Är på mitt rum iallafall.

Hej !

Jag sitter här på mitt rum på hotellet som ligger precis vid landvetter. De gick bra att köra ner och jag tog de väldigt lugnt och försiktigt i den Volvo som jag fick låna.

Men efter att jag hade parkerat bilen och lämnat nyckeln så är de mycket som har strulat för mig.
De började med att ljulen på min väska gick sönder så jag fick bära min ganska tunga resväska hela vägen till hotellet. De var inte så lågnt fast de kändes så när jag inte kunde dra den bakom mig sådär bekvämt som de är när den går på ljul.

När jag kom till mitt rum där jag nu sitter så var jag naturligtvis väldigt glad över att jag äntligen var här och eftersom jag inte ska köra bil så kan jag öppna en skumpaflaska och sitta här och fira att nu äntligen börjar denna resa. Så känns de nu iallafall.

Glad och lite sprallig så sätter jag igång och ska öppna en flaska. Men jag är inte riktigt med när korken flyger upp. Jag har ju liksom bara skruvat av de där locket som sitter över korken och på en hundradels sekund efter de så säger de PANG !!! Korken flyger upp och jag får den rakt i ögat. Jag har en till så jag fick en chans till iallafall. Tur att jag hade två flaskor.

Men de är inte slut med allt strul. Jag har haft lite problem med min lilla bärbara dator som jag har med mig. Har haft problem med att ladda upp bilder. Nu funkar de bra men de tog tid innan de börja funka. Hoppas de funkar som de ska nu framöver för hur roligt blir de att blogga från New York om jag inte kan ladda upp bilder?

Mycket strul så här i början. Inte så farligt ändå, men lite jobbigt blir de ju. Tur att de ändå gick bra med mitt öga. En chapagnekork annars är de ett jäkla tryck i när de flyger upp, men jag är glad att de gick bra.
Drive Safe !Småfix inför resan.2011 08 31

Godmorgon !

Nu är de full fart. Jag måste får gjort allt som jag vill hinna med innan resan och jag måste fixa de idag, nu, allstå genast. Kan inte skjuta något på framtiden längre om jag inte tycker att de kan vänta till efter New York. Finns en hel del av sånt också. Jag håller på här hemma och ska fortsätta med de. Jag får inte glömma att jag ska klippa mig klockan 12:00.
Snart blir de ännu en resa och de känns fantastiskt  ! 


Men innan de har jag lite att göra innan de är dags...

Ha en bra dag !


Nu är de nära.

Hej !

Hemma från arbete då och nu har semestern börjat!!!!!!!! New York närmar sig verkligen nu. Allt känns väldigt bra. Jag kan från och med nu ställa in mig att slutföra min dröm år 2011.


 

Imorgon har jag lite göra under förmiddagen. Sen ska jag klippa mig. Får inte glömma de nu bara. Under eftermiddagen sen (vet inte riktigt när) så bär de av mot Göteborg. När jag sitter på hotellrummet där med lite "skumpa" då börjar liksom själva resan. Då börjar man leva i den dröm som jag har tjatat om så länge nu. Nu närmar de sig verkligen och nu, precis nu så har jag börjat min semester ännu en gång detta året.Att resa är fantastiskt

Man blir lite sugen på att bara ägna livet åt att resa !
Speciellt när man ser detta videoklippet.
Tänk va mycket de finns att se och uppleva runt om i hela världen.Vad sa frisören?Kämpat på med en runda.

Har kört ett timme PW. Kändes bra och fort giick de. Nu ska jag kämpa på med allt annat och jag bär med mig den där känslan av att snart är de semester. Yes !!2011 08 30

Good Morning !

Sitter här igen efter en sjukt bra nattsömn ! Somna direkt och har "stensovit" till nu. Inte ofta man vaknar till vid 07:30 och inte vet var man ska göra av all den extra energi som man har. Brukar ju vara helt mörbultad i kroppen och jäkligt trött.

Men inte denna morgon så nu får de bli en POWERWALK ! Bara ut och köra och sen ta tag i allt annat som jag har och göra idag. Har lite bla jobb i eftermiddag, men först lite annat och fixa med så man mår bra hela denna dagen också.


Ha en bra dag !Jag kan ju lyssna på regnet.Mot jobbet.


Efter att ha fått i mig lite mat så är de nu dags tagga till jobbet. Jag får jobba på in i de sista innan de blir semester.Ha en bra dag !De var väl ungefär som jag sa.

Hej !

Jag har varit på resebyrån och undrat lite. Hur blir de om de och vad gör jag om osv.. Hon på resebyrån sa i princip de som jag har sagt. Vad som än händer så blir de bra iallafall. Sker de en förändring så kommer jag att få reda på de. Dessutom har jag betalat ganska mycket för hela paketet (man får ju vad man betalar för) när de gäller denna resa så skule de bli problem för mig med något som gäller min resa så finns de massor med andra människor som löser detta åt mig så att jag inte behöver tänka överhuvudtaget. Jag kan bara slappa oavsett stormar och orakaner. Jag kan bara fokusera på de som jag vill göra på min resa. Bränna "cash", spruta skumpa och uppleva hur mycket häfiga saker som helst!

Två saker känns riktigt viktiga.

Måndag och de är denna veckan som de förmodligen blir en resa till New York. Man vet ju aldrig så man kan inte utesluta något längre. Känner att denna veckan blir de mycket att göra från tidig morgon till sen kväll. Jag vill få gjort ganska mycket och jag måste få gjort mycket innan jag ska iväg. Jag vet aldrig i vilken ordning jag ska ta allt utan jag tar de jag ser behöver göras av de som finns framför mig för stunden. Jag har lite busskörning kvar också. Borde väl ha tagit semester från och med idag egentligen för då hade jag inte behövt greja så mycket på så kort tid. En del saker måste jag ju hinna med innan jag sitter på hotellrummet i Göteborg. Där börjar de innan planet lyfter till New York.

Jag kommer naturligtvis att hinna med allt som jag vill få gjort. När jag känner att jag bara måste sätta fart och inte har något annat att välja på då går man från tanke till handling och de går undan. Jag sätter fart och blir väldigt effektiv och saker som jag annars kan slöa med och skjuta framför mig blir klart så fort de bara är möjligt när jag nu känner att jag måste. Packa har jag snart gjort, jag går här hemma och städar upp lite. Jag har kollat över vad jag behöver köpa till Mimmi (min fågel) innan jag åker. Jag ska ta mig bort till resebyrån förhoppningsvis få svar på några frågor som jag har. Frisören har jag inte fått tag på än men jag ska starx prova att ringa igen. Inför en resa så tänker jag alltid. Har jag med mig allt, jag har väl inte glömt något, har jag tänkt på de om de blir så. Hur gör jag om  osv..  När jag har grubblat igenom allt som jag känner att jag kan påverka då brukar jag känna mig ganska lugn efter de. Men de är några timmar av grubblande och säkert några dagar av fixande innan de känns riktigt bra. Men när champagne korken flyger uppåt nere i Göteborg då är allt fixat och klart. Bara inte de blir mer oväder nu igen med tvångevakuering som följd borta i New York så blir de nog bra. Egentligen har jag kanske inte så mycket att fixa när jag nu tänker efter, men jag ska ju hinna med busskörningen också så de gäller att vara effektiv och få saker gjorda. De viktigaste för själva resan är dock:

1. Packning ! Har jag med mig allt, är de för mycket, nej tror inte de osv.. Där går en del tankar där
2. Har jag koll på pass, biljetter, "cash" och kreditkort? Inte roligt att bli stående någonstans långt hemifrån och inte kunna ta sig vidare typ.Flyg från Arlanda !

Godmorgon !

Hörde en ekosändning nu på morgonen. Flygen från Arlanda går enligt tidtabellen till New York igen. Då kanske de blir en resa då? Om flygen börjar köra igen så tyder väl de på att den största faran är över. Fast jag ska ändå ta mig till resebyrån dag för jag har ändå lite som jag undrar över detta.

Jag har ockå ett jobbigt samtal att ringa. Min frisör ! Glömde ju tiden i fredags så får ringa och be om ursäkt.
Får se om de blir någon "POWERWALK" eller gym idag. Tveksamt, men vi får seI brist på berättelse skrivande.

I brist på att skriva långt inlägg om något så blir de lite sånt här istället. Nära att jag blev privatare än detta, men jag vågade inte .. Ni får nöja er med detta.

1. Vad stog de i ditt senaste sms?
Har du öl hemma?
2. Var är din fågel? I köket
3. Hur känner du dig? Snurrig, trött och nytränad 
4. Tvätten? Snart klart
5. Vad frågade någon dig senast om du kunde göra? Ringa på dörren när jag var färdig
6. Kärleken? Jadu
7. Din dröm i natt? Väldigt läskigt om de hade hänt i verkligheten
8. Vad gillar du att ha i magen? Pirr
9. Har du tv:n på? Nej
10. Mår du bra just i detta nu om du känner efter? Ja
11. Din skräck? Svåra sjukdomar
12. Var vill du vara om 10 år? Där jag känner mig trygg med livet
13. Vem var du hos igår? Karin
14. Vad är du inte? Knarkare
15. En sak du önskar dig? 1 miljon av något 
16. Var  växte du upp? Vänersborg (Näverdraget), Uddevalla och tillbaka efter en vårdnadstvist i Vänersborg (Näverdraget). Men med separerade föräldrar så var jag i Uddevalla och Vänersorg (Näverdraget) fram och tillbaka i flera år.  
17. Det senaste du gjorde innan du satte dig här?  Var nere i tvättstugan
18. Dina tankar just nu? Vad är klockan? 
19. Vet du var den person som gav dig din första kyss  bor idag? Nej
20. Din bil? Har ingen
21. Avensjuk? Varför slösa tid på att vara de.
22. Bloggläsare? En del är hur snälla som helst !  Kul när någon kommer fram till mig ute och säger att dom gillar min blogg.
23. Saknar någon? Ja
24. Hur var din senaste date? Hon verkade väldigt duktig på många saker.
25. Tror du på kärleken vid första ögonkastet? Ja varför inte.
26. Favoritaffär? Bokhandeln
27. Din sommar? Mycket jobb
28. Nu säger du? GodnattMen åh ...

Maja:

New york är de enda du har tjatat om i över ett halvår nu... ljug inte för dina bloggläsare.. Du kommer bli besviken om de inte blir någon resa till New York ...


Jag ljuger inte. Jag har ju sagt att jag naturligtvis tycker att de är tråkigt om jag inte kommer iväg som de var tänkt. Men de är ju ingen katastrof om jag inte kommer iväg  nästa vecka. De  pga yttre omständigheter som jag inte kan göra något åt. Säkerheten kommer ju alltid först och om den äventyras så är ju inte en nöjesresa till New York mycket viktigare. Blir de en resa som jag åker på vid ett senare tillfälle så hinner jag ju spara ihop mera "cash" och de är ju bättre i så fall.


Kändes bättre än på länge.

Har varit på gymmet och jag körde ett pass på ca 2 timmar. De kändes bättre än på länge och jag var fokuserad och hade bra tempo hela tiden. Ingen slö tid ådär direkt som de ibland kan bli.


Nu får de bli lite gym !


Jasg ska ta mig bort till gymmet och köra lite tror jag. Känner för att göra de så detta blir nog kul. Tvättmaskinerna i tvättstugan går själv så jag kan göra annat.Varför skulle jag bli besviken redan nu?

Kommentar angående detta.


Johanna :

Jag tror vi alla hade varit besvikna om inte vår drömresa hade blivit av. Det tror jag även du är, det är faktiskt det enda du har pratat om senaste halvåret :) Försök inte lura dina bloggläsare ;-)


Lite mat och nu slappa.

Hej igen mellan skurarna. De regnar håller upp och regnar igen. Jag har varit ute och käkat lite.


De blev en cordon-bleu med pommes. Nu får de bli slappa, kanske hela eftermiddagen. Ikväll sen har jag lite tvätt och ska väl även ta tag i lite städ på en och samma gång.Provade Blåsutfärjan !

Har varit ute på en PW. Jag tänkte prova den färja som tillfälligt står nu när man håller på att renovera Dalbobron.Lite synd bara att dom inte har någon taxfree på denna färjan.Danne svarar..

Sara Persson:

Men du som tjatat i flera månader om New York. Jag tror du är superbesviken men döljer det.

Kram Sara


2011 08 28
Jag ska börja dagen med en PW. De ska bli skönt att ta sig ut på en runda.
Jag har kollat lite nyhetsrapportering nu på morgonen. Om jag tar en vild gissning så tror jag inte de blir någon resa nästa vecka. De gör inte så mycket. Pengarna har jag ju kvar så då får jag väl göra något annat. De är ju heller inte värt att riskera något bara för att få komma till New York just nästa vecka. Jag är glad att jag inte befinner mig där just nu. Jag får se de så istället. Men jag vet ju inte än hur de kommer att bli så jag får bara vänta och se helt enkelt. Om de snurra förut ?

Hej !

Hoppas allt är bra med er. Med mig är de bra, men nu snurrar de mycket tankar i huvudet som jag inte riktigt får grepp om. Tankarna kring New York går ju inte att släppa. De snurra mycket förut, men nu är de säkert ännu mer.  Jag har aldrig varit så osäker på denna resa tidigare. Jag vill tro att den blir av. Men ska jag vara helt ärlig så känns de som jag kanske måste ställa in mig på att risken finns att jag inte kommer iväg.

Om de nu ändå är så att New York klarar sig bra efter att denna storm har passerat så är ändå min fråga om de på en vecka kan återhämta sig när nu så många människor har flytt för att komma till ett säkrare ställe. Min tanke är att de tar väl mer än en vecka innan allt är som vanligt igen. Kan man då åka om ca en vecka?

De känns lite konstigt att jag måste tänka tanken på att jag kanske inte kommer iväg. De är inte pengarna som strular. Jag har inte glömt att betala någon räkning eller nått sånt. De är inte därför jag kanske inte kommer iväg. Nej de beror på omständigheter som de inte finns någonting jag kan göra något åt. Om de nu ändå blir av att jag kommer iväg så kommer jag ju att känna dubbel glädje när jag väl är där. Eftersom risken har varit så stor att de inte ska bli av (de är så de känns nu ). Blir de inget så vet jag inte hur jag tar de. Jag tror inte de blir så illa att jag kommer att börjar må dåligt och känner mig bitter eller ledsen av detta. Lite besviken kanske, men om de bedöms att man inte ska åka dit pga något så är de ju inte värt att ta någon risk och tycka att de är viktigare att dra runt i New York iallafall.  
Om jag ändå nu i denna ovisshet ska försöka se de som är positivt så kan man ju säga att jag har ju ändå lyckats bra med att fixa pengar. Jag har mina pengar som jag har kämpat in och dom försvinner ju inte om de nu skulle visa sig att de inte blir någon resa. Hela resan med allt inräknat har jag beräknat till en kostnad av över 50 000 kronor. Under förutsättning att jag bränner alla fickpengar i New York ! Mina fickpengar har jag ju kvar och jag får väl tillbaka de som jag redan har lagt ut, resa och hotellet. Över 50 000 kronor de kan man göra mycket annat för. Jag har ju andra drömmar en resor och då kanske jag kan förverkliga någon annan dröm istället om de nu visar sig att detta inte blir av. En annan grej man kan göra är ju att spara några månader till och ge sig iväg på en resa tex i december då hinner jag ju lätt spara ihop kanske 15 -20 000 kronor till. Då har jag helt plötsligt ca 70 000 kronor att hitta på något för. Så visst i all denna ovisshet som jag just nu lever i så kan man ju lugnt säga att jag kommer ju att ha "cash" att trösta mig med om jag inte lyckas ta mig till New York i nästa vecka !

Men jag lever i en ovisshet just nu. Frågan är om jag vet mer efter helgen. Vet resebyrån något på måndag. Vet dom mer än vad jag vet. Vad kommer dom att säga? De finns många andra platser än New York att besöka runt om i världen, men just nu vet jag inte vad de skulle vara. New York känns perfekt att få avsluta "my dream" med. Frågan är om jag överhuvudtaget kommer att förverkliga den. Detta var något som jag kände mig ganska säker på att jag skulle fixa bara för några dagarsen. Bara jag har "cash" tänkte jag så löser de sig. Någonstans tror jag de fortfarande för de går ju säkert att resa någon annanstans. Men som verkligen sätter snurr i huvudet de är att jag egentligen inte vet någonting om vad som kommer att hända. Huvudet snurrar lika mycket som jorden och jag vet inte var jag kommer att vara på denna jord i denna värld om ca en vecka.


Eller inte ????New York ?

Innan åska och regn.


Har varit ute på en PW. Jag hann precis hem innan de kom lite regn. Åskan har jag också hört och precis nu smattrar de mer på fönsterbläcket utanför mitt fönster. Känns som att denna dag blir väldigt mycket slappa innomhus och jag kommer naturligtvis också att följa utvecklingen i USA när de gäller orkanen där.

http://sverigesradio.se/nyheter/


2011 08 27

Godmorgon !

Jag är uope tidigt. Fortfarnde med en positiv känsla. Helt otroligt att jag klarar att ta mig upp 07:00 och jag tänker direkt tanken att jag ska "tagga" ut på en PW ! Fast 07:00 är väl inte tidigt för mig? Jag har ju hela denna veckan tagit mig upp 03:15 (eller klockan har ringt då iallafall) Jag ska  ta mig ut nu. 90 minuter får de bli. Jag har fortfarande mycket "skallesnurr" av alla möjliga tankar.


Kollade precis text-tv. De är inte ofta jag gör de. De står bla att många människor i New York kommer att tvångsevakueras för den orkan som man fruktar ska komma in över New York. Tunnelbanan stängs av. Dessutom stängs dom stora flygplatserna för inkommande flyg.

De kanske inte blir någon resa. Kommer att kännas lite tungt om de inte blir något, men så länge jag inte hör något om att jag inte ska åka så utgår jag ifrån att de blir av. De är nog de bästa man kan göra just nu. De är ju inte nu jag ska åka utan nästa vecka. 


Välkommen in !Frissan problemet !

Angånede detta


Stina :

Jag arbetar som frisör och vet hur det fungerar. När någon inte dyker upp på bokad tid debuterar vi hela klippningen + fakturaavgift. Om man inte betalar direkt kan det bli ränta. Vet du hur det funkar hos din frisör?


Ja jag vet allt de där. Och de är så de är hos min frisör också. Jag ska ta mig dit på måndag. När jag kom på att jag hade glömt så var de ju redan stängt så nu får jag vänta till måndag. Vill hon ha betalt för att jag inte kom så ska hon självklart få de. De är inte pengarna som stör mig. De är att jag kunde glömma.


Fredags taggande !

Hej !

Jag slappar tar de lugnt. Känns som jag måste bara "tagga" ner,varva ner och bara ta de lugnt. Borde väl inte grubbla så mycket på allt och inget? Igår gick allt hur lätt som helst och jag visste att nu finns alla "cash" till resan som i en liten ask. Idag finns dom fortfarnde och de är bra, men mycket annat har på något sätt gått emot mig. Fredags taggande med för mycket grubbel. Orkanen som i helgen kan dra över New YORK ? Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte funderar på vad som kommer att hända. Kan detta äventyra hela resan. Som jag skrev förut så tror jag ändå att de är bäst att bara förbereda sig på att de blir en resa till New York. Jag tror de är de bästa man kan göra. Men de är klart att man funderar kring detta. Ska jag misslyckas när jag nästan är vid mållinjen? De är som en gångare som går ett marathon och så blir han diskad precis innan mål. Är de då bara att glömma och gå vidare i livet ? 

En annan sak som stör mig är att jag glömde min klipptid idag. De har aldrig hänt förut. Lite grann har de liksom förtsört helgen. De gör inte så mycket om jag inte hinner klippa mig innan New York, men de är att jag glömde tiden! Sånt gillar jag inte.  De har ju aldrig hänt tidigare så de är ju inte de lättaste att veta hur jag ska hantera de.

Grubbel och tänkade en fredag. Jag vet att de inte är bra att tänka för mycket, men de är något jag aldrig kommer att sluta göra. De kan jag vara ganska säker på. Jag tänkte i allt grubblande att jag kanske skulle titta på en film ikväll. Tar något som Kjell Sundvall har gjort. Kollade in Bröderna Karlsson. På You tube hittade jag bara 3 delar av denna film så de blev bara en halvtimmes tittande och sen var man tillbaka i grubblandet och tänkandet igen. 

 


Ok ! Tillbaka igen i tanken. Jag kollade lite på hur mycket "cash" jag har i New York (de blir nog en resa får jag hoppas ) Förut har jag inte velat något annat än att verkligen få in dessa pengar. De får mig att inte känna någon oro över att pengar ska ta slut när jag befinner mig väldigt långt hemifrån i en stad, i en verklighet som om man inte riktigt tror finns. Vet inte vad jag menar med de där sista, men jag menar något i stil med att de är nog ganska stor skillnad på att "tagga"  i New York  jämfört med att "tagga" med mycket "cash" i Vänersborg. Men jag har för första gången börjat fundera på om detta verkligen är Danne ? Är jag mig själv nu när jag sitter och tittar på ett kontoutrag och inser hur sjukt mycket pengar jag kan "bränna" om jag vill i New York. Jag blir lite rädd för de samtidigt som de är en underbar känsla att ha klarat att kämpa in pengarna som jag för längesen satt och planerade en sparplan för. För de har jag gjort. Jag jobbar, sliter och har gjort budget för att sen få känna på lite hur livet kan vara när man glider runt lite på den berömda "räkmackan". Fast jag vill byta ut den där mackan mot "skumpa" istället.


 Men trots att jag har lyckats med att  dra in pengarna så finns de ändå tankar som är detta rätt, är detta jag. De känns lite läskigt nu att bolla med mycket pengar. De är inte bekymmersfritt även om de nog bara är ett I-Landsproblem .


Ska försöka att inte grubbla mer ikväll. Jag kan inte göra något åt att vissa saker. Måste bara inse de. Jag är glad över mycket också. De får jag inte glömma. Idag tex så kom de fram ett bloggfans och ville ta en bild. De är alltid lika kul när de händer !

Orkanen ?

Karlsson:

Hej Danne. Du är inte orolig för orkanen som kommer dra in över new york i nästa vecka? Du är ju inte där då men det kan ju ta ett tag innan samhället står på benen igen och allt är som vanligt.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13532040.ab

Jag såg detta idag. Än sålänge har de ju inte hänt något, men de är klart att risken kanske finns att de inte bli någon resa. De skulle kännas lite jobbigt om de inte blev någon resa pga detta. Men sålänge man inte hör något så är de väl bara att ställa in sig på att jag ska åka. Jag tror de är de bästa man kan göra just nu.


Detta har aldrig hänt - Nej

2011 08 26

Godmorgon !

Livet är underbart idag med. Upp tidigt, men de är denna dag kvar nu bara sen har jag en ledig helg. Sen börjar en vecka där jag jobbar eftermiddag och då kan jag sova ut. Efter de behöver jag inte sova alls för då befinner jag mig i "stan som aldrig sover" (New York) Så de är upp tidigt denna fredag, men efter detta dröjer de flera veckor innan jag behöver vakna till liv 03:15. Känns hur bra som helst med vädigt mycket:
Tex:
Har en ledig helg !
En eftermiddagsvecka nästa vecka !
Att de bara är en vecka kvar till New York !
Att jag har mycket "cash" att bränna i New York !
Att jag snart lever livet som i en dröm !

Snart är de dags för arbete. Kan ni gissa vad jag kör idag. Linje 61 och 65. 

Ha en bra dag !

 Snart är de fredag - Inte 13:eSnart är de fredag, men tack och lov inte den 13:e.
Med bra strategier når man enorma resultat.

Tja !

Detta är Danne. En Danne som just nu mår väldigt bra. Jag har varit ute på en PW idag. Känns bra när man redan mår bra. Känns bra när man inser att snart lever man i den dröm som man har längtat efter.


Om ca 1 timme har jag fått in mina sista pengar innan New York. De innebär att jag håller budget och att jag då är klar med att kämpa in pengar till denna resa. Strategier och fattande av avgörande beslut att kämpa in så mycket pengar som möjligt för att sen kunna ta min liv till drömmen för några veckor under år 2011 de är häftigt. Om en vecka ska jag avsluta de hela. Fast de är inte slutet de är bara början till ännu en fantastisk resa.

I nästa läge kan man ju ta detta ännu längre. Jag har ju på mindre än ett år lyckats få loss 80 000 kronor. En del har jag redan bränt och mer ska de bli. Allt har gått till resor. Jag har haft en bra strategi och min plan har funkat när de gäller att nå målet att få in mycket "cash".  Nu när jag vet att detta är möjligt vad kan jag då inte göra i framtiden. Kan jag få loss 80 000 kronor om mindre än ett år igen? Tänk då kan jag tex under bara några veckor förvandla min klädgarderob för 10 000 kronor. Jag kan köpa en ny dator för 20 000 kronor. Sen har jag 50 000 kvar. Rätt häftig resa de kan bli !! De var ett exempel på en galen idê av så många som snurrar runt i huvudet. Men nu snurrar huvudet runt på en mycket glad Danne!

  

Jag vill nå mina drömmar. Jag vill leva mitt liv på mina drömmar, för alltid.  Om en vecka tar jag mitt liv till en annan nivå. Jag kommer att avsluta min dröm fast de är inte slutet de är början  och jag lever då mitt liv precis som jag vlll i min lilla dröm .


Jag kan i fortsättningen använda mig av strategier när jag vill nå enorma resultat i vad de än gäller. Jag har liksom nu fått bekräftat för mig själv att jag klara av att med en bra strategi få loss 80 000 kronor på mindre än ett år för att använda till resor. My Dream fixar jag. Med en bra strategi tror jag att man kan nå enorma resultat med mycket annat också. Om de så gäller din kropp, din ekonomi, dina relationer, din glädje till livet och ditt välbefinnande. Ta kontrollen över sitt eget liv och leva de som man vill. Så mycket de bara går. En fantastisk känsla !!

Vad är de som kan vara ett hinder för att inte klara sin strategi till att fixa sin dröm ?
Rädsla tror jag. Man är rädd för att misslyckas, man är rädd för vad andra ska tycka, man är rädd för att man ska bli besviken och kanske för vad som ska hända sen. Vad de än är så måste man våga bryta mönster. Ta dom första stegen. När man väl har tagit de första steget så brukar allt gå så mycket lättare.
En grej kan förändra mycket i livet. ett litet steg, de där första kan förändra väldigt mycket. De kan i början inte verka som att de inte spelar någon roll. Om jag ska ha ihop 80 000 kronor på mindre än ett år. Vad spelar de de för roll om jag lyckas spara 10 000 kronor den första månaden. Men tar man de en månad fram så blir de mer och tar man de 5 månader fram så har man snart närmat sig de där målet.

Alla kan naturligtvis inte spara så jäkla mycket pengar som jag nu har gjort. Men tänk va mycket vi kan göra för att vi själva ska må så mycket bättre. Här i Sverige har vi alla möjligheter till att leva ett gott liv. Dom flesta kan tex gå upp tidigt på morgonen och bara säga till sig själv: Fan va jag är grym och vad livet är underbart att leva. Går de varje dag ett tag så kommer du säkert tillslut att på riktigt tycka de.

Jag försöker fatta beslut varje dag som gör att mitt liv blir bättre. De får mig också att må väldigt bra !! Mår jag bra då orkar jag kämpa på och kämpar jag på så förverkligar jag mina drömmar. Coolt tycker jag att detta är ..Jag vill inte bara förändra till de bätre. Jag vill nå enorma resultat så att jag kan förverkliga mina riktigt stora drömmar. 3 resor för mig under ett och samma år är en stor grej för mig, ingen tvekan om de. De enda som förändrar något är att fatta ett beslut och sen göra de. Om du tänker på de så är de såklart bra om du vet vad du vill så är de en förutsättning för att kunna fixa en bra strategi, men om du fattar beslutet om att göra något så förändrar de din situtation.

Så ta reda på vad du vill, fatta ett beslut. Ta ditt liv till en annan nivå. De är du som bestämmer själv vad du vill göra med ditt liv. De finns så mycket du kan göra om du bara tänker efter. Fattar man ett beslut, har en strategi och vet vad man vill så har man defentivt tagit ett stort steg mot att nå dom resultat som man vill uppnå.

De är så underbart att förverkliga sina drömmar. Detta är bara början. Nu känns de hur häftigt som helst  !
Om en vecka har jag klarat de. Då förverkligar jag min dröm om 3 resor på ett år ! Coolt, underbart och hur härlig känsla som helst !
 

Jägarna 2 ?

Jägarna 2 kommer väl snart på bio? Nästa vecka tror jag , men jag kan ha fel. De är i september iallafall. Men jag tror iallafall att denna film är riktigt bra. Ett litet samhälle drabbas av ett mord. Alla känner alla. Alla känner den som blev mördad, men ingen vet vem mördaren är. Filmer som är uppföljare kan ibland bli riktigt dåliga, men denna film tror jag faktiskt är riktigt bra. Tror inte ni de ??Budget = Klart !

De finns ingen utsikt.

2011 08 25

Godmorgon !

Upp igen ! En tidig morgon. Säger till mig själv att fasen vad livet är underbart att leva ! Försöker vara positiv trots att klockan är 03:15 på morgonen. Klarar att tänka positivt fast jag måste gå upp när jag hellre hade sovit typ 7 timmar tilll så kan jag känna mig riktigt nöjd.

Idag kör jag precis som alla andra dagar denna veckan. Linje 65 och linje 61. Antingen kör jag 61 före rast och sen 65 efter rast eller så är de tvärtom.

Hoppas ni alla får en bra dag !


En strategi och veta vad man vill.

Har du en strategi och vet vad du vill så har du tagit dig väldigt mycket närmare din dröm/målsättning !Cathrine Holst !

Cathrine Holst !


*  Hon glider runt som väldigt snygg modell !

* Hur snygg som helst !

* Verkar vara väldigt avspänd !

* Hon vill resa så mycket som möjligt !

* Hon vill i framtiden bosätta sig i Miami !

* Hon visar på slutet av denna video vad man kan göra med skumpa !

WOW WOW WOW !!!
Riktig drömkvinna !

Dannebilder
2011 08 24


Hej !

Hemma från en arbetsdag. Dagarna och veckan känns långa. Veckan har ju bara börjat och tiden går inte fort. Längtar mest till New York nu. Vill att tiden ska gå fortare så jag kan sätta igång. Har ju laddat upp så när semstern startar så går de ett startskott i form av en champagne kork som flyger efter att de har blivit en jävla smäll, eller nått i den stilen.

För att de inte ska kännas för långsamt så försöker jag ta en dag i taget samtidigt som funderar på andra saker än New york resan. De är nya resor som jag kanske kan göra efter New York om jag vill. Jag har ju andra drömmar också. Tex att en gång i livet få känna känslan av att ha 1 miljon "cash".

 Jag håller på med de nu, men de blir nog inte möjligt att fixa de innan år 2025 typ om jag kör i den takten som jag har nu. Men man skulle ju kunna göra saker som gör att jag närmar mig den där miljonen lite snabbare. Jag har en väl genomtänkt strategi för hur jag skulle kunna göra för ha 1 miljon kronor ungefär år 2018. Med lite placeringar av pengar på saker som borde ge bra avkastning och andra grejer så kan de vara möjligt. De är defentivt möjligt att närma sig 1 miljon även om man inte når den på 1, 2 eller 3 år. Men på ett år kan man ju få ihop en hel del. Sen placerar jag de +de jag redan har nu och då är jag en bra bit närmare. När man har gjort de så kanske de går mycket lättare att också nå den i en snar framtid. Om man kämpar på lite i början så tror jag att jag sen kommer att känna att de var värt de. De gäller bara att göra "rätt" saker i "rätt" tid och ha den innersta känslan som riktmärke när man ska fatta beslut i köp och sälj hysterin i denna galna värld där alla försöker hitta sin väg i livet.Skön promenad - Glad att jag tog mig ut.


Har varit ute på en skön promenad. Känns bra att jag gjorde de. De var nära att jag strunta i de idag också. Jag rör mig nästan varje dag, men jag skulle vilja röra mig mer. Hur rör man sig mer än nästan varje dag? Logiskt sett varje dag och man kan ju lägga mer tid på rörelse och träning. Jag vill de,men vet inte hur jag ska motivera mig till de och hur jag ska fokusera? Min fokus ligger ju någon helt annanstans just nu, men jag vet iallafall att jag vill röra mig mer. Jag skulle ju teoretiskt sett kunna röra mig mer. Jag har nu varit ute en timme nu. Idag har jag varit på jobbet i ca 9 timmar. Där har 10 timmar gått. Men vi säger att jag vill komma i säng vid 22:00 på kvällen så kan jag som en dag som denna säkert träna 4-5 timmar till. Lite mat och vila när jag kommer hem och sen träna några timmar. Teoretiskt sett skulle de funka dom flesta förmiddagsveckor iallafall. Men jag är inte nära att ens vara nära en tid på 4-5 timars träning. Jag vill och tiden finns, men de är ändå något som gör att jag inte gör de ???


Egentligen är de ju bara att köra ! De känns ju alltid bra så jag borde ju bara kunna göra de för de känns ju som jag sa bra och jag mår bra av de. Men vad är de som gör att de ändå inte blir mer? Jag vill, jag har tid och jag vet att de kommer att kännas bra, men jag klarar de ändå inte. Fast har jag försökt? Jag tror de? Någon gång har jag väl gjort de. Körde väl då för hårt så jag tröttna och sen blev de inget alls bara för de. Har för mig att de var så. Kanske kör jag lagom nu då? Jag har ju inte tröttnat. Jag vill ju bara köra mer. Gör de då säger jag till mig själv och sen blir de inte så iallafall.
   


2011 08 23
Lite trött är man. Förmiddagsveckor är de alltid så. En arbetsdag till avklarad
.

En dag till närmare New York. Håller på att smygpackar lite. Vet inte exakt vad jag ska ha med mig. Men de är väl lite kläder och annat som man kan tänkas behöva. Bra skor är nog klokt att ha med sig. Kommer nog att bli en del promenerande. Eller varför inte en PW i Centralpark. Lite coolt bara när man tänker på de. Borde vara mycket häftigare att köra PW i centralpark än avd de är att köra de i vänerparken här i VBG.

Jag kan också erkänna att jag kollar på lite annat. Jag vill ju hitta på något efter New York. De finns några olika alternativ som jag tittar lite på. De gäller resor. De är så skönt att man inte kommer att behöva planera så mycket mer efter New York. Bara få ihop lite "cash" och åka. Vad de blir för resa och när vet jag ju inte nu och jag kommer inte att veta förrän jag är hemma från New York. Då ser jag ju hur jag har de med pengar. De är de som är de viktiga. Kan man bara betala för sig så löser sig allt annat som behöver fixas.

Jag vet inte om de ens blir någon resa? De jag gillar skarpt är att jag lätt kan fixa en resa till i år även om de visar sig att jag inte har en enda krona kvar när jag kommer hem. De finns ändå resor som jag kan spara ihop till och sen dra iväg senast i december. De känns häftigt att jag vet att jag kan fixa de, men om jag vill de får jag fundera på.

Egentligen är de väl så att jag vill resa så mycket som möjligt. Nu när jag har alla möjligheter att kunna göra de. Jag är inne i de och de krävs bara "cash" och de brukar vara de minsta problemet att få ihop. Men de finns ju mycket annat också som jag skulle vilja få gjort. Så vi får väl se hur de blir, men de är iallafall kul att titta på nya resor som jag skulle kunna ge mig iväg på efter New York !Effektiv om jag får säga de själv.

Hemma från en arbetsdag. Skönt att komma igång med något vettigt såhär efter helgen. Idag har jag fåttt gjort en hel del. Både före under och efter jobbet. Jag har varit väldigt effektiv och inte bara låtit tiden rinna iväg. Har jag haf en liten paus så har jag fått gjort något. På rasten fick jag också gjort lite och efter jobbet stannde jag kvar och fick gjort lite till. hade jag inte fått gjort de idag så hade jag varit tvungen att tatag i de någon annan dag denna veckan. Därför; Skönt att jag fick gjort så mycket. Ruskigt skönt att få känna sig duktig, effektiv och driftig.


Undra om jag ska fortsätta nu då. Jag hade inte tänkt att träna eller på något sätt röra mig idag. Tar nog en vilodag och sen får jag köra på resten av veckan. Bara jag inte tänker så imorgon och sen nästa dag igen. De är lätt att bara strunta i de och så kommer man in i en slö period av ingen rörelse alls. Inget jag vill, men de är lätt hänt.

Lite mat har de blivit


KORV STROGANOFF

Nu blir de bara att slappa och ta de lugnt, men inte sova jag har ju tidiga veckan denna veckan så inte sova på dagen för hur ska jag då kunna somna på kvällen? Kan jag inte somna på kvällen så kan ni säkert föreställa er hur de känns när klockan ringer 03:15 då de är dagsa att kliva upp för ännu en arbetsdag.Slappa, slöa kan jag göra. Men jag får inte somna.
2011 08 22


Dags att börja en ny arbetsvecka. Upp tidigt och kämpa på igen. Slita för dessa pengar som jag sen ska sätta sprätt på i New York. Upp och jobba ännu en gång. Tänk va många gånger som klockan ringer och väcker mig nästan mitt i natten. Tänk att jag aldrig ens tänker tanken att idag struntar jag i de och ligger kvar. Jag kan ju ringa och sjukskriva mig typ. Men jag tar mig alltid upp och tar mig till jobbet. Jobba jobba är de dags för ännu en gång. Jag vet inte vilken gång i ordningen jag gör de, men tänk om jag hade kunnat lägga 40-50 timmar i veckan på något helt annat, men de är tufft att orka de när man har ett arbete på heltid. Men de är en rolig tanke. Tänk om man kunde resa, träna eller varför inte blogga 40-50 timmar i veckan. Fast blogga är ju svårt att göra om man inte 1 ska göra något annat 2 har gjort något annat. Man kan ju blogga om vad alla andra gör och då kan man  ju teoretiskt sett sitta här 40-50 timmar och blogga.   

Ha en bra dag !Tom söndag - Vad gör alla andra ?

Sitter här och gör inte speciellt mycket. Jag kollar lite andra bloggar, men ingen skriver något söndags kul. Hur man gör pannkakor är de enda som jag egentligen har läst på en blogg. Fast jag tror jag kan de redan. Nästan skönt att man börjar jobba imorgon så man inte behöver fundera på vad man ska göra. Jag måste också köpa hem mat till Mimmi så de finns här hemma  när jag lämnar Sverige ännu en gång för en ny resa.


Söndagen känns lite tom. Försöker titta på andra bloggar för man kanske får se någon som har riktigt kul. Men på sin höjd så är de mys som gäller. Många slappar denna söndag och jag känner mig väldigt tom. Jag funderade förut på om jag inte skulle ta mig bort till gymmet. De blev inget och nu ångarar jag mig attjag inte gjorde de. fasen också !!  De är över en vecka kvar till jag reser. Får gå i väntans tider fram till då.


 
Danne på facebook !http://www.facebook.com/group.php?gid=124201750961300&v=info&ref=mf#!/pages/Danne-Johansson-Blog-fan-club/114968395192500Får hålla mig uppe.

Jag känner för att gå och sova, men de blir så jobbigt att somnna ikväll då.jag ska ju upp så tidigt imorgon så jag får försöka att hålla mig vaken nu. Får sysselsätta mig med något att göra. Jag har ju en hel del tvätt.

Inte konstigt att man blir trött. Jag har varit ute på en promenad. Ganska lång sådan. De har blivit en vana nu. Jag går ut för jag är van vid att göra de. Jag vet inte om de jag går gör så mycket nytta egentligen? Fast de är ju bättre att röra på sig än att sitta stilla så lite nytta gör de ju. Har ju inte så mycket annat och göra nu så då är de ju ganska lätt att vara ute och röra på sig för man har ju liksom tid med detta.


Nu får de bli lite slappa i massagestolen. Oj, va trött jag är efter promenad och mat.Kommer jag att klara hållamig vaken??2011 08 21

Godmorgon !

Får ta och bli en promenad idag också. Kanske går jag fort och då blir de PW, men jag skriver promenad idag för jag har en känsla av att de blir de.

Det här med ”egentid”?  Det har man inte när man surfar på nätet. Eller de kan man inte säga att man har när man sitter här och kliar sig i huvudet och funderar över framtiden samtidigt som man kommer på att fan nu har jag inte ätit än och snart ska jag jobba typ. "Egentid" för mig är nog just när jag går ute och tänker, men jag behöver inte bry mig just då för jag kan ändå inte göra så mycket just då, där jag är och befinner mig precis just då. egentid är nog när jag gör något som får mig att tänka på något helt annat som jag inte bukar ägna någa tankar åt. Egentid är naturligtvis när jag är helt sjäv i mina tankar.  

Kände efter dessa meningar som jag just skrev att jag behöver lite "egentid" så jag "taggar" ut nu då. 

Timmen är sen.

Sitter upp än. Lite nattblogg också. Jag har kikat runt på alla möjliga andra bloggar nu inatt. Jag tycker de är fantastikt roligt att de finns så många människor som verkar må väldigt bra. De är väl därför jag gillar att gå in och läsa dessa bloggar antar jag. Jag läser om människor som pluggar juridik och har drömmar om att bo på landet. Jag läste om en som lyxar till helgen på GRAND HOTELL I STOCKOHOLM, just denna helg. En annan har denna natt öppnat en skumpaflaska och hon gjorde de ute på sin balkong på typ våning 8. Fasen va coolt de såg ut när korken flög högt och långt. Inga sura bittra människor här inte. Jag bara älskar de och jag kan sitta i timmar och läsa om all denna lycka och glädje som faktiskt många människor känner.

Nattens timme är sen dags att sova lite nu tror jag. Jag har en stor hög med tvätt som jag inte tänker ta nu. De gör jag imorgon. Annars har jag städat och fint här hemma och de är så skönt att de bara finns en hög med tvätt och inget mer att göra av ständigt återkommande jobb eller som man också kan kalla de: Vardaglig "trökgöra"

De känns skönt att man är ledig imorgon också. en dag till av fullständig avkoppling skulle jag tro. Underbart de !
Nu ska jag sova ..
De viktigaste är ju att man trivs.

Tjena Danne!

Hoppas du inte tar det här på fel sätt men varför byter du inte jobb? Jag får känslan av att du vill leva ett liv du inte riktigt kan och därför blir du tvungen att göra en budget inför varenda liten resa/sak.

Åter igen, hoppas du inte tar det på fel sätt!

Mvh Calle


Byta jobb är inte något jag vill göra. De viktigaste för mig när de gäller arbete de är att jag trivs med de jag har som yrke. Man lägger 40-50 timmar i veckan av sin tid på just arbete. Trivs man inte med de så blir en stor del av ens liv ganska jobbigt tror jag. De viktigaste för mig är att jag trivs med de jag gör och inte hur mycket pengar jag tjänar på de. Jag har en lön som är normal för en bussförare. Jag kan leva på de och jag trivs med jobbet . Jag trivs på mitt jobb och de får mig ju att må bra så jag vill absolut inte byta.

 När de gäller att planera och göra budget så behöver jag ju bara göra de när de gäller att få loss mycket "cash". Då känns de tryggare att räkna , vara lite snål och noga med pengar då. När de gäller mindre saker så krävs de inte så mycket. Jag kan ju varje månad lätt spara 7000 kronor. Då kan jag ju teoretiskt sett också lätt bränna 7000 kronor  varje månad om jag väljer att inte spara dem. 7000 kronor kan man få mycket för och jag behöver inte göra en budget för att se om jag klarar de eller inte. Om de nu inte är så att man har lite större saker på gång än något för 7000 kronor. Tre resor på ett år är ju lite större saker. Dessutom tycker jag de är ganska kul att göra en budget och planera saker som kostar en del. De är iallafall en rätt skön känsla när man lyckas. 

En grej till :

 Om jag skulle byta jobb så skulle de ju med största sannolikhet bli på ett ställe som ligger längre ifrån mitt hem än vad jag har idag. Förmodligen skulle de kräva en bil och då skulle jag ju defentivt inte kunna att lätt spara 7000 kronor varje månad. Om jag skulle hitta ett jobb där jag kanske tjänar 2000 mer så skulle de säkert ändå ätas upp av den bil som jag då med största sannolikhet skulle behöva. Jag har svårt att se att jag kan få de bättre än vad jag har de idag. Åtminstone som mitt liv ser ut för tillfället.

Att byta jobb gör inte att jag automatiskt får de bättre.


Sommaren 2011 är snart förbi.

Är de inte så att sommaren snart är över. Folk börjar komma tillbaka från semestern och skolorna drar väl snart igång? Hur har min sommar varit? Jag har jobbat mycket. De är inget ovanligt när de gäller mig. Egentligen vet jag inte varför, de har väl bara blivit så? (säger de iallafall så behöver jag inte fundera mer på de ) Jag tänkte på de också. Denna sommar har jag bara hunnit läsa en hel bok. Jag brukar läsa mycket böcker och under sommar månaderna så blir de mer än vanligt för de är ju ofta fint väder så man kan sitta/ligga ute och läsa. Men i sommar allstå bara en bok, men fint väder har de väl varit ? Däremot har de blivit väldigt mycket titta på tv serier. Tv serier på DVD, massor. Har ju varit snål och sparat pengar i sommar så några nya böcker har de tex inte blivit. Jag har även lyssnat på en och annan sommarpratare. Några från denna sommaren och några från tidigre år (tror jag iallafall) Annika Östberg är en för att nämna någon.

Jag måste börja läsa igen. Hitta suget. De och vara ute och promenera är mitt sätt att slappa och rensa skallen från vardagen alla bekymmer. De kan även vara att lyssna på någon som har haft ett liv som är så långt bort från min egen verkligehet så man knappt kan förstå hur de känns. Men de får mig ändå att tänka på de jag just har hört och inget annat.

Min sommar har till stor del handlat om att planera min kommande resa som snart närmar sig. Allt har gått så bra jag är glad och lycklig för de. Sommaren 2011 börjar lida mot sitt slut. Jag tycker jag har haft en bra sommar. Jag hoppas på en minst lika bra höst.

   Jag mår bra och de är jag glad för !

Kan inte göra så mycket annat än att vänta och ta de lugnt. De är väl egentligen inga problem jag mår ju väldigt bra och allt liksom känns bra. Jag får inte tänka för mycket på allt annat som jag nu skulle kunna göra om de inte var för min resa. Jag kan ju göra de sen. Får tänka så istället om jag nu vet vad jag egentligen tänker på? Känns som jag har lite "hjärnkaos" just nu. Men mår bra gör jag iallafall.

Hur mycket jag än grubbla över "ditten och datten" så kommer jag hela tiden fram till samma slutsats: Jag mår väldigt bra! Rörelse nästan varje dag, sover gott varje natt, njuter av mat varje dag och jag jobbar och sliter, men jag trivs bra med de. 

Jag vill kunna unna mig. När jag unnar mig så mår jag bara ännu bättre. Ångrar aldrig för jag gör bara sköna grejer liksom. När man unnar sig mycket då mår man bra på riktigt. Man behöver aldrig fundera på om man gör de eller ej (även om jag gör de ändå) Tänk att jag har haft perioder då jag har mått dåligt och mest tyckt synd om mig själv. De känns som de var väldigt längesen jag gjorde de för jag har mått hur bra siom helst väldigt länge nu. Tycka synd om sig själv hjälper aldrig. Man mår inte bättre bara sämre. Bättre att kämpa på och ta tag i de som inte är bra. När man fixar de så mår man ju bara så mycket bättre än vad man gjorde innan man började må dåligt. Såhar de varit för mig iallafall.

Jag är ofta väldigt glad över att jag har de så bra (mår bra) Vi ser ju så mycket elende runt omkring i hela världen. De är bara att tacka för att man själv lever ett bra liv där man mår bra och kan njuta samtidigt som man har sina drömmar som man ibland förverkligar.

Mår man bra då så har man mycket gratis här i livet.

Jag trixar lite med mina bilder.


Daniela

Vart redigerar du dina bilder? <3


 Med de programmet har jag börjat trixa lite.

Lite rastlös.


Jag håller på nere i tvättstugan denna kväll. Hade ganska mycket tvätt så de ska bli skönt att få de gjort. Jag känner mig lite rastlös. Jag har inte så mycket att göra. Jag är ju van vid att sitta här och planera resor. Jag kommer på gång på gång att jag behöver inte göra något annat än att vänta.

Gå i väntans tider gör mig rastlös. Samtidigt så kommer jag att ha att göra framöver, innan de är dags för resan. Jag har en hel del jobb kvar så på något sätt är de skönt att vara ledig nu. Jag går här och småplockar med sådant som är ständigt återkommande. Tvätt, disk och städ. Jag gör de mest för att ha något att göra. Lite rastlös, men man kan ju alltid blogga.

Lite bilder på en Danne !Hur ska hon vara?

Sandra :

Hur ska man vara som tjej för att du ska bli intresserad?
Oj ! Den frågan igen. De finns väl ingen mall direkt för hur en tjej ska vara för att jag ska bli intresserad. Men jag tror att jag faller för tjejer som inte tar livet på så stort allvar. Är hon en avspänd glad tjej som har nära till skrattet  så är de inte fel.  Visar hon att hon njuter av livet så blir jag säkert nyfiken. 


Lunchtime


Lunch måste man ha även på en lördag. Ska sätta mig ner en stund och gotta mig lite.


En timme

Har varit ute någon timme på en PW. Känns lite tomt sådär just nu. Går ju mest i väntans tider. De som jag egentligen har att göra inför resan är klart. Räkningar som ska vara måste vara betalda innan jag reser har jag betalt. Jag har full kontroll på budgeten och behöver inte räkna en minut till på de. Place i New York som jagvill se har jag kollat upp och jag tror mig veta hur jag ska ta mig dit.

Jag kan inte komma på något mer som jag behöver eller kan göra nu innan de bär av. Går just nu bara och väntar. Väntar på att för en gångs skull fixa något som jag länge har drömt om. Rätt häftigt är de ! Jag betsämmer mig för en sak, kämpar med de och sen lyckas jag få de precis som jag vill ha de. Oavsett vad andra säger eller tycker om de.


En kärlekshistoria typ ...2011 08 20

Skönt med en ledig dag. Startar med en PW. Igår var de regn, men nu är de sol. "EFTER REGN KOMMER SOL" sägs de. Stämmer väl ganska bra de.Ha en bra dag !Nu är de ledigt igen.


En kort dag. Skönt att vara ledig nu. Jag går in i en helg av fullständigt lugn och jag känner mig väldigt avspänd. Jag är glad, mår bra och inget känns svårt eller jobbigt. Kan inte vara bättre alltså.Dags för 4 timmar då.

4 timmar av jobb väntar nu. Ganska lugnt bara de känns de som. Får se hur de blir.

Ha en bra dag !

Mera njutblogg !

Snart är de dags att ta sig till jobbet. Jag ska snart ta en dusch och göra mig iordning för några timmar av arbete.
Jag har precis suttit lite i massagestolen. Mera av de som man kan njuta av. De blir inte sämre när man mår väldigt bra och känner sig avspänd.

 


En av dagens alla njutningar.

Har käkat lite fisk. Så skönt att inte behöva stressa i sig mat och sen snabbt iväg liksom. Jag kan sitta här i lugn och ro och verkligen njuta av den goda maten.


Sen kan man fortsätta slappa några timmar till. Inga "måsten" inga "krav". Jag kan bara sitta här och bara vara.


En lång PW i regn.


Regn och rusk, men jag tar mig ut på en PW iallafall. 90 minuter och de kändes bra. De är lite tråkigt att gå ute när de regnar, men har man lite radio i öronen så går de ofta lättare. Men på radion idag hörde jag på ett program där man snackade om döden. Regn ute och snack om döden på radion?? De gick bra iallafall ! Jag körde på bra i 90 minuter och jag har hur mycket energi som helst just nu. Får se till att spara på den och så släpper jag loss allt på min resa. Livet är underbart trots allt. Enjoy It !2011 08 19

Vaknar upp lite snurrig i huvudet. Jag funderade direkt på hur jag mår och hur är de med allt nu igen. Kom på att jag har kontroll på allt (hade de igår iallafall) Fast vad var de för dag nu igen? Fredag idag ! Ja just de. Jag jobbar idag också sen var jag ledig. Jag har en tjänst idag på ca 4 timmar. De ska man väl klara av.

 
Ska strax ta mig ut på en ganska lång PW. Behöver de för att komma igång känner jag. Men allt är toppen och jag mår hur bra som helst ! Idag gör jag minst 4 saker iallafall:

* Mata Mimmi (min fågel)
* PW
* Hämta mat till mig själv
* Jobba

 Jag har liksom inte drabbats av börskrisen. Såg annars att man varnar nu igen. Har vi kommit ur den förra finanskrisen än? Jag tycker inte de var längesen vi hade en. Tur att de inte är finanskris hemma hos Danne iallafall! "Cash" och "skumpa" finns alltid.

Tänk när man behöver de och de inte finns! Värsta krisen de skulle bli då !


Planking åsikter.

Kommer hem och känner mig jättetrött. Tyvärr är jag hungrig också. Egentligen vill jag bara gå och lägga mig. Men jag måste ha något i magen känner jag. Jag får många mail. Kollade lite nu ikväll. Några av er har åsikter om min planking.

 

Ni tycker att jag gör fel med mina armar. De stämmer ju såklart, men jag vågar inte riktigt ta ut armarna för jag är rädd jag står på näsan. Skit samma om de blir fel på min planking. Jag är ju nybörjare och då gör man fel. Men detta är ingenting som jag känner att de är så viktigt att jag lär mig. De roliga med de är att så många verkar göra de och jag är med i denna trend. Jag såg tex Alexandra Nilsson lägga ut bilder på sin blogg där hon körde planking. Om Sveriges största bloggerska gör de då är de ju bara att ta efter.
Drar och jobbar.


Har fått mycket gjort idag och nu mår jag så sjukt bra för de och för allt annat överhuvudtaget. Nu är de bara arbete kvar för idag. Idag blir de väl ungefär 8 timmar av arbete. Imorgon typ 4 timmar och sen tar vi HELG !En timme.

Dags för lite slappa i någon timme. En timme, sen är de dags att göra sig iordning för arbete. Ska bli kul de med. Allt är roligt just nu. Finns inget som känns jobbigt längre typ.. Jag kan iallafall inte komma på något som inte är bra.


Precis exakt ! Yes !Gick väl sådär.

Har varit på gymmet och kört lite. Vet inte om jag kan säga att de gick bra? Men de är ju bra att jag kör iallafall. Bra att göra lite annat också än att bara promenera. Blir ju lite roligare om man varrierar. dessutom kände jag ju inte för någon promenad idag så då fick de bli gym istället.  
Nu ska jag ta och sätta mig med alla räkningar och jag tror att jag ska ta och betala dom. De ska vara betalt innan New York, de finns inget annat att välja på. Lika bra att betala de så kan jag sen till 100% fokusera på resan. Jag vänder och vrider lite fortfarande på min budget. Jag behöver inte kämpa, men en och annan kontroll gör jag. Jag kommer inte att ha mer pengar i New York även om jag väntar med att betala räkningarna. Lika bra att göra de med en gång. 

Sen får de bli lite mat som jag hämtar ute såklart.

 Ångrade mig !

Jag tar mig bort till gymmet istället. De blir säkert bra de också?2011 08 18

Godmorgon!

Jag ska göra som igår att jag tar mig ut på en PW. Jag är sådär att jag inte känner för de, men jag tvingar mig ut och gör de iallafall. Jag vet att jag kommer att bli sur och arg annars om jag inte går  ut idag, så därför köra jag bara nu. Kanske ska passa på att köra lite mer planking? Tänk att denna video har fler visningar än min video där jag sprutar "skumpa" Planking-videon har fler visningar än denna slappar-videonTankar när man står där och väntar.


Resecentrum i Trollhättan klockan 23:00. Till en början ligger den öde. Jag har 40 minuter tills jag ska avgå från Drottningtorget som en 61:a mot Stallbacka. 40 miuter av väntan. 40 minuter av tankar. Jag står där och ser mig omkring. Ingen ser man till. Jag tittar upp mot några fönster som finns mittemot. Undra om dom som bor där sover? En hel del lampor lyser, men de är bara små fönterlampor. Jag tror dom flesta som bor i de hus som jag står och tittar på ligger och sover. Jag ser att någon kommer och kollar om de går någon buss. Vet inte vart han vill, men den enda bussen som ska gå vad jag vet är linje 670 kl 23:18. Är de inte den bussen han ska med så kommer han inte att åka med något alls från Resecentrum. De står visserligen ett tåg inne på perrongen. De surrar och de står att de går till Göteborg, men knappast inatt. De står nog bara där. Jag ser ingen gubbe ikväll som någon väktare jagar med sin bil. De gjorde jag däremot för 6 veckorsedan när jag stog här på Resecentrum. Jag hade även då 40 minuter av väntan. Väntan på att få köra igen. Idag såg jag ingen väktare, men en polisbil och de såg ut som dom spana efter något. Kanske var de samma gubbe som jag såg för 6 veckorsedan fly från en väkatare. Fast jag tror knappast de. Senare under denna kväll så såg jag polisen igen. Man kan då säga att dom hade skött sitt jobb. Ingen tvekan om de.  

40 minuter går och de är dags. Dags att ta sig till Drottningtorget för att starta därifrån. Köra en tur och jag tänker: Undra om någon kommer att åka med till Stallbacka. De visar sig att en gör de. Tänk vad mycket man hinner tänka under 40 minuter av väntan. Väntan på att bara göra sitt jobb.  De blev som jag trodde.


Jag är hemma igen. De blev som jag trodde. De var väldigt lugnt att köra. De passet som jag hade idag är lugnt från de att man börjar till man slutar. jag har inget emot de. De där med lugnt att köra de känns som jag skrivit de hela sommaren nu. Men så är de. Köra buss i linjetrafik under sommaren kan många gånger vara rena semestern.


Får inte glömma ....Nu kan jag slappa lite igen.

Hej hej..

Har varit ute på en PW och de gick hur bra som helst ! När man mår bra och har saker som man ser framemot så går allt annat lätt också bara för man får så  mycket gratis energi av all glädje som nästan bubblar över.

Jag har fått städat här hemma också. De gick fort. Har ju ,mycket enregi. De är bara så skönt att nu ha ett hem som är nystädat och luktar friskt. Har också bytt lakan i sängen så de blir extra gött ikväll när de är dags att sova.

Lite god mat har de också blivit. Marinerad karré med potatissallad ...

Nu kan jag slappa ett tag (några timmar ) innan de är dags att jobba lite också. Underbart slappande i den fantastiska massgestolen.

2011 08 17

Godmorgon

Hoppas allt är bra med er. Denna onsdag får de bli för min del:

PW
Lite städ
Hämta mat
Slappa
Jobba

Ok ! Vi börjar dagen med en PW !


Njutblogg !

Mår sjukt bra och den dagen har också varit bra, som så många andra. Måste bara njutblogga lite. Jag har varit ledig idag och bara de gör ju att man kan njuta av en dag. En PW blev det som vanligt under denna förmiddag. De kändes bra även om jag inte visste var jag skulle gå. Sen blev jag liggande en stund i sängen här hemma innan jag gick ut och hämtade mat. Jag gick genom stan. Jag minns inte om jag hälsade på någon jag kände, men jag tror de. In på restaurangen, fick min mat och gick hem. Njöt av den och de smakar ju extra bra när man har kört PW innan. Efter detta blev de mer sömn eller kanske lite tv innan. Sen ringer de på dörren och de är pappa. Sitter en stund och sen följer jag med han hem. Efter att jag varit där en stund  går jag hem från hans "place" till mitt igen. De tar ca en timme. Ingen PW denna gång de var bara en promenad. Jag gick och funderade på de som komma skall. Jag kommer ju tex börja min nästa semester med att ligga en natt på hotell i Göteborg innan jag dagen efter ska ta mig till New York. Den hotellvistelsen får bli starten för att ha de fullständigt bra. Med "skumpa" och kanske god mat. Börjar direkt när man startar ledigheten. Detta gick jag och tänkte på när jag gick min promenad hem från far och ni kan tro att jag då mådde bra. Ser nästan framemot den kvällen i Göteborg mer än själva resan. Nej ! Naturligtvis inte !! De slår ju säkert inte en skumpa kväll i New York ! 


De får jag ju se till så de blir där också. De och mycket mycket mer ...
 
Underbara tankar på underbara ledigheten. Mycket "cash" och "skumpa". Bara att tänka på de känns riktigt bra !
Mycket räkningar !

Tror inte jag ens vet hur man gör?


Linnea:


Hej hej, brukar du redigera dina bilder? Isf, vilket fotoprogram använder du? :DNej ! Jag har aldrig redigerat mina bilder i något fotoprogram. Jag har aldrig gjort de så jag tror inte ens jag vet hur man gör. Jag tar bilder med min kamera och dom blir som dom blir. Fast min kamera har ju en funktion som heter BS (BEST SHOT) Den funktionen brukar jag trixa lite med.


Ibland lyckas jag få riktigt fina bilder som jag blir nöjd med. Men de går ju såklart att få dom ännu bättre.


Väntans tider eller förväntansfulla tider ?

På en ledig dag är de inte alltid lätt att veta vad man ska göra. Jag sitter här nu och vet inte riktigt? Hämta mat är nog bra just nu. De känner jag.

Jag har varit ute på en PW. Jag visste inte riktigt vart jag skulle gå så jag gick runt lite överallt i någon timme. De kändes bra iallafall och de är ju de viktigaste.Går ju annars mest och väntar och ni vet ju på vad. Men när man går i väntans tider och i mitt fall kan man ju också kalla de förväntansfulla tider, så blir just denna väntan lite de som gör mig rastlös. För tänk va mycket jag skulle kunna göra för dom "cash" jag just nu har, om de inte var för New York ! Men de finns ju så mycket jag kan göra efter New York resan är avklarad. Så de är bara att gå runt i hur mycket förväntansfulla tider som helst.
Mår bra de gör jag ju oavsett vilka tider det är eller vad jag än tänker på.


Eric Amarillo-50 kvm2011 08 16Godmorgon !


Sovit gott ? De har jag iallafall. Ny dag och jag är ledig. Tar mig ut på en PW snart, men jag vet inte vilken av mina varv jag ska gå.


Jag har dom senaste dagarna varit väldigt glad och de känns som min kropp har flyttat sig till en annan "nivå"(uppåt liksom) Jag är ju så glad för att de känns ju som att de är klart att jag fixar min lilla dröm med 3 resor på ett år nu. De är ju ca 2 veckor kvar tills jag befinner mig i New York. Jag har massa "cash" på sparkontot som jag kan bränna där och till skillnad från förut så känns de inte alls svårt nu att låta pengarna stå kvar på sparkontot tills de är dags att dra till New York. Jag behöver inte kämpa för att spara längre. Jag har lagt undan 9000 på intjänade pengar denna månaden (för att ta ett exempel) och de kommer jag lätt att klara spara. Jag behöver inte fundera på hur eller om. De är bara att spara, vänta och leva gott under tiden. Häftigt känns de!! 

En annan sak som känns häftig de är att jag på mindre än ett 1 år har klarat att få undan nästan 80 000 kronor  till dessa resor. Ok jag har satt sprätt på dom undertiden som jag har sparat, men lägger man ihop pengar som är spenderade utomlands i år + dom pengar som jag har nu så blir de nästan 80 000 kronor. Summan kommer att sluta på över 80 000 kronor för jag kommer ju att få in pengar minst en gång till innan jag åker.

De känns fantastiskt och helt underbart! I flera månader har jag kämpat på och nu får jag de bättre och allt går så mycket lättare. Kämpa på nu och du får de mycket bättre sen. Fatta ett beslut att kämpa nu och du får de bättre sen och kanske för resten av livet. Man tar kroppen till en annan nivå i de där med att må bra också. De gör man ju när man känner att man kommer att förverkliga sin dröm. Jag väljer inte mellan de som är bra och dåligt. Jag väljer mellan de som är bra och fantastiskt !

Jag sover gott...
Äter gott..
Rör på mig..
Har ett jobb som jag trivs med..
Jag förverkligar mina drömmar ..

Bra, bättre och fantastiskt känns de helt enkelt  !Om de bara vore så enkelt.

Sara:

Hej Danne!

Jag tycker om din blogg, men undrar lite över varför du alltid pratar så mycket om pengar och att bli ekonomiskt oberoende. Du säger också att du vill va nattklubbschef på Stureplan för att kunna glänsa bland rika människor. Tycker du inte att det är bättre att vi i Sverige som redan har det så bra ställt gör något för att hjälpa andra människor som svälter. Som i Afrika just nu till exempel. Det finns väl ingen mening med att ha pengar om man bara vill glänsa med dem? Kram Sara


Jag hänger med på vad du menar. De som vi just nu ser i Afrika är naturligtvis hemskt. De dom flesta av oss här i Sverige kan göra är att skänka pengar. Men om man förbjuder människor att få vara rika så löser ju inte de problemen i Afrika. Så enkelt är de ju inte. Rika människor är ju dom som faktiskt kan skänka mycket pengar och en hel del gör de också.  Mycket mer än vad vi gör som inte är miljonärer. De gäller säkert inte alla, men dom finns och de är ju deras pengar som gör mest skillnad.

Hade jag varit ekonomiskt oberoende så hade man ju lätt kunna skänka några miljoner varje år till olika välgörenhetsorganisationer. Många rika människor lägger upp stora betalningsplaner för flera år framåt i tiden när de just gäller de där med att skänka pengar. Så att förbjuda rikedom löser inte fattigdom och svält. Rikedom behövs !! Rika människor tror jag behövs så att man verkligen på allvar kan finansierade de som tex LÄKARE UTAN GRÄNSER gör i Afrika.

Ha de bra Sara..


Jobbat färdigt - Skönt att man är ledig imorgon !Hemma från jobbet. Nu har dom flesta av alla som åker buss kommit tillbaka efter semester och så. De märks ganska snabbt för de är så många fler som åker än vad de har varit tidigare denna sommar. Nästa vecka börjar vi väl med ny tidtabell. Jag jobbar en vecka på den och sen tar jag ledigt.Måste ju bara köra planking !Nu är de bara jobbet också.Nu är de dags att jobba lite idag också. Jag har haft en bra dag såhär långt med rörelse och god mat. Nu ska jag ta en liten promenad till för att sen sitta i en blå buss. Jag har arbete fram till ca 21:30 ikväll.

Ha en riktigt bra dag !

De tror jag !

Nina:

Kommer du att blogga från New York ?


                


De ska väl funka att blogga därifrån jag vet bara inte vilken av mina två bärbara datorer jag ska ta med mig. Men blogga vill ja naturligtvis försöka göra. Vet inte hur mycket bara. Men blir de inte mycket där så har jag ju och göra när jag kommer hem.Jag vill försöka tänka positivt.Har kommit hem efter att ha varit ute i 90 min och kört PW. Regna lite gjorde de, men de kändes bra ändå för de blir ju aldrig för varmt när man är ute och kör PW. De gäller att tänka positivt. Jag hade ont i magen inatt, men de har ju nu gått över och de var ju bra. Jag skulle vilja vara ledig nu, men jag har en del jobb kvar innan jag får ledigt. De positiva är ju att jag denna veckan har ganska korta dagar och att jag inte jobbar någon mer helg innan jag "taggar" till New York !

Nu får de bli lite mat och sen slappa innan de är dags för lite jobb.

 2011 08 15De är kul att ha sett detta i verkligheten !

J:


Hej Danne. Har läst din blogg sedan Februari och har inte fått en förklaring till att VARFÖR du just väljer New York att ha semester i?
Varför just New York? Det har du aldrig nämnt eller?


Jag ville till USA. Är man i USA så känns de som New York är de man verkligen vill se. Måste ju vara hur häftigt som helst att befinna sig i en stad som typ aldrig sover.
Jag har svårt att tro att jag inte kommer att trivas här. De är ju bara att kolla på några videoklipp så börjar man längta dit.


 
Kläder??

Hanna:

Gillar du att köpa kläder?
Vilken är din favorit affär? :)


Ja de är kul att köpa kläder. Men jag vet oftast vad jag vill ha innan jag går in i en klädaffär.

Favvoaffären tror jag är LUNDBORGS (http://www.lundborgs.com/) i Vänersborg. Men de har varit en lång period nu av väldigt lite klädinköp. Jag sparar ju väldigt mycket pengar till min resa så jag har varit lite snål med de ganska länge nu. Men får ändra på de när jag kommer hem från New York. Kanske kan jag förvandla min garderob så den blir som ny. Vi får se??


Action - Brukar ha så ont om tid.Dennis: Föredrar du komedi eller actionfilmer?


Action !! Jag är en av dom som inte tycker att komedier är roliga. Trots att de är de som är syftet med dom  filmerna, men jag gillar de oftast inte ändå. Men bra Action. WOW !!!

Dina största fans! :D

Hej bästa-Danne! :)
Kan inte du visa en video på hur du fixar ditt hår på morgonen?
kram!


Jag har alltid så ont om tid på morgonen. Så jag bara typ fixar till de hur snabbt som helst och sen är de klart. Men om jag kan lära mig att kliva upp ur sängen i tid någon gång så kanske jag kan göra en video på de.Can't hug every cat !

Ronja & Linda:
 Skulle du vilja ha något annat djur än en fågel? :)En katt skulle jag vilja ha om jag inte hade en fågel. Men jag är lite emot de när jag bor i lägenhet. Sen är de inte så bra att kombinera katt och fågel. Men jag skulle precis som tjejen i videon under vilja krama alla katter. Men de går ju inte heller.
Egentligen ingenting.

Majsan:

Vad skulle du vilja jobba med om du inte var busschafför? :D


Jag har väl någon vision om att bli oberoende. Tex ekonomiskt oberoende. Då gör man ju vad man vill. Om man mår bättre de vet jag inte, men ekonomiskt oberoende är väl mångas dröm och de är väl min också på sätt och vis. Häftigt skulle de vara. Bara man har fötterna på jorden.

Men om jag ändå måste göra något för att dra in pengar så finns de väl ganska mycket. Jobba med någon form av PR vore coolt. Fråga mig inte på vilket sätt bara för de har jag inte tänkt på. Leva på min blogg hade ju varit coolt. Jag kan ibland vara riktigt avensjuk på dom som lever gott på sina bloggar. Dom kan ju göra vad dom vill och så bloggar dom om de och tjänar cash på de.

Nattklubbsägare på någon av innekrogarna runt Stureplan i Stockholm.
Typ Sturecompagniet, Köket, Spybar, Plaza eller Cafe Opera.
Rika människor !! Händelsernas centrum när de gäller nattliv. Folk sprutar champagne, blondiner och ett ställe där en och annan kändis hänger. Coolt hade de varit att få ha lite makt i denna miljö.Visioner drömmar och helt orealistiskt är de, men de är de som är så bra med en blogg. Man kan fantisera och drömma sig bort. Publicera och sen är man tillbaka i verkligheten.

Ett önskemål !

En bloggläsare frågar om jag inte kan lägga ut en bild på min fågel som heter Mimmi.
Några bilder kan jag lägga ut såklart !
En arbetsdag till är avklarad.Då var man hemma. Jag ska snart tillbaka till jobbet igen. Redan imorgon. Men jag får sova på morgonen nästa vecka och jag är ledig nästa helg. Innan de har jag en ledig dag på tisdag.


Annars känns allt bra. New York närmar sig. Innan de kan jag leva ganska gott. Inte slösaktigt, men ganska gott. Under New York resan kan jag liksom leva livet och när jag kommer hem så kan jag leva ganska gott igen. Jag mår bra, äter bra, sover gott och rör på mig ganska regelbundet. Hur mycket sköna känslor som helst har jag inom mig. Varenda dag och så har de varit hur länge som helst nu. De är "nice" de...Buss 62 !


Linje 62 ställer aldrig in.  Den kör även om den måste göras om till en ubåt !!!


Då ska vi jobba igen !
Uppe igen då ! Nu är jag väl uppe i god tid ?? Kanske kan få slippa stressen nu då. Har känt de dom 4 senaste dagarna när jag ska ta mig till jobbet. PW på morgonen typ kl 04:30 eller 05:15, ÖHHHH !

Men nu denna söndag kan jag nog ta de lugnt när jag tar mig till jobbet.

Hoppas ni  får en bra dag !

Lite frågor om New York.

Julia: Hej Danne. När åker du till New York?
Varför skriver du aldrig vilket datum det är?
Du bara säger '' det närmar sig New York''
Vänliga hälsningar Julia


Matilda: Får man fråga vad en New York resa kostar. Funderar själv att åka dit.
Tack för en underbar blogg Danne !


Riktigt grymt !


Var bara tvungen att höra SMOKE ON THE WATER. De var så längesen jag hörde den. Gitarrsolot som man hör i början och med jämna mellanrum genom hela låten de är bara så grymt!!! WOW WOW WOW !!!


Köttbullar med mos är alltid utan grönsaker.

De har blivit lite kvälls mat. Köttbullar med mos.


När jag var liten så var detta min favvorätt. De minns jag väldigt väl. Jag ville väldigt ofta ha detta och de fick. fördelen var att denna rätt får man aldrig med grönsaker så jag såg min chans att slippa äta de.

Men jag har börjat samla lite vuxenpoäng nu.


De ligger lite grönsaker tex i denna lådan. jag åt upp morötterna. De är inte dåligt. Duktigt Danne !


I en kycklingsallad så kan de finnas allt möjligt som jag har svårt att proppa i mig. Men jag äter både rödlöken och paprikan nu. Fler vuxenpoäng där ..


Men jag tror inte jag vill ha så många vuxenpoäng. Mycket roligare att vara barn och inte vuxen. Som barn så gör andra saker åt dig och du behöver inte tänka själv för andra säger vad du ska göra. Men om ingen gör eller säger något då kan man leka hela dagen. Så jag vill inte ha för många vuxenpoäng. Jag vill ha mer köttbullar med mos för då vet jag att jag slipper grönsaker.Riktigt skön PW

Hej !

Har varit ute på en PW. Kändes hur bra som helst! Vilken energi och när jag mår såhär bra så är de kul att tänka på mycket roliga saker.


Framtiden som jag ser framemot. Efter New York så är jag nog sugen på att vara lite mer spontan-Danne. De kändes helt rätt när jag gick ett PW-varv och tänkte: Tänk att bara "tagga" upp till Stockholm en dag. Dra runt hela kvällen natten och sen åka hem dagen efter igen. De krävs inte mycket planering alls.

De är ofta som jag är ledig en dag i veckan och slutar tidigt dagen före. Jag kommer ju att få hur många chanser som helst till lite god mat och partykvällar i Stockholm. Fördelen är ju att de ofta är lika bra party på vardagar som helgen i den stan. man kan ju köra hel helg också inga problem. Kul grej också..


De andra spontana som jag gick och grubbla på de är vad jag kan göra med detta som vi kallar helger? Har jag en fredag,lördag ,söndag ledigt, vilken händer ganska ofta eller så  är de inte svårt att fixa. Har jag 3 dagar i rad av ledighet så skulle de  kännas helt ok att dra iväg till någon större stad. Stockholm är ju en,men de finns några andra också. Jag skulle vilja besöka Prag, Helsingfors och Bryssel. De är några av dom städer jag funderade på innan jag tillslut valde Amsterdam. Men nu när tre resor är fixade snart så kan man ju faktiskt ta något sånt här. De behövs inte någon större planering. Jag vet ungefär vad som krävs. Jag var ju i Amsterdam så detta med cash behöver jag ju inte fundera så mycket på tex. Bara att lägga undan en hög och dra och jag tror att de är så bra så att om jag verkligen ville så skulle jag kunna dra varannan månad till någon större stad. De borde jag kunna klara.


Jag ser framemot mycket. Om de blir såhär de vet jag inte. Men väljer jag inte att fortätta resa så väljer jag säkert något annat som är bra och kanske helt fantastiskt. De dåliga ska aldrig vara ett alternativ. De har man alltid råd med att vara utan.Lite tid för att slappa.


Sitter och får massage av min älskling massagestolen. Den masserar mig när jag vill och hur länge jag vill.
De kallar jag lyx !!!

Efter detta får de bli en PW. Solen skiner så detta kan inte dåligt, bara bra !!
En fråga till.


Kajsa och Nina:


Ska du lotta ut någon mer dannetröja? :D


Nja.. Vet inte ??? Jag har nog slutat med de. Fast jag vet inte ? Kanske svarar jag på den frågan.


Är semestern slut nu ?

Hej !

Har varit och jobbat och som många andra dagar denna veckan så ligger jag kvar i sängen lite för länge. jag hinner i tid till jobbet, men jag får skynda mig från den minut jag stiger upp tills den sekund jag sätter foten innaför dörren på jobbet.Ganska lugnt att köra förutom 1-2 timmar mot slutet av dagens pass. Där fick jag för första gången på egentligen hela sommaren känna på hur de är att jobba med busskörning på riktigt. Sommaren 2011 har annars varit rena semstern att köra. Så lugnt som de har varit!! Men nu verkar de som den semester som jag har haft på jobbet börjar närma sig slutet. Tur att man snart ska ha semester från jobbet så man inte bränner ut sig. 2011 08 13

Godmorgon !

Dags att "tagga" till jobbet då. En lördag av arbete. Ganska bra pass, men långt. Men de som är bra är att de är mycket av den lugna körningen och man har en massa betalda raster.
 

Jag lagar inte mat själv !Kajsa och Nina undrar om min mat.Vi är 2 beundrare som har en fråga,. Lagar du din mat själv? Om inte vart får du den ifrån?


Ser mumsigt ut.
Kram<3

Nej ! Jag lagar nästan aldrig mat själv. Köper för de mesta mat ute.

Den maten ni ser på bilden där kommer från KOPPARGRILLEN.


Upp i varv - Ner i varv ..

Helgen har väl  börjat? Jag har varit ledig idag, men från och med imorgon börjar några dagar av jobb igen. Jag vill till New York nu. Jag måste jobba på ett tag till. Jag gilllar mitt jobb så de är inte de. Men jag har ju satt igång med att sätta "sprätt" på sparkontot (New York kontot) nu. Jag behöver nog inte kämpa på så mycket mer nu. Jag väntar bara och lever gott fram till att de är dags och sen när jag kommer hem så komer jag 1. Säkert att ha haft en häftig resa 2. Jag kommer att se till att leva gott när jag kommer hem också. Har varit väldigt upp och ner idag. Jag mår superbra hela tiden. Jag har varit ganska nervarvad. Sen ringer telefonen. De handlar om New York och då går man upp i varv direkt och så tar de några timmar innan man varvar ner. Fick en fråga om hur de blir med helikopter i New York.  De kunde jag fundera på ett tag till. 

Annars är de ganska skönt att varva ner på en ledig dag. Man kan ibland känna sig lite tom. Men man kan isolera sig lite sitta och titta på någon serie som innehåller en massa avsnitt i flera timmar. Sen känner man sig lugn, fullständigt avspänd och fri att göra vad man vill.  Man kan ta en dusch eller strunta i de. Man kan ibland bli lite rastlös. Då går jag ofta ut eller de har väl hänt att man går och tränar också. Är de ensam man känner sig så kan man ju alltid ringa en vän. 

En del verkar kunna sitta och vara nervarvade 7 dagar i veckan. De ser man ju på stan varje dag. Några  människor har jag sett i flera år. Dom sitter i timmar och pratar. Undra om vad ? Egentligen innerst inne så bryr jag mig inte om vad som sägs, men jag undrar hur man kan ha så mycket att prata om i flera timmar varje dag, år ut och år in. En del människor sitter själva också. En del kan sitta helt stilla och bara existera i flera timmar. När jag gör de så är de när jag kommer för tidigt till ett flyg eller tåget och måste sitta på någon flygplats eller station och bara vänta.

Varva ner för mycket gör mig rastlös. Men jag vill inte vara uppe i varv hela dagen heller. Att avsätta tid för att slappa är naturligtvis viktigt. Men gör jag de för länge så blir jag rastlös. Frågan är om jag någon gång kommer att tex kunna sitta i en park och bara sitta och titta. De är möjligt att jag skulle klara de den dagen när kroppen inte klarar mer. Men jag kan inte bara sitta och titta. Inte ens den dagen då jag egentligen inte orkar mer än så. Om jag någon gång kan sitta stilla i flera timmar tex i en park så vill jag iallafall ha en flaska "skumpa" i den park där jag bara sitter för att bara vara.  

I helgen är de jobb, och lite PW får de såklart bli också. 


 Får väl landa lite nu efter detta.

Jag har varit på resebyrån och betalat en räkning som har med New York att göra. Där kom den första riktigt stora utgiften som gjorde att jag fick sätta mig ner igen och räkna ännu en gång. Vill bara vara säker på att allt är under kontroll. Allt är under kontroll och de känns så bra!! Jag ligger precis rätt och jag kommer lätt att hinna få ihop dom "cash" jag vill ha innan de är dags att resa.


Jag har under någon timme nu räknat, Överfört "cash" och allt är under kontroll. Precis som jag vill ha de. Jag var lite "uppe i luften och flög ett tag där". För nu börjar de närma sig på allvar och jag börkjar få en känsla av att detta kommer att bli riktigt kul. WOW WOW WOW !!! Får väl landa lite nu innan de är dags att på riktigt ta sig ut och flyga..
If you wanna fly...


Nu blir de fart !!!

Riktigt god lunch.Har käkat en riktigt god fredag's lunch. Känns underbart att man kan unna sig god mat. En ledig dag med god mat, solsken utan för fönstret och bara känslan av att allt är så underbart bra. De kan man inte klaga på och de tänker jag inte göra heller.Den sköna känslan fick jag ännu en gång.Var ute på en runda precis. Skönt att trava runt i detta fina väder. Grubbla över hur bra jag mår. Kommer fram till som alltdi nu för tiden att jag mår väldigt bra. Idag står de tex klart att jag kommer att klara att spara minst 9000 kronor på intjänade pengar. Jag får klanta till de som fasen om jag ska misslyckas med de. De känns fantastiskt för de var ju inte längesen som jag fick kämpa ordentligt med mig själv för att kunna spara en större summa pengar.

Nu ska jag snart hämta lite mat och sen är de bara att leva i känslan över att må hur bra som helst !


2011 08 12

Godmorgon !

Har en ledig dag. Solen skiner så jag ska ta mig ut på en lång PW. Underbar ledig dag. Den enda den här veckan. Jag sätter stort värde på mina lediga dagar. Speciellt dom veckorna som jag har 6 dagar av jobb.
Jag ska fundera vidare på den grejen med att jag sätter värde på ledigheten, men nu blir de en PW.Ha en bra dag !
Har folk ingen humor ?

Angående detta inläggetHar ni ingen humor??????


Planking i nattens sena timme !


Provar om de går att köra planking på massagestolen..


Hela världen verkar vara i kris men Danne har kontroll !

Mår sjukt bra ! Äter gott, sover gott, rör på mig och jag har budgeten under kontroll. Jag tittade på tv förut och de var något sjukus eller nått som hade bränt hela sin kassa redan i maj. De var tänkt att pengarna skulle räcka hela året. Man hade allstå gjort en årsbudget och nu kom de fram att pengarna tog slut redan i maj. Usa lånar pengar för att lösa sina grejer. Grekland krisar väl fortfarnde och börsen går upp och ner som en hiss som aldrig står STANDBY.


http://photofunia.com/
Jag kan känna mig nöjd. På alla möjliga håll runt om i världen så verkar ingen veta precis hur man ska hålla budget. De är folk som i vissa fall har 7ggr min månadslön och jobbar helttid med att lösa finasiella bekymmer och se till så att de funkar. Frågan är hur de går ? Jag skulle ha blivit politiker. Jag hade ju löst allt detta på nolltid. Jag har klockren koll på min egen budget. Pengar som pengar, jag "bollar" med några tusen dom med miljarder, men räkna kan man väl göra på mitt sätt iallafall? För de funkar ju och jag är ju den som håller min budget..


http://photofunia.com/

Jag kommer att ha mycket pengar att bränna i New York. De är inga lånade pengar här inte.  Fasen jag skulle ju ha blivit politiker eller nått. Jag hade ju löst denna finansiella kris runt om i världen på nolltid !! Ha ha..
 Danne tipsar !

De börjar bli höst. De känns ute i luften för att de är lite kallare ute nu. De är liksom inte samma sommarvärme längre. När hösten närmar sig och de blir lite kallare och mörkare så gillar jag att läsa och se på tv. Jag tänkte tipsa er om tre tv-serier på DVD. Dom är ganska bra och de kan vara ganska skönt att fördriva tiden med tv-serier när de blir höst.

Leif GW Persson och  Jan Guillou har skrivit dessa tre serier som jag tänkte tipsa om.


Anna Holt:

Handlar om tuffa poliser som ska klara upp brottsligeheten i Stockholm. Anna ska samtidigt klara att ta hand om sin son Nicke. Hon gör karriär inom säpo, blir kär i kollega och får jobba med knarkbrott som som begås av kändisar på Stockholms innekrogar.  Bra skådisar och gillar man svenska polis serier eller filmer som Beck, Wallander och Johan Falk så ska man ju se denna serie också.


Anna Holt : HELA FÖRSTA SÄSONGEN - HELA ANDRA SÄSONGEN - DEN VITE RIDDAREN !!!En annan tv-serie som jag tycker är väldigt nära verkligheten och ganska spännade är tv- serien KVÄLLSPRESSEN. Den är också skriven av Leif GW Persson och Jan Guillou. Handlar om livet på en stor kvällstidning. Gert Fylking är en bra "skådis" i denna serie. Han spelar den framgångsrike och kända journalisten Pär Wenström.


Morgonproblem !Jag vill må bra och vara glad och lycklig !

Ute på min PW så tänkte jag bla: Shit va mycket tankar och ideêr jag har om vad jag vill med mitt liv! Jag vet inte exakt vad jag vill, men ändå på något sätt så kan man ju bestämma vad som kan vara värt att sträva efter.  Jag vill måbra, vara glad och lycklig, utvecklas och få känna hur jag växer som människa. 
 
Jag känner att jag mår bra och jag är ofta glad och lycklig. Utvecklas och växa som människa gör jag säkert också, men de är inget jag märker av så mycket själv. Men när man gör något så kan de göra att man får mer erfarenhet. De kan göra att man blir inspirerad till att göra något mer. Allt de där är bra, men de enda som förändrar är att fatta beslut och göra de man bestämde sig för. 

Jag tror inte att de är så svårt att bli glad och lycklig. De behöver inte vara så märkvärdigt.  De finns ju massor med människor som verkar vara de och vad kan de vara som gör att dom är de? Jag har inget facit med alla rätta svar, men jag har funderat mycket kring de efter som att de där med att må bra är något som är väldigt viktigt för just mig.

Jag tror att de är viktigt att man bestämmer sig. Återigen, fatta ett beslut och gör de. De är de enda som förändrar något de är de. Bestäm dig för att du vill sträva efter att må bra och vara glad och lycklig. Redan där har man ju kommit ett bra bit på vägen. Man kan inte alltid veta vad man vill, men lite vet man och må bra är väl något som man vill göra?

Jag tror också att glada lyckliga människor har väldigt lite regler. Om du sätter upp en massa regler för hur andra människor ska vara för att du ska må bra och känna dig glad. Eller om du har regler för hur livet måste vara för att du ska må bra  ju svårare blir de säkert  att just må bra och känna sig glad och lycklig. När man mår bra och känner sig glad så tycker jag ofta man blir glad åt de lilla. Man kan skratta trots att man går upp 03:15 och ska iväg till jobbet. Man kan lätt glädjas med andra som de går bra för. Om man bara mår bra och känner sig lycklig när något stort och väldigt fantastiskt händer då går man ju runt och känner sig olycklig större delen av livet. Hur roligt låter de ???

 När du börjar att irritera dig på något som någon annan gör eller hur en annan person är så tror jag att de kan vara bra att fundera kring om de verkligen är så farligt. Är detta något jag behöver bli arg och irriterad för. De gör kanske inte så mycket om en annan person är som han/hon är.  I dom flesta fall så tror jag  iallafall inte man behöver låta detta påverka strävan efter att få måbra själv och känna sig glad och lycklig. Folk behöver inte alltid leva efter mina regler om hur man ska vara som person. Jag lever ju inte efter hur alla andra tycker att jag ska vara. Jag gör de jag tycker är bäst. 

 Ibland måste man också förstå att ibland gör man allting rätt, men ingen verkar ha sett detta. Du gör ett bra jobb och du har varit fullständigt felfri en hel arbetsdag/skoldag tex. Du tycker detta och så kan de mycket väl vara. Ge dig själv de beröm som du inte får av någon annan för att du tex har gjort ett bra jobb. De finns säkert andra saker också som ingen ger dig beröm för, men då kan man ge de till sig själv. De är inte svårt och man mår ju bra av de också. Man mår ju ofta bra när man får beröm av andra. Då gör man ju de när man ger sig själv de också.

Livet är fullt av valmöjligheter. De kan ofta vara en stor utmaning att bara få välja. De gäller att försöka komma på vad man vill och var man vill lägga sin "energi". Alla vill väl vara glada och lyckliga? Välj att vara de då!!! Du ska alltid välja mellan de som är bra och fantastiskt. Inte de som är dålig och bra. Livet är fullt med val och möjligheter. De som är dåligt för dig har du alltid råd att ta bort. De behöver du aldrig välja. Du är värd mer än de."Skit" på radion så de blev mycket grubbel.

Har varit ute på en PW. 2 timmar nästan och de känns bra. De är ofta rätt skönt att ha radion på och gå in i sin egen lilla "bubbla" och bara köra PW. Problemet var att de fanns inget på radion som jag kände var bra. P3 hade tekniska besvär de program man tänkte sända och de sa man också 5 gånger tror jag. "PGA problem med ordinarie program så sänder vi istället de här": Man sa de där 5 gånger men de tog tid innan de där andra programmet började och när de väl började var de inget jag ville lyssna på. Jag bytte radiokanal, men de var inget som jag kände att jag vill lyssna på någonstans. Jag stängde av och gick och grubbla istället. Tankar på allt mellan himmel och jord. Hur blir de om jag gör så? Vågar jag göra de? Ska jag göra detta osv ... bet inte om jag löste några av världens problem men de blev en bra PW ikväll så jag är mycket nöjd ! 


Har inte varit ute än, panik panik !!

Jag ska ta mig ut på min promenad som jag redan lovade mig själv imorse. Jag har inte varit ute än trots att jag har kommit hem från jobbet för länge sen. Jag vill inte sitta still här och bara glo utan jag vill ut och röra på mig. Fårlite panik varje dag nu mera om jag inte dagligen  tränar eller bara går ut och promenerar. De är säkert bra att de har blivit så för de blir mycket lättare att ta tag i de om man säger så, men de är lite jobbigt att man tänker så varje dag tills efter att man har fixat den dagliga träningen/motionen.

Jag vet att jag har ett stilla sittande jobb och jag vet att de där med att äta nyttigt kanske jag inte gör och de är säkert därför jag  vill röra mig eller träna så mycket som möjligt/nästan varje dag. Skulle jag inte röra mig alls så vet jag att jag skulle må dåligt. Mår jag dåligt blir allt annat jobbigt och jag går från att må väldigt bra till väldigt dåligt på väldigt kort tid. De vet jag också och de är säkert därför man kan få lite panik som inte slutar förrän man har varit och tränat eller bara ute och promenerat.

Tagga iväg ut ska jag nu innan panik övergår i att må dåligt !!2011 08 10

Godmorgon !

Upp och jobba igen. Detta blir en arbetsdag som jag tror kommer att vara över ganska fort. De kommer att kännas så iallafall. Jag slutar redan 12:45. Jag bestämmer mig redan nu att de får bli lite träning eller promenad idag.


Jag kommer ju hem så tidigt så de blir svårt att skylla på att man inte har tid.

Hoppas ni alla får en bra dag !Vill somna glad och inte arg.

Jag satt och skrev ett inlägg precis. De var mycket tankar om livet och alla möjligheter och så. Men sen tryckte jag på fel knapp och så försvann de jag hade skrivit. Nu orkar jag inte skriva om de jag just skrev. Lite störande för jag tycket jag fick till ett så bra inlägg. Nu blir de bara ett om att jag har arbete imorgon så jag ska gå och lägga mig nu. Jag hoppas jag sover gott iallafall och så får jag ta nya tag imorgon med de inlägget som jag råkade radera ikväll.

Jag vill inte somna sur och arg för ett raderat inläggs skull. De ska liksom inte få förstöra min dag. Så lätt ska de inte gå. Jag avslutar därför med att lägga upp en bild på mig när jag håller på med planking.


Denna bild visar att jag kan på en vanlig grå vardag göra något som jag tycker blir ganska kul. De visar att man inte alltid behöver ta livet på så stort allvar. Man behöver inte ens ta sig själv på så stort allvar. Jag tar en bild på mig när jag kör "planking". Lägger upp den på bloggen och nu somnar denna kväll med att vara nöjd med denna dag istället för att vara sur och arg över ett raderat inlägg. Glädje kan vara denna lilla spontan grej. Att finna lycka i de där lilla som kan vara så kul som att se någon köra "planking" på en vanlig grå varadag. Nu var denna någon jag och jag är glad för att jag inte tar livet på för stort allvar. Fy vad tråkigt de skulle vara då. Eller hur ??? 
Spontan-Danne ???

Efter att jag har varit iväg och kommit hem från New York  så kanske de vore bra att vara lite spontan i min vardag. Jag satt och tänkte på de förut. Mycket av allt man gör blir ju många gånger mycket roligare om de liksom sker mer spontant. Vissa grejer blir ändå svåra att fixa, men visst finns de saker man bara kan bestämma sig för ena dagen och sen sätta fart med de den andra. 

Jag är ju annars inte en spontan människa. Jag planerar och grejar för de mesta med allt innan jag gör något konkret. Men jag känner nu att jag nog vill ändra på de, för ett tag iallafall. För detta med resorna har de varit så mycket planerande  med så efter New York, för min egen skull så hoppas jag att jag blir lite mer spontan-Danne. De är ju ganska enkelt om man inte gör de så svårt.(svårare än vad de är)  Om jag tex är ledig en tisdag (vilket händer ibland ) Jag kanske slutar tidigt dagen innan (måndag). Då kan jag ju faktiskt tex köpa en tågbiljett och "tagga" upp till Stockholm. De kan man ju fixa ganska lätt. De tar med ett snabbtåg bara 2,5 timme. Sen kan jag vara de uppe och äta gott och ha lite party och sen dagen efter kan jag åka hem igen. Lite spontan grej liksom och väldigt kul.

De skulle ju kunna funka med Göteborg också. Då behöver jag ju inte ens rum över natten. De är ju bara att ta bussen ner. Dra runt lite och ha kul och sen kan man åka hem igen, fast man kan få vänta till tidigt på morgonen i värsta fall. Men också detta en kul spontan grej som säkert kan vara lika kul som att göra som några väldigt välplanerad resor.

Vill man ta ner de spontana lite, men ändå inte helt så skulle man ju också kunna dra iväg en helg tex till en stor stad i europa. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att åka tillbalka till Amsterdam. De händer att jag är ledig en fredag, lördag och söndag. 3 dagar i rad. Varför inte "tagga" iväg på något då? Lite spontant blir ju även de. Fast jag tror de kräver lite planering i alla fall. Men blir de av så skitsamma hur de va före ..

Jag tror iallafall hur jag än gör efter New York så tror jag att när jag väl är i New York så kommer jag att LOVE New York !! Precis som många andra verkar göra.


De man inte vet något om kan man inte...


Skönt att vara hemma igen. Denna dagen gick också snabbt. Nu har jag halva eftermiddagen och hela kvällen till att bara göra vad jag vill. Vet inte riktiigt vad jag ska göra. Jag har inte planerat något och de är väl bra de för planera är ju egentligen de enda jag gör nu känns de som. Allt för att min resa ska bli så "klockren" som möjligt.Lite lunch har de blivit idag med. Man ska inte säga något innan man vet. Jag trodde först inte detta skulle bli så gott. Men de var faktiskt väldigt gott! Så smaka först, sen kan man veta. Så är de väl förövrigt med allting?? Ta reda på fakta först liksom innan du säger något. Om ni hänger med??? De man inte vet något kan man inte med 100% säkerhet veta om man vet något om..

HMMM...2011 08 09

Godmorgon !

Upp igen och iväg och jobba. Inga problem med sömnen, inga problem med att ta mig upp. Jag har inga bekymmer alls. Jag vaknar, de är tidigt, jag ska jiobba och jag är glad att jag mår bra och nu kör vi om man säger så.

Ha en bra dag !

Jag tar många omtagningar.

Fick en fråga av Stina:

Hej,
gör du många "provtagningar" när du gör dina videoinlägg, eller tar du det alltid på första försöket?
Jag gör massor med tagningar. Stänger av och sätter på igen. Ångrar och börjar om. Jag vet ibland inte om när jag har sagt vad i vilken tagning och kommer den med på min videoblogg ???? Ha ha..Kanske har hittat de nu då ?

Värdens bästa promenad !

Har varit ute på en världens bästa promenad. 2 timmar eller nått. Hade lite radio i öronen och försvann in i min egen lilla värld för ett tag. Skönt bara att ta sig ute lite såhär på sena eftermiddagen. Rensa skallen och tänka på något annat än de man brukar grubbla på här hemma.Eller så tänker man på samma saker som här hemma fast kanske på ett annat sättTaggar ut lite..


Ska ta och ta mig ut på en promenad. Lite rörelse också så har jag haft en 100% bra dag denna måndag oavsett hur kvällen blir. Jag är glad och mår bra. De är de viktigaste de !!! lägger jag till lite rörelse också denna dag så blir allt toppen !
Gick ju bra !

En arbetsdag är fixat de kändes som tiden gick väldigt fort idag. Jag var på jobbet och vips så är jag hemma igen. Jag ska inte klaga. jag har bra dagar hela veckan även om dom är många med mycket jobb under den helg som kommer. Men jag tycker ändå detta går bra.


 Jag slutar 13:30 två dagar denna veckan. jag slutar 12:45 två dagar denna veckan. Ledig en hel fredag. Jag jobbar lördag söndag, men jag är hemma till klockan 16:00 båda dagarna så jag har hela kvällen av fritid.Igår kände jag att denna vecka kommer att bli jobbig eftersom jag hade så många arbetsdagar. Efter denna dagen så känner jag att de kommer att bli rena semestern ett tag till framöver att sitta och köra buss. I några veckor till innan ska jag jobba de verkligen är dags för Danne's semster !Lite mat har jag fått i mig och jag ska senare ta mig ut på en promenad.

Lite coolt ..2011 08 08

Upp tididgt då. En sån vecka nu. Också en vecka av mycket arbete om vi räknar dagar. 6 dagar och upp tidigt varje dag. Bara att kämpa, jobba och slita. En sån här vecka känns semstern långt borta. Men snart får jag de iallafall.

Ha en riktigt bra dag ! De ska jag försöka ha, varenda dag, hela denna  veckan !

Helgen är snart förbi.

Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Jag har haft en bra sådan. Jag mår bra och jag känner att jag faktiskt lever mitt liv som jag vill göra. Vad alla andra vill att jag ska göra de behöver jag inte bry mig om så länge jag själv inte vill.


Jag har inget svar på frågan vad meningen med livet är. Men jag kan bestämma mig hur jag vill leva mitt liv. Jag vill vara glad, må bra, förverkliga mina drömmar, ha snälla goa vänner, växa som människa och utvecklas. Man kan säkert komma på mer. Men detta var några saker och om jag känner de jag just nämnde att de finns i mitt liv så tycker jag att jag kan känna mig ganska nöjd. Allt flyter liksom samman. Jag mår bra när jag förverklgar mina drömmar. Jag mår bra när jag är med snälla goa vänner. Snälla goa vänner får mig ofta att må bra och känna mig glad. Dom får mig ofta också att växa som människa. Förverkligar jag mina drömmar så utvecklas jag osv ...

Livet är fullt av val och man ska inte behöva välja mellan något som är bra eller dåligt man ska välja mellan de som är bra och fantastiskt. Livet är väl fullt av val som innehåller möjligheter som är bra och fantastiska. Att få må bra är ju bra, att förverkliga sina drömmar kan vara fantastiskt.

De finns mycket jag vill i mitt liv. Jag kan inte förverkliga alla mina drömmar på en och samma dag för jag har så många. Men jag kan och har rätt att känna mig glad och må bra. Snälla goa vänner finns omkring mig, växa och utveckals kan jag göra varje dag. Förverkliga mina drömmar däremot där får man ta en liten period i taget. Fast man kan ju ha en dröm som man kan leva i varje dag. De kan ju vara att man vill vara glad, må bra, ha snälla goa vänner, växa som människa och utvecklas. Känner man att man har allt detta så tycker jag att man ska vara ganska nöjd med de liv man lever.

Ta inte livet för allvarligt för då försvinner lätt de roliga och de som är bra och fantastiskt med att leva livet.
Ta de lugnt och "Enjoy It"  


Man kan ju tex leka lite planka ibland...


Idag regnar de mer.

Sitter här och hör hur regnet smattrar utanför mitt fönster. Idag är de söndag och jag har ännu en ledig dag. Konstigt nog så gnäller jag inte över att de regnar ute. Hur ofta gör man inte de annars? Man säger ju ofta: Nej nu regnar de igen!!! Man kan även gnälla för att de är för varmt i den sol som man ofta gnäller över att den inte finns när de regnar.

Men varför vaknar jag och inte klagar över något överhuvudtaget? Jag fick den tanken precis. De är förmodligen så att jag mår så bra just nu så lite dåligt väder eller något annat bekommer mig inte så mycket. Är de ett bekymmer som man kan klassa som ett I-LANDSPROBLEM så behöver man ju inte slösa energi på detta. Dessutom går de ju inte att göra något åt.

 De finns massor med orsaker till att jag mår bättre än vad jag kanske någonsin har gjort och då har jag ändå inte alltid mått dåligt förut. 
Men allt de ska jag fundera nu och sen ksnake skriva mer i framtida blogginlägg .
 De blev inget regn.


Var ute på en PW precis. De blev inget regn. De kom en liten skur precis när jag bestämde mig för att ta mig ut. Men när jag väl var ute så kom solen fram istället. Lite vind också och de blev riktigt behagligt att vara ute. Skorna är riktigt bra. jag har ett helt annat steg nu när jag kör PW och jag får mindre ont i fötterna än vad jag fick tidigre.
Skönt att vara ute och rensa skallen lite från allt. Nu är de bara att fortsätta vara ledig och fri och göra precis vad jag vill. En dusch och sen mat är de som väntar den närmaste timmen.2011 08 06

Godmorgon igen !

Skönt att vara ledig inga. Inga tider att passa liksom. Jag kan göra precis vad jag känner för och de kan ta den tid de tar för jag är ju ledig. Jag ska börja med en PW nu på morgonen.  Skönt att rensa skallen lite och vara ute på morgonen. De är inga problem längre att motivera sig till att ta sig ut på en PW. Jag kör de så mycket nu så de har liksom blivit en vana.

 Jag känner att jag mår bra av de. Jag orkar med vardagen på ett helt annat sätt. Om jag inte kör på så blir allt annat ganska jobbigt och jag mår kanske  inte bra. Jag kan få svårt att sova, Jag blir slö och jag stör mig lätt på vad andra människor säger om mig. De finns ju en del sura bittra människor som skvallrar och tycker så jäkla mycket bla bla bla om andra. När jag själv mår bra så är de den lättaste saken i världen att bara strunta i skvaller och sura bittermänniskor som bara pratar massa "skit" om andra ! Mår man dåligt så blir de lätt att man tar åt sig mer av allt skitprat som en del människor verkar ägna mer tid åt än vad de finns timmar på dygnet.

Nu får de bli en PW. Nu regnar de igen. Får se hur detta går? Nu kan jag se om mina nya "PWskor" är vattentäta.  Nu är jag ledig, men jag har mycket jobb kvar.Nu tar jag helg. Ledig två dagar och de känns skönt. Jag har en del att göra, men jag vet inte riktigt vad ändå. Hmmm..

Jag satt och titta framåt lite på mitt arbetscema dom kommande veckorna. De är väldigt mycket jobb kvar innan de är semester. Problemet är att jag nu känner att jag skulle behöva den där ledigheten som jag så länge har planerat. Jag känner mig ganska trött på att jobba och greja nu. Och när jag tänker på hur mycket jobb jag har kvar och mycket annat vardagligt sådär så fattar jag inte hur jag ska orka. Men de kanske är så att man har sån rutin på att tex jobba så de gör att de funkar ändå. Men jag är ganska sliten just nu. Allt är bra annars så, men lite jobbigt när jag tittar hur de ser ut i almanackan några veckor framåt.


Nu är de en sista dag för denna veckan.

Ska ta mig till jobbet fö att fortsätta min dag med arbete. Sen tar jag helg och de ska bli skönt, men först alltså jobb innan man förtjänar ledighet.

Ha en bra dag !  


Lite stress nu !

Har fått lite bråttom. Jag kom precis på att de är ju massor jag ska hinna med innan jag ska sitta i en blå buss igen. Jag ska upp med tvätten, köra lite soptunnor och göra mig i ordning för arbete. Dessutom måste jag ju äta också. Jag har varit  ute och hämta mat och har nu kommit hem igen och allt har gått i rasande fart och de får fortsätta göra se fram till att jag börjar jobba, annars hinner jag inte.
Lite stress blir de ibland, speciellt när man kommer på att man måste sätta lite fart för att hinna med. Tur att man mår bra och äter gott  ialla fall.Budget,kämpa och vara noga.2011 08 05

Godmorgon !

Uppe igen och jag "taggade" direkt ner till tvättstugan. Jag var så trött när jag vakna. Skulle bara vilja slippa att gå upp. Jag vill bara vara ledig nu, så känns de. Jag tar ju tag i allt iallafall och jag orkar ju med de bara jag sätter igång. Mycket "POWERWALK" är nog en orsak till att man ändå har den där lilla energin som gör att man tar tag i de även om huvudet vill något annat. De väl också så att hur jag än är i kroppen även om jag tänker massor med negativa tankar som "vill inte, orkar inte" så är jag en kämpe om jag verkligen måste få något gjort. Desssutom vet man hur de blir om man inte bryr sig. Man måste liksom kämpa ännu mer för att få ordning på de. Typ om jag inte tvättar nu så kommer jag inom några dagar bara ha mer tvätt och sen går de ett tag till och så får jag helt plötsligt köpa nya kläder för att allt ligger ju i tvättkorgen. De blir dyrt och jag spräcker budget och de får inte hända nu när jag är så nära "my dream" om tre utlandsresor på ett år. Dessutom skulle jag ju fortfarnde ha den där högen med tvätt kvar även om jag köper nya kläder. Känns därför smartare att tvätta idag än att vänta. Hur jobbigt de än är att kliva upp och "släpa" sig ner i till tvättstugan.

En annan sak som jag kämpar på med är min budget. Fast egentligen vet jag inte om jag behöver kämpa så mycket med de längre. De känns hur lätt som helst nu att spara 8000-9000 kronor i månaden. I början var de lite tuffare, men inte nu längre. De kanske beror på att man är mer motiverad nu eftersom denna säkert rätt häftiga resa närmar sig. Inte långt kvar och därför går de lätt att spara. De beror naturligtvis också på att allt går bra nu. De kommer liksom in "cash" och de är ju de viktigaste. Att jag sen inte lyxar och shoppar för mycket när jag är hemma fast de kommer in mycket "cash" gör ju att jag kan spara en hel del varje månad. Dessutom är jag noga med min budget. Jag räknar, vänder och vrider. De roliga är att  när jag för sex månadersen försökte tänka på hur mycket "cash" jag skulle ha  om sex månader  (allstå nu ) så exakt på kronan rätt typ. De blir alltså precis som jag har räknat med från början och de är kul. För väldigt ofta är ju livet så att de inte alltid blir som man har räknat med. Men de gäller inte när de gäller min budget och resor. 

Hur de blir i New York får vi se? Är de som jag tror eller inte ? Jag har fått mycket information från alla möjliga håll. Jag försöker tro någonting av allt jag läser på nätet och jag lyssnar på dom personer som har varit där själva. De känns som dom borde ha koll. Jag har fortfarnde inte hittat något "place" i New York där jag känner att här vilja jag verkligen hänga en partykväll och natt. De finns mycket och naturligtvis finns de massor med "place" där de måste vara hur coolt som helst att hänga. De är bara att jag har svårt att se de just nu. Men hur de än blir och vad jag än gör eller inte gör så tänker jag iallafall att denna tredje resa år 2011 ska bli en resa där jag verkligen ger järnet. Jag kommer inte att bry mig om att jag ska ha "cash" kvar till någon mer grej när jag kommer hem. Jag ska bara se till att ha kul på denna resa för hur ofta kommer jag till New York? I bästa fall lika ofta som jag är i Thailand, men båda ställena ligger ju lite för långt bort för att man ska vilja åka över bara och sen åka hem igen.Nu vill jag vara ledig.

Välkommen Danne till den perioden som kommer när man inte har varit långledig på ett tag. Jag känner att jag vill ha semster nu. Alla arbetsdagar känns lite för långa. De känns som man jobbar mer än vanligt, fast de egentligen inte är så. Ok, jag ska väl inte säga något om att jag inte har haft ledighet och semester. Jag har ju varit iväg på två utlandsresor i år och en tredje är de snart dags för. Men ändå ! Jag vill vara ledig nu igen. Jag jobbar bara på medans andra är lediga och man blir lite trött och tänker en tanke till på om man verkligen har gjort rätt som inte tar ledigt under den svenska sommaren.


Jag tror ändå att jag har gjort rätt. Jag har ju gjort två resor som har varit hur roliga som helst. Patong och Amsterdam är lätt två ställen som jag kan tänka mig att besöka igen. Kanske kan de bli redan i år? Amsterdam går ju att "tagga" ner till under 2-3 lediga dagar  och sen kan man åka hem igen.  De tar ju bara någon timme med flyg. (från de att planet är i luften då)

När jag har varit i New York så hoppas jag att jag känner att jag verkligen gjorde rätt som jobbade och kämpade för att fixa dessa tre resor. efter New York har jag massor med ideêr om massor med saker. jag har verkligen ett behov av att 1. Ha något att se framemot 2. Kämpa som f*n för att klara av de 3. Få känna känslan som är helt underbar när man lyckas med något som man just verkligen har velat göra !!!!De går att köra planking överallt !


De går att hålla på med planking överallt. Bara fantasin sätter gränser och kanske också modet. Ramlar man från vissa lägen så gör de nog ont.


Lite segt, men jag är nöjd med skorna.

Har varit ute på en PW. Lite segt och jobbigt var de,men jag kämpade på varvet runt. Dom nya skorna känns helt ok. Jag tror de var väldigt bra att jag köpte ett par nya.

2011 08 04

Godmorgon !

Arbete igår och i eftermiddag är de arbete igen. Men innan de ska jag såklart göra lite annat. Jag måste ju prova mina nya pw skor. Så jag ska starta dagen med en PW.Två nya bilder och de är såklart planking.

Har fått bilder skickade till mig igen där några håller på med planking !!
Kändis-Danne..
Jag och en bloggläsare. De jag pratade om i denna videoblogg..De var en arbetsdag igen.
Jobb jobb och en ganska lång dag har de varit. Lugnt var de. De var solsken blandat med störtskur och då var jag bara glad att jag satt inne när regnet föll.

Under rast eller länger paus så funderade jag mycket på min budget. De finns en del räkningar och sånt som ska vara betalt innan jag åker. Jag kanske skulle göra en sk rensning och bara försöka få allt betalt. I slutändan spelar de nog ingen rolll. Om jag betalar nu så är jag av med de och kan fokusera mer på resan. De är bara de egentligen. Jag har även en utgift som har med New York att göra så snart börjar spenderingen av alla dom cash som jag har kämpat för och även sparat till denna tredje resa år 2011.

En annan tanke jag också har är att jag snart måste sätta mig ner och verkligen kolla över New York. Jag har fortfarnde inte riktigt koll på vad jag vill när vi pratar nattlivet i New York. De måste jag få bättre koll på. De vill jag ha. Mycket annat har jag koll på, men jag vill se över de en gång till så jag inte har missat något. Denna resa ska bli bland de häfigaste jag har gjort så fan ta mig om jag slarvar med mina förberedelser. Nu när de närmar sig så är jag bara ännu mer noga med allt.Shana Vanguarde - Gimme Gimme GimmeJobb !


Nu är de dags för ännu en arbetsdag i den blåa bussen som ibland rullar på vägen som ligger i den gröna skogen.

Ha en bra dag !

Många människor planking !


De är så kul att se att så många leker planka.


Nu får jag "tagga" ner lite.

Har fått i mig lite mat. Idag blev de fisk.


Nu blir de slappa ett tag fram till att de är dags att jobba. Måste alltid se till att ha tid för mig själv. De har varit full rulle hela förmiddagen så nu "taggar" jag ner lite.Skönt med nya skor.

Har varit ute på Överby och jag tror jag har hittat ett par bra skor. Dom är vattentäta också och de är ju inte fel.

Käns bra att ha ett par nya inför New York resan. har en känsla av att de kan bli en del traskande där också. Sen kanske man råkar ut för några skumma typer så man måste kunna springa fort också. Bra då att man har ett par "flång" nya skor.

2011 08 03Godmorgon ! Uppe igen efter en god nattsömn. Har tagit en dusch och jag ska åka ut till Överby. Några nya "PWskor" vill jag ha nu för jag får så ont i fötterna av dom jag har så jag är ganska säker på att de behövs ett par nya nu. Ha en bra dag !
Imorgon har jag ett bra pass.


Hemma från jobbet. Inget krånglade med busssen idag utan allt har gått smidigt och bra. Ganska lugn dag av arbete. Jag hade samma pass som igår. Imorgon kör jag ett annat pass som känns ännu lugnare än de jag nu har haft 2 dagar i rad. Imorgon har jag ett pass där jag börjar med att köra 2 timmar, sen rast, lite mer körning kanske 2,5 timme, sen rast och avslutar med några fler timmar, men den körningen brukar vara väldigt lugn med många break på vänersborg resecentrum. men de är imorgon de.Angående de jag skrev igår om dom där människorna som lekte planka när jag körde förbi dom med bussen. Idag fick jag ett mail med en bild på dom de gällde. Många är vi som leker planka !!

De finns faktiskt fler som leker planka. Här är en bild där man provar samma "place" som jag gjorde i min videoblogg. Han lyckades bättre än Danne..


Jag trodde inte att jag skulle få några bilder skickade till mig där någon leker planka. Men jag har fått några stycken efter min videoblogg om planking.  De är kul. KEEP UP THE GOOD WORK !


GYLLENE TIDER-JUNI, JULI, AUGUSTI, LIVE.Videoblogg@Danne !Får nog fixa nya skor.

Har varit ute på en PW i solen. Körde en runda på 60 minuter bla nere vid vänern.Jag börjar få lite ont i mina fötter. Jag är ju mycket ute och går, men jag tror också de beror på min skor. Jag får nog ta och fixa ett par nya PW skor. De är nog läge att byta ut dom nu.


Ska se om jag inte hinner fixa detta imorgon.

Ha en bra dag !

2011 08 02

Godmorgon !

Uppe igen och jag har en dag framför mig som kanske blir ganska lik den jag hade igår. Jag hoppas bara att de inte strular för mycket denna dag och kväll när jag har arbete då framförallt. Jag har allstå en dag av arbete som väntar, men innan de vill jag hinna med lite träning. Jag har lite svårt att bestämma mig bara om jag ska ta mig ut på en PW eller ta mig bort till gymmet.


Någonting får de bli efter de får jag fixa lite mat och sen ett nytt arbetspass då. Får se om jag ser mycket bloggfans ute idag.

Ha en bra dag !


Lite arkivbilder tagna i Juli..Arbete hela långa dagen.

Hej !

Det har varit en lång arbetsdag och de är tur att man har kört buss ett tag för hade jag varit nybörjare så hade jag nog inte orkat med detta arbetspasset. De kör ihop sig ibland och de gäller att försöka lösa problem på bästa sätt. De gick ju bra och de som händer är oftast inte svårare än att man kan hantera de. Men de blir såklart lättare när man har jobbat med att köra buss ett tag. Idag kan jag nog säga att jag var glad för de. De var mycket som inte direkt gick som jag ville, men jag löste allt tillslut iallafall.

 

Andra saker som händer, men som inte har med jobbet att göra de är alla dessa "bloggfans" som dyker upp lite här och där ibland. Idag var dom mest i vargön. Vid Fyrkanten tex så satt de någon vid pizzerian och ropa när jag stog där med bussen: GO DANNE GO DANNE, typ så sa hon. De kan väl inte ha varit något annat än en glad bloggläsare. Senare på kvällen också de vid Fyrkanten så kom de en tjej och ville ha min autograf. Jag säger alltid som de är att jag är ganska dålig på att skriva en såndär autograf, men är de någon som vill ha den så är de klart jag skriver.En annan ganska rolig grej som hände de var när jag stog med bussen ute i Nordkroken. Jag gick ut för att ta en "bensträckare". Jag såg några människor som gick lite längre bort. Tänkte inte så mycket på de utan jag gick in i bussen igen och när de var tid att köra så snurrade jag runt och körde på nästa tur om man säger så. När jag kom typ 50 meter så ser jag några personer (4-5 stycken) som ligger på marken och som jag fattar de  så leker dom planka. Jag är ganska säker på att de var Dannebloggen fans och dom ville att jag skulle se detta när jag körde förbi med bussen. Ganska kul tycker jag. Ha ha.. 

Imorgon är de en ny dag igen. Lika lång som idag och de är bara att kämpa på. Jag gick och tänkte lite på hemvägen ikväll vad jag skulle skriva i detta inlägget och när jag i mitt huvud att gjort de färdigt så tänkte jag: FASEN VAD DE ÄR KUL ATT BLOGGA !


 


Bilder tagna i Juli.


Vill sova middag nu.

Har fått i mig lite lunch och även efterrätt. Blev lite för mycket så nu känner jag bara för att gå och lägga mig. Sova middag nu hade inte varit fel.Jag hinner naturligtvis inte att sova middag. Jag har jobb som väntar. En lång arbetsdag har jag och solen skiner på klarblå himmel så de lär bli varmt också att sitta och köra buss. Men de får man leva med. På sommaren är de varmt och Danne är alltid het. Nu är de dags att "tagga" till jobbet.

Ha en bra dag !

Lite mat i eftermiddag.

Håller på här hemma och städar, fixar och grejar. Håller just nu på med att fixa en liten matlåta till rasten i eftermiddag.De får bli några stekta ägg och mackor. Innan jobbet ska jag hämta lite lunch också.
De får jag inte glömma.


Go morgon !

Har varit ute på en PW. De har inte hunnit bli så varmt än så man orkar hålla uppe tempot ganska bra. Jag kör på bra och har gjort så länge nu. De bara att köra på och fortsätta vara en duktig Danne..Nu ska jag fortsätta med städandet som jag började med igår, men inte blev klar med.

Ha en bra dag !2011 08 01Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE