Jobb idag - Ledig imorgon.

Hemma från arbete och jag är ganska trött nu. Ska bli skönt med en ledig dag imorgon. Ledig på en vardag när många andra jobbar, känns helt ok.  
 Lite träning får de bli annars har jag inget planerat. Jag tänker inte lika mycket ikväll som jag gjorde igår. Om jag tänker på något så är de nästan samma som igår.

* Vart tar den tredje resan vägen ?
Sugen på att plugga är jag , men jag vill ju jobba med de jag gör så varför fundera på att utbilda sig till något ?
Renovering ???? De känns som jag vill lite för mycket när de gäller de och jag tvivlar i mina funderingar kring de.


Bloggfika ? Danne svarar..

Marie H:

Jag har en fråga till dig, Danne! Träffar du bloggläsare?? Jag skulle gärna vilja diskutera t.ex. palmemordet, din thailandresa (funderar på att själv åka) och hur man kan skapa en så framgångsrik blogg? Kanske kan vi träffas över en fika på Nordfeldts? Kan du svara på detta i ett inlägg?
De har hänt att jag har träffat bloggläsare över tex en fika, men de tillhör inte vanligheterna. Jag har inget emot de om någon vill de. Men de är inget jag kan lova att jag gör bara för att någon frågar.


Går nästan som jag vill.

Hej !

Nu är de snart dags att "tagga" till jobbet igen. Jag har hunnit med lite gym nu under förmiddagen. De går bra nu. De äår roligt att träna jag känner att jag mår bra av de. De enda som gör mig lite bekymrad är att jag inte riktigt orkar så mycket som jag vill i tid räknat. Men de är ju bra att jag taggar till guymmet i alla fall. De är ju bättre än att inte gå dit alls.


Nu är de dags att "tagga" till jobbet igen för en arbetsinsatts som jag vare sig jag vill eller inte måste orka med.
Men imorgon är jag ledig och då blir de mer träning !!!
Kram..


Mot gymmet

Godmorgon.
Helg med jobb och inget gym. Idag har jag jobb, men jag ska "tagga" bort till gymmet före de. Vill köra på nu när de känns som jag har kommit igång igen.

Jag slog en signal nu på morgonen till vaccinationscentralen och frågade om jag behövde ta någon spruta eller dricka dukoral eller något inför USA resan. Svaret jag fick var att stannar man bara en kort tid så finns inga rekomendationer på att man behöver någon spruta eller något annat. Är man borta en längre tid däremot så är de bra att ha tagit (som hon sa) Hepatit A och B. Bra ändå är om man har tagit svininfluensa sprutan i alla fall innan man åker. Bra att ta reda så man vet.
Nu blir de gym !

Kram..


Nattliga funderingar..

Hej !

Hemma igen efter en dag med lite avkoppling, men även lite arbete. Mycket tankar i mitt huvud snurrar som vanligt runt och vem som helst skulle när som helst säga att jag inte ska tänka så mycket. Nu gör jag de och jag vet inte om de är bra eller dåligt.

Jag har medvetet släppt min planering av mina resor. Jag tror att om jag släpper de ett tag nu och sen börjar titta igen efter ett tag för jag tror de kan vara bra. De jag har gjort är ju att jag försöker sortera ut alla dom tips och de som jag får om vad jag kan se och göra i New York. Allt verkar ju bra av de som folk säger så de blir väl till att skriva upp en stor lista och ta med sig dit. Vad de gäller den resa som är planerad efter New York så vet jag bara att jag vill åka i början på December. Var jag ska åka kan jag inte riktigt bestämma mig för. Jag har än så länge tittat på en hel del städer i europa. Vad finns de för riktigt häftiga lyxhotell och hur ligger hotellen till i förhållande till dom uteställen som man vill besöka när man kollar "The Nightlife" tex. Vad jag annars tittar efter de kan jag inte riktigt svara på för jag vet inte så noga.

 Någonstans i allt detta funderade om var jag ska åka på min tredje resa för i år så känner jag mig ändå ganska nöjd. I Thailand har jag varit och Usa är bokat och med största sannolikhet så kommer jag ju att åka. Dessa två resor kan jag ju mer än vara nöjd med att jag klarar och genomföra så den tredje resan känns som att den blir bra hur de än blir. Jag har tänkt för en sekund att kanske strunta i de. Det är mycket kvar och planera och jag måste fortsätta spara pengar. De är lättare att bara lägga ner tanskarna på den tredje resan och bara sätta sig och vänta på att man ska få ta sig till New York. Men jag vill ju åka en tredje gång och jag känner att jag kan. Dessutom så är ju risken stor att jag ångrar mig om jag inte gör de och de är ofta de vi aldrig gjorde som man ångrar och inte de man gör.

Resor och tankar kring detta känns bra för att jag har inga bekymmer att få ihop de. Något annat som är betydligt svårare att få ihop och som är ett  större projekt för mig att göra de är den drömmen jag har om att renovera min lägenhet. När jag nu har släppt mina resor lite så har jag istället tittat på detta. Hur jag än vänder och vrider så får jag egentligen bara ihop de på några få sätt, om man tänker på de sätt som jag vill göra de på.

Tapetsera skulle jag kunna göra och vill jag trycka in lite sk "gambler attityd" i de så kan jag börja redan nu att köpa tapeter för att sen tapetsera om överallt. Detta blir en prislapp som jag tror att jag skulle kunna klara och samtidigt skulle jag kunna resa i år med den planerade budget som jag har. Men fokus i år ligger på mina resor och inget annat så i år blir de inga renoveringsprojekt. Inte ens lite nya tapeter 

Hel renovering av kök och badrum är ju de som kostar pengar när de handlar om  denna renovering, de kan jag vara ganska säker på. De är inga pengar som jag just nu kan se att jag kan få in inom en rimlig framtid utan att låna pengar. Jag har sagt till mig själv att jag inte ska ta några nya lån innan jag har löst de jag redan har, nämligen bostadslånet. Jag vet inte om de går lättare för mig att kunna spara mer pengar till en renovering snabbt efter att bostadslånet är löst. Bara för att jag "nollställer" mig och blir skuldfri så tror jag ändå inte att jag löser de och får de resultat som jag verkligen drömmer om. Men låna nya pengar får jag ju så länge jag kan visa att jag har en inkomst. Ofta är de ju så också att de är lättare att få låna om de ska gå till renovering bara man uppfyller dom andra kraven som banken ställer.

Min plan för min renovering bygger egnetligen på att allt de gamla ska ut och sen ska de sättas in ny fina lyxiga grejer i framförallt kök och badrum. Detta blir en jäkla "prislapp"! Rotavdraget finns, men de är ändå ett projekt som kräver mer av mig än vad som krävs när de tex gäller att kunna ta sig iväg tre gånger på ett år utanför sveriges gränser. Jag tvivlar på att jag utan lån klarar att genomföra de som jag verkligen vill. Men tapetsera fixar man ju och de fräschar ju verkligen upp de så där är jag i detta just nu och de är så jag tror att de kommer att bli i en snar framtid. De andra får väl framtiden utvisa vad som exakt händer. Man hinner ändra sig många gånger och min livssitution kan ju vara helt annorlunda om man ska blicka framåt några år från och med nu. För så är de ska jag få ihop en renovering som stämmer överns med de jag drömmer om, utan lån då tar de flera år att spara ihop. Men de förutsätter att min livssituation ser ungefär likadan ut om några år som den gör idag. De kan man ju inte bara räkna med ???? 

I allt funderande är jag ändå väldigt försiktig med att fatta och genomföra avgörande beslut. Jag menar jag har ju tex funderat på hur de skulle vara att bo i stockholm minst ett år. Men att ta reda på hur de skulle vara känns som ett stort steg och de är ju något som förändrar livssituationen för mig. Bo i norrland minst ett år är väl samma sak. Dessutom har jag de väldigt bra som jag har de just nu ! 

Jag har ett jobb som jag trivs med, men samtidigt har jag hamnat i tankar om att börja plugga fast jag ändå vill  fortsätta köra buss. Den ekvationen blir svår att få ihop. Jag vill plugga och glida runt på de sättet som många studenter verkar göra utan att jag sätter mig in i deras ekonomiska situtaion. Samtidigt vill jag jobba och inte ha någon förändring utan allt ska vara som de nu är. Ibland funderar jag på om jag vet vad jag egentligen vill ? De jag verkligen vet att jag vet de är att jag är försiktigt med att fatta beslut som förändrar eftersom jag vet att ett genomförande av ett beslut verkligen förändrar och jag kanske då hamnar i en situation som jag inte trivs med.2011 02 27

Igår var de en riktigt lång arbetsdag. De är nog de längsta passet jag har. Men de är bara att jobba på. Jag brukar inte tycka att de är så jobbigt med långa och tuffa pass. Jag brukar försöka tänka att de är gott att man har ett jobb att gå till. Man ska hela tiden försöka se allt positivt. Även om man kanske bara  hittar en enda sak så är de detta man ska tänka på.  Att tänka åt andra hållet gör lätt  bara saken värre. Jag tror de i alla fall...

I eftermiddag har jag arbete igen. Innan de så finns de lite att göra här hemma. Vika tvätt, diska och annat vardagligt "trök" göra. Men ska man tänka positivt så är de så skönt när man har fått ordning på tvätten eller har diskat upp och de är rent och fint på diskbänken i köket.

Hoppas ni får en tervlig och positiv söndag.

Kram..Funderar över Palmemordet.

Undra vem som sköt statsminister Olof Palme på öppen gata i Stockholm för  25 årsen ?
http://svtplay.se/t/143571/veckans_brott


2011 02 26

Godnatt !Lite tankar på en fredagkväll.Bokrean?

Fick en fråga :

Hej Danne ! Kan du inte visa vilken bok du fynda på bokrean ?De blev boken ORDETSMAKT OCH VANMAKT - MITT SKRIVANDE LIV. Av Jan Guillou. Jag tror de är en självbiografi.Klart hon har valt fel !Hon är tjejen som jag tror alla tjejer vill va !
Hon är också tjejen som alla killar vill ha !


Ung och rik !

Inte så vanligt !


  
Jag var på gymmet tidigare idag. Bra att jag kör på .. Kändes redan bättre att träna idag fast de bara är andra passet sen nästan 2 månader tillbaka.

När hade tränat klart och var i omklädningsrummet så kom de träffade jag två killar där som tittade på mig för ett ögonblick. Sen säger den ena killen: Är de du som är Danne ? Jag svarar ja lite försiktigt och är väl lite blyg samtidigt. De är nämligen inte så vanligt att jag får denna fråga när jag står helt naken och precis är på väg in i duschen. Men de gör såklart inget de heller. De är ju kul att någon känner igen mig och de verkade som dom gillade att läsa min blogg. Så allt är ju bara positivt !!!Folk berättar mycket på Facebook.
Hoppas ni har en bra fredag kväll. Jag sitter här och kollar lite vad som skrivs på facebook. Tänk va människan lever olika liv.

Här är lite av de folk skriver att man gör denna fredag !

* Kissat ner mig igen. F*n också !

* Tar en bärs och ser när bossen skruvar i garget.

* Barskåpet är tomt ! Drar till Tyskland..

* Nu är de helg ! Mycket sex har de redan blivit ...

* Mot gymmet !

* Ja ha ja...

* A
vslutade jobbveckan med att torka upp spyor.

*
Var en trevlig stund på Suads med Staffan och Daniel..(Danne)

* Ikväll blir de party !!!!!

Osv...


Ha en trevlig kväll alla !

Kram..


De finns såklart fisk som jag inte gillar också !

Sill !!! Tycker ni de är gott. Jag tycker de samkar f*n ärligt talat. USCH va äckligt de är !!!!!!En liten historia om fisk.

Dagens lunch idag bestod av fisk. Jag har faktiskt en liten barndoms berättelse om fisk.


När jag var väldigt liten, kanske 5 år eller nått så åt jag fisk och jag var sådär enveten med att jag skulle minsann rensa fisken själv ! De blev så också och bara för de så satte jag ju såklart ett fiskben i halsen. De sluta med att jag fick åka till sjukhus. När jag förstog detta blev jag jätte ledsen. Min bestämda uppfattning då när jag var liten att sjukhus de var att de var ett ställe där man dör. Sjukus skrämde mig då enormt och jag blev väldigt ledsen över att jag var tvungen att åka in för jag trodde jag skulle dö.De gick såklart bra, men bara för att jag satte detta fiskben i halsen så tog de nog säkert 10 år innan jag vågade äta fisk igen. Jag vågade inte ens äta fiskfilê trots att alla sa att de är inga ben i de. Så kan de vara, men idag gillar jag fisk, men de är ändå så att så fort jag hittar ett ben så tänker jag tillbaka på denna ruskiga upplevelse när jag satte ett fiskben i halsen ! 

De finns annat som jag än idag inte äter pga av saker som har hänt när jag var liten, men de kan vi ta en annan gång...

Kram..


I Love You Honey ?????Jag hade tänkt att lägga upp den här bilfden när de var alla hjärtans dag, men så kom jag ju på att jag var singel och då hade de väl sett lite konstigt ut ??? Men de är en fin bild tycker jag i alla fall.

Kram..Frukost och bokrea.

Godmorgon !

Gick upp nu på morgonen och kände att fan va gott de är att vara ledig. Gick upp på morgonen och känner att jag har träningsvärk. Gick upp på morgonen och bestämde mig för att ta mig bort till jobbet för idag bjuder dom på gratis frukost.

Efter de gick jag en tur på stan. Kollade bla in bokrean. Man hittar alltid något. De blev en bok som går att läsa och en sk bok som går att lyssna på, nämligen en ljudbok.Nu får de bli lite träning på gymmet igen och jag ska tagga bort nu på en gång.

Ha en trevlig dag !

Kram..


Hoppas jag kör på nu.Första gympasset på länge

Tjena !

Hoppas allt är bra med er.. Idag har de varit jobb och gick jag till gymmet efter de. De kändes att man hade varit borta ett tag från de och jag behöver köra på ett bra tag för att få upp lite tempo i kroppen. Känns ändå bra att ha börjat igen. jasg hoppas jag kör på nu.

2011 02 24

Godmorgon igen !

De var jobb idag också och jag är uppe snabbt och lätt trots den tidiga timmen. Jobbar till 13:30 sen blir de mat och så ska jag sen ta mig bort till gymmet. ÄNTLIGEN ska de bli så. Jag har redan fört över lite pengar på "drömkontot" via telefon. Sparar alltid först de funkar alltid bäst för mig. Chanserna ökar att jag ska klara att spara de jag då vill.

Hoppas ni alla får en trevlig dag !

Kram..


DanneJohansson.blogg.se2011 02 23

Godmorgon !

Uppe tidigt, men ändå lite senare än vad jag brukar för jag börjar lite senare idag. Typ 30 minuter senare än vanligt. Allstå går upp 03:45 istället för 03:15..

HMMM...

Ha en väldigt trevlig dag !

Kram..


Det vackraste - Fields Of Gold - Name..
Kram..


Bokrean ??Funderar på om jag ska ta mig bort till som drar igång om någon timme. Lite svårt att bestämma mig, men känner jag mig själv rätt så tror jag inte de blir något av de i natt. Risken är bara att man köper på sig en massa böcker som man egentligen inte vill ha, men man köoer för att de är så billigt. Dessutom jhar jag ju böcker här som jag inte har läst. Men man skulle ju kunna köpa en massa böcker på bokrean idag och sen vänta några månader  då detta med bokrean inte finns i medvetandet bland folk. Sen säljer man böckerna på blocket och kanske tjänar några kronor per bok. 

Nja .. Inte en så bra ide. De känns som lite för mycket jobb för att kanske tjäna lite pengar. Dessutom kommer jag nog inte att vara så pigg på jobbet imorgon om jag tar mig ut på bokrean i natt.

Nu ska jag sova istället. Imorgon är de jobb igen och så får vi se vad de blir sen.

Kram.. Jag är mig lik.

Sitter och tittar på lite gamla Dannebilder. Jag är mig lik då som nu, eller ?


Känns bra att jag får göra som jag vill.

Hej på er !

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Själv jobbar jag på med att köra buss. Jag jobbar även på med att försöka bestämma mig för vart jag ska flyga på min tredje resa. Idag hörde jag mig för lite på jobbet vad dom säger om typ tjänstledigt och så. De är som förut. GÖR SOM DU VILL, bara du jobbar på sommaren och man vill också att jag jobbar på från mitten av December och hela månaden för de är ju där många vill ha ledigt. De känns bra att de går så lätt fixa ledigt genom att egentligen bara fråga. Gör som du vill när de gäller arbete och ledighet känns ju rätt bra att få höra och de kan man ju inte klaga på. Nu aka jag bara bestämma mig då. NÄR, VAR OCH HUR LÄNGE ? Pengar får jag ihop. De är jag ganska säker på. Så nu återstår bara frågan vad exakt ska jag göra med alla pengar??????En helt annan fråga som jag ställde idag till mig själv var vad jag skulle äta till lunch ?

Ser väl inte så gott ut, men de är faktiskt fläskfilê på denna tallrik. Fläskfilêgryta med potatis..
Väldigt gott var de !!!
Uppe igen.

Jobba jobba och jobba .

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram...Mår bra och nu är de dags att sova.


Måste gå och lägga mig nu. Jag har fått lite mat i magen och nu är de dags att sova några timmar innan de är dags för arbete igen. Sitter först och funderar på hur bra jag mår. Jag mår bra för jag känner mig glad. Glad för att allt funkar som de ska. Och jag ska fortsätta att må så bra som möjligt.


Kram och  godnatt.


Hur gick de med slipsen ?

 
 
Tycker jag fick till de där med slipsen bra.


Hade aldrig blivit bra utan denna mannen. Jag kan fortfarnde inte knyta slips utan att tjuvkika på andra.


Pannbiff och semla !

KAN INTE ..

2010 02 21Upp och jobba igen och de är tidigt. Jag har också en vecka framför mig av 6 dagar arbete och slit. Tillbaka till vardagen igen efter en skön, ledig och bra helg.

Ha en trevlig måndag

Kram..Parkeringsbot.Parkeringsvakterna visar att dom jobbar i den stan i alla fall..Är pengar viktigt ?

Några frågor och så från Lilla Miraklet..

Jag tror faktiskt att många snarare undrar varför du skriver så mycket om pengar. Är pengar väldigt viktigt för dig? Jag sparar en del, men du verkar vara bättre än jag på det. Men jag tycker inte det är så viktigt. Vad tycker du?

Fin blogg!
/Lilla M
Är de dammit hemma hos mig ?

Jag undrar varför jag precis under 1 minut lyckades nysa 8 gånger. Jag har sett något barnprogram någon gång att om man nyser så kan de bero på att man får in damm i näsan. Har jag så dammit hemma hos mig. Måste jag nu börja städa igen ? Man nyser väl också när man är förkyld, men de är jag ju inte...
Budget middag !Har faktiskt lagat lite mat. De blev en liten budget variant. Blodpudding och bacon. Fast inget fel på de jag gillar detta, men ínte för ofta..


Att slösa pengar tror jag en del tjänar på.Pengar och ekonomi följer med en hela livet. När jag var liten blev jag glad när mamma gav mig tjugo kronor. Jag en en kompis sprang runt i stan och samlade burkar och jag tror vi fick ihop 200 kronor. Jag mins inte om vi delade lika eller om han han tog 75 % och jag fick 25% eller så var de så att jag tog 90 % och min dåvarde kompis fick 10 %. Strunt samma för minnet jag har är att jag och min kompis sprang runt i stan i säkert 12 timmar den gången och dagen efter så drog vi iväg med all denna pant till någon affär.
Jag minns en annan gång att jag hitta tre sex pack med öl i en buske en gång. Jag hällde ut alla öl och gick och panta burkarna och blev hur glad som helst att jag hade lyckats tjäna lite pengar.

Nu är de väl lite annorlunda. De skulle vara väldig kris om jag skulle gå och leta burkar ute på stan idag. Jag tror aldrig jag skulle göra de hur lite pengar jag än hade.


 Mitt busskort kostade en hel del. När jag berättar detta så tycker många att jag har slösat bort pengar och jag borde kunnat ha fått de där mycket billigare. Man nämner en mängd alternativ som hade varit billigare än att göra så som jag gjorde. De är bara de att nästan alla alternativ  hade inneburit att jag inte hade kunnat jobba och tjäna pengar under tiden jag höll på att ta busskortet. Hade jag varit arbetslös då hade de funkat att tex gå en utbildning i Åmål för en billig peng. Men vill man jobba och gör de i vänerborg så funkar de ju inte riktigt att ta busskort i Åmål tex. Även om utbildningen är billigare. Jag minns inte exakt vad jag betalade för mitt busskort, men vi snackar säkert två månadslöner. Två månadslöner har jag ju tjänat in för längesen eftersom jag har jobbat med att köra buss i flera år.

Att slösa pengar kan göra att man tjänar på de. Ett bra exempel som inte ens ligger i närheten av mitt sk slösande är några av dessa människor på Stureplan. Champagne sprutar ut i massor !!! De finns personer som springer på Stureplan regelbundet och de är då inte ovanligt att dom bränner 100 000 kr på champagne under en och  samma kväll. Detta kan man tycka är ett slöseri och de kanske är svårt att argumentera i mot de. Men om folk  som hänger mycket på Stureplan och  ser att någon kan "bränna" så mycket cash på en och samma kväll då får han en viss status och han blir liksom ett varumärke och de kan vara nog så viktigt för att kunna tjäna mer pengar i framtiden.På stureplan festar folk som har extremt mycket pengar. Om man visar att man kan bränna hur mycket pengar som helst då är man troligtvis den som vet hur man tjänar hur mycket pengar som helst också. De är inte oviktigt i den sk finanasvärlden. Man kan liksom driva marknaden framåt själv istället för att följa den och de kan man i dom kretsarna tjäna enormt mycket mer pengar på än de man sprutar ut i champagne. Sprutandet av champagnen är ju då inte ett slöseri utan en varumärkesökning av sig själv....   2011 02 19Hej på er denna lördag.

 De blev en promenad i morse. Jag trodde inte att de skulle vara så kallt så jag tog på mig lite för dåligt. Detta gjorde att jag började frysa rätt ordentligt, men jag var i alla fall ute den där timmen som de var tänkt från början.


När jag kom hem kastade jag mig in i en varm och go dusch.

Slappar dag igår. Jag var ledig och de blev en bra dag för jag insåg ännu en gång att jag kunde hålla budget även denna månaden och ändå ta ut svängarna lite. Jag var med några vänner, vi tog en fika och pratade bla sur kärringar privat ekonomi. Många undrar var jag får alla pengar ifrån. Jag frågade samma sak till mina vänner och sen hade dom fått svar på frågan som dom ställde till mig.

Får se vad jag hittar på idag ? 

Känns som en slappar dag denna lördag där jag är för mig själv. Kanske ha en film kväll och bara ta hand om sig själv ännu en gång. De kallar jag lyx. Att ha tid att vara riktigt ledig. De är nog lyx. De är inte att ha stort hus, en fräck bil eller en stor jäkla båt. För dom som har de brukar allt som oftast få jobba väldigt hårt för att driva runt allt detta..

HMMM...

Hoppas ni alla får en bra "lyxig" dag där ni känner er riktigt lediga.

Kram...


2011 02 18Promenad och mat.

Har käkat lite och idag blev de spätta. Jag har också varit ute och promenerat så skönt att bara vara ute i friska luften, slappna av fullständigt, koppla bort allt runt omkring och bara vara i sina egna tankar just då. Nu är de snart "time" för ännu en arbetsdag. Sen är jag ledig och de känns väldigt bra de också. 

Kram..
 Rebecca & Fiona - Bullets !Sitter här och stirrar..

Hej ! 

Hemma då efter en lång arbetsdag. 
Nu sitter här och stirrar på skärmen och samtidigt vet jag egentligen inte vad jag tänker på ? En och annan trevlig snäll person från idag kanske. Eller så kanske jag sitter och tänker på någon person som jag tycker synd om.

Jag tänker såklart också mycket på resor. Min 3:e för i år  framförallt. Jag har ingen aning egentligen ? Jag får en tanke och så kollar jag vidare på de. När jag har kollat upp tex lyxhotellet som har 5 sjärnor så tänker jag att detta blir de nog efter New York och så funderar jag kring de. Men helt plötsligt kommer jag på något annat. En anna stad i ett annat land och så kollar man lyxhotellen eller något annat och så vet man inte vad man vill sen !

Så är de.... Jag ändrar mig hela tiden, kollar nya saker och de är väl bra att man är flexibel och inte bara bestämmer sig för något sådär...? Boendet känns viktigt. De vill jag lyxa till denna gången. Annars vet jag inte riktigt vad jag vill !

Land ???
Stad ???
Vad vill jag göra ???
Vad vill jag se ???De är i alla fall jätteroligt i alla fall att sitta såhär och titta på alla möjliga städer och 5 sjärniga hotell världen över. Här är två alternativ, men de finns såklart många många fler som jag tittar på... 


http://www.galahotels.com/detail.aspx?hotelid=4638&sr=gg&gclid=CPn0nMznjacCFZMK3wodG2cZdw
http://www.hotels.nl/amsterdam/okura/pictures/De är häftigt att känna att detta kan bli verklighet. Bara jag är noga när jag befinner hemma  i vänersborg !

Kram..
2011 02 16Stressig förmiddag och lång arbetsdag.

 
Hemma igen efter en lång arbetsdag och snart är denna dagen slut och nu är jag glad för de. Dessutom stressade jag runt mycket i förmiddags. De var mycket jag ville hinna med och jag tror jag gjorde de också ?

1.Tvätta.

2.Handla.

3.Vardaglig "trök" göra här hemma.

4.Äta lunch.

5.Fixa mitt sk inresebevis till USA. 


 Inför New York resan i september är faktiskt mycket redan klart och de känns bra för då kan jag lägga mera kraft på den resan som jag vill göra efter New York. Där är just nu egentligen ingenting klart. New York resan behöver jag kanske bara spara ihop lite mer fickpengar. Jag har inte betalat flyg och hotell än men de är bara för att jag inte har fått någon räkning. Jag har heller inte riktigt kommit på vad jag verkligen vill göra i New York, men jag vet vad jag vill se och de känns som att de blir mycket att göra med de.

Tredje resan har jag tittat lite på. Jag funderar kring en hel del städer. Mest i europa, men de finns även andra alternativ i andra världsdelar också som skulle vara intressant. Rundresa i någon land tittar jag också på, men de känns som att de blir en stad på min tredje resan också. Att jag fixar de känner jag mig ganska säker på. De är nog de som gör att detta är så roligt att sitta och planera ! De känns väldigt lyxigt att känna att man förmodligen klarar att hur lätt som helst dra på tre utlandsresor under ett och samma år. Ok, lite måste jag kämpa och de är inte mycket oförutsett ekonomiskt som få hända för då är risken stor att jag misslyckas. Men de finns ingen anledning att oroa sig för de nu för under hela min planering inför mina resor i år så har allt gått klockrent, och varför skulle de inte bara fortsätta att göra de? Dessutom känner jag mig motiverad och taggad till "tusen". Vem skulle inte vara de när man "frossar" i lyxhotell och sevärdheter världen över och inser att man har råd. Häftigt, att bara kunna välja och vraka !!!!!!!


Jobba jobba...


Arkivbild som de kan heta..


Dags att tagga till jobbet igen då. Har varit en stressig förmiddag, men jag tror jag har hunnit med allt.
Hoppas ni får en trevlig tisdag.

Kram..


2011 02 15Disney Valentine's day [If you can dream]En hälsning från Disney...


En andra hälsning !

En andra hälsning till er bloggläsare kommer från Mimmi.Titta va duktig jag är !

Ska snart iväg och jobba lite. Har ganska långa dagar denna veckan, men jag jobbar bara 4 dagar sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Till dagens  arbetsdag har jag varit så duktig att jag har fixat en liten matlåda. Känner mig riktigt duktig för de. Även om de inte är så svårt att göra egna smörgåsar och koka ett ägg för att ta med till jobbet.
Ha en fortsatt trevlig Alla hjärtans Dag ! Kram..


Första Alla Hjärtans Dag Hälsning !En första Alla Hjärtans Dag Hälsning från eran Danne !


Vet inte om jag gillar eller ogillar alla hjärtans dag

M:Vad ska du göra på alla hjärtans dag? ; M 
Jag: haha vet inte, men jag jobbar säkert. Brukar inte fira den dagen. Svårt att göra när man är singel så jag brukar inte ens komma ihåg att de är de.
M: haha nä inte jag heller Alla Hjärtans Dag känns som alla affärers dag en månad innan.


Jag tycker de är ganska gulligt med Alla Hjärtans Dag, men ändå inte. Jag vet människor  som har börjat bråka pga denna dag. Man glömmer lätt att de är detta och presenter uteblir och så blir de tjafs. Alla är inte lyckliga i sina förhållanden och vi som är singlar kan vi fira Alla Hjärtans Dag överhuvudtaget? Alla Hjärtans Dag blir lite som att sitta och kolla Kalle Anka själv på julafton, om jag ens kommer ihåg att de är Alla Hjärtans Dag. Jag gillar denna dag på ett sätt för de är ju lite gulligt. Så jag gillar nog denna dag trots allt. De tror jag ...
Ha  en HAPPY  ALLA HJÄRTANS DAG !  

Jag skickar några hälsningar till er under dagen !'Söndag !Potatis och köttfärs.

Tur att man mår hur bra som helst !
Jag har varit ute och handlat lite mat. Jag gick till mataffären för jag behövde ändå köpa lite mjölk och så.
De är tur att man mår hur bra som helst för jag råkade ut för en riktigt otrevlig människa när jag skulle betala i kassan. Nu mår jag så bra som helst så jag bryr mig inte ...Nu är jag hungrig !

Ska ta mig ut och köpa något och äta. De är fint ute med sol fast några minus grader. Jag har fått städat här hemma och de går ganska fort bara man sätter igång. Jag tittar såklart på tredje resan och jag kommer närmare och närmare ett beslut. Fast de är så jäkla långt kvar och de är många bitar som måste falla på plats för att de överhuviudtaget ska bli av. Jag funderar nästan på att ge upp för de känns så långt borta på något sätt ...
Fast jag kämpar på ändå för jag tror de är värt de..
 De ska också fyllas i några uppgifter på nätet innan man åker till USA. De är typ en ansökan om  inresetillstånd. (Jag kallar de så) Inga problem att fylla i för de är mycket ja och nej frågor och de frågas typ om du är terrorist eller om du någon gång har åkt fast för innehav av droger  och sånt. Jag har svarat på alla dessa frågor. De kostar också att få denna ansökan behandlad.
14 dollar tror jag de va ..? De går bara att betala via nätet med kreditkortet om jag fattar de hela rätt. Mycket regler och sånt, men så är de. Bara att gilla läget och kämpa på igen. Nu måste jag väl ändå inte ha något mer att göra med New York resan mer än att se till att jag har pengar när jag taggar dit?De finns säkert mer. De vore konstigt annars, men de  får jag ta tag i när de ev kommer ..
Nu blir de mat. Ut ska jag och hämta. Får se vad de blir ??

Kram...
Före och efter...


 Igår såg de ut såhär i köket ...


Idag såhär och de är så jag vill ha de...


2011 02 13

Godmorgon på er ..

Hoppas allt är bra och att ni har sovit gott. Skönt att man har tagit sig upp denna söndag. Har ganska mycket att göra, men jag känner ingen stress eller något innför allt som jag känner att jag behöver ta tag i. Fast jag kanske borde skämmas över att jag har ett så rörigt hem som ni fick se lite av på några bilder igår. Jag ska i alla fall ta tag i detta nu idag och jag tror jag gör de på typ 1- 2 timmar.

Lite bilder från matlagningen igår kväll !Kram..Natacha Peyre !WOW !!!


En Saturday Night med Victoria med stort SEn lördag kväll med  Victoria Silvstedt är aldrig fel.

Vilken Babe med stora B

Victoria Silvstedt med stort S


Hon är väldigt mycket kvinna och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker hon är läcker !!!!


Svarar på lite frågor ..New York "grejen" ???Jag sitter lite och försöker få till en liten bild som jag sen ska kunna lägga under mina blogginlägg när jag skriver om New York !

De går inte bra ! Min Thailand grej är jag mer nöjd med. Men jag får se hur de blir med New York ?????? De känns som de blir mycket pill med denna grej...Rörigt och ingen ordning !

Jag har en lien svag sida. De har ju alla och de gäller att erkänna att man har sina fel och brister så att man förblir ärlig mot sig själv. En svaghet jag har och som jag defentivft måste öva mer på är att jag nästan ständigt har ett rörigt hem. Ändå städar jag ofta, men de tar inte många dagar innan de ser ut som en bomb har slagit ner i varenda rum typ.

Jag vill ha ordning här hemma och därför så gillar jag inte att de där med att jag inte kan hålla ett städat och fint hem just städat och fint i mer än några dagar.Säger inget mer ... Over And Out !!!

2011 02 12

Tjena !

Soligt och lite kallt här och då är de ett bra promenadväder. Har varit ute en stund på morgonen och de kändes friskt och härligt.Idag är de lördag och de känns som om jag kommer att ta de väldigt lugnt hela dagen. De blir väl så att jag går och plockar lite här hemma. Kanske läser jag någon bok, tittar på någon film. Jag kommer säkert någon gång idag titta mer på mina resor. Såg på blogg.se, startsidan att de var något om New York, de kan ju vara värt att kolla in.


  Planeringen av tredje resan är också igång. Än så länge har jag inte bestämt vilken plats på jorden jag vill åka till. Jag tror att de blir en stad och jag tänker nog just nu på kanske 4-8 olika. Jag väger för och nackdelar mot varandra. Kollar hotell, känner att jag vill bo riktigt lyxigt på den sista resan. Boendet känns viktigt på denna resan sen vad jag gör och ser spelar mindre roll så länge de finns något att göra och se.  I Thailand fanns de mycket att göra och i New York finns de mycket att göra och se. Så de spelar inte så stor roll på den tredje, men jag vill bo riktigt bra. De ska jag verkligen försöka fixa till denna gången.

Kram..


Två roliga händelser !

Har ju jobbat idag i snöstormen. En sista arbetsdag denna veckan. Under veckan har jag lyckats med bedriften att gå och lägga mig ganska tidigt för att jag ska upp 03:15 på morgonen dagen efter. Men igår kom jag i säng lite för sent och de var inte roligt att kliva upp i morse för de blev faktiskt så att jag nästan försov mig. När klockan ringde 03:15 så klev jag inte upp utan låg kvar och ni vet väl va lätt de är att somna om då. Jag vet inte om jag gjorde de, men jag låg kvar i sängen lite väl länge. När jag tittade på klockan igen då var hon helt plötsligt 04:25 och jag upp som helvete för jag började ju om en kvart.

Jag fick på mig kläderna, gav Mimmi mat och sen snabbt som f*n ner för trapporna och sen sprang jag genom stan som skjuten ur en kanon. Jäklar vilken energi man får när man verkligen måste ha den. Jag kom in på jobbet 1 minut innan de var dags att börja och då kände jag mig nöjd. Tänk att jag kan springa så fort. De trodde jag inte om mig själv.

De gick bra att köra trots snöstormen idag. De kom dessutom på en äldre man på bussen och när han fick se mig så sa han: TJA DANNE ! Jag blev väldigt förvånad för äldre män brukar väl inte säga Tja? Att han sen också sa Danne gjorde mig ännu mer förvånad, men han läser säkert min blogg. Första gången var de kan jag säga som en man av den äldre generationen, som jag inte känner hälsar på mig genom att säga: Tja Danne !

En annan sak som jag tycket var kul idag och som gjorde mig väldigt glad länge efteråt de var när en dam av också den äldre generationen kom fram till mig och sa att jag körde bra trots den snöyran. Tack för en underbar resa typ sa hon och sånt gör att man blir väldigt glad som bussförare i flera timmar efteråt.

Nu är de skönt att de är helg. Jag vet inte vad jag ska hitta på. Gör jag något så blir de något spontant. Är de någon som vill hitta på något får ni jättegärna höra av er. Nu har helgen börjat och jag hoppas ni får en riktigt trevlig helg !

Kram..God Gave Me Everything I Want !
2011 02 11Godmorgon !

Idag är de fredag och för mig betyder de en sista arbetsdag för denna veckan. Sen har jag många många dagar kvar till jag behöver gå upp såhär sjukt tidigt (03:15) igen.

Ha en underbar och trevlig fredag !!!!

Kram.. 


Lever lite i mina drömmar !
Har varit ute på en promenad i någon timme. Ser inte mycket av de snökaos som man har varnat för under hela dagen idag. Bra de såklart sen vet man ju aldrig hur de blir i natt. Tänk om detta blask som är nu fryser till is. KÖR FÖRSIKTIGT säger jag bara...

Annars lever jag och njuter av livet. Jag lever mig in i mina drömmar och fast de är långt kvar till jag "taggar" till New York så känns de ändå så nära på något sätt. Tänk va livet leker !!! Jag har varit i Thailand för inte så längesen. Jag hinner inte mer än att komma hem och packa upp resväskan förrän jag bestämmer mig för att boka en resa till och även försöka sätta en 3:e resa efter de. WOW ! Detta känns så grymt och jag fattar egentligen inte att jag för några årsen inte ens var nära att kunna göra något sånt här.
Jag lever lite i mina drömmar - Precis som Shirley Clamp
Kram..Shirley Clamp - Lever mina Drömmar !

Jag lever livet som i mina drömmar

Då var en annorlunda tid
I ett mera vanligt liv
Men hoppet i mig brann
Jag visste vad som kunde ske
Ingen tvekan fanns att se
Och nu är sagan sann

Jag står här på en stark och stadig grund
Sluter mina ögon för en stund
Vet att tiden är här

Jag lever livet som i mina drömmar
Det hade aldrig gått om jag inte fått en chans
Tänk att nu leker livet som i mina drömmar
Jag kan inte se hur jag utan alla er
Lever mina drömmar

Ibland kan vägen kännas lång
Men jag vänder aldrig om
Jag vägrar att stå still
Och nu när jag ser en helt ny värld
Som barnet lever och lär
Så vet jag vad jag vill

Står här på en stark och stadig grund
Sluter mina ögon för en stund
Nu när tiden är här

Jag lever livet som i mina drömmar
Det hade aldrig gått om jag inte fått en chans
Tänk att nu leker livet som i mina drömmar
Jag kan inte se hur jag utan alla er
Lever mina drömmar

Jag är stolt, jag är stark och jag ser
Jag vet det kommer mer

Jag lever livet som i mina drömmar
Det hade aldrig gått om jag inte fått en chans
Tänk att nu leker livet som i mina drömmar
Jag kan inte se hur jag utan alla er
Lever mina drömmar


Karin - Rulla mig hem !2011 02 10

Godmorgon igen !

Som vanligt denna veckan :

* Upp 03:15..

* Jobb !

* Inser att jag har sovit gott i natt !

* Vet inte vad som väntar mig idag ?

* Jag vet att jag ska köra buss och att bussen är blå !Kram..

Nu ska jag sova !Handla och fick samtidigt en skrattattack !

 
Har varit och handlat lite mat. Nu ska de bli gott att käka lite. Sen blir de väl lite tv innan de är dags att sova.


Jag tänkte lite på New York ! Svårt att släppa och jag vill inte sluta tänka på hur häftigt detta förmodligen kommer att bli. Jag började skratta och man kan väl säga att jag fick ett litet "bryt" när tanken slog mig att när de är dags att "tagga" iväg så kommer jag ha så jävla mycket pengar att sätta "sprätt" på där New York ! De kan nog bli tex limousine, chapamgne och massa annat som är så jäkla lyxigt. Man blir bara överlycklig och jag vet egentligen inte just nu var jag ska ta vägen !!!!Fast jag vet också att de är ganska långt kvar innan jag ska åka. Så än sålänge får man kämpa på några månader till.
(De där sista är för att hålla fötterna på jorden lite)
Kram..Har full kontroll nu !Hemma igen och de känns skönt.


Hemma igen efter en arbetsdag som ibland kändes lite jobbig. Sådana dagar har man ibland där inte allting går lätt och smidigt. Men så är de ju. De kan inte alltid vara lätt att jobba och slita. Haha..

Nu känns de annars ganska bra. Lite mat i magen har jag fått, men de blir nog ingen promenad som jag hade tänkt.  Får ta de imorgon istället. Jag har räknat lite igen på mina resor och nu känner jag för första gången på länge att jag har full kontroll på de och de innebär nog att jag inte behöver räkna så mycket mer. De jag behöver göra är ju såklart att spara pengar. Men jag vet nu mer exakt hur mycket jag behöver lägga undan som minst varje månad för att kunna förverkliga min dröm i år. Så några större uträkningar behöver jag inte göra mer framöver. De är bara att i fortsättningen betala dom räkningar jag har och sen lägga undan på drömkontot varje månad. Jag vill naturligtvis lägga undan mer än vad jag har planerat, men lägger jag undan exakt dom pengar som jag har tänkt (de får inte bli mindre) då ska jag kunna hitta en 3:e, helt ok resa att åka på i år. 


2011 02 09

Godmorgon !Hoppas ni har sovit gott. Uppe tidigt är jag igen och de är jobb som väntar även idag. Sen får vi se vad jag hittar på. En promenad hoppas jag de blir i eftermiddag.
Ha en riktigt trevlig onsdag !

Kram..


Är duktig och lägger mig tidigt.

Dags att sova nu och de blir ganska tidigt ikväll också. Jag vill få in den rutinen också precis som promenader minst varannan dag en tid framöver.

Nu ska jag sova

Godnatt..Massage och nu blir de tv en stund.Har suttit lite i massagestolen och bara slappat och mjukat upp min kropp. Man blir lite stel efter att ha suttit på en stol i en buss i många timmar och sen känns de ju också för att jag tog en långpromenad. Fast de känns ju bara bra.

Nu får de bli lite tv innan de är dags att sova. Jag är ganaska trött redan nu men lite tv vill jag titta på innan jag sover.

Kram..Innan solen går ner.


Jag var ute på en skön promenad i 90 minuter. Känns bra för de var ett tag sen nu. Jag har ju varit ganska slö länge nu. Ingen träning och inga promenader. Men nu ska jag köra igång igen. Började lite lätt idag och jag kommer att fortsätta att bara promenera. De är de jag vill göra nu. Bra att jag kom hem innan solen gick ner.Jay Smith !

Han är bara hur bra som helst !!!

Ganska pigg fortfarande.

Hej !

Jag är hemma igen. Jag känner mig ganska pigg trots att jag snart har varit uppe i 12 timmar och klockan är bara typ 15:00. Gå och lägga sig tidigt är alltså bra och de gjorde jag igår. Dessutom är de nog bättre för hälsan också om man är pigg under dagen och trött under kvällen och natten. Ibland är de ju precis tvärt om. Får jag välja så tror jag detta med att lägga sig tidigt och vara pigg under dagen är ett bra alternativ. I alla fall när man går upp 03:15.De många idag som har pratat New York med mig och jag får hur många förslag som helst på vad jag bara måste se och göra när jag är där. De är säkert bra allt som sägs så de är väl bara att se till att ha massor med dollar och sen "ge järnet" i 9 dagar ! Kul att så många kommer med tips och förslag, de gillar jag !

Lite mat har de såklart blivit idag och nu tror jag de snart får bli en promenad. När jag ändå känner mig så pigg.

Kram..


2011 02 08

Godmorgon !

Då var de en sån här vecka då. En sån vecka där man ska gå upp tidigt. När man går upp såhär tidigt så kännar man väldigt mycket efter hur de känns i hela kroppen.

* Snurr i huvudet, men de går över.


* Sömniga ögon.

* Lite ont i halsen och de känns som jag börjar bli förkyld.

* Känning i ryggen.

* Vet inte om jag magen vill ha mat.

* Stel i benen.


Hoppas ändå på en bra dag...

Ha en trevlig dag alla !

Kram..
Går tidigt i säng.Ska gå och lägga mig redan nu. Jag ska upp klockan 03:15 igen och jag vill komma in i den rutinen med att komma tidigt i säng hela denna veckan.

Kram..


Lasagne !Skönt att bara vara ledig.

Sitter här och funderar mest. Äntligen känner jag att jag verkligen kan koppla av fullständigt och inte göra någonting. Funderar gör jag ju alltid och jag mår bra av de för jag funderar bara på roliga saker.Jag har fattat ett beslut för längesen att jag skulle resa och nu känns de beslutet väldigt bra. Ett beslut kan verkligen förändra mycket. Inte från början, men om man tänker på vad mycket jag har gjort sen jag tog beslutet om att resa mycket i år så är de ganska stor skillnad om man jämför då och nu.

Allt känns bra i detta och jag tror på mig själv och att jag ska klara att nå mitt mål. De finns en del annat som jag också vill göra. Efter detta med mina resor så får jag se vad jag fattar för beslut om att göra sen. De är mycket jag vill göra innan jag blir för gammal för att inte orka göra något alls. Så länge jag är frisk och kan dra in pengar så ska jag nog kunna förverkliga 3-10, kanske ännu fler drömmar som jag går runt och drömmer om. En frisk Danne som drar in pengar kan verkligen förverkliga sina drömmar bara jag har en bra strategi för hur jag ska lyckas.
Har man en bra strategi så tror jag man kan lyckas med väldigt mycket och gör man inte de så har man förhoppningsvis lärt sig något på att man försökte förverkliga sin dröm.

Ge aldrig upp din dröm och låt inget hindra dig från att försöka förverkliga den !

Kram..

 


www.photofunia.com

http://www.photofunia.com/ 

Tycker om denna hemsida för man kan bli nästan vad som helst och  bara man använder sin fantasi !!!http://www.photofunia.com/


2011 02 07

Madonna Love Dannebloggen !http://www.photofunia.com/


På rasten igår !Satt igår på rasten och kolla på lite resor. Jag kan verkligen inte koppla av när jag är ledig. Resorna är nästan de enda jag tänker på  lite jobbigt börjar de bli. Om ni tänker er något som ni verkligen "brinner" för eller är fanatiskt intresserad av, precis en sån grej är detta för mig ! Jag är glad att jag bara funderar på detta året och inte längre fram i alla fall.

Jag försöker framförallt få till den tredje resan. Jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen efter New York. De känns som de kan bli var som helst på jordklotet utom Sverige. Allt från Danmark, Finland till Australien eller Afrika ????


Waldner vs Kong ! (1999)Sitter och kollar på en av dom personer som jag ser upp till mest i hela världen. Jan -Ove Waldner.
Detta är en kvartsfinalen från VM 1999 i Holland. Efter denna matchen hyllades J-O med en stående ovation.


Snurrar i huvudet !


Tjena !

Hemma igen efter en kväll av arbete. De snurrar ganska bra i huvudet. De gör de dagen efter en natt körning. Dessutom tänker jag på mina resor i år under min lediga tid så jag kopplar liksom aldrig av.  Nu är klocksn snart midnatt och då börjar jag kunna tänka på saker som att slappna av, vila och lägga mig.

KramJobba kvällen !Ska ta mig iväg och jobba lite kväll nu då. De blir några timmar och de går säkert bra idag också.

Ni får ha en trevlig kväll alla ! 

Kram..


De mycket jag vill se.

Jag googlar lite på  New York. De är mycket jag vill se och de värsta är att jag vill se de både på dagen och i mörker på kvällen. Tänk alla dessa tusentals lampor som lyser i New York på kvällarna ! Tex Times Square eller Brooklyn Bridge. Jag vet egnetligen inte vad jag vill göra i New York, men jag vet LITE vad jag vill se och jag vill se de i både dagsljus och mörker vilket gör att jag kanske måste tillbringa hela dagar på vissa platser. En sak är jag säker på. Detta kommer att bli hur häftigt som helst och helst skulle jag vilja dra iväg redan nu.Kram..2011 02 06

Tjena !

Hopaps allt är bra med er denna söndag. Många av er tittade kanske på MELODIFESTIVALEN igår. Själv jobbade jag ju, men jag hade nog inte tittat ändå. Jag bruklar bara titta på finalen. Samma gör jag när de är IDOL på tv. Jag kollar bara finalen. Jag har kanske inte de där riktigt stora intresset av dessa två musikprogram. De känns som att hela året visas antingen IDOL eller MELODIFESTIVALEN på tv. När MELODIFESTIVALEN är slut så tar de inte lång tid innan man kan se på IDOL på tv istället och de pågår nästan fram till att MELODIFESTIVALEN börjar igen. De skulle bli för mycket för mig som inte är så fanatiskt intresserad.

Idag har jag varit ute och käkat lite och jag lägger såklart upp en bild och de skulle inte förvåna mig om någon har en åsikt om mina matvanor igen.
Ha en trevlig dag !

Kram..


Nu ska jag sova igen


Dags för Danne att sova. 

Godnatt !
 


Världsmästare 1989 !

Sitter och tittar lite mer på Jan-Ove Waldner ! Detta är hans första VM-guld i singel. J-O var i totalt 4 VM finaler under en tio årsperiod. Jag bara älskar att se alla dessa klipp med J-O Waldner !Natt update !

Tjena !

Har kommit hem från lite natt körning. De gick bra och jag kände mig pigg och så under hela mitt arbetspass. De var bra att jag sov några timmar på eftermiddagen. Ska kanske snart gå och lägga mig eller så sitter jag uppe ett tag till. Vi får se ?

Kram..Dags att jobba.Dags att ta mig iväg till jobbet. Har sovit några timmar och nu ska man nog klara av lite jobb på ett bra sätt under kvällen och natten.

Ha en trevlig lördagkväll !

Kram..


Går och lägger mig en stund.

Ska gå och lägga mig en stund. Jag har fått lite mat i magen och jag har fått ordning på mina Thailand bilder. Så nu går jag och lägger mig för jag har arbete i kväll och i natt som väntar. Bra om man kan sova några timmar innan så kanske man är lite mer skärpt under kvällen och natten.


Kram..


Panerad schnitzel med stekta potatis...


Jan-Ove Waldner vs Kim Taek Soo 1999 !

De ser så lätt och "gött" ut när J-O spelar pingis.  Ljudet i detta klipp har en fördröjning och de är ingen höjdare. men klippet visar   en J-O för över 10 årsen. De är roligt att se en otroligt vältränad och stabil J-O Waldner In Action !2011 02 05

Hej !

Jag har sovit gott i nattt igen. De har jag gjort sen jag kom hem ifrån Thailand hoppas de bara fortsätter så länge nu.

Jag har varit ute på stan. Jag tog bla en sväng förbi resebyrån för att kolla kolla lite flygtider. Jag vet nu allla flygtider. De är väl inte så viktigt att få reda på just nu. Men jag håller på med mina reser och planerar så vad jag än gör så är de så roligt och de spelar ingen roll om de inte är så viktigt att göra de just nu.

Jag var också förbi fotoaffären och hämtade mina bilder från Thailand. Dom var framkallade  så nu kan jag sätta dom i ett gamalt hederligt album. Ska rama in lite också.

De känns ganska skönt att drömma sig bort.

Hej !

Sitter här och gör ett litet nattinlägg. Är ganska trött efter en lång arbetsdag. Men allt har gått bra och jag har inga problem med att jobba långa dagar. Imorgon är nya tag  Jag börjar ungefär klockan 18:00 så sova ut hinner jag ju att göra imorgon också.

Annars funderar jag mycket på mitt resande. Tänker mycket New York nu och jag har svårt att låta bli att säga till alla att jag ska "tagga" dit i sepetember. Lite barnsligt kanske, men jag är bara så glad för att jag ska få komma dit. Dessutom har jag hur många lösningar som helst inne i mitt huvud på hur jag enkelt "sätter" även en 3:e resa i år. Jag vet inte riktigt vart jag vill än, men jag vet när jag vill åka och de är i December. De kan vara så bra att jag vågar boka debn 3:e resan redan till sommaren, men vi får se hur de blir och jag måste ju först bestämma mig för vart jag vill åka. Spännade och roligt är de och jag har väldigt svårt att inte gå runt och drömma om de dagligen.

De som också känns bra i detta de är att jag är inte rädd. Jag menar att jag är inte rädd för att misslyckas med mina resplaner. Jag har redan vart i Thailand och de finns nästan inget som tyder på att  New York resan inte ska bli av nu när den är bokad. Två resor på ett år är ju bra gjort att ha genomfört tycker jag så misslyckas jag med den 3:e så blir jag nog besviken, men jag behöver inte vara rädd för ett misslyckande för blir de två långa utlandsresor på ett år är ju inget att skämmas för att man "bara" lyckades  genomföra.

Jag är heller inte rädd för vad andra ska tycka om att jag reser mycket. Jag har faktiskt fått kritik av en sur och bitter människa som tycker att jag kastar bort mina pengar och att de hade varit bättre att göra något annat för dom. De tycker inte jag och de är jag som bestämmer över mitt liv och jag vill genoföra min dröm detta året. Nu kan jag göra de och då väljer jag att försöka göra de oavsett vad andra tycker och tänker.

Skulle jag misslyckas med detta så blir jag nog besviken. De kan hända, men de är inte mycket som talar för att jag ska misslyckas. Sjukdom skulle kunna hindra mig från att resa. Men de är de enda som jag kan komma på som skulle kunna stoppa mig från att bränna av tre resor i år. Jag får ibland en tanke på att nöja mig med två resor och strunta i den tredje, men den tanken försvinner rätt snabbt och så drömmer man om en 3:e resa i December. De är då jag vill åka igen efter att jag har varit i New York. 

Detta känns väldigt skönt och hur häftigt som helst att tänka på detta. Jag är inte rädd och de är inte mycket som kan stoppa mig nu.

Kram..


2011 02 04

Hej !

Idag är de fredag och de spelar inte mig någon roll för jag har ju jobb idag och hela helgen i alla fall. Idag har de varit mycket slappa under förmiddagen. Tittat på lite film suttit i massgestolen och så.

Jag har fått ett brev från skatteverket. Dom vill ha reda på vad jag har för lägenhetsnummer. Får ta reda på de på något sätt. Lite lunch har de blivit och idag blev de fisk med dillsås.Ska snart börja att fixa mig för lite jobb. De känns bra de med fast de hade varit skönt att vara ledig idag också.

Kram..


Dom flesta kan nog men gör de inte.

Jag gick upp ganska tidigt idag. De gjorde att jag hann med väldigt mycket på ganska kort tid här hemma. De var vardagliga saker men de kändes väldigt bra att hinna allt på en förmiddag och sen kunde jag slappa resten av dagen. Jag hinner alltid med mer under en förmiddag om jag stiger upp tidigt. Jag tror de beror på att på morgonen kollar jag inte alla mail jag har fått för jag har inte hunnit få några. Jag sitter mycket framför datorn, men på morgonen så är oftast inte mina "favvobloggar" uppdaterade så jag blir inte sittande och läser.  På morgonen ringer heller aldrig telefonen så då blir jag inte sittande i den utan jag kan helt enkelt göra annat. Jag behöver aldrig tidigt på morgonen gå ut på stan och handla något för alla affärer är inte öppna än och de lilla jag handlar i i mataffären de kan jag ofta vänta med. Dessutom lagar jag ju aldrig mat hemma så jag behöver tex inte tänka på att ta fram något i frysen som jag sen ska laga till.

  Gå upp tidigt kan tycka vara bra. Jag vill också vara den där killen som ofta gör de. Jag vill gå upp tidigt efter en god nattsömn och känna att äntligen drar en ny dag igång. Ofta ligger jag kvar i min sköna säng fram till typ lunch. De känns inte helt fel de heller, men jag kan bara glömma att jag får något vettigt gjort här hemma efter de. Dom flesta människor kan göra detta ofta så även jag. De känns ofta bra bara man kliver upp ur sängen och står upp en stund. Bara man har fått sova 8 timmar eller mer så är de verkligen inga problem att snabbt bli pigg och ta tag i dagen. Jag ska försöka att göra detta oftare fast ibland är de inte så lätt eftersom man är ganska slut efter en arbetsdag där man har klivit upp 03:00 på natten för att gå till jobbet vid 04:00 och inte kommer hem förrän kanske 14:00. Så ser de ju ut för mig ganska ofta och de är svårt att då känna sig tex pigg och glad.

 
Något annat som jag också har funderat på idag och som jag inte riktigt har kunnat släppa de är ett telefonsamtal med en mamma som berättade stolt att de går väldigt bra för hennes dotter i skolan. Hennes dotter hade idag tackat sin mamma för den hjälp som hon så ofta får med läxor och så. De där kan många föräldrar göra men många gör de nog inte? Alla föräldrar kan hjälpa sina barn med skolarbete. De tror jag stenhårt på för de spelar väl ingen roll vilket utvecklingsstadium barnet har nått? Den hjälp dom får är ju bra oavsett om man är sen i utvecklingen eller inte.  Alla barn är ju olika där, men den hjälp dom får av sina föräldrar är ju säkert bara bra sålänge barnet känner stöd i detta och inte press. Dessutom tror jag att går de bra i skolan så lyckas man med mycket annat också här i livet och en förälder vill väl inget hellre än att ens barn ska bli lyckliga.

Med dessa tankar säger jag godnatt. Imorgon är de en ny arbetsdag innan vet jag inte riktigt vad jag har att göra för jag har fått gjort de mesta idag så jag kanske kan ta en riktigt slappar förmiddag innan  de är dags för jobb? Eller så kliver jag upp tidigt och tänker att livet är allt bra underbart att leva och vara frisk !

Kram..


Gott att bara slappa.

Hade tydligen inte så mycket att göra idag så de blir mycket slappa i massagestolen. Se på film ha de bra mitt på dagen på en vardag. Jag vill verkligen vara riktigt ledig idag när detta är min enda lediga dag denna veckan.


Jag hittar ett sätt att må bra varje dag. Får man lite mat i magen också så mår man ännu bättre. 

Kram..


2011 02 03
Tja !


Soligt och fint är de, nästan som i Thailand. Jag är ledig idag och de känns skönt. Jag håller på med lite vardaglig "trök" göra. Jag gör de jag ser behöver göras. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag så vi får se vad de blir. Mycket slappa tror jag, kanske en promenad, kanske inte....

Någonting som jag tycker är kul är jag nu börjar se den 3:e resan framför mig. De kan vara så bra att jag kanske vågar boka den innan jag taggar till New York. Men vi får se längre fram. Allt känns bra nu i alla fall och alla uträkningar stämmer med verkligheten precis som jag har planerat alltså.De svåra med New York resan (precis som med Thailand) är att de inte är så lätt att veta hur mycket pengar man kommer att bränna i New York. Jag har satt ett "max", men jag har egentligen ingen aning än om de är för mycket eller i närheten av rätt. För lite är de inte för ska jag gå över maxgränsen för hur mycket pengar som jag tycker är ok att bränna i New York då får jag  lyxa till de värre än värst. De är jag ganska säker på. Som vanligt så räknar jag väl fel fast åt rätt håll. I Thailand så satte jag en maxgräns för hur mycket jag fick bränna. Jag var inte ens i närheten av den summan och de skulle inte förvåna mig om jag gör samma feluträkning igen. FEL FAST ÅT RÄTT HÅLL ...... Dagens I-landsproblem. Ganska angenämt bekymmer egentligen för man skulle ju kunna ha de problemet att man inte hade några pengar att resa för..

Kram..


Jobba igen då !Dags att tagga och jobba lite igen då. Jag fick gjort de jag ville få gjort och de var ju bra så slipper jag se detta när jag kommer hem ikväll.
Jag ska köpa lite mat och ta med till jobbet och så sitter jag och gottar mig med detta där.

Kram..


Disk - Vika tvätt - Jobb.En av världens bästa !

Sitter och tittar på en av världens bästa servare när han var i världseliten.
Jan-Ove Waldner !2011 02 02
Lång dag igår, och jag var väldigt trött när jag kom hem ifrån jobbet. Bra de för då sover man gott om natten och de har jag gjort länge nu. Får se om jag sover lika bra nästa vecka när jag ska upp 03:15?
Annars är allt som vanligt. Jag har lite vardagliga saker att göra och jag räknar och räknar så jag inte har missat något när de gäller mina resor detta året. De är kul och räkna på de för de går så bra och jag tror att jag kan resa vart jag vill på min tredje resa om jag håller budget, är noga och sätter in så mycket pengar som jag planerar på mitt drömkonto nu resten av året.  Ett litet bekymmer är att jag inte riktigt vågar boka någon tredje resa än och jag tror inte jag vågar göra de innan jag kommer hem från New York.

En tanke är att åka på något redan i maj och sen ha New York i september som den tredje resan år 2011, men jag är lite för feg och vågar inte riktigt chansa på att de liksom funkar med allt då.

De känns också som jag behöver mycket tid på mig att förbereda New York resan. Framförallt vill jag verkligen veta innan jag åker vad jag verkligen vill se och göra. Dessutom var äter man bra och ....? Allt detta kan man säkert planera ganska fort, men jag vill vända och vrida på de lite och jag kommer att fundera mycket på de framöver. Lite vet jag ju redan nu att jag vill se såklart.

* The Statue of Liberty !

* Radio City Music Hall !

* Central Park !

* Times Square !

* MOMA Museum !

Bara desa 5 saker känns rätt häftiga och jag hoppas jag tar mycket coola bilder och lägger ut på Dannebloggen. Snacka om att min  blogg kommer att kännas cool efetr dettta. (kommer jag att tycka i alla fall) 

Efter dessa fem saker så vet jag inte riktigt? Men Brooklyn Bridge måste väl vara något man vill se och promenera på också. De finns mycket mer .. New York är så jäkla stort ! De fattar jag även om jag aldrig har varit där. Jag tror de kan vara bra att kolla lite innan vad man vill göra och framförallt se innan man "taggar" dit. Jag har ju några månader på mig så jag ska vända och vrida lite på detta nu ett tag. Jag tycker detta är kul för jag håller på att förverkliga My Dream 2011 och då är inget tråkigt att göra bara jag ser chansen hela tiden att jag ska klara att förverkliga My Dream..

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram..


2011 02 01

Godmorgon !

1:a Februari idag och jag har sovit gott i natt också. Idag har jag jobb och de enda jag gör innan de är att käka lunch. 


 Igår bokade jag en resa till New York och nu är de 7 månader kvar tills jag reser. De är långt kvar, men de är skönt att jag nu har bokat och gjort allt klart. Jag har funderat mycket kring min andra resa så de känns mycket bra att jag nu har bestämt mig. Jag har hela tiden varit ganska säker på att jag ville åka till USA. Men jag visste hur jag skulle lägga upp resan. Jag hade några olika alternativ som jag funderade kring innan jag bestämde mig.

1. Tagga till New York och vara där några dagar för att sen dra vidare med tåg till Washington.

2. Tagga till New York och sen Las Vegas.

3. Tre stora städer ! New York, San Francisco och Los Angeles !

4. Åka lite runt i USA och sen dra till Canada.


Inget av detta blev de för jag måste också tänka på att jag ska genomföra en tredje resa i år. Så jag valde att stanna i New York och inte resa någon annanstans. De känns rätt just nu ...

När de gäller boendet i New York så var de mycket funderande kring de också. Ska jag när jag ändå är i New York lyxa till de lite exrtra och ta in på 5 ***** hotell ? Dricka champagne och kanske till och med åka limousine. Nej kände jag tillslut. Hade de bara varit en resa i år så hade jag nog lyxat till de, men nu får de bli ett vanligt standard hotell som är som vilket som helst. De ligger i ett bra läge med 1/2 kvarter ifrån Brodway och Times Square så de känns helt ok. Dessutom har hotellet allt man behöver för 9 dagar i New York. Inga 5 sjärnor direkt, men väl 2 och de duger absolut.


De finns säkert mycket att se och göra i New York ! Här får jag 13 tips på vad man kan hitta på ..De är långt kvar till denna resa  så jag får vara hemma ett tag och kämpa på med allt. Viktigt att jag fortsätter att vara noga med min ekonomi. Dom pengarna som jag har sparat får jag inte röra och sen är de bara att fortsätta spara mer pengar så att de blir en tredje resa också.


Då var de bokat !
Då var de bokat och jag tror detta blir bra. I september drar jag till USA och NEW YORK !

De känns spännade. Jag har aldrig varit där och jag har inte ens varit i närheten av att åka dit någon gång. Detta blir något helt nytt och jag vet egentligen inte vad som väntar mig. Jag kommer att bo på HOTEL EDISON. De är inget lyx eller något speciellt med detta utan ett vanligt standard hotell där man får allt man behöver. De är ett absolut bra läge eftersom hotellet ligger ett 1/2 kvarter ifrån BRODWAY och TIMES SQUARE. Dessutom ligger New York's stora bussterminal 5 kvarter bort och de låter inte så långt.

Jag som sagt, jag vet inte vad som väntar mig egentligen och jag vet inte riktigt hur jag ska förbereda mig heller, men jag gör väl de som känns bäst. De är långt kvar till september så jag har gått om tid för att samla information och tänka. De finns såklart några platser jag vill besöka under mina 9 dagar i NEW YORK.Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE