Tycker ni att jag lägger upp för många "egopics" ?

Här får ni två till

In The Gym

Jag var på gymmet idag och de gick bra. De jag kör de gör jag bra,  har ökat ett litet snäpp med kg och de var inga problem. De sista satte jag mig på cykel i 15 min och precis som igår när jag körde roddmaskinen så kändes de som jag hade kunnat köra i minst 30 minuter till idag. Jag känner mig nöjd idag också. Jag är i bra form nu. Jag kommer att fortsätta öka kg, belastning och minuter för varje träning jag gör.

Jag är inte nöjd riktigt än. Jag vill tex när jag kör benpress klara typ150 - 200 kg och 10 - 16 reps. Hantelcurl vet jag inte riktigt men 10 -14 kg med 12 reps kanske är realistiskt att tro att jag snart klarar om jag går försiktigt fram med att öka i kg per träningspass. Jag vill även öka med fler styrkeövningar, men de är samma här. Jag måste gå försiktigt fram, men kanske prova att byta ut någon övning mot en ny så man inte alltid chockar kroppen för mycket. Stångcurl (rak) och hantel bakom huvudet behöver jag börja köra mer och jag vill även köra hantelcurl med variation på kg och reps under samma träningspass. Jag blir sugen att köra redan nu, men jag måste gå försiktigt fram. Så alla målsättningar jag just nu har får ta den tid de tar...'Tomt !

Var är alla människor ???OxbringaDagens lunch


Nu har jag fått i mig lite mat


Hej !

Nu har jag gjort ännu en arbetsdag.Jag har precis fått i mig lite mat . Idag blev de oxbringa till lunch.  Jag ska snart dra iväg till gymmet. De gick ju så bra igår så de är klart man är sugen idag också. De är ju inte säkert att de går lika bra idag. De vore väl för bra för att vara sant..

Jag är så nöjd med både hur jag tränade igår och att jag också äter ordentligt. De blir inte för mycket eller för lite mat. Jag äter vanlig lagad mat och jag tycker att jag har bra koll på när jag ska ta mina kosttillskott.

Nu ska jag slappa lite innan de är dags för gymmet och sen är de dags för dagens träning...

Vi hörs lite senare ...

Kram !2009 09 30

Godmorgon !

Nu är de dags att dra till jobbet. Sen blir de gym och resten av dagen löser sig själv bara jag får träna.

Kram !Filmen

Jag har precis sett filmen som jag fick hem i min postbox idag. Bra film ! Spännande och också trovärdig. Helt klart en film värd att se ...Blev såklart massage i stolen samtidigt som jag tittade på filmen..Jag är förvånad men glad

Jag var på gymmet idag. Jag kan säga att jag blev förvånad men gud vad glad jag blev ! Jag körde max på mina benpass och de gick jättebra. Jag trodde att jag inte skulle orka köra så mycket ben på max, men de gick bra så nästa gång så ökar jag i kg. Sen efter några benpass - övningar så satte jag mig i roddmaskinen innan de försökte jag köra magen igen. Jag har ju hittat några riktigt bra övningar som tar så bra. Men de gick inte, körde ju dom övningarna igår så jag orkade inte denna gången.

Men roddmaskinen den orkade jag och mer än jag trodde. När jag började trodde jag att jag skulle vara helt slut efter 20 minuter. Men jag körde på i säkert 45 minuter och jag lovar att jag hade kunnat köra minst 30 minuter till utan några problem.

Jag bröt efter 45 minuter på roddmaskinen och var så förvånad att jag hade så mycket överenergi kvar i kroppen efter vad jag trodde var ett maxpass, men jag är såklart glad.

Passet gick jättebra idag ! De kändes som jag hade kunnat sitta på roddmaskinen till i morgonbitti. Jag är väl medveten om att nästa pass jag kör kan bli raka motsatsen. De kan kännas tungt och slitsamt. Vi får se hur de blir. Just nu känns de så bra att jag just idag kände att jag  lätt kan öka kg på styrkepassen och köra tuffare uthållighets - övningar framöver...


Kram !
Gym

Nu få de bli lite gym. Jag vet inte riktigt vad jag ska köra idag, men de löser sig när jag kommer dit. Jag känner mig bra fysiskt så vad jag än kör så kommer de säkert att gå bra... Eller jag hoppas de i alla fall.

Kram !


Paket paketHar inte sett denna än. Jag en  som har sett den och han sa att den var bra. Får se vad jag tycker.God morgon !

Jag har sovit jättegott i natt, men nu är de dags att gå upp och ta tag i dagen. Jobb jobb väntar och sen är jag ganska säker på att de ligger ett paket i min postbox när jag kommer hem. Jag kan erkänna att jag är lite trött för har jag inte behövt gå upp på länge...
Kram !Då så..Nu ska jag inte göra mer idag. Jag var ute och käkade lite och sen gick jag till mataffären. Nu bör jag ha allt hemma för att klara denna veckan i alla fall. De sista jag har gjort innan jag satte mig här var att jag körde ut soptunnorna för att underlätta för sopgubbarna imorgon.

 Nu är jsg väldigt trött och de ska bli skönt att få sova. I morgon ska jag upp 03:30. Jobba hela dagen sen när jag kommer hem så är jag ganska säker på att jag har ett paket som väntar på mig i postboxen.

Ni får ha en godnatt så hörs vi  i morgon.

Kram !Middagen

De blev en cordon med med ris på favvoresturangen...Nu blir de lite middag

Ska dra ut lite. Blir ett besök på favvoresturangen och ett annat ärende.

Hörs innan jag ska sova.

Kram !Massage nu och snart blir de middag

Sitter här i stolen och tittar på den senaste Wallander filmen. Efter den blir de middag ..

Videoblogg 28 SeptemberJag har varit på gymmet

Jag har varit på gymmet. Körde på ganska bra så nu när jag sitter här känns de toppen. Jag kämpar på och kör de jag har tänkt från början. Blev framförallt mage och armar idag.

Har svårt att släppa ..

Jag har svårt att släppa Kari Martens. Ni vet mannen som bland annat tränar mellan 50 - 60 timmar i veckan.
Jag ska inte jämföra mig själv med honom eller försöka kopiera hans träningsprogram. De vore helt idiotiskt av mig. Jag tränar kanske (om man räknar med alla långpromenader) 10 timmar på en vecka. ´

Det finns dagar då jag tänker att idag så struntar jag i att träna för jag orkar inte. Kari Martens kan ju inte ha en minut inne i sin hjärna där han tänker den tanken. Om jag i fortsättningen tänker att de finns ju människor som kan träna 50 - 60 timmar på en vecka. Så ska väl jag orka köra 1,5 timme idag.

Kari Martens är ett levande exempel på att de går att pressa sig nästan hur mycket som helst. De gör ont, men de går. De känns som att han orkar mer ju mer han tränar. Kanske är de så vi människor fungerar. JU MER MAN TRÄNAR, JU MER ORKAR MAN - JU MER MAN VILAR, JU TRÖTTARE BLIR MAN.
Om du tänker efter så ligger de väl lite de.SVT.se

Jag ska aldrig gnälla mer för lite träningsvärk

Jag var precis inne och tittade på KARI MARTENS BLOGG ... Läs några inlägg och se videoklippet så får ni verkligen se en  svensk superman. Han tränar och tränar och tränar. Jag läste något inlägg där står de att han hade tränat 110 timmar på 14 dagar och de bara haglar av liknade inlägg. Jag ska aldrig mer gnälla över att jag själv har lite träningsvärk. Herrgud vilken människa !!!


Jag ska aldrig mer gnälla över hur jobbigt de är och träna.


Lunch
Jag väntar på flerSvar på kommentar

Får jag fråga hur mycket du betalar för det där? :) EmmizDanne svarar: Ca 150 kr.


2009 09 27

Bild från promenaden igår


Hej !

Nu är jag äntligen hemma. Jag har hjälpt en kompis lite under eftermiddagen. Imorse blev de en powerwalk. Jag tryckte på allt jag ägde och hade så jag blev till och med svettig. Jag har såklart gjort ett besök på favvoresturangen. Jag käkade fläskfile med kantarellsås.Känner mig lite trött och seg inte så konstigt de har ju varit full rulle hela dagen. Fysiskt känns de bara bra, men huvudet behöver nog vila lite nu. En kompis ringde precis och ville ha med mig på en sak men jag tackade nej.
Jag känner att jag behöver vila.
Just nu känns de skönt att bara vara ...Nu får de bli lite TV. Kanske blir de en film. Jag ska även ringa några samtal. De har varit en bra dag och de blir nog en bra kväll också...

Kram !


Några"goa" gubbar


Bon Jovi


Kid Rock


MiddagPromenad

Har precis kommit hem efter en långpromenad. Man kan undra vad de ska vara bra för och denna gången undrade jag de också. Fast man ska inte glömma att långpromenader känns precis som övrig rörelse och träning bäst efteråt.

Kram !


Mellanmål innan min promenad

Nu har jag ätit lite så nu ska jag väl orka med en långpromenad. Jag kör väl varvet Onsjö, Brätte Öxnered, Blåsut, Dalbobron...


Dagens LunchShitzel med sås och potatis...


Löprunda och sen får de bli en powerwalk
Jag körde lite löpning förut och de gick som vanligt bra. Känner mig lite som ett träningsfreak nu. Igår blev de en löprunda och ett styrketräningspass och idag har jag hunnit med löpning och efter jag har sett klart på pingismatchen på TV så får de bli en powerwalk. Fan va jag gillar känslan av alla träningspass. Man mår så jävla bra.

Jag kör hårt nu efter att ha börjat efter en lite längre tids vila. Jag är väl medveten om att kroppen behöver återhämtas ordentligt, men de kommer nästa vecka för jag har ju ett jobb att sköta så jag kommer ju inte att kunna köra två pass om dagen direkt. Sen är de ju så att begreppet "Lagom är bäst" aldrig riktigt biter på mig. "In i kaklet" är mycket roligare ! Speciellt nu när man känner att man orkar.

Jag kommer inte att denna gången träna för mycket. Jag vet hur de känns när kroppen inte får ordentligt med återhämtning och jag vet hur jobbigt de är när man lägger ner mycket tid på träningen och de ändå känns som man inte får något tillbaka hur mycket man än kämpar. Jag vet också när de känns som om man inte hinner med på grund av jobb och de sociala livet. Jag är ingen övermänniska och de kommer jag aldrig att bli.  Fast nu när jag hela tiden är så sugen på att träna så blåser jag på.

Jag är lite stel i ryggen, men massagestolen löser ryggproblemen och den masserar även mina trötta små ben.

Kram !
P. P

Nu börjar Pingisen på Tv4 sport Jag ska slå mig ner med lite Popcorn.

2009 09 26

Godmorgon på er alla ni som läser min blogg.

Jag ska ta  mig ut på en löprunda. Jag känner mig lite stel både här och där, men de springer jag av mig .. Ha ha
efter detta får de bli favvoresturangen och klockan 13:00 Visar TV4 Sport pingis. De är matchen mellan Falkenberg och Söderhamn. De vill jag ju såklart se.

Hoppas ni får en bra Lördag !

Kram !


Rapattack v.38 "Kissie är solariebrun"

Har ni sett detta ? Jag tycker de är ganska kul och de svänger väl ganska bra också ?Gym

Har varit på gymmet och kört lite. Jag körde armar, bröst och ryggen.Videoblogg 25 SeptemberTimo Boll och Jörgen Persson

Jörgen Persson.
Det är lite tråkigt att inte Jörgen lirar i landslaget för Sverige längre. Han slutate efter senaste VM. Hade han bara haft motivation så hade han kunnat vara med lite till. Fast de är klart de krävs ju säkert att man offrar ganska mycket för att kunna spela pingis så många år i världstoppen som Jörgen har gjort.

Timo Boll

En spelare som jag är helt säker på kommer att lira i landslaget för Tyskland i många år till är Timo Boll. Han har en ruskigt effektivt och bra spel med sin otroliga säkerhet som grund. Timo kommer att vara och slåss om stora titlar i många år till och de är jätte kul för han är alltid en rolig spelare att se. 

Har tittat lite på de här klippet precis när Jörgen mötte just Timo. En match från 2008 ...


Klicka på bilden om du vill se ....

 


Får se om de blir gymSådär ja. Nu har jag fått i mig lite mat. Den kommer sååklart från favvoresturangen så nu är jag mätt och belåten, Jag har varit igång sen åtta i morse. Började då med tvätten och nu är demn klar. Jag körde en löprunda på hård asvaltså de kändes lite extrar i benen. Jag har även sett till så mina räkningar blir betalda.

Nu ska jag lägga mina trötta ben i massagestolen. Kanske drar jag till gymmet sen. Är lite sugen på de men vi får se hur de känns om en timme eller två.

Ha de bra.
 kram !


Anka Anka ?

Jag lyssnade i morse såklart på Anna Anka. De finns en sak som jag inte kan släppa sen jag såg och hörde denna på många sätt farsinerande person.

När man har hur mycket pengar som helst, man har i princip unnat sig allt av materiella ting som går att unna sig och man kan säkert i Anna Ankas fall göra de en gång till. Varför säger hon att hon stressar så mycket hela tiden. Och om man tittar på programmet Svenska Hollywoodfruar så tycker jag både hon och Paul (hennes man) stressar och stressar, jobbar och jobbar och för att slappna av så har dom enligt Anna sex 3 gånger om dagen.

Hur man vill leva sitt liv är upp till var och en och jag tror inte man mår dåligt av lite lyx. Men om jag får tänka lite fritt så tycker jag de verkar som att ju mer pengar du har och ju mer man skaffar sig ju mer får man jobba och stressa och de är väl inte riktigt meningen när man har så mycket pengar som Anna och Paul har.

Mycket vill ha mer - Ju mer man skaffar sig ju mer måste man kämpa.

Är de så de blir ? Ja då vet jag inte om jag skulle vilja vara rik. Fast de klart att jag har mina drömmar om att "sopa" in typ 45 - 50 miljoner på tex Lotto. För jag tror de är svårt att som bussförare jobba ihop dom pengarna, hur roligt man än tycker att de jobbet är !
Löpningen kändes bra

Löpningen gick bra ! Jag löpte på i ut med östravägen i rikning mot vargön och sen tillbaka in mot stan. Jag var ute i ca 40 minuter och jag hade lätt orkat köra mer. Jag tror att vilan har gjort gott nu har jag ny extra energi så nu är de bara att blåsa på för fullt. Skönt att jag bara fick positiva känslor med mig av detta passet !


EUROPE - NEW LOVE IN TOWNEftersom någon eller några....

Eftersomn någon eller några inte ville att jag skulle ha någon cykel så kan jag inte cykla uopp till skidstugan och springa. Jag får istället snöra gå utan för dörren här och börja löpsteget på gatan. Blir väl idag i rikning mot vargön.2009 09 25

Godmorgon på er ! Den 25 idag betyder löning och så är de Fredag också, full fart mot helgen. Jag hade ställt klockradion på 08:00 för jag ska ner i tvättstugan igen. När den gick igång klockan 08:00 så var radion på högsta volume och den här låten gick igång. De är väl inget märkvärdigt med denna låt, men ligger du och sover och har radion  inställd på högsta volume då  vaknar man.

Snart är klockan 08:30 och då kommer ankan. Ni vet väl vem jag menar ? Anna ! Hon gästar Rix morron zoo, de vill man inte missa. Hoppas ni alla får en trevlig dag.

Kram !


Jag svarar på 10 frågor som jag har fått den senaste månaden


1. Läser du alla kommentarer du får ?
Ja...
2. Är du singel ?
Ja...
3. Om du vann en miljon ? Skulle du skänka något av de till välgörenhet ?
Ja...
4. Bor du i bostadsrätt eller hyresrätt ?
Bostadsrätt.
5. Läser du mycket ? 
Inte just nu, men de går i perioder.
6. Tror du på gud ?
Nej..
7. Har du någon gång varit otrogen ?
Nej..
8. Vad gillar du för typer av människor ?
Snälla, och jag tror också, folk som pratar mycket. Dom trivs jag med ..
9. Hur ska man göra om man vill träffa dig ?
Du kan kontakta mig på dj78pingis@live.se. Lämna namn, ålder, bild och var du bor så får vi se .. Eller skriv din mailadress när du kommenterar. Den publiceras ju inte ändå så det är bara ja som kan se den.
10. Följer du TV programmet : Här är ditt liv ?
Nej ! De är för segt att sitta och titta på. Den programiden funkade på 80 - talet, men inte nu ...I morgon kommer Anna Anka

Kvinnan som många i detta landet har en åsikt om. Anna Anka är i Sverige och i morgon gästar hon RIX MORRON ZOO... De vill inte jag missa. De ska bli spännade att höra vad hon får för frågor och vad svarar hon ????Vakna med the voice

Torsdagmorgon ! Då kommer de nya klipp med katrin. Jag blir så glad när jag lyssnar på henne..

Coolt !

Snart börjar Elitserien eller jag vet inte vad de kallas nu för tiden, men jag hoppas de går bra för Kristian i högsta serien...Nattblogg

Hej !

Nu har jag kommit hem från en lång arbetsdag. Nu äntligen har jag 4 dagar ledighet att njuta av. De känns så skönt att jag inte behöver börja jobba innan Tisdag.

De finns säkert några nu som tycker att jag är slö för jag har inte riktigt kommit igång med träningen än. Jag tror inte att de blir något imorgon heller. Jag hoppas att jag snart ändrar mig och kör igång. Jag känner mig fortfarande ganska bra fysiskt trots min vila hela veckan. Jag äter bra, tar mina kostillskott och jag sover gott om natten. Men om jag inte snart kommer igång med träningen ordentligt så kommer de nog snart att  gå  snabbt utför och jag kommer att känna mig som en "badboll" eller något liknade.

Min cykel

Fan va de med cykeln retar mig. Jag har svårt att släppa de..Lunch 2009 09 24Hej på er ! Hur mår ni ? Hoppas allt är bra ! Själv är jag lite trött och de beror på att jag har haft mycket att göra dom senaste dagarna och så har jag inte tränat denna veckan. Blir inget idag heller. Jag har varit och klippt mig och så har jag hämtat mat på min favvoresturang. Idag blev de kyckling och i kväll kommer jag att gotta mig med en pytt. Även den från min favvoresturang.

De finns en sak också som får mig att bli ännu mera trött. Det är någon som tyckte att jag inte skulle få ha kvar min cykel. Jag har upptäckt att den har blivit stulen och de är bara så tråkigt när människor inte kan skilja på vad som är mitt och ditt. ibland undrar man va de är för fel i huvudet på folk som inte kan låta andras saker vara i fred.
De är inte de att de kostar pengar att köpa en ny, de skiter jag i utan de är mer själva grejen att jag inte kan ta mig lika lätt vart jag vill på grund av att någon jävla skithög tycker de är ok att sno cyklar.

Vad är de för fel i huvudet på en del ???


Middag

Jag har varit på min favvoresturang och ätit lite. De blev en cordon bleu med ris. Jag fick den faktiskt för halva priset så då smakade de ju extra bra. Ha ha...  Efter detta var jag och handlade lite igen så nu fattas det inget i kyskåpet längre. Jag har även tidigare idag städat upp och plockat iordning här hemma. Jag har sett över mina räkningar och sorterat pappaer som bara har legat "huller om buller".

Träningen då ? Ja nu ska jag börja köra hårt igen och då menar jag hårt. Jag vill komma i superform och nu har jag kört på så länge och kämpat på med de så nu har jag vanan inne. Nu är de bara att köra och inte tänka för mycket. Jag äter bra och sover gott om natten så jag ska nog lätt kunna få lite muskeldarr av styrketräningspassen. Eller känna att pumpen pumpar när man är löper. Det är alltid kul att komma i kontakt med kroppen på de här sättet. Fast de bästa av allt är känslan efter ett hårt träningspass. Den går inte att beskriva utan sätt igång att träna och upplev de själv.

Kram !

Nu ska jag till min favvoresturang

Nu ska jag dra till min favvoresturang. Ska äta något med ris tänkte jag. Sen ska jag ta och handla lite innan jag går hem. De här gången ska jag inte glömma att köpa något som jag behöver.

Hörs senare

Kram !


Cascada-Evacuate The Dancefloor-Music VideoROBBIE WILLIAMS - BODIESLunchtimeHämtade lite mat på favvoresturangen såklart !!


Har varit hos optikern

Jag har varit hos optikern nu på förmiddagen. I december var jag på en ögonlaser klinik i Uddevalla för jag ville operaera bort mitt synfel. Jag fick då svaret att dom inte vågar operera. Orsaken var att jag under en längre tid förmodligen hade gått med för starka glas. Mina ögon var så ostabila så man kunde inte få fram dom exakta värdena som krävs för att göra en laseroperation.

Jag förklarde allt detta för min optiker idag när jag nu skulle göra en ny synundersökning för att se om mina ögon hade stbiliserat sig. Jag gjorde i princip samma undersökning som förra gången och till svar fick jag att mitt höger öga är stabilt och bra nu och jag har exakt rätt styrka på glaset. På vänster öga ska jag förmodligen ha ett svagare glas än vad jag har nu, men de var för tidigt att säga för de är forfarnde lite för instabilt. Jag får vänta ett halvår och göra en ny undersökning för att få veta mer exakt vad jag ska ha för styrka på glas och om de då är mer stabilt.

Allting går åt rätt håll i alla fall. Höger ögat är ok nu. Så skulle jag se sämre om ett halvår så beror de inte på att jag har gått med för starkt glas i alla fall. Vänster öga har mer stabila värden än vad man fick fram i december förra året, men krävs ytterliggare undersökning för att vara helt säker på vilket typ av synfel jag har.

De känns bra att både min optiker och ögonlaserkirurgen säger ungefär samma sak. De hade varit jobbigt om jag hade fått  olika svar, för då vet man ju inte vem man ska rätta sig efter.


Lite om 22/9 - 2009De har varit en ganska lugn dag. Jag har jobbat kvällen, men de var bara typ 6 timmar. Imorgon är jag ledig så jag ska inte klaga, lugnare kan de inte bli. Idag har jag såklart varit på min favvoresturang. De blev ingen träning.  Jag har taggat ner lite för jag vill vila samtidigt så har jag kommit lite efter med alla dessa vardagliga sysslor och jag vill liksom vara på banan igen om ni förstår vad jag menar. Sen är de bara att börja träna för fullt igen.

God natt ....... I mitt paket

I paketet som jag fick tidigare idag var de den senaste Wallander filmen. Den ska vara bra säger dom som redan har sett den.

 Ett mellanmålLjust bröd. kyckling och vatten att dricka. Som kosttillskott blev de vassleprotein.


Ligger här i soffan jobbet. Jag sk

0-686b784c96246f41ad0a784ea248072d.png

Kolla varifrån!

Ligger här i soffan jobbet. Jag skulle lätt kunna sova i den. Vi hörs senare i kväll om ni vill. KramDanne har fått paketSpännade undra vad de kan vara ???


Stress

Kroppen mår aldrig bra av för mycket stress. När du drabbas av stress så händer de jättemycket i kroppen. Pulsen ökar, du andas häftigare och du drabbas i tillslut av onormalt stor trötthet.  För att du ska må så bra som möjligt är de jätteviktigt att du jobbar med att kunna hantera din stress även om man hamnar i stressiga situationer.

När jag tittar på framgångrika personer exempelvis inom näringslivet eller idrotten så blir jag alltid imponerad över hur otroligt avspända och lugna dom är. När du håller dig lugn och avspänd så tänker du oftast mycket klarare. Alla har säkert tänkt tillbaka på något som har hänt när man har varit stressad. Man har då tänkt varför gjorde jag sådär eller varför sa jag inte de istället ?

För mycket stress leder i förlängningen inte bara till trötthet och snabba ogenomtänkta beslut utan de kan i värsta fall också leda till tarmbesvär och magsår. Du slösar mycket energi på att vara stressad. De kan vara den energi som du behöver ha när de verkligen krisar till sig. Är man då ofta stressad så är man ju som jag skrev tidigare onormalt trött och då orkar man kanske inte ta tag i dom verkligt stora problemen som alla människor drabbas av ibland...Dags att dra ...Nu är de dags att dra till jobbet. Tvätten är klar och jag har bäddat sängen med nya rena lakan som luktar gott. Så de kan inte bli bättre. De hade varit jobbigt om sängen inte hade varit bäddad i kväll när jag kommer hem trött och sliten efter denna arbetsdagen.

Hoppas ni alla får en trevlig dag !

Kram !Får inte glömma

Jag håller på för fullt nere i tvättstugan och jag är så duktig för den vita tvätten blandar jag inte med den färgade. De är inte dåligt att jag som kille tänker på de.. Ha ha....

Jag får inte glömma att bädda sängen nu innan jag taggar till jobbet. För de finns inget värre än att behöva bädda sängen sent ikväll när jag kommer hem. Fast är de de enda bekymmer jag har så ska jag inte gnälla. Jag är glad att de bara är de som jag går och oroar för.
2009 09 21

God morgon !Jag sitter här och äter lite frukost. Samtidigt så har jag två tvättmaskiner igång i tvättstugan. Jag vilar idag från rörelse och träning. Jag har en behaglig vecka framför mig. Jag kommer att ha möjlighet att sova ut varje dag denna veckan. Jag arbetar bara tre dagar (Mån, Tis, Tors). De som också känns bra att jag kan se fram emot fyra dagars ledighet i rad med början nu på Fredag.

Solen skiner och jag känner mig glad och lycklig ...

Hoppas ni får en underbar dag !

Kram !


De blev en kvällspromenadJag har precis kommit hem från en kvällspromenad. De är alltid skönt att få lite luft och de blir också lättare att sova gott om natten när man har varit ute promenerat lite.


Maze

Europamästaren 2009 kommer från Danmark och heter Michael Maze.Mat mat mat

Jag har varit på min favvoresturang nu och käkat fläskfile sen kom jag på att jag behöver handla lite mat också. Så jag gjorde de, men glömde mjölken. De känns ändå skönt att nu ha fyllt på i kylskåpet...De blev ett besök efter pingisen

De blev ett besök efter pingisen på min favvoresturang. Jag käkade fläskfile med ris. Gott var de !

Bra pingis

De blev en lång pingis kväll. Jag tycker att de har varit bra matcher och de var väldigt roligt att titta på. De brukar ju vara bra spel när kvartsfinalerna ska avgöras i stora turneringar. Jag sitter och funderar och tänker tillbaka på dom matcher jag har sett ikväll. Jag är så glad över att jag inte har tappat intresset för pingis utan att jag fortfarande tycker de är så roligt att se alla dessa otroliga spelare som hela tiden visar hur jävla bra dom faktiskt är  !!!

Werner Schlager segrade över SamsonovSchlager tog den sista semifinalplatsen i Pingis EM 2009. I morgon står de mellan Kuzmin, Schlager, Boll och Maze...


Förlust för PG

Tyvärr förlorade Per Gerell i kvartsfinalen mot Timo Boll.

Som  TV tittare kändes de som om Per var lite stressad över att möta Timo. Han hade ibland lite för bråttom att avgöra bollen istället för att vänta på de rätta läget. Sen tycker jag att Per hade för många attacker mitt i forehand på Timo. Timo är bra när han får bollen just där. De är bättre att spela mot backhand och mitten. Timo är en av dom säkraste pingislirarna på hela EM. Han gör inga lätta misstag och i denna matchen utnyttjade han Per's höga felprocent. Jag tyckte inte Per gjorde bort sig utan han kämpade ju på bra. Timo är ju en av favoriterna till att vinna hela EM. Per är säkert besviken just nu, men jag tror att när han får lite distans till EM så kommer han att vara nöjd med de han har presterat.


Det är lätt för mig att sitta här hemma framför min TV och va expert och veta hur Per skulle ha spelat nere i Tyskland i kväll. Alla är ju experter efteråt. Per hade från början en tuff uppgift framför sig och Timo är en av favoriterna och spelar ju på hemmaplan med kanske 5000 personer på läktaren som stöttar honom.


Nu är de dags för sista kvartsfinalen

Nu är de dags för sista kvartsfinalen på EM. Schlger möter Samsonov. De är en öppen match, men jag tror Samsonov kommer att klara detta.Nu kör vi PG

Maze från Danmark besgerade precis Fransmannen Leugout
Maze möter vinnaren  mellan  Gerell och Boll. Jag hoppas förstås att de blir Gerell frånn Sverige.
Nu är de snart dags.. SPÄNNANDE kommer detta att bli . Jag hoppas att Gerell vågar spela ut. Han har inget att förlora. Kom Igen nu PG !


Kusmin gick vidare ..

Första kvartsfinalen på EM är nu spelad. Kuzmin har gått vidare till semifinal på EM. 
I detta videoklippet spelar Maze mot Kusmin .F#ckDen enklaste och mest glasklara förklaring jag hört om detta ordet .....Kvartfinaler på EM

Herrar :

1  FILUS (TYSKLAND) - KUZMIN (RYSSLAND)

2  LEGOUT (FRANKRIKE) - MAZE (DANMARK)

3  BOLL (TYSKLAND) - GERELL (SVERIGE)

4 SCHLAGER (ÖSTERIKE) - SAMSONOV (VITRYSSLAND)Videoblogg 19 September

Säger lite fel i början av kippet. Tiden då PG spelar är satt till 19:40...Per Gerell vs Timo BollIkväll spelar Per Gerell (PG) Sverige kvartsfinal i EM mot Tysken Timo Boll. Dom möttes även i lagtävlingen tidigare i veckan.  Jag säger bara kom igen nu PG ! Timo Boll är ju en av favoriterna till att vinna singel titeln så de blir en svår uppgift för PG. Jag hoppas Eurosport visar hans kvartsfinal.  Om inte så går den att se på nätet. Tiden då PG spelar är 19:40 fast när de gäller pingis så är de alltid en preliminär tid.

ettutv.com


De vanliga.

Jag har precis varit ute på en promenad. De blav de vanliga varvet som jag har gått så många gånger så jag vet inte vilken gång i ordningen som jag promenerar: Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron...

Känns skönt att ge sig ut redan tidigt på morgonen. De gör att man nog kommeratt känna  sig pigg och fräsch hela dagen idag.Ja ja...

Ja ja... Jag vet att det inte är mänskligt att gå upp såhär tidigt när man ledig . Det är nio grader ute och jag ska ta en promenad på kanske tre timmar. Jag har laddat upp innan med en macka och lite MSM.
 

God morgon !Undra mina vänner har skrivit på facebook ?

* Sitter och dricker en grogg just nu :=)))))))))

* Party party ;D

* Nej nu skall jag koppla av en stund framför tv...syns

* fredag ;)) Mums lite rött - go mat. Precis som livet ska

* Skalar 3 kg räker till smörgåstårtan :-)

* helg underbara helg !♥

* Något nytt att sätta i CV´t : Ger mig inte i första taget! - Det går visst att äta rollokola med nyspänd tandställning, skam den som ger sig :)

* "SJ, SJ gamle vän..." - Mot Stockholm! :))

* Fredag =)

* Snart Helg och takarbete!

Dom flesta ser ut att ha en trevlig Fredagkväll ! Skönt......
Vilket väsen

Försökte precis lyssna i nästan 6 minuter på de här, men jag misslyckades. Lyssna så förstår ni nog varför. Inte min musiksmak direkt...Dagens lunch


YTTERFILE....


Ledig i helgen

Hej !

Jag har legat och sovit tills nu. Vet inte vad som hände när jag kom hem från jobbet, men jag var så sjukt trött så efter jag hade fått i mig lite mat från favvoresturangen så slockna jag. Skönt ändå att få sova lite för de har varit så dåligt med sömn hela vackan. Har ju stått på jobbet redan vid 04:30 varenda morgon. 

Annars då ? Ja har fått lite ont i mina ögon och jag tror de har med glasögonen att göra. Jag är inte helt säker på att jag har rätt styrka på dom ännu. Får väl gå till en optiker så fort som möjligt. Jag var ju här i vintras.

När jag var färdig med alla undersökningar på ögonlaserkliniken i Uddevalla (Jag var väl på återbesök 3 eller 4 gånger) så visade de sig att man inte kunde få fram dom exakta värdena och då går de inte att operera om man ska förklara de enkelt. Orsaken var att jag en för lång tid hade gått runt med för starka glasögon. Håkan som kirurgen hette fixade ett par andra glas till mina bågar som var lite svagare, men han var inte säker på att de var rätt heller för min syn hade varit så skiftande under alla undersökningar. 

Men jag har haft dom ett tag och de har inte varit några problem, men nu känner jag att jag har fått lite ont i mina ögon så jag ska så fort som möjligt fixa detta ska börja hos en optiker och se vad dom säger.  


2009 09 18

God morgon på er...

Idag är de Fredag och de är så skönt för de är sista arbetsdagen för denna veckan och sen är jag ledig. 
När man kommer hem då är de full fart mot helgen som gäller..

Ni får ha en trevlig dag.

Kram !


Nu ska jag sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska upp som vanligt denna veckan (03:30). Jag hoppas att jag sover bättre denna natten än jag gjorde den senaste. Då vaknade jag och somnade om typ hela natten. Men idag har jag ju varit ute på en cykeltur och även tagit en kvällspromenad så jag borde somna som en sten och klara att sova till de är dags att gå upp igen.

Kram på er så hörs vi i morgon.

Godnatt....

Aj aj !

De finns folk till allt !

WARNING ! Don't try this ....

Katrin Zytomierska i vakna med the voice Del 2Katrin Zytomierska Del 1

Idag är det Katrin Zytomierska's födelsedag. 32 år blir hon. De är bara att säga GRATTIS !2009 09 17 efter 21Jag mår bra idag och jag vill göra de alla andra dagar också

Du kan leva och må bra när du är ung. De spelar kanske då inte så stor roll hur de lever ditt liv och vad du då äter. God hälsa som ung det är något man tar för givet.

Jag tror stenhårt på några saker utan att egentligen inte titta på något forskningsmaterial.
 Om jag utsätter min kropp för stora påfrestningar. Jag tänker på om man äter dålig mat, får för lite sömn, lite rörelse, är rökare, dricker alkohol  för ofta, leker för lite och tar livet på för stort allvar då tror jag att detta leder till sjukdommar som = sämre hälsa. De syns tydligt på många människor hur dom lever och har levt sina liv.

Jag ska varje dag från och med idag försöka komma ihåg att tänka på hur jag mår.
Mår jag bra idag ? Gjorde jag de igår ? Hur ska jag göra för att även må bra i morgon ?

Får jag något annat svar än jag mår bra så hoppas jag att de inte händer för ofta.


En kvällspromenadJag har varit ute på en lite kvällspromenad också. Idag räckte de tydligen inte med en lång cykeltur utan jag skulle ut igen. De var skönt att få lite kvällsluft. Nu får de nog bli lite massage för jag tror att framförallt benen har gjort sig förtjänta av de..


Lite mellanmålDe blev ingen löprunda


De blev ingen löprunda utan jag tog en cykeltur istället. De va bara de att jag glömde cykeln på jobbet så jag fick gå och hämta den. De känns som jag har gjort detta några gånger förut . Ha ha..


Jag cyklade varvet: Dalbobron, Blåsut, Öxnered, Brätte, Onsjö och Stan.


HJÄLP ! En äckel orm. Blev rädd fast jag satt på min cykel.


Cykeluren kändes bara bra. Fast jag är kanske lite virrig när jag bara kan ändra mig sådär hastigt när jag länge hade gått och tänkt på att jag skulle ut på en lång löprunda, men "that's me" helt enkelt.

Over And Out !


Nu får de bli...

Nu får de bli en lååååång löprunda !!!Ses senare...

 KRAM !


Lite ramar

På väg hem från jobbet förut så handlade jag förstås lite mat på favvoresturangen. Idag blev de en riktigt god spätta Sen passade jag på att köpa lite ramar. Jag tycker de är jättekul att rama in lite bilder eller sätta dom i album.

Lunchen

Danne tar kosttillskott.

Det är väl ingen hemlighet att jag intar kosttillskott och jag dricker även ibland en återhämtningsdryck efter träningen. Jag använder mig i nuläget av 3 olika. 2 kosttillskott och 1 återhämtningsdryck. Syftena med detta är att jag ska må bra och känna mig pigg och fräsch från tidig morgon till sen kväll.

MSMMSM eller MENTALSULFONYLMETAN. Detta används av många elitidrottare framförallt i USA. Det är en produkt som har en rad posetiva egenskaper. Kroppen använder MSM direkt efter intag. Jag tycker att jag känner mig piggare  nästan direkt efter intaget. Dessutom känns de som att kroppen återhämtar sig snabbare efter träning om man regelbundet tar MSM. En annan fördel med att ta MSM är att du kan göra ett längre träningsuppehåll om du behöver tid för vila. De minskar den vävnadsnedbrytning som uppstår när man väljer att inte träna på ett tag.

PROTEINPULVER


De finns idag lika mycket åsikter om proteipulver som de går människor på jorden och en den ena experten säger en sak och den andra säger tvärtom. En del förespråkar att man ska få i sig mycket protein och andra lite. Om du äter mycket protein så utsöndras också mycket protein om du äter lite då utsöndras liite. Får du i dig för lite då ökar muskelnedbrytningen och du förlorar muskelmassa.

Hur ska jag då kunna veta hur mycket protein jag ska få i mig dagligen när de finns så mycket människor som säger så olika ?

Jag tänker att om jag dricker proteindrinkar 1- 2 ggr om dagen då bör jag få i mig tillräckligt med protein. Eftersom det även finns i de jag äter och dricker i övrigt, exempelvis kött, fisk och mjölk. Jag brukar ta proteindrinkar till mina mellanmål för jag tror att de är då jag äter minst protein. Jag vet inte om detta är optimalt, men jag har fått för mig att de funkar och de känns bra.

gainomax


Enligt vad som står på paketet så rekomendreas gainomax 5- 30 minuter efter träning. Drycken återför den mängd kolhydrater och proteiner som kroppen behöver för att snabbt återhämta energi och maximera effekten av fysiskträning. Jag tar alltid gainomax om jag inte planerar att äta något inom30 minuter efter träningen.Detta får mig att må illa

De finns en del saker som man får höra vare sig man vill eller inte. Någonting som får mig att må illa de är människor som springer med skvaller. Om man är bästa vänner så accepterar jag att dessa personer berättar allt för varandra. Även i kärleksrelationer är de väl fullt acceptabelt att skvallra lite före vare sig de gäller bästa vänner eller kärleksrelationer så är de ju viktigt att man öppen och rak  med vad man tycker  och inte håller inne med för mycket saker. De tror jag är viktigt för att de på sikt ska hålla.

Men nu till de som får mig att må illa !! De är folk som springer med skvaller till person A. Han /hon skvallrar om person B. Sen träffar "skvallerbyttan" person B som han/hon  har skvallrat om kanske bara för någon timme sedan.  Sen skvallrar "skvallerbyttan" till person B om person A och så är stora hjulet  igång. Kanske blandar sig fler personer i och så skapas ett rykte och "skvallerbyttan" som allt som oftast är en person som själv mår dåligt, har ett behov att se ner på andra och   bara pratar dit "kappan blåser"  är mina ögon den som ingen ens borde lägga en minut att lyssna på, än mindre bry sig om.

SKIT ÄR SKIT OCH MYCKET KAN MAN GÖRA MED SKIT. MAN KAN TRAMPA PÅ DE SÅ DE BLIR MOS AV DE, SPOLA NER DE I TOALETTEN OCH SEN BARA GLÖMMA DE. SAMMA ÄR DET MED SKVALLER SOM SEDAN BLIR ETT RYKTE. VISST KAN ETT RYKTE VARA SANT, MEN DE ÄR OFTA BARA SKIT OCH INGET ATT BRY SIG OM UTAN BARA ATT GLÖMMA....

 


Svenska Hollywoodfruar

Ni vet de där programmet Svenka Hollywodfruar ! Jag såg de  igår på nätet . Ja blev lite nyfiken på de för att de var så mycket prat om de på Radion igår ( dagen efter det sändes på TV3)

Tänker mycket efter detta på framförallt Anna Anka som har gett upp sitt liv och gift sig rik. Nu måste hon va sin andra mans hälft. Hon måste åka med honom överallt och hela tiden vara tillgänglig för sin man. Hon fick inte bara välja att en kväll sitta hemma och vänta på att hennes man ska komma hem från jobbet.

Frågan är om glamouren och pengarn gjorde henne till en så mycket lyckligare människa. I TV sa hon att de var värt allt slit. De var värt att hela tiden var tillgänglig för sin man. Hon måste hela tiden tänka på vad hon äter och dessutom måste hon träna hårt för att hela tiden se bra ut och vara på top notch som de så fint heter.

Hon får offentligt inte begå ett enda misstag. Om hon råkar trampa snett på den röda mattan eller bara petar sig i näsan så är de ju en sida i en stor tidning direkt. De kändes som hennes vardag gick ut på att irritera sig på småsaker, tycka att att hon var mer värd än alla andra. Hon får förmodligen aldrig säga nej till sin man. Hon har liksom givit upp sitt egna liv för ett liv i lyx genom att gifta sig med en rik man. Efter detta programmet ställar man sig ju frågan om pengar gör en människa så mycket lyckligare.

I min värld så tror jag att om man har jättemycket pengar så ska man kunna dra sig tillbaka och inte behöva jobba alls, men tittar man exempelvis på Anna Anka så kändes de som att ju mer pengar man har (eller hennes man har) desto hårdare än den "vanliga människan" får man jobba  för att som en rik person måste du ständigt kunna vara  på top notch !Dagens mellanmål

Bröd, kyckling och äpple. Som kosttillskott blev de Vassleprotein blandat med vatten.Lunchbreak

De blev lite fisk på min lunchrast idag.2009 09 16

Godmorgon !

Nu har jag lyckats att gå upp ur sängen. Jag har haft många mardrömmar i natt. Jag har vaknat 2-3 gånger och jag tror att de har varit efter en dröm varje gång. Fast de är ju så att man drömmer mest hela tiden om natten för hjärnan funkar ju ganska bra när man ligger och sover också, men vi kan bara komma ihåg dom drömmar vi drömde precis innan vi vaknade.

Idag ser dagen ut såhär :

JOBB - GANSKA LÅNG RAST - PÅ RASTEN BLIR DE FAVVORESTURANGEN - JOBB - BLOGGA - NÅGON FORM AV TRÄNING och säkert MYCKET MYCKET MER !!


zzzz....

Kram och godantt ...


Jag känner mig nöjd med livet

Ingen vuxen människa kan säga att kan säga med någon större trovärdighet att dom vet bäst om hur en annan vuxen människa ska leva sitt liv. Vi är alla av kött och blod, men en del är tjocka och andra är smala och dom flesta befinner sig någonsatns mitt i mellan.

Alla har olika intressen. En del är intresserad av idrott och hälsa och räknar oroligt varenda kalori han/hon stoppar i sig. De finns dom som struntar i de och bara unnar sig god mat och dryck hela tiden och dessutom gillar dom kanske att titta mycket på TV.
Själv befinner jag mig nog någonstans mitt i mellan.


Olikheten bland människor varierar i de oändliga. Gamla människor säger ofta att "man får vara glad så länge man har hälsan i behåll". I unga år tar man den förgivet. Man har hälsan i behåll oavsätt hur man sköter sig känns de som.

De jag tror att alla människor vill är att må bra ! För att göra detta är de bra om man känner sig nöjd med livet .

De känns skönt att jag gör detta. Jag är bara så glad för att jag mår bra !!!!!!!Nu får jag snart göra en lista

De de kommer och har kommit ut många filmer i år som jag skulle vilja se. Nu läser jag de här !!!

Filmen "This Is It" har premiär i oktober.  Man  kommer att få se en massa inspelningar bakom kulisserna och under repetitionerna när han förberedde sig för de 50 konserterna i London.

Jag tycker år 2009 är ett riktigt bra film år. I LOVE IT !Mera pingis

Har precis tittat på lite EM pingis från Tyskland. Tyslkland vann inte oväntat över Rumänien med 3-0 i matcher. Jag har även kollat in TV4 sport.   Ca 1 vecka efter att EM är avslutat som kommer TV4 sport sända från pingisligan (KL 13:00 den 26/9) KUL KUL tycker jag att man har börjar visa lite mer pngis På TV.Drömmer mig bort liteJag har köpt mig en lten bok som jag kan sitta och drömma mig bort i. "UPPTÄCK PHUKET" heter den. Där står allt man behöver veta och lite till. 

De finns tips på vilka   barer och resturanger man bör besöka. Vilka tempel och helgedommar som är värda att se.De står allt om shopping och marknader. De står om olika aktiviteter tex vad man ska tänka på om man har tänkt ägna sig åt dykning. De står också var man ska hänga om man är gay eller lesbisk. Den informationen har jag väl ingen nytta av, men de står där.

De står allt om massage och spa behandlingar. De verkar finnas hur många massage alternativ som helst. de står i boken att man bör prova minst två när man är i Phuket. exempelvis olje och thaimassage. 

Jag sitter här och läser den lilla bok som är full av värdefull information. Jag drömmer mig bort just nu, men om ca 6 månader är drömmen verklighet......Dagens lunch
Jag har kokat och mosat potatisen själv ! Är jag inte duktig ? Ha ha...2009 09 15

Godmorgon på er ..

Klockan är snart 04:05 och jag håller på att göra mig klar för en ny arbetsdag. Sitter och kollar igenom mitt senaste inlägg jag skrev. De där att jag förmodligen kommer att sluta att träna pingis och jag blir mer och mer säker på att de nog kommer att bli så.

Iblamd får jag en tanke att kanske kan de vara värt ett försök till. Fast är de inte kul så vet jag inte om de är värt att hålla på.  De som är bra med att spela pingis överväger inte de jag tycker är tråkigt med de. Så jag blir mer och mer säker på att jag gör rätt som lägger av att spela... 

Nu ska jag snart ge mig iväg. Hoppas ni får en trevlig dag !

Kram !


Jag tror jag har bestämt mig...

Idag har jag fått de där tanken som när man tänker den så bör göra de man först tänker.


Jag har den senaste tiden inte tyckt att de har varit så roligt att lira pingis. De har mest varit jobbigt och jag får mest jobba och slita vid bordet och de är väl bra att jag gör de, men de är ändå bara tråkigt att spela.

Allting har ett slut finns de ju något heter !
Jag har hållit på med pingis i hur många år som helst. Men nu har jag ingen spelglädje vid bordet längre och de känns inte riktigt bra  jag blir bara trött och vill egenligen bara åka hem med en gång och skita i allt vad pingis heter.

Jag får se hur jag gör, men jag tror att detta var de sista pingispasset. De finns annat att träna och jag vill köra på de. Jag har ju sedan länge sagt  att jag inte kommer att tävla eller spela serie. Eftersom jag inte gör eller har lovat de så är de ju ganska lätt att lägga av med träningen också. 

Mitt pingisintresse kommer alltid att finnas där. Jag följer just nu EM med stort intresse och jag har ju många vänner inom pingisen och kanske kan jag ta mig lite tid och åka ut och titta på lite tävlingar där kanske någon eller några av dom spelar eller är tränare. 

De kan ju också i framtiden bli så att jag själv blir tränare istället. Intresset för denna helt underbara sport kommer jag alltid att ha kvar. Men erfarenheten säger att har man börjat att fundera på att lägga av så ska man nog göra de. Att gå vänta och tvinga sig ner till träningshallen de tror jag inte funkar ......


 
 


Pingisträningen

Ja här sitter man igen och tänker  lite på kvällens pingisträning. De kändes tungt och jobbigt och orsaken till de är säkert att jag tränar så mycket just nu så kroppen är nog ganska nedbruten för tillfället. Nu gör de ingenting för jag tränar ju bara pingis för träningens skull.

Man kan lätt säga att vad jag än tränar just nu så känns det väldígt jobbigt, men jag tänker kämpa på ett tag till i alla fall innan jag tar någon längre viloperiod.2009 09 14

Jag ska strax ta mig något att äta och sen bär de av till Trollhättan. Jag ska lira lite pingis idag tänkte jag. Jag vågar inte förvänta mig något av kvällen utan jag hoppas bara att de kommer att bli kul och att jag orkar kämpa på hela träningen.

De blir träning idag med. Jag har den senaste tiden fått frågan hur jag orkar träna så mycket som jag gör. Svaret är ganska enkelt. Träna och hålla igång kroppen är bland de roligaste jag vet att göra. Jag känner mig motiverad inför varje träningspass och jag är hela håller mig  skadefri, vilket är viktigt.

En annan orsak till att jag kan och orkar träna nästan varje dag är nog att jag varierar min träning mycket. Jag skulle snart tröttna om jag tex bara hängde på gym varenda dag.


Early this morningKlockan 04:30 idag... Kände mig ganska pigg ändå !


Sitter på min favvoresturang och ä

0-23ab47574593ad4469e0a75a8467baf7.png

Kolla varifrån!

Sitter på min favvoresturang och äter en go pannbiff.massagestolenJa nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag avslutar i massagestolen innan de är dags att sova.

Godnatt och sov gott så hörs vi igen imorgon.

Kram !


Arena Vänersborg

Jag fick en kommentar för några dagar sedan...


Andreas
Hej där, är en utflugen Vänersborgare som googlat på bloggare i Vänersborg, tycker din blogg är trevlig läsning, skulle va kul om du ville nämna nåt om arenabygget som verkar vara en het fråga där hemma, kul att få en uppdatering kring detta.

Danne : Jag är inte så insatt i de där så jag borde kanske låta bli att ha en åsikt om detta, men jag kan ju skriva lite fritt vad jag tänker om de i alla fall.


För de första så tycker jag de är ganska häftigt att de står en mäktig arena i denna ganska trista stad som Vänersborg kan vara. De finns arenor i andra städer också och jag tror att de kommer att byggas fler i andra delar av Sverige dom närmaste åren.

Vad jag förstår så har arenabygget kostad många miljoner. Mer än vad man har räknat med från början. Jag kan inte säga att jag som privatperson bryr mig om de. Jag kommer ju inte att märka av de i min plånbok direkt. De har jag svårt att tro.

Jag tycker de är häftigt att de händer något i denna staden och det är ett mäktigt bygge att bara stå och titta på och jag hoppas att den kommer att användas flitigt så är nog snart alla miljoner som bygget har kostat intjänade. Där har ni min åsikt lite snabbt om detta ...


Min löprunda

Jag tog mig ut på en löprunda idag. De kändes tungt i kroppen och mina ben var sega, men så är det när man tränar så mycket som jag gör. Vissa gånger känns det bra och andra inte. Inget att bry sig om de kommer nya träningspass. De skulle ju vara något fel om den tuffa träning jag kör skulle kännas bra till 100 procent varje gång.

Nästa vecka blir de minst 2 pingispass och sen får vi se om de blir träning ute eller om jag hänger på gymmet. De beror på vädret..
Sitter här ...

Jag sitter här och tittar på min före detta klubbkompis som just nu spelar mot Jean - Michel Saive. Sverige möter Belgien i pingis EM. Kom igen nu Robban och Sverige !
http://www.ettutv.com/Videoblogg 13 SeptemberPingis EM

Pingis EM har börjat och går i Stuttgart i Tyskland. Just nu lirar Tyskland mot Frankrike. Kl 17:00 idag lirar Sverige mot Belgien.

KLICKA HÄR ELLER PÅ PINGISRACKET OM DU VILL SE  PINGIS

Morning Has BrokenGod morgon på er ... Jag sitter här och har precis fått i mig lite frukost. Dagens planer är dom vanliga träning av något slag och ett besök på favvoresturangen. 

Hörs senare .

Kram !


Natti natti..Lilla ja vill bara säga godnatt...


Badar

Nu har jag tagit mig ett skönt bad....Promenad och powerwalk

Jag har varit ute på en 3 timmar lång promenad,  eller 2 timmar promenad och 1 timme powerwalk. För den sista timme kände jag för att trycka på som fasen så jag gjorde de och lyckades faktiskt hålla samma fart hela vägen.

Nu blev de lite träning idag med .....Nu får de bli en promenad

Jag ska ta och gå ut på en riktigt lång promenad. De ska bli skönt att få lite luft. Ingen träning idag direkt men en lång promenad på några timmar vill jag inte va utan.

Ni får ha en trevlig lördag !

Kram !
Jackass Funny

Tänk va många galna människor de finns !
Lördag

God morgon på er ...

Hur mår ni idag ? Bra hoppas jag !Nu är de Lördag och jag är ledig och de känns bra. Jag har egentligen inga planer alls för idag, men innan dan är slut så har jag nog fåttt gjort både de ena och de andra.

När jag tittade i min postbox igår kväll så hade jag fått väldigt många brev. De var mest räkningar, men de var också ett brev ifrån resbyrån. De hade blivit en liten ändring av min Thailand resa. Var ändringen va de har jag inte kommit på än så skit samma ! Huvudsaken är att jag kommer här ifrån ett tag. Eller hur ?

Nu får de bli lite frukost.

 

Kram !

Godnatt

Hej !

Jag skriver ett litet inlägg, men de handlar inte om något speciellt. Jag vill bara säga godnatt till alla där ute. Jag är jättetrött så nu ska de bli skönt att få gå och lägga sig.

God natt på er...

Hörs imorgon.2009 09 11

Nu ska jag iväg till jobbet. Sista dagen för den veckan sen är de full fart mot helgen. Hoppas de blir lika fint väder som det är ute nu. Idag har jag hunnit med ett pass på gymmet och jag har självklart fått i mig lite mat från favvoresturangen. De blev fisk med dillsås.

11 september

Svar på kommentar

Sara frågar :

Ska du åka till Thailand själv ?

Danne Svarar :

Nej....
De är jag och två andra..


Jag blir så glad när jag ser henne

Jag lägger upp ett gammalt klipp med Katrin Zytomierska. Hon är så rolig och jag blir så glad när jag ser henne och hör henne prata på.

Svårt att svara på

En kommentar som jag har fått.

Anonym
Hej.
Undrar hur du lyckats gå ner i vikt så?alltså om du kan dela med dig av dina bästa tips vad man ska tänka på o så..?
bra jobbat..du ser pigg o fräsch ut!
ha d et så bra.

Danne svarar :

De där är otroligt svårt att svara på för de är så individuellt från person till person. Människor är ju så olika. Alla lever ju så olika liv och förutsättningarna är så olika för varje individ  så de som funkar för mig  och gör att jag går ner i vikt de kanske inte funkar för dig.

De gäller att veta vad man vill och sen vara jäkligt fokuserad på nuet. För de är i nuet de dyker upp problem, hinder och möjligheter som man måste besegra och ta på vägen mot de man har som mål.  

De tips/råd som jag just nu kan komma på att ge dig de är att jag tycker att du ska sätta dig ner och fundera på hur mycket tid du har över till träning, vila och vad är du beredd att ändra på i din kosthållning. Sen tycker jag du ska fundera på vad du vill träna (kondition, viktminskning, fettförbränning, muskeltillväxt) Börja så och se hur de utvecklar sig efter hand. Lycka till !


Vakna med the voice Del 2Vakna med the voice

Jag lägger upp många klipp med Katrin Zytomierska på min blogg. Hon är med varje Torsdag i vakna med the voice. Jag diggar henne, gillar hennes utstrålning och jag blir alltid så glad när jag ser henne.

DEL 1 Nu ska jag jobba ! See you !Dagens lunchKalops med rödbetor....

Det var väldigt gott bara man tar bort de där som är med orange färg...2009 09 10

Sådär nu har jag varit och käkat på min favvoresturang, har även hunnit handla lite. Nu är de snart dags att dra till jobbet igen. Oj ! Vad tiden går fort när man är ledig. Den bara "flyger" förbi ! Jag tyckte inte de var längesen jag var där och nu ska jag snart dit igen. Hur som helst, jag såg att jag hade ett ganska lugnt pass idag så de kommer säkert att gå bra, de tror jag nog.

Hoppas ni får en trevlig dag. Gå gärna ut i solen för man vet aldrig när de blir regn igen !

Kram !Sommaren är inte över än

Vi är inne i mitten på september och jag ser att de är forfarande sommar och sol ute. Jag sitter här och tittar på dataskärmen och sen vänder jag blicken åt vänster och tittar ut genom mitt fönster. Mimmi (min fågel) vill ha mat nu och de ska hon få. Om 30 minuter ska jag också äta. Som vanligt hämtar jag mat på min favvoresturang.
Jag sitter här och inser att jag måste även handla lite mat i mataffären idag för de finns inte mycket här hemma som smakar gott attt tugga på. De blir en vilodag ifrån träningen idag. Får se om jag tänker så om en timme eller två.

Hösten och vintern är inte här än och glad är jag för de. De får gärna vara soligt och fint länge för då är jag alltid på gott humör. jag kommer att kämpa på ett tag nu med allt. Träning , bloggande jobb och mycket annat fram till i mars. Sen "taggar" jag till Thailand. De känns inte som de är så långt kvar och tänk om de är sommar och sol ett bra tag till. Gärna till slutet av oktober. Då blir de ingen lång vinter för min del för jag får ju sommar redan i mars eftersom jag då befinner mig på andra sidan jordklotet och sen när jag kommer hem då börjar ju våren ta slut och då blir de sommar hemma i Sverige igen.


Nattblogg

Tjena ! Mitt i natten är de och jag ska gå och lägga mig strax. Jag har haft en lång arbetsdag, men nu är den över. Imorgon är de nya tag. Jag ska handla mat, vika tvätten , dra till favvoresturangen och sen är de jobb jobb som gäller.

Kram och god natt !
Videoblogg 9 SeptemberFull rulle

Under några timmar nu på förmiddagen har jag varit riktigt duktig. Jag har hunnit med att tvätta samtidigt som jag körde ett bra pass på gymmet. Jag gjorde de jag hade tänkt från början att jag skulle göra. Jag var ruskigt fokuserad och jag såg till de inte blev mycket "dötid" på gymmet . Sen iväg hem igen och ut med tvätten innan de var grannens tur.

Dessutom har jag varit på min favvoresturang och hämtat lite mat så nu är jag mätt också.

Bara man ger sig fan på att man ska hinna träna så gör man de, men de gäller att gå och göra de så man får de gjort. De går även om man ibland känner att man egentligen inte hinner !!!

Gym !

Tvättstuga !Helstekt karré med äppelmos !

09 09 09

Godmorgon !

Just nu känner jag mig lite stressad  ! 
Jag har börjat att tvätta och jag måste vara klar innan 12:00 för då ska grannen ha tvättstugan. De ska väl inte vara något problem, de är bara de att jag vill hinna till gymmet innan 12:00 också. Gymmet öppnar 10:00 och jag måste vara tillbaka i min tvättstuga innan 12:00.

Hur löser jag detta ? Ja de enda att göra är att hela tiden "hänga på låset". När en maskin är klar så får jag snabbt, direkt ta ut den och in i torktummlaren med den. När all tvätt håller på att torka då tggar jag till gymmet. Dom öppnar 10:00 så jag får hänga på låset även där för jag vill köra ett bra pass, men ändå hinna tillbaka hem för att få ut tvätten innan kl 12:00.

Jag ska ju hinna äta också innan de är dags för en ny lång arbetsdag. 13:42 - 00:24.

Hör senare ...

Kram !God natt

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon har jag tvättstugan, jag vill hinna med gymmet, jag måste hinna äta och sen blir de jobba jobba jobba !

Men nu ska jag ge mig in i drömmarnas värld. Där kan va som helst hända. Tur att inte allt man drömmer om på nätterna händer i verkligheten. Sen kan man ju vänfda på de och säga att de vore kul om vissa drömmar blir verklighet..

God natt alla ni som gíllar att läsa min blogg. Utan er så tror jag inte att jag hade bloggat.

Kram !Börjar bli jobbigt

Dom senaste dagarna har jag gått runt och egentligen bara haft en person i huvudet. Ni vet, man gör allt de man ska göra fast man går och tänker på en person samtidigt hela tiden. Man går liksom runt och är närvarande men  frånvarande fast man är där.

Detta börjar bli lite jobbigt så jag får försöka göra något åt detta. Jag behöver nödvändigtvis inte blanda in personen ifråga utan jag kan fixa de ändå.  Jag kommer nog på något snart får jag hoppas..Solsidan upp
Hej !

Jag fixar lite kvällsmat. Jag steker två ägg och självklart så steker jag dom med "solsidan" upp om ni förstår ? Alltså inte vändstekta ägg !We Weren't Born To FollowJobba igen

Nu är det "time" att dra till jobbet.  Hoppas ni får en trevlig dag alla.

Kram !


Lunch
Frikadeller med ris och curryMin coola T - Shirt

I paketet från Stayhard som jag fick tidigare idag var de en riktigt cool T- Shirt.Idag blev de en powerwalk

Hej jag har varit ute på 45 minuters powerwalk och jag är glad att jag tog mig ut. Jag var lite tveksam imorse för jag kände att jag kanske inte hinner träna idag. Jag börjar ju snart att jobba och jag vill ju hinna äta och göra mig iordning utan att behöva stresssa.

Men de blev i alla fall en powerwalk. Jag tänkte att de ska jag väl hinna med för de är ju bara att snöra på sig skorna och gå ut genom dörren attackera marken. 

De blev bla ett varv runt skräckland.....

Godmorgon på er ......Har precis fått ett mjukt paket

Tittade precis i min postbox. Där låg de ett mjukt paket i från Stayhard. Spännande ! Undra va de kan vara i detta.Sova nu

Nu är de dags att sova. Imorgon kör vi igen. Full rulle när de handlar om Danne.

Tack !

När jag kom hem från jobbet idag så låg det en påse på mit hallgolv. De var en present till mig som någon hade lagt i mitt brevinkast.


Jag har många snälla och underbara vänner de får jag bekräftat gång på gång. Ibland händer de att jag får presenter. Denna presenten är jag ganska säker på kommer från Therese !

Tack så jättemycket snälla Therese !!
Linje 63 & 61

Jag då var denna arbetsdagen slut. De gick bra denna gången också. Jag jobbar på kämpar och sliter för att kunna tjäna och spara pengar.

Idag har jag kört lite linje 63, men mest har jag kört linje 61. Den linjen (61) tar en timme ungefär att köra enkel väg. Under kvällen körde jag denna linje fram och tillbaka i över fem timmar. Fast de gick allt bra och de är ju inte många som åker på vardagkvällarna....

Svar på kommentar

Elin: Vem har tagit alla fina bilder ??


Danne svarar : Jag själv har tagit alla bilder. Bilderna på mig tas med hjälp av en självutlösare på kameran.

Kolla på denna videobloggen om du vill veta hur de går till exakt.

Mycket nöje !

Dags att tagga iväg

Nu är de dags att tagga iväg till jobbet. Hoppas ni alla får en trevlig fortsättning på Måndagen.

Kram !Videoblogg 7 SeptemberPasta

Sitter här och käkar lite pasta med bacon och championsås....

De var ett tag sedanJag har varit på gymmet nu under förmiddagen. Jag körde lite armar, axlar, mage och rygg. De gick bra trots att de var ganska längesen jag var där.

Kram

Nu är de dags att gå och sova. Jag tror jag har en lång dag framför mig  imorgon med jobb och så får jag se vilken typ av träning jag  kör ? Jag vill helst komma igång med gymmet nu, men är de bra väder så tror jag hellre att jag löper. Vi får se hur de blir i morgon ? Jag vill inte bestämma mig nu.

God natt på er ...Two minutes to midnightRun to the hillsRun to the hills, run for .......


Fear Of The DarkI am a man who walks alone
And when I'm walking a dark road
At night or strolling trough the park
When the light begins to change
I somtimes feel a little strnge
A little anxious when it's dark
Fear of the , fear of the dark.........
.......................................
....................................


Videoblogg 6 September

Tillbaka med videoblogg i vardagsrummet !Är inte klar med städet än !

Jag har städat lte idag också men jag är inte riktigt klar än. Jag ska damma och göra fint i vardagsrummet också. Jag är nog inte så energisk när de gäller alla dessa vardagliga saker.

Men jag har bara vardagsrummet kvar. För övrigt är de rent och luktar gott i min lilla lägenhet.


Massage är bara så sköntLite mellanmål

Nu har jag fått i mig ett litet mellanmål och suttit i köket och pratat med Mimmi (min fågel) Hon sa att hon ville ha en frukt och de fick hon.

Själv ville jag ha en macka, frukt och ett glas mjölk. Som kosttillskott blev de vassleprotein blandat med vatten.Nu ska jag sitta lite i massagestolen !

See You !

Kram !


Promenaden

Har varit ute i den sköan solen och promenerat. De blev mitt gamla favvovarv. De kändes bara bra fast mot slutet blev de lite jobbigt, men jag kämpade på bra i alla fall. Nu får de bli en dusch och lite mat.

Kram !

Lite tips på bra promenad musik. (Som jag tycker är bra )Nu får de bli...

Nu får de bli en promenad i den sköna solen. De ska bli skönt att komma ut och få lite luft.

Hörs senare...

Kram !Har fått i mig lite att äta

Har varit på min favvoresturang och käkat slottstek. Jag unnade mig dessutom en glass när jag kom hem.Min lampaHoppas solen lyser hela dagen

Godmorgon på er !

Hoppas ni mår bra ! Själv har jag lite huvudvärk, men de går säkert över under dagen. Idag skiner solen och jag hoppas att den gör de hela dagen för jag ska ta en långpromenad senare. Ni vet, de där varvet ! Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut, Dalbobron. De var så längesen nu så de ska bli kul.

Jag har lite städning kvar här hemma och de blir så klart ett besök på favvoresturangen. Hoppas nu att det är fint väder hela dagen.

Ni får ha en underbar dag !

Kram !Håller på och städar lite

Jag går hä rmed min dammsugare, skurhink, tarsa och mopp. Nu har jag gjort allt klart i köket. Jag har sovrummet, vardagsrummet, hallen och toaletten kvar. Jag gör detta nu väldigt noga. I köket har jag exempelvis diskat, dammsugit gjort rent Mimmi's bur (min fågel) och moppat golven. I sovrummet behöver de dammas , dammsugas och moppas golv. I hallen behöver jag få ordning på mina skor som ligger och dräller sen ska de även rtas ett tag med dammsugare och mopp. I vardagsrummet ligger all tvätt från igår. Den behöver jag vika och, behöver jag  jag dammsuga? Ja de ska göras där också. När jag städar i badrummet så torkar jag alltid av allting annars blir de fort "äckelpäckel" där inne. Eller hur ? Får se om jag orkar ta allt idag jag hoppas de i alla fall !Dagens mellanmålIgår va de päron idag blir de äpple !


Jag är inte intresserad

Ikväll är de något som många av mina vänner gillar att titta på. Jag tycker de pratas för mycket om de och de finns möjligheter för alldeles för många människor i detta landet att inte ha ett liv överhuvudtaget. Med alla dessa TV - kanaler som så många människor har tillgång till idag så kan dom sitta där och inte bry sig om något annat än att TITTA PÅ FOTBOLL !

Jag kan inte säga att jag är något större fan av denna sporten som gör att så många människor sitter framför sin TV. Jag har väl säkert någon gång sett en hel fotbollsmatch på TV, men de var väldigt längesen. Jag har en gång sett ODDEVOLLD när dom spelade i högsta serien (tror att den heter allsvenskan.) De var på Rimmersvallen i Uddevalla. Jag vann även biljetter en gång till en Lanskamp mellan Sverige och San- Marino på Ullevi i Göteborg. De är väl allt jag har sett Live....

När jag var i Stockholm förra året för att titta på KISS. Så var svenska landslaget i fotboll på samma hotell som jag. Jag fick då se på 1,5 meters avstånd typ Olof Mellberg, Henke Larsson och jag var även i samma hiss som förbunskaptenen Lars Lagerbäck.
Men jag tyckte inte de var något märkvärdigt för som sagt jag är inget fan av fotboll ! Jag gillar ju att leka med mindre bollar om ni förstår vad jag menar. (Pingisbollar)

Men de finns en person inom fotbollen som jag diggar stenhårt bara för att han är så jäkla bra. Han är en superstar och han verkar vara en otroligt roliga och cool kille, med några miljoner i förmögenhet. Jag såg inte honom när jag var i Stockholm, men hade jag fått gjort de då hade jag nog försökt knäppa en bild eller något.
Jag pratar naturligtvis om Zlatan ! Jag är imponerad av honom , jag gillar inte att se på fotboll fast  jag tror nog dom flesta gillar Zlatan oavsett om man gillar fotboll eller inte.

Se på honom här. Visst är han en rolig och en förbannat grym kille när han säger till journalisten Patrick Ekvall att: FAN DU LUKTAR ILLA !

Undar vad jag ska göra ikväll ? De blir ingen fotboll i alla fall....


Dagens lunchShitzel med svampsås...


Dagens Outfit

Dagens Outfit eller Dresscode, vilket ni vill ....Svarta jeans
En billig T - shirt
En grå "mjukisdressjacka" med luva
En halskedja i guld
Ett par riktigt sköna skorDanne i badrummetHar varit ute på en löprunda

Blev en löprunda idag på morgonen . Jag cyklade upp till skidstugan och som vanligt kom jag på att jag hade glömt min cykel på jobbet. Så de var bara att tagga dit hämta den  och sen trampa upp till skidstugan och köra ett löpvarrv. Kändes bara jätte skönt att springa och de känns jätte mycket skönare nu när de är gjort.Måste byta ...Jag blir så glad, igen !

Nu fick jag se att även DENNA TJEJEN (Lovisa) och några till gillar att läsa min blogg. Hon skriver bla:

Mys, mys och lite pys!

Ikväll har jag vart med Emelie, Ida W, Carro, Elin & Jennifer. :) VI var hemma hos Emelie och kolla TV och pratade som bara den. :) Fett Nice. Vi kollade också Dannebloggen! ALLA tjejerna tycker om att läsa den.

- Danne : Tack ! Jag blev jätteglad när jag läste de ! Tack !!!!


Nattblogg

Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Imorgon ska jag se till att verkligen sova ut. De ska bli så skönt. God natt och sov så gott alla ...Min lilla älsklingMimmi heter min fågel som är en morhuvad papegoja från afrika. Hon älskar att ligga på, rygg bli kliad på huvudet och leka med stora leksaker i hårdplast. Morhuvad papegoja lever i 35 - 40 år. Dom ska alltid ha tillgång till färskt granulat (fågelfoder) och vatten. Foder och vattenkoppar ska göras rent dagligen. Man kan även ge dem frukt, sallad russin, nötter och lite morot. Man ska aldrig ge dom kött och man får inte ens tänka tanken att ge dom ADVOKADO ! För då kan dom dö.....

Den kan få sjukdommar som man ska vara uppmärksam på : Ögoninfektioner, frostskador om den får vara ute och man ska vara försiktig med att vara i närheten av fågeln om man har mycket parfym på sig. De kan förstöra fågelns lungor. Fjäderplockning kan också vara ett tecken på att fågeln inte mår så bra.Håller på i tvättstuganJag håller på nere i tvättstugan. Började lite sent så jag har fått stressa lite där nere, men jag ska väl hinna färdigt inom rimlig tid. Jag tycker detta är bland de jobbigaste med att bo i lägenhet. Man måste dela tvättsuga med massa andra, boka tider och springa upp och ner i dessa trappor för att få tvätta !!! Annars finns de många fördelar med att leva i lägehet istället för hus, Men tvätten kan ibland va ett RENT HELVETE !Och ett litet mellanmålDagens frukost.Go kväll !


Hej !

Ja då var de Freeeeeedag ! Jag har gjort sista arbetsdagen för denna veckan och de känns av många skäl väldigt skönt. Nu dröjer de ett tag innan jag behöver gå upp kl 03:30 varenda morgon. Jag har gjort så i princip hela denna veckan, men denna Lördag, Söndag och hela nästa vecka får jag sova ut.

Jag har samtidigt slitit hårt ute i löparspåret och i pingishallen och de känns rätt mycket framförallt i skallen i slutet av denna veckan. Att gå upp så sjukt tidigt och samtidigt träna hårt de tror jag får vem som helst att känna sig som ett "lik". Dessutom tog gårdagens matchpass väldigt hårt på psyket. Jag hade en sk mental prövning.

imorrn fortsätter jag att träna hårt. Vad de då blir då de får vi se ? Löpning, powerwalk eller cykel, vi får se ? Söndag lika dant. Efter helgen så tror jag att alla mina löprundor får vara slut om de inte någon mer dag då de blir riktigt riktigt fint väder, då kanske de blir någon mer löprunda.

Nästa vecka ska jag forsätta  att köra hårt med min träning, men då blir de mycket hänga på gymmet. Skönt ska de bli att dra igång de på allvar igen och de blir nog ganska mycket för jag får ju nästa vecka sova ut samtidigt som jag inte har någon pingis och då blir jag ju inte så splittrad i min träning utan jag kan koncentrera mig på gym till 100 %.

Nu blir de mat på favvoresturangen

4d0fcb3e6edd2015940bbcc43cff4363.png

Kolla varifrån!

Nu blir de mat på favvoresturangen ! Trevlig lunch på er !Jäkla skitväder de regnar och luva

703b1151badb908b254da8fc00ed7cd2.png

Kolla varifrån!

Jäkla skitväder de regnar och luvan bara blåser av !Godmorgon

Skönt att de är Fredag ! Sista arbetsdagen sen är jag ledig helgen de ska bli skönt för då får jag sova ordentligt.
Jag har ganska lång rast så jag kan komma hem och blogga lite då. Fasen ! Nu regnar de igen !!!

Hoppas ni får en trevlig dag ! Nu är de full fart mot helgen som gäller !

Kram !Dagens varmrätter och svar på kommentarStekta ägg ska alltid vara stekta på en sida. Mycket gott och dessutom blir dom ju inte så tråkiga när man har en liten "sol" på ägget.
Svar på kommentar:

Emelie frågar:

Kul att du svarade på min kommentar! Vilken är "favvo-restaurangen" du alltid köper mat på?

Danne svarar: KOPPARGRILLEN I VÄNERSBORG....VideobloggJag blir så glad !

Jag var inne på DENNA TJEJENS BLOGG  (Emelie) HON SKRIVER BLA :

Ja och ikväll har jag bara tagit det lugnt och myst med Lovisa framför Kenny Starfighter och självklart har vi läst våran favvo-blogg Danne! Grym e den..

- Danne: Tack ! Jag blev jätteglad när jag läste de.... Tack tack...De blir pingis idag

Jag har inte riktigt kunna bestämma mig idag . Ska jag lira pingis eller strunta i de ? Vi ska bara ha matchträning idag och ett tag hade jag ingen lust med de, men jag har ändrat mig. Pingis är de roligaste jag vet så jag ska nu  ta och dra till Trollhättan.

Jag ska ge gärnet och så får jag hoppas på de bästa.
Målet är att vinna alla matcher jag lirar ikväll.

Hörs när jag kommer hem !

Kram !Katrin hos vakna med The Voice Del 2

DEL 2Katrin Zytomierska

Sitter och tittar på Katrine Zytomierska som snackade och va som vanligt upprörd över några saker, men hon är ändå så rolig !

DEL 1 från idagSvar på kommentar

Mathilda frågar:

Tänkte bara fråga, mår  bor du ensam eller bor du hemma hos dina föräldrar?

Danne svarar: Jag bor ensam i en liten tvåa...


Godmorgon !

0-6d39cb418a610b123eddb38a24d5e980.png

Kolla varifrån!

Godmorgon !Nu måste jag sova

Ska upp tidigt imorgon så nu får jag ta och krypa ner i sängen. Imorgon är de jobb igen sen får jag se om de blir någon pingis. Det är bara ett matchpass  och de vet jag inte om jag är så motiverande att spela, men jag tror att jag kommer att vara med för jag tycker ju att de är så kul att lira pingis...

Sov gott alla ni goa människor där ute ....

Kram och godnatt !Videoblogg 2 September nr 2 idag

Svar på Kommentar


Emelie frågar..

Vem är det som tar alla bilder på dig? :D

Svara gärna på kommentaren :) Jäklar vilken skur.Här på denna bilden har jag inte duschat än. Jäklar vilken skur som överraskade mig när jag var ute på cykelturen....


Ändrade planer minst 10 gånger

Jag sa i min senaste videoblogg att jag inte skulle vänta för länge med att gå ut och löpa. De blev inte riktigt så. Jag gick och la mig i sängen i två timmar istället. Sen när jag gick upp så tänkte jag strunta i att tagga iväg ut i löparspåret och sen nästa minut så sa jag till mig själv : JO NU DRAR JAG UT ! Sådär höll jag på fram och tillbaka ett tag. Sen bestämde jag mig i alla fall. Jag skulle ta cykeln upp till skidstugan springa 6 - 8 km.

När jag kom ut så kom jag på att jag hade glömt cykeln på jobbet och då var jag ju tvungen att gå bort dit och hämta den. Jag gjorde så och när jag kom dit så var de förstås några arbetskamrater som frågade om jag hade gått vilse osv... De lustiga är att jag inte har saknat min cykel och den har stått på jobbet sen i lördags.
Jag tog min cykel i alla fall, cyklade upp till skidstugan då jag ser de här:Jag tänkte att ok ja skiter i detta för jag vill inte riskera att få en massa onda blickar av arrangörer eller tjejer som är ute på "tjej-gåing" !

Jag tog då en cykeltur istället och jag ville cykla varvet Blåsut, Öxnered, Brätte, Onsjö och in till stan. Jag trampade på för "kung och fosterland" på så höga växlar som jag bara orkade, men när jag kom upp till typ blåsut kyrka då kom de en störtskur och jag ändrade mig då direkt och sa till mig själv:

NEJ DANNE ! VA NU INTE SÅ J#VLA DUM OCH TRAMPA HELA VARVET RUNT UTAN VÄND OCH CYKLA HEM SÅ DU INTE BLIR FÖRKYLD ! 

De blev så jag vände trampade hem igen på så hög växel som möjligt och på säkert 85 procent av max hela vägen. När jag cyklade ner för Dalbobron så hade jag nog behövt några högre växlar.

Jag är helt nöjd med detta passet oxå ... Jag var flexibel och fattade snabba korrekta beslut under hela cykelpasset. De blev ändrade planer minst tio gånger, men de gick bra i alla fall och nu känns de toppen !
Videoblogg 2 September nr1 idag
Dagens lunchFrån favvoresturangen såklart !


Hemma från jobbet

Hej ! Då var jag hemma igen från ännu en arbetsdag. De gick bra med de mesta, men om jag ska gnälla lite så kändes de som den delen av körningen som jag hade efter rast var väldigt lång. De kändes som de aldrig skulle ta slut.

Fast jag åt goda smörgåsar på rasten och de är ju viktigt att man får göra de.

Ha ha..

Jag var på ett cafe och köpte några goa mackor för jag tycker de är godare med färska än de torra brödet jag ha här hemma ......


Dags att ta sig till jobbet

Godmorgon !

Då var de dags att ta sig till jobbet igen. Nya utmaningar,problem men förhoppningsvis en rolig dag !

Kram !Zzzz...

Nu tänker jag gå och lägga mig. Inte för att jag är trött utan för att jag ska upp 03:30 imorgon.
Hoppas jag kan sova direkt.

Kram !

Natti natti....


Bilder på mitt "blatjat"Första september

Ja då börjar den första septemberdagen 2009 gå mot sena kvällen och jag hoppas att jag är så smart att jag inte sitter upp för länge. Jag ska upp jätte tidigt imorgon, men det är inte läggdags än, ja sitter väl uppe att tag till. Kanske blir de en film ?

Jag har precis avslutat ett telefonsamtal med en kompis. Vi satt och snacka i någon timme. Inte om något speciellt. De blev bara lite "blatjat".VideobloggJag har lagat lite mat !


Jag lagar mat ibland, men de är fan inte ofta för jag tycker de är tråkigt och de tar för lång tid. De finns så mycket annat att göra så de händer inte ofta. Fast ibland kan de hända att jag steker ett ägg !


Jag försöker att inte vända på dom för då blir äggen så tråkiga. Det är också mycket godare med en "sol" i ägget. De smakade faktiskt jättegott !Dagens lunch


Köttbullar...


*)

God natt !

Bloggandet

...Själv började jag blogga på allvar Januari 2008. Jag hade de som ett nyårslöfte. Jag sa till mig själv att jag då skulle blogga í ett år och sen lägga av. Jag hade innan de försökt mig på de där med bloggandet, men jag tröttnade efetr typ 3 inlägg. jag la ner började om och så höll de på ett tag tills jag bestämde mig att jag gör detta till ett nyårslöfte istället. Jag bestämde att jag skulle driva bloggen i ett år.

Till en början var detta direkt ingen höjdarblogg och jag hade en tråkig "standarddesign" och jag var glad om 5 personer om dagen läste vad jag skrev. De där spred sig sen som en "löpeld". Jag berättade för någon gjorde lite reklam för min blogg på bla min Facebooksida och vips så var de ganska många människor som jag kände som visste vad jag gjorde.

De hände mycket de året 2008. Jag var i perioder ganska deprimerad och nedstämnd och jag valde att sluta blogga innan de hade gått ett år.

Många av mina vänner blev då besvikna jag fattade inte varför ? Hur kan någon vara intresserad av min blogg tänkte jag. Många sa åt mig nästan varje dag att nu får du allt börja blogga igen. Jag tänkte ok då ! I December 2008 startade jag denna bloggen. Jag valde att ta bort min gamla blogg och börja om på ny "kula". Motiveringen till de va att jag hade så mycket på min förrra blogg som jag bara vill glömma, men eftersom så många av mina vänner ville att jag skulle fortsätta så tänkte jag att ok, jag börjar igen.

Till en början hade jag forfarande en rätt tråkig design. Jag började titta runt på lite andra bloggar som jag tyckte hade en snygg design och sen funderade jag på hur jag själv ville ha de. När jag sen hade fått ordning på designen då började jag göra lite reklam för min blogg igen. Jag fick en hel del nya läsare och idag  verkar de som om många som går in på min blogg väljer fortsätta att följa den.

De känns som om jag kände vissa av er fast jag aldrig har träffat er... En gång kom de fram några människor på stan och sa : HEJ BLOGGARN ! Jag hade aldrig sett dom förut så jag blev lite förvånad, men samtidigt väldigt glad att de finns människor som jag inte känner som vet att jag bloggar....

När jag läser andra bloggar så kan jag ibland bli förvånad över hur vissa kan vara så väldigt privata. De kan jag också vara, men de finns vissa gränser. En sak som jag alltid är väldigt försiktig med det är att lägga ut bilder på någon annan person än mig själv. Vissa vill inte synas på internet och de får man respektera tycker jag. Sen finns de saker i mitt liv som är så privata och som jag inte vill att vem som helst ska känna till och då får jag ju inte vara så korkad och skriva de.

Naturligtvis finns de inget som är rätt och fel med detta. Man har ju rätt att skriva vad man vill och publicera vilka bilder som helst så länge du håller dig inom ramen för vad lagen och i detta fall BLOGG.SE'S användarvilkor.

Jag tycker i alla fall att de är väldigt kul att blogga så jag har inga planer på att sluta...
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE