Slö måndag

Tjena !

Jag hade så mycket planer med denna dagen. Men där ser man att de är bätrre många gånger att leva i nuet. Min kropp har sagt ifrån lite. Nu efter en dag av arbete där jag har gått upp 03:15 så var de så illa att jag nu har legat och stensovit sen typ 14:30 fram till nu.

Jag ska i alla fall nu försöka ta tag i lite tvätt, men jag tror inte jag orkar mycket mer. Ska jag skylla på en sak till som har gjort mig trött så är de att jag har ju faktiskt haft en månad där jag egentligen inte har unnat mig någonting av vardagslyx. Jag har varit jäkligt snål och sånt sliter också på krafterna. Nu är "snålperioden" Över på sätt och vis. Jag kommer inte att göra något likande mer i sommar i alla fall med mitt sparande av itjänade pengar. Nu när jag kan liksom andas ut och inse att jag klarade mitt tuffa sprande så orkade inte kroppen låtsas mer att den har krafter att kämpa med så då ramlar Danne ihop lite grann. 

Känns som att Danne måste hitta lite ny energi någonstans. De positiva ändå är att jag har gjort en ny budget och jag har sparat nya pengar. Jag har lagt undan den summa jag planerade från början (för längesen) men jag kan också lägga undan 3000 kronor mer, vilket jag också har gjort. Samanlagt blir de ett sparande på 8000 kronor som jag sätter in på "New York kontot". Jag är inte säker på att jag klarar de, men 5000 är jag säker på att jag klarar om de är så att jag kännner för de så kan jag ju alltid ta upp till 3000 kronor från "New York kontot" om de skulle behövas. Denna budget känns bra och jag kan klara detta utan att vara snål denna månad som kommer. Jag har nätshoppat lite, i morgon ska jag klippa mig, blondera håret och de finns en hel del pengar kvar sen som jag kommer att kunna göra en hel del roliga saker för. De finns även utrymme att i fortsättning slippa laga min egen mat. Jag har börjat hämta mat igen. På nya Koppargrillen faktiskt. Idag blev de kotletter



  

Kul att känna att jag kan spara mycket , men samtidigt unna mig lite vardagslyx. Om jag inte minns fel så var de detta jag ville från början när de gällde sparandet av pengar till mina  resor. Jag skulle leva som vanligt. Danne med vardagslyx, men samtidigt klara 3 resor på ett och samma år. YES !!! Nu klarar jag detta, de är jag helt säker på. Allt går klockrent som vanligt.. Även om de idag har varit en slö måndag efter en arbetsdag som ändå har varit som vanligt.

  





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE