Några Dannebilder från februari och mars...

Blir nog en bloggpaus...Lägger upp en låt med underbara Eva Cassidy och jag säger som de är.

Jag mår inte riktigt bra och kanske måste jag ta ett litet "break" och verkligen inte tänka på bloggen. Bloggen känner jag alltid lite stress över nu, men de blir inte mycket uppdateringar. När jag skriver och lägger bilder så tycker jag inte att mina inlägg blir bra och de blir inte bättre av att jag jämför mig med massa andra bloggare.

Ok ! Detta med bloggen är väl egentligen ett I-landsproblem.
Men jag tror att en bloggpaus vore bra. Jag har inte haft mycket upphåll på 3 år. Jag började faktiskt blogga 2008. Då när jag började visste jag ingenting om detta. Fatta inte hur víssa kunde ha så myckret läsare. Jag fick vara glad om jag hade en. Kanske inte så konstigt. Min blogg såg ju i början ganska tråkig ut och jag la nästan inte upp några bilder alls. Den såg ut ungefär såhär

Känns som jag har utvecklat den lite nu, men just nu vill jag inte mer. En bloggpaus är nog bra? Problemet är att om jag tar en bloggpaus så kanske jag inte börjar igen. De kanske inte är något problem. De kanske kommer att kännas som en frihet.   Har man väl funderat på att lägga av så kanske de är lika bra att göra de ? De erfarenheten har jag haft när de gäller mycket annat jag har gjort tidigare i mitt liv.

Men de är inte bara detta med bloggen. Jag har börjat må lite dåligt för andra saker också. Jag får väl läsa mina egna måbra inlägg och se om jag kan hitta något där som kan hjälpa mig. De finns också saker som jag vill göra, men inte vågar. Jag är rädd för att bli besviken, rädd för ett misslyckande och de värsta är att jag är rädd för vad andra ska tycka. 

Något måste jag ändå göra. Jag vill verkligen inte må dåligt igen. Jag hade en period under 2008 där jag inte mådde bra. Då hade jag en annan blogg och den är borta nu tack och lov för annars hade jag väl gått in på den och ältat allt gammalt.  De ordet: Gammalt ! De är också något som säkert får mig att må dåligt. Jag börjar tänka tillbaka på allt gammalt. Flera år tillbaka handlar de om ! Tänker jag tillbaka så mår jag inte bättre av de heller. Bara sämre och vissa saker ligger kvar och "förgiftar" än idag.

Detta känns väldigt konstigt. Jag har lyckats så länge nu att verkligen må bra och känna mig glad och lycklig.
Jag har liksom hittat en livsfilosofi. Lev i nuet - Lev nu, för allt vad du är värd-  Ora dig inte för framtiden - Ta inte livet och dig själv på för stort allvar och mycket mer.
  Nu mår jag helt plötsligt inte så bra och de känns nästan som de beror på att jag har funderat för mycket på hur man ska hitta den optimala känslan att må så bra som möjligt.

Får se hur de blir med allt och ingenting. nu behöver jag nog lite tid att hitta mig själv igen.

Kram...


Mår inte riktigt som jag vill - Vill må bra..Blev en kort promenad.


Gick ett litet kort varv på knappt en timme.
Skönt att bara göra de efter en lång arbetsdag.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu.2011 03 25

Fredag idag och de är ju inte fel. Jobb snart och sen är de helg.
 Börjar med fredags mys..

Kram..


Undra om jag somnar eller om jag får höra slutet.

Har varit på gymmet nu under kvällen. Jag sov ett tag innan jag "taggade" dit. Får se om de går att somna nu ikväll då. Jag hoppas de för jag har ju en arbetsdag kvar denna veckan och jag ska ju upp 03:15.

Igår lyssnade jag på den sista skivan på en ljudbok, men jag somnade ifrån den. Jag missade väldigt mycket så jag lyssnar nog om den nu ikväll då...?? Men jag kommer säkert att somna ifrån den igen !

Hörs imorgon ...
Kram..


Många av er läsare är så snälla !

Mail från Elin:
Hej Danne ! Jag vill tacka dig för en rolig och underhållande blogg. Man skrattar mycket och du verkar vara en jätte snäll och go kille. Jag gillar och läsa dina må bra inlägg och alla bilder på dig är helt underbara att titta på. Du är en sån söt kille. Fler skulle vara som dig.

Kram från Elin.
Känns skönt att man mår bra !Hej !

Hoppas allt är bra med er. Med mig är allt toppen ! Jag har varit och jobbat och nu har de blivit lite mat. Jag är  glad idag för väldigt mycket !

Solen skiner

Jag ska snart iväg och träna

Jag har snälla och goa vänner

Jag kommer att klara att hålla min planerade budgetSka vila lite nu och sen får de bli gymmet ! Är riktigt sugen på att köra idag också.

Kram..


2011 03 24

Godmorgon!

Tidig morgon igen och jag ska snart "tagga" iväg till jobbet. Jag är ganska trött och de är tur att jag har en promenad till jobbet framför mig annars vet jag inte hur jag skulle klara av att vakna till liv....

 När jag kommer hem får de bli gymmet igen, men först ska jag göra en arbetsdag. Jobba jobba och jobba. Sen betalas de skatt, sen får man lön i ¨något som kallas pengar, som man sen spenderar och allt detta tillsamans med mycet annat gör att man bidrar till att hålla igång Sverige.

  
  
  
  

Ha en bra dag !

Kram...


.


Bilder tagna i janurai 2011..


Club Villain - (Your Favorite Martian music video)Var på gymmet idag.

De blev ett pass på gymmet idag och jag kämpade på bra så nu känns de väldigt bra med de också. Hoppas jag kör på minst 2 dagar till denna veckan.Ray William Johnson !

Längesen man körde ett klipp med Ray William Johnson.

Nu är de så klart de kan bli !Fisk..Drogtest ...2011 03 22

WOW ! Underbart härligt väder ute med +15 grader och strålande sol. Klart de bästa vädret jag vet. Nu kommer de väl inte mer snö.


Hemma från jobbet och jag har haft en lugn dag. En vanlig dag på jobbet och de finns inte mycket mer att säga om den.


Ätit har jag såklart också gjort och idag var de köttbullar på menyn.

Kram..Mat i New York !

När de kommer till mat ställen i New York. Så har jag försökt hitta lite bra ställen. Nu tror jag att dom flesta ställen är bra. Jag tror till och med att de kommer att smaka bra med mat som man kan köpa av alla dessa människor som står och sliter med sina små rullande kiosker.Något annat jag defentivt vill prova är den pizzeria som många sk experter säger är den bästa i New York !

JOHN'S PIZZERIA !!Grattis IDA !

Jompa:

Danne! Idag fyller min flickvän år och vi läser din blogg varje dag tillsammans! Den är såå mysig och såå inspirerande ;-)

Hade varit roligt om du kunde säga grattis till IDA i Trollhättan på 19 års dagen 21/3.
 


Drömmer mig bort lite.

Tittar mycket på New York nu. Drömmer mig bort lite. Tänk att jag ska få åka till denna stad och uppleva och se hur mycket som helst.  
 

   


Ny vecka, nya tag och ny budget.

Skönt att vara ledig. Man hinner göra alla vardagliga saker utan att behöva stressa. jag tänker inte skjuta de på framtiden utan jag tar tag i de nu, så slipper jag göra vardaglig "trökgöra" sen. Jag håler på nere i tvättstugan, jag har diskat och jag har även varit och handlat.
Käkat lunch har jag ju också gjort. Idag blev de Pannbiff med pepparsås... Nu ska jag ta ett tag med damsugaren och sen "svbbar" jag av golven lite också. Rent, fint och ordning blir de och de är så jag vill ha de.

Denna vecka kommer de in en stor "hög" med pengar igen. Ny budget ska då göras. Jag kan redan nu konstartera att jag har klarat att hålla min planerade budget för mars månad. De har varit tufft, men jag har klarat de för jag är en lite kämpe. Dessutom tror jag att de är så att man lär sig leva med de man har. Pengarna som jag sparar nu finns liksom inte, dom ser jag aldrig. Jag bara för över pengar till mitt "drömkonto" och sen betalar jag räkningar och lever för de som jag har kvar.  

Jag funderar ibland på om jag kommer att orka med detta. De är inte roligt att spara pengar, men jag har ju något att se framemot och de tror jag hjälper mig att ändå klara de jag har planerat. Dessutom har jag lagt ner så mycket tid på att fundera kring dessa resor år 2011 så skulle jag bara ge upp för att de är lite tråkigt att spara pengar så skulle jag vid en senare tillfälle ångra mig.

 2011 03 21

Godmorgon !

Måndag och ny vecka. Börjar denna vecka med att vara ledig. Skönt de efter en en helg med en hel del jobb.

   


 Jag har inga planer för idag direkt, men som vanligt så går jag nog och plockar här hemma och jag hämtar nog lite mat.

Jag tar bara dan som den kommer man gör de man har lust med och ingenting känns som ett "måste"...


2011 03 20Nattkörning...

Hemma efter lite nattkörning. LUGNT kan man verkligen säga att de var. De är ju helgen innan lönehelg nu så många går inte ut.Träning och nu sova lite.

Har varit och tränat lite och även om de känns tungt att ta sig dit så känns de ofta bra när man väl är där och kör. Dessutom känns de alltid bra efteråt.

Efter detta gick jag och hämtade lite mat som jag nu har käket. Nu ska jag gå och lägga mig lite, gosa  med Mimmi (min fågel ) och säkert somna lite också innan de är dags för jobb ikväll. 

Kram..


Petter & September - Baksmälla2011 03 19


  
Ska börja dagen med att tagga bort till gymmet. De blir bra att träna llite innan kvällen kommer då de är dags att jobba igen.

Mycket "tjafs" igår med olika människor, både privat och på jobbet. Undra hur denna dagen blir. Nu ska jag till gymmet, men där brukar ingen "tjafsa" med mig om saker som jag inte vill höra på. Där får jag ofta tid att bara ta hand om mig själv och så vill jag ha de ofta. Gymmet kanske är, eller kommer att bli min lilla fristad

Hoppas ni har haft en bra start på denna helg !

Ha en bra lördag !

Kram..Tone fra Østfold i Norge .

Har lite bloggläsare i andra länder också. Här har Tone från Norge har 
Skickat en bild till mig.Lite mat och sen jobba.

Då så ! Dags att snart börja göra lite nytta. Iväg och jobba lite denna fredag. Innan de blir arbete måste jag fixa något att äta. Sen är jag både mätt och utvilad inför eftermiddagens och kvällens arbete.Riktig avspänd förmiddag.

Ska snart "tagga" till jobbet. Jag har haft en riktigt avspänd förmiddag. Gick upp käkade lite frukost och gick runt här hemma och "plocka" lite. Sen blev jag trött och gick jag tillbaka till sängen för att vila lite. Dessutom lekte jag med Mimmi så nu är hon nöjd och glad för resten av dagen.


Så skönt att bara kunna släppa allt, inte bry sig om något utan bara vila.

Kram..


2011 03 18

Godmorgon !

Vaknar upp och ser att snön har fallit. Inte oväntat att de kommer snö i mars, men vill man ha vår så är detta med snö inget man vill ha nu.

Idag 'är de en arbetsdag. Dags att ta nya tag igen efter att igår ha haft en ledig dag med fullständig avkoppling.
Jag tänker mycket just nu på mina resor. De är bara de som gäller. Jag funderar mycket på New York såklart.
Ju mer bilder och filmer jag ser därifrån desto mer sugen blir jag på att "tagga" iväg. De är långt kvar och jag måste fortfarande spara ganska mycket pengar och vara noga med att hålla budget varje månad. De som känns bra är att de inte känns som några större problem. De är bara lite tråkigt att spara pengar, mne jag har ju något att se fram emot så de är säkert värt allt slit med dettta.
Skönt med en ledig torsdag.2011 03 17

Ledig idag. Kommer nog att slappa mest och ta de lugnt som vanligt. Man gör väl lite vardaglia saker som att handla tvätta och så. Jag ska ta en promenad i solen sen också, om den fortfarnde skiner när jag går ut. Jag kan inte göra så mycket annars för jag sparar ju ganska mycket pengar och de är inte roligt, men de är något jag vill göra.

De kommer såklart in lite också. Tex vann jag på en  DUBBEL TRISS

50 KR !!! DE BÄSTA ÄR ATT JAG INTE HAR BETALAT NÅGOT FÖR LOTTEN !
SÅ 50 KR I VINST

Nu ska jag börja ta tag i denna dagen. skönt att man är ledig. De gör de så mycket lättare att bara slappa och ha de bra.Kram..


Platsen kan jag ju få se.

Tittar ju runt på nätet vad de finns att göra och se i New York ! Något jag inte kommer att få se är World Trade Center. Men platsen kan jag ju besöka och de vill jag ju såklart göra.

I år är de 10 årsen som denna helt otroliga händelsen inträffade. Att USA kan attackeras i denna omfattning på Amerikansk mark, de är osanolikt, men de var något som hände.

2011 03 16

Godmorgon !

Uppe och skuttar igen. Solen skiner och jag försöker tänka att de är underbart att leva livet och gå upp så tidigt som klockan 08:00 för att ta tag i dagen.

Jag har lite vardags göra att ta tag i, men de kommer nog att gå snabbt. I eftermiddag är de jobb igen. Lång arbetsdag. Jobba jobba... Denna veckan hinner jag inte med mycket mer.

 
 

För att ändå hinna med och få gjort något så får jag ta mig upp ganska tidigt. Jag vill ju vara den där duktiga killen som går upp tidigt på morgonen och gör saker.


Så trött och de beror på...

Jag är så trött nu. De är inte bara för att jag har jobbat. De tar också på krafterna att spara såhär mycket pengar som jag gör. Jag grubblar mycket kring detta. Jag har inga bekymmer egentligen med att hålla min planerade budget, men de är bara så tråkigt att behöva göra de. De är tråkigt att behöva tänka så mycket på vart pengarna tar vägen. Man blir trött för att de tar på krafterna. Fast när jag är som mest trött på de så brukar jag tänka att fan va lyxigt och bra jag ska ha de i New York ! Sen är de värt att kämpa på igen.

Nu under kvällen fick jag en glad överraskning också. Jag gick förbi automaten i stan på väg hem från jobbet. Jag ville se hur mycket pengar jag hade kvar och jag fick då se att min mamma hade satt in lite pengar till mig. De är ju inte fel nu när allat känns så tråkigt med sparandet av pengar. Mamma's pengar är inga pengar jag tänker spara dom "bränner" jag denna månad...Dags att jobba lite.

Dags att jobba snart då.
Lite mat har jag fått i mig och idag blev de fisk..

Riktigt gott var detta.
Bara man tar bort dom gröna ärterna såklart.2011 03 15New York är väldigt stort !

Sitter och kollar lite på New York. Jag kollar inte så mycket på den ekonomiska biten utan mer vad finns att se och göra. Hur ska jag lägga upp mina dagar i New York? De känns som att hur mycket jag än planerar så kommer de nog inte bli riktigt som jag har tänkt. De känns också som att man behöver typ 100 år på sig för att hinna med att se allt och göra allt som man vill.

De finns såklart några platser jag vill besöka.


Hinner jag med detta så känns de som de har varit en ganska bra resa.

Ja... Brist på att ha något att göra de kommer man inte att ha. Hoppas inte jag blir stressad över allt när jag kommer dit. Jag förberder mig så gott jag kan, men de är svårt att veta vad man ska förbereda sig på. De känns skönt att jag får fram pengar till de i alla fall.
Jag samlar så mycket info de bara går och jag fortsätter fundera på vad jag faktiskt vill göra när jag kommer till New York.

En arbetsdag avklarad.En arbetsdag avklarad och nu är man som vanligt väldigt trött och vill bara sova. Ska göra så snart.


Något jag tycker mig se överallt just nu de är New York ! De konstigt de där. Så fort man blir lite mer medveten om något så tycker man att man ser de nästan överallt.


I tidningen...


På baksidan på bussen...


Borta bäst.Hon har en bil som står parkerad utanför Ikea. Innan dom öppnar försöker hon fixa gratis kaffe. Sen hoppas hon på att hon ska kunna ta sig in så att hon kan ligga och sova en stund i deras sänger. Hon smyger in på hotell för att få gratis mat. Ibland äter hon vad andra har lämnat kvar.

Jag har precis lyssnat klart på denna ljudbok som heter "BORTA BÄST". De handlar om en tjej som heter Sylvia. Hon levde först ett annat, etablerat liv. Helt plötsligt rasar allt efter ett enda litet misstag och de är de detta handlar om. Hur går hon tillväga för att upprätthålla fasaden och inte visa någon vad som har hänt. Vad gör hon när hennes nu enda trygghet som hon har kvar går sönder, nämligen bilen. Den startar inte och hon vet inte vad hon ska ta sig till.

 Tagliatelle med bacon och champinjonsås.

Ett pass på morgonen.

Har varit på gymmet och kört ett pass igen. Jobbar på och jag hoppas jag kör minst 3 pass denna veckan också. Gärna mer såklart...

Annars ska jag nu ta och hämta lite mat och sen är de dags att "tagga" till jobbet. Nu börjar snart arbetsveckan. Jobba 6 dagar och var ledig 1. Men jag känner ingen stress eller panik över detta. Planerar ju bara att träna 3 dagar av 7. För övrigt vill jag bara ta dagen som den kommer.Nu är de dags att hämta lite mat då. Undra vad jag ska käka idag???

Pannbiff Esterhazy eller 
Tagliatelle med bacon och champinjonsås.
   Skönt med sovmorgon.

Ska ta och gå och lägga mig för att sova. I morgon börjar en ny arbetsvecka. Jag är bara ledig en dag och jag tror de var ganska långa arbetsdagar. Men jag fixar de. Jobba är ju en del av livet och de måste de vara för att man ska kunna äta gott, resa och ha råd att förverkliga de man drömmer om mest av allt.


Nu ska jag sova !Kram..Forbes !http://funny.pho.to/


Melodifestivalen räddades av nya supergruppen.

Melodifestivalen igår. En ganska väntad seger av Eric Saade. Även om man aldrig kan säga så när de gäller denna musiktävling. Tyvärr så tror jag att de kommer att bli som de har gått dom senaste åren Eurovision (jag hoppas naturligtvis att jag har fel). 

Jag gillade annars  Linda Bengtzing's låt "E det fel på mig" och jag gillade också  Swingfly, "Me and my drum".

Fast de som verkligen räddade hela melodifestivalen igår var mellanakten som framfördes av i mitt tycke nya supergruppen Ola, Sjögren, Nanne och Lena PH.

WOW..!!!!

Lunch för 11 kronor !

Ska nu ta och sätta mig i massagestolen och titta på någon film. De blir säkert en film som jag har sett många gånger tidigare....

 Mer om den senare... Kanske ????
Jag var ute förut och hämtade lite lunch. Blev sent idag, men jag käkade ju en långfrukost klockan 11:00 idag så därför blev de sen lunch. De blev en burgare med pommes. Inte världens bästa mat, jag vet .. Men de var ett förbannat bra pris på den. 11 kronor!!! De kan man inte pruta mer på..Kram..


EN GRATTISHÄLSNING !

En fråga från Melinda Svensson:


Snälla, söta Danne. Skulle du möjligtvis kunna avvara ett par minuter av din dyrbara tid till att gratulera Markus på födelsedagen? Han följer din blogg slaviskt och det skulle betyda mycket om han fick en liten hälsning från dig. Han fyller 40 år idag och du är hans största idol, näst efter Abba-Benny och Barbro Fridén.

Jag vore evigt tacksam!

Puss från Melinda
SEG denna söndag

Brukar vara pigg och så på söndagar, brukar ju vara en härlig slappar dag. Men idag är jag bara seg! Blir mest att man sitter här och tänker på allt och ingenting.

Solen har i alla fall börjat titta fram förut var de sådär grått och tråkigt . Jag blir lätt sur på mig själv när jag är såhär seg. Jag har lite göra, men jag har ingen lust att ta tag i något. Förmodligen gör jag något ändå för jag vet att man kan inte bara sitta och stirra och tro att de löser sig ändå.

Kanske borde jag ta mig bort till gymmet så kanske jag piggnar till ?

 Inte roligt att känna sig såhär seg.


  

Jag ska börja med att gå ut och hämta lite mat. Idag har jag en lunch GRATIS på ett ställe och de är ju bara bra.


Söndag : Promenad, ingen ute, bara fågelkvitter.

Blev en promenad nu på morgonen. Var ute i ungefär 1 timme. De var inte många ute, på vissa platser ingen alls, inte ens mitt i stan. De är som på landet, fast i stan. 

 
 
 
 Melodifestival ?????

Ikväll är de final i melodifestivalen. Jag har som vanligt väldigt dålig koll på vilka som är med för jag tittar ju bara på finalen och inga deltävlingar.

Vad heter de nu förtiden? Säger man schlagertävling eller melodifestival, eller något annat? De känns som de var längesen man kände igen en schlagerlåt. Fast man vet ofta om låten man hör har varit med i melodifestivalen eller inte. Förr var de väl så att de var en viss typ av musik som man kunde kalla schlager. Är alla som är med i melodifestivalen automatiskt schlager sjärnor? HMM..

Årets melodifestival har jag inte mycket koll på så jag tittar lite i backspegeln istället. Vad finns de för artister och låtar som har varit med i denna tävling som för övrigt inte är så stor någon annanstans som den just är i Sverige.
När jag tänker på melodifestivalen så tänker jag mycket Carola. Inte så konstigt för hon har ju varit med 5 gånger vunnit den svenska 3 gånger och eurovision 1 gång och haft 2 ganska höga placeringar.

Jag gillar nog MITT I ETT ÄVENTYR bäst av dom låtarna som hon har tävlat med. Carola är också kvinnan som ju kvinnan som blir snyggare och snyggare ju äldre hon blir

En "favvo" som jag har från melodifestivalen är Amy Diamond. Jag tycker denna låten är lika bra nu som när jag hörde den dom första gångerna.Jag vet inte om vi tar fram en vinnarlåt till eurovision denna gången. Den chansen är ju aldrig så stor för de är ju så många länder som är med. De känns inte som de spelar någon roll utan de är liksom den svenska som gäller tycker jag. Fast de vore såklart kul om den låt som sverige skickar vann ... Får se vem som vinner ikväll ? Ikväll ska jag i alla fall titta. Vem skickar vi i år tro. De har hänt några gånger sverige har lyckats att vinna eurovison, men de känns som de spelar mindre roll hur de går där.Today is gonna be...

Några bilder från förra lördagen...

 
Panerad schnitzel... 
Ej panerad schintzel...


2011 03 12Dags att sova..

Deborah Björnberg:

Åh, vilken underbar tanke - Danne i tvättstugan. Snälla ge mig bilder så jag har något att drömma om!

Jag tackar gud för din vackra existens. Och din blogg så klart. Och dina vackra fötter.

Vill du fika med mig någon dag?

Puss

2011 03 11

Hej!

Idag är de fredag och de betyder just nu att jag har gjort min sista arbetsdag för denna vecka. Nu får man vara ledig och sen är de en vecka av mycket jobb igen, men jag behöver i alla fall inte gå upp 03:15 på över en vecka.

   

Jag har lite tvätt att ta tag i nu och jag ska även gå och handla så att jag får kylen full av mat i helgen.
Ingen träning idag ! I samma ögonblick som jag säger de känner jag att jag kanske är slö som inte tar mig till gymmet. Är de kanske en dålig bortförklaring som ligger till grund för mitt beslut att inte tagga till gymmet idag.
Jag har mycket att göra denna fredag eller jag har redan kört 3 pass denna veckan så jag kan ta en vilodag.
Tänker inte mer på de utan jag säger bara att dag blir de ingen träning.  Ha en trevlig kväll alla !

Kram...


Mirror Mirror !!!

Nu är de kul !Nu är de roligt att träna igen. Gick ganska bra idag med och jag känner att jag börjar orka mer och mer. Jag ger inte upp så lätt längre.

Jag blev igenkänd idag på gymmet. De var en kille som knackade mig på ryggen och sa:
De är du som har den där bloggen va ..2011 03 10
Skönt nu är de bara en dag kvar av arbete. Känner att jag vill vara ledig snart igen och de får jag ju vara till helgen. Melodifestival helgen är de ju också. Jag kommer att titta för jag ser alltid finalen. Jag kan inte nu tippa vem som vinner för jag har knappt hört låtarna. Ha ha.. Jag är inget större fan av denna musik-tävling, men finalen i Globen vill jag såklart se. Vill ju veta vem som vinner hela"skiten". Har inte några planer direkt annars i helgen.   


  Nu är de "time" att ta sig bort till gymmet igen. Rensa skallen ifrån dagens jobb och inte tänka på något annat än att försöka träna bra. Hoppas jag klarar de.

Kram..Grattis Stina !

Stinas kompis Linda ville säga Grattis med en liten hälsning och hon ville ha min hjälp. Klart Danne hjälper till." Från Götet Stina seglade
Till Ume och Versailles
Hon kom hon gick hon seglade
Och därför är du tjej
De ringer från Brasilien, Japan och Irak
Nu sitter hon på ett fjäll, som en korv med bröd
Där ska hon sjunga tills hon kör, ned med världens tröst.

Var är Stina sig var är Stina hej
Jag klarar inget utan dig, 
var är stina sig var är stina hej
kan någon svara mig"

Grattis Stina Önskar Linda!"
De blir bättre och bättre.

Har varit på gymmet. Körde de klart bästa passet på länge. Jag var liksom in i en andra "fas". Ni vet när de börjar göra lite "götte ont" I de läget brukar jag ofta ge upp, men nu körde jag över de efter ett tag in, vi säger andra fasen så kändes de jättebra och jag orkade väldigt mycket mer än vad jag hade räknat med.


Kul att de gick så bra idag..Och nu blir de reklam !Kärlekens tungaLetade ju efter vårtecken !

Tjena !

Nu har de börjat snöa igen och jag som länge nu har letat efter vårtecken. Nu känns de som jag kan lägga ner de ett tag framöver.
Jobbat har jag gjort och de har varit en ganska tuff dag på många sätt. Nu ska de bara bli skönt att ta sig bort till gymmet för träning och rensa skallen från mycket tankar.

Idag blev de fisk med potatis. De smakade bra fast jag fick slänga en potatis bara för att den var rutten.

Ha en bra onsdag ! (Hoppas snön snart försvinner igen)

Kram...


Sova innan de är dags att jobba.Ligger här i sängen och nu är de dags att sova några timmar. Upp tidigt just nu fattar jag inte hur jag ska klara att ta mig upp. Men när jag vaknar till om några timmar efter att klockan ringer med ett ljud som jag hatar. Så brukar de gå bra att vakna till liv eller jag tar mig upp i alla fall.

Försöker sitta och titta på teveprogrammet STOCKHOLMS NATT. För mycket reklam som förstör programmet gör att jag tröttnar och känner att jag behöver sova istället.

Kram..Ordets makt och vanmakt.Har precis läst ut denna bok. Ordets makt och vanmakt - Mitt skrivande liv av Jan Guillou

Han berättar väldigt mycket om vad som egentligen hände. Han berättar om varför han började läsa juridik. Han berättar om högerliberala redaktörer och direktörer, politiska korrekta kamrater på Folket i bild/kulturfront, tevechefer och bokförläggare - Många är dom som har försökt motarbeta Guillou. De känns som ingen har lyckats sätta munkorg på honom.

Jan Guillou berättar om hur han skapade böckerna om Hamilton, Arn och flera andra. Han ger sin syn på palmemordet . Guillou berättar också sin version om den sk IB-affären. Han berättar om gripandet och sin fängelse vistelse och han beskriver de positiva med att sitta i isoleringscell. Han berättar om sina pinsamheter och vad han har lärt sig på de. Han berättar om alla gånger han har fått sparken och ibland säger han att de var de bästa som kunde hända.

 I säkert 40 år har han gjort förbluffande avslöjandet, skapat heta debatter och skrivit böcker med stora försäljningframgångar. Jan Guillou skriver en berättelse om hur allt gick till. Hans version...

Ett fantastikt skrivande liv som han delar med sig av genom att skriva en riktigt bra bok !

Framtidsplaner?

Caroline

Hej Danne.
Jag har en fråga till dig. Du ska ju resa nu. Vad har du för andra framtidsplaner. Jag älskar din blogg och skulle bli så glad om du berättade lite om vad du vill göra mer än att resa.
Stor kram
Först äckeltrött, sen rätt pigg !

Var äckeltrött när jag vakna idag . Men efter jobbet så kände jag mig ändå rätt pigg. Åt mycket mat pga av vrålhungrighet (oxstek med potatis och sås+mackor.. gott de) snackade sen med Karin i telefon i typ en timme.... Skrattade så jag låg på golvet när hon berättade en rolig sak som hände i helgen. Så kan de va.  Efter detta är man full av energi...Iväg till gymmet. Trodde inte det skulle gå så bra som de ändå gjorde. Okej, jag orkar fortfarande inte riktigt så länge som jag vill. Men de var ett klart bättre pass idag än dom 3 jag körde förra veckan..

 
 

Hem igen med raska steg och nu får de bli lite massagestol och en film tror jag.

Kram..


2011 03 07För första gången på över en vecka är de upp tidigt igen. Jag är verkligen supertrött.  Svårt att inte vara de när man "taggar" upp 03:15. De går knappast att vara morronpigg mitt i natten.

Ny jobbvecka. Slutar 14:00 typ varje dag.

Jag hopaps jag tränar en hel del på gymmet denna veckan.

Ha en bra måndag !

Kram..


Kollat NewYork !Äppelpaj recept

Gjorde en äppelpaj igår och jag har nu smakat på den och de var helt okej.
Jag hade naturligtvis inte klarat de utan ett recept... Jag hittade de HÄR

http://www.appelpaj.se/knackig-appelpaj-med-kardemumma/

Recept på en god vaniljsås hittar du HÄR

http://www.recepten.se/recept/vaniljsaas.html


Fläskfilê till lunch.Har käkat lite precis. Idag blev de fläskfilê och potatismos.Trodde jag skulle orka lite äpplekaka efter lunchen, men nej ! Jag får spara den till ett senare tillfälle..


Kram..En runda på morgonen.

Tjena !

Soligt och fint idag också. De fick bli en raska promenad idag med. Var ute 90 minuter denna gången. Känns alltid lika bra. I alla fall efteråt.

 


Tankar som snurrar och korsar.

Tankar i 6 punkter och lite till1) Tittar inte på melodifesivalen. Kollar bara de sista (finalen) De är väl nästa helg ? Har inte ens koll där.

2) Oroar mig inte för framtiden. Sparandet av pengar till mina resor går bra. Visst kan de finnas saker (tragiska) saker som kan hända i mitt liv precis som i andras, men om man oroar síg för något så är de ändå oftast aldrig de som händer. Slutsats: Oroar mig inte för framtiden

3) När jag är ledig tänker jag inte på jobb och när jag jobbar tänker jag inte på något annat än jobb. Ändå blir de "korsdrag" ibland. På jobbet kommer fler och fler fram nu och säger att dom gillar min blogg (den jag tänker på när jag är ledig). Jag älskar din blogg , du har världens bästa blogg och jag läser din blogg, dig känner jag igen.  När jag är ledig finns de en hel del som snackar buss. Hur är de med de ? En bussförare gjorde så ? Varför går de ingen buss... osv osv. Ibland har jag inget val. Jobb på fritiden, bli påmind om fritiden när jag jobbar och de bara flyter samman när detta "kolliderar" med varandra. HMMM... 

4)  Gym har de blivit 3 ånger denna veckan. Plus en powerwalk idag. Hoppas jag kör på även nästa vecka. Kanske kommer jag någon gång att känna mig 100% nöjd med min träning. Jag hittar alltid ett fel om de är bra eller dåligt, jag vet inte? Men de är bra att jag tränar i alla fall ...

5) Anthony Robbins hörde jag säga i detta videoklippet att alla kan ha de förhållande man verkligen vill ha. (jag förutsätter att han menar kärleksförhållande)
Men om jag inte vet vad jag vill när de gäller de...

6) Mycket tänkade. De korsar och snurrar, men jag känner ingen oro.

a. Vilka låtar kommer jag att minnas från melodifestivalen 2011?
b. Jag gillar min blogg ! Men jag vet inte om jag vill att fler ska hitta den nu?
Kram..


Just nu - Slappa i massagestol framför en film.

BRA LÖRDAG! Slappar just nu och har de bra. Lite slö har jag varit, men de blev ändring på de. Bra de...

Tog itu med röran istället för att strunta i de.

- Tack, men NEJ, jag vill ha ordning och reda i mitt hem. De var bara de att de jag såg för någon timme sen var något som jag helst ville fly ifrån och inte ta itu med just i kväll

Kom hem från mat affären och ville bara slappa, men såg denna röra. Har inte tänkt på den tidigare idag, men just nu när jag inte ville se den då ser man de. De var som de var.

Smulor och grus golven (
haha undrar vad jag äter som smular så mkt förresten?)  Men de är ju Mimmi också och hon gör ju sällan rent efter sig om man säger så. (bor ju rätt litet också så allt märks/"dras omkring" betydligt mer..) Disk hade jag ganska mycket och en hel del tvätt. Skor står överallt, kläder ligger överallt men inte där jag vill att de ska stå skor eller ligga kläder (känner mig lite som en sur mamma nu eller nått)
Blir STRESSAD! Klarar inte av när de är rörigt i mitt hem! Ville SÅ gärna strunta i de och bara göra något annat, eller ingenting hela kvällen. Slappa och kanske se på tv - haha då slipper jag se röran. Men, ibland måste man ta tag i saker och ting " man kan inte alltid FLY från de och vem ska ta tag i de om inte jag gör de???

....Så jag flydde inte - jag "mötte problemet" = Har fått lite mer ordning !:)

Jag har också varit så duktig att jag har fixat lagat till min lunch för imorgon och de blir även en efterrätt som nu strax är klar..


Jag har ätit lite ikväll också. De blev några mackor, stekta ägg och en hallon och svartvinbär MER

Nu kan jag slappa oh göra vad jag vill för jag har RENT OCH FINT i mitt hem.

Kram..


Vill inte..


Hemma är de lite rörigt denna lördag kväll. Tvätt som ska in i lådor, massa disk har jag och nu vill jag bara slappa och ha mat. Ska jag ta tag i detta eller vänta tills imorgon, eller någon annan dag/kväll?


Panerad Schnitzel !Har käkat lite .. Nu är frågan ta tag något "trök göra" eller bara slappa ???I rask takt.

Skönt att ta sig ut på en promenad.  Var ute i 1 timme och promenerade i rask takt. Man rensar skallen lite samtidigt som de såklart är bra för hälsan.
Kram..


Vårtecken kanske?

Godmorgon !
Vaknar upp och ser att solen skiner och de är nästan 12 grader varmt. Nu närmar sig väl våren i alla fall?
Jag ska ta mig ut och promenera lite och samtidigt se om jag hittar några vårtecken.

Kram..


Ta hand om mig själv.
Jag har suttit i massagestolen och tittat på en film. Jag tar hand om mig själv. Natten är sen och jag ska gå och  lägga mig. Fast jag ska läsa lite innan de är dags att sova. Tänk att jag snart har läst ut Jan Guillou's bok på nästan 500 sidor som jag köpte på bokrean.Kram..

 


Videobloggar ?

Sitter och kollar några videobloggar. Jag har lagt upp några stycken på denna bloggen. Lite pingis som jag ibland saknar och de är väl därför jag tittar tillbaka. Jag försöker mig på att göra en rockvideo och jag snackar om allt mellan "himmel och jord". Tex om hur massagestolen funkar, vad man gör i Thailand och lite "skumpa" i Stockholm. 


Kallas de ....Mer bilder - Allt och nästan ingenting !

   
  
  
  
  
  
 Nu börjar ledigheten.

Hej !

Hemma igen efter en arbetsdag och kväll nu börjar äntligen helgen för min del´. jag ska nu ta mig något att äta och sen blir de en film.2011 03 04Dannebilder !

  
   
   
  
  
   
 


Väntar på tvättmaskinen.

Sitter mest just nu och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar.Tog lite bilder igår när jag var på väg till jobbet. Jag letade efter vårtecken, men hittade inga. Om de fanns något så var de solen ...Fredag, tvätt och snart är de mera jobb.

Godmorgon !

Har en sista arbetsdag som väntar sen är de helg. Just nu håller jag på nere i tvättsugan. Mellan tvättstuga och jobb ska jag också hämta lite mat. De får bli full fart hela morgonen för jag vill hinna blogga också.

Ha en bra dag !

Kram..Vad ska man göra ?

Vad ska man göra när man är besviken och inte nöjd med en sak fast man inte kan göra så mycket åt de.

1. Strunta i de.

2. Ändå göra något.

3. Typ bli arg på någon (vem som helst)

4. Träna bort de ! Kanske springa långt så kanske de försvinner ur mitt huvud.

5. Försöka glömma bort de.

6. Skapa något "nytt" som besegrar de andra man är arg på.

7. Gör något annat än dom 6 punkter jag just skrev.Dags att tagga till jobbet.Ha en bra dag !

Kram...


Måste kicka igång denna torsdag.

Var ute och hämtade lite mat. Kyckling fick de bli idag. Känner att jag vill komma igång nu och jag gör väl de om jag får i mig lite mat. Snart är de dags för lite arbete också då är man igång igen på allvar.

Kram..
2011 03 03

Har jobb senare i eftermiddag. Ska innan de gå ut och hämta lite mat och "plocka" lite här hemma. 
Inget gym idag. Jag väntar med de tills mina lediga dagar kommer och de gör dom ju i helgen.

Annars mår jag bra trots mitt tuffa sparande av pengar. Men där ser man att man kan må bra i alla fall. Men jag är ju bra på att ta hand om mig själv. Jag lyssnar på ljudbok och kopplar av, är med mina vänner ibland, hänger på gymmet, sitter i massgestolen och jag unnar mig i alla fall god mat.

Ska man se något problem så är de väl att jag är ju lite av en inspirationsmänniska och när jag får en ide på något jag vill göra så vill jag att de ska helst hända med en gång och jag ska få klart de så fort som möjligt så jag kan när de kommer upp en ny ide i mitt huvud snabbt kunna ta tag i den.

De som jag håller på med är ju inte något som händer nu och jag är inte klar med detta sk projekt förrän tidigast i mitten på december. Fördelen är bara att man har något att se framemot hela tiden. Denna livstil som jag lever nu känns någonstans ok för jag tar ju hand om mig själv i alla fall, men vill jag göra något som råkar kosta några tusenlappar så funkar ju inte de för då spricker sparplanen och resorna 3 på ett och samma år förblir en dröm.

De värsta med detta är att jag känner ibalnd att jag kanske kan klara av detta ändå även om jag tar några tusenlappar från "reskassan". Men de blir som att spela lite med min dröm 2011. Håller jag budget precis som planerat så fixar jag detta lätt de vet jag. Lånar jag från "reskassan" då kan jag kanske fixa de, men de kan jag inte vara säker på och jag villl ju verkligen göra detta som jag så länge har gått runt och tänkt på. Ger jag upp nu då kastar jag ju bort flera månader av planering och de skulle inte kännas bra.

OMG ! De är kämpar attityden som gör att detta går så bra som de faktiskt gör. Men jag har väldigt svårt att se när "resakassan" växer med rasande fart för  de blir så tufft att känna att man inte kan plocka ut några större summor pengar  och sätta "sprätt" på trots att pengar finns.En trött Danne !2011 03 02

Godmorgon

Vaken igen då. Jag är glad för att jag har vaknat. Hade en hemsk dröm. Jag drömde att en tjej som jag känner hade blivit med barn och hon sa till mig att de var jag som var pappan. Glad att jag bara drömde att hon sa så till mig.

 
Nu ska jag packa min väska och så är de dags att svettas lite igen på gymmet. 

Kram.. Jag tar hand om mig själv.

Kvällen börjar lida mot sitt slut och de börjar närma sig natten. Jag är inte så duktig och går och lägger mig utan de får bli en film innan. De känns skönt att göra och tänka på annat än mina resor. Jag sparar mycket pengar men  jag är ändå bra på att ta hand om mig själv. Jag sitter i massagestolen för att rädda ryggen från framtida besvär. Jag tittar på film och jag har även idag legat och vilat till en ljudbok. Jag unnar mig god mat.


Nu ikväll blev de en gryta. Lite kyckling och ris typ.De går som de går ...

Hej !

Har varit och tränat lite på gymmet. De går som de går... Orkar inte riktigt, men jag tycker de är kul, fast de går lite tungt, personalen där på gymmet är snälla och trevliga, men nu är de skönt att vara hemma igen.Nu får de bli en film och lite sitta i massagestolen.

Kram..GYM !

Jag är ledig idag och de känns skönt. De finns lite att ta tag i och göra idag. Jag ska börja med att tagga bort till gymmet ännu en gång.


Bilder från igår...

Körde ju igår och de kändes ganska bra. Får hoppas de gör de idag med.

Kram..Svar till Melinda.

Fick en synpunkt på denna videobloggen:Kommentar på denna videoblogg från Melinda.
Hej Danne!
Vad hade du tänkt plugga för något? :)
Ville bara berätta att en student INTE har 2-3 månaders ledighet. Visst har man uppehåll från skolan, men man har NOLL inkomst så i verkligheten måste man jobba hela sommaren. Slutsats: Ingen ledighet alls. Tänk på det!
Tycker det mer är att glida runt att köra buss, jag :)

Vad jag skulle vilja plugga de vet jag inte. Jag har tittat på en mängd olika utbildningar som har varit på allt från några veckor till 2 års utbildning. En av utbildningarna som jag tittade på var på 2 år och där står de att man är ledig under 3 månader på sommaren. Jag vet att inkomsten under ledigheten är = NOLL så man måste få in pengar på annat sätt när man har uppehåll från skolan. Om jag någon gång fattar ett beslut om att gå en utbildning, plugga eller nått liknade så skulle jag ju se till så att "sommarproblemet" är löst innan jag sätter mig i skolbänken. Jag är ju ganska bra på att spara pengar om jag vill de så varför inte spara och lägga undan en hög med pengar som man sen lever på under ledigheten. Samtidigt så tror jag inte att ett sommarjobb är så svårt att få. Jag kan ju alltid köra buss tex. 


Många studenter har säkert inget glidar liv de är inget som jag egentligen tror , men från den "sidan" som jag sitter på (jag som inte är student ) så ser de ibland ut så. Men visst förstår jag de att de  inte alltid är ett glidar liv att vara student.Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE