Ganska kul dag !


Tjena !

Då var man hemma igen efter en arbetsdag som har varit ganska kul. Jag har träffat många roliga människor idag. Pratade med en tjej som jobbar på SJ om precis allt möjligt och de var ju trevligt. Två passagerare kom fram till mig och sa att dom läser min blogg och tycker den är jättebra ! Naturligtvis blir jag jätteglad varje gång de händer...

De har varit mycket folk ute idag. Många har varit uppe i Dalaborgsparken. Vet inte vad de var där men mycket folk var de i alla fall. Jag brukar ofta säga att denna staden Vänersborg kan vara så himla öde och tråkig ibland. De har jag sagt många gånger och de har också vid dom tillfällena som jag har sagt detta varit så. Men nu får jag nog snart ändra mig för detta året kan man nog säga så tycker jag de har varit bra drag i denna lilla stad så kanske är de dags att ändra uppfattning. Ser man till att även hålla Arena Vänersborg vid liv med många häftiga arrangemang i framtiden så tror jag Vänersborg inte kommer att vara så öde och tråkig som den har varit.

Nu ska jag ta mig något att äta och kika på en film.

Kram..


Kyckling idag !


Kycklingfilé med pepparsås...


Fick mest kämpa.

Hej !

Då var jag hemma från gymmet. Jag ska ta och tagga bot till favvorestaurangen och fixa lite food. Träning gick väl ganska bra. Jag körde på bra fast de kändes tungt så jag fick mest kämpa idag. Man får vara glad att jag ändå orkade med de.

Kram..2010 06 30Funderingar om semester.

Den här veckan är de många som går på semester. Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är avensjuk på alla som får semester i sommar. Men ändå inte. Jag är nog den typen helst jobbar under sommaren. Visst, de är högsommarvärme ute och nästan alla är ju lediga medans jag själv får jobba och slita under sommaren.

Fast jag hatar vintern så de känns som de enda rätta är att lämna landet och vara borta så mycket som möjligt då  Får se hur jag gör nästa år ? Synd att man inte har möjlighet att ta semester så fort snön kommer och vara borta tills den försvinner.

Jag har inte så ont av att jag får jobba större delen under sommaren. De är ganska lugnt att köra buss då. Inga skolbarn och många har semester från sina jobb så visst går de bra att jobba under sommaren.

Kram...Köttbullar!Ut i solen !

Jag ska tagga ut lite. Får bli lite SHOPPING och jag ska även hämta lite mat. De är ju så underbart väder så jag har lite svårt att vara inne.Jan-Ove Waldner vs Mikael Appelgren - 2010 Exhibition

Dom stora lirarna visar vad dom kan göra med en liten boll.

2010 06 29

GOD MORGON !

Ledig idag, skönt...? Jodå! De var mycket jobb förra veckan så nog är de skönt att man är ledig ganska många dagar denna veckan. Idag får de väl bli lite träning. Jag ska även köpa ett minneskort till min ena kamera. De är väl dagens planer. Annars ska jag väl bara njuta av solen och verkligen tänka på att jag är leeeeedig!

Kram...

                                                                Me igårPasta..


Tagliatelle med bacon och champinjonsås...


Gym !

Hej igen !

Har varit och kört ett pass på gymmet. Jag har inte varit där på någon vecka nu så de lär väl ta tre eller fyra pass innan man får upp bra fart i kroppen igen. Känner mig också fortfarande lite seg från förra veckans många tidiga jobb dagar.

Men får jag bara sova ut lite nu och träna så kommer jag nog igång ganska snabbt för de gick ändå bra idag.

Kram...

 


Ska tagga bort till gymmet !


 


Jag ska snart tagga bort till gymmet och jag känner mig just taggad att köra hårt. De ska bli kul att få känna lite muskeldarr igen.2010 06 28


Godmorgon !

Skönt att få sova ca 5 timmar mer än vad jag har gjort 6 dagar förra veckan. De känns bra att äta frukost i lugn och ro utan att behöva känna någon stress. Jag ska tagga iväg till gymmet vid tio. De ska bli gott att komma igång igen på allvar. Förra veckan var jag lite seg med de.. I eftermiddag är de jobb igen så jag vet vad jag ska göra denna måndag.

Hoppas ni får en bra dag denna veckostart..

Kram...


.
    
2010 06 27De känns skönt att denna arbetsvecka är över. De har varit upp tidigt och jobba denna vecka. Nu är de över en vecka tills jag behöver ta mig upp 03:30 igen och de är väldigt skönt. Annars tycker jag om att jobba sk förmiddags vecka. Man kommer ju hem tidigt när man börjar tidigt. Tidigare än dom flesta andra och har då hela dagen om man vill och orkar göra något. 

 Dessutom tycker jag att de har varit bra pass att köra denna vecka så jag har faktikt inte så mycket att gnälla över. Jag trodde de skulle bli jobbigt att gå upp tidigt tex denna midsommar helg,men de har gått bra. Både att ta sig upp och att jobba. Jag tror bla de beror på att passen man kör är ganska bra. 1-2 turer sen har man en rast (ibland betald, ibland inte). Dagarna denna helg har varit ganska långa , men de känns inte så för man har helt enkelt bra körning. Så jag ska inte klaga, de mesta känns bara toppen ! Nästa vecka får jag sova ut och de ska bli gött !

Kram...2 I-landsproblem1.


2.Midsommardagens arbete är avklarat.

Tjena !

Sitter här jag gör inte så mycket utan ser till att bara vara för de känns i kroppen att när man går upp så sjukt tidigt som jag har gjort denna veckan. Dagens jobb gick bra och de var väldigt lugnt. De kändes nästan som jag hade mer rast en körning och de är ju aldrig fel. De blev ju tex en frukost baguette på Resecentrum i Trollhättan.

Imorgon har jag samma pass och jag har svårt att tro att inte de blir lugnt också.
Annars har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och längta . Jag vet inte till vad, men de är väl de gamla vanliga.

1. Semesterdagar.

2. Få ihop pengar så man kan göra något riktigt kul när man en dag får semester. Fast de är långt kvar men längta till de kan man ju alltid göra...

De enda man inte behöver längta till är en varm sommar. Den har vi nu och jag hade de när jag var i Thailand.


 

Kram...2010 06 26
Hej på er alla midsommar firare.
Hoppas ni mår som ni förtjänar idag. Bra eller dåligt de vet inte jag. Jag är hemma en stund på min rast. Jag skulle ju upp och jobba idag så de blev ingen fylla och jävelskap utan jag firade min midsommar med sommarmust och hus mors göra i tvättsugan igår kväll.
Fick lite problem där nere igår. De är bara att konstatera såhär dagen efter att de är tur att man är en flexibel pojke som kämpar på i livet. Jag bestämde mig igår för att tvätta ganska mycket tvätt. Jag tänkte att jag stör ingen denna midsommar kväll för ingen är ju hemma. Jag slängde ner allt jag kunde hitta i tvättkorgen och de blev mer tvätt än vad jag brukar ha, eller någonsin har haft. VAD GÖTT DE SKA BLI OCH FÅ RENT PRECIS ALLT PÅ SAMMA GÅNG tänkte jag ...

När jag har tvättat en maskin och ska lägga in de i torktummlaren då märker jag att den är TRASIG. Nej tänker jag och får snabbt komma på något för jag har så mycket tvätt och jag kommer inte att hinna få de torkat i tid.

Men då efter att jag hade fått igång hjärnan och börjat tänka till lite så löste jag de.

1. Jag stör ingen så jag hänger ALLT i torkrummet och låter de hänga där i natt. Så är de torrt imorgon.

2. Jag jobbar och börjar 05:23 så jag låter de hänga fram till min första rast på jobbet. Då går jag hem och plockar ner min tvätt.

3. Konstaterar att ingen har bokat tvättstugan på lördag morgon. Alla i huset vill sova av sig ruset !

4. Jag hade mer tvätt än jag någonsin tidigare har haft, men eftersom jag fick tid i torkrummet extra länge så blev de väldigt torrt så med facit i hand så var min lösning på mitt tvättproblem den bästa tänkbara. 


En lektion i fönsterputs !Glad Midsommar !

Hej på er...

Jag hoppas ni alla får en bra dag idag denna midsommarafton. De är väl idag som de är årets längsta dag.
För min del blir de väl inget midsommar firande direkt. Jag har ju jobb hela helgen och de är ganska mycket med de.... Så ska jag orka med detta så får jag nog vila den dag som jag råkar vara ledig (idag).
Sånt är livet. Har man i under halva detta år haft 6 veckor av semester  så får man bara jobba på den andra halvan av året.
Glad Midsommar på er ! Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg...

Kram...

Dannebloggen Rock ! Don't Forget That !Roll Deep Ft Jodie Connor - Good TimesTjena !Jag har haft som de känns en ganska lång dag. Varit uppe sen tidigt i morse även om jag sov lite för länge just i morse. Jag brukar ta mig upp 03:30, men jag gjorde den klassiska ni vet. Låg kvar lite för länge sen blir de power turbo fart på Danne för att hinna i tid till jobbet..... Bara att gilla läget samtidigt som man springer i kläderna och samtidigt matar Mimmi (min fågel). Jag kom in på jobbet precis när jag skulle börja så jag var inte sen.

Efter denna arbetsdag med bla min lilla medhjälpare som jag snart ska komma på ett namn till, men just nu kallar jag honom MR hållplats - utroparen så var de dags för en powerwalk. jag känner inte för gym idag eftersom man känner sig lite mörbulltad i kroppen. Upp som en raket 04:15 på morgonen och veta att man snart måste vara startklar på jobbet är ingen perfekt start på dagen så jag ville ha en lugn eftermiddag. De blev de och senare på kvällen så körde jag en powerwalk ut till Onsjö sen tog jag faktiskt bussen tillbaka.
De blev linje 64 in till stan igen. Hem för ett ombyta och iväg till "favvorestaurangen"Idag blev de Cordon bleu och en banansplit.. Efter denna fest middag som jag också drack 2 Coca cola till, becouse i love it, så gick jag hem och kände mig som en ballong.. Ha ha !

Kram...2010 06 22

Hej !

Jag är ganska trött nu igen. Man blir aldrig annat när man stiger upp 03:30 på morgonen. Jag försöker att inte tänka på att jag ska stiga upp tidigt hela veckan. Den enda dag jag får sova ut är på Fredag. Längtar så till detta.

Nu ska jag försöka ta mig ut på en powerwalk i alla fall. Jag skulle väl behöva gymma, men jag vill passa på när de är fint väder. Dessutom känner jag mig för seg i kroppen för gym så jag vilar lite från de och de passar ju ganska bra nu i de fina vädret. Jag ska ta mig ut lite nu. och jag hoppas att de kommer att kännas bra denna tisdag eftermiddag.

Kram...

 


En underlig man har jag som hjälper mig.Trots att jag de har funnits ett tag runt om på olika platser i Sverige så har vi inte fått detta som vi kan kalla hållplatsutropar system. så har vi inte fått detta förrän nu. Vad är nu detta?

 
Som de flesta andra busslinjer runt om i landet så ropas självklart alla stopp ut i högtalaren i bussen. De är vad de handlar om. För detta ändamål hör jag hela tiden en mansröst   som roar mig oerhört varje gång jag kör en sådan buss. ( de finns inte i alla än) Det är nämligen så att jag har konstaterat att mannen som ropar inte är häifrån trakten så jag funderar på var han kommer ifrån ? När han ropar ut vissa hållpaltser  som tex Överby.  De låter då  som “vad fan…är vi här nu igen, det kan inte vara möjligt”. Färden går vidare och han låter än mer förvånad för varje stopp vi gör, “nästa Älvdalen”. Hans betoningar är kanske subtila för den som är ointresserad men eftersom jag både tycker om att använda mina ögon och öron så roar det mig något kopiöst. Enda avvikelsen är “Nästa Ollenicklasväg”. Här avviker vår reseledare med att låta lite nedlåtande, nästan irriterad. Jag anar att han kanske en gång i tiden haft en dålig relation som bodde här, kanske hade han en kompis som han blev ovän med eller något. Vem vet…det döljer sig alltid mycket intressant i alla människoöden.

Ordningen är därefter raskt återställd via Mariedalsskolan men när vi kommer till “Nästa Restad Gåååård” så kunde vi faktist lika gärna vara på månen, så förvånad låter han. När vi sedan vänder och kör tillbaka så är  det som om han tar sina första steg på månen.
“Konstigt…”, tänker jag. “Trots att han är på dessa platser varje dag så låter han så förvånad”.Lite klipp från i helgen.

Jag sitter och tittar lite på videoklipp från den 19 Juni. De är så fint så fint...
11 736 ...

Hej !

Jag har varit ute på en powerwalk. Jag stegade på mot Restad Gård. Allt kändes bra och just nu står stegräknaren på 11 736 steg. Jag vill allt som oftast ha 10 000 steg varje dag. Sen år vi se kanske ger jag mig ut på personlig rekord jakt någon dag. De krävs att jag gör mer än 46 126 steg för att slå de.

Kram...Snart kan jag putsa mina fönster.Mat mat mat.. 
Fisk med ris och skaldjurssås...


Manic Monday..

Känner mig lite trött just nu. Kan bero på att jag inte har sovit många timmar inatt. Jag har inte riktigt lärt mig att man måste gå och lägga sig tidigt när man ska upp tidigt.Annars då: Jag har varit och jobbat. Ganska bra pass idag för jag slutar redan klockan 13:00. Nu får de väl bli lte mat och sen ska jag ta mig till gymmet. jag är lite för trött för att jag egentligen ska orka ta mig dit, men det är ju så kul och jag tror att de är bra för kroppen att träna på även om man inte riktigt jämt känner för de.

Om man inte tar sig tid att träna idag så är ju risken att man måste ta sig tid med att vara sjuk imorgon.

KRAM PÅ ER DENNA MÅNDAG !Sitter där i min I Love Dannebloggen t-shirt.Jag ska strax gå och lägga mig. Jag ska ju upp så tidigt imorrgon, men jag sitter och tittar på lite gamla klipp. Jag brukar nästan aldrig titta på mig själv och mina videoklipp. Fast denna gången var jag lite nyfiken på vad jag svarade när jag satt där i min I love Dannebloggen t-shirt någon gång i slutet av förra året..En liten videoblogg.

 Lunch för 10 kr och en film.

Hej jag har varit på överby, emn nu är jag hemma igen. Jag köpte inte så mycket bara en film. Jag tittade lite på mobiltelefoner, men jag slig inte till på någon. Jag väntar nog ett tag till. Jag vill känna lite på den nya Iphone4 när man släpper den.


Jag köpte den senaste wallander filmen indrivaren.


De blev även en korv med bröd och dricka för 10 kr


2010 06 20

Tja..

Jag ska ta mig ut till Överby köpcentrum. Lite shopping och mat får de bli där.

Kram..De ska bli så kul !Victorias och Daniel's kärlekssaga.When You Walk In The Room.Två filmer.

imorgon visar TV3 This is it ... Filmen om Michael Jackson som gick på bio för något årsen. Jag har faktiskt inte sett den fast jag har funderat på att se den många gånger, men imorgon gör jag nog detta.

På måndag har ännu en film biopremiär. De kan jag stå ut med jag tor inte jag kommer att senden då, men man vet aldrig. De som oroar mig är när den kommer ut på DVD då får jag ett problem.En löprunda före frukost.

Jag har varit ute på en 3 km lång löprunda nu på morgonen. De kändes bra trots denna tidiga timme (07:30). Men de var lagom varmt, de kom lite regn fast de kändes bara bra och nu såhär efteråt så känns de bara skönt. Så jag är glad att jag orkade ta mg ut. Nu får de bli en lång frukost !

Kram...

Bröllop bröllop bröllop !!!!
I morgon är de Victora och Daniel som äntligen ska gifta sig. Äntligen får Victoria sin prins. Jag är för monarki, vår kung, kungafamiljen allt som finns kring dem. Tänk vad mycket arbetstillfällen detta skapar. Speciellt nu i bröllops tider. Republikaner finns de, men dom har inte mycket argument att komma med som är bra.
Jag älskar Kungen, Drottningen, deras nu vuxna barn och Daniel. Jag har lite vykort på kungafamiljen inramade i mitt sovrum. Kungafamiljen är jag en stor beundrare av och jag vill aldrig att Sverige ska bli en republik. Usch va hemskt och vad löjligt de skulle  låta om man skulle säga President av Sverige till någon... ÖHHHHH

Hoppas på en bra dag för Victoria och Daniel imorgon. Och jag önskar dom all lycka i framtiden.  


Jag måste ju ha en liten låt i detta inägget också. De får bli något med Ted Gärdestad....Intresseklubben noterar !Hamburgare ikväll....


Ligger där färdiga att stoppa i stekpannan.


I pannan...


FÄRDIGT !


MUMS !!!!

De har varit en hård arbetsvecka !Back in business!

Då var de som vanligt igen. Ingen mer semester på ett tag. Nu är de långt till nästa. Arbete arbete, men de är rätt skönt att få in lite rutiner igen. De har varit perfekt med en vecka ledigt. De gick bra att komma tilbaka jag har ju inte varit borta sålänge och jag har ju inte direkt suttit still även om de är de jag måste göra nu. Denna veckan var de bara jobb idag nu är jag ledig igen så denna fredag har varit en liten klämdag kan man säga. Fast de var ju tvärtom mot va de brukar vara. Klämdagar brukar vara = LEDIG DAG..Dags att jobba lite.Så nu kör vi ! Iväg och jobba. Nu är de inte inte mycket
annat att tänka på en lång tid framöver...
Hörs ikväll

Kram...Shopping - Lunch - SommarlistaTog en snabb runda på stan. Gick förbi frisören. Där köpte jag två gele burkar.Hämtade även lite lunch. Idag blev de ytterfilê medbrunsås och potatis...Vi tar väl en sån här lista också...

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Ute en varm sommardag med mina vänner!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- I en solstol ute i solen, långpromenad och bara känna att man mår väldigt bra.

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Flintastek är alltid gott.

4. Vad har du för planer för årets sommar?
- Jag har avslutat min semester och ska börja jobba idag. De blir nog bara jobba och slita året ut.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Vitt är alltid snyggt. Svart är inte så smart att bära när solen steker.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
- Jordgubbar, konstiga regniga dagar blandat med sol. Mer bråk ute på kvällarna.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- När man var på pingisläger tror jag. De var alltid kul, men pingis var ju de enda som betydde något då. I alla fall tror jag att jag tänkte så på den tiden.

8. Havet, sjön eller poolen?
- POOLEN! Helt klart. Hav och sjöar har blivit så förorenade så de blir bara äckligt när man tänker på de.

9. Vad väljer du i glassbaren?
- Mjukglass är "favvo" för mig.

10. Vart går din drömsemester?
- Har ingen  denna sommar, men jag hoppas komma iväg någon annan semester period. Men på sommaren vill jag gärna vara hemma för jag gillar den Svenska sommaren, men när de är vinter och kallt här så vill jag gärna till varmare land. Ska jag välja något drömresemål så säger jag Key West i Florida, men de finns många ställen man vill besöka.


2010 06 18Godmorgon på er...

Jag kom i säng väldigt sent. Klockan var väl 04:00 på morgonen. Så är de ibland. Jag hade ju tänkt kolla klart på  filmen som jag började titta på. Men sen blev de en till och lite bloggande så klockan tickade iväg. Har i alla fall sovit 6 timmar inatt.

Nu ska jag hämta mat som vanligt. Jag får väl betala den maten som jag köpte igår också, för de glömde jag att göra. Hoppas ni får en bra dag. Själv ska jag jobba. Nu ska man tillbaka till verkligheten och vardagen. De kommer att kännas som en evighet till nästa semester så jag får försöka piffa till vardagen så ofta som möjligt den kommande tiden.

Kram...Lista

 


1. Har du en uppblåsbar barbara? - Nej
2. Vem var den senaste du pussade? - Hanna
3. Har du en sjukdom? - Nej.
4. Trivs du med det? - Ja skönt att vara fullt frisk.
5. Hur många år har du varit bussförare - 4 år:/
6. Gillar du nån nu? - Ja ♥
7. Vad gjorde du igår natt? - Sov som en stock!
8. Och i förrgår natt? - -------"----------"-----.
9. Vad gör du innan du ska sova? - Tittar ofta på  film, bloggar eller läser.
10. Finns de någon som du kan prata med allt om? - Ja de finns de fast dom personerna berättar jag ändå inte allt för.
11. Har du gjort någon tjej gravid? - Nej inte vad jag vet!
12. Om du hade flickvän skulle du vilja veta om hon har varit otrogen? - Ja för då kan jag lätt göra slut på de förhållandet.
13. Blir du glad när bloggläsare skriver och säger till dig att du har en bra blogg - Ha ha.. Ja självklart blir jag de! Vore väl ganska korkad annars.
14. Choklad eller glass? - glass!
15. Bryt ihop eller bit ihop? - beror på vad de gäller.
16. Monarki eller republik? - Monarki...
17. Äta ute eller laga egen mat? - Äta ute.
18. Favvoblogg? -Fortfarande Katrin Zytomierska's blogg- Fuck You Right Back!

Tio fakta

1. Ort - Vänersborg
2. Hårfärg? - blond
3. Längd -  177cm.
4. Frisyr - Vet inte vad jag ska kalla den, men jag har ofta gele i håret.
5. Ögonfärg - blå
6. Skostorlek - 42,43.
7. Humör - Just nu, lite trött!
8. Syskon? En bror och en syster
9. Civilstatus - Singel.
10. Vänster eller högerhänt - Höger.

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - Ja.
2. Tror du på kärlek? - Ja de funkar ju för vissa.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja massor.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Nja inte krossat men ledsen har jag blivit.  
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Det vet jag inte.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för henne? - Ja!
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej! man kan ju prova i alla fall. 
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? -  Ingen aning.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja ...

Tio saker


1. Kärlek eller pengar? - Både och.
2. Cider eller öl? - Cider.
3. Dag eller natt? - Natt.
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande.
5. Tv eller internet? - Internet.
6. Pepsi eller cola? - Cola.
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - hemmakväll tror jag ..
8. Färgfoto eller svartvita? - både och..
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face.
10. Facebook eller Match.com? - Facebook.

Tio har du nånsin

1. Har du nånsin varit arbetslös sen du sluta gymnasiet ? - Ja.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej.
5. Har du nånsin känt dig sviken? - Ja.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Ja.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Ja.
10. Har du nånsin tyckt att livet är orättvist? - Ja.

Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? - Nej de tror jag inte,men de beror på vad man menar med de.
2. Är du glad? - Jag försöker vara de men ibland blir man ju fett förbannad!
3. Är du fundersam? - Ja för mycket!
4. Är du uttråkad? - Nej.
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej.
8. Är du fransk? - Nej.
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Dom har aldrig varit gifta med varandra.
10. Gillar du någon just nu? - Ja.

Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? -  03:00
2. Namn? - Daniel som prinsen.
3. Vart bor du? - i Västergötland.
4. Hur många barn vill du ha? - Vet inte, man ska ju vara två om de?
5. Vill du gifta dig? - Nja samma där. Man ska ju vara två om de.
6. Rullar du spagettin eller skär du den? - Skär.
7. Har du ätit sushi? - Nej!
8. Favoritglass? - Mjukglass vanilj.
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - En sort.
10. Humör? - ganska glad.


Fyra Grejor

1. Har du någonsin blivit jagad av en människa? - Ja.
2. Har du en hund? - Nej
3. Sover du helst själv eller med någon? - Med någon.
4. Tror du på spöken? - Nej ..


Skulle

1. Skulle du vilja vara längre? - Nej.
2. Skulle du vilja väga mer? - Nej.
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej, ska jobba imorgon.


Kan

1. Kan du röra på öronen? - Nej.
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nej.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Nej.
4. Kan din fågel prata? - Nej.men vissla.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja.
7. Kan du dansa? - inte bra!
8. Kan du tänka att pierca dig i ögonbrynen? - Nej.
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Ja:)


Har


1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja.
3. Har du syskon? - Ja.
4. Har du ljugit på någon fråga? - Nej.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Ja.
6. Har du varit full den här månaden? - Nej.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Ja faktiskt.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nej. men jag ska göra de nu.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre eller mer? - Ja.
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre eller mer? - Ja.


Vem

1. Vem älskar du? - Mina vänner ♥
2. Vem kan berätta allt för dig? - Dom som jag litar på.
3. Vem är din bästa vän? - Dom som jag kallar mina vänner, men jag rangordnar dom inte:)

Lite bilder 


Godnatt !Lite kvällsmat.

Jag hade inte tänkt äta så mycket nu ikväll. Fast jag blev riktigt hungrig och är man hungrig då får man äta. Jag tog mig bort till favvisrestaurangen och köpte fläskfilê med ris. Jag kom precis innan dom skulle stänga köket och tur va väl de. Annars kanske jag hade fått gått och lagt mig hungrig.Har lite jag borde göra.

Hej !

Jag har varit ute lite i solen. Jag har inte gjort något utan bara tagit de lugnt.  precis som jag egentligen har gjort hela dagen. jag har några saker jag borde göra, diska och städa upp lite hade inte varit fel. Jag skulle även behöva handla lite saker.

Jag känner inte för att göra något utan jag tror jag lägger mig istället. På TV snackar dom bara om Daniel och Victoria. Bröllop bröllop. Jag har inget emot att de blir av. Jag är för att vi har vår kungafamilj och allt detta. Men nu tycker även jag att man pratar lite väl mycket om detta. Varenda lite detalj ska man diskutera och tömma ut tills de inte finns något mer att säga om de. De blir för mycket även för mig.

Kram...Sorg

Jag har lite tankar om sorg, sörjande och vad man kan göra för att hantera sitt och eventuellt andras sörjande.

Sorg är något som många inte pratar om. Jag tror att många försöker förtränga den sortens känslor som sorg medför pga den enkla anledningen att man är lite rädd för den typen av känslor och man ser de som ett stort problem.

Jag tycker att sorg inte är ett sånt problem som måste lösas utan något som man måste få bearbeta och försöka hantera när den drabbar oss.

Sorg är en naturlig del av livet. De behöver inte alltid handla om att en nära anhörig dör. De kan ju vara att en kärleksrelation/vänskapsrelation som tar slut. Bästa vännen flyttar. Eller mitt husdjur dör ifrån mig. Jag har träffat en människa en gång i tiden som sa till mig att hon kände sorg  och stor besvikelse när hennes "favvolag" i hockey(Leksand) åkte ur högsta serien. Många kände sorg när Michael Jackson dog. De finns exempel på människor som saknar sitt gamla liv och vill tillbaka för då var dom inte sjuka. Vad man än känner sorg för så har man rätt att känna de man känner. De är inte knäppt utan man är bara väldigt mänsklig.

Den största sorgen jag har upplevt var nog när min mormor dog. Hon dog på julafton 2002. Varje jul så tänker jag på detta. jag har lärt mig leva med de men jag känner ändå sorg. Dagarna efter detta hände vet jag inte exakt vad jag tänkte. Jag minns att jag fick träna på att lyssna mycket på vad mina anhöriga sa. Dom berättade hur dom kände och många meningar fick man höra som kanske inte var allt för snälla och trevliga. Själv tror jag inte att jag pratade om de så mycket, men jag kände naturligtvis sorg och besvikelse. De var svårt att förstå att man inte kommer att få se mormor igen som under hela min livstid har betytt så mycket för mig. Om jag tänkte någonting dagarna efter så var de att jag pratade med henne bara några dagar innan hon dog. Hos sa då att hon mådde bra fast hon hade ett tag åkt in och ut på sjukhuset och hon sa då att "Jag förstår ju att jag inte kommer att leva länge när de håller på såhär." Jag kommer inte ihåg vad jag tänkte eller sa då, men minns att jag frågade om jag fick komma ner och hälsa på henne på julafton. Hon sa att de är klart du får de fast jag kanske åker in på sjukhuset igen för de är ju så det är nu, men du vet ju var allting finns här hemma så du klarar dig väl utan mig i mitt hem.

När mormor dog så  tog de hårt på mig. Jag kände sorg och var ledsen länge. Såhär ca 10 år efter så har jag lärt mig leva med att mormor inte finns. "Tiden kommer aldrig att läka alla sår" jag får bara lära mig att leva med dom. De finns inget som är rätt eller fel när de gäller detta med sorg och sörjande. Alla människor är olika och vi har alla vårat eget sätt att sörja på. Någon gråter lite tyst för sig själv. Andra vrålar ut och visar väldigt mycket eller så kanske man blir helt tyst, stel och säger ingenting.

Ibland drabbas dina vänner av sorg. När sorgen drabbar någon som står dig nära tycker jag att man ska tänka på några saker. De man kan göra som vän till någon som känner sorg är att lyssna. Ge inte en massa råd och försök tala om för honom /henne att de är viktigt att du försöker gå vidare eller prata om vad du själv kände och gjorde för att lösa problemet  under den perioden du själv kände sorg. De viktigaste är bara att du lyssnar. De bästa tror jag är att man finns där som ett stöd hellre än tröst. Sorge perioden för din vän de får ta den tid de tar.

Vi människor fungerar olika när livet drabbar oss. De går inte att skynda på processen, men man kan finnas där om den personen som känner sorg vill detta. Ett bra sätt att börja ett samtal med en person som känner sorg är att fråga "Vad är de som har hänt?"  Om du redan vet säg då bara: "Jag hörde vad som har hänt...." Var sedan tyst och låt personen som du stöttar själv berätta om han/hon vill de.2010 06 17
Hej !

Hoppas allt är bra ! Jag har sovit ganska länge idag. Hoppade över frukosten och gick direkt på lunchen. De blev fisk och de smaka bra.

 

 Jag känner mig lite tom i huvudet. Jag är fullständigt avspänd, kanske för avspänd ? Jag känner att jag har saker jag borde gör, men jag har ingen lust att göra nånting och då tror jag inte att jag kommer att göra de heller. Jag har ju ingen som tjatar på mig att jag måste göra något . Ha ha..

De som jag mår väldigt bra av är ju att jag har tränat mycket denna semester vecka. Dessutom har jag börjat titta på en grej. Ett projekt kan man väl kalla de. Fast de ligger så långt fram i tiden så egentligen ska jag inte tänka på de än. Men jag gör de lite grann i alla fall för de gör mig så glad och de är kul att jag har något riktigt roligt att se fram emot.

Jag kommer att ta de lugnt idag göra de nödvändigaste denna sista semester dag som de faktiskt är. Imorgon är de jobb igen och av någon anledning så tycker jag att de ska bli skönt. Tillbaka i vardagen på riktigt och få lite rutiner igen.


Name - Goo Goo DollsEva Cassidy - Fields Of GoldListen To Your Heart !Riktigt skönt att träna så mycket !
Har egentligen värsta lyxdagarna.

Är ledig, äter gott och tränar som fan. De kanske inte är någon lyx att träna så mycket som jag gör, men man känner sig så jävla go i kroppen bara någon timma efter. En  löprunda har de blivit idag. Efter detta har de varit vila och sen dagens andra träning :GYM !

Ahhhhh! Jag måste nog skrika lite! Jag är SÅ GLAD: Pigg, energi till 1000, SOL, klarblå himmel, -  sommar och värme Och det är härligt att vara ledig !

- Promenad till gymmet. Väl där gick supergrymt! . Massa power !!!!!. Kände mig som en levande adrenalinkick !!!! Körde på bra !!! Sen blev de en solig promenad hem.
Semester är allt bra att ha även om man är hemma. Helt bekymmers och stressfri tillvaro.

Kram..

Dagens löprunda ..

Har varit ute på en löprunda igen. Inte över en mil denna gången , men de blev i alla fall 6 km !
De känns bra att de även går lätt att springa. Känns bra ! Har varit ute i solen och sprungit fullständigt avspänt. Orkade 6 km utan några som helst problem...

Före, under och efter löpningenRevben !


Revbensspjäll med äppelmos ...Sov lite på soffan igår..

Köpte två lunchlådor idag. En revben och en fisk. De blir nog revben nu och fisk ikväll. Eller tvärtom jag vet inte ?skönt med sovmorgon !!!
Tänk om de hade varit en vanlig Onsdag. Jobb på en förmiddagsvecka då hade man varit igång sen kl 03:30 på morgonen. Lite sjukt, CRAZY när man tänker på de. Men nu har jag semester så då har man varit igång sen kl 09:20 istället. Lite skillnad, men så skönt. ÄLSKA semestertider liksom.

När vi ändå pratar sömn.
Igår somnade jag en liten stund på soffan.
De kommer jag inte ihåg när de hände senast. Men de var riktigt skönt. Tänk att jag kan vara så avspänd.


Zzzz...
Kram..Hemsk dröm ...


Hoppas ni har sovit gott. Jag ska strax ta mig ut på en löprunda i solen.

 Oj ! Vilken hemsk dröm jag hade. Jag vaknade upp och tänkte för en sekund att fan nu kan jag inte träna på länge. Jag nöp mig i armen och jag var vaken. De var bara en dröm. Men jag blev chockad Jag drömde att jag tränade värre än någonsin. Jag var i mitt livs form och de gick jag också runt och sa till alla. När jag springer på löpbandet så är de någon jävel som säger du får springa snabbare och så ökar han farten på bandet. Jag klarar inte av att springa så jag ramlar och känner hur bägge knäna går "sönder". Usch vad hemskt ! Tur att inte alla drömmar blir verklighet. Jag är chockad, men de går strax över....01:10:55Imorgon är de nya tag som gäller.

Kram..Underbar dag !

Jag känner mig nytränad och fin. De är underbart att jag först har varit ute på en 50 minuter lång promenad(imorse )och sen gymmet. Där jag körde extra länge. På de har jag fått mat så nu känns allt perfekt. Jag längtar så till imorgon igen. För då får jag träna igen. Egentligen skulle jag vilja göra de redan nu. Men den ena halvan av hjärnan säger ju att kroppen måste vila. Den andra halvan vill (som har en större vilja)träna. Men jag tvingar mig själv att sitta still. 

MIDDAGEN...?
Jag provade ju att äta ris till fläskfilê med bèarnaisesås. De var jättegott  !!! Så de kommer de att bli fler gånger.Min kära vän gymmet !

 Körde ett hårt, långt och intensivt pass! De går verkligen bra nu! Ville verkligen klämma in ett styrkepass idag. Svårt att hinna med att träna mycket när man jobbar. Fast är de semester så ska de väl gå bra. .  F*n vad bra det gick idag. Körde hårt och bra .. Jag älskar känslan efter ett hårt pass till.


Nu får de bli lite mat. Jag tror jag ska prova ris till fläskfilê med bèarnaisesås.

Kram...


Köttbullar !


Dagens lunch: Köttbullar med potatis och lingon. Inget märkvärdigt, men väldigt gptt !2010 06 15
Har varit ute morgonrundan nu på morgonen
. Hade tänkt springa, men eftersom musklerna fortfarande känns lite stela sen igår.(Väldigt pigg för övrigt dock!!)  De blev en snabb promenad istället - 50 min. Ändå ok. Kände att det var ett måste! Att sitta stilla hela dagen hade inte varit bra för min hjärnaktivtet . Så nu kickade jag igång den!Lunch på de och allt kommer att kännas  toppen !

Ha de bra denna tisdag !
Nu ska jag sova

Dags att sova. Mycket träning har de varit idag. Hoppas jag kör lika bra imorgon.
Innan jag lägger mig tänkte jag ta upp ett litet problem som jag inte gillar att jag har.Mange Schmidt Feat. Vanessa - Allvarligt TalatMiddagen.


Har varit ute och käkat en god middag ! Blev fläskfilê med ris, curry, ananas och banan.


Jag kollade era svar på mina frågor till er. Ni som har svarat säger ungefär samma och jag blir naturligtvis jätteglad alla snälla saker ni skriver till mig. Tack för alla anälla ord...

Mina frågor var:
1 Hur länge har du/ni läst min blogg ?

2 Varför följer ni min blogg ?

3 Vad är de bästa med min blogg ? 

4 Om jag skulle lotta ut en ny I love Dannebloggen t-shirt skulle du vilja vinna den då ?


Amanda L
1. Jag har läst den i ca ett halvår efter tips från kompisar.
2. Du är ju världens skönast kille ju, klart man läser!
3. Dig (såklart) och ditt sätt att se ljuspunkter i vardagen, stora som små. Videoinläggen är ju en annan favorit, du har t ex ägnat ett helt åt mig!
4. Ja, självklart! Jag skulle ha på mig den ofta, dels för att göra mina vänner avundsjuka. T-shirten, shorts och ett par solglasögon och sen är sommaroutfiten gjord!


Lina

1. I cirka exakt ett halvt år skulle jag kunna tänka mig.

2. För den är underhållande och ger mig många tips på hur man ska må bra.

3. Videobloggarna helt klart!

4. Klart jag skulle vilja vinna den, jag skulle spela pingis i den med mitt Ulf "Tickan"
rack i högsta hugg!


Niklas


1. Jag har läst din blogg hela våren.

2. Dannebloggen tar mig alltid upp ur träsket när jag är nere och blå.

3. Videoinläggen är absolut en favorit, du borde göra minst ett videoinlägg om dagen.

4. Vem skulle inte vilja ha t-shirten? Om jag vann en skulle det bli min "gå på klubb t-shirt"


Anonym

1. 2 månader ungefär.
2. Den är rolig!
3. Videoinläggen =D
4. Varför inte? (:


Emma

Tre månader, du verkar vara en go kille och den är rolig och lite gullig,jag skulle gärna vilja ha en tröja.1-5 andningen !

Var äckeltrött idag. Men efter löprundan blev de lite massgestol och sen kom jag in i andra andningen  Åt mycket mat pga av vrålhungrighet PASTA.. yummi( och snackade med Linda telefon i typ en timme...DÅ kom jag plötsligt in i" tredje andningen". Skrattade så jag låg på golvet och typ kvävdes. Så kul var det. Höll på att avlida...
Men då jäklar - "FJÄRDE andningen".. Iväg till gymmet. Trodde inte det skulle gå. Men fy tusan vad skönt det var. Körde lite uppvärmning på löpbandet Inga problem. Körde lite armar, bröst, mage och rygg. Kändes hur bra som helst ! "Femte andningen "Hem i ett rasande tempo. Och nu "favvorestaurangen" ..

Så see you a another time..

 
 
 Gym !Nu får de bli lite gym ! Jag har lite tvätt som rullar runt i två maskiner. De får vara där tills jag kommer hem. Hoppas jag årkar köra bra nu. Vi hörs lite senare

Kram...


Lite stel i benen.

Man blir lite stel i benen efter en runda på mer än en mil, mestadels på hård jäkla asfalt !Pasta


Lite mat har de så klart blivit. Alltid väldigt gott när man har varit ute på en LÅÅÅÅÅÅNG löprunda.
Tagliatelle med bacon- & champinjonsås..VITAMIN WELL FOCUS..


Videoblogg@(2 )2010 06 14Löprundan !
Avklarat löparrunda nu."Tänkte" springa sakta, typ jogga, men när jag kom ut så  såg jag en löpare som sprang i ett himlans tempo så långt bort framåt som jag kunde se. "Den där jäkeln ska jag förbiii" tänkte jag. Även om det kändes som ett omöjligt mål. Ökade. ökade. Axade. Snabbare, snabbare, närmare. Rödljus. Fan! På't igen! Och så mjölksyra. MAN KAN SKAPA SPÄNNING i vardagen. Jag sprng de varv som jag så många gånger har gått tidigare. (Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut, Dalbobron) Jag årkade väl inte riktigt hela varvet för de är ju över milen och riktigt så mycket kraft har jag inte.

Nu känns de i benen så jag får ta och sätta mig i massagestolen. Senare idag ska jag tagga till gymmet.

De har blivit en bra strt på denna veckan.

Trevlig veckostart på er...

Kram...
2010 06 14Natti natti ..Pizza !

Huvudvärk hela eftermiddagen. Jobbigt är de...
Hoppas de blir bättre imorgon. Som tur är har jag fortfarande matlust. Jag var ju på "favvisrestaurngen" tidigare idag och nu fick de bli en pizza.En liten meningslös lista.

1.Blev inget gym idag heller. Satt här och vänta på en sak så jag ville inte tagga till gymmet eller gå ut och träna, men jag kan ju köra några övningar här hemma. fast jag väntar nog till imorgon då kör jag hårt igen. För jag kan erkänna jag känner inte för de demnna söndag.

2. Kronprinsessan och kungariket ! Jag såg reprisen av de programmet idag. Jag tyckte de var riktigt bra. Jag längtar till bröllopsdagen. Visste ni att de finns en bild på Daniel och victoria som blev värd en miljon kronor. Varför satt inte jag gömd i en båt ut i vattnet och fotade Daniel och Victoria när dom kysstes ...

3. Ska ta mig något att äta. Undra vad de blir ?

4. Jag vill se någon riktigt bra film. Vet inte vilken jag ska välja.


Man blir alltid lika glad !

Fick en väldigt glädjande bloggkommentar och ett mail.


Bloggkommentaren
Emelie:
Hej Danne ! Jag bara älskar att följa din blogg. Man skrattar för din blogg är mycket underhållande. Stor kram till dig Danne!!!

Mailet
Sara:
 
Hej Danne ! Jag har följt din blogg sen i november förra året. Jag gillar din blogg. De är kul att du delar med dig av de du gör på dagarna. Du verkar njuta av livet.
Tack för en bra blogg ! Kul att mina dagar som jag bloggar om är så underhållande. Alltid roligt när man får kommentarer där de står älskar din blogg eller liknade. De är ju ett "kvitto" på att jag gör ett bra jobb.

Älskar som jag har de nu - Att ha en vardag och rutiner, heltidsjobb,att ha klockan ställd på morgonen, gå till ett roligt jobb (!), Även om de kan vara jobbigt att gå upp 03:30 ! Fast när jag börjar tidigt så får jag ju gå hem tidigt. Perfekt där också för jag går på 7 minuter till jobbet och såklart hem från jobbet. När jag kommer hem en tidig arbetsvecka så har jag ju halva eftermiddagen och hela kvällan att göra något på tex  träna/(love it..) På kvällen,om jag är hemma blir de  mysa pyssla i lägenheten (som jag älskar!!) , bloggen, pilla med alla inlägg eller umgås med goa vänner och faktiskt känna att jag blir trött och vill sova på kvällarna. En kvällsvecka på jobbet går också bra för man får alltid sova ut. (Och som ni vet så är jag ju även ett fan av lite "vardagslyx":) Det är viktigt) DET mår jag som allra bäst av! Nu är de semester och de betyder ledig och mycket vardagslyx fast idag är de ju söndag så då är de bara lyx.


Kram...Dagens tips.

Jag vet att jag har sjuk humor ibland, men jag tycker detta är ganska kul.Videoblogg denna söndag.Jag har lite frågor till er.

Jag tänkte: Jag får ibland ganska mycket frågor av er. Jag vänder på de nu och så  ställer jag några frågor till er läsare. Kan vara roligt att få lite svar på frågor som jag funderar på ibland De är klart jag är nyfiken nu när ni har blivit ganska många på sista tiden. Vill ni inte skriva i kommentarfältet nedan så går de alltid bra att maila mig på dj78pingis@live.se..


Mina frågor är:

1 Hur länge har du/ni läst min blogg ?

2 Varför följer ni min blogg ?

3 Vad är de bästa med min blogg ? 

4 Om jag skulle lotta ut en ny I love Dannebloggen t-shirt skulle du vilja vinna den då ?Kram..


Anonyma fegisar på internet !

Under dom år som jag har suttit här på nätet och kollat alla möjliga sidor så har jag haft så svårt att förstå varför de sitter fega anonyma människor och skriver allt möjligt skit om tex kändisar och man skriver dessutom en och annan kommentar på olika bloggar och tex på youtube. De verkar inte som dessa människor verkar göra något annat än att skriva massa skit till/om andra.

För en tid sen var de en kille på youtube som kommenterade mina videoklipp. De var bara elaka kommentarer. Jag tröttnade på denna sura bittra människa tillslut så jag blockade honom. Innan de så hade jag kollat va han hade skrivit till andra youtube - användare. Han var såklart lika elak och skrev bara helt meningslösa grejer. Han skrev till tjejer att dom såg fula ut. Dom var smaklösa och han fattade inte hur dom ville visa sig ute på nätet. Jag tänkte : Själv visar du dig ju inte alls utan är ganska anonym. Du måste ju verkligen vara smaklös och se hemsk ut.

Till mig skrev han att jag borde skaffa mig ett liv så kanske jag också  skulle få "ligga" nån dag. Ok.. Detta var väl inget jag brydde mig om. Sur och bitter människa. De var ju bara att blocka honom på youtube och sen var han borta.

Här på bloggen har jag ju några gånger fått lite otrevliga kommentarer. Jag har höjt ett varningens finger. Jag har lagt en text i kommentarfältet om vad man ska tänka på innan man skriver en kommentar till mig. Dom flesta fattar och de är ju bra. Dom som skriver elakt eller direkt hotfullt är ofta anonyma. Kommenterar man en blogg så kan man ju vara anonym, men IP-Adressen sparas så helt anonym är man inte inte ens i detta enorma cyberspace.

Google är enormt. På detta internet där google är den stora av dom stora. De är dom som visar vägen till allt möjligt som man kan läsa om  på nätet. Google verkar ju inte censurera någonting. De finns tips på hur man tillverkar egna bomber, var man kan få tag i droger, självmordstips och massa annan skit. Dessutom sitter de anonyma fegisar och skriver allt möjligt. Flashback tex är en sida där de står allt möjligt om tex den ena kändisen efter den andra.

Man kan inte låta bli att fundera lite kring dessa fegisar som sitter och skriver anonymt....

Vad får man ut av att sitta och skriva anonymt till/om en annan människa. Som dom förmodligen inte ens känner. Hur orkar dom med att hålla på med något så meningslöst. Jag tror inte ens dom får betalt för de.

Jag hoppas en  dag att någon hänger ut dessa människor som sitter och skriver all möjlig skit. Hoppas de avslöjas så att:

1. Folk får se vilka dessa personer är.

2 Dom får stå till svars för de dom har skrivit.

Jag tror inte att desa fega töntiga määnniskor inte har så mycket att säga till sitt försvar.

För de är just va de är ! Töntigt att skriva anonymt.Inte bra !

Fan också. Huvudvärk är inte roligt att ha. De är inte så farligt som de var imorse, men de är inte heller bra. Jag vet jag är kille så fort man mår lite illa så är de jättehemskt !

Hatar detta !
Jag tror jag ska dra täcket över huvudet och försöka sova bort det...

Vill egentligen till gymmet och de är ju fortfarande inte försent om jag sover lite och taggar dit sen. Får se om jag gör de ? Går bara huvudvärken helt bort så tror jag nog att jag tar mig bort.

Kram...En huvudvärkstablett och lite mat senare.

 

Huvudvärk hade jag, men nu börjar jag känna mig lite bättre. Jag har tagit en huvudvärkstablett som är ett fantastiskt piller. Lite mat har de såklart blivit på favvisrestaurangen.De är väl inte så konstigt att man ibland får lite huvudvärk. Jag tränar och kämpar på jag går upp halv fyra på morgonen varannan vecka om de är "busskörningsperiod". Ibland kommer jag hem från jobb just den tiden(halv fyra). Jag går ut i kortbyxer bara termometern visar 10 plus på morgonen. Samtidigt så är ju den svenska sommaren lite märklig ena stunden är de sol och fint väder sen tar de några timmar så blir de regn. Ibland är de värme typ 20 grader. Sen tar de en timme och så är de typ nere på 15.

Jag tror inte jag är speciellt känslig för något. Min kropp kastas om som om den åkte karusell jämt och ständigt och jag har egentligen inget problem med de. Men de är ju inte konstigt att kroppen säger ifrån någon gång genom att få mig at må lite illa. Konstigt bara att de ofta är huvudet som värker när kroppen vill få min uppmärksamhet...Är denna ok att ha?

Jag går igenom min garderob. Jag tänker slänga lite kläder som jag inte använder. Jag vet inte om jag ska skänka bort de till dom här ni vet som ger bort kläder till bättre behövande. jag har nämligen sett ett program på Tv en gång där man diskuterade detta med att en organisation skänker kläder till fattiga länder. Man nenade där att de konkurerade ut klädföretagen i dessa länder. De finns ju faktiskt folk i u-länder som jobbar och försörjer sig på att göra kläder så när en organisation ger bort kläder för att hjälpa en grupp så blir den andra gruppen arbetslös. Vet inte om de stämmer, men de kan vara den bittra sanningen.

Hur som helst jag funderar på om jag ska slänga/skänka bort denna t-shirt som jag har en stor döskalle på.
Döskalle på plagg ! Ska jag bära denna t-shirt ? Vet inte riktigt?????


Kiss var på stadion igår.


Jag var inte på stockholm stadion igår. För två årsen var jag där och såg dom och de var häftigt ! 
Hoppas alla ni som var där igår hade en bra kväll. 
 


2010 06 13

Godmorgon !

Jag försöker pigga upp mig själv med en liten glad gubbe ! Går väl sådär. Jag har börjat vakna till liv, men jag har en fruktansvärd huvudvärk. Jag har även lite ont i mina ögon igen. Jobbigt när man inte är riktigt hundra. Jag hoppas i alla fall att jag går ut på en promenad sen. De behövs. Får väl ta någon huvudvärkstablett och se om de hjälper. 

Kram...Kungsbacka finns inte.


När jag såg detta klipp fick de mig att fundera lite.


Var går gränsen ?

Vad är ok och inte att blogga om. Var går gränsen. Hur HUR PRIVAT bör man vara ?

Jag börjar förstå att de är ganska många som vet att jag bloggar. En hel del läser min blogg varje dag. De är bekanta, vänner, familj, familj-bekanta gamla klasskompisar, passagerare som åker med mig i bussen, ex-dejter och människor som jag aldrig har sett eller känner. Ibland känns de svårt att bestämma sig för hur mycket av sig "själv" och de "privata" man ska skriva om... Och inte?

De finns saker i som jag har sagt till mig själv att jag aldrig kommer att blogga om. (Fråga mig inte vad)  
Men jag har inte riktigt satt någon tydlig gräns för vad
 jag ska skriva och inte.  De händer ju att jag har skrivit
om att  jag har tjänat bra med pengar. De skäms jag inte för ! Fast jag vet att de finns personer som inte tycker att man ska visa att man har pengar. De kanske dom har rätt
 i, jag vet inte riktigt vad jag själv tycker om de. 
De finns ju också saker man inte får blogga om enligt
 lagen. 
De måste man ju alltid tänka på. Ibland är de svårt att
hitta en balnsgång för vad som är för privat och inte. Men de finns naturligtvis saker som jag aldrig kommer att blogga om..... 

Tog itu med de.

Blev en liten promenad idag bara. Ingen träning för de har gått lite segt dom två senaste passen så jag tvingar mig själv att vila lite. Lite lunch har de såklart också blivit. Idag fick de bli Panerad Schnitzel.

 

När kom hem här och tittade framförallt lite extra i köket. Mimmis hade sölat lite väl mycket idag. De var kladdigt vid sidan av buren och inne i buren såg de inget vidare ut heller. Hon gör såhär ibland och jag vet inte varför. Lär väl aldrig få reda på de heller.

Dessutom tittade jag runt lite på dom övriga ställena i lägenheten och man kan väl säga att jag behövde städa upp lite. Kände när jag hittade mer än de som Mimmi hade gjort att jag bara ville rymma hemifrån. Men de gjorde jag inte utan jag kände att jag får se till att vara en vuxen människa nu.

Jag tog tag i städet = Jag städade och nu känns de bra för nu har jag rent och fint igen !Morgon - Jag

Ni vet ju nu att jag ibland går upp 03:30 på morgonen. Jag gör de pga av de jobbet jag har kan man väl säga.
Ibland blir problemet att när man är ledig som jag är nu så tror kroppen att den ska vakna tidigt ändå. Ibland gör den de och roligt är de inte. Spelar ingen roll att jag är van att gå upp 03:30. Jag är ruskigt trött när jag vaknar innan 07:00 i alla fall.

Så vad gör man om man vaknar tidigt och inte kan somna om på en semestervecka ?

1. Blundar och hoppas på att jag somnar. Går de inte så ligger jag kvar i min mysiga säng och tänker: Va skönt att jag inte behöver gå upp.

2. När klockan börjar närma sig 10:00 då tar jag mig upp. Sätter mig vid datorn som jag måste erkänna att jag blivit lite beroende av.

3. Tänker vad bra jag har de som kan gå och lägga mig igen utan att någon bryr sig om de.

Dock skönt att vakna nu för jag har ändå sovit gott inatt.

HAVE A NICE DAY !!!


Några dagens !

Dagens shopping : En bok, födelsedagskort och två vykort.

Dagens saknad: Solen !

Dagens glada: Mycket kvar av semesterveckan.

Dagens fundering: Ska jag betala mina tre hyresavier denna månaden ? Eller ska jag ta en i taget, månad för månad ?

Dagens träning: Lite styrke på gymmet, men de kändes segt.

Dagens Lunch: Fisk med dillsås. Gott var de...

Dagens middag: Korv, pannbiff med mos. Gott var de...

Dagens glad att jag har: Massagestolen.

Dagens känsla just nu: Glädje

Dagens ord till er: Kram...Jag ska försöka snacka väder...

Soligt och fint var de, men när jag tog semester då kom regnet. Typiskt va ..

Regndropparna smattrar mot fönsterbläcket utanför. De har varit gråare än grått hela dagen. De kan på ett sätt vara mysigt att sitta inne när de regnar. Jag har ju köpt en bra bok. Såhär sent tycker jag inte att de gör något om regnet faller ner. Regndropparna som som landar på fönsterbläcket låter ungefär som någon poppar popcorn.

Så nu har jag snackat lite väder. Fast de blev mest bla bla bla om detta.Vet inte riktigt vad du menarJag fick denna fråga av en tjej som heter Amanda.

VEM ÄR DIN FLICKA SOM DU* GÖR SAKER MED?!:D


Danne :

Vet inte riktigt vad du menar ? Vadå flicka som jag gör saker med ? De händer att jag umgås med tjejkompisar om de är de du menar. Fast jag vet inte riktigt vad du menar Amanda ?


Bra saker med mig idag !


* Trände bra på gymmet = bra för min hälsa

* Brydde mig inte om en person som jag ofta blir förbannad på= skönt kändes de

* Köpte en bok som jag ville ha= har börjat läsa den och den är bra

* Gjorde som jag själv ville när de gällde ett beslut = smartTrevlig kväll på er...

Åhh nu känner jag för ett riktigt varmt bad i badkaret. Mycket skum och bara ligga och slappa. Men jag har ju sovit ett tag nu så jag får väl försöka göra någon nytta istället. Frågan är vad ? Jag vill inte göra för mycket nu när de är semester.

Ni får ha en trevlig kväll

Kram... 

Lite skönt sömnigt tillstånd ...

Imorse var de jobbigt segt. Gårdagens träning likaså. Kände inte alls för att träna idag , men jag vill ändå för jag vet att de känns bra efteråt.

  
Jag gav mig iväg ut och bort till gymmet. Jag körde på ganska bra , men de känns segt och jobbigt även idag. Efter detta hämtade jag dagens lunch på favvisrestaurangen.

Nu efter mat och träning känner jag mig lite seg och sömnig. Kanske tar jag en "Powernap" Innan jag tar tag i något vettigt.

Hörs senare ...  Zzzz....


2010 06 11


Då var man vaken igen. Känner mig lite seg i kroppen och även lite snurrig i huvudet denna Fredag.
Jag har fått ett sk VIP kort med lite erbjudanden på. Kanske ska ta mig en titt på vad de kan var. De stog något om GRATIS glass ! De kanske man skulle lotta ut till någon bloggläsare ? Glassen alltså, inte kortet.

Vi får se kanske tar jag glassen själv eller så kommer jag på att de är så som de är med mycket annan reklam. Dom påstår i början att något är gratis och sen kostar de pengar i slutändan i alla fall.

Nu ska jag snart tagga till gymmet igen. Ha en trevlig dag !

Kram..Mannen på stan..

Lunchkonversation mellan mig och en man som jag ibland snackar med på stan.

Mannen: Varför köper du alltid mat här. De måste du väl förstå att de blir billigare att göra som jag. Laga egen mat.

Jag:
Jag är inte bra på att laga min egen mat. Dessutom är de bekvämare att hämta mat eller äta den på något "uteplace"

Mannen:
Ähhh ! Du är bara slö..

Jag:
Mm, men jag behöver äta riktig mat i alla fall en gång om dagen och jag är inte säker på att jag jag får i mig ordentligt av de som kroppen faktiskt behöver om jag lagar den själv !

Mannen: Ähh..

Jag:
Kostar ju typ bara 55 kronor om man tar med härifrån. (snackar då favvisrestaurangen)

Mannen
: 55 kronor?!??!!

Jag: Fast ofta äter jag här för typ 200 kronor också, men de är värt varenda krona.

 

 

De är inget jag bryr mig om . Jag spenderar gärna flera tusen i månaden på mat ute och de spelar ingen roll att de är billigare att laga denna hemma. Jag vill inte lägga mig i graven utan att ha unnat mig god mat här i livet. Länge leve vardagslyxen...
Blogg ??????

Vad tänker du när du hör ordet "BLOGG", "BLOGGARE" ELLER "BLOGGERSKA"?

Antagligen finns de hundra tusentals olika tankar om dessa tre ord. Lika många som de finns folk som bloggar skulle jag tro. De finns olika typer av människor så svaren är nog olika beroende på vem man frågar.
Vi som bloggar, folk som bara läser eller människanknapptaldrig har läst en blogg
(han är då ändå ofta mest kritisk)

Vi som bloggar
 skriver om allt möjligt. Sitter man ett tag och kollar igenom några bloggar så märker man va olika vi människor är vad de gäller åsikter, intressen och vad vi väljer att göra med våra liv.  Alla är vi olika och de gäller även i bloggvärlden och TACK FÖR DE...

 

Dom som läser bloggar
följer väl bloggar av olika anledningar. Även åskådarna av bloggar är olika såklart. Jag tror att många läser min blogg för att dom tycker den är underhållande. Kommentarer som jag har fått som gäller min blogg så är de just att den är underhållande, men också att man läser för att jag verkar vara en go kille, söt, bra och rolig blogg. Detta är lite av de som läsare har antingen skrivit eller sagt till mig. Naturligtvis blir jag inget annat än glad för detta och jag tror att de är en av dom anledningar som gör att jag fortfarande bloggar. För de hade ju inte varit roligt om ingen efter de jobbet jag ändå lägger ner inte hade brytt sig.

 Dom som aldrig läser bloggar brukar ofta vara dom som är mest kritiska till detta med bloggar. Jag har ibland fått orden i ansiktet: VARFÖR BLOGGAR DU ? De är i en negativ ton och dom har ett motargument på alla mina anledningar till varför jag bloggar. Jag kan säga vad jag skriver och vad jag lägger upp för bilder. Den som icke läser den är negativ till detta i alla fall, utom när jag säger: Man tjänar ju pengar på de ! Då vänder dom ofta och blir helt plötsligt positiva till detta med bloggar. Trots att dom fortfarnde inte har läst en blogg.Tre snabba

1) Regnar gör de och jag vet inte om jag gillar de eller inte. De är väl bra att de kommer lite vatten, men jag hade ju tänkt ta en promenad. Fast de blir inte roligt i detta gråa trista väder. Blir hemma "mys" nu istället.

2) Har kollat runt lite på olika sidor på nätet. Jag har tänkt "galenshoppa" någon dag, men inte ute i verkligheten i något köpcentra. Nej ! Här på nätet, men jag vill inte spontanköpa något för då är risken större att man köper någon skit som man sen ångrar.

3) Jag har ju ätit en god kycklingsallad idag. Jag känner i magen att jag borde äta lite nyttigare mer ofta och skräpmat mer sällan. Fast hur ska Danne klara sig utan pizza, hamburgare och korv ?????

Bloggläsare ! Jag önskar er en fin kväll !Just nu: Känner att jag bara vill sitta i massagestolen ...

De har varit en bra torsdag: slöig, mysig med snälla vänner, men lite nyttig och sund.

1. "Bloggfix")
  Har skrivit några inlägg som ligger i utkasten och väntar på publicering. De är verkligen kul att blogga ! Sålänge man slipper sitta med papper och penna. Roligare med tagenter och skärm.

2.Mat) Jag har ätit en kycklingsallad. Är lite nyttig ibland vilket jag tror kan va bra. Inte för mycket bara får ju inte glömma att de är semester.3.Träning) De har såklart blivit gymmet idag. De kändes väl inte bra, men de kan de ju inte alltid göra. Körde igenom kroppen ordentligt med olika övningar. Fast de var tungt och jag kände mig seg. Hoppas att de går bättre imorgon.

4. 
Har kommit på att jag slänger lite för mycket mat. Men jag är så rädd att de är för gammalt, men jag slänger de nästan direkt när bäst före datumet är förbi och de betyder ju inte att de är för gammalt bara för de. De är ju ingen tidsintälld bomb direkt ! I alla fall så stör de mig lite att jag gör. Men jag kommer aldrig att lära mig att handla vettigt. jag kommer nog alltid att handla för mycket bröd, för stora yogurtpaket och pålägg i mängder som jag sen får slänga för att jag tror att om jag inte köper mycket då har jag för lite....

5. Massagestol"koman")  Känner just nu bara för att sitta i massagestolen i timmar och vårda ryggen. Kanske gör jag de, kanske inte.


Så skönt att få massage samtidigt som man pillar lite med datorn. Här kan jag helt klart sitta hela kvällen.

Kram..
Katrin med sin bebis..


Del 1Del 2


Spegelboll !Jag = Glad !

1. Glad-
För att jag lever och är frisk när man vaknar upp för en ny dag.

2. Glad- För att jag har sovit gott inatt.

3. Glad- För att de är en ny dag. De betyder nya tag med nya utmaningar.

4. Glad- För att min semester har börjar idag och nu har jag de i en vecka.

5. Glad- Jag är glad för att jag är säker på att jag kommer att träna mycket denna semestervecka.

6. Glad- SEX. De blir man ofta glad av... Eller ?

Hoppas ni också är glada. Är ni inte de så prova att vara de för de underlättar verkligen den grå vardagen.

Kram...

Nu är de semester !Lady Gaga - Alejandro2010 06 09Ska snart iväg till jobbet igen för en sista arbetsdag denna vecka sen blir de semester.
Såg de här inlägget i en blogg nu på morgonen. Får se om jag så småningom köper mig en iphone4.
Ha en trevlig dag alla !


Amy Studt -MisfitNu ska jag sova . Lyssnar på denna låten först. De var längesen. jag tycker den är jättebra !
(Du kan bara se detta klipp på youtube, löjligt att de ska vara så, men klicka en gång till på klippet så kan du hör denna underbara låt)


Kram...Om jag visste de jag vet idag.

Jag hade ju min lilla pratstund med Linda förut och de kändes ju bra.

Jag hade en annan diskussion med en äldre herre igår. En arbetskollega som försökte ge mig några goda råd om vad jag ska tänka på när de bla gäller min privatekonomi. Nu och i framtiden.

Han började som många visa äldre män gör: Om jag visste när jag var ung de jag vet idag om pengar och pension då hade jag sparat när jag var yngre några hundra tusen så att  när jag den dagen går i pension hade haft  just några hundra tusen dom första åren i alla fall. Jag funderade lite. Vad menar han nu ? Han fortsatte med att säga att när man går i pension så kommer man inte att få ut så mycket så hur ska man klara om sig annars.

Jag fick därefter råd. 

Ha sa- Danne, spara pengar nu så du har när du blir gammmal.

 Jag svarade -De är ju inte troligt att jag kommer att klara att spara ihop flera hundra tusen tills den dag jag går i pension.
 
Han sa-  Du kan ta ett lån och lägga undan dom pengarna och bara betala av dom när du är ung.


 Jag sa- Men pension som man får varje månad den är ju inte allt här i livet.

För de första så har man kanske någonting att sälja när man blir så gammal som man faktiskt är när man blir pensionär.  För de andra  så tror jag att de man inte har köpt före man blir så gammal de behöver man förmodligen inte ha när man kommer upp i den åldern. Dessutom vet man ju inte ens om man lever och de finns ju allt för många människor som dör och lämnar efter sig massa pengar som dom inte får med sig när man svävar på högre höjder.


Jag tyckte de han sa var bra och de var värt att tänka på. Men problemet är att detta med att lägga massa pengar på hög för att man ska ha de bra när man kommer till en viss ålder som man ändå inte vet om man får uppleva de känns inte som jag direkt. Jag strävar ju hela tiden efter att leva i nuet och de gör man ju defentivt inte om man redan nu ska börja tänka på hur ens liv kanske kommer att se ut när man blir gammal om man nu får uppleva de.

Dessutom tror jag att när man väl befinner sig där med sin käpp och sitter i en gungstol då tror jag att man är glad så länge man lever och har hälsan. Pengar är nog inte så viktigt då. De är klart att man ska försöka att se till idag att man får de bra  när man blir gammal. Pensionsförsäkring finns de ju något som heter och den kan ju se ut på många olika sätt. Fonder , aktier, hus, bostadsrätt är ju några exempel på hur man kan få ut lite extra pengar när man blir äldre. Dessutom kanske de kommer fram att man har en rik släkting som har avlidit borta i Amerika och sen har du pengar för resten av livet. Ha ha.. De sista är väl inte troligt , men de är möjligt precis som mycket annat här i livet. De finns oändliga möjligheter att hitta sätt att tjäna pengar på och dom försvinner inte när du blir gammal. Jag tror på att de bästa är att leva i nuet i alla lägen, vad vi än diskuterar. Självklart vill man ha de bra när man blir gammal. De vill väl alla. Men man får ju inte glömma att njuta här och nu. Man har ju bara nu. De är ju egentligen de enda man vet.

Kram..


Är glad men jag får sluta störa mig på...

Pratade nyss med Linda(visst är det bra att ha så bra vänner som man kan berätta allt för roliga som tråkiga saker..  och veta att de orkar lyssna?!)... vi diskuterade bla hur jag ska bli kvitt mina tankar som jag bara stör mig på. En del andra människor som korsar min väg på livets slingrade stig kan jag gå och störa mig på. De är naturligtvis inte bra och de tar förbaskat mycket enregi. Den energin kanske kan vara bättre att lägga på något annat. 

Jag kan störa mig på:
 (och en del  stör även Linda också)

- Den där gubben i stan som bara sitter på en bänk hela dagen och har så gjort i minst fyra år. Han har ibland tittat på mig, varit sådär sur och sen vänder han sig till den ännu surare gubben bredvid och pratar skit om dom människor som passerar.Fler saker som tar mycket av min enregi att gå och grubbla på !

- Jag har köpt en mobiltelefon som är så jävla dålig, men jag vill ändå inte byta ut den för 1: Jag kanske kommer på att jag gillar den eller 2: En av dom mobilerna som jag är sugen på den finns inte i Sverige än. De kommer i Juli.

- Jag kan störa mig på att de inte blev något Stockholm i helgen.

- Är FETT avis på de klarar av att träna mycket mer än vad jag själv gör. Tex Linda


Ok ! Nu låter de ju som man är en riktigt bitter och inte är nöjd med något. 

Jag och Linda diskuterade detta ganska länge och jag tror i alla fall jag blev kvitt mina tankar. Eller vi kom fram till lösningar på de problem som tar så mycket enregi av hjärnan.Den där gubben och den andra sura gubben 

* Önska dom all lycka här i livet. De är inte lätt, men de blir lättare attt släppa dom ur min hjärna. Om inte detta går lossas alltid som när du går förbi dom  som att dom är dom osynliga männen... Mobiltelfonprobelmet

* Jag måste intala mig själv att de inte är något större problem. De kosta inte så mycket. Jag har råd att köpa en ny sån där X10 mini eller iphone4. De hade ju varit värre om jag inte hade haft råd med en ny telefon när jag av misstag har köpt en riktigt skit telefon. Jag har även fått bekräftat ännu en gång att de är bättre att betala lite extra för något man vill ha. För då blir man faktiskt oftast nöjd med varan. De ska jag se till att göra när jag väl bestämmer mig för vilken mobiltelefon jag ska ha.  


Stockholm

Ja så är de. Jag kan inte påverka vad andra beslutar och jag ville ju inte vara uppe i huvudstaden själv en hel helg. Kiss har jag sett förut de är ingen katastrof. På söndag kan jag bänka mig framför Youtube så ser man massa klipp där från den konserten. De är bara att gilla läget och inse att Stockholm ligger ju alltid kvar så de kommer fler tillfällen.


Träningen

Linda är ju bra på detta så hon gav mig bara några enkla råd.

* Jämför dig inte med andra.

* Var nöjd över att du faktiskt är bra igång.

* De kommer alltid att finnas människor som tränar mer än dig. Hur mycket tid du än lägger ner på de. Så sluta grubbla över de. Du är ju ändå inte avensjuk i den negativa bemärkelsen på andra. Du är ju glad över att andra tränar mer, att du kan läsa om de på andra bloggar, facebook och få reda på de genom att snacka med dina vänner. Var glad för att de inspirerar dig till att köra så bra som du faktiskt gör.Vi hade ett bra samtal ! Jag var ganska glad förut, men  nu känner jag mig ännu gladare.

Kram...

Har något att erkänna


Här om dagen så erkände jag för er om att jag har svårt att komma på "username" och lösenord när jag registrerar mig på en ny sida här på nätet. Nu ska jag erkänna en sak till. De är egentligen inget att skriva om , men jag gillar ju att dela med mig av mina funderingar.

Denna Danneblogg får mer och mer stabila läsare varje dag. Vad menar jag med de ? Ja fler och fler hittar hit och sen stannar dom här. Jag har inte gjort så mycket reklam för min blogg på senaste tiden ändå ökar siffrorna. De är inget rekord, men om ja räknar läsare som följer min blogg dagligen så är de medeltalet ett sk rekord . Naturligtvis tycker jag de är kul.Detta har gjort att jag har blivit lite stressad för jag vill såklart inte att läsarantalet ska gå ner, men nu när denna bloggen har så många trogna läsare så gäller de ju att jag levererar inlägg och de är inte lätt. De känns ändå skönt att jag fortfarnde är lite bloggfixerad och motiverad. De är många timmar om dagen där jag går runt och tänker blogg. Vad ska jag skriva ? Var ska jag ställa kameran så jag kan få en bra bild som jag sen kan lägga upp på Dannebloggen ? Sen händer de saker ute i verkligeheten och så skapas ett blogginlägg.

Jag vill !

 Jag vill fortsätta köra hårt med denna blogg. Jag skulle vilja bli lite bättre på att leverera inlägg. Jag är lite för ojämn. Ibland kan jag skriva 10 st inlägg på en dag och ibland kanske jag bara skriver 4-5 inlägg.  Jag vet inte vilket som är bäst,.. De enda jag vet är att jag fortfarande tycker de är kul att blogga. De finns så många av er läsare där ute som är så snälla mot mig. Läser ni mitt förra inlägg här under detta inlägget så är de ett exempel på hur många snälla och goa människor de finns där ute som gillar de arbete som jag lägger ner på min blogg.

Kram..
Autograf !2010 06 08

Kom nyss hem. WOW ! Pigg idag ! De har varit en bra tisdag. Jag är håller mig på en bra våg där allt bara flyter på nu. Skönt de. Jag känner mig glad, pigg och har inga bekymmer. De beror inte på något direkt. Allt bara känns bra liksom och jag bara gillar läget.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag.Videoblogg:

Ovanligt att jag äter detta:

Blodpudding ! De är inte vanligt att jag äter. De måste vara flera årsen. I alla fall över ett årsen. Men idag blev de så. Istället för att gå ut så lagade jag till något. De var inte så svårt och gott var de också.

Blodpudding + stekt ägg. Helt ok denna måndag..Inga lätta frågor att svara på.


Jag kan göra många olika saker: sitta i massagestolen, umgås med snälla vänner eller äter en go middag. De kan också bli en avkopplande stund framför min TV. Sova är ju såklart rätt avkopplande, ligga och slappa i en soffa är inte heller fel. eller så ser jag till att bara vara.Ha ha .. Resa , ha massa pengar som man inte vet vad man ska göra med så man får ta en resa för att göra sig av med lite. De kan också vara när man får göra de man vill och inte de man måste. När jag får vara glad och lycklig bekymmersfri de kan ju vara lyx också. 1. Jag strävar hela tiden efter att leva i nuet. (Har blivit mycket bättre på detta de här året)

2. Jag försöker tänka på att så ofta som möjligt hålla mig lugn och avspänd. ( De är inte alltid man fixar de)

3. Jag tänker på att se till att måbra så ofta som möjligt. För de är jag väl värd.


2010 06 07

De måndag, ny vecka. De borde betyda att jag har massor att göra, men nu har jag inte de. Jag fick gjort allt  förra veckan så nu vet jag inte riktigt vad jag behöver göra. Snart har jag semester och de var meningen att jag skulle tagga till Stockholm, men nu blir de inte så. Vi får helt enkelt se vad jag hittar på ?  Jag får leva i nuet och ta tagen som den kommer. De är ju de jag alltid strävar efter att göra. Så de borde jag klara.....Ny dag, måndag, ny vecka och snart semester !

Herregud ! Jag gick upp tidigt idag.
Trots att jag är ledig på en måndag.


De har blivit kära gymmet under förmiddagen. Bra att jag tog mig dit för de gick väldigt bra. Jag körde igenom hela kroppen så nu har jag en såndär riktig "superpowerfeeling" känsla i kroppen. Jag har naturligtvis ätit en riktigt god lunch också. Idag blev de pannbiff med grönpepparsås

Jag är ledig idag. Sen jobbar jag två dagar och efter de börjar jag en semester vecka.

 Nu ska jag slappa resten av dagen.

Kram... Tips för bättre sömn


Såg denna löpsedel om de va igår eller idag de vet jag inte. (Där ser ni va de snurrar i mitt huvud) Tipsen som ger dig bättre sömn.

Jag har ett och de funkar hur bra som helst. Behöver inga 14 tips för att sova gott.Jobb idag - Imorgon ledig

Hemma igen från lite arbete. Väldigt väldigt lugnt att köra idag och de var faktiskt rätt skönt..

Fläskfilé Bearnaise !


Blev ett besök på favvisrestaurangen idag också...


Jag gillar sommaren !

Jag var iväg och handla lite efter att jag hade besökt favvisrestaurangen idag.

Jag blev sugen på en glass. Nu i bröllopstider tyckte jag de passade bra med Cornetto bröllopsstrut. Jag har alltid gillat glassen Cornetto. Fast denna vet jag inte om den var så go ? Men de var i alla fall skönt att bara sitta ner en stund, äta glass och bara vara.

Jag gillar sommar och sol ! Hoppas de inte blir en typisk Svensk sommar nästa vecka med regn och sånt.

Kram...


Videoblogg@Danne3 tankar denna Söndag

I mitt huvud snurrar just nu tre tankar

1. Ska jag köra lite gym idag. De går nog inte. Dom öppnar sent. Jag ska jobba ikväll också så de blir nog lite tight med tid. Tar mig ut på en powerwalk. De får räcka, men hade de inte varit busskörning på shemat ikväll så hade de nog blivit gym för de är ju så kul !2. Att jobba nätter kan kännas i kroppen. Jobbigt ibland. De är inte så jobbigt att just jobba... De är inte de !
Utan de är nu dagen efter. Man kan bli helt snurrig i hela huvudet. De känns som man typ har varit ute och festat eller nått. Nykter baksmälla kanske man kan kalla de... Men så känns de inte nu konstigt nog ????? Jag är jättepigg nu och vill bara ut och träna för då blir jag ännu piggare.

3. Nu blir de en god Sönadag's middag. Undra vad jag ska käka idag på favvorestaurangen ? Får tagga dit så får vi se.


2010 06 06

Tja...

Då var man vaken igen. Som vanligt har jag sovit gott och nu känner jag mig pigg och fräsch trots att jag jobba natten igår. Ikväll blir de mera jobb, men innan de ska jag hinna med ett besök på favvisrestaurangen.
Jag ska även ta mig ut på en powerwalk.


Nu har jag väckt Mimmi. Hon undrade varför jag går upp så här sent... Ha ha.. 

Hoppas ni alla får en trevlig dag ! 

Kram..Sova.

Nog dags att sova nu. Klockan är ju ca 04:00 på morgonen och  de kommer ju en söndag som jag vill hinna göra något på.
 
Undra om jag vågar gå och lägga mig?
Funderade precis på om de finns spöken? Kanske gör de det? Tror ni på spöken ? Vad gör vi om dom finns? Vem ringer man då ?


Nattvideo..Lite massage mitt i natten.Hemma igen

Godmorgon får man väl säga ! jag sitter här och har precis kommit hem från jobbet. Att bussförare kan vara ett konstigt jobb ena veckan går du upp 03:30 på morgonen och nästa vecka kommer du hem samma tid...
Allt gick bara bra jag har kört runt på lite lagom fulle, men väldigt glada människor. De som också är bra med att jobba natten är att de inte är så mycket trafik och de underlättar ju körningen.

Jouren funkade även den bra. han som hade den sa att är de något så vet du att du alltid kan ringa. Jag svarar fram till 05:00 imorrn bitti. De är ju alltid skönt att veta...Dags att tagga !

Då var de dags att tagga till jobbet. Jobbar ikväll och inatt.

Hoppas ni får en trevlig Lördagkväll.

Kram...Favorite place....

 
favvoplace 1. I massagestolen. Jag kan sitta här och få massage samtidigt som jag pratar i telefonen, bloggar med min nya mini-dator som jag är supernöjd med. (mer nöjd än den där jävla mobiltelefonen som jag köpte för över en månadsen) Jag kan även sitta där och så på TV samtidigt som jag förhoppningsvis räddar ryggen från framtidens problem.favvoplace 2. Sängen är ett andra favorite place... Behöver jag berätta varför ???????Lite sånt här..
Varför började du blogga en gång i tiden ?

Svar: Läs fråga 2 detta inlägget

Vem tar alla bilder på dig ?
Svar: 
ibland är de  MR självutlösare.

Bor du i bostadsrätt eller hyresrätt ?
Svar:
Bostadsrätt. Trevligt och mysigt...

Favvistjej i bloggvärlden ?
Svar:
Katrin Zytomierska än så länge ... Får se om jag gillar hennes blogg i framtiden. Jag är rädd att de ska bli en för mycket mammablogg av de. Och de passar inte riktigt hennes stil. Jag kantycka om mammabloggar. Dom kan vara gulliga, men Jag vill bara inte se katrin's blogg förvandlas till en sådan. de vore tråkigt.

Favvofågel?
Svar:
Papegoja

Favvoblomma?
Svar:
Vet inte ...

Varför är himlen blå?
Svar:
Varför är mina ögon de????

Favoritkrydda?
Savr: Jag gillar nog allroundkryddan bäst, men pizzakryddan på pizza är inte fel heller.

Har du någon gång tagit ett glas apelsinjuice efter du har borstat tänderna ?
Svar:
 Ja ... Fy fan vad de smakar illa !

Finns de någon maträtt du inte kan äta?
Svar:
Hur många som helst:
kålsoppa, surströmming, sill, strömming, lever och hur mycket som helst mer. Dessutom får jag spenat eller gröna ärter då slänger jag de äckliga soptunnan.
Positiva tankar


Jag sitter här och jag skulle så gärna vilja ge mig ut och träna lite typ gym eller powerwalk eller nått. Men jag ska snart iväg och jobba så jag kommer inte att hinna. De känns positivt i alla fall att jag inte tycker att de känns jobbigt att träna utan jag vill bara köra ännu mer. Ofta när man har kämpat och kört ett hårt pass (som jag gjorde idag) så kan ju en negativ tanke smyga sig på att man inte orkar mer för de var för jobbigt. Men här är de bara positiva tankar och de ska bli så kul att imorgon när jag vaknar få ta sig ut och röra på sig igen !

Kram...

  


Username och lösenord

Första gången jag skapade ett "användarnamn" var när jag skapde min första hotmail-adress. Så fort man registrerar sig på någon ny sida så uppstår detta problem med att komma på ett användarnamn och ett lösenord. De ska väl inte behöva vara så svårt men jag funderar så mycket kring de. Ska jag använda samma som jag har till dom flesta andra sidor eller ska jag ändra. Gäller bara att jag kommer ihåg de. Ok detta är väl inget problem när man väl har kommit på ett eller bestämmer sig för att använda de man har till så många andra sidor redan.


Jag är sjukt dålig på att hitta på "username" och nya lösenord. Jag tror att jag har läst i någon sånhär datatidning att man bör byta lösenord ibland. Vi internetanvändare är otroligt dåliga på att göra de men för säkerhets skull så bör du göra de med jämna mellanrum. 12345... Har du de som lösenord byt ut de för de är tydligen för jag tror de är de vanligaste lösenordet på internet. De lösenordet har jag aldrig haft och kommer aldrig att skaffa.Min blogg kanske skulle behöva en förändring ?

Min blogg kanske skulle kanske måbra av lite förändring. Jag tänker då i första hand på designen. Jag har ju nu haft samma design sen i Februari 2009. Men jag provade ju en gång att förändra lite och jag blev inte nöjd så jag gick tillbaka till denna designen.

Jag förändrar mig ju  inte så mycket på bilderna. Jag tycker jag ser likadan ut nu som jag gjorde för två årsen, men de vore ändå kul att sätta in lite nya fina bilder i min header. Men jag vet inte ska jag ändra eller ha den kvar. Jag har fått mycket cred för min blogg, att den är fin. Får också mycket andra snälla ord om att den är jättebra och varför ändar något som redan är bra. Men samtidigt är de ju roligt att förändra lite. Kanske bilderna i min header i alla fall.

Vi får se hur jag gör ? 

Kram...


2010 06 05Jag var såklart varit på min "favvisrestaurang" och käka lite idag också. Idag blev de schnitzel med svampsås.


2010 06 05Träning.
 

Har varit på gymmet igen då efter två dagars vila (känns som en vecka)Bla löpte jag 50 minuter på löpbandet.
Jag brukar löpa 40 så när 40 minuter hade gått så sa den "fysiska klockan" inom mig att jag borde stanna. Jag kämpade på 10 minuter till och de var långa 10 minuter som jag fick slita som fan för att klara av. Jag försökte tänka positivt och allt de där. Kom igen nu Danne orka 10 minuter till. Du är ju på gymmet för din egen skull och inget är viktigare än att du ska måbra. Så försökte jag tänka när jag kämpade och svettades. Varje minut kändes som ett krig för mig och jag ville bara lägga av innan de hade gått 50 minuter, men jag kämpa på.
De hade jag inte klarat för några årsen...


Saturday

Det är en härlig lördagsmorgon och jag har för första gången denna veckan inte så mycket jag behöver fixa. De har varit mycket hela veckan. Alla dessa vardagliga saker har varit alldeles för många. Igår gjorde jag ett ordentligt ryck med allt så jag kan få lite ro i kroppen nu när de är helg.Träning får de ju såklart bli nu. Jag ska ta min väska och tagga bort till gymmet. De kommer nog att gå bra för jag har ju inte tränat på två dagar så nu är jag extra sugen. Sen får jag ta de lugnt för ikväll är de jobb som gäller. Kvällen och natten.

Kram...
.
Jag är som ett litet barn.

Jag är som ett litet barn. Jag vill se saker om och om igen. Nu tex ska jag sätta mig och se den där DVD filmen med  J-O igen. Jag kommer säkert att se den 50 ggr till innan året är slut. Men de kan aldrig bli för mycket av Jan-Ove Waldner. Inte för mig i alla fall.

Emmiz undrar


Angående DETTA INLÄGGET så undrar Emmiz två saker.

Ska du börja sminka dig?
Vilka märken var det på gelérna?

Danne : Nej jag har inte tänkt att börja sminka mig. Haha..

Gelérna är av märket artist(e) och Design Pulse


Frida undrar

Hej! Jag heter Frida Magnusson och jag undrar om du skulle kunna svara på mina frågor? Jag har börjat att läsa din blogg nydligen och undrar varför du aldrig lagar din egen mat? Jag menar det är väl billigare? ;) Jag tycker att din blogg är jättebra och jag läser den varje dag! (y) När startade du att blogga och varför gjorde du det? :D Jag har uppfattat det som att du är busschaufför och undrar därför om du kan filma någon gång när du kör bussen? Jag brukar inte att åka buss så jag vet typ inte hur det ser ut och så Xd
Ha det bra danne <3 kramm!
Svara gärna i et videpinlägg! Det är ju allti kul! <31. Varför lagar jag aldrig mat ?  Jag är inte så bra på att laga mat, jag bryr mig inte om vad de kostar att äta ut för jag har råd med de och dessutom så tycker jag inte att de är så kul att laga mat till mig själv och duka för en person. Sen slipper man ju disk och man kan göra annat på den tiden som man annars hade ägnat åt att laga mat.

2. När startade jag att blogga och varför gjorde jag de?

Jag började väl lite redan 2007. Jag startade la ner de och startade igen. Sen hade jag som nyårslöfte 2008 att jag skulle börja blogga och gör de året ut. Jag gjorde de i 10 månader innan jag la ner den bloggen också. Sen började jag om December 2008 och sen har jag kört på och jag tycker de är jätteroligt !

3. Filma när jag kör buss?

Nej, är svaret på den frågan. När jag jobbar så tänker jag inte på bloggen eller nått sånt. De är bara jobbet som är viktigt när jag är där, men en och annan bild lägger jag ju upp ibland efter arbetsdagens slut.

 
 


2010 06 04

 Sommar sommar

Hur mår jag? Bara bra för jag är ju ledig denna soliga Fredag. Jag har sovit gott inatt så nu är de väl inga problem att ta tag i denna dagen. De blir nog ingen träning idag. Jag tar en andra vilodag, men sen kör jag hårt i helgen igen. De lovar jag mig själv...
Jag har ganska mycket att göra idag och jag vill få gjort allt så jag inte behöver fundera mer på de.

Allt är toppen med mig och solen skiner ! Jag får väl säga GRATTIS till alla som tar studenten idag. De var full rulle utanför mitt fönster precis. GRATTIS GRATTIS, eller ska jag säga välkommen ut i verkligheten? Ge dig ut i den nu, men glöm inte att lynssna på hjärtat. (eller Gert)

Går och lägger mig
Jag är jättetrött så de är bara att gå och lägga sig.

Jag orkar verkligen inte göra något just nu. De är som batteriet har tagit slut och de enda jag kan göra för att ladda upp de är att lägga mig i sängen och sova.

Godnatt...


Dagen såhär långt i 12 punkter

1. Ner till tvättstugan

2. FRUKOST

3. Ner till tvättstugan

4. Diska

5. Ut för att köpa ramar

6. Ner till tvättstugan

7. ut för att handla bröd och mjölk

8. Ner till tvättstugan

9. Ut för att hämta lunch

10 LUNCH

11. Ner till tvättstugan

12 Nu ! IVÄG FÖR ATT KÖRA BUSS !

Kram...


Videoblogg#2De var fyra st där på väggen. Rätt ska vara rätt...


Höll han för näsan när han prata ?TVÄTTAR !


Átt bo i lägenhet tycker jag går bra. jag saknar verkligen inte hus. Men de finns en nakdel och de är att de är ett evigt springade i dessa trappor ner till källaren för att få rena kläder varje vecka. Desutom delar man ju tvättstugan med hur många andra som helst och de gör man väl sällan i ett hus om man nu inte bor i kollektiv ... Tur att de finns något som heter tvättmaskin så man slipper tvätta själv i alla fall. Ha ha...TorsdagsDanne känner sig såhär:
 


Jag har som vanligt sovit gott i natt. Allt känns  toppen och jag känner mig pigg och fräsch ! Jag kommer trots detta inte att träna idag. Får försöka lugna mig åtminstone en dag i veckan. Jag är som ett litet barn. Jag kan aldrig "sitta still" (fast jag gör ju de på jobbet) utan måste aktiveras mycket och då blir jag så trött så att jag sover gott om natten haha...

Nu är de dags att tagga ner till , "Inte gym " men tvättstugan och sen blir de lite städ här hemma i lägenheten  också...Korv med bröd och pommes !


Jag vet att de varken är nyttigt eller sunt. Men de är ju så gott. vad vore livet utan pizz, hamburgare eller korv med bröd och pommes.

Jag blev så sugen på detta när jag kom hem så de blev en lten nattspecial A la Danne ...
Nu ska jag sätta mig och se klart DVD fimen om Jan -Ove Waldner. Den är så förbaskat lång så jag har inte sett hela än. Trots att jag säkert har sett tre timmar av filmen.

Sen ska jag sova.

Kram ... Och Godnatt. 

 
 
 Danne är sig lik.

De spelar ingen roll om jag är hemma i ett soligt Vänersborg eller i ett soligt och otroligt varmt Thailand. Jag ser ungefär likadan ut i alla fall. Förutom att keps är ettt måste för att skydda sig mot den Thailänska solen.


Vänersborg..


Thailand ..


Snäll bloggläsare.

 

Hej på er !

Hemma från en dag av arbete igen. Ser att de har varit många knapptryck på min Danneblogg idag. De är naturligtvis kul ! Hade ju säkert inte varit så roligt att blogga om ingen hade brytt sig. Det som också har gjort mig glad idag, och jag är fortfarande glad för detta. De var en tjej som klev på min buss idag och sa att hon läser min blogg och tycker den är jättebra. Glad för de blev jag. Alltid kul att träffa på snälla bloggläsare.

Nu ska jag ta mig lite mat. De är inte något nyttigt direkt. Men gott kommer de att bli nu när jag ska käka klockan tolv på natten. Kommer update snart igen på de och lite annat.

Kram ...

 Jobb jobb...

Dags att tagga till jobbet igen. Kämpar på med detta också ett tag till innan de är dags för semester.

Vi hörs.

Kram..

 
 Gym och dagens lunch !

Gick sjukt bra att träna idag.

Jag vet inte varför, men de går bara bättre och bättre hela tiden. Hela kroppen svarar varje pass de är bra fart på mig både under och mellan övningarna. De är bara så kul och jag hoppas att känslan håller i sig och att de varar länge.

Och så var de dagens lunch.Jättegott med kyckling och pepparsås !Lite ont både här och där.

Jag ska snat ta mig iväg till gymmet. Jag har fått en liten inre röst som har sagt att jag kanske ska strunta i de idag. Jag har lite ont både här och där. Framförallt i benen. Men jag kommer att gå bort i alla fall och köra ett hårt pass. Vilar gör jag imorgon. Träning går ju så bra nu och de är så roligt ! Hoppas inte jag bryter sönder mig utan att jag klarar att köra på. Vore inte kul att få en skada eller nått nu så att man inte kan träna. Ush, vad ledsen jag skulle bli då.

Nu ska jag snart tagga bort vad jag kör de får vi se. Ha en Nice Tisdag.

Kram..


Två bilder från igår:


Kontrakt med mig själv

Jag försöker skriva ett kontrakt med mig själv ! Vad är de nu då ? Jo , precis som de låter ett kontrakt där jag lovar mig själv att fixa vissa saker inom ett år.

De svåra är att jag inte vet vad jag ska skriva under dessa  punkter.

1. Tre saker jag lovar mig själv att göra inom ett år:

____________________________________________


__________________________________________________________________________________________


2. Dessa tre egenskaper tänker jag utveckla inom ett år:


_______________________________________________


_______________________________________________


______________________________________________3. Tre roliga saker som jag vill ska inträffa i mitt liv inom ett år:


____________________________________________________


_____________________________________________________


______________________________________________________4 Så skulle jag gärna vilja ha de på jobbet ( Kan fantisera mycket om jag vill )


_____________________________________________________________


_____________________________________________________________


_____________________________________________________________


5 Detta tar för mycket av min tid så de tänker jag ändra på:


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________6 Detta vill jag ägna mer tid åt:


_____________________________________________


______________________________________________


________________________________________________


7 "MÅSTEN" som jag tänker sluta med:


__________________________________________________________________________________________________________________________________Namn ______________________________   Datum_____


2010 06 02I'm back ! Har ni sovit gott i natt ? Jag har gjort de i alla fall. De verkar bli en fin dag idag med. Annars blir nog denna onsdag blir en dag som många andra. Nu är de dags att ta tag i denna dag.... Och på schemat står:

* Träning

* Lunch

* Småpyssla lite här hemma

* Jobba

* Blir väl såklart lite bloggande också..Kram..


01:28:44Godnatt...Nattblogg

Hello !

Jag sover inte än jag har suttit i massagestolen och tittat på filmen som jag äntligen har fått hem i postboxen. Filmen om J-O Waldner. Filmen visar matcher från dom stora turneringarna som han spelade åren 1980-2005. Bara att han var i landslaget så länge är ju helt otroligt.

Är man intresserad av pingis så är denna DVD absolut värd att se.

 

* The Ulimate Table Tennis Player

* Revered Icon of Table Tennis

*  Dominant  Force for Two Decades

Jag har haft en bra Tisdag.

Hej !

Nu var man hemma igen. När dagens arbete nu är slutfört så kan jag bara konstatera att denna Tisdag har varit bra. Jag körde ett bra pass på gymmet och de är jag nöjd med. Allt känns toppen med gym. Sen var de lunch innan de var dags att tagga till jobbet. ganska lugnt där idag. Jag hade fyra timmars utbildning och sen körde jag fyra timmmar nu under kvällen. De blev en ganska behaglig dag. De som också är roligt med denna dag är att när jag kommer hem här och slår på datorn så har jag några mail i inkorgen. Jag vill bara säga tack till er som mailar mig. jag blir jätteglad när ni skriver att jag verkar vara så snäll och go osv. De värmer de vill jag att ni ska veta. Tack tack ....

Kram..

 2010 06 01Gele !


 

Lite shopping blev de idag med. Tre dagar i rad nu med shopping.
Idag köpte jag två geletuber till mitt hår. Jag fick till och med testa en av dom som frisören rekomenderade. Hon tryckte ner mig i stolen och kleta lite av den svarta tuben. Nu fattas bara sminket också..

Körde hårt och hade inte mycket vila.

Sådär då var jag hemma från gymmet igen. De går bra med träning nu. Körde stenhårt utan några större problem. De känns bara bättre och bättre för varje gång jag tränar. Jag höll ett högt tempo och hade inte mycket vila mellan övningarna. Jag bara kör liksom !

Synd att man har arbete idag annars hade jag gärna kört ett pass till. Skulle nästan vilja träna hela dagar nu, men jag får väl vänta ca 2 veckor tills jag kan göra de för då har jag semester. Då kan jag träna mycket. Hoppas jag tycker detta är lika kul då.

1 JuniJag ska ta mig bort till gymmet och köra hårt igen. Inte mycket mer att säga utan vi hörs senare denna första Juni.

Kram..Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE