Lugnt och väldigt lugnt.

 
 
Har haft en en dag av arbete. Kändes lite segt. Jag var inte trött eller så, men jag vill bara vara ledig nu. Om 2 veckor har jag semester och jag har börjat att längta nu. 2 veckor är ju inte så långt bort, en det kommer nog att kännas som en evighet. 
 
 
 
Lugn dag har jag haft annars. Jag började ju väldigt tidigt och då är det ju i princip bara jag som är vaken . När folk sedan börjar åka mer då står det i mitt pass att jag ska ha rast och då blir det ju ännu lugnare än vad jag har när jag i princip kör tom buss. När jag sen kör under eftermiddagen då kör jag ju linjer med mer folk, men allt som  oftast är ändåp dessa linjer väldigt lugna att köra under en helgdag. Därför kan man väl bara säga att jag har haft en väldigt lugn dag av arbete. 
 
 


Otto Knows - ParachuteBildblogg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


#Selfie!!

 


Funderingar om framtid och målsättningar.

 
 
Det är såklart skönt att fortfarande vara ledig.  I morgon är det fredag och jag är helt ledig även då. Sen kommer ju jobbhelgen och de är upp tidigt som gäller både lördag och söndag. 
 
Jag roar mig med att kolla lite på hur mitt sommarschema. Jag har ju snart semster. Jag jobbar bara nu till helgen och 2 veckor till och sen har jag 4 veckor av skön semester. Jag har fått det ganska bra när man kollar hur jag jobbar innan semstern och när jag börjar efter semstern. Har man otur så kan man ju få en jobbhelg innan man börjar sin semester (jag tror det är så i alla fall att det kan vara möjligt) Det slipper jag. Innan min semster börjar så har jag veckan innan bara jobb i 4 dagar och jag är ledig de 3 sista. När min semester sen är slut så börjatr jag med en eftermiddagsvecka. Det känns bra för det är jävligt tufft att kliva upp sjukt tidigt direkt efter 4 veckor av semester. 
 
När det mitt jobbande under sommaren så av de jag nu kan se så tycker jag att schemat ser ganska bra ut. Det en riktigt tuff vecka, men annars ser allt ganska lagom ut. Jag har en tuff nattkörning på en helg där jag tror det kommer att vara ganska mycket drag på. Den natten får man försöka bita ihop på, om man säger så. 
 
Jag vet att jag tidigare år har varit ganska missnöjd med mitt sommarshema just. Något år vet jag att jag till och med har frågat om jag inte kan få byta shema eftersom jag har tyckt att det jag då har fått har varit totalt värdelöst. Men i år så är det ingen katastrof. Detta schema jobbar jag mig lätt igenom. Inga problem med den saken liksom.
 
En annan sak som jag inte heller känner är något problem med är mitt kämpande med min ekonomiska dröm. Jag kände i tisdags när jag hade fört över mer sparpengar och betalat mina räkningar att: Shit vad bra allt går med detta. Jag kommer denna månaden ha bra med pengar kvar att handla mat och annat för. Det kändes som allt liksom släppte i tisdags och nu blir allt så mycket enklare i fortsättningen. jag kom liksom över en "spärr" igen och nu går allt väldigt mycket lättare än vad det någonsin har gjort
 
 
Jag gör bara vad jag måste göra för att detta ska bli klart innan 2015. Jag ligger precis där jag ska vara nu  Mer än de jag gör är inte värt att göra. Jag blir nog ändå inte klar så mycket tidigare i alla fall. 
 
 
Träning och viktnedgången?
Jag kör mycket promenader nu.  Om jag inte kör mycket gym då blir det promenader istället. Tvärtom är det om jag kör mycket gym, då har jag ofta tröttnat på att vara ute och gå.
 
 Samtidigt som jag äter mindre så både ser och känner jag att jag nu rasar i vikt igen. Det som är extra kul det är att andra börjar märka detta med att jag går ner i vikt också. Hur många som helst har den senaste tiden sagt att det nu syns att jag har gått ner i vikt! Jag är nöjd över att de jag vill ska hända nu händer. Jag rör mig regelbundet och det ger resultat. Någon dag når jag mina mål med detta också. Det hoppas jag i alla fall.
 
 
 
 
 


Jordgubbar och melon.

 
Lite kvällsgott.. 
 


Peter KarlssonKickstart - Avsnitt 11

 
 


Onsdag ❤️

Ledig  skön dag har man ju.  Jag har varit ute på en långpromenad och jag gick en runda som normalt tar ca 2,5 timme att gå. Jag fick väl någon tanke den sista timmen att jag kanske skulle bryta och ta bussen istället för att bara promenera vidare hela det varvet som jag var ute på. Jag fortsatte ändå att gå och jag var så duktig så jag lät bara bussen passera mig.
 
Men sen kom en kompis körande i sin bil. Han stannde till när han fick se mig och han frågde om jag ville åka med ner till stan. Jag kunde inte säga nej. Efter att har varit ute på en promenad i nästan 2 timmar och med känslan av att det känns lite segt då var det rätt enkelt att bara hoppa in i hans bil som var en cabbad SAAB. Den sista biten fick jag alltså skjuts och det är kanske lite fusk om man tänker på att jag ska röra på mig mycket. Men jag hade ju där när min kompis kom glidande varit ute på en promenad i 2 timmar i alla fall. Så visst har jag rört på mig i dag också.
 
 
 


Unbelievable Table Tennis!Ida Warg!

 
 
 
 
BLOGGEN:
http://nyheter24.se/modette/idawarg/
 
YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UCZJr-W6Z40wfVnritqnp9kQ


Vad skulle man kunna fira?

 
 
Nu är jag ledig 3 dagar på raken. Det skulle man kunna fira. Eller man skulle kunna fira att jag i flera veckor från och med denna bara jobbar 4 dagar och blir ju då alltid ledig 3. Så bra har jag det ända fram till min semester och vill man så kan man ju alltid fira med skumpa under semestern också. Då är jag ju ledig  7 dagar i vckan 4 veckor på rad.
 
Dagesn arbete var gabska lugnt. Jag var ju på möte mitt i allt jobbande och när jag sen satte mig bakom ratten igen så körde jag bara i 2 timmar och sen var dagen slut. Jag fick köra en flong ny buss. Den var väl inte så annorlunda mot de andra bussarna som jag kör, men nytt är ju alltid trevligt ändå. 
 
Nu tar jag "helg" och när jag jobbar nästa gång då är det HELGEN. Dom "softa" veckorna är här nu.
 
   
 
 


Unbelievable Table Tennis!Ont i ben och rygg.

 
Godmorgon.
Jobb, möte och mera jobb. Så ser min tisdag ut. Bara att blåsa på med allt. 
 
Fast denna morgon har jag vaknat med ganska mycket ont i kroppen. Benen har man ont i, och framförallt ryggen känns det mycket i. jag glömde väl att sitta i massagestolen i går och då känns det lite extra i kroppen i dag.
 
Nu är det i alla fall dags att jobba igen. jag har en ganska lång dag framför mig, men med 3 timmar av möte gör ju ändå att denna dagen också kommer att kännas betydligt kortare än vad den egentligen är.
 
 
Ha en trevlig dag !
 
 
 


Jag och min ..

 
 
Jag unnar mig en glass. I natt kommer det in nya "cash" och det innebär att jag då har fixat mer än hälften av alla pengar som jag behöver ha för att kunna förverkliga min ekonomiska dröm. Allt går så jäkla bra med detta så nu när jag snart bara har mindre än hälften kvar så firar jag med en glass. "Jag och min Magnum" liksom...
 
 
 


Många glada munnar :) :) :)

 
 
 
Upp klockan 05:00 på morgonen och sen är man inte hemma förrän klockan 19:30. Lång dag av arbete har det varit, men jag har ju också haft totalt 3 timmar av rast under denna dagen. Jag var ju då ute och slappa i solen, käka lite gott och bara såg till att njuta av det fina vädret. Därför kändes denna dag inte så lång som den egentligen var. Jag kom ju liksom ifrån jobbet mitt på dagen och i dag kändes det bra.
 
Det finns mycket positivt att säga om denna dagen. Mycket beror på att det så ljust nu. Det är inte mörkt varken när man vaknar på morgonen eller när man kommer hem på kvällen. Sommar, sol och värme gör mig alltid lite gladare och hela livet känns enklare på något sätt. Sånt som ofta känns jobbigt en mörk och kall vinterdag känns aldrig lika tuff en ljus och fin sommardag med mycket sol och värme. Tänk att bara solen skapar så mycket positiv energi hos mig. För så är det verkligen.
 
 
 De positiva i dag :
  Totalt 3 timmar rast där en liten del var betald.
 Skönt att  komma undan lite från jobbet mitt på dagen
  Ätit gott
 Njuta av solen
  Sommarvärme.
 Det var rena smörkörning den sista delen av passet. 
 Många talade om för mig att det syns att jag har gått ner i vikt.
 
 
 


Måste lära mig att njuta mer av solen.

 
 
 

Jag måste lära mig att njuta mer av solen. Jag får för mig ibland att jag inte gillar att sitta ute och äta. Därför sitter jag ofta inne när jag äter även om det är strålande solsken ute. Nu käkade jag ute i alla fall och jag kan egentligen inte säga att jag inte gillar det. Så, detta med att jag hellre sitter inomhus och äter istället för ute är väl bara en fix idê eller nåt som jag har haft. Dags att sluta tänka så och se till att njuta mer av solen liksom. 

 


Grymt fint väder ju!

 
Soliga fina dagar med bra väder. Det finns inget bättre. Jag har någa timmar rast nu mitt på dagen och jag ska försöka att ta vara på mina fria timmar och se till att vara ute mycket i det fina vädret. Jag ska snart fixa lite mat och då kan man ju tex passa på att sitta ute och äta i någon park eller liknade. 
 


Keela & Caty

 
http://caty.nu/
 
http://keela.se/
 


Måndag ❤️

Då var det ny vecka och tidiog morgon igen. Dagas att sätta sig bakom ratten och rulla lite. 
 
 
Idag har jag en ganska lång dag av arbete. I morgon ska jag sitta i möte en tredjedel av arbetsdagen. Onsdag, torsdag och fredag jobbar jag inte alls, men till helgen är det full rulle igen. Ganska bra vecka tycker jag. 3 dagar ledig mitt i veckan och jag har en ganska lugn jobbhelg, tror jag nu i alla fall.
 
 


Selfie king

 
 
 
 
 
Jag tar nog väldigt mycket selfies. Typ när jag inte vet vad jag ska fota (alltid när jag vill fota) så är det bäst att fota selfies. MAN VET ATT DET ALLTID FUNKAR OCH DESSUTOM ÄR DET ROLIGT. Jag tycker det är  mycket roligare att ta bilder på migsjälv än att fota tex matbilder eller någon naturbild. I LOVE SELFIES LIKSOM.
 
När man publicerar selfies som man är riktigt nöjd med (jag publicerar inte om jag är missnöjd) och ser dom bilderna efteråt då kan jag ofta tänka tillbaka på hur roligt jag just hade där vid tidpunkten för fotograferingen. Allt annat än selfies känns oftast lite för tråkigt. Men för variationens skull så publicerar jag andra bilder också, men jag vill helst bara ta en selfie. LET ME TAKE A SELFIE. 
 
 


Keela

 
http://keela.se/


Söndag ❤️

 
Det är en het sommardag. Underbart skönt att vara ledig även idag. Mycket slappa har det blivit och jag har även "softat" när det gäller valet. Jag röstade blankt och jag ångrar mig inte överhuvudtaget. 
 
 
Blev så nöjd idag när jag märkte att en skjorta som länge har varit för liten för mig helt plötsligt sitter perfekt. Jag har många gånger tänkt att jag ska slänga den, men jag tycker det är synd när det enda felet är att skjortan är storlek M och inte L
 
Nu när jag har gått ner i vikt och blivit smalare då passar den och när man märker att jag kan få på mig kläder i mindre storlekar då är ju det ett bevis på att jag är på rätt väg
 
 Man känner sig så jäkla nöjd när man verkligen känner och märker själv att ens träning och mer sunda matvanor också ger resultat. Jag tycker annars att jag tränar och kämpar för att komma ner i vikt och bli smalare, men inte fan ser man alltid att de gör någon skillnad. Nu däremot så kan jag ställa mig på vågen och fullständigt älska känslan av att se att jag har gått ner massor av kg sen jag kollade för kanske 2 månader sedan. Dessutom blir man ju mer motiverad till att bara fortsätta träna och försöka äta rätt. Kan jag dessutom köpa kläder i mindre storlekar som sitter perfekt på kroppen då är ju det ett kvitto på att allt man kämpar med när det gäller träning och mat inte är helt meningslöst  i alla fall. 
 
Jag trodde inte att jag brydde mig så mycket om de synliga resultaten som kommer fram av att träna, röra på sig och äta mer rätt. Jag har ju alltid sagt att jag tränar bara för att må bra och för att man liksom ska orka med vardagen på ett bra sätt. Jag kanske måste erkänna nu att jag också har börjat bry mig om det kroppsliga som att bli smalare eller gå ner kilo.  Det är ju en underbar känsla att känna och se att man går ner i vikt om man tycker att man har vägt för mycket. Märker man att man blir smalare och vet sen att man tex har ett bra BMI då mår man ju också mycket bättre. Man blir gladare och framförallt är det lättare att motivera sig till att fortsätta träna och äta mer rätt i framtiden också. Jag trodde tidigare att jag inte brydde mig, men jag erkänner att jag hade fel. Jag bryr mig defentift lika mycket om synliga resultat som jag bryr mig om den inre känlan av att må bra av att träna och äta rätt. Jag hoppas att denna insikt om mig själv bara är positiv för min hälsa. 
 
 


Nu har jag varit och röstat.

 
 
 
 
 
 


Lördag ❤️

Skönt att äntligen vara helt ledig. Jag gick upp tidigt i morse för at sen ta mig ut på en långpromenad.
 
Det behövdes efter denna arbetsveckan. 3 timmar var jag ute och det var inget annat än väldigt skönt. Jag trodde att det skulle börja regna för det såg först så ut. Men solen tittade ju fram under den andra halvan av den runda som jag i dag promenerade runt.
 
 
 
 


Table tennis fun4 händelser att se fram emot.

 
En lång dag av arbete har det varit. Började jobba Halv sju i morse och är inte hemma förrän halv åtta på kvällen.
Klart att man känner sig lite trött och mörbultad, men allt känns ändå bra på något sätt.
 
Nu är det i alla fall bara en dag kvar och sen får man ta ledig helg. Hela denna veckan har jag ju försökt att bara ta det lugnt, jobba på och liksom vara i nuet så mycket som möjligt. Då känns inte alla  dessa arbetsdagar så långa som dom egentligen är. Dessutom njuter jag ju bara av att det är så fint väder hela tiden. Regn och åska har det i och för sig varit en del av denna veckan. Men skitvädret har kommit på kvällarna och det då sitter jag ju här hemma (innomhus) och myser i massagestolen och då är det svårt att känna sig missnöjd med livet.
 
 När jag  funderar på annat än bara det som händer i nuet så väljer jag att tänka på allt roligt som händer den närmaste framtiden.
 
* Snart ledig helg.
* Snart är det bara "softa"arbetsveckor kvar fram tills att jag får semester.
* Snart SEMESTER.
* Mitt sparande till min ekonomiska dröm går grymt bra. 
 
Allt som kan kännas tufft känns plötsligt inte lika tufft när jag ofta funderar på allt som jag ser fram emot och som händer redan i år. 
 


Road to Gold WTTC 2014: ChinaKissies.se

 
http://www.kissies.se/


Onsdagsmys!

Nu är det dags att sova igen. Mera jobb i morgon. De ganska tuffa arbetsdagrana denna veckan är inte över än. I morgon är det över 12 timmar på jobbet som gäller och på fredag över 9 timmar. Alla arbetsdagar denna veckan är  minst 9 timmar långa, och man ska dessutom behöva gå upp tidigt varje dag. Tidigare än f*n själv liksom. Bara att köra på och sen tar jag välförtjänt ledig helg för att sedan ha väldigt många softa veckor av jobb igen.
 
Ikväll har jag haft lite sk onsdagsmys. Jag har suttit i massagestolen och kollat på TV. Skönt att mjuka upp min mörbultade kropp. Nu sover man extra gott i natt.
 
 
 
 


Två autografer

Två autografer som jag tycker är roliga att jag har i min samling. Jan-Ove Waldner och Bert Karlsson.
 
 
 
 
 
 


Rebecca Stella - Do It Again

 


Jan Ove Waldner - Zhai YujiaBlandade bilder.

 Några biloder från den fantastiska staden Vänersborg. En selfie, lite nytigheter och sen kan jag väl säga att jag inte gillade smaken drycken. Men man har i alla fall provat...
 
 
 
 
 
 
 
 


Kickstart - Avsnitt 10

 
 


Janni Deler

 
http://jannideler.com/


Metro Mode Makeover!

 
Klicka på bilden över eller länken nedan så får du sen en riktigt grym förvandling från fin tjej till hur snygg som helst! 
 
http://metromode.se/webb-tv/2014/05/19/makeoveravsnitt4/
 
 
 


Fågelsång - Dawit Isaak.

 
Svenske journalisten Dawit Isaak sitter fängslad i Eritrea utan rättegång sedan 2001. Detta är en "fågelsång och en musikvideo som är skapat för att ingen ska glömma att han faktiskt har suttit fängslad utan rättegång i 13 år. Det kan vara bra att faktiskt tänka på detta ibland när man själv råkar gnälla över att man tex inte vet vad man ska äta till middag. Ens egna problem blir helt plötsligt väldigt små och betydelselösa när man har sett denna video och lyssnar på texten och musiken.
 
FreeDawit.com.
 
 
 
 


Intensiva dagar.

 
Jag har haft 2 intesiva dagar av arbete. Man bara kör på och på rasterna hinner man i princip bara äta och sen är det bara att köra på igen.
 
Det går bra i alla fall. Jag vet ju innan vad jag har för körning och hur hela veckan ser ut enligt mitt schema innan jag börjar mina dagar. Även om det är en tuff vecka nu så blir ju ändå varje arbetsdag lite vad man gör dom till själv. Min inställning är ju bara att köra på och inte tänka för mycket. Jobbet måste ju göras liksom och det är inte tuffare än att man fixar detta lätt som en plätt. Det är bara att vara glad och köra. 
 
 
 
 
 


Alexandra Bring !

 
http://alexandrabring.se/


2014 05 20

 
 
 
 
 


Petra Tungården.

 
 
http://petra.metromode.se/


Med onda ben säger jag nu godnatt.

 Jag har den klart tuffaste veckan av dom som nu är kvar av arbete  innan jag får ta den årliga semstern. Upp tidigt i  5 dagar och minst 9 timmar på jobbet varje arbetsdag. Dessutom är någon dag också väldigt lång och den dagen kommer mitt i veckan. Jag får börja veckan med att jobba hårt och hårdare. Sen när man börjar längta väldigt mycket till en ledig helg, då får man jobba hårt igen. Ojoj..
 
Nu är är det snart dags att sova. Helgen är över och den har varit bra. Jag har fått gjort massor och jag fick ju ta helg redan i torsdags kväll efter att ha haft en arbetsdag där jag bara kände att jag i en viss situation bara gjorde allt rätt. Jag har därför haft en riktigt skön känsla i kroppen hela helgen eftersom den började så bra med att jag slutade jobbet med ett:  . Jag blir glad liksom när jag känner att jag gör rätt. Det är roligare att göra rätt än fel.
 
 
Min dröm?
Jag har såklart koll på min budget så jag inte får något underskott i den och sabbar allt. Det går sjukt bra och snart har jag ju gjort hälften av allt jag måste göra för att förverkliga min dröm. Snart ska jag alltså bara göra samma saker som jag har gjort sen i januari, och sen kan jag fira med massor av skumpa för då har jag förverkligat ännu en av mina drömmar. Jag behöver bara göra om samma saker en gång till och svårare är det inte.
 
 
Slutord
Med väldigt onda ben ska jag nu gå lägga mig och sova. Över en mil avverkade jag ju när jag var ute och promenarade tidigare i dag så det är ju inte så konstigt om det känns i benen nu. 
 
 
I morgon kör vi så det "ryker"! Den tuffaste arbetsveckan innan semestern ska jag klara som om det vore den enklaste. Jag ska ha roligt, tänka positivt, ta det lugn och ta en sak i taget.  
 


Facebook

Haha, sitter här kollar lite gamla facebookbilder. Känner ni igen den här killen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelly.devote.se

 
 
http://jelly.devote.se/


Blev lite för långt.

Jag har varit ute på en promenad nu under förmiddagen. Jag tänkte att jag tar en runda som jag inte har gått på länge. När jag hade gått ungefär halva varvet av min runda så kände jag att detta kanske blir lite för långt.
 
Rundan är ju faktiskt långt över en mil och när jag hade gått ca 5 kilometer så kände man bara att man ville hem igen. Fast vad gör man när man har gått nästan hälften. Det är ju bara att fortsätta liksom. Jag hade ju naturligtvis kunnat hoppa på en buss någonstans på vägen, men det gjorde jag inte utan jag gick hela det långa varvet: Stan, Korseberg, Brätte, Öxnered, Blåsut och över Dalbobron. Lite för långt, men nu känns det ändå bra att har genomfört detta varv.
 


Vänersborg - Bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Lite tankar om allt möjligt just nu.

Ledig är man och soliga fina dagar får man. Det känns ju bra att det är så. Många är vi (inklusive jag själv) som ibland klagar  på vädret. Är det inte för kallt så är det för mycket regn. Tittar inte solen fram då är det för grått och mulet vilket gör att man tycker att vädret är trist. Finns det något med vädret som jag aldrig gnäller över så är det när det är sol och sommarvärme ute. Det är ju bara det bästa som finns! Känner man inte för att siitta inne en solig och varm dag då är det ju bara att gå ut. Det vill man ju inte alltid göra om det tex regnar, trots att man kanske inte känner för att sitta inne. Därför är sol och värme bara det bästa vädret liksom.
 
Skönt är det att vara ledig nu också. Jag har kollat lite fram till semestern och nu ser jag att min ledighet som jag en gång sökt är spikad och jag får ledigt dessa dagar. Nästa vecka jobbar jag 5 dagar och är ledig 2, men veckorna som sen följer så jobbar jag aldrig mer än 4 dagar på en samma vecka. Dessutom blir dom 3 dagar som jag blir ledig på varje vecka alltid samanhängade, vilket innebär att jag alltid är ledig 3 dagar i rad ända fram till att jag får min semester. 
 
Detta är ju bara något som man kan gilla. Visst kan jag börja gnälla om detaljer och inte saker som inte är bra. Men är man ledig 3 dagar på raken, i veckan och ända fram till att man får semester då är i alla fall jag nöjd med min arbetssitutaion. Hoppas också att det blir mycket sol och värme  framöver för då finns det ju så sjukt mycket mer som man får lust att göra på sina lediga dagar än att bara sitta inne och ha för tråkigt.
 
 
Jag är ju ändå lite begränsad med vad jag kan göra eftersom jag vill spara en hel del pengar också. Men är man ute och går eller hänger på gymmet så är ju det inget som kostar något, inte just nu i alla fall. Någon gång per år får man köpa nya skor eller investera i ett nytt gymkort, men det är ju inte mycket pengar det kostar. I alla fall inte om man tänker på hur mycket man kan vara ute och gå eller vara på gymmet och träna. Tänker man på vad bra man mår av att röra på sig så blir det ju bara löjligt om man skulle säga att detta kostar mycket pengar. 
 
Men jag sparar som sagt en hel del pengar. Det går bra och det som känns extra bra är att jag inte grubblar över det någonting. Inte är jag orolig för att det ska gå åt helvete heller. Jag gör bara vad jag måste göra och hela grejen är att jag ska förverkliga min ekonomiska dröm.
 
När jag i början av detta året grubblande och tänkte för mycket på detta då tappade jag så mycket energi så det blev bara att jag ville skita i allt och lägga ner allt sparande. Istället ville jag bara bränna dom pengar som jag hade fått ihop för jag var så trött på alla tankar kring hur jag skulle kunna göra för att förevrkliga min dröm tidigare än beräknad. När jag då försökte "maxspara" pengar för att jag ville bli klar tidigare då blev det för jobbigt och för tråkigt att leva på så lite pengar som det blev när jag försökte "maxspara". Man blev automatiskt ännu mer trött på hela grejen och tillslut har man ju ingen energi kvar, och fan va lätt det då är att man bara lägger ner allt vad sparande heter. 
 
Jag inser nu i alla fall att jag inte ska försöka förverkliga min dröm tidigare än beräknad. Under en eller två månader nu så har jag bara gjort vad jag måste för att jag ska fixa detta och min plan är att i slutet på December i år då har jag förverkligat min dröm.  Jag behöver inte grubbla över om jag ska ändra eller göra mer eller mindre. Grubblandet och allt analyserande gör bara att man tappar viktig energi. Den enegin behöver jag till så mycket annat. Pengar är ju inte allt i livet, men det är ju såklart viktigt. Det är min dröm att få en privatekonomi som jag vill ha den. Men jag vet ju exakt nu vad jag behöver göra och hur lång tid det tar. Jag behöver liksom inte tänka på det mer än vad jag har gjort. Det är bara att "sätta" detta nu. Jag har tänkt färdigt nu.
 
 
 


Lite gym också.

 
 
Har kört lite gym idag också. Först en skön promenad och sen blev det ett inte allt för skönt gym pass. Det kändes bara tungt och segt att träna nu på eftermiddagen. Dessutom är det vä så att jag ycker just nu att det är roligare att vara ute och promenera och samtidigt ha något intressant att lyssna på medans jag är ute och rör på mig. I perioder kan det vara roligt att hänga på gymmet, men just nu är det inte så i alla fall. 
 
Men ska man ändå vara positiv så är det ju bra att jag kör på med min träning. Att jag både kör gym och promenader på en samma dag är ju inget som heller är dåligt direkt, även om det inte alltid är så kul eller känns bra under själva träningspassen.
 
 
 


Får tid att tänka.

Jag ar varit ute på en morgonpromenad. Bra start på en ledig fredag. Rätt skönt att vara ute ett tag och framförallt hinner man tänka lite i lugn och ro. Saker som man går runt och funderar på tänker man automatiskt igenom ordentligt och   medans man också är ute och rör på sig, och det är ju såklart bra för min hälsa.
 
 
 
 
 
 
 
Jag går ju också med bästa känslan inom mig just nu. I går var jag i en situation där jag nu i efterhand tycker att jag hanterade denna situtaion på helt rätt sätt. Jag har inte fått någon beröm för det, men så är ju livet ganska ofta.
Ibland kännner man att man har gjort något väldigt bra men ingen annan än man själv bryr sig. Då tycker jag att det är viktigt att man ger sig själv det berömmet ( och det har jag gjort) Det gör nu att jag känner mig nöjd och glad. Dessutom mår jag väldigt bra. Bara genom lite sunt förnuft och att jag tycker att jag gjorde helt rätt gör alltså att jag vaknar upp till en fredag där jag har bästa känslan i kroppen. Det finns verkligen ingen som just nu kan förstöra den bästa känslan för mig.
 
 
 
 


Avslutar arbetsveckan med bästa känslan.


 
 
 
Idag fick jag nytta av min rutin som jag nu har efter några år som bussförare. När man hamnar i vissa situationer så vill man ju liksom göra rätt saker i rätt ordning och man vill helt enkelt inte sitta ångra sig sen och känna att man gjorde "fel" Idag hamnade jag i en situation där jag tror att rutin och tidigare erfarenheter betydde nästan allt. Jag kände i alla fall efteråt att jag gjorde allt rätt och jag ångrade absolut ingenting. Det var en skön känsla. Jag vill såklart inte sitta här skriva och gå in på exakt i detalj vad det var som hände, men jag är väldigt nöjd med hur jag hanterade själva situationen. 
 
 Bra avslut på denna arbetsveckan eftersom jag har bästa känslan i kroppen!  Nu är denna veckan över och jag tar en ledig helg igen.
 
 


Torsdag ❤️

 
 
 
 
 
 


OMG WOW WOW !

 
 
 
 


Kickstart!

 
 


Alternativa vägar.

Godmorgon 
Jag somnade direkt när jag kom hem efter jobbet i går. Tänk att man kan bli så trött av att sitta bakom en ratt. Jag  fick välja att köra lite andra vägar än normalt. På ett ställe var det något vägarbete och mitt i denna staden mellan klockan 18:00 och 21:00 arrangerades ju Vårruset. Massor av damer springer eller kanske bara går en runda på ca 5 kilometer. HÄR kan du se banan. 
 
 I dag ska man köra igen. Men det är några timmar kvar innan det är dags. Kanske hinner solen titta fram under dagen så jag inte behöver frysa om benen när jag nästan oavsett väder nu går i kortbyxor på jobbet.
 
 
 
 


Ganska "soft" vecka.

 
Det börjar bli dags att "tagga" till jobbet. Efter tre dagar ledigt så ska man  ka man jobba tre dagar innan jag åteigen blir ledig tre dagar på raken. Denna veckan är ganska "soft" eftersom jag bara har tre dagar av jobb (inte så långa dagar), totalt fyra dagar ledigt och sovmorgon varje dag. 
 


Valet 25 maj.

Snart är det val till Europaparlamentet. Orkar jag bry mig? Jag tycker politik är för tråkigt och jag är inte intresserad. Om jag röstar så blir det nog blankt, om jag ens bryr mig om att rösta överhuvudtaget. 
Om man nu ska rösta på något parti och kandidat, men är osäker så kan man ju alltid göra Aftonbladets test:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/EU/Valkompassen/
 ...men vad den än visar på mig så tror jag nog att det blir blankt i alla fall, om jag ens ska bryr mig överhuvudtaget.
 
 
 
 


Fixa det med en gång och inget tjafs liksom.

Godmorgon 
 
Idag började jag med att ringa ett samtal och jag trodde jag skulle behöva stå på mig mer för att jag få min vilja igenom. Men det behövde jag inte. Jag ringde bara, sa vad det gällde och hon jag pratade säger bara att detta fixar vi direkt och sen var det tack för samtalet och ha en bra dag. Det ju så det alltid ska vara när man ringer ett företag eller liknade. Fixa det med en gång och inget tjafs liksom!
 
 
 
 
 
 


Nittaku ITTF Pongcast - April 2014

 


Calvin Harris - SummerMorning walk!

Har varit ute på en promenad nu på morgonen. Bra start på ännu en helt  ledig dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tokyo 2014 - Top 10Sanna Nielsen - Undo

 
 


Lördag ❤️

 Jag har slappat mycket i massagestolen kollat lite "Mello" ikväll. Jag tycker Sanna var jättebra! 

 
 
Hela denna dagen har varit väldigt lugn för min del. Jag har mest ätit och sovit. Lite gym blev det idag också, men jag hade lite ont i mit ena ben så jag klarde inte riktigt att köra allt de som jag vill träna idag. När jag märkte detta så kändes det inte lika roligt att träna så jag körde lite på halvfart och jag brydde mig liksom. Just nu känns det bara bra i alla fall och jag har ju tränat idag. Alla träningspass känns inte alltid bra eller meningsfulla när man genomför dom. Det är ju bara att kämpa vidare ändå liksom. 
 
 
 Nu ska jag bara sova!
 
 


Lördagsmys!

 
Jag har faktiskt lärt mig att äta avocado. Det var inte längesen som jag tyckte detta smakade skit illa men sen Mouna sa åt mig att det var viktigt att jag äter mycket avokado så har jag tvingat i mig detta. Nu när jag har utsatt mig för detta i flera ånader så tycker jag faktiskt att detta är ganska gott. Bra för min hälsa liksom...
 
Jag får passa mig lite bara så jag inte ger Mimmi (min fågel) detta. Hon kan dö av det. Det finns väl något fett i avokado som hon helt enkelt inte klarar att förbränna. Om jag tröttnar på att äta avokado så kan jag ju alltid skylla på att jag inte vågar ha det hemma eftersom jag är rädd för att jag råkar ge Mimmi det. Hmmm....ganska dålig bortförklaring kanske, men det finns väl inga bra bortförklaringar när det gäller dom man har som förklaring till att man inte äter nyttigt och tränar. Fast nu tycker jag ju att avokado är ganska gott. Man måste tydligen utsätta sig för sånt man inte gillar för att man sen ska lära sig gilla det. 
 
 
 


2014 05 10

Blev glatt överraskad idag när jag såg att jag inte bara är ledig denna helgen. Jag är ledig på måndag också och jobba behöver jag inte göra förrän tisdag eftermiddag. Ledig tre dagar på raken igen alltså och kollar jag fram till semestern så ser veckorna ganska bra ut och jag tänker inte söka mer ledig själv för att jag ska få behagliga veckor. Dom är rätt behagliga i alla fall och sen är det ju semester och då behöver man ju inte bry om hur veckorna på jobbet ser ut överhuvudtaget.
 
Idag har jag tagit det väldigt soft. Jag har mest sovit och ätit. Jag kan egentligen inte göra så mycket än att bara se till att jag mår bra. När jag nu kämpar lite med min ekonomiska dröm så kan jag för det mesta inte göra så mycket annat än att vänta på att dagar och månader ska gå. Jag behöver väl inte snåla med pengar, men jag kan inte göra så mycket spontana saker heller utan de mesta måste jag ha planerat sen tidigare annars får jag för mig att min ekonomiska dröm går åt helvete. 
 
Det känns bra med det där i alla fall för jag har haft mycket  tålamod i flera månader nu och då tror jag inte att jag helt plötsligt bara börjar sabba allt och bränna alla pengar som jag hittills har fått ihop. Dessutom har jag ju  två gånger redan varit nära och sabba allt, men yttre omständigheter och lite mer eftertanke då har gjort  att jag fortfrande håller mig på "banan" och jag känner inte att detta är svårt längre att fixa. Jag måste bara låta tiden gå och efter sommaren, någon dag i år har jag förverkligat min dröm och det är värt att ha vissa dagar där man  knappt gör ett skit för att få detta fixat som jag vill ha det. Jag kan ju inte leva i drömmen förrän jag har fixat drömmen liksom...
 
 


Nothing is impossible!Fredagsmys!

 
 
 


Jag kan inte släppa att "MACKEN" brann ner.

 Förra helgen brann ju Roy och Rogers mack ner till grunden. Jag har inte kunnat släppa det. Macken står inte där längre.  När ska jag komma över detta?  Jag kände att jag ville se filmen. Roy är min "favvo" Jag gillar tex när han säger till en gubbe i slips som har kört i diket och fått punktering precis utanför macken: Även om jag har ett sånt däck så ska det ju få fälg och pumpas och balanseras och det här är ju inget formel 1 garge som väntar på att du ska komma och punktera och rulla in och byta och sen gasa ut och döna....
 

Roy påminner om en arbetskollega till mig. Det är så jäkla likt i hur Roy pratar och jag har så många gånger tänkt på Roy i Macken när jag pratar med en viss arbetskollega, och tvärtom såklart när jag hör Roy tjöta på.
 
 
 
 


Återbäring.

Fick ett kuvert där det stod att jag har fått återbäring. Får sprätta och kolla. Tänkt om jag får så mycket så jag förverkligar min ekonomiska dröm. 
 
 


Rätt skön vecka.

Då var denna veckan över. Känns som jag knappt har jobbat, men jag tycker jag förtjänar en ledig helg i alla fall. Det är ju precis så här det ska vara. Man jobbar så det knappt känns, får fullt betalt och är ledig minst 3 dagar på en samma vecka.  
 
 
 


2014 05 08

Hej !
 
Äntligen Fredag och bara en dag kvar av arbete! Skönt att man har en normal jobbvecka där man slipper sjukt långa pass och att man är ledig helgen. Jämför man med hur vissa veckor kan vara så har denna vecka varit hur soft som helst. 
 
Idag har jag städat hela lägenheten. Jag kom till en punkt där jag kände att nu kan jag inte skjuta detta framför mig längre. Snart ska man "tagga" till jobbet. Lite mat (fisk) ska jag hämta först på någon restaurang som jag sen tar med mig till mitt arbete. Jag får sitta där och gotta mig lite och sen är det bara ta tag i dagens körning. Efter det får man en skön ledig helg och den ska jag såklart bara njuta av. 
 
 
Ha en trevlig dag !
 
 


#Selfie -Table Tennis

 
 


Bara bra grejer hemma.

 
 
 
 
 
 


Grym PW!

Har varit ute på en grym "POWERWALK" (PW). Mot slutet fick jag "speeda" på lite för jag vill hinna hem och kolla på TV klockan 20:00.  Jag tvekade lite innan jag gick ut. Det fanns ju lite på TV jag ville se, men varför inte göra både och liksom. Om man skulle missa något på TV så kan man ju faktiskt kolla de i efterhand på nätet. Man kan inte köra en bortförklaring med att man vill se på TV. Det är bara att köra PW.
 
 
 
 
 


ITTF LEGENDS TOUR

 
Klockan 20:00
 
 


Kickstart!

 
 


Stack till Göteborg och blev stucken.

Jag har varit i Göteborg under förmiddagen. Jag tog lite blodprover igen. Varför vet jag egentligen inte men detta ingår i alla fall i den uppföjningen på den omfattande hälsoundersökningen som jag gjorde förra året uppe i Stockholm.
 
Sköterskan stack mig totalt tre gånger på olika ställen. Hon misslyckades med att få tag i något blod på dom 2 första försöken, men på det tredje så kunde hon fylla 2 små rör som nu ska skickas till Stockholm för analys. 
 
 
 
När det var klart så gick jag runt lite i Göteborg. Jag ville mest bara kollavissa adresser på olika affärer och restauranger för jag var lite nyfiken på var i Göteborg man kunde hitta dem. Jag har gjort ett tiotal resor nu ner till Göteborg bara i år. De lär bli några gånger till för jag gillar att shoppa eller gå ut och festa i den stan. Det kan ju såklart bli något mer läkarbesök också. Det beror ju helt på vad Mouna vill att jag ska göra.
 
 
 
 
 
 


Mot Göteborg!

 
Nu ska jag hoppa på tåget för jag ska ta mig till Göteborg och ta lite blodprover. Skönt att man har en ledig dag så man inte behöver skynda sig hem från Göteborg igen.
 
Ha en trevlig dag !
 
 


Egentligen kan jag vara nöjd redan nu.

Jag jobbar på med min ekonomiska dröm. Men det känns lite som att jag egentligen kan vara nöjd redan nu. Om jag avslutar året med att ha denna ekonomiska situtaion som jag har nu då är jag egentligen nöjd. Varför ska jag då göra mer? 
 
Jag har snart gjort ungefär allt jag ville göra under detta första halvår för att få den privatekonomi som jag länge har drömt om. Det har ju inte gått ett halvår än, men jag ligger liksom lite före i min planering.  De jag vill göra under resten av året är egentligen inget som gör att jag får det så jäkla mycket bättre än vad jag har det just nu. Min dröm är på ett sätt redan nu alltså förverkligad, men för att jag inte ska sabba allt i morgon   så måste jag ha mera pengar in på mitt sk drömkonto.
 
Som det ser ut nu så är det stabilt och bra men de räcker ju med att man tex: Åker på  en resa, shoppar lite mer än vanligt eller kör en utekväll med onormalt mycket "skumpa" så  har jag sen sabbat allt och får helt enkelt börja om från början  igen. Då blir ju allt som jag hittills har gjort i år ganska meningslöst. 
 
Grejen med detta är ju att jag ska kunna på ett mer spontant sätt än tidigare faktiskt kunna spendera mer pengar men samtidigt få det bättre och bättre ekonomisk, utan att egentligen behöva spara så mycket till sånt som jag gillar att göra. Jag vill ha ett bra liv liksom och samtidigt veta att jag har pengar att röra mig med oavsett hur mitt liv ser ut.  Men jag måste ju ha pengar  till de spontana och även till tryggheten för att jag ska kunna leva mitt liv som jag vill ha det. Nu har jag bara till det "planerande". Skulle jag börja redan nu att leva i min "dröm"  där mycket ska vara mer spontant då får jag om en månad, eller i bästa fall några månader börja om igen för då är det roliga liskom slut och då är ju allt jag har byggt upp fram till nu bara helt meningslöst arbete . Då hade jag istället kunnat spontanspendera mer redan från början, och skitit i att spara. Om jag slutar här och nu och säger att jag har förverkligat min dröm då blir det lite som att bygga upp ett helt nytt hus som man nu skulle kunna bo i, fast det finns ingen isolering så det kommer att bli jävligt kallt om man inte fortsätter att bygga. 
 
 
Jag kan ändå känna mig lite tveksam till om det är rätt att fortsätta och göra ännu mer med min dröm. Men jag tror att risken är för stor att jag ska "sabba" allt om jag slutar nu och då kommer de att finnas mycket som jag kommer att gå här och ångra att jag aldrig gjorde.
 
För att jag ska vara på den säkra sidan så kör jag på ett tag till. Det kommer säkert att kännas ganska bra eftersom jag på ett sätt redan är nöjd. Det blir då liksom roligare att fortsätta och sen när jag är klar så vet jag ju att att jag inte kommer att sabba allt som jag nu bygger upp kring min privatekonomi. De är liksom för mycket som ska gå åt helvete på en och samma gång för att jag ska kunna förstöra min "dröm"  efter att  jag har fått  gjort allt de som jag har planerat från första början.
 
Det känns bra, tryggt, stabilt men inte 100% säkert än. Så kan man väl sammanfatta detta.
 


WTTTC 2014 SINGAPORE Vs SWEDEN

 
 


Jobb och gym.

Uppe och skutta tidigt var jag idag. Har 2 dagar av jobb där jag börjar mellan fyra och fem på morgonen. På onsdag sen får jag ledig och då tror jag att jag kommer att få en tid på en specialvårdsklinik för det är dags igen att ta lite blodprover  där Scilife Clinic sen tror jag att SciLife Clinic sen analyserar dessa prover.
 
Veckan kommer att fortsätta sen med två dagar av mera jobb, men då behöver jag inte gå upp så sjukt tidigt. Till helgen sen får man ledigt och det känns såklart bra. Jag skulle egentligen ha jobba, men jag har valt att ta ledig bara.
 
Dagens arbete var ganska lugnt och inget utöver det vanliga hände väl egentligen.
 
 
 
Sen efter jobbet "taggade" jag bort till gymmet. Jag körde att pass som kändes bra, men efteråt var jag så trött så jag kröp nästan ut och när jag skulle gå hem så kändes det rätt ordentligt i mina ben. Men ett pass som kändes bra är ju ett bra pass, så jag är nöjd.
 
 
Bra att jag taggade bort direkt efter jobbet. Annars blir det ju lätt så att man blir sittande här hemma och slöar tänker kanske att man ska gå bort senare, men det händer inte. Sen blir klockan så mycket och då måste man ju sova man lägger sig då förbannad över att man inte var och tränade. 
 
Nu somnar jag ikväll med känslan av att jag är glad över att jag har varit och tränat och att det kändes bra när jag tränade. Bara perfekt liksom !
 
 


WTTTC 2014 Gao Ning Vs Kristian Karlsson"Macken" brann ner i helgen

Lite jobbigt att läsa  om Roy och Rogers mack.  Natten mellan lördag och söndag brann macken ner till grunden. 
 
http://ttela.se/nyheter/trollhattan/1.3109118-roy-om-macken-det-ar-tungt-
 
 
Roy och Roger hade en mack ihop får man väl säga nu då.
 


Nu får det bli gym (IIII)---------(IIII)

 
 
 
 
 
 


.

 
 
 


Får fortsätta nästa vecka.

Gick en runda ute ikväll också. Bara en skön kvällspromenad. 
 
 
 
 
 
Nu har man kört både gym och en timmes promenad så nu sover man gott i natt och det behövs väl för imorgon får jag ju upp skutta klockan fyra på morgen. En ny arbetsvecka väntar igen. Men det finns mycket tid för träning och promenader nästa vecka och jag ska verkligen försöka att köra hårt då. För som jag tidigare har skrivit så vill jag ju gå ner 10 kg till och då får man nog fan köra hårt och inte slöa för mycket.
 
 
 
 


Tokyo 2014 Shot of Day 7Tokyo 2014 Moment of Day 7KICK - KÖR BARA KÖR

 
 


Lite tankar om min träning.

Skönt när man ställer sig på gymmet igen. Jag har inte varit där på hela denna veckan. Mycket jobbande gör ju att jag inte orkar och även jag naturligtvis skulle kunna klämma in mera gym trots mycket jobb. Men man  orkar  ju liksom inte alltid. Är man på jobbet 13 timmar (som jag denna veckan har varit flera dagar i rad) så känns det ju såklart inte så motiverande "tagga" bort till gymmet efter att ha haft dessa långa arbetsdagar. Jag tycker i alla fall at det är svårt att liksom ta tag i den grejen med träning då.
 
Det kanske också är så att jag egentligen inte tycker att detta är det roligaste som finns att hålla på med? Jag mår skit om jag aldrig tränar och rör på mig och det gör att jag aldrig lägger av helt med träningen eftersom jag såklart vill må bra. Men många gånger känner jag kanske inte den här riktiga glädjen över att träna. Jag älskar liksom inte träning på ett sånt sätt att jag bara kan träna nästan vad som helst och när som helst. Däremot kan jag vara otroligt imponerad över alla jag ser runtomkring mig som verkar träna hur mycket som helst, samtidigt som man märker att dom uppnår grymma resultat.
 
Jag är i alla fall nöjd att jag aldrig lägger av helt. Nu har jag ju också börjat tycka att det är kul att vara ute på promenad eller powerwalk igen. Det gör ju att jag kan blanda lite  och på sätt kanske träningen känns roligare. Det borde ju vara så. Har man varit ute och promenerat och sen några timmar senare kanske tar sig bort till gymmet och kör, då behöver man ju inte lägga så mycket tid på att komma igång. Man ju redan är "varm i kläderna" och då är det ju bara att blåsa på i full fart direkt när man kommer dit. Det blir mer träning på effektiv tid om man säger så. 
 
När det gäller min viktnedgång som jag har som resultatmål med träningen så fortsätter jag att gå ner. Mitt mål är att rasa 10 kg till från och med nu. Jag hoppas att jag inom några månader har gjort det och sen ska jag prata lite med Mouna och sen vad jag bör göra mer. 
 
 
 


WTTTC 2014 Zhang Jike Vs Robert GardosWTTTC 2014 Yang Zi Vs Jens Lundqvist2014 05 02

Jag har haft en ganska lugn dag och jag har nog mest sovit större delen av den. mycket jobbande under denna veckan sätter sina spår liksom. 
 
Det blev en liten kvällspromenad i alla fall tidigare idag. Skönt att bara få röra på sig för det har jag inte gjort på hela denna veckan. Gymmet kändes lite för tufft så en promenad på 90 minter var lagom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag funderar mycket som vanligt. Under promenader blir det ju lätt så att jag funderar extra mycket. För min del är det så att jag brukar fastna i någon tanke  som jag sen kan grubbla på under hela den tiden som jag är ute och promenarar. Idag tex funderade jag väldigt mycket över mig själv.
 
Det är nästan lite obehagligt när man börjar göra det  för man kommer lätt på en och annan sanning om sig själv som man ofta annars lätt kanske förnekar. Men när man är ute och promenarar en längre sträcka så finns det ju så mycket tid till både grubblande och mer eftertanke. Det blir då svårt att förneka något om man "möter" en sanning som helt i ärlighetens namn känns mer rätt och riktig.
 


Fritjof & Pikanen - Här kommer vi

 
 


Tokyo 2014 Shot of Day 4WTTTC 2014 Wang Hao Vs Bojan CrepuljaInget mer jobb denna veckan.

 Efter alla dagar denna veckan där jag praktiskt taget har bott på jobbet så ska det nu bli skönt att få vara ledig och kunna göra precis vad jag vill istället för att rulla runt i den "blåa" hela dagarna. Allt har ju gått bra i alla fall under denna helt galna veckan av massor med jobb. Men nu hoppas jag att jag kan ta vara på massor av ledig tid och inte fundera på mera jobb.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


1 Maj

 Godmorgon 
 
Jag har varit uppe ganska tidigt. Mera jobb väntar och jag vill inte behöva stressa till jobbet. Jag har haft en tuff vecka och jag ska ju faktiskt vara 10 timmar till på jobbet inna jag också får ta helg och ledigt. 
 
Skönt att jag idag kan dra på mig sommaruniformen. Från med idag och i några månader framåt får jag gå lite mer löst och ledig på jobbet om jag så önskar. Jag behöver inte ha slips, och jag får om jag vill gå i kortbyxor och kortärmad tröja. Jag kan också ha sandaler utan att jag bryter mot företagets uniformsregler.
 
Sommaren är väl snart här på riktigt och jag vill inte ha något annat.
 
Ha en bra dag !
 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE