Mitt år 2012 !

Jag gör en liten lista. Skriver fritt i den om lite av de jag kommer ihåg av detta året. 
 
- Jag blev med Iphone. 
- Sparade till ett nytt kök, men misslyckades
- Drog till Hamburg
- Köpte en ny stor tv
- Köpte nytt skrivbord 
- Köpte ny liten bokhylla
- Köpte två nya byråer 
- Kämpade på 
- Var hemma under sommaren
- Jobbade på som vanligt 
- Jag fick massa konstiga förslag och erbjudanden om allt möjligt från bloggläsare
- Jag gjorde många fel 
- Jag gjorde saker som jag är nöjd och glad för
- Jag sparade 60 000 kronor det första halvåret 
- "Brände" mycket pengar det andra halvåret
- Jag åt mycket god mat 
- Åt någon god dessert
- Tränade lite
- Gick en YKB kurs detta året också
- Fick VG på ett prov 
- Kollade mycket på OS
- Fick en soffa billigt av mamma
- Jag köpte ny toastol. Man vill inte leva utan något att skita i.
- Det blev rätt mycket slappa
- Fick min resväska förstörd under resan till Hamburg
- Studenter ropade  Dannebloggen
- Började jobba efter ett nytt schema 
- Jobbade 3 timmar på självaste julafton
- Fick bla kalsonger i julklapp
- Har under större delen av år 2012 mått väldigt bra 
 
Lite bilder och någon film från detta året.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och med det önskar jag er alla ett riktigt
GOTT NYTT ÅR

 

 

 

 


 Vad vill jag med 2013?

Det är nyårsafton och jag sitter här och funderar lite bakåt, men också framåt. Vad vill jag med 2013? Det är naturligtvis svårt att säga och är det något jag har lärt mig av året 2012 så är det väl att allt inte alltid blir som man har tänkt sig. Förhoppningsvis har jag lärt mig massor av allla små misstag som jag har gjort under detta året. Det är just bara små misstag så på ett sätt är det inget att bry sig om, men jag vill inte att det fortsätter så. Jag vill nästa år göra om och göra rätt liksom. 
 
 När jag funderar över 2013 och vad jag kommer att kämpa med då så blir det ju såklart att man kommer att jobba på. Man vet ju aldrig vad som händer, men tittar man tre veckor framåt från nu så är det mycket jobb som gäller och det är bara att köra på  liksom. 
 
Något som jag den senaste tiden har funderat mycket på är min egen hälsa. Vi lever ju faktiskt i en tid där det finns möjligheter som aldrig har funnits tidigare i världshistorien att faktiskt helt förhindra cancer och även andra hemska sjukdomar. Vi känner säkert  alla någon som har drabbats av hjärtinfarkt, stroke eller cancer. Med dagens teknik och den kunskap som finns så kan man helt förhindra dessa sjukdomar innan dom ens uppstår.  Forskningen är så långt framme och det finns så mycket hjälp man kan få idag  så varför inte bara utnyttja det senaste för sin egen hälsas skull? Sånt här kostar naturligtvis massor med pengar, men om man får vara frisk och slippa hemska sjukdomar så spelar ju inte pengar någon roll alls.
 
 Här är ett bra program från RADIO1 som handlar mer om detta om vad man faktiskt kan göra. 
 
 
 
 
 
 


År 2012

 
 
 
 
 


Den sämsta skit jag har ätit!

 
 
Min mat som jag käkade på min rast idag var bara så jävla äcklig! Det var den sämsta skit jag någnsin har ätit! Jag köpte mig en lite låda med detta i en viss mataffär idag. Jag kommer aldrig att köpa just detta igen. Jag spyr bara jag tänker på det liksom. Konstigt att ett ställe som säljer mat får sälja sånhär jävla skit. Jag tror heller jag äter Mimmi's fågelmat istället för att ta en enda tugga va denna köttfärs med potatisgratäng. Den grytan jag åt igår smakade annars väldigt bra och den kommer från samma ställe. Jag får väl hålla mig till den i fortsättningen när jag handlar där. 
 
Jag har provat några andra små lådor som dom har där också. Det är nästan alltid något fel på det jag köper. Det är liksom bara den där grytan från igår som är något att ha. När dom misslyckas med den också då kommer jag att sluta handla just dom där lådorna. Nästan bättre att jag försöker kämpa vid spisen själv. Sämre kan det ju liksom inte bli.
 
Tur att ví har en en liten "kiosk" på jobbet där det bla finns mackor och burgare. Jag slängde den skit jag först åt  och köpte en burgare istället.
 
 
 
 


Att vissa bara orkar bry sig?

 
Moralkärringar  är bland de värsta jag vet!  Hur orkar någon vara en?  Jag får ibland kommentarer från dessa och andra sura och bittra människor som man kanske inte alltid kan kalla för moralkärringar. Jag vet inte vad man ska kalla dom istället, men en del verkar vara rätt dumma i huvudet i alla fall.  Det känns ju som tar tar ganska mycket onödig energi. Vad får man ut av att vara en tråkig, sur och bitter människa? Det verkar inte speciellt smart. Jag tänkte sitta här och skriva lite fritt om vad jag har fått för typ av kommentarer och mail från sura, arga upprörda och säkert också bittra människor under detta året. Jag ska också ha lite åsikter om dom som skriver, och de som har skivits till mig. Man skriver saker till mig utan att egentligen tänka med hjärnan överhuvudtaget. Jag har inget intresse av att gå ut med vem det är jag vill bara visa på hur vissa har skrivit till mig. Vem som skriver massa skit, skiter jag i liksom! 
 
Denna grupp människor (moralkärringar) har jag såklart lite åsikter om. Jag tycker att jag med all rätt kan ha de eftersom dessa människor väljer ju att ha hur mycket åsikter som helst om mig personligen, min blogg och när det skrivs till mig så skriver dom ju oftast så otroligt mycket så man kan nästan tro att dom har börjat skriva en  bok eller nåt. Dom skriver ofta först ganska elaka saker om vad dom tycker om mig eller mina inlägg  som jag publicerar på min blogg. Sen lägger dom på vad som är moraliskt fel (enligt deras mening) och så avslutas det ibland med ett hot av något slag. Oftast handlar det om att man ska anmäla mig på något sätt. Bla bla bla bla bla, ungefär och lite till.
 
När jag då läser detta som dessa moralkärringar andra korkade människor skriver på min blogg så börjar jag ofta med att skratta väldigt mycket!!! Ibland så att jag viker mig och håller på att trilla av stolen. Det som skrivs tycker jag ofta saknar logik och det är inte mycket som håller ihop rent intellektuellt. Jag tänker också ofta att dessa människor kan ju inte ha mycket att göra. Dom måste ha ett extremt tråkigt liv och dom lever nog efter mycket regler om hur andra människor ska vara för att dom själva ska kunna vara glada och nöjda.  Man kan väl knappast ha mycket att göra om man orkar sitta och skriva ner hur mycket skitprat som helst  till  en människa som man inte känner eller  behöver bry sig om. Det kan ibland vara hur mycket som helst som skrivs och det verkar som dom alltid tror att jag kommer att bry mig och sen kanske göra precis som dom säger. Det verkar som dom tror att man bryr sig och tar åt sig mer om det skrivs en jävla massa i ett mail eller i mina kommentarfält. Dom tycker själva oftast att dom tar till hårda ord för det skriver dom själva att dom gör och man tror verkligen att jag läser allt som skrivs väldigt noga  och sen bryr mig.  Dom har ju också oftast hotat att gå vidare med det dom tycker om mig, min blogg och det jag skriver inlägg om.  Om man hotar med något så tror man väl då att jag ska bli typ så "skitnödig" så att jag kanske då slutar med mina vad dom tycker omoraliska inlägg. Hur orkar folk hålla på? Har man inget att göra år 2012, då ägnar man sig åt meningslöst "babbel" och skitprat och sen hotar man att gå vidare med det man tycker. Det känns som vissa borde skaffa sig något roligare att göra. Eller bara lära sig att slappa lite mer...
 
 När jag får kommentarer eller mail från moralkärringar och andra sura "nötter" så blir det ofta bara fler inlägg från mig på samma tema. Att skriva moralkärringsaktigt till mig blir lite som att hälla bensin på en eldsvåda. Eller man kanske ska säga bjuda en blondin på champagne (så är det väl alltid någon som kommer att tycka en jäkla massa om den formuleringen). Jag lägger kort sagt bara upp fler inlägg när någon moralkärring tycker att jag ska sluta med de jag håller på med. Dessutom ser man ju att bloggläsarantalet ökar samtidigt som moralkärringarna skriver massor av meningslöst "babbel" till mig. Några saker  verkar vissa inte fatta:  Det är min blogg och jag gör vad jag vill och jag gör aldrig något  som jag inte får göra. Att hota mig och tala om att ni tex  ska prata med min arbetsgivare (som så många har "gapat" om) det är lika meningslöst som att ringa en korvkiosk i Örebro och klaga på Dannebloggen. Det händer liksom ingenting eftersom jag inte gör något som man inte får. Det som förvånar mig är att det fortfarande finns folk år 2012/snart 2013 som inte fattar detta. 
 
 
 
 
 
 Vad har jag då fått skrivit till mig under året?
 
Jag minns en person som skrev till mig om ett videoinlägg som jag gjorde. Jag vill här "bjussa" lite på mig själv, visa att jag kanske inte vill ta livet eller mig själv på så stort allvar. Jag är inte så bra på detta, men jag gjorde ett inlägg i alla fall där jag pratade om vikten av att visa framfötterna.  Jag tyckte att det var ganska roligt. Men det fanns såklart en människa (en hon) som skrev till mig och gjorde en lång utläggning om bakterier och baciller som kommer från mina barfota fötter.
 
 
 Denna människa kunde ha skrivit en hel faktabok om detta. Dessutom förklarde hon ju också att hon som skattebetalare inte ville att kommunala bussar användes som lekstuga. Denna människa avslutade ju såklart också med att hon skulle gå vidare med detta till min chef på företaget där jag jobbar. Jag hade väldigt svårt att hålla mig för skratt och direkt efter så blev det mer inlägg  om mina bara fötter och sen räckte detta för att tända några fler "duktiga" människor som blev väldigt arga och då skriver dom ungefär likadant till mig. Bla bla blä....
 
Tänk vad lite vissa måste ha att göra som orkar sura över denna ganska oskyldiga videoblogg eller några bilder på en barfota fot.  Jag skulle tycka att det vore ganska kul om någon av mina chefer tog in mig på sitt rum och pratade allvar med mig om min Danneblogg. Jag kan säga direkt att jag skulle verkligen gilla att få sitta och tex diskutera mina barfota fötter och annat som finns på Dannebloggen med någon av alla mina chefer på jobbet, men jag är ganska säker på att detta aldrig kommer att hända för år 2012 finns det liksom ingen som bryr sig. Dom enda som bryr sig är några sura och bittra människor som bara måste gnälla.
 
För det första så gör jag ju inget som jag inte får göra. Blogga får ju även bussförare göra.  Dessutom så tror jag inte att mina chefer riktigt har tid att bry sig om min blogg. Dom har  fullt upp att sköta allt som faktiskt har med deras jobb att göra. Ärligt talat så tror jag inte dom bryr sig om en liten busschaffis blogg. Jag vet att dom defentivt  fullständigt struntar i mina jävla fötter !! 
 
 En annan sur, grinig och säkert väldigt tråkig person skrev till mig under en vecka då jag var hemma pga sjukdom. Jag hade feber och samtidig väldigt ont i magen. Jag var matt och man orkade typ ingenting mer än att möjligtvis sitta framför datorn. Jag var sjuk helt enkelt. Denna människa skrev till mig och sa att jag måste ha en väldigt dålig arbetsmoral för kan man blogga så kan man köra buss. Jag struntade i vad han sa, men han fortsatte med den ena kommentaren efter den andra och det var ungefär samma jävla tjat varje gång. "Sitt inte där och blogga för då kan du ta dig till jobbet och köra". "Kan man blogga så kan man köra buss" Så där höll han på i 5 kommentarer till, men jag brydde mig inte då heller. Jag blev frisk samma vecka. Jag fortsatte att bara strunta i denna människan som verkade ganska knäpp i huvudet. När jag sen blev frisk så skrev jag i min blogg att nu har jag varit och tränat, handlat och att det hade varit full fart hela dagen. Då skrev den där dumma människan något igen om varför jag inte jobbar och att han skulle tala om för min chef att han har sett att jag grejar med allt möjligt fast jag är sjukskriven.
 
Det var såhär att jag hade min ordinarie ledighet den helgen som detta gällde. Jag hade blivit frisk och hade sagt till min chef att jag kommer tillbaka på måndag och kör för jag känner mig helt enkelt bra igen.  Men denna sura bittra människa som "gapade" över att jag inte ens skulle kunna blogga om jag är sjuk han ville gå till min arbetsplats och berätta att jag inte hade varit sjuk. Det var ju så han skrev i alla fall.  Jag hade även här tyckt att det hade varit ganska kul om han hade gjort detta som han sa att han skulle göra. Jag skrev tillslut  som svar till denna människa att om du känner någon "värk i hjärtat" över att jag har blivit frisk lagom till mina lediga dagar så får du väl göra vad fan du vill med de du tror att du vet!!!. Han slutade direkt sen att skriva till mig och jag hörde naturligtvis inget på jobbet heller, men han skulle "gapa" med massor av kommentarer innan han förmmodligen fatta att jag skiter i vad ha säger och tycker och att de han håller på med faktiskt är totalt   meningslöst. Man tror inte riktigt att sådana här människor existerar år 2012, men det gör dom tydligen. Vilket tråkigt liv en del måste ha. Det är nästan så man spyr trots att man är frisk. Det finns fler än detta och jag blir bara trött när jag tänker på de, men jag skiter lika mycket i de egentligen. Ibland undrar man ändå om folk har några hjärnceller överhuvudtaget.   
 
Jag publicerar ju inte alla kommentarer som jag får, det är ju allmänt känt och jag får en del kritik för detta. Anledningen är att  en del saker vill jag inte publicera för det är bara massa skit  och då ska det ju behandlas som skit. Det går ju inte att spola bort dessa kommenater, men man kan ta bort dom. Ungefär som man gör med skit, fast då spolar man istället. 
 
 
En person skrev till mig i samband med att jag inte hade publicerat några av hans kommentarer. Håll i er nu för detta  är verkligen helt sjukt och saknar allt av tänkbar logik. Han hotade med att om jag inte börjar publicera hans kommentarer så ska han starta en blogg vid sidan om min där alla som inte får sina kommentarer publicerade på min blogg  (Dannebloggen) ska få detta på hans. Han frågade också om jag verkligen vill att detta skulle hända eftersom jag inte publicerar alla kommentarer som jag får. 
 
 Ärligt talat! Hur ska han lyckas med detta i praktiken? För det första, alla som inte får sina kommentarer publicerade på min blogg måste ju veta då att man kan skriva dessa kommentarer på hans blogg. Hur ska någon få veta detta att man kan få icke publicerade kommentarer på Dannebloggen publicerade på en annan blogg? Hur ska han som har bloggen vid sidan om min blogg veta vilka kommentarer jag får som inte blir publicerade på min blogg?  Dessutom måste ju alla dessa människor som inte får sina kommenater publicerade hos mig gå in och skriva samma kommentar en gång till på den här mannens  blogg vid sidan om min. Jag tror inte riktigt att det han hotade mig med kommer att funka om man säger så. Undra om han ens försökte starta en blogg och driva den som han sa att han skulle göra? Vilka människor det finns!! Man tror ibland att det inte är sant, men det är det verkligen. HA HA HA HA HA !!!!
 
 En annan person som måste ha levt i en egen värld hotade mig för ett tag sen med advokat. Det var några bilder jag hade lagt upp på min blogg och denna person ville då ta tillfället i akt och försöka få mig "skitnödig". Jag kommer inte exakt ihåg vad de var för bilder, men det var inga bilder som var olagliga att ha där i alla fall. Det var heller inga bilder på någon annan person. Den här personen skrev i alla fall att om jag inte tar bort bilderna omgående så kommer han att bli tvungen att kontakta sin advokat som sen kommer att ringa upp mig. Jag skratta åt detta i typ flera timmar samtidigt som jag tänkte att detta måste ju vara någon löjlig människa som tror att han är något som han inte är och så har han väl sett lite för många dåliga filmer eller nåt. Jag tog såklart inte bort några bilder och inte har någon advokat hört av sig heller. Detta var bara en löjlig människa som leker att han har en egen advokat.. Jag minns inte riktigt, men det kan ha varit första april som den där människan skrev till mig om advokat och bla bla bla. Jag tror det var så, eller inte. HA HA HA !! Tänk va långt ifrån verkligheten vissa människor lever när man sitter och hotar med att en advokat kommer att ringa upp  om inte Bla bla blä..... Undra om han menade detta på allvar eller ville han kanske bara se om jag liksom gick på det. 
 
 
Fler exempel!  När jag verkligen märkte av hur  tråkiga vissa människor kan vara  det var när jag var helt inne i denna fantastiska serie Glamourama. Jag la upp kanske 10 avsnitt under en kort period och såklart fanns det personer som tyckte att detta var något som jag omedelbart skulle sluta med för det var typ kränkande eller nåt.
 Jag har inga problem med att stå för att jag gillar att se tjejer som lever det goda livet, dricker skumpa, är väldigt roliga och jobbar hårt. Vill man inte kolla på detta behöver man ju inte trycka på play liksom.
 
 
 
 
 Det fanns en del som jag fick kritik för under året som har varit. Detta var några exempel, men det finns säkert mycket mer. Jag kommer inte ihåg allt och jag bryr mig inte heller. Det verkar ju som dessa personer bara är tråkiga och fulla med principer om hur andra måste vara enligt deras sätt att se på det och sådana människor vill i alla fall jag hålla mig långt borta från.  Man kan ju fråga sig om dessa människor som lever med så mycket regler om hur andra måste vara för att dom själva ska känna sig nöjda och glada lever efter andras regler om hur andra tycker att dom ska vara? Självklart gör dom inte detta, det har jag svårt att tro. Ingen människa kan väl göra alla nöjda och glada. Det jag ibland visar på min blogg det är ett försök att "bjussa" lite på mig själv och visa på självironi. Jag vill inte ta mig själv och hela livet på för stort allvar. Allt blir ju lätt så tråkigt då. Jag tycker många av alla dessa moralkärringar som "gapar" här inne på min blogg verkar vara personer som tar sig själva och livet på stort allvar. Varför inte "tagga" ner lite och ha lite kul. Spänn av liksom. Vissa kan defentivt inte ha så mycket att göra när dom verkar ägna så mycket tid åt att tala om för andra vad som är rätt och riktigt. 
 
 
 
 
 
 
 


Ska göra årets sist arbetsdag.

 
 


Här är knullekot !

 
 
 
Lyssna: Ligga med P3 presenterar: Ekot i knullversion


Man får inte fram så många ord.

 
 


En lugn lördag i december.

Jag försöker sova, men det funkar inte. Lika bra att kliva upp igen då. Jag kom hem runt midnatt från jobb idag och tänkte att jag skulle krypa till sängs nästan direkt. Det har även idag varit ganska lugnt och jag trodde ett tag att jag skulle kännas bra hela passet. Men den sista timmen blev jobbig. På något sätt sa kroppen ifrån där. Annars har det varit väldigt lugnt. Det har inte känts som en lördag om man säger så. 
 
Många kanske spar på krafterna till på måndag då det ju är nyårsafton. Själv ska jag ju upp och jobba tididgt på nyårdagen och det jag är mest orolig för nu det är att jag inte ska kunna somna på måndag kväll utan sitta uppe precis som jag gör nu. Hur ska det gå till att vända tillbaka dygnet så jag sover om natten istället för förmiddagen som jag nu har gjort en och en halv veclka.  Det är väl bäst att inte tänka på detta nu? Jag får ta problemet på måndag. Om det nu blir ett problem att sova om natten?
 
Lite bilder från en lugn lördag i december.
 
 
 
 
 
 
 


Tiden går fort!

 
Oj vad tiden har gått fort! Man tycker först att man har gott om tid, men sen gör man det ena onödiga efter det andra och helt plötsligt får man lägga i en högre växel och snabba på. Man står lite länge i duschen, njuter av frukosten och råkar sitta lite för mycket framför datorn och sen får man ont om tid.  Jag måste rusa till jobbet nu  
 


Glöm inte att bära reflex.

God morgon!
 
Jag ska snart dra till jobbet igen. Känns som jag precis kröp till sängs. Jag skulle lätt kunna sova några timmar till.
 
Jag har roat mig lite denna morgon med att ta en lite suddig bild från sovrummet och ut i hallen.
 
Det som syns bäst är dom reflexer som jag har på väst och jacka även fast bilden är riktigt dålig. Även om manser ganska dåligt  så syns alltså reflexerna tydligt. Bra att tänka på nu när det bara är ljust några timmar ute varje dygn typ. Använd reflex !!!
 
Ha en bra dag !
 


Öppnar mitt paket !

 
 
 
 


Blicka tillbaka på sexlivet!

Vi börjar närma oss det nya året. Snart är det 2013 och man kan ju välja att se framåt eller blicka tillbaka på detta året. Man kan blicka tillbaka på allt möjligt. Tex kan man ju göra som Matilda och blicka tillbaka på sexlivet. Gott nytt kärleksfullt och sexigt 2013❤ 
 
 
Lyssna: "Jag har slutat skämmas"
 


Fick en julklapp idag.

Jag fick en julklapp idag på jobbet. Det är som när jag var liten och firade jul det ena året hos mamma (mormor) och andra året hos pappa. Jag fick julklappar på julafton och även efter julafton. Blir ju så när man är skilsmässobarn och det fortsätter än idag. Kul i alla fall att få en julklapp bara sådär
 
Undar vad det kan vara? Som julklappsrim så står det: NÄR DU TRÖTTNAT PÅ SKINKA OCH KNÄCKEN, ÄR DET DAGS ATT BÖRJA RÖRA PÅ HÄCKEN. MED RASKA STEG OVH UTSTRÄCKT ARM,KAN DU GÅ TILL DU BLIR VARM.
 
 
 


Ganska lugnt, men lite snurr i huvudet.

Hemma igen efter en arbetsdag. Ganska lugnt och det kändes inte som en fredag idag direkt. Det kändes lite som att köra mitt i natten. Redan klockan 16:00 blir det ju mörkt och man ser redan månen. Solen har gått ner för längesen.  Jag har ju även dom senaste dagarna vänt lite på dygnet. Gått och lagt mig på morgonen, klivit upp vid lunch och sovit lite på eftermiddagen igen för att sen kliva upp på kvällen osv.. När man sen jobbar och man inte riktigt har hundra procent koll på dom pass man kör efter (allt är ju fortfarande ganska nytt) så blir det kanske lite så att det känns som man jobbar under tex natten fast det är eftermiddag och tvärtom. Spelar inte så stor roll för själva köringens skull, men snurrar det i huvudet kring dom nya passen som vi nu har fått så är det klart att det snurrar ju inte mindre när man också känner att dygnsrytmen liksom är fel, eller rätt beroende på hur man vill ha det. Snurr snurr ........
 
 


Nu kör vi igen.

Då var det dags för jobb igen. Nu drar det igång på allvar och det håller på ett tag framöver nu. Mycket jobb och långa dagar. Kollar man hur schemat ser ut så gäller det att vara flexibel. Idag tex kör jag en kort tur och sen har jag en lång rast direkt efter bara en timmes körning. Sen kör jag ett par timmar för att sen ha en ganska kort rast och sen bara ut och köra igen, försiktigt då såklart.
 
Jag kommer aldrig att lära mig detta schemat utantill. Alla dagar är så olika och man kan jobba när som helst och man vet aldrig när man har rast eller slutar. Det är heller inte säkert att man har en vecka där man går upp tididgt varje dag för att jobba. Helt plötsligt kan man ha en vecka där man i tre dagar ska upp hur tidigt som helst och sen vänder det mitt i och så ska man helt plötsligt köra nattbuss och vara ledig såklart. Men det svänger åt alla håll och man får verkligen läsa varje pass man ska köra väldigt noga. Man får ta en dag i taget för annars lär man snurra till det för sig själv ordentligt. Det finns ändå mycket jag gillar med detta schema, men det gäller att planera sina dagar för annrs har man verkligen inte koll på någonting. leva med dom kan jag bara glömma nu.  Nu ska jag jobba och jag har en lång dag  framför mig.
 
 
Ha en bra dag !
 
 
 
 


Grattis på födelsedagen !Godmorgon❤

Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit lite väl gott. Jag ställde klockan på 12:00 och den lyckades väcka mig. Jag ställde klockan för jag såg en risk att försova mig. Undra om detta har hänt förut att jag ställer klockan inför jobb på en eftermiddags vecka? Ett tecken på att man är lite slö nu kanske?? Nu ska jag fixa mig frukost och sen är det bara att göra sig klar för jobbet och ta sig dit.
 


Snart ska man jobba igen.

Jag sitter uppe lite väl länge om nätterna, men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. I morgon börjar jag arbeta igen. På ett sätt blir det skönt att komma tillbaka till vardagen igen för man blir så jäkla slö när man är mycket ledig. Fast samtidigt så sätter jag stort värde på ledigheten när jag får den. När den kommer så känns det ju alltid så bra och det vore konstigt om det inte gjorde det. 
 
Jag har nu tre ganska tuffa veckor framför mig. Tre veckor i rad av mycket jobb och långa dagar. Dessutom på dom flesta dagar upp ganska tidigt under tre veckor. Jag behöver inte riktigt än tänka på att gå upp tidigt. Hela denna helgen kan jag ha sovmorgon och även på nyårsafton. Men jag kommer inte att kunna fira det nya året. Andra år har jag varit fri från jobb och så. Jag har ofta varit ledig och jag har ju då kunnat fira nyår som alla andra. Ett år vet jag att jag körde nattbuss på nyårsnatten. Många tyckte synd om mig då och det var på den tiden då vi tog pengar så många dricksade mig då. Hela natten hörde jag orden: Här får du din stackare som får jobba denna natt. Jag minns att jag tänkte att mig är det ju inte synd om. Jag har ju lite mer betalt för att jag jobbar natten, storhelg och plus att jag också får dricks.
 
Jag har som sagt varit ganska fri från jobb och jag har kunnat skåla in dom nya åren tidigare. Jag skulle kunna göra detta i år också, men då får det bli alkoholfritt och sen också sängen direkt efter detta. Jag ska ju upp och köra på nyårsdagen redan klockan 06:00 på morgonen. Jag är ledig nyårsafton, men det blir som en vanlig ledig dag för mig. 
 
Från och med nyårdagen så fortsätter de för min del med massor av jobb och upp tidigt och så håller det på en och en halv vecka till. Det blir till att kämpa på ett tag nu framöver. 
 


Tankar kring kalsonger.

 
 


Skönt att ha och byta med.

Skönt med en varm dusch. Jag stod väldigt länge och kände ingen stress eller nånting. Sen har jag varit ute lite på stan och shoppat lite. Jag köpte bla annat kalsonger. Skönt att ha lite nytt att välja på liksom. Det är ju också trevligare att ha och byta med. 
 
 
 
 
 
 
 Jag ska ut igen på stan och fixa lite. Jag har ju helt plötsligt utan att jag räknade med det fått in mer cash på kontot. Alltid bra såhär efter julafton och allt. Skönt att det kommer in mer än vad man räknar med liksom. Hade varit sämre om det hade varit tvärtom.
 
 
 


Best Table Tennis Shots of 2012 (XMAS Edition)En sista ledig dag.

 
God morgon !
 
Har en sista ledig dag innan allvaret drar igång igen med massor av jobb. Det är inte så man känner för de direkt. När man har varit ledig mycket så tappar man ju liksom i tempo, det kan vara svårt att hitta tillbaka till bra rutiner och man är ganska trött och slö i början. I alla fall så känns det alltid så för mig. 
 
 
 
Nu är jag ju inte där än. jag har ju denna dagen att ta vara på och jag börjar ju inte jobba förrän på fredag eftermiddag. Men jag får redan nu kolla så jag har mat så jag klarar mig i helgen för jag kommer inte att hinna så mycket annat än att jobba. Jag vet jayu att jag sover länge varje dag och jag lär inte börja gå upp tidigt förrän jag måste. Jag kan sova ut minst hela helgen i alla fall, men då hinner jag som sagt inget annat än att jobba sen.
 
Nu ska jag ta tag i denna dagen!
 


Roxette !

 
Kör ett inlägg med bara nostalgi. 
 
 
 
 
 
 


Grymt,coolt och bara så häftigt !

Jag såg precis dokumentären om Roxette på Svt1. Lite svårt att fatta att dom är så sjukt stora. Grymt coolt och bara så häftigt att denna svenska duo blev och är så stora runt om i hela världen. Det som var en  väldigt stark del i kvällens dokumentär var framförallt när Marie Fredriksson berättade om den sjukdom som hon hade haft. Chansen att överleva den sjukdomen var  ju tydligen inte så stor och därför känns det så häftigt att hon fortfarande lever och kan stå på scen och sjunga igen. 
 
 


Planking 1- Planking 2- Planking helt slut.

Planking 1
 
 
 
Planking 2
 
 
 
 
Planking.... Inte 3 för jag blev helt slut och där tog plankingen slut.
 
 
 
 
 


Det smattrar utanför mitt fönster.

Jag sitter här och hör hur det smattrar utanför mitt fönster. Det regnar lite nu och det innbär väl att det kan bli blask av detta, eller  värsta fall så fryser detta på och då blir det halt. Kör försiktigt säger jag oavsett hur det blir för det ska man alltid tänka på om man ska ut i trafiken.
 
Arkivbild...
 
Jag fick lite ordning på mina papper och nu har jag en pärm som jag ska ladda med räkningar och annat av alla papper som man får. Jag tycker det är bäst att spara allt så man vet var mman har det. et händer ju ibland att man får springa tillbaka för att något är fel. Har man då inget papper och vifta med så brukar det vara helt meningslöst så därför kan det vara bra med lite ordning. Dessutom gillar jag när jag har ordning för då behöver jag ju liksom inte ha koll förrän jag tex öppnar min pärm. 
 
Lite mat hardet blivit ikväll. Jag får ju laga lite själv nu när min favvorestaurang är stängd. Idag blev det en pannbiff. Det var väl inte så himla gott, men det får duga. Oftast är det ju så att om man gör något som man inte tycker är roligt då blir det ofta ett dåligt resultat. Jag hatar att laga mat så inte konstigt att man kanske inte blev helt nöjd. 
 


Jag vill bara ha sommar!

Varför ska det vara vinter och snö ute nu. Sommaren är ju så mycket bättre. Vill haden här NU.
 
 
 
 
 
 


Annandag jul

Godmorgon !
 
Hoppas allt är bra med er och att ni får en go fortsättning på julen. Det blir väl inte att jag går ut och kollar om jag kan hitta något på rea idag. Kanske i morgon. Jag måste ju såklart handla för mitt presentkort, men det är ju giltigt till den 23 december 2015 så jag lär väl hinna.
 
 
Jag har tänkt idag att jag ska gå igenom min privatekonomiska pärm. Jag har faktiskt en sån. Det är en pärm där jag sätter in alla möjliga papper. Försäkringar, kvitton, garantier och kanske ett och annat som har med jobbet att göra. I pärmen är det väldigt väl sorterat
 
 
Genom att ha lite för bra ordning på alla papper man får om allt möjligt så är det väldigt enkelt att hitta ett pappaer om man skulle behöva få fram något. Dessutom kan man ganska enkelt få reda på om det kanske finns något som lägger lite för mycket pengar på i onödan. 
 
Jag brukar en gång om året (i slutet av året) gå igenom denna pärm. Jag kollar mest på vad jag inte behöver spara för papper till nästa år, men samtididgt som man sitter där och pysslar med detta så kommer man ibland på vad man kan göra för att tex kunna få loss en och annan tusenlapp till. Tusenlappar som kanske under året bara har gått upp i rök. 
 
En anna sak jag ska göra idag det är att rensa datorn på alla bilder. Det blir rätt mycket på ett år när man ska vara en jäkla bloggare. Jag sparar ju allt också. Nu har jag tänkt att rensa lite. Det bör gå ganska fort, mne det är viktigt att det blir gjort annasr blir det bara hur mycket jävla bilder som helst i en enda röra.
 
 
 
Blandat år 2012
 
 
 
 
 
Ska börja rensa i detta och mycket mer ..
 
 
Ha en bra dag !
 
 
 


Köper nog kalsonger och sockor.

 
 
 


Champagnefrukost - Nu vet jag inte mer.

Jag känner mig lite sunkig idag. Man gör liksom inget speciellt. Idag har jag bara käkat lite frukost och druckit skumpa. Det blev sk Chapagnefrukost. Kan unna mig det lite nu tycker jag. Annars sitter jag här framför datorn utan att egentligen kolla på någonting. Så har det väl varit hela denna juldag och jag vet faktikst inte riktigt vad jag ska göra idag. 
 
Jag har inte riktigt planerat vad jag ska göra dessa mellandagar som nu kommer över huvudtaget. Jag är nöjd med hur helgen blev och julafton var också bra, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på mer. Jag känner inte för att gå ut ikväll och då ska jag väl inte göra det heller? Jag är ledig fram till fredag och sen vet  jag nog fan vad jag ska göra. Det behöver man inte fundera på för då har jag massor utav jobb, men fram till dess vet jag inte och jag tror inte jag har lust att gör något heller. 
 
Får väl slappa och se till att bara vara ett tag. Låta tankar snurrar fritt och kanske blogga lite om de.
 
 
 
 
 


Rocken och skalet.

Har ni några kläder eller typ andra saker som ofta får folk att snacka med er om just det ni visar upp? Det blir alltid så liksom. Det slår aldrig fel. Ni vet innan att folk kommer att säga något. Ofta positivt då såklart. Själv har jag två saker som så fort jag visar någon eller bara har det på mig eller framme så blir det babbel om detta direkt .
 
Det ena är en av mina rockar..
 
 
 
 
. Så fort jag har denna rocken på mig så får jag alltid kommentarer om hur fin den är eller vad kosta den. Många säger att också ska köpa en sån. Alla möjliga kommentarer får jag om just denna rocken. Det kanske är så att folk just lägger märke till den mer för att jag har den på mig. Jag brukar ju alltid gå i en vanlig jacka liksom och när jag sen tar något lite finare så blir det babbel direkt för man är kanske inte van att se mig i detta. 
 
 
En annan sak jag har är ett skal till min Iphone. Det är lite bling bling över detta och hur många som helst undrar över detta jävla plastskal. Så fort man plockar fram telefonen bland folk så är det alltid någon som säger något om min bling bling. Jag kanske ska ljuga ihop en historia om att skalet är som Rolex eller nåt. Det kostar typ 300 000 kronor och det är bara jag och en till som jag imnte nämner vid namn som har detta skal. Undra om någon skulle tro på detta? Man kanske ska köra ett sånt skämt på första april nästa år? Det finns säkert någon som går på detta och ska fram och känna på plasten.
 
 
 


Dom flesta av oss jobbade

Nu är julen över och jag har haft några mysiga timmar med mina nära. Alla utom brorsan jobbde  mer eller mindre denna julafton.  Pappas fru jobbade och kom hem ungefär samtidigt som jag anlände. Syrran var och jobbade så henne träffade jag sent denna  kvällen. Fast hon hade tidigare på dagen firat jul med pappa och brorsan. Jag var då inte där för då jobbade jag. Pappa drog iväg för att vara tomte hos en familj. Lite jobb där också kan man säga.  Han kom tillbaka sen och då hade också syrran anlänt från jobb. Vi var väl alla samlade samtidigt klockan 22:00 på kvällen tror jag.
 
Det har varit en bra jul och jag är nöjd med allt. Mer än detta behöver det faktiskt inte vara. 
Kul att vara med om en lite flexibel jul liksom. Jag jobbar, dom börjar, jag anländer och syrran har dragit. Dessutom ska pappa iväg för att vara tomte för att sen kom tillbaka lagom till att syrran snart kommer hem.
Sen öppnar vi julklappar. Jag ger bort pengar till mina syskon som jag sen typ får tillbaka av pappa. Mina syskon ger mig julklappar som man kan säga att dom får pengar av mig för att dom köpte. Julen är underbar och även lite logisk, eller kanske konstig. Jag ger bort något och får tillbaka något annat. Jag får något som jag egentligen själv betalar för, men jag vet det inte innan. 
 
Missförstå mig inte nu. Jag är glad för allt jag fick och jag gillade denna julafton. Det är ju roligt när alla kan träffas samtididgt för en gångs skull. Fast jag kan inte sluta fascineras över att man byter lite med varann när det kommer till julklappar. Jag ger bort pengar och får tillbaka dom igen, fast inte av dom jag ger bort pengar till. Där betalar jag de jag får av dom som har fått pengar av mig. Man blir väldigt snurrig om man fortsätter att fundera kring detta. så det ska jag inte göra mer i natt.
 
 
 
 
 
 
Lite julklappar blev det också från mina nära. 
 
Hoppas att ni alla har haft en bra julafton. Ha nu en riktigt god forstättning.
 


Man sliter inte ut sig.

Då har man jobbat lite och lugnare arbetsdag i år har jag nog aldrig haft. På tre timmar av jobb en julafton med hyffsat bra väder, då är det inget annat än väldigt lugnt. Nu är jag ledig några dagar igen. Synd bara att jag inte har planerat mellandagarna lite bättre. Jag vet faktiskkt inte just nu vad jag ska hitta på och det känns inte bra.
 
Men nu ska jag också fira lite jul. Ha en trevlig kväll !
 
 
 
 


Jul jul idag!

 
 
 


Daniel@Johansson/videoblogg !

 
 
 


God JUL liksom...Ha en riktigt God Jul.

Nu kan man bara vänta in julafton. Jag har rent och snyggt här hemma och jag har just varit och handlat så jag borde klara mig nu i några dagar. Jag ska snart tvätta lite också. Skönt att få bort allt av vardaglig "trökgöra "
 
 
Hoppas ni alla får en bra jul. Själv har jag lite jobb och sen ska jag hem till pappa och vad som väntar vet jag inte riktigt. Vi är ju stora allihop nu som firar jul tillsammans så jag vet inte om detta med julafton känns som jätte viktig. vi har det väl inte detta som en tradition direkt. Ibland är jag hos far på jul och ibland stannar jag hemma och mer än så är det inte med det.
 
Mina föräldrar gick isär när jag var väldigt liten. Jag har ju under stora delar av min barndom varit varannan jul hos mina föräldrar. Var jag en jul hos pappa så blev nyår hos mamma och sen tvärtom året efter  När man sen blev lite större så kunde man ju bestämma själv lte mer. 
 
För tio årsen (på julafton ) så avled min mormor. Efter detta så har jag egentligen aldrig varit så mycket för att fira jul. När jag var liten och mamma skulle ha mig på jul så var hela släkten (på mammas sida) alltid hos mormor och morfar. Varje år just kring jul  så tänker jag alltid min mormor. Mormor var den person som egentligen tog hand om mig när mamma och pappa bråkade som värst. Det finns mycket annat kring de där också som jag skulle kunna skriva i timmar om , men för att göra en lång historia kort så kan man säga att varken mamma eller pappa kunde hantera den situationen som dom liksom själva hade skapat. Genom att gå isär och sen bråka om mig på det sättet som dom gjorde så kan jag säga att det var tur att jag hade mormor, och även morfar. Jag slapp liksom höra vad mamma och pappa bråkade om. Jag var hos mormor och morfar och hade det väldigt bra där. 
 
Jag kan också säga att även om jag har åkt bort och fram på jul och nyår mellan mina föräldrar och att hela den där grejen med att inte ha en mamma och pappa som bor ihop så har jag aldrig upplevt något jobbigt direkt på själva julafton. Jag fick alltid mina julklappar från alla möjliga släktingar och det var väl egentligen det enda man brydde sig om på julafton när man var liten. Möjligtvis ville man inte missa Kalle Anka på jul. Det var ganska viktigt och lite så kan jag känna än idag, barnslig som jag är.
 
 
Idag bryr jag mig annars inte så mycket om julafton. Jag gillar det jag ser runtomkring mig som har med julen att göra fast jag softar mest med allt själv. Jag köper inte överdrivet mycket julklappar Jag skulle lätt kunna tänka mig att resa bort runt jul.  . Det känns inte viktigt någonstans. Jag skulle inte ha något emot att fira julen på något helt annorlunda sätt istället för att hålla på med de som anses vara enligt tradition.  
 
Hoppas i alla fall att ni alla får en riktigt bra jul.
 
 
 
 
 
 
 


Undra om jag får någon mat i mellandagarna?

Det skulle ju bli sånt jäkla oväder idag med massa snö och det var någon sån klassvarning, men det märks liksom inte. Rätt skönt de ju. 
 
Jag har varit uite och käkat lite. Hur ska jag klarar mig sen. Koppargrillen slår ju igen nu i över en vecka så jag får väl kämpa på en vecka utan mat. Eller äta så jäkla mycket i morgon på jul så att jag står mig i över en vecka.
 
 
Jag fixar väl detta och jag ska väl inte behöva ställa mig vid spisen allt för många gånger under nästa vecka. Fast jag kommer ihåg från tididgare år då det har varit jul och man ska ha mat under mellandagarna och man har inget hemma. När man då ska ta sig ut för att handla något jag då är det stängt överallt. Det är inte roligt kan jag säga. man står där och har pengar, men överallt är det stängt så man får ingen mat i alla fall. 
 
 
 


.

 
 


2012 12 22.

 Har haft en lugn dag. Sovit länge och nu har jag dom 2 senaste timmarna gått här hemma och städat upp lite. Skönt att få lite ordning och rent igen här hemma. Det var mycket damm och grejer i en salig röra, men nu efter 2 timmar av grejande med städet så har jag jätte fint igen. 
 
Nu blir det slappa några timmar och sen blir det lite utgång ikväll.
 
 Ha en fortsatt bra dag
 
 
 
 
 


Har fått upp lite fart nu.

Det var tungt innan att ta sig bort till gymmet förut. jag gick här hemma och gick i genom allt man kan tänka sig inne i mitt huvud. Klockan är mycket, jag orkar inte,  jag kör  i morgon istället. Eller: Jag måste packa väskan, det tar dit att gå dit och allt sånt annat som kan tänkas vara en bortförklaring satt jag här och funderade på. Tillslut så bestämde jag mig bara för att gå bort ändå. 
 
 Jag packade min väska och kämpade mig bort till gymmet. När man "taggar" bort trots att man har tänkt tusen olika tankar om att man inte vill träna ikväll så känns det som att även om passet skulle gå skit så har man kämpat på bra eftersom man har tänkt så många negativa tankar innan träningen.
 
Det paradoxala är att allt gick väldigt bra. Klart bästa passet på länge! Bra fart på mig  och inget kändes jobbigt så jag körde lite längre än vad jag brukar. Jag hade nog kunnat köra på hela kvällen fram till stängning (kl 23:00).  Jag hoppas nu att jag håller detta när jag just ikväll kände att jag har fått upp lite fart i kroppen igen. 
 
Nu är jag lite där jag vill vara. Jag har ju kämpat på i några veckor för att komma igång och  känna i kroppen att jag faktiskt tränar regelbundet.  Bra fart i kroppen  liksom. Känns riktigt bra nu !! Ska jag fan hålla detta också så blir allt bara ännu bättre. Skön "feeling" ikväll. 
 
 
 
Äntligen svarade kroppen på ett positivt sätt och det enda som var jobbigt det var timmarna innan jag skulle gå bort till gymmet, men det är ju skitsamma.
 
 
 


När händer det?

Sitter här och väntar på att det ska smälla eller nåt. Idag ska ju jorden! Undra hur många som seriöst tror att det kommer att hända just idag? 
 
 
Jag har som vanligt nu när jag är ledigt sovit länge. Blir lite avensjuk när vaknar till och kollar på tex Instagram. Där ser man folk som redan har varit på gymmet eller varit ute på en PW och man har varit igång ganska länge ser det ut som. En del har både hunnit vara där och kommit hem igen. Tänk va mycket duktiga människor finns. Det är iponerande för jag är inte ens i närheten av att orka gå upp före klockan 10:30 på förmiddagen. När det är så då är man såklart ännu längre ifrån att kunna tagga till gym eller dra ut på en PW under förmiddagen. ikväll ska jag ta mig bort till gymmet i alla fall. Det ska bli skönt att köra lite. 
 
 
Jag har gottat mig här med lite god mat. Det blev en ytterfilê med kokt potatis och brunsås. Man kan säga att jag fixar min egen lunch från min "favvorestaurang" för idag på lunchmenyn så är det egentligen  ytterfilê med pommes och bearnaisesås. Men jag är aldrig så sugen på en sådan lunch. Jag brukar käka fisk på fredagar, men idag hade dom lax och det är bland det värsta jag vet. Alla jag pratar med om detta säger att dom gillar lax. Jag har verkligen försökt tycka om det, men det går bara inte. Så jag gör min egen lunch liksom (fast jag inte lagar den själv) och jag tycker faktiskt att detta smakar riktigt bra.
 
 
 


Hårvax från Goldwell!

Tänkte göra lite reklam för en produkt som jag är jättenöjd med. Det är ett hårvax från Goldwell. Det känns skönt att ha i håret och dessutom luktar det väldigt gott också. Jag brukar inte gilla att ha vax i håret fast just detta vax känns väldigt bra tycker jag. Kostar ca 140 kr. 
 
 


mittinatten@dannevideoblogg.se

 
 
 
 


Pepparstek ikväll.

Det blev lite mat ute denna kväll. Jag käka en pepparstek. Jag tror att det är oxfilê. Köttet och såsen är lite extra kryddat om man jämför med andra rätter, men det är gott i alla fall. Passar bar att dricka isvatten då när det finns lite mer krydda i maten än normalt. Sen är det ju också bättre än alkohol eller läsk.
 
 
 
 
 
 


Om jorden går under i morgon.

 
Har tagit en dusch och nu får det bli lite kvällsmat ute på min "favvorestaurang". Jag unnar mig nu, för tänk om det faktiskt är så att jorden går under i morgon. Då kan ju detta var den sista måltiden och då vill jag ha ätit och druckit  gott samtidigt som jag känner mig ren och fräsch. 
 
Ha en trevlig kväll !
 


Dricka och "klappar" !

Skönt att man inte kände någon stress direkt. Alla julklappar är så gott som fixade. Det är många dagar kvar till jul, men på något sätt känns det ändå skönt att inte vara ute i sista minuten. Jag har väl lite kvar att fixa med när det gäller detta, men så gott som klar är jag redan. Bara att vänta in julen nu då.
 
 
 
 
Inför helgen har jag också fixat lite. Där var det nästan svårar för jag visste inte riktigt vad jag letade efter. Men det blev lite "dricka" i alla fall. 
 
 
 
Fortfrande snurr i huvudet har jag, men egentligen så kan jag bara ta dagarna lite som dom kommer för jag tror det blir en grymt bra helg i alla fall, oavsett vad jag hittar på nu innan. Det är ju faktiskt inte helg på riktigt ännu, men ledig är jag ju ändå och bara det känns ju hur bra som helst.
 


Inte konstigt att man känner sig stressad!

Nu vet jag varför jag känner mig så stressad. Jorden kommer ju att gå under i morgon. Dags att sätta fart på allt med allt man vill göra nu då. För till helgen är det ju försent. 2012 12 21 är alltså END OF STORY liksom...
 


Mat i magen och nu blir det shopping!

Nu har man fått i sig lite mat och jag fick såklart lite av det röda i en burk vid sidan om. Nu har jag tre burkar med lite gosaker som kanske passar till något som går och slänga ihop själv på 5 minuter eller nåt.
 
Nu med mat i mage så får det bli lite shopping. Detta kommer ärligt talat att bli ett helvete. Jag känner mig lite stressad och jag fattar inte varför, det är ju bara torsdag idag. Det är långt kvar till helgen och ännu längre till jul.  Men när jag vet att jag behöver blir klar med något så vill jag fixa det med en gång även om jag har gott om tid ppå mig. Problemet är ju bara att jag inte vet vad jag egentligen har att fixa eller vad jag letar efter. Och när jag kanske hittar något då kommer jag att ha svårt att bestämma. Det kommer att bli några snurriga timmar.
 
 


Rörigt med dessa jäkla pengar.

 Jag har haft en skön sovmorgon och även om jag gick och la mig sent i natt så har jag ju sovit ut nu i alla fall.
 
Jag sitter här pillar med min budget. Jag får ingen ordning alls på detta !! Pengar finns det gott om och mer kommer in i natt och sen vet jag att det blir en omgång till i nästa vecka också. Problemet känns inte så stort när det gälle  "cash". 
 
 
 
Det som är rörigt är att jag inte vet. Jag vet inte vad jag behöver eller vill köpa inför denna helgen. Jag vill spara en del, men samtididgt vet jag inte ens på ett ungefär hur mycket "cash" som kommer in den närmsta veckan och ungefär hur mycket jag kommer att spendera på typ nöje och julklappar dom närmaste dagarna. Det är egentligen inte pengar som är problemet så bekymmret är ganska "soft", men jag är ju en person som ändå vill ha en viss susning om vad jag kommer att spendera pengar på. Just nu känns det bara rörigt för jag vet faktiskt  inte vad jag behöver och vill egentligen. 
 
Det enklaste nu är att strunta i sparandet för en månad. Jag får liksom räkna bort det från min budget.  Det jag redan har sparat det har jag ju kvar liksom. Det jag kommer att kunna spara det är ju bara plus även om det nästan skulle vara noll på dom pengar som kommer in Jag tror ändå att det kommer att bli några tusenlappar till mitt sparande . Det viktiagste här i livet får ju aldrig bli sparadet av pengar. Man måste ju se till att man mår bra  också. Äta gott,  ha kul  och känna sig nöjd med det mesta. Sen är det ju aldrig fel om det ändå blir en slant över som jag kan lägga till sparndet för framtida planer. 
 
Får börja ta tag i denna dagen nu. När dagen är slut då har jag väl lite bättre ordning inne i min skalle i alla fall. Just nu snurrar det bara runt och jag vet inte vad jag vill eller nånting.
 
Ha en bra dag !
 


Länge leve burken vid sidan om !

När jag köper mina lunchlådor så ska det ju ibland vara (beroende på maträtt) sylt, gelê, rödbetor eller kanske äpplemos till. Tidigare har man lagt allt i min låda och sen när jag går hem så flyter liksom allt samma med såsen och så finns det liksom inget kvar av tex lingonsylt eller äpplemos.  Det blir till en enda "sörja" om man ska säga så.
 
Men igår och idag så har jag frågat om jag inte kan få lingonsylten och äpplemoset i en liten burk vid sidan om  maten i lunchlådan. Det är naturligtvis aldrig några problem och nu när man sätter sig för att äta så kan man känna smaken av lingonsylt till köttbullar med brunsås eller äpplemoset till  det jag åt idag, nämligen fläskkarê. 
 
Det som också är bra är ju att det blir en hel del över när man får detta vid sidan om. Om jag någon kväll inom snar framtid få för mig att slänga ihop något här hemma där lingonsylt eller ä'pplemos kan vara gott att ha till, då kan jag ju ta av detta som jag har fått med till mina luncher. Detta blir möjligt bara för att jag får de i en burk vid sidan om istället för rakt i lådan liksom.
 
 


Kiss och kram.

 
Gör ett inlägg där jag räcker ut tungan åt er. Lite oförskämt kanske, men  jag vill smatidigt bjuda er på lite grym musik med häftiga Gene Simmons. 
 
 
Känns underbart och häftigt att jag faktiskt en gång i livet har sett Kiss spela live på Stockholm stadion. Året var  2008. Det var en fantastisk upplevelse som jag aldrig kommer att glömma sålänge jag kan komma ihåg något.
 
Kiss och kram..
 
 
Eller puss och 


Funderar över 2 dagar.

Funderar lite kring denna helgen,.Blir det någon "limmo" som jag har tänkt mig? Funderar också på hur det egentligen blir på julafton. Blir det som pappa har pratat om att vi ska vara hos honom eller har han ingen koll på vad som händer i hans hus?
 
 
 
 


Funderar över 2 dagar.

Funderar lite kring denna helgen,.Blir det någon "limmo" som jag har tänkt mig? Funderar också på hur det egentligen blir på julafton. Blir det som pappa har pratat om att vi ska vara hos honom eller har han ingen koll på vad som händer i hans hus?
 
 
DET KOMMER EN VIDEO STRAX ... DET BLEV LITE KNAS HÄR.
 
 
 
 


Tog en springnota idag !

Idag blev det fläskkareê till lunch. Jag fick min mat och så glömde jag betala maten. Jag kom såklart på när jag kom hem att jag hade tagit en  springnota så det vara ju bara att sprina tillbaka och göra rätt (maträtt ) för sig. 
 
 
Nu har jag betalat min mat  i alla fall.  Känns skönt att vara skulfri för dså kan man sova gott om natten också.  Är det kanske därför jag har sovit så dåligt om natten denna veckan?
 
 
 
Jag  är inte skuldfri utan jag har fortfarande kvar att betala på mitt bolån och därför sover jag dåligt om natten.
HMMM...
 
 


Tomtens sista jul !

Tomten- HO HO HO.  Finns det några snälla barn här? 
Barnen- Kolla en gubbjävel !!!
Tomten- Nej nu får det vara slut. Jag står inte ut med att vara tomte varenda jävla år.

 
 


Befriande

Det känns så befriande nu att man får vara ledig ett tag. Jag är ledig till nästa fredag om man bortser från julafton då, men det är ju inte frågan om något arbete när man bara ska köra 3 timmar den dagen. Skönt att man får mycket ledigt nu. Jag sätter verkligen stort värde på att få vara ledig och nu känns det bara extra bra!
YES YES YES !!!!
 
 


Där var sista dagen av jobb avklarad.

Nu börjar min ledighet för denna julen om man säger så. Äntligen får jag några dagar i rad där jag bara är ledig och det är en längre period. Nästan gång jag jobbar på riktigt allvar igen är nästa fredag och tills dess ska jag njuta väldigt ,mycket av min ledighet.
 
GOD JUL!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kommer att ha lite jobb på självaste julafton. Det är bara 3 timmar så man kan nästan säga att man är ledig då med.
 
 Jag lovar och blogga så mycket jag orkar och kan. Jag hoppas att jag inte känner någon bloggtorka.
 
Ha som sagt en riktigt God Jul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Godnatt, Kram & God Jul !

Dags att krypa till sängs då. I morgon har jag en arbetsdag, men sen blir jag lite långledig. Det ska bli skönt att inte behöva tänka på hur man sover om natten för det spelar ju liksom ingen roll om man inte ska upp tidigt dagen efter. Man är bara ledig och jag börjar egentligen inte jobba på allvar igen förrän nästa fredag. Känns väldigt "Nice" redan nu trots att jag har en natt till där jag ska försöka sova, en tidig morgon där jag ska kliva upp och en arbetsdag där jag ska köra buss .
 
Nu ska jag natta Mimmi och sen bara sova. 
 


Man ska se till att äta gott så länge man lever.

 
 
 
 
Ibland vet man hur ofta man gör ett besök på en viss restaurang här i stan. Tex när man kollar ett kontoutdrag.  Skönt att man inte är en person som snålar med maten utan jag ser till att äta gott liksom..  
 
 
 
 
 


Får jag ledigt ?

 
 


Ännu bättre och bäst !

Man känner sig luite tung och slö på något sätt. Jag sov inte speciellt bra denna natten heller. Lite jobbigt att allt liksom inte är perfekt. Det känns ändå lätt att kliva upp på morgonen, men såhär framåt eftermiddagen känner man sig som ett lik. Sova dåligt och upp sjukt tidigt är ingen bra kombination. Jag tror tyvärr inte att detta vänder förrän jag blir ledig, eller börjar en eftermiddagsvecka. Då kan jag ju sova ut igen och det spelar ju heller ingen roll när jag går och lägger mig. Får väl stå ut med att kroppen känns som den gör såhär på  eftermiddagen. Det känns redan som det är mitt i natten eller nåt. Inte bra, men jag hoppas att det blir bättre och sen bäst. 
 
 
 
Jobbat på har jag i alla fall gjort, och det har varit lugnt att köra idag. Jag tror det blir lugnt resten av veckan. jag sökte ledigt idag. De gäller torsdag och fredag denna veckan. Jag vet inte hur stora chanserna är när jag frågar bara 2 dagar innan, men får jag ledigt så får jag liksom... Jag har oavsett om jag blir ledig eller ej en ganska lugn vecka nu innan jul och det känns väldigt bra. Blir jag ledig som jag har ansökt om då känns det ännu bättre och bäst.
 
 
 


God nattblogg !

 
 
 
 
 
 


Julstämning inne och PW ute!

När man ser denna bilden så kommer man inte i någon julstämning direkt. Det ser på ett sätt lite trist ut, men jag är bara nöjd egentligen.
 
Jag vill ju inte ha snö så jag ser det bara som positvt så fort man ser den minsta tendens till att allt bara ska försvinna. Jag drömmer inte om en vit jul. Man kan komma i stämning till jul på så många andra sätt än att känna minusgrader och både se och var ute i massa snö. Blir det några plusgrader och snön bara förvinner mer och mer, då kan faktikst tänka mig att köra lite POWERWALK .
 
Julstämningen kan man hitta på så många andra sätt utan en massa snö och minusgrader ute. Är det snö och kallt sonm fan då vill man ju bara sitta inne liksom. Bättre att kunna gå ut och köra PW i plusgrader och ingen snö och sen efter en skön runda kunna fixa justämningen inne istället.
 
 
 
 
 


Tiden går inte bara snabbt när man har roligt.

Tiden går ofta snabbt, och man behöver inte alltid ha roligt.. Siiter här och lyssnar på Sonja Abrahamsson och enligt vad hon tycker så kan tiden gå snabbt även om man inte har roligt.
 
 
 
Lyssna: Sonja Abrahamsson har svårt att förstå sig på tiden
 


De är så typiskt.

Nu har redan varit uppe länge. Gick ju upp klockan 03.00 i morse och började inte jobba förrän kl 05:00. Jag har haft en ganska lugn dag i alla fall. Det kändes lite mot slutet att man har varit uppe lite för tidigt idag.
 
 
 
De är så typiskt på nåt sätt. När jag nu har ett schema där jag kan sova någon timme till på morgonen och inte behöver kliva upp så tididgt som 03.30, då vaknar jag redan kl 02.00 och kliver kl 03:00 eftersom jag inte somnar om. Jag går alltså upp ännu tidigare än vad jag någonsin har gjort. Helt sjukt att det blir så. 
 
Nu måste jag försöka hålla mig vaken tills ikväll. Går jag och lägger mig nu då somnar jag ju direkt, men då kommer jag fan inte i säng ikväll.  Då blir det jobbigt i morgon när jag ska upp senast kl 04:00  Jag hoppas jag somnar ganska tidigt ikväll och att jag sen kan sova hela kvällen och natten fram till kl 04:00 i morgon. Om jag nu skulle vakna tidigare än 04:00 (mitt i natten) så är det ju bättre än att lägga sig sent ikväll för att sen försöka ta sig upp kl 04:00. Det blir ju bara sjukt jobbigt liksom.. 
 
Att man aldrig blir nöjd med sömnen under en vecka när man börjar sjukt tididgt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Redan vaken.

Jag har redan klivit upp. Jag börjar inte jobba förrän om två timmar så lite dumt att kliva upp nu. Fast vad ska man ta sig till? Jag vaknar ju mitt i natten efter bara några timmar av sömn. Jag gick och la mig tidigt för jag tänkte att jag kommer då att känna mig förhållandevis pigg när klockan ringer 04:00. Nu kliver jag upp en timme tidigare och jag vaknade redan kl 02:00 och sen kunde jag inte somna om igen. Att jag kröp till sängs ganska tididgt gjorde inte att jag kunde sova längre än vad jag brukar. Jag vågar inte ens tänka på hur trött jag komer att vara när jag kommer hem i eftermiddag. Jag har en arbetsdag framför mig där jag börjar kl 05:00 och slutar 15:00, och jag är uppe nu kl 03:00 och varit vaken sen kl 02:00. Öhhh ... Det hjälper inte ens att jag är  trött på att jag inte sover bättre, för jag somnar nog inte om nu i alla fall.
 
 


Somnar tidigt ikväll.

Det börjar bli dags att sova. Jag kommer att somna tidigt ikväll. Helgen är över och i morgon börjar en ny arbetsvecka. Jag kanske inte behöver gå upp så tidigt som klockan 03:30 som jag har gjort tidigare i det gamla schemat. En halvtimme till ska jag nog kunna sova nu. Frågan är om man känner någon skillnad? Kanske lika bra att kliva upp klockan 03:30 och ha väldigt gott om tid. 
 
Jag har haft en bra ledig helg. Nästa gång jag får ledigt då är jag mycket ledig under en period. Jul, mellandagar och nyår närmar sig nu.  Jag har inte så mycket planer för resten av året. Just nu tar jag allt lite som de kommer.
 
Nu ska jag sova efter att ha haft ännu en skön ledig dag under en 3 dagar ledig helg. 
 
 
 
 
 


Litet julbord hemma!

Jag har suttit här gottat mig med lite mat. Nästan som ett litet julbord blev det ju. Revben, julmust och skinka som denna gången gick att äta. 
 
 
 
 


Lite seg ikväll.

 
 
Jag var lite seg under kvällens träning. Hade lite känning i ryggen och jag orkade nog inte riktigt så mycket som jag villle från början. Hjärnan ville liksom mer än vad kroppen kände för ikväll.
 
Men det blev lite träning i alla fall och någon nytta har det säkert gjort. 
 
 


Twinkle Twinkle Little Star*

 
 


EN GÅNG I VECKAN ELLER NÅT?

Det känns som jag håller på med sk vardagligt fix varenda dag. Det är inte roligt, mne jag kan inte strunta i de för jag har så svårt att se när jag får en hög av disk eller har massor med tvätt. Städa måste man ju också göra ibland och just nu kans jag se att det behövs överallt. 
 
 
 
Man kanske ändå skulle strunta i allt som har med typ disk, städ och tvätt att göra i typ 6 dagar och sen gör man allt på en och samma dag. En gång veckan gör man allt och sen släpper man det varenda dag till det är dags igen. 
 
Problemet är ju bara att när jag väl tar tag i allt då har man och göra ett bra tag. Går man sådär och plockar lite varje dag, då hinner de ju aldrig bli så mycke. Vilket är egentligen bäst. Strunta i de hel och bara ta de som  det kommer funkar inte för mig. Jag vill ha ordning och reda, men det känns som jag ständigt har lite rörigt varje dag, trots att jag plockar med dessa ständigt återkommande jobb lite varje dag.
 


Kollar lite på nästa vecka och slappar denna söndag.

Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en sovmorgon och sen blev det bara mera slappa. Jag ska ta mig bort och träna lite sen. Som jag har sagt förut så vill jag köra på nu. Börjar jag sådär att strunta i att träna och röra på sig då blir det ju lätt att man slutar helt. 
 
Jag kollar lite på vad jag har nästa vecka. Det är upp tidigt som gäller och vilket pass man än kör så känns de ganska nytt fortfarande. Får väl se hur det går. Vissa saker är jag glad att jag slipper nästa vecka. Jag har en ganska lång rast, men ändå slutar jag ganska tidigt varje dag nästa vecka. Det kommer att kännas lite tufft pga att mycket är så nytt, men jag tror ändå att själva körninngen är ganska lugn. Det tuffa är förhoppningsvis bara att ta sig upp tididgt på morgonen , och så har det ju alltid varit. 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra dag !
 
 
Dagens mat: Biffstek !
 


Snart!

Det mesta känns bra och jag har egentligen inte mycket mer att säga, men snart.... 
 
 
 
* Snart får man lön igen.
 
 
Snart är jag ledig lite mer än vad jag brukar vara. 
 
 
* Snart är det jul. 
 
 
 
* Snart är det nytt år.
 
 
*  Snart hoppas jag att en dröm blir verklighet.
 
 
 
 
* Snart ska jag lägga mig och drömma .
 
 
 
 
 I morgon blir det ut för att äta, kolla om det är snökaos och sen sitter man såklart här och bloggar.
 
 
 


Just D - Jul igenJag svettas hellre inne än ute !

 
 
 
 
 


Nu var det något om mina matvanor igen.

Den ständiga diskussionen där så många har haft åsikter. Nu kör vi igen. 
 
Calle:
 
Om du nu bestämt dig för att inte laga någon mat hemma, varför håller på du då på och gnälla om att "det är jobbigt att behöva gå ut och hämta mat varje dag"?
 
Därför att det är vinter och kallt, mycket snö och då känns det inte roligt att behöva traska ut och hämta mat. Fast laga mat hemma är ju ännu värre för då måste jag ju först traska ut och köpa mat sen måste jag vara ute för att kunna bära hem maten. Sen kan jag inte sätta mig och äta med en gång för jag måste ju först laga till den. Så ska man välja mellan något så föredrar jag nog att gå ut i snö och kylöa och hämta mat så någon annan har lagat till. 
 
 


Bra att det blev högre.

 
 
Jag skrev för ett inlägg förra veckan om att jag tycker det är trevligt att man spelar lite julmusik mitt i city. Det blir liksom lite mer julstämning då. Jag hoppades också på att man skulle höja volymen så man verkligen känner lite julstämning. Nu när jag traskade genom stan för att hämta mat så hade man faktikst höjt volymen lite sen sist. Det var nog för att jag hade skrivit detta i ett blogginlägg. Bloggpower liksom... 
 
 


Man behöver inte titta ut genom fönstret.

God förmiddag !
 
Det räcker att slå på datorn och kolla runt lite på olika sidor så får man veta att de har avrit snöstorm. "Alla" skriver och tar bilder. Man behöver inte ens kolla ut genom fönstret längre. 
 
 
Får se när jag lyckas vakna till idag. Just nu sitter jag här och halvsover lite, men snart blir det säkert lite fart på mig. Får se vad man hittar på då? Det blir väl att jag hämtar lite mat igen i alla fall. Jag skummade på ett kommentar som jag fick under natten eller denna morgonen. Någon tyckte att jag borde växa upp och lära mig laga min egen mat.Varför skulle jag göra de??? Att  växa upp verkar bara vara tråkigt och laga mat är defentivt jävligt tråkigt. Sen kan man ju vända på de och säga att det är väl mer vuxet att ha gott om cash så att man har råd med marginal att köpa mat ute som andra fixar än att stå här hemma och slita mad matlagningen. Det är ju betydligt mer vuxet att ha en så stabil ekonomi så man kan betala för de man tycker är skittråkigt att göra själv. Men vem bvill bli riktigt vuxen. När någon säger till mig att jag ska växa upp och inte göra som jag gör så är deras alternativ alltid något som känns så jävla tråkigt. 
 
Nu ska snart vara lite barnslig igen och gå ut och hämta mat. För laga den själv det vill jag inte göra och då slipper jag ju.
 
 
Ha en tervlig dag !
 
 


Fredagen 14 december är förbi.

Det har blivit natten. 15 december och jag vill bara lägga upp några suddiga bilder som visar lite av en stad, om natten som är svinkall att vara ute i.
 
Vänersborg !!!!
 
 
 
 
 


What Do Santa and Wrestling Have In Common?Det kanske finns en nackdelar ändå?

 
 
 
 
 
Förut var jag vrålhungrig och då måste man ju äta. Jag visste inte om jag skulle ta pizza eller hamburgare.Jag var sugen på något sånt. Det blev en pizza och efter man har ätit detta så ångrar man nästan lite att man inte köpte en burgare istället. Fast hade jag ätit en hamburgare så hade man väl helre velat ha pizza i alla fall.
 
 
Jag kanske skulle gått till min "favvorestaurang" istället, men jag kände att lite tjatigt kan det lätt bli. Jag var ju där två gånger igår, en gång  tidigare idag. I morgon lär det bli ett besök där och även på söndag. Dessutom varje dag vecka ut och vecka in. Nja... Det finns  någon gräns och man får ju tänka på att det faktiskt handlar om ganska mycket pengar också om man gör allt för många besök. Det får räcka med 7-8 gånger på en vecka.
 
 
 De kanske trots allt finns nackdelar med att inte laga så mycket mat själv ändå. Såhär på vintern så vill man gärna inte gå ut för att hämta någon mat för det är ju svinkallt. Även om det just nu ändå bara är 3 minusgrader. Men det är ändå inte roligt att springa ut och hämta pizza nu och samtidigt veta att hade man haft lite grejer hemma så hade man lätt kunnat slänga ihop något som är mycket godare än både pizza och burgare.
 
De kanske är så att det inte bara är fördelar med att inte laga mat hemma? Fast man kommer ju ut och får röra på sig när man springer genom halva city för att hämta mat. Men man kan ju fundera på om det spelar någon roll att man rör på sig när man ändå sen ska vräka i sig en stor pizza???
 
Det kanske finns nackdelar mitt icke matlagande hemma trots allt???
 
 
 


Tips om hur man sparar på vatten.

 


Finns inget bevis!

Jag har inga bevis, men jag var faktiskt och träna förut. Jag glömde kameran och telefonen hemma så några bilder kunde jag inte ta. Jag kunde inte ens skriva på Twitter eller Facebook att jag är duktig igen.
 
Ska man blogga om sånt ändå. Jag vill ju gärna tala om när jag har varit duktig. Danne ego liksom... 
Det gick i alla fall ganska bra och det var skönt att köra lite. Det var kanske också skönt att inte tänka på bloggen? Jag behövde inte försöka få till någon bra bild från själva gymmet, toaletten eller duschen.
 
 
 

 
 
 
 
Arkivbilder..
 


Acceptera några obestridda sanningar.

 
Har varit borta från datorn hela eftermiddag. Lite konstigt för att vara mig. Jag är ju ledig och går hemma, men det känns rätt skönt på något sätt att man inte sitter här och går igenom bloggar, twitter, facebook och som jag besöker regelbundet. Undra hur lång tid det skule ta om jag gick igenom allt av de som jag kollar ganska ofta? Borde kanske släppa lite på detta. Hålla mig till bloggen och inte bry mig så mycket om allt annat. 
 
Jag försöker bara att se till så att jag mår bra och att det funkar med dom människor man gillar . Jag har svårt att ge mig in i en diskussion om tex varför tågen ställs in så ofta. Eller om årets julkalender är bra eller dålig. Jag försökte en gång att intressera mig för politik, men det kändes ganska hopplöst och det var ju såklart också för tråkigt. Miljön var jag en gång på lite om, men det blir liksom för tråkigt att hålla på och skriva om att vindkraft är bättre än kärnkraft. Vad vet jag egentligen om detta??
 
Jag har lärt mig acceptera några obestridda sanningar: Priset stiger, politiker ljuger och det är mycket som man tycker är fel, men allt kan inte vara rätt. 
 
 


Jag gjorde en video i natt.

Jag gjorde en nattvideo i natt. Jag hade tänkt och prata om allt möjligt.Tankar om att det snart är jul, mitt icke ätande av grönsaker och vad jag tycker om moralkärringar som försöker få mig "skitnödig" trots att dom själva redan har "skitit i det blå skåpet"
 
 
 
 
 
 
 
 
Men jag orkade inte så mycket utan de blev bara några ord om att det är svårt att prata med någon som sover och att det är skönt att man nu är ledig i 3 dagar. 
 
 


2012 12 14

Hoppas allt är bra med er... 
 
Jag har såklart haft en sovmorgon. Lite mat har jag fått i mig och sen ska jag ta mig bort till gymmet och köra lite.
 
Det är lite tomt sådär. Jag har egentligen fått gjort allt av sånt som man har att göra på sin fritid. Jobb har man ju kvar mest hela tiden, men annat liksom. Jag vet att jag kommer att få in bra med pengar denna månaden. Vid två tillfällen också.Det blir ju att jag sparar de mesta. Jag har ju kvar mina drömmar liksom...
 
Allt handlar faktikst inte längre om bolån och renovering. Det finns även lite andra saker som har kommit upp och som jag går och tänker på. Det handlar om min egen hälsa och så. Vad är egentligen viktigare? Inget är väl viktigare än att man får  vara frisk och måbra. Det jag funderar på kostar en del pengar, men när det gäller mitt eget välbefinnade så spelar ju inte pengar någon roll egentligen. Jag får fundera vidare. Just nu är det bara att kämpa på med sparande av pengar och samtidigt gör allt man kan för att må så bra som möjligt. Just nu mår jag bra och jag vill såklart göra det i framtiden också.
 
 


Grym tjej som bara är 15 år.

Riktigt bra ! Och hon är bara 15 år. 
 


Nu kör vi och sen tar jag helg

Dags att ta sig till jobbet då. Det kommer att bli ett tufft pass, men jag vet om det nu innan och det är alltid en fördel. Efter denna arbetsdag får jag ledigt 3 dagar. Nu kör vi och biter ihop !! Sen tar jag helg !!! 
Ha en bra dag !
 
 


2 skräckupplevelser denna veckan.

Jag har haft 2 skräckupplevelser denna veckan. Riktigt äcklig skinka som pålägg och yoghurt med banan och vanilj smak. Fy fasen !!!!!!!!!!!!!
 
 
 
Känns skönt att man idag har tagit igen lite och ätit gott liksom. Jag åt en god skinkstek till lunch tidigare idag. Underbart att känna smaken av riktigt god skinka! Nu ikväll så hällde jag upp en kopp av yoghurt. Men inte någon äcklig banan-vaniljsmak utan JORGUBB... Smakade typ en miljon gånger godare. Allt smakar väl godare än de som smakar bajs liksom...
 
Som sagt: God skinkstek och god yoghurt idag och mardrömmen från 2 dagar denna veckan är över.
 
 


Mer Jul !!!

 


Jag tänker inte kliva upp i morgon !

 
Bild - Trollhättan resecentrum kl 22:40..
 
Hemma från jobbet och det har varit en lugn dag. Som jag gissade innan. I morgon är det dags igen och ganska tidigt, i alla fall för ett pass där man jobba eftermiddag och kväll. Sover jag lika länge som jag gjorde idag så är det ju bara att ta på sig uniformen direkt när jag vaknar i morgon och gå till jobbet igen. 
 
Jag kommer nog att försöka gå upp ganska tididgt i morgon, men jag börjar redan att jobb klockan 12:30 och vad jag kan se så har jag ett tufft pass igen, precis som igår. Jag hade även bokat tvättstugan i morgon och jag skulle börja redan klockan 08:00, men jag har ändrat tiden och det gjorde jag bara för en liten stund sedan. 
 
Jag tänker inte kliva upp typ 07:30 i morgon. Jag kommer att käna mig ganska "sunkig" vid den tiden i morgon så jag vägrar. Jag bokade en ny tid och så kan jag sova ut i morgon också. jag har ju ett tufft pass framför mig sen av jobb så ska jag inte bryta mig sönder och samman så känns det bäst att bara skita i tvätten i morgon. 
 


December 2012 - Cindy Viberg.

 
 
 

 Även om solen skiner....

Det är fint väder ute med strålande sol. Egentligen är det ett bra promenadväder. Fast det är för kallt och jag har inte samma lust längre som jag hade för några årsen då jag jämt promenerade oavsett väder. Idag vill man ha lite mer "action" när man rör på sig och då känns gymmet lite coolare. Vi får väl se när det blir sommar och värme. Då tror jag det känns bättre att ta sig ut på promenader. Även om solen skiner nu också så är det bara för j*vla kallt. Thats it liksom..
 
 
Tiden går fort. Jag har inte hunnit med allt av dom 12 saker som jag ville få gjort på min lista. Så kan det vara. Det blev i alla fall lite mat. Skinkstek blev det idag och det passar ju bra när det närmar sig jul och allt. Dessutom så har jag ju denna veckan ätit världens äckligaste skinkpålägg så då smakar det extra bra med riktigt god skinka.
 
 
 Nu ska jag börja göra mig klar för lite arbete och på jobbet har man inte 12 saker att göra utan säkert 112 om man tänker efter. Jag hoppas bara att jag inte behöver ringa 112  i alla fall.
 
 
 
 
Ha en bra dag !
 


12 12 12 12 12

Hej !
 
Sovmorgon gör att lite värk och sånt bara försvinner. Jag vaknade till ungefär klockan 06:30 i morse och kände mig riktigt mörbultad i kroppen. Gårdagen tuffa jobb kanske har satt sina spår och kom fram denna morgon? Lite som träningsvärk, man får det dagen efter fast skillnaden är ju att träningsvärk brukar kännas ganska bra. 
 
Jag kände bara att jag ville somna om. Först så klarade jag inte detta. Man vänder och vrider på sig och vill bara somna igen, men man gör inte det. Jag kollade lite på Instagram om något hade hänt där under natten.
Fick se att en person var på väg till gymmet på morgonen och jag bara kände att så duktig kommer jag inte att vara på hela denna veckan. Inte så jäkla tididgt.  Sen somnade jag om och nu när man då har klivit upp så känns det mycket bättre i hela kroppen.
 
Jag har sovit hela förmiddagen och nu när klockan är 12:00 så är det lagom att ta sig ut och hämta lite mat. Känner att jag behöver sitta lite i massagesstolen också. Jag har jobb i eftermiddag, men det är ganska många timmar kvar innan jag börjar. Vad jag kan se nu så har jag ett ganska lugnt pass framför mig. 
 
Skönt att sova ut och kliva upp nu. Får börja ta tag i denna dagen. Dagen är 12 Dec, det är år 2012 och månad 12. Klockan har också blivit 12:00. Nu ska jag kanske försöka få 12 saker gjorda.   
 
1.Ta på mig mer kläder
2 Gå ut 
3 Hämta mat
4 Äta
5 Diska
6. Städa
7 Sitta i massagestolen
8 Ta en dusch
9 Blogga
10 Dra på mig uniformen
11 Tagga till jobbet 
12. Jobba ännu en gång.
 
 


Man blir som ett brandlarm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Snart dags att jobba igen.

 
 


Grattis till mig !

Idag är det ju 11 Dec. Vem har namnsdag då tror ni? 
 
 
Firar ni eran namnsdag?  Jag vet inte om jag någonsin har gjort detta?? När någon idag säger grattis till en person som har namnsdag så känns det bara som lite ironiskt. När man får ett grattis på namnsdagen så är det inte alls samma känsla som när någon gratulerar på födelsedagen eller om man får ett grattis när man har gjort något bra. Namnsdag firar man liksom inte. Man kanske skulle ändra på detta och öppna en skumpa och fira sin namnsdag? Fira de som firas kan liksom. 
 


Kristian blir bara bättre och bättre.

Jag sitter här och tittar på min vän och fd klubbkompis Kristian när han lirar pingis ute i världen. Han är ju vad jag vet precis hemkommen från Kina och detta är en ihopklippt match därifrån.
 
 Här lirar han riktigt bra igen och det är så kul att se att han bara blir bättre och bättre hela tiden. Det har aldrig varit en fråga om Kristian kommer att bli bra. Frågan är bara hur bra  han kommer att bli??
 


Man får vara glad för att man har sovmorgon.

Jag trodde det var helg eller nåt. Jag sitter här och det är helt tyst utanför. En vanlig vardag brukar det vara mer liv och rörelse liksom. Tidigt i morse var plogbilen igång i alla fall. Det hördes, det kan man lugnt säga. Annars har det varit tyst fast i skrivadets stund så kom det förbi en grävmaskin som just nu håller på att få undan snö. Undra hur länge han som håller på här utanför har varit vaken. Den snöskottaren som jag pratade med förra veckan han hade klivit upp klockan 02:00 på natten och kl 13:00 så visste han inte när han skulle få komma hem. Tur att man är bussförare säger jag bara . Då behöver man inte gå upp kl 02:00. Kl 03:30 har det ju blivit några 100 gånger däremot, men det känns ju ganska mesigt om man jämför med dom som är ute och skottar snö och börjar mitt i natten. Dessutom vet ju jag alltid, även om jag börjar skittidigt när jag får gåå hem. Undra hur dom som skottar snö tänker kring vintern? Gillar dom att de faller snö för då får dom mer jobb och tjänar bra med pengar eller hoppas dom inför varje vinter att ingen snö ska falla så dom slipper kliva upp mitt i natten och jobba så länge till dom nästan inte vet vad dom heter???
 
Själv behöver jag inte kliva upp. Jag har sovmorgon och jag kan lova att jag ska ha det hela denna veckan. Jag ska om några timmar ta mig till jobbet igen. Jag har en ganska lång dag framför mig, men den är inte längre än vad jag är van vid, fast det är den längsta arbetsdagen jag har denna veckan. Jag sitter väl här vid datorn ett tag och kollar massa bloggar och annat. Jag följer ju ganska många så de tar ett tag att gå igenom. 
Mat ska man hämta och sen är det ju dags att jobba igen. 
 
 


A Wonderful Dream

 Jag vill egentligen inte gå och lägga mig, men vad ska jag sitta uppe och göra då? Jag skulle behöva städa upp lite, men jag kan ju inte starta en dammsugare mitt i natten. Hade man bott ute på landet någonstans för sig själv, då hade man ju kunnat göra detta. Jag tänkte gjort en videoblogg, men jag vet som vanligt inte vad jag ska säga så i morgon blir det nog en videoblogg och då säger jag väl just att jag aldrig vet vad jag ska säga när jag gör en videoblogg. Det är fantastiskt att vara bloggare. Man behöer inte veta någonting, men blogga funkar i alla fall.
 
Nu ska jag sova, fast jag egentligen inte vill. Hoppas jag drömmer om något helt fantastiskt. man vet aldrig vad man drömmer om. Men det är så att man drömmer under hela tiden som man sover, men det är bara det man drömmer precis innan man vaknar som man kommer ihåg. Undra vad jag kommer att drömma om i natt som jag inte kommer ihåg när jag vaknar i morgon? Det är ju skit samma, men jag är ju bloggare så man vill ju skriva något för skrivandets skull. Nu blev det ett inlägg till om allt och inget.
 
 
 
Några bilder och en video blir de också.
 
 
 


Det är så enkelt att vara bussförare.

Har haft en ganska lugn dag. Det är lite nytt att hålla reda på, men det är inga problem. Det gäller bara att man vet om vad det är som är förändrat sen tidigare så fixar man de liksom. Tiderna är förändrade tex. Fast vi har en lite teve-skärm i bussen som visar grönt när man får åka och rött när man måste stå still. ser man skillnad på rött och grönt bara så behöver man inte ha koll på några tider egentligen Fan va lätt det är att vara busschaufför!!!
 
 
Dagen gick fort också. Jag började med några varv och helt plötsligt hade jag rast. Sen var man igång igen, men innan jag visste ordet av så var jag på väg hem. Tiden gick sjukt snabbt och jag kan se skillnad på rött och grönt.
 
Den vita pilen står på rött man kan se att det är 20 sekunder kvar till avgång. När pilen blir står på det gröna då får man åka. Som sagt ser man skillnad på rött och grönt så är det väldigt enkelt att vara bussförare.
 
 


Mat - En spännade dag väntar

Snart iväg och jobba då. jag har varit ute och hämtat lite mat. eller mycket mat kanske man ska säga. Jag köpte två lådor idag. En pannbiff som jag käka nu och en pasta som jag käkar ikväll. 
 
 
 
Jag har en spännade dag framför mig. Hur ska detta gå liksom??? Dags att tagga till jobbet och se om man fattar hur man nu ska göra när det är dags att köra buss efter massa nya rutiner. Fast en hel del är sig säkert likt också.
 


Ny vecka och start på nytt schema.

God morgon. 
 
Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovmorgon hela de nna veckan så sover man dåligt om natten kan man ju alltid ta igen detta på förmiddagen. 
 
 
Jag har jobb i eftermiddag och det är första dagen på det nya schemat. Jag är ganska klara över vad som väntar. Jag är lite osäker på vissa saker, men innan denna dagen är slut så har jag tagit reda på de. Många är ju redan igång på det nya och vare sig man vill eller inte så ploppar det upp vad en annan förare tycker. Internet är galet. Sitter man bara här så får man reda på massor utan att behöva leta själv. Nu ska jag snart hämta mat och sen väntar en helt ny arbetsdag. 
 
 
Ha en trevlig dag !
 


Strålande jul.

Snart ska man sova igen. Helgen är över, men den är snart här igen. Jag har ju bara 4 dagar av jobb framför mig och sen får jag helg igen. Det nya drar igång, men det blir en mjukstart för mig. Sovmorgon, jobb 4 dagar och vad jag nu kan se så ligger dom flesta pass på under 8 timmmar nästa vecka. Lagom start. Känns ganska lugnt och förhoppningsvis inga bekymmer alls.
 
Nu ska jag sova. Jag hoppas jag drömmer om en strålande jul.
 
 
 
 
 


Man köper "grisen i säcken"

 
 
 
 


Man kämpar på

Mörk och kallt ute, men det är väl ganska bra de för då vill man snabbt komma fram till gymmet där de är varmt och skönt.
 
Körde väl lite bättre idag. Lite hårdare och tuffare och allt känns bara bra. Jag fick kämpa lite mot slutet för att orka. Jag kan erkänna att jag fick ta en extra paus, men sen var jag på igen, så jag körde det pass jag hade tänkt från början även om jag var på väg att ge upp innan. Bra där !!
 
 
 
 
Nu blir det skönt att bara slappa och veta att i morgon har jag sovmorgon. 
 


Fick en fråga på det förra inlägget.

 
Diana:
 
På vilket sätt är att du har ätit pommes en ursäkt på att inte träna?
 
Det jag menade var bara att man kan ju ha hur många dåliga bortförklaringar som helst för att man inte vill träna. Man säger att man inte har ätit så nyttigt idag och vips så har man en dålig ursäkt till att inte träna. Tex pommes är ju ingen nyttig mat, vad jag vet i alla fall.
 


Drar och tränar igen.

 
Det får bli lite gym nu igen. Jag kör säkert ett lika långt pass som igår,  fast jag pressar mig lite mer i kväll. Skönt att detta känns så kul nu i alla fall . Det går ju så otroligt mycket lättare om det är roligt med träning när man ska gå ut i mörker och kyla för att sen komma till gymmet och svettas. Tycker man att de är roligt med träning så är ju också chansen så mycket minder att man hittar på typ flera tusen olika ursäkter för att inte gå och träna. 
 
 
Ursäkterna jag skulle kunna ha idag är:
 
Det är för kallt ute 
För mörkt ute 
Jag har ätit pommes idag 
Jag tränade igår 
 
Man kan ju komma på något hela tiden. Eller så väljer man och skita i hur det känns i kroppen och så taggar man bort till gymmet och kör för att man just tyckler att det är så jävla roligt !!!
 
Ha en bra kväll !
 


Skottar ni mycket snö?

Skottar ni mycket snö? Jag ska ärligt säga att jag tror aldrig jag egentligen har gjort detta. Någon gång har jag väl fått göra det om man kör fast med bilen eller om det har varit så mycket snö så  man inte kan ta sig någonstans om man inte skottar bort lite. 
 
Fast jag tror aldrig jag liksom har varit ute i flera timmar och skottat snö. Folk har ju sagt till mig ibland att jag måste hjälpa till och frågan har jag fått massor med gånger, men jag låtsas alltid som jag inte hör. Jag hör inget för de är för mycket snö typ.. Jag kanske borde skämmas, men jag orkar inte bry mig bara. Dessutom har jag aldrig känt pressen på mig att jag måste hjälpa till med detta. Jag har aldrig heller haft detta som ett jobb.
 
Sen finns det en ska till. När någon säger till mig att nu måste jag hjälpa till att röja snö så måste jag ju många gånger först ta på mig varma kläder. Är man innomhus när man får frågan så måste ju den som tjatar först få mig att ta på mig varma kläder.  Man kan ju bara inte sätta en snöskyffel i näven på mig liksom. Tar jag inte på mig några varma kläder och går ut då kan ingen heller komma vidare med sitt "babbel" om att jag ska röja snö.
 
Varför slita tungt när man kan ta det lugnt? Våga vägra röja snö typ... Det sliter på kroppen, helt i onödan. Någon måste ju göra detta för annars skulle ju många av oss inte ens komma ut. Jag har all respekt för dom som kämpar med att skotta och skyffla undan snö, men jag måste inte vara med och röja snö, och det är jag glad för. 
 
 


Färgerna och maten-Julmusik i stan

Herregud vad man äter! Gör aldrig annat 
 
 
Idag blev det en  Fläskfilê Black And White . Det heter väl Black And White pga färgerna på såserna kan jag tänka mig. 
 
Fast den borde ju heta Brown And Yellow om man ska döpa rätten för dess färger på såserna. Fläskfilê Brown And Yellow, fast det låter inget vidare för det är lätt att börja tänka på annat som just är brunt och gult. Usch... 
 
 
Det är lite julstämning ute på stan. Mitt i korset, eller vad man nu ska säga så spelas det julmusik.Jag tycker det är jättetrevligt och jag vill ha "mer jul".  Tänk att de ändå finns människor som har klagat på detta att det spelas musik mitt i stan. Vart man  vänder sig för att klaga  det vet jag inte, men varför klaga på detta? Det är ju jul nu och det gör väl inget om man i denna stan försöker få upp julstämning? Det borde väl även någon sur och bitter människa gilla att det är lite livat i centrum så dom får se något tervligt i deras liv. Hoppas dom snart höjer volumen ännu mer där mitt i stan. Det klart det ska spelas julmusik i December.
 
 
 
 
 
 
 


En sån där blomma??

 
Väntans tider.
 
.Här sitter man och väntar på mat. Julen är lite mysig. När jag gick igenom stan så hör man hur det spelas julmusik. När man ska sätta sig för att äta är de lite röda dukar, ljus och en annan sån där blomma som jag har glömt namnet på. jag gillar inte vinter, men julen kan vara mysig och trevlig på många sätt. 
 
 
 


Banan och vanilj.

Jag provar ny smak på yoghurt igen. Jag köper en ny varje vecka. Undra hur många olika smaker det finns egentligen? På en månad har jag säkert testat 6 olika smaker och jag har säkert massor kvar. Nu är det banan och vanilj som gäller. 
 
Tänk om man en dag hittar en yoghurt där smaken är så god så att det blir ett WOW på den. Man kan jämföra det med känslan över att upptäcka att man gillar något som man hela tiden har trott att man inte gillar.
 
Tex så har jag alltid trott att jag hatar lök. Men det senaste halvåret så har jag börjat gilla detta. I alla år har jag alltid skrapat bort och verkligen försökt unvika lök till varje pris. Nu gillar jag lök och den känslan jag fick när jag fatta det faktiskt inte var så äckligt den var rätt skön. Det är väl inte riktigt samma när det gäller mitt test av olika smaker av yogurt, men det skulle vara skönt om jag kunde börja gilla någon annan smak väldigt mycket än den som smakar jordgubb. 


Andra advent.

God morgon! 
 

Idag är det ju andra advent och då ska man såklart tända ljus. "TÄND ETT LJUS OCH LÅT DET BRINNA" finns det ju en låt som heter. Men idag är det ju : Tänd 2 ljus och låt dom brinna.
 
 
 
 
Ha en trevlig dag och en mysig andra advent.
 


Har fått gjort en hel del.

Idag har jag fått mycket när det gäller vardagligt fix. Inte dåligt att få gjort vardagligt fix på en Lördag med tanke på att det är helg. HMMM...
 
I morgon finns det inte så mycket annat att göra än att bara fortsätta njuta av ledigheten. Jag ska träna, äta mat på kopparn och bara se till att vara liksom. 
 
God natt och kram såklart.
 
 
 


De färgglada med att diska !

 
 
 


Bilder - Gym och dusch !

 
 


Vill bara säga...

Tänkte bara berätta för er som ibland har haft "värk i hjärtat"  över att jag använder mina pengar till annat än att skänka dom till välgörenhet. Idag var jag och panta lite burkar och flaskor. Alla mina pengar som jag fick tillbaka på min urdruckna flaskor och burkar, dom skänkte jag till Röda Korset. Nu kan ni som gnäller över att jag köper onödigt mycket till mig själv för mina pengar sova gott i natt.
 
 


Helt ok..

 
Var och tränade lite förut. Jag körde väl kanske 90 minuter och det kändes helt ok. Jag försökte ta det ganska lugnt i kväll. Jag vet att det ändå känns bra efteråt.
 
I morgon då vänder jag på detta lite. Då kör jag nog ett kortare pass än 90 minuter, men jag pressar mig lite hårdare istället. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Lyckan var total !

 
Vill bara säga att lyckan var total när jag kom hem och kände att det lukta färsk, flätad krans i köket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nu blir det träning !

Har varit ute och handlat lite så nu har jag mat för ett bra tag. Det blir till att gotta sig här ikväll, men först får det bli lite träning. Bara att byta matväskan till träningsväskan och sen kör vi igen. Jag har väntat hela dagen på detta för jag tycker bättre om att träna på kvällen. Det känns lite skönare liksom... 
 
 
 Ha en bra kväll !
 
 


Hej mitt vinterland !

GÖR SOM SÅ MÅNGA ANDRA. SKRIVER "HEJ MITT VINTERLAND"OCH LÄGGER UPP NÅGRA BILDER MED SNÖ PÅ.. DET BETYDER INTE ATT JAG GILLAR VINTERN, MEN NÅGOT SKA MAN JU BLOGGA OM.
 
JAG KAN INTE SJUNGA SÅ DET FÅR CAROLA GÖRA...
 
 
 


Vad skulle få mig att gilla vintern?

jag skulle kunna gilla en vinterdag till 100 procent om jag tex var ute på en promenad och det kom fram en sexig tomte och sa: I Love Dannebloggen !!
 

 
 
 
 
 


En (fin) vinterdag

Var ute förut och hämtade lite mat. Det är en fin vinterdag. Fast jag vet inte om det finns några fina vinterdagar egentligen? Kallt är det ju och man får tänka på varje steg man tar så man inte står på arslet, för halkigt är det ju. Jag gillar ju inte vinter. Men ok,  jag erkänner att det är en fin vinterdag om solen skiner och det inte är för kallt att gå ute utan mössa.
 
Just nu är det en sådan (fin) vinterdag.
 
Dagens lunch -Schnitzel...
 


Skönt med sovmorgon och en ledig helg

Skönt med en sovmorgon. Jag kliver upp lagom till lunch. Fan va gott att sova tungt vid klockan 03:30. Hela jäkla veckan har min klocka ringt och väckt mig och även om jag har känt mig förhållandevis ganska pigg så är det aldrig roligt att gå upp den där tiden. Framöver så blir det inte lika mycket av detta heller. Det nya schemat är full av pass där jag måste kliva upp tididgt, men det är ändå betydligt mindre tillfällen då jag behöver gå upp så tidigt som klockan 03:30. Någon timme kommer jag att få sova när det nya schemat drar igång. Och tänk vad mycket helger jag kan sova precis hur länge jag vill eftersom jag inte kommer att jobba lika många längre. Sen kan man ju fråga sig om det spelar någon roll att gå upp klockan 04:30 eller 05:30 istället för 03:30? 
 


Vatten idag !

Idag blev det vatten istället för alkohol till lunchen. Fast i ett glas som nog är mer förknippad med alkohol. 
 
 
 
Nu undrar jag är de detta som kallas varannan vatten ?
 
 

 
 
 


@videoblogg - Torsdag 6 December

 
 
 
 
 


Jobb, mat och träning???

Jag gjorde sista arbetsdagen på mitt gamla schema idag. Så skönt att slippa det nu för tid och evighet. Det var inget större fel schemat och de var mycket som var bra med allt där, men den senaste tiden har det känts lite tjatigt att köra för att jag kan schemat utantill.  Det har ändå varit ett rullande schema på 6 veckor, men jag har bara kört utan att kolla tider eller vad jag ska köra. Jag vet alltid hur långa raster jag har och när jag börjar och slutar. Jag vet vad jag ska köra även om jag har ett pass där jag byter linje 3 gånger på 2 timmar. Allt, precis allt sitter bara i ryggmärgen och när man jobbar med att köra buss i linjetrafik så känns detta (tycker jag) lätt väldigt tjatigt om man vet varenda minut utantill
 
.Det ska bli skönt att få något annat även om det är mycket upp tidigt på morgonen och annat som kan vara jobbigt, men det kommer aldrig att bli tjatigt i alla fall, för jag kommer att jobba på ett schema som rullar runt på på 18 veckor. 18 olika veckor på jobbet innan man börjar om. Det blir aldrig tjatigt.. 
 
Jag har haft mycket jobb i huvudet den senaste tiden. Allt har ju med det nya att göra. Jag är mest nyfiken på allt nu innan det drar igång på allvar. Nästa vecka då smäller allt igång och jag tycker det ska bli kul. Den senaste tiden har jag lärt mig något nytt om det nya typ varje dag. Jag tycker att jag har ganska bra koll sen finns det säkert mycket mer som man behöver ha koll på och det kommer man säkert att få när man liksom är igång och kör. jag har ju den senaste tiden sugit åt mig ny information som en svamp och det kommer säkert att bara fortsätta så, men jag hoppas framöver att jag inte kommer att tänka så mycket jobb framöver.
 
Det nya känns ändå bra. 18 veckor gör ju att de aldrig känns tjatigt. Har man en jobbig vecka av jobb så kan ju det vara tufft och kanske inte allltid så roligt. Jag såg tex att jag har en dag där jag slutar klockan 19:00 på kvällen och sen nästa dag så börjar man ganska tidigt igen och dessutom är det helg då. Det känns ju hemskt att man ska behöva jobba så, men om man tänker på att det bara händer 1 gång på 18 veckor så kan jag leva med de liksom. Jag jobbar inte ens mycket helger på det nya schemat. Det finns en period där jag inte jobbar en enda helg på 5 veckor. Om man tänker lite framåt så kanske man kan ta ledigt någon helg då man har jobb och 1,2 och 3 så är man helt plötsligt ledig kanske 4 -5 helger i rad igen. Det finns en del väldigt långa pass, men får man vara ledig mycket helger så är det ju värt att kämpa lite på vardagar. Det finns pass i det nya som lite lliknar det jag redan har kört fram till idag. Det är ganska många bra pass ju. Det finns något pass där man bara jobbar några få timmar en förmiddag och sen får man gå hem lagom till lunch. Det finns mycket som känns bra och även om inte allt är bra så är jag nöjd i alla fall. Jag kommer att få ändra lite rutiner i vardagen. Det gäller väl mest mat och träning. Nu äter jag  ju alltid lunch innan jag börjar, eller efter att jag har slutat jobba.
 
En del dagar framöver kommer jag att käka lunch på rasten. Det blir till att börja ta med sig låda till jobbet. Eller så kan man ju ta en löprunda på rasten och springa ut och hämta mat. Lite skillnad där blir det mot tidigare fast jag har många dagar också där jag köpa min mat precis som förut. Dessutom är man ju ledig mycket helger och  då kan man ju ta en stor stark till maten också om man nu känner för detta.
 
 
Träningen får man försöka hitta tid till under fritiden. Det blir nog en hel del under helgerna. Fast då kanske man ska skippa den där stora starken? I alla fall om man har tänkt att träna efter lunch.  Det ska nog inte vara några problem att hitta någon tid till att gå och träna på. På Sportlife kan man ju börja sin träning redan klockan 05:00 på morgonen och man kan springa där under hela dagen till klockan 23:00 på kvällen. Det blir svårt och hitta en bra bortförklaring till att inte träna.
 
 
Jag hoppas att jag kör på lika bra med träningen som jag gör nu. Jag hoppas verkligen inte att det blir fler stora stark än vad de blir träning på gym. Jag gissar att det är bättre för hälsan att träna mer än att dricka starkbärs mer mängder. Man blir nog starkare av att träna än att dricka starkbärs.
 
Nu har jag en ledig helg och sen är det nytt, nytt, nytt som gäller nästa vecka. Undra hur detta kommer att kännas? Kul hoppas jag.  Det är bara att köra på liksom...
 
 
 


Min video när jag plankar.

Fick denna kommentaren tidigare idag.
 
Emma:
 Jag vill se filmen när du leker planka.
Så himla festlig. Kan inte se den nämligen. :)
kram!
 
 
Denna filmen  "lekte" jag ihop under en regnig sommardag 2011. 
 
 


Ät inte snö som har blivit gul.

 Att tänka på i dessa vintertider
 
 
 
 
 
 


Gömma cykel !

 


Fisk och en Breezer

Jag har bara vatten och alkoholhaltig dryck hemma. Vad ska man dricka till lunchen idag. Det blev en Breezer till fisken.
 
 


Tidiga tider.

Nu är det bara skönt att inte behöva gå upp tidigt mer på ett tag. Det har inte varit några bekymmer. jag har tagit mig upp så fort klockan ringer och ganska pigg har jag varit också. Men samtidigt så har jag hela denna veckan längtat efter just denna stunden som jag har just nu. Jag sitter här och myser efter en god lunch med alkoholhaltig dryck. Det känns underbart härligt att man nu inte behöver ta sig upp tidigt på över en vecka igen. 
 
Man slipper ta på sig kläder klockan 03:40 och man slipper stå på toa 03:50. Klockan 04:05 få veta att det är 10 minusgrader ute eller kanske mer. Jag behöver inte vandra igenom stan mellan klockan 04:20 - 04:25 och jag behöver inte stå utanför dom helt nybyggda husen som ligger i närheten av järnvägsstationen, där den dyraste lägenheten säkert kostar 3 miljoner. Jag behöver inte kliva upp över huvud taget. Jag kan bara sova istället.
Underbar känsla, precis just nu !!
 
 
 


En dag av jobb börjar - Den sista på ett sätt.

Då ska man jobba igen. Fredag och jag är ledig i helgen. Jag ska köra den sista arbetsdagen nu. Sista arbetsdagen för denna veckan och den sista arbetsdagen på det gamla schemat. På måndag så börjar jag köra på det nya. Då smäller allt igång och det ska bli spännade och se hur allt kommer att funka. Stämmer  planeringen inne på kontor med verkligheten ute i bussen? Nästa vecka får jag säkert en del svar på min fråga.
 
Men först är det denna dagen som gäller och jag är ute i kylan och letar efter en buss att köra. Får se om man hittar någon. 
 
 
Ha en bra dag !
 


Upp och ner - Ner och upp !

 
Nu ska jag väl börja tänka på att gå och lägga mig. Men det kommer att ta lite tid innan jag kan släcka lampan.
 
Från och med nu måste jag:
 
1. Skriva klart detta inlägg.
2. Publicera ..
3 .Bära upp min tvätt i från tvättsugan.
4 Bädda min säng med rena lakan
5 Natta Mimmi.
6. Borsta tänderna
7. Ställa klockan så jag vaknar 03:30 i morgon.
8. Släcka lampan.
9 Nio punkter, men nu ligger jag och snart sover jag.
 
Det är upp och ner och ner och upp. Jag har varit ute i kylan och kört lite soptunnor. Jag har sprungit upp och ner, ner och upp till tvättstugan. Jag ville sitta lite i massagestolen, men jag  var samtidgt lite hungrig så det blev bara 15 minuter i stolen ikväll. Mat jhar jag ätit och sen var det samtidigt något som jag ville se på tv. Tyckte mannen på tv var en idiot så jag stängde av eftersom jag inte vill spy på golvet. 
 
Nu sitter jag allstå här igen och skriver klart detta inlägg som blir ett upp och ner, ner och upp inlägg om jag snart inte bara slutar och publicerar. Efter detta blir det ner till tvättstugan och upp igen osv osv ... 
 
 
 


Höst och vintermånader kan vara underbara !

Jag gillar ju sommaren bäst!! Varmt, skönt och helt underbar är sommaren!
 
Men höst och vintermånader kan också vara underbara. Inte för vädret, men det finns annat som bara är läckert och hur snyggt som helst. Underbart helt eneklt! Jag säger som jag brukar. OMG, WOW, WOW OCH WOW !
 
Vad vore livet utan Augusti, September, Oktober och November??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu undrar jag bara en sak. HUR BLIR DECEMBERMÅNADEN I ÅR??? NU SNACKAR JAG INTE VÄDRET!!!
 


Sitter i stolen.

Känner att jag behöver sitt extra mycket i min masagestol. Busskörning på snö och is det påfrestar alltid ryggen lite extra. Så då får man svara med lite extra massagestol !!!
 
 


Nu får jag börja om.

Jäklar också ! Jag satt här med "råmaterial" till en videoblogg. Nu skulle klippa jag bara klippa ihop allt och så gör jag ett misstag och nu måste jag börja om från början med det jag ska klippa. Jag tror inte att jag orkar pilla med detta ikväll? Börjar jag så måste allt bli klart innan jag går och lägger mig. Det funkar inte att bara stänga av allt och sen börja där man sluta nästa dag. Jag vet i alla fall inte hur jag då ska göra.  Det kommer att ta sin lilla tid för mig. Jag gjorde ju  klart hälften, men det går ju inte att använda. Nu får jag börja om och jag får se när jag har någon lust igen. Nu blev jag bara sur liksom och jag vill inte göra nåt. 
 
Ni kan få se lite hur den skulle ha börjat i alla fall.
 
 


Måste vara dagens I-landsproblem!

Ja köpte två lådor med mat förut. Kyckling och Lasagne Jag visste inte vad jag skulle ät atil lunch och vad blir det då ikväll. jag vände och vreda på detta. Vilket är bäst att värma i micron ikväll och vad är godast att äta nu? Tänk om jag ikväll blir sugen på något annat och tänk om jag aldrig blir sugen på det jag väljer bort som lunch nu. Vilka bekymmer man kan ha !!!
 
 
 
 
 
Det blev tillslut kyckling med potatis och pepparsås. Nu ska jag bara bestämma mig om jag vill ha lasagne ikväll???
 
 


En och samma bild kan se ut på olika sätt

Jag tog en bild på den högsta punkten på kyrkan här i Vänersborg. En och samma bild kan tex se ut på 8 olika sätt. 
 
 
 
 


Massor av positivt denna dagen.

Jag trodde först att detta skulle bli en tuff arbetsdag, men det var ju hur lugnt som helst. Körningen gick bra i snön och halkan. Desstom känner jag mig hela tiden väldigt lugn. Allt är lugnt liksom. Jag är faktiskt förvånad själv att jag knappt känner att jag arbetar längre. Inte trött, inte sliten och inte är de jobbigt heller.
 
 
I morgon gör jag den sista dagen av arbete på detta gamla schemat. Körningen som jag har är hur lugn som helst oavsett om det skulle bli nordostlig snöstorm och jordbävning på en samma gång. Jag slutar passet väldigt tidgt. Det är fredag och jag är sen ledig helgen och ledighten börjar redan vid lunch.
 
Det har varit en fin dag med strålande solsken så jag kan inte ens klaga på vädert idag.
 
 
 
 


Jag är så nöjd med mycket.

Det börjar bli dags att försöka sova igen. Jag sitter här och tittar ut genm fönstret. Det snöar lite grann, det märks knappt. I morgon kan det bli tufft och köra? Det beror mycket på vädret ju och hur väglaget då blir.
 
Jag är ändå inte orolig. Jag tycker själv att jag under en längre tid har hanterat många situationer på ett bra sätt. I flera situationer där det kan vara  lätt att stressa upp sig har jag varit väldigt lugn och avspänd. Det beror ju såklart på en medvetenhet om att det i många lägen är det bästa att vara i ett avspänt och lugnt tillstånd. Jag har så många gånger i mitt liv fått det bekräftat och personer som jag ser upp till och beundrar  är ofta  på ett naturligt sätt är väldigt avspända. Avspändheten behöver inte vara den direkta orsaken till att jag beundrar och ser upp till en person, men den finns där hos dom flesta personer av dom som jag har som förebilder.
 
Mycket känns bra för mig just nu .
 
Jag är så nöjd att jag knappt känner av att jag kliver upp tidigt på morgonen längre. För inte alls längesen så var jag helt slut när jag kom hem efter en arbetsdag. Gå upp klockan 03:30 och sen vara vaken till nu det var ingen lätt "match" förut. Men nu känns det hur lätt som helst och jag är så glad för detta! Det är ju så de ska vara att jobba. Man ska kunna jobba och sen ska man inte behöva ligga och sova på sin fritid bara för att man jobbar heltid som gör att man blir helt slut. Det finns ju så mycket annat att göra och man ska väl inte sova bort livet? Sen när jag har chansen att sova ut på morgonen så gör jag ju detta, men ofta har jag ju ändå mycket tid över där jag kan göra annat. Lägger man sig vid midnatt och kliver upp typ klockan 09:00 eller 10:00 så har man ju sovit minst 8 timmar den natten och då känns det bra sen.
 
Träningen gör sitt också och idag var det så roligt för jag fick lite beröm för att jag tränar regelbundet.  Det händer ibland, men man skulle nog behöva höra detta mer. Fast man kan ju ge sig själv beröm också. Det funkar bra. Ibalnd gör man precis allt man kan och allt blir bara så rätt, men ingen ser eller berömmer detta. Då är det tror jag jäkligt viktigt att man just kan berömma sig själv. Det stärker ens inre och jag tycker att det blir lättare att hålla sig glad och lycklig. Jag är så nöjd nu med mycket av de jag har i mitt liv och det tänker jag fortsätta vara. Träningen, god mat, glädjen inom mig, att jag är lycklig, vännerna, syskonen, lugnet jag känner, naturlig avspändhet och att jag har en stabil ekonomi som kan jag kan få ännu bättre. Detta och mycket mer finns de som jag är så glad att jag har och känner. 
 
 
 
 
 


Rina Lindgren

 


Jag är med och hissar eller dissar!

Förra inlägget handlade om kläder och jag kan väl köra på nu med ett inlägg till när man ändå håller på. Här hissas eller dissas underkläder för tjejer. Kan jag känna något WOW här då. Eller varför inte OMG, WOW WOW och WOW? Hiss eller diss liksom .. Nu kör vi !!
 
 
Danne  hissar eller dissar.
 
Vita bomullstrosan?
Ser fräscht ut. Är modernt, fast ändå bara en helt vanlig trosa och det känns inte helt fel om jag ska tycka till.
Lätt en hiss!.
 
Stringtrosan?
Jag hissar denna. Jag tror det ser snyggt ut på dom flesta. Det känns ju som ett plagg som inte tjejer bär till vardags, men vid något speciellt tillfälle skulle jag inte ha något emot att se en tjej i dessa trosor. Om det nu finns någon som vil att jag ska se henne i trosor vill säga.
Jag hissar! Känns bara tråkigt att dissa detta. 
 
Bustietop?
Det finns betydligt snyggare tycker jag.  Så just denna som man visar i detta klippet dissar jag rakt av.
En diss alltså.
 
Ljusblå pastell med massor av volanger typ,..
Det funkar, men inget WOW. 
Det är ok, men det blir ingen hiss. 
Det blir en diss om jag ska välja på hiss eller diss. 
 
 
 


H&M -Våren 2013

Våren 2013!
 
 
HMMM.. Vad säger ni tjejer om detta? Är det något i de som visas som ni kan tänka er att vara klädda i nästa år, när våren kommer?
 
Jag kan inget om mode och sånt. Så jag ska vara lite försiktig med vad jag säger om detta. 
Jag tycker att  en hel del såg ganska bra ut och var lite snyggt, men jag fick inget "WOW" liksom av att se dessa kläder visas upp. Jag vet inte hur jag vill att de ska se ut istället, men detta var lite snyggt. Inte mer än så.
 
 


En ny sån här "scary" grej

En ny "scary" grej! för dom som åker i denna hiss. En hiss i Brasilien.
 


Köttfärslimpa !

Undra hur många bilder det finns på min blogg med lunch i folielåda. Säkert 3000 st. Här är det i så fall 3001!!
 
Det kan vara många fler bilder och det kan vara färre. Jag vet inte, mne en dag när jag har väldigt lite att göra då ska jag räkna alla bilder jag har på matlådor med lunch!! Varför ??? För att jag just då verkligen inte har så mycket att  göra
 
 
 
 


Nu är det vinter på riktigt.

Riktigt mycket snö nu. Det var snöstorm i morse. Jag brukar bara se några tidningsbud när jag går till jobbet, men nu fick jag se en plogbil också. Dom är ute tidigt. Jag pratade med en av alla dessa fantasiska människor som har som jobb att köra undan snö. Han berätta att han hade varit uppe sen 02:00 i natt och han visste inte när han skulle kunna sluta och gå hem. När jag snackade med honom så var klockan 13:00 så han hade alltså varit igång 11 timmar redan där och vissste ändå inte om han snart skulle få gå hem. Herregud vilka människor , att dom bara orkar? Dom borde få dagens ros eller nåt likande!!
 
Som sagt: Mycket snö i morse när jag skulle börja jobba. Det blåste typ lite storm också. Det blev is snabbt på torkarbladen så med jämna mellanrum fick jag kliva ut ur bussen och skaka bort all snö och is. 
 
 
Det har ändå gått bra idag trots lite snökaos. Jag har haft en sån typ av körning så man kan säga att ska det vara snökaos när man jobbar så kan jag nästan inte ha bättre körning än vad jag har haft idag. På morgonen körde jag några sk arbetarturer och någon skoltur  Där har man väldigt gott om tid när man väl ska skifta linje. Så blir man lite sen ute på linjen så vet man att när man har kört klart så har man kommit i kapp tiden på ändhållplatsen. 
 
Så har det varit hela dagen. Det kan vara bökigt och man kan bli riktigt sen på någon enstaka tur, men man vet att snart är man i kapp igen så man känner aldrig någon stress utan man är fullständigt lugn och avspänd.
 
 


1 ons- 2 tors -3 fre och sen kommer helgen.

Har redan jobbat några timmar. Jag har några timmar kvar och sen får man komma hem igen. Mina knep med att känna mig ganska pigg en för tidig morgon funkar fortfarande för mig. 
 
1. Ställ klockan i god tid innan det är dags att gå hemifrån.
 
2. Gå upp DIREKT när klockan ringer.
 
3. Ta det lugnt och känn ingen stress när du är uppe och skuttar.
 
4. Tänk positivt även om du bara kan komma på en sak som är positivt med en tidig morgon. 
 
Allt detta gör att det känns lite bättre en vecka då man måste stiga upp nästan mitt i natten, men samtidigt så kan jag erkänna att jag börjar redan att räkna ner tex en måndag och när det sen är fredag och man är ledig helgen då är det inte mycket annat som slår den känslan. 1 onsdag 2 torsdag 3 fredag. Sen är jag ledig igen !
 
 
 
 


Ons 5 Dec !

Onsdag ! Tidig morgon. Sjukt tidig. Jag har en dag i den blåa bussen framför mig. Linje 38, 34, 45, 64 och 65.
Först blir det en promenad bort till jobbet och sen kör vi. 
 
Det är inte så skönt att kliva upp klockan 03:30, men det är skönt att komma hem tidigt. Många människor med "vanliga" arbetstider har när jag kommer hem från mitt jobb flera timmar kvar när jag sitter här hemma och slappar, kanske i massagestolen.
 
 
 
Ha en bra dag !
 
 


Middag-Kyla-Thailand

Det blev lite mat ute ikväll. Fast jag satt såklart inne. Jag tog ganska god tid på mig så jag kunde njuta av maten ordentligt.  Fläskfilé med Bearnaisesås och Pommes. Jag unnade mig även en Banana Split. Skönt att bara koppla av lite. Unna sig något annat än den vanliga lunchen. Sanningen är väl den att idag fanns det inget av dagens  lunch som jag var sugen på. Tar man de jag nu tog istället så blir det förhållandevis ganska billigt. I normala fall när jag käkar något från menyn som inte är lunch, typ såhär under en sen eftermiddag kväll så brukar det ju gå på närmare 200 kronor och ibland mer. Denna mat plus dessert hamnade  strax under 150 kronor om jag inte minns helt fel. Så förhållandevis så var detta ett billigt alternativ när jag käkar ute en sen eftermiddag och kväll. 
 
 
 
 Jäklar vad kallt det är ute och då är det väl ändå "bara" 8 minusgrader nu. Tänk när det blir 15 -20 minus, eller kanske mer. Fy fasen!!! Jag gick snabbt genom stan till restaurangen och när jag kom ut därifrån igen så gick det i rask takt hem igen. Fy fasen för vinter och kyla !!! Det värsta är ju att de säkert kommer att bli ännu kallare framöver. Dessutom  kommer det att komma mer snö och samtidigt blåsa storm.
 
Risken finns att man vill resa bort igen. Typ Thailand, "DÄR SNÖN ALDRIG FALLER" Tänkte skriva: "DÄR ROSOR ALDRIG DÖR" Fast de passade väl inte riktigt in när man snackar Thailand?
 
 
 
Det vore inte fel att åka. Fast ser man det på ett annat sätt så är det väldigt fel att åka. Det finns ju så mycket annat som jag vill och jag kan inte göra allt ju. Man måste välja och i Thailand har jag varit 2 gånger. Vissa saker  som jag lika mycket vill göra har jag inte ens gjort 1 gång. Så även om det inte vore fel med en tur till Thailand igen så känns det ändå inte rätt...  
 
 
 


Jan-Ove Waldner-The Power Of BlockSka gå ut och äta.

Jag ska strax ta mig ut på stan. Jag ska gå ut och äta, men jag hoppas att jag väljer att sitta inneJag ska ta mig bort till min "favvorestaurang". Snön fortsätter att falla och som inte det vore nog så blåser det mycket också. Man bor ju Vänersborg så man blir ju inte förvånad.  Jag får gå fort så jag slipper frysa. Jag kommer att blåsa på mina vantar samtigit som jag liksom håller dom för ansiktet så får jag lite värme en kort sekund och just då slipper jag känna den där kalla vinden rakt i mitt ansikte. Sen kommer man innomhus och då ska det bli gott med lite mat igen. Undar vad det blir idag?
 
 
 


Antal meter över havet? Inget att skryta om!

 Sonja Abrahamsson är alltid lika rolig Här pratar hon om att bo på västkusten och samtidigt vilja vara så långt från havet som möjligt. Antal meter över havet är kanske inte något att skryta om??
 
 
 
 
Lyssna: Kan alltid muntra upp sig med hur högt upp ovanför havet hon är


Tänk på din och andras säkerhet

Skönt att man kom hem ganska tidigt idag. Denna arbetsdag kändes lite seg. Mer träning igår än vanligt och jag har inte sovit så många timmar i natt.  Det sätter säkert sina spår.
 
Sen gick det ändå bra. Jag känner mig väldigt avspänd. Jag har kommit dit att detta hela tiden nu känns väldigt naturligt för mig att vara detta. 
Förmiddagen var lite tuff och man är ju ständigt lite sen, men det är inte så konstigt för väglaget är ju som det är när snön faller och lägger sig. Man måste ju köra försiktigt och det gäller ju alltid vare sig man kör buss, lastbil eller bil.
 
Tänk alltid på att köra försiktigt.  Det är ju bättre att komma sent fram än att inte komma fram alls. Jag tror man ångrar sig bittert om man tex skulle köra av vägen bara för att man vill vara framme en viss tid. Kör försiktigt säger jag bara. Det är verkligen inte värt att rikskera sin egen och andras säkerhet bara för att försöka komma i tid. Ingen dör ju om man blir sen. Så varför riskera något för tidens skull? Känns bara jävligt dumt och väldigt onödigt.
 
 
 


Gör en video innan jag säger natti natti.

 
 
 
 


Jan -Ove WaldnerJag är på väg åt rätt håll !

Körde bra idag. jag orkade mer än tidigare och detta var det klart bästa passet under dessa ca 2 veckor som jag har kört på efter en längre tid av uppehåll.
 
 
 
 
 
Jag tror att om jag kör på nu framöver, lika bra som jag nu har kommit igång så kommer jag nog ganska snart att börja känna att jag får upp den där farten i kroppen som  som jag vill ha. 2 veckor till gissar jag så är jag nog där jag vill vara och sen kan liksom ta mig själv och ,im kropp vidare i min träning. Det är väldigt roligt att träna på ordentligt igen. Mycket känns redan nu väldigt bra och jag känner att jag verkligen är på väg åt rätt håll.
 
 
 
 
 
 


Träning på gång!

 Nu får det bli gymmet! I vintertider då det är mörker och kyla så är det skönt att vara inne och röra på sig.
 
Man kan ju även där promenera även om det då blir på ett band. Man kanske skulle gå det där varvet: Stan, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron. Jag har ju gått det varvet många gånger ute och det funkar ju inte att gå just detta någon annanstans än just där det är såklart. Men man kan ju hålla på på bandet som finns på gymmet under lika lång tid som det tar att gå det där varvet. Fast det blir kanske lite tråkigt. Går man i rask takt så är det ju en promenad på säkert över 2 timmar. På ett band är frågan om man har det tålamodet. Man är ju liksom kvar på exakt  samma ställe i över 2 timmar fast man ändå rör på sig  Vi får se vad man hittar på när jag väl sätter igång. Nu ska jag först byta om. Sen kör vi !!
 
 
 


Hur jobbar jag dagarna kring jul och nyår?

 Då har man haft en arbetsdag. Lite tuff, men det händer inget som man inte kan hantera. Trots väglag med snö, halka och annat som kan vara tufft att jobba med i dessa tider  så är jag riktigt nöjd att jag håller mig så avspänd i allt jag gör. 
 
 Nu har jag fått veta hur jag ska jobba runt jul och nyår. Lite sent kan man tycka, men för min del spelar det inte så stor roll Den "långa" ledigheten om man säger så den får jag kan man säga före jul, och sen fortsätter den till helgen efter jul. Jag jobbar julafton, men det är bara 3 timmar. 2 dagar innan julafton är jag ledig och 3 dagar efter julafton är jag också ledig. På 6 dagar jobbar jag bara 1 och det är julafton, men bara 3 timmar. 
 
Helgen efter Julafton och övriga dagar så kommer en helg innan nyår. Den helgen jobbar jag långa pass fredag, lördag och söndag. Sen får jag nyårsatfon ledigt och efter det så kan man säga att veckorna ser ut som vanligt igen. Jag har några riktigt långa pass efter nyår också innan jag får ledigt helgen igen. Men som sagt: Den "långa" ledigheten för min del blir dagarna före och efter jul. Får se om  jag hittar på något skoj dagarna efter jul? Det är väl där man kan göra något utöver det vanliga om man nu känner för detta då.
 


Helgen är över och nästa vecka kommer.

Det har varit en bra söndag och jag fick gjort de där så jag ville fixa igår. Det blev väl lite mer också. Vardagligt fix går ganska fort att bli färdig med om man bara sätter fart. Skönt har det varit med en ledig helg och de kommer många fler till på rad. 
 
Nästa helg är jag också ledig då såklart. Samtidigt börjar det nya gälla. Ny tidtabell, nytt schema och det finns massor med annat nytt. Jag är ju ledig när det ska dra igång just den första dagen, så måndag 10 december då smäller allt det nya som sen ska gälla igång för min del. Den senaste tiden har jag fått reda på något lite varje dag av det som kommer att ske i det nya. Spännade ska det bli och se om allt nytt verkligen kommer att funka ute i verkligheten som det är tänkt. 
 
Men först ska man köra en vecka till på det gamla. Upp tidigt, köra halva pass med linje 65 varje dag. Den andra halvan kan variera lite från dag till dag. Jag kommer hem tidigt varje dag Frågan är hur pigg jag kommer att vara då? Jag hoppas att jag tar tag i träningen och bara fortsätter så bra, och gärna bättre som jag har gjort nu i ca 2 veckor. Det bli mer av de vardagliga fixet, det är min sopvecka och jag kommer att käka mycket god mat. Samtidgt får jag inte glömma och slappa och bara ta hand om mig. Att göra ingenting är grymt skönt ibland också. Det kan vara ungefär samma känsla som att sitta i framsätet på en bil. Man kör inte själv utan man bara åker med och så är det helt kolsvart ute och man sitter i bilen och gör just ingenting. 
 
Nu ska jag sova, innan detta inlägget blir för djupt och kanske också helt obegripligt.
 
 
 
 


Provar alla möjliga smaker.

Jag har kommit på mig själv den senaste tiden med att jag köper väldigt mycket av Valio Vanilj YOGHURT.
Det finns alla möjliga smaker såklart och jag köper hem en ny smak på denna yoghurt, varje gång jag just köper yoghurt. Denna med blåbär var inte dum, fast jag gillar den med jordgubb bäst hittils. Den med päron var inte god. Undra vad det blir för smak nästa gång? Jordgubb är alltså min "favvo" av dom jag har provat såhär långt.
 
 
 
 
 


Jörgen Persson - The Story.

 


Julen ligger i luften.

 
Jag får gjort lite mer idag i alla fall. Innan helgen är över ska jag nog få gjort lite mer. Jag har varit ute på stan och handlat lite igen. Det känns i luften att det snart är jul om man säger så. Affärer som inte brukar vara öppna på en söndag är det nu. 
 
 
Jäkla springade på mig. Ibland kan jag önska att någon annan gjorde en del åt mig, men det är skönt när man får gjort ett ärende för då vet man att Det är ett tag kvar tills man behöver göra samma ärende igen. För så är det ju med vardagligt fix. Det är ständigt återkommande jobb och man måste förr eller senare ta tag i dom.
 


Häftiga bilar !

Audi R8 spyder
 
 
BMW M6
 
 
Toyota GT86 turbo
 
 
Laborghini aventador 
 
 

 


Få tillbaka på allt man dricker.

Det är skönt att man kan få lite pengar tillbaka när jag nu dricker så mycket. 
 
 
 
Dags att panta lite ...
 
 
 
 


Kan den utantill !

Det blev mat idag med. Cordon Bleu blev det idag.Tänkte framförallt på en sak idag. Jag kollar aldrig menyn längre, eftersom jag har lärt mig den utantill. Har man hängt på ett och samma ställe för länge då? 
 
 
 
 


Bra att ha hemma.

Har köpt ett paket plåster. Man vet aldrig när man behöver ett.
 


Optisk illusion.

 


Vardagligt fix fast det är söndag.

Man sover och sover. Har precis klivit upp och nu och jag då är det snart en god middag som gäller. Undra hur det kommer att kännas i morgon när jag måste kliva upp nästan 8 timmar tidigare än vad jag har gjort denna söndag? Det brukar gå bra, men kroppen får nog en riktigt chock när man helt plötsligt kliver upp så tidigt för att tagga till jobbet. Jag blir förvånad att jag inte försover mig mer än jag gör. Det händer naturligtvis ibland. Det kanske sker 3 gånger på ett år. 2 av dom gångerna så hinner jag till jobbet i tid ändå och ingen vet då att jag har försovit mig 1 gång per år så sover man så länge så att någon från jobbet ringer och undrar varför man inte är på plats när man skulle ha börjat för typ 10 minuter sedan. 
 
Nu får det bli lite mat och sen ska vi se om jag kan få gjort något här hemma. Igår var det lite för mycket slappa och kolla svtplay. Får nog vända på detta idag och greja mer med de jaghar att göra av vardagligt fix istället. Kan man säga vardagligt fix trots att det är söndag.
HMMM.... 
 
Ha en bra söndag !
 


Nattens funderingar om dagen som har varit.

 
 
 


.

 
 
 
 
 
 
 


Trivs bra med denna regelbundenhet.

 
Det blev lite träning på gymmet. Jag tog mig bort och även om det inte blev så mycket så känner jag mig ändå nöjd. Det känns ju alltid skönt efteråt liksom. Jag börjar trivas med detta att jag går och tränar några gånger i veckan. Jag vill bara fortsätta. Sen borde man kanske köra mer, längre pass och det finns säkert massor med saker som jag borde göra annorlunda. Men jag kör på med regelbundenhet och gör jag de några veckor till så kommer jag nog att få upp den fart i kroppen som jag just nu kämpar för. Sen är det bara att fortsätta och så blir detta hur bra som helst. 
 
Efter träningen gick jag och köpte en pizza och det kanske inte är så optimalt, men då känns det på något sätt ännu viktigare att jag kör på eftersom jag äter så mycket god mat som kanske inte klassas som nyttig.
 
 
 
 
 
 
 


Det blir nog mycket slappa hela denna lördag.

Hoppas allt är bra med er. Jag har det bra. Ledighet kan man aldrig klaga på. Jag tror inte jag kommer att göra så mycket denna lördag. Jag har lite disk som jag behöver få rent och tvätt som behöver vikas.  Annars bryr jag mig nog inte om så mycket idag. Det blir lite träning ikväll på gymmet, men annars blir det nog väldigt mycket slappa hela denna lördag. Det känns så i alla fall.
 
Ha en bra dag !
 
 
 


Halv special !

Nu har man vräkt i sig lite mat. Halv special och nu efter detta så  är det nog dags att sova.
 
 


Frågor om lampköp och julfirande.

 
Matilda
 
Hej Danne! Det var länge sedan du så något om lampköp, hur går det för dig? Har du hittat någon? Eller har du lagt köpet på hyllan? Sedan undrar jag hur du ska fira jul? :)
 
 
 
Man kan nog säga att jag har lagt köpet på hyllan när det gäller mina tänkta inköp av taklampor . Jag letar inte just nu, men skulle jag någon dag få se något som man bara tänker WOW kring då köper jag den direkt. 
 
Hur jag ska fira jul i år det vet jag inte. Något direkt fira jul tror jag inte att det blir ens. Jag skulle vilja åka bort över jul. Stockholm eller Göteborg vore kul, men jag tror inte att det blir så heller. Jag vet faktiskt inte hur min jul kommer att se ut i år. 
 


Testar och provar mig fram.

 
Nu tar jag helg. Ska bara bli skönt att vara ledig. Det är ganska mycket på jobbet och det mesta har med allt nytt att göra. Denna dagen var ju inte helt problemfri heller. Men precis som under en lång tid nu så kände jag mig väldigt avspänd även denna dag joch det har jag nytta av när det är lite körigt på jobbet.
 
Mycket nytt gör ju att man behöver lära lite. På dom nya bussarna provar jag mig fram väldigt mycket. Jag fick även idag köra en av dom "flong" nya bussarna. Riktigt bra är dom tycker jag!   Nya finesser och vad man behöver tänka på när det gäller dom nya bussarna har jag svårt att läsa mig till mig till i någon bok. Istället så  testar och provar jag mig fram. Pillar lite på knappar, öppnar någon lucka och vrider på en kran. Sen får man se vad som händer. När man väl fattar så vet man precis sen. jag tror det själv i alla fall. 
 
 
 
Nu ska jag äta något. Jag vet att man inte ska vräka i sig mat mitt i natten, men jag har bara levt på någon frukt och en kexchoklad idag efter att jag hade käkat min lunch vid 12-tiden. Jag kan bara inte sova utan att ha fått något mer i "kistan".
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE