.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jag vill ta allt i rätt ordning.

 
 
 
 
 


Tisdag ❤️

Hej på er. En lång dag börjar lida mot sitt slut. Jag har haft mycket arbete och nu under kvällen har jag lirat lite pingis. 
 
Pingisen gick inte så bra. Vi spelade bara matcher och jag förlorade alla. Mitt dåliga självförtroende blev ju knappast bättre efter kvällens träning. Ibland ger man nästan upp en match på förhand. Jag kämpar och sliter, men det funkar liksom inte ändå. Sen ska man ju komma ihåg att dom spelarna jag möter är väldigt bra också. Normalt sett så ska jag förlora alla matcher jag spelar ikväll, så det är inte så konstigt att jag gör det. 
Oavsett om jag vinner eller förlorar matcher så är ju pingisen bra för min hälsa och det är ju därför jag spelar över huvud taget. Det är bara att fortätta träna på så blir jag ju förhoppningsvis lite bättre. Bra för min hälsa är det oavsett om jag vinner eller förlorar, och det är ju bra.
 
 
 
 


Idag har jag varit effektiv

Jag har haft en lång dag, men inte så fasligt lång arbetsdag. Fast jag var uppe och skutta klockan 05:00 i morse och sen har jag återigen bara blåst på med allt som jag har att göra och vill få gjort. Arbete först i 4 timmar. Sen hade jag en 3 timmar lång rast och då passade jag på att göra lite ärenden. Jag "taggade" ut till Överby för att köpa skor. Jag var väl där ute i någon timme. Jag hittade ett par skor som jag blev skitnöjd med direkt när jag provade dom. Jag käkade också lite. Kan vara kul att  testa något annat matställe. Alla matställen som finns här i Vänersborg har man ju både testat  många gånger nu, om man säger så.
 
Mätt och belåten så åkte jag hem till mig och lämnade mina nya skor. Jag kom på att jag skulle köra soptunnor idag så jag gjorde det innan jag gick tillbaka till jobbet igen. Sen jobbade ca 2 timmar innan jag fick rast igen. På nästa rast passade jag på att ringa några samtal. Mera pengar har jag att tjäna på detta. Sen jobbade jag 2 timmar igen innan jag fick gå hem.  När jag kom hem och fick se att soptunnorna redan var fixade för idag så blev jag så nöjd över att jag hade gjort detta tidigare idag. Det hade inte varit roligt att köra äckeltunnor nu under kvällen. Inte när man har haft en dag av arbete och mycket annat.
 
Jag är nöjd med dagen eftersom jag har fått så mycket gjort. Riktigt effektiv har jag varit idag. Bra Danne!!
 
 
 
Imorgon kör man på igen. Då har jag en lång arbetsdag och på kvällen ska jag lira pingis.
 


Wargpower!

Ida Warg utmanar typ alla att göra 200 armhävningar denna veckan. Jag antar den utmaningen. Det borde Danne fixa.
 
 
 


Hur vanligt är ditt lösenord?

 
 
 
 
 


European champs 2014 finalsVeckan i bilder. (vecka 39)

Unnade mig lite gott.
 
Körde pw sent en kväll.
 
 Använde ett litet rack och liten boll när jag tränade.
 
 
 Träning med väldigt stor boll har jag också provat.
 
 
Köpte nya skor som jag kan spela pingis i :)
 
 
Fick hem en ny pingisväska. 
 
 
 
 Massor av jobb har jag haft och nästa vecka kör man på igen, med jobb och allt annat.
 


Helgen är snart över.

 Helgen börjar lida mot sitt slut och jag försöker nu innan jag ska lägga mig varva ner lite. Jag tror det har gått i ett hela helgen också. Under veckan hade jag ju massor av jobb och nu när jag är ledig grejar man med allt som man inte har hunnit med tidigare under veckan, från tidig morgon till sen kväll. Men jag får gjort mycket och det känns väldigt bra. 
 
 
Annars känns det ganska bra med de mesta. Jag har mycket jobb hela tiden, men jag känner ändå att jag hinner med mycket annat också. Jag tror inte jag skulle få mer gjort om jag jobbade lite mindre. Jag är glad över att jag hinner träna och spela pingis, fast jag har mycket jobb under veckorna. Nästa vecka tror jag jag kan träna både tisdag och torsdag. Det ska bli kul. Jag vet nu att jag fixar min ekonomiska dröm. Det är såklart det kan bli, även om det inte är det just nu. Men på "pappret" är det klart oc´h det enda jag behöver göra nu är att vänta till slutet på detta året. Sen får jag in de pengar som krävs för att jag ska kunna förverkliga min dröm som jag har haft i flera år. Det känns sjukt bra faktiskt.
 
Lika bra känns det att jag har kommit igång med att fixa mitt hem. Köket kommer i början på nästa år att stå klart och jag får det som jag vill ha det. Om jag känner lust och har kraft så ska jag ta tag i resten av min lägenhet också. Jag vet inte exakt vad jag ska göra, men jag är säker på att jag kommer på något och när jag har min privatekonomi på plats och ett kök som jag vill ha det, då finns ju hur mycket möjlighter som helst till att bara köra på med resten av lägenheten. 
 


Incredible rallySunday Dinner

 
 
 


Tränade med större boll idag

Jag har även idag kört lite morgonträning. Rätt skönt så man kommer igång. Jag provade lite nya övningar idag där jag använde mig av den stora mjuka bollen. Kan vara kul att träna med en betydligt större boll än vad jag är van vid. Pingisbollen är ju lite mindre om man säger så.
 
 
Jag provade lite nya övningar som jag aldrig har testat förut. Det gick väl inte så bra. Dom var svårare att fixa än vad jag trodde. Jag måste nog träna mer på just dessa övningar  för att helt enkelt klara av dom. Jag tappar balansen eftersom bollen gärna vill rulla.  Jag har också svårt att spänna kroppen när jag ligger eller lutar mig mot bollen.  Klarar jag inte  spänna upp mage och rumpa så känner jag direkt att jag kör övningarna på fel sätt. Då är det bara att bryta och försöka igen och igen.
 
 
 
Klarar jag bara av  övningarna på rätt sätt så kommer de jag testade idag ta som fan i magen.. Jag har den senaste tiden testat massor av övningar som just tar bra runt magtrakten. De övningar jag körde idag vet jag inte riktigt hur jag ska klara av att fixa, men det är väl bara att försöka om och om igen? Jag jobbar ju bara med min egna kroppsvikt så det borde ju funka tillslut. Kanske måste jag gå ner ännu mer i vikt för att jag ska klara de övningar som jag testade idag? Jag vet inte om det är så, men tränar man med den egna kroppsvikten så borde det ju logiskt sett vara så att det är bättre att väga mindre. 
 
Jag gjorde ett bra försök idag på några nya övningar och sen körde jag ju på med sånt som jag vet funkar också.  Det blev ett bra pass och det var också väldigt roligt, även om jag inte riktigt fixade att träna med en stor boll. Jag är nog bättre på att hantera en liten (pingisboll) boll.
 
 
 
 
 


Sverige - Portugal

Sverige förlorarde semifinalen tidigare idag mot ett bättre Portugal. Brons för de svenska herrarna som har gjort en grym turnering.
 
 


Jag har gått ner ännu mer i vikt :)

 
 
Nu är man igång igen. Jag har varit borta på gymmet och kört någon timme nu på morgonen. Det kändes bra. Det viktiga är att jag bara kör på med sånt som jag klarar av att träna under lång tid. Det är ju ingen idê att köra stenhårt ett tag och sen bara lägga ner helt. Bättre då att köra på sånt jag vet att jag klarar av att hålla i. Sen är det ju bara att fortsätta trappa upp tränigen och variera den. 
 
Jag tycker jag har ett bra tankesätt kring träningen. Jag blir bättre och bättre och tar mig med små steg närmare mina målsättningar som jag har med träningen. Framförallt handlar det ju om att jag vill gå ner mer i vikt. Det gör jag också. Jag har inte haft en lägre vikt än den jag har nu på flera år. Jag vill gå ner lite till och det borde jag ju klara med tanke på att jag under drygt ett år nu har klarat att gå ner ganska mycket.
 
Det känns positivt att man både ser och känner resultat och de positiva resultaten motiverar mig ju till att bara köra på med min träning. Motivationen är hur viktig som helst annars funkar ingenting. Det känns roligt att det funkar och det är ju bara att köra på. 
 
 
 


Skor och väska till pingisen.

 Jag har fixat lite mer grejer till pingisen. Jag var i sportaffären tidigare idag och köpte ett par skor som jag har tänkt att spela pingis i. 
 
 
Det finns naturligtvis speciella skor som bara är avsedda för pingis att köpa, men jag tycker aldrig att jag hittar något som känns bra att ha på sig eller spela i. Det är ofta dålig kvalitet och dessutom tycker jag att många  pingisskor har för tunn sula. 
 
När jag letar skor att spela pingis i så vill jag såklart ha en sko som är väldigt lätt. De pingisskor som säljs är ofta väldigt lätta, men jag tycker det är det enda som är bra med dom. Annars tycker jag de mesta man har provat när det gäller just pingisskor som just är avsedda för att lira pingis är skit.
 
Vi pingisspelare som lirar i dom lite lägre divisionerna är inte direkt bortskämda med pingislokaler som har ett bra golv att spela på. Man kan få lira seriematcher i någon byggdegård någonstans eller så kan man vara på en tävling där man får lira i någonkällarlokal. Golven i dessa lokaler är inte alltid de bästa.  Har man då väldigt dåliga skor också så kan det ju finnas en viss skaderisk när man lirar. Vissa lokaler som man har besökt genom åren har ibland haft  trägolv som varit som en isbana. Då vill jag ha ett par bra skor på fötterna.
 
 
Jag kan ärligt säga att jag aldrig har förlorat en pingismatch pga av att jag har haft för dåliga skor. Det kan jag inte köra som en bortförklaring efter en förlustmatch. Men jag tror att jag alltid har varit noga med vad jag har för skor och lirar i. Jag vill ha skor med en bra sula och dom ska väga så lite som möjligt. Det är också viktigt att den sitter bra på foten. Foten får liksom inte röra sig i skon. 
 
 
 Idag fick jag också hem en pingisväska. Denna från Japanska företaget YASAKA tycker jag var riktigt snygg. Stor och rymlig är den också. Det är ju aldrig fel för man har en jävla massa skit i en väska när man är en pingislirare som inte vill lämna något åt slumpen.
 
 


Gina Dirawi - LOVE

 
 


2014 09 25

 


Kvällens funderingar.

Jag funderar såklart en del över mitt kök. Det kommer att bli så bra när detta är klart. Jag får mitt kök precis som jag vill ha det. Jag funderar också en del på vad jag vill göra med resten av min lägenhet. Jag vet lite vad jag vill, men jag vet inte om det är möjligt. Det viktigaste är att jag just nu bara funderar. Jag vill inte börja med något annat här i lägenheten just nu. Köket måste bli klart först. Jag kan inte börja på flera olika ställen och vara halvfärdig lite här och där. Då blir det väldigt rörigt och då kan man lätt renovera sig in i väggen. Jag kan alltid fundera och drömma, men jag får inte börja med något annat förrän köket är helt klart. Där är jag stenhård mot mig själv.
 
Jag såg en jävligt snygg taklampa idag som jag vill ha. Jag har tänkt att sätta upp den här i vardagsrummet. Men lampan blir bara snygg om rummet får lite nya: möbler, inredningsprylar och tapeter. Detta är inget som jag ska börja fixa med just nu.  Därför köpte heller inte den lampan som jag idag fick se.  Nu är det bara köket som gäller. Hittar jag saker som inte har med köket att göra så väntar jag med att köpa eller börja, annars blir detta bara rörigt och för stort för mig. En sak i taget är nog en bra strategi att hålla sig till. 
 
 Nu ska jag sova och sen tar man nya tag imorgon med massor av arbete. ännu en dag där man får jobba tufft.
 
 
 


2014 09 23

Det är snart dags att gå och lägga sig igen. Det har varit en lång dag och jag är så trött nu. Jag har haft en 11 timmar lång arbetsdag och direkt efter den så så spelade jag pingis.
 
Jag hade med mig träningsväskan till jobbet så jag sen bara kunde gå direkt från jobbet till pingshallen. Att spela idag kändes både bra och dåligt. Jag får lite för mycket negativa tankar och mitt huvud hänger en hel del. Dessutom tycker jag bara att jag borde spela bättre. Kanske har jag lite dåligt självförtronde. Jag vågar ju inte testa så mycket svåra slag och det brukar vara ett tecken på att självförtroendet kanske inte är på topp.
 
De som är bra är att jag hela tiden kämpar och sliter. Jag kanske inte orkar så mycket som jag vill, men jag ger mig aldrig och det är ju bra. Dessutom tycker jag att det är roligt att spela även om det inte går så bra. Hela dagen idag har jag tänkt på hur roligt det ska bli att spela pingis ikväll. Tänk att man kan gilla något så otroligt mycket.
 
 
 
 
 


2014 09 22

 
 
En lång dag med mycket att göra. Först väldigt mycket jobb och sen väldigt mycket att göra här hemma. Nu under kvällen såg jag i alla fall till att vara ute på en skön pw. Skönt att man har fått lite kvällsluft innan man går och lägger sig. 
 
 
 
 
 
 När jag var ute och vandrade så lyssnade jag samtidigt på en dokumentär som handlade om Beskjutningen av Jugoslaviens ambassad på strandvägen 1971. 
 
 
 
Imorgon har jag en lång arbetsdag igen och sen direkt efter jobbet så tar jag min träningsväska och sticker bort till pingishallen. Då kör vi hårt där igen. DET SKA BLI KUL !!
 
 
 
 


Bilder från denna veckan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nästa vecka tar man nya tag igen.
 


Ikväll har jag ...

Jag har varit ute på en "POWERWALK". Rätt skönt att bara få rensa skallen lite. Det är väldigt bra att bara vara ute och promenera runt lite när man inte direkt vill fundera över jobb, träning och allt annat som man har att greja med på dagarna. Ibland är det bra att bara stänga av allt för någon timme och bara vara ute och röra på sig.  
 
Jag tycker ändå att jag är ganska bra på att stänga av de mesta som jag inte grejar med just för stunden. Är på jobbet så funderar jag inte över något annat än jobb. Är jag ledig så grubblar jag inte speciellt mycket på över mitt arbete. Jag har i alla fall i stort sett slutat att blogga om det. Tränar jag så funderar jag inte heller över något annat än att jag vill genomföra en bra träning som jag efteråt kan hitta något positivt med. En bra pw blev det ikväl och det känns bara positivt.
 
 
 
När jag gick där på mitt varv och brände fett samtidigt som jag egentligen inte tänkte på någonting så lyssnade jag ju såklart på en dokumentär igen. Denna gången handlade den om morden på Malmö Östra Sjukuset som avslöjades i början av 1979. Nu har man lärt sig massor om den händelsen också. 
 
 
Ikväll har jag också suttit här hemma med lite kvällsgott. 
 
 
Nu blir det mer slappa i mssagestolen. 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 


Nu tränar man igen.

 
Det har varit dåligt med träning denna veckan. Jag har bara kört ett pingispass och en pw fram til idag. I morse var jag tillbaka på gymmet igen och det kändes väldigt bra. Det känns att jag spelar pingis nu också. Jag får ut mycket mer av gymträningen. Allt känns så mycket lättare på något sätt. Samma känsla kommer jag säkert att få i pingishallen, fast tvärtom: Det kommer att gå lättare att spela pingis bara för att man tränar gymmet. Bägge delarna behövs för at jag ska nå mina mål. Idag var det bara så skönt att stå på gymgolvet igen. 
 
 
 
 
  Snart ska jag ta mig ut på en pw och nästa vecka hoppas jag på att det blitr mycket träning. Det får inte vara så lite som det har blivit denna veckan i alla fall. Då når jag aldrig mina mål. Jag har varit sugen och köra, men inte klarat att planera in den i allt annat som jag har haft att greja med denna veckan. Det ska jag försöka ändra på till nästa vecka. 
 
 


Thailand 2010

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Som en arbetsdag.

 Mycket pingis idag. Jag har inte spelat själv, men jag har hjälpt till att vara domare för herrana i division 3 norra. Det heter så. Jag tycker det är så kul med pingis så jag kan lätt sitta och vara domare i ett par timmar en lördag. Det har jag inget emot. 
 
Det blir lite som en arbetsdag. Man kör ett pass på förmiddagen och sen tar man lunch för att därefter köra ett pass på eftermiddagen. 
 
 
 
 
 
 


Lördag ❤️

Godmorgon!
 
Jag har varit ute på en pw. Rätt skönt att rensa skallen lite när jag har haft så sjukt mycket att göra den senaste tiden. 
 
 
 
Samtidigt som jag körde en grym pw så lyssnade jag på en dokumentär om ALMSTRIDEN. Nu lärde jag mig något om 70-talets galenskaper också. 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta mig bort till pingishallen och vara domare. Grabbarna i Vargön  ska lira pingis i DIV 3 och jag ska hjälpa till som domare. 
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Veckan är inte slut än.

 Fasen va mycket jag har att göra hela tiden. Hela denna veckan har ju varit helt sjuk och då har jag ändå bara kört buss en enda dag. Denna veckan är ju inte över än heller. Vi har ju en helg kvar också. Jag har massor att göra under denna helgen. Dessutom vill man ju hinna träna. Jag har väl egentligen för mycket att göra och jag borde "tagga" ner lite. Men jag vill göra allt det jag just nu gör. Jag säger ja till sånt jag vill göra och fortfarande nej till sånt jag inte vill göra. 
 
Mycket känns ändå bra nu även om jag kan vara väldigt trött. Jag märker av att jag får väldigt mycket gjort. När jag tänker tillbaka på vad jag har fått gjort bara under de två senaste veckorna så är det ju helt sjukt att lilla jag kan fixa så mycket olika saker på förhållandevis kort tid. 
 
Pingisspelandet känns bra. Nu har jag inte så ont längre dagen efter ett pingispass. Nu känns det bara att jag har tränat, men det känns liksom skönare när jag inte har sån sjuk träningsvärk. Jag har helt enkelt inte ont längre  och jag går inte runt och haltar som jag gjorde för någon vecka sedan efter att jag hade spelat pingis.  Är det något mitt kropp har fått lära sig att tåla genom åren så är det ju allt mitt pingisspelande. Nu är det bara att träna på och jag kan köra på max eftersom kroppen börjar vänja sig vid min pingis igen.
 
Det är roligt att ha mycket att göra på ett sätt, men snart får jag nog "tagga" ner lite annars går jag nog in i väggen. Snart får jag nog krypa tillbaka lite i myllan, men vi kör på ett tag till. I helgen har jag fullt upp och det ska jag försöka mäkta med. Och sen kanske jag "taggar" ner lite, fast jag har mycket busskörning hela tiden och sen vill man ju hinna träna också. Det bästa är väl att bara ta en dag i taget och inte fundera på hur mycket man har att göra. Kanske känner man sig lite piggare då. För jag kan bara inte sitta still nu. Mycket av de jag har att göra just nu är för roligt att hålla på med. Då är det ju bara att köra på.
 
 
 
 


Upp lite för tidigt och lång arbetsdag

 
Jag har haft en lång dag av arbete. Kändes lite extra tufft mot slutet av arbetspasset idag. Kan väl bero på att jag i morse gick upp lite för tidigt. Jag hade nog kunnat sova i någon timme till, men jag var uppe och skutta redan klockan 04:00. Lite för tidigt eftersom jag inte började förrän klockan 06:30. Har man då en dag där man ska vara på jobbet i över 12 timmar, då känns det tufft mot slutet av dagen om man redan klockan 16:00.  Har man  klockan 16:00 ca 3 timmar kvar av sin arbetsdag då kan dom timmarna kännas väldigt sega att ta sig igenom.
 
Nu blir det skönt med ledig helg i alla fall, fast jag har ju som vanligt mycket att göra så jagvet inte hur ledig jag egentligen kommer att känna mig.
 
 


Men's World Cup 2014Fredag ❤️

 
Nu är det slut på ledigheten. För några timmar i alla fall. Jag ska nu köra lite buss också. Inte en massa skumpa och andra galna grejer nu. Idag är det nog bara fokus på jobb. Men en dag av arbete denna veckan ska jag väl klara. I helgen är jag ledig igen, och då kanske man tar ett glas skumpa igen.  Man kanske kan ta ett glas redan ikväll?
 
Oavsett hur det blir så skiter jag i det nu. Nu ska jag köra buss.
 
Ha en trevlig dag !
 
 


Kämpade på bra idag.

Jag har varit och tränat lite pingis nu ikväll. Jag tycker det gick bra. Jag kämpade på riktigt bra och jag känner liksom det spel jag söker inte är så långt borta. Men jag har svårt att hålla ledningar och jag förlorar också matcher på att jag helt enkelt inte orkar göra det som krävs under en hel match. Men det är roligt att spela och jäklar vad jag jag svettas när jag kämpar på med min pingis. Detta är riktigt bra för viktnedgången som jag också kämpar med. 
 
 
 


Han köpte rubbet.

 Jag har haft en sk diversehandlare här. En jättesnäll och trevlig snubbe. Jag hade lite gamla mynt och sedlar, frimärken serietidningar, vykort, skivor, gamla skålar och tallrikar. Han köpte rubbet och jag fick så mycket betalt som jag hade förväntat mig att jag skulle få. Jag är nöjd för nu har jag fått in pengar så det räcker till några lunchlådor i 1-2 veckor.
 
 
 
 
 
 


Lunchtime!

 
 
 
 
Lasagne..
 
 


Torsdag ❤️

 
 
 


Kjell JohanssonHemma igen.

 
 
 
 
Nu är jag hemma igen från Stockholm. Undersökningsdagen har gått bra. Sara på Scilife Clinic var med mig under denna dagen, mest för att se till så att jag mår bra. Hon såg att jag hade gått ner rätt ordentligt i vikt och det fick jag beröm för. Kul att allt mitt kämpande med viktnedgången faktiskt syns när andra ser på mig.
 
 
 
 
Jag började med att ta lite blodprover på en klinik som låg  på Riddargatan. Sen blev jag bjuden på lite frukost på ett fik i innerstan. Efter det skulle jag upp till Sophia hemmet för en MR -undersökning.
 
 
När jag kom dit fick jag svara på några frågor om mitt hälsotillstånd. Sen kom jag in, fick ta av mig alla kläderna förutom kalsongerna. Jag fick ta på mig någon dräkt där jag sen såg ut som någon som ägnar sig åt någon kampsport eller nåt. Jag åkte sedan in i en tunnel och där fick jag ligga ett tag. Det skramlade och dånade lite, men jag hade lite musik i öronen så jag pallade med bra. Men jäklar vad det låter ibland. Man har en "panikklocka" i handen som man kan trycka på om man inte pallar. Trycker man på den då bryts undersökningen direkt och det blir inget mer den dagen.  Hela MR-undersökningen var över på en halvtimme och sen var allt de klart som jag åkte upp till Stockholm för att göra. Nu är det bara att invänta provsvaren och hoppas på att de är bra.
 
 
 
Resan hem har gått bra. Jag har inte stött på något sk psykfall som vill jävlas med mig. Jag har också suttit bredvid människor som inte har haft några små barn med sig. Dessutom har jag inte hört någon som har pratat om barnblöjor, Gud eller sin onda tå. Allt detta fick jag ju stå ut med på väg upp till Stockholm, men tack och lov slapp jag allt sånt under hemresan.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 


Försöker bara slappa.

 
Jag sitter här på mitt hotellrum i Stockholm. Jag kopplar mest av och tänker egentligen inte på någonting. Imorgon har jag en undersökningsdag och sen under eftermiddagen ska jag åka hem igen.
 
Under tågresan upp till Stockholm idag så försökte jag också slappa så gott jag kunde. Jag tycker det är viktigt att kunna göra det när man reser. Det var inte helt lätt kan jag säga. Direkt när jag kliver på tåget i Vänersborg och har satt mig till rätta så kommer det en sk psykisk störd människa och ställer sig brevid mig. Han säger någonting som jag inte riktigt kan höra och jag skiter i honom fullständigt. Han märker att jag inte bryr mig och blir då arg och säger något igen som jag inte hör samtidigt som han stammpar foten i golvet. Jag reagerar genom att titta på honom, men jag bryr mig fortfarnde inte. Han tröttnar då på mig och börjar istället babbla med en annan utav passagerarna. Den killen som nu råkar ut för den psykiskt störde personen är inte lika lugn som jag var utan han reser sig upp, spänner blicken i honom och säger: STICK HÄRIFRÅN FÖR HELVETE ANNARS.... Jag ska nog inte tala om vad han sa, men den psykiskt störde personen var inte kvar i vagnen speciellt länge efter det där i alla fall.
 
Ok, tänker jag. Nu blir det väl lugnt resten av min resa. Jag bytte till ett snabbtåg i Göteborg som sen skulle ta mig till Stockholm. Nu var det platsbiljett som gällde och då hoppas man på att man hamnar i vagn där det går lätt att slappna av. Det gick inte så bra för framför mig satt en kvinna och pratade väldigt mycket. Överdrivet mycket liksom. Det får hon naturligtvis göra om hon vill, men jag hade svårt att inte lyssna på hennes babbel om barnblöjor, gud och sin onda tå. Man försöker ju att inte lyssna, men det blir ju att man hör ändå liksom. Bredvid mig satt en mamma med sina två små barn. Eftersom jag själv inte har några egna små barn är jag inte van vid att höra på allt som barn vill ha och inte ha. Mamma säger: Gör inte så eller ät upp din smörgås, ska du gå och kissa, ta ner fötterna, duktig flicka och gör nu som jag säger. Detta hörde jag hela tågresan och jag får ju bara acceptera det liksom. Men jag har svårt att slappa under sådna omständigheter. Jag är väl inte så van, fast jag tycker ändå att jag borde ha blivit lite härdad efter alla år bakom bussratten, men tydligen är det inte så.
 
När jag väl kom upp till Stockholm så gick det direkt lätt att bara slappa och ta det lugnt. Då är man ju mer för sig själv igen. Folk på gatorna här i stan stressar kanske runt, men det påverkar inte mig någonting. Jag går liksom i min egen takt och det har jag inga problem med att så göra.
 
Jag har haft det bra. Jag har tagit en promenad i Stockholm. Mest för jag ville se var kliniken ligger som jag ska ta mig till imorgon. Jag har ett hotellrum med allt man behöver och jag har ätit en god middag nu på kvällen.
 
 
 
 
Imorgon har jag en undersökningsdag. Jag ska åka runt till olika kliniker och ta prover och undersökas. Jag har även med mig lite prover som jag har tagit på mig själv innan jag taggade upp till Stockholm.  Jag får inte äta något före första undersökningen. Jag måste vara fastande från klockan 00:00 i natt och tills jag har genomfört de första blodproverna imorgon.
 
Jag ser till att ha det så bra som det bara går här uppe i Stockholm. Jag trivs i alla fall även om detta kanske inte direkt är någon nöjesresa.
 
 
 
 
 


Dags att dra till Stockholm.

 Nu drar jag till Stockholm!
 
 
 
 
 
 
 


Mental träning.

 Nu när jag har börjat att lira pingis igen så kan det ibland kännas frustrerande att jag 1, inte kan lägga så mycket tid på pingisen som jag egentligen skulle vilja och 2, det finns saker som jag kunde när jag höll på som mest och var som bäst som jag nu inte är i närheten av att klara av. Allt detta är ju psykologiskt och saker som jag måste jobba med.
 
Pingis är otroligt mycket mentalt. Min personliga uppfattning är att många pingisspelare som idag är påväg upp lägger väldigt mycket tid på pingisen rent fysiskt och tekniskt, men man lägger inte lika mycket tid på att bli menatalt stark. Jag har mött en hel del pingisspelare genom åren som har kört sina mentala trix, både vid bordet och vid sidan av det. När man har kört dessa trix på mig  så har ibland känt att jag har klarat mig bra, men  ibland har jag blivit totalt lurad och tappat koncentrationen helt. Tappar man fokus och låter sig påverkas mycket av psykningar och mentala knep  så kan det vara den enda detaljen som gör att man förlorar pingismatchen. Jag anser att man som pingisspelare måste jobba lika mycket med dom mentala kvaliterna som med dom fysiska och tekniska bitarna om man vill bli en duktig pingisspelare. 
 
Någon som vet vad han pratar om när det gäller det psykologiska i pingis är ju självaste Jan-Ove Waldner. Jag köpte en bok idag där han i den ger sina bästa råd när det gäller mental styrka. När jag sitter på tåget imorgon på väg upp till Stockholm så har jag ju hur mycket tid som helst att sitta och läsa och reflektera över vad kanske världens bästa pingisspelare genom tiderna har för tips på menatala små trix som gör att man presterar bättre. Hur klarar han av att hålla koncentrationen uppe när andra psykar och vad har han själv för mentala trix och knep som han kör med.? Det blir spännade att läsa och jag ska försöka lära mig massor. 
 
 
 
 
 
 


Nya pingiskläder :)

 
 
Det är så  sjukt bra för motivationen att ha lite nya kläder att träna i. Bara att man förnyar sig ibland gör att träningen blir mycket roligare. Jag har fått hem lite nya snygga pingiskläder. Jag känner att jag bara vill "tagga" bort nu till pingishallen och köra direkt. Jag ska tyvärr inte träna pingis förrän på torsdag, men jag har hunnit prova mina kläder i alla fall. Jag är supernöjd!
 
 
 
 


Måndag ❤️

 Jag har haft mcket att göra idag. Skönt att man är ledig från busskörningen i alla fall. Nu kan jag verkligen köra stenhårt med andra grejer och jag har också gjort så idag. 
 
 
 
Jag har varit och kollat lite på lite vitvaror. Nu vet jag vad jag vad jag ska ha för häll (spis), micro kyl och frys.  Jag har också tittat på golv och kakel idag. Jäklar vad svårt det var att välja där då. Finns ju så mycket olikia varianter på plastmattor och även kakel. Även om man vet vilken färg man vill ha så ska man välja på typ tio olika "sorter" i alla fall. Men jag har i alla fall bestämt mig nu för vad jag ska ha i mitt kök och jag tänker inte vända och vrida mer på detta. Jag kommer att få mitt drömkök nu. Jag får häll med injektion och en ugn som är självrengörande. Frysen är frostfri och micron som jag får är en modell som just nu inte finns, men när jag ska renovera så har den precis släppts. Det är inget märkvärdigt så med min micro, mne det ska bli skönt att få en flong ny i alla fall. Jag får verkligen mitt kök som jag vill ha det och inget av de jag vill visar sig vara för stort eller helt omöjligt att fixa. NU är alla förberedelser inför renoveringen klara. Nu kan jag bara gå och vänta tills det är dags att börja riva skiten här hemma. 
 
Imorgon ska jag tagga till Stockholm så jag har packat en väska. Det blir nog mycket slappa nu i 2 dagar. Jag har några timmar framför mig där jag ska sitta på tåget. Sen blir det väl några timmar på hotellet också. Jag ska självklart går runt lite i Stockholm också när jag nu är där. Men detta blir ingen nöjesresa direkt. jag är ju uppe för att genomgå lite undersökningar. Det är blodprover och magnetröngen. Jag ska också ta med mig lite prover som jag har tagit på mig själv här hemma nu under helgen. 
 


Tänker för lång framåt igen.

 
Jäklar vad mycket jag har att göra hela tiden. Känslan jag har är att det bara är för mycket. Mer blir det ju också. Jag undrar när jag får mindre att göra? Förhoppningsvis efter nästa vecka. Kanske tänker jag för mycket nu på nästa vecka och inte så mycket på vad jag faktiskt har att göra just nu. Därför känns det som jag har väldigt mycket att göra och att det är lite tufft att få tiden att räcka till. Jag måste komma tillbaka till att bara tänka en dag i taget, fast jag har ju mycket roligt att se fram emot och då är det kanske inte så konstigt att man tänker allt de.
 
Efter nästa vecka borde det bli mindre. Egentligen borde jag väl inte ha så mycket att göra nästa vecka heller. Jag jobbar ju bara en dag.. Men jag är väl egentligen inte ledig 6 dagar för jag har mycket som jag vill få gjort ändå nästa vecka trots att jag inte ska köra så mycket buss. I morgon ska jag fortsätta förbereda inför köksrenoveringen. Jag ska titta på vitvaror, kakel och golv. Det kommer ju säkert att ta ett par timmar för jag ska åka lite mellan olika ställen. Jag kollar vitvaraor på ett ställe och kakel och golv på ett annat ställe Nästa vecka ska jag också "tagga" till Stockholm. Det blir två dagar däruppe i huvdstaden.
 
Under nästa vecka har jag ju också en arbetsdag som är sjukt lång. Dessutom vill jag hinna med att träna gym och spela pingis. Mycket att greja med och jag funderar väl lite för mycket på sånt jag har framför mig. Fast de är ju roliga grejer också. Det är ju kul att titta på vad man ska ha i ett nytt kök. Det är roligt att vara i Stockholm. Träningen går ju bra och pingis är också kul. Jag ska ändå försöka att vara lite mer i nuet och inte grubbla så mycket över vad jag har framför mig. Man blir lätt bara stressad och arg över att man känner att man har för mycket att göra och för lite tid att hinna med på. Försöker man att bara vara mer i nuet så vet jag sen tidigare att man inte känner av att man har mycket att göra, fast man kanske har det om man kollar en eller två veckor framåt. När man befinner sig mer i nuet så tycker jag också man känner sig betydlig lugnare och säkert också gladare. 
 
 
Nu börjar i alla fall en lång ledighet. Det ska på ett sätt bli skönt för jag har jobbat ganska mycket nu dom senaste veckorna.
 
 
 


Nu har jag röstat.

Nu har jag varit och röstat. Det blev Centerpartiet. Jag känner att det ett parti som i många frågor tycker som jag.
Därför fick det bli Centerpartiet.
 
 


Vladimir Samsonov Vs Simon Arvidsson.

Belgium Open 2014: Vladimir Samsonov Vs Simon Arvidsson.
 


Dags att jobba tufft!

Känner mig ganska trött och lite sliten. Men man får skita i sånt just nu och jobba på. Jag ska snart "tagga" bort till jobbet igen och jobba tufft. Hela helgen har man jobb. Bara att slita vidare så komer min ledighet sen. Nästa vecka är jag ledig 6 av 7 dagar. Det ska på ett sätt bli skönt, men jag har ju mycket annat att göra så jag vet inte om jag egentligen kan säga att jag är ledig. 
 
Nu får jag ta tag i denna helgen som sagt. 
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Köket kommer att bli riktigt nice!

 


Nittaku ITTF Pongcast - August 2014Bildblogg

 
 
 
 
 
 
 


Spätta...

 
 
 
 
 
 


3 samtalsämnen från igår.

Det är inte alltid man kan sova om natten. 3 samtalsämnen som jag hade med lite olika folk igår har fått mig att tänka lite och hålla mig vaken i natt. Får se om jag kan sova ikväll när jag går och lägger mig eller om jag grubblar vidare.
 
 
1. Jag pratade med en kille igår som sa att han var allergisk mot tomater. Han sa att efter att han har ätit tomater som känns det som typ pollenallergi.  Tyvärr tyckte han att tomater var så gott och därför slarvar han ibland med att äta tomter. Han har inte fått någon förklaring på varför han just är allergisk mot tomater, men så är det. Allt som är nyttigt är helt enkelt inte alltid bra för alla, men det måste vara ganska ovanligt att man får en allergisk reaktion av tomater.
 
2. Ända sedan år 2011 så tror jag det har hänt nästan varje vecka. Jag tycker jag får denna fråga jämt. Ändå vet väl dom flesta att jag håller mig ganska mycket på "hemmaplan". Det handlar om resor. Typ nästan varje vecka får jag frågan om jag har någon resa på gång. Jag är mest hemma och jag har inte vart ute på år och dagar, men den frågan får jag i parti och minut. Jag svarar med ett nej och vissa verkar bli ganska förvånade. Igår var det en som undrade igen. Jag sa som vanlig nej jag har inga resor på gång och jag vet inte när jag ska åka igen. Sanningen är att jag är ganska nöjd och känner inte att det är så viktigt längre att resa och upptäcka världen. Jag kanske drar iväg någon gång i framtiden. Men just nu är det mycket spara pengar och renovera som gäller. 
 
3. Mitt jobb är något som många frågar mig om. Så är det kanske för alla. Man får frågor om jobb även på fritiden. Jag har väl inte så ont av det. Folk får gärna prata buss med mig, men den mest meningslösa frågan jag får och som jag gott tycker att man ska undvika är: VILKEN BUSS KÖR DU? 
 
 


Alessandro Baciocchi Vs Phillip Xiao

Belgium Open 2014: Alessandro Baciocchi Vs Phillip Xiao 
 
 


Onsdag ❤️

Mycket tankar som snurrar i huvudet nu. Det är inte min grej att göra affärer när beloppen handlar om flera hundra tusen kronor. Det sliter för mycket på nerverna och man är för mycket på helspänn när allt plötsligt händer på en och samma gång. Hade man bollat med några få tusen kronor då hade det varit lugnt, men detta med väldigt mycket pengar i omlopp gör mig bara snurrig och till och med illamående.
 
Mötet som jag var på i morse gick i alla fall bra. Jag kommer att tjäna precis så mycket pengar som jag den senste tiden ha förväntat mig att jag ska göra. Jag kan redan nu konstatera att jag har aldrig någonsin tidigare tjänat mer pengar på en och samma månad än vad jag gör september 2014. Det känns lite overkligt och lite läskigt. Samtidigt är jag glad för att lilla jag också kan göra denna typen av affärer som i slutändan sen generer hundratusentals kronor. Men jag var väldigt nervös innan mötet.  Efter dagens möte tog jag en promenad. Jag kände mig alldeles tom innobords. Jag kunde nästan inte gå, och tusen tankar snurrade samtidigt i huvudet. Samtidigt var jag glad och lättad, men jag kunde bara inte tänka ordentligt. Allt bara snurrade för mycket.
 
 
 
 
Jag kanske inte hade behövt vara så nervös? Jag har ju i flera år funderat på just denna grejen. Man kan ju säga att jag är väl förberedd med flera år bakom sig av grubblande. Är man väl förberedd då brukar det ju faktiskt gå bra, oavsett vad man sysslar med. Det har det ju också nu gjort och visst känns det på ett sätt riktigt bra. Men jag har lovat mig själv att även om jag nu klarar av att dra in mycket pengar på en och sammma gång så ska jag vara mig själv.  Det är lätt att flippa ur när allt bara sitter klockrent jävla bra, men det ska inte jag göra i alla fall. Det är också lätt att bli knäckt om jag hade misslyckats. Jag vet ju inte om jag hade blivit det? Jag har ändå länge känt att jag har gjort vad jag kan med detta. Hade det inte funkat, ja då är jag helt enkelt inte bättre på att investera och göra bra affärer. Känsdlan har jag haft att detta kommer att gå bra eftersom jag känner att jag  inte kan göra mer, men man vet ju ändå aldrig hur man hade reagerat om detta hade blivit ett misslyckande. Det blir hypotetiskt, och det kanske man ska vara glad för. 
 
Även om jag nu på ett sätt skulle kunna förverkliga min privatekonomiska dröm med bara dagens intjänade cash så tänker jag inte göra det. Jag håller mig till den ursprungliga planen när det gäller denna grejen. Jag känner att det är bättre att jag kommer igång med snart den enda dröm jag har kvar: Nämligen att få ett hem som jag trivs med. Nu när jag verkligen kan sätta riktigt fart med renoveringen av min lägenhet, då vill jag göra det. Annars kommer jag väl aldrig att fixa drömen om mitt hem om jag inte börjar köra nu. Min privatekonomiska dröm fixar sig i slutet av december i år i alla fall. Det har jag vetat sen länge. Det blir såklart också rätt coolt när alla pengar återigen sitter på plats där dom ska. 
 
 
 


Jag blir överkörd

 
 
 
 
 
 
 


Tisdag ❤️

 
 


Jag vill att det ska bli onsdag.

Efter dagens arbete så blev det gym. Träningen där gick jätte bra. Formen är på väg tror jag. Jag kört mitt bästa gympass på väldigt länge. Till nästa träning tror jag att jag kan trappa upp mycket mer än vad jag har gjort hittills. 
 
 
 No better feeling...
 
Att dagens träning kändes så bra tror jag också beror på att jag känner mycket positiv energi just nu. jag spelar pingis igen och i morgon är det ett andra pass som gäller. Då jävlar ska jag köra hårt och ha väldigt roligt. Dessutom är jag på gång att fixa värsta grymma affären. Sätter jag denna grejen klockrent så har jag aldrig någonsin tidigare tjänat mer pengar under en och samma månad. Det känns helt galet bra!!! Men jag måste tänka på att ingenting är klart än. Men till 90% så är jag säker på att jag sätter detta och då jkan jag äntligen börja renovera. 
 
På onsdag då vet jag om jag sätter detta eller inte. Jag längtar till onsdag jag skulle helst bara vilja att onsdagen kom nu, men det måste bli tisdag först.
 
I morgon ska jag jobba och sen ska jag spela pingis. Med helt sjuk träningsvärk efter morgondagens pingisträning  ska jag sedan på onsdag gå på ett möte och där ska jag förmodligen göra en sån jävla grym affär. Detta blir årets absolut bästa vecka tror jag. Skönaste känslan, grymmaste investeringen, mest intjänade pengar, pingisträning och känslan av total lycka. 
 
Nu ska jag sova så att jag orkar köra på med mitt liv under resten av denna helt galna vecka.
 
 


Måndag ❤️

Godmorgon!
 
Ny vecka och måndag har det blivit igen och då är det just nu dags att ta sig till jobbet. Denna veckan ska jag också träna mycket och sen har jag ju en grym sk affär på gång som kanske kommer att generera snabba pengar. Får se om jag klarar av allt jag vill få gjort denna veckan på ett bra sätt. Jag får börja nu med att ta tag i denna dagen och sen fortsätter hela veckan med att  ta en dag i taget, som alltid. 
 
Nu är det dags att "tagga" till jobbet. 
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 


.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Gottar mig lite ikväll!

Sitter här hemma och gottar mig lite i massgestolen och kollar på TV. Sämre kvällar kan man ha.
 
 
 
 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 


Smällar man får ta

 
 
 
 
 
 
 


Söndag ❤️

Mycket att göra hela tiden. Denna veckan har varit helt "sick" ju. Massor av jobb i början, och massor av träning nu mot slutet. Jag kört på ända sedan pingisträningen i torsdags. 
 
Jag "taggade" bort till gymmet i morse och körde ett riktigt bra ryggpass. Jag tog god tid på mig och var noga med hur jag körde. Jag ville verkligen hitta kontakten med ryggen i varje enskild övning. Jag kände ingen stress eller nåt.  Jag tränade i lugn och ro innan jag avslutade och gick hem igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Snabba cash på gång.

 
Jag har en rätt skön känsla i kroppen nu. Träningen tar fart och kroppen svarar bra på den. Man känner att man kör liksom...
 
En helt annan grej som också känns riktigt bra är att jag har en grym investering på gång. Jag har tänkt att använda dessa eventuella pengar  till att renovera mitt kök. Lite cool känsla är det när jag nu känner att det är möjligt att få loss alla pengar jag behöver till köket på väldigt kort tid. Förra veckan "satte jag bollen i rullning" och redan nu verkar det som att alla mina uträkningar håller. Redan nu på onsdag kan det vara så att jag har alla pengar jag behöver för att kunna spränga mitt gamla kök i luften och sen sätta in ett flong nytt. INGENTING ÄR KLART JUST NU. OCH INGENTING ÄR KLART FÖRRÄN DET ÄR KLART! Men jag hoppas naturligtvis och det finns inget just nu som säger att detta inte kommer att bli som jag har tänkt mig. De jag har tänkt mig är mycket cash in på kort tid, och sen ska jag fixa ett nytt kök. Grymt ju!
 
Det som också känns coolt är att jag inte sabbar min privatekonomiska dröm som jag har kämpat med nu i några månader. I slutet av året är den också klar. Den är ännu mera klar än denna grejen med ett nytt kök. På onsdag i nästa vecka då vet jag om jag tjänar några snabba cash eller inte. Det ser väldigt bra ut om jag säger så. Coolt ju!


Biff med lök.

 
 


Nu tränar jag för att klara pingisen.

 Jag fick en bra start på denna lördagen eftrsom jag började med lite träning. Det känns fortfarande i kroppen efter pingistränigen i torsdags. På gymmet idag pallade jag inte riktigt med vissa övningar eftersom det gjorde lite för ont när jag provade dom. Jag körde ändå ett bra pass som jag känner att jag kan vara nöjd med. 
 
Tankarna kring träningen på gymmet har förändrats lite nu. Jag tänker mest på hur jag ska lägga upp min träning så jag kan klara pingisen bra. Jag bryr mig inte alls om jag kör för mycket pingis och inte orkar köra bra på gymmet. På gymmet kommer jag ändå köra tillräckligt bra bara för att jag tränar pingis och då är jag nöjd med det. 
 
 
Jag kommer däremot inte att sluta köra på gymmet bara för att jag nu har börjat spela pingis igen. Pingis spelar jag ju bara max två gånger i veckan, mer kommer jag inte att hinna med eftersom jag jobbar så oregelbundna tider. Det blir för lite träning om jag enbart ska spela pingis. Dessutom får jag mer ut av pingisen om jag varierar den med annan träning också. Gymmet kan jag ju köra på med nästan varje dag efttersom man kan träna ensam och öppetiderna är ju 04:00-23:00 varje dag.
 
När det gäller pingisen så är det ju något som jag inte kan träna själv. Jag måste ju ha någon att spela med. Dessutom är det ju mer bestämda tider och det är alltid på kvällen. Klubben har inte tillgång tillhallen dygnet runt. Jag jobbar ju som jag gör och då passar det ju inte alltid. Men för det mesta så kan jag i alla fall träna en gång i veckan och det räcker ganska långt för mig idag eftersom jag typ har hållit på med pingis i mer än halva mitt liv.
 
 
 
 


Funderingar kring min träning.

 Träningsvärken som jag känner idag efter gårdagens pingisträning är riktigt hård nu. Det känns i slutet av ryggen och ända ner till baksida låren. Ryggen, framsida låren och baksida låren är inte att leka med idag. Jag går runt och haltar lite och ni ska se när jag går i trappor. Det är en rolig syn som jag kanske borde ha filmat idag.
 
Men det är ju bara träningsvärk och det kan man alltid hantera. Det är inte så konstigt att det känns i kroppen dagen efter mitt första träningspass i pingis på flera år. Jag gissar att det känns lite extra när jag börjar anstränga muskelgrupper som man sällan kommer åt lika mycket när man gymmar och kör powerwalk. Denna känslan av att jag har tränat ett hårt pingispass har jag såklart känt många gånger under den tiden som jag höll på som mest med pingisen. Jag tycker på ett sätt att det är bra för jag kommer nu på direkt hur jag ska träna på gymmet för att jag inte ska bli skadad av min pingsiträning. Jag vill köra gymövningar nu som vet är bra för att motverka skador som man defentivt kan få av pingis om man inte sköter kroppen med tex styrketräning. Även stretching och massage blir viktigt här. Jag har ju min massagestol och den ska jag använda mycket nu. Jag kommer att tänka mer på hur jag ska träna på gymmet för att jag ska klara av att spela pingis. Det känns bra att jag sätter igång med ett sånt tänk igen, och redan nu direkt efter bara ett träningspass pingis. Pingisträning kommer ju också att få mig att rasa i vikt ganska snabbt. Kör jag gym också då kommer jag att rasa snabbt. Rätt coolt kommer det att bli.
 
Risken är väl att jag kan börja känna att detta med träningen blir för mycket och då vet ni vad som kan hända. Man lägger ner helt. Jag måste ju fortsätta att trapppa upp min träning, men pingis har jag tränat så mycket i mina dagar så att köra typ steg för steg  metoden och träna lite i taget är en helt meningslös träning som jag ser det. När det gäller pingisen så vill jag inget annat än att köra hårt direkt de få dagar i veckan som jag kommer attspela pingis. Jag vill träna hårt direkt för då tror jag att man snabbare hittar ett bra spel. Jag kommer inte att hitta det spelet jag söker om jag grubblar över andra saker än hur jag faktiskt vill spela när jag är i pingishallen. Jag behöver få upp tempot i mig när jag tränar pingis och då vill jag hålla uppe tempot från början liksom.
 
Jag ska försöka orka med allt nu. Jag känner mig  väldigt motiverad. Jag vill ju verkligen nå mina mål som jag har med träning. Viknedgång, trappa upp gymträning  till en punk så jag blir nöjd och spela bra pingis (så bra som jag vet att jag kan) Jag vet att detta kommer att bli tufft, men jag är samtidigt grymt taggad och sugen på att försöka fixa denna träning som jag nu vill genomföra och få ut resultat av.
 
 
 
Det är viktigt nu att jag hela tiden hittar ny motivation.  Jag kan inte träna utan att vara motiverad. Det viktigt också (precis som förut) att jag hela tiden tar en dag i taget och fortsätter att trappa upp träningen på gymmet. Pingis har jag tränat så mycket i mina dagar så jag känner inte att jag behöver trappa upp träningen på samma sätt som jag behöver göra när jag gymmar. Jag kommer att träna bättre pingis för att jag kör på gymmet och jag kommer att orka med gymmet bättre bara för att jag också tränar pingis. Jag tror att detta kommer att bli riktigt bra och jag känner ju redan nu att jag är bra igång med allt. Bara det är roligt så tror jag att detta inte blir några större problem att hålla på med. Det är ju inte så mycket pingisträning egentligen. Det handlar ju bara pom 1-2 gånger i veckan. Men om man verkligen tränar ett bra pingispass så känns det verkligen i kroppen ett bra tag efteråt (kanske flera dagar). Det är när den där träningsvärken och tröttheten sätter in som jag måste klara av att fortsätta träna med gym och mer pingis i alla fall.  Det blir något att bita i för mig.


Happy Friday!

Igår hittade jag en plånbok som det fanns körkort, bankkort och allt annat viktigt som man kan tänkas behöva. Jag gjorde en sökning på Eniro och jag hittade en adress till ägaren och jag kunde med hjälp av körkortet verkligen vara säker på att det var rätt person. Jag hittade däremot inget telefonnummer så i morse gav jag mig ut på en tur till adressen. Det var ingen hemma så jag stoppade in plånboken genom brevinkastet tillsammans med mitt visitkort. Efter några timmar fick jag detta SMS som tack.
 
 
 
Nu har jag alltså gjort någon glad. Hon måste ju vara hur glad som helst nu och jag blev glad eftersom jag har gjort någon annan glad. Happay Fiday !!!
 
 


Top 10 - 2014 Czech OpenBilly Idol - Rebel Yell

 


Kan man kalla detta för Moderat frukost?

 
Jag fick en frukostpåse av Moderaterna nu på morgonen. Men jag skulle nog inte kalla maten som fanns i påsen för en Moderat frukost direkt.
 
En onyttig vetebulle, ett äpple och en liten äppledricka. 
 
Om man ska hårddra en del så kan man väl säga att dom människor som har det sämre ställt i vårat land röstar  mer åt det socialdemokratiska hållet medans dom som har mer pengar, har mer prylar och kan unna sig betydligt mer röstar blått, tex på moderaterna.En moderat frukost borde väl inhålla lite bättre och framförallt dyrare mat än något som man typ kan köpa för 10 spänn eller mindre i affären. 
 
 


Pingis är toppen!

Hur roligt som helst att lira ikväll! Jag körde min första  pingisträning på flera år. Det gick hur bra som helst och roligt var det också! Jag lyckades faktiskt vinna mer matcher än vad jag förlorade. Det sska också sägas att gubarna jag mötte ikväll är inga "dunungar". En av  dom har tidigare spelat i division 1 som är ett snäpp under högsta serien (elitserien) Jag kämpade bra och jag var väldigt koncentrerad under hela passet. Hade jag inte kämpat och varit fokuserad då hade passet aldrig blivit så bra som det faktiskt blev. 
 
Jag spelade i den hall där allting började för mig en gång i tiden. Nu kan man väl säga att cirkeln är sluten när jag en gång har lämnat denna hall och  klubb för att gå till en annan klubb i en annan stad. Nu är jag tillbaka i en annan klubb, fast i samma stad och hall där allt en gång började. 
 
 
Pingis är bara så kul och jag kommer aldrig att tröttna på denna sport. Jag ska verkligen köra på regelbundet. Jag kan nog också tänka mig att ta ledigt från jobbet bara för att jag inte ska missa för mycket av pingisen.
 
 
 
 
 


Detta ska bli kul :)

 


Det lutar inte åt vänster.

 
 


Mycket att göra och mer lär det bli.

 
Jag har haft en lång arbetsdag och jag vet utan att jag kollar mitt schema att jag har flera långa dagar denna veckan. Vissa delar av mitt schema kan jag utantill. Denna vecka blir ganska tuff. Jag har några dagar nu där jag mest äter. jobbar och sover. Men jag ska nog hinna med lite träning också.
 
Jag har ju mina målsättningar med träningen och jag tänker inte ge mig. Om några dagar blir det mindre arbete och då kan jag fokusera mer på träningen igen. Min plan är att jag i denna veckan ska trappa upp en hel del och komma till den punkten där jag egentligen inte kan träna så mycket mer i tid, dagar och mängd. Jag kommer naturligtvis att kunna utveckla mig hela tiden och jag ska ju såklart bara köra på så att jag når mina nuvarnade målsättningar som jag har och sen hittar jag nya mål att kämpa mot. Kosten lägger jag ju om just nu på lite mer allvar än tidigare. Med bra träning och förrbättrade matvanor så tror jag detta kommer att bli riktigt bra, och  framförallt väldigt roligt.
 
Det är mycket att göra och tänka på när det gäller jobb, träning och kosten. Mer att göra lär det bli. Jag har ju en grym investering på gång. Kör jag den hela vägen så kommer jag att tjäna ganska mycket pengar på kort tid. Med dessa pengar är tanken att jag ska börja renovera min lägenhet. Jag vill verkligen börja med detta nu. Det är min dröm om att få ett hem som jag verkligen vill ha det. Jag vet inte om jag kommer att lyckas denna gången för det är väldigt många saker som måste falla på plats först, men nu gör jag något konkret istället för att bara grubbla och tänka på just denna grej med renoveringen, och det är skitbra. Även om jag inte vill ha så mycket mer att göra nu så lär det bli mer att göra för mig ändå. Mycket jobb, mer träning, förändra matvanor och jobba med att få loss ännu mer pengar. 
 
Jag har ju min privatekonomiska dröm också, men den är ju i alla fall så gott som klar nu. Där går jag mest väntans tider. Jag väntar på rätt läge att liksom lägga in "stöten".  Sen är jag säker på att jag blir helt nöjd med min privatekonomiska situtaion. Det känns riktigt häftigt när jag tänker på vilket resultat jag kommer att uppnå med detta! Men jag är inte där än och då har man kvar att göra, där också. ÖHHH....
 
Nu ska jag sova och i morgon ska jag jobba en lång dag igen. Jag kommer ha mycket att göra och jag lär inte hinna att stanna och lukta på blommor. 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE