2011 06 05

Vaknar upp denna söndag och jag ser att de är fint väder ute och då vill jag bara få på mig skorna och ta mig ut på en powerwalk ! De är en sån underbar känsla när man går upp på morgonen och känner att livet alldeles underbart bra ! Man kliver bara upp och vill ta tag i dagen med en gång. När jag satte mig här vid datorn så fick jag massor med ideer på vad jag kan göra i framtiden. De blir såklart efter resorna, men ändå.

Är de inte fantastiskt ? Man bara vaknar till och vill så mycket med livet och de mesta av de jag funderar på kan jag fixa. De tar lite tid och jag kan bara göra en sak i taget. Först måste man kämpa lite, men jag tycker nog att de kan vara värt de om man vet att chanserna är väldigt stora att man ska lyckas med de inom en snar framtid ...

Man har de bra och alla möjligheter finns till att få de ännu bättre och förverkliga sina drömmar de kan man göra för chanserna kommer oftare än man tror. Chanserna man får till att leva ett bra liv får man också hur ofta som helst bara man vill se möjligheterna och inte tänker på alla bekymmer och problem som man kanske har och som egentligen är ganska små om man jämför med många andra problem som så mycket människor ute i världen har just nu.
Krig, svält, svår sjukdom, rädd för att bli dödade pga av politiskt åsikt eller för att man helt enkelt lever i ett land där risken hela tiden finns. 

Allt detta och mycket mer tråkigheter är man förskonad ifrån. Här kan man gnälla för lite ont i ryggen, ont i en fot efter att ha trampat snett eller att de är jobbigt att gå upp ur en väldigt skön säng för att ta sig till ett jobb som man ändå trivs med väldigt mycket. Många andra människor ute i världen skulle vara väldigt glad om dom fick byta dessa bekymmer mot de dom kanske själva har.  

Jag kliver upp denna söndag morgon och njuter lite av livet ! De ska jag göra oftare för de var verkligen en helt sjukt underbar känsla.


Nu ska jag ta mig ut på en powerwalk !






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE