märkvärdigt med att åka dit. De är ju så många Svenskar som har varit där redan. Men de är väl just de alla som har varit där säger ju hur fantastiskt det är. Jag har den senaste tiden läst många bloggar där människor skriver att dom har varit där. De är fantastiskt och underbart man bara öser in positiva saker om de där landet på andra sidan jordklotet i sina blogginlägg. Jag har aldrig varit där och de är väl därför jag tjatar om de så mycket nu. Jag längtar verkligen och nu är de mindre än en månad kvar....

 


Jag har ju vispat äggen med elvisp

Fick en kommentar i kommentarfältet i inlägget om bondomelett från Emmiz...

Det är mumzigt med omelett!! Men du vet väl att du inte behöver vispa upp äggen med elvisp??!! Det räcker att röra ihop dem med en gaffel! Sparar tid och disk ;) EmmizDanne : Såg du inte bilden på elvispen i de förra inlägget.

Jag har väl inte skrivit att jag rör ihop äggen med en gaffel. Men tack för upplysningarna iallafall.
Ha de bra Emmiz...


Bondomelett

Här kommer ett recept på Bondomelett. De är jättegott och går väldigt snabbt att fixa till. Har man lite rester kvar så är de perfekt !
 

Liten gul lök
margarin
rökt sidfläsk
kokt potatis
ägg
vatten
svartpeppar 
 persilja¤ Skala och hacka löken. Fräs den i matfett i en stekpanna.

¤ Skär fläsk och potatis och lägg även de i pannan.

¤ Vispa ägg och häll i smeten i pannan.

¤  Tillsätt svartpeppar och persilja.Jag får försöka hålla mig vaken

Sitter här och känner mig trött, men jag får försöka hålla mig vaken några timmar till för jag ska ju upp 03:30 imorgon och går jag och lägger mig nu så kommer jag inte att kunna sova i natt. Så jag ska istället försöka sysselsätta mig med något. Kanske läsa lite eller titta på någon film. Gå här hemma och plocka iordning lite. Jag får bara inte gå och lägga mig för då blir de en jobbig dag imorgon.


Pengar styr i en galen värld. Frågan är om vi mår bättre om vi har miljonerna som många drömmer om ?

Många drömmer om att tjäna stora pengar. Många drömmer om att vinna på lotteri och spel eller göra aktieklipp. En del försöker sätta pengarna i något som ger lite bra avkastning. Pengar är något som snurrar runt i våran vardag. "Money talks" sägs de ju. Alla människor försöker hitta sin väg i denna galna värld och frågan är om vi egentligen vet vad vi håller på med. Igår hade jag lite funderingar i ett inlägg  om att finna lycka. Nu funderar jag på om det är så att man måste ha mycket pengar för att känna sig lycklig ???

Jag kan nog lätt säga nej ! Man behöver inte ha hur mycket pengar som helst för att måbra och känna sig lycklig. De finns många exempel på folk som har mycket pengar som har tappat fotfästet helt. Jag känner tex en kvinna som lämnade sin man för en annan för att han hade vunnit 20 miljoner på spel. I de fallet så trodde hon att pengar skulle göra henne lyckligare. Idag visar de sig att hon vill tillbaka till sin fd man för att den gubben hon har nu med alla miljonerna aldrig vill göra nånting. HAN VILL BARA HA PENGARNA PÅ HÖG OCH HAN BEKYMRAR SIG VARJE DAG FÖR ATT PENGARNA SKA TA SLUT.

När programmet Svenska Hollywoodfruar sändes på TV3 så sa ju Anna Anka att jag och min man Paul stressar och stressar varje dag och de såg ju så ut också. De visar ju bara på att mycket pengar inte är en förutsättning för att man ska kunna ta de lugnt. Mycket pengar kan också göra att omgivningen blir avensjuka och tar avstånd vilket kan leda till isolering.

Om man köper många prylar saker och lever med detta. De kan vara stort hus, bilar, stor TV, dyr Dator eller sommarstuga med mycket mark. Då kan ju detta givetvis vara roligt att ha råd med och äga, men de tar också mycket tid att underhålla och sköta och de leder ju till en stressigare vardag.
Vi lever i en galen värld ! Tidningarna innehåller ofta listor på vem som tjänar mest, bor i dom största husen eller vem som har sålt dom största våningarna.
Vad vill jag säga med allt detta ? JO, jag tror inte att pengar gör oss lyckligare. De gäller att måbra och vara glad för de man har. Trivsel och livsglädje kommer jag inifrån. 

Jag har en gång i livet tjänat 70 000 kr netto på en och samma månad. Sen finns de ett fåtal tillfällen i livet där jag har tjänat 30 och 35 000 kr netto under  en och samma månad. Jag kan inte påstå att jag dom gångerna har varit lyckligare än dom gångerna jag tjänar mindre. De har funnits perioder i mitt liv där jag har tjänat jätte lite pengar. Jag kommer inte ihåg om jag då mådde dåligt för just de. Mår jag dåligt så beror de oftast på något annat än pengar. Samma gäller när jag mårbra. Att tjäna mycket pengar kan få oss människor att måbra inget tvivel om de. Man kan ju göra så mycket mer när man har gott om pengar än vad man kan när man inga har, men mår man dåligt innombords så spelar de ingen roll om du har  pengar på banken. 

Ni vet säkert människor i eran omgivning som tjänar eller har tjänat mycket pengar. Jag tycker mig höra från var och varannan människa som har tjänat mycket pengar under perioder i sitt liv som säger att dom idag har högt blodtryck. Eller att dom drabbades av utbrändhet. Då kan man ju fråga sig om de var värt att jobba så mycket för dessa pengars skull ??? De kan ju bara dom som har drabbats av de svara på.   


 


Alla hjärtans dag !Hoppas ni får en skön ALLA HJÄRTANS DAG !

Hoppas ni får en glad ALLA HJÄRTANS DAG !

Hoppas ni får en mysig ALLA HJÄRTANS DAG !

Kram på er.....Chen Qi

Sitter och tittar lite på Chen Qi. De är inte många pingislirare utei världen som är snabbare än vad han är. Snabb i fotarbetet och han har ett otroligt snabbt spel som sätter motståndren under maximal tidspress.Lite lunch

Hej igen ! Nu har jag fått i mig lite mat. Jag var såklart ute och hämta den för Danne har ju inte börjat att laga någon mat. Idag blev de en Schnitzel.Katrin gånger 3 klipp.


DEL 1


DEL 2


DEL 3


Vaknar upp och de är skönt och vara ledig

Då har man vaknat till liv igen. Ledig helg och de är skönt. Jag ska bara ta dessa två dagar som dom kommer. jag ska bara gå runt och vara... Vara ledig och inte bry mig om något annat än och leva i nuet.

Så vad gör man en ledig helg...?

*
Strötittar lite på TV.

* Funderar på de jag ser framemot- Pingis SM och Thailand.

* Leker med Mimmi.

* Har ätit en god  frukost.

Ha en trevlig dag.

Kram !Nu blir de film

Hej !

Jag öppnade precis mitt paket. Det innehöll en Beckfilm. I stormens öga. Jag ska ta och titta på den redan ikväll.Jag ska steka några korvar och så fixar jag några halva special. Ha en fortsatt trevlig kväll alla.

Kram ...


Live från arbetslivet...

60e377e5b556e2a6e583694753bb5ea8.png

Kolla varifrån!

Live från arbetslivet. Nu är de en timme kvar sen får jag komma hem. Ha en nice kväll ! Kram...Live från verkligheten....

3f2c2ee329c48b861b35dee11ec46fee.png

Kolla varifrån!

Live från verkligheten. Har precis fått ett paket. Undra vad de kan vara?Live från lunchen....

6719fc84427cb4fe784ae9b8dbfeb362.png

Kolla varifrån!

Live från lunchen. Idag fick jag äckelgrönsaker.2010 02 12Vem var de ?

Åhh ! De är så jobbigt. Jag har sett en person som jag så väl känner igen. Jag tror att jag någon gång har haft med henne att göra, men jag kommer inte på vem detta är. Jag såg henne igår och nu tänker jag på vem var detta ... Jag kan inte sluta tänka på de - Får de inte ur huvudet - Vem var de ?

Dagens I-landsproblem


Är de en rättighet, eller skyldighet ?Att tillverka en produkt som egentligen inte finns.

Jag träffade en FD arbetskamrat igår som jag frågade lite vad han pysslar med nu för tiden. Han berättade på ett entusiastiskt sätt att han pluggar på högskolan. Jag frågade såklart vad han pluggade och hur lång utbildningen var på osv.

Johan som han heter berättade att han pluggar till systemutvecklare. Eller sa han kanske systemvetare ??
Hursomhelst, han hade en lång utläggning om vad jobbet som de han pluggar till innebar och när han efter 10 minuters oavbrutet pratade var klar så hade jag fattade de som att de han pluggar till innebär att man skulle utveckla en produkt som en kund beställer, men den finns inte. Han skulle som han sa inte utveckla produkten själv. Han ska egentligen inte göra någonting ! Han ska bara förstå vad kunden vill ha och sen ska han säga åt någon annan att göra jobbet som var att utveckla en produkt som kunden vill ha, men inte finns.

Ok ! Jag fattar ?????????

Jag hoppas att de går bra för Johan iallafall. Han är en snäll och trevlig kille...


2010 02 11Några låtar som jag lyssnar på mycket just nu.2010 02 10Videoblogg nr 2 för idag2010 02 09En skön promenad

Jag har varit ute på en liten promenad. De kändes bra. De är bara någon minusgrad ute. Bra att jag tog mig ut och promenera jag borde göra de oftare. Blir inte så mycket nuförtiden, vet inte varför. Nu ska jag slappa lite och sen är de dags för en arbetsdag. Undra vad jag ska äta till lunch idag ? Jag är inte sugen på nått just nu ! men de blir jag nog sen.Europa top 12
Sitter här och tittar lite på Europa Top 12 som spelades i helgen. Timo Boll lyckades vinna igen. De är femte gången som han vinner Europa Top 12


Helgen är snart över

Sitter och gör nog mitt sista inlägg för idag. Jag har haft en bra helg. Lugn och skön. Imorgon är de måndag och då är de ny vecka med jobb och mycket annat.

Godnatt och kram allihopa !Dom är så braSitter och tittar på två kineser. Oj vad snabbt de går ! Xu Xin möter Ma Long och de är riktigt bra spel med många farsinerande bolldueller. Herregud va de tränas pingis i landet Kina.


De är inte bara snö som rasar igenom takDe är inte bara snön som kan rasa igenom tak. De kan människor göra också. Har man otur så blir man av med något heligt också.


Jag älskar lediga helger


Jag älskar att ha en ledig helg. Speciellt denna när de inte har varit så kallt utan de faktiskt har varit strålande sol. Jag var ute på en liten promenad. De hade varit synd att sitta inne när de är så fint ute. jag har även städat upp lite här hemma. Jag gjorde de innan de blev för mycket att ta tag i. Nu har jag jättefint här hemma och de tog max 5 minuter att få de så.


Vad händer nästa vecka

Jag ska klippa mig ! 

Jag ska installera nya finesser på min bärbara dator !
Lite jobb blir de såklart också !

Jag kommer att få ett paket !Sem

Jag var inte på min "arbetssida" på nätet. Jag kollade schemat för Mars månad. De var en trevlig läsning. Sem står de och de betyder semester. Nu är de mindre än en månad kvar. Sen ska jag bla åka iväg och ha de helt fantastiskt och  bekymmerslöst. De ska bli skönt.

 


Att tänka på innan du vill kommentera ett inlägg på min blogg

Din IP - adress sparas .  Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer tas bort. Alla kommentarer granskas av mig och jag ensam bestämmer om jag publicerar en kommentar. Kommentarer som innehåller hot eller kräkning publiceras inte. Din kommentar kan komma att anmälasVar har denna tagit vägen ?

Jag fick en fundering  imorse. Har SVT slutat med Anslagstavlan i TV-rutan ? Jag har inte sett den på hur länge som helst. Synd om dom har gjort de. Man fick ju jättemycket viktig information där och även en och annan tankeställare.

Mera Gessle

Thank you Per for your wondurful music.
Saturday / Reporter - Per Gessle

Det är Lördag ! Jag har varit ledig och solen har idag lyst på himlen ! Dessutom finns de massa bra musik med Per Gessle !I'll be alright

Om du inte vill så är de något jag får leva med jag kommer så klart att bli ledsen för en tid framöver, men I'll be alright You gave me the best years of my life. Men att hitta någon som är som du de är svårt. Folk färändras med åren, de gör du också. Det är ju naturligt och de är just det du är, naturlig. Du behöver inte ändra nånting. Va bara precis som du är, helt naturlig. Vad du än beslutar dig för att göra så kommer jag att klara mig I'll be alright ! "You gave me the best years of my life" .  En person som du är inte lätt att hitta, But everything will be alright !Jag går fortfarande ner i vikt
Den senaste veckan har jag gått ner 5 kg eftersom jag har kört naturdiet väldigt
mycket denna veckan . Jag vägde mig precis och trots att jag har börjat äta igen
så går jag fortfarande ner. Visste inte att Naturdiet hade en efterföjande effekt.
 Undra hur länge de varar ?? 2010 01 06

Jag känner för en längre promenad nu, men jag har fått så jäkla ont i min ena fot. Jag trillade igår igen. Jag halkade till och ramlade på min fot. AJ AJ... Jag klarar aldrig att hålla balansen när jag väl tappar fästet under skorna. Jag tror jag klarade de bättre förr, men inte nu längre. Jag faller som en sågat träd så fort jag halkar till.

Hur ska de gå med mig när jag blir en riktigt gammal gubbe. Då är man ju så svag och klen i hela kroppen så då kan man ju lätt på ett fall bara bryta sig någonstans. Dessutom har man nog inte lika lätt att ta sig upp när man väl ligger nere för räkning.I - landsproblem

Skrev fel i detta inlägget och de var de fler som tyckte. Julia skrev i kommentarfältet:

Hihi, i-landsproblem heter det väl?

Danne: Tack för att du påminde mig. De stämmer ju såklart ! Nu har jag fått ett i-landsproblem på i-världsproblemet. Hur kommer jag ur detta ?Sova nu tror jag

Ska snart gå och lägga mig. Jag är  trött så jag ger mig in i drömmarnas värld. Drömma ska man göra mycket för de är bra för kreativiteten. Jag tänker i första hand då på drömmar som du varje dag går runt och tänker på och vill uppfylla.Man hittar ibland bra lösningar på sina problem och ser också lättare möjligheter när man drömmer mycket. ibland känns drömmarna mer som en vision, för fantastiska för att kunna uppnå. Men de är bra att drömma om allt mellan himmel och jord för man känner sig ofta lycklig och glad då. I alla fall gör jag de.

Nu ska jag gå och sova. Jag kommer att inatt drömma om allt mellan himmel och jord. De gör vi alla när vi sover. Jag kommer när jag vaknar (precis som alla andra) bara att komma ihåg de jag precis innan vaknar drömde. Hoppas de inte är en mardröm då.

Godnatt ...


100 spännEn av mina tre kameror gick sönder för en tid sen. Nu har jag fått den tillbaka. Eftersom dom laga den och jag hade en skadeförsäkring på den så kostade de bara 100 spänn i självrisk. Tur att jag hade en försäkring.


Sofie undrar...

Sofie:
Äter du bara naturdiet nu eller hur ser dina matvanor ut nu? Inga kakor, ostbågar eller chips eller bullar eller glass som smygs in?Naturdiet dricker jag. Jag har bytt ut
samtliga måltider mot naturdiet denna veckan. Idag slutade jag
 med detta och började äta igen. När jag var och handla förut blev jag
sugen på hela mataffären så de blev både de ena och de andra. Bla kakor och ostbågar.


 

Men jag har inte smugit in de under själva dietperioden. Då åt jag bara mackor och frukt en gång i Tisdags och en gång igår.


Ett misstag

Igår när jag bloggade begick jag ett stort missatag. De är nästan så jag tänker ta bort denna bilden i detta inlägg. Jag väljer att inte göra de utan jag säger bara AKTA ER FÖR SPRIT !!!Detta var ett misstag. Jag erkänner de. Jag gör inte tummen upp åt något annat än min fina matchdress.
Ni kanske nästan aldrig bryr er om vad jag skriver, men snälla gör de nu. Vad som än händer i eran framtid. Tänk på att  alltid AKTA ER FÖR SPRIT!!


SnöskottningDom senaste veckorna har många haft åsikter om snöskottningen. Jag minns när den första snön kom för denna vintern då var de många som klagade på typ kommunen, vägverket. Representanter för tex vägverket gick ut i radio och förklarde varför man inte kunde få bort snön i tid. Detta medförde att dom fick ännu mera kritik av människor som menade att man kan visst skotta bort all snö på en gång. 
 
Nu när snön har legat ett tag så klagar folk fortfarande och såhär är det varenda vinter tycker jag. Igår tittade jag lite på debatt som visades i SVT. Vilken kanal vet jag inte, men där i alla fall klagade man på SJ för att dom ställer in eller kommer försent med sina tåg pga  snö och is. De finns såklart passagerar som kliver på min buss och klagar undrar varför de blir förseningar och varför de inte är bättre skottat på hållplatser mm..

Jag ska inte med detta inlägg klaga på snöskottningen. Jag tycker nämligen att alla som röjer snö gör ett fantastiskt jobb. Dom senaste dagarna när jag har tagit mig till jobbet ungefär 04:30 på morgonen har man alltid sett en plogbil med allt som  oftast en man i som jobbar och sliter. Dom går upp tídigt som fan dom har kanske jour, bevakning passning, kalla de vad ni vill.   De skottas snö uppe på takena och de bankas is på stuprör och fönsterbläck för att vi inte ska få något i skallen om vi råkar gå där de ändå finns en avspärrning.

 

Ja, de är så lätt att gnälla och klaga på snöröjning för de är ju bara att säga här ligger de mycket snö här har dom inte varit och skottat och bla bla bla.... Imorse när jag körde linje 61 och kom till klaffbron i Trollhättan så var de trafikköer hur långa som helst. De visade sig vara en snöslunga och en lastbil som körde bort all snö så att folk slipper gå i alla dessa snövallar. De blev lite köer och jag blev väldigt sen, men tänk om ingen skottade och tog bort snö hur skulle de då se ut på våra vägar och i stan då ?De är ju också så att dom personer som röjer snö också är människor och dom behöver ju också äta och sova. Dessutom omfattas dom som alla vi  andra som jobbar med något som kallas  arbetstidslagen. Man får inte sitta i en  plogbil eller vara ute och röja snö i hur många dygn som helst utan att gå hem från jobbet. De är ju såklart självklart, men varför finns de så många människor som då tycker att de skottas snö dåligt ? Snö kan komma när som helst under vinter halvåret. De kan komma mycket snö på en gång och när man har skottat så kan de ta en dag eller två och så ser de likadant ut igen.  De måste ju då teoretiskt sett finnas mängder med snöröjande människor för att de ska vara plogat överallt så fort de kommer snö. Så kommer de ju aldrig att bli. De borde väl alla förstå.

Dom som skottar snö har de inte lätt. Dom får kritik när dom inte har skottat på ett ställe och dom kan få kritik för att dom skottar fast då blockerar dom vägen så inte bilar och andra trafikanter kommer fram. Att jobba med snöröjning måste väl ibland kännas som att  vara parkeringsvakt. De är nästan ingen som tackar dig för att du gör ett bra jobb.

Men de gör jag !!! Jag tycker dom gör ett jättebra jobb för de är så ofta som jag kommer med bussen och tänker fasen vilken tur att de var skottat här så jag slipper att köra fast. Nu är jag har skriver om snöröjningen så låter de ju som jag tror mig veta allt. De gör jag inte, men de är därför jag inte klagar på snöröjarna för jag vet inte hur de är att skotta snö. Jag vet inte för jag tror att jag aldrig har gjort. Inte ens när jag bodde ute på landet i detta hus.


 Här kunde ju bli så mycket snö så man inte kunde ta sig ut, men jag tror aldrig jag har gjort de. JAG BORDE JU SÅKLART SKÄMMAS !

Men de gör jag inte. De finns ju vissa saker som man inte har gjort här i livet och jag har aldrig i hela mitt liv skottat snö, men jag har ofta pulsat i den.

Sluta nu och klaga på alla stackars snöröjare och sluta gnälla över att de snöar. De kommer varje år att komma snö och de kommer aldrig att finnas så mycket folk som är ute och snöröjer så att man kan få bort snön på en och samma dag på alla ställen samtidigt. Måste varva ner lite

Oj vad jag kände precis att jag stressar Jag måste försöka varva ner lite nu. de har varit full rulle på jobbet, och jag har efter de gjort en massa ärenden på stan. Nu måste jag varva ner. Annars kan detta sluta illa. Ibland stressar jag, men nu förtiden är de inte ofta. För typ 5 eller 6 årsen då var de nog värre. Jag kunde nog inte slappa riktigt ordentligt och de gjorde att jag nästan alltid var trött irriterad och just stressad. Jag är glad att jag har kommit ur de där. Nuförtiden har jag ju jättemycket stunder för mig själv där jag bara ser till att bara vara.  De som jag inte har fått gjort idag  får vänta till imorgon och inte tvärtom. så får de bli för mig denna Fredag kväll.

Kram


5 dagar 5 kg lättare5 kg på 5 dagar...


Live i från Nordkroken

6f7ca26bd0e15547e3bbe971c389fe4f.png

Kolla varifrån!

Live i från NordkrokenLive från Restad Gård

0ccfa440a2d7004849c90d45c582b11a.png

Kolla varifrån!

Live från Restad GårdLive på väg till jobbet

31e49c3a575e1d3c31ba5372def30b3c.png

Kolla varifrån!

Live på väg till jobbetGodnatt

Nu ska jag sova. Hoppas jag somnar direkt .. De känns som de har varit en lång dag. I morgon ska jag upp 04:30 igen. . Godnatt och kram på er......'Matchdräkten

Jag hämtade ut Trollhättans pingisklubbs nya matchdräkt Idag Jag beställde en när jag var nere och träna för fullt, men jag hann ju sluta innan den hade kommit och jag var ju tvungen att hämta den för är den beställd då är den ju personlig. De står ju tex mitt namn på ryggen.

Vad tycker ni ?? Jag gillar den faktiskt ! Synd att jag inte lirar längre när vi har så fina kläder !!!
Fram


Bak


Fram


Bak


Fram

Bak
Ett sk i-världsproblem

Naturdiet =Jobbigt, men jag hoppas jag överlever.

Sittpinnar till Mimmi
Jag var ju i Trollhättan tidigare idag. De blev några ärenden och ja hade dessutom ett möte.
Jag köpte även lite nya sitt pinnar till min Mimmi. Den blå är för att hon lätt ska kuna slipa näbben och klorna. Trä pinnen är mest för att jag vill att hon ska ha lite färsk träpinne att tugga på.Köpte även lite frukt som Mimmi ska ha.

 

Mimmi äter bättre än vad jag gör nu.


Diet dag 3I want you to knowNär jag såg dig första gången så förstog jag att jag inte ville något annat än att se dig om och om igen. De vill jag att du ska veta. I Want You To Know , jag vill inte att du försvinner. Jag är rädd för de. Jag vill att du stannar, försvinn inte. Jag försöker att ta de lugnt. Hänga på de flytet jag har nu, men försvinner du då känns de som världen går under.
I Want You To Now - Don'Go,  Stay !En länk

Fick detta i kommentarfältet:

C&L Skriver:
Vi länkar dig, länka oss!!! :D
Danne: OK ! Här har vi den länken: rosevalleyblues.blogg.se


Ska dra till jobbet.


Ska snart dra iväg till jobbet. Jag mår bra fortfarande trots två dar med nästan ingen mat i magen alls.
Bara Naturdiet, men de känns bra och de är kul att de funkar.  Nu är de dags att dra,

Hoppas ni får en riktigt trevlig dag.

Kram !

Bilder från gårdagens jobb klockan 05:45 .......En nostalgitripp till

Ni vet att jag gillar musik och de spelar ingen roll vad de är för musik.
 De går bra med nästan vad som helst.
Varför ska man bara gilla en typ av musik. nej de är mycket roligare att gilla allt möjligt.
Här kommer en låt som jag inte har hört på länge.En nostalgitripp till på Dannebloggen !


Jag tycker han gör de bra

De har varit en bra Tisdag kväll. Jag har suttit här och tittat på Kristian. Han spelar mycket bra. Han vinner en match av två i kväll. Han vinner mot Andreas Olsson trots att han har matchboll mot sig. Starkt Kristian. Jag skrev precis till honom på Facebook så att han får läsa att jag verkligen tycker han gör bra matcher ikväll. Nu efter detta ska han iväg på landslags - läger i Falköping och han kommer att göra bra ifrån sig där också för de ju Kristian vi pratar om.....
Andra försöket

 

Hur är läget ? Dieten går bra. Första videobloggen raderade jag, men andra försöket får duga...

 Nu är de snart pingis . Kristian är uppsatt som etta för sitt BTK Rekord. De här ska bli kul. Kom igen nu grabben ...En fråga

Fick en fråga om Naturdieten.Cecilia:

Hej Danne! :) Jag måste fråga om den här naturdieten. Får man äta tillexempel en frukt till drinkmixarna eller får man bara dricka dem för ett bra resultat? Jag gillar din blogg :)

Danne svarar- Ja de kan man om man känner att man absolut inte klarar att bara dricka drinkar. Så är de frukt eller sallad som rekomenderas till naturdieten.


Diet.videoblogg@Danne

Pratar lite om hur jag har upplever den första dags Diet..

Februari månad

 Nu är de Februari,  Många människor  är ute i  skidbacken, åker långfärdskridskor och man vill ha med sig varm choklad ute i kylan...
 Usch jag tillhör inte en av dom.
Jag vill ha värme och sommar nu.


 


Min budget för Pingis SM

Första helgen i Mars spelas pingis SM i Halmstad. Allt är klart för min del. Jag var på Volvo tidigare idag och boka en hyrbil. Jag kommer att bo hos brosan och hans flickvän, alternativt i brosans gamla lägenhet om han har den kvar då. 


 
Jag gjorde en liten budget som jag så ofta gör. Jag kan konstatera att denna helg kommer att kosta lte över 2000  kr ungefär. Jag längtar redan till första helgen i Mars. De ska bli KUL !

Hyrbil + bensin ca 1500 kr

Mat ca 300 -500 kr
Biljetter till inträde  150-200 kr För 3 dagar  
Nu tar de emot

Nu tar de emot lite. Man blir så sugen på något att äta. De värsta är att man blir sugen på fettbomberna : Hamburgare, pommes och  shnitzel . Jag klarar allt av de med Naturdiet fortfarande, men gud de tar redan emot. HJÄLP !Nej Tack ! Men de tar emot....Ja Tack ! Jag kämpar på...


Naturdiet drinkmix - LunchenHar fått i mig lite lunch. Än så länge klarar jag mig utan något att tugga på


videoblogg@ 2010 02 01

2010 02 01

Hej på er denna första Februari.

Jag har shoppat en ny resväska.
 Har bara en liten och jag kände att jag ville ha en lite större.
Jag har också startat min diet i morse. De blev en drinkmix i päron. De är bara att fylla på 2-3 dl kallt vatten i en shaker. Hälla i en påse Naturdiet. Skaka shakern i 10-15 sekunder och sen dricka. De känns än så länge bara bra efter första omgången. Om 90 minuter är de dags för dagens lunch som är PÄRON Naturdiet.


Helgen är förbi

Tjena !

Är hemma från jobbet igen. Helgen är nu förbi och jag ska snart gå och lägga mig. I morgon börjar en ny vecka och vi är inne i februari månad nu. Det innebär att det är ca en månad till min semester. Det kommer att bli en semester som jag har sett framemot så länge nu. En månad till ! Sen är de mycket slappa och härliga, underbara dagar som väntar.

Vad händer nu veckan som kommer då ? Ja ... I morgon är jag ledig och på min lediga dag ska jag tagga ut till Volvo och boka en hyrbil som jag ska under några dagar på min semester. Dessutom ska jag imorgon göra en polisanmälan. Jag har lite bevis att visa upp och jag vet ungefär vad dom komnmer att fråga så jag är ganska bra förberedd. Det är inget roligt, men de är något som jag känner att jag måste göra. Fråga inte vad detta handlar om eller varför jag ska göra en polisanmälan !!!!! Jag kommer ändå inte att svara..

Jag startar även  dieten  imorgon. Jag kommer att börja köra ganska hårt från start.Naturdiet drinkmix ska jag prova ett tag. De funkar så att man byter ut vissa eller alla måltider under dagen mot drinkmixen.Väljer man som jag att byta ut alla så ska man inte hålla på längre än 2 veckor. Vill man sen fortsätta ska man fråga en läkare först. Jag brukar försöka tro på mig själv och vad jag än ger mig in i så försöker jag alltid tro att jag klarar de. Men ska jag var helt ärlig så tror jag de blir svårt att i längden att byta ut alla måltider mot detta. Jag älskar ju god mat och ska jag klara detta i två veckor så gäller de att ha en vilja av stål. Men jag ska försöka funkar de så funkar de.....Men jag tror inte riktigt att jag klarar de

Nu är de dags att sova.

Kram...Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE