Lunch och dessert !
Så nu har man ätit en riktigt god Lunch också. Panerad Schnitzel...


Gottade mig lite extra idag genom att fixa till en dessert också.Så gott med en powerwalk !

Har varit ute på en rask "powerwalking" i 30 minuter. Så gott att göra detta och bli lite svettig av de.
 Nu blir de en dusch och sen ska jag hämta lite mat på "favvorestaurangen"..

Kram...2010 07 31

Det har varit ett par tuffa dagar för både kropp och själ. Mycket jobb och planering samt hård träning. Allt detta är dock nåt jag älskar, men nu börjar de kännas framförallt i huvudet. De är så lätt nu att jobbiga och ledsamma tankar lägger sig i skallen och dom kan vara svåra att slå bort. Dom har inte hunnit gro än i min hjärna, men de är inte långt borta att man får massa negativa tankegångar som inte är bra för mig själv... Den där jäveln gjorde, sa de, va fan glor den där jävla gubben på ..... Så nu ska jag ut och rensa bort all skit som är på väg att fastna i mitt huvud. Jag rensar med  med en rask powerwalk i det nu ganska fina vädret.

Det är mitt sätt att struktera upp i min ibland för mycket tänkande hjärna.

Kram..

 

 Dröm sött...

 

 Nu är det dags att krama kudden..

 Jag har haft en lång , men bra dag. Nu har halva natten gått, men denna natt har varit bra oxå. Jag har varit på extremt bra humör och inte haft några bekymmer alls som jag går och orar mig för. Jag vet inte om de beror på att jag känner mig pigg, glad och är  bra igång med träningen eller om jag bara har haft en jävla tur idag. Men jag hoppas att jag får många sådana här bra dagar, kvällar och nätter i framtiden oxå.

Kram..


När en "bättre" person kommer in i rummet.

Många strävar efter att försöka vara så perfekta som möjligt. Man vill tex vara vacker, intelligent, duktig eller kanske rik. Ok ! All denna strävan är kanske bra för de är väl klart att man tex vill vara vacker intelligent, duktig på många saker och rik. Ibland tycker jag att vissa sätter upp väldigt stora krav på sig själva och de värsta är att man jämför sig med andra. Är man tex inte vackrare, intelligentare eller duktigare då tycker många att dom är helt värdelösa.

Alla kan inte vara lika bra på allt. Bara för att vi tycker att någon annan är vackrare, intelligentare eller duktigare  än oss själva så betyder ju inte de att man är värdelös...Det kommer alltid att finnas någon som är vackrare än dig...

Det kommer alltid finnas någon som är mer intelligent än dig...

De kommer alltid att finnas någon som är duktigare...

MEN INGEN KOMMER NÅGONSIN ATT VARA ALLT PÅ SAMMA GÅNG ! 


Vill du vara ett offer blir du det...

Vill du leva din dröm gör du det...

Vill du må bra så kommer du må bra...

 

LIVET ÄR INTE LÄTT, MEN MAN VÄLJER OXÅ HUR SVÅRT MAN VILL ATT DET SKA VARA...

VILL DU LEVA ELLER VILL DU TÄVLA ? 

 

DEN ENDA SOM KAN ÄNDRA PÅ DITT LIV ÄR JUST DU....

DET VALET HAR BARA DU...

GLÖM ALDRIG DU HAR BARA ETT LIV...

BARA DU BESTÄMMER VAD DU SKA GÖRA MED DITT LIV...

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR SÅ DU FÅR PLATS MED  NYA...

LYCKA TILL ! 

KRAMSeven

Vanligaste färger och djur som förknippas med de sju dödsynderna

  • Högmod = violett och häst eller påfågel
  • Girighet = gul och groda, varg eller räv
  • Vällust = blå och ko, tjur, tupp eller get
  • Avund = grön och hund eller get
  • Frosseri = orange och gris
  • Vrede = röd och björn eller varg
  • Lättja = ljusblå och get eller åsna

De sju dödssynderna, huvudsynderna eller kardinalsynderna, är ett begrepp inom katolicismen. De har alla positiva motsvarigheter i De sju dygderna. De sju dödssynderna var under medeltiden tillsammans med tio budorden de främsta utgångspunkterna för etiska diskussioner och betraktelser.

Termen kommer av att de dels anses leda till andra laster och synder och dels leder till evig fördömelse, ifall syndaren inte ångrar sig.

 


Gå din egen väg !

Varför går du i någon annans fotspår ?

Är stigen du går på för otäck ?

Svänger vägen för tvära kurvor ?

Eller litar du helt enkelt inte på dig själv, din egen förmåga, och kapacitet ?


Gå din egen väg ! Du klarar mer än du tror, kanske dubbelt så mycket och du klarar framförallt mer än vad din mamma tror, kanske fem gånger så mycket...

"Den som går i andras fotspår försvinner spårlöst."
Helgen har börjathttp://ttela.se/start/trollhattan/1.908219-i-morgon-borjar-trafikkaoset

Tur att man är ledig i helgen då. För på jobbet tillbringar jag ju rätt mycket tid ute i just trafiken. Men de blir nog kaos en lång tid framöver. Fast jag tror ändå att de kommer att gå bra. Ia lla fall för mig som kör buss...
ACDC - Money TalksNär en dörr stängs

.....öppnas också en annan...

Det gäller att se allt positivt i livet, saker och ting löser sig alltid, om inte förr så absolut senare. Ibland kan man dock behöva en knuff i rätt riktning kanske av en god vän ...


 Allt har väl en förklaring ?

Ju äldre man blir ju bättre blir i alla fall jag på  att se att allt har en orsak. De är mycket man kan tycka är fel och dumt här i livet, de får man vänja sig vid. Ibland drabbar livet oss, men oavsett hur fel saker går i livet och hur dåligt man än mår av de som händer så måste man välja. De finns alltid ett val och vi alla måste välja. Vissa verkar alltid välja de dåliga. Man väljer att vara ett offer, man väljer att vara en dålig människa och man väljer att låta hatet ta över. Varför är de så ?? Allt har väl en förklaring, men jag kommer inte på någon förklaring till just detta.

Tyvärr vill jag fortsätta förstå, hur kan man som människa bli uppslukad av hat? Hur kan man slänga bort sitt liv så ? Massor av frågor som sagt, men inga svar kommer...

Hoppas i alla fall att alla vill något och väljer att inte göra sig till offer. Man väljer istället att vara en bra människa och inte hata så mycket så att hatet tar över livet.

MORE LOVE!!!

Kram..


Cash is King !

De kan finnas dagar  där allt bara känns fy och bläää, men när allt känns du är allt så bra !!! Just nu är allt riktigt bra. Jag känner mig pigg, glad, träningen går toppen och mina vänner verkar må bra också. Dessutom har jag ju massa cash att röra mig med. Cash is King, eller hur ?? Inte konstigt om man mår bra då... Ha ha

 


Idag har jag känt  mig som Baloo i Djungelboken...

 

VAR NÖJD MED ALLT SOM LIVET GER!!!!2010 07 30

Svenska sommaren är något man säger ibland. Ofta i negativ bemärkelse för de brukar regna och vara grått och mulet idag är inget undantag. Mulet ,grått och regnar tgör de . Taggade bort till gymmet idag i alla fall och de var ju bra för jag hade en vilodagg igår. De får räcka med en, jag vill inte ha två. Inte nu när jag känner mig i så bra form. Då är de ju bara att köra på. Gymmet precis som promenader är bra inte bara för att jag vill känna mig i bra form. De är också bra när man vill "rensa" hjärnan lite. . Alla har sitt sätt och mitt är promenader och gym. Att lyssna på musik, fokusera på de man gör just då och bara vara, för mig tror jag inte  det finns nåt bättre att få bort all skit som man kanske går runt och tänker på. Gymmet blir min lilla "fristad" och när jag går promenader då försvinner jag in i min lilla "bubbla" 

 

Idag har jag verkligen känt av vädret och va riktigt seg när jag släpade mig till gymmet, men väl där möts man av någon glad och leende person  och man blir motiverad att köra ett hårt pass idag också.
Passet blev riktigt bra. Nu ska jag snart tagga till jobbet för en sista busskörar dag för den här veckan !

Ta hand om er!!!

Kram...

 

 

 De har jag såklart inget emot..

Tålamod..

Tålamod betraktas av många som något som är en positiv egenskap hos en människa. Tålamod är förmågan att kunna utstå väntan, förseningar eller svårigheter med bibehållet lugn. En tålmodig person kan hantera yttre stress utan att hänfalla åt okontrollerade känslosvall.

 

Men någonstans går oxå en gräns där tålamodet tar slut, när den gränsen infunnit sig så får man nog. Just där har jag befunnit mig idag. Att vissa gränser har drivits till det yttersta och någonstans måste man sätta stopp. Där har jag ett val, och i det valet väljer jag mig! 

Något annat vill jag inte göra!!!Regn regn regn...
Tjena !

Hemma nu efter ytterligare en arbetsdag. Regnet bara öser ner och jag sitter här och är glad för att jag har ett hem så jag får tak över huvudet. Dessutom tycker jag de är ganska mysigt att sitta inne en sen kväll och höra regnet smattra mot fönsterbläcket. Jag körde en buss idag  där vindrutetorkarna slutade att fungera. Rätt bra att de hände just när regnet öser ner hur mycket som helst ... Ja ja, problem är ju till för att lösas och de är ju bara att ringa och säga att man vill ha en ny buss så värre var de ju inte.

Jag fick även bevisat för mig själv ännu en gång att jag kommer nog aldrig att bli riktigt vuxen. Jag är många gånger som ett litet barn och jag har svårt att se något negativt med detta. Idag tex så hittade jag en liten boll som låg ute vid en hållplats. Jag gick direkt ut ur bussen och plocka upp den för att börja  leka med denna boll. Jag tänkte bara : Ja ! Vad kul med en booooooll !!!!!! Lite barnsligt kanske, men sån är jag och jag kommer nog aldrig att växa upp. Inte när de gäller vissa saker i alla fall.Kram...


Ray William Johnson !Don't fuck with mother nature !!!


What's the worst thing you've ever done ?


What's your money - maker ?


2010 07 29

Godmorgon!

Upp tidigt idag för jag har lite "husmorsgöra" att ta tag i. Jag får för mig att jag får mer gjort om jag kliver upp ur sängen tiidigt som fan och sätter lite fart med detta. Städ, tvätt och disk finns att ta tag i och de behövs nu ....

 

Jag vilar ifrån allt vad träning heter idag. Jag har kört på bra hela veckan så de känns rätt att vila denna Torsdag.

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram...Vittnet ???Wallander filmen VITTNET var en helt ok film.
Den är värd att se, men jag ville haft lite mer spänning och den
var lite för förutsägbar.
Nu ska jag sova.

Godnatt ...Nu ska jag titta på filmen !Videoblogg nr 2 för idag
Får titta på denna film när jag kommer hem. Nu ska jag iväg och jobba lite.

Kram...Paket till Danne !

Jag ska tagga ut igen ! Full fart hela dagen ! Nu ska jag hämta ett paket som har kommit. De gillar jag ...

Hörs en

Kram..

 


Kyckling !Kändes ganska bra..

Hemma från gymmet igen. Körde ett kort, men ganska intensivt och hårt pass. De kändes ganska bra även om jag nog behöver lite vila från detta. Fast jag skiter i de ett tag till. Vill köra hårt bara lite till, innan jag tar en eller två vilodagar från allt vad träning och röra på sig heter.

Kram...2010 07 28Sitter lite i massagestolen.

 

Efter powerwalk, annan träning och mycket stilla sittande bla på jobbet så är de inte fel att sitta lite i massagestolen. De hjälper till när man har ömmande muskler och träningsvärk. Frågan är om massagestolen är de bästa köpet jag någonsin har gjort ????

Nja ...kanske om man tänker på mitt eget välmående, men jag tror denna lägenhet som jag bor i är de bästa köpet jag har gjort i hela mitt liv.

* Jag har oförskämt låg hyra.

* Sen jag köpte den här lägenheten har den stigit i värde med säkert 200 000 kr, kanske mer.

* Jag har nära till stan.

* De tar sju minuter att gå till jobbet.

* Bät av allt, JAG TRIVS HUR BRA SOM HELST HÄR !


2010 07 27


 Vilket underbart humör jag vaknade på, solen skiner och kroppen känns pigg och fräsch, känner dock av gymmet igår, toppen då vet man att träningen funkar ! I detta fina vädret blev de en promenad. 60 min i bra tempo.


Har fått  bussförar lön idag oxå så jag behöver inte gnälla idag heller för mig är de inte synd om 

I eftermiddag blir de jobb igen ...

 


Nu ska jag äta min lunch.

 


Schnitzel Piquante...


Hoppas ni alla får en bra dag ! 

Kram..


De är inte svårt att göra mig glad !
Det behövs inte mycket för att jag ska bli glad. Idag blev jag mycket glatt överraskad när de kom fram
en tjej till mig i bussen och sa att hon tycker att min blogg  är riktigt bra! Jag blir naturligtvis jätteglad för
detta samtidigt som jag alltid när detta händer av någon anledning blir generad och jag vet aldrig riktigt
vad jag ska svara utan jag säger bara tack.. Hemma igen !Bearbeta - Glömma - Gå vidare

Alla har vi väl våra jobbiga minnen, tankar och säkerligen skuldkänslor i viss mån. Man väljer ju oxå hur man vill hantera detta. De finns massa olika sätt på hur man kan hantera situationer som som uppstår när livet drabbar oss. De gör de för alla. Men man kan välja hur man vill hantera de som händer... 

Här har jag tre ganska lika exempel, men dom skiljer sig lite från varandra.

1. Man låtsas som om inget har hänt. Problemet med de är är  tyvärr att det kan komma ikapp om inte förr så kanske senare.

2.  Man bearbetar allt jobbigt , kanske med med sk proffesionell hjälp om det behövs. När de kommer till detta så får man hoppas att den man får sk proffesionell hjälp av är proffesionell. Ibland funderar man ju faktiskt på om de hjälper. Jag tycker självklart inte att de är fel att få proffesionell hjälp, men i slutänden är de ju dig själv de hänger på i alla fall.

3.  Bearbeta allt men oxå våga släppa taget om det negativa, det är otroligt lätt att hänga sig kvar i gamla tankar och minnen.

Jag bearbetar ofta som beskrivningen på nummer tre, Jag tror jag försöker bearbeta de allt. Jag vågar i princip alltid släppa taget om de negativa. De kan ta lång tid, men har jag en gång bestämt mig för de så brukar jag faktiskt lyckas.
Livet drabbar mig också ibland och jag har under mitt liv såklart gjort saker som jag ångrar och jag har även trampat på en och annan mina.

  Någonstans måste man oxå våga förändra och tänka annorlunda, så idag städar jag ur det gamla för att få plats med bra och nya saker. Jag har  övat mig att se de positiva med förändrningar. Idag tänker jag försöker ofta  släppa alla konstiga tankar och bara acceptera att vissa saker är som dom är, och det kommer kännas förbannat skönt.

De finns så många saker man inte kan påverka, så de är bara att låta dem vara och påverka det man kan istället. De finns mycket som är helt sjukt och otroligt dumt så kommer de alltid att vara. Man får skylla på att man inte vet och i dom flesta fall är ju de sant. De man inte vet något om kan bli farligt. De man inte vet något om bör man i dom flesta fall låta vara... 

 

 26/7-10

Vissa dagar flyter bara allt precis som man vill, inga problem ingen bråkar utan allt bara funkar. Idag är en sån dag, såhär långt i alla fall. Vaknade vid nio i morse, pigg och utvilad, taggade bort till gymmet vid tio . Körde på bra och hårt som vanligt.

Efter gym blir man hungrig så då fixade jag lite mat ...
Pannbiff med pepparsås...


Ska snart vara på jobbet, men jag ska först slappa lite innan de är dags att göra sig i ordning och tagga dit.

Ni får ha en trevlig måndag..

Kram..2010 07 26

Godmorgon !

Idag känns allt bra. Jag har sovit gott i natt och de är bra för psyke och kropp. Roligt att jag vaknar pigg och glad idag efter en ganska tuff föregående vecka med upp tidigt som "fasen" på morgonen och många pass av hård träning. Fast de är kanske därför jag känner mig pigg och glad. För att jag tränar menar jag då.... Nu ska jag tassa bort till kära gymmet ännu en gång, så blir jag om möjligt på ännu bättre humör. Allt är bra och de känns fantastiskt att heta Danne !

 Hoppas ni alla får en fantastisk dag !Klockan närmar sig raskt midnatt.

Vilken fin vecka det varit, känns som nästa kommer bli lika bra, kanske bättre. Jag kommer att träna mycket, vara med underbara vänner och jag får sova ut hela nästa vecka. Dessutom får jag ju min bussförarlön och de är ju aldrig fel.

Nu ska jag sova...

MASSOR AV KÄRLEK TILL ER FRÅN MIG!!!!

KRAM..

 


Väntans tider..?

Just nu sitter jag lite i väntans tider, väntan på många sätt....Vet inte hur personlig jag ska vara i min blogg, hur mycket av mig själv vågar jag lämna ut? De finns saker som jag just nu tänker att jag aldrig kommer att skriva om. De finns saker som jag har tänkt att jag vill skriva om, men gör jag de så hänger jag ju ut vissa andra personer än mig själv och de vill jag inte göra.
 

Jag har en rolig sak på gång, men jag får tyvärr vänta till nästa år med detta. Jag vill inget hellre än att fixa de nu, men de finns ingen möjlighet tyvärr. Så jag får ha de att se fram emot.
Tänker på vilka vägar man väljer i livet ibland. Livet kan förändras för alltid på en kort stund. Ett möte med en människa eller ett val kan förändrar ens liv. Jag är nyfiken vad som kommer att hända mig i framtiden. Vilka vägar kommer jag att välja och vilka människor kommer jag att möta som kommer att förändra mitt liv ?

Tänker på dig..

Ibland råkar bra människor ut för dåliga saker, livet är väldigt orättvist och de spelar ingen roll om man är världens bästa, snällaste och goaste människa. 
Ibland tar ondska över en människa varför kommer jag nog aldrig förstå.

Jag kommer nog aldrig finna något svar på frågan varför livet är så orättvist som de kan vara. De spelar ingen roll hur man är som person livet kan verkligen bara vändas upp och ner när man minst anar de. Det finns inga svar, men förhoppningsvis en mening med allt. Just nu hittar jag inte den, känner bara att jag lider med en god vän till mig som verkligen måste känna sorg och tomhet nu.

Till min vän 

Tack för att du finns, du vet vem du är och du vet också hur mycket du betyder för mig ! De kommer du att göra i framtiden också. Tänker på dig varje dag.

Kram..I now you love Danne - bilder !Vart tar dom vägen ?

 
Ska ta mig bort till gymmet ..

Jag ska ta mig bort till gymmet och träna lite ben i alla fall. Känns skönt att manska ta sig dit trots att jag känner mig lite trött och sliten nu. Jag har grym träningsvärk i dom flesta delar av överkroppen och egentligen säger skallen att jag borde vila, men jag vill inte de. Jag är sugen att köra och då gör jag de. 

Trots tröttheten så ska jag alltså nu ta mig bort till gymmet. Får se om jag vilar i morgon, men om jag vilar då blir de en promenad istället för gym, oavsett väder, trötthet eller humör.

Kram..2010 07 25Denna söndag har börjat bra. Jag har nu varit ute på en "powerwalk" i en timme. Skönt att röra komma ut och röra på sig i duggregnet. När man powerwalkar så går man ju runt och funderar lite på allt möjligt. Tyvärr så går jag just nu och tänker på en nära vän som inte mår så bra.

 Jag vill absolut finnas där som stöd för denna vän. Har själv varit i en liknande situation där man verkligen inte mår bra. Tycker så mycket om dig vännen, hoppas att allt löser sig. Jag finns alltid här för dig!!! De lovar jag. Hoppas du verkligen förstår det...

Ta hand om era vänner, ta aldrig något eller någon för givet. Du vet aldrig vad framtiden har med sig. Så lätt att man bara flyter med i all stress, utan att varken tänka eller känna. Tyvärr måste oftast nånting hända innan vi verkligen börjar uppskatta varandra.    

Kram...23:46
Jag ska snart gå och lägga mig tror jag. Jag har ägnat dagen åt att vara med vänner. I morgon får de bli en powewalk tidigt på morgonen. 


Powerwalking är en skonsam och bra träning.Bara man tänker på  att alltid ha bra skor på sig. Jag har gått i dåliga skor några gånger och med mina ganska dåliga knän så har de inte varit någon bra ide dessutom tror jag att man kan få problem med både rygg och knän om man går i för dåliga skor när man powerwalkar.

Jag tycker de känns bäst att powerwalka före frukost, alltså på tom mage. Laddar bara upp vätska före.

Jag vill ha sköna kläder som jag tycker är bekväma, lyssna på "favvomusik" och bege sig ut, 30 -380 minuter och jag tycker att jag får en bra start på morgonen och dagen. Man rensar huvudet lite och de kan nog vara bra att göra de några gånger i veckan. Powerwalka i morgon alltså. De ska bli kul, men nu ska jag sova.

God natt !2010 07 24

Tjena !

Jag har varit på gymmet nu under förmiddagen. Körde på ganska bra för att vara jag på morgonen, Men jag tror nog att jag tränar bättre på eftermiddagen och kvällen. De känns lite skönare liksom. Fast jag körde på bra nu, så klaga ska jag inte göra.De har såklart blivit lite mat från favvorestaurangen och nu ska jag sätta mig och slappa i massagestolen. Jag kan ju lyssna på när grannen spelar piano. De verkar som han har lärt sig en ny låt nu för denna har jag inte hört att han har spelat förut.

Hoppas ni får en trevlig dag ... Med eller utan piano - musik !

Kram...Värt att ägna en tanke åt !Ladies and Gentlemen of the class of ’99
If I could offer you only one tip for the future, sunscreen would be
it. The long term benefits of sunscreen have been proved by
scientists whereas the rest of my advice has no basis more reliable
than my own meandering
experience…I will dispense this advice now. Enjoy the power and beauty of your youth; oh nevermind; you will not
understand the power and beauty of your youth until they have faded.
But trust me, in 20 years you’ll look back at photos of yourself and
recall in a way you can’t grasp now how much possibility lay before
you and how fabulous you really looked….You’re not as fat as you
imagine. Don’t worry about the future; or worry, but know that worrying is as
effective as trying to solve an algebra equation by chewing
bubblegum. The real troubles in your life are apt to be things that
never crossed your worried mind; the kind that blindside you at 4pm
on some idle Tuesday. Do one thing everyday that scares you Sing Don’t be reckless with other people’s hearts, don’t put up with
people who are reckless with yours. Floss Don’t waste your time on jealousy; sometimes you’re ahead, sometimes
you’re behind…the race is long, and in the end, it’s only with
yourself. Remember the compliments you receive, forget the insults; if you
succeed in doing this, tell me how. Keep your old love letters, throw away your old bank statements. Stretch Don’t feel guilty if you don’t know what you want to do with your
life…the most interesting people I know didn’t know at 22 what they
wanted to do with their lives, some of the most interesting 40 year
olds I know still don’t. Get plenty of calcium. Be kind to your knees, you’ll miss them when they’re gone. Maybe you’ll marry, maybe you won’t, maybe you’ll have children,maybe
you won’t, maybe you’ll divorce at 40, maybe you’ll dance the funky
chicken on your 75th wedding anniversary…what ever you do, don’t
congratulate yourself too much or berate yourself either – your
choices are half chance, so are everybody else’s. Enjoy your body,
use it every way you can…don’t be afraid of it, or what other people
think of it, it’s the greatest instrument you’ll ever
own.. Dance…even if you have nowhere to do it but in your own living room. Read the directions, even if you don’t follow them. Do NOT read beauty magazines, they will only make you feel ugly. Get to know your parents, you never know when they’ll be gone for
good. Be nice to your siblings; they are the best link to your past and the
people most likely to stick with you in the future. Understand that friends come and go,but for the precious few you
should hold on. Work hard to bridge the gaps in geography and
lifestyle because the older you get, the more you need the people you
knew when you were young. Live in New York City once, but leave before it makes you hard; live
in Northern California once, but leave before it makes you soft. Travel. Accept certain inalienable truths, prices will rise, politicians will
philander, you too will get old, and when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders. Respect your elders. Don’t expect anyone else to support you. Maybe you have a trust fund,
maybe you have a wealthy spouse; but you never know when either one
might run out. Don’t mess too much with your hair, or by the time you're 40, it will
look 85. Be careful whose advice you buy, but, be patient with those who
supply it. Advice is a form of nostalgia, dispensing it is a way of
fishing the past from the disposal, wiping it off, painting over the
ugly parts and recycling it for more than
it’s worth. But trust me on the sunscreen…

Dagens "trök" göra !

 Fy fan vad tråkigt de är med "husmorsgöra". Nu håller jag på och tvättar och jag kan inte hur mycket jag än försöker hitta något som är roligt med att tvätta kläder trots att en maskin gör jobbet åt mig. Eftersom jag tränar också så måste jag, Danne.... ta i massa äckel svettiga kläder. Saken blir ju inte bättre av att de står en AND utanför mitt fönster och skrattar åt mig. Usch vad de är tråkigt med vardagliga "trök" göra saker.Fredagskväll på hallen !Skönt att vara hemma.Jobb, jobb och mera jobb. De är rätt skönt nu i alla fall att man är ledig i helgen. Jag ska träna och slappa hur mycket som helst. Träna vill jag göra för nu går de så bra och jag känner att de är bra fart i min kropp.
Så nu är de bra att köra på och nu ska jag orka träna hårt och mycket, lika hårt som jag har gjort dom senaste dagarna. Du blir allt att kännas skitbra !!!!

Kram... 


2010 07 23

Godmorgon !

Då var man uppe igen ! Känns ändå som jag har haft lite sovmorgon denna fredag för jag börjar inte jobba förrän kl 05:21, Sjukt tidigt ändå. Allt känns annars helt ok och jag har sovit gott denna natt också. De känns att man har tränat hårt två dagar i rad så idag blir de vila från detta.

Ha en bra dag !

Kram...När jag hade svårt att gå upp på morgonen.

Jag älskar musik. De är något som plockar fram mycket minnen och känslor som just musik. När är ute och promenerar tex så lyssnar jag mycket på radio. Det blir mer variation så än att lyssna på "egen" musik.

Jag hade en period en gång i tiden där jag hade riktigt svårt att ta mig upp på morgonen. Nu för tiden känns de inte bättre, men de är i alla fall lättare att gå upp nu. Även om jag är jätte trött. Men jag minns då när jag hade riktigt svårt och de bara var pest och pina och inget positivt med att ta sig upp på morgonen då spelade jag ofta denna låt med Magnus Uggla.Jag kände alltid att jag blev på bra humör när jag hörde denna låt och jag ville upp snabbt på morgonen för att jag skulle hinna spela den. De är klart att man blir på bra humör när man hör "åh vilken härlig dag" på morgonen.

I morgon är de upp tidigt igen för sista gången denna veckan. Jag tror jag ska spela denna låt de första jag gör klockan 04:00 i morgon så får jag en toppenstart på dagen.

Kram.. Bra gympass igen !

Tjena !

Nu har jag kommit hem från gymmet och de gick bara bra. Jag körde på hårt och de kändes skönt. Samtidigt var jag ganska effektiv alltså jag hade inte mycket vila utan den timmen jag på gymmet gick åt till träning. Så jag är supernöjd !

Kram...

.
2010 07 22Kom i säng i ganska bra tid igår. Så nu har jag faktiskt sovit riktigt bra.

 Jag ska strax tagga iväg till jobbet och jag har för första gången på riktigt länge gjort egna smörgåsar som jag ska ta med mig. Jag har gjort de för att automaten på jobbet  är trasig så nu får jag göra en kraftanträgning såhär sjukt tidigt på morgonen och göra mina egna mackor.
Jag längtar redan tills automaten är lagad ...

Hoppas ni alla får en trevlig dag !

Kram...Åtal för Helikopterkuppen.

För tio månader sedan vaknade Sverige till nyheten och bilderna från ett spektakulärt helikopterrån mot en värdedepå i Västberga utanför Stockholm.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/_5007035.svd

Man ska inte glorifiera brott, men detta rån var ändå rätt kreativt !

Dagens gym !

Hemma igen ! Har varit på gymmet och kört ett pass. De gick bra och jag körde på bra. Jag körde ganska hårt och de kändes bara skönt att göra de. Kanske kommer de en tid då jag varje gång orkar köra så bra som jag körde idag.

Kram...2010 07 21Nu ska jag ta och tagga bort till gymmet. Hoppas jag kommer att orka att köra hårt och länge. De vore kul om de skulle funka.
Vi hörs senare.

Kram...Morgonblogg

Godmorgon, om man nu kan säga såhär tidigt på morgonen. Klockan är 03:35 och jag ska snart tagga till jobbet igen. Hoppas de går bra och att jag får en rolig dag. Jag hoppas också att jag äter en god lunch och att jag tar tag i min träning idag.

Jag hoppas också att ni alla får en underbar dag !

Kram ...Ray William Johnson !90 minutare !

Jag har varit ute på en powerwalk. Denna powerwalk tog väl ungefär 90 minuter. De var skönt att komma ut och skingra tankarna lite. Efter detta lär jag nog sova gott i natt.

Kram...


2010 07 19

..........En sann vän ..

En sann vän  ljuger aldrig för mig...
Våga inte kalla dig min vän om du inte säger sanningen till mig!


Livet är kort och detta inlägget också

Livet är så kort. Så det är väldigt sorgligt att vissa lägger så mycket energi på att lägga sig i vad andra gör, att de glömmer leva själva...Hemma från nattjobb !Lite tankar
Sitter i massgestolen med ett leende på läpparna och tänker vad livet är underbart att leva. Jag mår så bra och jag hoppas att jag får göra de länge. Gärna resten av livet.

 När jag åkte till Thailand i Mars så blev de en resa som jag aldrig kommer att glömma, om de nu inte går sönder en "kabel" i huvudet eller nått. Efter de så förstog jag vad må bra och ha de bra verkligen innebär så när jag kom hem till Sverige igen så var de ju bara att "rida" på den vågen och försöka att fortsätta utveckla "må bra tänket"

I Thai fanns de så mycket att göra och jag hade mer pengar än jag någonsin har haft att spendera på en semester. De hände väl att jag fick hitta lösningar på bekymmer även i Thailand, men hade man ett problem så fanns de alltid hur många männikor som helst som hjälpte till. Jag kände mig som den lyckligaste människan i världen och de var jag inget annat än värd.

Ok ...Jag mår bra och allt detta, jag är lycklig, saker som inte blir som jag tänkt har alltid en mening. Just nu vet jag inte vad, men jag väntar med spänning på vad livet har att erbjuda. Ibland gör man kanske någon ledsen, det kanske är en svaghet jag har ? Dom jag tycker väldigt mycket om görväldigt mycket för och ibland vill jag för mycket och det blir fel. Ingen är perfekt jag är långt därifrån, och jag vill inte vara perfekt heller jag vet att jag duger precis som jag är. Och jag vill alltid väl.

Att alla människor är lika värda kanske de ligger någon sanning i. Det finns dom i mitt liv jag älskar och dom gör jag väldigt mycket för om jag känner att jag kan. Andra är som luft för mig så vad dessa tycker om mig är jag likgiltig inför. Jag vill inte att någon ska kunna påverka mig negativt och jag hoppas att om någon försöker att jag då genomskådar och ignorerar de direkt.
 
Anledningen till detta inlägg är att jag idag och hela denna veckan fått såväl gulliga snälla mail fina sms och samtal. Ni vet vilka ni är och jag vill bara säga det igen, ingen är gladare än jag att ni finns i mitt liv och ni betyder så mycket för mig. Till dig som ringde imorse och till goa Linda.... Om jag kunde så hade jag köpt hela världen till er. Oavsett vad som händer så kommer jag alltid att finnas där för er, ni bor i mitt hjärta för alltid ....

Kram ...

 
 Just do it !Hej !

Jag har varit på gymmet nu är man i bra form till kvällen och nattens arbete.
Jag har käkat och sovit lite.  Nu ska jag plocka lite  här hemma innan de är
dags att tagga till jobbet


Detta videoklippet kan vara bra bla för mig att titta på när jag har svårt att ta mig till gymmet !
Usch ! Vad jag känner igen mig,
ibland har man massor med bortförklaringar och de
 är pinsamt att erkänna de för sig själv...

Don't think !!!! 

Just Do It !!!!Amanda L

Jag väljer att skicka min t-shirt till Amanda L ...

Hoppas att den kommer att passa....

 


Videoblogg nr 2 för idag !De kommer att bli svårt att välja.


Skriv ditt namn och adress till min mail :dj78pingis@live.se
Namn och adress måste jag ju ha för att kunna skicka den till dig om du vinner.
På fredag kväll (16 juli )väljer jag ut en som har vunnit min t-shirt. Svårare än så de inte !
Lycka till !

Jag sa i dagens videoblogg att jag inte har några bekymmer eller problem som måste lösas. Kanske måste ändra mig där för vem ska jag välja av dom mail jag har fått om t-shirten??????Videoblogg 16 juli !2010 07 16


Godmorgon !

Hur mår ni ? Jag mår bra och de känns inget annat är great ! Jag vaknar upp till en ny dag och jag kan konstatera att solen skiner igen utanför mitt fönster. Jag är inte pank så jag behöver inte bo i tält och äta havregrynsgröt resten av månaden. Jag har inte vunnit några miljoner idag heller, och jag har inte börjat tro på gud.

Allt är som vanligt. De som känns bra är att jag är ledig idag och de är ju inte fel. Jag ska tagga bort till gymmet
senare idag. Får se när jag gör de bara..


Ni har fortfarande chansen att vinna min t-shirt ! Ikväll ska jag göra mitt fruktansvärt svåra val bland alla mail. Nämligen välja en som får den.
 
Om du vill ha chansen att vinna den :

Skriv ditt namn och adress till min mail :dj78pingis@live.se
Namn och adress måste jag ju ha för att kunna skicka den till dig om du vinner.
På fredag kväll (16 juli )väljer jag ut en som har vunnit min t-shirt. Svårare än så de inte !
Lycka till !

Du har bara chans att vinna den om du mailar mig (kommetar på bloggen räcker inte)Nattblogg !

 Tjena !

Sitter här. Jag har jobbat igen. De är mycket och de är väl bra egentligen. Även om man ibland funderar på om människan är skapad för att jobba 8,10 eller 12 timmar.

I två veckors tid har minst en person varje dag frågat mig när jag ska ha semester eller: Du får jobba hela sommaren va??? Jag försöker vara saklig och förklara varför jag ingen har dom flesta vet men frågar ändå. Thailand i mars månad gör att man får kämpa på resten av året. Så enkelt är de... De börjar också att bli enkelt att säga att jag inte har någon semester kvar för, ja resten vet ni.
 En person på jobbet sa till mig idag: Bara så du vet Daniel så går jag på 4 veckors semester nu ! Jag såg riktigt hur han mådde bra av att få sagt de till mig och dessutom tror jag han var lite skadeglad över att lilla jag får jobba på hela sommaren, men de är väl egentligen inte synd om mig för jag var ju i Thailand under den värsta snöyran här hemma och sjukt mycket pengar brände jag. Dessutom sommar och värme i mars så jag fattar varför så många är glada just nu för att jag inte har någon semester kvar att ta ut. Ha ha.....

Godnatt....


Riktigt bra klipp med Ray William Johnson !Wax - Stalkin Your Mom.2010 07 15

Godmorgon !

De blev sent igår innan jag kom i säng. Jag var hemma någonstans ring midnatt och då var jag sugen på att se en film. Så jag satte mig i massage stolen och gjorde detta.

Så idag blev de sovmorgon. Jag hade tänkt ta mig ut på en långpromenad med jag ser att regnet bara öser ner och jag vill inte bli förkyld. Jag får väl träna ett hårt pass i morgon i stället då är jag ju ledig så jag kanske till och med kan köra två pass. Nu ska jag gå och hämta mat. Sen ska jag såklart njuta av den och slappa tills de är "time" för jobb igen.


Ha de bra !

Kram...!!!!


dj78pingis@live.seJag tog bort  klippet för jag blev inte nöjd med detta. SORRY...


2010 07 14


 
Hej !

Hoppas allat är bra med er ..
Jag var ute på en powerwalk i morse. Jag passade på innan värmen på 30 grader dök upp !
Nu är de dags att tagga till jobbet igen !
Ha en bra dag

Kram..De har kommit ganska många mail på min t-shirt ! Om du vill ha chans att få den så är de bara att maila mig.
Skriv ditt namn och adress till min mail :dj78pingis@live.se
Namn och adress måste jag ju ha för att kunna skicka den till dig om du vinner.
På fredag kväll (16 juli )väljer jag ut en som har vunnit min t-shirt. Svårare än så de inte !
Lycka till !


Videoblogg@Danne.you love itI love Dannebloggen !

Jag tänkte att jag skulle ha min lilla tävling igen. Så om du vill vinna min fina t-shirt som de står I love Dannebloggen på så gör du såhär:

Skriv ditt namn och adress till min mail :dj78pingis@live.se
Namn och adress måste jag ju ha för att kunna skicka den till dig om du vinner.
På fredag kväll (16 juli )väljer jag ut en som har vunnit min t-shirt. Svårare än så de inte !
Lycka till !

Du har bara chans att vinna den om du mailar mig (kommetar på bloggen räcker inte)Shut Up And Eat Your Cornflakes !Klaga inte på vädret !

Gnäll inte på något överhuvudtaget !

Shut Up And Eat Your Cornflakes !


2010 07 13

Hej !

Ny dag och jag inser att klimatet här i Sverige är som i Thailand. Antingen skiner solen och de är över 30 grader i skuggan. Eller så regnar de hur mycket som helst. Just är de så i alla fall. Igår kväll var de lite oska och blixt i luften. De kändes som blixten slog väldigt nära marken. Fast vem vet egentligen om den gör de.

Idag har jag jobb igen precis som nästan alla andra dagar denna veckan. Skönt att man alltid har sovmorgon i alla fall. Jag skaprecis som jag gjorde igår ta mig bort till gymmet strax. Hoppas jag hittar något paraply. Känns som de är en bra ide idag när regnet öser ner utanför mitt fönster.

Hoppas ni alla får en trevlig dag !

Kram..Jimmy Jump från igår ...Ett grönt brev med något i ?
Gym.

Hemma från gymmet. Körde de jag hade tänkt mig från början och de kändes ganska bra. De känns som att de bara är att kämpa på med detta så mår jag bra och de är just de jag vill...

Kram...

 


2010 07 12

Godmorgon !

Idag får de bli gymmet så jag ska tagga dit direkt och köra stenhårt.
Hoppas ni alla får en trevlig dag !
Kram..Jimmy Jump !

Jimmy Jump har slagit till igen. Den människan dyker upp lite var som helst som gubben i lådan. Att inte den människan sitter i fängelse. Nu försökte han sätta en röd mössa på VM bucklan. Men han lyckades inte utan han fick en rak höger så han stöp i backen som en nockat boxare.

Här är några videoklipp med Jimmy Jump ! De visar att säkerheten är ganska usel ! Vem som helst kan ta sig in var som helst. Tur att Jimmy Jump inte är en terrorist eller nått !

2010 07 11


Jag mår bra.. Fast jag borde vara på dåligt humör för jag fick inte sova i morse. De var ju den här "Inbrottstjuvens" fel. Jag känner också att jag borde dricka mer vatten för jag är lite uttorkad i värmen. Jag blir lite less på bloggen. Jag vill lägga upp lite bilder men tyvärr är de fel sk filformat. Ska se om jag får upp de på Facebook. Jag har annars haft en bra helg och de beror väl på att jag har så underbara vänner. LOOOOOOOOVE my friends !!!!!!! 

Tack för denna helgen !

Kram..


Inbrottstjuv !

Jag trodde jag skulle få sovmorgon idag. Nej ! Så bra fick jag tydligen inte ha de. Fan nu förstörde han min sömn. Jag vaknade nu på morgonen av att de var ett jävla liv utanför min dörr. Jag gick upp och titta ut genom mitt lilla kikhål som jag har i dören och där står de en kille  och försöker ta sig in i min lägenhet. Jag kände inte igen honom så jag tänkte: Är de en tjuv som vill in genom min dörr ? Men efter att ha tittat på honom i några sekunder så förstog jag att han bara var skit full och nu hade gått till fel dörr. Jag gick och tog på mig något. (tror de är bäst när man planerar att öppna dörren åt någon som står utanför) När jag öppnade dörren så blev han först rätt nöjd att han äntligen hade fått upp dörren sen när jag stog där blev han ganska förvånad och tyst . Sen sa han : Oj fel dörr ! Jag blev tyst och titta bara på honom, sen sa jag: Prova någon annan dörr så kanske du kommer in utan att någon annan öppnar den åt dig.

Jag får väl ta och gå och lägga mig igen. Jag hoppas jag kan somna om. De bör jag väl klara men de är så typiskt när jag äntligen en ledig dag har kommit ihåg att stänga av alarmet på klockan som brukar ringa just 03:30 så ska jag behöva vakna ändå.

Godmorgon på er.. ÖHHHHHHH !!!!


.2010 07 10

Hej !

De har varit en solig,fin och bra Lördag. De har blivit ett tränings pass idag på gymmet. Första ordentliga passet på ett tag. De kändes bara bra så i morgon vill jag köra igen. Får se om de blir gym eller något annat.

KRAM...Så skönt att de är sommar och inte vinter.

Skönt att de är sommar. Varmt och fint väder ute hur ofta som helst. Bättre än snö och kyla. På vintern är de svårt att ta sig fram, men inte på sommarn. Man behöver inte ta på sig en massa kläder. På sommaren kan man sitta ute och bara vara. Jag önskar de vore sommar året runt, men tyvärr är de inte så i Sverige, detta land som jag ändå allt som oftast är glad att jag bor i.

Kram..2010 07 09

Tjena !

Skönt att vara ledig nu i helgen. Får sova och de är ju aldrig fel. De känns i kroppen när man har gått upp tidigt en hel vecka. Jag har inte orkat träna så mycket denna vecka. Jag har egentligen inte gjort mycket alls. I morgon så får de bli ändring på detta. Får se vad jag gör ? Springer promenerar eller drar till gymmet...

Kram.. 


2010 07 08The Gummy Bear Song !Oh, I'm a Gummy Bear
Yes, I'm a Gummy Bear!
Oh, I'm a Yummy, Chummy, Funny, Lucky Gummy Bear.
Don't call me jelly bear, Cuz I'm a Gummy bear,
Oh I'm a movin', groovin', Jammin', Singin' Gummy Bear

Oh Yeah!

Haha Duba duba yum yum
Haha Duba duba yum yum
Haha Duba duba yum yum
Three times you can bite me

(Gummy Gummy Gummy Gummy Gummy bear)

Oh, I'm a Gummy Bear
Yes, I'm a Gummy Bear!
Oh, I'm a Yummy, Chummy, Funny, Lucky Gummy Bear.
Don't call me jelly bear, Cuz I'm a Gummy bear,
Oh I'm a movin', groovin', Jammin', Singin' Gummy Bear

Oh Yeah!

Haha Duba duba yum yum
Haha Duba duba yum yum
Haha Duba duba yum yum
Three times you can bite me

(Gummy Gummy Gummy Gummy Gummy bear) [Pop!]

Oh, I'm a Gummy Bear
Yes, I'm a Gummy Bear!
Oh, I'm a Yummy, Chummy, Funny, Lucky Gummy Bear.
Don't call me jelly bear, Cuz I'm a Gummy bear,
Oh I'm a movin', groovin', Jammin', Singin' Gummy Bear

Oh Yeah!

Haha Duba duba yum yum
Haha Duba duba yum yum
Haha Duba duba yum yum
Three times you can bite me

(Gummy Gummy Gummy Gummy Gummy bear) [Pop!]

Oh, I'm a Gummy Bear
Yes, I'm a Gummy Bear!
Oh, I'm a Yummy, Chummy, Funny, Lucky Gummy Bear.
Don't call me jelly bear, Cuz I'm a Gummy bear,
Oh I'm a movin', groovin', Jammin', Singin' Gummy Bear

Oh Yeah!

Haha Duba duba yum yum
Haha Duba duba yum yum
Haha Duba duba yum yum
Three times you can bite me

(Gummy Gummy Gummy Gummy Gummy bear)2010 07 07Everything you want.


 

Somewhere there's speaking It's already coming in. Oh and it's rising at the back of your mind. You never could get it. Unless you were fed it. Now you're here and you don't know why. But under skinned knees and the skid marks.Past the places where you used to learn.You howl and listen.Listen and wait for the Echoes of angels who won't return.He's everything you want. He's everything you need.He's everything inside of you.
That you wish you could be. He says all the right things.
At exactly the right time. But he means nothing to you. And you don't know why.

You're waiting for someone.To put you together.You're waiting for someone to push you away. There's always another wound to discover. There's always something more you wish he'd say. He's everything you want. He's everything you need.He's everything inside of you. That you wish you could be. He says all the right things.
At exactly the right time. But he means nothing to you. And you don't know why. 
But you'll just sit tight. And watch it unwind. It's only what you're asking for. And you'll be just fine. With all of your time
It's only what you're waiting for.  

Out of the island. Into the highway. Past the places where you might have turned. You never did notice. But you still hide away. The anger of angels who won't return. He's everything you want. He's everything you need. He's everything inside of you.
That you wish you could be. He says all the right things.
At exactly the right time. But he means nothing to you. And you don't know why.


I am everything you want. I am everything you need. I am everything inside of you.
That you wish you could be. I say all the right things. At exactly the right time.
But I mean nothing to you and I don't know why.
And I don't know why.
Why ?
I don't know.Food !Papperskassar,ost och pizza.

Om man tittar på filmersom utspelar sig i USA så ser man ofta att dom inte har några hantag på sina papperskassar i mataffären. Undra om de är så i verkligheten. Stackars människor i så fall som måste bära  papperskassar utan hantag. Jag har också hört att dom inte har osthyvlar i de där landet.
Jag har en osthyvel, men den använder jag inte för jag köper
 alltid färdigskivad ost.Jag har också en ostkniv. Varför jag har köpt den de vet jag inte.
 Jag tror aldrig jag har använt den.


Däremot är min pizzakniv väl använd genom åren.


2010 07 06

Jag måste ju ha en av dom varmaste lägenheterna i detta land. Fyra fönster som alla ligger på samma sida mot söder då såklart vilket gör att jag ett, borde ha mycket blommor här inne när min lägenhet känns som ett växthus.. Två: Jag kan samla solenregi och dela ut till alla hushåll i detta landet som till vintern behöver värme i detta landet. Vilka säger säger att den svenska sommaren mest består av regn? Dom som säger de borde åka på en charterresa till Saharas öken och stanna där !!!

Idag har jag jobbat sen var jag hos min pappa som idag fyllde år. Tyvärr var han inte hemma och ingen annan var de heller så de blev att vända hem igen. Någon timme senare fick jag ett SMS från syrran. Fattar inte riktigt hur hon har hört att jag var hemma hos dom??? Jag kan bara gissa.
 
Allt behöver man inte fatta....
 Innan detta besöket och allt annat har jag ju såklart jobbat. De finns inget direkt att säga om denna dagen utan de var en helt vanlig dag på jobbet. Gör bara ett kontaterande: De är skönt att sluta jobbet redan kl 13:00..

Kram...


Dålig sömn.

De var längesen jag sov så dåligt som jag gjorde den senaste natten. Har ingen aning om vad de kan bero på. Kanske hade för mycket att göra under kvällen så jag la mig stressad och orolig eller så har de med värmen att göra. Kanske var de så att de var torktummlarens fel.... Den är nämligen trasig nere i våran tvättstuga så man får hänga upp precis allt man har tvättat och de hinner då fan inte torka på den korta tid som man har i tvättstugan. Så jag lät de hänga tills jag gick upp i morse, men då var jag ju tvungen att gå upp en halvtimme tidigre 03:00 på natten. Hur kul tror ni de kändes ?????

Inte kul efter en dålig natt sömn...


Jan - Ove Waldner - Jörgen PerssonJan Ove Waldner vs Steffen Mengal - German League 2010

Dagens arbete på sex punkter !


1.Började 04:39

2.Körde linje 39 med start 04:55 från Öxnered station.

3. Fortsatte med Linje 61 fram till rast


4. Rast

5. Efter rasten blev de linje 62 och någon 64:a.

6. Klockan 13:15
LUNCH !

Pannbiff med murkelsås..

Tidig morgonNär jag som vanligt tog min promenad till jobbet i morse så gjorde jag följande iaktagelser. En man som redan verkade vara sen  till något sprang väldigt fort genom stan klockan var då 04:10 ungefär. Jag tänkte att han får ingen bra start på denna morgpn. Så mycket stress redan nu, usch och fy...

Jag såg även en väktare som gick en liten runda i stan. Hon tittade mest i skyltfönster och de såg ut som hon inte väntade sig att få se några inbrottstjuvar direkt. Hon hade väl heller ingen anledning att vänta sig de heller. Frågan är vad hade hon gjort om hon hade fått se någon. Den frågan blir för mig hypotetisk.

Min promenad gick vidare mot jobbet. Jag visste att jag var ute i god tid så jag tog de väldigt lugnt. Jag stötte på en levande varelse till denna tidiga morgon. De var ingen människa utan en :


Synd bara att den skulle bli så rädd. jag hade velat komma närmare för att få en bättre bild. De är inte ofta man stöter på rävar i stan.Kram..Jag bryr mig inte.

En läsar kommentar i de förra inlägget.

Angående den sista videon, är du inte rädd att folk ska se dig när du tar kort med självutlösaren? :O
Typ att folk inte ser kameran och tänker typ "Vad fan står han och posar för sig själv för?"
Eller du kanske inte bryr dig om sånt? :)


Nej vad spelar de för roll om någon ser när jag står framför min kamera och väntar på att den ska ta en bild ? De bryr jag mig inte om att ägna någon tanke åt. Om någon undrar så får dom gärna komma fram och fråga.Däremot kan jag vara mer rädd för att någon ska gå förbi och sno min kamera mitt framför näsan på mig.


Favvorestaurang och en fem i topp lista !

Jag har avslutat denna dag med ett besök på favvorestaurangen. Jag käkade fläskfilê med ris och curry. Allt känns bra och jag mår bra. Fint väder med sol och värme har de också varit så de finns inget att klaga på idag. Hur ska jag kunna göra de när jag har fantastiska bästa vänner, sol, ledig dag, god mat och imorgon har jag också en ledig dag. Så nog känns allt toppen !

Jag har också roat mig lite med att kolla upp vilka mina fem mest sedda videoklipp är på youtube. Man kan konstatera att de är många som undrar vem som tar alla bilder på mig eftersom de videoklippet när jag står på toa och förklarar hur mina kameror fungerar är de absolut mest sedda videoklippet av dom som jag har lagt upp på youtube...
5. På femte plats är de ett klipp där jag sitter och låter lite trött,
 men påstår att jag inte är de trots att jag har kört nattbuss.
4. På fjärde plats är de min lilla rockvideo. Vad jag förstår på
 läsar kommentarer efter att jag lade upp denna video så gillade
många denna och ni ville se mer sånt här. Få väl försöka fixa detta.
3. På tredje plats ligger en liten musik video till. Varför jag gjorde
 denna vet jag inte, men de är en bra blandning av
Danne hemma, Danne i Stockholm mm...
2. Denna video gjorde jag för jag ville visa er vad jag verkligen
saknar nu när jag har slutat med pingisen.
Lägren i Falkenberg med mycket bra tränare bla flerfaldige
 världs och europamästaren Stellan Bengtsson.


1. Vem tar alla bilder på dig ? Vem följer med dig överallt ?
Vem kan de vara ?Min FD klubb kompis.

Jag kommer aldrig att tröttna på pingis. Jag tittar ofta och jag är tyvärr en sån som kan bli sittande i timmar och titta. Jag har suttit och tittat lite på min fd klubb kompis från Trollhättan. Här lirar han mot veteranen Jörg Rosskopf.Sator - I Wanna Go HomeGott att man är ledig.

Gott att man är ledig idag. Hade kunnat bli jobbigt att sitta bakom rutan i bussen när solen lyser rakt på så de känns som att köra ett rullande växthus. Idag måste ju vara typ årets varmaste dag. Termometern står på hur många plusgrader som helst och man blir svettig utan att göra någonting. Skönt att man är ledig i alla fall och jag klagar inte på värmen för jag gillar detta bättre än kyla och snö. Jag kan nog säga att I Love (inte bara Dannebloggen) Sommaren !

Kram...


2010 07 03

Tjena !

Oj va varmt de är ute ! De som att vara  Thailand. De är varmt som fasen och man går ut för att äta något och på vägen till matstället så är de någon försäljare som frågar om man vill köpa de han/hon har att erbjuda.  Denna gången var de jordgubbar. Jag har nu hunnit både äta och varit ute i solen. Jag får se om jag går ut igen. Jag skulle behöva gå ut på en "powerwalk" eller något liknade. Fast om jag gör de får de bli senare för nu är de ju så jäkla varmt.

Kram..

Står och stampar lite...2010 07 02

Godmorgon på er !

Idag är de Fredag och de är ju aldrig fel. . Idag blir de nog bara slappa ut i solen innan de är dags för jobb.

Kram..Paket igen !


Paket till Danne igen ! Undra vad de kan vara denna gången ?


Lång dag
Hej !

Jag är skit trött nu. De har varit en lång busskörar dag, men nu är den i alla fall slut. Man är lite trött. Inte så mycket rent fysiskt, men skallen behöver nog koppla av några timmar nu. Nu ska jag käka lite sen blir de nog en film och lite massage i stolen. Imorgon är de jobb igen, men sen är de helg äntligen.

Kram...


Nu blir de jobb ...

Dags att tagga till jobbet ..


Jag kommer att darbbas av bro öppningar...


Jag kommer att få vänta i en kö på vägarbetare...


Jag kommer att höra pipljud och när passagerarna stämplar sina kort...


Jag har ingen aning om vilka bussar jag kommer att få köra. Jag vet bara att dom jag kör är blåa.
Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram..


Mat idag också


Helstekt fransyska med gräddsås...


1 Juli

Godmorgon !

Jag kört en löprunda på ca 5 km nu på morgonen. Jag köde i ett lugnt tempo. Allt kändes bra och nu har jag fått en bra start på denna dag. Nu får de bli en dusch och sen blir de mat. Jag ska naturligtvis jobba idag också. Så jag vet vad jag har att göra.

Kram..
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE