Kollar lite bloggar igen.

Igår kväll satt jag här och klicka runt på ca 300 bloggar ! Kollar på några till. De finns så mycket och de är roligt när man hittar något nytt. Sen finns viss typ av bloggar som jag läser och sen finns de massor med typer av bloggar som jag direkt när jag kommer in på dom lämnar igen.

Vad kollar vi denna dag då ?

http://kattabloggen.blogg.se/index.html
Denna blogg är fylld av mammaliv, shopping och inredning. Jag kanske inte är så intresserad av just de. Men de jag gillar med denna blogg är att den är full av massor med glädje !!!


http://angelicakjellen.blogg.se/index.html
En tågvärd som bloggar finns ju också.
Fina bilder och en fräsch blogg !

Som jag tidigare skrev så är de många som verkar må väldigt bra och dom ser verkligen till att njuta av livet. De är inget jag missunnar någon. De är alltid kul att följa dessa människor. Här är en av många http://www.nattstad.se/1sabelle
Isabelle ser inte ut att vara ledsen speciellt ofta.

Bloggar med fina bilder. Snackar om helt sjukt fina bilder. Kolla HÄR ...
http://andvari.blogg.se/

Själv kommer jag inte ens i närheten av att kunna fixa såhär fina bilder på min blogg. Jag är bara en amtörfotograf och jag tycker de är svårt att lära sig detta med att ta riktigt bra bilder. Man får väl prova sig fram, men de är för min del just nu lite slumpen som avgör om jag får till en bra bild. även om jag får de så är jag inte i närheten av de exemplet som jag just visa eller denna kan vi ta som exempel också.
http://idasomfan.se/index.html







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE