Mycket som är positivt !

Tänkte inte på att de var tisdag idag. Jag hade ju min första arbetsdag för denna veckan idag så jag snurrade tilll de lite förut. Dagarna går. Jag jobbar ons, tors, fre och sen är man ledig igen.



Ska man se de positiva med allt ( de ska man väl försöka göra.) så ser de ganska bra ut framöver med arbete och ledighet kombinerat med tid för vila. Tid för vila och ledig är kanske samma sak. Fast jag menar bara att kommande veckaor av arbete och ledighet ser bra ut denna månaden ut. Om vi nu fokuserar på allt de som är positivt....

Denna vecka har jag 3 dagar kvar av arbete och sen har jag ledigt igen. Nästa vecka börjar jag ganska sent på eftermiddagen, men jag slutar ändå inte allt för sent på kvällarna. De är bara någon dag nästa vecka som är riktigt lång, men efter denna dagen är jag ledig 2 dagar igen. Efter detta kommer en vecka där jag slutar väldigt tidigt vissa dagar. Skyndar jag mig hem från jobbet så är jag hemma till klockan 13:00 2 dagar denna vecka som är vecka 26 i siffror(sista veckan i juni)

De positiva är mycket !

Denna vecka: Bara 3 dagar kvar ledig 2 Dessutom hemma ganska tidigt. Lägg där till att tex Saab (vad jag vet) inte jobbar på hela  veckan så de är ganska lugnt att köra turer som går dit ut till Stallbacka i Trollhättan. Inte för att Saab anställda är jobbiga att köra dit. Men de blir betydligt mindre folk i bussen vilket gör att de blir lugnare körnig och väldigt lätt att slappna av. Sen får man väl ändå hoppas att dom snart kommer igång med bilbyggandet igen...

Nästa vecka : Börjar ganska sent på eftermiddagen, men slutar ändå nästan alltid före 23:30. jag har en lång fredag, men efter den dagen är jag ledig helgen. Därför känns den veckan helt ok. Jag får ju också sova ut och behöver inte ta mig upp 03:15 på natten. kan istället sova till 12 på dagen om jag skulle känna för de. Fast de har jag nästan aldrig gjort i hela mitt liv, men om jag vill nästa vecka så har jag möjlighet ..

Veckan som är vecka 26:

Säger bara : Börjar tidigt men slutar aldrig senare än 13:34








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE