Jag kör så det ryker.

 OJ! Man grejar och kör på med allt möjligt. Jag är mitt inne i en tuff arbetsperiod,  men i skrivandets stund har jag ju bara söndagen kvar och det är ett ganska snällt pass jobba på med. Sen vet ju aldrig exakt hur en arbetsdag kan komma att bli. Den kan vara tuff när man tror att det ska bli lugnt och tvärtom. Det är bara att jobba på och försöka tänka på allt positivt som man kan få ut av livet bara för att jag har ett jobb och gå till.
 
Jag tror att jag vet vart nästa resa inom Sverige blir av. Ska jag genomföra den på det sättet som jag tänker nu så blir det några långa dagar under nästa vecka.
 
Konstprojektet kör jag på med så gott jag kan, men det går inte riktigt så bra som jag skulle vilja. Men jag kommer att köra på med det, oavsett hur det går framöver.
 
När det kommer till hur jag grejar med mina pengar så tror jag att jag vet hur jag ska göra för att kunna spara lite, samtidigt som jag ska köpa och uppleva saker som kommer att kosta tusenlappar. Men jag tycker att jag får ihop allt bra inne i mitt huvud i alla fall. Sen om det funkar i praktiken, det återstår att se.  
 
 
 Jag kör så det rycker. Jag försöker att inte tänka så mycket just nu. Jag känner att jag kan inte hålla på och starta upp nya saker som tar långt tid att genomföra och få klart. Det får räcka med den vision jag har och mitt konstprojekt. Ska jag nå mina mål med dom så kommer jag att få ligga i ett bra tag till. Mycket annat försöker jag bara ta tag i nu direkt. Jag kör på, ser om det funkar, funkar det inte så lägger jag ner det. Går det bra så öser jag in mer i det och kör på som fan. Mycket blir ju ändå inte som man från början har tänkt sig, så varför ska jag utreda och planera saker till förbannelse. Egentligen tycker jag att det känns bättre att misslyckas med saker, än att jag inte gör nånting alls. Om jag inget gör... kan jag ju heller inte göra något bra. Så det är väl bara att köra så det ryker. Kör man buss så är det ju också bokstavligt talat så att man kör så det ryker. 
 
Ha en fortsatt trevlig helg!
 
 


Jag får inte glömma att koppla av.

Det känns som denna arbetsveckan bara har börjat. Jag har ju från och med nu 4 dagar av jobb. Idag och imorgon har jag dessutom 2 megalånga dagar. 
 
Igår var jag ledig och jag fick ganska mycket gjort. Jag hade tänkt att göra ännu mer, men sen fick jag en tanke att jag nog inte ska glömma att bara koppla av från allt och kanske inte hela tiden göra nya saker bara för att jag är ledig och har tid. Jag får inte glömma att koppla av också. Inte göra nånting. Bara vara och må bra av det. Jag har ju väldigt lite saker som jag faktiskt måste få gjort. Jag vill väldigt mycket, men det är en annan sak. 
 
Jag var på Överby och shoppade lite igår. Sen när jag kom hem så tänkte jag att jag kan väl dra till Uddevalla när jag ändå är ledig och är i farten. Dessutom vill jag greja lite med min konst. Jag vill och vill och vill ännu mer. Tillslut kom jag på mig själv att jag kanske måste lugna mig lite. Det blir för mycket och även om jag först får känslan av att jag orkar så kommer det att kännas tufft i kroppen mot slutet av dagen om jag bara grejar och grejar och grejar. Man kan ju alltid hitta på något att göra och så behöver det ju inte vara. Jag kan lätt koppla av och även om jag ofta gör det så bör jag nog bli mer noga med att faktiskt tagga ner. Det kommer ju fler dagar då jag har tid att göra saker på. Dessutom jobbar man ju en hel del och man ska ju ha kraft och energi det också. 
 
(null)
(null)
(null)
 
 


Det är bara att börja nånstans.

 Jag har en ganska tuff arbetsvecka igen. Jag jobbar 6 dagar och jag är bara ledig imorgon. Dom flesta passen jag kör är helt ok att "kötta" på med och helgens pass tycker jag är den "bättre" helgen av dom två helgerna som jag jobbar på 5 veckor. Dessa två dagar som jag nu har jobbat under denna veckan har varit ganska lugna och behaglig. 
 
Förutom jobb så vill jag få väldigt mycket annat gjort också. Jag har massor av vardagliga saker som jag behöver ta tag i. Konstprojektet vill jag ju få till minst så bra som jag i alla fall har tänkt mig. Jag försöker få klar någon ny resa som jag ska göra inom Sverige så att jag kan fortsätta beta av alla dessa landskap som är så många som 25 stycken. Det viktiga tycker jag är när jag planerar nya resor det är att jag tar en resa i taget. Jag åker på en resa och sen planerar jag en ny. Promenadrundor avverkar jag och jag når i alla fall mina 90 000 steg på en vecka. Jag gör varken mer eller mindre, men målet når jag hela tiden. 
 
Ekonomiskt har jag också mycket tankar. Hur vill jag avsluta maj och hur vill jag ha det i juni. Det känns bra och pengar rullar in från alla möjliga håll. De mesta är så inarbetat sen långt tillbaka så jag vet inte alltid exakt varför pengar rullar in som dom gör, men det är ju bara att tacka och ta emot. 
 
Jag har mycket jag vill få gjort nu och jag vet nästan inte i vilken ordning jag ska ta allt, eller var jag ska börja. Sen är det ju bara att börja nånstans. Vet jag inte var så kan jag ju bara ta tag i nånting av allt jag vill få gjort. Jag kan inte skylla på att jag inte vet var jag ka börja om jag inte får saker och ting gjorda. Det är ju som sagt bara att börja nånstans och det tycker jag att jag har gjort den senaste tiden. Jag kanske inte har full koll och ordning på allt, men jag får mycket gjort av sådan saker som jag vill få gjort. 
 
(null)
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
 
 
 
 


Dekonstruktiv kritik.💛👻

(null)

(null)

(null)

(null) 

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

Falkenberg💛🌞

Jag har tillbringat denna helgen I Falkenberg. Jag hälsade naturligtvis på brorsan och hans familj. Huset håller fortfarande på att färdigställas, men allt är ändå tillräckligt färdigt så att dom kan bo i huset och ha ett bra liv liksom. 

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Jag har haft en bra helg. Det har varit skönt att komma ifrån sitt eget. Det var kul att träffa brorsan, hans flickvän och deras 2 barn. Ett tredje barn är på gång så jag gissar att jag ska åka på ännu ett dop igen längre fram i år. 

Kul att komma till Falkenberg igen. Jag har varit där många gånger tidigare så jag känner till staden ganska bra. 
(null)

(null)
(null)
Dokumentär - Jan Stenbeck.Arbetsveckan är över.

 Ännu en gång känns det skönt att en arbetsvecka är över. Imorgon ska jag resa till Falkenberg. Jag ska hälsa på brorsan och hans familj. Det ska bli kul. Jag har varit ganska dålig på att hälsa på och jag ska försöka att bli bättre på att både höra av mig och hälsa på brorsan framöver. Jag kommer att ångra mig om jag väljer att inte bry mig mer än vad jag tidigare har gjort. 
 
Dom senaste dagarna har jag mest väntat på att jag ska bli ledig. Jag var fri från busskörning i tisdags och då fick jag gjort ganska mycket annat gjort. Annars har jag mest jobbat och gått en annan promenadrunda. Hela veckan har jag längtat till helgen och innerst inne så längtar jag väl till min semester, men det är ju ganska många veckor kvar. 
 
Promenadrundorna har känts bra. Bara orkar  ta mig ut. Jag tvekar lite innan, men sen tänker jag på målsättningen och då blir det en runda i alla fall. När jag väl är ute och går känns det som sagt bra och efteråt känns det ännu bättre. 
 
Jobbet har inte känts jätteroligt denna veckan. Jag vill mest att tiden ska gå så jag blir ledig och kan göra andra saker. Förmodligen längtar jag för mycket till min semester. Jag får försöka hitta ett sätt att tänka som gör att jobbet känns roligare att kämpa på med framöver. Jag orkar liksom inte känna mig totalt oinspirerad under varje arbetspass. 
 
Nu ska jag i alla fall njuta av ledigheten till max. Det ska bli kul att träffa brorsan och hans familj i helgen. 
 
(null)

 
 
 

Dapa DeepAvsnitt: 100. P3 KLUBBENHåkan Hellström - Jag vill bara va med dejP3 ID - Camilla HenemarkThe Verz Cast

Allt blir inte som jag vill.

 Om det är något jag har lärt mig dom senaste åren så är det att det inte går att ha en plan på varje litet steg som man vill komma framåt i livet. Det kommer inte alltid att bli som man vill. Man får inte alltid till allt och ibland vet man ju heller inte vad som krävs. Allt detta har jag ju fått bekräftat många gånger, även om mycket har blivit precis som jag har velat också. Ibland sitter saker klockrent och blir precis, eller kanske bättre än vad jag har tänkt mig. Men minst lika många gånger har saker och ting inte blivit alls så som jag först hade hoppats på. Det känns som jag har misslyckats med massor med saker dom senaste åren, men samtidigt har jag säkert lärt mig mycket som jag har haft nytta av när jag har gjort saker som jag faktiskt tycker att jag har lyckats med. Jag kan vända och vrida på sånt här i evigheter. Ibland lyckas jag och ibland misslyckas jag. Jag lär mig alltid något nytt på allt. Jag kanske inte alltid förstår varför livet för mig i en viss riktning, men jag känner inte att jag alltid måste förstå. Ibland kanske det är bättre att inte förstå. Då kanske det är lättare att våga försöka igen efter ett eventuellt misslyckande. 
 
Livet är nog ganska ovisst och man vet aldrig exakt hur allt ska bli. Jag tycker mig se hur jag ska lyckas med saker och ting, men man orkar ju inte alltid göra vad som krävs för att lyckas med sånt som man tänker att man vill uppnå. Jag tror att jag dom senaste åren har lärt mig acceptera detta bättre. Leva i nuet funkar alltid. Det är det enda jag vet nånting om. Idag gör jag också mer saker av sånt som jag vet att jag mår bra av. Inget annat spelar ju någon roll om man inte mår bra. Det vi alla vill är väl att må bra? En sak som jag vet att jag mår bra av det är när jag bara gör min grej och låter bli att jaga andra människor. 
 
Jag ska fortsätta göra det jag vill. Jag ska ha mina mål och alltid försöka klara av dom, men samtidigt ska jag ändå må bra oavsett om jag lyckas eller misslyckas. Jag kommer alltid att göra saker som jag tror att jag mår bra av. Mår jag inte bra spelar ju inget annat någon roll. 
 
 
 
P3 MUSIKDOKUMENTÄR - Miss LiVecka 19

Ny vecka och mycket känns bra. Jag har en ganska bra arbetsvecka. 4 dagar av jobb och jag slutar tidigt på varje arbetspass. Sen ska jag väl bara njuta av livet. Äta gott och må bra. Pengar rullar bra nu och jag tror att jag också har kommit på hur jag ska göra framöver för att det ska gå minst lika bra. Jag får passa mig bara så att jag inte får hybris nu. 
 
Till helgen åker jag hemifrån igen. Vart jag ska får ni se om ni följer mig. Jag har ju sagt att jag ska avverka hela Sverige innan 2024. Då får man ju passa på att resa iväg när möjligheten finns. 
 
Det känns som det blir en bra vecka. Säkert lika bra som vecka 17 och 18 när jag tex var i Stockholm och Göteborg  och brände sjukt mycket "cash". Denna veckan bränner jag väl inte lika mycket, men jag ska ha det bra och må bra. Allt sånt är ju jätteviktigt. 
 
 


Nödinge-Bohus-Surte.

(null)

(null)

(null)
(null)

Lördag och tankar om ekonomin.

 Jag har haft en lugn och bra lördag. Jag skulle ha jobbat egentligen, men jag är just nu inne i de tuffaste arbetsperioden på mitt schema så det kändes mest rätt att bara ta en dag ledigt och tagga ner lite. För min del har det ju också varit fullt ös sen förra lördagen. Jag var ju i Stockholm och sen har det varit jobb och mitt i denna veckan blev det också ett besök i Göteborg.  Det kan lätt bli för mycket av allt och som det har känts idag så hade det inte varit roligt att jobba med busskörningen. Speciellt inte med tanke på att jag hade en tuff dag igår och jag ska ju jobba både imorgon och på måndag igen. Man får ju inte glömma att vara rädd om sig och själv se till att man blir lite ledig från allt jobbande som man lätt bara blåser på med, utan att tänka om man orkar eller inte. 
 
Jag gick en promenad på ca 6 km tidigare idag. Nu kan jag i lugn och ro gå den sista rundan imorgon och lätt klara av veckans mål på 90 000 steg. Idag har jag också käkat lite gott och grejat lite med tvätt och disk. Jag sov 2 timmar under denna eftermiddag också. Allting som jag har fått gjort idag har känts lugnt och avspänt att pyssla med. Jag är mest nöjd över att jag fick ledig och slapp jobba, för ärligt talat så vet jag inte om jag hade pallat det idag. 
 
 
Något som annars känns bra just nu är min ekonomi. Jag har gått om pengar att röra mig med och jag har ändå bränt en hel del under dom sen förra helgen. Dessutom känns det redan nu som att jag kommer att kunna spara det som jag tryckte in på sparandet i slutet av april. Man vet ju aldrig, men jag tror att jag kan hålla i min s.k. budget fram till den sista veckan i maj i alla fall. Där kommer det ju sen in nya pengar och då tittar jag på nya möjligheter kanske väljer att göra på ett helt annat sätt än vad jag har gjort innan. Eller så kör jag på som har gjort. Bara jag tror på det och magkänslan säger mig att det jag gör är rätt, så har jag svårt att ångra det jag faktiskt väljer att göra. 
 
Nu känner jag också att jag kan resa iväg lite mer igen. Jag vill ju avverka många platser runt om i Sverige. Planen är densamma som tidigare. En plats i varje landskap och jag ska sätta allt till slutet på nästa år. På vilket sätt jag gör detta avgör jag ju helt själv och många resor har jag redan nu bestämt mig för att avverka innan min semester som börjar om 7 veckor. Det var som att jag fick lite mer motivation igen efter att jag hade varit i Stockholm förra helgen. Man märkte hur roligt det är att komma hemifrån. Man behöver ju komma ut på lite mer äventyr ibland. Man vill ju ha ett mer levande liv, så länge man nu lever det. Sen får man ju ändå inte glömma att man ska må bra av allt också.  Annars spelar ju ingenting annat någon roll alls. Inte ett jävla skit.
 
 
Ha en fortsatt trevlig helg!
 
 
 


Jag behöver komma hemifrån mer.

Jag har en skön ledig torsdag. Det behövs för jag har kommit efter med så många saker nu. Jag har väl också varit lite slö sen jag kom hem från Stockholm, men idag har jag fått mycket gjort och jag räknat med att jag kommer att greja ganska mycket mer under kvällen. Jag har massor med tvätt och jag känner också att jag måste gå en promenadrunda på minst 5 km innan jag kryper i säng ikväll. Om jag struntar i promenaden idag, då får jag maxa så in i helvete fram till söndag, annars sätter jag inte dom där 90 000 stegen denna veckan. 
 
Jag insåg efter att jag hade kommit hem från Stockholm hur viktigt det egentligen är att jag unnar mig och ibland gör saker som för mig är utöver allt de vanliga som man lätt fastnar i varje vecka. Jag gör min jobbar och gör mina vardagliga saker som är ständigt återkommande. Med pengar går det bra och konstprojektet får jag i alla fall på det sätt som jag innan hade förväntat mig. Jag pillar lite med mina sociala medier och jag tycker att det är roligt att blogga eller publicera nya grejer på typ TikTok och Instagram. 
 
Men allt detta gör man hela tiden och om jag inte gör mer av sånt som jag tex gjorde i helgen så blir jag nog väldigt lätt deprimerad och nedstämd. Jag behöver nog komma hemifrån mer än vad jag tidigare har trott. Jag har kanske inte på riktigt fattat hur viktigt det är att inte stänga in sig och vara för sig själv, allt för länge.  Även om jag blir trött av att vara ute och flänga fara och ofta känner att jag behöver vara hemma och liksom ladda "batterierna" istället så tror jag ändå att jag på sikt mår bättre av att vara mer i farten och framförallt komma ifrån Vänersborg mer.  
 
 


SVT Play - Spelet om Stockholm.

Spelet om Stockholm | SVT Play


Stockholmsnatt🌃💫

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)STOCKHOLM 🌞💙💛

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)Vara - Vedum - Herrljunga 🌞😎

(null)

(null)

(null)
(null)


Danne - April

 
(null)
(null)
 
 

Träffade Sofia och Kalle.

Jag är hemma från Stockholm igen. Jag trivdes lika bra som jag brukar göra när jag är i den stan. Denna gången åkte jag till Stockholm för att i första hand träffa Sofia Dalên och Kalle Möller. Dom kör ju b.la Youtubekanalen (om jag nu har fattade rätt) Paradrätten tillsammans.
 
 
Jag var inte i Stockholm för att laga mat utan jag skulle träffa Kalle och Sofia för hänga med dom och samtidigt få en guidad tur av Kalle inne på Nationalmuseum. 
 
Detta var en Musikhjälpenauktion som jag budade hem i december förra året och i helgen var det alltså dags att göra detta. 
 
Kalle var väldigt duktig och han kunde otroligt mycket om allt so mman kan se inne på Nationalmuseum i Stockholm. Sofia var en pigg och glad tjej som jag precis som Kalle gillade jättemycket. Allt blev väl ungefär som jag innan hade förväntat mig att det skulle bli. Efter 2-3 timmars häng så skildes vi åt och jag fortsatte resten av min tid i Stockholm på egen hand. 
Det var kul att träffa Kalle och Sofia. Dom har jag sen ganska länge velat träffa och i helgen fick jag äntligen göra det. 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE