För er som inte vet detta redan!

Helen undrar:
Vart får du dina fina "matlådor"? Gör du dem själv? Är du duktig på all laga mat? Vilken är din favorit rätt?


Jag hämtar mat ute och får den i sådana lådor. Jag lagar inte mat själv och är inte duktig på de. Favorit rätt är svåt att säga, men jagtycker väldigt mycket om köttbullar.


Oktoberhelgen framför mig!

Nu är det HELG! Skönt att vara ledig igen. Det behöver jag! 
Var ute i solen!

Har varit ute i solen lite.. Härligt att kunna vara ute i kortbyxor och känna att de fortfarande är sommar. Sommar i slutet på september. UNDERBART !!!Lite mat har de också blivit. Idag blev de fisk med räksås.

Nu ska jag tagga till jobbet igen. En sista arbetsdag för denna veckan. Sen tar vi helg och då är de oktober och kanske blir de höst, men de kan också vara sommar. Hoppas på de sistnämda.

Ha en bra dag !Min investering?Bildbombar lite..


Bilder tagna i september..Ett minne från september 2011.Gym och träning?

Jag har denna veckan promenrat ganska mycket och de är ju bra. Jag känner skillnad och de är verkligen ett bra sätt att slappa på. Precis som att sitta i massagestolen eller läsa böcker. De är väl mina sätt som jag har att ta de lugnt på?

Gymmet gillar jag att variera med. Jag har sen jag kom hem från New York tänkt många gånger att jag ska ta mig bort. PROBLEMET är just att jag bara tänker på de, men de bli aldrig av. Jag har inte varit på gymmet sen (någon dag som jag inte ens minns) före New York. Innan denna "slöperiod" som jag nu har haft länge så gick jag ju ganska mycket till gymmet.(iallafall mer än nu) Många pass kändes bra och i perioder kände jag att nu jävlar är man bra igång med allt. Dessutom var jag i full gång med att förverkliga drömmar. Allt var liksom bra, toppen och "great"...

Sedan: I New York så blev de en hel del långä promenader på flera timmar, de kan man lugnt säga. Men nu sen jag kom hem och har hamnat lite i tomhet så har jag även tappat motivationen till att träna mycket. De blir någon långpromenad ibland och mer är de inte. jag vill gå mycket och samtideigtl komma igång med gymmet igen. De finns mycket som är så bra med de: Man känner sig i bra "form".  Jag har lite känningar i min rygg. När man gymmar och kombinerar de med massagestolen så försvinner de helt. Dessutom när man promenerar så känns de mycket lättare att gå långa promenader eller POWERWALKA i ett bhögt tempo en kortare sträcka. I dessa tider när jag är ganska slö, lever lite i tomhet och inte vet vad jag vill så tror jag gymmet behövs för att de ska bli lite fart på mig igen. 

Jag vill:
Komma igång med detta! 
Gymma minst lika mycket som jag innan New York!
Orka mycket mer och liksom känna att de är lite fart i kroppen!

Jag ska försöka komma igång så snart som möjligt. De hjälper ju inte att tänka på de. Vill man att de ska bli ändring på något så får man göra en förändring för att en förändring ska ske.
De är bara så svårt att starta igen. Har liksom ingen motivation alls.
  

En bild från den tiden då de iallafall var bättre än vad de är nu...Stroganoff..


Idag blev de stroganoff. Fast inte korv utan biff stroganoff..

Datumet har oftast gått ut för längesen.

Kommentar efter denna videon:
Lotta:
Då är ju frågan. Kastar du maten bara för att datumet har gått ut?
Ofta är inte maten dålig bara för att de står ett datum på den och de gått några dagar efter de datumet..
Så länge maten inte luktar illa eller är möglig är de ingen fara att äta upp maten..
tänk på de nästa gång du kastar maten, tack


Nej, jag kastar inte direkt bara för att datumet har gått ut! Problemet är att de blir liggande för länge i kylskåpet. Datumet har gått ut för längesen och då tror jag de är bättre att köpa mat för 1-2 dagar i taget istället för att hålla på och kasta mat. 


De kommer ju att bli mycket gå ut och handla. Men de kan ju vara lite mysigt att gå runt i mataffären och små plocka lite. Köpa bröd styckvis istället för hela limpor. Kan äta färskt bröd jämt om jag vill varje dag. (lyx) Köpa små paket av allt istället för stora som jag ofta pga att de är för mycket av de sen får slänga. LÄNGE LEVE VARDAGSLYXEN !!! Nu ska jag gå ut och hämta lunch..  


Morgonpromenad.

Morgonpromenaden: Lilla varvet( tar ca 1 timme) Lite tråkigt bara att de ska vara så grå himmel. Men jag tog mig ut iallafall för de är ju bra att röra på sig, men jag var väldigt trött. I början kändes de nästan som jag låg kvar i sängen och snoozade. De spelar ingen roll när jag kliver upp ur sängen. Jag är alltid morgontrött ändå även om jag orkar ta mig upp så känns de i kroppen att detta ska jag inte göra haha..

Men när man hade varit ute ett tag så kändes de ganska bra och efteråt blir man ju pigg så då gör de ju nytta iallafall.

En tanke om min mat..
I natten...

Hej !

Då var man hemma efter arbete. De var lugnt och dagen kändes som den gick ganska fort. När de närmade sig slutet av kvällen så fick jag titta en extra gång om de verkligen var så att de snart var dags att sluta. Rätt behaglig dag alltså.


Annars är allt som vanligt. Jag gör inte så mycket på min fritid och jag vet inte vad jag vill göra med den  fritid som jag har i framtiden. De känns inte viktigt heller att ha något nytt på gång. De löser sig så småningom ändå. Tar man dagen som den kommer så är man ju på väg in i framtiden iallafall. Jag gör ju en del även om de inte känns så. Jag kämpar på med mitt arbete jag städar och tvättar ganska ofta. Jag tycker att jag har ganska bra flyt med min blogg nu. De ligger många inlägg som jag grejar med i "utkasten" som jag senare förhoppningsvis publicerar.

Jag mår ju bra också. De får man inte glömma. Det är viktigt speciellt nu när de känns lite "tomt" sådär.  Dessutom händer de varje dag att någon säger att till mig att dom gillar min blogg. De stabila antalet läsare ökar ständigt. De känns lite märkligt att de finns så många som bryr sig om vad jag gör överhuvudtaget. Just nu iallafall, när jag inte vet vad jag vill med framtiden. Jag har ju liksom inget spännade att berätta om vad jag har på gång

 


2011 09 28

Känner mig lite stressad, men jag får försöka ta de lugnt. De är ju i dom flesta situationer de bästa man kan göra. De finns mycket vardagliga saker jag vill få gjort. Samtidigt vill jag ut och röra på mig. Kan ibland vara svårt att hinna med när man vill göra så mycket på helst så kort tid som möjligt. "Ju mer man har att göra desto mindre får man gjort", typ så känns de.

Från de ena till de andra så funderar på att gå till vårdcentralen och göra en undersökning för att veta att man är ok . Jag tror de, men med en undersökning blir de ju tydliga svar. Ni vet man kollar: Blodtryck, lungor, njurar, lever, hjärtaslag, cancer osv. Nu blev de lite hypkondriker inlägg av detta.. Man kommer nog fram till iallafall att allt är bra om jag gör en sån undersökning.(om man nu kan göra allt på en gång) Sen oroar jag mig väl ändå och går till optikern också.

Nu får jag ta de lugnt och fokusera på de jag har att göra idag. De jag vet är jobb senare. Nu blir de mer sk vardaglig "trökgöra"
?

Undra vad jag ska göra idag?

Godmorgon på er iallafall !


Morgonbilder!

En kväll av seghet, men...


Tisdagskvällen blev en kväll av lite seghet, men jag känner ett behagligt lugn, mår bra och jag njuter av livet liksom. Har suttit  lite i massagestolen, läste lite och slappa. Jag har under hela dagen fått lite vardagliga saker gjorda (kan man säga att blogga hör dit?), men de går långsamt. Skönt iallafall att ha haft en ledig dag. I morgon är de busskörning igen och då vaknar man till lite. Man har liksom mer organiserad tid i sin vardag.. 
 
Vad ska jag svara här?

Maggan Morgansson:

Hallå Danne!
Jag har änna ett par frågor till dig här.

Kan man börna med en buss? Danne- De vill jag inte veta om de går.
Hur ser din svale ut? Danne-Vad kan de vara?
Vad skulle du göra för någon slags abrovinsch om din kökslampa skulle gå sönder? Danne- Köpa en ny. Jag har 2 lampor i köket så om en går sönder kan jag ju leva med en. Eller så får man väl köra med levande ljus.
Vilken var din favoritmat i bamba som vase? Danne- Bamba som vase????????????

Maggan-
 
Skulle bli grymt tacksam om du kunde svara på dessa frågor!


De börja blöda.

När jag var i New York som blev de en och annan promenad där. Jag åkte mycket tunnelbana och annat också. men en hel el promenader blev de.jag fick då stora blåsor på min ena fot. Nu har de börjat att blöda när mina blåsor börjar försvinna.

Nu har jag gjort såhär.
Tvättade med sårtvätt och satt på ett plåster! 


Hoppas de blir bra nu för detta har svidit och gjort ont länge nog nu !! Gokväll!


Vardagsjag

Lite jobbigt att gå runt och vara såhär seg. Jag vill ju inte de. Försöker man göra något för att hålla sig pigg blir man nästan ännu tröttare. Skönt att solen skiner iallafall. Mer sommar än höst. Vad ska man göra ikväll? Slappa ute eller bara vara inne? Jag har börjat läsa på en bok. De är ju ett bra sätt att slappa på. Vi får se hur de blir? Ingenting spelar någon roll, bara jag mår bra och de gör jag!Camera And Me ...♥Är de fortfarande sommar?

Solen skiner och de är ganska varmt ute. Jag har varit ute på en liten promenad. De har inte riktigt blivit höst än och jag är glad för de. Tänk va mycket sommar jag har haft detta året. Thailand i januari då de var över 30 grader varmt. Och sen blev de ju sommar här hemma. I New York var de  sommar i september och nu fortsätter de. Mest sommar för Danne detta året. UNDERBART !!!

Jag har såklart hämtat lite mat också. Idag blev de köttbullar. Alltid gott och de spelar nog ingen roll var jag köper de eller om jag gör dom själv. Jag tror jag alltid tycker köttbullar är gott. 

Ledig denna tisdag..

GODFÖRMIDDAG! Jag hade ju tänkt att slå till och tjäna lite extra "cash" denna dag. 1500 kronor har jag ju investerat, men nu är de så att de sen igår så har "värdet" på detta gått ner ganska mycket. Jag såg de redan igår kväll. Jag kommer inte att göra något annat än att bevaka och sen slår jag till om de stiger igen. Där ser man! Jag skulle ha slagit till förra veckan istället nu får jag vänta och hur länge de vet jag inte, men som de ser ut nu så kan mina 1500 kronor lika gärna stå kvar tills de stiger igen.

 Ledig idag. Har en del att göra om jag vill. Problemet som jag har är ju som de alltid har varit sen jag kom hem ifrån Amsterdam: Jag vet inte vad jag vill ? Jag har många tankar om både de ena och de andra. Jag har lagt undan ett litet sparande på min lön. De är inte så mycket som förut och de finns ingen anledning att fortsätta kämpa med de. Men jag tror de är bra att spara någonting och de kan jag ju göra utan att behöva tänka och kämpa. Men jag har liksom ingenting direkt som jag vet att de där ska jag göra längre fram. Jag funderar på Stockholm, men jag vet inte. Jag åker gärna till andra större städer i europa, men kanske vill jag något annat och då kan jag inte göra de. Jag funderar på Thailand och de ville jag först, men nu har jag ändrat mig. Kanske ska man enbart försöka spara pengar för att sen lösa bostadslånet, men de är ju så tråkigt. Renovera lägenheten?? De känns som ett för stort projekt för mig eftersom jag vill göra så mycket här hemma.
Såhär håller de på inne i mitt huvud. jag måste välja och bestämma mig, men de är de som är de svåra. Beslutsångest helt enkelt. jag kan ju välja att inte göra någonting och de har jag väl på ett sätt gjort nu då eftersom jag inte har bbestämt mig.  

Nu ska man ändå komma ihåg att jag mår ändå bra. Jag äter gott sover bra och jag känner mig glad och lycklig för jag har ju haft ett bra år där jag har förverkligat en av mina drömmar. 3 utlandsresor på ett och samma år (de blev ju 4) De vore konstigt om jag redan nu var säker på vad jag ville härnäst efter några intesiva månader av mycket kämpande, sparande och resande... Jag får väl gå runt i mitt "tomrum" och de får ta den tid de tar för min tanke verksamhet att komma på vad jag vill.

Nu ska jag se till att ha en bra ledig dag!
Trevlig tisdag på er!
Blev en vanlig dag.Hemma från arbetet. De har varit en vanlig dag av bara busskörning. Trodde ju innan att de skulle bli lite annat också, men ändring och åter ändring så slutade de med att de blev en vanlig dag. Ingen övertid idag. i morgon ska de bli skönt med en ledig dag. Känner att jag behöver de efter en period sv mycket arbete.

Många bloggfans kom fram idag också. Någon ville ta en bild, men dom flesta sa bara att dom gilla min Danneblogg. Lite konstigt att de kan vara så mycket, men de är såklart roligt på samma gång. Kul att Dannebloggen funkar liksom.


De blev pannbiff.


De blev pannbiff idag. Nu är de snart dags att tagga iväg till jobbet då. Jobb denna dag också, men imorgon då är jag ledig från busskörningen.

Jag tror att jag kommer att slå till. Att tjäna 4000 kronor är inte illa. Jag väntar till i morgon. Då är jag ledig så då blir de lätt att fokusera på detta. Kanske har de också hunnit stiga lite mer.Vardagsbilder !

Måndagsseg idag. Känns att jag har jobbat ganska mycket förra veckan och nu jobbar ja med mina tankar. Ska jag sälja eller ej? Får se hur jag gör, ska fundera en gång till,men inte mer..  
 
Jag har lite ont i halsen så jag får väl ta de lite lugnt idag så de inte blir värre. Jag vill inte bli sjuk. Men de vill man väl aldrig bli? Jag har ju nästan alltid saker på gång och då finns de ju aldrig ett bra tillfälle när de känns ok att bli sjuk. fast tänka på om man ska köpa eller sälja kan man ju göra med lite ont i halsen.

Bjuder på några vardagsbilder denna måndag.


Vad ska man äta till lunch idag???

En fråga..

Anton:
Hej Danne, jag och min familj ska kanske till new york nästa år och jag tänkte bara fråga: Hur lång tid tar flygresan från sverige till new york ?När jag flög tog de ca 7 timmar..


Nu har de gått upp !

2011 09 26


Måndag idag och jag har vaknat till liv igen. Mycket jobb förra veckan. De var också många förra veckan som sa till mig: Tja Danne, jag älskar din blogg, värsta grymma bloggen, gillade du New York osv. Speciellt i lördags var de hur många som helst, men då hade jag ju också en extra lång dag och de var ju en hel del människor ute(iallafall i Trollhättan). Känns lite konstigt när de blir så mycket mot vad de brukar vara. Men de är naturligtvis ganska kul. 

Idag börjar en ny vecka och jag ska jobba i eftermiddag igen. Men jag vet inte riktigt hur jag har de idag. Jag ska köra, men de var något annat också. Jag vet inte om jag skulle köra två timmar och sen göra något annat för att därefter ha rast och sen köra igen? Eller så var de de något annat upplägg ? Jag vet när jag börjar iallafall och de är ju de viktigaste.

Jag ska ringa de där telefonsamtalet nu om min investering som jag gjorde för ett tagsen. Ska ta reda på allt och sen får jag se om jag slår till?

Ha en bra dag ! 


LITE BILDER FRÅN IGÅR..
Mer Videoblogg från New York!

Här är en liten snutt av film från Times Square! Om ni tittar på den tvskärm som de står 21 på så är de en bildskärm som man kan se sig själv på. Alla som tittar på denna bildskärm kan alltså tex se Danne. Om jag står på rätt plats, typ..


Jag försökte filma på skärmen så ni kan se mig. De syns, men inte så tydligt. Däremot är de många turister som tycker de där är ganska kul, att se sig själva på denna skärm. jag tror ni hör de på slutet. En rolig upplevelse till i denna stad som heter New York!


Jobba igen då..


Dags att jobba lite igen då. Köra lite blå buss en söndag. De brukar vara väldigt lungt. Vi får se hur de blir och framförallt hur de känns efter den "megalånga" dagen igår. Den var lång och den blev ännu längre... 
Ha en bra kväll alla!

 


En oklippt videoblogg från New York!

Kan bjuda på en liten videoblogg från New York. Här sitter på mitt hotellrum och snackar lite om vad jag har gjort denna dag (2 september 2011). Detta är andra dagen i från mitt upplevelseresa i New York!

 
Lunchen ...

Lunchen: Jag var väldigt hungrig. Efter en långpromenad så blir man de. De fick bli en Fläskfilê Black And White och pommes.


Nu ska jag slappa igen. Mysa inomhus i några timmar. Har varit ute mycket redan och mer blir de ju senare när de är dags att "tagga" till jobbet igen. Får se om jag får jobba övertid idag??? 

 Ringer väl på måndag.

Funderar fortfarande på hur jag ska göra. För att jag ska få veta lite mer innan jag fattar ett beslut så ska jag ringa någon som vet. Jag får vänta tills på måndag för då är den sk växeln öppen. De gäller min investering på 1500 kronor som nu har stigit. Jag sitter här med papper som bara är att fylla i och skicka in sen är de bara att vänta... En dag eller två dagar tar de och sen har jag 5 500 kronor in på mitt konto. En bra extra slant denna månaden. Problemet är att jag ändå tvekar på om jag ska slå till. Jag trodde de skulle bli mer, men jag får väl tänka på ett annat sätt. 1500 kronor har jag lagt ut. Jag får in på de 5 500 kronor. Räknar jag bort dom 1500 på dom 5 500 så är de 4000 kronor i ren förtjänst. De genom att bara köra köp och sälj metoden. De är ju bra, så egentliigen är de väl bara att slå till kan man tycka... Men jag tror ju att de kan stiga ännu mer och de kanske är bättre att vänta, eller inte. Snurr i huvudet kan man säga. Fast de som ändå är bra de är ju att jag tjänar minst 4000 kronor på de om jag väljer att slå till nu och inte väntar. Om jag säger att de kan stiga så är ju de bara en gissning. De andra vet jag ju liksom. Så detta känns bra iallafall.
2011 09 25

Igår kväll var de en lång arbetsdag och man blir riktigt seg av sånt. I morse när jag vakna så kände jag att jag måste göra något åt min "seghet" som jag nu har känt av på tok för länge. Om jag rör på mig så kanske de kan bli lite fart på mig igen

Jag har varit ute nu på en runda. Jag tvingade mig ut, måste göra något nu. Röra på sig är bra. Toppen! Jag gick runt i stan och på lite andra ställen. Blev väl samanlagt 90 minuter. Nu känns de redan mycket bättre. Ännu en gång får man bevisat för sig själv att om man rör på sig så känns de bra, iallafall efteråt.Matchade färgen på himlen min gråa mjukis-jacka...?


Nu ska jag bara slappa och vänta in lunchen.
Nu skrotar jag denna !


Nu har min klocka gått sönder igen. Jag kostar inte på denna mer nu. Inte värt att laga den längre.  Känns som de är dags att skrota denna klocka nu och så slår jag till på en ny så småningom. Jag vet inte riktigt än vad de blir för något. De finns ju klockor i alla möjliga prisklasser och modeller. Får se vad de blir, men några tusenlappar ska de allt få kosta.  Jag vill ha en bra klocka iallafall.
 


Lång dag och den blev ännu längre.

Hej !

Hemma igen efter en lång dag av arbete. De blev ännu längre än vad jag hade tänkt från början för jag fick jobba övertid också. Efter över 12 timmar på jobbet så fick man jobba lite till. De kändes i kroppen när jag traskade hem sen. 12 timmar och 40 minuter har jag varit på jobbet idag, totalt sett. Behöver jag säga att de ska bli skönt att gå och lägga sig nu efter en lång dag som bara blev ännu längre.
September- Dannebilder !Telefonsamtalet igår ?

Angående de där telefonsamtalet? Kan de ha varit en busringning ?
Sofie:
Danne, tror du inte det var en busringning? Borde inte klubben ha koll på att det tar tid för att få spela? Nu hörde ju inte jag samtalet, men det du berättar känns som att det inte var så seriöst.


Danne:Helgförmiddag...

Kan sova ut trots att jag har jobb hur länge som helst idag. 

Lite seg ont i huvudet idag, lite småtrött sådär men det är ju LÖRDAG! Jag börjar vid 11:00 så jag hinner att äta en god frukost och sen är de bara att ta sig till jobbet för en dag som börjar klockan 11:00 på förmiddagen och slutar klockan 23:15 på kvällen. Kanske orkar jag nu innan de är dags för jobb att göra några flerinlägg, men de blir nog så att jag inte bloggar mer idag utan ni får nöja er med detta idag och sen blir de "nattblogg" som gäller när jag kommer hem, kanske..??  Nu är det frukostdags. Flingor, mjölk, bröd och jag har massor av olika pålägg harj jag att välja på.

Trevlig dag/helg på er:) Hoppas ni mår bra, bättre och bäst!

Mitt kylskåp! Har för en gångs skull ganska mycket att välja på:)


Fredagsbilder !

Har varit en lugn fredagkväll. Här är lite bilder...


Hemma tar jag de ganska lugnt också. Äter någon frukt och läser någon bok. Ska också börja med att göra iordning min mat som jag ska ha med till arbetet imorgon. Lång dag väntar..


Jag sa NEJ !

HISS och DISS denna fredag

Sitter här hemma och bara slappar. Jag har ätit och nu är jag sådär utan energi igen.
Kör en HISS och DISS-lista:

DISS:
- Bekymret med om jag ska slå till och förmodligen tjäna 4000 kronor. Jag behöver inte pengarna, men de är ju inte varje dag man så lätt kan tjäna 4000 kronor, men jag vet inte om jag ska slå till för jag har känslan av att jag kan tjäna mer på de i framtiden. hade varit bättre om jag inte hade tänkt på de överhuvudtaget just nu. 
- Ledig är jag och jag borde bara ta mig ut eller till gymmet för lite träning, men......
- Fredag ! Borde ju vara full fart mot helgen, men jag känner bara att jag inte vill att denna fredag ska ta slut. För då är jag ju ledig för alltid och solen kommer att skina jämt.
 
HISS:
!
- Glad att jag inte har några stora problem eller bekymmer!
Om de ändå finns så kan man kalla de:


- Har käkat en riktigt god fisk!
- Det är VARMT och soligt en dag i september!               


                                                            


I väntans tider...

Drev runt lite på stan i väntan på att restaurangen skulle öppna så jag kunde  fixa lite lunch. Underbar ledig dag, men jag får igen de i morgon för då jobbar jag Klockan 10:55-23:15 typ.. De är en lång dag så då kan jag ta tilbaka de där jag sa om att vara slö. Fast kanske är jag de ändå? Jag vill ju komma igång med något, men jag har ingen energi till detta. De får väl bli att äta god mat sitta i massagestolen, bara slappa och göra de viktigaste ett tag till. De känns ändå ganska bra de med. Tänk att jag inte har större bekymmer än vad jag har. De känns rätt ok ! Bekymret jag har är att jag inte vet vad jag vill, men problemet är inte att jag inte kan göra vad jag vill.  


Idag blev de iallafall kokt fisk...
2011 09 23

Skönt med  sovmorgon, småfix här hemma  och någon timme av bara vara (Eller är jag bara slö?..) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag går liksom fortfarande runt och gör egentligen ingenting. Jag jobbar på och jag kan kolla mina arbetstider fram till början på december om jag vill. Men annars är jag väldigt slö. De är mycket jag vill göra och jag kommer ganska långt i min tankeverksamhet med vad jag vill och jag säger nästan till mig själv: NU "TAGGAR" JAG OCH GÖR.. Sen blir de inget mer utan man bara driver runt liksom. Jag mår bra och så och jag är inte inne i någon depression eller kris. Men de känns inte naturligt för mig att inte fixa, greja och planera något riktigt häftigt för framtiden. Jag tänker bara tanken att jag ska börja och sen blir man slö igen. För de är väl de jag är (slö )när jag bara går runt och inte gör någonting? Fast jag jobbar ju på med busskörningen, går på utbilldning, går upp klockan 03:15, jobbar långa dagar, tar hand om Mimmi(min fågel) handlar, hämtar mat,tvättar och bloggar ibland. Så mina "batterier" som jag driver runt på är inte helt slut iallafall. Får väl ta mig ut idag de är ju fint väder. Blev lite besviken !

För en tid sen gjorde jag en sk investering. Jag satsade 1500 kronor på en grej och nu har jag tänkt att liksom sälja. Igår var jag ganska glad över de. Men nu inser jag att jag kanske inte kommer att tjäna så mycket på de som jag först trodde. Detta handlar lite om att liksom slå till i rätt ögonblick när många andra tror det är fel tillfälle fel typ.. Jag hade en sån grej på gång igår. De kändes bra och jag trodde att jag kanske skulle kunna tjäna 8000 -10 000 kronor på mina investerade pengar (dom 1500 kronorna). Men jag har kollat en extra gång och nu tror jag att jag ändå väntar?
 Jag kommer att tjäna på de om jag slår till nu, de är jag ganska säker på, men de handlar inte om några 8000-10 000 kronor utan de blir typ 4000 kronor. När jag insåg de så blev jag lite besviken. Känner mig lite kräsen. Va f*n ! 4000 i vinst på 1500 investerade de är väl egentligen bara att plocka ut och inte tänka? Men jag tror de kommer att stiga. Jag är inte nöjd med 4000 även om jag är sugen på att typ se till att dra in dom där pengarna. Konstigt att man inte kan vara nöjd med 4000 kronor i vinst, men de kanske är så att de är inte pengar jag just nu behöver och då kan jag lika gärna vänta? Fast de vore kul och göra en liten affär där man ändå går med en bra vinst. För de är de väl ? Tjäna 4000 kronor på 1500 investerade kronor...  Såhär snurrar de i huvudet och jag vet inte hur jag ska göra??? Samma här som med allt annat. Jag vet inte längre vad jag vill.


2011 09 22

Tja..

Inte mycket bloggande idag. Men de har varit mycket annat i mitt huvud och sen gör jag ju ibland saker som jag inte bloggar så mycket om. Började dagen iallafall med att gå ut i spö regn klockan 04:20 på morgonen. Hösten är här nu fast under dagen har de stuntals varit ganska fint.

Nu behöver jag iallafall inte mer denna veckan ta mig upp 03:15 på morgonen, men jag har fortfarande mycket jobb kvar. De känns som jag har mycket av de fram till jag tar semester nästa gång. Den infinner sig i slutet på november och jag har då 7 dagar varav 4 av dom är semesterdagar och 3 är sk F dagar.
Men detta är ju över 2 månader framåt i tiden så de känns väldigt långt borta just nu.

regn regn regn.. Morgonpromenad beskrivning med två bilderNågra bilder till..INGEN snooz !

- Men jag vill ligga kvar!
- Nej inte ligga kvar, måste gå upp!När klockan ringer så måste jag upp. Inte hålla på med de som kallas SNOOZ tex. Att vakna och inse att man inte kommer att hinna till jobbet eller ännu värre att vakna när telefonen ringer och de är en på jobbet som undrar varför man inte är på plats. De är inte roligt, men som tur är så händer de inte så ofta fast de har väl hänt någon gång kanske.
Får se om jag har någon tur !

Denna onsdag såhär långt.

1. Upp 03:15
2. Tagga till jobbet
3. Ut och jobba.


 
4. Rast
5.Ut och jobba igen6. Sen var dan slut och på hemvägen gjorde jag 2 saker.
1. Hämta en dagens lunch- Dagens färska fisk..
2. Köpte 2 trisslotter. Kanske drar man in en "mille" idag?
Skrapar senare i en videoblogg...Dagens färska fisk...2011 09 21

Att gå till jobbet klockan 04:30 på morgonen de måste vara en tidig morgon. Vart jag än vänder mig i denna stan stan så ser man inte många ute. De är några tidningsbud och kanske någon mer,  som jag ser när jag går min 7 minuter långa promenad till jobbet.

Morgonhälsning..Sitter här och försöker få i mig någonting innan de är dags för arbete igen. I morgon säger jag likadant. Då är de jobb igen och de är upp lika tidigt, men fredag då är jag ledig och de ska bli skönt när den dagen infinner sig.


Men först ska jag klara av onsdagen och sen ska jag klara av torsdagen.

Ha en bra dag !Höstmörker och snart läggdags.

Håller fortfarande på nere i tvättstugan. Jag vill bara gå och lägga mig, men jag får väl vänta till jag är klar där nere. Jag har varit ute i höstmörkret och de blev en promenad till korvkiosken och tillbaka med lite mat. Så blev de ikväll.Skönt att jag har fått gjort lite ikväll. Vardagsfixet är aldrig roligt, men nödvändigt. Jag får inte så mycket gjort, men någionting iallafall. Nu ska jag vänta tills tvätten är klar och sen är de sova som gäller.Ibland tar man fel !

När jag var i Amsterdam i helgen så tänkte jag att jag skulle slå till på något som jag verkligen vill ha i de som kallas "TAXFREESHOPPEN". Denna gången gick jag genom parfym hyllan "for men". Jag hittade en parfym som jag bara fullständigt älskade! Den luktade jättfräscht och jag tänkte jag köper 2 flaskor av denna. Jag tog två st kartonger och gick till kassan. Jag betalar ganska mycket för detta och jag tänker de var de värt och glad går jag ut med min påse som jag inte får öppna förrän tidigast på Landvetter typ. Man får ju inte ha en massa flytande i handbagaget, men en tätförsluten plastpåse går ju bra. 

När jag kommer hem öppnar jag detta och då visar de sig att de är inte parfym som jag har köpt utan jävligt dyrt shampoo. Hur kunde jag ta så fel? "Provparfymflaskan" stog ju där brevid och jag tyckte jag läste på förpackningen så de skulle bli rätt , men ändå blev de fel. ÅHHH .. Ska verkligen kolla ordentligt nästa gång. De stör mig att jag inte fick den parfym med mig hem som jag för en gångs skull verkligen ville ha. De blev SHAMPOO istället. Så kan de vara ibland...Pigg så de blir lite "vardagsfix" !

Jag var väldigt pigg i morse (trots uppgång kl 03:15 ) Jag gick upp direkt när klockan ringer! In i duschen och tänker underbara tisdag. Väldigt märklig känsla för så tidigt brukar man inte vara speciellt pigg. Men de var ju ett tagsen jag gick upp så tidigt som idag. 

På jobbet gick allt bra, elller enligt rutin. Jag hade ingen utbildning idag utan de var jobb som gällde. De vanliga var de där och jag kände mig pigg på jobbet också.

Hemmma nu vet jag inte riktigt ? Kvar i min tomhet, men jag har ju böjat göra lite i allafall. Jag håller på nere i tvättstugan och jag ska plocka lite i mina två rum och kök smat badrummet.

Borde väl gå och handla också, men de blir för mycket vardagfix för mig. Går till korvkiosken istället. Lättare att köpa en lite låda med skräpmat än  att fylla två kassar, 

Jag grejar lite iallafall och de tänker jag vara nöjd med. Jag är redan nöjd med hela detta året. även om jag inte får gjort någonting mer så har jag ändå klarat mitt mål för i år och de vet nu ju alla vad de var. YES !!
Om jag visste vad jag vill ?

Vet ni vad ni vill? Jag vet inte, men på något sätt så känns de bra de med. Om jag bara en dag betämmer mig för vad jag vill så kan jag fixa några saker av allt som jag tänker på som skulle vara kul de blev av.

Typ så är de. Jag satte mig ner med mina räkningar precis. De är ganska mycket nu denna månaden, men jag har inga problem att fixa detta. De är ju positivt!!! De hade varit jobbigt att grubbla såhär mycket och sen dessutom inte veta hur man ska göra för att ha råd att betala räkningar. Fast hade jag grubblat på de med räkningar så hade jag nog inte tänkt på massor med nya resor, shopping eller vad jag nu ska göra för "cash" som jag har utöver räkningar och mat.

Jag funderar inte på om jag klarar mig utan hur mycket ska jag klara mig på när jag nu inte vet vad jag vill med framtiden. Ska jag spara eller spendera? Jag vet verkligen ingenting. Allt snurrar bara runt, men de känns som ganska sköna problem trots allt.

Såhär funderar jag. Jag vill gärna åka till Stockholm i år. De kan jag fixa och tanken är att göra de i slutet på november i början på december i år. Jag har redan tagit ledigt en vecka för jag har några dagar kvar av semester att ta ut och samanlagt med redan ordinarie ledighet så blir de en vecka av semester kan man säga. De känns bra och jag kan få ihop rätt så mycket "cash" till den veckan. De behövs i Stockholm, men jag vet inte om de är just de jag vill. För drar jag till Stockholm så blir de inget Thailand i början av 2012. Däremot om jag struntar i Stockholm den där veckan i år så kommer jag förmodligen att få mitt livs häftigaste Thailandresa i början av 2012. Jag kan ju då få undan dom pengarna som jag skulle använt i Stockholm. Plus lite till, de är så jag tänker. De kan ju vara något att "köra" på. Vill jag så vet jag att jag fixar de, men jag vet ju f*n inte vad jag vill !

De som också får mig att tänka är ju bostadslånet. Detta är något som jag ser att jag kan fixa inom 8-9 månader framåt. De krävs en del, men att "nollställa" skulder måste väl vara bra även om de som jag har inte är mycket för att vara ett bostadslån, men de är samma här: Jag vet inte om jag vill? Väljer jag de så är allt annat som jag funderar på bara att glömma.

Så ser de ut just nu inne i mitt huvud. De som ändå känns bra är att allt kan jag fixa, men jag kan inte dra till Stockholm i början på november och sen tro att jag fixar Thailandresan i januari, februari eller mars 2012, och sen bara några månader efter de fixar jag bostadslånet. De fixar jag inte så jag måste liksom välja och de är så svårt och lite jobbigt att tänka på även om detta är ett.Varför vara sålänge på en flygplats.

BD:
Hej hoppas din semester var trevlig.

Varför väljer du att vara tre timmar på flygplatsen?

Jag vill vara ute i god tid. De finns mycket som kan strula och gå fel. Man kanske inte hittar vart man ska och i dom flesta fall så måste du checka in minst 1 timme innan planet lyfter annars kommer du inte med. Rutiner och så skiljer sig lite beroende på vilken flygplats man befinner sig på i världen och de är inte alltid lätt att veta vad som gäller. Dessutom vet man ju inte hur taxi resan till flygplatsen går heller  Jag vill liksom vara ute i god tid när de gäller allting som har med detta att göra. De känns tryggast så sen kanske man inte behöver vara så tidig egentligen. Men de är så mycket lättare att slappna av och slippa den onödiga stressen och de tycker jag nästan är de viktigaste när man reser, speciellt om de är en lång resa man har framför sig. Man har ju oftast också bagage som ska med och de brukar ju vara mer en handbagage att vara för tidig känns bara väldigt mycket tryggre än sen.


Bilarna?

Babs:
Hej Danne! Vad kul att du kom iväg på en fjärde utlandsresa!
Jag undrar varför din pappa vill att du ska köra bilar till Landvetter hela tiden?
Kram
Pappar jobbar lite med de där med biluthyrning. Väldigt ofta är de så att en bil ska  ner till Landvetter och efter som jag ändå ska dit så frågar han mig om inte jag kan köra ner den när jag nu ändå ska resa med flyg därifrån. De är ju smidigare så liksom om bilen ändå ska ner då är ju de fixat så enkelt om jag tar och kör ner den.I wanna go home !2011 09 19


 Idag har jag varit på utbildning för jobbets räkning. YKB kallas de och de är lag på att man måste genomgå dessa  utbilldningar. 35 timmar ska man göra inom 5 år. Idag har jag gjort 7 timmar. Jag har en dag sen tidigare också så jag har 14 av 35 timmar fixade. Dessa 35 timmar måste vara fixade innan 2015. Efter de får man inte köra buss om detta inte har blivit klart tills dess. Så har jag fattade iallafall. 

Annars då?

Allt är bra med mig, men jag är ganska tom och de är inte mycket jag får gjort i min vardag. De har blivit lite tomt efter att jag har klarat mina 3 resor på ett år som var årets mål.
En vecka efter detta var fixat så åker jag på en resa till och de kändes bra. Amterdam i helgen, de blev en bra resa de också. Precis som dom andra 3 resorna i år. 

 Men de är nu som jag verkligen inte vet mer. Just nu vet jag inte vad jag vill. Jag känner inte riktigt att jag orkar. Jag har svårt att tända till igen. De är väl så att jag behöver ett "break". De finns väldigt mycket som jag tänker på att jag vill göra. De finns väldigt mycket som jag känner att jag kan göra om jag bara kämpar lite för de innan. men de är väl där problemet ligger? Jag vet inte om jag vill kämpa för något mer? Jag behöver liksom ett "break" från allt vad kämpa heter. SLUTA KÄMPA BÄTTRE ATT LEVA LIVET ÄNDÅ, typ så. Sen när jag vill göra något som ekonomiskt liknar detta som jag i år har fixat. Då är de kämpa tag som gäller, en bra strategi för att verkligen se till att man fixar de man vill ska hända. men jag får vänta med detta tills jag verkligen vet vad jag vill. För de är svårt att kämpa i tomhet och mot ingenting.

Trött och frusen..De finns många mysiga restauranger här.

Hej !
Det blir inte så mycket bloggande när jag är här i Amsterdam. Jag är inte så mycket på mitt hotellrum. Jag är mest ute i underbara Amsterdam. Ikväll har jag ätit gott på en liten mysig restaurang. Jättesnäll och go personal var de där och maten smaka bra. Hade jag bott här i Amsterdam så hade de lätt blivit min favvorestaurang.

 De finns väldigt många mysiga restauranger här i Amterdam. De var lite därför jag åkte hit igen.
 
Jag vet inte om jag ska gå ut mer ikväll. Jag känner inte riktigt för de på samma sätt som igår. Imorgon reser jag hem och de tar ju några timmar att t sig härifrån och hem till vänersborg.

1. Taxi till flygplatsen: 30 minuter
2. Checka in och vänta til flyget avgår: Minst 3 timmar
3. Flygresan till landvetter. 1 timme och 10 minuter
4. Få bagage och allt annat som händer när man landar: jag räknar med 1 timme.
5. Bilresan hem. Pappa hämtar 1 timme och 30 minuter.

Detta är ju en heldag. 7 timmar och 10 minuter. Känns som de är viktigt att slappa mycket när man reser. De har man nog fördel av.
Gör jag rätt som reser?


Jag var ute lite. Fick gå en bit innan jag hittade en automat att ta ut pengar i. Nu har jag lite mer euro. Ikväll går jag såklart ut igen. Får passa på nu att försöka få ut så mycket som möjligt av den resa. För jag vet att de kommer att dröja innan de blir någon ny resa. De kommer defentift att ta månader. De kanske är så att de tar många år också.De finns ju annat man kan göra för pengarna än att resa och de känns som att efter dessa 4 resor 9 månader.

 Men detta är kul ! De är kul att resa och alla säger att jag gör rätt som reser mycket nu när jag kan.  De jag har lärt mig om mig själv efter dessa resor de är att jag vet vad jag gillar och inte gilar för typ av resor. Egenetligen gillar jag väl alla typer av resor,men vissa funkar inte riktigt att åka själv på. Men som tex denna resa där man bara är ute på alla mysiga restauranger eller coola barer och bara ser till att ha de så bra som  möjligt så funkar de hur bra som helst.

Thailand är också ett ställe som funkar att vara på själv om man inte ska göra en massa utflykter som tex elefantridning eller kanotpaddling. Men om man bara ligger vid poolen på dagarna och festar på kvällarna då funkar de .

Får väl se vad de blir i framtiden. Blir de någon mer utlandresa så är jag väl lite inne på Thailand ännu en gång. Men de finns även andra alternativ. Vi får väl se, men mer i år de har jag svårt att tro. Efter detta så måste jag nog vara hemma ett tag och liksom krypa tillbaks i "myllan", hitta mig själv och ta reda på vad jag vill göra härnäst.

  


I Love Amsterdam !


Godmorgon!

Hade en rolig kväll igår. De känns såhär på morgonen när man inte går och lägger sig på natten. Jag gick runt en del. Var på en pub, gick vidare till en annan. Gick runt ganska mycket, säkert mer än i New York. Nu är blåsorna på fötterna tillbaka igen. När man har varit ute ett tag en och varit på ett uteplace och gått vidare till ett annat så är de inte alltid s lätt att hitta tillbaka till tex hotellet. Hotell Ibis som jag bor på har en stor grön sak på taket. Ser man något grönt som lyser så är de bara att gå i riktning mot detta gröna. Så hittar man väldigt lätt tillbaka.
 


Nu ska jag ta mig ut och se om jag kan hitta något automat så jag kan ta ut några euro till. Sen går jag nog dierekt tillbaka och sover en stund till. Känner att jag behöver de. Jag har de bra här iallafall. I Love Amsterdam!


Sitter på rummet !

Då var man framme. Rätt skönt och ganska snabbt gick de också. De gick bra att köra bilen ner till Landvetter.
 Jag behövde inte känna någon stress. Flygresan har också gått bra. Taxichaffisen körde sin bil och skickade SMS samtidigt. Men jag kom fram iallafall.
Nu ska jag nog vila lite innan de är dags att besöka en av mina favvorestauranger här i Amsterdam. Sen blir de lite party typ och jag de blir väl någon av alla ställen med barer som jag gillade förra gången jag var här. De finns 2-3 stycken. De som nu är bra de är ju att jag inte behöver lägga någon tid på at leta efter ställn som jag vill hänga på. De är bara att gå rakt ut och jag vet precis vart jag ska gå. Jag får se upp för alla cyklar bara. 

 2011 09 16

Godmorgon !

Uppe tidigt och jag ska snart "tagga" iväg ner till flygplatsen för att ännu en gång detta år kolla in Amsterdam.
 Pappa har fixat en bil som står här utanför som jag bara kan köra ner till Landvetter och ställa där. De blir bra de. Jag tror jag har fått med mig allt? Har jag glömt något så är väl inte de hela världen jag är ju snart hemma igen. Får se till så jag har pass, biljett och euro iallafall. Det är viktigt.  


Datorn är med så jag gör ett försök att blogga. De funka ju bra förra gången utan problem så de går säkert bra denna gången med.

Bilderna är från förra resan i just Amsterdam !!


Bra är väl om man vet vad man vill ?

Åsa:

Jag har frågat förut, men aldrig fått svar, så jag frågar igen...
Tycker du inte att du pratar lite emot dig själv när du säger att du lever i nuet, men ändå hela tiden vill ha projekt att se fram emot?
Inget illa ment alltså, jag gillar också att kunna se fram emot saker... men det rimmar illa med att "leva i nuet".
Vad är det för roligt du skall ut på i helgen?
Nu tar vi helg !
Så nu är en arbetsvecka klar. Har fått en bra start med en ganska lugn vecka och bara 4 dagar av jobb. Nu är de dags att ta helg och de ska bli kul. Jag ska nämligen dra till Amsterdam igen.


Så de är bara att "tagga" upp tidigt imorgon och ta sig ner till Landvetter ännu en gång. Pappa tar hand om allt här hemma igen, men han som s¨å många andra trodde inte att de var sant när jag sa att jag ska dra på en resa redan nu i helgen igen. Men de ska jag och de ska bli kul.Upp ur sängen och direkt iväg !

Dags att tagga till jobbet igen. Jag gick ju precis upp. Så är de. De går i ett hela tiden. En sista dag för denna veckan sen tar vi helg och de kommer att bli en rolig sådan. Men först lite jobb.

2011 09 15

Godmorgon !

Sover väldigt länge nu förtiden. Rätt skönt faktiskt. Man ska inte gå upp innan solen har gjort de egentligen. De är mer mäsnkligt att kliva upp senare. Ibland har jag de ju precis tvärtom. Jag går ibland upp 7 timmar tidigare än vad jag har gjort denna veckan. Glad är jag att jag inte alltid gör de.. Känns som lite lyx att fast jag har en vecka med långa arbetsdagar så kan jag ändå sova ut. Känns som lyx på ett sätt att ha ett jobb som känns som rena semstern att ha under sommaren, fast man har jobbat. Känns alltid som lyx när man har jobb, men samtidigt kan åka på semester nästan när man vill.

 

Känns som lite I-landsproblem.3 frågor.

Paula:

Hej Danne!
Jag vill ställa några frågor om det går bra :)
Jag har sett dina gamla inlägg och jag undrar varför du åt så himla mycket kyckling?
Är det inte tråkigt att åka på alla dina resor själv?
Hur gick det med ditt öga efter olyckan på hotellrummet?
Ha de bra..


2011 09 14

Godmorgon !

Sovit gott ? De har jag gjort . Kan inte säga annat efter att igår ha somnat direkt och jag har sovit till typ 10:30.
Har väl egentligen massor att göra idag, men fortfarnade är de sådär att jag tänker att de jag inte gör idag de kan jag fixa nästa vecka. Känns inte riktigt rätt, men samtidigt så är de nog bra att lyssna lite på kroppens signaler och inte alltid göra rätt om man säger så. Är jag trött då sover jag, är jag hungrig då äter jag och känner jag mig stressad så måste göra så jag kommer ner i varv igen. Allt för att må så bra som möjligt typ...

Mysigt med regn ?

Hej !

Hemma igen. Nu känns de som vanligt. Inga problem med tidsomställningen längre. Jag tror ofta innan att jag inte har ont av tidomställningen från ett land till ett annat. Men de känns alltid jobbigt. De spelar ingen roll om jag kommer till eller ifrån Thailand eller tilll och från New York. jobbigt ämndå liksom. Men nu är de rätt igen. Nu känns de som de brukar när man jobbar kvällsvecka och de är bättre de. 

 
Fick ta några höstbilder tidigare  idag och jag gjorde de innan regnet började ösa ner. Jag kan annars tycka att de är rätt mysigt med regn och lite storm en sen kväll. De är så nu.  Fast då vill jag helst sitta inne här hemma. Inte behöva vara ute i detta liksom. Är jag här inne i mitt hem då gör de inget om de regnar och blåser. De är bara lite mysigt om de gör de. De blir ännu mysigare om man tex sitter under en filt och läser en bra bok.


2011 09 13

Godmorgon !

Har vaknat till liv igen. Eller telefonen ringer på morgonen och då vaknar man såklart till. Glädjande besked och de är ju alltid kul ! Undra vad jag ska göra idag? Jag vet bara att jag har jobb i eftermiddag, men annars vet jag inte. De är ruggigt väder ute så de känns bättre att vara inne. Jag får väl gå här hemma och plocka lite. Skönt att bara gå omkring och leva i nuet typ...


1 dag 3 kvar.Oj ! Då var man man hemma. Ösregnade på vägen hem. Skönt att bara få av sig dom blöta kläderna. De ska också bli skönt att få lägga sig och sova lite tidigare idag än vad jag har gjort i helgen. En arbetsdag avklarad och nu är de faktiskt bara 3 kvar och sen tar jag en ledig helg. Blir en ganska lagom mjukstart efter de höga tempot på min semester.Får se om jag kommer ihåg.Dags att jobba igen då. Får se om jag kommer ihåg hur man gör? Jag hoppas att jag har kommit ner i varv sen New York så att jag kan köra buss fullständigt avspänt.
Ha en bra dag !


PW !

Har varit ute på en 30 min lång PW. Skönt att bara trycka på lite och inte tänka på någonting.


De var ganska bra väder fast de kom en liten regnskur och de var ju aldrig den sommarvärmen som jag hade i New York. Men de är skönt att vara hemma. Köra PW, nu skas jag äta och sen är de jobb. HOME SWEET HOME !
 Nattblogg !

Precis innan 2011????

9 månader typ har gått. Fick precis en tanke: Vad hade jag för nyårslöfte de där dagen, på natten, precis innan klockan slår tolv? Jag minns inte, men jag måste väl ha haft ett löfte som handlade om resor ? Konstigt vore väl det annars? Men vad hade jag mer ? Träna på ? Men de minns jag inte. Sluta röka ? Nej de hade inte jag för jag har ju aldrig börjat. Nej jag vet inte men sa jag att jag skulle åka på 3 utlandresor på ett och samma år då har jag ju hållit mitt löfte iallafalll.Borde sova nu !

Borde sova nu. Dom flesta går och lägger på kvällen en söndag. Jag har jobb imorgon, men jag börjar inte förrän 13:50 eller nått. Men jag borde ändå gå och lägga mig. Jag måste ju vända dygnet på något sätt. Nu är jag hur pigg som helst. Frågan är hur de känns imorgon efter en dag av arbete? lång dag. Från tidig eftermiddag till sena natten.

De får väl ta den tid de tar med att vända dygnet rätt igen. De är väl bara att gilla läget och fortsätta nattblogga om något.

Vad då?
Vågar jag skriva ner vad jag vill göra nu? Jag menar, vad är de för andra saker jag vill göra nu när 3 resor är fixade? Ska jag ens fundera på de redan nu? Jag har ändå lite som jag tänker på. Stockholm tex. Jag vill gärna komma upp en gång per år. De har inte blivit något i år och jag tror inte de blir något heller? Jag vill sätta fart med en annan sak, eller två saker kan man säga att de är. 1. Thailand. Jag vill tillbaka och ska jag vara realistisk så tror jag att de kan ske i mars 2012. Tidigare tror jag är svårt för då måste jag kämpa med mitt sparande igen och jag tro att de kommer att ta väldigt lång tid innan jag gör om en sån grej som jag har gjort i år med att spara pengar.

 2. Bostadslånet. Brottas lite med de inne i mitt huvud. Jag vill liksom lösa de. fast jag vet inte om de är så viktigt att få de klart just nu.  Ca 60 000 kronor kvar har jag. Varför inte göra ett försök? Har jag kunnat få loss 85 000 till resor på nio månader så borde jag väl någon dag inom en ganska snar framtid kunna fixa bostadslånet. Men jag vill inte strunta i Thailand och egentligen inte stockholm heller. Hur löser jag detta? Strunta i bostadslånet och res istället ! kanske, men då kommer jag ändå att tänka på min förhållandevis lilla skuld. För 60 000 kronor är inte mycket när vi pratar skuld till bostad. Men 60 000 kronor är ju mycket att betala på en och samma gång och hur fixar man detta?  Måste få loss "cash "igen. De finns inget annat,men jag har ingen riktigt bra strategi på hur de ska gå till eller så orkar jag bara inte nu när jag någonstans vet vad som krävs för att fixa de????
HMMM...


Tycker detta är ganska kul och de står jag för !Svar på frågan om blåtiran på ögat !

Varför ser det ut som du fått en blåtira på ditt ena öga? =(Dagen innan jag åkte till New York så åkte jag ner till Hotell Landvetter för att sova en natt där för jag skulle upp så tidigt till flyget som skulle ta mig till New York. Jag firade med lite "skumpa" på rummet, men jag var lite oförsiktig så korken flög upp och träffa ögat. Därför har jag en blåtira där.


Träning igen ???

Jag hoppas att jag snart är tillbaka i kroppen som vanligt. Får jag gissa så är jag nog helt åter imorgon. Tidsomställning och högt tempo pga av min resa de har slitit på mig mer än jag trodde de skulle göra, men de känns redan bättre nu än vad de gjorde när landade i fredags.

Jag vill komma igång med träningen igen. De borde inte vara så svårt för jag har ju promenerat mycket i New York och 20 grader varmt på de så har jag också svettats ganska ordentligt. jag hoppas att jag kan komma igång redan imorgon om jag nu inte kommer på att jag har för mycket att göra eller några annat av alla dessa dåliga botförklaringar man kan ha för att inte träna. Jag vill köra på. De är inte så roligt och hänga på gymmet,, de är inte så kul att köra powerwalk heller de är bara at erkänna de. Men jag mår så bra av de och jag har fått för mig att jag har mycket gratis i vardagen. Man orkar vara igång och slita hela dagarna och man blir ändå inte så jäkla trött av de. Dessutom sover man gott om natten vilket gör att man blir mindre grinig.

De finns bara fördelar med detta. Jag hoppas att jag snart kör igång och att jag kör hårt med de. Jag vet inte om jag kommer att göra de, men om jag inte gör de så blir jag nog sur på mig själv. Jag vill verkligen röra mycket på mig för de känns mycket bättre i kroppen då, speciellt efteråt.  Tänk om jag bara kunde hitta ett sätt som gör att de blir riktigt kul att köra under långa perioder. De kan vara roligt att träna, men de är någon gång ibland. Jag vill mer än så och jag hoppas jag nu iallafall snart kommer igång på ett bra sätt som får mig att känna mig nöjd.


Where Were You When.....?

Tio år har gått sen denna hemska händelse ägde rum. De var en ruggig känsla att besöka denna plats under min vistelse i New York där detta hände för tio årsen.


Kajsa och Nina frågar:

Kajsa och Nina

Vem tog hand om din fågel när du var borta? vad heter den? och varför?
Pappa tog hand om min fågel när jag var i New York. Min fågel heter Mimmi. Jag vet inte varför de blev de namnet, men jag tyckte de passa på en papegoja och de är ju en hona.Börjar komma tillbaka.2011 09 11

Godmorgon !

Sitter här och är hur trött som helst. Mörbultad i kroppen och känner mig ganska tom. Nu vet jag iallafall vad jag har att göra framöver. Ikväll har jag massor med tvätt, nästa vecka är de jobb i 4 dagar. Nästa helg vet jag också. Jag har listor på hur jag jobbar fram till mitten på December så jag vet vad jag har att göra ett tag framöver.

Men jag har inga nya drömplaner. Inga strategier klara som talar om för mig hur jag ska göra för att nå ett specefikt mål. De känns bra. De är så skönt att inte behöva tänka på hur mycket pengar jag behöver spara nu. De är skönt att slippa planera. Bara vara, leva i nuet och försöka nu att komma tillbaka till vardagen. De kommer jag naturligtvis att klara. Imorgon börjar arbetet igen. Jag är glad för att jag har eftermiddag nästa vecka. De hade varit tufft att ta sig upp kl 03:15 redan nästa vecka. De är tufft i vanliga fall, men nu kommer jag ju oftast inte i säng före kl 03:15. Nästa vecka blir de lite tidigare för då är man ju trött efter en arbetsdag och sen ska man väl vara på "banan" igen.

Samtidigt som jag känner mig trött och sliten så är jag också väldigt glad och lättad. Jag klarade att förverkliga en dröm som jag har haft i flera år. De känns faktiskt bra. Jag kan släppa det nu och jag kommer att göra det.De blir fler resor framöver, men de blir inga direkt planerade. Jag åker när jag har "cash" och stannar hemma om jag inte har eller väljer att göra något annat. Något jag tänker på är att de skulle vara kul att göra små resor på helger. Är man ledig en fredag, lördag och söndag så kan de ju vara kul att ta sig till någon stor stad i europa.New York Video !De har varit värt varenda krona.

Hej !

Jag sitter här och känner mig fortfarande ganska trött efter min resa. Tidsomställning som kändes jobbig att genomföra när jag hade landat i New York känns lika jobbig nu att fixa. Igår gick jag för att sova klockan 03:30 på morgonen. Jag gick upp klockan 13:00 och kände mig fortfarande trött.

Jag är ändå såklart glad att jag gjorde min resa. Bara att vara i New York känns otroligt stort. Stan är stor och man har hela tiden att göra. Många NewYorkare är stressade. Dom håller högt tempo i sin vardag, men dom är också väldigt hjälpsamma. Tar man upp en karta så frågar dom om man behöver hjälp att hitta. Försöker man som jag ibland gör ta bilder genom att ställa kameran på något, sätta på självutlösaren och ställa mig till rätta så är de ganska ofta som de kommer fram någon och frågar om jag inte vill att dom tar kortet istället.

De jag kommer att minnas mest från denna resa är nog ändå när jag står vid Frihetsgudinnan. Jag har sett den så många gånger på bilder och i tv. Jag vet så många som har varit i New York och alla har bilder av denna staty som säkert är 100 meter hög. De kändes mäktigt att stå där så nära den. De måste jag erkänna. Jag skulle inte vilja bo i New York. Många människor där jobbar jämt för att kunna överleva. Semester finns de inte mycket som heter. Pengar till sparande är inte lätt att lägga undan. Dom flesta betalar halva sin lön på sitt boende. tar man semester så får man de, men man får ingen lön under tiden man är ledig. De är högt tempo och jag skulle aldrig orka att bo på ett sånt ställe. Men de klart, dom flesta som bor där är uppväxta med detta och de  är en fantastisk stad på många sätt och de finns ju enorma möjligheter också för människor här.

Jag är nöjd med min resa, men jag tror inte jag vill tillbaka? Visst finns de mycket mer att göra än de jag gjorde. Jag har inte skrivit om allt. Jag var ute några nätter. Drack lite skumpa och någon öl. De var såklart trevligt. De kom fram folk och snacka när jag satt där i baren lite för mig själv. En tjej tyckte att jag hade fint hår. En annan sa att jag pratar bra engelska. De blev jag glad över att någon sa för jag tycker inte själv jag pratar så bra. Men de gör ju inget egentligen. Dom förstår mig och jag dom. Bättre än så behöver de ju inte vara.

Jag gillade New York och de var kul att avsluta "projektet" 3 resor 2011 med New York. Men detta är för stort för mig. Jag ska inte säga att jag aldrig kommer att åka tillbaka, men jag vill nog aldrig åka tilbaka själv. I andra städer har de funkat bra och till många andra städer och länder vill jag tillbaka. jag kan tänka mig där att åka själv, men inte till New York !  Jag gillar New York, de är roligt att ha fått se de, men för mig så räcker de. Så känns de nu iallafall. Hur de blir i framtiden de får vi se. Nu är jag trött och sliten, men oerhört glad och lättad. Jag fixade 3 resor på ett år. Notan landade på ca 85 000, men då räknar jag precis alla utgifter som har med mina resor till Patong, Amsterdam och New York att göra. De har varit värt varenda krona för jag har fått uppleva så mycket när de gäller detta. 

Avslutar med lite bilder från New York:
Central Park !

Centralpark känns som lite hjärtat av New York. Jag kan inte säga att jag tillbringade mycket tid i Central Park.
Jag tyckte de var lite för tråkigt att gå där. Men de är fin natur och vill man komma bort från stress och högt tempo så är denna park optimal. Vill man köra långdistans löpning i parken finns de fina möjligheter. Inte helt lätt att göra de ju ute på gatorna när New York är en stad där de bor säkert 9 miljoner människor. Men i Central Park känns de som man kommer undan lite. Jag gick en liten runda i Centralpark South, åt en glass och tog lite bilder i parken och utanför Central Park South.


De hade såklart funnits mycket mer att se än vad jag gjorde. Men jag tyckte de blev lite långtråkigt att gå här samtidigit så längtade jag  hem lite.


Åka tunnelbana i New York !

Att åka tunnelbana i New York är väldigt smidigt och de går fort även om man ska en bit. Jag åkte mycket tunnelbana New York. Jag köpte ett kort för typ 10 dollar. De drar 2 -3 dollar varje gång man åker.

Sålänge man är nere i tunnelbanan så kan man byta och vara där nere hur länge man vill på samma biljett. De spelar heller ingen roll hur långt man åker. De är samma pris när du åker 1 station som när du åker 20 stationer.


Walk Brooklyn Bridge !Brooklyn Bridge - Domstolstrappan !

Upp tidigt en morgon till ! Idag var de Brooklyn Bridgen som gällde. Jag tror detta var fjärde dagen i New York !
Jag tog tunnelbanan igen. Gula linjen till City Hall och därifrån skulle jag försöka hitta Brooklyn Bridge. Jag visste att den låg i närheten av City Hall tunnelbanestation.

När jag kommer fram till City Hall så får jag leta lite. Jag går lite fel och håller väl på och irrar runt i en halvtimme. Men jag visste att jag var nära och jag tänkte att jag måste väl kunna hitta en stor bro !

Tillslut hittade jag den iallafall. Jag gick över den och gick tillbaka igen. Kändes ganska häftigt och man får lite nackspärr när man kikar upp på dom enorma "bågarna" som står på bron. 

Efter denna promenad gick jag bort till den där trappan som jag har sett i många Hollywood filmer genom åren. Kändes lite som man var med i en film själv när jag står där på trappan.


John's Pizzeria.


Om man gillar pizza som jag och befinner sig i New York så tycker jag att man kan prova John's Pizzeria.
Pizzorna är lite dyrare än normalt, men har man semester så tycker jag att de kan vara värt de. Stället är ganska mysigt och har fräscha lokaler. Jag beställde en small pizza, men jag orkade inte äta upp den. Tänk om jag hade beställt en large Pizza?
Detta ska alltså vara en small pizza ..

Empire State Building ???

Jag var uppe i denna byggnad, men jag kan såhär i efterhand säga att de är inget man behöver uppleva. Man går igenon en massa korridorer åker lite hiss och man tittar på allt folk eller kanske ser man någon som är utklädd till KING KONG.


När man väl kommer ut på taket så tycker jag inte man får något häftig upplevelse av att stå så högt upp. Visst är jag glad att jag gick in i denna byggnad. Annars hade ag väl undrat hur de skulle ha varit. Jag kan säga att jag tycker inte man missar något om man inte går upp i den. Men de är klart de är väl något man ska göra när man är i New York kanske ???


De är nästan häftigare att se bilderna såhär än att vara uppe och ta dom där på plats.
Jag hade iallafall en intensiv dag, även denna dag. Jag hade nu under tre dagar i New York nästan gjort allt jag ville göra och sett de jag ville se innan jag åkte hit. Men de var ju dagar kvar och jag ville inte hem än. Hemlängtan kom senare. Brooklyn Bridge var ju tex kvar. Centralpark fanns också kvar att uppleva så jag bestämde mig för att köra hårt ett tag till.


Ellis Island !


På Ellis Island ligger Immigration Museum. Jag kan inte historien, men de var typ 12 miljoner människor som passerade Ellis Island under början av 1900-talet. Man ville helt enkelt kolla alla som dessa människor som utvandrade till Amerika under början av 1900-talet. Om jag fattade de hela rätt så var de så de va.

Jag kikade runt inne på Immigration Museum.


Såg en film om detta som var 45 minuter lång.
Innan jag tog lunch ute i solen.


Efter detta så blev de en promenad runt ön. Och visst går de att ta en bild där en frihetsgudinna syns (inte bra ) i bakrunden.

Andra lite bättre bilder går ju också att ta där man ser bort mot den stora staden.


Sen var de dags att åka med båten tillbaka till fastlandet och sen ta tunnelbanan. Men jag var inte färdig med dagen jag ville hinna med en grej till. Nämligen Empire State Building..Frihetsgudinnan !

Mina första dagar i New York var intensiva och jag höll ett högt tempo. Idag var de tex Friehetsgudinnan som gällde. Ut till ön och jag gick upp tidigt och tog tunnelbanan ner till Statue Ferry.

 


Sen finns de  egentligen bara två  sätt att få se Frihetsgudinna. De ena är att man tar gratis färjan och då får se den från båten. Eller så tar man den båt som går ut till den ö där denna mäktiga staty står. Jag tog såklart båten ut till ön. Jag valde att ta den första båten som gick. jag tror de var redan klockan 08:00 på morgonen. De var bra att jag gjorde de för senare framåt dagen så var de så mycket mer folk så färjan var proppfull, men på första färjan så tidigt så var den inte ens halvfull. Jag visade min biljett för en vakt. Nere vid färjan satt en man och spelade gitarr. Han frågade mig vaqr jag kom ifrån. När jag sa Sweden så börjde han sjunga HELAN GÅR. De var såklart ett av alla tillfällen som jag missade att filma eller ta en bild. Men jäklar vad jag skratta.

Innan man går ombord så får man passera en säkerthetskontroll som liknar den som finns på flygplatser. Men de var inte mycket folk så jag kom ombord ganska snabbt. De är en mysig liten båtur ut till ön som tar ca 10 minuter.


Detta blir väl början på de som man ofta gör i New York. Tar kort på Frihetesgudinnan i alla möjliga vinklar man vill vara med  själv så mycket som möjligt. Jag är precis som alla andra. tar bilder och kommer hem och "bildbombar" er


När man väl är ute på ön så fortsätter man fotagrafera så mycket som möjligt och i alla möjliga vinklar. Jag måste ändå erkäna de känns jävligt mäktigt att stå så nära denna Statue Of Liberty.Jag skulle nog kunna bildbomba mer, men de kommer nog i fler inlägg på denna blogg. På denna ö var jag ungefär i 90 minuter sen åkte jag vidare med båten till ELLIS ISLAND.Ground Zero var en stark upplevelse !

Jag började mina första dagar i New York väldigt intesivt. Jag ville vara säker på att hinna med allt som jag hade tänkt och planerat från början. Jag började med att åka väldigt mycket buss. Blev en del fotografier genom rutorna, men en och annan avstigning för att promenera lite också.

Jag åkte tex in i Harlem. Gick av och promenerade lite på gatorna där. De var en kille där som sålde en salva som skulle vara väldigt bra mot torrsprickor och sånt som jag ibland kan få på mina händer. Han sa: Smörj in dig med denna salva regelbundet och du kommer efter ett tag att nästan få bebismjuk hud på dina händer. Jag köpte en burk för 3 dollar.


Jag har inte provat den än men jag ska kanske funkar de? Vi får se ? De var  kul att få se Harlem och ta en promenad där.

Jag åkte vidare med buss och jag passerade flera platser som jag direkt kände igen eller har hört talas om.

China Town:

Allt är översatt till kinesiska för de finns många människor här som inte kan engelska.


Här åkte jag bara förbi.

Jag passerade även med denna buss Centralpark North. I de botsdsområdet som ligger brevid centralpark så bor de och har bott vad man i Amerika kallar superstars. Väldigt kända och också väldigt rika människor. Du får betala minst 30 000 dollar i hyra för att bo där. Dessutom måste du för att få flytta dit bli godkänd av styrelsen. I styrelsen sitter de också supertars. Bruce Willis tror jag tex. Men jag bara tror de. Jag vill inte säga för mycket. De jag vet är att John Lennon bodde i detta område som ligger vid North Centralpark. De var också utanför sin egen port som han blev skjuten. Kändisar bor  fortfarnde här. Väldigt rika och väldigt kända, men tyvärr fick jag inte se någon.

Något jag däremot  fick se och som jag senare under semester veckan besökte. Var denna trappa


Jag kände igen den direkt. Den trappan har jag sett i många Hollywood filmer när man håller på i rättegången typ. Jag har iallafall sett den i någon film med Harrison Ford.

 

En plats som jag besökte och tillbringade mycket tid vid denna dag var platsen där World Trade Center stog. De är en byggarbetsplats just nu.Jag gick in i World Finacial Center. Genom glasrutorna tog jag lite bilder och jag tror jag kom så nära som de är möjligt. De är faktiskt så att man ryser lite i kroppen när man tänker tillbaka på den 11 september 2001. De är än idag för mig iallafall helt ofattbart att de kunde hända. De var otäckt att stå så nära där detta hemska terrordåd ägde rum. Just här, ut genom glasrutona var deDetta är inne i  World Finacial Center

Detta blev en intesiv dag. Den starkaste upplevesen var den när jag stog och tittade på platsen där tvillingtornen en gång stog. De går inte att beskriva riktigt hur ruggit de kändes. Hotellet - Times Square

Resan gick bra då. helt enligt tidsplanen. När jag stog där vid gränskontrollen så frågade en vakt mig hur länge jag skulle vara i New York. Jag svarar och sen vill han se passet. De var inte vid passkontrollen utan de var när jag stog och väntade på min tur som jag fick lite frågor och en och anna misstänkt blick. Sen blev de min tur i passkontrollen och jag kom fram till en sur tullare eller passpolis kanske de heter. HUR LÄNGE SKA DU VARA HÄR ? VAD SKA DU GÖRA HÄR ? VAR BOR DU NÅGONTANS ? ÄR DE I SVERIGE PRECIS SOM DE STÅR I DITT PASS ELLER ???? Varje fråga ställde han surt och väldigt buffligt. Jag svarde precis som de var på alla frågor och jag kom förbi den suraste passpolis jag någonsin har träffat.

När jag hade tagit en väska så gick jag ut då och där stog min sk transfer som var förbeställd för att ta mig till hotellet. Jag skulle bo på Hotel Edison. Edison är ett Hotell som ligger mitt i centrala New York (var de nu är )


De ligger precis vid Times Square så de blev en och annan promenad på dom där gatorna på TIMES SQUARE alltså.


Ska man säga något om Hotell Edison så kan man ju verkligen inte klaga på läget. De är också ett helt ok Hotell och man saknar inget så. De är snäll och trevlig personal som jobbar där. Även vakterna som står i lobbyn och kollar så tex inga uteliggare kliver in i någon hiss och tar sig upp och lägger sig i en korridor är snälla och trevliga. Jag hade ett enkel rum. De var inget märkvärdigt. De är tyst och man får lugn och ro trots att hotellet ligger mitt i "smeten" så har dom lyckats bra med ljudissolering om man säger så. Man har allt man behöver och man saknar inget, inte ens internet (om de inte krånglar). De man kan tycka är lite fel de är att man ska behöva ha sin säkerhetsbox nere i lobbyn och man har den inte på rummet. Men de är ju inget problem egentligen. Men man är ju bekväm av sig.

De jag också gillade med Hotel Edison de var att dom hade en väldigt mysig restaurang som låg i anslutning till Hotellet. Jag tror den hette Cafe Edison, men de var mer som en restaurang eller jag fick kanske känslan av att de var lite vägkrogsstuk över den. Om de nu är någon skillnad på de och restaurang. I New York ingår oftast inte frukost på hotell så de får man köpa varje dag om man vill ha. Cafe Edison hade mycket att välja på. Jag käkade inte frukost varje dag, men när jag gjorde de så blev de ofta ägg, stekta potatis och bacon.Hotell Edison är ett hotell där man har allt man behöver för att bo i New York under sin semester. Inte lyx någonstans, men allt man behöver och ett bra läge och helt dugliga rum.

 


Börjar väl från början ?

Dags att börja blogga igen då. Jag bloggade inget från New York, de märkte ni. De var så att jag frågade på hotellet om man kunde köpa internet. Yes, no problem sa hon i receptionen. Jag fick en liten lapp med en beskrivning på hur jag skulle göra. De krånglade direkt och jag orkade inte bry mig mer. Jag visste att jag skulle ha några intensiva dagar framför mig. Jag hade planerat att göra väldigt mycket på kort tid och därför valde jag då att ta semester även från bloggen.

De var mycket som krångalde i början. Jag körde bilen som pappa hade fixat ner till Göteborg. Förbi alla vägarbeten (borde väl tagit en anna väg ) Jag slapp de vi kallar för rusningstrafik iallafall. Ställde bilen på HERTZ som ligger på landvetter flygplats. Gick upp till hotellet, (landvetter hotell ) på väg upp började problemen. Ljulen gick sönder på min väska och jag fick bära väskan. Den var tung, men jag visste ju att den skulle bli några kilo lättare när jag hade fått ur chapagneflaskorna. Dom skulle jag ju inte ha med mig till New York ( de finns ju skumpa där)

Väl incheckad och glad så var jag i full gång med att öppna en flaska. Jag började först med en flaska vatten som fanns på rummet. Vill köra varannan vatten liksom. Jag skruvade upp de där lilla locket ni vet som sitter över korken. När jag hade gjort de så sa de bara pang ! Champagne korken flög upp med en smäll och jag hann inte reagera innan jag hade fått korken i ögat. De gjorde riktigt ont och jag kände direkt hur de svullna upp. Så började detta och jag ville för en kort sekund bara åka hem igen. Men bara för en sekund.

Jag kollade mig i spegeln dagen efter och ögat hade blivit blått. De fick jag leva med resten av min resa och de är fortfarande blått. Borde kanske gå till en optiker och kolla de där?

Dagen efter var de dags att ta sig bort till flygplatsen. Nu vill man komma iväg. Då var de där med att få bära väskan igen. Ljulen är sönder och de är bara att släpa de eller bära den. Väskan väger 11 kilo vilket ändå inte är så mycket. Men jag är inte så stark så den är tung att bära  ner till terminalen för incheckning.

När jag ska checka in gör jag nästa misstag som jag sen ångrar, men tänker inte klart just då så därför missar jag en liten chans att faktiskt tjäna lite på denna resa. Hon som tar hand om mitt bagage frågar om jag kan tänka mig att ta en annan färdväg med ett vad jag förstår annat plan till New York. De skulle innebära för mig att jag flyger till London och byter plan där. Jag kommer då att komma fram ca 7 timmar senare än planerat. Andledning till att hon frågade mig var att stormen IRENE fortfarande har ställt till problem för många resande som inte kom iväg de där helgen pga SAS ställde in sina flygningar till NEW YORK. Nu frågar man helt enkelt om någon på dom ordinarie flygningarna är villig att lämmna plats till resande som inte kom iväg den där helgen.

Detta är väl inget man säger ja till tänkte jag, men de var ju såhär att som kompensation så skulle jag få 3000 svenska kronor eller 6000 kronor i resecheckar om man var villig att boka om sin flygning och komma till New York senare. Jag var osäker och hon vid incheckningen ville inte pressa mig så de blev nej. Men jag ångrade mig lite sen, men de är inte mycket att göra åt de nu. Så är de ibland.

Planet lyfte iallafall i tid och även från Arlanda var inget problem utan de lyfte och vi kom fram i tid. Sova under flygningen kan jag aldrig. Men slappa går ju bra.  De är så viktigt när man reser att man kan slappna av fullständigt. Då var man äntligen på väg och allt kändes ändå ganska bra trots allt som hände i början.I Love New York !


Ni får vänta lite !

Asså, ni måste väl fatta ? Nu har jag fått några kritiska kommentarer över att de finns videoklipp där inte jag har filmat. Jag ska lägga mer bilder och filmer av de jag själv har gjort i New York typ...
 Ni måste ju ge mig lite tid nu ! Jag kommer hem från en resa där tidsrytmen inte är helt rätt än om man tänker Vänersborg-tid och New York-tid liksom. Just nu känner jag mig helt borta. Jag vet inte riktigt vad jag har att göra framöver, vet bara att jag har en del och de är väl fredag idag. De känns att jag inte har sovit på länge. Jag har inte sovit på flyget och inte sen jag kom hem. Dessutom var jag uppe tidigt New York time och då var de natta här.. Ni måste ju ge mig lite tid med att komma igång med bloggen igen. Sluta va på mig direkt !!!

Dessutom har jag över en timme film som jag har tänkt att klippa och redigera en hel del med. Jag har nästan 300 bilder som jag vill gå igenom innan jag bara lägger ut dom på nätet. Med tanke på att jag precis har kommit hem, precis har avslutat något som jag har drömt om länge och inte riktigt har "landat" än rent mentalt så kommer jag att ta de väldigt lugnt nu så här i början.  De får ta den tid de tar liksom och ni får hålla tillgodo sålänge med dom tidsinställda inlägg jag har. De kommer mer bilder och filmer, men jag vill fundera lite på vad jag ska skriva och publicera. Jag vet ju inte riktigt än !!!

Men här är några bilder.

1. Ellis Island !

2. Gula taxibilar på 5 AV !

3. Danne på Brooklyn Bridge  !
!

24 Hours in New YorkNew York City High DefinationHemma igen !

Hej !
Jag är hemma igen. hemma från New York ! Jag klarade min dröm 2011. 3 resor på ett år. Nu är jag hur trött som helst. Detta har varit en resa som inte har varit lik någon annan. De har slitit på mig både fysiskt och mentalt, men jag är nöjd. Jag gjorde allt de som jag före resan till New York ville göra och framförallt jag klarade 3 resor på ett år. Jag bloggar senare om denna resa. Nu är jag så trött. jag behöver liksom komma hem ordentligt och landa lite om man säger så.
How To Get Rich !Why we do what we do, and how we can do it better ?.De är alltid värt att lyssna på Anthony Robbins !

Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE