Sista januari !

Klockan 04:50 i morse.
 
Skönt att vara hemma från jobb. Det har varit en lugn dag och ett väldigt fint väder. Det känns som våren redan är här . Ingen snö och då är allt annat väder mycket bra bara man slipper snön !
 
 
Imorgon är det dags att köra igen och sen är jag ledig ännu en helg. Känns nice !!
 
 
 
 
 


Jobbar och kanske kämpar jag på.

Tjena !
 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara fint. Jag jobbar och kämpar på. Det är kanske inte så mycket kämpa för det är precis som igår ganska lugnt att köra idag. Jag slutar ganska tidigt också så allt känns ju väldigt bra. Detta är allt ett bra jobb på många sätt. 
 
 
Ni får ha en trevlig dag !
 
 


Ont i benen.

Har kört ett bra träningspass till. Jag lär ha ont i benen i morgon mina ben  körde jag en hel del på gymmet ikväll. Jag fick nästan krypa ut i omkädningsrummet efteråt. Får se om jag kan ta mig till jobbet i morgon för egen "maskin" eller om jag måste ta hjälp av en rullstol eller nåt. Bra pass idag i alla fall och jag är såklart nöjd.
 
 
 
 
 
 


Ganska "soft" dag

Skönt att man hade en förhållandevis kort arbetsdag. Man känner sig inte så sunkig och jävlig när man nu har normala arbetsdagar. Det var  ganska lugnt att köra idag. Jag blev nästan förvånad att det inte var mer "drag" ute. När man tror att det kommer att bli tufft, då är det inte det och när man tänker att det kommer att bli lugnt, då får man ofta jobba som fasen. Fast för det mesta är det rätt "soft" att köra buss. Skönt att ha ett arbete där man kan "softa" och ändå få betalt.
 
 
 
 
 
 
 


Lugnt.

Man jobbar på som vanligt. Det är otroligt lugnt och så har det varit hela morgonen. Jag slutar ganska tidigt idag. Rätt skönt efter 2 långa dagar av jobb. Allt är bra med mig och hoppas det är bra med er också. Nu är det dags att köra vidare. Ha en bra dag!
Kram..Skönt trött nu !

 
Dags att sova igen. Jag ska upp tididgt för arbete. Nu är har jag 3 bra arbetsdagar kvar. Dom är bra för nu när jag går upp tidigt så kommer jag hem tidigt. Behöver alltså inte jobba så sjukt långa dagar resten av denna veckan. Känns väldigt bra!! 
 
 
Nu är jag så där skönt trött och allt beror på träningen. Hade jag inte tränat ikväll så hade jag bara suttit här och känt mig "sunkig och jävlig". Jag kanske hade gått och lagt mig för att vila och sen klivit upp kl 20:00 och då kan  man ju sen bara drömma om att det går och somna innan midnatt. Ska man sen upp tididgt och läggersig sent då känner man sig bara ännu värre. Bara för att jag nu har tränat så blir jag skönt trött redan klockan 21:00 och jag kommer att somna ganska direkt och även om jag ska upp tidigt i morgon så har jag sovit hyffsat ordentligt. 
 
Finns det något som inte är bra med att träna? Jag kan inte komma på något dåligt alls.
 
 
 
 
 


Först trött sen pigg !!

När jag kom hem från arbetet så kände jag mig som vanligt helt mörbultad i hela kroppen. Man blir det efter en lång arbetsdag. Jag "taggade" i alla fall direkt bort till gymmet och nu så här efter träningen så känns det genast mycket bättre. Man blir mycket piggare av att ha tränat och den trötthet jag kände efter min långa arbetsdag har nu bara försvunnit.
 
Passet jag körde idag var kanske inte världens bästa, men det kommer fler dagar och träna på ska jag göra för nu är det så jäkla kul. Skön känsla dessutom att först känna sig "sunkig och jävlig" för att sen bara träna bort tröttheten och bli hur pigg som helst. Grymt liksom !
 
 
 
 


More Power !

Nu får det bli lite gym. Jag hoppas det känns lika bra som det har gjort den senaste tiden. Jag hoppas jag känner att kroppen svarar bra på det jag gör att det inte känns jobbigt att träna utan bara gött liksom.
 
Dags för More Power ! Nu kör vi !
 
 


Långa dagar och tuff körning.

Tjena !
 
Nu ska jag ta lite rast. Jag gick upp 04:00 i morse och jag har över halva arbetspasset kvar innan jag får gå hem. Långa dagar blir det och körningen kan under vissa tider vara ganska tuff. Som jag sa igår så gäller det att inte fundera så mycket. Det är bara att köra på. Jag känner ändå inte att det är för mycket jobb. Det är bara vissa dagar , men jag får liksom tillbaka det med mer ledigt andra dagar. Det mesta känns positivt trots allt.
 
 
 
När jag slutar sen så ska jag snabbt hem för ta min väska med träningskläder och så blir det att "tagga" för några timmar på gym. Det ska bli kul för att allt är ju så roligt med träningen nu. 
 
3 bilder från förra veckan.
 


Snart blir det sängen.

Jag har fått städat lite här hemma. Det finns lite kvar i tvättstugan, men snart är det klart och jag kan då gå och lägga mig igen. Jag var ganska slarvig med städet för man orkar ju inte vara så jäkla noga efter en lång arbetsdag och samtidigt har man lite panik över att man ska upp så jäkla tidigt i morgon också. 
 
Det syns i alla fall att jag har städat och dessutom har jag diskat upp. Mycket mer hinner jag liksom inte för jag måste ju sova också. Det ska bli skönt att få krypa ner i sängen där jag har nytvättade fräscha sängkläder som också luktar väldigt gott. 


Två frågor om min träning.

Elias: 
Tjenare Danne! 

Hur tränar du? kör du intervaller? Eller kör du på tills du är helt slut? 

Mvh E. Eriksson
 
Jag kör nog oftast till jag inte orkar mer. ibland känner man ju att man orkar mer, men man avbryter i alla fall. Det är ju ingen ide att köra skiten ur sig varje pass, varje gång för man ska ju hela tiden orka med nya pass av träning. 
 
Sofie:
 
Hur tränar du när du kör två gånger på en dag? :)
 
 
Igår körde jag kondition på förmiddagen och styrketräning på eftermiddagen. Just nu känner ajg bara att det är viktigt att jag kör och funderar egentligen inte så mycket på vad jag kör. 
 
 


Det är bra fart på mig !

 
 
 
 
 
 
 


Har en lång dag.

Jag har en lång dag av arbete framför mig, men jag är glad över att detta är den enda riktigt långa arbetsdagen. Resten av veckan har jag ganska normala dagar och sen kommer en ledig helg.Mat - Träning - Massage

Det har varit en bra dag. Jag har slappat, käkat god mat, tränat bra och efter det kan jag sitta helt still och få massage i en skön stol. 
 
 
I morgon börjar en ny arbetsvecka och jag ska upp tididgt igen. Jag har någon lång dag, men mest normala  dagar av arbete. Tyvärr så har jag kollat lite för långt fram på schemat och jag ser att jag har massor pass i februari där jag måste vräka mig upp tididgt. Bara en enda vecka nästa månad kan jag sova först och sen "tagga" till jobbet Det är bara att kämpa med detta och mycket annat. Egentligen tycker jag inte att det är så jobbigt att gå upp. Det är när man kommer hem sent på eftermiddagen som det känns att man har varit uppe tidigt. Det snurrar då i huvudet och man är ganska mörbultad i kroppen. 
 
Ändå finns det mycket som jag gillar med att jobba som jag nu gör. Jag får väl försöka slå bort dom få negativa som jag inte tycker om och sen är det bara att jobba på liksom. Livet är ändå väldigt bra nu på många sätt.
 


Nu är jag helt slut.

Körde ett bra pass till nu ikväll. Man borrar ner huvudet och kör bara. Man hamnar i sk "zoon" där allt bara flyter på och man tänker inte utan man bara kör. Nu är jag helt slut, men jag har kört 2 riktigt bra pass idag och det är så skönt att det går bra. Det har släppt om man säger så och jag kommer naturligtvis att bara köra på nästa vecka också.
 
 
 


Ett andra försök - Pass 2

Jag ska ta mig bort till gymmet igen. Jag kan inte sitta still så nu kör vi! Nu ska jag inte glömma något för det blir så tråkigt att behöva gå hem igen utan att göra det man gick till gymmet för att göra. Hur det än går nu så kommer jag att vara nöjd för jag tycker bara att det är så roligt att "tagga" till gymmet och kämpa på. Speciellt nu när det känns så bra. Dags igen då !!! MORE POWER LIKSOM !!
 
 


Det känns grymt bra och bättre ska det bli !

Det går bättre och bättre på gymmet. Det känner jag så undra hur det känns om 2 månader om det redan nu känns väldigt bra. Det är roligt att träna och jag orkar mer. Grym känsla faktiskt.
 
 
 
Nu har jag fått i mig lite mat och nu känner jag mig hur pigg som helst. Det är en jävla fart på mig här hemma och sen kanske jag inte får gjort något vettigt.
 
 


Söndag !

God morgon !
 
Jäklar vad jag har sovit i natt ! Nu med en helt utvilad kropp så ska jag ta mig bort till gymmet och köra. Får kolla väskan noga så jag inte glömmer något denna gången. Känner mig riktigt "taggad" igen så detta ska bli kul.
Nu jävlar kör vi och jag hoppas jag känner hur kroppen svarar enormt bra. 
 
 
Ha en bra dag !


Right Here Waiting For You.

 


Att få vara frisk är ju livet.

 Jag funderar mycket över framtiden nu. Jag tänker alltid mycket och snurrar i skallen gör det ofta, men jag brukar inte fundera så mycket över framtiden som jag nu gör. Däremot känns det skönt att jag inte oroar mig för framtiden. Bekymmer och problem kommer alltid oavsett om man oroar sig eller inte. Känns därför ganska meningslöst att oroa sig då. 
 
När jag funderar kring framtiden så tänker jag mest på min hälsa. Det är det som gäller för mig i år. Vi lever i en tid då forskningen har kommit långt fram när det gäller att lösa och förhindra sjukdomar som hjärtinfarkt, stroke och cancer. Man kan idag gå på djupet. Jag kan inte alla detaljer såklart, men man kan tex få tillgång till bred tumörscreening med helkroppsmagnetkamera. Dom medicinska möjligheterna finns idag att förhindra hemska sjukdomar innan dom ens uppstår. Detta har jag funderat väldigt mycket på och jag hoppas på att jag innan detta året är slut kommer genomgå dom undersökningar som krävs och mycket annat. 
 
Jag har mina drömmar, men det finns inget som är viktigare än att man får vara frisk. Svaren finns på vad man ska göra för att förhindra tex hjärtinfarkt, stroke och cancer. Forskningen är långt framme och avancerad teknisk utrusning finns. Det finns överhuvudtaget så mycket kunskap om detta och det är ju till för oss människor för att vi ska hålla oss friska länge. Känns som det är värt att pröva liksom. Jag har inget att förlora förutom lite pengar, men kan man för pengar förhindra tex cancer innan den ens bryter ut då är det ju värt varenada krona. Dessutom slipper man allt lidande som det innebär att vara svårt sjuk. Frisk är ordet och får man inte vara det då kan jag nog glömma allt annat som man vill göra också. Att få vara frisk är ju livet... Detta funderar jag mycket kring just nu. Får se när jag går från ord till handling? Jag hoppas det blir snart. Jag mår bra och är frisk nu och det vill jag göra i framtiden också.
 


Kycklingklubbor och årets första och andra...

Det har blivit lite mat ikväll. Jag gottade mig med kycklingklubbor och årets första och andra semla.
 
 
 
 
 
 
 
 


Det blev ingen träning.

Jag gick bort till gymmet för at träna. Under min lugna promenad ute i kyla och mörker gick jag och funderade på hur detta kommer att kännas när jahg nu ska köra ett pass till idag. Jag vissste vad jag skulle köra och fasen va gött det kommer att kännas när jag är klar tänkte jag. 
 
När jag ska byta om så märker jag att jag har glömt shortsen. Jag kan liksom inte träna då ju. Jag hade ett par "vanliga" byxor på mig. Jag brukar gå bort i typ mjukisbyxor och hade jag gjort det nu då hade det ju funkat ändå. Typiskt att jag inte har dom på mig när jag glömmer mina shorts. Det var bara och traska hem igen och jag tänker inte gå ut och traska mer ikväll.
 
Jag får träna i morgon istället. Det blev en promenad i alla fall så lite har jag rört på mig.
 


Pass 2 !

Arkivbilder...
Nu kör vi pass nr 2 för idag. Kan knappt bärga mig. Det ska bli riktigt spännade och se hur kroppen svarar nu.
 Ha en bra kväll !
 


Precis som jag vill ha det nu.

Jag har en lugn eftermiddag. Jag har vilat och slappat i massagestolen. Jag ska nu ta mig ut och handla lite och sen får det bli mera träning. Jag mår bra och jag håler mitt löfte om att ha tålamod. Det känns bra och det är inte ens jobbigt att ha tålamod. Jag är bara så glad över att jag inte gör en massa saker som jag sen kanske får ångra. 
 
Allt känns bara lugnt och jag mår bra. Det är skönt att vara ledig och kunna göra vad som helst utan att behöve tänka på att man ska jobba sen. Eller inte behöva kännas sig trött för att man sitter här efter en lång arbetsdag. 
Man bara slappar och harr det bra, känns perfekt !!!
 
 
 


Det blev fullt i glaset.

 
Jag har käkat en god lunch. Det var vad man behövde nu. 
 
 
Det blev väldigt fullt i glaset. Hur löser man detta utan att spilla???
 
 
 
 
 
 


Det går alltid bra !

Har varit på gymmet och kört lite. Det kändes bra och jag orkade med lite tuffare och hårdare träning än vad jag brukar klara. Det kändes rätt skönt att känna att det man brukar tycka är tufft helt plötsligt gick hur lätt som helst . Då var det ju bara att pressa lite till och det gjorde jag. Jag är nöjd redan nu och så får jag se om det blir ett pass till idag.  Jag har käkat lite och nu blir det slappa och lite massgestol. Skönt att det på varenda pass nuförtiden känns riktigt bra. Det går alltid bra helt enkelt
 
 
 
 
 
 
 


Gym Gym Gym !!

God morgon!
 
Jag ska ta mig bort till gymmet. Kollar man på nätet så känns det som nästan hela Sverige tränar hur mycket som helst . Jag vill inte vara sämre så nu ska jag ta mig bort och svettas lite.  Undra om jag orkar 2 pass idag. Det lovar jag inte, men man vet aldrig. Kul att man känner sig grymt "taggad" nu i alla fall.
 
 
 


Det är bara upp tidigt och jobba.

Skönt att man nu är ledig 2 dagar igen. Jag har haft en vecka med ganska bra körpass. Man har ändå varit ganska trött när man kommer hem på efter en arbetsdag och det beror ju på att man måste vräka sig upp tidigt på morgonen.
 
 
 Jag är alltid lika förvånad att jag orkar. Det känns ju som det vore så enkelt att bara somna om istället för att ta sig upp och kämpa på med sitt arbete. Nu inser ju jag att det vore ganska korkat och dessutom har jag en alldeles för hög arbetsmoral så det händer liksom inte att jag bara skiter i allt, sover ut och tar dom konsekvenser som sen kommer. Det skulle nog inte vara så uppskattat om jag gick til jobbet några timmar senare för att jag känner att jag behöver sova ut. Tänk om man först på telefon hade sagt till den som ringer mig om jag inte är på plats att jag kommer inte för jag ska sova först, sen kommer jag. Det känns inte som jag är en sådan person i alla fall.
 
 
 
 


Fredag!

Skönt att man har en sista arbetsdag för denna veckan. Det känns helt ok att kliva upp och ta sig till jobbet en tidig morgon, men det ska bli skönt att snart få sova ut ordentligt. Kram..."Dagens ljus"

En fördel med att vara bussförare är att man alltid får se hur "dagens ljus". Och man kan få se alla möjliga olika platser och dess natur under en hel arbetsdag. 
 
Här är lite bilder från denna dag !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Det blir helt tokigt ibland.

Har haft en lång dag av arbete. Det var ganska behaglig körning sådär, men 11 timmar på jobbet det känns när man kommer hem. Helt bekymmers fria dagar har man aldrig direkt. Och  idag var inget undantag. Det började direkt med att en kollega skyltade sin buss fel och ställde sig på den hållplats där jag skulle stå. Sen körde han den linjen som jag skulle köra. Han kom före mig en bra bit och plockade upp en del folk som stod och väntade på den utmed vägen på olika hållplatser. Jag var tvungen att ringa kontoret och kolla så jag hade tagit rätt pass och skyltat bussen rätt för jag ville verkligen vara helt säker på att det inte var jag som hade "snurrat"  till det. Det var  min kollega som var ute och körde en tur som han inte skulle köra. Jag kom ikapp honom ganska snart och resenärerna fick komma över till till mig och min kollega fick köra tom buss dit han skulle börja sin tur som det var tänkt från början.
 
Det kan tyckas märkligt för den som inte är insatt i vad detta med busskörning i linjetrafik innebär att sådana här fel uppstår. Man borde ju vara ganska säker på vad man alltid ska köra kan man ju tycka, men det är så mycket att tänka på när man är bussföare. Det är tider, linjer, nummer på bussar och allt är helt olika från en dag till en annan. Min kollega tänkte fel och tryckte in fel "siffror" för skylten. Blir det fel där och man inte kommer på när man gör ett misstag under tex förberedelserna inför en körtur då blir det fel hela vägen tills man kommer på det eller någon annan säger det. Jag kan också göra liknade "tabbar" och det gör alla mina andra kollegor också. På något sätt hör det till detta yrket att det blir helt tokigt fel ibland. Fast man försöker att undvika det till varje pris.
 
 
 
 
 
 
 


Torsdag

Vill bara säga god morgon. Dags att slita igen för att överleva. Låter lite hemskt att säga så, men så är det ju.
Kram..Gymmet direkt !

Det blev gymmet direkt när jag kom hem. Sitta här och slappa innan kändes helt meningslöst. Bara att ta sig bort så man kommer igång. 
 
Det kändes bra ! Det är kul och träna och just nu bara jag älskar att träna! Jag bara köra, nästan ingen vila och med vissa övningar känns det som jag kan hålla på hur länge som helst. Kör jag på såhär bra i några månader till så kan det ju inte kännas dåligt. Jag kommer så småningom känna att jag blir starkare, snabbare, mer explosiv och att jag orkar mer. Det är jag säker på. Bara jag kör, håller motivationen uppe och tycker att det är jävligt kul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bra feeling nu !

Jag har bara bra arbetsdagar nu. Visst krånglar det lite ibland och man kan hamna i någon stressad situation som man inte alltid själv kan hjälpa utan det bara blir så, men jag tycker jag hanterar allt bra. Det är skönt när det känns bra att arbeta även om man såklart får bita ihop ibland och verkligen bara jobba hårt liksom. Fast det skulle vara tråkigt om jag hade tyckt att alla pass jag kör är skit och mycket bara hade varit jobbigt. Jag tycker Det är ganska avspänt sådär. man kör några timmar, har en rast kör några timmar till och ännu en rast osv.. Man kommer i ganska bra tid och man väljer bara vadd man vill göra. Man orkar greja med annat utan att det känns i kroppen att man har jobbat en hel dag. Bra feeling nu liksom... 
 
 
 
 
 


Grattis till Vivian !

Grattis Vivian Andersson som idag fyller 18 år!
Jag fick ett mail från Jessica och Louise som ville att jag skulle säga grattis till deras vän i ett inlägg.
 
 
 
 
 
 
 
 


Försöker se det positiva i allt och jag lyckas.

Börjar bli dags att gå och lägga sig igen. I morgon har jag en dag av arbete. Jag tror det blir en ganska lugn dag. Jag börjar inte för tidigt och man jämför med hur det kan vara. Jag har 2 raster och jag kommer hem innan kvällen. Jag komer att hinna på en av mina raster att hämta mat och sitta på jobbet med min lunch. Sen när jag kommer hem kan jag ju bara ta mig bort till gymmet och köra. 
 
Idag blev det ju inte så. Jag började väldigt tididgt, slutar i bra tid, men deyt blir att man hämtar något att äta feter denna dagen av arbete och sitter här hemma med detta efter en hyffsat lång dag. Sen blir jag bara trött och så får man inget direkt gjort och nu är det kvällen och då är det bara att gå och lägga sig. I morgon blir det lättare att få något gjort tror jag. 
 
Såhär ser det ut just nu. Ingen dag är den andra lik fast på något sätt gillar jag detta även om jag inte alltid är så kreativ. Men jag försöker  se  det positiva med alla dagaroch vara väldigt flexibel. I måndags slutade jag redan 09:30, Det är ju positivt. Idag är jag hemma tidigt på eftermiddagen, det är ju inte fel. I morgon börjar jag inte för tidigt, men jag slutar inte heller försent och jag har 2 rejäla raster. Allt de är naturligtvis positivt. Dom rutiner man hade eller försöker  hitta dom finns inte mer och jag kommer egentligen  inte heller att kunna ha några . Alla, och jag menar alla dagar är helt olika, men jag gillar det på något sätt för det blir aldrig tjatigt. 
 
Just nu gör jag inte så mycket annat än jobbar äter, tränar, sover och försöker på något sätt driva blogg i detta. Jag får varje dag kolla och fundera kring när jag ska göra vad. När börjar jag jobba och när slutar jag? Ska jag äta min lunch hemma eller på jobbet, hinner jag att hämta på min rast.? När ska jag sova? Ska man lägga sig en stund på dagen eller vänta till kvällen? Får jag sova ut idag eller inte. Man vänder på dygnet sen kan det gå bara några dagar och sen ska man helt plötsligt upp och jobba den tiden då man en annan dag för inte så längesen gick hem. Vardagliga rutiner och lära sig utantill hur allt ser ut dag för dag är bara att glömma, men jag gillar detta ändå. Skulle jag röra till det så det blir helt fel kan jag alltid skylla på att det inte är så lätt att hålla reda på allt. Jag gillar det också. Allt behöver inte alltid vara lätt. Det kan finnas en tjusning med att få fundera över när man ska göra vad nästan varje dag.
 
 
 


Imorgon springer jag nog bort till gymmet!

Var lite för trött idag så det har inte blivit någon träning som jag tänkte mig. Jag får ta nya tag i morgon istället. Så blir det för jag kommer att tänka på att jag inte har kört idag och det gör säkert att jag bara kommer att springa bort till gymmet i morgon, men idag fick det bli vila och det känns ganska bra det också.
 
 
 
 
 


Lady Gaga?

Fick en fråga och jag kan ju såklart ge ett svar.
Anonym:
 
Vad tycker du om Lady Gaga Danne
 
 
Hon är  grym på det hon gör. Dom här 2 låtarna med Gaga gillar jag bäst.
 
 


Lugn och bra dag.

Jag har kommit hem ifrån arbete och jag har ätit lite. Det har varit en lugn och ganska behaglig dag. En bra dag helt enkelt. På rasten satt jag och prata plastikoperationer med en kollega. Det handlade om kindben, ögonbryn och pattar och vi paratade lite för och emot och snyggare med eller utan osv..  Jag säger väl i princip som jag alltid säger om detta med plastikoperationer. OM MAN VILL GÖRA NÅGOT MED SIN KROPP SÅ ÄR DET VIKTIGT ATT MAN GÖR DET FÖR SIN EGEN SKULL. MAN SKA MÅ BRA SJÄLV AV DET LIKSOM.
 


Jag jobbar på.

Har haft en ganska lugn dag. Ska köra på några timmar till. Bara att jobba på liksom.God morgon !

Dags att köra då.Lite frusen och trött sådär.

Hej !
 
Jag har grejat en hel del idag med allt möjligt, men jag blev aldrig riktigt färdig med något så jag får fortsätta i morgon. En sak som jag i alla fall redan har gjort klart det är betalningen av mina räkningar. Jag tog allt jag kunde hitta och betalde redan nu fast jag hade kunnat vänta til nästa vecka. Hyran är betald för både februari och mars redan. I slutändan ska man ändå betala detta så jag kände bara nu att jag gör det direkt så blir jag av med allt. Fick någon sån inpuls eller nåt.  Resultatet av utgifter, inkomster och sparande blir ju desamma så småningom ändå.
 
 Nu är jag ganska trött och även lite frusen. Jag känner mig nästan alltid frusen när jag är väldigt trött. Bara att gå och lägga sig nu då. 
 
 
 
 
 


Bara att ta sig dit.

Jag har varit på gymmet ikväll. Jag tänkte en tanke innan att jag inte skulle gå dit för jag kände mig lite trött och så. Bra att jag går dit i alla fall! Det är bara att ta sig dit. Passet blev helt ok och jag är nöjd. Det är bara att köra på! Börjar man sådär att strunta i det en dag då blir det snart att man även gör det en annan dag och tillslut så tränar man inte alls och dit vill jag inte falla. 
 
 
 
 


Hemma igen !

 
Jag har haft en väldigt kort arbetsdag. Bara några timmars körning under förmiddagen. Knappt en halv dag, men det känns rätt ok för jag har ju haft en ledig helg också. Skönt att mjukstarta lite även om det var tufft att kliva upp i morse. Det strulade lite på morgonen för jag fick inte igång den buss jag skulle ha så jag fick ta en annan och då har man helt plötsligt inte så mycket tid att "bolla"  med. Det är snabbt iväg som gäller annrs blir det lätt bara ännu mer problem. Man måste lösa problemen när dom kommer ganska snabbt och det gjorde jag ju enna gången.
 
Det var lite kallt i vinden så jag försökte  springa mig varm när jag skulle ta mig mellan fikarummet och bussen och när jag sen skulle hem. Det funkade sådär med att få upp värmen. Men nu är man hemma och då bli man snart varm igen.
 
 
Nu får det väl bli lite vila, sen mat och jag ska också ta mig till gymmet. Tvättstugan har jag snart också. Jag vill inte glömma detta för jag har  ganska mycket som jag behöver tvätta nu och mer smutstvätt vill jag inte samla på mig.
 
 
 


Börjar en ny arbetsvecka.

God morgon. 
 
Nu börjar en ny arbetsvecka igen. Idag är det en gansak "soft" dag. Jag jobbar bara några timmar på förmiddagen och sen får jag gå hem. Jag får inte glömma att jag har tvättid när jag kommer hem sen. Jag har en hel del som behöver tvättas upp. Blir väl lite träning ikväll också. 
Nu kör vi igen på alla sätt och vis.
 
Ha en bra dag!
 


P1 DOKUMENTÄR

Jag har suttit här och lyssnat på ett program från P1 Dokumentär. Det handlar om en flicka som här kallas Nora. Hon heter egentligen något annat. Det är en hemsk historia i 2 delar om vård som inte fungerar och vad det kan få för konsekvenser. När man hör sånt här så funderar man på om det finns utbildad personal på vårdhem? Efter att ha hört detta så undrar man varför det för vissa vårdtagare bara verkar bli värre och värre när dom ska få den hjälp som gör att det ska bli bra igen. 
 
Den fastspända flickan är en historia om saker som aldrig borde få ha hänt. 
 
 
 
Lyssna: Den fastspända flickan av Daniel Velasco
 
 
 
Lyssna: P1 Dokumentär : Den fastspända flickan, del 2 20130120 15:03


Mat utan grönsaker.

Jag har käkat lite. Jag fixade till lite makaroner och köttfärssås. En av dom få rätter som jag  är ganska bra på att laga. 
 
Den senaste tiden har jag lagt upp mycket av min mat som jag äter ute på Facebook. Inte lunchen utan det jag äter på söndagar eller kanske någon kväll ute på restaurang.
  
 
Nu har kollegor och andra vänner börjat säga till om att dom tycker jag äter onyttigt också. För mycket fett och inga vitaminer är väl det jag mest får höra nu. Det sägs med lite glimten i ögat så det är ju inte sådär upprörande ton som det kan vara här inne på min blogg där ofta den som skriver är anonym.  Idag sa också han som jag lånade bilen av att jag måste börja äta ärtor och morötter. Jag sa ju såklart då att jag hatar gröna ärtor, vilket är sant. Dessutom sa jag att jag är inte förtjust i kokta morötter och det är ju detta man allt som oftast får under dom restaurangbesök jag gör Han som jag lånade bilen av tyckte då att jag skulle koka mina morötter själv till den lunch jag köper och tar med hem, men bara lite så dom inte är kokta för mycket. Börja med detta så ska du få se att du kommer att gilla grönsaker sen sa han. 
 
Jag tycker själv att jag har gjort ganska mycket den senaste tiden som är bättre för kroppen. Jag tränar mycket  och håller jag i detta och kör lika bra som jag nu gör en längre tid så är det betydligt bättre än vad det tidigare har varit. Dessutom dricker jag nästan ingen läsk alls längre. Det blir mest vatten till allt och det är ju också mer hälsosamt. Vad det gäller mat så finns det säkert mycket att göra, men jag mår ändå bra och jag gillar det jag äter så jag känner inte att mina matvanor är ett stort bekymmer.
 
Nu har alla möjliga människor haft åsikter om vad jag äter i flera års tid. Jag kan tycka det är ganska roligt att så många bryr sig om vad JAG äter. 
 
Bloggläsare
Mina föräldrar
Brorsan
Kollegor
Vänner
Restaurangpersonal
 
Alla dessa har tjatat om hur viktigt det är att äta grönsaker och att jag måste äta mer hälsosam mat. Jag har börjat träna mer och dricker mest vatten till allt jag äter, det är ju en bra början och man kan allt förändrar man ju inte på en natt. Kanske kommer det en dag då jag börjar äta mer grönsaker också? Fast det har jag svårt att tro. Tycker jag inte att det är gott med grönsaker så kommer jag nig inte att börja äta sånt. Men vi får se hur jag gör i framtiden? Någon dag kanske man mår skit av att inte äta nyttigare och då tror jag automatiskt att jag börjar. Men just nu känns det inte som det kommer att hända för jag mår ju väldigt bra just nu av allt jag gör, äter och dricker. Det funkar liksom att skippa grönsaker till maten. 
 


Mormor och morfars grav.

Jag har idag varit och tittat till min mormor och morfars grav. Dom ligger begravda Sigelshults kyrkogård i Uddevalla. Jag brukar försöka åka dit om jag har en bil och är i Uddevalla. Det tiden tar jag mig alltid för det känns väldigt viktigt för mig att jag gör ett besök här ibland. 
 
Jag saknar dom mycket. Och det kommer jag naturligtvis alltid att göra. 
 
 


Sånt man alltid behöver och en bil-fundering.

Har köpt hem lite av sånt som man alltid behöver. Toarullar och hushållspapper tex. Man kan ju köpa hur mycket som helst bara man har plats för det hemma. Nu när jag hade en lånebil så fyllde jag på mitt förråd så nu har jag så jag klarar mig hela året tror jag. Det är ju ofta så besvärligt att bära hem. Köper man lite åt gången så blir det ett jäkla springade för tex sånt papper och tar det slut hemma då kanske  man innan man har köpt hem mer  sitter på skithuset och kommer på där att toapappret är slut. Idag när jag har haft bil så har jag köpt hem massor av sånt som man alltid behöver och som aldrig blir för gammalt. 
 
 
 
Jag är nöjd med dagen. Har fått mycket gjort. Har man en bil så kan man fixa så mycket på väldigt kort tid. Borde väl kanske köpa en. Fast jag känner ju inte att jag behöver någon. Jag kan ju göra som idag och bara låna en och man kan ju alltid hyra om ingen vill låna ut till mig. I längden blir det ju såklart dyrare att hyra en bil, men man kan ju se det så att det går ju att hyra bil rätt många helger till den kostnaden som det blir när man äger en bil under 1 år  och kör med. Kör man inte mycket eller behöver så är det onödigt att ha en bil helt enkelt. Det är vad jag tycker i alla fall. Man får planera lite mer, men det funkar ju bra. Dessutom finns det ju rätt många tillfällen då man ska någonstans då man ändå inte kan köra själv. Tex när man ska ut på något där man ska dricka alkoholhaltiga drycker. Då blir det ju tåg, buss eller taxi i alla fall om man behöver åka någonstans.
 
Dagens lånebil !
 
 
 
Jag trodde nu att jag hade tvättstugan, men det var i morse när jag låg och sov som jag skulle ha tvättat så jag bokade en ny tid och det blir i morgon istället. Det finns fördelar med att jag jobbar som jag gör.  Man kan välja och vraka bland alla möjliga tider i tvättstugan även fast man jobbar mycket så är man ju ofta ledig när många andra jobbar.
 
 
 


Söndagsmiddag !

 
Biffstek...


Väntar på en bil.

 
 
 


En hyllning till...

Tänkte hylla något som jag är så för att det finns att köpa. Man slipper att slänga en massa rester och man får alltid perfekta skivor. Jag säger bara tack för att det finns FÄRDIGSKIVAD OST. 
 
 
 


Synd att hon ska sluta.

Jag sitter här och lyssnar på Matilda Berggren. Detta är ett program som sändes i P3 första fredagen i denna månaden. Ganska mysigt sådär att sitta såhär en kväll och lyssna på. Det finns vissa radioprofiler som jag "diggar" lite extra. Matilda Berggren är helt klart en av dom.
  
 
Lyssna: Min Spellista 20130104 12:05
 
Synd bara att hon slutar på P3. Jag kommer att sakna att höra henne på radion.  Hon söker redan nu nytt jobb  Hon skriver om detta i ett inlägg på sin blogg.
 
 
 
 
 
 
 


Skönt med träningen.

Känns bra att man har tränat lite. Det är inte jobbigt bara skönt och jag kör bra hela tiden. Blir nästan förvånad själv att det kan kännas så bra.
 
 
 
 
 
 
 
 


Vad ska man göra denna lördag?

God morgon!
 
Vad ska man hitta på denna lördag? Tittar jag mig omkring här hemma så behöver jag städa upp och få lite ordning, men det är ju för tråkigt så jag flyr detta hem och "taggar" bort till gymmet istället för att ta tag i städ, tvätt och disk.
 
Kul att detta med gymmet känns lite som en vana nu. Man går dit utan att tänka och man kör på utan att det känns tråkigt och tungt. Allt känns bara bra. 
 
Nu kör vi igen !!!
 


Funderar bakåt och framåt??

Jag funderar funderar lite tillbaka, men också på framtiden. Jag kämpar vidare trots att jag har haft mycket motgångar om jag tittar bakåt så kämpar jag vidare med livet för att få som jag vill i framtiden. Jag vill skapa ett bra "nu". Mitt liv är ju det enda livet jag har och det vill jag leva gott.  
 
Hur började detta året för mig? Jag började med att ha ett nyårslöfte vilket var att ha ett oändligt tålamod. När det nu har  gått några veckor sen nyår så känner jag att jag håller mitt nyårslöfte. Jag har verkligen tålamod. Det finns så mycket jag skulle vilja göra, men det finns bara ett fåtal saker som verkligen är viktiga och det kämpazr jag för just nu. Det krävs tålamod för har jag för bråttom då går det inte. Tålamod och vänta är verkligen orden just nu och jag klarar detta väldigt bra tycker jag.
 
Nu ska jag inte ångra något i år. När man tänker så då kanske jag inte vågar göra så mycket? Vågar man inte göra fel då blir det kanske heller aldrig rätt? Fast samtidigt har jag ju nu länge gjort så många fel och om jag har lärt mig något på detta så måste jag ju ändra och göra om. Göra om och göra rätt liksom. Hade jag för bråttom när jag gjorde fel, då måste jag väl ha tålamod och inte ha så bråttom nu i min strävan att göra rätt? I min värld låter det väldigt rätt och det är vad jag vill att saker och ting ska bli nu.
 
Man får kämpa på med sin vardag. Jag vet att jag är lyckligt lottad i dessa tider när det är lågkonjunktur och många  människor är utan jobb. Hos mig är det ingen kris. Jag lägger undan minst 10 000 i månaden på mina intjänade pengar  och är inte snål med maten. Jag har det bra och det är jag väldigt tacksam för även om jag inte lever ett liv i lyx. Men jag är bra på att glädjas åt det lilla jag har och nu med mitt tålamod som jag har så kommer jag att kunna göra vad jag verkligen vill. Jag behöver inte göra det jag har lust med just nu för ofta är det just sånt som jag sen har ångrat att jag gjorde. Jag har ibland ställt mig frågan om jag förtjänar att ha det liv jag har idag? Förtjänar jag det liv jag strävar efter? När jag funderar över svaret så kommer jag alltid fram till att jag självklart förtjänar allt jag får i livet. För jag får aldrig något om jag inte anstränger mig innan. Anstränger man sig får något  å gör man ju sig förtjänt av det.
 
 
Egentligen kan man ju säga att jag nu har ett tålamod bara för att jag tidigare har haft för bråttom. Jag har försökt klara saker, men jag har inte lyckats. Fast jag har inte heller misslyckats för om jag nu kommer att lära mig av dom fel jag tidigre har gjort då kommer jag ju att lyckas med det jag verkligen vill. Gör jag det då blir jag ju nöjd och då spelar alla fel ingen roll.
 
 
 
 
 
 


Parken - Åt helvete med himlen.Pizza❤Hjärta

Det blev en pizza ikväll. Som ett hjärta ❤
 
 


Arbetsveckan är nu över.

Denna arbetsvecka är nu över. 2 dagar av ledighet känns inte helt fel nu. Jag kände mig ganska trött och mörbultad i kroppen när jag kom hem. Inte så konstigt när man jobbar på och har och göra hela tiden. Det har varit en ganska tuff arbetsdag. Jaghar haft fullt upp hela tiden och massor med folk har åkt så nu är man lite slut sådär, men det får man ta.
 
Lite bilder från idag !
 
 


Svar på frågor-del 3

 
Jossan: Har du haft något annat husdjur än din fågel Mimmi?
Danne: När jag bodde hemma hade vi ju alltid katt, men jag själv har bara haft Mimmi.
 
Madde:Vilken är den bästa låten just nu?
Danne: Jag och min far med Magnus Uggla
 
 Madde:Vad gillar du mest med dig själv?
Danne: Jag gillar att jag lätt kan glädjas åt det lilla jag har.
 
Madde: Vilken maträtt är du bra på att laga?
Danne: Typ omelett.. Köttbullar med potatis och brunsås är faktiskt något som jag tycker att jag själv gör bra. Fast jag lagar ju nästan aldrig mat i alla fall.
 
Lisa: Vad har du för framtidsplaner?
Danne:  Det som ligger närmast nu är väl att jag ska investera i min egen hälsa. Jag vill göra vad jag kan för att hålla mig frisk, länge.
 
 Anton: Hur blir man busschaufför? Var det svårt? Är det dyrt?
 Danne: Du får börja med att ta busskort. Har du lätt för att lära så tror jag inte att är så svårt. Det kan vara ganska dyrt att ta busskort, men får man ett jobb sen så har man ju snart tjänat in dom  pengarna. Det går väl egentligen inte att svara på vad det kostar. Mycket beror ju på dig själv och hur lätt du har för att lära dig nya saker. I många fall betalar ju arbetsförmedlingen ett busskort . Det finns flera chaufförer där jag jobbar som har fått sina busskort betalda av just arbetsförmedlingen. 
 
 
Dominique: När började du blogga? 
Danne: December 2008
 
Dominique: Vilka språk kan du?
Danne: Svenska och engelska
 
Dominique: Vilken är fin favoritfärg?
Danne: Gul. 
 
Dominique: VIlken är din favoritmat? 
Danne: Ris och curry är ofta gott.
 
Dominique:
Hade du lätt för att lära dig i skolan?
 Danne: Nej, det kan jag väl inte säga, men jag kämpade på  i alla fall.
 
Dominique:
Vilket är ditt favoritgodis?
Danne: Räknas popcorn som godis? Om inte så säger jag chokald. Vanlig ljus chokald.
 
 Micke:
Du tränar mycket.....samtidigt äter du ganska onyttig mat. Funderat på att också lägga om kosthållningen lite?
Danne:  Nej, jag funderar inte alls på vad jag äter eller inte äter. jag äter det som jag tycker är gott. Denna diskussion om mina matvanor är ju en evighetsdiskussion här på min blogg. Många har haft åsikter när det gller vad jag äter. Jag äter väl inte den nyttigaste maten i världen, men man kan ju vända lite på det. Jag vill gärna inte sitta här och äta sk nyttig mat som jag bara tycker är äcklig. Jag tror jag skulle må ganska dåligt av att inte äta det jag tycker är gott. Dessutom finns det ju människor som säger till mig att jag måste äta nyttigare, men själva rökar dom som borstbindare. Det är ju knappast bättre att röka. Det finns människor som är ute på krogen och dricker mängder med alkohol varje helg och dom har sagt till mig att jag måste äta nyttigare. Det är väl inte nyttigare att häva i sig en massa alkohol varje helg?
 
Jag äter inte så nyttigt, men jag tränar i alla fall. Det ju bättre att jag tränar och äter som jag gör än att jag äter som jag gör och inte tränar. Jag rökar inte och jag dricker inte så mycket alkohol även om det såklart händer. Min last här i livet är kanske att jag äter lite onyttigt, men jag gör mycket annat som är bra för kroppen och det viktigaste är ju att jag mår bra och det gör jag ju också. Dessutom gillar jag att unna mig god mat och då gör jag detta.
 
 Cristina: Hi! Im from spain and im a big fan of your blog! I use google translate to understad what you write. I have some questions for you!
 
 1.Do you have a girldfriend?
Danne: No, I have no girlfriend.
 
2.When are you comming to spain?;) 
Danne:  You never know what will happen in the future;)
 
 Mathew: Hello Daniel! I love your blog and I read it ever day! 
If you wonder why I'm writing this question in english, it's beacuse I moved here from York, Englandfor approximatelyone year ago, and I'm learning swedish at a near by school. I can understand written swedish and some spoken swedish, but I'm not good to write in swedish. The spelling is really hard to grip on to. 
Anyway, my question is: What do you do in your spare time? And what's your favourite animal to pet?
Have a very nice day and may god be with you!
 
 Danne:  I blog and like to exercise. Otherwise, I try to mostly relax when I'm free.
 I like birds
.
 X-PAC: Vad skulle du sätta för betyg på dig själv rent utseendemässigt på en skala 1-10? 
Danne: Vet inte? Jag är inte så utseendefixerad. Men det är många som säger till mig att jag är väldigt söt. Jag har fått höra det så många gånger dom senaste åren. Flera gånger i veckan och jag blir naturligtvis jätteglad för detta. Så min söthet är ju en klar 11. För så många människor kan ju inte ha fel.
 
X-PAC: Det märks tydligt att du tränar, men är du 100% nöjd med din kropp redan?
Danne: Alla har vi väl komplex för någon kroppsdel. 100% nöjd blir man nog aldrig, men jag kan inte säga att jag bryr mig så mycket. Det är samma här som jag sa tidigare. Jag vill känna mig ren och fräsch och det är väldigt viktigt för mig däremot. Dessutom tror jag att om man hela tiden försöker sträva efter att få den perfekta kroppen enligt sig själv så tror jag att man aldrig kommer att bli nöjd. Jag slappar hellre och så får man väl se lite rolig ut på sina ställen, men för att svara på din fråga så kan jag säga att det finns mycket jag är nöjd med, men det är klart att man inte är 100% nöjd med allt fast det är inget som håller mig vaken om nätterna om jag säger så.
 
X-PAC: Är det lättare att få kontakt med tjejer sen du blev "kändis" genom bloggen?
Danne: Det har alltid varit enkelt! Med eller utan blogg.
 
 Sofie: Är busschaufför ditt drömyrke? Finns det något annat du skulle vilja jobba med/som i framtiden?
 Danne: Just nu gillar jag det, men det har väl aldrig varit något drömyrke så. Framtiden får väl utvisa om jag kommer att jobba med något annat. Jag har inga planer på att byta jobb just nu. Det kanske finns annat som man skulle vilja jobba med. Men det gäller ju att man kan tjäna pengar på det så man klarar sig och många andra jobb kräver ju en hel del mer utbildning än vad jag har. Jag tror inte jag vill sätta mig i någon "skolbänk" igen om jag verkligen inte måste. Dessutom finns det ju mycket annat i livet än att jobba. Jobbet är ju inte allt och det måste man ju också tänka på när man kämpar på med livet. 
 
Chanel: Aloha Daniel! 
1.Har du någon högskoleutbildning? 
2 .Hur mycket har du tjänat på bloggen? 
3.Tycker du att man kan ha för mycket pengar? 
4.Vill du sjunga i en kyrkkör? 
5. Har du några planer på att bilda en familj? 
Kramis<3
Danne:
1. Nej
2. Det vet jag inte. beror på hur man räknar liksom
3. Vissa har säkert det. Ibland stiger ju pengar folk åt huvudet så det bara blir osunt. Då har man kanske för mycket pengar.
4.Nej.
5. Det där ska man ju vara 2 om så några planer har jag inte. 
 
Anna: Du verkar vara ganska intresserad av cash, brudar och lite party och glamour! Jag skulle vilja veta lite om din galnaste kväll/natt i ditt liv då något av ovannämnda är inkluderat! Kram!
 
Danne: Jag vet inte om jag har haft någon helt galen kväll så. Jag har väl någon gång bränt mycket pengar på någon kväll och natt i Stockholm, men det går ju ganska fort att göra det där och kul har man också. Om man gör motsvarande grej  i Vänersborg eller Trollhättan så går det ändå bara 2000 kronor eller nåt.  Det har väl hänt att man har varit ute med tex flera tjejer och då blir det ju att jag bjuder ganska friskt. Det jag kan säga är att jag har aldrig ångrat någonting. Det hör väl till lite att killar bjuder tjejer liksom. Men helt oansvarigt och galet har det nog aldrig varit så. 2011 var ju ett år där jag brände väldigt mycket pengar på resor, party och andra nöjen. Det var värt varenda krona kan jag säga.
 
Jacop:

Hej Danne,

Först och främst, tack för en bra blogg.

En fråga, hur tänker du med din träning, vill själv komma igång men det är så svårt och tar emot att ta sig iväg till gymmet eller ge sig ut och promenera, hur motiverar du dig själv?

Danne: Jag mår skit när jag inte har tränat på länge och det vet jag om nu och då motiverar detta mig till att bara köra på. Egentligen är det bara att köra som gäller utan att tänka för mycket. Springa är bra att börja med för då får man på ganska kort tid upp lite fart i kroppen och sen går det av sig själv liksom. De är väl några tips som jag tycker har funkat bra för mig för just nu känns det som jag är på G liksom.


Svar på frågor-del 2

 Maria:
 
 Vilken musik tycker du om? Vad kännetecknar god musik anser du och vad skall en riktigt bra låt innehålla?
 
 
Jag tror jag har ganska bred musiksmak, men jag gillar mest ny musik för det gamla blir lätt uttjatat. Det kan det nya också bli, men det kommer ju hela tiden ny musik. En bra låt innehåller väl en text som är lätt att komma ihåg. Jag gillar väl mest tempolåtar fast det finns annat också.
 
 
Anders K
 
Hej! Hur ofta blonderar du ditt hår och vilka produkter använder du?
 
 Jag blonderar varje gång jag är och klipper mig. Vad min frisör använder det vet jag faktiskt inte.
 
 
Emil:
Tjena! 
har ofta tänkt på hur perfekt ditt hår ligger på plats när du jobbar! hur gör du så att de ska va så perfekt och va använder du gör produkter? Jag själv har aldrig lyckats! Och skulle därför behöva råd och tips, vad anser du är en bra produkt till håret och varför just den? 
Tack i förhand!
 
Jag brukar använda produker från GOLDWELL. Jag använder gelê, vax eller spray till mitt hår. Jag köper allt hos frisören.
 
 
 
Karolina:
 
1. Om du skulle få barn och var tvungen att döpa dem till någonting idag, vad skulle de heta? En kille och en tjej. 
 
2. Hur skulle ditt liv se ut om du vann en miljon kr? 

3. Vad heter din bästa vän? 

4. Har du gjort något som du ångrat rejält efteråt? 

5. Har du kräkts på fyllan? 

6. Hur är en perfekt date? 

7. Skulle du kunna tänka dig att hitta kärleken i Thailand och flytta dit? Eller ta med kärleken hem? 

8. Skulle du gå fram till Katrin Zytomierska eller Kissie om du såg någon av dem på stan? 

9. Har du någon gång stämt träff med en bloggläsare? 


1. Man ska ju vara två om att skaffa barn, men ska jag förslå något så kan jag tänka mig  Kevin. Hade det varit en tjej så är ju Fanny ett fint namn. Om jag någon dag blir pappa så  tror att tjejen som jag får barn med kommer att få vara den som verkligen bestämmer vad vårat barn ska heta. Det blir nog bäst så:)
 
2. En miljon gör ju gott i "kassan", men man får ju fortfarande kämpa på även om man har en "mille" på fickan. Hade jag vunnit en miljon idag så skulle jag ju såklart lösa mitt bolån och renovera eller flytta till ett hem som ser ut precis som jag vill jag vill ha det. Det är ju vad jag drömmer om (skuldfri och nytt hem)
 
3. Karin.
 
4. Jag gör ju mest bara sköna grejer... Klart att jag har gjort saker som jag ångrar. Exempel kan ju vara:  Blivit för full någon gång eller sagt något utan att tänka först. Förra året hade jag ju ett år där jag gjorde mycket som jag nu ångrar att jag inte bara struntade i. Min resa till Hamburg är ju ett exempel på något som jag verkligen ångrar av det jag gjorde år 2012.
 
5. Ja det har hänt ..
 
6. När man träffar någon och man känner att personkemin stämmer. Spelar väl inte så stor roll vad man gör egentligen? Bara vi båda har jäkligt trevligt eller kul liksom. Det kan väl vara en perfekt date. ❤❤❤❤ 
 
 7. Nej, det tror jag inte för det är ju svårt att lära känna någon så bra så att man vågar ta med henne hem. Det skulle inte vara roligt om man tar hem någon hit och sen kommer man på efter en månad att man inte tycker om henne och jag skulle nog inte heller vilja bo i Thailand. Jag nöjer mig med att vara där på semester. 
 
8. Jag tror inte jag skulle våga. Jag har ju sett Bert Karlsson flera gånger i denna stan (Vänersborg), men aldrig vågat gå fram och säga något fast jag har velat. Jag skulle nog inte vara mer modig om fick se Katrin eller Alexandra (Kissie). Jag skulle nog vara för nervös och sen vill jag inte bara "hoppa på" folk hur som helst heller. 
 
9. Ja..
 
  Frida Ericsson:
 Hej vad tar du i bicep curl?
 
 
 Jag vet inte riktigt. Jag tror inte det är mycket.  Jag har ju ganska mycket att lära när det gäller detta med styrketräning fortfarande. Den senaste tiden när jag har varit på gymmet och kör just bicep curl så försöker jag lyfta så att jag enkelt klarar 8-10 repetioner med en bra kroppshållning liksom. Lyfter man för tungt så finns det ju risk att man står och "vaggar" fram och tillbaka med kroppen och det känns ju som man då är helt fel ute. 
 
Denna brukar jag klara bra med 8-10 repetioner och 3-4 set, eller vad det nu heter.
 
 
 
 
 
 
Det funkar med denna stången också som är lite tyngre, men sen blir det nog för tufft.
 
 Jonna:
Vilken film tycker du är läskigast?

Jag har inte sett så många läskiga filmer, men  när jag såg filmen SCREAM då var det väldigt ofta som jag drog filten över huvudet.
 
 
 
 
 
 


Svar på frågor-del 1

* Niklas:
 
Vad är ditt syfte med att blogga?
 
Jag bloggar bara för att jag tycker att det är roligt och det är det enda jag tänker på när jag sitter här och publicerar inlägg. Den dagen jag inte tycker att detta är roligt längre då vet jag att jag kommer att lägga ner. 
 
Larsson:
1. Vilken körtur skulle vara din drömkörtur med buss? 
2. Vilken är din "favvoscandalbeautie"?
 
 
1. Jag gillar nog och köra allt så någon drömkörning finns väl inte så. Det vore väl coolt någon gång att köra en långresa med buss, men det är nog inget jag skulle vilja jobba med dagligen liksom. Men kanske vid något enstaka tillfälle kunde det vara coolt att köra en längre resa än bara mellan Vänersborg och Trollhättan.
 
2. "Favvobrud" av alla scandalbeauties  som finns? Den frågan är riktigt svår, men måste jag välja en så säger jag Cathrine Holst.
 
 
 
 
 
 Niklas:
 Hur kom du in på bussförar-yrket? Hade du någon tanke bakom att du gärna ville glida runt i buss? Har du några planer på att sluta jobba som det och plugga/jobba kring något helt annat?
 
Jag sökte jobbet som bussförare och blev anställd.  Jag tog mitt busskort och sökte under en tid då bussföretagen verkligen behövde folk. Jag hade väl egentligen ingen tanke på vart det ena med andra och det tredje skulle leda till. Men det har blivit såhär nu att jag kör buss på heltid och jag trivs bra med detta. Just nu kan jag inte säga att jag har några planer på att sluta och göra något annat, men man vet naturligtvis inte vad som händer i framtiden. Det känns ju ändå som detta med att köra buss är ett framtidsjobb. Jag har inte hört så mycket tjat förut  som man nu kan höra i media om att det är viktigt att fler och fler åker kollektivt. Man måste tänka på miljön och man inför trängselskatt för att folk ska lämna bilen hemma och åka kollektivt istället. Det lär fortsätta så och då tror jag att det kommer att behövas fler bussförare i framtiden och man kommer att ha och göra, vilket såklart är bra. Så det känns som jag har valt ganska rätt yrke, men som sagt man vet ju aldrig hur det blir i framtiden.
 
 
 Anonym:
 Träffar du någon tjej? 
Vill du ha familj? 
Är busschaufför ditt drömjobb? 
Vad är det för mål du har nu med dina besparningar?
 
 
TJEJER?
 Nej, jag träffar ingen tjej just nu.
 
EGEN FAMILJ?
 Jag kan inte säga att jag strävar efter det, Man får ju inte heller glömma att man ska vara 2 om ett sånt beslut. Det är ju absolut inget man bara får bestämma själv liksom.   
 
DRÖMJOBB?
 Jag hade väl en dröm innan jag började jobba att kanske inte behöva jobba utan ha så mycket pengar så jag skulle kunna leva ändå.  Jag tror aldrig jag liksom har drömt om att bli bussförare, men  jag tänker ofta när jag ser vad andra har för jobb att gud vad jag är glad över att jag är bussförare.
 
MÅL MED MINA BESPARINGAR?
 Jag har ju funderat mycket på min hälsa och så och jag tror att det just nu är där fokus ligger när det gäller att spara pengar. Jag vill  investera i min hälsa i framtiden.
 
 
 
 Wrake:
Hur mycket "cash" lägger du på "köpmat" varje månad?
 
 
Jag lägger ungefär 3000 kronor i månaden på mat ute om man vill kalla detta så. Jag räknar då  den mat jag liksom köper i en låda och tar med hem eller den mat jag äter ute på restaurang.  Det kan också vara mat från pizzerian eller något gatukök.  Mat som jag liksom inte står här hemma och fixar till själv, den kostar 3000 kronor  i månaden ungefär. 
 
 
 Cool brud:
Skulle du bli reagera positivt eller negativt om man hälsade på dig under en busstur
 
Jag hoppas att jag väl att jag reagerar på ett positivt sätt. Det beror väl på hur du menar? Jag skulle nog inte ta i hand om jag sitter och kör samtidigt, men det går ju bra om jag står still liksom.

Anonym:
Är du kär i någon.
Det finns väl alltid tjejer som man gillar lite extra. ❤❤❤❤ 
 
 
 Cornelia:
 1 En natt med en "scandalbeautie" eller en natt med Katrin Zytomierska? 
2 Om du bodde i villa, skaffa katt eller ha kvar Mimmi? 
3 Köra en busstur naken eller lägga ut en nakenbild på bloggen?
 
Dessa frågor har jag ju svarat på för typ en vecka sen, men ok.
 
1 Scandalbeautie!!
 
2. Villa på landet? katt. Villa i stan? Ha kvar Mimmi.
 
 
 3. Naken bild på bloggen om jag får bra betalt.


I morgon kan ni se svaren på frågorna.

Träffar du någon tjej?
Hur ska hon vara?
Vad ska dina barn heta? 
När ska du åka till Spanien?
 
 
Allt möjligt har det frågats om . I morgon kommer svaren på frågorna som jag har fått i denna veckan. Jag publicerar frågor och svar i flera delar i olika inlägg. 
 
 
 
 


Bilder om denna arbetsdag.

Fläskkarré med äppelmos !
 
Yogurt, fralla och Red Bull !
 
Work !!!
 
En välbehövlig paus !
 
Traskar hemmåt och tänker att snart sitter man i en buss igen.
 


Man får vara ganska flexibel

 
 
 


Grym på gym !

Gick lite på ilska idag, men det funkar ju. Har kört en bra pass på gymmet idag och jäklar vilken fart det är på mig nu!!! Jag vill bara köra på hela tiden, men man måste ju arbeta också. 
 
Men jag är hel nöjd med detta passset och kroppen svarar liksom bra. jag orkar köra och det är inte jobbigt eller tråkigt. Bara kul och jag älskar detta.!!
 
 
 
 
 


Stör mig lite fortfarande på detta.

Det var denna arbetsdag. Ganska lugnt att köra och det känns väldigt lätt på något sätt. Allt är väl lätt när jag inte för så längesen hade en sån jäkla tuff period av jobb. När man nu inte har detta länger så känns dom normala arbetsdagarna som rena semstern. Gött de.. Jag tränar ju en del också så det är lite fart i kroppen och det bidrar säkert till att man dagarna inte känns så tuffa. Man orkar mer innan man blir trött liksom.
 
 
Synd bara att jag blev sugen att gå och träna precis när jag skulle "tagga" till jobbet. Sover man bort hela förmiddagen så blir det ju så. Det där stör mig lite fortfarande, men jag hade från början inte tänkt att gå och träna idag och sen blir man sugen , så typiskt.
 
Ska jag börja chocka mig själv och ställa klockan på mina lediga förmiddagar och bara klia upp och dra bort till gymmet? Det finns ändå en liten hake här. Kalla det bortförkalring om ni vill, men jag tycker att detta är ett bra argument att ha som ursäkt, eller en förklaring. Jag har ofta dagar och hela veckor då jag går upp sjukt tidigt för att jobba. När man då har veckor där man inte behöver gå upp tidigt för att man ska jobba då vill man gärna sova ut. Man lever ju liksom inte ett så inrutat liv så att man så fort man har tid för träning så gör man det.  Jag vill gärna sova ut om jag kan, men smatidigt är det ju fan att man ska bli sugen på träning och så hinner man inte för att man har jobb. Nu tycker jag ju att det är roligt att jobba också så helt katastrof är det ju inte att man ska till jobbet när man vill träna. Dessutom jobbar man ju aldrig så mycket så man intehar tid att träna. Fast man lever som sagt inte ett så inrutat liv så man gör något för att man har tid att göra detta även om det kan vara en viktig del i sitt liv. Kommer inte längre med denna fundering nu. Jag ska tagga bort imorgon i alla fall. Då jävlar ska det köras hårt !
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2013 01 16

Lite mat har det blivit och idag fick det bli fisk.
 
 
 
Snart är det dags att jobba igen. Det blev inte mycket gjort idag för jag sov såklart bort hela förmiddagen. Jag har  idag lite go träningvärk. Jag kände när jag gick ut för att hämta mat att det hade varit skönt om jag hade tagit mig bort till gymmet och kört lite å löpbandet. Kul att en sån känla finns att man bara vill köra mer och mer. Lite synd att jag sov bort hela förmiddagen eller att jag snart ska jobba för jag är verkligen sugen att köra nu.
 
Jag får väl se til att det blir av i morgon istället.  Snart ska man jobba igen och man får fortsätta att tänka på att köra försikigt. Snö och minusgrader, då blir vägbanan lurig. Kör försiktigt säger jag bara. Det känns som man inte kan säga detta för lite. Bättre att säga det flera gånger för mycket.
 


Kör på bara med fler frågor!

Vi kör på såklart med  frågestunden. Det kommer in en hel del frågor och det tar lite tid för mig att svara på allt, men på fredag då kommer alla mina svar på era frågar. Det är bara att "mangla på" med fler frågor om allt möjlig. Jag lovar att svara på nästan vilken fråga som helst.
 


Tacksam för tiden i byaskolan.

Varför är inte Sonja Abrahamsson min mamma eller nåt? Hon säger ofta saker som är väldigt tänkvärda. Här talar hon om varför hon är så glad över att ha gått i en byaskola.
 
 
Lyssna: Sonja är tacksam för tiden i byaskolan


Det kom en hel del mer snö.

Har haft en ganska lugn arbetsdag. Inte så lång heller. Det kom en hel del snö under dom timmar som jag körde. Man får tänka på att ta det försiktigt och anpassa farten. Jag gjorde detta, men ändå kan man känna ibland att det släpper lite. Extra viktigt blir det ju då att köra försiktigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Då jobbar man igen !

Är igång och jobbar igen. Man får ta det försiktigt nu när väglaget ser lite lurigt ut. Skönt att man inte har så lång arbetsdag.
Ha en bra dag ! Kram...Skönt med gym och inte jobbigt.

Började dagen med att "tagga" bort till gymmet och köra lite. Kändes ganska bra förutom att jag har lite ont på vissa ställen. Det tar då emot att köra vissa grejer, men det är ju bara träningsvärk och det klarar man ju av att ha.
 
Jag har fått en liten nytändning sådär. Det känns inte tungt eller jobbigt just nu att ta sig bort till gymmet. känner alltid innan att detta ska bli kul. Sen när man kör känns det bra och efteråt känns det som alltid ännu bättre.
 


Kvällens tankar

Jag ska snart gå och lägga mig. I morgon ska jag ju försöka ta mig upp tidigt för att sen ta mig bort till gymmet och träna. Nu är det roligt igen och då ska man väl köra på? 
 
Mitt tålamod håller i sig. Alltså, jag har tålamod och det känns bra. Det är inte jobbigt att ha tålamod utan jag är bara glad över att jag inte gör en massa saker nu som jag sen med allra största säkerhet kommer att ångra . Det finns så mycket jag skulle kunna göra nu för dom pengar jag har sparat ihop ännu en gång, men jag vill ju vänta tills jag är säker på vad jag vill och eftersom jag är en tänkare, grubblare och gärna vänder och vrider på allt så kommer det nog inte att hända så mycket på länge. Jag måste bli säker först och så är det bara.
 
Idag och även igår har jag ju såklart också funderat mycket på den trafikolyckan som skedde i närheten av kassaretorpet i Vänersborg, natten mellan lördag och söndag där en 17 -årig flicka omkommer. Jag körde ju nattbussen och passerade olycksplatsen när jag körde i motsatt rikning in mot Kassaretorpet. Vid den tidpunkten då jag passerade hade det redan hänt och det fanns massor av räddningspersonal på platsen. Alla utryckningsfordon stod som en avspärrning och med blåljus på. 
 
När något sånt här hemskt händer i en sån här liten stad så är det självklart att man blir berörd, förtvilad och ledsen. Det kommer ju så nära inpå på något sätt eftersom det händer i lilla Vänersborg och flickan som omkommer är från Vargön. Man tänker att varför ska någon som bara är 17 år inte få leva? Det känns inte rättvist att någon som har hela livet framför sig helt plötsligt inte ska få finnas längre. Jag har inte klarat att hålla tillbaka tårarna när jag har tänkt på denna olyckan. Fy vad hemskt och sorgligt detta är.  
 
ttela.se


Frågestunden går vidare.

 
Frågestunden som jag har på min blogg fortsätter såklart. Ni får ställa hur många frågor ni vill.  Jag publicerar era frågor och mina svar på fredag.
 
 
 


Videoblogg.

 


Mer vatten och nästan ingen läsk !

 
 
Jag är så stolt över mig själv! Jag har den senaste tiden dragit ner på allt "läskeblask". Jag dricker nästan bara vatten till allt jag äter. Förut var det minst en läsk om dagen. Det kunde också vara saft. Bara massa onödigt socker och liksom. 
 
Nu dricker jag nästan bara vatten och det är minst lika gott som läsk. Jag tror till och med att det är godare med vatten. Jag drack mycket vatten förr med så det är inte något nytt så, men nu är det mer vatten och nästan inget annat. Bara friskt rent vatten!! Jag kan dricka det till vad som helst. Ibland till en ostmacka tex och jag tycker att det är gott även då. Jag är så stolt över mig själv att jag har börjat dricka så mycket mer gott vatten och samtidigt minskat som fan på läskeblask. Kanske skulle fira detta med skumpa?
 
 
Kanske ett stort glas vatten istället? Vatten är kanske att föredra även om man ibland vill ha det lilla extra. Men nu är jag bara glad att jag dricker så mycket vatten. Länge leve vatten !!!
 


Hamilton2

Har precis kollat HAMILTON 2. Många har ju sagt att denna filmen var så otroligt dålig, men jag tycker att den var värd att se iallafall. Mycket action och en hel del spänning så jag tycker det är fel att såga den fullständigt.
 
 


En långpromenad.

Det blev en långpromenad idag. Jag har varit ute i flera timmar och vandrat. Rätt skönt och rensa skallen på alla möjliga tankar. 
 
Jag har en ledig dag och jag ska nu kolla lite film och sitta i massagestolen. 
 


Hur har Sonja avslutat denna veckan.

Kollade lite vad Sonja funderar kring ikväll. 
 
 


Frågan är fri !

Jag kör ju just nu frågestund på min blogg. Jag väljer att publicera alla frågor och svar på fredag. På så sätt får ni lite tid på er att fundera ut frågor och jag får lite tid på mig att fundera på vad jag ska svara.
 
 


Då var denna dagen över.

Nu var dennna söndagen över och jag har haft mycket tankar som har snurrat runt i huvudet. Djupa frågor om livet man lever och vad som är viktigt och inte viktigt. Vad jag än kommer fram till så är det rätt för mig själv i alla fall. Jag är glad att jag gick och träna och det känns skönt att jag håller mitt nyårslöfte fortfarande. Det var ju att ha tålamod och det har jag verkligen. Så fort jag är på väg att göra något där jag kanske har lite för bråttom så blir jag påmind om att jag måste ha tålamod. 
 
Mina tankar går idag också till andra människor. Det finns människor som jag tycker synd om idag och jag tänker mycket på dom också. Som vanligt blandas allt man tänker på om sig själv och andra så det blir till snurr i huvudet, men sån är Danne och jag kommer alltid att vara en person som tänker mycket. Jag har verkligen försökt att inte tänka för mycket, men det går inte. Kanske är det bra någonstans att man tänker mycket? Jag hoppas det i alla fall. 
 
Nu är det natten och kanske sitter jag uppe ett tag till, kanske inte? 
 
 
 
 


Just nu !

Har lite ont i ryggen nu igen. jag sitter lite i "stolen" så kommer det att kännas bättre. Underbart skönt att slappa farmför teven i massagestolen. Det börjar ju någon dramaserie nu som jag har tänkt att se.
 
 


Kroppen svarar bra.

Har varit och tränat lite. Kroppen svarade bra idag. Det är ju ganska bra fart på mig just nu och då är det skönt att den träningen jag kör inte känns jobbig eller nåt sånt. Bra pass idag som jag är nöjd med.
 


Jag ska ta mig bort till gymmet.

Jag känner mig lite tom och konstig. jag tror att lite aktivitet kan vara bra nu. Jag ska ta mig bort till gymmert och köra lite. kan nog vara bra nu efter nattjobb och tankar som just nu snurrar i huvudet.
 


Video från i morse !

 
 


Efter några timmar av sömn.

2 dagar i rad av nattbuss är något som nu känns i kroppen. Det känns lite som man har varit ute och festat själv och haft en jäkligt trevlig kväll sådär med mycket skumpa och party liksom. Den huvudvärken som man får dagen efter har jag nu så den känn likadan även om man är  nykter och jobbar eller är ute och festar. 
 
Får se vad jag hittar på idag? Det blir nog ganska lugnt som vanligt. Jag ska försöka sitta här och blogga en del under dagen så har ni inte så mycket att göra så kan ni ju alltid gå in här och läsa min blogg. Jag har hunnit med att gå ut och käka lite. idag blev det en cordon bleu.
 
 
 
Hoppas ni alla får en bra dag och glöm inte att ni gärna får ställa frågor till mig om vad som helst. Jag har just nu en frågestund på bloggen och jag  svarar på fredag i nästa vecka.
 
Det blir väl hur spännade som helst att sen få se vad jag svarar??
 
 
 


Fråga om ni vill !

Jag har fått lite önskemål från några läsare att jag borde ha en frågestund på min blogg. Då har jag det nu då. Fråga något om ni vill veta något.. PÅ FREDAG NÄSTA VECKA KOMMER SVAREN PÅ ERA FRÅGOR.
 


Hemma från ännu en nattkörning.

Nu är jag hemma från ännu en nattkörning. Det var lite mer drag denna gången, men ändå ganska lugnt. Folk har väl inga pengar att gå ut och feta upp såhär i mitten på januari? 
 
Nu får jag ta helg kan man säga. Jag är ledig i 2 dagar och sen börjar en eftermiddags vecka av arbete. Känns väldigt bra att man kan fortsätta att sova ut  i över en vecka till.
 


Jobba igen !

Dags att "tagga" till jobbet igen då. Ännu en kväll av arbete, men sen är jag ledig 2 dagar. Jag får liksom min helg på söndag och måndag istället för lördag och söndag.
 
Ha en trevlig kväll !
 


Starta eget företag

 
 
Hannah:
Tjosan tjosan! 

Vad jag förstår så gillar du pengar och framgångsrika människor som Jan Stenbäck. Så min fråga till dig är: Varför startar du inte eget? 

Ta hand om dig!
 
Man blir ju inte automatiskt framgångsrik och får mycket pengar bara för att man startar eget företag. Jag skulle nog säga att den chansen är inte så stor att man blir någon "storfräsare" med massor utav pengar som man tjänar på att starta eget företag. En bra idê funkar naturligtvis, men för dom flesta egna företgare så är det mycket slit, ansvar och man tjänar egentligen inte mer än dom flesta andra. Naturligvis har jag funderat kring sånt, men jag har för längesen kommit fram till att eget företagande är inget för mig. Man måste förmodligen jobba hårt själv och sen också sitta med papper efter arbetstid. Man kanske kan anställda människor som gör en del av jobbet, men det måste vara rutinmässiga saker som dom anställda gör för att man inte själv ska behöva jobba så mycket med det. Det blir mer papper ju fler anställda du har och dom ska naturligvis ha sin lön enligt fackliga avtal. Fackliga avtal gynnar ju inte alltid företagen som måste hålla på dom. Vinsten man skulle ha fått äts kanske upp av att ett avtal för att avtalet är som det är, osv ..
 
Jag tror inte att den livstilen passar mig när det gäller att ha eget företag. Jag vill vara mycket ledig och som det är nu så kör jag min buss och sen går jag hem och arbetsdagen kan man lägga bakom sig. Dessutom har jag ju växt upp och sett min pappa jobba med sitt  företag som han själv startade. Det var mycket slit och han har vid många tillfällen haft nerverna "utanför kroppen" vilket medför att han har haft en väldigt "kort stubin" periodvis. Det har inte alltid varit guld och gröna skogar om man säger så. Han sålde sin firma efter 30 år eller nåt. Han fick väl ganska bra betalt, men han fick ju betala över hälften i skatt när han hade sålt sitt livsverk. För mycket slit och bekymmer är det att ha eget företag. jag vill ofta ha lugn och ro och då är det allt bättre att bara vara anställd ocjh jobba efter mycket rutiner. Det mår jag bästa av.  
 
 
 
 
 
 
 


Fördelar med att jobba nattpass.

Körde till klockan 03:00 i natt. Det var otroligt lugnt. Mellan kl 01:00 och 03:00 tror jag att jag hade max 4 personer som åkte med mig. Lugnare kan det nästan inte bli.
 
 
Många tror att det är jobbigt att köra nattbuss, men jag kan nog säga att efter alla nattkörninngar som jag har haft genom åren så är det dom körningar som ofta är lugna och defentivt inte jobbiga. Visst kan det hända saker där man verkligen får kämpa liksom, men det händer inte mer än vad det gör på en vanlig vardagsköring. När man kör nattbussen då man slutar kl 03:00 på natten/morgonen så finns det ju massor av fördelar även om man kan tycka att just jobba natten är skit.
 
1. Man börjar ju alltid sent på dagen vilket gör att man har en hel dag ledig innan man börjar jobba. Igår börjar jag Kl 19:00 och under en kväll av arbete så går tiden ruskigt fort. Helt plötsligt blir det natt och har man som jag hade  igår bara 4 personer i bussen mellan kl 01:00 och 03:00  så behöver man inte direkt anstränga sig med biljettförsäljning.
 
2. Du kör alltid en ganska bra buss. Man slipper gnälla över att man får en buss som man inte gillar, vilket ger en positiv energi.
 
 
3. Under en nattkörning finns det ju ingen trafik. Du är ganska ensam på vägen och det är ju betydligt lättare att köra då. Man slipper ju defentivt alla jäkla bilköer som man aldrig annars slipper när man har en vanlig vardagskörning, kl 16:30 tex. 
 
4. Man har lite bättre betalt för att man kör mer obekväm tid på dygnet. Är det dessutom en storhelg som tex jul eller påsk då blir det ännu mer "cash" i  plånboken. 
 
5. Det är många gånger betydligt bättre att köra kvällen och natten än att köra i rusningstrafik då alla ska till jobbet eller skolan.
 
6  Man har ju aldrig så sjukt långa dagar som man kan ha på en vanlig vardag. Passen som man kör en kväll och natt är väldigt sällan över 8 timmar av arbete. 
 
 
 


Snart dags att jobba igen.

Jag har haft en lugn dag. Jag har sovit mest och nu ska man jobba lite igen. 
 
Känns skönt att kunna säga att jag har ett ganska kort arbetspass. Så är det både idag och i morgon och sen är jag ledig igen. Känns nästan som jag helt plötsligt är mer ledig än jag jobbar. Fast riktigt så är det ju inte, men jag kan ju få känna så i alla fall.
 
Ha en bra kväll !
 


Jag vill gärna se dig !

Jag tänkte föregå med gott exempel och bara visa lite bilder på vad jag tänker på i dessa mörka tider när jag är ute.
 
 
Gör som jag. Bär reflex och tänk samtidigt på din och andras säkerhet. Dessutom vill jag gärna se dig även när det är mörkt.
 


Mycket ledig och jag har tålamod.

Det känns nästan som jag är ledig 3 dagar i rad nu. Egentligen är det ju inte så, men igår jobbade jag ju bara förmiddagen och sen blev jag ledig. Idag har jag en helt ledig dag och i morgon börjar jag ganska sent och har ett ganska kort pass. Mycket ledig nu även om jag  också jobbar. Det känns i alla fall skönt att inte ha några sjuk långa dagar nu på ett tag. Jag har några korta och sen är jag ledig och så håller det på ett tag nu. Jag känner fortfarande av att jag har jobbat mycket. Man är lite snurrig sådär när man nu helt plötsligt inte jobbar. Svårt att förklara, men jag tror att snurrig är det rätt ordet.
 
Däremot har jag ett oändligt tålamod nu. Jag håller vad jag har lovde mig själv på nyår. Jag ska ha tålamod år 2013 Jag har tålamod och jag väntar med att göra något till jag är säker på att det verkligen är detta jag vill göra. Minsta tvekan och det blir inget. Nästa grej jag gör måste bara bli rätt. Jag gjorde så mycket fel förra året och jag kom in i en dålig trend där. Det måste brytas innan det blir för mycket. Kanske är det så att man måste göra fel för att något också ska bli rätt. Men jag har gjort massor med fel så nu vill jag göra rätt ochdå måste jag göra om. Gör om gör rätt och jag tänker hela tiden på att jag måste ha tålamod. Vissa tar tid bara för att man har tålamod. Men jag vill göra rätt från början då får det dröja till själva starten om man säger så.
 
 


Jan Stenbeck

 Jag har precis sett det tredje och sista delen av den dokumentär  som handlade om affärmannen Jan Stenbeck (1942- 2002) Fantastisk serie som jag verkligen tycker att ni ska om ni har missat den.
http://www.svtplay.se/stenbeck
 
Jag har länge imponerats och beundrat Jan Stenbeck. Det går berättelser om honom som säger att han ofta gick och la sig klockan 02:00 på natten och gick upp klockan 05:00 på morgonen. Han kunde vara ute och festa hela natten, men kl 08:00 dagen efter var det full fart igen med jobb. Jan Stenbeck har startat massor med företag. Han var en föregångare när det gäller den fria teven. Robert Aschberg är ju en person som Jan Stenbeck lyfte fram. Det finns mycket som är grymt med Jan Stenbeck. Inför det nya året 2000 så ville Jan Stenbeck bjuda Stockholm på det  största fyrverkeriet någonsin. Över 8 ton fyrverkeripjäser avfyrades natten mellan 1999 och 2000 över gamla stan i Stockholm. Jan Stenbeck var en man som liksom hade lite mer än alla andra på något sätt. Han levde liksom efter mottot: Man ska inte jobba och slita för att tjäna pengar som man sen ska ha roligt med. Man ska ha roligt medans man tjänar pengar. 
 
Det finns en bok som jag också kan rekomendera. Bara att läsa och fortsätta att imponeras.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Här är ett program från sommar i P1 1997 där Jan Stenbeck delar med sig av sina tankar och berättar om sitt liv. 
 
 
Lyssna: Jan Stenbeck


Är ledig idag

Jag börjat denna dag med en morgon promenad. Det blev kallt för jag gick ner vid vänern och där blåser det ju lite extra. I just Vänersborg blåser det väl alltid lite extra så fort det bara blåser lite.  Dessutom har det börjar snöa nu också. Hoppas såklart att det snön försvinner igen så snabbt som möjligt.
 
 
 


Lite frågor om allt möjligt.

Jag sitter här och svarar på lite frågor som har fått... 
 
 
 
 
 
1. Vad är din högsta önskan/dröm? 
Jag hoppas jag får vara frisk och slippa onödigt lidande som vissa hemska sjukdomar kan medföra. Frisk är liksom ordet. Inget är ju viktigare än ens egen hälsa.
 

2. Hur uppkom din passion för pingis? 
Svårt att säga exakt, men jag spelade första gången hemma hos en klasskamrat när jag gick i lågstadiet. Sen kan man säga att pappa byggde ett pingisbord hemma. Han lade typ upp en spånskiva och satte ett nät på mitten. Sen köpte han ett riktigt bord. Sen började jag i klubben här i Vänersborg och efter några år bytte jag till Trollhättan och där tog väl allt ordentlig fart. Ett tag var det nog inget annat än pingis som gällde, men jag saknar det nog inte så mycket idag. Bara träningen ibland..

3. Hur långt skulle du kunna gå för att få en miljon? 
Jag kan nog göra ganska mycket om det skulle gå snabbt att fixa en miljon. Om det inte är något olagligt eller att jag kan dö av att fixa en miljon så skulle jag nog kunna göra nästan vad som helst. Om jag skulle få en miljon direkt liksom. 
 
Jag jobbar lite på att försöka att en gång i livet försöka dra in en miljon cash. En miljon en gång för att bara få känna hur det känns att vara miljonär. Om jag sen "bränner" den på fem minuter det bryr jag mig inte om.  Fast hela den tanken  känns inte riktigt som något som man kan räkna med att man fixar. Det är mer en vision, men det finns ju så många människor som fixar både en och två miljoner så varför skulle inte jag någon gång framtiden kunna fixa detta också? Det är ju värt en försök och jag gör ju saker redan nu kan man säga. En spännade resa är det på något sätt och den känslan är ju värd massor också.  

4. Om du blev ekonomiskt oberoende, vad skulle du göra då? 
Slappa, förverkliga mina drömmar, spendera ...

5. Vilken är den absolut sämsta sidan på internet? 
Ingen aning. Jag är bra på att undvika dom sämsta sidorna. Det finns så mycket skit på nätet och jag är glad att jag inte har sett allt eller ens vet hur man ska hitta allt.

6. Har du blivit vän med någon av dina bloggläsare?
Nej det kan jag väl inte påstå. Det finns några som har följt min blogg i princip alla år som den har funnits och jag får snälla kommentarer och mail från några bloggläsare regelbundet.
 
7. Får du vykort av dina fans? 
Nej, men jag har fått brev. Det är mest mail och kommentarer direkt på bloggen när jag får något.

8. Hur skulle du beskriva en vanlig arbetspass?
Ingen dag är den andra lik.
 
 


Nästan som bearnaisesås.

Vad skönt det var att bara jobba förmiddag. Jag slutade vid lunch ungefär och jag hade ändå en ganska lång rast. Man bränner ju inte ut sig direkt efter en sådan dag. Det känns lite som att man är ledig hela dagen även om jag  ska gå upp på morgonen. Fast hade jag inte jobbat då hade jag säkert sovit fram till lunch så jag får liksom inte mer gjort hemma för att jag jobbar förmiddagen. Om jag jobbar en förmiddag eller ligger och sover det spelar inte så stor roll egentligen. Det är just nu bara skönt att slippa dom sjukt långa arbetsdagarna då man dessutom ska upp på morgonen. 
 
 
 
Efter jobbet så blev det lite shopping. Jag köpte bla massor av strumpor så nu har jag massor av både strumpor och kalsonger. Jag har och skita ner ett tag innan jag behöver tvätta om man säger så.
 
 
 
 
 
Efter lite shopping så gick jag och köpte mig lite mat i en låda.  Fisk med hollandaisesås. Såsen smakar nästan bearnaisesås tycker jag. Fast man känner en viss skillnad ändå.
 
 
 
 


Nu är det äntligen korta dagar som gäller !

Nu ska jag sova. Jag har en förmiddag av jobb i morgon. Bara en kort förmiddag och inget mer sen. Det känns riktigt skönt och jag tror nästan inte att det är sant. Ingen såndär sjukt lång dag, inte på flera månader.  Jag  Ingen mer perid av massor med jobb på länge. Jag kommer att sova extra gott i natt nu när jag vet detta att det bara är helt normalt långa, korta eller lediga dagar som gäller ett tag framöver.
 
Bilder som inte har med någonting att göra, men inlägget blir lite trevligare om man har en eller flera bilder i ett inlägg.
 
 
 
 
 
 
 
 
Såg att jag hade fått fler frågor om allt möjligt. Jag svarar i morgon.
 
Nu ska jag sova...


Karolina frågar !

Jag har fått några frågor av någon som heter Karolina
 
 Frågorna:
 
1 .En natt med en "scandal beauty" eller en natt med Katrin Zytomierska? 
2. Vad är roligast, att vara busschaufför eller fönsterputsare? 
3. Om du bodde i villa, skaffa katt eller ha kvar Mimmi? 
4. Köra en busstur naken eller lägga ut en nakenbild på bloggen?
 
 
 
 
 
1. En bild film säger mer än 1000 ord.
 
 
 
2 Busschaufför helt klart. Man behöver ju inte anstränga sig när man ska tvätta rutan. Man rycker bara i "spaken".  Man behöver inte "pälsen" liksom
 
 
 
 
3. Om jag har villa på landet, då vill jag ha katt, men en villa i stan, då har jag kvar Mimmi. 
 
 
 
4.  Får jag bra betalt så lägger jag gärna ut en nakenbild på bloggen. Tänk vad mycket pengar tex Victoria Silvstetd tjänade på utviket hon gjorde i Playboy. Sen efter detta har hon kunnat tjäna ännu mer pengar på att bara visa sin kropp och gå på fester och dricka skumpa. Vi snackar miljoner och åter miljoner.  
 
 
Hade jag fått några miljoner så hade jag lätt visat mer av hela min kropp. Jag hade också kunnat ha en morot uppstoppad någonstans om det hade varit ett krav för att jag ska få bra betalt.
 
 
 
 


Mycket bananer.

Idag hade jag knappt ätit nånting. Det passde inte riktigt att käka lunch då jag hade rast så det blev att jag väntade till efter min arbetsdag var slut. Jag gick såklart till min "favvorestaurang". Käkade för typ 200 kronor.
 
 
Jag käkade en fläskfilê med ris och curry. Det fanns även annanas och  bananer i detta.
 
 
 
Det blev mycket banan idag för efter varmrätten som var full med bla bananer så beställde jag även en bananasplit. Det är lite lurigt när man inte har käkat mycket på  hela dagen . Man vill lätt bara äta hur mycket som helst  då när man äntligen får mat. Allt smakade bra i alla fall och nu kan jag slappa lite i massagestolen och bara tänka på hur bra jag har det som kan äta gott varje dag utan att jag behöver laga maten själv. Det tycker jag man ska vara glad för eftersom jag inte gillar att laga mat.
 
 
 


Ett annat liv nu tack !

Nu har jag gjort denna arbetsdag också. Det känns lite som att ta helg fast ändå inte. Det är i alla fall slut på dom långa passen på ett tag nu. Det har varit tuifft en period. Många dagar med 12 timmar på jobbet, 4 dagar förra veckan och dessa 2 dagar nu denna veckan. Alla arbetspass  har kanske inte riktigt varit 12 timmar långa , men inte långt ifrån. Man har en hel del raster under en sådan dag och det är faktiskt en hel del tid också där man har betalt trots att man har rast. Det är ju lite plåster på såren när arbetspassen är så långa som dom har variit. 
 
Jag kan ändå säga att i längden är det inte värt att jobba såhär mycket. Någon period ibland som denna som jag nu har haft går ju naturligvis bra,.men man vill inte jobba såhär sjukt långa dagar allt för ofta. Därför ska det nu bli skönt att jobba lite mer normalt igen. Om man nu kan säga att något är normalt i detta yrket? Jag ska ju fortsätta jobba på konstiga tider och veckorna som kommer nu kommer  att se helt olika ut. Det kan vara jobb nästan vilken tid som helst på dygnet ena veckan och sen  tvärtom en annan vecka och en vändning till osv... Ena veckan går man upp när man en dag förra veckan gick hem från jobbet. En dag börjar man jobba den tiden när man veckan därpå gick hem. Upp och ner och fram och tillbaka och tvärtom ibland. Så är det att jobba med busskörning. Ok, oregelbudna tider kan väl bara det göra mig trött och snurrig ibland, emnn har man dessutom väldigt långa dagar då orkar man inte i längden. Resten av denna veckan har jag ganska korta pass eller så är jag ledig helt. Så fortästter det nu ett tag och det känns ganska befriande även om jag såklart måste fortsätta jobba och slita och tufft kan det ju vara och kommer säkert att bli ändå. Men då är det skönt att slippa alla dessa sjukt  långa dagar med 12 timmar på jobbet. Lite annat liv än bara arbetsliv vill man ju ha även om jag trivs rätt bra med att köra buss.
 
 
 


Vem blev det? Vem blev det?

 
Vem blev årets Miss Scandal 2012? Måste få veta nu !!!
 
 OMG WOW WOW WOW !!!
 
 
 


Orkar inte så mycket mer nu.

 
Jäklar vilken lång dag av arbete. Nu orkar man inte mycket.  Jag är helt slut. Man får verkligen bita ihop för att orka med. Jag har lovat mig själv att ha stort tålamod i år  och det gäller att jag verkligen håller det löftet annrs funkar det inte att jobba såhär mycket som jag nu gör. Upe på morgonen klockan 05:00, börja 06:00 och hemma 19:00. Fatta att det snurrar i skallen efter detta!!
 
En sista lång dag i morgon också. Sen har jag inga fler "megalånga" dagar på länge.
 


Nästa vecka vänder det.

Jag hade tänkt at jag skulle få gjort så mycket idag, men det blev inte så. Jag är väl fortfarande ganska trött efter allt jobbande denna veckan. Det räcker liksom inte med att vara ledig 2 dagar och sen tro att man känner sig super pigg igen.
 
I morgon drar detta med massor av jobb igång igen, men det vänder snart och då jobbar jag mer normalt så det är bara att bita ihop typ i 2 dagar till. Jag har en lång dag i morgon och på tisdag, men sen så är denna period över med så sjukt långa dagar. När det vänder så har jag någon kort dag, sen blir jag ledig någon och när efter det börjar jobba igen då slipper jag gå upp tidigt på morgonen. jag blir ledig typ hela dagen och sen jobbar man några timmar och sen ledig igen och efter detta bara sovmorgon i en hel vecka till osv... 
 
Man orkar ju jobba på det är nog inga problem för min del, men jag känner att det har varit för mycket så det ska bli skönt när det snart vänder. 
 
 
 
 
 
 


En biff med pommes.

Har käkat en god middag denna söndag. Biffstek fick det bli idag. 


Morgonpromenad.

Jag är väldigt trött fortfarande, men i morse så tvingade jag mig ute på en promenad. Man blir ju bara slöare om man inte rör på sig. Snart får det bli lite mat och sen får jag se vad som händer denna söndag.
 


Lördag

 
Hoppas allt är bra med er. Själv känner jag mig ganska sliten efter massor med i veckan. Det känns som jag nästan bara  har varit på jobbet den senaaste tiden och nästan ingenting  hemma alls. Jag har inte diskat på hela veckan och gör man inte detta så brukar det ju i normala fall bli hur mycket som helst som man sen måste ta tag i. Men jag har ju nästan ätit alla mina måltider på jobbet så det har inte blivit speciellt  mycket.  Mycket mjölk verkar det ha blivit till kvällsmaten däremot.
 
 
Det är annars inte så rörigt här hemma . Det står lite tomma mjölkpaket på bordet, men förövrigt ser det väldigt bra ut tycker jag. Jag har ordning och rena sängkläder som luktar gott. Nytvättade och nästan ingen smutstvätt alls och samtidigt ser det städat och fint ut på dom flesta ställen här hemma. Kanske ska man vara mindre hemma så behövar man inte ha så mycket vardaglig "trökgöra" att ta tag i.
 
Ha en bra kväll
 
 
 


Nu är man äntligen ledig igen.

Jag har nu haft några långa dagar av jobb. Ingen arbetsdag har  varit under tio timmar av arbete. Nu är det äntligen helg och jag är ledig. I början av nästa vecka blir det några långa dagar till och sen skiftar det om till ganska några lediga dagar och jobb där arbetstiden är betydligt kortare än vad den nu har varit. 
 
Jag försov mig lite i morse och när jag vaknade till och tittade på klockan så trodde jag först att den gick fel, men sen kolalde jag en klocka till och då var det rätt i alla fall. Bara att kliva upp snabbt, hoppa i kläderna och iväg som stressad och snurrig i huvudet. Jag kom till jobbet en minut innan jag skulle börja och det räcker ju liksom, men det är inte roligt när man har haft en sterssig morgon och vet att man sen har över tio timmar av jobb framför sig. Tio timmar av jobb och nästan 12 timmar som man är på jobbet. 
 
Jag är ju inte riktigt van vid detta nya schemat än och det kanske göra att det blir lite extra tufft? Fast man kan vända på det också. Jag var jäkligt trött på mitt gamla schema som jag körde på innan detta. Där kunde jag varenda pass utantill och det blir i längden nästan värre för det känns väldigt tjatigt. Jag hade ju också ett schema som snurrade runt på sex veckor. Nu har jag ett schema som går runt på arton veckor. Har man nu en riktigt jobbig vecka så kommer samma period av jobb inte tillbaka förrän arton veckor igen. Detta schema med arton olika veckor som ser helt olika ut, det blir aldrig tjatigt. 
 
Det blir lite nya rutiner men dom har funkat ganska bra också även om det känns i kroppen mer nu än vad det gjorde tidigare. Dagarna är ju längre och det är lite tuffre att köra också. Förut körde jag ofta folk antingen till jobbet på morgonen eller hem från jobbet på eftermiddagen. men jag började alltid tidigt och sluta tidigt eller så började jag sen och slutade sent.  Nu denna veckan har jag kört folk till jobbet på morgonen och hem på eftermiddagen igen, på en och samma dag.  Jag börjar tidigare än många andra och jag slutar ändå senare än dom som jobbar tex 07:00 -16:00. Denna veckan har det varit så i alla fall. 
 
 Det blir en hel del massage efter alla långa arbetsdagar med timmar av sitta på en stol. Man skulle gärna vilja ha en massagestol som förarstol i bussen så hade jag inte behövt ägna tid här hemma åt att mjuka upp ryggen efter varje arbetsdag. Det är något att ha i framtida bussar. Massagestol som förararstol. Hoppas det blir verklighet någon dag. Drömma kan man ju i alla fall.
 
 


En intervju och ett minnen av Jörgen.

Läste precis en intervju med självaste Jörgen Persson på Cafê's hemsida.
HÄR ÄR DEN !
 
http://cafe.se/jag-kallas-fikagubbe-av-de-andra/
 
 
 
Detta idolfotot har jag fått av Jörgen en gång när jag var liten knatte och lirade pingis. Jag var på träningsläger i Halmstad och han var där och träna inför ett OS. Jag fick spela lite med honom på skoj sådär och det där gröna ni ser som är "tuschat" på kortet det är faktiskt Jörgens autograf. Han rita dit JP lite snabbt bara och jag blev bara hur glad som helst för allt som hände den där halvtimmen en dag i mitt liv när jag fick lira och prata lite med legenden Jörgen Persson. Ett härligt minne är såklart detta för mig.
 
Jörgen är ju en av dom bästa pingisspelare som Sverige har haft och han räknas ju också till en dom största svenska idrottsmännen någonsin. 


Måste komma ur detta som jag har fastnat i !

 
 
 


Tålamod är nog mitt nyårslöfte.

Jag har många gånger funderat på varför så mycket bara blev fel under 2012. Det fanns mycket som kändes som ett misslyckande. Jag försökte fixa nytt kök, men det gick inte utan jag gav upp. Jag drog till Hamburg och det ångrar jag som fan för det var så jäkla tråkigt där, en riktigt skitresa. Det fanns mycket annat också som inte blev som jag ville eller hade tänkt mig och jag har börjat förstå vad det var som fattades. 

Har jag något nyårslöfte så är det nog tålamod som är det rätta ordet för år 2013. Jag känner mig ganska säker på att det var brist på tålamod som gjorde att mycket kändes som ett misslyckande år 2012. Jag började ju kolla på köket för tididgt. Jag ville liksom komma igång och jag trodde att jag kämpar in det sista ganska lätt, bara jag börjar dra igång detta nu. Inget tålamod och jag orkade liksom inte. Sen efter detta så blev det en skitresa för jag ville komma iväg bort härifrån och tänkte att en stor stad europa funkar nog. Jag var inte förberedd och jag visste liksom inte inna vad jag skulle hitta på i Hamburg. När jag kom dit så visste jag fortfarande inte och inte mycket var som jag hade förväntat mig. Jag tröttnade hade återigen inget tålamod och efter bara någon dag så ville jag åka hem igen. 

Att slippa vänta är något man ofta vill. Man har ibland svårt att acceptera att något tar tid. Vet man dessutom att om man hade haft tex en nyare pryl så hade allt gått så mycket fortare. Det känns lite som mentaliteten i dagens samhälle är att man ska hinna med så mycket som möjligt och man ska göra det nu och inte sen. Usch vad gammal jag lät när jag sa i dagens samhälle. 

 Tålamod är nog verkligen något för mig ändå år 2013. Har man tålamod så blir man ju inte slarvig utan man är ganska noga och man väntar till allt är klart liksom. Det känns riktigt rätt och har jag det som ett nyårslöfte så kanske det just går lättare att tänka på att man just ska tålamod. Framförallt gör det att man tänker til en extra gång innan man gör något och med tanke på hur år 2012 var så är nog detta med att ha tålamod det som är rätt och riktigt. Det gäller att göra om och göra rätt. Förra årets misstag och fel ska år 2013 bli rätt och tålamod är det ordet som gäller!!

 Mycket jobb - Mindre disk hemma.

 Jag har sjukt långa dagar nu och jag har en dag  kvar denna veckan sen får jag vara ledig och det ska såklart bli exrtra skönt. 12 timmar på jobbet det känns i kroppen efteråt, men det finns mycket som är positivt även om det är väldigt långa dagar nu denna veckan, och även in i nästa vecka.
 
Fast ska man som det ser ut nu så börjar jag ju inte så sjukt tididgt som jag kunde göra när jag körde efter det gamla schemat. Jag kan faktiskt sova 1- 2 timmar längre nu och det gör faktiskt väldigt gott för kroppen. Dessutom är det ju så när man har dessa långa dagar med 12 timmar på jobbet då har man alltid 2 raster. Det känns inte fel för jag hinner på min andra rast att gå bort till "kopparn" och hämta mat och sen går jag tillbaka till jobbet och sitter där och gottar mig med min lunch. 
 
 Dagens lunch - Järpar...
 

Tidigare har jag antingen hämtat mat före jobbet elller efter jobbet. Jag har nästan alltid suttit hemma och käkat. Man får då alltod lite disk ju (1 gals och 2 bestick) På jobbet finns en diskmaskin och den behöver jag inte ens sätta på. Det blir alltså mindre disk hemma nu och det är man glad för. vardaglig "trökgöra" vill man ju slippa så mycket som möjligt av även om jag kan tycka att det kan vara lite mysigt också att gå här hemma och pyssla lite. Fast man ska inte göra något i onödan heller. På jobbet finns det alltid andra sköterdetta med disk. Jag kommer alltid lätt uundan liksom.
 
 När jag sen har jobbat färdigt för kvällen så har jag redan ätit så man behöver ju äta något när man kommer hem, om man inte är sugen på något vill säga. Det finns mycket som är positivt även om det kan vara långa tuffa dagar ibland. Fast kollar man på hur myckedt tid det handlar om under 1- 2 månader så jobbar jag ändå inte mer än heltid. Det betyder ju att har jag många långa dagar en period så kommer det ju även någon extra ledig dag och en och annan kort dag av jobb också. Det är ju också positivt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2013 01 03

Mycket jobb idag med. Nu har jag väl hälften av dagen kvar ungefär. Det är underbart vårväder och jag känner mig väldigt pigg. Hoppas jag bara blir piggare och piggare för varje dag som går. Jag är ju ledig i helgen och då vill man ju vara som piggast:)

Nu ska jag bara fortsätta med massor av jobb!

Ha en bra dag !
Kram...Inte tänka mer över huvud taget!

Jäklar vilken lång dag jag har har haft av jobb! Nu är det bara att sitta i massagesstolen och mjuka upp ryggen. Den har tagit stryk idag. Jag ska sitta här ett tag och få massage och samtididgt varva ner framför tv:n. Jag är nära den gräns som kallas max nu. Jag vill inte fundera på hur mycket jobb jag har, och hur tidigt jag måste gå upp dom närmaste dagarna. Jag får ta en dag i taget och försöa vara helt avspänd. Det svåra är att varva ner när man kommer hem på kvällen. För att klara det måste jag bara sätta mig ner och slappa utan att tänka överhuvudtaget. Det ska jag fortsätta med nu.
 
 
 


Piggare idag

God morgon!

Jag känner mig betydligt piggare idag. Jag har sovit gott i natt och nu är man igång och jobbar. Man ska verkligen tänka på att ta de lugnt. Jag har redan under denna första timma av arbete haft problem att starta bussen och det har varit tekniska problem med biljettmaskin. Det lär bli fler bekymmer under dagen, men det mesta löser jag säkert på ett bra sätt.Sova, tålamod och ta det lugnt.

Shit va trött jag har varit idag! Jag blundat i massagestolen framför tv:n och jag har suttit här vid skrivbordet och nästan somnat i denna stol som jag sitter i här. Gäspar gör  jag hela tiden. Behöver jag säga att det har varit hur mycket slappa som helst?
 
Jag ska nu bara springa ner i tvättstugan och hämta upp min tvätt sen slänger jag mig i sängen, och jag lär somna direkt. Jag har haft massor med jobb dom senaste dagarna och det kommer att fortsätta såhär i tre dagar till. Måste tänka på att: Sova ordentligt, ha tålamod och ta det lugnt. Jag sliter för någonting, men jag vet inte för vad just nu, men det lär jag förr eller senare komma på.
 
 
 
 


Övertrött är ordet just nu.

 
 
 


1 januari 2013 !

Då var man uppe igen!
 
Jag kröp till sängs ganska tididgt på nyårsafton, men vid tolvslaget så vaknar man ju såklart igen.  Jag har inte sovit så bra direkt. Man vaknar ju såklart när det börjar smälla av fyrverkerier. Det håller på i någon halvtimme och sen blir det ganska tyst igen. Jag har somnat och vaknat hela natten efter detta och nu kommer jag inte att kunna somna om igen så då är det väl lika bra att  kliva upp. Jag har ganska go tid på mig nu innan jag ska vara på jobbet. Jag vill inte känna någon stress eller nåt. Jag ska ta mig något att äta. Det är inte så vanligt att jag käkar frukost tididgt på morgonen och det är liksom inget nyårslöfte att jag nu ska börja äta frukost varje morgon. Men det blir långt till första rasten idag och den är inte så lång heller så jag vet knappt om jag kommer att hinna att äta när jag har den?
 
Det är mycket i det nya schemat som gör att jag måste bryta gamla vanor och liksom tänka om. Men det går bra på något sätt ändå tycker jag . Skönt att man är en person som kan vara lite flexibel. Mycket hade varit ganska jobbigt annars.
 
Ha en god fortsättning på det nya året och ta hand om er .. 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE