.

(null)
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
  (null)                                 
(null)
(null)


(null)
 
 
Göra det lite häftigare och coolt.

Jag tänker och tänker. Det är så mycket som jag vill göra och det känns bra att jag är rätt säker på vad jag vill. Problemet är väl bara att jag vill så jäkla mycket och då orkar jag inte börja med nåt. Jag tänker inte köra någon dålig bortförklaring och säga att jag inte vet var jag ska börja. Det är ju bara att börja nånstans och sen köra på och fixa det man vill få gjort. 
 
Kanske är det också så att jag trots allt är lite omotiverad till att börja med något. Jag tycker mig se att jag måste göra så många saker och när man inte har börjat än så känns det inte motivernade att veta att vad jag än ger mig på så är jag precis i början och kanske inte i näreheten av att nå det resultatet som jag vill uppnå. Samtidigt känns det som jag behöver göra så mycket. Jag måste lägga ut mycket pengar, men det är egentligen inget problem. Motivationen är problemet. Jag vill bara orka göra saker som fan och sen gå vidare i full fart. Vara på väg nånstans. Jag vill gå framåt. Inte ta steg tillbaka och eller bara stå och stampa på samma ställe.
 
Jag  måste nog gå in och jobba lite på mina drömmar som jag har. Jag måste hitta sätt att göra mina saker lite coolare och häftigare. Skruva upp tempot och få in lite mer "action" i allting. Detta tror jag funkar för att få upp min motivation och hittade det där lilla extra drivet som jag tror att jag behöver för att verkligen kunna alla dessa saker som jag typ varje dag känner att jag vill göra, få gjort och uppleva. Mer "action" och fart i allt kan ju vara en lösning.
 
Jag vill kanske för mycket och jag är ju inte dummare än att jag fattar att jag bara har en kropp som inte orkar hur mycket som helst och jag kan ju heller inte göra flera saker samtidigt. Jag menar: Jag kan ju inte dela på mig och vara på flera platser samtidigt. Dessutom kan man ju inte greja och jobba hur mycket som helst om jag samtidigt vill må bra, känna mig pigg och fräsch. Att offra hälsan för dom drömmar jag har just nu är inte något som är värt ett skit i slutändan. 
 
Jag tror ändå på att fundera kring hur jag kan göra mina drömmar lite coolare och häftigare. Jag kanske heller inte ska fundera så mycket på detaljer. Jag kan ändå inte förutse allt. Jag kanske måste våga lite mer. Ta mer risker. På något sätt är det väl bara att göra vad jag vill göra. Köra på och se om det funkar. Funkar det inte så lägger jag ner och kanske börjar om. Det är inte så farligt att göra fel, rätta till och försöka igen. Det är faktiskt inte det. 


Tisdag (2019 07 30)

Lite snurrig är man. Av någon anledning har jag i flera timmar trott att det var onsdag idag, men det är ju tisdag. Det kom jag på när jag var och hämta lunch på "Kopparn" idag. Jag fick se på menyn att dom hade mat som dom brukar ha på tisdagar och då kom jag ju på att det var tisdag och inte onsdag.
 
Det var lite kallare idag. Det är ju första gången på länge som jag kände att jag fick ta på mig en jacka när jag gick ut. 
 
Jag ska försöka ta tag i denna dagen nu. Jag vet bara inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill så mycket, men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska köra på. "Semesterlunken" som jag är inne i nu gör ju säkert att jag slöar till. Det känns liksom inte naturligt att ta tag i nåt. Sen är det ju jävligt skönt också att bara ha semester och inte göra något annat än att bara vara. Jag gillar ju det. 
 
 


Greta Thunberg 💚

 Kan inte folk bara sluta.

Ända sen jag starta den här bloggen så har folk hört av sig till mig om allt möjligt. Jag har inget emot just  det. Men det som gör mig så jävla förbannad och som jag sen länge har tröttnat på det är alla dessa personer som för det första inte kan stå för vem dom faktiskt är. 
När jag började med min blogg så upplevde jag ganska snart att de fanns människor som skrev till mig och uppgav att dom var en person som dom egentligen inte var. Man kunde förstå och räkna ut detta på mängder av olika sätt. Detta har sen fortsatt och hållit på under alla år som jag har "pillat" med mina sociala medier.
 
Jag skriver inte detta inlägget för att jag vill uppmärksamma alla på att jag vet att mycket på internet är: Bluff, fake och genomrutten skit. Det jag egentligen vill säga med detta är att jag vill bara att ni som håller på med skiten ska lägga av att tex kontakta mig!! Jag blir bara sån att jag tycker att ni som håller på är dumma i huvudet. Ni lägger ner en massa tid på mig och skriver skit, men ni kan i slutändan inte direkt stå för vem ni är. Ni gömmer er bakom fakekonton och anonymitet. Så sent som igår så var det en person på Instagram som skrev till mig och påstod att hen var en tjej från borås som nu var i Stockholm och ville träffa mig i Trollhättan på måndag (alltså idag) En apa kan ju räkna ut att allt bara var bluff och jag vill verkligen inte bli kontaktat av personer som inte visar sin riktiga identitet med en gång. Jag vill veta och kunna ta reda på att du som skriver faktiskt är den du utger dig för att vara. Jag kommer inte att "fucking" bry mig om vad du vill som kontaktar mig, i den stunden som jag vet att det bara är: Bluff, fake och skit.
 
Jag har inget emot att människor skriver till mig eller kommer fram och pratar när dom ser mig ute. Men för fan!!!! Kontakta aldrig mig om du utger dig för att vara någon som du inte är. Jag vill verkligen inte ha med alla dessa "nollor" att göra. Jag vill inte beblanda mig med dessa personer. Jag vill inte att dom hör av sig... och jag vill faktiskt  inte på något sätt ha med dom att göra. 
 
 


Vecka 31

Halva semetern är nu avverkat. Med 2 veckor kvar av skön ledighet så kan jag konstatera att tiden har inte gått särskilt fort. Det brukar ju annars kännas så mär man har semester, men så känner jag alltså inte nu. Jag har njutit fullt ut och jag har verkligen vilat ordentligt för en gångs skull.  
 
Jag är glad att jag inte har flippat ur och gjort en massa saker som jag inte vill göra. Jag har inte känt mig rastlös, trots att jag kanske slappat mer än jag någonsin har gjort tidigare. Även om jag känner att jag någon dag har haft mycket att göra så har det känts ganska lugnt ändå. Jag jobbar ju inte. Jag behöver ju inte tänka på klockan och att jag ska hinna med det och det innan jobbet. Mycket sånt tänk är det ju när man inte har semester. Det har varit en skön feeling att slippa bry sig om tex klockan, förberedelse av jobb och den där tröttheten av mycket jobbande. 

Däremot har jag nog idag nåt den där delen där jag känner mig trött efter alla promenader som jag har varit ute på sen typ 1 juni. Jag har ju ganska konsekvent gått 10 000 steg per dag och nu känner man av att vilan mellan alla promenader kan vara för lite. Men om jag vilar mer, då blir det ju inga 10 000 steg per dag. När man är ute och promenerar så tänker man ju också mer än tidigare på om man inte snart är färdig med sin runda. Man vill bli färdig fortare för att komma till den där vilan. Jag måste liksom köra på nu ändå, och komma över alla dessa tankar om att promenaderna känns sega och vilan på tok för kort. Om jag klarar det, då tror jag att det kommer att kännas lättare med allt igen. Det är ju i alla fall bra att jag jagar ett resultat varje vecka. Det är ju också bra att jag har satt upp ett målet att minst  ska köra på med promenaderna  fram till slutet på augusti. 


 V 31
Jag känner annars att jag denna veckan vill ta tag i saker som jag har skutit framför mig i 2 veckor nu. Det behövs röjas lite på sina ställen. Städa ut det gamla så att något nytt fräscht sen få plats. Vissa saker måste man ju bara någon gång se till att fixa. Sådana saker ska jag försöka ta tag i denna veckan. Samtidigt får jag inte glömma att jag just har en skön semester! Jag vill fortsätta med det också. 
 
 
 Jag kan inte få något som inte finns.

Jag har säkert i över 100 inlägg på min blogg berättat att jag drömmer om att få ett hem som jag trivs med till 110%. Jag trott länge att det är just det perfekta hemmet som jag vill ha, men nu har jag tänkt om. Det perfekta hemmet finns ju liksom inte. Jag kan ju inte få något som inte finns.
 
 


Bra och lugn helg.

Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det jättebra. Jag glider runt och känner hur jäkla varmt det är. Jag försöker dricka mycket vatten och tänka att detta vädret är i alla fall bättre än: Snö, hagel, kyla och ösregn. 
 
 Under helgen har jag också ätit mycket glass, trots att jag vet att magen inte alltid mår så bra av detta. Men det är ju gott med glass. Hmmm...
 
Annars har det varit mycket tankar som har snurrat i huvudet, men jag tycker att jag i mina två senaste video's har lyckats får ur mig det mesta av sånt som fick huvudet att snurra i 200 km. Nu har jag mer tankar om annat och det kommer säkert en video redan idag på detta....eller så väljer jag att skriva så fingrarna glöder.
 
Jag är glad över att jag bara tar det väldigt lugnt på semestern. Jag tar inte ut "svängarna" i onödan. Jag flippar inte ur på ett sånt sät så att jag sen kommer att ångra mig. Jag har bara en så skön semester som jag bara vill ha. Det bästa är ju att det är mycket kvar på den också. Man kan ju också säga att man har haft tur med vädret.
 
(null)
 
(null)
 


Fortsättning från förra videon.

Igår hade jag många tankar om livets större frågor. Idag fortsätter jag på samma spår. Bra är väl om ni har koll på första videon (som ligger 2 inlägg ner) innan ni kollar denna videon. 
 
 
 


Tänkte fortsätta där jag slutade igår.

I dag tänkte jag göra en video där jag tänker vidare på saker som jag gjorde en video om igår. Jag har så mycket jag vill få ur mig om det där. Jag känner att jag behöver få ur mig det. Jag vill liksom inte börja må dåligt över att jag håller mycket saker inom mig. Jag får se när just den videon kommer upp, men jag hoppas att det blir  någon gång i dag. Om nu inte denna värmen fullständigt tar knäcken på mig. 
 
 
 
 
 
 
 


Massor av funderingar om mitt liv.

Ganska lång video. Såhär mycket har jag nog aldrig funderat över mitt liv förut.


I huvudet just nu.

Torsdag: 2019 07 25
Det har varit en varm dag. Jag har ändå lyckats gå ca 20 000 steg och jag har inte ens varit ute på en sk fokuserad promenad. Jag har bara gjort en jäkla massa ärenden idag och ändå har jag lyckats flytta mina ben över en mil. Jag fick i och för sig. springa lite fram och tillbaka med en grej. Tyvärr blev det inte som jag ville. Inte det minsta så det känns lite tufft nu att man typ har promenerat en mil för något mer än bara motionen. 
 
I huvudet just nu.
Jag har en grej i huvudet som jag gärna skulle vilja lyckas med, men hur jag än vänder och vrider på allt så kör jag fast i tankarna och jag hittar inget sätt som jag tror kommer att funka. Först tänker jag att jag bara kommer att göra bort mig. Sen funderar jag på vad som är det värsta som skulle kunna hända om det inte blir som jag helst skulle vilja. Det värsta är egentligen ingenting, så egentligen borde jag bara köra på, men riktigt så lätt är det inte heller. Min självkänsla är ju ganska låg. Jag vet det, jag har svårt att ändra på det och den ställer nog till det för mig ibland. Det blir ju så lätt för mig att ge upp på förhand när min självkänsla är som den är. 
 
Jag mår bra, pengarna rullar bra och det känns skönt att jag vet vad jag vill göra och fixa i framtiden. Men allt handlar inte alltid om pengar och kickar som man får av roliga upplevelser. Det finns annat i livet också som jag faktsikt vill ha...och som jag framförallt vill ska funka för mig, men jag fastnar alltid i tankar där jag säger till mig själv: Att det kommer inte att funka denna gången heller. Jag hatar den känslan, samtidigt som jag aldrig ger upp hoppet.
 
 
 Jag kommer kanske i ett framtida blogginlägg försöka förklara mer vad detta handlar om. Just nu känner jag mig inte riktigt redo för bara. Jag vågar liksom inte nånting, och det känns som det är något som ofta sätter stopp för sånt som jag vill lyckas med.
 


🔥🔥💦💦

Jäklar vad varm det är idag! Tur att det finns kall dryck att svalka sig med. 

(null)

(null)För min egen skull.

Nu känns det lite bättre när jag har tagit mig upp lite tidigare på morgonen, lite före många andra. Man går upp lite innan dagen ens har börjat och jag vet när jag tar mig upp tidigt att jag kommer att ha en dag då jag får mycket gjort. Det är alltid så och jag gillar det. Jag vill ju också ha mycket tid för mig själv. Är det någon stund på dygnet som jag verkligen får det så är det ju ganska tidigt på morgonen. Visst kan det vara jobbigt att vräka sig upp på morgonen, men fixar jag bara det så vet jag att det blir en dag där jag kommer att vara kreativ. För min egen skull så är det bra om jag tar mig upp på morgonen. Det tycker jag i alla fall.
Jag har någonstans också fattat (förr eller senare) att man får ingenting om man inte kämpar för det, åtminstone är det så för mig. Jag har fått bekräftat många gånger att jag får lön för mödan. Bara jag kämpar för min egen skull, så blir oftast allt väldigt bra i slutändan. Jag har också varit glad över att jag inte  alltid har lyssnat så mycket på vad andra har sagt och säger om det ena och det andra som jag grejar med. Jag vet ju många gånger bäst själv. För så är det väl? Vad vet andra om vad jag vill och varför ska jag lyssna på någon annan som inte är insatt i nånting som jag kanske har funderat, vänt och vritt på i flera månader, eller kanske år? På något sätt spelar det ju då ingen roll vad andra säger, för dom vet ju som sgat oftast inte ett skit om det som jag själv väljer att hålla på med.
 
Dessutom gör jag ju mycket för min egen skull. Jag lyssnar gärna på personer som jag litar på, Sköna människor som jag ser upp till vill jag ju gärna ha nära mig och dom får gärna säga vad dom tycker och tänker till mig,  men i slutändan vet jag ju att det alltid är mig själv det hänger på om det är någon jag vill ha och ska lyckas med att få. Är det sen så att jag misslyckas med det jag gör då kan jag ju liksom ändå inte skylla på någon annan. Det blir ju också då jag som måste rätta till alla dom fel och misstag som jag själv har orsakat. Det får man nog räkna med, oavsett om man väljer att lyssna på vad andra tycker och tänker eller inte. Det finns ingen annan som hjälper mig när saker och ting går åt helvete. Det kan man ju inte räkna med. 
 
Man behöver inte vara rädd för att göra fel. Man lär sig ju av sina misstag. Gör jag bara saker för min egen skull så vet jag att jag någonstans gör rätt i alla fall. 
 
 
 


Vänder på dygnet.

 Jag kände igår att dagen gick väldigt fort. Kanske inte konstigt när man sover bort mer än en tredjedel av den. 

Jag känner att jag inte mår speciellt bra av det. Jag vill ta mig upp hyfsat tidigt på morgonen. Jag har kommit på att jag får mer gjort om jag tar mig upp tidigt. 

Samtidigt spelar det ju ingen roll om jag typ går och lägger mig klockan 03:00 på natten, sover bort förmiddagen och kommer igång med grejandet klockan 17:00. Det är ju semester, men jag vill ändå inte vända på dygnet som jag har gjort. Då är det bättre att vända på det åt andra hållet. Gå upp tidigt, greja direkt och sen bara slappa och slöa efter en kreativ förmiddag. 
 
(null)
(null)
 Sköna dagar

Semestern är verkligen semester just nu. Jag sover ut ordentligt. Jag går och lägger mig väldigt sent, men det gör ju inget när jag inte behöver bry mig om vad klockan är när jag vaknar och sen väljer att kliva upp. Igår klev jag upp lagom tills det var dags att hämta lunch. Jag hämtade min lunch och det var en god pasta. Allt känns helt lugnt och avspänt. Jag bryr mig inte om vad klockan är och känner jag för att göra nånting så gör jag verkligen vill det. 
Jag är mycket för mig själv, men hänger jag med folk så känns det så bra att jag bara träffar människor som jag litar på och mår bra av att vara med. Jag hoppas att dom jag hänger med känner likadant när det gäller mig. Jag tvivlar ibland på sånt, men det har bara med mig själv att göra. Min självkänsla är ju ofta ganska låg, men jag är medveten om det och då går det lättare att hantera känslor och tankar som kommer med det där. 
 
Semester ska ju vara semester. Lugn och ro känns bra nu. Sen känns det ändå skönt att om jag skulle tröttna på lugnet så kan jag göra något (när som helst) som jag tycker är: Häftigt, roligt, galet eller coolt. Man har sköna dagar och det är ju så enkelt att ha det när pengarna rullar bra och när det är semester som f*n. 
 
Det känns redan nu som jag har haft semester ganska länge, men jag har ju fram till idag haft lite mer än en vecka. Det är ju då några veckor kvar. Det känns lugnt...och väldigt bra. 
 


Mindre energikrävande att säga nej.

Jag säger ofta nej eller så bryr jag mig inte alls när folk frågar mig om saker som dom vill att jag ska göra. Jag får ofta mycket skit och kritik för det. Ibland kan det vara ganska energikrävande, men skulle jag slösa tid på att göra något som jag själv inte vill göra så skulle det vara mycket mer energikrävande för mig. Jag säger alltså hellre nej och får skit för det än bara säga ja till hur mycket som helst och sen må dåligt över att jag inte låter min egen vilja styra och ställa över mitt liv. 
 
Jag känner också att när jag har varit i perioder där jag har sagt ja till mycket (fast det inte alltid har känts bra) att man bara får ännu mera skit för många tycker att man inte gör tillräckligt. Hur otacksamt känns inte det, när man nu ställer upp och gör det som folk frågar om. I efterhand har jag känt att det hade varit bättre att säga nej direkt. Hade man sen fått skit för det så får man ju bara skit för att man har sagt nej. Det är alltså på något sätt mindre energikrävande att bara säga nej direkt och inte ställa upp på att göra en massa saker som man om och om igen får skit för. Jag blir ju bara förbannade som fan när jag är snäll och ställer upp och sen bara får höra att jag borde ha skött mig bättre. 
 
Naturligtvis gör jag ju saker som folk ber mig om ibland och jag gör ju också ibland saker som jag inte tycker är roligt att hålla på med också. Men när jag gör saker som folk ber mig om så handlar ju det om att jag antingen är skyldig att göra det eller vill göra det. Vissa saker är ju också bättre för mig på sikt om jag gör. Att tex inte betala en räkning för att man inte tycker att det är roligt vore ju bara dumt. Det blir ju bara dyrare i efterhand om man inte betalar räkningar i tid liksom. 
 
Tänk om jag skulle säga ja till precis allt som folk frågar mig om. Man skulle ju lätt bara bli utnyttjad och lurad. Dessutom skulle man ju bara få mer att göra eftersom man inte säger nej. Jag säger nej ofta bara för att det viktigaste är i mitt liv att jag ska må bra. Jag vill inte ha hur mycket som helst att göra.
 
Jag har saker jag måste göra. Jag har saker som jag känner är bra om jag gör. Dessutom gör jag massor med saker som jag verkligen själv vill göra. Jag har också saker som jag vill göra, men som jag inte alltid kan eller hinner göra. Om man slår ihop allt detta så är det tillräckligt för mig. Om jag också skulle göra en massa saker som jag inte vill göra, då gör man ju sig själv en otjänst tror jag. 
 
Jag säger ofta nej och sen om jag får skit för det, då tar jag det. Det är ändå inte så jäkla energikrävande. Det viktiga är alltid att jag mår bra. I grund och botten så bryr jag mig heller inte så mycket om vad folk tycker och tänker om mig för att jag säger nej. 
 
 
(null)
 
(null)
 


Ute för att få 10 000 steg.

(null)

(null)Vecka 30

Nu har jag haft en vecka ledigt och jag har mycket semester kvar att njuta av. Jag har hittills haft den semester som jag vill ha. Jag tar det lugnt och känner ingen stress eller press. Jag mår bra, äter gott, slappar mycket och jag ser hur jävla bra det rullar med pengar, fast jag är ledig just nu. 
 
 
Det blir nog ganska lugnt för mig denna veckan också. Jag ska bara se till att må bra. Jag vill inte greja för mycket. Jag tänker inte skynda mig med någonting. Jag ska bara låta mycket vara som det är. Pengarna rullar bra och det kan inte var bättre just nu. Jag kan just nu inte se att jag kan göra mer för att jag ska kunna tjäna mer cash,  . Jag krånglar bara till allt i onödan om jag grejar för mycket just nu med dom där jävla pengarna. Det bästa för mig är just nu är att inte göra nånting, och det är ju väldigt "soft" och enkelt...speciellt när man har skön semester. 
 
 
 3 ”viktiga” skyltar.

(null)

(null)

(null)

(null)
Uppdatering om att allt är bra med mig.En uppdatering om läget...typ.

 
 
 


Jag mår väldigt bra nu!

 Sköna fina semester. Jag njuter bara av min ledighet och jag mår väldigt bra. Jag inser ju mer och mer hur bra jag har det och hur bra allt kommer att bli. Jag har det bra nu och bättre och bättre blir det. Det är ju ett bra liv. Jag känner mig nöjd, glad och avspänd varje dag. Jag rör mig bra. Jag vet att ekonomiskt är jag helt rätt ute för det kan inte bli fel. Det kan bara bli bra och sen bättre och bättre. Det mår jag bra av att veta. 
 
Jag har tidigare på min blogg skrivit att jag har känt mig väldigt rastlös. Det har varit jobbigt när rastlösheten tar över kroppen och tar den sen över hjärnan, då kommer ångesten lätt efter det. Allt det där känner jag inte av alls längre. Så skönt. Jag känner mig bara lugn och avspänd. Jag mår väldigt bra nu och det ska jag göra. Jag tänker inte må dåligt när jag bor i ett land där alla förutsättningar finns för att man ska må riktigt jävla bra. Varför ska jag må dåligt när jag har det så bra?
 
 


Pissa inte på brevlådan!

(null)

(null)

(null)

(null)Basic

Mycket känns bra. Jag kan inte säga annat. Jag har ju semester. Jag chillar och vilar mycket, men ändå får jag ganska mycket gjort. Jag kan också lägga ner mer tid på allt jag gör. Jag behöver ju liksom inte skynda mig för att jag sen ska hinna med nästa grej. Det jag inte hinner idag kan jag ju lätt fixa en annan dag. Jag har ju semester. 
 
Mörbultandet i kroppen som man ofta känner efter perioder av mycket jobb är nu helt borta. Jag känner också av att jag har rört mig bra dom senaste veckorna. Kombinationen av att ha semester och känna att man rör sig bra blir till en skön känsla. Allt jag gör kan jag ju göra i lugn och ro och ordentligt. Det ska jag njuat av så länge det varar. 
 
En annan sak som också känns bra det är att jag för ett tag sedan bestämde mig för hur jag ska med mina pengar. Jag fattar ibland ekonomiska beslut som sen gör att jag lätt rör till saker och ting. Det blir jobbigt då, även om allt ofast går bra. En bra regel är att man inte ska krångla till det i onödan.
 
Nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra och jag kör på det. Jag vet att det funkar för mig. Det gör ju att jag kan släppa tankarna kring dom där jävla pengarna. Hur jag än vänder och vrider så vet jag nu att detta jag nu har bestämt mig för är det rätta för mig att göra. En bra regel är ju att man inte ska krångla till det. Det är nåt jag verkligen inte gör nu om jag bara kör på det jag har bestämt mig för. Jag vet också att även om jag skulle börja tänka på att göra på ett annat sätt med ekonomin i framtiden, så kommer jag ändå att landa i att det jag gör nu är det enda som aldrig kan bli fel att köra på. Det jag gör nu är liksom basic. Basic blir aldrig fel.,.och det blir heller aldrig för gammalt. Det funkar alltid över tid.
 
 
 
 


Jag berättar aldrig allt.

 Vad funderar jag på? Jag började skriva på ett blogginlägg där jag funderade på väldigt stora frågor i livet. Man har ju sina sk "milstolpar" och vid olika tillfällen i livet så gör man ju sina vägval. Detta tänkte jag skriva ett inlägg om, men jag har ändrat mig.
 
Jag har försökt i två dagar att skriva så ärligt och verkligen få med allt, men jag känner nu att jag bara inte kan skriva om allt jag funderar kring om olka vägval som jag har gjort i livet. Jag får inte till det. Går jag för djupt och blir för privat så känner jag mig inte säker på att jag vill publicera det. En av alla principer som jag har när jag håller på med denna bloggen det är just att aldrig publicerar något som jag inte känner mig säker på att jag vill släppa. Jag vill ju aldrig visa  något på min blogg som jag sen får ångra, eller sen i efterhand inte ens kan stå för att jag har gjort. Jag har totalt med detta inlägget publicerat 11 613 inlägg. Det är inte ens 10 stycken av dom som jag idag ångrar. Det känns bra.
 
Jag berättar aldrig allt, men allt som jag väljer att berätta kan jag lätt stå för och sällan ångra. Detta känns bra. 
 
 
 


Tar det bara lugnt med allt.

Semestern bara fortsätter. Rätt sköna dagar när jag känner att jag kan ta det lugnt med precis allt. Jag kan ju skjuta mer saker framför mig nu och ändå ta det lugnt. Jag har ju ändå hur mycket tid som helst i flera veckor framöver. Min semester börjar ju faktisk på riktigt idag. Jag skulle ju ha jobbat i helgen, men jag tog ledigt. 
 
Jag mår bra. Jag rör mig bra. Det känns lyxigt att veta att man är ledig i flera veckor och ändå få betalt. Vad jag ska göra under min semester vet jag inte exakt, men jag känner ingen stress eller panik över det. Det löser sig. Jag är ju ändå nöjd med att jag är så jäkla mycket ledig. Det är ju inte svårt att njuta av livet när man väl har fått den där semstern.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 


Vad fan får jag för pengarna?

(null)
 
Fantastiskt fint väder är det. Sommar och sol är allt för jävla gött. Jag har avverkat en promenad på nästan 7 km. Jag hade redan igår fixat dom där 70 000 stegen som jag har som mål varje vecka, hela sommaren. Men det skadar ju ändå inte att gå ut på en runda. Det känns ju bra och jag gillar ju att gå promenader liksom. 
(null)
 
När jag var ute på min runda så lyssnade jag på Leif Östlings sommarprat. Vad fan får jag för pengarna? 
Jag tycker fler borde ställa den frågan? Vad fan får jag för pengarna? 
 
 
(null)
(null)
 


Det känns bra.

(null)
 
 
(null)
 


En snabb uppdatering.

Hej! 

Jag har suttit och skrivit  på ett blogginlägg som jag trodde jag skulle få färdigt så att jag kunde publicera det nu ikväll. Men jag inser att jag behöver mer tid och måste fundera mer på just dessa tankar som jag har haft idag. Det blev väldigt djupt och  personligt också. Det känns därför viktigt att jobba med inlägget mer än vanligt. 

Jag orkar inte mer ikväll. Jag får se om jag gör klart inlägget imorgon. 

(null)

(null)2019 07 13

(null)

(null)SEMESTER 😊☀️

Nu tar jag SEMESTER!! Skönt ska det bli att slippa fundera över den blåa bussen och vart den ska köras. Att jag inte behöver gå upp klockan 04:00 på morgonen kommer jag inte heller att vara ledsen över. Detta med semester kommer säkert att bli för jävla gött!!
(null)

...OCH SEMESTER!☀️☀️
(null)

Jobbelijobb 💙💚Snapchat👻

(null)

(null) 
(null)
(null)
(null)

(null)

Tar en sak i taget.

 Idag är det fredag och jag har en sista arbetsdag som jag ska avverka innan jag får min semester.
 
Jag har inga direkta planer för min semester. Jag tror att under resten av denna månaden blir det nog ganska lugnt. Jag ska njuta av ledigheteten, värmen och solen. Förhoppningsvis så blir det fint väder.
 
Sen får vi se i augusti vad jag gör då med dom lediga veckorna som jag då har kvar. Allt jag vill få gjort i juli får jag göra först. Jag kommer att kämpa på med mina dagliga promenadrundor. Jag har saker att göra under semestern, som jag tänker ska generera pengar efter semestern. Jag kanske kan förverkliga någon av alla drömmar som jag har gått och tänkt på länge. Men först måste jag se till att alla pengar sitter på rätt ställen och jag vill vara säker på att jag orkar slutföra allt som jag väljer att påbörja.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
(null)


Torsdag (2019 07 11)

Jag börjar känna hur "semesterlunken" närmar sig. Samtidigt glömmer jag inte att jag faktiskt har en lång arbetsdag kvar innan jag kan säga att nu har jag semester. 
 
Idag har jag gått en runda på 7 km. Det är ju vad jag har som mål att köra varje dag. När jag sen får semester så ska jag alltså fixa detta varje dag i 4 veckor. Det blir något att bita i, men jag tror jag fixar det. 
 
Det känns annars som jag har mycket att kämpa med nu. Jag har drömmar jag vill förverkliga, pengar att spara och en jävla massa steg vill jag avverka varje dag. Ibland tänker jag att jag bara ska skita i allt och bara vara, men sen blir det där med att strunta i allt bara så onaturligt för mig. Jag kämpar på med allt och jag är fruktansvärt envis. Jag slutar aldrig och drömma. Jag vill må bra och förverkliga drömmar. 
 
Jag tycker ju att livet går ut på att fullfölja sina drömmar. För att jag ska kunna göra detta så måste jag ju spara pengar. För att orka kämpa med sparande och fullföljandet av drömmar så behöver jag ju röra på mig. När jag kämpar med detta, då mår jag också bra för jag känner att det är värt varenda minut av kämpande när man väl fullföljer den där drömmen, får ihop pengarna eller känner att man är bra igång med att röra på sig. Allting hänger ihop och det är väl det som kallas livet...eller i alla fall får man ett mer levande liv. 
 
 


Vill spara pengar också.

 
 
 


Nittaku Pongcast - Juni 2019💛💛

(null)
(null)
Kyckling med ris och currysås💛
(null)
Morbror Danne.

(null)
Min fina syster ska snart ha barn. Då blir ju Danne morbror. 
(null)

(null)Riktigt starkt och bra sommarprat!

När jag var ute på en promenad tidigare ikväll så lyssnade jag på Carina Bergfeldt och hennes sommarprat. Riktigt bra och väldigt stark berättelse. Mycket av sånt hon pratade om kunde jag förstå till 100%. Jag tror att jag kunde förstå det för en hel del var så kusligt likt sånt jag själv har varit med om i mitt liv. Jag förstod till fullo hur hon  tänkte då och tänker idag, måste ha känt och känner.
 
När jag lyssnade på Carina Bergfeldt ikväll så kändes det ibland som hon tog orden ur munnen på mig. När hon tex beskrev en viss sitution eller händelse som hon hade varit med om så funderade jag direkt på hur jag tänkte då jag själv när jag var med om liknade saker. I nästa sekund så tyckte jag mig höra henne säga det jag just hade tänkt. Hon tänket likadant som jag, och det kändes helt självklart att det var så man tänkte. Stundtals kändes det helt sjukt, men samtidigt var det så skönt att känna att man kanske trots allt inte är så ensam om att ha varit med om vissa saker som jag tidigare har trott att jag har varit. 
 
Det kommer att ta lång tid innan jag kommer att kunna släppa Carina Bergfeldts sommarprat. Det var för starkt, för bra och vissa delar i detta var så sjukt likt händelser från mitt egna liv. 
 
 
 
 
 
 


Kvällspromenad ❤️💙

(null)

(null)Jobbelijobb💚💙🚌

(null)


(null)
Tisdag❤️

(null)

(null)Måndag (2019 07 08)

Då var man gång med jobbet igen. Jag hade ett ganska tufft pass idag och får fan jobba på dom sista passen innan semstern också. Men nu har jag ju bara 2 dagar av jobb kvar. Snacka om att man räknar ner nu. Tänk imorgon kan jag säga att jag bara ska jobba en dag till och sen är det fan semester. 
 
Jag gick naturligvis en promenadrunda efter jobbet också. Jag hade egentligen mycket annat jag ville få gjort hemma ikväll, men jag prioriterade att köra en POWERWALK (PW) istället. Allt annat kan man ju vänta med. Hinner jag inte ikväll så kan jag ta det imorgon, eller nästa dag igen. På nåt sätt är det skitsamma. 
 
 Det krävdes ju typ bara 4 km av PW efter jobbet  för att sen komma upp i dom där 10 000 stegen som jag vill göra varje dag. En "baggis" ju. Jag hade lätt kunna gå 1 mil till. Så bra kändes det ikväll, trots att jag har jobbat tufft hela jäkla dagen. 
 
 
Jobb-bild.
 
 
(null)
(null)


PW-bilder
 
Vecka 28

Ny vecka igen! Sista arbetsveckan innan semestern, men det vill jag inte tänka på redan nu. Jag har ju massor av jobb kvar så ska jag fixa dom dagarna på ett bra sätt så kan jag inte tänka på semster redan nu. Jag får jobba färdigt först. 
 
Annars är jag ju ganska mycket ledig denna veckan, trots mycket jobb. Det känns ju skönt att jag ändå kan säga så. Jag jobbar mycket när jag väl jobbar, men jag blir också mer ledig när jag faktsikt blir ledig från allt jobbande. 
 
Jag har annars inga större planer för denna veckan. Jag har ju sagt att jag ska spara både pengar och mig själv tills jag får den där semestern. Jag har egentligen inget planerat till min semester heller, men det brukar man inte behöva ha. Tar man dagen som den kommer och bara bestämmer sig för något så brukar man oftast kunna fixa det man vill göra ganska snabbt. Det har funkat förr och känts bra, så kan jag ju "greja" igen.
 
Men först ska jag som sagt jobba på. Jag har 30 timmar på 3 dagar som jag ska avverka. Det känns lite tufft, men ändå bra på något sätt. Jag är ändå glad över att jag har ett jobb att gå till...för annars hade jag ju inte kunnat säga att jag snart har semester. 
 
 


Några tankar och funderingar.

Jag har en väldigt lugn helg. Det känns i kroppen efter allt jobbande i veckan. Jag har ju ganska mycket jobb kvar också, även om jag nästa helg börjar min semester.
 
Många har varit på mig dom senaste veckorna och frågat mig vad jag har för planer inför semestern. Jag har ju inga planer direkt och när jag säger det så får jag massor med förslag på  festivaler, konserter och resmål som jag bara borde besöka. Jag känner av att folk försöker pressa ganska mycket. Jag bryr mig inte om det. Jga upplever bara att det är så det är. 
 
Jag är glad för att jag aldrig låter mig dras med i allt som andra tycker att jag ska göra. Jag känner aldrig någon press över att jag måste åka på något som jag själv inte vill göra.  Jag vet vad jag vill och vad jag tycker är roligt att göra och jag håller mig till det. Jag vägrar göra saker för att ha något att visa utåt. Jag tänker aldrig bli en person som bygger upp någon "fasad" utåt sett. Jag har inget behov av att göra saker för att jag ska imponera på andra. Jag vill göra saker som jag drömmer om och helst också mår bra av. Dom sakerna är viktigare än hur jag framställer mig själv utåt mot andra människor.  
 
Det är ju annars lätt att dras med i allt och sen kanske man är mitt i en "karusell" som kan vara svår att få stopp på, eller bara komma ur. Det är så lätt att göra något för att andra gör det eller för att någon annan säger att du borde göra det. Man kanske tänker att man vill göra saker för att sen ha något att berätta för folk när man tex har haft sin semester. Jag har också upplevt hur jag har fått kritik av folk när jag bara har valt att vara hemma på semstern. Jag går gata upp och gata ner i Vänersborg och är nöjd med det, men det får jag tydligen inte vara enligt vissa. 
 
Som sagt: Jag bryr mig inte om vad andra vill att jag ska göra. Jag gör sånt som jag vill göra och det känns bra att jag är en person som inte låter mina beslut påverkas av att andra försöker pressa mig till saker som jag innerst inne inte vill göra eller är intresserad av. Jag vet vad jag vill och då kör jag på allt de, oavsett vad andra säger. I slutändan hänger ju allt på mig själv ändå. Dessutom vet jag ju bäst själv vad jag vill göra. Det är min fasta övertygelse.


🌴🧡

 
 


Kul!🥉⚽️🇸🇪

(null)
Det gick ju bra för dom Svenska tjejerna. Brons i VM. Det är bra. Kul att man vinner dagens match efter den tunga förlusten tidigare i veckan mot Nederländerna. 
(null)Korea Open 2019

 
Kristian Karlsson - Ma Long


Avspänd dag.

Känner mig lite piggare idag och jag känner mig inte heller lika mörbultad i kroppen som jag gjorde under gårdagen. Idag har jag varit maximalt avspänd hela förmiddagen. Jag har avverkat en promenad och jag var ute i ca 2 timmar. 
 
Två småkillar kom fram till mig idag och frågade om dom fick ta en bild med mig. Jag ställde naturligtvis upp på detta och det är ju roligt att det fortfarande finns folk som vill ta en bild med mig. Jag gör ju liksom inget större väsen av mig. Jag har inte många följare och man jämför med hur många andra som helst. Dessutom tror inte jag att bloggar något som är så inne år 2019. Jag har bara denna veckan märkt att antalet stabila bloggläsare per dag har sjunkit ganska mycket bara under dom senaste dagarna, mot hur det har varit tidigare under hela detta året. Nu bloggar ju inte jag för att få många läsare och jag bryr mig inte om statistik, men jag ser ju ändå statistiken varje dag och märker att det inte är så "många" som är inne på min blogg längre. Därför blir man ju glad och lite extra varm i hjärtat när det fortfarande kan komma fram folk som: Lyser i ögonen, säger Dannebloggen och frågar om dom får ta en bild med mig. 
 
När jag var ute på min runda så lyssnade jag också på två stycken sk sommarprat. Carin Rodebjer och Isabelle Gulldên. De fanns så mycket i deras somarprat som snabbt sjönk in hos mig och som jag också känd igen mig själv i. Sommarpraten gjorde mig också mer lugn och avspänd. Skön känsla när jag insåg det också. Tidigare år har jag aldrig lyssnat på som många sommarprat som jag har gjort i år. Av allt jag har lyssnat färdig på i år så har jag tycket att allt har varit riktigt bra.
 
 
Jag ska fortsätta den här dagen med mycket slappa. Jag planerar säkert också för framtida saker. Nästa vecka har jag ju lite jobb att ta tag i. Nästa helg börjar min semester. Den har jag inte just nu några planer för alls, men det känns lugnt ändå. Jag tycker ändå att det ska bli skönt att snart få den där semestern som man på något sätt alltid längtar efter.
Ha en bra dag!
 
 


Fredag (2019 07 05)

Det tog ett tag att komma igång den fredag. Jag är ledig idag och under förmiddag gick jag väl upp och kröp i säng, 3 gånger innan jag faktiskt gick upp och höll mig ifrån sängen. 

En POWERWALK på 90 min blev det sen i alla fall. Sen handlade jag hem lite mat och dryck så nu har jag så jag klarar mig mer än väl helgen. 

Det tog som sagt lite tid att komma igång idag, men jag har ju under denna veckan jobbat ca 40 timmar på 4 dagar. När man sen får den där ledigheten så säger väl kroppen ifrån lite. Inget konstigt med det liksom. 

Jag är ändå nöjd med denna dagen. Jag mår ju bra och idag har jag fått gjort allt de som jag hade planerat att jag skulle göra denna fredag. Det är och har varit fint väder hela dagen. Sommaren är för jävla go, om man bortser från alla dessa förbannade fiskmåsar som bara skriker och bokstavligt talat skitar ner. 
(null)

Ha en trevlig kväll!
(null)En BRA vecka.

Idag har man jobbat och dagens promenad är precis avverkad. Nu blir jag ledig för resten av denna veckan. Så skönt att slippa tänka på jobb. 
 
Jag har haft en bra vecka. Jag har jobbat och rört på mig bra. Jag har mått bra och sovit bra, eller väldigt gott. Nu känns det bra att jag blir ledig i 3 dagar. Sen jobbar jag bara 3 dagar nästa vecka. Efter det så blir det semester. Fan vad jag räknar ner nu, men allt känns ändå väldigt BRA.
 
 


Som fan...

Jobbar som fan. Rör mig bra som fan. Fint väder som fan. Och livet är fine. Allt känns bra och inget är egentligen som fan. Bara för jävla bra.
 


Anne Rambergs sommarprat.

Innan jag kröp i säng igår så lyssnade jag på sommarvärden Anne Ramberg som jag tyckte levererade ett riktigt bra sommarprat. Detta fick mig att tänka efter och kanske också tänka om.
 
(null)
 
 
(null)
 


7 km - 7 dagar - 70 000 steg

(null)
 
 
(null)
 


Timo Boll - Ma Long🏓🏓1️⃣0️⃣🇯🇵 Open 2019 🏓❤️💛

Slappar gott i massagestolen❤️💛
(null)

(null)
(null)Till jobbet - På jobbet - Hem från jobbet.

Jag fortsätter ju att jaga dom där 10 000 stegen varje dag. Idag blev det så att jag gick ju till jobbet. Det ger mig ju ca 2500 steg. Sen hade jag en ganska lång paus på jobbet och då passade jag på att gå ca 2500 steg till.

 
När jag sen hade avslutat min arbetsdag så tog jag en lite omväg när jag skulle gå hem. Då fick jag lätt ihop dom 5000 steg som jag hade kvar för att uppnå målet för denna dagen. Skönt att jag fick se att det faktsikt går att fixa 10 000 steg genom att bara gå till jobbet, vara på jobbet och gå hem från jobbet. Det kändes bra att jag kunde fixa detta trots mycket jobb och en lång arbetsdag. 
 
Jag tänker att jag ska köra på nu med detta målet att fixa 10 000 steg varje dag. Jag kan gå lite minder någon dag, men då får jag gå mer än annan dag. Hur jag än gör vill jag fixa 70 000 steg per vecka, Detta vill jag hålla på med i minst 2 månader till. Jag känner redan nu att det har blivit bättre fart på mig. Jag tar tag i mer saker. Det finns liksom ingen sen. Jag fixar mycket mer saker med en gång nu.
 
Detta känns riktigt bra och jag har lätt för att motivera mig. Jag jagar ju hela tiden ett resultat. Jag känner mig mer taggad än på mycket länge när det kommer till detta med att träna och röra på sig. Grym känsla på nåt sätt. Jag hoppas jag håller i detta i minst 2 månader i alla fall. Sen får vi se vad jag sätter upp för nytt mål när det kommer till att hålla igång kroppen.
 
(null)
 


Vecka 27

Dagarna går och det snurrar i huvudet. Jag vill så mycket. Jag kan göra en hel del, men jag vet inte vilken "tråd" jag ska dra i. Det har i alla fall varit skönt att vara ledig i helgen. 
 
Nu har det blivit juli. Jag tycker juni har gått fort som fasen. Jag tror att det känns så för att jag inte behövde kämpa och ha så mycket tålamod med saker längre. Ända sen 2018 och fram till juni 2019 så har jag hela tiden fått kämpa med pengar och även om jag har haft pengar så har jag hela tiden fått tänka sparande och mer investerande. När det blev juni månad så slapp jag det där tänket. Jag kunde börja köpa grejer igen. Dessutom fick jag ju pengar tillbaka på skatten och det var väl så att det bara var roligt att kunna köpa och göra mer igen, för pengar som man har kämpat ihop. Tiden går ju fort när man har roligt. 
 
Denna veckan har jag en hel del jobb att ta tag i. Jag har 4 långa dagar av busskörning på raken, men sen blir jag ledig fredag och hela helgen. Skönt som fasen ju. Hoppas det blir riktigt fint väder då.
Annars ska jag väl bara fortsätta att må bra och njuta av sommaren. Jag slappar mycket och jag har den senaste tiden lyssnat på en hel del poddar. Sommar i P1 pågår ju tex för fullt. Några personer som jag tyckte levererar  bra och eftertänksamma  sommarprat förra veckan var:
 
Fares Fares berättar bland annat om hur familjen gör flera försök att lämna Libanon för att få uppehållstillstånd Sverige, och vad det, när det till sist blev så, innebar att anpassa sig till det svenska samhället:
 
Isabella Löwengrip. Fantastisk kvinna som jag har följt  på något sätt sen jag själv började blogga. I sitt sommarprat gav hon mig en insikt i hur man når sitt mål på ett snabbt och effektivt sätt.
 
Anders Hansen  Pratar om vikten av att röra på sig och sova ordentligt. Det känns så bra att man ännu en gång får höra att om man rör på sig regelbundet så håller man sig friskare längre och man minskar dessutom risken för att drabbas av depressioner mm...
 
Hoppas ni alla får en grymt "nice" vecka!
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE