En miljon kronor och tankar om 60 000 kronor.

Hej på er denna söndagkväll.

Veckan börjar lida mot sitt slut de kommer snart en ny vecka med för min del arbete med tidigt upp ur sängen. Men jag slutar ganska tidigt hela veckan. Klockan 13:35 och de finns även dagar där jag slutar 12:45, de kan man inte klaga på.

Planeringen inför New York resan handlar nu bara om pengar. Jag vill spara mycket för att ha och spendera i New York. Jag klarade denna månads-budget och jag är så glad för de. Nu behöver jag inte vara så snål längre. Nya pengar kommer in om några timmar och jag tänker inte lägga undan lika mycket denna gången. En hel del, men inte lika mycket för de sliter på mig och de är verkligen inte roligt att spara hur mycket som helst även om man blir nöjd när man fixar de. Men de blir ändå en hel del pengar in på sparkontot denna gången också så jag får tänka mig för ändå vid alla inköp jag gör fortsättningsvis också.



Vad jag ska göra efter New York? De har jag funderat på, men konkret gör jag inget innan denna resa är avklarad. Jag kommer inte heller att tex snåla med cash i New York  för att sen ha till något annat när jag kommer hem från min resa. De är detta som gäller. My Dream och när detta är klart jag då tar jag tag i andra saker som jag tänker på, och de är ganska mycket tokiga saker de.

För ca ett årsen så funderade jag för första gången på riktigt allvar hur jag i framtiden skulle kunna få in
en miljon kronor. Jag hade många lösningar och jag tyckte då att de var riktigt häftigt att lilla jag kunde se alla möjligheter till att faktikt kunna fixa en miljon cash till mig själv. Detta en miljon projekt (om jag får kalla de så) de är något som kan bli verklighet om 10- 15 år. De är inget jag fixar på 1-2 år och inte 4-5 heller. De vore naivt att tro de. Men 10- 15 år och de känns realistiskt och bara de tycker jag är rätt häftigt. För ca ett årsen satte jag liksom "bollen" i rullning och målet är att dra in en miljon. Jag placerade lite pengar som jag hoppas kommer att växa. Jag sätter aldrig av mer än jag har råd att förlora. Planerar man på sikt kan man inte ha några högrisk projekt när de gäller detta.

De som jag nu funderar på de är att om jag efter New York sKA göra något lite större för att närma mig denna en miljon kronors DRÖMMEN lite snabbare. De finns mycket man kan göra och börjar man så kan man sen ganska lätt bara fortsätta. De märks inte mycket i början men tar man de ett år från start fyra år från start eller nio  år från  osv så kommer ju saker och ting se väldigt mycket annorlunda ut. Med genomtänkta investeringar, ränta på ränta effeketen och en hel del sparande så kan man om man kompinerar allt detta faktiskt nå den där miljonen inom en ganska snar framtid, som jag skulle tycka vara så häftig att fixa. Mina tankar ligger i att efter New York göra något som gör att jag kanske kan dra in den där miljonen om 5-10 år istället för 10-15. Detta är en liten vision för mig, men de häftiga är att de inte känns omöjligt. De är inte något jag bara fantiserar om utan gör jag några försök så kan de faktiskt mycket väl kunna hända och de vore så häftigt.

Projektet en miljon kronor är en stor grej och är just nu lite svår att greppa. Renoveringen av min lägenheten är ju också en grej som känns ganska stor. Men de krävs ju inte en miljon kroner direkt för att fixa de. Om jag känner att de känns realistiskt att en gång i livet kunna dra in en miljon kronor genom lite smarta placeringar och annat så borde jag ju kunna fixa detta med renoveringen. Kanske blir de något som jag gör något med när jag kommer hem från New York ? Startar de projeket i alla fall genom att bara börja någontstans. Sätta likson "bollen" i rullning.



De finns mycket jag funderar på. Jag har mina drömmar, men jag vill inte fantisera för mycket. Jag måste vara ärlig mot mig själv och inse vad jag kan fixa. jag tror man då når längst. Ärlighet varar ju längst sägs de ju  Men man behöver ju inte sätta upp så mycket gränser för vad som är möjligt. Har man en bra strategi så tror jag att man klarar väldigt mycket.  En miljon kronor kan jag fixa, de känner jag. Någon sa att om den första miljonen bara har kommit in så har du snart den andra också. Motiverad att fixa en blir man ju när man tänker på de. Pengar kommer till pengar och med ränta på ränta effekten och allt annat så stämmer de säkert. Har den första miljonen väl kommit in har du snart den andra med.

Om man bortser från denna en miljon kronor eller renovering så finns de mycket annat också som jag såklart funderar på. De är inte så stort som de jag har nämt, men de är för den saken skull inte mindre attraktivt och lockande att sätta fart med. Alla mina tankar som ibland kan vara lite tokiga, men helt realistiska verkar ha en sak gemensamt. Vad jag än funderar på (bortse från en miljon och renovering) så är de väldigt ofta så att de handlar om 60 000 kronor. Jag har tankar om mer tokiga resor, de krävs 60 000. Jag har tankar som att försöka lösa bostadslånet, de krävs 60 000 tex.. Vad jag än vill göra efter New York resan så är de väldigt ofta som de krävs att jag får loss just 60 000. 

Hur gör man för att fixa de? Jag kan göra de ganska lätt för mig. Jag kan gå in på banken och säga att dom varje månad i ett år farmåt ska föra över 5000 kronor från mitt lönekonto till mitt sparkonto. De tar ett år så har jag 60 000 (5000*12= 60 000) och sen kan jag välja och vraka i alla tokiga ideêr jag har. Detta räcker att jag gör. 5000 kronor i månaden kan jag lätt spara varje månad i ett år framåt. Jag sparar mycket mer nu än 5000 kronor. Jag får kämpa och snåla nu, men väljer jag sen att "bara" lägga undan 5000 i månaden så behöver jag inte ens kämpa för att fixa de. De är bara att låta pngarna föras över från ett konto till ett annat, vänta ett år sen har jag 60 000 kronor. Jag får ju naturligtvis jobba på och greja som vanligt under den tiden, men de gör jag ju oavsett om jag sparar pengar eller inte. De blir spännade att sätta igång med någon ny grej efter denna resa. Men de viktigaste just nu är att fixa resan. Vad jag ska göra sen de får jag ta tag i på allvar när jag är hemma från New York.












Uzbekistan travel guide
03 March, kl. 05:29 | Blogg; http://travel-in-uzbekistan.com

Great information. It’s really useful. Thanks

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE