.

 
 
 
 


Uppe och skuttar tidigt. (2016 11 30)

Jag gick upp alldeles för tidigt idag, men jag kände att jag vill få gjort lite vardagliga saker. Jag gick ut för att handla lite. Jag hade typ bara bubbel och någon mjukost i kylen. Lite mer är ju bra att ha. Ganska trött var jag, men jag lyckades i alla fall gå bort till affären.
 
Under morgonen har också tvättstugan idag och jag kan liksom inte strunta i den en dag till. Då får jag gå ut och handla mer kläder istället. Just tvätta är faktsikt bland det tråkigaste jag vet att göra av alla vardagliga saker som man har att greja med.  Jag gillar inte att behöva springa upp och ner i den där jäkla tvättstugan, typ varje vecka. ÖHHH...
 
 
Jag har lite samtal jag ska ringa. Förhoppningsvis får jag höra att allt kommer att gå bra om jag gör si eller så och sen har man ännu en grej att se framemot. 
 
Jag ska ju jobba idag också. Jag börjar förhållandevis ganska tidigt, om man jämför med när jag brukar börja. Sen blir man ledig en dag och då tror jag inte att jag ska gå upp alldeles för tidigt.
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Nattblogg.

 
 
 


Starley-Call on Me.

 
 
 


Helgens skrivande och detta har jag kvar.

 
 I helgen har jag skrivit så jäkla mycket på min självbiografi. Jag har nog skrivit mer under denna helgen än vad jag ibland har lyckats under en hel vecka. Nu har jag ju också ett högre tempo i skrivandet än tidigare. Nu är det bara att blåsa på. Jag har faktsikt inte så mycket kvar att skriva om nu. Jag har ju inte levt ett längre liv än vad jag har gjort.
 
1. I helgen skrev jag om en period i mitt liv som sträckte sig över 8 år. Den periden är jag snart klar med. 2. Sen ska jag skriva om en period om mitt liv som sträcker sig över 2 år. 3. En resa som jag gjorde för en herrans massa år sen ska jag också skriva om. 4. Jag har kanske lite om uppväxten och 5. Pingisen kvar att skriva om, men de är det ändå så att jag känner mig ganska klar där. 6. Sen är det ju bara mitt bloggande liv och alla händelser de senaste  8-9 år som jag tycker är värt att ta upp i min självbiogrfi. Sen har jag skrivit färdigt. Jag har ju helt enkelt inte levt ett längre liv än vad jag har gjort.
 
 
 
 


Spel bakom ryggen.

Är det något jag skulle vilja lyckas med vid pingisbordet i alla fall en gång i livet så är det att slå pingisbollen bakom min egen rygg. Jag har aldrig ens varit nära att lyckas med just det. Jag har kanske inte tränat så mycket på det eller gjort speciellt många försök just på det slaget. Men någon gång ska jag lyckas med det att slå in bollen bakom min egen rygg. Det ser ju riktigt coolt ut och känslan efter att man har lyckats med det är nog rätt skön. Speciellt om man vinner poängen med det slaget.
 


Första advent🕯

Kände mig lite seg i morse, men nu har man vaknat till lite mer. Jag jobbade ju på som fasen med skrivandet i går och i natt. Jag tänker fortsätta skriva nu under eftermiddagen och kvällen i alla fall.
 
Idag denna första advent så har jag varit ute på en promenad på några km. Jag haltade lite när jag var ute och gick. Det berodde på att jag i går slog mitt knä i sängkanten och det gjorde ju jäkligt ont, och det gör så fortfarande. Men det funkade ju att ta en promenadrunda i alla fall. Att sitta inne för att det gör lite ont är inte min stil.
 
BILDER FRÅN DAGENS PROMENADRUNDA.
 
 
När jag var ute på min promenarunda så lyssnade jag som vanligt på en dokumentär. Denna gången  handlade dokumentären om detta:
 
 
 
Jag passade ju på att handla lite också när jag ändå var ute. De flesta affärer här i  centrum har ju börjat hålla öppet på söndagar nu när julen närmar sig. Annars brukar ju de flesta affärer i cenrum av denna lilla stad som jag bor i hållas stängda, men nu är det ju snart jul och då är det öppet lite mer :)
 
 
Ha en trevlig dag!
 


Herregud!!

Herregud vad mycket jag har skriit på självbiogrfin denna helgen. Jag satt nu senast jag skrev från igår, lunchid till natten mellan igår och idag, till 04:00 på morgonen. Lite annat har jag gjort också, men jag har ägnat den mesta tiden av denna helgen till att skriva.
 
 
Behöver jag säga att jag har blivit snurrig i huvudet? Texter om allt möjligt tänker jag på fram och tillbaka hela tiden. Jag försöker släppa det jag redan har skrivit och sen kastar jag mig på en ny text av bara farten. Jag har ett jävla "flow". Ingen ska säga att jag inte försöker bli färdig med självbiografin i år. Jag grejar som fan med detta nu, men jag tror ändå att det kan bli svårt, fast det finns ändå en lite chans att jag kan fixa det. Tänker jag efter så är det inte så mycket kvar, men samtidigt så vet jag ju aldrig hur lång tid någonting tar. Speciellt inte nu när jag jobbar så hårt med detta. Jag vet ju bara att det snurrar i huvudet och att jag funderar över massor av saker som jag typ aldrig funderar på annars. Jag kan försöka ta mer om de senare idag i en video eller nåt.
 
Nu skapar jag sjävbiogrfi  på riktigt i alla fall. Det känns lite coolt för det verkar som jag orkar hur mycket som helst. Jag vill bara skriva mer och mer även om allt snart börjar bli lite väl sjukt och gränsa till någon form av tokighet.
 
 
 
 


Granen i Vänersborg 🎄

Så här ser granen ut i min stad.

 


Har skrivit självbiogrfi i natt.

 Jag har suttit uppe i natt och skrivit på min självbiogrfi. Hur ska jag orka tänkte jag först, men jag är ganska taggad på att fixa och greja nu och jag vill tex göra ett ordentligt försök att bli färdig med självbiogrfin innan nyår. Innerst inne kanske jag inte tror att jag kommer att lyckas, men jag vill försöka. Att jag vill försöka ger mig säkert lite extra kraft och energi om natten.
 
Jag har jobbade till 23:30 igår och när jag sen promenerade hem så gick jag väldigt lugnt och skat hem i natten . När jag kom hem så var det av med uniformen och på med sköna mjukiskläder. Jag älskar den känslan. 
 
 Sen tar jag det lugnt när jag är hemma också. Ingen stress med nånting. På med datorn, tugga på en apelsin och sen försöker jag då att skriva på självbiogrfi. Bara jag tar det lugnt så känner jag att jag orkar ganska mycket.
 
 
Fördelen med att skriva om natten är ju också att man aldrig har så mycket annat att göra. När man skriver på "dagtid" så kan man ju få för sig att man ska dammsuga, gå till affären eller ringa något samtal. Inget av de, eller mycket annat gör man ju inte mitt i natten. 
 
 
 
 


Nu är det jul igen.

Nu har jag städat och fått lite julfint i mitt kök.
 
 
I någon månad får det se ut så här nu.
 
 
 
 


Nu kommer julen fram.

Idag får jag städa och jag har också tänkt att hänga upp mina julsaker. Köket ska bli julfint i alla fall.
 
 
 
 


Zara Larsson❤️

 

 


Nu är jag riktigt taggad på att fixa och greja.

 Nu börjar det brännas ordenligt med allt möjligt som jag typ har haft som målsättning under hela året. Jag fick in pengar i natt och nu har jag så mycket som jag känner att jag behöver för att på riktigt kunna fixa och greja med sådana saker som jag känner att jag vill uppleva och göra framöver.
 
I samma sekund faktiskt som jag fick in pengar så började köpte jag något som man kan kalla ett VIP-kort på en grej. Det handlar om något som jag ska göra nästa år, men kan jag fixa det nu så vill jag göra det. Nu har jag gjort det, och jag har mcket mer att göra, och jag kan göra det!!!
 
Jag har under detta året varit ganska dålig på att planera och fixa så jag kan göra sånt som jag skulle vilja göra. Jag har liksom tänkt att det löser sig ändå och sen när jag börjar titta på något så är jag liksom försent ute för att kunna fixa det. Jag blir då lite besviken för jag känner ju att hade jag bara haft lite framförhållning och planerat bättre så hade jag förmodligen fixat det.
 
Nu är jag ganska taggad på att fixa och greja med saker som jag sen kan få göra och uppleva. Jag vet också mer vad jag faktiskt vill. Allt de jag kan fixa nu, försöker jag fixa nu. Sen när man liksom har gjort allt man kan göra nu, då är det ju bara att vänta. Sen kommer det upp någonting som jag måste göra igen, och då ska jag bara ta tag i det också. Nu lämnar jag inget åt slumpen längre. Nu har jag vad jag behöver för att kunna få göra allt de som jag länge har velat göra. Jag har pengarna och mer pengar kommer ju att komma in också. Nu är det bara att köra nu, och jag har redan i natt fixat en grej för nästa år. Nu känns allt riktigt bra!!! WOW, WOW, WOW...!!!
 
 
 


2016 11 24

Snart ska man jobba igen. Jag är nöjd över att denna arbetsveckan hittills har varit betydligt lugnare än vad förra arebtsveckan va. Hoppas det fortsätter så även om jag tror att kvällens arbetspass kan bli något liknade dom pass som jag hade assaor av förra veckan. Men om jag har ett tufft pass och fyra lugna på en vecka så är ju det bättre än att ha det som jag hade förra veckan och helgen innan den. Sex tuffa dagar och ingen lugn. Nu är det bättre liksom.
 
 
 
Idag har jag varit ute på min dagliga promenad på några kilometer. När jag var ute på dagens runda så lyssnade jag som vanligt på en dokumentär. Den handlade om när en journalist granskar och sen själv blir föremål  granskning av dom som först har blivit granskade, fast vad dom som försöker granska journalisten inte vet är att dom går rakt i en fälla.
 
 
 
BILDER FRÅN DAGENS PROMENAD.
 

Ha en trevlig dag!
 
 


Första advent är det redan på söndag.

När jag gick hem från jobbet i natt så spanade jag in i ett annat fönster, medvetet eller omedvetet. Man ser att det finns folk som har ställt lite julsaker i sina fönster.
 
Jag kände först att detta med jul och sånt är lite tidigt att tänka på nu, fast när jag tänkte en gång till så kom jag på att det är ju faktiskt första advent redan nu på söndag. Nu börjar folk julpynta och i centrum ser stan ut som en enda stor julgran. 
 
Mina julsaker plockar jag  fram i helgen. Jag vill ha lite julfint i mitt fina kök i alla fall. Det känns ändå lite tidigt, men jag kommer också att städa ut julen tidigt. Mina ljusstakar, sjärnor och tomtar packar jag ner igen innan nyårsafton. Jag tycker näligen inte att jul och nyår hör ihop. Jag tycker liksom att fira jul är en sak och fira nyår är en helt annan sak.
 
Nu är det snart jul igen.
 
 
 
 


TableTennisDaily - SOC 2016

 
 


Promenad och mer bilder till självbiografin.

 Jag var ute i morse på en morgonpromenad. Innan jag giuck en runda i rask takt så fotatde jag lite bilder som jag kom på i natt att jag behöver ha till min självbiografi. Ddt blev ca 50 bilder till. Allt sparar jag och sen får man se hur mycket man använder. Jag har flera hubndra bilder sparade som jag hela tiden bläddrar igenom när jag skriver alla dessa berättelser om mitt liv. Nu kör jag verkligen så hårt jag abra kan med detta, och det är gansak roligt att göra det . 
 
 
Det är skönt att det är så varmt ute. Det är ju i alla fall varmt för att snart vara december. Jag behöver ingen varmare jacka och inet ens en mössa. Det är perfekt promenadväder nu. Det blev en runda p ca 3 km.
 
 
Under min promenadrunda idag så lyssnade jag på ett program som handlade om Lasermannen.
 
 
 Om några timmar blir det busskörning. Innan man tar tag  den blåa bussen så ska jag sitta här och pussla lite med alla bilder som jag har tagit idag.
 
Ha en trevlig dag!


Jag ska försöka i alla fall.

Jag satte uppe till ganska sent i natt. Jag skrev lite mer texter i min självbiogrfi och jag pillade också lite med bilder som jag ska lägga in till kommade texter som jag ska skriva.
Jag har faktiskt tänkt att göra ett försök att få färdigt min självbiogrfi i år. Jag känner att jag ska försöka i alla fall. I början av detta i året så var ett av mina mål att jag skulle bli klar med min självbiogrfi. Jag har sen under detta året tvekat lite på om jag verkligen ska klara det. Den senaste tiden har jag kännt att det nog inte kommer att gå.
 
Fast nu har jag tänkt att jag ska försöka i alla fall. Jag har ju ett bra "flow" om jag bara sätter mig ner och skriver. Dessutom vet jag hela tiden vad jag ska skriva nu. Jobbar jag med självbiogrfin så får jag något gjort. Några veckor är det kvar på detta året och jag försöker lägga in en spurt nu. Jag har nog börjat spurta lite försent, men jag vill ändå försöka bli klar innan 2017. Går det så går det liksom. Blir jag inte klar i år så gör ju inte det nånting. Har jag bara gjort ett bra försök så kommer jag ju oavsett om jag blir klarmed allt eller inte att få förbaskat mycket gjort, och då närmar jag mig ju ett färdigställande av min självbiogrfi mycket snabbare än om jag inte känmpar mot målet att bli klar i år.
 
Nu blir det nog en och annan natt där jag sitter uppe och bara köttar på med bilder och texter.  Om jag jobbar hårt med det nu i några veckor så kanske jag får upp ett ännu bättre "flow" på det "flowet som jag redan har.
 
 
 


Skrivit texter och ätit äckelmat.

Jag har skrivit litetexter idag som jag egentligen ville varit klar med redan i helgen. Typiskt mig att tro att jag kan fixa något på kortare tid än den tiden det faktsikt tar för mig. Nu är jag nog ganska klar med dessa texter, men jag har massor kvar att skriva. Öhhh...
 
 
 
Jag har snart arbete, men jag vill ju hinna äta också. Idag  gick jag till affären och köpte lite sk råvaror. Gick hem och fixade minn mat, men det smakde bara skitäckligt. Jag kanske misslyckades lite med min matlagning, men jag tror också att råvarorna jag hade handlat inte var så fräscha. Det är ju svårt att laga god mat av skit liksom.  Det var bara att kasta skiten och sen gick jag ut och köpte något färdigt istället. Det smaked väl lite bättre, men det var ju skitmat det också.
 
 
 


Rask promenad och stridsflygplan

 Det var skönt att få komma ut på en promenad i morse. Jag har inte varit ute på flera dagar (om man nu inte räknar mitt vandrade mellan uteställen i Göteborg i helgen som en ordentlig promenad).  Jag gick en ganska rask promenad på ca 4 km.

 
När jag var ute på promenaden idag så lyssnade jag samtidigt på en dokumentär som handlade och svenska stridsflygplan.

 
 


Final- SOC 2016

 


Dimitrij Ovtcharov- Mattias Karlsson (SOC 2016)

 


Mattias Karlsson -Jonathan Groth (SOC 2016)

 
 


Känslan är inte bra - Helgen har varit bra.

 Jag skrev ganska mycket igår och jag har tänkt att fortsätta att skriva idag. Jag vill inte känna att denna söndag ska vara en helt meningslös dag där jag inte har fått något gjort.
 
Jag var ute lite i natt. Det blev en tur till Göteborg med tåget. Det blev några bärs och jag träffade  ju lite roligt folk som jag gillar jättemycket. Jag befann mig i Göteborg till 07:00 på morgonen och sen tog jag tåget hem igen. Tåget gick inte hela vägen hem utan jag fick gå av i Öxnered och åka ersättningsbuss resten av vägen. 
 
Väl hemma klockan 08:00 på morgonen så stupade jag i säng. Vaknade sen och mådde så dåligt som jag brukar göra när jag inte har sovit på en hel natt. Det spelar ingen roll om jag festar, ser på TV, skriver självbiografi eller jobbar. En icke sovande natt känns likadan kommade dag, oavsett vad jag har gjort. Ingen mysig känsla på något sätt. Nu får det bli lite skrivande resten av kvällen. Jag har lite texter som jag vill få färdigt innan jag kryper in denna helgen avslutas. Helgen har varit bra, även om känslan denna söndag inte är den bästa.
 
 
 
 
 


Mattias Karlsson - Koki Niwa (SOC 2016)

 


Behind the scenes - SOC 2016

 


Jag kämpar med att ha tålamod.

 Nu vet jag hur jag ska jobba från mitten på december i år och ett år framåt. Jag kollade igår vad jag hade fått för schema och jag fick det jag helst ville ha. Det förvånade mig inte så mycket. Jag kände det på mig at jag skulle få just det schemat jag sökte. När man hör vad andra förare pratar om vad dom vill så kan man dra vissa slutsatser. Det som känns skönt nu är att det schemat jag valde var verkligen det jag helst ville ha så då behöver jag inte gnälla så mycket. Det som förvånade mig när jag igår kollade igenom hur allt blev så såg jag att jag hade nästan kunnat söka vad som helst. Många av de scheman som fanns hade jag kunnat få istället för det jag nu fick. Jag trodde inte att jag hade chans att få så många av de scheman som fanns att välja på. Jag ligger ju inte jättehögt upp på den där listan som avgör vem som får välja schema först. Men tydligen ligger jag tillräckligt högt upp för att kunna få nästan vad jag vill. Oavsett vad jag hade kunnat få så är jag nöjd att jag fick det jag helst ville ha. Det blir ungefär samma som jag har nu. Några små förändringar blir det ju, men inga större. Jag får jobba på som jag har gjort, och det känns bra.
 
Annars kämpar jag med mitt tålamod just nu. Jag har fått loss ordentligt med pengar nu, men jag behöver spara dom ett tag till och samtidigt få loss llite mer. Att ha tålamodet att hålla på pengar som man kan göra så mycket annat med är något jag brottas med just nu. Jag täner att jag ska bränna lite pengar och sen tänker jag att jag måste spara dom. Kan jag bara hålla mig i någon vecka till så har jag dragit in alla pengar jag behöver. Sen få jag ju hålla mig ett tag till från att bränna de pengar jag har, fast jag kan bränna mer av de pengar jag drar in efter nästa vecka. Ungfär där är jag just nu.
 
När jag väl har alla pengar jag behöver så kan jag äntligen börja kolla på allt de jag länge har velat göra, men aldrig har gjort förut. Jag måste ju planera för är det något jag har lärt mig av detta året så är det att jag har varit dålig på att planera och då finns de mycket saker som jag vill göra, men inte kan få göra pga dåligt planerande från min sida. Kan jag bara ha lite tålamod nu så kan jag få göra mycket kul om någon månad, och några månader framåt. Det är ju värt att kämpa lite nu för att få bubbla lite sen liksom. Jag behöver bara lite mer pengar och dom har jag om en vecka. Sen behöver jag lite tid att planera (några veckor till) Sen ska allt vara bubblande klart så att det blir spännade och pirrar i magen.
 
 
 
 


Mycket att göra hela tiden.

 
 


Beiing Zara Larsson.

 
 
 


Rensar skallen.

Hej!
 
Dagarna går och jag har mycket att göra på jobbet nu. Det känns som det är mer att göra än normalt. Jag får greja med så mycket hela tiden och det känns som det går i ett, utan paus liksom. Jag känt att det har vart så sen helgen förra veckan och fram till igår, med undantag för tisdagen för då var jag ju ledig. Fast jag grejade  ju då med allt möjligt annat än istället så den dagen kändes likdan som en arbetsdagarna gör just nu.  Hoppas det snart blir betydligt lugnare eller att jag hittar ett sätt att jobba på som gör att det känns betydligt lugnare för mig.
 
 
Det är ju bra att jag går ut på mina promenader. Det gör ju att man få röra på sig lite mer än vad man får göra på jobbet och dessutom rensar man skallen lite från allt som man har behövt ta del av dagen innan, men som man inte känner att man vill lägga på minnet, Idag var jag ute  i ca 90 minuter och promenarade runt.
 
Sen när jag hade varit ute på min runda så gick jag förbi affären och hämtade ett paket som innehöll två fina badlakan.
 
 
När jag var ute och promenerade så lyssnade jag på en dokumentär som handlade om diplomaten Harald Edelstam
 
 
 
 
 
 
 


Har skrivit ganska mycket i natt.

 Igår  kom hem ca 23:00 efter ett ha haft ett arbetspass. Jag var sjukt taggad på att skriva. Jag hade tänkt mycket på olika berättelser under hela dagen och jag kände bara att jag hur mycket som helst bara vill skriva ner allt som jag under dagen hade tänkt mycket på.
 
Det blev att jag skrev ganska mycket i natt. Många gånger tycker jag det är bättre att sätta sig ner med en gång och skriva om man tycker att man har kommit på vad man ska skriva om under dagen. Tänker man att allt kan vänta tills imorgon, då är min erfarenhet att man glömer minst hälften av vad de var man ville skriva. Man tappar likosm berättelserna för den gången. Kanslke kommer man på det igen, men det tar ju mycket längre tid med skrivandet.
 
Jag skrev inte ner precis allt i natt som jag tidigare bara har gått runt och tänkt på. Det går ju ändå till en viss gräns där jag inte orkar mer. Men jag fick skrivit ganska mycket i natt och jag hade ett bra "flow" i skrivandet. Idag får det bli mer skrivande och nu kan jag bara fortsätta där jag slutade i natt. Jag skrev innan jag avslutade skrivandet en text där jag berättade för mig själv vad jag ska fortsätta skriva om när jag sätter mig ner och skriver igen.
 
Skriva skriva och skriva. Nu är det mycket med det där, och det känns bra.
 
 
 


Petter - Linnea Henriksson - Se på mig nu.

 


Kideko & George Kwali - Crank It (Woah)

 


Tur att jag kollade en extra gång.

När jag vaknade i morse så visste jag naturligtvis att jag senare idag måste ta mig till jobbet. Men jag hade bestämt för mig att jag skulle börja kl 15:07. Men när jag kollade på mitt schema så fick jag se att jag börjar 12:37. Det var ju tur att jag kollade en extra gång.
 
En promenad har jag hunnit med idag. Jag var väl ute i ca 70 minuter i dimman.
 
 
 
När jag var ute lyssnade jag ju som vanligt på en dokumetär. Denna gången handlade det om detta:
 
 
 Nu får man fixa sig för lite jobb då. Det var ju 12:37 jag började idag.
 
Ha en trevlig dag!
 


8 Punkter.

 Känner mig ganska nöjd med den här dagen. Jag har fått gjort så mycket idag.
 
1 Städat
2 Tvättat
3 Diskat
 
Allt detta fanns det ganska mycket att göra med idag.
4 Kört soptunnor
5 Handlat
 
Det känns skönt att få gjort så mycket av allt vardagligt "trökgöra".
 
6. Skrivit självbiogrfi
7 Spelat pingis
8 Bloggat.
 
Detta är 8 punkter som ´gör mig nöjd med denna dagen.
 
 
 


Chinese League

 


Lite besviken över att jag inte spela bättre.

 Jag har varit och tränat pingis ikväll. Det är på ett sätt kul at spela, men jag känner mig ändå lite besviken över att jag inte spelar bättre än vad jag gör. Jag känner att jag skulle kunna få ut mer om jag tränade mer, men träna mer kommer jag inte att göra, och därför spelar jag inte bättre. Servar och returer funkar bra, men när det blir spela om bollen så stämmer det inte alls. Jag kömpar som fan för att få det och stämma. När jag provar att attackera och gå på då missar jag för mycket och väldigt grovt. När jag försöker spela på säkerhet och hålla bollen på bordet då får ju samtidigt motståndaren chansen att gå på attack och när dom gör det  då missar jag pga det istället.
 
 
 
 
Allt detta gör mig lite besviken. Attbjag inte får spelet och stämma och det spelar ingen roll hur mycket jag kämpar och försöker. Sen är det väl ändå bara jag som bryr mig om jag spelar bra pingis eller inte. Det spelar ju egentligen ingen roll om jag spelar bra eller dåligt, bra träning för mig är et ju oavsett. Men psykist blir det väldigt jobbigt. När man gör alla dessa grova missar i var och varannan bollduell. Jag försöker att inte bry mig om att jag inte är bättre än vad jag är. Men det är svårt att inte bli besviken när man vet att man har kunnat spela så mycket bättre.
 
 
Det smyger sig på tankar att man bara ska skita i det och lägga av, men sen är det ju ändå så att pingis är trots allt bland det roligaste jag vet at hålla på med. Dessutom är ju pingisspelandet alltid bra för min hälsa, oavsett om jag spelar bra eller dåligt. Dessutom är det ju så att många av dom jag tränar mer är ganska bra. Jag kan ju inte spea bättre än vad motsåndet tillåter mig att göra. Jag kan ju egentligen ite få bättre träning när det under varje pass, mot varje spelare är full rulle från start och där jag hela tiden måste kämpa för att hänga med.  Jag fösröker att inte bry mig om att jag inte spelar så bra, men det är väldigt svårt att inte tänka på det och sen låta bli att bli besviken över det. Men jag får väl bara fortsätta och kämpa på med pingisen.
 
 


Vad gör man med en ledig tisdag?

Det är skönt att ha en ledig dag nu efter allt jobbande i helgen mm..
 
 
Idag har jag mest grejat med vardligt "trökgöra". Jag har städat,diskat, bytt sängkläder och varit och handlat. Det är ju min "soptunnevecka" denna veckan så har skiftat lite gröna tunnor nu på morgonen. Jag håller just nu på nere i tvättstiúgen. Städ, tvätt och disk hade jag hur mycket som helst med att ta tag i. Jag har liksom inte hunnit, eller inte brytt mig på ett tag och då blir det en del att ta tag i när man väl väljer att göra det. Fast det är ju också så att börjar man bara greja lite med sådana där vardagliga saker som alltid är ständigt återkommade jobb så går det ganska fort att bli färdig med ändå. Vi har förövrigt fått två väldigt nya fina tvättkorgar i tvättstugan.
 
 
 
Lite mat har det blivit idag. Jag slängde ihop en pasta samtidigt som jag var i full gång med städning. Den blev lite misslyckad, men ganska god ändå.
 
 
 
Det känns bra att snön börjar försvinna. Ute är det 10 plusgrader och regnar har det gjort. Den snö som föll förvinner nu igen, och jag är bara glad för det. Det känne onödigt att snön skulle falla överhuvudtaget. Hoppas det inte komer någon mer nu denan vinter, fast så bra väder blir det väl inte. Jag svkyr snö och därför är jag nöjd att den nu är påväg att försvinna igen.
 
 
 
Ikväll har jag tänkt att spela lite pingis. Man får passa på när man har möjlighet. Jag ska nu försöka få skrivit litegrann. Jag har ju massor att skriva och detta med skrivandet finns med mig i bakhuvudet varenda dag. Tänk när man blir klar med det, vad skönt det kommer att kännas då.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 


Jobb-Promenad- Snusk i snö.

 Helgens arbete var väl mindre roligt. Det var ganska jobbigt och jag vill ju helst vara ledig på helgen. Jag gillar oftast att jobba när många andra är lediga så jag vet att det blir lite motsägelsefullt när jag nu  säger att jag inte gillar att jobba helgen. Men det är väl så att ibland är det mindre roligt att jobba, oavsett när man jobbar liksom. Helgens arbete var också ganska tufft. I perioder var det mycket att göra och ha koll på, typ hela tiden. Men det gick ju bra ändå och ibland måste man ju jobba tufft. Man kan ju inte glida runt jämt liksom.
 
 
 
Oftast behöver jag ju ite jobba på just det sätt som jag kände att jag var tvungen att göra i helgen. Det brukar för det mesta kännas betydlig lättare och lugnare, och det är jag glad för. Nu får man väl se vad det blir för schema efter att man har kört klart på det man nu kör på. Jag lämnade in "lappen" och jag kände ingen beslutsångest eller nånting,. Jag vsste vad jag ville, sen får man ju se vad man får. Jag tror att jag kommer att få som jag helst vill. Det beror ju alltid på vad andra vill som har varit anställda längre än mig i företaget. Många av dom inte vill jobba som jag vill så får jag som jag vill. Jag gillar ju också att jobba när många andra är lediga så logiskt sätt så borde jag ju få som jag vill nu då.
 
Idag lyckades jag sova till kl 08:00 i alla fall. Jag försöker att inte vara uppe och skutta tidigare, men kl 08:00 idag då kände jag att jag vill sätta lite fart på denna måndagen. Jag gick ut på en promenad på några km. Jag matade några fåglar som jag lyckades hitta och sen fick jag se lite snusk i snön. Det gick liksom inte att missa det om man har ögon att se med.
 
 
 Samtidigt som jag var ute och promenerade så lyssnade jag ju som vanligt på en dokumentär. Idag lyssnade jag på något som handlade om den sk Ebbe Carlsson-affären.
 
 
 
 
Det kändes bra att få komma ut och sträcka på benen efter helgens arbete. Lite senare idag ska jag jobba igen. Imorgon får jag däremot en ledig dag.
 
 
 
 


Nu har jag bestämt mig.

Jag har en jobbhelg, men annars tar jag det ganska lugnt. Jag har ju tagit ledigt ganska många jobbhelger de senaste veckorna, men den helgen har jag jobbar jag på och jag tror inte jag kommer att söka ledigt mer i år. Det får räcka med att vara ledig när jag är ledig enligt arbetsschemat liksom.
 
 
Denna veckan har jag funderat mycket på vad jag ska söka för arbetsschema till nästa år. Vad jag vill och önskar ska jag skriva ner på ett papper och detta papper ska vara inne typ imorgon. Jag kan inte fundera mycket mer nu, utan jag måste bestämma mig. Jag har betsämt mig nu. Jag tänker inte vända vrida mer på detta. Nu är det bara att önska och sen får man se vad man får liksom.
 
 
 
 


Helg är det - Jobbar gör jag.

Helg har det blivit och ledig är jag inte. Jag ska jobba  hela helgen och även på måndag. Jag jobbade i natt också. 
 
Jag gillar ofta att köra just det nattpasset. Man är ju ledig typ hela dagen innan man ska börja jobba. Sen glider man runt några timmar på kvällen, har rast i över en timme och sen när man börjar köra nattbussen så går den tiden unfder natten ganska fort. Man börjar, och innan man vet ordet av så slutar man och får gå hem. När jag slutade igår så fick jag dessutom skjuts hem av en kollega som också hade jobbat natten. Det var ju snällt. Skjuts hem får jag ganska ofta. Ibland när jag har varit och tränat pingis så är det ofta någon av alla som jag lirat pingis med som frågar om jag vil ha lift hem. På  jobbet är det likadant.  Det är ju bara att tacka och ta emot liksom.
 
Jag tänker mycket på vad jag ska söka för schema. Jag har nog bestämt mig nu, men jag ska ändå fundera ordenligt under denna helgen också. Sen får man se hur det blir liksom. Det känns som att jag vet vad jag vill nu och då är det bara att söka och sen har man gjort vad man kan med detta liksom. Jobba måste man ju göra, oavsett vad man får för schema.
 
Idag har jag mest tagit det lugn och snart ska jag som sagt jobba igen. Jag har varit ute och handlat lite. Jag köpte bla två produkter som jag använder ganska flitigt. Flytande fiskolja som ska vara bra för hjärtat. Jag köpte också handkräm som jag ofta smörjer in mig med. Jag får extremt lätt torrsprickor och sår i händerna om jag inte använder handkräm. Så jag smörjer in mina händer flera gånger om dagen och det hjälper. Tuben man köper kostar väl ca 70 kr och även om man smörjer in sig flera gånger per dag så räcker en tub med kräm i flera månader. Riktigt bra produkt som jag bara älskar.
 
 
 
Hoppas att ni får en fin lördag och en fortsatt trevlig helg!
 
 
 
 
 
 


Vilket schema ska jag önska?

 På jobbet ska jag ju om någon månad byta schema och i denna veckan ska jag försöka betsämma mig för jag jag ska önska. Det finns ett ex antal scheman att välja på och när man söker så ska man önska 3 av dom. Alternativ 1 för det man helst vill ha. Alternativ 2 för det man kan tänka sig att köra på om man inte får det man helst skulle vilja ha. Och alternativ 3 är väl det man får ta om man inte ens kan få alternativ 3. Det kan ju också bli så att man inte får något av de 3 alternativ som man söker på och då får man titta på vad man kan få och önska igen, fast man får bortse från de scheman som man önskade på som alternativ 1, 2 och 3.
 
Först tror jag att jag vet vad jag vill, men sen vet jag inte alls. Jag tror mig veta vad jag absolut inte vill ha, men av vad jag kan välja på som jag vill ha så vet jag inte vad jag ska välja. Sen är det ju så att om jag söker det jag helst vill ha så kan jag ju inte vara säker på att få det. Jag måste alltså försöka välja något annat som jag kan tänka mig att köra på om jag inte kan få det jag helst vill ha. Problemet är att jag iinte nu vet ens vad jag helst vill ha.
 
Jag känner att det för mig handlar om 2 scheman som jag kommer att önska på. Jag vet bara inte vilket av dessa 2 jag ska sätta som alternativ 1 och 2. På det 3 alternativet så tror jag mig veta vad jag ska skriva och jag känner mig rätt säker på att jag kan få det schemat om jag söker det som ett alternativ. Kanske kan jag unvika det om jag ointe söker det också. Känslan jag också har är att det schemat jag nu funderar på att skriva som alternativ 1, inte är ett schema som jag har speciellt stor chans att få. Men samtidigt ska man alltid när man söker schema skriva det man helst vill ha, oavsett om man troratt man inte kan få det. För så länge jag inte vet vad exakt alla som får söka schema före mig kommer att välja, så kan jag ju inte säkert veta att jag inte kan få det jag helst vill ha. Jag komer att söka som alternativ 1 det jag helst vill ha. DET SKA MAN ALLTID GÖRA. Problemet är bara att jag inte vet vad jag vill. 
 
Jag pratade med folk på pingisen igår om detta att jag nu ska söka nytt schema på jobbet och jag sa då att det skulle kunna bli så att jag söker ett schema som gör att jag kan träna mer pingis än vad jag under detta året har kunnat göra. Men mina "pingiskompisar" sa faktiskt till mig att inte tänka så. Man tyckte att jag skulle önska  ett schema som jag själv känner mig bekväm att jobba med. Jag ska liksom inte tänka på hur mycket pingis jag kan spela för att jag jobbar si eller så. Pingisen är ju ite så viktig för mig heller så att jag behöver sumpa ett arbetsschema som jag helst skulle vilja ha, men inte tar för att jag inte kan spela lika mycket pingis som jag kan göra om jag tar ett annat schema. Om jag kan spela mer pingis för att jag har ett arbetsschema som tillåter det så är ju det säkert bra för min hälsa. Men samtidigt är det ju också så att om man har ett schema som innebär att man kanske får oftare än nu gå upp typ 03:30 på morgonen, eller ha många körpass som är betydligt längre osv ...då kanske det är något som på sikt är negativt för hälsan. Även om ajg skulle spela mer pingis på ett annat schema så mår jag kanske inte bra av det jag jobbar med i alla fall. Bättre då att välja ett schema som jag trivs och mår bra av att jobba med, och sen seplar man lite mindre pingis och mår bra med allt ändå. Pngisen är ju heller inet så viktig för mig längre som den en gång i tiden var. Så jag tror nog att jag försöker välja ett schema där jag utgår ifrån hur jag vill ha det på arbetet och inte tänka på hur många timmar mer jag kan spela pingis varje vecka.
 
Jag tänker mycket på detta nu och jag tycker det är svårt att välja. Jag tycker det känns viktigt att vaa noga med vad jag väljer för man lägger ju ändå så mycket tid av sitt liv på arbetet. Jag vill ju må bra på jobbet också liksom. Mår bra på min fritid det gör jag redan, och spela pingis det gör jag också, vilket får mig at må ännu bättre. På söndag då bestämmer jag mig, och nu får jag ta helgen och fundera. På måndag ska ansökningen vara inne, och då måste jag ha betsämt mig. Sen får man ju då se vad man får. Vad man önskar är en sak och man får kan vara något annat. Det bästa är ju om man får vad man önskar sig. Då blir detta så bra som det kan bli för mig.
 
 
 
 


Promenad och Palmemordet

 De senaste dagarna har jag klivit upp ur sängen tidigare och tidigare för varje dag. I mosre när jag vaknade 05:30 så tänkte jag bara att jag ska sova llänge denna morgon. Jag somnade om och drömde lite mardrömmar och sen klev jag upp 10:00 istället.  Jag har lite arbete senare idag och skulle jag gå upp för tidigt i så orkar jag fan iinte jobba sen. Jag är ju redan ganska trött av allt grubblande och tänkade på allt möjligt.
 
När jag väl kom upp ur sängen så gick jag ut på en pronenad. Promenaden kändes bättre idag än igår. Jag tränade ju också pingis igår och har man med sig det i kroppen idag så känns det väldigt skönt i koppen. Känslan efter ett pingispass har jag alltid gillat.
 
 
När jag var ute på min promenadrunda idag så lyssnade jag på en dokumentär som handlade om Palmemordet.
 
Man kan ju hålla på hur länge som helst med att lyssna, titta och läsa om sånt som handlar om Palmemordet. Googlar man bara runt på nätet i så finns det ju massor av skrifter, bilder och filmer som handlar om  Palmemordet. Spekulationer och terorier om vad det var som hände och vem som mördade Olof Palme finns det mängder av. Jag har väl som många andra människor (här i Sverige i alla fall) funderat på vad sanningen om mordet på Olof Palme är. Vem var han som höll i vapnet och sköt? Var han som sköt helt ensam eller fanns det fler inblandade som var med och planerade attentatet? Under de senaste åren som jag någon gång har råkat fundera över Palmemordet så har jag försöt utgå ifrån vad man faktiskt vet idag, och sen har jag utifrån de fakta försökt klura ut vilket typ av person mördaren var och vad han tex gjorde timmar och minuter innan mordet.
 
 
 
 Jag kan säga att jag inte tror  att det var Christer Pettersson som Olof Palmes mördare. Jag är övertygad om att Olof Palmes mördare är en helt annan typ av person än den personlighetstyp som Christer Pettersson verkade vara. Sen kan man ju såklart inte bortse från att Lispeth Palme säger att det var Christer Pettersson. Men jag tror ändå inte att det var han. Dessutom finns det så mycket som har kommit fram genom åren som jag känner mest talar emot att det skulle vara Christer Pettersson. 
 
 
Vad tror jag om mordet och mördaren?
Jag tror att mördaren helt  har sett när makarna Palme går in på biografen Grand. När mördaren ser  detta då vet han ju att om 90 -120 minuter så är filmen på bion slut och då kommer makarna Palme att komma ut igen. Under den tiden hinner han ju tex lätt ta sig hem för att hämta det vapen som han sen  tänker använda. Han hinner ju också på den tiden ta sig tillbaka till bion och sen står han nog där i näreheten när han får se att makarna Palme kommer ut igen. Jag tror nämligen inte att mördaren har en stor magnumrevolver eller liknade med sig som han går runt med på Sveavägen den där kvällen då Palme mördas. Om man inte planerar innan att man ska mörda någon så går man inte runt med ett sånt vapen liksom. Det har jag svårt att tro. Revolvern tror jag mördaren fixar sen när han vet mer vad makarna Palme kommer att göra under kvällen. Mördaren kan ju också redan har följt efter makarna Palme från bostaden i gamla stan och hela vägen till bion. När makarna Plame sen går in på bion då vet han ju väldigt mycket och att hinner ju då som sagt fixa det där vapnet som han ska använda. Sen tror jag mördaren ställer sig och bevakar bion till dess att makarna Palme kommer ut från bion igen.
 
Minutrarna innan mordet sker så tror jag att mördaren följer efter makarna Palme en bit på Sveavägen, men när makarna Palme väljer att gå över gatan vid ett övergångställe så springer han över gatan vid ett annat ställe längre fram, samtidigt som han har makarna Palme under uppsikt. Sen ställer han sig i den korsningen där mordet kommer att ske och bara väntar in tillfället. Ungefär så tror jag att det har gått till innan mördaren skjuter Palme.
 
Mördaren tror jag är en man som är någon form av polis eller militär.  Han kan vapen och han är en bra skytt. Mördaren hade ju valt ett vapen och en kula som lätt hade trängt igenom en skottsäker väst, om Olof Palme hade haft en sådan på sig. Han skjuter två skott, ett mot Olof och ett mot Lispeth. Mördaren ser säkert att Lispeth inte blir riktigt träffat, men han bryr sig inte om att skjuta igen. Mördaren stoppar undan vapnet och sticker från platsen.  I min värld kan bara inte mördaren vara en sådan person som Christer Pettersson var. De finns så många delar i detta mordet som tyder på att mördaren var en helt annat typ av person än så som Christer Pettersson var känd för att vara.
 
Man kommer förmodligen aldrig att lösa mordet på Olof Palme. Och även om det skulle komma fram något där det sen sägs att så här gick det till så skulle jag i alla fall ändå var att tveksam till om det verkligen var så det gick till. Det som jag tror skulle kunna komma göra att man kommer närmare lösningen på Palmemordet är väl om man skulle hitta det vapen som användes. Då kan man ju spåra vapennummret  bakåt i tiden och sen se  vilka personer som har varit ägare till vapnet , och sen kan man ju börja utreda dessa personer. Sen är det ju ändå så att det har gått över 30 år sedan Palme mördades och att hitta något att utreda vidare på efter 30 år väl inte så lätt, med eller utan mordvapen. Dessutom är det ju så om jag har fattat allt rätt att Lispeth Palme säger ju att hon är säker på att det är Christer Pettersson som ar mördaren. Så även om man skulle hitta mordvapnet och rikta intresset mot en annan person som vid tidpunket för mordet ägde mordvapnet så får man väl förmodligen inte med sig Lispeth Palme som ett vittne som pekar ut den gärningsmannen. Dessutom skulle det ju inte vara helt otänktbart att han som mördade Olof Palme i februari 1986 nu själv är död. Om mördaren fortfarande lever så är det väl statisktistiskt sett så att han snart kommer att avlida. Gissar man att mördaren var i 40 - 45 års åldern vid tidpunkten för mordet så är han ju över 70 idag. Han kan ju vara yngre eller äldre också, eller som sagt död. Man kan ju inte veta.  Mordet på Olof Palme kommer man aldrig att få uppklarat på ett sånt sätt så att man säkert kan säga att så här gick det till. Ingen kommer nog någonsin att hitta några bevis som sen överbevisar vem han som mördade Olof Palme va.
 
 


Zara Larsson - I Would Like

 
 


Det blev träning ikväll.

Jag tänkte först att jag inte skulle ta mig tll tränishallen idag och spela pingis. Alla möjliga tankar tänkte jag som handlade om att jag inte orkar lira ikväll. Intsällning var liksom inte den bästa.
Men samtidigt vet jag att det kan kännas segt att ta sig til träningshallen och sen när man står där och spelar så kan det 'nå kännas ganska bra. Så var det ikväll. Spelet stämde ganska bra och egentligen var det väl bara mitt fotarbete  djupled som inte funka alls. Allt annat kändes ganska bra. Bra servar och bra träff på bollen hade jag tex. Jag kände först inte alls för att träna idag, men nu kan jag säga att jag är glad att jag gick till pingishallen i alla fall. 
 
 
 


Promenad och tankar just nu.

 
 
 
 
 Det känns lite segt att vara ute på promenad nu. Jag var ute ganska tidigt i morse. Jag var och är ju ganska trött. Dessutom tänker jag ofta på att jag har mycket att göra.
 
Jag ska söka nytt schema på jobbet och den lappen om vad jag önskar ska vara lämnad på måndag nätsa vecka. Jag har inte bestämt mig än, men om några dagar måste jag ju bestämma mig liksom. Sen tänker jag på hur mycket pengar jag har och hur mycket mer jag behöver få loss innan denna månaden är slut. Jag ska ju föreverkloga lite drömmar som jag har gissat kommer att kosta en del. Tanken är att jag ska planera och typ betala allt under december. Jag tänker mycket på hur jag ska göra för att fixa allt som behöver fixas med detta. Allt för att jag ska få ett mer levande liv liksom.
 
 
 
En tredje grej som jag tänker på är ju självbiografin. Berättelser som jag tänker skriva tänker jag hur mycket som helst på. Kanske drömmer jag om dom på nätterna också. Jag tänker ju fortfarande att jag vil bli klar med självbiografin i slutet på december i år. Jag tänker fortsätta tro att det kan vara möjligt att det blir så, men innerst inne så tror jag nog inte att jag fixar det.
 
Jag känner att jag tänker på mycket nu, och typ allt vill jag snart få klart. På måndag, under november och slutet på december. Öhhh...
 
Dokumentären som jag lyssnade på när jag var ute på promenad tidigare idag handlade om de som   ägde rum i samband med  EU-toppmötet i Göteborg 2001.
 
https://www.youtube.com/watch?v=_rnEVrLJvIA
 
 


Det börjar bränna till...godmorgon

 Godmorgon!
 
Jag går upp tidigare och tidigare om dagarna nu. Jag har väl lite svårt att få någon ro i kroppen. Det finns mycket som börja bränna till nu.
 
På jobbet känns det som man får vara mer skärpt nu och jag ska ju under resten av denna veckan tänka på vad jag ska önska för Schema. Det är inte det lättaste för jag vet ju inte om jag får det jag önskar och då måste jag ju vad nog med vad jag väljer som alternativ nummer 2 och 3 också. Jag vill ju i alla känna att jag kan tänka mig att köra på det jag i slutändan kommer att få, vad det nu än blir. 14 november ska min sökning av schema var inne. Jag funderar mycket och vet egentligen inte alls vad jag vill. Jag ändrar mig hela tiden så det bästa jag kan göra är att inte bestämma mig nu, för då kanske jag ändrar mig innan sökningen måste vara inne.
 
En annan ´grej som börjar närma sig nu det är ju att jag börjar komma till den där "punkten" där jag kan med dom pengar jag har försöka fixa saker som jag framförallt till nästa år vill göra. Jag vill ju göra massor av saker. Det ska helst vara saker  som jag typ aldrig har gjort förut. Jag har gissat att har jag bara lite mer pengar än vanligt att "bolla" med så ska man väl kunna fixa så att man kan göra något som man normlat typ aldrig gör eller har gjort tidigare. Exakt vad jag ska göra vet jag inte riktigt än. Jag har bara fokuserat den senaste tiden på att få loss de pengar jag behöver, för har jag inte dom kan jag glömma allt de jag har tänkt på att jag vill göra framöver.
 
Och vad tänker jag om självbiografin?
Jag har svår att tro att jag blir färdig med den i år. Det var målet , men ska jag bli det så måste jag jobba på väldigt mycket mer än vad jag hittills har gjort. Dessutom tänker jag ju inte skynda på det för att jag ska bli färdig. Jag vill vara noga och göra detta bra. Då får det ta den tid det tar. Jag vill inte slarva med något som känns så viktigt för mig att jobba mig igenom. Jag kommer inte att ge upp de, även om jag för en sekund ibland tänker så. Men jag har fått gjort så mycket så det skulle vara tråkigt om jag bara slutar skriva för att jag inte blir klar i år. Allt får ta den tid det tar och "flowet"i skrivandet blir ju bättre och bättre ju oftare jag sitter och skriver. Dessutom hittar jag ju nya arbetssätt hela tiden som gör att jag blir effektivare i mitt skrivande. Målet jag har med att bli klar i år är ju inget jag behöver lyckas med att uppnå. Jag kan ju bara ändra min målsättning. Målsättningen jag har med skrivandet är framförallt att faktskt bli klar med självbiografin. Att jag sätter upp en dag för när jag vill bli färdig handlar ju mer om att jag ska jobba på med självbiogrfin. Har man ingen tid alls uppstatt för när man vill bli klar, då blir jag förmodligen aldrig klar för då kan man ju skjuta skrivandet på framtiden hur mycket som helst. Jag vill kämpa mot det där målet att bli klar på en viss tid. Misslyckas man med det så är det ju bara att sätta uppe ett nytt datum när man vill bli klar, och sen kör man mot det målet istället. Jag är grymt "pepp" på att fortsätta skriva min berättelse om mitt liv, mitt enda liv.
 
 
 


ITTF Nittaku Pongcast - Oktober 2016

 
 


What would MacGyver do?

What would MacGyver do?


Nu är det verkligen vinter.

Jag är ganska trött nu efter denna dagen och kvällens arbete. Det är ju mycket snö och is och då blir det ju dåligt väglag. Man får vara noga med att titta långt fram så man inte missbedömmer var vägen är. Man vill inte heller köra i en allt för stor snödriva för då finns risken att man fastnar, och det vill man verkligen inte när man redan är försenad och kanske har mycket folk i bussen. Att man blir ganska trött är nog inte så konstigt. Man sitter säkert och spänner sig mer än normalt när man kör i sånt här väder.
 
Hela arbetsdagen gick väl bra att jobba ändå. Det var en del iställda turer idag också, men av allt de som jag körde så var det inte mycket som var inställt. Trafikledningen gick ut med löpande info  under hela eftermiddagen, vilket var bra. Vad som var inställt och vad och när man skulle köra som vanligt igen kunde ändra sig när som helst, och man visste aldrig liksom. Man var tvungen att lyssna noga hela tiden för det är ju viktgt att man som förare vet när man ska köra vad och när man inte ska köra pga osv...
 
Jag tycker i alla fall att min arbetsdag gick bra. Jag tog ju ut en buss, körde den och sen ställde jag tillbaka den, utan att köra fast eller köra i diket. Det räcker ju när väder och väglag är som det är liksom. Nu är det verkligen vinter.
 
 
 


Behind The Scenes...

 
 
 


Robbie Williams - Love My Life

 
 


.

 
 


Gårdagens arbete - Dagens grejande.

Gårdagens arbete.
I går blev det lite mindre jobb än vad det egentligen skulle vara. Busstrafik var ju ställd i ex antal timmar. Sen började man släppa på en del av den och detta gjorde man ungefär vid den tid då jag skulle börja jobba, men just den linjen jag skulle köra höll man fortfarande ställd. Jag fick  börja min arbetsdag med att slappa på jobbet och ha betalt för det. I 3 timmar satt jag på jobbet och väntade på att få veta när jag skulle ta mig ut med bussen. Jag kunde ju ha passat på och gymma lite. Vi har ett litet rum på jobbet som man kan använda, men tyvärr gick jag in och vände igen. Det kändes bättre och slappa liksom. Men det hade ju varit lite roligt att få betalt för att träna, typ.
 
 
 Sen när jag tog mig ut för att köra så fick man på sina ställen köra i en hastighet som var väldigt mycket under den hastighet som jag normalt brukar köra i. Snö och is på vägarna. Jag blev typ 40 minuter sen och det visste jag att jag skulle bli innan jag tog mig ut. På ett sätt är det nästa lättare att köra när man i princip bara kan glömma klockan i tidtabellen. Man kan ju liksom omöjligt köra ikapp om man har blivit 40 minuter sen. Då är det bara att gilla läget liksom.
 
 
 Efter att ha kört några varv i rusningstrafik på vägar med snö och is så hade jag rast igen. Sen skulle jag ta mig ut på kvällen och köra, mellan klockan 19:00-23:00. Då var det inga problem med att hålla tiderna direkt, men man fick köra långt under den normala hastigheten igen.
 
 
 
I går kunde jag se allla dom nya scheman som vi förare har att välja på. Det finns ett schema av dom som finns att välja på som jag verkligen skulle vilja ha. problemet är väl att jag inte kan vara säker på att få det, men jag ska naturligvis önska det i alla fall. Vissa Aandra scheman som finns att välja på är jag rätt säker på att jag får om jag väljer något av dom. Men vilka andra scheman som jag kan tänka mig att köra efter om jag inte får det jag helst skulle vilja ha det vet jag inte än. Så min slutsats är att jag ska verkligen fundera noga på vilka scehman som jag ska önska på när det gäller att fylla i alternativ 2 och 3. Känslan jag har är att jag risken är ganska stor att jag inte får det jag helst vill ha och då måste jag ju känna att jag vill köra på det schemat som jag väljer som alternativ 2. Jag tror inte att det blir alternativ 3, men man vet aldrig. Jag vet bara vad jag helst vill och det ska jag skriva på alternativ 1.
 
 
 
 Dagens grejande.
 Jag gick upp ganska tidigt i dag. Jag har tvättstugan nu på morgonen och samtidigt som jag har den uppbokad så har jag en tid hos frissan om någon timme. Jag får se om det blir något självbiogrfiskrivande. Efter att jag har varit hos frissan får jag väl laga lite mat och sen ska man ju jobba igen då. Undra om man får jobba hela passet i dag eller om delar av passet har inställda körningar. Vi får se.
 
 
 Ha en bra dag!
 
 
 
 


Måndag och nya tag.

 


Kunde inte sluta skriva.

 I går fick jag ju skrivet mycket på min självbiografi. Jag skrev också mycket under natten och satt uppe till klockan 4 på morgonen. Men då var det inte frågan om att jag var trött. Jag hade kunnat sitta och skriva ett par timmar till. Jag bestämde mig bara för att jag skulle gå och lägga mig för jag måste ju sova också liksom.
 
Det kändes rätt häftigt att ha haft ett sånt flow. Massor med skrivande och direkt ser jag ju hur mycket jag skapar. Jag vet egentligen inte vad det var som gjorde att jag hade så mycket extra energi i skrivandet. Men när jag skrev många texterna i går och i natt så blev jag stundtals jävligt förbannad. Jag har upplevt  många olika känslor när jag har suttit skrivit min självbiogrfi. Ledsen kan jag bli och mycket kan jag känna att jag ångrar. Men jag har aldrig känt mig så arg som jag ibland gjorde i går och natt när jag satt och skrev.
 
Jag var arg över vissa männsikors illvilja, lögner, helt sjuka beteende, storslagna attacker och fruktansvärt egoistiska tänkade och agerande. Det gäller bara när man skriver att att man är saklig och inte överdriver någonting. Det ska liksom inte synas i texten at jag har blivit arg under själva skrivandet. Det gällar att tänka på det när man skriver för jag märker att när man blir arg så är det lätt att överdriva händelser och använda väldigt mycket sk fula ord när man berättar om andra människor och vad dom har gjort. Jag vill inte att man ska kunna läsa "mellan raderna" att jag har varit arg eller ledsen när jag skrivit en berättelse. Vill jag att man ska veta vad jag känner för vissa personer och händelser så ska jag på ett sakligt och tydligt sätt skriva det. Jag vill inte att någon ska kunna utläsa av sättet jag skriver hur jag känslomässigt påverkas av allt de jag berättar om. Jag kan i alla fall säga att det i går och i natt faktiskt första gången under min självbiografiskrivande  som jag kände mig så jäkla arg över något jag skriver om.
 
 
 
 


Promenad i snöovädret.

 Det blev en lite runda i snöovädret idag. Idag fick jag ta på mig en varmare jacka.
 
Det var ju bra att det inte snöade så mycket när jag var ute. Blåste gjorde det däremot, och det kände man av speciellt mycket när man kom upp på Dalbobron. Jag var lite tveksam till att gå ut idag, men nu är jag nöjd över att det blev en promenad på några km.
 
 
 
När jag var ute på min promenad och kände på de kalla vindarna och vintervädret här i Sverige så lyssnade jag samtidigt på en dokumentär som utspelade sig i ett land där man lugnt kan säga att det är betydligt varmare väder än här. Dokumentären Jag lyssnade på handlade om den s k Kongokrisen.
 
 


En hel del kommer att hamna i "slasken".

 
Jag har skrivit mycket texter idag. En hel del självbiografi har det ju blivit, men också lite blogginlägg och annat. Det känns bra när man få mycket gjort och då är det också roligt att skriva. Det självklart alltid lättare att få mycket gjort med skrivandet när man är helt ledig. Man behöver tex inte avbryta skrivandet för att man måste tagga till jobbet.
 
Idag gick jag också igenom lite bilder som jag fotade för några dagar sedan som jag då hade tänkt att lägga in i de texter i självbiografin som jag nu skriver på. Men när jag idag skulle lägga in bilderna så kände jag att bilderna inte passade med texterna. Jag gick ju ut och fotade bilderna för att jag skulle använda det i självbiografin, men nu blir det inte så. Kanske använder jag dom i framtiden om jag tycker att dom passar in, eller så hamnar bilderna i något som jag kallar "slasken". De som hamnar i slasken är sånt som jag har, men inte kommer att använda när jag slutför min självbiografi. Jag har nog massor av bilder sparade som jag har fotat, men som aldrig kommer att få någon användning för. Mycket av sånt jag gör när jag jobar med självbiogrfin kommer ju i slutända inte att spela någon roll när det gäller att slutföra självbiogrfin. Men ur arbetet med tex bilder som jag aldrig kommer att använda växer ju också fram bilder som jag kommer att använda. Ur mängden av bilder så tar jag ut dom som är bäst lämpade til min självbiografi. Skulle jag inte ha många bilder som jag sen inte kommer att använda så skulle jag inte kunna hitta de bilder som jag faktsikt kommer att använda. Jag behöver likom ha "slasken" för att han resterna av mitt arbete i.
 
 
 
 


Skriva och skriva.

 
 
 
 
 


Just nu!

PIZZA OCH BUBBEL...
 
 


Marcus & Martinus - Together

 


Trött men mår bra.
Promenad och bilder till självbiografin.

Nu börjar det bli riktigt kallt. Jag fortsätter och vara ute och promenera med idag åkte ett par extra byxor på. Jag tänker inte riskera att jag går runt och fryser.
 
 
 
Jag var också ute idag och fotograferade lite bilder som jag har tänkt att använda i min självbiogrfi. Jag skrev ju på en berättelse igår som jag inte riktigt hade funderat på tidigare. Jag kom på den berättelsen i skrivandets stund.Jag hade inte tänkt på den speciellt mycket innan. Dom flesta bilder har jag redan lagrade och klara att lägga in i självbiogrfin. Men ibland kommer man på att något fattas och har man möjlighet och ork att fixa dessa bilder så gör jag det liksom.
 
 
 
Jag promenerade runt lite längre idag än vad jag brukar göra. Jag kände bara att jag ville och behövde det. Jag känner mig ganska trött och om jag är ute lite mer så brukar jag bli lite piggare. Att jag känner mig trött beror ju på att jag går upp ganska tidigt och sen är man typ vaken till midnatt. Bara det brukar jag inte bli så trött av, men den senaste tiden har jag kanske funderat lite för mycket på sånt som komma skall. Om jag tänker för mycket på vad jag har att göra framöver och inte det jag har att göra just nu, då börjar jag ofta känna mig ganska trött.  
 
 
 


Piroger

 
 
 
 
 


Min onsdag

När jag vaknade i morse så tänkte jag att jag skule börja skriva på en berättese till min självbiogrfi som jag har tänkt på ett tag. Berätteslen var liksom klar i tanken, jag skulle bara få ner der det i skrift. Jag började skriva med under tiden jag skrev så växte det fram en annan berättelse som inte riktigt var den som jag från början hade satt mig för att skriva. Jag kände att om jag ska skriva det jag först tänkte, så måste jag ju skriva mer på en annan berättelse först. Det blev alltså en annan berättelse än vad jag hade tänkt mig från början så nu har jag den berättelsen som jag först tänkt skriva, kvar att skriva.
 
Annars då?
Idag har jag grejat i tvättstuga. För att inte glömma att gå ner till tvättstugan så brukar jag dagen innan lägga ut lappar där det står TVÄTTA. Då går det liksom inte glömma av det.
 
 
Glömmer jag den dagen och tiden jag har bokat tvättstugan så kan man få vänta så länge innan man få möjlighet igen, och därför lägger jag ut små minneslaopar. Generellt sett tycker att det är bra att skriva upp typ allting som man har att göra på dagarna. Det känns som att det blir mycket mindre av alla tankar som snurrar i huvudet då om man har de som man planerar att göra nerskrivet. Då behöver man ju bara tänka på att kolla vad man har skrivit ner, istället för att försöka komma ihåg som man ändå vet att man till viss del kommer att glömma.
 
Jag gick också en sväng på stan idag. Jag gick mest ut för att köpa en lunch för 25 spänn. Hem igen och äta den. 
 
 
Sen har det blivit lite vila och nu står jag på jobbet och ska snart ta mig ut till bussen för att avsluta denna onsadag bakom ratten.
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 


Mobbningens kostnader

 


THE POWER OF ONE.

Hej!
 
Jag har varit uppe och skuttat ganska tidigt idag. Jag gick upp mest för att jag vill hinna med den där promenaden innan jag ska jobbet. Går jag ut försent så blir jag bara stressad, och är jag stressad när jag är ute och promenerar så blir det liskom inte att man går en bra promenadrunda. Fortfarande är det väldigt mycket höst ute och för mig får det gärna vara så ända fram till att våren kommer. Vinter och snö hoppar jag gärna över. Blir det så att jag slipper uppleva snö denna vinter  då ska jag i april fira med att spruta ut 10 flaskor bubbel. För mig får det gärna vädret vara precis som det är nu, i flera månader framåt. Höst och fint liksom..
 
 
 
När jag var ute på min lilla promenadrunda så lyssnade jag samtidigt på en berättelse som handlade om den svenske diplomaten och affärsmannen Raoul Wallenberg. Förövrigt så dödförklarades Raoul Wallenberg igår, den 31 oktober 2016  efter att ha varit förvunnen i över 70 år.
 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE