Gott Nytt ÅR !!!Detta året !

Hur har mitt 2010 varit ? Vad gjorde jag och vad kommer jag att minnas ?


 
Thailand är naturligtvis ett starkt minne. De var en fantastisk resa och de häftiga är att jag snart ska göra
 om de.

  
Jag gjorde några små korta resor här i Sverige också. Jag besökte min
bror och hans flickvän i Falkenberg. Samma helg åkte jag till Halmstad
 för att titta på SM i pingis.

 
Jag åkte en tur till Borås. Den helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag var i alla fall ute på lite party och jag åkte även till Borås djurpark. De var roligt ! Jag gillar ju djur så när jag kom dit blev jag som ett litet barn.

 
Jag var en helg i Stockholm. Jag träffade några bloggläsare, åt gott och dyrt. Jag var ute på Stureplan och insåg att lite sjuka regler har dom. Kändisar och  blondiner med stora bröst har den största garantin att få komma in snabbt och lätt på dom heta ställena. De är inte heller så som jag först trodde att de var champagne som man drack mycket av runt Stureplan. De var som hemma. Det är öl som gäller.  Champagne köper man bara för att i princip kunna spruta ut.

Under 2010 har jag även varit mycket med mina bästa vänner. Jag har också hela detta året mått väldigt bra ! Jag har egentligen inga "sorge historier" att berätta. År 2010 har varit ett riktigt "feel good" år och de är jag glad för. Jag har snälla goa vänner som får mig att må bra. Thailand resan var också en bidragen orsak till att jag under detta året mådde väldigt bra. Man insåg vilken "gottegris" man kan vara och hur bra man faktiskt kan ha de. 


 
Jag har kämpat på med mitt jobb. De går bra och jag trivs med att köra buss. Om de blir som jag har tänkt så kör jag på med detta även nästa år och jag har inga planer på att sluta och göra något annat. Jag trivs med detta och de är ett på många sätt bra jobb. 

År 2010 var också ett år där jag i en vecka provade att bara leva på naturdiet under en hel vecka. Jag gick ner 5 kg, men de var inte värt de och jag kommer inte att prova igen. Jag blev bara illamående av de.


 
 

Jag har tränat på ganska bra under 2010. Mycket powerwalk och gym ! Jag hoppas att jag kör på i fortsättnningen också. Motivationen börjar komma tillbaka efter att ha varit lite "down" ett tag. De går upp och ner. Ibland är de roligt att träna och då går de oftast bra. Ibland har man ingen motivation alls, men då kämpar jag med de i alla fall och de är ju bra.


Jag får ju inte glömma att säga att bloggåret 2010 har ett år där fler och fler har hittat min blogg! Ni är många där ute nu som läser min blogg och jag får ibland kommetarer där läsare skriver att jag verkar vara en snäll, go och söt kille. Jag får ibland mail där man skriver ungefär samma snälla ord. Jag har under 2010 delat ut lite I love Dannebloggen t-shirt's. Några läsare har frågat om min autograf och de är klart jag skriver den till dom som vill ha den.


De händer också att de kommer fram människor till mig och säger att dom gillar min blogg. Allt detta tycker jag naturligtvis är jätteroligt och jag blir verkligen glad för allt positivt som händer pga att jag har denna blogg. Jag blir också lite förvånad. Lilla jag som inte är eller gör något större väsen av mig utan är en ganska blyg kille ändå kan få så många att gilla de jag gör. Jag tror att jag kommer fortsätta blogga nästa år också. Så länge jag tycker de är kul så fortsätter jag. Jag bryr mig inte så mycket om hur många som läser den. De är skrivandet och "pillandet" med denna blogg som jag tycker är kul.    

Vi ska om några timmar göra historia av 2010 och ta tag i ett nytt år. Nya utmaningar, problem och möjligheter står säkert och väntar.  Jag är väldigt målmedveten just nu och kommer att vara de under hela 2011. De som gäller är att jag ska fixa mina resor nästa år. "My dream" ska jag förverkliga och jag ska göra de år 2011. De är hårt arbete och mycket kämpande som gäller när jag är hemma, men när jag sen  drar på mina resor (som jag hoppas att jag kommer att göra) så ska jag se till att ha de så bra jag bara kan. De är också mitt nyårslöfte...

Jag hoppas ni alla får ett riktigt Gott Nytt År. Jag blir jätteglad för alla snälla ord ni har skrivit till mig under 2010.
Nu är de snart 2011 och se till att göra så mycket roligt ni bara kan så ni kan säga sen att 2011 var de roligaste året i erat liv !!!!! 


Kram..  och GOTT NYTT ÅR !Nyårsafton !

Vad ska du göra 2011?

Vet du inte vad du ska göra nästa år. Jag tänker förverkliga en av mina drömmar. Vill du ha lite tips på hur du kan göra för att förverkliga din dröm? Lyssna på Jesper Caron !
Svar på en fråga som jag har fått .

Hur stort är badkaret?Danne i bilder 2010 ! 

  

 

  

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 
Fågel fisk eller (mitt i mellan) - gris !
Vad äter jag till lunch idag ? Ni får gissa ! Fågel, fisk eller mitt i mellan  gris
De var fågel... och sen blev de en fettbomb !


 

En semla på 2 bilder..2010 12 30

Tjena !

Skönt att denna arbetsdagen är avklarad. Nu kör jag inte en meter till år 2010.
Börjar nästa vecka , närmare bestämt måndag eftermiddag igen.Kram..


Nu är de dags att släcka lampan.En sista arbetsdag för denna veckan. De har jag i morgon sen är jag ledig 3 dagar. WOW !
Jag ska krypa ner i min säng och sova. Upp 03:15 imorgon en sista dag denna veckan sen får jag vänta tills den 10 januari 2011 innan behöver gå upp så tidigt igen. Jag är inte ledsen för detta.

God natt och en STOR KRAM får ni också !Kört ett pass i kväll.

Har varit på gymmet och kört ett pass. Idag var de ganska roligt att träna. De som också alltid är trevligt de är att personalen där på Sportlife i Vänersborg alltid är så snälla och trevliga. Dom frågar ofta hur de går med träningen man blir alltid vänligt bemött.  

Nu ska jag ta och sätta mig i massgestolen för de känns lite ömt både här och där efter kvällens träning.

Kram..

 


Dags för klippning och sen gym !

Hej !

"Hemma igen efter en dag på jobbet.
Ganska lugnt och väldigt lugnt var de".

Nu ska jag bara jobba imorgon och sen är jag ledig 3 dagar.
Oj, vad dessa dagar på denna veckan har gått snabbt !

 

Efter jobbet tog jag en tur till banken. Dom hade gjort en dragning från mitt konto som jag inte gillade för de var så fel de dom har gjort. Jag var där och påpekade detta. Dom åtgärdade halva problemet så jag ska leta upp ett papper till och vifta med och sen ska jag få rätt !!!

De är inte mycket pengar de handlar om, men jag ska ändå se om jag inte kan få rätt när de är så uppenbart att banken har gjort fel. De är värt ett eller två försök. Bara jag hittar de där pappret....

Ätit har jag såklart också gjort !
Helstekt karré med äppelmos...


Nu ska jag tagga iväg och klippa mig sen får de bli lite gym.

Kram..


Godmorgon i videoformat också !Jobba igen !


Uppe tidigt  ! Iväg och jobba. Hoppas ja taggar till gymmet och kör idag. Men jag ska klippa mig också de får jag inte glömma.

Hoppas ni får en bra dag !

Kram..Nu ska jag sova.

Dags att sova tror jag ? Jag ska upp tidigt imorgon igen. Idag har jag jobbat, men efter de var de en riktig slappar dag. Jag har haft lite träningsvärk och känningar på alla möjliga ställen, men de får man leva med. Massagestolen gör underverk och de känns lyxigt att jag har den och sitta i när jag behöver. Jag har tjänat in en riktig massör flera gånger om samtidigt som jag ändå har räddat min rygg från dom riktigt stora bekymmren.

Jag hoppas att jag tar mig till gymmet imorgon. Om jag inte känner för de så ska jag tvinga mig dit. De känns ju nästan alltid bra när jag kör och efteråt känns de alltid bra. Dessutom tror jag att om jag kan ta mig dit och köra fast de känns jobbigt innan så får jag nog mer ut av de. De ska väl kännas lite jobbigt ochh tufft när man tränar. De ska ju inte alltid gå hur lätt som helst. Lite blod svett och tårar är säkert bra ibland. Så jag får försöka imorgon även om de känns tufft efter att först ha gått upp 03:15 på natten och sen haft en arbetsdag i bussen. Dessutom är de säkert bra om man med jämna mellanrum chockar kroppen lite och inte alltid gör de den är van vid. Som jag tex gjorde igår genom att köra 2 ganska bra pass..

  
Något annat som jag tänker mycket på nu är Thailand. Nu börjar de närma sig. Jag håller sparplanen och jag känner att jag kommer att klara detta även denna gången. Ok ! Jag ska ju sätta "sprätt" på en massa pengar snart också. Så egentligen så sprara jag väl inget. Men jag menar bara att dom pengarna som jag har lagt undan denna månaden till min "dream 2011" dom kommer jag att ha kvar på "dreamkontot" när jag kommer hem från Thiland också. Så på sätt och vis kan man ju säga att jag då har sparat. Eller ??


De ska i alla fall bli kul att snart få sätta igång detta på allvar. Thailand med sol, bad och party ! De kommer att bli kul ! Sen när jag kommer hem är de full fokus på nästa resa. Då blir de mycket att göra och jag ska göra de på kort tid så att andra resan blir bokad och betald och dom sakerna vill jag ska vara klart på några dagar. Jag gör de efter Thailand. De känns bäst att fokusera på ett land i taget. 


Kram..

 


Roliga klipp - Parodi Lady Gaga.

Slappar och tar de lugnt.

Tjena !

Jag tar de mest lugnt nu och jag har gjort så ända sen jag kom hem ifrån jobbet. Har en tidig vecka , men väldigt kort. Jag jobbar ju bara 2 dagar till sen är jag ledig 3.
Nyår närmar sig. Vad har ni för nyårslöften? Jag tycker att man ska ha de. Jag älskar att höra folk som vill göra en förändring och sen är de också kul om dom också gör de. De kan ju vara vad som helst. Dom vanliga som att börja träna och sluta röka. Lyckas man med de så är de ju bara positivt. Jag har hört några st av mina vänner.

* 15 utlandsresor på 5 år. ( Kul ! Själv vill jag klara 3 nästa år...)

* Träna och äta sunt. (Alltid bra - Träna fixar jag, men inte de där andra...)

* Spara ihop 100 000 i pengar under 2011. (De fixar du ... Lycka till !)
* Lova sig själv att inte ha något nyårslöfte i år heller. (Något kan du väl säga !)

Köttbullar..


Varför är de så många som är olyckliga?

Funderar lite på varför de finns så många som är olyckliga? Varför mår alldeles för många så dåligt när vi har de så bra?

Om jag funderar lite fritt kring detta så finns de ett enkelt sätt att bli lite gladare i alla fall. Man kan så framför en spegel och le !

Många gånger så har vi mycket regler för vad vi ska åstakomma för att vi ska tillåta oss själva att vara lyckliga och må bra. Att bara stå och le framför spegeln kan man ha som en liten genväg för att själv bli på lite bättre humör.

Jag tycker ju någonstans att man inte behöver ha så mycket "måsten". Man måste inte ha den finaste bilen, största lägenheten, snällaste flickvännen eller massa pengar. Man kan må bra och man ska tillåta sig själv att må bra fast man inte än har uppnåt alla mål här i livet. Dessutom tror jag att de är mycket lättare att uppnå sina målsättningar och få drömmar förverkligade om man mår bra när man jobbar på de. Om ni förstår vad jag menar ?

De gäller också tror jag att tänka på att inte alltid göra vad andra vill att du ska göra utan de viktigt att göra de man mår bra av. En vanlig grej som jag tycker mig se allt för ofta de är människor som alltid ställer upp för någon annan. Man är alltid andra till lags. Om man är snäll och ofta gör som andra vill då tar vi ofta för givet att dom vi hjälper alltid är snälla tillbaka. Min erfarenhet säger mig att så är de verkligen inte alltid. Många anstränger sig alldeles för mycket för att göra de som andra vill och de medför att man försakar sig själv. I förlängningen så tror jag inte att man mår så bra av att göra så.

En annan sak som också alltid funkar de är att inte bry sig så om vad andra människor tycker om dig. Många oroar sig alldeles för mycket för de så man hinner inte med att ta hand om sig själv. Gör mycket av de du mår bra av. De är ju rätt för dig och då funkar de ju.

Kram..

 


Jesper Caron !

Jag måste säga att jag beundrar och ser upp till Jesper Caron så grymt mycket. Han är ju bara hel grym ...!!!2010 12 28
Godmorgon !

Middagsmys igår. De var jättetrevligt. Vi snackade  om livet och jag kände verkligen att jag är så glad att jag bara har riktigt snälla vänner. Jag körde två träningspass igår också. Bra Danne !!!  De första gick bättre än de andra, men jag är glad att jag körde två pass i alla fall. Får se hur jag gör idag ? 

 

Nu jobbar jag för fullt. Idag jag har varit uppe sen 03:15. Tidig vecka denna vecka, men den är bra. Jag jobbar 3 dagar och är ledig 4 dagar.  

Jag har sovit gott i natt och de vore ju konstigt om jag inte hade gjort de efter två träningspass i kroppen.
Hoppas allt är bra med er .. Jag ska jobba på, sen får vi se vad som händer.

Hoppas ni får en grym tisdag !
 Kram..

 Trött på sura och bittra människor..

Ibland fattar jag inte hur bittra folk egentligen kan bli. Men istället för att bry mig för mycket , så brukar jag tänka att dom får väl vara den där tråkiga, sura och bittra. Lev med de tänker jag och så hoppas jag samtidigt att jag aldrig blir sån själv..

Jag har varit på middag. Middag med Karin och de är alltid lika trevligt. De var inte så många gäster där på restaurangen idag så de blir ganska mysigt att sitta där och äta, prata och skratta. Vi sitter ungefär i 45 minuter innan de kommer två middags gäster in i restaurangen. De finns gott om lediga bord för de var som jag sa inte många gäster där denna kvällen. Dom sätter sig precis bakom vårt bord. Då är de absolut inget som jag och Karin tänker på utan vi fortsätter vårt samtal om allt möjligt som gör livet kul att leva!

Jag hinner säga något om några brudar och Karin skrattar åt de och så ska hon precis säga något när gubben som hade satt sig bakom oss kommer fram till vårt bord och klagar på de vi pratar om. Jag vill inte höra vad ni pratar om för jag försöker faktiskt äta här i lugn och ro. Till saken hör den att vi satt bara och prata och sen skrattde vi lite åt de vi pratade om. Vi hade inte druckit och vi flamsade inte heller utan vi förde ett samtal och hade trevligt.

Jag och Karin blev så ställda så de slutade med att jag bara tittade på honom utan att säga någonting och Karin sa lite tyst förlåt. Sen funderade jag lite på varför den där gubben med den han hade med sig inte bara satte sig någon annanstans. Ärligt talat så funderade jag på vad han gjorde på restaurangen överhuvudtaget. Klarar han inte av att höra när folk pratar då kan jag bara ge ett tips. Hämta mat och ta med hem. 
På en restaurang brukar de ju sitta mer personer och de är inte ovanligt att dom pratar med varandra.

Jag och Karin flyttade faktiskt på oss till ett annat bord. De kanske vi inte skulle ha gjort. Vi har ju rätt att sitta och föra ett samtal med varandra lika mycket som dom har. Den där gubben och den han hade med sig pratade ju också och de var något som vi hörde. Dom sa typ: Maten smaka bra, vilket väder vi har och mmmm till varandra.  Jag kanske borde ha gått fram och sagt till dom att jag vill inte höra hur din mat smakar för jag försöker faktiskt äta här i lugn och ro med min vän. Fast då hade jag ju varit lika sur och bitter själv och de vill jag ju inte vara. 

Jag och Karin hade i alla fall en trevlig kväll så han förtsörde inget och de var egentligen inget som vi brydde oss speciellt mycket om. Tråkigt bara att man ska behöva stöta på sånna där sura, bittra och tråkiga gubbar..

 Skrapar triss...Första passet !De mest spännade som hände  var att en brud kom in i herrarnas omklädningsrum när jag stog i duschen. Undra varför? Hon ville kanske ha lite mer spänning i sin vardag eller så gick hon bara fel. Jag har varit på gymmet och kört ett pass. Pass nr 1 för idag. Jag ska tagga dit en gång till idag. Jag ska nog orka med ett pass  till. Får se om de blir mer brudar som sällskap i omklädningsrummet då. Ha ha..

Kram.. 2010 12 27

Godmorgon !Idag får de bli gymmet ! Jag ska "tagga" bort nu med en gång.  Var längesen jag körde så vi får se hur detta går. Jag försöker hinna med två pass idag, är ju ledig. Fast jag har lovat att gå på middag i kväll också. Lite middagsmys på en vardag är aldrig fel.
'
Ha en bra dag ! 

Kram..


Pär Gerell !Gå inte runt och vänta på bättre tider- Lev nu istället !

Julhelgen börjar gå mot sitt slut. Jag sitter här och slappar och tar de lugnt. Jag funderar lite på nyår och så. Vad ska ni göra. Jag vet inte. De enda jag vet är att jag är ledig och de ska jag vara. Nyårslöften har jag och de är att jag ska göra allt jag kan för att förverkliga en av mina drömmar.
Andra nyårslöften jag har är saker som att jag ska göra allt för att må bra och jag ska göra allt jag kan för att leva nu, för allt vad jag är värd. Gör de du med !

De händer att man lovar sig själv att nu ska förändringen ske i livet. Vad de än är så är de något man vill ska hända. Man tänker att nu ska de bli, men de är alltid så mycket som behöver göras i ens vardag så något annat tror man ofta att man inte hinner med. Man går och väntar på en förändring i ens liv. Helst något som gör att man inte behöver kämpa så mycket. Man väntar och väntar, men du står bara och stampar med tex en dröm som man har. Din kalender svämmar över av saker som du ska göra. Ibland kanske du gör de för din egen skull ibland gör du de för någon annas skull. Ibland vill du göra de och då är de bra. Ibland vill du inte, men du gör de ändå. INTE BRA !

Drömmen om de du vill ska hända händer inte och du fattar inte varför. Du har lyckats med mycket utåt sett, men hur mår du inom dig? 

Glöm aldrig att ditt liv är nu. Lev de nu , för allt vad du är värd. Du kan inte räkna med att du bara över en natt kommer att få den där stora förändringen ditt liv som du kanske går och drömmer om. Vill du förverkilga din dröm så sätt igång och planera den och gör sen de du har planerat . Att fatta avgörande beslut som  du sedan genomför gör att du känner stark och förhoppningsvis glad och lycklig. Ta de där första steget och du kanske känner sen att de går lätt att förverkliga din dröm.   

Kram..


2010 12 26

Godmorgon...

Shit, va jag har sovit länge. Jag vaknade till lite en gång i morse, men jag somnade snart om igen kvar Jag hade inte alls nån lust att gå upp. Jag drömmer så jävla mycket nu igen att jag  är ganska slut när jag vaknar! Jag kommer inte ihåg så mycket bara att de mesta som jag drömmer om på nätterna går åt helvete !Jag ska alldeles strax ta något att äta,men annrs känner jag inte för att göra så mycket idag.  Jag har lite jobb ikväll och jag vill ta de lugnt fram till de är dags att tagga till jobbet. Sen nästa vecka får vi se om de kan bli lite fart på mig igen. De har ju inte blivit så mycket rörelse och träning under denna jul helgen. De känns nästan som kroppen har blivit van vid att jag är lite slö och de får jag väl försöka ändra på för de vill jag inte vara. 
Man är väl en vanevarelse och de känns oftast skönt och tryggt..

Kram..Table Tennis at its best !Badkar är allt skönt att ha.

Har kommit ur badkaret nu. Hade gärna suttit i de ett tag till men nu är jag hungrig så jag behöver få i mig lite mat. Om jag någon gång får ihop de så jag kan renovera hela lägenheten så ska jag absolut sätta sätta in ett badkar igen. gärna ett sånt där bubbelbadkar. Får se om jag någon gång i framtiden blir så ?
Kram..Juldags promenad !
God fortsättning på er.  Jag har varit ute och promenerat lite. De behövs säkert efter all denna julmaten. De blev mycket tv tittande igår också så en promenad idag känns som ett måste. PÅ TV:N IGÅR PRATADE DOM MYCKET OM DRÖMMER OCH ATT MAN ALDRIG SKULLE SLUTA DRÖMMA. Man ska aldrig ge upp den. De ska jag ta med mig från denna julafton 2010.   Nu får de bli ett varmt bad och sen gör jag mig lite mat.

Kram..Själv med min tv och mina tankar

Jag har haft en lugn kväll här hemma! Har mest legat  i massagstolen och tittat på tv. De var inte mycket som blev gjort fast jag trodde att jag skulle få gjort lite under kvällen. Men jag har haft en bra julafton och nu har de blivit juldag och de jag vet om den dagen är att jag har jobb som ska göras. Men nu sitter jag här ganska lugn i kroppen o funderar. Jag har käkat lite frukt, apelsiner och jag kände att dom blir mycket godare när man äter dom efter att ha haft dom i kylskåpet. Jag tittar ut och ser att de faller lite snöflingor. Undra hur mycket mer snö de kommer att falla ? De verkar ju så fort som de snöar då kallas de  snökaos och den lilla människan  klarar nästan inte att ta sig någonstans. I alla fall om man ska tro vad som står i tidningarna.

 
Jag sitter här och tänker att jag har inte haft några bekymmer med snön. De har varit någon tuff dag i bussen pga av snö, men egentligen var de inget med de heller. Jag fortsätter med mina tankar samtidigt som jag som jag känner att jag blir lite tröttare och tröttare. Jag går nog snart och lägger mig. Ska bara skriva detta först och kanske något mer ... ???
I morgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad. Jag kännner inte för de nu och frågan är hur länge jag kommer att gå här hemma på juldagen i morgon och fundera på om jag ska ta mig ut i kylan eller inte ????


Hmm, jag e så full av tankar. De händer så mycket inom mig. Jag är rädd, glad, taggad, orolig, känslig, ensam, energifylld o massa mer. Allt bara kastar sig runt inombords. Någonstans känns de ändå bra att jag är allt de där just nu. De är mycket tankar som kretsar kring mina resor nästa år. Att jag är orolig inför detta kan väl på ett sätt vara bra för då är kanske risken mindre att man börjar tro att att detta löser sig själv utan ansträngning ? Att jag känner mig rädd och känslig kan vara bra för då håller man ju lätt båda fötterna på jorden. Att jag känner mig glad, taggad och energifylld är ju bra för kreativiteten. Ensam är jag i detta för än är de ingen som har sagt att jag hänger på din "dream" 2011.  Än sålänge utgår jag ifrån att jag blir ensam i detta.

De är i alla fall skönt att sitta här ensam  hemma ikväll! De har varit mycket tänkade den senaste tiden kring mina resor. Egentligen är de onödigt att tänka så mycket på de. De viktigaste är ju bara att hålla sparplanen och ta dom där första stegen varje gång jag ska förverkliga en del i min dröm. Håller jag fötterna på jorden bara, är noga med de som jag har planerat då behöver jag inte vara orolig för att jag ska misslyckas med min dröm nästa år. Jag har ju gjort allt jag kan så blir de ett misslyckande då händer de något som jag ändå inte hade kunnat förhindra eftersom min planering och min nogranhet är "klockren".

Sovgott alla fina och ha en god fortsättning på jul helgen.

Hoppas ni har haft en bra julafton !TV TV ..

Jag sitter och tittar på tv. Julafton är en av dom dagarna som jag tittar mycket på tv. Jag har tittat på Svensson Svensson.Nu vet jag inte vad jag ska se..


Tomten är far...


Eller Stig Helmer.

Jag har suttit säkert en timme eller något och bläddrat mellan olika kanaler...

Jag tror de blir Stig Helmer ..

Kram..


Jag vill åter igen önska er alla en riktigt God Jul !


Gyllene Tider - 24 December


Jul Jul !

Karl- Bertil Jonssons Julafton.Julen är här !Hemma redan..

Hej på er..

Hoppas ni har en mysig jul. Jag är hemma igen. Julmat har jag fått i mig och klapprna är öppnade. Kalle anka har jag tittat på och jag blev så glad när jag såg att dom visade Pippi på TV4 denna jul. Jag skrev ju ett inlägg om de för en tid sedan.

Kram.. och God Jul !Nu på svt..Ska börja röra på mig

Nu ska jag ta och ge mig ut för att fira jul. Dags för julbord, Kalle Anka och klappar ..

Ha en bra dag.

GOD JUL ...
Några tips på julafton !

Några julaftontips från mig

-Öppna klapparna ikväll, inte för tidigt.
-Även om du listar ut innan vad det är i ditt paket säg de inte de kan såra och de finns ingen anledning att göra de.
-Ät mycket av de du gillar som står på julbordet.
-Gillar du inte sill så är de inget att skämmas för. Något så äckligt finns de väl egentligen ingen som ärligt kan säga att dom gillar ?
-Glöm inte Kalle Anka på TV
-Om du sitter ensam hemma på jul. Kolla min blogg hela dagen!


De var några tips från mig..

Tankar som alltid kommer upp på jul.

Sitter här full av tankar. Varje jul har jag samma 2 tankar i huvudet.

De ena är MORMOR.

1. Hon dog för några årsen just denna dagen (Julafton). Detta är något som jag varje jul sen de hände inte kan sluta tänka på. Framförallt  så tänker jag på ett telefonsamtal som jag hade med henne bara några dagar innan. Vi pratade lite om just julafton och hon sa att jag gärna fick komma över. Men hon sa också att nu är de ju så att jag åker in och ut på sjukhus, men du vet ju var allt finns här hemma så du klarar dig ju såklart själv i så fall. De jag också minns att hon sa var: Jag förtsår ju att jag inte kommer att leva länge ... Detta är något som jag ofta tänker på varenda jul. Mormor var en person som betydde väldigt mycket för mig på många sätt. De insåg jag när hon levde och jag inser de även nu när hon inte lever längre.

2. En helt annan sak som jag ofta tänker på runt jul de är alla dessa barn som kanske inte mår så bra på jul. Julen är för barnen och de är dom som är viktiga på jul tycker jag. De är många barn som kommer att må dåligt idag. De finns barn som kommer att få se tex sin pappa sitta och supa sig full och sen kanske slå deras mamma.  
Alla har inte en familj som bryr sig.


Julafton !

Godmorgon på er denna julafton !
Uppe och känner lite hur de känns i kroppen. Har lite julaftonspirr i magen.En julhälsning får ni såklart också. Denna kommer från mig.Ha en riktigt GOD JUL. Många julkramar från DANNE !
Amy Diamond- Have your self a merry little christmas.Pyssel & Papp.Dags att göra de som jag egentligen inte skulle göra idag.
Då var de dags att ta sig till jobbet för att köra lite buss igen. Jobba och slita, sånt kan livet vara och för mig får de gärna vara så.

Hoppas ni får en bra dag !

Kram..


Ändrade planer... (fast jag hade inga från början)Nu har jag mat inför julhelgen.Så du ar alla måsten klart innan jul. har varit och handlat lite. Prinskorv, köttbullar, skinka, apelsiner mm... Nu gör jag nästan som jag vill resten av helgen.

God Jul !Känner ingen stress ..

Får ta och gå ut och göra lite ärenden såhär dagen innan jul. Allt har en tendens att vara stängt under några dagar framåt. I alla fall är de stängt dit man har något ärende. Så de är bäst att fixa de mesta idag. De bli en del att göra, men jag känner ingen stress eller julpanik. Alla julklappar är köpta och jag tror inte jag behöver ha fler julklappsrim. Jag ska inte ha några gäster och  julbord här hemma, jag tar mig ju bort på jul. Jobba ska jag  hinna med, men de är ju i helgen (lördag, söndag ) och de är inga långa dagar. Skönt att inte behöva känna någon stress.

Nu är julen snart här och allt känns bra och jag mår desamma. 

Kram..  
23 Dec !Hej alla barn.  Jullov har ni och har haft ett tag nu? Ni kanske har haft de länge utan att jag har fattat de? Har ni har varit snälla i år ? Skojade bara lite (fortfarande för tidigt på en ledig torsdag) Behöver inte vakna riktigt än tycker jag.
 
23 dec idag och dagen före julafton. Jag är ledig nu i 2 dagar sen jobba jag några timmar på lördag och söndag kväll. Så ser min julhelg ut om vi bara tittar på denna veckan. Sen närmar de sig nyår och jag har inte tittat så mycket på de, men jag var ledig nyårsafton. De vet jag .


Glad videoblogg !Lediga dagar !


Hemma igen ! Efter en dag på jobbet !


Nu är jag ledig två dagar. Jag är väldigt glad och lycklig nu. Jag berättar senare i natt i en videoblogg !

Kram..


Table Tennis: Out of the Heart.

2010 12 22

Dags att "tagga" till jobbet då. Har precis käkat lite och nu är de dags för ännu en lång arbetsdag. Sen blir jag ledig två dagar, och jobbar bara två korta resten av veckan. Så ser resten av min julvecka ut och efter dagens anträngning så känns de nästan som semester.

Kram..

Kyckling......


Undra hur mycket mer ?

Godmorgon på er !

Snö snö snö .. Snön faller och media rapporterar direkt om snökaos. Igår var till och med En del av E6:an avstängd efter att hundratals bilar hade kört fast. Undra hur mycket mer snö de kommer att komma ?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=4254171

Jag jobbar på. Jag har många dagar denna veckan. Jag har haft två långa pass nu i två dagar och idag har jag också de. Sen blir jag lite ledig innan jag ska köra på lördag och söndag.

 

Julen närmar sig, men jag känner mig inte stressad och jag har inte gjort de under hela December. Julklapparna är klara sen länge och även mina rim. De sista gjorde jag precis nu.


Julklappsrim

Nu slipper jag att löpa,
du väljer själv vad du vill köpa!Något som också snart närmar sig är Thailand.


 Där känner jag mig inte heller stressad. Möjligen kommer jag kanske känna lite resfeber dom sista dagarna innan. Allt är ju klart och jag behöver bara vänta på att de ska bli dags. Packning och sånt de gör jag på 10 minuter för de är inte så mycket jag behöver ha med mig dit. De som kommer att väga lite är väl bara mina kameror och min bärbara dator plus alla laddare till detta. De gäller sen att få ordning på vilken laddare som hör till vilken pryl, men de ska jag väl lösa. 

De blir skönt att få dra igång min lilla dream 2011. Jag hoppas att jag orkar anstränga mig de som behövs under 2011 för att "my dream" ska bli verklighet.  De känns också som att detta är min chans liksom. Om jag inte genomför detta nästa år så tror jag inte att jag kommer att göra ett nytt försök på länge. Allt som har med detta att göra har gått bra så här långt. De gäller bara att jag orkar fortsätta att vara lika noga som jag har varit såhär långt.

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram..


:)

2010 12 21

Godmorgon!

Sitter här nu igen !

Jag har lite ärenden på stan innan de är dags för arbete. Helst så skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen några timmar till, men ska jag få något gjort så funkar ju inte de.

Jag vill inte kämpa så mycket längre. Jag föredrar och säga i fortsättningen att jag ska anstränga mig istället. För de sker inte mycket utan viss anträngning och fokusering, men de är inte samma sak som att kämpa. Att kämpa sig igenom livet låter bara som att man har tråkigt och de känns mest jobbigt. De känns som man får göra alldeles för mycket utan att få lika mycket tillbaka. Att antränga sig och fokusera känns någonstans som ett bättre alternativ för allt man gör blir då inte så jobbigt, tungt och trist. Jag tror inte de i alla fall. Så länge jag tror på de jag antsränger mig för, och fokuserar på, så länge lyssnar på kroppens signaler och tar väl hand om mig själv så är de inte jobbigt att anstränga sig och fokusera.

Ha en bra dag !

Kram...Träning och jobb.

Jag går snart och lägger mig. De ska bli skönt. Idag har jag egentligen bara gjort två saker. Jag har tränat på gymmet och jag har jobbat, en ganska lång arbetsdag. Imorgon får jag se vad jag gör. Jag har några ärenden på stan som jag vill få gjort så jag kanske hoppar över gymmet. Jag vill gå dit imorgon också, men samtidigt vill jag  ju sova ut ordentligt och jag vet inte om jag hinner båda sakerna innan de är dags att tagga till jobbet.Nu ska jag i alla fall sova.
Ha en riktigt god natt !

Kram..


Skönt att vara hemma i värmen

Hej !

Jag har haft en lång arbetsdag, men jag tyvcker den har varit ganska lugn så de var ju bra. har två sådana här dagar till sen är jag lite jul - ledig. Jag har haft många snälla och väldigt trevliga resenärer idag. De är ju alltid kul och man blir väldigt glad av de.

Kram..

 
 


Dags att jobba lite. Lång dag

Dags att "tagga" och jobba lite.

Ni får ha en trevlig dag.

2010 12 20

Ytterligare en morgon, men en morgon där jag har fått sova ut och inte behöver gå upp 03:15. Jag sitter här i sängen och knappar lite på min bärbara dator. Lite fånigt kanske att så fort jag vaknar så tänker jag att jag måste blogga, men jag är ibland som ett litet barn när jag vaknar, när jag vaknar så måste jag göra något direkt om ni fattar.  
Fast ibland är de tvärtom. Jag kan ibland vara den där som vaknar fast ändå tar de typ en timme innan jag kan fattar att jag är vaken. Speciellt känns de så dom dagar när jag stiger upp 03.15 på morgonen.  

Hoppas ni får en trevlig dag ! 

Kram kram....
 


Jag är väl bara mänsklig.

Jag har inte haft mycket lust med att skriva idag. Jag känner mig alldeles tom i "blogghuvudet" och jag  börjar till och med på riktigt allvar tänka på att kanske ge upp min "dream" 2011. Jag ska naturligtvis inte ge upp säger jag till mig själv. Men jag vet ju att de är så mycket slit som krävs och jag får verkligen kämpa och vara noga. Är de värt detta egentligen ? Jag tror att de är de och jag har ju såhär långt lyckats med nästan allt som jag har planerat vad de gäller min dröm. Fast jag har väldigt mycket kvar att göra och jag tror inte att de är mycket som får gå fel för då misslyckas jag med de jag verkligen vill. Gör jag de då är jag tillbaka på ruta ett igen och i mina tankar fortsätter min dream att snurra runt.


Egentligen är väl ordet misslyckande fel av mig att tänka. Jag menar de var inte så längesen jag var i Thailand och nu ska jag snart dit igen. Vi pratar mindre än ett år senare som jag "taggar" till andra sidan jordklotet igen. Jag kommer att ha de bra där för jag bor lyxigt tex.. Så de finns ju egnetligen inget som heter misslyckande år 2011. 

Men de jag funderar på och inte riktigt kan släppa de är att när jag är hemma så måste jag verkligen vara noga med allt och jag måste verkligen kämpa på. De kommer att uppstå problem som jag måste kunna lösa och frågan är om jag kommer att klara de? För första gången nu så börjar jag bli lite tveksam och jag har fått en liten tanke på att kanske ska jag nöja mig med Thailand nästa år och sen bara leva livet här hemma. Inte tänka på sparande och allt annat.

Men jag ser ju min chans nu och de känns fel av mig att bara släppa den. Jag är på många sätt en kämpe och har jag bestämt mig så ger jag mig inte riktigt i första taget. Dessutom tror jag att om jag bara släpper detta så kommer jag nog att senare i livet vara besviken på mig själv när jag känner att jag hade möjligheten att förverkliga min "dream", men inte gjorde de...


Jag kommer naturligtvis att kämpa och göra allt jag kan för att förverkliga min dröm. De är inte så konstigt att jag ändå nu börjar tänka en tanke på att ge upp. Jag har ju redan nu planerat länge. De som jag ska göra nästa år  handlar om något som jag kommer att  få kämpa med större delen av hela nästa år när jag är hemma. Ett år är en lång tid, men jag ser ingen annan möjlighet att fixa detta än att dela upp resorna på hela året. Jag känner just nu som om jag springer ett maratonlopp. Jag är liksom precis vid starten, fast jag har ändå sprungit ett tag, men jag känner att de är så jäkla långt kvar för att jag har redan börjat titta mot målet. Inte bra för mig när jag inte lever i nuet fast jag strävar efter de varje dag. Jag inser att jag bara är mänsklig och så får jag kämpa vidare.

Jag har under lång tid nu varit fruktansvärt målmedveten för jag vill så mycket med detta. Jag tror på de stenhårt. Någonstans så vägrar jag ändra mig. Jag vill genomföra min dröm nästan år. Men de är mycket att göra och inget blir gjort om inte jag gör de så de är inte så kostigt egentligen att en tanke på ett ge upp kommer. 

Jag är medveten om att de är ingen som tvingar mig. Detta är mitt beslut. Thailand är ju bokat och betalt sen länge. Fickpengar har jag även om jag skulle slarva lite här hemma nu innan. De är efter denna resa som jag har några beslut att fatta. Jag är medveten om att jag har en del jobb framför mig gällande "my dream". För första gången sen jag bestämde mig för att börja planera drömmen så tvekar jag. Jag skäms lite för att erkänna detta, men de är så de är. 

Ibland känns de som att bara för att jag är 100 procent ärlig , i allt som försiggår i mitt huvud så mår jag nästan dåligt av de när jag skriver de. Men de heter ju att ärlighet varar längst och jag har många gånger tidigare fått bekräftat för mig själv att de känns bra att skriva av sig. Varför känns de inte så nu ?

Jag har vid många tillfällen i livet mått väldigt dåligt. Jag har varit arg och ledsen. Jag har också känt mig sviken av personer som jag har trott att jag kan lita på. På senare år har de tack och lov varit väldigt lite av de dåliga. Jag har istället mått väldigt bra och jag har sett ljust på framtiden. Att genomföra min dröm nästa år är för mig ett sätt att ta mitt liv till nästa "nivå". Att må mycket bättre och verkligen få känna för några veckor hur man kan leva livet på ett härligt sätt. 

Vad är de då  som är problemet? Är de så att jag någonstans är trött på att hela tiden behöva kämpa? Är kampen de som får mig att tillslut känna att de är inte värt detta? 


Jag har många gånger fått bevisat att de är värt att kämpa och anstränga sig, men jag har också många gånger tänkt att detta hade jag inte behövt kämpa in, för de hade jag fixat ändå. Jag kan se mycket positivt med att kämpa och anstränga sig för något. När man väl når målet så är de ju lättare att sätta värde på de man har gjort. 

Jag har på många sätt kämpat med mig själv för att verkligen må så bra som möjligt. Tack vare de så mår jag ofta väldigt bra. På många sätt kan jag känna att en motgång i livet inte är så farlig när de händer. Jag löser liksom problemet.  På många plan är jag så mycket starkare idag än vad jag var för några årsen. 

Men jag är inte mer än en människa och jag tycker att jag ibland får må lite sämre än vad jag brukar göra. Ibland får jag känna mig svag och liten. Jag är väl bara mänsklig när jag känner så ?

Kram...Några julklappsrim från förra året ! 2009..

En flaska vin
Skaka inte på paketet då kan det gå i kras.
PS Det har nästan formen som en vas.Vattenkokare
De gör inget om du denna glömmer när du springer ut och kanske något tömmer.
med denna blir de inget trubbel, för den slutar själv när de blir bubbel Bok
Sida upp och sida ner sen blir de inget mer, snipp snapp snut så var sagan slutPengar
Jag visste inte vad jag skulle köpa så du får vara så snäll och själv försöka,
du min vän du brukar ju klara allt så att du hittar något de räknar jag med kallt.

Skönt att inte ha några bekymmer.

Har varit ute på en promenad. Mycket snö är de och man läser i tidningen om snökaos. Snökaos? För vem då ?
Inte för mig i alla fall. De känns så bra att inte behöva ha något att skotta. Ingen bil jag måste skotta fram, inget hus där jag måste skotta utanför dörren, ingen fatighet där jag ansvarar för snöskottningen. Jag behöver inte bry mig utan de kan falla hur mycket snö som helst jag fixar de sk snökaoset i alla fall.

Skönt att inte ha några bekymmer..

 
 


Danne Danne Danne - bilder !!!!!!

2010 12 19

Tjena !

Snöflingorna faller utanför och de finns redan en plogbil med en gubbe i som jobbar för fullt. Läste någonstans att de börjar bli brist på "plogpersonal". Kan förstå de när de hela tiden faller snö.
Jag ska ta mig ut på en promenad. De blir bra de ! De finns en liten väg på mitt varv som jag planerar att gå som aldrig är skottat. Den är lång och alltid tråkig att gå. Får se hur detta nu går när de säkert är mycket snö där också?
Jag kanske struntar i att gå där de kan ju också vara ett alternativ...


Hoppas ni får en bra dag ! 

Kram..


De blåser kallt !

Har varit ute på en promenad. De blåser kallt, men jag var i alla fall ute och de blev en runda på ca 90 minuter. Imorgon får de bli en runda till. Jag får se hur länge jag är ute nu.Jag sitter här nu och tittar på lite bilder från Thailand. Min brorsa är faktiskt där nu. han lägger upp några bilder från Thailand på facebook och de ser hur härligt ut som helst. Han har åkt dit för att träna. Han tränar thaiboxning så Thailand är ju rätt land att vara i.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

Kram..En liten videoblogg !Nu spelar min granne fiol, men de kan Danne också.

I morse spelades de piano och nu spelar  min granne fiol. Gratis underhållning här hemma på en lördag. Tänker på att Daniel också kan spela fiol, men inte jag då utan en annan Danne...
Hej ! 
De blev lite träning idag och de kändes ganska bra. Jag gjorde de jag hade tänkt mig från början. De var inte jobbigt så nu känns allt bara bra.


 
Lite mat har de också blivit. Jag gick och hämtade lite mat som jag sen tog med hem.
Allt känns bra och jag känner mig lugn och avspänd trots att de snart är jul.

Kram..


2010 12 18

Godmorgon !

Skönt att gå upp klockan 08:30 istället för 03:15. Lite skillnad känns de som. Jag ska ta mig bort till gymmet och köra lite och jag ska senare idag ta en promenad. En lång sådan. Inget kanske ska nu utan JAG SKA....
Min granne sitter och spelar piano eller keyboard nu på morgonen. De låter ganska bra, ungefär såhär ...

 
Hoppas ni får en trevlig dag !

Kram..


Julklappsrim nr 4 ...

Är inne på julklappsrim nr 4. Jag blev ganska nöjd med detta !

En del saker vill vi minnas,de finns en mening med att finnas,
en hel del minnen vill vi såklart ha kvar , i alla våra dar ! 
Julklappsrim nr 1

Julklappsrim nr 2

Julklappsrim nr 3Jaaaa !!!!!

Ibland fungerar inte båda tvättmaskineran i källaren. Jag blir alltid lika arg när en är sönder. Men idag fungerade de.

Sträva ! Är de detta jag gör i livet?

Ska försöka skriva ett inlägg om vad jag strävar efter. Jag utgår väl ifrån vad jag strävar efter i livet, tror jag?

Jag vet inte exakt vad jag strävar efter. Jag är nog mycket av en inspirations människa och kommer jag på vad jag vill så är väl de nog något som jag kanske strävar efter att få gjort. Förr strävade jag säkert efter att bli bättre på pingis. Jag tror också att jag strävade efter att hitta ett annat jobb innan jag började köra buss. Jag gjorde nog inget konkret direkt egentligen för att hitta något annat, men jag visste att jag ville de och tillslut så blev de ju så.

 Men de var efter att jag hade blivit uppsagd pga arbetsbrist som jag tänkte att nu kan jag ju göra något med de busskortet som jag faktiskt har. Jag har nog aldrig strävat efter att göra någon sorts karriär. Inga direkt drömmar över att bli chef eller något sånt när de gäller just att vara på jobbet. Fast jag tittade lite grann, typ en vecka på om jag kunde låna pengar i en bank för att köpa min pappas företag, men efter ca en vecka la jag ner den tanken och tänkte aldrig mer på den igen. Som de såg ut då så hade jag behövt låna väldigt mycket pengar för att kunna köpa de. Samtidigt så är de ju så att sådana där lån kräver banken att man ska betala tillbaka allt ganska snabbt igen. Då var de fem år tror jag som gällde sen skulle allt vara tillbaka betalt. Skulle jag klara de så såg jag framför mig mycket jobb och inte mycket ledigt. Ingen semester på minst fem år. Jag skulle lätt slita ut mig själv och risken att de skulle gå åt helvete kändes på tok för stor. Jag kände bara att detta är inget att sträva efter. De hade ju säkert kommit en massa oförutsedda saker också som hade varit svåra och hantera. Jag kände någonstans att detta skulle bli för stort för mig och jag tror att pappa kände likadant. Jag vill mycket att livet ska gå lätt att leva och då är inte eget företag något  för mig.

Vad strävar jag efter då? Just nu är de lätt att förverkliga min dröm. Jag vill göra de nästa år och för att klara de så måste jag ta allt steg för steg. Just nu är de att hålla budget och inte ta något från sparkontot innan den 23 Dec. Jag tror jag kommer att klara de så länge jag inte slarvar för mycket innan den dagen. (23 dec). 

Mer då ? Jag har ibland tänkt att jag vill sitta här med min blogg och skriva i 24 timmar ett streck och publicera sådär 2-3 inlägg i timmen. Bara sitta och titta på en dator och skriva och ladda upp bilder. Ingen telefon och inte ha något annat att göra. Bara sitta här och fokusera på videobloggar och "må bra inlägg" och en hel del annat. De bästa vore kanske om man satt någon annanstans än här hemma. Typ i en stor lägenhet på en våning  högt upp  där man kan sitta med sin dator och ibland kunna vända blicken och titta ut genom ett fönster där man har en fantastiskt utsikt. Ha ha .. Erfarenheten säger om jag nu ens skulle klara att sitta här hemma utan utsikt i 24 timmar i streck och publicera 2-3 inlägg om dagen så skulle jag när jag var klar känna att :

1. Jag är helt borta i huvudet ett bra tag efteråt.

2. Jag skulle få väldigt ont i ryggen. (vilket kanske inte är så farligt, men de kan vara jobbigt) 

3. Jag skulle förmodligen dom sista timmarna innan de har gått 24 timmar sitta och säga i en videoblogg: Nu har de gått 20 timmar vad ska jag säga nu. Snart orkar jag inte mer och så går jag och lägger mig...

Jag kommer liksom efteråt att känna efter om de var värt detta. Fast någonstans vore detta kul att göra och de kan vara något att sträva efter att klara av, vi får se.


Yrkesmässig strävan har jag inte, och har faktiskt nästan aldrig haft, en tydlig och konkret bild över vad jag vill jobba med för typ av yrken har jag nog och de strävar jag efter att få göra.  Jag strävar mot att få jobba med något som kanske inte är så fysiskt anträngade att jobba med. Bussföraryrket är ju inte ett jobb där man gör så stora fysiska ansträgningar. Däremot kan  de ju vara långa arbetsdagar och de kan vara ganska psykist påfrestande. Ok, jag ska inte gå in mer på de, men min strävan är att ha ett yrke där jag liksom inte sliter ut kroppen med tex tunga lyft, en massa stress och hårt fysikt arbete. De är liksom inte min grej längre.. 


Jag strävar även emot att en dag vara miljonär. Jag har en strategi och en plan för hur jag ska uppnå detta mål. Jag har placerat och fortsätter placera pengar i  tex fonder och aktier. På lång sikt så är chanserna väldigt stora att jag en dag är miljonär. Att placera pengar i aktier är ju historiskt sett en bra placering om man har lite tålamod och sparar på lång sikt. Jag har en lägenhet annars som varje år stiger i värde. Just nu är den uppe i en halv miljon (500 000 kr) så visst är de inte någon omöjlighet för lilla mig att en dag bli miljonär. De är i alla fall värt att sträva efter de ...

Min strävan handlar mycket om att förverkliga mina drömmar. Samtidigt vill jag må så bra som möjligt. Jag vill vara lycklig och min strävan är också att så mycket jag bara kan leva i nuet. Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda, men jag ser ljust på den och jag kommer att fortsätta att sträva efter att uppnå dom mål som jag vill nå i livet. Jag hoppas  att jag hela tiden i min strävan här i livet mår bra och känner mig lycklig.

Kram..


A Very Merry Rockin' Good Christmas - Robert Wells & Little Mike Watson2010 12 172010 12 16


Godmorgon !

Upp tidigt igen ! Iväg för att jobba. Kom precis på ett julklappsrim. Såhär tidigt !!!!


Antingen är dom för fina för att röra
eller så är dom för fula och ligger i en hörna. 
Om ni sen efter maten känner er fullt friska,
då är de ju inga problem för er att diska
om ni sen vill göra mera, så är de bara att fundera
om dessa är för fina för att röra,
ja då får dom väl ligga där och skräpa i sin hörna
.

Hoppas ni får en trevlig dag.

Kram..


Table Tennis 2010 !Lite tankar som jag just nu tänker.

* Jag vill träna mer än vad jag gör. De är ju bara att köra på, men varför gör jag inte de då ???? 

 


* Jag vill någonstans bara sluta kämpa med allt och bara leva. Leva nu -För allt vad jag är värd

 

* Nästa år ska ska jag förverkliga en av mina drömmar. Resa mycket ! Vad ska jag göra efter de. Jag vill inte tänka på de, men jag måste erkänna att jag gör de i alla fall. Släpp de nu Danne

  

 
* Får snart gå och klippa mig igen, men jag vill vänta lite för jag vill ha lite kortare hår när jag reser till värmen i Thailand. 

 

 Ju mer livet leker ju högre flyger man, men jag måste tänka på att ställa fötterna på jorden ibland.

Kram..Kvällens nostalgitripp..

Ägnar mig åt lite nostalgi. Jag sitter och tittar på  Europa Top 12 från året 1990.Känner jag att jag saknar något eller någon ?

De finns mycket jag saknar, men jag försöker oftast se till vad jag har och vara glad för de. Att sakna kan ju handla om mycket känns de som. De  kan vara något som man har haft, men inte har längre. De kan vara något som man önskar att man hade. Fast vet man då egentligen om man saknar de ?

Jag ser mig ibland runt omkring på andra människor hur dom har de. Jag tänker ofta att många har så mycket mer än mig. Jag kan ändå inte påstå att jag är  avensjuk på vad andra har som jag själv inte har. Jag menar jag saknar tex inte barn för de är för många som säger att de är jobbigt att ta hand om och när man ser alla dessa "trötta" föräldrar som kämpar sig igenom vardagen så kan jag bli imponerad över hur dom orkar, men defentift inte avensjuk och de är inget som jag saknar. Jo kanske en sak när de gäller att ha barn ? Man har många trevliga stunder med sina egna barn och givetvis kan de vara något som man kan sakna när man sitter här själv och funderar.
 
Hus då ? Är ett hus något som jag saknar ? Ett hus med en stor tomt ...
Nej kan inte påstå de heller. Man har ju även här fullt upp och de finns en hel del utgifter på hus. Dessutom kommer mycket extra arbete som jag gärna vill slippa. Jag är inte speciellt intresserad av trädgård och sånt. Är man inte de så tror jag hus bara är en belastning om man inte just gillar att hålla på att gå hemma på sin fritid.
Klippa gräs, måla om och lösa problemet när pannan går sönder.


När de kommer till saknad av bil så kan jag även här säga att de är inget som jag saknar. Jag hade en gammal Volvo en gång i tiden. Jag tyckte bara jag hade ett bekymmer med den. Ok, de var inget fel på bilen så den gick bra och de var ju lätt att få tag på reservdelar. Men den kostade nog mer än vad de smaka och de sista tyckte jag dessutom att jag mest bara flyttade runt den för att slippa få parkeringsböter. Bil är allså inget som jag saknar och jag behöver de inte nu när jag har sju minuters promenad till jobbet. Behöver jag bil någon gång så går de lätt att hyra. De kostar någon tusenlapp plus bensin och de tycker jag inte är så mycket när jag kanske hyr en bil max 3ggr per år.

Detta var några saker som jag inte saknar utan bara känner en stor frihet över att jag inte har. Men givetvis finns de också saker som jag saknar eller längtar efter.


De kan vara en flickvän. De är inget som jag går runt och tänker på och någonstans är de rätt skönt att vara singel för man gör lite mer som man vill. Dessutom är de ju inte värt att ha någon bara för att just ha någon. Men ibland är de ju såklart så att man vill ha någon att krama eller hålla i handen. Göra roliga saker med. Ha någon som man kan dela mycket med osv.. Detta händer att jag saknar ibland, fast någonstans är de rätt skönt att vara singel också.

Jag kan också känna saknad när de gäller pingisen. Jag skulle vilja kunna lägga ner lika mycket tid och Engagemang som jag gjorde när jag höll på som mest, men just nu känns de som en omöjlighet och jag saknar de inte så länge jag inte kan lägga ner hela min själ i de.

De finns många vänner som jag har haft genom åren som jag saknar. Man går igenom sina förändringar i livet. Man byter jobb slutar med något fritidsintresse eller ens vänner väljer att flytta. I mitt fall är de nog  de sista. Många av mina vänner som jag idag kan sakna har flyttat. Dom har flyttat till ställen som kanske inte är helt lätta för mig att bara åka och besöka över en helg och sen åka hem igen. Detta är något som aldrig verkar ta slut.
Vänner flyttar och jag stannar i vänersborg. HMM.. 

Oj ! Nu börjar de bli mycket här som jag skriver att jag saknar. Är detta verkligen  bra för mig att sakna så mycket. Men jag är ju inte mer än människa och när de gäller saknad så är de mycket och de är inte bara att sluta sakna de man faktiskt saknar, om ni förstår vad jag menar ? De finns ju liksom ingen ON och OFF knapp som på en radio.

Mormor .. De är en person som jag saknar väldigt mycket. Mormor var en person som betydde väldigt mycket för mig och som brydde sig om mig och fick mig att må väldigt bra. De känns ofta jobbigt att hon inte finns mer för jag saknar henne så mycket och jag kommer alltid att göra detta.

Vad finns de annars som man kan sakna ibland. Många av oss saknar väl den där "stora säcken" med pengar. Pengar är inte allt i livet, men de är ganska mycket. Sen tror jag inte att pengar gör en lyckligare om man har hur mycket som helst. Mår man inte bra så spelar de nog ingen roll.


Jag kan också sakna och framförallt längta till att förverkliga mina drömmar. Jag ska i ärlighetens namn säga att de är något som jag faktiskt vill få gjort. Jag vill förverkliga mina drömmar och jag vill göra de så fort som möjligt så jag kan få plats med nya.  Saknaden av att inte ha gjort de jag går och drömmer om kan ibland kännas som något som ligger och "gnager" i huvudet och de försvinner inte innan jag gör verkligehet av de jag drömmer om.

De finns mycket jag kan sakna, men de finns också mycket jag är glad för att jag har. Egen lägenhet, ett jobb att gå till, Mimmi, en skön säng, mat på bordet varje dag, snälla vänner, denna bloggen, böcker att läsa, massagestolen och jag är också glad för att jag har förmågan att inse att jag är underbar, go och hur härlig som helst.

Kram..Arbetsdag - Ingen träning - lunch !

Jobbat har jag gjort idag. En helt vanlig dag känns de som. Ganska lugnt och köra, men lite halt på en hel del ställen. Jag körde hela dagen mellan Vänersborg och Trollhättan. Ibland känns de som om de är en och samma stad. När man är på jobbet i allafall så är man i Trollhättan lika mycket som hemma i Vänersborg.Inget större händer och de är ganska skönt. Jag känner mig väldigt lugn och avspänd . Jag tror att jag klarar sparplanen denna månaden. De skulle kännas väldigt bra för de är bra gjort av mig om jag fixar de, men de finns inget just nu som inte talar för att jag inte ska klara de.

Egentligen är detta ett ganska ointressant inlägg. Mitt liv "rullar" på kan man väl säga och de mesta  känns bra och jag mår bra. Träningen går inte bra, men jag är ju inte så ofta på gymmet och ser hur de går heller. Ingen motivation, ingen lust de är väl vad man kan säga om de.


Idag blev de fisk ! Jag ångrade mig lite efteråt. Detta var såklart gott, men jag kände ändå att jag skulle ha ätit något annat. Varför vet jag inte. De är ju inget fel på fisk. Jag trodde jag var sugen på de, men inte så mycket som jag trodde. Fel val idag, men de var ändå gott !

Mer spännade inlägg än så här blir inte detta. De är såhär de ser ut just nu. Danne går mest i väntans tider och jag gör inte mycket mer än de jag måste och vad jag har lust med just nu. Jag väntar på att jag ska få in nya pengar för att sen kunna göra en sparplan på detta. Jag vänter på Jul och Nyår. Jag har väntar och längtar mest till Thailand. För då behöver jag inte tänka på varken jobb eller om jag väljer rätt lunch. Jag behöver bara välja och vraka på allt som finns att välja på till lunch. Dom största arbetsinsatserna man gör i Thailand är att gå från poolen till baren och från baren och tillbaka till hotellrummet för att sen nästa morgon inse att jag kan sova hur länge jag vill för frukosten  i Thailand inte samkar gott.


Kram..


Uppe igen !


Godmorgon !


Börjar bli många inlägg där jag börjar med att skriva godmorgon. Men jag tycker de är bra att börja med. Sen vill jag ju bara säga att jag ännu en gång är uppe och skuttar kl 03:15. Undra hur många dagar om året de blir som jag går upp just 03:15 ? Ska jag gissa så säger jag att de är nog nära 100 dagar på ett år i alla fall. De kan vara fel, men de spelar ingen roll. Många dagar med tidig uppgång blir de. Idag är inget undantag.

Hoppas ni får en trevlig dag !

Kram..


:)Let it snow och ett julklappsrim (nr 2)JULKLAPPSRIM !
Detta är inte bara väldigt gott, det är också himla flott.
Detta kan ni mysa med på fällen, en stund på kvällen!
När ni sen in i dimman går , kanske detta senare lämnar spår?

 

Kram..


Julklappsrim nr 1


Table Tennis 2010 !Schnitzel Piquante !Hemma och vad ska jag göra ?

Hemma igen efter en arbetsdag som har gått bra. Jag kände ett behagligt lugn och ett tillstånd av maximal avslappning och de är något som jag strävar efter så de är skönt när man känner så. Speciellt när man jobbar för de är då de lätt händer att man spänner sig lite för mycket.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Här hemma har jag fått gjort de mesta och jag behöver väl knappast sätta mig ner och räkna på min dream 2011. De har jag ju gjort så mycket nu så ni skulle kunna väcka mig mitt i natten och jag skulle kunna säga varenda siffra rätt utan att titta i på ett papper.

Träna vore en bra ide, men just nu har jag ingen lust. Nu är de lite "slö Danne" igen känner jag, men jag har faktiskt jobbat idag och jag går upp 03:15. Jag går till jobbet 04:30 och dom enda jag möter på vägen till jobbet är typ tidningsbuden och kanske får jag sällskap av en annan bussförare den tidiga timmen som kallas morgon.

Kram..


2010 12 14
Godmorgon !


Upp och jobba igen. Tidigt är de, men man för se de positivt. De är bra att man har ett jobba att stiga upp på morgonen för och jag gillar ju att köra buss.

Hoppas ni får en bra dag !

Kram..


Tillbaka blick !

Vad gjorde jag och hur mådde jag på Luciadagen 2009 ?

Tydligen har jag varit sjuk, men på denna videoblogg är jag nu frisk igen.
Luciadagen 2009 !


Sova igen..

Dags att sova igen. Jag har fått gjort en del sen jag kom hem ifrån jobbet och de känns ju bra att man inte har varit en slö Danne. Jag har inte varit på gymmet, men jag har heller inte som jag gjorde så mycket förra veckan under en hel eftermiddag :Sovit . Men nu ska jag sova och de ska bli skönt.

Jag har såklart några funderingar som jag ska sova på i natt.

Livet är fullt av möjligheter. De finns egentligen obegränsat av dom. Jag funderar på några saker som jag vill göra i framtiden. De finns mycket mer än vad jag kan tänka mig. De moderna samhället erbjuder enormt mycket möjligheter och de ska bara vara att välja och vraka. Men de är också lätt att önska sig för mycket och välja att göra mer saker än man egentligen klarar av. Hur lever man sitt liv i balans? Vad är tricket för att finna de som är rätt för en själv så att man förhoppningsvis mår bra av de ?

Jag funderar vidare och kommer nog farm till att grunden är nog att försöka hitta ett sätt att leva som håller i längden. De gäller att hitta energi och kraft och de får man via kost, motion, aktivitet, socialt liv, vila och sömn.

Hittar man en balans i detta (kost, motion, aktivitet, socialt liv, vila och sömn)   och fyller på med de när de behövs så tror jag att man mår väldigt bra helt enkelt.

Nu ska jag fylla på med sömn ...

Kram..


Ett första julklappsrim + En första Julhälsning ! (för i år)

Jag har satt mig ner med årets julklappsrim.

Säkrast i alla lägen, låt detta va din vän på vägen.
Så slipper du att fundera,
om de blev något med tex Lena.

De kommer fler rim innan jul.
Mimmi ville gärna önska alla bloggläsre ett riktigt GOD JUL !


Några tomtar och tärnor har jag sett idag.

Har kommit hem från lite jobb. Idag fick vi grötfrukost på jobbet och de var gott ! Jag har inte haft någon luciakrona på mig, men jag har sett många. Inte så mycket lucior kanske, men en hel del tärnor och tomtar. De närmar sig jul nu och jag tycker de är riktigt mysigt. Hade de inte varit så att jag måste hålla på mina pengar så hade jag shoppat hem hur mycket julsaker som helst nu. Men min dröm nästa år är viktigare än denna julen. Så är de ju...

 

Jag hoppas denna vecka att jag inte blir så slö som jag var den förra veckan. Jag blev nästan rädd för mig själv att jag bara sådär kunde skita i nästan allt här hemma. De enda jag gjorde mellan måndag och torsdag var att sitta i massagestolen , blogga, ta hand om Mimmi (min fågel ) och sova. Jag sov oftast mellan klockan 15:00 och 19:00 och sen gjorde lite, men inte mycket och så var de dags att sova igen. Denna veckan vill jag inte ha de så utan lite mer fart på mig får de bli.

Sen jag kom hem har jag hunnit äta lite. Idag blev de pannbiff.

 Sen har jag också skickat iväg en I LOVE DANNEBLOGGEN t-shirt. Nu ska jag pilla lite med några framtida inlägg till bloggen och sen ska jag försöka orka med gymmet också. Vi får se hur de blir med de där sista (gymmet)

Kram..Tinie Tempah - Written In The Stars !Ett lite annorlunda luciatåg.Trevlig LUCIA måndag på er..

Idag är de Lucia! Dom visar de på tv och man kan se detta ute på stan om man nu vill.
För min del blir de inget luciatåg om jag inte ser något från min bussruta.
Ska ni se på något luciatåg idag?Om inte så har ni sett ett nu...

Jag ska snart "tagga" till jobbet. har ju en tidig vecka igen.

Ha en underbar dag.

Kram..


En bra dag !

Snart dags att sova jag ska ju upp så tidigt (03:15). Jag är trött nu och de är bra för då somnar jag med en gång.
Jag har fått gjort mycket idag och jag är glad för detta. Diska, vika tvätt och städ. Jag har också räknat på min dream och nu är de inte långt kvar tills de börjar bli verklighet på allvar. En månad baaaaaaaaaaaaara .. Sen startar de. WOW !

Jag har också hunnit med en timmes promenad och lite träning på gymmet. Så jag är nöjd med denna söndag som nu snart är slut.

Kram..

  Tredje advent..

Jag höll på att glömma ! Idag är de ju tredje advent.
Igår glömde jag att de var min namnsdag, men skit samma 
Ha en fortsatt bra tredje advent !

Kram..


Ha en trevlig söndag kväll !Fick tvinga mig själv !

Hej på er ..

Jag har kommit hem ifrån gymmet och de kändes väl ganska bra även om de är som förut. Jag har verkligen brist på motivation och idag var de nära att jag struntade i detta. Men jag vet ju att jag mår bra efteråt och jag gör de nu också så jag tvingar mig dit.

 Vet inte riktigt vad jag ska göra detta med träning roligt igen. Jag tror inte de funkar att pressa mig ännu hårdare.
Jag tror inte heller att jag klarar att äta nyttigt och sen tro att de blir roligare för de. Men jag får försöka tänka på allt positivt som ändå finns trots att jag inte känner att detta är så kul.

De positiva är :

Att jag mår bra av de. De känner jag, speciellt efteråt.
De sägs att bara man promenerar 3 ggr i veckan, 30 minuter så minskar de risken att bli dement med 60%.
De är lättare att slappna av i själva vardagen när man regelbundet tränar.Jag får hoppas att de någon gång kommer att kännas kul att träna och röra på sig igen för annars är de lätt att man lägger av och de vill jag inte.

Kram..September - MikrofonkåtTillhör jag hamburge-generationen ?

Under min promenad som jag gick tidigare så gick jag förbi ett gatukök och köpte hem en kycklingburgare. Inte hamburgare inte chicky bits eller nuggets. Jag sa att jag ville ha kycklingburgar menyn och de var de jag fick.

Man tillhör defenitift hamburger- generationen. De vet man för man kan menyerna utantill och vet alla skillnader, tror jag i alla fall. De svåra börjar bli om man beställer något där man ska välja typ de som kallas dip. Vad passar bäst till vilken meny...? De kan den generationen som växer upp på burgare nu utantill.
Själv kör jag ofta med mos så behöver jag inte fundera mer på de..Soligt och minusgrader !

Har varit ute på en promenad i solen. De är soligt och fint med några minusgrader. De är skönt att vara ledig från jobbet och bara göra som man vill hela dagen.


Under min promenad lyssnade jag på en man på radion som tyckte att folk som bor i Sverige är några fega kräk som inte vågar någonting. Han sa också att han inte hade något förtroende för polisen när de gäller små brott som många gånger drabbar en liten människa. Han tyckte också att man skulle ingripa när man ser ett pågående brott även om de finns risk att man själv blir dödad.  För om alla i detta (som han sa) fega landet skulle våga ingripa så skulle de inte finnas någon risk för att bli dödad. 
HMMM... 

De är mycket på nyheterna nu om de misstänkta terrorist dådet i Stockholm. De visar ännu en gång att de öppna samhället är otroligt sårbart. Hemskt är de och man ställer sig frågan VARFÖR ska sånt här behöva hända ?
2010 12 12

Vaknar till liv denna söndag morgon. De är hur tyst som helst utanför mitt fönster trots att jag bor i stan och inte på landet. På landet är de såhär tyst varje dag när man vaknar. Här är de allstå som på landet fast hemma.

Jag ska strax ta mig ut på en liten promenad. Sen får de bli lite mat. Jag ska gå till något ställe där alla som jobbar där brukar vara riktigt snälla och trevliga ! Jag har mycket jag vill få gjort idag, men jag börjar med en promenad denna söndag.

Ha en trevlig dag !

Kram..My favorite place ?

Ja jag tänkte nu att jag skulle skriva om min "favvoställe". De där stället som man trivs bäst på och som man alltid vill tillbaka till. Men detta ämne, My favorite place är svårt att skriva ner. Eller kanske inte så svårt att skriva om, men var ligger mitt "favvoställe"? Var är mitt favvoställe om jag bara ska välja ett enda. Min favoritplats ? "Mitt happy place". Jag inleder med att skriva såhär så får vi se hur detta inlägget slutar. De kan bli bra de kan bli dåligt ..  

När jag var väldigt liten så var min mamma och pappa mitt upp i en vårdnadstvist om vem som skulle ha mig. Detta fattade jag redan då och jag blev väldigt förvirrad och visste inte riktigt var mitt hem egentligen var. Jag trivdes bra hos mormor och morfar i Uddevalla. Mamma som också bodde i Uddevalla tyckte att jag skulle vara hemma hos henne lite oftare än vad jag var. Jag ville vara hos min mormor och morfar. Pappa lyckades tillslut vinna den där vårdnadstvisten som på många sätt för mig som ett litet barn säkert kunde kännas jobbig. Just för att de var så mycket bråk och allt handlade om mig. De man hörde blev man ledsen av att höra och jag trodde att allt var mitt fel. Ok ! Nu skulle jag då bo hos pappa. Där skulle bli mitt hem. De skulle inte vara hos mormor eller hos mamma i Uddevalla. 

De var en massa saker som var uppgjorda i förväg. Jag skulle bo hos pappa och de skulle vara mitt hem. Men nu ska vi se om jag minns allt...? En månad på sommaren var de sagt att jag skulle vara i Uddevalla. Sen vet jag inte om jag skulle åka varanna helg eller var tredje resten av året till mamma. Fast jag var mest hos mormor. De var sagt att pappa skulle köra mig varannan gång de var dags att åka till Uddevalla och dom i Uddevalla skulle hämta mig varannan gång hemma hos pappa när de var dags. Nu börjar de bli rörigt. De fanns väldigt mycket som var uppgjort i förväg om hur allt detta med hämtning och lämning skulle gå till, men de ändrades väldigt mycket också. Som ett litet barn på 7-8 år så var de väldigt svårt att hänga med i allt som hände och jag fick finna mig i att de blev som de blev med eller mot min egen vilja egentligen. De slutade med att pappa körde mig jämt när de var dags. När jag blev äldre tog jag bussen och tåget till Uddevalla. Bestämde liksom mer själv. Pingisspelandet gjorde att jag under flera veckor i rad inte åkte till Uddevalla. Ok.. De var lite om de. Jag skulle kunna skriva mer om  detta ännu mer, men de gör jag inte. Detta inlägget skulle ju handla om min favoritplats och jag kommer till de nu.

Som litet barn kanske ni nu förstår att de var svårt för mig att finna min "favvoplats". Jag tror den var hos mormor, men de kunde lika gärna ha varit hos pappa. 


Mormor och morfars hus i Uddevalla. Absolut mitt favvoplace när jag var där.Här var mitt hem när de var bestämt att pappa skulle få vårdnaden av mig.

 

Anyways.... De var då de. Nu har man eget hushåll och jag måste säga att jag trivs utmärkt här i min lilla lägenhet. Mycket är bra ! Billig hyra, värdet på lägenheten har stigit med de tre dubbla än vad jag köpte den för. De som också är bra är att de är nära till centrum. Genomför jag en renovering någon gång också så kommer jag att trivas ännu bättre. Men inom mitt hems väggar så känner jag mig trygg och de är ett av mina favvoplace idag.

De finns såklart många andra ställen där jag kan lätt känna mig lugn, trygg och avspänd. Förr var de mest i pingishallen. Nu trivs jag väldigt bra:

1.På bibliotek
2. I min säng.
3. Hemma hos någon jag tycker om.

Bibliotek är ofta ett bra ställe när man vill jobba med något eller verkligen läsa något i lugn ro om man inte kan ta sig hem. I min säng känner jag mig alltid lugn och trygg och de blir ju ett favvoplace som inte slår något annat om man har en riktig snygging brevid sig, ha ha.... Hemma hos någon man tycker väldigt mycket om eller som man älskar är självklart också ett favvoställe som är riktigt svårt att överträffa.

Thailand har blivit ett favvoställe, men jag vill inte vara där för länge. Vi får väl se om jag hittar något nytt "favvoställe" på jordklotet efter år 2011. Jag har inget "place" där jag alltid skulle vilja vara. Möjligtvis i Victoria Silvstedt eller Prinsessan Madeleine's  famn
Annars finns de inget "favvoställe" som jag kan placera som ensam  nummer ett.
Kram...


Får bli en myslördag ikväll.Får denna frågan ibland

Kan inte jag och en kompis få köpa en såndär T-shirt av dig?

De finns en bra sida på nätet där du/ni kan tillverka denna fina t-shirt.

Här kommer en länk 

http://www.spreadshirt.se/Skönt att vara hemma - Imorgon ledig.

  

Hemma igen efter en lördag på jobbet. De har gott bra som vanligt. Skönt att vara ledig i morgon. Jag har ganska mycket att göra. Jag fick gjort mycket på min lediga dag igår. Hoppas jag får gjort lika mycket imorgon.

Ha en trevlig kväll !

Kram...


2010 12 11

Godmorgon !

Lördag idag, men jag ska iväg och jobba ändå. De ju bara idag sen är jag ledig imorgon igen så de känns helt ok.
 Jag är skapligt nyvaken och jag hade gärna legat kvar, men man behöver ju göra sin plikt här i livet. Min är idag att köra buss.
Ska ta mig upp nu och käka lite frukost. Sen ska jag alltså "tagga" till jobbet. Ikväll ska jag slå in lite mera klappar. Jag förbereder julen.

 


Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram..Nu säger jag godnatt.


Kolla JAAAAAAAAAAAAAAAY BARA INNAN JAG SKA SOVA !
http://www.tv4play.se/noje/idol_2010?title=jay_smith_-_dreaming_people&videoid=1167021


Vinter bilder !

Nu är de dags att sova. Jag lägger upp några vinter bilder som jag tog idag. Jag är ingen proffsfotograf direkt. Fast jag tycker ändå dessa bilder blev fina ! Vintern kan vara vacker att titta på.

Godnatt !


Hur bra var detta i år !

Sitter här i kväll. Jag mår bra, men av någon anledning så fryser jag.
Jag har suttit här och tittat på tv och de har varit mysigt. Till och med reklamen som de är mycket av på tv4 har jag kunnat mysa till. För de är så mycket jul jul...

Mat: Hämtmat i korvkiosken. Chicky bits med mos !!!! 
Underhållning: Idol !!!
Grädde på moset: Choklad.
Nöjesfaktor: Jay och Minnah.
Saknade: Någon att krama.
Tillstånd: Trött, känner att jag har så mycket att göra under helgen jag har fått gjort mycket redan nu ,men de är mycket kvar. Fast jag är glad och känner mig lugn och avspänd December, värsta mys!Jag tycker Jay och Minnah är grymma.  Men jag gillar Minnah bäst. Båda har grymma röster precis som de fanns artister förr i Idol som hade. Jag tänker framförallt på Amanda Jenssen och fler finns de.
Var de rätt vinnare i Idol. De var inte fel att ha Jay och Minnah i final. Båda är grymma så för mig är nog båda en vinnare.  Minnah gillade jag bäst !!!!! De är vad jag tycker .. Nu vann Jay de var inget fel . Han är grym. Inget snack om de. Och jag måste säga att jag fick lite gåshud efter hans sita genomförande som avslutades precis nu. Är de Jay jag gillar bäst i alla fall. Nu vet jag fan inte. Men tack båda två för en grym underhållning.
Kram..22:00 - Önska något !

Klockan är exakt 22:00. Jag vill just nu önska mig något till Jul.. Jag får inte säga de, bara tänka de...
Jag ger bort en önskan till er också. Säg de inte, tänk bara.

MAKE A WISH!!Har börjat lite med klappar...

Har börjat med att slå in lite julklappar nu. Sitter här och myser och julpysslar lite med detta.
Jag tror att jag blir klar med att slå in mina klappar i helgen. Om inte, så blir jag de i början av nästa vecka så slipper jag den stressen som många andra har på jul. Jag ska ju inte ha något julbord här hemma så klapparna är de enda jag känner att jag behöver bry mig om.Nu börjar Idol ...

Kram..


Vad äter ni och dricker mycket av i December?

Vad äter man i December ? Vad dricker man i December ? Vad finns de som man äter och dricker just i December, men inte övriga månader på året. Eller finns de något som ni äter och dricker av "julmat" och "juldryck"?

Själv vet jag inte. Jag har inga principer sådär. Jag kan nog dricka julmust under övriga månader på året också. De finns ju påskmust och jag har även sett sommarmust fast de provar jag inte. Must på sommaren de är man inte sugen på.

De händer att jag går på julbord innan jul, men de är inte vanligt. Jag väntar ofta till jul.
Pepparkakor äter jag bara under Decembermånaden.

 Jag köper hem lite julskinka och har på smörgåsen innan jul.

När jag är på julbord så finns de lite mat där som jag aldrig äter. Inte ens om jag skulle få betalt.
De är Janssons och sill.

Jag tror alltid att jag gillar prinskorven, men jag kommer alltid på när jag smakar på den att det också är bläääTar ett litet "break"

Hej !

Nu har jag varit igång några timmar. Jag tog en tur med bussen till Trollhättan.
 Gjorde några ärenden, sen bussen hem igen.Väl hemma blev de en tur till gymmet. Körde på bra tycker jag och de kändes bra också. De bästa av allt var att halsa en vattenflaska rakt upp och ner.Hemma igen efter detta och i med lite mat i magen och ner till tvättstugan som nu går för fullt.
Nu får de bli ett litet "break". De innebär att jag sätter mig i massagestolen framför tv-rutan. 

Kram.. 


Food of today

Skönt att man inte är sjuk längre. De gick över fort. De var nog bara något tillfälligt som drabbade mig. Kanske hade jag fått i mig någon olämplig mat som var dålig. De vet man inte, men jag tror de eftersom jag redan idag känner mig pigg och frisk igen.Idag har jag fått i mig lite mat också. De blev fisk och jag hoppas att jag inte börjar må illa av den.Skön promenad
Kändes bra med en promenad ! Fattar inte att jag inte har gått mer denna veckan. Jag har inte gjort mycket överhuvudataget denna veckan, men idag  varit ganska bra fart på mig.
Jag har i alla fall handlat lite och jag hämtade såklart också lite mat. 

Nu ska jag snart "tagga" till Trollhättan och göra lite ärenden. Sen ikväll har jag tvätten och vem vet kanske "taggar" jag till gymmet också ? Eller så blir de bara en film. Fast jag får inte glömma att de är Idol i kväll också.


 

Kram..


2010 12 10

Godmorgon !

Känner mig mycket bättre idag efter ett par alvedon och sömn som har varit god i natt.
Jag ska nu ta mig ut på en promenad tänkte jag. Vad jag ska göra resten av dagen har jag inte bestämt än, men jag har ganska mycket som jag vill göra och få gjort och de är ju bara att sätta fart med detta.Dagen har börjat väldigt bra ! 
 Jag slog på datorn och fick se att jag redan hade fått en mail och där stog de:

Hej Danne!
Jag vill först tacka för en underbar blogg som jag tittar in på varje dag.
Du verkar vara en go kille och jag gillar dina må bra inlägg och videobloggar.
Om fler var som du så hade de inte varit mycket krig och tråkigheter i världen.
Nu ska jag som du brukar säga: "Tagga" iväg. Hoppas du får en riktigt bra dag.
Du är underbar precis som du är, glöm aldrig de

Kram Danne

MVH Anna.....


Danne:
Tack så mycket för de !!! Ni är så många som är så snälla mot mig.
De är bara att tacka och ta emot..Hur funkar ni vid lite illamående och sjukdom ?

Sånt som jag tycker är jobbigt när man inte känner sig så frisk:

- Man tycker att man har värk nästan överallt
- Något tar slut här hemma (Jag vill inte fixa nytt)
- Datorbatteriet är slut och orkar inte resa sig ur sängen för att hämta ström
- Alvedon är fantastiskt, men de är inte alltid de hjälper
- Man mår inte bra även om jag läser mina egna må bra inlägg här på bloggen
- Alla som pratar med dig låter som dom skriker på dig (fast de kanske inte är så)
- Allt man gör tar så mycket längre tid än vad de brukar

Jag mår lite bättre redan, men de är just väldigt lite. Jag satte mig i massagestolen så nu har ryggen fått sig en genomkörare. Inte helt hundra procent allstå, men jag orkar i alla fall göra lite saker och jag tror inte jag har feber för då hade jag varit helt däckat. Så klen är jag. Nu är de bara lite magont och huvudvärk så jag behöver bara sitta här och tycka att de är lite jobbigt. 

Alla funkar så olika där. En del orkar och går till jobb eller skola trots dom är sjuka. Är jag riktigt sjuk så kan jag inte göra någonting. En del säger typ kom igen de där är väl inte så farligt, men jag känner alltid att är jag riktigt sjuk så är jag de och då får jag försöka kurera mig och vänta tills de känns bättre. Jag är ganska klen där...

 Nu är de inte så farligt så jag orkar göra saker och min matlust är de inget fel på heller så detta går nog snart över.
 
Kram..


Sjuk videoblogg.Jag har världens bästa blogg !

Hej på er.
Jag sitter här och jag är lite illamåemde och har ont i magen. Känner mig inte alls pigg utan de känns som jag börjar bli sjuk. Jag tror inte jag blir de utan detta går nog över ganska snabbt, men just nu är de jobbigt.På jobbet idag har de varit mycket som har gått emot mig. Fast på något sätt så har jag löst de bra ändå. Men de har varit en mer krävande arbetsdag än vad jag brukar ha. Kanske är delite därfdör jag mår illa nu. Jag vet inte.

Även om mycket gick emot mig idag och även om mycket känns jobbigt nu när jag bla har ont i magen
så finns de en sak som jag ändå har försökt tänka på och detta har räddat min dag från att bli en total katastrofdag. De var en passagerare som bara sa till mig idag: DU HAR VÄRLDENS BÄSTA BLOGG ! Dom 5 orden som denna tjejen sa räddade mycket av min dag och när de har varit jobbigt idag så har jag tänkt på detta och jag mår bara så mycket bättre med en gång ! DU HAR VÄRLDENS BÄSTA BLOGG ! BÄTTRE ÄN VÄRLDENS BÄSTA KAN DEN JU INTE BLI, eller hur ?

Tack så jättemycket !


 


2010 12 09

Uppe igen !
Iväg och jobba som vanligt ! 
Ha en underbar dag !

Kram..För slö, måste bli ändring.Idol ! Jag har dålig koll.

Jag tänkte skriva ett inlägg om årets Idol. Jag har dålig koll så jag hoppas ni inte är allt för hårda mot mig om de skulle visa sig att jag skriver något som är så fel som de bara kan bli. De svårt att inte ha en åsikt om ett program som Idol även om man har riktigt dålig koll.

För sanningen är den att jag inte har sett ett enda avsnitt av Idol 2010. Jag har sett lite av Andreas Weise och såklart har jag sett Jay. Jag tror att Jay är en vinnare på fredag och jag tror att jag kommer att titta. Årets Idol som jag bara har sett några youtube snuttar av gissar jag att Jay  står som en vinnare och jag konstaterar att Andres Weise gillade jag väldigt mycket av de lilla jag har sett. Han verkar vara en riktigt bra kille med glimten i ögat. Jag vet ju inte om de är så när kamerorna är avstängda. Fast jag tror han är precis som jag ser framför kameran. Om han är en helt annan människa åt de negativa hållet när kamerorna är avstängda så är de hans ensak. Jag ser ju bara de jag ser. På Fredag får jag inte se honom och de tycker jag är synd, men jag kan ju kolla youtube klipp hur mycket jag vill.  Jag har hört någonsatns att han ska vara med i Let's Dance. Jag hade gärna sett honom som Julvärd i SVT också.

Jay tror jag kommer att bli en riktig stor artist. Frågan är väl bara hur stor blir han. Många gånger verkar de ju som om den som blir tvåa blir större än den som vinner programmet Idol, men de är väl inte helt sant de heller.

Idol är ett underhållningsprogram och när de kommer fram en fantastisk artist så blir programmet riktigt bra. Vinner man den sista finalen i Idol då är man grym på att sjunga, inget snack om detta.  
 Vad dessa människor gör när kamerorna är avstängda de skiter jag i. Bara jag får höra grym musik från grymma artister.

Kram..

 En trogen läsare skriver...

Fick den är texten precis i ett kommentarfält.

Lillemor skriver:


Hej Daniel Johansson!
Jag tycker Daniel är ett väldigt fint namn. Min son hette Daniel från sin morfar. Men min son flyttade med sin pappa när vi skilde oss för 20 år sedan. De flyttade till USA, men sen den dagen när de flyttade så har jag varken sett eller hört något om min son. Man kan säga att jag har en förkärlek för de som heter Daniel. Du har fångat en trogen läsare med din underbara text!
Tack för att du finns! Gud välsigne dig!Frågan är fri !

Har fått lite frågor i ett kommentarfält från Emma.

Emma:

1 Vad får Danne på fall?
2 Bästa händelsen 2010
3 Tror du att du kommer att jobba som busschaufför om 10 år?
4 Vad ska man göra om man bara vill se dig live och inte bara på din blogg?
1. De finns nog mycket som kan få mig att falla. Humor är bra och lättsamhet. Jag tror att jag faller för en tjej som pratar mycket. En snäll och go person helt enkelt.

2. Stockholm var otroligt roligt och där fick jag med mig många upplevelser hem. Thailand måste väl ändå vara den bästa händelsen. Fast de är svårt att rangordna. Har man roligt och får uppleva mycket spänning så är de absolut de bästa av händelser


3. Svårt att svara på. Mycket kan hända på 10 år och man vet aldrig riktigt vad. Jag har inga planer på att sluta just nu i alla fall, men hur de blir i framtiden de får vi se.

4. Om du bor i typ Trollhättan eller Vänersborg så befinner jag mig ofta på Vänerborgs resecentrum eller Trollhättan drottningtorget Kolla några blåa bussar och ser du mig, kom förbi och säg: Tjaaaa Danne !!!!


Vänder jag på dygnet, eller ?+ Danne undrar ?

Slö slö slö = Danne just nu. Denna vecka varenda dag känns de som. Varenda dag denna vecka har sett likadan ut. Upp 03:15 för att en timme senare tagga till jobbet. Börjar jobba och jag har haft samma pass nu i 3 dagar och har även samma imorgon. Jag kan blunda och köra 38, 34 och 61. De kan jag väl ändå även om jag inte kör detta som jag gör denna vecka 4 dagar i rad. Speciellt den där 61:an, men de går bra jag vill ju egentligen inte ha de på något annat sätt heller.

Min analys av veckan såhär långt är att jag nästan har vänt på dygnet. Jag har efter jobb gått och lagt mig en stund trots att jag har sagt till mig själv att jag inte ska göra de. Jag vill inte de för somnar jag några timmar under eftermiddagen så kan de vara svårt att komma i säng i tid på kvällen. Jag vill ju gärna sova ett tag innan jag ska upp 03:15. Jag har ändå lyckats somna med en gång även om jag lägger mig sen så de blir väldigt mycket sömn ändå, men sover man på dagen så blir man väldigt pigg på kvällen och de är inte riktigt bra när man ska upp tidigt dagen efter, men jag sover ju även om natten så totalt  sett under ett dygn så blir de ganska mycket sömn ändå.

När jag kommer till Thailand så får jag vända igen. Jag kommer att anlända i Phuket klockan ca 06:00 på morgonen lokal tid. Eftersom jag aldrig kan sova på flygplan så kommer jag lätt att somna på hotellet och jag sover säkert fram till kvällen och sen blir de party. För "Patong Night Life" är riktigt grymt.


 
 
 

Sen går man tillbaka till hotellet typ klockan 5 på morgonen och så sover man lite till innan de är dags att stiga upp vid 12:00 och så står de klart att de är såhär de kommer att vara under större delen av min resa.

Där var min analys av att vända på dygnet. Förresten ! Kvällens Danne undrar ?????En brandbil står just nu utanför mitt fönster.

Kram..


Någon gång ska vara den första.

Även om man har gjort en sak flera tusen gånger och mer så finns de alltid en första gång. "Någon gång ska vara den första".

1. Första skoldagen.

Jag skulle börja ettan och de var i en skola som hette Rösebo. De var en liten skola uppe i Dalsland.
Jag minns inte så mycket, men jag vet när jag kom hem från skolan att jag sa till pappa att jag tyckte de var roligt.


Rösebo skola

Första praoplatsen.

Vi går raskt på första praoplatsen. Detta var inte första gången jag fick känna på hur de kan vara i arbetslivet. De hade jag nog gjort några år tidigare när jag var med pappa i stan och putsade skyltfönster. Men min första praoplats var brandstationen här i Vänersborg. Man kan väl inte påstå att jag fick känna på hur de kan vara att vara brandman något nämnvärt, men vi som var där fick  göra lite saker under kontrollerade former utan några som helst risker. Jag insåg i alla fall att brandmans yrket inte är som man kanske kan tro, något riskfyllt jobb. Skulle de minsta vara på väg att hända med dig som brandman så har man alltid en "backup" och han har en backup osv osv. De jag fick göra när jag var där var att sitta lite och trycka på knappar i en brandbil, släcka en eldsvåda med vatten och pulversläckare. Lägga en filt över en docka som man hade tänt på. Vi fick också åka upp några meter i stegen som sitter på brandbilen, rökdyka och sen var de än del rulla stora vattenslangar.
De var väldigt roligt dom fem dagarna jag var där och de bästa med alt var att jag var ensam kille bland 8 tjejer som också var där på prao.

Första jobbet.

De var någon sommar jag minns inte när, men gammal var jag inte. Jag var med pappa och putsade skyltfönster.
Senare lärde jag mig väldigt mycket om detta och jag tror att jag idag klarar att putsa vilka fönster som helst. Kanske är kaxig nu? 
Men jag tror de.


 

Första gången jag lirade pingis.

De minns jag ! De var när jag var hemma hos en klasskamrat som fyllde år. 8 år tror jag han fyllde ? De var alltså på ett barnkalas. Min klasskamrat hade ett pingisbord i sin källare och vi alla som var där lirade lite rundpingis. När jag kom hem frågade jag pappa om vi inte kunde fixa ett pingisbord här hemma också. De gick ganska snabbt så stog de något som liknade ett pingisbord ute i ett litet hus intill vårt garge. Mitt pingislirande började allstå hos en klasskamrat och sen fortsatte de ett bra tag och de är jag glad för !!!!!!! 


2010 12 08Godmorgon !

Jag känner mig ganska pigg trots denna tidiga timme. Uppe är jag och nu ska jag bara dra på mig lite mer kläder och sen ska jag tagga till jobbet. Jag har sovit gott i natt och jag hoppas att ni har gjort de också.

Tycker du att just du får gå upp tidigt varje morgon så kan du väl tänka på mig som går upp 03:15. Ägnar du en liten tanke åt mig där så tror jag du själv tycker att du har rena sovmorgonen. Jag möter några andra när jag går till jobbet. Typ några tidningsbud och någon plogbil med en människa i 

 Ha en riktigt bra dag !


Kram..


Jag vill bli lite överraskad av SVT på jul

SVT  på julafton. Vi vet hur de blir jag kan inte tv-tablån utantill. Men jag vet att man visar "Kalle Anka och hans vänner" typ. "Karl-Bertil Jonsson" och man har även "Svensson Svensson". Allt detta och lite till blir en jul i SVT och jag har egentligen ingen åsikt om just detta. Man får gärna för min del "köra" detta varje år och även ha den där julvärden eller vad de nu heter. Jag skulle vilja när de gäller julvärden att man  ska chocka och överraska lite här varje år, men nej de händer inte här heller. Förr satt Arne Weise som julvärd och de var den där traditionen. Nu byter man ut personer, men man får reda på de i förväg så någon överraskning på jul de får man inte.

 Jag skulle vilja att SVT överraska mig ett år. Sen behöver dom inte göra detta, men ett år och varför inte i år ? Varför inte sätta Weise "junior" som julvärd. Ta upp en gammal tradition som SVT är så bra på när de gäller Kalle Anka och Karl-Bertil Jonsson. Låt "Idol Andreas Weise" sitta julvärd  i år. Låt han följa sin fars fotspår. SVT gillar ju att hålla på traditioner  och de finns säkert någon statestik som visar att svenska folket vill ha de som de är på jul i SVT. Vi är ju vanevarelser och förändringar är de värsta vi vet. Men just därför, låt "Junior Weise" vara julvärd på jul och låt han sen sitta i minst 30 år. Jag tror jag och många fler skulle gilla de. SVT gör som man alltid har gjort, men ändå inte. De sker en liten överraskning på jul fast de är som de var förr.
Weise i rutan. Dom äldre får de lite som de var förr många yngre gillar Idol och kanske också Weise. En bra kombination och de blir en tradition som jag tror håller varje år.


 De finns en annan sak som jag skulle vilja att man överraska med på jul. Jag undrar varför inte detta har blivit en jultradition på SVT ? Jag skulle vilja se PIPPI LÅNGSTRUMP på jul. Varenda jul har jag saknat våran Astrid Lindgrens Pippi. De finns ju Pippi firar jul avsnitt. Varför har inte SVT detta och varför har man inte gjort detta till tradition när Astrid Lindgrens sagofigurer är så älskade här i Sverige i alla fall ? Pippi är min "favvo" och jag skulle defentivt vilja se henne på jul. Men de får man nog drömma om. 
Sammanfattning

Man får gärna köra de man alltid har gjort. Tradition ! Men överraska gärna också.

Ta upp en gammal tradition i SVT på jul !Weise i rutan, men överraska med Andreas !Och jag vill se Pippi på JUL ! Gör de till en tradition SVT ! Snälla...

Liggsår...

Efter jobbet har jag idag inte gjort mycket annat än sovit eller tittat på tv. Borde väl ha gott ut och promenerat eller "taggat" till gymmet, men jag har ingen lust. Motivationen är helt borta och jag vet inte riktigt hur jag ska få tillbaka den. Jag får väl tvinga mig igenom några tuffa "powerwalk" och gympass framöver. Eller bara tänka på allt positivt som träningen för med sig och därigenom kunna få lite energi till att röra på mig. Allt känns ju alltid väldigt bra efteråt, men ändå är jag inte motiverad till att få lite fart på kroppen trots att jag brukar kunna tänka på allt positivt kring detta med träning.

Annars då ? Jag mår någonstans bra i alla fall. Jag håller budget än så länge, men de är inte lätta att låta massa cash på ett sparkonto bara få vara där. De hade varit kul att sätta sprätt på dom nu. De finns mycket jag vill shoppa och göra, men de ska gå till några resor och jag ska klara detta. Jag skulle ångra mig livet ut om jag festar, shoppar eller på annat onödigt sätt gör av med pengarna som ska finasiera min dröm. 

Vad de gäller min dröm så ser de bra ut och till skillnad från träningen så är jag motiverad till att fortsätta att kämpa för att detta ska bli verklighet. Inte så svårt att vara motiverad till detta egentligen när man ser vad som händer här hemma. 
Snö,snö och mera snö har de kommit . Detta slutar aldrig. såhär såg de ut när jag promenerade till jobbet i morse. Ska jag säga något positivt om vintern så får de bli att de kan vara fint att titta på. Fast de är mitt ljusa dagen i skogen då  och de är inte ofta jag är där. Annars är jag ingen vintermänniska. Jag vill ha sol och värme och inte snö kyla som för med sig att de är svårt att ta sig fram och man blir så lätt sjuk om man inte tar på sig ordentligt .Jag tillhör inte dom som vill ha snö på jul heller. De behövs inte. Tror hellre jag firar jul i sol och värme. 
 

Kram.. 


2010 12 07Jag ska iväg och jobba lite igen. De är tidigt och de är kallt ute, men jag ska ändå ta mig upp och ut.
 Ibland fattar man inte att de kan vara möjlgt att ta sig upp ur sängen klockan 03:15.
Hoppas ni får en bra dag !

Kram..Amy Diamond - När Vi Närmar Oss JulSteker korv.Lypsyl

Lypsyl är bra att ha när mina läppar spricker som dom av någon anledning brukar göra på vintern.
Eller när jag pussas med någon i över 4 timmar som ja gjorde när jag var 13 år. Men de är ju en annan historia.


Känns bra att ha några stycken som man kan stoppa i alla möjliga fickor. Jag får så ont när mina läppar
spricker och då är de skönt att ha LYPSYL.


Vad kan få mig att gråta.

Hmm. Jag gråter ibland. Detta händer. De är inget jag vill visa för någon och tror inte jag gör de heller. Jag vill inte ens visa när jag gråter av glädje. Har gråtit av glädje typ några gånger i mitt liv. Jag minns en gång när Karin berättde för mig att hon skulle genomföra sin lilla "dream". Hon hade äntligen lyckats få ihop pengar och allt var klart. Hon ringde mig och sa att nu bär de av. Jag minns att jag blev så glad så jag inte kunde hålla tillbaka några glädjetårar efter de telefonsamtalet. Jag såg ju hur Karin hade kämpat och hon hade för mig gott igenom sin lilla "dream" SÄKERT 100 GÅNGER. Jag minns att jag var så glad för hennes skull när allt var klart att nu skulle detta bli verklighet.  

Sorgens gråt då ? Ja, vad ska man säga? Jag tror två ord vi kan stryka ett stort streck under stavas FÖRLUSTER och SEPARATIONER . Jag grät mycket när min mormor dog. När de hände och en lång tid efter begravningen och de kan jag än idag göra när jag tänker på henne. Jag har gråtit en del när en flickvän har gjort slut. Jag har gråtit en del när jag på ett sätt har misslyckts med något. Som liten grät jag nog en del. De gör ju alla små barn. Hur tuff man än försöker vara. Gråta vid separationer från en kärlek sa jag att jag hade gjort. Men jag har också gråtit när en go vän flyttar långt bort från där jag bor, eller när man besöker någon på en annan ort och man vet när man ska åka hem att nu kan de dröja innan vi ses igen. De är ju också några typer av separationer som kan få mig gråta.

Jag kan gråta när andra människor drabbas av något hemskt eller targiskt. Jag har gråtit när jag har drabbats av överansträngning som de tack och lov var längesen jag kände av nu. De har hänt två gånger och då har jag legat i soffan här hemma och gråtit väldigt mycket. Men nu var de längesen och jag hoppas inte de händer mig igen för de är ingen rolig känsla. Man andas liksom med bröstet, de känns som pulsen är uppe på max från att man ska dö eller nått. samtidigt skakar man i kroppen och kroppen har verkligen sagt ifrån att den inte vill vara med längre.

Sen gråter jag väl till barn och djur och hjälplösheten i att inte ha ett språk att förmedla sig på. När man blir trampad på eller sårad eller lämnad. När man är för liten eller för underlägsen för att säga ifrån eller gå. Dom kan vara så maklösa. Tack gode gud för att BRIS (Barnens rätt i samhället ) finns och djurskyddslagen. de löser inte alla problem, men de är bra att dom finns.

Kram.. Bottenlistan.


Tänker skriva en lista. En riktig bottenlista på saker jag mår mest illa av, saker som lätt gör mig arg, upprörd eller gör att jag känner lite panik.  De handlar om saker som har hänt och saker som när de händer. Jag försöker hålla mig ganska lugn i många situationer och även om jag blir upprörd eller arg så finns de många tillfällen då jag försöker dölja detta. Jag lyckas med de, men jag är ändå upprörd. Ibalnd lyckas jag inte med de. De händer också. De finns situationer i livet där man känner att: Snälla ta mig härifrån jag vill inte vara här. Här kommer en BOTTENLISTA..

1. När saker står stilla de känns som de aldrig går framåt och jag har ändå gjort allt för att få lite fart på allt. Att jobba åt någon annan för att han/hon är slö. Att vänta på ett svar för att man själv ska kunna gå vidare med  de man håller på med.  Att känna att man har kört fast och inte liksom kommer vidare. Att sitta någonstans och känna nu vill jag hem och jag vill de nu. Detta är hemskt.  

2. Teknik som inte fungerar. Dator, tv, kamera, massagestol. De är inte roligt. De ska bara fungera och gör de inte de så ska de lösas direkt ! Jag kan bli tokig ibland. Svårt att sova på natten.  NEJ JAG VILL ATT DE  SKA FUNKA NUNUNUNUUUUU !!!!! Innan jag går och lägger mig LITE otålighet där. Får jobba med detta. 

3. Människor som inte står för sin åsikt fullt ut.


4. Människor utan självironi eller självdistans som tar sig själv på allvar i exakt varje sekund och där man får skratta enbart åt andra, aldrig åt dem.

5. Mig själv ! Jag gör saker ibland som måste hamna på min bottenlista. När jag oroar mig för framtiden. De känns väldigt ofta onödigt. Mig själv ! När jag kör över mig själv och inte lyssnar på kroppen signaler. Vilja / känslor / önskningar pga att andra vill något som jag egentligen inte vill göra, men jag gör de ändå. Jag blir jättearg på mig själv varje gång detta händer. Jag kan också bli arg på mig själv när jag gör något som jag innan jag gjorde de borde ha fattat att detta går åt helvete..


6. På min bottenlista skriver jag också såhär: Människor som sviker. De har vi nog alla råkat ut för. De är alltid svårt att veta vem som är ens riktiga vänner. Man vet aldrig till hundra procent vad en människa har för syften.
På den tiden jag höll på med pingis så fanns de pingistränare som höll vissa om ryggen för att dom själva skulle få profilera sig vid framgångar. Man stöttade dom spelare som hade framgångar, men absolut inte vid motgång trots att dom kämpade på lika bra på träningen som dom spelarna som de gick bra för på tävlingar. När dom som verkligen behövde stöd för att orka fortsätta, då svek ofta pingistränaren som jag tycker alltid ska vara spelarens "bollplank" oavsett tävlingsresultat. Detta såg jag en hel del av under mina år i pingisen och de kan än idag få mig att må riktigt illa.


Gud vilket bittert inlägg.  Nu släpper jag detta och går vidare.

Kram..


4 bloggar som jag följer.

Fick en fråga av Madde.

Hej Danne! Skulle inte du kunna skriva lite om dina favoritbloggar och de bloggar du brukar kolla in varje dag/vecka? Hade varit kul med en lista.Jag har 4 bloggar som jag ofta är inne på och tycker är väldigt bra !http://emmelist.blogg.se/


http://www.finest.se/katrin

http://egoinas.devote.se/

http://camillajacobsen.blogg.no/

Detta är 4 ganska coola tjejer..


Tvål och vatten.Hanna Sminkar du dig eller använder du någon hudkräm? För du har så fin hy! :D

MVH Hanna! =)


 
 
 


Tack för komplimangen ! Jag använder ingen smink eller hudkräm i ansiktet bara tvål och vatten. En gång om dagen, varje dag...


2010 12 06

Dags att ta sig till jobbet igen. Klockan är 04:00 och jag är uppe för att ännu en gång köra lite buss.
Dags för nya problem att hitta en lösning på. Eller så går allt som de ska ochn man slipper problem
och behöver bara jobba.

Hoppas ni får en bra dag ! 

Kram..


Dags att sova.

Jag är väldigt trött och de är bra för jag ska upp tidigt imorgon. Börjar jobba 04:40 så jag lägger mig tidigt. Kanske läser jag lite innan jag somnar. Jag har besökt pappa en liten stund nu på kvällen. Kände att jag ville träffa en eller flera personer nu när jag har suttit här ensam hela helgen.

Hela nästa vecka har jag fem dagar av jobb. Jag hoppas att jag tränar på och att jag håller mig lika lugn och avspänd som jag har varit nu  i några dagar. De är riktigt skönt att inte behöva känna sig stressad. Var sak får ta sin tid. Ingen stress med något. Jag vill bara ta de lugnt. De tror jag är de bästa.

Kram ..


Söndag !

Lika spännade varje gång !

Jag håller på nere i tvättstugan.


 
De händer ju ibland att den inte lyckas göra sitt jobb. Trots att de är de enda som denna sak behöver göra. Tvätta rent mina kläder ! Bara ett gulligt "Merry Christmas" !


2010 12 05

Godmorgon !

Jag börjar denna morgon med att lyssna på underbara Amy Daimond ..Kändes bra efteråt.

Var på gymmet tidigare idag. De blev 60 minuter löpning på löpbandet. Jag klarade faktiskt de !!
Dom sista 15 minutrarna fick jag verkligen kämpa för att orka med, men jag klarade de. Efteråt kändes de väldigt bra.Jag ska försöka kämpa på ett tag med detta nu. Får se om jag kan tycka att de är sådär jäkla roligt också. Just nu känns de mest som jag får kämpa och motivationen är verkligen inte på topp. Men jag kämpar och jag vill att de ska kännas roligt igen...Fyller 2 år idag !

 Vem är de nu då som fyller år ? Jo de är såklart Dannebloggen ! Denna blogg startade jag för exakt 2 årsen.  2010 12 04

Godmorgon !

Lördag och jag är ledig ! Jag tänkte börja dagen med lite gym. Så jag "taggar" dit nu direkt !

Kram..

 


Vad finns i era fönster ?Jag tycker de är mysigt när de närmar sig jul. De är inte mycket jag gillar med December egentligen.
De är just nu -6 grader ute. Usch... Snö och vinter gillar jag inte heller. Men jag gillar att stå ute och titta  på vad folk har för stjärnor, ljusstakar i sina fönster. De är inte för att jag är nyfiken eller vill snoka utan jag tycker bara de är mysigt med julen just när de gäller sånt där..

Nu ska jag sova.

 Natt-tankar !

Sitter här och försöker få ihop ett blogginlägg. Problemet är att de finns så mycket som jag inte vill skriva om. De beror bla på att  "There are others involved" Jag vill inte sitta här och: Skvallra, dra in andra personer här och berätta om deras privatliv. Jag vill inte heller berätta så mycket om jobbet, bara lite men absolut inte mycket mer än: Nu jobbar jag- Nu är jag hemma !  När de kommer till mina helt egna privata saker så finns de naturligtvis gränser för vad jag skriver om här. Fråga mig inte vad, men vissa saker skriver jag bara inte om ! 

Vad ska vi hitta på att skriva om då ?

Vad gör mig arg ? När blir jag arg ?
Arg ! Känns som ett svårt ämne att skriva om just nu när jag just nu känner mig både lugn, glad och avspänd. Inte lätt att bli arg eller komma på vad som gör mig arg. Jag blir såklart arg ibland, men jag kan inte sätta fingret på vad de är som gör mig arg eller när jag brukar bli de. De kan vara helt olika från situation till situation. De som gör mig arg idag kanske vid en likande situation inte alls gör mig arg imorgon. De jag tror är att om jag känner mig väldigt stressad då blir jag lätt också arg, men de är inte alltid så heller.

Svårt detta att skriva om. Jag kan liksom inte säga mer om ilska. De står still i blogghuvudet. Jag får noll kontakt med min ilska och någonstans tycker jag detta är bra. För jag mår säkert bättre av att inte gå runt och vara arg.
Melody Club & Anna Järvinen - I Don't Believe in Angels.Jag älskar denna låten. Melody Club & Anna Järvinen - I Don't Believe in Angels. Kan höra den om och om igen under hela December !


Känner mig väldigt lugn.Hemma igen !

Hemma igen efter en arbetsdag och de känns väldigt bra. Nu blir de skönt att bara vara ledig i två dagar. Jag har ingenting planerat i helgen och även de känns väldigt bra.

 

Kram..


Lite rast.

Jag är hemma en sanbbis på lite rast. Mest för att äta lite. Nu ska jag strax iväg igen för ytterliggare 4 timmar av busskörning ute i verkligheten.

Kram..Några ärenden på stan.Fredagens lunch.


Ytterfilê ....


2010 12 03

Jag har sovit gott i natt igen. Känns så gott att jag har gjort de under säkert  två veckors tid. I eftermiddag är de jobb igen. Sista dagen för denna veckan och sen är är de "Ej i trafik" som gäller i helgen. (jag är ledig)Jag tittar lite framåt och ser att jag är ganska mycket ledig denna månaden . Mer än vanligt, utan att jag har varken tagit ut komp eller semeserdagar.
 
Jag är ledig:

4-5 Dec 

10 och 12 Dec
 
18-19 Dec

23,24 och 27 Dec. Jag jobbar 25 och 26, men de är bara några timmar på kvällen så de känns som att jag är ledig på något sätt i alla fall.

31 Dec 1-2 Jan (tre dagar i rad.) Jag är ledig både jul och nyår och de tillhör inte vanligheten. Jag har en bra period att se framemot. Dessutom åker jag även till Thailand i Januari. Då är man ledig igen.
Nu får de bli några ärenden på stan.

Jag ska till polisen, foto afffären och sen får jag ju inte glömma att hämta mat.

Kram..Hur var det i December 2009 ?

Jag satt precis och kollade tilbaka lite på min blogg. Jag tittade på några inlägg från December 2009.

Jag kan se att de kom väldigt mycket snö i December, men de var i slutet av året 2009.Den där bollen stog så fint där även 2009 !Jag skrev även ner några nyårslöften i December 2009 ! Hur gick de med dom nu när de är sista månaden av 2010 ??????
Nyårslöfte 1
Jag ska göra de jag kan för att orka träna lika bra 2010 som jag har gjort 2009, gärna bättre 2010 !

 

Jag har tränat på bra även detta året. De är bara nu på slutet som jag har tappat lite motivationen. Får hoppas de vänder..

Nyårslöfte 2
Jag ska se till att ha de fantastiskt jäkla bra i Thailand !

 

De hade jag. Detta var en fantastisk resa och snart ska jag dit igen !

Nyårslöfte 3
Jag ska göra vad jag kan för att få vara glad och lycklig !

 

Jag har haft många stunder i år där jag har känt mig väldigt glad och lycklig. Jag minns nästan inte när jag  kände mig olycklig år 2010 !

Nyårslöfte 4
Jag kommer att fortsätta blogga 2010 !


De lovade jag att göra och de har jag gjort också. De finns många av er trogna läsare som bara LOVE DANNEBLOGGEN.
Exempel på detta är dessa två bilder från några fans.


 
 

 En del visar att dom älskar min blogg genom att gå med i  en grupp på facebook som  heter I LOVE DANNEBLOGGEN. Tänk att man har så många fans ! De känns stort.Jag kommer naturligtvis att fortsätta med Dannebloggen även nästa år.

Kram..Snart natten.Klockan är 23:55 och de är snart natten. Hemma igen efter en arbetsdag. Fick se stora snöflingor falla. Man ska alltid försöka tänka positivt, men de finns inte mycket jag gillar med vintern. Fast de positiva är att vintern kan vara väldigt fin att titta på. Fast bara om jag sitter inne och tittar.


2010 12 02Dream 2011 !

Planeríngen för genomförandet av my dream 2011 är i full gång. Nu är precis allt klart inför Thailand och jag behöver och kan inte göra annat än att vänta på denna fantastiska resa.

 

 

Men jag planerar ju fler resor. De är roligt och de är en spännande process. Man tar några få kliv närmare drömmen för varje dag som går. Just nu gäller de att hålla budget denna månaden också. De kommer att gå, men de blir på gränsen. De kan falla på några hundralappar enligt min planering. I de stora hela gör de säkert inget om jag inte kan hålla min planerade budget varje månad, men för min del  känns bättre om jag kan klara de.

Jag sitter just nu och funderar på om jag ska ta mig till resebyrån ännu en gång och redan nu stämma av resa nummer 2. De känns bättre att vänta, men samtidigt får man kanske ett mer exakt  pris och man vet mer vad som gäller för att kunna genomföra resa nummer 2. Jag tror inte för en enda sekund att jag kommer att misslyckas med min dröm 2011. För min del gäller de ju bara att spara dom pengarna jag just nu har och inte gå där och plocka pengar till alla vardagliga utgifter här hemma.

Jag har redan nu planerat ganska mycket på resa nummer 2 så egentligen är de ju bara att boka, men jag känner att de är bäst att vänta med ett så stort beslut. Bättre att se när jag kommer hem ifrån Thailand hur min planering ser ut då. Jag tror detta är bäst, men jag vet inte. Man kan ju gå till resebyrån ändå utan att boka, men jag vet inte om jag ska göra de heller.

Kram..Blinka lilla stjärna


Godnatt !


Wintercold !2010 12 01

Godmorgon !

1 december idag. Nu är vi inne i julmånaden. De optimala denna månaden vore stora snöflingor som faller och så ska de inte vara så kallt ute. Men jag tittade på min termometer nu och de är ju -12 ute. Ok, men annars är nog julmånaden bra. Ingen stress ? Man hinner köpa julklappar i lugn och ro eller hur? Erfarheten säger att allt för många stressar och blir arga. Dessutom inser många hur bortskämda ungar man har så risken är att man får ta lån för att klara av att köpa julklappar. Sen är ju risken att man är så stressad även till nyår så då får man en raket i ögat.

Jag känner ingen stress över jul. Jag tycker de är mysigt med jul och  jag smittas inte av denna stress som jag på ett sätt kan förstå att många känner. Jag tar de lugnt för de finns inget som är så jobbigt  och som man blir mer stressad av som att inse att man måste sälja något för att få fickpengar till Thailand resan.

Idag blir de en lugn dag. Jag ska snart gå ut och hämta mat och sen ska jag iväg och jobba igen. Jag har tittat lite på hur jag jobbar denna månaden. De ser ganska bra ut. Jag är ledig nu till helgen. Nästa vecka är jag ledig fredag, jobbar lördag men jag slutar 17:30 och sen är jag ledig söndag. Veckan därpå slutar jag tidigt på fredag och jag är  ledig lördag och söndag. Sen är de jul och jag vet inte om jag jobbar eller inte, men jag känner mig inte stressad för de. Jag känner att december månaden är en bra månad. Ledig ganska mycket och dessutom många dagar där jag slutar före klockan 14:00.

Hoppas ni alla får en bra dag och tänk på att inte stressa inför jul. Ta de lugnt och lev nu. 

Kram.. 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE