Tankar om 2019

 Nu är det 8 timmar kvar av 2018. 

För min del är jag ganska nöjd med hur det här året blev. Jag har under året kommit till massa insikter. Jag har under året fått erferanheter som säkert kommer att hjälpa mig att fatta rätt beslut i framtiden. Jag har på allvar lärt mig vikten av att man ska må bra. Mår man inte bra, då spelar ingenting annat någon roll. Det är verkligen skitsamma om du tex har mycket pengar eller är framgångsrik och lyckas bra med sånt som du hålller på med. Inget av allt det där spelar någon roll om du inte mår bra.
 
Jag hoppas naturligvis att år 2019 blir ett bra år. Jag hoppas att när jag sitter här om exakt ett år igen och blickar tillbaka på 2019 så vill jag kunna säga att jag har haft ett roligt år med många trevliga och mysiga upplevelser. Jag vill må så bra som möjligt. Det finns ingenting just nu som talar för att jag inte ska få ett bra 2019.
 
Jag har tex redan nu köpt ett sk guldkort till Bokmässan i Göteborg så där blir  säkert ett besök där till hösten. Det kommer att bli kul!
(null)
 
Det kommer ju också ett nytt Musikhjälpen där man kommer att ställa en glassbur på något torg, någonstans i Sverige. Är det något jag taggar för och längtar till hela tiden så är det ju Musikhjälpen. Det kommer ju att bli roligt när det är dags för den veckan igen.
(null)
 
 
De första månaderna av 2019 kommer att bli ganska tuffa. Jag kommer att få kämpa för att få in så mycket pengar som jag vill ha. Jag har saker jag vill fixa och få gjort, men jag behöver cash och jag kan bara se att det är hårt arbete som gäller. Det är inget snack om att jag är beredd att ta det jobbet nu.
(null)
Det handlar ju kanske max om ett halvår och sen har jag precis så mycket pengar som jag behöver. Sen från sommaren och framåt så kan jag nog göra väldigt mycket av sånt som vill göra och mår bra av. 
 
En sak som jag redan nu vet att jag ska göra och som ska bli så otroligt kul att få uppleva det är att jag ska få träffa och hänga med Peg Parnevik igen. Det handlar om att jag ska få hänga backstage med henne innan en spelning och sen få se hennes gig från sidan av scenen. Jag vet inte tid eller plats än, men jag gissar att det blir till sommaren någon gång. Det borde väl vara då som hon ger sig ut i Sverige för att bränna av några fett coola gig.
 Detta  kommer ju att bli en "nice" upplevelse för mig. Jag har ju träffat Peg förut. Jag vet ju redan nu att hon är en otroligt snäll och bra tjej. Därför behöver jag ju inte vara nervös eller nånting sånt inför denna grejen. Det är bara att vara på plats, slappna av och ha det trevlig.
 
Senast jag träffade Peg var under Musikhjälpen veckan i Lund i år. 
 
 Denna bilden är från våren 2017 då jag för första gången träffade Peg. Det var i den studion i Stockholm där hon jobbar med sin musik.
 
Hoppas ni alla får ett bra 2019. Tänk på att vara rädda om er. Se till att må så bra som möjligt. 
 
Gott Nytt ÅR!
 

Nyårslöftet.

Brukar ni ha något nyårslöfte. Jag brukar alltid säga till mig själv på nyår att jag lovar att förändra, eller bara göra nånting när det blir ett nytt år. Jag brukar däremot inte kunna hålla mina nyårslöften. Ärligt talat så glömmer jag också bort vad det faktiskt är jag har lovat mig själv. 
 
Detta nyårlöfte som jag nu har det tror jag ändå att jag kan hålla. Under detta året har jag ju varit ganska noga med mina pengar. Jag har liksom försökt rätta till alla dom fel jag tycker att jag gjorde med pengar under 2017. Jag tror att jag kan sluta rättta till saker nu. Istället kan jag tänka framåt och då tänker jag att mitt nyårslöfte får bli att jag ska lägga till ett sparande i min sk budget. 
 
Under detta året så har mest bränt pengar och jag har inte haft något planerat sparande. Jag har full koll på alla pengar. Hiur mycket jag får in och vad jag har ut. Jag har det bra, men jag missar att faktsikt lägga undan en slant som jag bara sparar. Det är ju alltid bra att ha en buffert liksom. Jag vill mest ha ett sparande för att allt ska kännas stabilt med ekonomin. Jag vill lätt kunna lösa den där oväntade utgiften som ändå kan komma.
 
Sen är det ju ändå så att jag kommer ju säkert att fortsätta bränna mina pengar på allt möjligt. Jag sparar ju inte pengar bara för att jag ska ha en massa pengar på ett konto. Detta med att jag vill spara handlar att det ska finnas ett tänkt sparande i den sk kalkyl som jag gör för varje månad. Jag tror att ekonomin känns mer stabil om man har lite ording på det där sparandet också. 
PENGAR, PENGAR OCH MER PENGAR... PENGAR MÅSTE MAN JU HA. Annars kan man ju inte "bubbla".
 
 
 

Musikhjälpen 2018

  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 
Fick träffa Alexandra Nilsson

I mitten av oktober i år så besökte jag Stockholm över en dag. Jag skulle upp för att träffa snälla, trevliga och goa Alexandra Nilsson. Vi käkade lunch på Mr French och jag hade betalat över 5000 kr för denna upplevelsen. Pengarna som jag hade betalat för detta gick oavkortat till BARNCANCERFONDEN.
Jag var väldigt nöjd och glad över att jag äntligen fick träffaAlexandra. Jag har ända sen jag startade min blogg för ca 10 år sedan känt till Alexandra Nilsson. Alexandra har alltid varit en person som jag har sett upp till som fan. Det kändes också skönt att Alexandra verkligen var den snälla och goa tjej som jag alltid har trott att hon är. 
 
 
 


Jobbet🚌🚍

Jag har jobbat på som bussförare. Under större delen av av detta året  så har jag kört delade pass. Det innebär att jag i princip kör 4 timmar på förmiddagen, tar rast mitt på dagen och sen kör jag ca 4 timmar till under eftermiddagen. Det har känts bra att jobba så. När jag har min rast så kan jag äta i lugn och ro, vila lite, ta en dusch. Sen känner amn sig pigg och fräsch inför mera jobb under efermiddagen. 
 
Nu har jag valt att köra på ett annat schema. Det blir ungefär lika långa dagar som jag har haft när jag har kört delat. Skillnaden är att jag nu  även jobbar under större delen av hela dagen. Jag har inte 4-6 timmar rast mitt på dagen längre. Jag har däremot två raster på någon timme var på varje arbetspass. Dessutom blir jag ledig några dagar mer per månad nu än vad jag har vart tidigare. Under 2019 ska jag typ jobba in en dag varje vecka. Jag ska helt enkelt i snitt jobba 4 dagar i veckan istället för 5. Jag kommer att ha en period med 3 dagar på raken ledigt. Jag kommer dessutom att få en period med 4 dagar ledigt på raken. Detta händer varje månad att jag får ledig så. Detta gör ju att man ibland kan åka på någon resa på ordinarie ledighet. Om man nu skulle vilja det. Jag behöver ju inte ta på semsterdagar eller komp då. Jag får ju lite minisemeter varje månad nu när jag har bytt schema från att köra delat till långa pass. 
 
Sen blir det ju ändå så att när man väl jobbar då har man väldigt mycket jobb. Det finns framförallt en period av jobb där jag får jobba 4 dagar på raken, långa pass, blir ledig en dag och sen är det fyra långa dagar igen. Det där kommer att kännas, men det är ingen tvekan om att jag är beredd att ta det jobbet. Allt annat med mitt schema tycker jag ju ändå är bra. Jag värderar ju ledigheten högt, och att nu få några exttra dagar per månad där man är 100% LEDIG, det är bra tycker jag. Sen ska man inte glömma att jag har under arbetsdagarna mycket bra körning. Jag gillar ju tex att köra till Vänersnäs. Detta får jag göra ganska mycket nu igen. Jag har ju också två tillräckligt långa raster under varje arbetsdag. Man har ju då gott om tid att tex äta i lugn och ro. 
 
Jag hoppas att jag orkar jobba på under året. Jag trivs bra med mitt jobb och även om jag ibland kan ha mindre bra dagar på jobbet så finns de så många andra jobb som jag är så glad över att jag slipper gå till. Jag tänker ibland att det finns så mycket som jag inte skulle vilja jobba med, då är busskörningen mycket bättre at ha och slita med. Det fortsätter ajg säkert med under 2019. 
 
 
 Bokmässan 2018💜💜

Alltid lika trevligt att besöka BOKMÄSSAN i Göteborg. Det är ju inte brist på människor som man känner igen. Jag vill absolut göra ett besök nästa år också. 
 
BILDER FRÅN ÅRETS BOKMÄSSA I GÖTEBORG
(null)
Ingemar Stenmark😊😊
(null)
(null)
Patrik Sjöberg.
(null)
(null)
(null) 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 
Prag 2018 🇨🇿🇨🇿🇨🇿

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 
 
 
Nyårsafton

Då är det sista dagen på detta året. Jag kommer att ägna den här dan på bloggen åt att blicka tillbaka på år 2018 i olika inlägg som jag publicerar under dagen. Jag kommer också att publicera ett inlägg där jag har lite funderingar om 2019. 
 
2018 har väl i det stora hela varit ett bra år. Jag säkert haft 12 olika ekonomimål, ett för varje månad. Varje månad har jag tänkt att jag inte kommer att fixa det. Det har sett för tufft ut, men i slutändan har jag ändå aldrig misslyckats med ett enda. När det kommer till ekonomin detta året så har jag ju känt att jag har velat rätta till många av dom fel jag tycker att jag gjorde under 2017. Jag tycker nu att jag har rätta till precis allt och när 2019 nu snart är här så har jag väl typ ett mål med ekonomin som går ut på att det ska kännas mer stabilt än vad det just nu gör. 
 
Jag kan tycka nu när jag funderar över detta året att jag kanske inte riktigt har gjort så många roliga grejer som jag har velat göra. Samtidigt så har jag ju velat ta det lite lugnt med att göra saker. Det blir lätt för mycket. Sen är det ju ändå så att jag har ju gjort en del väldigt roliga saker som jag också gärna känner att jag vill göra om igen. Så jag har haft ett bra 2018. Det skulle vara fel att säga något annat.
 
BLANDADE BILDER FRÅN DETTA ÅRET.
 
🧡❤️

(null)

(null)🏓🏓- 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣Fint väder 🌞❄️- Massa jobb🚌

Fint väder har det varit idag. Det inte mycket till vinter än och jag är glad för det. Det får gärna vara som som det har varit idag ända fem tills att det blir våren. Slipper man bara snö och på tok för mycket minusgrader så är jag nöjd som fan. 
 
Massor med jobb har jag haft idag med. Jobbat som fan har man gjort sen i fredags. Imorgon ska jag jobba ännu mer än vad jag har gjort under de senaste dagarna. Har ett riktigt jäkla långt pass, så efter den dagen kommer det nog att snurra rätt ordentligt i min skalle. 
 
På tisdagen blir jag äntligen helt ledig och då måste jag ju bara ta mig ut på en riktig jävla långpromenad. Jag vill ju få igång de muskler de kroppsdelarna på mig som typ inte har fått jobba alls på fyra dagar. Jag tänker på allt de på mig själv som man inte jobbar med när man istället jobbar med att sitta på arslet i många timmar, 4 dagar på raken. Jag är även ledig under kvällen imorgon och det känns ju bra när det är nyårsafton. 
(null)
 
 


Food 💛💚(null)
Kycklingsallad 💛💚
(null)


Ask A Pro 🏓🏓

 
 
 


.

(null)
(null)
(null)

 


Kvällsblogg

Jag har haft en lördag med över 10 timmar på jobbet. Man är lite snurrig i huvudet nu, men det går ändå rätt bra och jobba på. 

Det jobbiga kan vara när man tänker på att jag har två långa dagar kvar av arbete innan jag blir ledig en dag. Sen jobbar jag ju tre långa dagar till, innan jag får mer ledigt igen. Det där ska man ju inte tänka på, men ibland gör man det ändå. Jag försöker ändå vara och tänk mer här och nu. Det blir för mycket annars om man funderar på allt möjligt som inte har med nuet att göra. Det är mycket som det är i själva nuet liksom. 

Jag gillar ändå att jobba som jag gör nu. Jag vet ju att jag får någon extra dag ledigt varje vecka när jag gör alla dessa långa dagar. Det känns ju sjukt bra när den perioden med mycket ledigt kommer. Man har ju något att längta efter, samtidigt som jag ändå trivs bra på jobbet.  
 
 China Super League 2018/2019

 


Över 12 timmar på jobbet.

Jag har haft en dag med över 12 timmar på jobbet och över 10 timmar av arbetstid.
 
Man känner lätt att det är viktigt att tänka på att bara vara i nuet. Man kan inte fundera allt för långt fram. Man får bara göra sina 10 timmar av arbete och inte allt annat får man bry sig om sen efter det. Jag vill vara skärpt och fokuserad när jag väl arbetar. Sen när man väl har gjort sin dag, då släpper jag arbetet och tänker på helt andra saker. 
 
Det var ändå ganska lugnt att köra idag. Imorgon och hela helgen är det också mycket jobb som gäller. Det är bara att slita och sen tjänar man ju pengar också. Man kan ju dessutom ta ledig andra dagar med hjälp av den komp man får för att man jobbar timmar under storhelgerna.
 
 
 


DANNEJOHANSSON.SE 💖💖

(null)
(null) (null)
(null)

(null)
Lediga dagar går så fort.

Nu är snart dom lediga dagarna över för denna veckan. Från med i morgon och typ en vecka framåt har jag massor med jobb bakom ratten att ta tag i. Det är väl på ett sätt bra att man kommer igång igen efter mycket ledighet, men jag hade gärna varit ledig lite mer under nyårshelgen än vad jag nu får vara. Perioden av lediga dagar går ju alltid så fort. Jag får  nyårsdagen ledigt och jag slutar i alla fall jobba 18:30 på nyårsafton. Jag kan ju därför fira nyår på vilket sätt jag vill, om man nu orkar att bry sig. 
 
Idag har jag gjort lite ärenden på stan. Jag köpte hem mat så jag klarar mig under hela jobbhellgen. Jag köpte mig också ett par nya skor som jag kan ha att gå långpromenader i. 
 
Jag gick en runda idag. Det var stundtals ganska fint väder. Solen kom ju fram och jag hade naturligvis för mycket kläder på mig när jag var ute och gick. Det blev 12 km igen och detta var väl sista rundan som jag går för denna veckan. Från med imorgon och under helgen som kommer så har jag ju som sagt mycket jobb att ta tag i och då lär jag inte ta några promenadrundor. 
 
BILDER FRÅN DAGENS RUNDA
 
Nu ska jag passa på att njuta av min lediga kväll fullt ut. Sitta i massagestolen är ju aldrig helt fel när man bara vill slappa och ta hand om sig själv och mitt livs bästa verktyg, min kropp.
 
 
 


💙

(null)

(null)💖

(null)

(null)Annandag jul

Dom lugna lediga dagarna bara fortsätter. Jag jobbade igår, men idag har jag varit ledig. Jag har egentligen inte gjort nånting. Jag har inte haft någon lust att göra nåt. Jag känner heller ingen stress över att något måste fixas. Allt jag har velat få gjort i år är klart och jag använder bara mina lediga dagar till att slappa. Kanske småplockar jag lite med nånting, men den mesta av min tid idag har gått åt till att bara slappa och ha det bra. 
 
Jag mår väldigt bra just nu. Det finns inget som oroar mig och jag har heller inte en enda människa i mitt liv just nu som tar för mycket negativ energi av mig. Dessa personer som har funnits tidigare är inte längre en del av mitt liv. Detta känns bra och jag känner inte att det är fel eller nånting. Alla insikter som jag har fått under detta året handlar oftast för mig i slutändan om en sak: Jag ska må bra. Om jag inte mår bra så spelar ingenting annat någon roll överhuvudtaget. Därför gör jag nu alltid vad som krävs för att jag ska må bra.
 
 
 


Juldagen

Idag har jag mest jobbat. Skönt att jag fick sovmorgon och inte behövde börja förrän klockan 10:00.
 
Dagens pass blev väl ungefär som jag hade förväntat mig. Ganska lugnt de första 4 timmarna och sen kändes det lite tuffare att jobba på, men det var ändå ganska lugnt. 
 
 


Ekonomimålet är fixat.

 


Julafton

Nu är det jul igen. Hoppas att ni som är inne här på min blogg och läser får en god och mysig jul. Själv ska jag inte göra något speciellt. Det blir väl bara att jag kollar mer på TV än vad jag brukar göra just idag. 
 
Varje julafton så tänker jag alltid lite extra på min mormor. Hon dog nämligen just på julafton, så varje jul sen dess så kommer tankar som mest handlar om hur tacksam jag är för allt min mormor har gjort för mig. Jag vet verkligen inte om jag hade levt ett så bra liv idag om jag inte hade haft min mormor under dom åren då hur mycket som helst kändes väldigt jobbigt för mig.
 
En sådan här dag som julafton så tänker jag också mycket på alla dom barn som kanske inte kommer att få den julafton som dom helst av allt hade önskat sig. Jag känner åtminstone till en förälder som jag vet kommer att  dricka på tok för mycket alkohol idag. Sen kommer hans familj få se han somna under bordet. Att finns barn runt om i Sverige som kommer att tex behöva uppleva just detta är ju något som gör mig väligt ledsen i alla fall. Det finns ju också dom som får uppleva mycket värre saker. Många barn får inte den jul som dom säkert skulle vilja ha. För många barn tror jag inte det spelar någon roll om dom inte får exakt vad dom har önskat sig i julklapp. Många vill nu bara få den där julaftonen som alla barn förtjänar att få. Lugn och ro, massor av kärlek och trygghet. Själv känner jag mig bara så arg över att det finns så många föräldrar som inte kan fatta att man måste göra allt man kan för att barnens bästa. Hur svårt kan det egentligen vara att fatta liksom??? 
 
 För min egen del så är jag glad över att jag inte på något sätt har känt av någon julstress. Jag tycker det ska bli skönt att bara få vara hemma och slappa idag. Jag kommer att göra vad jag känner för att göra. Jag har massor av mat hemma. Jag skulle kunna duka upp ett fett jäkla julbord om jag känner för det men jag kan också strunta i det. Jag väljer själv liksom.
 
Jag kommer att ha en dag som jag bara njuter av och kommer bara att tycka att livet är fantastiskt. Jag är glad för att jag är jag. Jag glad för att jag är en person som vågar säga vad jag tycker och tänker. Jag är glad för att jag står upp för mig själv. Om jag önskar mig något i julklapp så är det att jag aldrig får en tanke på¨att sluta vara den jag är. Jag är nämligen så nöjd med att bara vara mig själv. 
 God Jul!
 
 
Allt känns bra inför julhelgen.

Jag har sköna lediga dagar. Allt känns bra inför julen. Jag har inte känt av någon julstress överhuvudtaget. Det enda som kanske stressar mig lite är att jag inser att jag har en arbetsdag på tisdag igen. 4 dagar av ledighet går jäkligt fort, men jag är ju fortfarande ledig så jag får njuta av ledigheten ett tag till. 
 
Jag var ute på en långpromenad idag. Jag tar tag i det direkt på morgonen och går då 12 km i ett ganska högt tempo.
 
 Naturligtvis är jag långt ifrån mitt maxtempo, men jag trycker ändå på mer nu än vad jag brukar göra när jag går det där varvet på 12 km. När man har gått halva varvet så är man helt dysvett och då fortsätter jag bara att trycka på med samma fart. När man sen har kommit hem och fått ta den där duschen, fått i sig lite mat och druckit mycket vatten, då känns min kropp precis så bra som jag vill att den ska kännas. Detta håller sen i sig i flera dygn. Promenader ska man fan inte underskatta! Dessutom är det ju väldigt skönt att bara komma ut och få rensa tankarna från allt möjligt skit som man kanske går och bär på i sitt huvud. 
 
Imorgon är det julafton och jag har väl egentligen inte några planer alls. Jag tar väl lite dagen som den kommer. Överhuvudtaget så är jag inte mycket för traditioner och sånt som man ofta förknippar julen med. Jag vill ha det mer som jag har det under vilka andra dagar som helst. Jag känner inte för min egen del att julen är viktig att fira. Jag firar hellre nånting (vad som helst) när jag själv känner för det. Julafton tycker inte jag är en av årets höjdpunkter. Jag gillar bättre dom dagarna som det tex är Musikhjälpen eller Bokmässan. Detta är mer årets höjdpunkter för mig än själva firandet av julafton. 
 
 


Melody Club - 10 - I Don't Believe In Angels.

 


Fredag (2018 12 21) ❤️

Har haft en skön ledig dag. Det fick bli en långpromenad. Det vanliga varvet som jag säkert fram till denna dag har gått över 1000 gånger, kanske är det över 2000 gånger. Jag har ärligt talat tappat räkningen och jag kommer nog aldrig ens på ett ungefär kunna säga hur många gånger jag har gått det där promenadvarvet som är på 12 km. Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut, Dalbobron.
 
(null)
 
 
När jag var ute på detta varv så funderade jag mycket på hur bra jag har det. Jag tänkte också mycket på att jag är så tacksam över att jag bara mår bra och att jag också hela tiden kan prioritera att göra saker som jag mår bra av. 
 
Under denna veckan har jag jobbat 4 megalånga pass. Nu behöver jag vilan, men jag behöver också röra på mig. Idag har jag kört en bra långpromenad i ett ganska högt tempo. Jag blev svittig av det. Efter promenaden käkade jag lite lunch och sen kröp jag i säng och sov bort hela eftermiddagen. Nu sitter jag här och allt känns jättebra i kroppen. Jag har gjort 4 tuffa arbetsdagar, men jag känner mig ändå pigg och fräsch just nu. Jag har det ju bra när jag lever ett liv där jag ändå kan välja att göra saker som jag vet att jag mår bra av.  
 
Under kvällen nu ska jag fortsätta jobba med ett par blogginlägg. Jag har så mycket tankar i mitt huvud som jag bara vill få ner i text. Mycket handlar just om att jag är så glad över att jag mår bra och inte har något i mitt liv som gör att jag känner press eller stress. Jag kan göra lite som jag vill, när jag själv känner för det. 
 
När jag var ute på min promenad tidigare idag så lyssnade jag på en väldigt bra dokumentär som handlade om artisten Tove Lo. 
(null)
 
 


Linnea Henriksson - Säga mig / #MH18

 


Vänersnäs💙💖

(null)
(null)
(null)

(null)

Rast och Vila💚❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

Arbete och mera arbete🚌🚍

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Molly Sandén - Kär i Din Kärlek / #MH2018

 


Jobbar som f’n - Skriver blogginlägg.

Nu jobbar man som f*n. Jag kör ju bara långa pass och det sjuka är att så ska det ju vara nu i typ ett år framåt. Idag har jag haft ett pass där jag jobbar över 10 timmar. Räknar man med rasterna också då snackar vi över 12 timmar. Det känns naturligtvis tufft, men jag får energi av att veta att jag snart får en längre period av mer ledighet. Så kommer det ju också att vara i ett år framåt. Ledigheten dyker upp med jämna mellanrum hela tiden. Oftast lite längre eftersom jag just jobbar som f*n när jag väl jobbar.
Jag ska nu bara jobba imorgon också. Sen blir jag ledig 4 dagar i rad. Sen får jag jobba juldagen och sen blir jag ledig igen. Från och med fredag denna veckan så jobbar jag 1 av de kommande 7 dagarna. 1 AV 7...det kan jag ite klaga på.
 
Den lilla fritid som jag ändå har haft under denna veckan så har jag jobbat rätt hårt med att göra inlägg på min blogg. De mesta har jag tänkt publicera på nyårsafton. Jag brukar ju i slutet av varje skriva inlägg där jag blickar tillbaka på året som har varit. 2018 har varit  ett år där jag har grejat mycket med att rätta till många av dom fel jag anser att jag har gjort under 2017. Jag kanske inte skriver så mycket om det där så mycket mer än vad jag tidigare har gjort, men jag kan nu konstatera att jag nästa år  inte behöver hålla på lika mycket med att  rätta till saker som jag tidigare tycker har blivit fel. I fortsättning gäller det bara att jag inte sabbar sånt som jag nu har fått ordning på. Jag känner liksom att jag för mig själv måste bevisa att jag har lärt mig mycket på alla dom fel och misstag som jag gjorde, men inte ska göra om.
 
Jag har ju gjort lite roliga saker under 2018 också. Jag publicerar ju som sgat mer på nyårafton, men bl.a sånt som jag är väldigt glad över att jag fick uppleva i år var:
 
* Resan till Prag. 
* Bokmässan.  
* Musikhjälpen.
 
Jag skriver också inlägg just nu om hur jag tänker kring 2019. Vad ska jag göra och vad vill jag göra? Jag har ganska tydliga mål och mycket av sånt som jag vill uppleva är faktsikt nu i mångt och mycke redan fixat och klart. JAG SER LJUST PÅ FRAMTIDEN, ÄR FULL AV FÖRVÄNTAN OCH JAG ÄR PÅ DET STORA HELA VÄLDIGT NÖJD MED 2018.
 
 3 punkter om vad som är bättre nu🚍🚌

 
Jag har nu kört på det nya schemat i två dagar. Jag  tycker att det känns bra. Jag känner att väldigt mycket bara har blivit till det bättre. 
 
 1. Nu har jag ju två matraster. Jag äter både frukost och lunch på jobbet. Till skillnad från förra schemat så känner jag mig inte hungrig när jag kommer hem efter jobbet längre. Tidigare gjorde jag det för jag fick äta alldeles för tidig lunch. Det gjorde i sin tur att jag åt på tok för mycket kvällen, efter jobbet. Det känns som körning som jag har nu är betydligt bättre för min mage. 
 
2. Jag slutar ofta 1-2 timmar tidigare än vad jag gjorde förut. Jag börjar typ bara 40-60 minuter tidigare än på mitt förra schema, men jag ändå så att jag ofta har hela kvällen ledigt. Om jag någon dag slutar lite senare, då börjar jag oftast ganska sent också. Det är ju också skönt att inte varje dag behöva vräka sig upp klockan 04:00 på morgonen.
 
3. Jag har mer av den körningen som jag gillar att köra. På mitt förra schema fanns det mycket som jag inte gillade och dessutom var det betydligt mer stress förut. Nu är det mycket lugnare. Tex imorgon ska jag få köra mycket Vänersnäs. Den linjen gillar jag ju bästa att köra av allt jag kör. Kul då att jag nu på mitt nya schema får köra mycket mer av den linjen. Detta med vad jag kör har blivit mycket bättre än tidigare. Dessutom kör jag inte så långa perioder innan raster och avslutet för arbtsdagen. Perioderna mellan körning, rast och avslut är betydligt kortare nu. Därför känner man soig inte så slut i kroppen, även om man har haft en lång arbetsdag. 
(null)
 
 
 


Nittaku Pongcast - November 2018.

 
 


Hotellet som jag bodde på i Lund

 Några bilder från Hotellet som jag bodde på i Lund. 
 Puben finns inte med på några bilder här. Där checkade jag bara in och något annat sen besökte jag aldrig den delen av hotellet mer. 
 
 
 
 Molly Sandên💙❤️

 
 
 
 
 
 


V 51

En ny vecka har det blivit. Inget Musikhjälpen att tittat på. Vad ska man då göra? Vad ska man titta och lyssna på nu. Massor av annat, men vad ?. Musikhjäpen kommer ju tillbaks nästa år och jag har redan börjat fundera på vad jag kan tänkas göra då. Jag vill redan nu veta vad det blir för tema, var buren ska stå och vilka som blir programledare. Men jag får naturligtvis vänta på att allt de dör släpps.
 
Idag började jag ju på det nya schemat. Jag kör långa pass och jag har varit uppe sedan klockan 04:00 i morse. Jag började jobba 05:30 och efter detta kom jag hem ungefär klockan 18:00. Det kändes lite snurrigt i huvudet mot slutet, men jag tycker att i det stora hela så gick min första arbetsdag på detta schemat bra. Jag kommer nog att ganska snabbt komma in i dom nya rutinerna  kommer med att jobba på detta sättet. 
 
Jag får ju till skillnad från förut ta med mig mat till jobbet nu. Jag tar med mig mat till den första rasten så att jag har frukost. Till min andra rast så fixar jag lunchen på Koppargrillen. Rasterna är inte så långa längre så att jag hinner inte gå hem, men det finns ändå tillräckligt med tid för att hinna gå och hämta mat som jag sedan kan ta med mig till jobbet och sitta där och äta i lugn och ro. 
 
Detta blir nog bra. Det kändes bra idag. Och eftersom jag nu jobbar lite längre dagar så blir jag ju också ledig någon mer dag per vecka än vad jag var på mitt förra schema. Nu kör vi!!!. Jag är inte rädd för att jobba tufft. I slutändan så jobbar jag ändå inte mer än heltid i alla fall, och då orkar man ju. No problem, liksom.
 
 


Detta är POWER!

Kolla på min brorsa när han lyfter. Detta är så jävla mycket POWER som det bara kan bli!!
 


Perikles - Var ska vi sova inatt -#MH2018En rolig historia från förra veckan

När jag var i Lund förra veckan för att se Musikhjälpen live så var ju roliga Sven Melander gäst vid ett tillfälle. 

(null)

På ett ställe vid glasburen så kunde vi som var publik önska låtar. Varje låt önskning kostade 50 kr och pengarna gick ju naturligtvis till Musikhjälpen. Jag passade på att önska låten: VÅR JULSKINKA HA RYMT där en av dom som sjunger denna låt är just Sven Melander själv. När jag berättade för Sven att jag skulle önska denna låt så skratta han så att han höll på och trilla av stolen. Låten spelades sen 1 minut efter att jag hade önskat den ..för alla på Stortorget i Lund. Wow! Sven Melander ägde ju torget i Lund för några minuter. 👍👍👍 Kul att Sven blev så glad av mitt låtval😊😊

 

 

 

 

 

 

 

 
Peg Parnevik - Loafers - #MH18

 
 
 
 


Det är som vanligt när det tar slut.

Jag sitter här och bara tänker på hur mycket jag egentligen älskar programmet Musikhjälpen. Det är som vanligt när det nu är slut. Jag längtar redan till nästa år, då det drar igång igen. Själv bidrog jag med ca 7000 kr i år. Det är ju mindre än tidigare år, men det ju ändå mycket pengar. 
 
Jag trodde under gårdagen att jag kanske har tröttnat på Musikhjälpen. Jag tänkte att jag kanske trots allt inte tycker att detta programmet är så bra som jag tidigare har sagt att jag tycker att det är. Den tanken tänkte jag säkert för att jag själv var så jäkla trött igår. Den extrema tröttheten berodde ju på denna veckan med just Musikhjälpen.  Dom negativa tankarna kommer lättare och man blir lätt irriterad över småsaker när man känner sig väldigt sliten och övertrött. Denna tanke med att jag inte gillar Musikhjälpen längre slogs bort helt idag när jag följde Musikhjälpen. Jag kan inte komma ifrån att jag tycker att det är rätt häftigt att man ställer en glasbur på ett torg, en gång om året, någonstans i Sverige. Sen kör man programmet på ett grymt sätt med massor av känslor och hur mycket kärlek som helst. Man samlar många olika människor i Sverige som tex denna gången kämpar för att alla ska ha rätt att funka olika. Sen när det avslutas, då har det (denna gången) kommit in över 50 miljoner kronor. Allt detta är jäkligt coolt. Jag kan verkligen inte göra något annat än älska en sådan häftig grej som Musikhjälpenändå är. Musikhjälpen är ju faktsikt ett program som värnar om mänskliga rättigheter runt om i hela världen. Inget är ju dåligt med det. 
 
Jag kommer nog alltid att älska Musikhjälpen. Programmet kommer alltid att finnas någonstans i mitt hjärta. De finns så många saker som är så coolt och så jäkla häftigt, samtidigt som så många människor under en och samma vecka sprider så mycket kärlek,  i ett samma program. Det är mäktigt detta!! 
 
 
 


Tar det lungt - Har tålamod.

Söndag har det blivit och som vanligt lite tom. Det gör jag nog nästan alltid på söndagar. Jag har ingen bra förklaring på varför. Eller så är det väl så att jag inte orkar skriva ner den förklaringen som jag eventuellt har om tomhetskänslan på söndagar. Känslan syns ju på mig. jag försöker att bara ta det lugnt och ha tålamod. Allt kommer ju att kännas bättre än vad det gör just nu. 
 
Jag känner mig fortfraande ganska trött. Den här veckan med främst mycket Musikhjälpen blev lite övermaxad. Jag har mycket att tänka på till nästa år. De finns säkert saker som jag kommer att göra annorlunda när jag tänker på hur jag valde att göra denna veckan.  Jag ångrar egentligen ingenting så. Det var kul att åka ner till Lund och se det på plats, men jag måste ändå säga att jag nog gillar bättre att sitta hemma och se programmet på TV. Jag myser liksom  hellre hemma med Musikhjälpen än att vara på plats och typ hantera allt som min kropp för utså när man står i timmar, ute i kylan och tittar rakt in i en glasbur. Sen säger jag inte att jag inte kan tänka mig att åka och kolla Musikhjälpen live något annat år, men det är inget som jag behöver "maxa" på det sättet som jag gjorde i år. Jag kan ju åka ner och ligga på hotellet och kolla. Jag vara på plats på det torg där Musikhjälpen-buren står, men jag kanske inte alltid behöver sträva efter att komma längst fram för att sen stå där i hur många timmar som helst.
 
Jag har inte tröttnat på Musikhjälpen. Det är ett fantastiskt program på många sätt. Musikhjälpen gör ju att massor med människor sluter upp och  gör livet lite bättre för väldigt många människor runt om i världen. Det är ju bara så häftigt!  Själv får jag se vad jag i slutändan kommer att ha bidragit med. Kanske nöjer jag mig med allt de jag har gjort hittills. Eller så bidrar jag med mer. 
 


Kvällens tankar.

Jag är ju hemma igen från Lund och nu slipper jag i alla fall säga att jag inte har sett Musikhjälpen på den plats där man väljer att ställa buren. Nu har jag sett det live och många roliga upplevelser av vistelsen i Lund har jag fått, men mycket var ganska jobbigt också. Det blev ju att jag stod utanför buren i många timmar, 3 dagar på raken. Visst var det mycket som var roligt och bra, men det blir tufft för kroppen oavsett. 
 
En grej som var lite roligare än allt annat det var när jag stötte på Peg och kunde kramas och småprata lite med henne. Hon är ju bara så himla snäll. Jag träffade ju även henne förra året som också i slutändan hade med Musikhjälpen att göra.
 Det kändes bra att hon kände igen mig och även visa det för mig att hon faktsikt gjorde det. Jag hade säkert blivit lite ledsen annars. Även Josefin Glenmark som sjöng tillsammans med Peg i buren i torsdags kände igen mig. Henne träffade jag ju också förra året, samtidigt som jag träffade Peg.  
 
Jag har inte skänkt så mycket pengar än till årets Musikhjälpen. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra i år. För mig är det ju viktigt att jag känner att jag bidrar för att jag själv vill det. Jag bryr mig liksom inte om vad andra säger. I detta nu så ligger det ju uppe många auktioner som jag skulle kunna tänka mig att buda hem. Samtidigt tänker jag på tidigare erfarenheter av att buda och ta hem auktioner för Musikhjälpen. Hur jag har känt tidigare påverkar naturliogtvis hur jag tänker att jag ska göra i år. Det är inte så att jag inte har bidragit med nånting i år, men det handlar ju bara om max 1000 kr.
 
Nu kämpar jag mest på med att återhämta mig ordentligt. Jag ska ju börja jobba på måndag och då är det ju nytt schema och långa pass som gäller. Ska jag orka detta så måste jag ju återhämta mig ordentligt.
 
Jag är nöjd med dagarna nere i Lund. Det var lagom många dagar. Jag åkte ner i onsdags och åkte alltså hem idag. Om jag ska ångra nånting så kanske det är att jag skulle ha åkt ner i tisdags och åkt hem igår istället. Det hade varit lugnare och bättre för min kropp också. Det kan vara så att jag nu har för kort tid att återhämta mig på och då får jag vänta med vilan tills nästa samanhängade ledighet kommer. Det är i alla fall minst en vecka dit. Jag kommer ju att kännas i kroppen när man kör alla dessa långa dagar. Sen kommer det ändå att gå bra för jag är ju ledig några fler dagar per månad nu än vad jag har varit tidigare.
 
Musikhjälpen är ju inte slut nu. Det fortsätter ju något dygn till. Jag får väl se hur mycket pengar jag kommer att skänka. Jag vet inte mer om den saken nu än vad jag visste förra veckan. Jag kommer inte känna något dåligt samvete över att jag "bara" skänker 1000 kr. Om jag skänker mer, så är det för att jag själv vill det och blir det så att jag skänker mer så beror det säkert på att det då finns någon auktion som jag verkligen vill buda hem. Sen är det ändå ingenting som jag kommer att vara ledsen för om jag missar. 
 
 
 
  
 Home Sweet Home❤️

(null)

(null)Det ska bli skönt att komma hem.

Jag blev väldigt trött ikväll så jag lämnade Stortorget och gick tillbaka till mitt hotell typ kl 20:30. Imorgon åker jag hem och det ska bli skönt. 

BILDER FRÅN IDAG 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
(null)
(null)

(null)Nu ska jag ”maxa”💚❤️

POWER MUSIKHJÄLPEN FREEEEEDAG!!!!!!!!

(null)
Jag har vilat några timmar på hotellrummet nu under eftermiddagen, men nu ska jag ta mig bort till Stortorget i Lund. Där ska jag vara så länge som jag bara känner att jag orkar. Man maxar liksom. 
(null)

Inte så många bilder

Fredag - Förmiddag - Musikhjälpen❤️💚
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)
Jag vilar på hotellet just nu och jag ska fortsätta göra så i några timmar till. Sen går jag tillbaka till Stortorget i Lund hänger vid buren en sista kväll. Imorgon åker jag hem igen och även om jag trivs bra här i Lund så ska det bli skönt få komma hem igen. 
(null)Nya tag i Lund❤️💚


(null)
(null)

(null)

(null)

(null)


Bara lite mer bilder💚❤️

Det har varit en helt galet rolig och bra torsdag här i Lund. Jag känner mig som världens lyckligaste människa just nu!!!
Tack Musikhjälpen för att du får mig att känna så mycket på en och samma gång💚❤️
 
 BARA LITE MER BILDER FRÅN MIN "INSTA" (@dannebloggen)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
#MH2018 - igår och idag.

Ledsen att jag jag inte hinner uppdatera så mycket från Lund och värdens bästa MUSIKHJÄLPEN. Det händer så jävla mycket hela tiden. Den ena härliga upplevelsen efter den andra får jag hela tiden var med om. Jag hinner inte smälta en fett cool grej innan jag får nästa feta grej mitt framför näsan på mig.

 Jag är så glad och lycklig just nu!  Jag älskar Musikhjälpen i alla lägen. Ska jag beskriva känslan så känns det precis som när man har fått till det med en tjej som man är så jäkla kär i, och sen går man ju runt med den där nykär-känslan som kan kännas så magiskt bra. ❤️💚

BILDER FRÅN IGÅR OCH IDAG, SÅHÄR LÅNGT. 
Men inte i ordning. Jag blandar. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Fick kramas lite med coola Peg Parnevik❤️💚
(null)
I LOVE❤️💚MUSIKHJÄLPEN❤️💚❤️💚 MER ÄN NÅGONSIN.
(null)
Idag kör vi igen!❤️💚

(null)
Då var det dags för en nya dag med Musikhjälpen igen. Gårdagen var fett bra!! 👍

Vill ni se bilder eller filmer från min synvinkel av Musikhjälpen så skulle jag ge er rådet att kolla min INSTAGRAM ( @dannebloggen heter jag där) På min "INSTA" blir det bättre uppdateringar och man ser ett mer "kokande" torg. På min blogg sammanfattar jag mer. Stannar upp och reflekterar över sånt som jag gör på dagarna. Med Instagram är det lättare att hålla upp farten i allt man publicerar.  Så kör mycket på den nu. The speed is everything liksom. 😊
Ha en trevlig dag...för det ska jag ha.💚❤️
(null)

(null)
Sarah Dawn Finer - Kärleksvisan

 


Kärlekens torg i Lund❤️💚

Jag står  just nu på KÄRLEKENS TORG i Lund. Det känns så jäkla mäktigt!! Här kan jag vara i många timmar...alla dagar som är kvar av denna veckan. 
(null)

(null)
(null)

(null)
På väg till Lund❤️💚

(null)

(null)

(null)❤️💚

 
(null)
 


Lite tankar om Musikhjälpen 2018, efter ett dygn.

Jag har haft en ganska stressig dag. De har varit så mycket som jag bara har velat hinna med och sen vill man ju följa Musikhjälpen så mycket som det bara går. 
 
Imorgon ska jag åka ner till Lund och sen Musikhjälpen på plats. Jag vet inte om jag kommer att trivas, men jag tror det. Jag älskar ju allt annat med Musikhjälpen så jag skulle bli förvånad om jag inte gillar att stå utanför buren och följa det. 
 
Jag har hittills bara skänkt 100 kr till Musikhjälpen. Jag sålde en bok på det som kallas: Hela Sveriges auktioner. Jag har även lagt upp en bok till under dessa auktioner. Den auktionen har ett bud på 50 kr. Hittills är detta det enda jag har bidragit med, plus att jag har budat på några auktioner själv. Inget har jag budat hem än. Igår missade jag ju att ta hem en auktion med typ 2 sekunder och 15 kr. 
 
Ikväll såg jag att Little Jinder, Rebecca och Fiona besökte buren och körde lite live musik. Samtidigt befann sig ju Peg i buren också. Jag har ju träffat alla 4 förra året. Detta var ju våren 2017 och det handlade ju även då om Musikhjälpen. De var många tankar som gick i huvudet på mig när jag såg alla 4 i buren, samtidigt. Jag vet inte exakt vad jag tänkte, men det blev bara en så konstig känsla inom mig när jag såg alla 4 var på samma ställe och i just Musikhjälpen. Sen tycker jag att det är lite coolt att jag faktsikt under Musikhjälpen 2016 klarade av att skänka så mycket pengar som jag faktiskt gjorde då. Ska jag vara ärlig så hade jag kunnat skänka ännu mer, och det var ju nära ett par gånger att jag gjorde det också. I år kommer jag nog inte att pumpa in så mycket pengar som jag gjorde år 2016. Jag tror inte heller att jag vill det denna gången. 
 
Jag kollar nu lite olika auktioner. Jag har väl just nu inte hittat något som jag kan tänka mig att försöka ta. Detta har väl annars dom senaste åren blivit lite min grej att jag budar på auktioner där pengarna som detta kostar mig går rakt in i Musikhjälpen. Jag tänker att jag försöker ta 1-3 auktioner. Det är ungefär detta jag väljer att göra för Musikhjälpen. Jag kommer nog egentligen aldrig att göra så mycket mer. Man skulle ju kunna engagera sig hur mycket som helst, och många människor gör ju detta också. Detta är ju helt fantastiskt.  Men det viktiga för mig är ju att jag verkligen känner att jag VILL göra allt de jag gör. Börjar jag bara blåsa på och försöka göra hur mycket som helst utan att stanna upp och tänka på vad JAG faktiskt VILL, då kommer jag typ bara att ångra mig sen. Jag kommer definitift inte att må bra av det. Jag kan ju ändå inte göra allt, men jag kan alltid gör något. Vi får se vad det där "något" blir för nånting.   
 
Jag gillar i alla fall att följa Musikhjälpen. Jag tycker programet såhär långt levererar bra kvalitet och det känns ett strå vassare nu än tidigare år. Jag kan inte riktigt förklara vad jag tycker är bättre med det just i år. Det är liksom bara den känslan jag har fått av att följa detta under kvällen igår och  massor av timmar idag.
 

Den vintertid nu kommer - Miss Li

 


Snurrar runt denna tisdag.

Jag grejar och följer Musikhjälpen samtidigt. Man orkar ju ite riktigt hänga med på allt, men jag tröttnar liksom aldrig på programet. 
Jag har varit och klippt mig idag.
 
Lite färg blev det också.
 
Jag har annars snurrat runt lite idag. Gjort lite ärenden både på stan och hemma. Jag känner stressen komma så fort jag tänker på något som jag vill få gjort, men inte har tagit tag i eller blivit färdig med. Lite jobbigt att känna så. Jag är ju för fan ledig och borde bara kunna njuta av den långa ledigheten jag har nu.
 


.

(null)
 
 
 


#MH2018

Då var man vaken igen. Jag kollade Musikhjälpen till midnatt innan jag bara blev för trött och då är det ju bara att gå och lägga sig. Är jag trött får jag sova.  
 
Nu är jag uppe och skuttar igen och jag trycker naturligtvis på TV:n för att kolla mera Musikhjälpen. 
(Ett litet sidospår: En Musikhjälpen-mössa som har varit i min ägo i ett år nu. Den hade  Hanna Persson på sig under förra årets Musikhjälpen. Mössan har ju också hennes signatur.  Jag får inte glömma och packa ner mössan när jag ska ta mig till Lund. Den måste man ju ha på sig när Musikhjälpe-veckan äntligen är igång) 
 
 
 
 
 


Detta kommer att kännas roligt och bra.

Jag ska snart gå och lägga mig. Jag har suttit och kollat på fantastiska Musikhjälpen. Det känns bra redan nu. Detta blir en rolig och bra vecka.
 
Det var kul att få se Peg ikväll. Hon gör ett sjukt bra jobb i MH. Känns coolt att jag har träffat henne en gång. Det var ju faktsikt en Musikhjälpen-grej den gången.
 Undra om jag kommer att få träffa henne när jag senare i denna veckan ska ta mig ner till Lund och stå utanför buren? När jag ser bilder från Lund och vad det är för stämning utanför buren, då längtar man tills att man själv kommer att stå där. Jag tror det kommer att bli jättekul. Jag kan ju inte veta, men det känns bra nu att jag ska göra ett besök. Jag har aldrig sett detta live, och jag vill göra det för att se om jag gillar detta då också.
 
Jag har  redan ikväll gjort ett försök att buda hem en auktion. Det var några skjortor som gärna hade velat ha. Jag klarade inte av att buda hem dom för när det var 5 sekunder kvar av auktionen så var det någon som budade över det bud som jag hade lagt bara 20 sekunder innan. Jag hann sen inte att trycka in ett högre bud när jag såg att jag blev överbudad. Jag hade ju typ bara 2 sekunder på mig. Så denna gången gick det åt helvete. Jag får ta nya tag med andra auktioner som jag kan tänka mig att försöka ta. Sen är det ju ingen fara om man misslyckas med att buda hem några skjortor. Sånt kan man ju bara gå ut och köpa när man vill. Dessutom sparar man ju dessa pengar när man bara är med och budar på en auktion. Budar man inte hem en auktion så kostar den ju inget för mig. Så man behöver ju inte bry sig så mycket om någon annan tex smäller in ett högre bud när det bara är 5 sekunder kvar av en auktion. 
 
Oavsett vad jag lyckas eller misslyckas med under denna veckan, så älskar jag Musikhjälpen. 
 
 
 


Bör kanske tagga ner lite.

Nu har Musikhjälpen 2018  äntligen dragit igång! Jag känner redan nu att jag är lite övertaggad och full av förväntan. Jag har ju tänkt så länge nu på just denna veckan. Det blir lätt då bara tänker på allt man ska göra som just har med Musikhjälpen att göra.  Spontant könns det som jag nog gör bäst i att tagga ner lite. Jag ska ju orka följa detta hela veckan liksom. Jag bör liksom lugna mig och mer bara njuta av MH 2018. 
 
(null)

 
 
Nu kör vi i alla fall! Hoppas att MH minst får in över 80 miljoner i år.
 Jobbig runda idag.

Måndag har det blivit och det känns skönt att inte behöva säga att jag har massor av jobb denna veckan. Istället kan jag säga att jag är helt ledig, HELA DENNA VECKAN. Naturligtvis blir det mycket Musikhjälpen. Det startar ju ikväll och håller på hela denna veckan. Det är ju också lite därför som jag har tagit ledig. 
 
Idag var jag ute på en långpromenad igen. Det blev en jobbig runda. Jag hade ont i benen och lite i ryggen. Jag kände mg också ganska trött. Ibland kändes det lite som jag gick i sömnen. Jag fick mest kämpa mig runt idag. Hade jag vetat innan att det skulle kännas som det gjorde så hade jag inte gått ut på "varvet" idag, men hur fan ska jag kunna veta innan hur en promenadrunda kommer att kännas. Jag måste ju gå den först för att kunna veta efteråt hur det kändes. Det är ju ändå bra att jag tar mig runt och inte avbryter och tar en av alla bussar som man stöter på ute på "varvet".
 
 
 
Panbiff med paprikasås..
Efter promenaden blev blivit lite mat och nu ska jag väl mest bara slappa och ta det lugnt. idag blir det väl mycket småplockande med dom vanliga vardagliga sakerna. Imorgon ska jag klippa mig. För min del handlar vä  annars denna veckan mest om att jag ska följa Musikhjälpen på alla möjliga, och omöjliga sätt. Kul att det idag är dags igen. Jag har ju längtat sen Musikhjälpen avslutades för ett år sedan.
 
 
 
 


Pengarna går till #mh2018💚

(null)

(null)

(null)Jag vet inte just nu hur allt blir.

 
Det känns att det snart är dags för Musikhjälpen. Jag har typ längtat sen man avslutade Musikhjälpen förra året i Umeå. Ungefär vid denna tiden imorgon så är det äntligen dags för ett nytt Musikhjälpen (#MH2018)
 
Jag har den senaste tiden fått många frågor om vad jag tänker gör för att bidra till #MH2018. Man frågar: Hur myckert pengar jag tänker skänka, vilka auktioner jag kommer att buda på, Vilka personer jag helst skulle vilja träffa, hur mycket pengar jag tänker bidra med, hur mycket pengar jag kan bidra med, vad mer än att buda på auktioner tänker jag göra för #MH2018. 
 
Jag kan egentligen bara svara att jag inte har några svar just nu. Jag vet inte hur allt blir. Jag vet bara att jag ska njuta av programet Musikhjälpen. Jag gillar det där med att man varje år ställer en glasbur på ett torg och på ett underhållade sätt samlar in pengar till en bra sak. När sen veckan är över så har det kommit in hur många miljoner som helst. Förra året blev det ju över 70 miljoner. Av dessa pengar bidrog jag då med ca 17 000 kr. 
 
Det är detta jag gillar med Musikhjälpen. Vad jag sen gör och vad jag bidrar med, det vet jag inte förrän Musikhjälpenveckan är igång. Vad jag exakt sen har gjort, det vet jag inte förrän Musikhjälpen är avslutad den 16:e december. Svaren jag nu kan ge på alla frågor dom är: 
 
1. Jag vet inte hur mycket pengar jag kommer att skänka till MH2018. Det kan bli allt från några hundralappar till många tusenlappar.
 
2. Vilka auktioner jag kommer att buda på vet jag inte nu. Jag måste ju först kolla vad som finns, när dom ligger uppe och sen får man ju fundera på vad man vill och om vad jag tycker att det värt att spendera på en specifik auktion. Ja kanske inte vill ha nånting i år. Även om jag vill ha nånting så kanske jag inte fixar att buda hem de jag kanske tänker att jag vill ha. Innan jag budar har jag ju också mängder av frågor till mig själv: Vill jag verkligen detta och  blir det värt pengarna och varför är detta något jag vill buda hem? Allt dessa frågor vill jag finna ett svar på.
 
3. Många personer skulle man säkert vilja träffa och den typen av auktioner finns det ju på Musikhjälpen, men även om jag skulle vilja träffa en viss person, så beror det ju på vad jag ska få göra med den eller dessa personer. Sen får jag ju också känna att det är värt dom pengar som det då kommer att kosta mig. 
 
4. Vad exakt jag tänker göra för #MH2018, det vet jag alltså inte just nu. Jag vet bara vad jag har gjort efter att Musikhjälpenveckan är avslutad. Jag ska i första hand bara se till att njuta av själva programmet. Jag ska ju också under några dagar i nästa vecka befinna mig på plats i Lund. Det är i samma syfte då. Jag ska njuta av programmet, men på plats på Stortorget i Lund. Känna på atmosfären kring detta och fundera på om jag vill uppleva Musikhjälpen live igen.  Jag kanske inte gillar just det där med att stå utanför buren och klappa i händerna, eller så gör jag det. Oavsett vad jag gör så vet jag bara just nu att jag gillar denna decembertradition som Musikhjälpen är för mig. 
 
  


🏓🏓

 


Söndag - Förmiddag - Middag

Jäklar vilken effektiv förmiddag jag har haft! Jag har liksom bara tagit tag i allt som jag har sett för stunden att jag behöver få gjort. Det känns bättre när man får mycket gjort direkt, och inte hela tiden bara tänker att man ska skjuta allt på framtiden.
 
Tvätt, städ och disk har jag fixat idag med en rasande fart. Jag har handlat vad jag behöver i mataffären och jag pantade samtidigt massor med burkar och flaskor. Jag har börjat lite lätt att packa resväskan för nästa vecka. Jag shoppade även några nya "fillingar" till mig själv. Det är ju alltid trevligt om man har lite tat byta med.
 
En middag på "Kopparn" har jag också hunnit med idag.
Nu behöver jag egentligen inte göra ett skit mer idag. Idag kommer jag ändå att vara nöjd med att jag har varit så jäkla effektiv under denna förmiddag. Nu är det ordning och reda inför nästa vecka. Det är ju skönt när man känner att man har kontroll på grejerna liksom.
 
Nu funderar jag på om jag ska gå ut på den där långpromenaden som jag sa till mig själv igår att jag skulle avverka idag. Jag tvekar lite. Jag har lisom ingen lust, men sen är det ju det där med att det känns så jäkla bra efteråt. Att jag den senaste tiden har varit ute på några långa promender gör ju att jag orkar vara så effektiv som jag tex tycker att jag har varit idag. Får se hur om jag orkar bry mig om att gå ut mer idag.
 
 


Nu kör jag...inte.

Skönt att man är ledig och får vara det länge. Som ni säkert har märkt har jag säckat ihop lite på bloggen dom senaste dagarna. Jag kände bara att jag inte orkade bry mig. Jag har ju bara haft dagar där jag har kört på med busskörningen. Nu kör jag inte på med detta. Nu är jag bara ledig och jag kommer ju att vara det i över en vecka nu. Det ska bli skönt och jag ska verkligen njuta av ledigheten fullt ut. Det bästa man kan göra då är ju att bara vara i nuet. Nuet funkar alltid. 
 
Jag ska också¨fokusera mycket på Musikhjälpen nästa vecka. Naturligvis kommer jag inte att kunna följa det i 144 timmar, men det kommer i alla fall att bli många timmar varje dag, samtidigt som jag njuter av ledighet och befinner mig i nuet. Mycket bättre kan inte allt vara nu. 
 
Idag gick jag en långpromenad. Jag gick ut ganska tidigt på morgonen. Det kändes lite tufft i början, men efter ca 7 km av dom ca 12 kilometrarna som jag avverkade så kände sdet riktigt bra. 
 
 
 
 
 
Jag ska försöka gå denna runda på 12 km imorgon och på måndag också. Tiden finns ju i alla fall nu när man är helt ledig från jobb. Det är ju bara att köra på, fast inte med bussen då. Det slipper jag ett tag nu.
 
 
 


Mina rutiner "suger" just nu.

Jag är så trött hela tiden. Jag tänker att jag ska gå lägga mig i tid på kvällen, men även om jag gör det så somnar jag ändå inte förrän vid midnatt. När klockan sen ringer 04:45 så är det inte roligt att veta att man bara måste ta sig upp. Jag försöker hitta bra rutiner i vardagen, men jag gör tvärtemot vad jag tänker att jag ska göra för att det ska kännas bra. Om jag tar tag i något så får jag kämpa med mig själv som fan för att det jag vill göra ska bli gjort.
 
 Denna veckan är ju också en sån vecka där jag bara inte orkar bry mig om någinting. Jag vill ju bara få den där långa ledigheten som jag har längtat efter i ett halvår. Nu är det bara två dagar kvar tills allt bara vänder. Mina rutiner "suger" verkligen just nu. När jag blir ledig lär jag väl inte ha några rutiner alls. Men då behöver jag ju heller inga ha. Jag är ju bara ledig och gör vad jag vill då. När man sen verkligen får den där sköna ledigheten som har längtat efter, då får man ju också bra energi i kroppen.
 
Dessutom börjar ju Musikhjälpen snart, och jag längtar varje vaken minut. Musikhjälpen är ju aldrig en vecka som går på rutin. Jag kan därför inte tänka mig en bättre vecka  än att just då bara ta dagarna som dom kommer. Jag gillar ju att vara nära mina känslor. Nästa vecka kommer jag att vara så nära mina känslor det bara går, samtidigt som jag bara ska befinna mig i nuet. Jag kommer bara att njuta av vecka 50 fult ut. Detta ger ju också mig otroligt bra energi. Tänk att jag  kan känna så mycket för Musikhjälpen.
 
 
 
Jag vill bara avsluta detta inlägget också med att säga tack till alla som typ gratulerade mig igår till 10 år av bloggande. Framförallt på Instagram fick jag ett flertal peppande kommentarer, fler likes än vad mina inlägg i snitt brukar ha och mycket stöd i form av meddelanden som folk skickade till mig. Tack så jättemycket!!!
 
 


Linnea Henriksson - I Need Your Love

 


1️⃣0️⃣ År med DANNEBLOGGEN 💖💖

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 


Tisdag (2018 12 04)

Skönt med en ledig dag igen. Det blev en runda på nästan 12 km i morse.
 
(null)
Jag gick ganska lugnt runt på det gamla vanliga varvet. Jag tänkte väl inte på något speciellt. Jag bara njöt av ledigheten samtidigt som jag fcik en bra motion. Det får man väl säga att man får när man går nästan 12 km. 
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 
När jag var ute på dagens runda så matade jag mig igenom 3 stycken program av P3-Dokumentär. Jag valde ut några av dom programmen som jag tycker är några av dom allra bästa av dom som har gjorts. 
 
 
Annars har jag mest slappat idag. Jag gjorde ju så mycket igår så idag har det liksom inte funnits så mycket som jag känner att jag har behövt göra idag. Jag går ju just nu mest runt och väntar på att det ska bli helg. När den väl är här då blir man ju ledig igen. Ganska länge dessutom. Just nu har jag ju en lite tråkig mellanperiod. Jag kan inte göra så mycket med nånting just nu. Jag får mest vänta på allt de roliga som snart ändå händer. Skönt och kul ska det bli.
 

 


Dannebloggen fyller 10 år.

Idag fyller min blogg 10 år. Den 4:e december för 10 år sen började jag skriva och lägga bilder på denna bloggen. Jag hade fram til dess, under åren 2006-2008 startat en blogg och lagt ner. Startat igen och sen gett upp. Sådär höll jag på ett tag, men den 4:e december 2008 så startade jag en blogg som jag nu alltså inte har avslutat på 10 år. Tanken har slagit mig några gånger, men jag fortsatt. Jag har kvar min blogg för att jag tycker att detta är roligt att hålla på med. Det är känslan av att detta är roligt att greja med som gör att jag fortsätter. 
 
När jag började i januari  2008 på en blogg (som jag sen avslutade i typ september eller oktober samma år) så hade jag inte gjort så mycket av roliga grejer under det året. Jag mådde mest dåligt över en massa saker och det var sån skit  jag skrev om. Jag hade tex haft en på tok för tidig semester där jag typ bara under en helg hade besökt Stockholm. Jag åkte bl.a. dit för att jag ville se hårdrockbandet KISS som skulle uppträda på Stockholm stadion. Det gjorde jag också, och det var ju coolt, även om bandet inte bestod av samtliga de bandmedlemmar som en  gång  startade denna musikgrupp som kanske sen fick rockvärldens mest berömda ansikten.
 
Upplevelsen där och då i Stockholm är nästan det enda roliga minnet jag har från året 2008. De mesta var annars bara skit. Jag tjänade i och för sig ganska bra med pengar, men mår man inte bra så spelar ju inte mängden av pengar någon roll överhuvudtaget.
 
När jag började blogga i december 2008 så var tanken att jag kanske inte skulle hålla på att älta och klaga över att jag inte mår så bra hela tiden. Bättre att försöka hitta sätt att må bättre på liksom. Jag tror att jag någonstans började blogga om saker man kunde göra för att man skulle må bra. Jag säger inte att jag hade rätt i de jag skrev då, men för mig funkade det nog. Jag började må bättre och jag fick energi av det. I början hjälpte  mig nog bloggen  på något sätt att bli kvitt tankar där jag hela tiden tyckte att jag var så dålig på allting, eller att ingen tycker om mig.
 
 
Jag började också märka av eter några månaders bloggande att bloggstatistiken, antalet besöker blev fler och fler. I början kunde jag ju bli förvånad om det hade varit mer än 5 personer inne på min blogg under en och samma dag. Men jag brydde mig egentligen inte så mycket om statistiken. Jag kände att jag gillade och blogga och gjorde också roliga saker för att jag skulle ha något att blogga om. Jag läste andra bloggar och inspirerades mycket av många som jag tyckte var väldigt bra.
 
För att få en cool design så konkaktade jag till en början är väldigt känd bloggare. Hon var känd då och hon är ännu kändare idag för sitt bloggande och sin "lifestyle" som influencer. Denna tjej hade på sin blogg lagt ut ett erbjudade i form av ett blogginlägg där det stod att hon med hjälp av en bloggdesigner hjäper till om det är så att någon vill ha en unik design till sin blogg. Jag "nappade" på det där. Jag skrev till henne och sa att jag var intresserad och hon svarade samma dag att det var grymt bra att jag ville ha hjälp med min blogg. Hon skrev att jag skulle skicka ett brev till hennes hemadress. I brevet skulle jag lägga i 300 kr. Sen skulle jag bara vänta på kontakt av hennes bloggdesigner. Typ så var det. Jag tänkte väl en tanke att det skulle nu kunna bli så att jag skickar pengar och sen får jag inte vad jag har betalat för, men pengarna blir jag av med i alla fall.  Men samtidigt så tänkte jag att med tanke på vilken sjukt stor bloggare denna tjej är så kan det väl inte vara något skumt med detta??. Dessutom var det ju bara 300 kronor och då tänkte jag väl skitsamma. 300 kr är ju inga stora pengar. Sen vill man ju ändå inte känna sig lurad i efterhand.
 
Det gick en tid. Någon design blev det inte på det sättet som denna bloggare hade lovat mig, men jag fick ett mail från henne. Där stod det att de var så många som hade velat köpa bloggdesign via henne så dom kommer inte att kunna ta alla på en och samma gång. Hon skrev också att hon inte ville hålla på mina pengar utan hon lovade att hon skulle skicka tillbaka pengarna till mig. Hon fick mina bankuppgifter och sen hände ingenting. Det gick ytterliggare en tid och sen skrev jag till henne  och frågade om jag kunde få tillbaka mina pengar. Jag fick då till svar att jag absolut kunde få tillbaka mina pengar, men att hon hade glömt av det, men hon skulle alltså fixa det. Pengarna hade tydligen redan någon bloggdesigner fått. Det gick en tid igen och inget hände och när jag ännu en gång försökte skriva till denna bloggare så fick jag inga svar. Jag blev lurad på 300 kr. Det var ju inte mycket pengar, men om det nu var så som hon sa att hon hade gett pengarna till sin bloggdesigner så har ju hen fått 300 kronor utan att göra ett förbannad dugg. Jag kan bevisa precis allt jag säger. Jag har alla mail sparade sen den tiden, men jag bråkar liksom inte för att jag blir blåst på 300 kronor. Man bryr sig inte i slutändan. Jag fick ju min bloggdesign sen ändå, men inte via denna bloggare. Den fick jag av en  designer som jag själv hittade via en annons på internet. Jag betalade då några hundralappar och sen kan man ju tänka att det kostade 300 kronor till. Sånt är livet liksom. Jag vill poängtera att detta med dom 300 kronorna har jag egentligen aldrig brytt mig om att jag blev blåst på, varken förr eller senare. Skulle jag någon gång träffa denna personen som blåste mig på 300 kr så skulle jag inget säga om det. Hon skulle säkert få en jättestor kram av mig.  Det är ändå en person som jag tycker väldigt mycket om att följa och hon är idag en otroligt bra sk  influencer. 
 
Under en tid (2008- 2012) när bloggandet var lite större och mer inne än vad det är idag så  kommenterade jag ofta inlägg på  andras bloggar. Jag var alltid snäll med mina kommentarer. När jag kommenterade så såg ju andra det, man hitta min blogg. I lilla stan Vänersborg pratas det mycket. Efter att jag hade fixat min design, börjat kommentera andras bloggar och skriva fler och fler inlägg varje dag på min blogg, så började läsarantalet samtidigt att öka. Helt plöstligt såg jag att jag hade haft fler besöker under en förmiddag än vad jag tidigare hade haft under ett helt dygn. Jag såg att någon journalist i någon liten tidning tipsade om lite olika bloggar som han brukade läsa och då nämnde han bl.a. min blogg. Då ökade det igen. Jag började ju blogga under en period där många läste bloggar. Det var då mycket prat i media om bloggar, och dom stora bloggarna var mycket i media. Kanske var det därför jag började också.  
 
Jag hade inte då, och har aldrig haft en så stor blogg, men det var inte brist på folk som hörde av sig till mig på olika sätt. När jag hade gjort ett youtubeklipp om planking, avverkat några resor och varit med i radio (P4 Väst) så fick jag efter allt detta också massor av förfrågningar om allt möjligt.
 
 
Jag fick mail från massor av kvinnor som vill göra både det ena och det andra med mig, Jag blev erbjuden pengar om  jag ställde upp på att bli fotograferad naken. Jag fick frågan om jag ville spela in porrfilm. Jag blev erbjuden att komma till krogar där jag skulle få gratis sprit, samt  hotellövernattningar. Jag fick förfrågningar från folk som höll på med poddcast. Andra människor hörde av sig och frågade om jag inte kunde vara med på svensexor eller möhiippor. Journalister hörde också av sig om allt möjligt. Folk som jobbade med olika TV-program har också hört av sig och frågat om jag skulle vara intresserad att vara med i TV.
 
Nu låter det som att jag hade en skitstor blogg och att mängder av folk kontaktade mig på olika sätt. Så var det naturligvis inte. Så har det aldrig varit och det är inte så idag heller. Men med tanke på hur liten blogg jag har och hade, så är de förhållandevis många människor som genom åren har hört av sig till mig med olika typer av förfrågningar. 
 
Jag har nästan aldrig svarat på nånting av alla förfrågningar som jag har fått under dessa 10 år. Man märkte också att många av dom som skrev och erbjöd mig saker bara bluffa. När jag inte svarade så kunde jag få arga mail eller kommentarer där man tyckte att det var dåligt att jag inte svarade. Fast om jag svarade och sa att jag inte var intresserad, då fanns det många av dom som hade hört av sig som blev arga ändå. Jag tänker bara att man borde väl fatta att jag inte är intresserad om jag inte svarar? Dessutom borde väl folk bara acceptera att jag säger nej. Jag frågar ju också människor om saker ibland. Jag får ofta nej till svar. Oftast får jag inget svar alls. Då släpper jag det och går vidare. Varför ska jag bli sur och ägna onödig tid åt att skälla på någon för att hen inte vill göra sånt som jag frågar om. Det är ju bättre att lägga ner kraft och energi på vad jag själv faktsikt kan göra och påverka.
  (null)

Jag får ibland förfrågningar om saker idag också. En del är seriösa talar sanning medans andra bluffar. Jag svarar sällan på sånt som folk frågar mig om jag vill ställa upp på. Svarar jag så säger jag oftast nej. Jag känner också att jag vill säga nej till många av dom erbjudanden jag får för det viktigaste är ju att jag mår bra. Jag vet att om jag tex skulle gå med på att vara med i något teveprogram, så kanske jag skulle få fler erbjudanden om andra saker pga att jag är med i TV en gång. Men jag tycker ändå att man ska vara lite försiktig med vad man säger ja till och går med på. Väljer jag tex att vara med i ett teveprogram, då får jag förmodligen skriva på något avtal. Vissa regler gäller och man har vissa skyldigheter. Dessutom kan jag som är med i ett teveprogram inte styra så mycket vad som ska visas i TV. Allt som filmas kommer ju inte att sändas. Dagar av filmade kanske klipps ihop till det timmes långa program som man är med i. De jag vill ska komma med kanske inte kommer med. De jag inte vill ska komma med kanske kommer med. Mycket kommer att göras utom min kontroll och i slutändan skulle jag nog inte gilla det. Det viktigaste för mig är alltid att jag mår bra ju. 
 
Jag tror inte jag är något sk "kontrollfreak", men jag vill heller aldrig släppa allt och inte ha någon kontroll. Har du väl valt att tex skriva på något avtal som handlar om någon form av samarbete som du i slutändan ska få lite pengar för, då kan det vara svårt att bara dra sig ur om du mitt i allt ångrar dig. Du kanske bara måste fullfölja för att det står i något kontrakt och sen gör du helt plötsigt saker som du egentligen inte vill. När jag gör saker som jag egentligen inte vill så mår jag sämre. Jag mår alltså inte bra. Risken att jag sen ska må väldigt dåligt är stor. Det är viktigt för mig att jag känner att jag verkligen vill något innerst inne för att jag ska säga ja till något som någon frågar mig om. Dessutom vill jag ju kunna se mig själv i spegeln och över tid kunna stå för vad det är jag faktiskt har sagt ja till, och sen valt att gå med på att göra.
 
 När jag har min blogg så betsämmer jag ju själv vad jag vill blogga om. Om jag inte känner för att blogga en dag, så gör jag inte det. Jag väljer själv vad jag vill visa upp av mig själv och  jag... och ingen annan bestämmer vad jag ska lägga upp på min Danneblogg.
(null)

 
Jag vet som sagt att jag kan missa någon möjlighet till något bra när jag säger säger nej, eller inte ens bryr mig om att svara någon som erbjuder mig något. Men att en "dörr" stängs för mig för att jag inte vill säga ja, betyder ju bara att en annan dörr öppnar sig. Sen bestämmer jag själv om jag vill ta chansen jag får eller inte. Oavsett vad jag väljer att göra med mitt liv, så är det viktigaste att jag känner att jag mår bra. Att säga nej, eller inte bry sig är något som jag vet ofta får mig att må bra. Möjligheterna att kunna och få göra roliga saker finns ju hela tiden. Man missar liksom inga chanser på att säga nej.
 
 De finns mycket jag skulle kunna säga om mitt bloggande liv. Jag ångrar inte att jag började blogga. Jag ångrar inte att jag har fortsatt att blogga. Jag har fått uppleva mycket pga att jag har min blogg.  Ibland tänker man ju: Jag gör detta för det blir ett bra blogginlägg. Många promenadrundor har jag säkert varit ute på för att jag vill ha något att blogga om. Jag har också med hjälp av bloggen funderat mycket på hur jag vill leva mitt liv. Vad drömmer jag om och hur vill jag vara som person. När jag har skrivit blogginlägg så har jag med detta funderat mycket på frågor som jag inte tror att jag hade funderat på om jag inte hade bloggat. Jag lever i stort sätt samma liv idag som jag levde för 10 år sedan. Bloggen har inte förändrat mitt liv i det stora hela, men stundtals har den säkert gjort livet mycket roligare.
 
Dannebloggen har i perioder varit en snackis, men jag har inte hört så mycket om vad folk har snackat om. Jag har bara sett till att ha roligt när det handlar om bloggen. Sen vad folk tycker och snackar om, det bryr jag mig inte så mycket om. Jag bloggar för att jag tycker det är kul. Jag bloggar för min egen skull. Jag bloggar inte för att andra vill att jag ska göra det. Jag bloggar för att jag själv vill det. När jag gör sånt som jag själv vill, då mår jag bra. I slutändan är  det viktigast att jag mår bra, oavsett vad jag väljer att göra. 
 
 Måndag (2018 12 03)

Jag har haft en ganska bra dag. Lugn och avspänd. Jag har fått ganska mycket gjort och det känns bra. Jag kände av att det var kaos med mycket, men när man bara börjar ta tag i grejerna så har det gått ganska lätt att få ordning på allt. Det är ju tur att man har tjänat mer pengar än normalt under november. Det  gör gott nu i december. Mycket av allt man vill få gjort hittar man ju lösningar på, bara man har cash liksom. 
 
Efter att jag hade kommit hem från jobbet och fått i mig lite mat så blev jag bara så trött. Jag har ju jobbat i helgen. Jag har sovit dåligt dom senaste 3 eller 4 nätterna.  När jag väl sover så drömmer jag mardrömmar, och då vaknar man ju till med ett ryck efter att man har blivit livrädd. Jag visste ju nu att jag blir ledig under större delen av denna dagen, och jag är ju dessutom helt ledig imorgon. Då kanske det är bra om jag bara går och lägger mig för att sova lite. Det gör ju inget om jag sover bort en hel eftermiddag. Jag behöver ju inte somna tidigt ikväll liksom.
 
Det fick bli så. Jag sov ca 3 timmar. Efter sovandet har jag som sagt grejat mycket fram tills nu. 
Jag känner mig därför nöjd med allt denna dag. Jag har jobbat, sovit ut och fått gjort mycket av vardagliga saker som jag vill få ordning på. 
 
 
Imorgon får jag försöka starta dagen med en långpromenad. Efter det ska jag försöka att inte gå och läga mig mitt på dagen. Jag väntar till kvällen. Om jag har 12 km i kroppen efter morgondagens förmiddag, och grejar hela dagen fram tills att jag ska gå och lägga mig....då borde jag ju logiskt sätt sova väldigt gott under natten mellan tisdag och onsdag. 
 
Tänkte precis på en sak till: Imorgon fyller min blogg 10 år! Hur ska ni fira det? Hur ska jag fira det?
 


Bara 4 timmar.

Skönt med ett kort arbetsdag. Jag har gjort avverkat ca 4 timmar nu på morgonen. Nu är jag ledig resten av denna dagen och imorgon också. 
 
Som jag tidigare har ältat här på bloggen så väntar jag ju mest på sånt som komma skall. Dennna arbetsvecka får gärna gå fort som fan. Jag vill bara att det ska bli fredagskväll för då börjar ju min långa ledighet. Sen vill jag ju att det ska bli vecka 50 så att Musikhjälpen (MH) drar igång. Jag såg förresten idag på MH’s INSTAGRAM att man har börjat med att bygga upp buren i som ska stå i Lund. 
 
Jag ska fortsätta med att bara längta, och denna veckan får man ju bara se till att bara befinna sig i. Jag bryr mig inte så mycket om hur den blir eller vad jag gör. Jag bara tar mig igenom den liksom. Mår bra gör jag ju i alla fall.
 
(null)
 
 


Bryr mig inte - Bryr mig

 Det känns som det har gjort under större delen av denna veckan. Jag går runt och hoppas på att tiden ska gå fort. Jag gör vad jag ska göra, men bryr mig typ inte om nånting. Jag väntar, längtar och tänker mycket på allt som häder längre fram istället. Detta är ett ganska tråkigt tillstånd att vara i. Man vill ju hela tiden att det ska hända något mer. Jag kan inte göra så mycket mer just nu. Då sabbar jag ju mycket av de roliga som jag ska göra sen. 
 
Just nu bryr jag mig verkligen inte om något. I allt som jag har planerat framöver har jag gjort precis allt jag kan göra just nu. Jag måste bara vänta. Jag kommer att fortsätta göra vad jag ska göra, men jag har svårt att tro att jag bryr mig speciellt mycket.
 
 NÄR KOMMER JAG ATT BRY MIG?
 
1. Nästa helg börjar äntligen min långa ledighet som jag länga har väntat på, då kommer jag att bry mig.
 
2. Vecka 50 börjar Musikhjälpen, då kommer jag och många fler med mig att bry sig.
 
3. Vecka 51 börjar jag att jobba på mitt nya schema som jag får på jobbet. Vad jag då kommer att bry mig om vet jag inte nu, men det ska i alla fall bli kul att få jobba med något annat än detta schemat som jag nu har. 
 
Nu gör jag bara vad jag ska göra, men ....jag bryr mig inte så mycket.
 
 
 


Lisa Ajax - Terribly Good Xmas

 


1 December

Jobbat har jag ju gjort idag. Det kändes ganska lugnt. En sak som man märker när man jobbar helgen det är att folk ställer mer frågor och man får ofta frågor om sånt som man kanske inte är så van vid att svara på. Jag känner att jag liksom får ha huvet på skaft mer under en arbetshelg. Även om jag inte kan eller behöver kunna svara på allt så vill jag ändå kunna svara på de mesta av dom frågor jag får under en dag. 
 
 
 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE