Danne - Höst - 2021

(null)
(null)
 
                      (null)             
(null)
  (null)
  (null)
(null)
  (null)
(null)Bianca Ingrosso

 


Facebook byter namn till Meta.Arbetsveckan - Tre dagar ledigt.

(null)
Nu är denna arbetsveckan över och den har gått fort. Jag har haft bra pass hela veckan och det känns skönt att man bara behöver jobba 4 dagar på en vecka.  Jag har slutat ganska tidigt varje dag och det har gjort att jag i lugn och ro har kunnat gå mina promenadrundor.  Normalt sett brukar jag avverka ca 50 000 steg på 4 dagar. Nu har jag redan gjort över 60 000 steg. 
 
 
Nu blir jag ledig i tre dagar och jag ska hinna med att göra massor med saker. Helgen (som redan har börjat för mig) är väldigt välplanerad. Jag får ligga på och greja som fasen, samtidigt som jag åker hit och dit och sen tillbaka igen. Men det blir mycket avkoppling och slappa ändå. Jag är ju ledig från jobbet i alla fall. Kul att man har börjat göra lite mer grejer igen. Det har ju inte varit så mycket  p.g.a. COVID-19 och pandemi och sån skit. Men nu behöver man ju inte bry sig lika mycket längre.  Jag är fortfarande försiktig med att planera resor utomlands, men håller jag mig bara  inom Sverige så känns det ju som man nu kan släppa de mesta av sånt som har med COVID-19 att göra. 
 
(null)
  (null) 
 


10 år

Om du inte visste detta så kan jag berätta att idag är det exakt 10 år sedan som Avicii  officiellt släppte låten LEVELS. Det är ju typ bästa "partypeppmusiken" någonsin. Just Levels har jag säkert "vevat" till mer än en gång. Jag tröttnar aldrig.
 
 
 
 3 BILDER AV ETT GLAS COLA ❤️🖤

(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 


Grejar som fasen!

Förra veckan hade jag ganska mycket att göra och nu ser ut att fortsätta så. Jag tänkte ju att jag skulle tagga ner mer denna veckan, men nu ser jag ju att jag kan tjäna ganska bra extrapengar om jag bara orkar att få allt på plats som jag vill ha det. 
 
Någonstans känner jag att jag måste sluta jaga dom där pengarna, men samtidigt har jag svårt att låta bli när jag ser möjligheter. Jag vill så mycket hela tiden och just nu går allt bättre än vad det har gjort på länge. Jag kan bara inte låta bli att göra vad jag tror krävs när jag ser en chans att dra in lite mer cash än bara bussförarlönen.  
 
Helgen som kommer och hela november kommer att blir riktigt bra, om jag bara grejar på som fan i 1-2 dagar till. Sen får jag inte glömma att: Må bra, gå promenader och njuta av hösten. Snart är den ju slut. På söndag ställs ju klockan om till vintertid. Då känns det som att hösten är över. Synd…för jag tycker ju hösten är årets bästa årstid. 💛🍁🍂
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 


Planking hemma🤍

(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 
 


Söndag (2021 10 24)

Som vanligt så känns en söndag ganska tom. Jag har mest slappat hela dagen. Jag tänkte på det där som jag sa innan helgen börja att jag skulle ta det väldigt lugnt. Det har jag gjort också. Idag började jag med en promenadrunda och den kändes bra.
Jag hittade en ny podd att lyssna på. GRÄNS heter den. Kul att jag hittade något nytt i den "djungel" av poddar som finns att lyssna på. 
 
Förövrigt så har jag idag legat och läst en hel del. Ätit gott ute på restaurang har jag också gjort. Nu håller jag på för fullt nere i tvättstugan.
 
 Nästa vecka har man jobb att ta tag i igen och då är det också upp sjukt tidigt som gäller, 4 dagar på raken. Men jag får i alla fall vara ledig fre-sön nästa vecka. 
 
 
 


Lördag (2021 10 23)

(null)
Det har varit en ganska lugn och avspänd dag. Den har känts jättebra. Jag började med en morgonpromenad och jag kände att jag behövde det med tanke på hur mycket som har känts tufft tidigare denna veckan. 
 
Efter detta blev det frukost och sen kröp jag faktiskt till sängs igen. Jag somnade och sov säkert 4 timmar. Det behövdes det också och jag tycker att det känns ganska skönt att lägga sig efter att man har varit ute på en promenadrunda. Speciellt den här tiden på året när det börjar bli ganska kallt att vara ute. 
 
 
När jag vaknade sen så kan man väl säga att jag jobbade lite. Eller jag svarade på någon form av marknadsundersökning som jag dessutom kommer att få betalt för. Hade jag inte fått betalt för att svara, så hade jag inte brytt mig. Det tog tre timmar av min tid. 
 
Sen har jag ätit lite och nu sitter jag här och skriver lite mest för uppdaterings skull. Jag vill ju hålla min blogg levande. Jag kommer väl att sitta och pilla lite mer med bloggen ikväll. Lugnt får det bli i alla fall. Skönt att man är ledig imorgon också. 
 
 
 


Dapa Deep - Who You AreVeronica Maggio - På en bussKanske lite för mycket grejande.

Äntligen är denna veckan över om man ser till busskörningen.  Nu ska jag ta en lugn ledig helg. Jag har haft väldigt mycket att göra och jag har jobbat och grejat som fasen. De mesta har gått bra, även om jag nog måste erkänna att jag borde att taggad ner lite mer. Jag känner ju nu att jag mår lite dåligt av att jag nog har kört lite väl hårt med allting denna veckan.  
 
Samtidigt är det ju så att jag vill tjäna pengar och jag har ju ett ekonomiskt mål som jag inte vill misslyckas med, fast ingenting blir ju värt ett skit om jag kör hårdare än vad kroppen i slutändan visar sig tåla. Jag tycker att jag håller den där balansen mellan vila och grejande ganska bra, men jag kan nog göra saker annorlunda så att det känns bättre. Jag är ändå glad över att de mesta går bra och kanske också bättre än vad jag först hade förväntat mig. 
 
Jag har varit noga med mina promenader ändå. Oavsett hur mycket jag har att göra så ska jag alltid sätta minst 80 000 steg per vecka. Det kommer jag att klara denna veckan också. Det är bara att prioritera det. 
 
 
 


Nattblogg.

 Det känns ganska tufft nu. Jag har massor att göra och jag försöker att inte tänka så mycket på hur mycket det är. Jag tar allt som det kommer och tar bara tag i saker i stunden liksom. På kvällarna känner man ofta av att man har grejat lite för mycket under dagen, men det känns ändå skönt bara få saker och ting gjorda. Jag väntar inte till sen längre. Jag bara kör och tar tag i saker nu. Jag kommer på mig själv ibland att jag jag måste ta en paus och lyssna på kroppens signaler. Hittills känner jag mig lugn och trygg med det också.
 
På kvällarna blir det mycket slappa i massagestolen och man kan ju alltid hitta något som man vill se på TV. Annars finns det ju poddar man kan lyssna på eller så kan man ju alltid läsa en bok. Även om mycket känns tufft nu så tycker jag att jag har kontroll på allt, men det gäller ju att jag bibehåller "kontrollen", över min kropp. Det viktiga är ju alltid att man mår bra. 
 
 


Mondo & Desirê ❤️❤️
Ma Long 🏓🇨🇳
Lyckad planking-Misslyckad planking

Väldigt lyckad plamking!
 
(null)
Lyckad planking.
 
(null)
Lite misslyckad planking.
 
Misslyckad planking.
 
Lite misslyckad planking, men den funkar och jag tycker den är godkänd.
 
(null)
 
 


Vecka 42

 Under denna veckan har jag massor av jobb. 45 betalda timmar blir det totalt denna veckan. Det kommer att kännas i kroppen när jag har avslutat arbetsveckan på fredag. '
 
Jag tycker ändå jag har bra pass denna veckan. De mesta är ganska lugnt att köra och på 3 av 5 pass så behöver jag inte vräka mig upp så jävla tidigt heller. 
 
Annars är detta en liten mellanvecka. Jag jobbar mest och har jag något annat jag vill få gjort så får jag nog vänta till helgen. Man orkar ju inte hur mycket som helst. 
 
Något som känns bra nu och som heller inte var en dag för tidigt det är att jag har beställt en ny bokhylla. Jag hade ju tänkt att köpa en ny för flera månader sen, men jag har bara stött på problem. Först hittade jag inte jag inte vad jag ville ha. När jag sen hittade något så var jag tvungen att åka till ett ställe, långt bort som fan för att få hem just den bokhyllan. Vissa bokhyllor som jag har kunnat tänkt mig att ha i mitt hem har jag tyckt har varit för dyra. Vissa ser väldigt bra ut och är billiga, men när jag har känt lite på dom så har kvaliteten varit skit. Men nu tror jag att jag har hittat rätt och jag har också beställt. Leveranstiden är 2-3 veckor och jag ska få bokhyllan hemlevererad. Äntligen hittade jag vad jag ville ha och nu hoppas jag att allt bara är så bra som det verkar vara. 
 
Jag har också börjat gå från tanken till handling när det gäller konst. Jag skrev ju ett inlägg för ett tag sedan att jag gärna skulle vilja skapa ett konstverk. Jag vet väl inte exakt vad och hur jag ska lyckas med nånting så, men jag har dom senaste dagarna börjat skapa konst. Jag har ritat och beställt olika konsttillbehör som jag tror att jag behöver. Jag har fåt hem ett ljusbord. Jag har beställt ett s.k. golvstaffli så att jag kan stå upp och måla som man har sett att "riktiga" konstnärer gör. Någon dag ska jag ta mig bort till bokhandeln är i stan och köpa mer konsttillbehör som jag kan tänka mig att jag behöver, så som: Penslar, olika typer av färg, skissblock och annat som jag tror att jag har användning för i mitt skapande av min konst. Kanske behöver jag köpa någon form av virke också. Man kan ju bygga saker när man sysslar med konst också.  
 
Jag är ju just nu bara i början och detta med att jag vill skapa konst är jag ju helt nybörjare på. Men jag lär mig väl ju mer jag grejar och jag har inget emot att prova mig fram som fan i detta. Jag behöver inte veta nånting om konst i nuläget. Jag kan ju bara hålla på och se vad jag lyckas skapa. Jag lär mig under resans gång. Misslyckas jag så skiter jag väl i det.  Jag får se vart detta tar mig. Vad kommer jag att rita eller måla i framtiden?  Vad kommer jag att bygga? Kommer jag sen i ett senare stadie att kunna sälja min konst? Eller går allt rakt åt helvete och kommer jag då att tröttna eller bara fortsätta? Vi får se, men nu har jag börjat i alla fall.  
 
 
 
 


OKTOBER 2009-2021

 
2020
(null)
 
(null)
 
2019
(null)
(null)
 
2018
(null)
(null)
 
2017
(null)
(null)
 
2016
(null)
 
2015
(null)
(null)
 
2014
(null)
(null)
 
2013
(null)
(null)
 
2012
(null)
 
2011
(null)
(null)
(null)
 
2010
(null)
 
2009
(null)
(null)
 
 
2021
(null)
(null)


2021 10 16 - 2021 10 17

 Jag har fått väldigt mycket gjort denna helgen. Jag har liksom bara tagit tag i saker utan att fundera på om jag ska göra nåt eller inte. Sånt som jag har kommit på att jag behöver göra har jag bara gjort och timmarna går och sen kommer man på att man har hållit från morgon till kväll. 
 
 Jag har också fixat mina steg hur lätt som helst denna veckan. Det känns som jag klarar detta lätt varje vecka nu. Det kanske är dags att öka antal steg per vecka. Jag tänker så, men är ändå lite tveksam. Jag tycker ändå att 80 000 steg på en vecka räcker. Samtidigt tänker jag att det kunde vara spännande att öka för att få känna hur det känns i kroppen. 
 
Livet känns i alla fall ganska bra just nu. Jag har varken för lite eller för mycket att göra. Alla saker jag vill få gjort börja falla på plats nu. Mycket som jag har oroat mig för tidigare har ordnat sig nu. Jag gillar att det är riktigt höst ute. Hösten är en ganska mysig årstid. Jag tror att jag gillar hösten bäst. Vintern är värst tycker jag och tyvärr känns det som den håller i sig längst, men i minst två veckor kan man ju njuta av den årstiden som jag gillar bäst. 
 
   (null)
 
 
 


3 bilder- Planking💛💛💛

(null)
(null)
(null)
(null)


Kyss dig nu.Hur jag mår och vad jag tänker.

Jag har dom senaste dagarna funderat på en ganska enkel fråga som jag och säkert många med mig känner att man ofta får. Hur mår du? Jag brukar alltid svara att jag mår bra, oavsett hur jag egentligen mår. Skulle jag svara att jag mår dåligt så kommer ju alltid en minst en fråga till om varför man inte mår bra och känner ofta att jag inte vill diskutera det med vem som helst. Så det lättaste är alltid att säga att man mår bra så slipper man onödigt kallprat om sånt som man kanske innerst inne inte vill dela med sig av. Nu tänker jag ändå fortsätta detta blogginlägget med att gå till botten med hur jag faktiskt mår. För min egen skull så ska jag nu vara så ärlig jag bara kan. Utan att för den saken överdriva, gnälla eller göra mig själv till ett offer. 
 
 
Hur mår jag?
 Jag känner just nu att jag mår ganska bra. Jag går mina promenader som gör att jag mår ännu bättre. Med ekonomin flyter det på som jag vill och allt jag väljer att greja med nu går bra. Jag känner att jag vill hålla mig i god form så jag orkar med att greja.  Man kör ju buss minst 40 timmar i veckan. Sen har man massor med saker att pyssla med på fritiden som är ständigt återkommande, så som : Städa, tvätta och handla. Lite roliga grejer vill man ju orka med också. Det kan ju vara att skapa nya inlägg i mina sociala medier.  Planera och sen försöka förverkliga mina drömmar är ju också något som känns  viktigt i mitt liv. Mycket vill man göra och det känns som att allting kräver att man orka med och håller sig i god form. Så jag försöker varje vecka att vara väldigt noga med att gå mina promender och sätta minst 80 000 steg, från måndag- söndag...och sen kör jag på så varje vecka. Allt detta funkar och jag kan inte säga annat än att jag mår bra. 
 
Sen har jag ganska mycket som jag vill få gjort och tar jag tag i saker och ting så rullar ju dagarna på. Man grejar på och har saker på gång. Jag planerar och grejar oavsett och jag känner att jag får gjort mycket eller lite så går ju dagarna rätt fort. Så känner jag i alla fall. Jag vill hinna med en en hel del saker innan detta året är slut och med vissa saker är det nog så nu att om jag inet börjar snart så blir fet inet gjort. Sen är ändå det viktiga för mig i år att jag klarar att få ekonomin som jag vill ha den. 
 
Men dagarna går fort. Jag vill inte sova bort för många av dom, även om det händer att jag inte bryr mig om en ledig förmiddag ibland. Jag har försökt den senaste tiden att bara vara en optimistisk person. Oavsett hur jag har känt mig så försöker jag bara tänka positivt och blir jag för trött eller bara inet orkar bry mig, så kan man ju bara tänka att imorgon blir det en ny dag och då har man nya krafter och då rullar allt på som fan igen. Mycket blir bra då också. Det är bara att köra på lilksom. Jag har ju aldrig varit så säker på vad jag vill som jag har varit under detta året. Så att man kan väl säga att jag känlomässigt just nu ligger på "plus".
 
Jag tänker ibland att jag ska återigen börjar göra saker som ag tidigare har gjort i livet. Vissa saker gjorde man ju förr, men då hade man mindre erfarenhet och idag kan man ju bara känna att man gjorde så många fel och bara bar sig dumt åt. Men fördelen med att göra fel är ju att man lär sig alltid något på det. Det känns lite spännade att tänka kring vad man skulle kunna åstakomma med saker som man tidigare i livet har provat på och kanske ägnat mycket tid åt, men idag gör man ju dessa saker med mer erfarenhet. Mycket känner man ju så kring. Vissa saker kanske man inte gjorde så bra förr, men man kan ändå vara ganska säker på att fick jag bara göra om vissa saker så hade jag gjort dom mycket mer rätt och bättre nu och i famtiden. Något sånt hade varit kul att prova att göra idag och se var det slutar denna gången. 
 
 
 Bara för att jag inte har en åsikt så betyder inte det att jag alltid håller med.
 Jag tycker att jag under dom senaste åren att jag har blivit bättre på att lyssna på vad andra säger. Det är något jag tycker är bra, men jag har märkt bara under denna veckan att vissa människor vill att jag ska säga min åsikt efter att jag har lyssnat klart på vad som har sagts. Ibland får jag också för mig att vissa människor tror att jag alltid är av samma åsikt, bara för att jag inte alltid säger vad jag tycker och tänker efter att jag har lyssnat klart. Men grejen är att bara för att jag inte alltid yttrar mig om något som jag precis har lyssnat på, så är det inte samma sak som att jag alltid håller med. Jag har kanke inte tänkt så mycket kring vissa saker och då tycker jag att det är bättre tat vara tyst, tills jag i alla fall tror att jag kan säga något bra. Jag känner inte ofta ett behov av att säga eller skriva vad jag tycker och tänker. Många saker kan jag bara hålla för mig själv och har jag som sgat inte tänkt så mycket kring något, så blir jag ju lätt bara en tragisk figur som snackar massor av skit. Om jag sen förklarar varför jag inte alltid vill ha en åsikt och kanske ger just den förklaringen att jag inte vet vad jag egentligen tycker, då finns det vissa som påstår att det där med att jag bara vill lyssna är bara något jag försvarar mig med för att jag injte vågar säga vad ajg tycker och tänker. Men återigen: Jag håller inte alltid med och delar andras åsikter, bara för att jag själv inte tar ställning i en viss fråga. 
 
 Sen är det ju ganska uppenbart att en del människor letar ju mest fel på andra och har inte alltid så mycket positivt att säga. Ibland verkar det ju som att vissa människor bara väntar på att få den där chansen att kunna påpeka saker som dom inte gillar. Vissa hänger i och gör sig påminda med jämna mellanrum. 
 
 
 
 Jag vill skapa ett konstverk.

Jag har en liten dröm om att göra ett konstprojekt. Kanske måla en eller flera  tavlor eller bygga något. Typ en koja, en lång jäkla bro eller nåt liknade. Jag skulle också kunna tänka mig att bara använda block och penna och rita hur mycket som helst. Jag kan egentligen tänka mig att göra vad som helst. Grejen är bara att jag vill börja göra någonting som jag sen kan se som ett konstverk som jag har skapat. Jag vill göra något där jag känner mig kreativ, som jag brinner för och där jag känner att det jag gör är en spännande process. Jag vill tänka själv och inte lyssna på vad andra tycker att konst är. Jag vill ju skapa något nytt och samtidigt hela tiden fundera kring vad jag vill uttrycka med mitt konstverk. Sen kan det ju vara roligt att jämföra med vad andra tycker att jag uttrycker med mitt konstverk. Vad ser jag och hur uppfattas mitt konstverk av andra? 
 
Jag har påbörjat saker, men tyvärr ger jag upp nästan med en gång. Jag vill göra ett ganska stort konstprojekt, men varje gång jag försöker så känner jag att jag inte kan tillräckligt mycket för att det ska vara värt att fortsätta. Det blir liksom inte roligt när man börjar och sen inte riktigt tror på mig själv i det jag väljer att göra. Jag måste nog redan i början tänka att detta kommer att bli skitbra. Jag kommer att skapa ett riktigt jävla mäktigt konstverk som jag har lagt ner hela min själ i. Så måste jag nog klara av att tänka annars blir det nog för tufft och svårt att skapa ett riktigt bra konstverk som jag kan bli nöjd och stolt över. 
 
En del har sagt till mig att min blogg är som ett konstprojekt. Jag vet inte kan kalla Dannebloggen för ett konstprojekt, men man kan ju säga att jag har skapat något som faktiskt visar att jag finns på jorden. Finns bloggen kvar när jag är död så är det ju ett bevis för att jag har funnits. Ett konstverk är ju också något som visar att den som har skapat konstverket finns eller har funnits. Om inte konstverket slängs eller förstörs. 
 
Jag funderar på detta, men jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra för att det ska kännas: Bra, kul och motiverande. Eller så är det kanske så att jag bara ska nöja mig med att min blogg är ett konstverk som jag fortsätter att skapa och jobba på. Bloggen och allt som jag får vara med om p.g.a. min blogg, skulle man ju kunna se som en del av ett konstprojekt. 
 
(null)
 
(null)
 


Farstaglitter.Söndag (2021 10 10)


Jag har haft en jobbsöndag och jag skulle egentligen ha jobbat igår också, men tog ledigt. Därför har hela denna veckan varit ganska bekväm om man ser till hur jag har haft det med jobb och ledighet. 
  (null)

Annars har jag fått gjort mina 80 000 steg även denna veckan. Jag klarar alltid av det även om jag den senaste tiden har känt att jag  vill bara sluta bry mig. Men sen tänker på vad bra jag mår, och hur dåligt jag skulle må om jag inte rör på mig alls. Tänker jag på allt de positiva som mitt jagande av steg ger mig så kan jag inte sluta bry mig.
(null)
 
Annars är det mycket ekonomi i mitt liv nu. Jag försöker och jag kämpar med sparandet. Lätt är det inte, men det får jag bara acceptera. Jag tycker ändå innerst inne att det är bra att jag tänker på att jag vill spara pengar. Annars blir det ju lätt att man bränner på för mycket, helt i onödan.
 
Imorgon får jag en ledig dag igen och det känns aldrig fel. Ledig på en måndag= En bra start på en ny vecka. 
 
 
(null)
  (null)
(null)

(null)
(null)
(null)


 
 
 Jaqie - Helt okDapa Deep - Sometimes30 BILDER-PLANKING


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)


Molly Sandên - Vi ska aldrig gå hemMorgondagen är ju alltid en ny dag.

Jag ska inte säga att jag har känt mig jättepigg och på hugget dom senaste dagarna. Men hur trött jag än har känt mig så känner jag ju av tröttheten mest på kvällarna och då är ju snart dagen över. Jag tänker ofta att imorgon är det en ny dag och då är jag ju för de mesta pigg och taggad på att ta tag i nya saker. Jag känner faktiskt så för de mesta när jag vaknar på morgonen. Det känns bra att jag känner att jag är en person som har lätt för att tänka så. Jag vill så mycket hela tiden och även om det kan vara jobbigt att komma till insikt med att jag ofta vill mer än vad kroppen kommer att tåla så tycker jag att det är positivt att jag har inställningen att jag hela tiden vill ta ny tag och nu kör vi liksom. 
 
 Jag tittar på många saker nu som jag vill göra i framtiden. Jag gillar att kolla på grejer som är möjliga för mig att göra. Det kan handla om saker som jag vill köpa eller att jag ska åka någonstans och få uppleva något som inte hör till det vanliga i mitt liv. Mycket har jag ju också tänkt på så jävla länge så jag har tappat lite tålamodet. Efter att haft en jävla massa månader av pandemi där jag inte har vågat planera några roliga upplevelser alls så blir jag nästan lite övertaggad nu när det inte känns fel att gör mer som man verkligen vill igen. Sen vet jag ju ändå att mycket av sånt som man tänker att man vill göra inte blir av. Eller så tar det jäkligt lång tid att få alla delar på plats. Man drömmer länge och funderar på hur man ska göra för att förverkliga sin dröm. Sen kanske man börja göra något konkret för att i alla fall ge saker och ting en chans. Men även då kan man ju inte alltid vara säker på att man får det som man vill. Sen vill jag aldrig glömma att ingenting spelar någon roll om jag inte mår bra. Det är det viktiga. Även om jag kan förverkliga vilken jäkla dröm som helst, så vill jag inte uppleva nånting om jag inte mår bra. Jag vill bara leva och må bra. 
 
 
Annars lyssnar jag på en jäkla massa poddar. Jag läser ur en bok varje dag. Jag pillar lite med mina sociala medier och jag känner att jag grejar på en nivå som jag mår bra av. Jag är noga med mina promenader och jag känner att jag mår bra som fan av dom. Jag har bestämt mig för hur jag ska gå vidare med pengarna och hur jag ska göra för att i alla fall komma över den ekonomiska "spärren". Jag tänker inte vända vrida mer på hur jag ska göra. Jag har inte tid att tänka för länge. Detta året är ju snart slut och då ska jag ju ha fått loss en viss summa pengar. Jag känner ju att jag måste bestämma mig om jag ska klara av min målsättning. Nu har jag bestämt mig för hur jag ska göra och nu ska jag köra på det. Annars blir bara denna grej med pengarna något som jag lär mig av misstag på. Så vill jag inte att det ska bli denna gången. Jag vill få bekräftat att jag denna gången gjorde allt rätt och att detta resulterade i att jag klarade av mitt ganska högt uppsatta mål. 
 
 
 


Miss Li - TidsmaskinTvå tunga dagar.

Jag har typ känt mig övertrött nu i två dagar. Jag har inte grejat mer än vanligt, men jag har tänkt hur mycket som helst. Hur ska jag göra och när ska jag göra si eller så?  Saker man vill få gjort kan man ju alltid göra på fler än ett sätt och jag kan inte bestämma mig för nånting just nu. 
 
Det är väl leva i nuet som gäller. Jag tänker mycket på ekonomin och just nu ser det bra ut. Jag tjänar ju fan pengar när jag sover, men jag har ändå en otäck känsla av att jag har missat något och detta tänker jag sen kommer att göra att jag inte klarar av mina uppsatta mål som jag har med ekonomin. Samtidigt går ju allt som sagt bra. I skrivandets stund har jag kommit över den spärr som jag sen länge har känt att jag aldrig har kommit över. Men redan imorgon går jag väl under den spärren om om jag inte  det närmaste dygnet tjänar en halv månadslön. Det är väl inte troligt att jag får in så mycket pengar på så kort tid, men slutet av december i år ska jag ju både ha kommit över spärren och nått årets mål. Då spelar det ju ingen roll alls att jag inte riktigt har ekonomin som jag helst skulle vilja ha den just nu. 
 
Jag är ledig imorgon (onsdag) och sen jobbar jag två dagar. Jag skulle ha jobbat hela helgen, men jag sökte ledig under lördagen och det fick jag. Det blir jobb på söndag och sen börjar jag nästa vecka med att vara ledig måndag. Bara för att jag tog ledigt lördag så blev den en bra jobbvecka. Det hade känts för tuff och jag hade jobbat hela helgen. 
 
 


Veronica Maggio - Varsomhelst/NärsomhelstSöndag (2021 10 03)

Den lediga helgen har gått fort. Jag vet däremot inte om veckan har gjort det. Jag har stundtals mått lite dåligt. Samtidigt tänker jag att jag egentligen inte har så mycket att må dåligt över. Mina problem och vad som faktiskt gör att jag mår dåligt är ju egentligen ingenting att gny över om jag skulle sätta mig ner och fundera över hur många andra människor har det i sina liv. Det går ju bra med pengar och jag mycket med allt jag försöker göra för att jag bara ska tjäna mer går med rasande fart. Jag hinner nästan inte med att sätta allt på "rätt" plats så jag får det som jag vill ha det i slutändan. 
 
Jag hade tänkt att detta inlägget skulle handla om allt som jag har mått dåligt över den senaste tiden, men nu inser jag att jag bara kommer att må sämre om jag sitter här och skriver ner allt de där. Sen känner jag ju som jag sa: Jag ska inte gnälla. Mycket är bra och det som gäller för mig i år är ju att få loss dom pengar som jag vill ha innan detta året är slut. När jag känner att jag behöver spara så är det kanske inte mycket lätt känns lite tråkigt. Ändå är jag väldigt säker på att det jag nu väljer att göra med mina pengar är det som är mest rätt att göra. 
 
Nästa vecka har jag massor med jobb, men jag har sökt ledig en av dagarna och jag hoppas jag får det. Jag fortsätter att vara duktig med mina promenader. Denna veckan trodde jag ett tag att jag skulle misslyckas med att nå 80 000 steg, men i helgen har jag promenerat ganska mycket och då satte jag dom där stegen denna veckan med. 
 
Framöver ska jag försöka att återigen börja ta tag i saker som jag länge har tänkt att jag vill få gjort. Allt känns ju betydligt bättre när man väl får dessa saker gjorde. Kommer jag bara igång, så brukar ju saker och ting gå fort att fixade. Det gäller bara att börja. 
 
 
 
 


Dapa Deep - Apart

 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE