Ma Long Vs Robert Gardos WTTTC 2014VM i Tokyo.

 
 


.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kickstart - Avsnitt 7

 
 


10 timmar känns som lyx.

 
 
I 3  dagar nu så har jag haft några "megalånga" pass av arbete. Jag är inte färdig för veckan. I morgon ska man jobba igen, men då börjar jag 3 timmar senare så jag kan ta sovmorgon i alla fall. Dessutom behöver jag bara vara 10 timmar på jobbet i morgon. Har en känsla av att dagen kommer att gå ganska fort. Det är ju dessutom röd dag vilket göra att det brukar vara ganska lugnt att köra om man jobbar dagtid.
 
Om jag ändå måste jobba en dag till denna veckan så är morgondagen en ganska bra dag att jobba på. Ska man dessutom vara 10 timmar på jobbet istället för 13 så känns ju bara det som rena lyxen.
 
Glad Valborg och ha en trevlig kväll!
 
 
 


Jobba och jobba

Det är bara att jobb på. Igår var man på jobbet i  ca 13 timmar och idag är det likadant. Man vet vad man har att göra. Äta, jobba och sova är ungefär de som gäller i några dagar nu. 
 
 
 


Uppläxning och utskällning.

Jag har haft en lugn och bra söndag. Jag har mest slappat och tagit det lugnt. Det mesta känns som vanligt ganska bra. Jag känner inte att jag måste få gjort så mycket även om det finns saker jag skulle behöva göra.
 
Men som jag skrev för några dagar sedan så känner jag att jag kan ta de mesta en annan dag. Jag vet vissa personer som skulle bli rasande på mig om dom läser vad jag detta inlägg. Jag vet inte hur många gånger jag har fått "skit" av några enstaka personer (som jag inte nämner vid namn) för att jag ofta har sagt att: "DET KAN VI GÖRA EN ANNAN DAG". 
 
Jag har då när jag råkar ha sagt just dom där orden ofta fått höra att jag bara är slö eller att man ska ta tag i saker med en gång annars gör man bara det eventuella problemet större och dessutom skapar man nya problem för att man just inte tar tag i saken med en gång.
 
De känner är ofta hatt jag kan tycka att det är skönt att få mycket gjort och att det kan vara bra att ta tag i saker med en gång, men jag vill ha lust att göra det jag känner att jag  bör ta tag i annars känns det bättre att bara skita i det. Har jag sagt så när vissa personer har hört på då har jag blivit "uppläxad"rätt ordentligt. Det plus att "vi kan ta det en annan dag", och vissa personer har då blivit argare än vad som egentligen är möjligt att bli.
 
Många liknade exempel kan jag ibland tänka på.  Jag har i alla år fått olika typer av sk uppläxningar om allt möjligt av personer som tycker att just de dom säger alltid är rätt och att man alltid ska lyssna på vad dom har att säga. Jag vet tex inte hur många gånger jag har fått höra att man inte ska lämna mat. Jag har hur många gånger som helst fått värsta utskällningarna av personer som tycker att det är moraliskt fel att inte äta upp sin mat och att man ska skämmas om man inte äter upp eftersom man då inte tänker på dom som svälter.
 
Jag vet ju idag  vad jag har lärt mig av min doktor.  Man ska inte  äta för stora portioner med mat. Om jag får en stor portion mat så äter jag alltså inte upp allt som jag har på min tallrik. Jag har hur många gånger som helst lämnat mat. Förr fick jag hur många utskällningar som helst för att jag lämnade mat, en jag brydde mig aldrig utan jag åt alltid precis så mycket som jag själv ville. Jag har lämnat mat för att jag inte vill äta mer och jag har aldrig ens brytt mig om att fundera över om det är moraliskt rätt eller fel att inte äta upp maten. Men jag har alltså hur många gånger som helst fått värsta utskällningarna av personer som verkligen inte kan se att mat kastas. Jag har fått höra hur fel det är att inte äta upp maten och att jag borde tänka mer på dom som svälter. 
 
Men det visar sig ju att jag egentligen har gjort rätt som har lämnat mat eftersom det aldrig är bra att äta för mycket och för stora portioner. När man är liten kan man ju inte direkt hjälpa hur mycket mat som man får på tallriken. Om man äter mycket ute som jag gör idag och även har gjort under större delen av mitt vuxna liv så kan jag ju inte heller liksom hjälpa hur mycket mat jag får serverad. Orkar jag inte mer så äter jag liksom inte mer och det spelar ingen roll om jag får värsta utskällningarna för det. Jag har aldrig brytt mig och jag har idag ínte ändrat mig idag, trots alla utskällningar som jag under tidigare år har fått.
 
 Varför skulle jag tex tänka på dom som svälter? Alöla dom i våran värld som svälter skiter väl i att jag inte äter upp min mat. Dom får med allra största sanolikhet ingen nytta av den mat jag kastar och dom får defenitift ingen glädje av att jag äter upp min mat. Dessutom är det ju fler i världen som äter så dom dör av det än vad det finns människor som avlider av svält, det har ganska nyligen forskare slagit fast. Detta med att dom som svälter inte har någon nytta av att jag  äter upp min mat , eller lämnar den har jag ofta sagt när jag ska försvara mig mot dom jag får utskällningar av, men dom som skäller ut mig  har bara fortsatt hävda att jag borde skämmas som lämnar mat och inte äter upp.
 
Jag är glad idag att jag inte har lyssnat på vad alla dessa utskällare har sagt till mig genom åren. Skulle några av dom se vad jag gör idag med mat så skulle dom nog få en hjärtattack.
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. I morgon börjar en ny vecka. Den blir tuff för jag har många sjukt långa arbetsdagar. Jag fattar inte nu hur jag ska orka, men jag fixar det ju alltid på något sätt i alla fall. Till helgen sen så är jag ledig och precis som den helgen så är jag ledig fredag, lördag och söndag. Det blir ju något att längta efter och jag hoppas också att kjag även nästa helg får uppleva så fint väder som det har varit denna helgen.
 
 
 


2014 04 26

Hej !
 
Jag har en ganska "soft" dag denna lördag också. Fint väder är det ute. Jag tror det är första dagen i år som  jag känner att jag kan drar på mig kortbyxor (utan att frysa) och då lämnar jag ju samtidigt alla vinterplagg hemma när jag går ut. När värmen kommer så hoppas jag alltid att den håller i sig länge. Det är väldigt mycket trevligare med sommar, värme och sol än snö och kyla eller regn och storm.
 
 
 
 


2014 04 25

 
 
 
 
Skönt är det att vara ledig såklart. Jag har mest "softat" runt idag. Jag har handlat hem lite mat så jag klarar mig över helgen och jag hade väldigt mycket tvätt som jag har pillat med nere i tvätttsugan. Jag har också såklart varit ute i det fina vädret och bara slappat liksom. Bara skönt att vara ledig och inte känna någon stress öven nånting.  Jag tänkte jag skulle få städat upp lite också idag men nu känner jag att det där kan jag ta tag i en annan dag. Lite slött kanske, en skitsamma...
 
Lönen har ju kommit in och då var det dags för mig att göra en budget igen. Dom senaste dagarna har jag inte grubblat så mycket över mitt sparande av pengar och min dröm som jag ska förverkliga i år. Det har varit ganska skönt och jag tror också att om man grubblar för mycket över allt som jag skulle kunna göra med min dröm då kan det lätt bli så att man ger upp och skiter i det. Man tröttnar ju om man lägger för mycket tid på någonting. För mycket onödigt grubbel är ju inte bra.  När jag idag i några minuter ändå måste tänka till lite hur jag ska göra så tänker jag bara på att göra vad jag "måste".
 
Jag sparar det jag måste och betalar dom räkningar som ska betalas nu. Jag gör inget mer än så. Jag skulle kunna spara mera nu eller betala fler räkningar, men det är ju bara onödigt. Bättre att bara göra lite mindre och sen må bra liksom. Jag kan nu istället slappna av och leva ganska gott på dom pengar som jag har kvar efter att jag har sparat en slant och betalat mina räkningar. De känns skönt att jag har slutat att grubbla på vad jag ska göra när jag ska förverkliga min dröm. Jag gör vad jag måste och det jag hade planerat från första början. Det är enkelt och funkar. Man behöver ju inte göra detta svårare än vad det faktiskt är. 
 
 
 
 


Jag kämpade på bra!

Det blev lite gym idag också. Man orkar mer än man tror. Jag kände egentligen inte för attt träna idag för jag var trött och var ganska "mör" i kroppen men när jag var på gymmet så kämpade jag på bra ändå. Ska jag nå mina mål med mer viktnedgång så är det ju bara att köra på. 
 
 
 Det kändes lite tufft i början men när jag hade kört på ett tag så lossnade det liksom. Nu efteråt känns det bra och nu slipper jag ångra att jag inte tränade idag. Rätt skön feeling....
 
Nu blir det lite slappa och sen mat. I eftermiddag ska man jobba igen. Sen tar jag långledigt igen. 
 
Ha en trevlig dag !
 
 


Orka eller inte orka.

Godmorgon
 
Jag sitter här och funderar på om jag ska orka ta mig bort och träna.
 
 
 
Jag känner mig helt slut i kroppen och just nu har jag ingen lust. Men det kommer ju att kännas bättre när man väl står på gymgolvet igen. Kör jag inte idag då kanske jag ångrar mig senare att jag inte "taggade" bort och körde. Dessutom vet jag ju inte om jag kommer att köra så mycket mer denna veckan.
 
I början av nästa vecla vet jag ialla fall att det inte blir någonting. Då har jag så sjukt mycket jobb och riktigt så duktig är jag inte än så att jag bara kommer hem  13 timmar på jobbet, tar min ryggsäck och sen tar jag  mig  bort till gymmet. Det pallar jag liksom inte. 
 
Men idag och egentligen resten av veckan funkar det ju om jag bara vill liksom. ORKA eller INTE ORKA???
 
 
 


Kickstart - Avsnitt 6

 
 


Körde hårt och fick slita.

Jag har haft en ganska tuff dag för jag körde hårt på gymmet och jag fick slita ordentligt på jobbet.
 
På gymmet körde jag ben som fan. När jag kände att jag hade tränat klart så kände jag hur mina ben bara skaka trots att jag stod helt stilla. Övningarna jag körde gjorde götteont, om man säger så.
 
 
 
Sen skulle man jobba idag också. Jag hade inte så lång dag, men jag fick ändå slita för det var en hel del som krånglade för mig. Men jag fixade väl denna arbetsdagen ganska lätt ändå.
 
 
 
 


Hur är det med livet?

 Dagarna går och jag funderar mycket på vad jag gör och ska göra.
 
Jag ska förverkliga min dröm som jag har med min ekonomi. Hela grejen med detta känns ganska bra nu. Jag funderar inte så mycket på om jag ska försöka spara mer eller ta ut si och så mycket pengar från mitt sparakonto. Jag rörde fram och tillbaka  en hel del med mina "cash" i början av året, men det gör jag inte längre.
 
Nu sparar jag det jag måste. Jag kanske sparar mer också, men jag bryr mig inte så mycket om det är så att jag får undan några tusenlappar mer än vad jag hade tänkt i början av en månad.  Sparar jag bara vad jag måste varje månad för att min dröm ska bli verklighet i år, då är jag nöjd.  I år blir jag klar, det vet jag. Jag kan nog inte säga säkert när jag exakt blir klar, men nån gång under hösten eller vintern i år blir det i alla fall. 
 
Min vikt är också en grej som jag jobbar på. Eftersom jag vill spara pengar så är det ju bra att jag inte lägger så mycket pengar på mat just nu. Att jag jobbar med att rasa i vikt hjälper mig alltså på ett sätt att förverkliga min dröm som jag har med min ekonomi. Det som jag nu tycker är kul det är att jag är nere på dom kilon som min doktor Mouna sa åt mig att jag skulle börja med att gå ner.  Själv vill jag rasa lite till så jag kör på. Jag har nu nått min första mål som jag har haft med viktnedgången och då får man ju lätt mer motivation till att bara fortsätta. 
 
Jag är också ganska bra på att hålla dom kostråd jag fick av Mouna. Däremot slarvar jag fortfrande en hel del på helger eller långledighet. Det börjar med typ ett party och sen orkar man ju inte bry sig "dagen efter" och då kommer man in i lite dåliga vanor. Ingen nyttig mat och ingen träning då direkt. Tyvärr har jag också varit väldigt sugen den senaste tiden på att ta mig ut och festa när jag har lite längre ledighet. Jag har också gjort detta oftare än vad jag normalt brukar göra.   Dessutom är det ju sjukt lätt att ta sig med tåg från Vänersborg till Göteborg där jag ofta vill gå ut. Det går hur många avgångar som helst per dag, både fram och tillbaka och inte behöver jag vänta speciellt länge på att tågen ska avgå från någon av stationerna heller. Man tar sig tex ner till Göteborg, träffar lite roligt folk och festar hela natten och sen går det ett tåg hem lagom till frukost och jag är hemma en timme efter att jag har satt mig på tåget i Göteborg. Sjukt bra är ju om man bara tänker på hur bra förbindelserna är.
 
Men detta har väl den senaste tiden fått mig att göra denna grejen lite mer än vad jag normalt brukar göra, och det ska man i alla fall tänka en gång extra på så det inte blir för mycket. Man ska ju akta sig för alkohol. Det är ju inte som att dricka vatten även om jag faktiskt kör varannan vatten när är ute och tex tar en bärs eller två.
Viktigt är att man har koll hela tiden på vad man syssalr med och ringer det några varningsklockor så ska man defentift tänka både en och två gånger kring festandet.
 
Lite slarvig är jag som sagt, men jag går ner i vikt i alla fall och jag tänker en gång extra när det gäller drickandet och det hjälper mig säkert så det inte blir för mycket av allt festande och onyttigt ätande. Onyttigt ätande hänger ju ihop med festandet. Har jag festat en natt så vill jag inte gärna dra i mig en salladstallrik några timmar efteråt och jag är inte sugen på att träna heller. Det blir mer bakfyllekäk och ingen rörelse. Så om jag inte festar för mycket då äter jag också bättre och rör mig mer. Därför är det ju bra att jag i alla fall tänker till lite inför varje längre ledighet. Jag har festat oftare än jag brukar den senaste tiden, men jag håller mig iallafall på "banan" och jag dricker också i måttliga mängder  när jag är ute, och det är jag väldigt nöjd med. 
 
När jag sitter här skriver så känns det som livet just nu är ganska bra. Jag mår bra. Jag tycker om mig själv och tar hand om mig så gott jag kan Jag tar hand om mig på det sätt som jag tror är bäst för mig.
 
 Jag känner att det ska bli otroligt kul att fortsätta med sparandet av pengar och kämpandet med viknedgången. Sen är det ju lite roligt att slarava också, men inte för mycket bara, men helt "klockren" i allt är ju svårt att vara och det tänker jag inte heller begära av mig själv att jag ska bli. Då tappar man nog snart motivationen som jag ändå just nu har när det gäller hälsa och drömmen om ekonomin. Jag bryter av ibland och "slarvar". Pressen på mig minskar och i det långa loppet så mår jag bättre av att inte försöka vara perfekt.
 
 
 
 


Utan ström i 7 timmar.

Godmorgon!
 
Snart ska jag ta mig bort till gymmet och köra igen. Målet är mera viktras och då får man f*n träna på.
 
 
Snart kommer srömmmen att stängas för mig. Jag har betalat min elräkning så strömmen kommer att slås på igen. Men i 7 timmar kommer alla lägenheter i fastigheten där jag bor att vara avstängd eftersom man ska byta en servicecentralen till fastigheten. 
 
Jag kommer att vara hemma lite grann, men under större delen av förmiddagen blir det ju träning i alla fall så då slipper jag störa mig på (om jag nu gör det) att jag inte har någon ström. I eftermiddag ska man jobba på igen. Jag ska jobba i 2 dagar och sen blir jag ledig i 3. Känns som jag borde orka, för är man ledig mer under en vecka än vad man jobbar då borde det inte vara några bekymmer att palla med jobbet.
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Första passet kändes som uppvärmning.

Har kört mitt andra pass för dagen nu då. Jag var sugen och köra och ledig är jag. Bara att träna på liksom.  När jag körde mitt andra pass så kan man ju säga att det första bara var uppvärmning. När jag nu körde så kändes allt så mycket bättre (och då var ändå inte passet i morse dåligt) Jag orkade mer än vad jag trodde och det kände även nu väldigt bra. Kanske är det att jag börjar se resultat iform av viktnedgång som gör att jag bara vill köra mer och mer nu.
 
 
 
 
 
 
Imorgon blir det i alla fall ett pass. Något mer tror jag inte att jag hinner, fast man vet aldrig med mig. 
 
 
 
 


Är man ledig så har man ju tid.

Nu kör vi igen!!!
 
Dagens andra pass !! Hoppas det går bra.
 
 
 


Har jag bara motivation och driv.

 
Skönt att få stå på gymmet igen. Jag körde bra och det var kul. Bra att jag tog mig dit så tidigt på morgonen för det är ju lite lugnare där borta då.
 
Jag hoppas jag orkar köra på hela veckan. Jag vet inte nu hur många dagar jag kör på, men möjligheten finns ju att träna varje dag om jag bara har motivationen och drivet liksom.  
 


NU GYM!

Nu får det blii gymmet. Måste bara köra nu känner jag för jag tror det nästan har gått en hel vecka sen jag var där senast. Det har varit för mycket party och sen har man jobbat större delen av påsken. Men jag fortsätter ändå att gå ner i vikt, och det är ju bra.
 
Nu kör vi!
 
 
 
 


Behagligt.

 
Denna jobbhelg är nu över och ganska lugnt och behagligt har det varit att köra buss. Jag hade väl lite tur med vilken linje jag körde under en vissa tider och att det var påskhelg och så. Visst är man trött när man kommer hem, men det är ju inga problem att somna på kvällen och lite sovmorgon har jag också haft. Det har mest varit äta, jobba och sova nu i 3 dagar men de har varit behagliga pass att köra. 
 
En ny vecka har ju nu redan börjat och jag fortsätter med att ha mina behagliga veckor. Jag har bara 2 dagar av jobb kvar på denna veckan. Jag blir ledigt totalt 4 dagar på en samma vecka. Det kan man inte klaga på.
 
Hoppas att ni har haft en bra helg. Nu får jag en ledig dag innan jag tar nya tag med körningen igen. Hoppas de körningar som jag har kvar denna veckan blir lika behagliga som denna helgens körning har varit. 
 
 
 
 


Glad Påsk !

Känner mig ganska slut redan nu. Det kanske var tufft att jobba idag? Eller så är jag bara väldigt trött för jag gick ju upp tidigt. Kanske är det en kombination av allt. Glad Påsk i alla fall.  Nu är jag igång med arbete och jag det är väl bara att köra på hela denna helgen?
 
 
 


Nu börjar arbetet igen.

 Jag har nu haft tre lediga dagar och imorgon ska jag börja att ta tag i arbete igen. Bara att köra på nu i tre dagar. Det har varit skönt med lång ledighet och ganska lite jobb denna veckan.  Man hinner med så mycket annat, fast man kan ändå slappa hur mycket som helst. Man hinner med lite party och firande av världens bästa syster, det känns bra.
 
Skönt känns det också att jag äntligen kom ur allt grubbel om min ekonomi. Jag har tänkt för mycket och det har bara blivit rörigt eftersom jag försöker göra mer än vad jag egentligen klarar av. NU GÖR JAG BARA DET SOM KRÄVS OCH DET BETYDER ATT JAG NÄSTAN INTE BEHÖVER GÖRA NÅGONTING MER ÄN ATT BARA VÄNTA. I December är detta klart och då är jag nöjd. Sen är det inte värt att sträva efter att göra mer för att få det ännu bättre. Man ska ju ha kul och leva också liksom.
 
Nu ska jag sova och imorgon är det dags att försöka ha kul och köra så det ryker (bokstavligt talat)
 
 
 
 
 


Hur kunde jag glömma?

 
 
 


Skärtorsdag.

 
Hoppas ni har haft en bra dag och jag vill passa på att önska er alla en Glad Påsk. 
 
Idag har jag sovit otrolig mycket. Har jag inte sovit så har jag typ bara suttit här kollat på alla möjligt som man under veckan har missat på TV.
 
Nu får det bli lite middag ute med familjen. Min syster fyller år idag och då ska vill jag ju såklart vara med och fira henne. 
 
Ha en trevlig kväll, och återigen en GLAD PÅSK!
 
 


Inget mer onödigt grubbel nu!!

Nu tror jag att jag har kommit ur den där jobbiga känslan när det gäller mitt sparande av pengar. Någonstans har jag kommit på att jag inte behöver må dåligt av att jag kan få loss pengar till ett förverkligande av mion dröm. Man kan ju ha omvända problem också. Man har inga pengar att spara trots att man vill . Det hade verkligen inte varit roligt om jag hade haft det så. 
 
När nuu har suttit här funderat lite så är det i ju så att jag har det bra. När mina räkningar är betalda varje månad så har jag gott om "cash" som då ska räcka till: mat, kläder, transport, sparande och nöjen. Sparandet som jag behöver göra för att förverkliga min dröm handlar inte om överdrivet mycket pengar per månad. Från början bestämde jag också att jag skulle föra över det beloppet så att jag är färdig i slutet av året. Jag sa också till mig själv att jag inte skulle bry mig mer utan jag FÖR ÖVERDET JAG MÅSTE och med pengar som blir över lever jag gortt resten av månaden. 
 
Tyvärr har jag känt att jag vill göra mer och då blir det ju direkt tufft. Jag har också känt att jag vill nalla från mitt "drömkonto". Precis nu kan man säga att jag "tar mig i kragen" lite. JAG MÅSTE HÅLLA MIG TILL DE JAG HAR PLANERAT FRÅN FÖRTSA BÖRJAN! Det funkar inte annars. Jag kommer bara att må dåligt över det jag gör. Det får räcka att jag sparar dom pengar som krävs för att allt ska vara klart i slutet av året. Det blir ju helt sjukt om jag ska gå runt och må dåligt över att jag kan spara mer eller att jag inte vill spaar så mycket en månad för att sen nästa månad trycka in sparande för den månaden som då fattas. Jag kommer ju aldrig att få någon ro i kroppen om jag håller på så. Det som gäller nu är att jag sparar dom pengar som krävs för att Jag ska kunna greja detta till December i år. För dom pengar som sen blir över efter att räkningar och sparande ska jag bara leva gott för och inte bry mig om jag bränner eller sparar dom. Bränner jag dom då är det så och blir det över ja då är ju det såklart bra, men jag bryr mig ändå inte mer om stålarna än så, PUNKT.
 
Detta är ju egentligen så jävla enkelt egentligen, men jag har gjort det svårare än vad det faktiskt är. Nu är det slut på allt grubblande kring detta. NU SKA JAG BARA FÖRVERKLIGA MIN EKONOMISKA DRÖM !!!
 
 
 
 
 


Onsdag ❤️

 
 
Det har blivit lite gym nu på förmiddagen. Skönt att köra lite och jag vill passa på när jag är helt ledig för sen under påsken har jag mycket jobb  och då kör man ju inte så mycket. Jag har liksom lärt mig att jag funkar så.
 
Jag tyckte i alla fall att det kändes bättre idag än vad det har gjort på länge. Nu var det lite extra "sprätt" på mig i dag och tanken jag hade innan var bara att:  NU KÖR VI FÖR FAN!! Man kanske får lite extra "power" när det är en fin solig dag, jag är ledig och nöjd över att jag inte har sabbat min ekonomiska dröm. Mycket är bra och då känns det rätt bra på gymmet också. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kickstart - Avsnitt 5

 
 


Det finns ju inget värre än att ångra sig.

Nu är man i det där lite jobbiga läget igen när det gäller mitt sparande av pengar. Precis som förra veckan så känner jag att jag vill plocka ut några tusenlappar från mitt "drömkonto" Jag tänker att jag liksom kan låna av mig själv och sen löser det sig säkert ändå med min dröm.
 
Fast någonstans vet jag ju också att det blir fan så mycket tuffare för mig om jag börjar "nalla"  på mina sparpengar som från början var tänkt att gå till min dröm. Känslan jag får av att veta att jag har pengar, men att jag inte får röra dom är lite jobbig och man kan väl säga att jag har lite abstinens på att spendera just nu. Men om jag börjar spendera så det blir ett underskott i min planerade budget, då kommer abstinensen på att bränna "cash"  att övergå i ÅNGER.
 
Jag kommer ju lätt att ångra mig om jag tex har en rolig partykväll för de pengar som det  var tänkt att jag skulle förverkliga min dröm med. Den kvällen blir säkert rolig, men att sen vakna upp dagen efter och känna att man ångrar vad man har gjort med pengar kommer att kännas tusen gånger värre än den abstinensen jag känner på att bränna "cash" just nu. Jag ångrar sällan nuförtiden att jag har varit ute på någon rolig partykväll. Men jag är ganska säker på att jag skulle ångra om jag får ett underskott i min planerade budget i år bara för att jag inte kan hålla mig ifrån lite skumpa eller något annat som går att bränna mycket cash på, typ vad som helst...
 
Jag vill inte ångra något sen, inte ens om allt blir lyckat. Känslan av att ångra sig är mycket värre än att gå runt att känna sug efter något. Dessutom blev jag ju väldigt skakis efter att jag förra veckan var så sjukt nära att sabba allt med min dröm. Min dröm är så viktig för mig och när jag sen har förverkligat min dröm då behöver jag ju inte bry mig så mycket om stålar. Inte så mycket som jag just nu gör i alla fall. 
 
 


Ulf Carlsson-Jörgen Persson.

 
 
 


Måndag ❤️

Har kört några timmar och nu har jag en väldigt lång rast mitt på dagen där jag hinner slappa länge innan jag ska sätta mig i den blåa saken igen och se till att dra in mera cash. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Lite mat har jag fått i mig också. Lite fisk, och den var riktigt god.
 
Ha en trevlig dag !
 
 


Helgen är över men snart är jag ledig igen.

Det börjar bli dags att gå och lägga sig för jag ska ju upp tidigt i morgon och arbeta. Jag har en lång dag framför mig av jobb i morgon, fast jag har också en lång rast så total arbetstid blir inte mycket längre än 8 timmar. Jag hinner gå hem en stund mitt på dan. Det blir ju skönt att komma ifrån lite för då känns det som att ens arbetsdag går lite snabbare.
 
Denna helgen har jag grubblat mycket kring min ekonomiska dröm. Jag var så nära att sabba allt. Okej, jag kanske hade klarat att nå mina mål som jag har i år även om jag inför denna helg hade fått ett undersskott i min planerade budget. Men jag tror att jag hade misslyckats för allt jag har planerat går i princip ut på att jag måste spara en viss summa varje månad för att nå mitt mål i år. Går jag under den summan någon månad då måste jag trycka in så mycket mer pengar till månaden efter för att täcka upp, och det har jag svårt att tro att jag skulle orka bry mig om att göra. 
 
 Jag har i alla fall under denna helgen varit väldigt glad och lättad över att jag fortfarande håller mig till den ursprungliga planen. I fortsättningen känns det inte som att jag kommer att ha några problem att hålla mig till den. Jag tänker i alla fall inte tänka tanken mer på att typ ta lite av mina sparpengar som jag ska ha till att förverkliga min dröm. Jag vet ju nu att jag skulle ångra mig så ända in i helvete om jag inte gör exakt de jag har planerat från början. Efter den insikten som jag fick i helgen om hur nära jag var att förmodligen sabba allt så vet jag nu att jag inte kommer att låta det hända. Så är det bara nu, jag lovar...
 
Nu är denna helgen över men snart får jag några dagar ledigt igen. Faktum är att jag bara jobbar 2 dagar, innan jag får ledig 3 dagar på raken och sen jobbar jag resten av helgen som kommer, med allt vad det innebär i extra betalt och komptimmar.
 
Här kommer en vardagsbild. Vad det nu egentligen är funderar jag på fortfarande. VARDAGSBILD ALLTSÅ.
 
 
 
 


Är inte de mesta vardagsbilder?

Jag har märkt ett tag nu att många människor som har  Instagram utmanar någon i vardagsbilder. Det som cirkulerar runt lite heter: "En vardagsbild om dagen i 5 dagar" Det är i alla fall vad folk säger att dom gör. Utmanar någon och sen lägger dom upp bilder... ja, ni fattar hur detta går till. 

Jag fattar inte riktigt grejen med detta. Jag trodde dom flesta var just vardagsbilder på Instagram. Det är väl en del av det man har Instagram till? Man postar bilder på sin vardag liksom. Sen kanske man inte kan kalla allt för vardagsbilder, men när är det en vardagsbild och när är det inte en vardagsbild??? 

När jag funderar över detta så blir jag lite smått förvirrad. Innan denna grej med att utmana andra med 5 vardagsbilder tog fart på Instagram, vad var det för bilder man postade då? VAR INTE DET DÅ INTE VARDAGSBILDER?

Varje dag ser jag mycket bilder på mat, träning eller bilder som dom man följer tar på sig själva. (Jag följer många som tränar på gym) Detta är ju vardagsbilder så vad blir själva utmaningen, och var går gränsen när det är en vardagsbild och inte?

För att röra till det ännu mer för mig själv så funderar jag över om dessa 2 bilder som jag själv har tagit idag är 2 vardagsbilder.

 
 
Dessa 2 bilder är ju ganska typiska vardagsbilder för mig. Jag sitter och slappar utan att ha byxor på mig för jag tycker helt enkelt om att vara utan byxor, fast ha kalsonger på. Den andra bilden är mat och äter gör jag varje dag. Är detta 2 vardagsbilder som jag kan anta utmaningen med. Jag vet inte om det är vardagsbilder för dom är ju tagna idag och idag är det ju söndag. Går gränsen redan här? Vardagsbilder måste man lägga under dagarnamåndag -fredag. Eller kan man lägga vardagsbilder på helgen också?
 
Vad som är vardagsbild och inte lär jag nog aldrig fatta efter och speciellt inte eftter att dessa tankar har tagit fart hos mig. Jag blir nog bara ännu mer förvirrad. Ju mer jag tänker ju mindre vet jag om vad som man kan kalla för vardagsbild och inte.  Vad är grejen med att anta utmaningen med att lägga upp 5 vardagsbilder under 5 dagar på Instagram. Det är väl typ vardagsbilder man lägger där hela tiden, eller finns det vissa undantag? Hur vet jag vad som är en vardagsbild och inte. Förvirringen hos mig är bara total just nu.
 


Söndag ❤️

 
Jag har varit ute på en PW. Jäklar vad det blåste. Man får kämpa lite extra när det är motvind liksom. 
Nu får det bli lite frukost och sen slappar man väl mest hela söndagen.
 
Ha en trevlig dag !
 
 


Nästan perfekt.

 
Det är så underbart när man har några lediga dagar på rad.  Idag har jag tagit det ganska soft. Jag har inte sabbat min dröm i alla fall. Jag har mest varit hemma, läst lite i en bok, kollat på TV och ätit ganska onyttigt.  Det är som sagt bara skönt att vara ledig. Jag värderar ledigheten högt och jag försöker att njuta av den. Rätt skönt att jag har massor av veckor framöver med kanske 4 dagar av jobb och ledig 3. Man skulle ju kunna önska att man inte hade några sjukt långa arbetsdagar också, men man kan ju inte få allt. Har jag 3 dagar ledigt per vecka, nästan varje vecka fram till att jag får semester så ska jag väl inte gnälla? 
 
Jag kan istället gnälla lite på vädret. Idag har det varit regn och rusk mest hela dagen. Jag längtar till sommaren, fast det kommer väl att vara regn och rusk då med. Aldrig är allt perfekt, bara nästan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Metro mode makeover!

 
 
Jag kan inte dela klippet på min blogg men klicka på bilden eller länken. Riktigt bra detta tycker jag, men skit att jag inte kan lägga själva klippet på min blogg!
 
 
 


Lördag ❤️

Godmorgon. 
 
 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra i alla fall. Jag är fortfarande väldigt glad och lättad över att jag inte sabbade min dröm som jag var väldigt nära att börja göra i förrgår kväll. Jag tänker mycket på hur nära det faktiskt var och hur otroligt skönt det nu är att jag inte ligger under min planerade budget. Min dröm är verkligen viktigare än väldigt mycket annat. Jag skulle naturligtvis kunna sabba allt nu istället men jag har ju fått några tankeställare efter att jag var så nära att bara sabba allt.
 
Oj, jag är nog lite skakis över att jag bara kunde få en impuls och sen var det så nära att gå åt helvete. 
 
 
 
Bild från igår.
 


Jag gillar verkligen inte att laga mat.

 
Fixade mig en omelett. Det fick bli med kyckling och potatis. Man misslyckas ju liksom inte med att göra omelett. Det är ju bara att vispa några ägg och hälla i stekpannan. Sen ser man kanske att det är en ungkarl som har grejat i köket men ......
 
 
Jag tyckte det blev ganska gott, men jag fick bekräftat för mig själv ännu en gång hur tråkigt jag tycker det är att laga mat. Jag kommer nog aldrig att lägga mycket tid i ett kök. Det finns så mycket annat man kan göra istället och matställen finns överallt i hela stan, i alla städer i hela världen typ. Efter jag hade fixat detta så såg det ut som ett bombnedslag i mitt kök. Då får man ta tag i disken också. Tråkigt, tråkigt. tråkigt...  Nej, jag kommer aldrig att lägga mycket tid i ett kök. Inte ens om jag skulle ha ett "flong" nytt kök. Jag kanske borde anmäla mig till programmet Frantzên styr upp ( http://www.tv3.se/frantzen-styr-upp) . Undrar om han som klassas som en av världens bästa kockar skulle kunna få mig att bli taggad på matlagning?
 
Jag vill ändå tillägga nu att min omelett blev ganska god, men jag tycker fortfarande verkligen inte om att laga mat och hålla på i köket. 
 
 
 


Har tränat lite igen.

 
Jag har varit borta på gymmet och tränat lite igen. Denna veckan har det mesta varit jobbigt att träna. Jag försöker ändå och jag hoppas inför varje pass på att det snart kommer att kännas bra igen. 
 
Det jag ändå kan säga är ju att jag fortsätter gå ner i vikt, vilket är bra. Jag kör ju också på så gott jag kan trots att jag tex denna veckan har haft många långa arbetsdagar där det då sen kan vara svårt att ens motivera sig till att "tagga" bort till gymmet och träna. När det inte heller går så bra på ett enda pass, då kommer lätt de negativa tankarna. Men jag har ändå lyckat köra några dagar denna veckan och det är ju också bra såklart.
 
 
 
 
 
 


Bankens haveri räddade nog mig.

Idag står det på bla Aftonbladets framsida att Swedbank slogs ut helt. Jag märkte av det också igår för jag försökte ju sabba min dröm. Jag ville spendera "cash" i helgen, men när nu inget fungera så fick jag en natt och sova och tänka om. Nu vill jag inte spendera utan jag vill fortsätta att jobba på för att sen fixa min dröm.
 
 
 
Att Swedbank slogs ut igår räddade nog mig från att inte fullständigt misslyckas med min ekonomiska dröm. Kanske var det något högre makt som hade ögonen på mig och när jag var på väg att sabba min dröm då tog den högre makten tag i saken.
 
Ibland har man allt en jävla tur! För mig var det bara positivt att min bank slogs ut i några timmar. Jag tror att det räddade mig denna gången från att göra något som jag bara om några dagar att ångrat så ända in i helvete.
 
 


Lunchtime!

 
 
 
 
 
 
FISK...
 
 
 
 


Cash Cash - Take Me Home ft Bebe Rexha

 


Fredag ❤️

 
 
 
Skönt med ledig att vara ledig. Man känner verkligen skillnaden när man får sova några timmar mer en morgon. Jag har ju under veckan annars vräkt mig upp mellan klockan fyra och fem på morgonen. När jag idag kliver upp vid åtta istället så känns det som man har sovit fram till lunch. 
 
Min lilla kris som jag kände av igår känns inte lika hemsk idag. Idag  är jag glad över att jag inte vaknar upp utan att ha ett underskott i min planerade budget. Jag håller fortfarande på de pengar som jag måste spara för att fixa min dröm detta året. Jag har inte sabbat detta och det känns VÄLDIGT SKÖNT.  Jag lärde mig nog ganska mycket på den lilla kris som jag framförallt kände av på allvar igår. Det gäller bara att ha lite tålamod nu. Om 14 dagar får jag in nya pengar och då finns alla dessa extra pengar igen. Då kan jag spendera utan att sabba det som jag verkligen drömmer om just nu.
 
Lite tur var det säkert när bankens system inte fungerade riktigt som det skulle igår. Tekniskt fel och jag gissar att detta fel hjälpte mig lite med mitt sparande. Jag hade ju också en kompis på besök igår  Hon sa liksom bara att detta fixar du Danne. Det blir ju lite peppande när man får höra sånt av någon annan än bara mig själv och hjälper naturligtvis till  i min strävan om att få den ekonomi som jag länge har drömt om. 
 
Skönt att denna lilla kris för min del nu är över. Nästa gång den kommer så  kan det vara under semestern. Sommar, värme, sol och ledig. Har man då mycket "cash" också, då kan det vara tufft att vara snål med utgifter. Men den eventuella kris som då uppstår får jag hantera när den är här, om den nu kommer tillbaka.
 
Till sommaren så är det ju ändå så att då börjar jag närma mig mitt slutmål och då kanske det känns extra motiverande att bara köra på med att dra in mera "cash".
 
Nu ska jag göra ett sista ryck i tvättstugan, sen blir det lite mat och jag ska naturligtvis också försöka njuata av denna fredag som känns väldigt bra på många sätt.
 


Ibland har man tur.

 


Va???

Stina:
 
Danne, alla förstår att du inte dricker ölen. För vem försöker du bevisa att du gillar öl och champagne? Är det verkligen värt att låtsas vara någon du inte är? Jag tror inte det är särskilt bra för din självkänsla. Du blir inte häftigare för att du låtsas gilla öl och champagne. Stå för den du är istället! Alla kommer gilla Danne och Dannebloggen lika mycket ändå! 
 
VA???
 
Varför skulle jag inte gilla öl? Jag kanske inte dricker så mycket eller ofta, men jag gillar att dricka en öl ibland. Extra gott är det ju när man har haft en hård arbetsvecka. Man kommer hem och tar dom första klunkarna på en kall öl.  Varför skulle jag ljuga om att jag tar en öl eller ett glas skumpa ibland?? Hade jag varit nykterist så hade jag väl kunnat stå för det? Men vill du tro något annat än att jag dricker öl och njuter av ett varmt bad ikväll så får du väl tro att jag bara fotograferar en öl och sen häller ut den. Men ska jag vara ärlig så tycker jag att det låter mer troligt att jag faktiskt dricker en bärs när jag nu äntligen blir ledig några dagar.
 
 


Nu är det helg igen!

Ganska tuff vecka har det varit med mycket arbete. Nu tar jag i alla fall helg ! Ledig ikväll och fredag, lördag och söndag. Jag började direkt att slappa när jag kom hem. Det fick bli badkaret och en kall öl.
 
 
 
Nu ska jag fortsätta slappa i massagestolen. Min kompis Karin kommer snart hit så det blir väl fler kalla öl ikväll och en massa skitprat med mycket skratt. 
 
Ha en trevlig helg !
 
 
 
 
 


Det finns risk att jag lägger ner min dröm igen.

Känns just nu som jag har hamnat i ett ganska jobbigt läge när det gäller mitt sparandet av pengar. Det funkar fortfarande, men jag tänker att det vore skönt att spendera de som jag nu har lyckats få ihop under ca 3 månader. 
 
Det är verkligen inte roligt att spara pengar. Speciellt inte när man har fått ihop en ganska bra hög och sen vet jag att det inte räcker i alla fall. Ska jag förverkliga min dröm så får jag hålla på i minst 6 månader till. Tankarna som nu snurrar är att jag vill bränna dom  pengarna som jag hittills har sparat på något kul och sen börjar jag om igen för jag tror jag fixar detta i alla fall, jag får bara spara mer per månad framöver. 
 
Jag känner mig nästan som en knarkare som har varit drogfri ett tag men som helt plötsligt känner suget efter droger igen. Men jag ska verkligen fortsätta spara mer pengar nu så att jag förverkligar min dröm. Men jag får verkligen kämpa med mig själv för att jag inte ska börja "nalla" på mina sparade pengar som jag hittils har fått ihop.
 
Egentligen borde det inte vara ett problem att klara detta. Jag sparar ju bara så mycket som jag just behöver för att fixa min dröm i år. Jag har gott om "cash" kvar efter att jag har sparat lite på min månadslön. Men jag har svårt att hålla i pengar när jag liksom har en hög av sparade pengar som har kommit upp i rätt många tusenlappar. Normalt sett hade detta som jag nu har fått ihop räckt till nästan vad som helst av allt jag vill göra här i livet. Men när det gäller att fixa drömmen så har jag väldigt mycket kvar. Att ha fått ihop mycket "cash" nu men ändå veta att jag har långt kvar innan jag är färdig, de känns inte motiverande. Hur gör man för att orka vara noga med sparandet och liksom inte låna pengar av sig själv? Jag kommer inte att kunna låna av mig själv för ett sådant lån kommer jag aldrig att orka betala tillbaka. Då blir det ju att jag bränner mina sparpengar på sånt som jag vill för stunden och sen får jag börja om igen.
 
Man kan ju lätt jämföra detta med en knarkare som vill bli drogfri. Knarkaren försöker vara drogfri ett tag och lyckas ganska bra. Men sen får knarkaren en tanke att kanske börja igen och för att inte göra detta så får knarkaren kämpa med sig själv. Kanske klarar man av det eller så blir det ett återfall och sen är man tillbaka på samma ställa och får sen börja om igen. Jag är gflad över att jag inte har några problem med droger utan att jag kan hålla mig drogfri. Men jag kommer att få kämpa nu för att orka hålla i mina pengar. Det bästa är väl om jag inte tänker för mycket på att jag har några förrän allt är klart. Jag har inte misslyckats än och jag tror inte att jag gör det heller, men detta är inte så lätt som jag först trodde att detta skulle bli. 
 
 
 


Kickstart - Avsnitt 4

 
 


Trolljägarna.

 


Grubba Polish Champions 2014

 


Söndag ❤️

 
 
Jag har tagit det ganska lugnt idag. Sovit ut ordentligt, ätit lite gott, softat i massagestolen och kollat lite film.
Lite träning har det också blivit idag, fast det tog emot nästan direkt så jag avbröt ganska snabbt och gick hem från gymmet igen. Det gör inte så mycket. . I perioder känns det riktigt bra och ibland funkar det inte alls. Det går upp och ner, det vet jag och därför bryr jag mig inte så mycket. Jag får ta nya tag nästa vecka och jag hoppas jag orkar då istället.
 
En ny arbetsvecka börjar imorgon. Jag har fyra ganska tuffa dagar, men sen har jag tre dagar på rad där jag är ledig igen. Helgen är nu över och precis som träningen så har helgen varit lite upp och ner. Jag kände mig riktigt sunkig i början, men jag lyckades ändå få mycket gjort. Sen piggnade jag till, fast då har jag valde jag att mest slappa för att sen inte orka så mycket på gymmet. Upp och ner, kan man säga. Får se hur nästa vecka blir.
 
 


Lördag ❤️

 Sköna lediga dagar har jag. Idag har jag fått gjort väldigt mycket. Jag städade och tvättade i morse så nu har jag bara rena kläder i lådor och det luktar fräscht efter dagen städning. Ordning och reda och väldigt snyggt har jag här hemma igen. Nu trivs jag ganska bra med mitt hem, även om inte allt är perfekt såklart.
 
Annars har det blivit mycket slappa också denna lördag.  När man är ledig så kan man slappa bort många timmar, men ändå känna att man får gjort en hel del under dagen och kanske också kvällen. Sköna lediga dagar liksom. Jag har  varit ute på en längre promenad idag. Kände att jag ville rensa skallen lite från alla tankar som snurrar runt i huvudet och då är ju en längre promenad faktiskt något som hjälper väldigt mycket. Även om jag inte längre tycker att det är så roligt att vara ute och gå långpromenader  så känns det iallafall bra att göra något som är bra för hälsan samtidigt som man efteråt inte grubblar så mycket över allt och ingenting. Man har liksom löst alla små meningslösa bekymmer genom att bara vara ute ett tag och tänka ordentligt.
 
 
 
 
 
En sak som gjorde mig väldigt glad idag det var när Emma Essinger gillade 2 av mina bilder på min Instagram ikväll. Egentligen är ju det inget som är så märkvärdigt kanske, fast på min "lista" över saker som gör mig väldigt glad smäller det högt. Emma Essinger är ju en riktigt cool brud lirar saxofon. Hon är dessutom kapellmästare i David Hasselhoffs svenska talkshow på TV3 som nu har sänts på måndagar i några veckor. Det kanske är så att hon gillar någon bild på alla dom personer som följer henne på Instagram, men jag blev hur som helst  väldigt glad för att jag fick 2 likes av denna coola tjej. Detta kommer jag att känna mig stolt över länge.
 
 


Molly Sandên - Det finaste någon kan få.

 
 
 


Lite tankar just nu.

 
Det känns ganska bra nu igen. Jag släpper bara att nattens party var lite för tråkig. Så är det ibland. Jag förväntade mig nog lite för mycket och när själva upplevelsen inte blir så som man har förväntat sig då blir man såklrt lätt lite besviken. Men nu som sagt så får jag släppa detta.
 
Skönt är det att vara ledig nu i tre dagar innan man ska arbeta igen.  Jag hade bolkat tvättstugan denna morgon, man när jag kom hem klockan åtta i morse så orkade jag inteta tag i det. Springa upp och ner för mellen lägenheten och tvättstugan hade blivit för mycket denna morgon. Jag flyttade istället tiden till imorgon för då är man väl lite mer på allerten igen.
 
Under mina lediga dagar blir det nog annars ganska mycket slappa, men också en hel del träning. Ja får inte lägga av nu! Jag brottas med den där tanken att det är så lätt att bara skita i att röra på sig och det vill jag liksom inte för då blir det tufft att sen komma igång igen om man nu skulle välja att bli en soffpotatis. Bättre då att köra lite mindre, men liksom hålla igång träningen flera dagar i veckan.
 
Min "sparplan" håller som jag månad för månad håller på med. Jag  ligger precis rätt kan man säga. Jag ligger precis där jag ska göra för att fixa detta i år iallafall och det är ju det stora övergripande målet.  Jag har mycket kvar innan jag har förverkligat min ekonomiska dröm. Men det känns stabilt med denna grejen och ett misslyckande är inte ens nära. Det finns inte ens i mina tankar även om det är lite samma som med träningen att man skulle lätt bara kunna strunta i det och bara inte bry sig. Men för min egen skull så är det nog ändå bäst att jag på något sätt bryr mig. 
 
 
 


100% PARTY!!!LEGENDS TOUR PLAYERS!

 
 
 

 

 Har varit vaken nu i över 24 timmar.

Vilken kväll natt och morgon man har haft. Igår efter jobbet bestämde jag mig för att dra ner till Göteborg. Jag var bjuden på lite party igen, skumpa och roliga människor hela natten liksom. 
 
Nattens party var inte så roligt denna gången. Jag har ju varit nere i Göteborg tre gånger nu inom loppet av några månader. Tidigare har jag varit nöjd för att det har varit kul med just dessa fester, men inte denna gången. Det kändes mest segt och det hände inte direkt något.  Nu när jag sitter här och skriver så ångrar jag mig lite. Jag får ju lite betalt för nattens party och jag har fått det tidigare också, fast jag känner ändå att det inte längre är värt att bry sig så mycket om det nu inte är lika roligt som det har varit när det gäller just detta. Jag menar inte nu att jag ska sluta gå ut och festa med roliga människor och mycket skumpa. Men jag kan nog säga det lär dröja innan jag gör just denna grej nere i Göteborg  igen.  Jag har nu lite samma känsla som jag hade efter att jag hade kommit hem efter att ha varit i Tyskland år 2012. Jag trodde då att det skulle bli en bra och roligt resa , men istället kände jag att jag inte ville resa mer på väldigt länge efter just den resan till Tyskland 2012. 
 
Ok, alla partyn man är på är inte alltid lyckade och det får man väl bara ta liksom. När detta var över och jag skulle åka hem från Göteborg så hoppade jag på tåget mot Vänersborg klockan 05:00 i morse. Tåget rullade på utan att få förhinder eller problem fram till strax före Öxnered. Sen stanna tåget och vi stod  helt stilla i över en timme. På Öxnereds station hade det blivit något fel som tydligen inte gick så snabbt att bara fixa till. När tåget hade stått helt stilla bra mycket längre än en timme så beslutas det att tåget skulle köra tillbaka till Trollhättan som vi hade passerat för typ flera timmar sedan (kändes det lite som) När vi skulle åka tillbaka då efter att ha stått helt stillaväldigt länge då rullade tåget sen i hela  i fem minuter innan det bli tvärstopp igen. Nu beror det på att andra tåg måste flytta på sig för att det tåget som jag sitter på ska kunna köra mot Trollhättan och sen mot Göteborg. Jag kliver av i Trollhättan strax  före halv åtta på morgonen och tar sen bussen till Vänersborg från Resecentrum i Trollhättan. Jag kommer alltså hem två timmar senare än vad jag skulle ha gjort om något inte hade varit väldigt mycket fel i Öxnered. 
 
Nu är jag inte en person som vanligtvis bryr mig så mycket om alla dessa störningar i kollektivtrafiken.  Idag spelade det  ju inte så stor roll för min del. Man är ju medveten om att tågen krånglar ibland och att det kan bli både försenat och till och med inställt  ibland. Jag kan säkert få ut någon ersättning genom resegarantin men jag tänker inte bry mig om att fylla i någon ganska krånglig blankett  för att sen kanske få en hundralapp på en resecheck skickat hem till mig. Där kan jag sen köpa en ny laddning på något Västtrafikkort typ. Det skiter jag liksom i.
 
Nu sitter jag alltså här och jag har inte sovit sen jag vaknade igår morse. Jag är inte trött nu heller så jag sitter säkert här och kollar lite på något/några program som jag i denna veckan har missat på TV. Jag har nog lite gott "bakfyllekäk" i kylen så jag ska nog klara att hålla mig vaken ett bra tag till. För jag känner liksom inte för att gå och lägga mig när solen lyser ute så fint och natten redan har passerat för längesedan.
 
 
 


Nu är det helg igen!

 
 
Rätt så bra arbetsvecka med bara 3 dagar av jobb. Jag såg precis att jag har också har fått ledigt de dagar som jag har sökte. Jag har därför hur många veckor som helst framöver där jag bara jobbar 3 eller 4 dagar i veckan och är ledig resten. Känns ganska bra och väldigt "soft. 
 
Det har varit en bra vecka. Lite jobb, men jag har ändå fått väldigt mycket gjort som jag känner mig nöjd med.
Nu tar jag helg !
 
 
 
 


Kickstart - Avsnitt 3

 
 
 


Innan jobbet babbel.

 
 


Trolljägarna.

Jag har kollat första avsnittet av Trolljägarna. Bra program där Robert Aschberg konfronterar några sk näthatare. 
Det är ju inte mer en rätt att dom som kränker och hotar människor på tex nätet får stå till svars för de dom utsätter andra människor för. 
 


Tisdag ❤️

 
Idag har jag varit hos frissan och gjort mig vårfin.
 
 
Jag hämtade också ut ett par nya glasögon. 
 
 
 
Jag har ju mest glasögon när jag kör. Jag känner mig ganska nöjd med mitt val av bågen. Prislappen för allt (synundersökning, båge glas och solglasögon) blev 1 900 kronor. Jag hade inte behövt byta till nya bågar för min syn hade inte förändrats någonting sen min senaste undersökning. Men jag ville ändå köpa nya för det är ju roligt att förnya sig lite. Idag blev det både i håret och i ansiktet!
 
 
 
 
Lite mat hardet såklart också blivit. Jag håller mig till fisk. 2 dagar i rad nu har jag käkat fisk. Bara en gång förra veckan käkade jag griskött. De övriga dagarna käkade jag fisk eller kyckling. Riktigt bra ju!!
 
 


German Open 2014.

 
 
 
 
 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE