Avicii - Street DancerSkönt att komma ut i skogen.

Var ute på en promenad tidigare. Skönt att komma ifrån de jag tyckte mig se i stan, rena köphysterin. Bara så skönt att promenera runt i skogen med radio i öronen. Ibland tar jag ur lurarna och lyssnar på fågelkvitter istället. Bara detta hörs , i övrigt är de ganska tyst. Solen skiner och de är härligt och alldeles underbart. 

Kram..Ha en trevlig Valborg ...


Panerad SchnitzelMat måste man ha ibland. Inga extra grönsaker bara...@ Dannebloggen !2011 04 30


Godmorgon !

Soligt och fint idag också. Jag ska ta mig ut nu direkt på en långpromenad.

   Blir väl ute i några timmar innan lunch. Känner att jag behöver rensa skallen lite och bara gå ut och "vara" i några timmar.
Ha en bra dag !

Kram...


Helgen har börjat.

Hej !

Hemma igen då efter en lång dag av arbete. Nu har min helg börjat. Jag har jobb hela helgen och jag vet inte om jag kommer hinna med något annat. Även om jag känner att jag gör de så vill jag inte de. De har varit mycket med allt möjligt ett bra tag nu. Reseplaneringen har tagit en hel del på krafterna precis som mycket arbete med busskörning också kan göra. Men jag har bara de (busskörning) nu och jag behöver inte fundera på något annat. De är liksom de som gäller nu när vi närmar oss sommaren.

Jag tror de är bäst så. Men jag ska erkänna att jag går och tänker lite på vad jag ska hitta på när jag kommer hem från New York i september. Men jag väntar till efter den resan. De finns en chans att jag klarar en Thailand resa i December i år. De som också finns i tankarna är att jag skulle vilja göra en resa till Stockholm. Annars vet jag inte och jag vill inte fundera mer på de nu. De är jobb och resa till Amsterdam och New York som jag vet nu. De är de som ligger närmast om man säger så. Som de känns så är de nog bäst att jag inte tänker längre fram än på just detta.

 Hur de än blir efteråt så hoppas jag att jag känner mig nöjd även om jag inte gör något mer efter dessa resor, innan detta året är slut. De kan ju vara så också att man faktiskt känner att man inte ha råd eller inte vill spara dom pengar som krävs för att göra de som ändå någonstans finns i bakhuvudet. (Thailand eller Stockholm)
Men de känns ändå ganska skönt att veta att jag kan ha, inte helt orealistiska drömmar även tiden efter att jag har genomfört denna dröm med 3 utlandresor på ett år. Patong, Amsterdam och New York ) 

Jag kanske är lite knäpp? Kanske borde jag spara och lägga undan pengar till den tiden då jag kanske inte längre har de så bra (om den nu kommer) . Saker som händer andra kan ju även hända mig. Allvarliga sjukdomar eller andra tragiska saker händer ju andra. "Livet drabbar oss alla ibland" Men man kan vända på de också och säga såhär: De är nu man ska passa på att förverkliga sina drömmar för väntar man med de så kanske sen är försent. De är ju de man aldrig gjorde som man brukar ångra mest av allt. Tror jag i alla fall..

Kram...En bänkrad i en rastlös sen april...En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till....
2011 04 29

Stressig dag igår. Jag har hört någonstans att för mycket stress gör att man sover dåligt. Om de är så vet jag inte, men jag har sovit dåligt och stressad igår, ja de var jag. Idag blir de säkert mycket lugnare. Jag har lite tvätt nere i tvättstugan denna förmiddag som jag håller på med.

 Sen i eftermiddag är de jobb igen och nu är de de hela helgen. Men jag ska hålla mig lugn och avspänd och inte stressa för mycket. Lite stress kan ibland vara bra för prestationsförmågan, men inte för mycket. Igår var de för mycket och någon gång ibland spelar säkert ingen roll, men jag tänker på dom som ofta är stressade. Finns ju människor som aldrig verkar ha ro i kroppen. Usch va jobbigt de måste vara och vad svårt de måste vara att komma ner i varv efter en lång period av mycket stress. Jag känner mig just nu redan mycket lugnare och de blir bara bättre sen jag började "tagga" och varva ner igår kväll, i mataffären typ...

En annan sak som är bra med att hålla sig lugn är ju när man diskuterar och pratar med folk. När man är stressad så säger man ju jätte ofta saker som man kanske egentligen inte menar. Efteråt tänker man ofta : Varför sa jag inte så istället. Håller man sig mera lugn och avspänd så tror jag att man ger sig själv lite mer tid  att tänka före man säger något och de är många gånger bättre än tvärt om.

Trots allt stressande och springande hit och dit igår så lyckades jag ju. Jobbet godkände att jag tog ledigt och de bästa med de är att jag har ledigt i 5 dagar, men jag behöver bara ta ut 3 kompdagar. De gör ju att jag  inte förlorar någon arbetsinkomst för jag behöver ju inte ta tjänstledigt. 

Resebyrån var ju också bra igår och hjälpte mig framförallt med att boka hotell i själva "hjärtat" av Amsterdam. Jag hade inte åkt annars, men de fanns många lediga hotell några kilometer utanför Amsterdam, men jag vill bo i "centrum's centrum". Bara ta klivet ut och gå runt och titta på allt och bara gå ut en kväll utan att behöva leta speciellt länge efter något roligt partyställe. Man slipper hålla på och ta taxi och så vilket man ofta får göra om man bor 3-5 kilometer utanför centrum. Dessutom ska ju dessa resor som jag gör i år vara riktigt bra vad de gäller hotell och sevärdheter mm. Ett billigt pris är inte något som känns viktigt utan de är vad man kan få om man är berädd att betala lite som liksom gäller för mig. Jag betalar gärna lite mer för att få så mycket mer än vazd jag hade fått om jag hade varit för snål ...

Ha en bra dag alla ! 

Kram...


Klockan är 23:02
Den var denna dagen de. Jag har precis varit och handlat. Tänkte gjort de i morgon, men då har jag så mycket annat att göra tex mycket jobbande så jag gick ut ännu en gång idag utan att veta vilken gång i ordningen som jag stressar iväg på ett ärende denna torsdag.


Men nu sitter här och jag kan konstatera att dagen har varit lyckad, men man får inget om man inte anstränger sig. Om jag inte har fattat de förut så gör jag de nu. De känns skönt att jag har bokat och gjort klart allt som jag egentligen kan göra före jag taggar i väg på mina resor. Jag kommer att ha gott om euro i Amsterdam och jag kommer att ha rätt så mycket dollar i New York. New York blir den resa som säkert kommer att bli de mest häftiga på hela detta året. Jag har svårt att tänka mig något annat som slår de. Men de ska bli kul att komma till Amsterdam också.  

Man kan tex ta sig runt på ett enkelt sätt genom att hyra en cykel där i Amsterdam. Vill man inte de kan man ju alltid ta spårvagnen. De finns kanaler där man kan åka i små båtar och jag gillar ju att ta bilder så de blir många annorlunda bilder på små hus och annat som man inte ser här i vänersborg. Kanske plåtar jag både ifrån någon båt eller när jag går till fots. 

Amsterdam har också en berömd park som heter Vondelpark. Får ta ett besök där och sen gämföra den med Centralpark i New York. Jag kommer nog på undan för undan vad jag vill göra i Amsterdam. Jag har inte planerat så mycket. Jag vill mest gå runt och titta på allt. Kanske gå ut en kväll, eller alla kvällar. De sägs att Amsterdam "By Night" är väldigt mycket partystad. Men de är väl så i dom flesta stora städer runt om i europa. De gäller bara att hitta något ställe som man gillar. Jag brukar faktiskt vara bra på sånt så jag fixar nog de i Amsterdam också. Hitta ett "favvoplace" de vore kul !

Jag vet inte om mitt upplägg är rätt eller fel. Om man nu kan säga att något är rätt och fel? Jag vet väl efteråt vad jag borde ha gjort annorlunda. Kanske kommer jag att tänka att varför gjorde jag inte så istället, varför gjorde jag inte de också när jag ändå var där. Men men, hur de än blir och vad jag än gör så vet jag att detta är något som jag har funderat på så länge och nu äntligen är de mesta klart!! Jag behöver bara vänta på att få "tagga iväg" Om jag gjorde rätt eller fel de vet jag inte förrän efteråt om jag nu ens kommer att fundera på de??? 

Jag är lite nervös för detta, men smatidigt känner jag att de ska bli roligt, mysigt och säkert också fantastiskt. !! 

Kram...Dags att "tagga" ner lite ..Har fixat lite fickpengar !


Har fixat lite fickpengar så jag har och börja med när jag kommer till Amsterdam. Skönt att ha lite euro direkt när man kommer dit.


Lunch !


Blev en stressig lunch idag. Jag var mitt i resbokning och jag hade absolut inget annat i huvudet inte ens under lunchen. Men detta är i alla fall riktigt gott. De är mycket godare än de ser ut, bara man inte får i sig de där gröna som kallas ärtor. Piccata Italienne...


Äntligen klart !

Nu är de klart. Jag har nu bokat hotell och flygbiljett. De kommer att bli 5 dagar i Amsterdam.

Jag har idag kört hårt hela morgonen. Först hos resebyrån för att kolla hotell i själva "hjärtat" av Amsterdam. Men många av dom är redan fullbokade, men tillslut så lyckades jag få tag i ett som jag kände att här är de ok att bo. Innan jag bokade så "taggade" jag till jobbet för att verkligen göra klart min ledighet. Inga problem (som vanligt)
När jag då visste att jag hade fått och de liksom var klart, snabbt till resebyrån igen för att boka och betala flyg och hotell. Flyget är svårt att bara ändra i efterhand efter att de är bokat så man måste vara helt säker på att man vill och kan åka.

 Nu är allt klart och jag behöver nu bara vänta till de blir dags att åka. Amsterdam, och de är snart. Jag väljer att "tagga" dit innan sommaren. Sen blir de jobb hela sommaren och sen blir de New York ! Men först en tur till Amsterdam.

  


 Allt detta är nu helt klart och jag behöver inte sitta ner och planera eller fundera så mycket mer på vart jag vill åka, var jag ska bo och vad jag är beredd att betala osv.... Thailand, Holland och Usa på ett och samma år. De var 3 resor  jag ville åka iväg på  detta året. Patong(Thailand) har jag besökt, snart bär de av till Amsterdam (Holland) och efter sommaren "taggar" jag till New York (Usa). Jag har idag tagit ett stort steg närmare "my dream". Detta känns väldigt bra !!!

Kram..
 
.

Bilder tagna i Februari.


Bilder tagna i Mars..


2011 04 28

Godmorgon !

Upp igen till en solig dag. ÄR LEDIG IDAG OCH DE ÄR MIN ENDA DENNA VECKAN (blev visst några stora bokstäver där, men de får vara så) Som vanligt så har jag massor just på min ledig dag som jag vill få gjort.

* Lite städ här hemma

* Lämna in min trasiga kamera

* Långpromenad får de bli senare

* BOKA RESA !! Klart de roligaste idag !!

De är bara att sätta igång ! Full fart på min lediga dag.
Kram...
Arkivbilder...


NEJ !


Min kamera har gott sönder. ÅHH ... Jag tappade den i marken ute igår och nu funkar ingenting. Tur att jag har en såndär skadeförsäkring (trygghetsförsäkring) på den. Den blir då inte så dyrt att få den lagad. Jag gillar verkligen denna kameran så jäkla mycket. Måste fixa detta nu !!

Kram...


Lång dag men snart kommer jag väl i säng.Nu ska jag jobba.Dags att jobba ett pass igen. Jag berättar kanske mer om hur de gick på resebyrån när jag kommer hem.

Ha en fortsatt bra dag !

Kram..


Panbiff med pepparsås !

Nu kör vi !


Nu ska jag tagga bort till resebyrån och förhppningsvis har jag bokat en ny resa. Är riktigt laddat just nu !
Nu kör vi !!

Kram..


2011 04 27

Godmorgon på er...

Idag blir de spännande och se om jag kan få bokat och göra klart mina resor. "My dream" 2011 är så gott som klar nu. Pengarna finns på "drömkontot" och dom ligger bara och väntar på att jag ska sätta sprätt på dom. Jag ska välja mellan 5 städer i 5 olika länder och 10 hotell . Något borde bli som jag vill av alla mina alternativ.
Jag hoppas detta går bra.

Nu ska jag denna tidiga timme ta mig ut på en promenad. Ladda upp lite inför resebyrån senare idag.

Bilder från igår..
Vem tar kort på mig?

En vanlig fråga som jag får och som jag har för längesen svarat på i en videoblogg är :


Vem är det som tar kort på dig ?
AnonymNu har jag fått denna fråga igen. Denna gång är de någon som vill vara Anonym som frågar. Vem är min Anonyma fotograf? Den som tar alla bilder på mig. Mitt videosvar är ett av mina mest sedda videoklipp av alla dom videoklipp som jag har lagt upp.


Nu är de snart klart !Nicke Borg - Leaving Home ..Ha en bra dag !
Snart dags att "tagga" till jobbet igen. Jag har varit ute och hämtat lite mat. Vardagslyx är aldrig fel.
Jag har gjort en ny budget för maj månad. Tar 10 minuter av min tid att gå igenom privat ekonomin. Men man sparar flera tusen kronor på att avsätta 10 minuter till detta en gång  imånaden. Några tusen kronor -10 minuter går åt av min tid.

Nu är de dags att tagga till jobbet.

Ha en bra dag !
Kram..


Promenad - Hämta mat - Jobba

Har varit ute på en promenad i någon timme. Solen skiner igen och de känns som att den dan då de kommer att bli regn igen så kommer man att bli jäkligt besviken. Jag vill bara ha detta underbara väder varje dag.
Om någon timme ska jag hämta lite lunch. Idag får de väl bli Schnitzel Piquante. Efter detta är de dags för en ny arbetsdag igen. Så ser min tisdag ut. En ganska vanlig dag som Danne har. Promenad, hämta mat och jobba.

Kram...


Mjukstart

Hemma från den första arbetsdagen för denna veckan. Skönt att få mjukstarta lite efter påskledigheten med bara 5 timmar jobb idag. Bra att börja så. Men i fortsättningen blir de långa pass hela denna veckan. Jag är ledig på torsdag annars är de full rulle hela veckan nu som gäller. Men de känns ganska bra ändå jobb tis ons sen en ledig dag och alla dagar denna veckan får jag sova ut ordentligt om jag vill de.Nu får de bli en nattmacka.

Kram..


I väg och jobba lite

Dags att tagga till jobbet för att köra ett litet kvällspass.

Ha en bra kväll !

Kram..


The sun is shining !
Förmiddags mys har ja haft och nu är de efter middag och jag hoppas den kommer att kännas lika mysig.
Jag gjorde lite ärenden. Handla lite och posta några brev. Sen passade jag på att ta en liten promenad också när solen skiner och sommar värmen håller i sig. Allt känns bra och jag mår bra. De kunde vara sämre, men de är de inte och de är jag så glad för

Kram..2011 04 25

Godmorgon !

Annandag påsk och de är så skönt att vakna till endast fågelkvitter ute på gatan. De brukar vara full rulle med människor som ska till jobb eller redan är på jobbet när de är måndag och allt, men inte idag för de är en röd dag. De var skönt att vakna upp på ännu en gång och de är tyst utanför. Som på landet fast i stan.Känns som jag är ledig idag. Men jag har en arbetskväll framför mig. Jag börjar 17:00, men de är många timmar kvar så jag hinner slappa ta någon promenad äta gott och vila mer då jag inte slappar. De känns bra att starta en ny vecka på detta sätt.

Kram...


Kvällen och snart natten.

Hoppas allt är bra med er.. jag har tittat lite på tv nu under kvällen och så har jag gosat med Mimmi. Imorgon börjar ny arbetsvecka, men jag har ändå sovmorgon hela veckan och de känns väldigt bra.

Jag börjar få lite ordning på mitt resande. Fler och fler ställen faller bort när de handlar om resan jag ska göra efter New York. Jag börjar bli säker på vart jag vill, men jag vet också att jag kan ändra mig snabbt om och om igen så säker blir jag väl inte förrän de är bokat och klart att jag ska åka. Lite I-landsproblem, de är väl bara att "tagga" till New York och sen bestämma sig när man kommer hem. Ja i efterhand så kommer jag säkert att tänka så. Jag kommer säkert att tänka på hur mycket tid av planering jag la ner kanske helt i onödan dessa resor. Eller så är de så att den tid jag lägger ner alltid är nödvändig även om de i efterhand visar sig att de inte ger något resultat mer än i mina egna tankar. Men detta är ju jag. Jag vill vara välplanerad. Dessutom handlar de om ganska mycket pengar så jag vill verkligen inte slarva. Dessutom är detta något som jag har tänkt på länge, de är min lilla dröm och nu när jag verkligen har chansen att förverkliga den så vill jag inte misslyckas med de pga slarv.

Jag har tagit ett stort kliv framåt idag för jag tror mig nu veta ganska många platser som jag inte vill besöka. Så de som återstår är då bara att välja och vraka i dom platser som jag fortfarande kan tänka mig att resa till. Ibland känns de lätt att välja och ibland blir de väldigt svårt och de kan vara från en minut till en annan. Men hur mycket jag än vänder och vrider så känns de ändå bra. Jag har valmöjligheter och kan välja och vraka lite. De är ändå ganska behagliga bekymmer jag har trots allt.

Kram..Where Were You When....Kom bara att tänka på detta när jag sitter här och tänker på  New York ...


Våren är här med sommarvärme !

De är rena sommaren ute. Fattar de när min lägehet blir så varm. Fyra fönster åt ett och samma håll och solen ligger rakt på. ÖHHHH ... Fast jag har inget emot detta så länge de inte blir för kallt när de verkligen ska vara sommar i Juni Juli Augusti.  


Underbart med sommarvärme när de ska vara vår. Allt är så mycket bättre när de är fint väder.

Kram..


De fick bli en pizza.

Idag fick de bli en pizza. Jag brukar tycka de är gott, men denna var inte go..Påskdagen !2011 04 24

Solen skiner och allt känns bra. Jag ska verkligen inte klaga. Livet flyter på och de mesta blir som jag vill. Sparandet av pengar går bra, men jag äter ute varenda dag ändå. Minst 2 resor till i år blir de om inget oförutsett händer och de är de jag ser framemot och de är de som ger mig den extra energi som jag känner att jag har i mitt vardagliga liv här hemma.

Jag har varit ute på en promenad. De är ganska dött i stan. Inte många ute denna söndag's morgon. De brukar de väl inte vara många ute en söndag förmiddag, men när jag var ute nu så kändes de extra dött. men folk är väl rest bort...


Nu får de bli lite frukost och sen fortsätter jag att slappa vidare. Riktigt skönt att vara ledig några dagar på rad och sen börja sent imorgon. De mesta är bra och jag kan inte komma på mycket som inte är bar med hur jag mår. Jag mår bra och jag hoppas ni gör desamma.

Kram...Mera lyx i lyxfällan !

Lite tankar denna påskafton.

Sitter här och funderar på allt möjligt. Tänk va mycket jag tänkte på igår, förra veckan och säkert också för 2 månadersen tillbaka som jag idag också tänker på. Mina resor i år har jag mycket tankar kring som vanligt. De är ju så att de är inte mycket annat som gäller i år. Jag kan vara imponerad över hur vissa säkert bara utan att tänka kan dra iväg ut på 1, 2 och kanske 3 resor på ett och samma år utan att ens planera hälften så mycket som jag gör ! Men de är såhär jag funkar ! Jag gör inte mycket av dom stora sakerna (som dessa resor ändå är) utan att planera mycket och sen vara säker på att jag klarar av de. Thailand i år blev som jag ville. Jag bodde bra och lyxigt. Jag spenderade mycket pengar om man tänker på att de var i Thailand jag var där svenka kronan är värd en hel del. New York resan hoppas jag att jag spenderar mycket pengar på att uppleva mycket. Jag vet inte riktigt hur de kommer att bli, de får vi se när jag kommer dit. Men jag åker till en stad där de känns som att de finns så mycket att göra så jag tror inte jag skulle hinna med allt även om jag hade "hela livet" på mig och obegränsat med pengar. New York resan hoppas jag blir ett upplevelse resa där jag får se mycket i verkligheten (live ) som jag annars bara har sett på tv och i filmer.

Tredje resan kan jag inte säga så mycket om för jag vet fortfarnade inte vart de blir av. Men jag är lite inne på att verkligen satsa hur mycket som helst på ett riktigt häftigt boende ! Lyxhotell med 5 sjärnor(*****) och som kostar hur mycket som helst ! De finns på alla möjliga platser jorden runt och de är bara att sätta sig ner och "frossa" i de. Jag skulle kunna tänka mig att bara stanna några dagar på ett ställe bara jag får bo på ett lyxhotell. Den tredje resan lutar även den åt en större stad , men jag vet inte för allt beror på hur mycket pengar jag har kvar när jag kommer hem från New York.

Att blir någonting de är jag ganska säker på. Man kan ju få väldigt billiga flygresor där en flygbiljett knappt kostar någonting. Jag har också fått bekräftat för mig själv i flera månader nu att jag kan spara väldigt mycket pengar. Denna månaden tex lyckas jag spara 10 000 kr. Jag lär nog inte kunna bestämma mig innan sommaren var de bär av efter New York i alla fall, men om jag får gissa så tror jag att de kanske bara är typ 3 månader kvar sen har jag nog fått ihop hela reskassan får årets alla resor och då räknar jag alla kostnader som detta "kalaset" kommer att kosta. Jag vet inte om jag har rätt, men om jag gissar så tror jag de...

Resor och sånt känns inte som något bekymmer, detta fixar jag bara jag kör på som vanligt och nu är jag ju så inne i de  de med sparandet så de är ju bara att köra på. De tråkiga är att jag känner mig lite snål. Fast jag vet inte om jag är de?? Jag sparar ju till något för att sen kunna lyxa till de lite och komma ifrån vardagen lite av jobb och slit och de vanliga här hemma

En annan sak som jag faktiskt redan nu har en lösning på, men jag vet inte om jag kommer att göra de för jag planerar liksom bara detta året. Men de är i alla fall mitt bostadslån. Jag är helt säker på att jag kan fixa de nästa år. Kan jag i år spara så mycket pengar som jag  redan nu har gjort så borde jag klara bostadslånet's kostnad och göra de som krävs för att "nollställa" de nästa år. Frågan är egentligen bara om jag vill göra de? De är ju ganska tråkigt att göra så, men de känns mest rätt och jag tycker ofta de är bäst att göra de som känns mest rätt, Hur tråkigt de än kan vara. Rationell kanske detta heter, lite "fyrkantig" känner jag mig. Jag har ju mina drömmar och jag vill väldigt gärna förverkliga dom innan de är försent. Jag vet inte om lösa bostadslånet är något jag direkt drömmer om, men de skulle hjälpa mig att förverkliga dom drömmar som jag verkligen vet att jag har. När jag väl har gjort de (förverkligat mina drömmar ) då kommer jag ju att få plats med nya. 

Jag vet inte om detta heller egentligen är en dröm, men de är nödvändigt i alla fall. Renovering av min lägenhet. För ca 5 minutersen så gjorde jag de som jag så många gånger tidigare har gjort. Jag gick runt här hemma kolla vad som skulle behöva göras och sen bara jag typ "faller ihop" och ser massa jobb framför mig. Dessutom är de stora pengar de handlar om  man tänker på vad jag vill göra. De är mycket roligt man skulle kunna göra för dom pengarna istället för att renovera min 2:a i Vänersborg. Men återigen, de känns mest rätt även om de inte är roligt. De är mycket jobb och en hel del pengar de handlar om. Jag ser de framför mig och just nu känns de som ett för stort projekt för mig. Jag vet faktiskt inte om jag skulle kunna klara av de och jag har ingen bra lösning på hurdetta sk gå till. Sålänge jag inte vet de så kommer jag nog inte att göra de. Något kanske jag gör, men de jag vill göra de känns för stort för mig när de gäller renoveringen av min lägenhet.

Hoppas att ni alla har haft en bra påskhelg såhär långt. Många av dom jag känner vet jag skulle jobba hela påsken. Känns skönt på något sätt att jag är ledigt mycket under påsk, men jag får igen de nästa vecka, var så säker på de. Då är de 6 dagar av 7 med jobb som gäller. De är en hel del långa pass. De som jag ändå gillar med de är att jag får möjlighet att sova ut varje dag och de lär nog behövas.

 Men jag är ju ledig ett tag till hela dagen imorgon och på måndag börjar jag jobba kl 17:00 så man kan nästan säga att jag är ledig då med. 

Kram och Glad Påsk !
 2011 04 23

 
  
 
 
 
Var ute på en promenad i solen. Lagom varmt och jag gick i lagom takt. Jag träffade en kille som precis i dagarna  hade blivit pappa till trillingar( 3). Han hade inte fått sova en blund i natt. Alla tre var vakna samtidigt och han och hans tjej fick sitta uppe hela natten med sina tre barn i famnen. Han med en och hon med två.
Han berättade i alla fall att när dom hade varit vakna någon timme med sina skrikande barn så hade han och hon började att "tokskratta" åt att detta med 3 små bebisar verkligen är helt sjukt.

Dom bråkar ju inte i alla fall så dom kommer säkert att klara av att ta hand om sina 3 små bebisar. Skrattar man ihop även när de är så jobbigt så måste ju förutsättningarna vara goda för förhållandet ska kunna hålla.

Andra saker som jag tror är viktiga är att man ungefär delar samma värderingar, typ om ekonomi.
Bra är ju också om man är goda vänner ?? Ja menar, en vän kan man ju lita på och de är ju viktigt att man kan lita på den man lever ihop med.

Ha ha.. Jag låter som om jag vore en expert på detta. Jag har ju aldrig fått något förhållande att funka och jag är ju idag singel. Men just därför, jag  tycker mig veta vad som inte funkar.

Tänk på att :

* Skratta mycket ihop även när de är jobbigt.
* * Var som goda vänner är mot varandra.

Kram och Glad Påsk..


Ut på promenad !Ska ta mig på en promenad igen. Vill inte vara inne i de fina vädret.
Är väl ute någon timme sen får jag ta tag i lite vardagliga saker
 som disk, vika tvätt och sånt som man måste göra ibland.Om sanningen ska fram !

Har ni hört denna låt med Eric Ammarillo? Typ om sanning, vill du ligga och så. Jag tycker denna låten är hemsk. Jag vill aldrig mer höra på den igen. Hörde den på radion (P3) igår och där sa dom att de finns risk för att detta blir en sk "sommarplåga". Just plåga är ju boktavligt talat i så fall, vad jag tycker.  Kan de verkligen finnas människor som gillar denna låten? Jag  tror de gör de. Den kanske kommer att spelas på massa studentflak i Juni eller på massa  småstads disco i sommar . Hjälp, kanske kommer den att spelas här i Vänersborg då ?????

Jag dissar detta, men jag tror att de finns många andra som gillar detta...
Så de blir säkert en hit . Om sanningen ska fram...Glad Påsk !

 

 
 
 
 Bad Boy Baby...Glad påsk önskar Danne och Mimmi !

 

Glad Påsk !!!

2011 04 22

Portstek med
potatisgratäng...


Rask promenad.

Skön promenad ute i solen. Märks att de är en röd dag. Inte mycket folk på stan, bara dom vanliga gubbarna som sitter på en bänk och pratar skit och så finns  en och annan  som sitter och fikar på något cafe. På bänken i stan och på ett cafe där är dom flesta som är ute denna långfredag's förmiddag i "town" Vänersborg. 

Nöjd med min powerwalk är jag idag också. Jag tycker de just nu är mycket roligare att promenera eller powerwalka  än tex ta mig till gymmet. Sen kommer de säkert ett period då de blir roligare med gym. Rör på mig de gör jag i alla fall. Jag tänker inte sitta på någon bänk i stan och prata skit.

Kram...Tar mig ut i solen.

Nu får de bli en powerwalk ute i den underbara solen !


Påsken känns bra !

Har några lediga dagar nu. Känns "nice". ska bara slappa, ta de lugnt, gå några promenader (helst långa) 
Jag ska bara ha de bra och ta hand om mig själv. Nu ska jag starta dagen med att se till så jag får lite mat i magen.

Kram och Glad Påsk på er.. 

   
 
  

 
  


Den lille killen gjorde min dag.

Samtal med en passagerare på bussen.

P -Tja Danne !
D -Hej..
P -Grym blogg ! 
D -Tack ..
P -Din blogg är riktigt bra och de är den enda bloggen jag följer ! 
D- De är bra... 
P- Jag ska egentligen med en annan buss, men jag vill åka med dig ! 

Innan han sen klev av så sa han också: Tack för detta, du kör jättebra !

 
 


Ta de försiktigt i påsk !

Skönt att vara ledig nu och slippa ut och köra i påsktrafiken. Ta de försiktigt säger jag bara. Känns som olyckor ökar när de är storhelg. jag har ingen statistik på de, men de är väl inte helt otänkbart.

Något annat som också kan vara farligt i påsk är alla fyrverkerier. Ta de försiktigt även där. Fyrverkerier är ju något man leker med på påsk, men de är inget att leka med, om ni förstår vad jag menar.   Ta de försiktigt med raketerna i påsk !Nu har påskhelgen börjat för min del och de känns bra. Jag har precis varit ute och kört lite soptunnor så nu har man gjort en insatts för föreningen här där jag bor och de gör att jag hjälper till med att hålla nere hyran - Och de gör att jag kan spara mer pengar till New York resan - Som sen betyder att om jag vill stå vid Brooklyn Bridge i New York och spruta ut en flaska champagne så kanske jag kan göra de.

Kram..Underbara torsdag !

- Jag älskar dessa soliga dagar. Jag blir på bra humör ! De är inte fel att de känns som sommaren redan är här !
- Jobbat en sista dag för denna veckan. Nu är de helg ! GLAD PÅSK !
- Fläskytterfilê med pommes.
-  Babblat med vänner och fikat ! De var trevligt
-  Sovit en timme. Nu är man pigg igen !
- Handlat igen. Glömde ägg förra gången, måste ha de i helgen, eller hur ?
- Ingen promenad idag, men jag har ju hela helgen som jag är ledig så någon promenad ska de väl kunna bli.


Kram..


Skärtorsdag !

Godmorgon !

En sista arbetsdag för denna veckan väntar. Jag somnade hur lätt som helst igår kväll och jag sov verkligen tills klockan ringde. Klart min bästa nattsömn denna veckan. Känns lite i benen idag. Jag har även lite känning i ryggen så någon långpromenad idag  tror jag inte de blir.Ha en bra skärtorsdag alla !

Kram..Går och lägger mig nu - Upp snart igen.Skönt att sitta i massagestolen efter den långa promenaden tidigare idag. Nu ska jag gå och lägga mig och jag somnar nog ganska snabbt, de tror jag. Imorgon är de jobb igen. Upp 03:15 och iväg och jobba. Inte mänskligt, men de är Danne's verklighet. De är bara att gilla läget, de tror jag är de bästa man kan göra.
Promenaden - Mest i bilder.

Blev en långpromenad idag efter jobbet. Skönt att rensa skallen lite. Kanske skulle jag ha gått en lite kortare sträcka. Sista timmen var lite jobbigt. Då fick jag  väldigt ont i benen och jag var väldigt trött. Men jag kämpade mig hem och ännu en gång har jag promenerat de där varvet som jag så många gånger har gått. Säkert flera tusen gånger om.


När man kommer några 100 meter in på denna lilla stig mellan Brätte och Öxnered så har man kommit till den bästa platsen på mitt promenad varv. När man går igenom stan så är de bilar och idag gick jag mitt i rusningen och de är mycket väsen och man ser människor som stressar.  Men här är de bara tyst och man är nästan alltid ensam. Man hör nästan bara några fåglar kvittra. Denna stig mellan Brätte och Öxnered är perfekt för att "rensa" skallen ordentligt.

Kram..Patrick Wolf- The CitySka ta mig ut på en promenad.

Yes ! De är rena sommarvädret ute. Riktigt "nice" och de får bli en långpromenad på några timmar nu med en gång efter denna arbetsdag. Kommer nog att kännas bra och solen skiner ju och då brukar ju även humöret vara på topp. De gör ju att de säkert går ännu lättare att tagga varvet. STAN, ONSJÖ, BRÄTTE, ÖXNERED, BLÅSUT och DALBOBRON.

Rimmad fläskbog med rotmos ...
Nu får jag skynda mig ut i solen...

Hörs sen..

Kram...


Leaving home a wednesday morning...

2011 04 20

Godmorgon !

Upp tidigt igen, men idag är de onsdag och imorgon en skär torsdag. Sen är jag ledig 3 dagar och på  måndag börjar jag klockan 17:00 så lite ledig känns den dagen också.

Känns alltså ganska bra att ta sig till jobbet denna morgon ändå trots den tidiga timmen.

Ha en bra dag !
Kram..


@ Danne

Längtar till New York !Sitter och kollar in stället där jag ska bo. De verkar vara ett bra val med Edison. De ligger också bara några kvarter ifrån de stora
TIMES SQUARE. 

Ser inte helt fel ut att få ta en promenad hit från hotellet. Vill man ta en taxi och åka istället för att gå så är de ju inte brist på gula bilar direkt.
Nästan som i Thailand med alla sina TUK TUK som man ser överallt..Detta kommer att bli så kul ! De går verkligen inte att tro något annat !Från sängen till datorn.

Nu har jag sovit igen, shit de kommer jag att få igen när jag försöker somna ikväll. De blir inte lätt att somna när man redan har sovit. Imorgon blir de inte lätt att vakna när man inte har kunnat somna kvällen innan.

Om jag ändå hade fått välja så skulle jag nog vilja jobba så som jag gör denna veckan, varje vecka. Bara börja tidigt och alltid komma hem tidigt, typ som idag klockan 14:30. Bortser man från att man då måste kliva upp ur sängen 03:15 varje dag så hade detta varit perfekt som arbetsschema. Att jobba den tiden som de är ganska lugnt att köra och komma hem när så många har sin arbetsdag kvar. Jag skulle nog trivas med att jobba på detta sätt. Komma hem och känna att man har hela dagen kvar att kunna hitta på något. Oxh man har många lugna arbetsdagar att se fram emot. Kanske skulle jag bli för trött av att gå upp 03:15 och börja typ 04:30 om jag ändå ska hitta ett litet fel på de arbetsschema som jag tror jag skiulle vilja ha.  Kram..


2011 04 19

Godmorgon !

Uppe med tuppen igen (eller vad man nu brukar säga)
Jobb väntar och de är ingen som kommer att ta de ifrån mig (inte idag i alla fall)
Snart dags då att "tagga" till jobbet

Kram..

  


Jag kör 1 av 5 veckor.Kommer strax...

Gör snart en videoblogg :Svar till Jenny

Jenny:

Om du har så mycket pengar Danne, varför köper du ingen iPhone då? Då kan du ju blogga på raster och twittra på busshållplatser. :)

Jag har naturligtvis funderat på en iPhone, men jag är ingen storanvändare av telefoner så de känns inte så viktigt att köpa någon. Vad de gäller bloggen och twitter och så vill jag inte lägga mer tid på de än jag nu gör. När jag jobbar så tänker jag inte på bloggen och internet överhuvudtaget. Jag har ju också ett liv utnaför internet. De finns en del saker som jag inte gärna vill blogga om. Så den tid jag lägger framför datorn de räcker...

Ha de bra Jenny...2011 04 18

Hej !

Hemma igen efter en dag av arbete. Fint väder idag också och de är kul. För man blir alltid på gott humör.

Jag insåg för cirka tre minuter sedan, när jag  räknade ännu en gång på min budget att jag lätt kommer att klara mitt sparande av intjänade pengar denna månaden. Fatta att man blir extra glad !!! 10 000 cash sparar jag och ändå kan jag leva gott hela denna månaden ut. När solen dessutom skiner och med denna insikt om att jag kan spara utan att snåla denna månaden så känns de riktigt häftigt.

Men jag får inte slå mig till ro bara och tro att nu behöver jag inte kämpa mer. Efter detta kommer ny budgetplan och då får vi se om de blir lätt eller svårt att hålla den. Men de borde ju bara bli lättare och lättare ju längre tiden går.

Kram...2011 04 17

Tjena !

Sitter här och slappar lite framför min tv. Jag har haft en bra söndag. Hoppas ni har haft de bra också. Jag sitter och funderar på allt möjligt. Jag pratade med en vän om alla mina funderingar kring mina resor. Hos sa bara: MEN DANNE,VILKA BEKYMMER DU HAR ! DE DÄR ÄR VÄL INGET ATT VARA OROLIG FÖR !  

Kanske har hon rätt? Jag kanske oroar mig för saker som egentligen är världsliga ting?  


Några bilder från den soliga vårdag. Även om jag knappast sken som en sol på den bilden högst upp. Men så kan de bli på bilder ibland.

Kram..En grattishälsning !

Elina och Lisa undrade om jag inte kunde säga grattis till David som idag fyller 23 år.Nattvideo..
Svar på några frågor.Sara frågar:

Hej Danne! Jag har några frågor till dig som jag skulle bli glad om du svara på. Jag har börjat läsa din blogg och jag älskar din blogg.

1 Vad fick dig att börja blogga
2 Vilka bloggar följer du
3 Tycker du om att vara singel eller vill du ha en flickvän
4 Hur ska hon se ut, vad föredrar du
5 Hur ska hon vara
6 Vad vill du om 10 år
1. Jag blev nog inspirerad av andra som bloggade. Katrin Zytomierska tex.
2. Jag vet inte om jag direkt följer någon, men jag kikar in på några någon eller några gånger i veckan.
Tex:

http://www.finest.se/katrin

http://emmelist.myshowroom.se/


3. Har inte funderat så mycket på de, men jag har inget emot att träffa någon.
4. Jag vet inte vad jag brukar titta på eller vad jag föredrar. Tråkigt svar, men jag vet faktist inte.
5. Snäll och go tjej bara, de räcker långt.
6. Jag vill må bra och jag hoppas jag gör de då.


Denna dag, Me me me..

Denna dagen kan jag skriva lite om. Liksom bara vad jag har gjort. Även om man inte har gjort något speciellt så skriver jag ändå för de är ju de som bloggare gör. Jag vaknade till ganska tidigt. Jag minns inte vad klockan var, men jag vaknade upp ur en dröm. Jag drömde något om någon som blev mördad. När jag vaknade till så fattade jag inte riktigt var jag själv var i den drömmen. Efter detta tar jag mig så småningom upp. jag sätter mig vid datorn gör en update på bloggen och på twitter. Ut på en långpromenad. Jag gick en sträcka som tar ca 2-3 timmar att gå. På min väg så hittar jag en riktigt bra skruvmejsel, lite pantburkar och några knappar. Plockade med mig detta på min vandring, som en liten ekorre. Innan jag går hem köper jag med mig lite mat som jag sen sätter mig här hemma och äter.

Trött, trött blir man och är man trött får man sova och jag gör så i några timmar. Efter detta har jag gått lite här hemma med vardaglig "trökgöra" Tiden flyger iväg och snart är denna dagen förbi. En vän ringde och frågade om jag ville komma över till henne, men jag känner att jag är för trött och då är jag inget kul sällskap så jag borde väl gå och lägga mig igen. Kanske gör jag de snart,  kanske inte ???

Kram...
Matvanor igen och igen och igen..

Nu kör vi igen. Jag får åsikter av er läsare om mina matvanor. Ibland funderar jag på varför alla har så mycket åsikter om detta. 

Jag äter ute varje dag, eller köper hem mat och äter i mitt hem. Totalt äter jag "ute" för ca 2000 kronor i månaden. Jag tycker de är något som är värt att betala för. De går  ca 1000 kronor på typ bröd, smör och mjölk och sånt. 3000 !! Inte så mycket tycker jag ...
3000 kronor äter jag upp i månaden
Senast idag fick jag en kommenatar här på bloggen  att jag borde lära mig laga mat.


De tar tid att handla och laga mat. Den tiden vill jag lägga på annat. Dessutom är de ju inte så roligt att laga mat till sig själv och sen får jag ta itu med ett diskberg som om jag hade lagat för en hel familj. Jag gillar inte de och därför köper jag mat ute och jag mår bra av de för hur många som än säger att de inte är vanlig lagad mat som jag äter och visar bilder på så kan jag bara säga att de är de.. 

Jag skulle naturligtvis kunna spara lite pengar genom att laga min egen mat, men de är så lite så jag tycker inte ens att de är värt att bry sig.  

Undra varför så många har åsikter om detta ?? Jag har verkligen inte fattat de. Hur orkar folk bry sig????


Lite bilder från långpromenaden.

2011 04 16

Godmorgon på er !

Skönt att vara ledig nu i två dagar. Jag ska ta mig ut på en långpromenad. Kör väl ett varv som jag inte har gått på länge. Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron. De blir bra att starta dagen med detta. De kommer att ta några timmar att promenera denna sträcka, men jag har ju inga andra tider att passa och inga måsten överhuvudtaget så jag är ju verkligen ledig hela jäkla lördagen.

Kram..


One Night Of Passion !
http://funny.pho.to/#anchor-real
Dags att jobba igen.


Dags att ta sig till jobbet för en ny arbetsdag. Några mil bakom ratten och sen är de helg för mig också.

Ha en trevlig dag !

Kram..


Powerwalk och lunch !

Har varit ute på ett varv 30 minuter idag med. sen blev de mat och de smakade så jäkla gott. Nu ska jag göra mig klar för lite arbete.

Kram..
Fläskfilémedaljonger med grönpepparsås..Ska ta mig ut..


Går ut på ett litet varv...

Kram..


2011 04 152011 04 14

Skönt att solen tittar fram och att de är 20 grader varmt. De är svårt att inte ta sig ute på en promenad eller "powerwalk". Jag var ute i någon halvtimme bara men de känns ändå väldigt bra just nu.Nu ska jag vila lite innan de är dags för ännu en lång arbetsdag.

Kram..Nu ska jag sova - Har fått mat i magen.Lite mat blev de nu innan läggdags. 3 korvar med bröd.
Nu är de dags att sova. Jag är ganska säker på att jag kommer att sova gott, de känns så just nu. Bara hur trött som helst och jag vill inget annat än att krypa ner i min säng och sova. Jag måste bara borsta tänderna först, tyvärr måste jag  de. Fast jag är egentligen för trött för att göra de. Men tandhygien är viktigt, eller hur ?Kram..


2011 04 13


 


Har gått bra att jobba denna eftermiddag och kväll också. Är ganska trött nu, men jag är också hungrig så jag ska fixa något att äta såhär mitt i natten. Jag vet att de kanske inte är så bra att äta vid denna tidpunkt, men är man hungrig så tänker jag inte svälta.

Kram..I väntan på att få börja jobba.

 Jag har nu på förmiddagen varit ute på en powerwalk. Ska snart "tagga" till jobbet igen för ännu en dag i bussen. De ringde precis på dörren,men jag strunta i att öppna för de är bara dom där människorna som delar ut information om jesus och gud. Jag tror inte på de överhuvudtaget och jag har aldrig gjort de heller. Kändes bättre att inte öppna denna gången.  
 

Kram..Tävlingen är avslutat nu !Nu har jag bestämt mig, men denna gången var de riktigt svårt att välja någon.
De blev Katta ( http://kattaaa.blogg.se/) som tex i sommar kan gå runt med en I LOVE DANNEBLOGGEN t-shirtMelodifestivalen 2011 !

Slappar så mycket så jag har inget annat att göra än att fördriva tiden med att lägga upp några videoklipp från årets melodifestival.Nu blir de slappa resten av kvällen.

 Nu har jag varit igång från tidig morgon till nu (19:00). Nu räcker de annars bryter jag väl sönder mig själv.
Nu blir de slappa resten av kvällen. Man kan väl säga att jag redan började med de för en timme sen. De blev då lite mat på restaurang  för ca 200 kronor.
På vägen hem sen så köpte jag en glass också.

 
 

Kram..


Har varit på gymmet igen.

Tjena !

De kommer att bli svårt att välja en som ska få min t-shirt. Många skriver "att dom har följt min blogg i flera år" och därför borde dom få en. "Några har skrivit att dom vill ge bort den i present till sin flickvän" och andra skriver bara att "dom skulle bli väldigt glada" om dom fick en I Love Dannebloggen t-shirt.Allt detta som skrivs gör att de blir ännu svårare att välja en som ska få den. Jag känner mig riktigt taskig mot alla dom som inte kommer att få en t-shirt..
HMMM..  Lite..
Har annars varit på gymmet och kört lite. Blev bara någon timme idag, men de var bra kört under den korta tid jag var där tycker jag.Nu får de bli lite mat.
Kom precis på att jag har ju bara ätit
frukost idag.
Kram..


En dag kvar !Imorgon  bestämmer jag mig för vem som ska få en I LOVE DANNEBLOGGEN t-shirt. Du har fortfarnde chansen så de är bara att maila. Namn och adress till dj78pingis@live.se


Ledig dag men har mycket att göra.Bild från i helgen...


2011 04 12
Skönt med en ledig dag. De är de alltid och de kan man inte klaga på. De har varit full fart på mig hela morgonen.
Jag har diskat och städat och nu viker jag lite tvätt. Vill ta mig till gymmet idag också. öHH....Har en hel de jag vill få gjort på min lediga dag. Skulle vilja strunta i allt, men jag kan inte för då blir de bara jobbigare att ta tag i senare. Dessutom har jag svårt at se "röran" och ändå bara skita i de.  

Något som inte är jobbigt utan  går hur bra som helst är sparandet av pengar till mina resor. De är häftigt när man typ kollar kontoutraget och ser hur de bara växer med flera tusen kronor från en dag till en annan. De häftiga är inte pengarna, utan vad jag kan byta dom mot när jag tex befinner mig i New York. När man tänker på de så är de värt allt slit och kämpande här hemma för att sen få en riktigt häftig resa som jag säkert aldrig kommer att glömma så länge jag har ett minne som fungerar som de ska. 

Nu ska jag fortsätta med de vardagliga...

Kram..2011 04 12

Godmorgon!

Får börja dagen med att ta mig ner till tvättstugan. Sen hoppas jag att jag tar mig till gymmet. Annars får vi se, jag är ledig och jag vill försöka att vara riktigt ledig.

Ha en bra dag

Kram..


OMG@DanneLedig imorgon.

 


Hej !


Sitter här och har kommit hem från jobbet. Imorgon är jag äntligen ledig. Får se vad jag hittar på då. Kanske "taggar" jag till gymmet. Pratade med en kollega nu innan jag gick hem och han sa att han skulle ta sig till gymmet imorgon redan klockan 07:00. Jag tror inte jag är där då. Jag sover nog bara väldigt gott i min säng, men jag är ju ledig så jag kan gå lite senare.

Kram.. 


2011 04 11

Hej !
Soligt och fint ute och de är underbart att gå ut när solen skiner och rensa skallen lite med en powerwalk. Riktigt bra kändes de.

TWITTER??? Jag ger de en chans till. Men jag vet inte om detta är min grej. Men kan andra så kan väl Danne????

http://twitter.com/DanielDanne#


Då var denna veckan förbi.

 
 
 


Hemma då och nu blir de skönt att en ny vecka startar. Nya problem, men säkert också möjligheter väntar. Denna vecka som nu har passerat har jag har de varit mycket jobb och många dagar har jag tagit mig upp väldigt tidigt. (03:15)

Nästa vecka är de inte lika mycket. Jag jobbar 4 dagar och jag kan varje dag nästa vecka sova ut. Jag tror inte att om jag fick välja att jag alltid skulle vilja ha de just såhär som jag har de nästa vecka. Jag gillar att få sova ut och vara ledig typ 3 dagar på en och samma vecka, de ha jag inget emot. Men jag vill också ha ganska mycket att göra. Jag vill kunna fylla min tid och jag gör de gärna genom att jobba mycket. Så jag vet inte vilket som är bäst, de optimala om jag själv får välja. Variationen är kanske viktig smatidigt som motivationen och inspirationen spelar stor roll.

Kram..


En gryta på tallrik.

 En fördel med att sitta och äta hemma själv kan vara att maninte behöver tänka så mycket på "vett och etikett"
Jag kan äta och om jag råkar söla, spilla eller något annat så behöver jag inte bry mig eller känna mig pinsam för de. De är ju bara jag som vet om de i alla fall. Detta hade varit pinsamt att göra om man hade ätit ute på restaurang eller hemma tillsammans med någon eller några andra.


Typ.. Fläskgryta med risÄpplekaka smakade bra efteråt..2011 04 10

Tjena !

Solen skiner och de är ju alltid trevligt. Jag försöker sälja av lite prylar på blocket. Bla mina 200 CD skivor. De värsta är att alla som är intresserade vill ha en lista på alla skivor. Jag orkar inte riktigt sätta mig ner och skriva någon just nu så jag får se om de finns någon som vill köpa dom i alla fall.Ikväll ska man jobba igen, innan de har jag bara planerat att äta lunch. Får väl bli någon gryta, typ idag...

 Jag var på gång nu på morgonen också att börja göra mina livs första TWITTER inlägg, (eller vad de nu heter) men jag ångrade mig. Vill inte börja med de också. De får räcka med Dannebloggen.

HMMM...

Hoppas ni alla får en bra söndag..

Kram...
Vem ska få den ?
Vem ska jag ge min fina, påskgula I Love Dannebloggen t-shirt till ? Idag har jag fått många mail på detta och de är så jäkla svårt att välja någon. Många skriver så snälla saker till. Många ut av er som är med i utlottningen är trogna Dnnebloggen läsare. Hur ska jag kunna välja någon som känns mer rätt än någon annan ???


HMMM...


???


Dagens ..


Schnitzel med potatisgratäng... Riktigt gott ! De var längesen jag åt potatisgratäng ...Lugn dag - Lång dag.

Hemma då efter en lån dag på jobbet. Jobb från 10:55 - 23:15. De är en lång dag. De gick ändå bra och de var väldigt lugnt. De kan man inte klaga på när de är lördag och allt. De kändes bra nästan hela detta pass. De var bara den sista timmen som de tog emot lite, då jag kände att de hade varit skönt att få sluta där.Imorgon är de jobb igen. jag har några timmar på kvällen, inte alls lika långt pass som jag har haft idag.

Kram..


Behöver inte gå riktigt än.Nästa vecka bestämmer jag mig.

Vill du vinna en I Love Dannebloggen t-shirt  ! Maila namn och adress till
dj78pingis@live.sePå onsdag nästa vecka väljer jag en som får den..


2011 04 09

God morgon på er ...

Idag vet jag vad jag ska göra. Jag ska jobba. Jag kommer att vara på jobbet i över 12 timmar. De blir verkligen att ta de lugnt och inte titta på klockan för mycket för då blir denna dagen väldigt jobbig. De värsta som finns när man är ute och kör är ju när man börjar titta på klockan räknar ner arbetsdagen . Tittar man på klockan typ vid 12 då kan man ju bara konstatera att de är 11 timmar kvar som man ska vara på jobbet. De blir väldigt jobbigt, så jag tittar inte på klockan. 


Nu får de bli lite frukost. Var ju och handla igår och jag har hela kylen full i mat och de är inte fel när man ska sätta sig och börja plocka fram för en riktigt långfrukost.

Kram..


Kollar lite videobloggar.

Sitter och tittar lite i arkivet på mina videobloggar. Usch, de känns lite pinsamt att titta på sig själv.
 Jag brukar aldrig göra de för att de just är pinsamt att se sig själv i videoklipp... 

   

   

   


Full rulle !Min Deklaration.Deklarationstider. Är ni bra på detta ? Jag menar, är ni bra på att fylla och få avdrag. Tjäna tusenlappar genom att bara veta vad man får göra, typ.. Lite grann som att kunna serva sin bil på rätt sätt så man slipper dom där oväntade utgifterna som kan komma om man bara skiter i de. Dom som kan de där sparar många tusenlappar på ett år.

Själv är jag ganska dålig på detta med deklarationen så jag brukar bara skriva mitt namn. Lova på heder och samvete att de som står där stämmer och allt de och sen bara skicka in den.


Samtidigt resonerar jag lite så att de lilla som jag kanske kan dra av och få tillbaka pengar på genom att sitta och fylla i mer än de som redan står där, de är förmodligen (när de gäller mig )så lite pengar de handlar om så inte värt att lägga ner tid på de.

De lilla jag har tittat nu så tycker jag de ser bra ut. Jag fick tillbaka ett par tusen och de är ju bättre än inget och de är framförallt bättre att betala restskatt.YES !!!Fisk..De går fortfarande bra maila mig om ni vill vinna en I Love Dannebloggen t-shirt  ! Maila namn och adress till
dj78pingis@live.sePå onsdag nästa vecka väljer jag en som får den..


Skön promenad.

Har Varit ute i ca 1 timme på en promenad. Gick igenom stan och sen ner vid vänern och tillbaka hem.
Kändes bra att starta dagen så.

 
 
 
 
 
 

Efter detta får de nu bli lite mat. Ska gå ut och hämta lite. Sen tror jag de blir ett gympass där i mellan, för  eller efter så har jag lite vardgalig trök göra också. DISK, TVÄTT OCH HANDLA TEX...

Kram..


2011 04 08


Godmorgon !

Skönt att vara ledig får se vad jag hittar på. Lite gym kanske de blir ?De är möjligt att jag tar mig ut på en promenad, men jag vet inte riktigt?
Kanske blir de både gym och promenad. Man kan ju också gå till gymmet och promenera på löpbandet och sen träna hårdare.
Något blir de, tror jag...????

 


Idag är de fredag ! Wow..

Ha en riktigt trevlig dag

Kram..


What The Hell !

In The Gym !

Var på gymmet förut körde bra på löpbandet, men efter de tog jag de ganska lugnt. Men jag tycker ändå att de var ett ganska bra pass denna dag också. Kul att träna var de absolut !!

 
 

Kram..


Får försöka tvinga i mig.

Tjena !

Hemma från jobb och nu känns de bra för jag behöver inte gå upp så tidigt på ett tag. Solen skiner och de är fint ute vilket gör att jag blir på bra humör och så. Jag ska vila en liten stund och sen ska jag tagga bort till gymmet.
Hoppas de känns lika bra att träna och röra på sig idag som de har gjort alla andra dagar denna veckan.

En chans har nu  att få vinna min fina I Love Dannebloggen t-shirt.
De är nu 6 dagar kvar tills jag bestämmer mig för vem som ska få den. Vill du ha chansen att vinna den så är de bara att maila mig. Skriv ditt namn och adress till min mail. dj78pingis@live.seKram..


2011 04 07

Godmorgon igen !Hoppas ni har sovit gott. De har jag och nu är de dags att ännu en gång tagga till jobbet för att köra lite blå buss.

Ha en bra dag !

Kram..


I Love Dannebloggen !


Kvällspromenad

De kändes bra nu också. En bra powerwalk i måndags, grymt bra gympass igår och idag körde jag en kvällspromenad i rask takt.

 
 
 


Nu kör vi detta igen !


Vill du ha en Riktigt fin t-shirt ?

Skriv ett mail med ditt namn och adress  till dj78pingis@live.se
så har du chansen att få en I LOVE DANNEBLOGGEN T-SHIRT.

Tävlingen pågår en vecka från och med nu..2011 04 06

Godmorgon !

Ny arbetsdag. Ny dag att gå upp tidigt på. OMG har en sån dag imorgon med, men sen får jag sova ut. Ledig fredag- Jobb i helgen, men jag får sova ut. Men inte riktigt än. Först 2 dagar till av jobb där jag måste ta mig upp typ 03:00

Kram..


The Boy Whith... ???

The Girl Whith The Dragoon Tattoo.. Inte svårt att förstå varför denna varför detta kallas så.Men om Danne hade spelat huvudrollen vad ska man säga då???

THE BOY WHID ***** TATTOO ??????
HMMMM...


Gick jättebra på gymmet !Oj ! Vad de kändes bra att träna idag. Kändes som jag inte hade gjort något annat i hela mitt liv. Jag började med 40 minuter på löpbandet. Vanligtvis brukar jag vara helt slut efter de. Men inte nu när 40 minuter hade gott så kändes de precis som att träningen hade börjat.

Jag fortsatte sen med lite mer träning. Typ styrketräning och så i ca 1 timme till. Efter träningen så kände jag mig supernöjd.

*Bra trämningpass

*Kände mig i bra form

*Hade ett bra tempo hela passet (inte mycket "dötid" )


WOW ! Gott att jag har hittat lite "power" som jag inte trodde fanns..

Kram..Kärlek .. (gästbloggare Malin)

Malin's kärleskförklaring till sin Peter..

Peter min älskling. Jag e så glad att vi är tillsammans. Du är de jag behöver. De där lilla  extra, jag har aldrig varit så kär i någon som jag är nu. Aldrig såhär KÄR, aldrig så starkt förälskad. Du gör mig verkligen varm varje gång jag ser dig. Jag tror inte jag har varit kär på de här sättet förut.. Jag älskar dig och jag är så glad att du älskar mig. Herregud vad de pirrar i magen när jag ser dig. Tänk va de pirrade i magen när jag såg dig första gången. Vi satt brevid varandra på den där festen och bara tittade på varandra. Jag ville ha dig vid första ögonkastet och jag tror du kände de samma för mig. När du ler mot mig så lever jag på de hur länge som helst. Du har energi som skulle kunna användas till att försörja hela jorden vid ett srömavbrott.
Jag vill inte se dig ledsen så jag skäller aldrig på dig. Skulle jag se dig vara ledsen så skulle de skära i mig så mycket när jag inte ser dig på de sätt jag vill. ÄLSKLING, du är den underbaraste och jag älskar dig av hela mitt
hjärta.
Älskling , du är verkligen världens underbaraste person . Jag älskar dig för att du har ett stort hjärta och samtidigt är du jättesnygg. Ditt leende och ditt sätt att vara gör att jag blir varm i hela kroppen. Dina kyssar, din beröring och din värme... Asså allt är till för bara mig. 


Jag kommer aldrig kunna sluta älska dig oavsett vad som än händer .. Mitt hjärta kommer alltid att slå för dig. ÄLSKAR dig Peter och jag kommer alltid att göra de. Du gör mig knäsvag när du kysser mig eller när du berör mig och din omtanke och kärlek som du ger till mig gör mig smatidigt lugn. 


Peter du gör mig lycklig, glad och du får mig också att känna mig så vacker. Peter !!! Jag älskar dig så...Tisdag

Hej!

Jag är hemma och har precis ätit lite. Jag har haft en lugn arbetsdag och skönt är de ju att få komma hem såhär tidigt (14:00)
Jag tror jag tar mig bort till gymmet idag. men ni vet hur de kan bli. Man väntar lite för länge innan man "taggar" bort och sen orkar man inte för man är för trött eller så har man en annan bortförklaring av alla dom olika som finns

Tex:


Jag har jobbat idag

Jag har ätit för mycket

De är svårt att komma igång efter vila så jag väntar till i den dag då de känns bättre

Nu är de för sent . Jag ska upp tidigt imorgon

Jag är inte så vältränad så de är ingen ide att jag går till gymmet

Har lite huvudvärk

Nästa vecka då jävlar då ska jag börja, men idag vilar jag.

Och många fler......

Hoppas ni alla får en fortsatt bra tisdag!

Kram..2011 04 05

Godmorgon på er !

Jag är uppe tidigt igen. Iväg för att jobba. I eftermiddag får de bli lite träning på gymmet. Kändes ju bara bra med powerwalk igår så jag ska nog klara att träna hårt.

Bilder från gårdagen (2011 04 04)Du kan fortfarnde gästblogga hos mig om ni vill. Gör gärna de. Maila mig. Jag läser när jag kommer hem och tycker jag de är ok så publicerar jag era inlägg.


Vill du berätta  något för mig och mina bloggläsare. Nu kan du få göra de genom att gästblogga hos mig.

Alla har något att berätta. SÅHÄR GÖR DU OM DU VILL GÄSTBLOGGA PÅ DANNEBLOGGEN !

1. Skriv ner något som du vill berätta. Du kan också skicka mig en video där du är med eller bara bilder, tex idol bilder (I LOVE DANNEBLOGGEN) Är de ändå en historia du vill berätta och som du vill skriva ner så tänk på att du ska ha varit med om den själv. En personlig berättelse ska ha en tydlig början, en handling när vi är på mitten som man förstår och ett slut. Få gärna med mycket tankar och känslor när du skriver.
Du bestämmer själv hur ditt inlägg ska se ut och vad du ev vill berätta.

2. Skicka de du vill ska synas på min blogg till min mail. dj78pingis@live.se 
Alla har något att berätta eller att visa. Du får naturligtvis vara anonym... Skriv de i ditt mail till mig bara.

Skicka något till mig om du är sugen på att vara en gästbloggare.

Kram..


Trött på allt tjat ! (gästbloggare Anders)

Tja Danne jag vill göra ett inlägg på din grymma blogg. Jag blir så trött på allt tjat !


De känns som att alla bara säger åt mig att "du måste ta körkort och flytta hemifrån". "Du kan ju inte bo hemma när du är så gammal." Jag är 20 år. Jag kämpar för att fixa mitt körkort och jag letar lägenhet, men hur lätt tror alla att de är när man inte har någon inkomst. Jag vill bara säga åt alla att hålla tyst och skit i de. Snart så kanske dom slutar att tjata för jag har snart ett jobb i alla fall.

Hoppas jag får vara med på din blogg Danne..


Danne:

 Jag skrev om ditt inlägg lite. De var lite för mycket av dom fula orden.  Jag vill inte lära mina bloggläsare så många fler fula ord än de som dom redan kan. Lycka till med allt Anders...

Häls Danne.. 

 

 Jag vill inte åka taxi mer. (En tjej som vill vara anonym.)

Mail från en tjej som vill vara anonym.


Hej Danne... Jag vill gärna att du lägger denna text i ett inlägg på din blogg.
De skulle verkligen betyda mycket för mig.
Kram kram..
 

Natten till lördag, 26 mars så var jag ute med några tjejkompisar som jag ofta brukar träffa. När vi sen skildes och gick åt varsitt håll så bestämde  jag mig för att ta en taxi för att de kändes bättre än att gå hem i  höga klackar och jag hade ju dessutom druckit. Att gå hem skulle ta för lång tid och ensam mitt i natten dessutom, nej taxi känns tryggt och säkert.

Resan gick på 304 kronor. När jag ska ge taxichauffören pengar så säger han "Jag följer med dig hem tjejen"Jag vet inte vad jag ska svara, känner redan paniken inom mig. Jag ger honom pengarna och kliver ur bilen. Han öppnar då dörren och jag hör honom skrika "jag vill ju knulla dig och jag kan betala dig för de, du kommer att få roligt!" Jag blir rädd och springer in i trapphuset och jag kommer in i min lägenhet. Jag låser dörren och jag har tur att de inte händer mer. Jag kunde ju ha blivit våldtagen eller han kanske hade kört iväg med mig någon annanstans när jag fortfarande satt i bilen.

Några dagar efter ringer jag taxibolaget och berättade vad som hände. Jag berättade vad resan hade kostat vart han körde mig och vad klockan var. Jag fick senare till svar att dom inte kunde veta vem föraren var för att de är så många bilar som är ute just natten till lördag. Jag skulle ha tagit numret på bilen fick jag till svar. Jag sa bara att jag var ju rädd och ville inget annat än att komma därifrån.

 Jag går inte längre ut på kvällarna utan min pojkvän och jag vill inte åka taxi mer..  En powerwalk !

Skönt att man tog sig ut för att röra på sig. Blev en powerwalk och kostigt nog så känner jag mig i ganska bra form. Fysiskt ganska stark. De känns nästan som jag inte har gjort något annat än att träna. Fast förra veckan var de inte mycket med de. Men innan de har jag ju kört hårt ganska länge och de är kanske så att man inte "tappar" så mycket efter en tids längre vila. Bra att jag kände detta. Nu är de bara att köra på !

 
En bänkrad i en rastlös sen april...


Hemma från jobb och mat har jag fått.

Hej !
Kul att jag har fått in lite berättelser från er bloggläsare på min mail. Jag vill läsa igenom alla noga innan jag publicerar. Jag tror jag kommer att publicera allt jag har fått såhär långt på min mail. dj78pingis@live.se 
Jag vill läsa allt noga själv först innan jag publicerar. Några av era berättelser gör mig både arg och ledsen. Jag blir naturligtvis inte arg på er som skriver utan jag blir arg  för att de ni berättar har fått hända.
Allt som skrivs är inte tråkigt. En hel del roligt händer i människors liv också och de är kul att ni vill dela med er till mig och mina läsare.Hemma från en arbetsdag är jag och lite mat har jag också fått i mig. Idag blev de pannbiff med pepparsås.

 
 
 
Nu tror jag de får bli en promenad för jag behöver rensa skallen lite efter denna dag..

Kram..


Mötet..(Gästbloggare Robban)

Robban gästbloggar på Dannebloggen !

Hej Danne!

Jag hörde att du efterlyste gästbloggare till din blogg och tänkte att jag lika gärna kunde skicka in det här utdraget ur min dagbok. Jag skrev det efter en av de största händelserna i mitt liv. Med det här inlägget skulle jag också vilja efterlysa Eva-Lena som jag aldrig sett sedan dess…
Hoppas att jag blir publicerad.

Ha det bra! / Robban

Jag steg upp på morgonen ovetandes om vad som väntade mig. Jag åt mitt vanliga löskokta ägg tillsammans med en skiva rostad Rasker. Det smakade som vanligt; beskt med en hint av en oväntad sötma någonstans långt fram på tungan. Jag orkade inte diska, inte idag igen tänkte jag. Jag skjuter upp det tills imorgon, eller så får mamma ta hand om det när hon kommer, tänkte jag nöjt för mig själv.
Jag gick ut i hallen och snörade på mig mina sneakers för att promenera till mataffären. Slängde jackan slarvigt över axeln och så var jag redo att lämna lägenheten.

 

På väg till Hemköp stannade jag och hälsade på en fin hund som stod bunden vid cykelställen utanför Gillbergs. Hunden började skälla och i mina öron lät det precis som ”Idag är det din dag Robban, go for it!”. Jag tittade in i de bruna, vackra ögonen och viskade fram ett ödmjukt tack.

Väl inne på Hemköp tog jag fram inköpslistan ur fickan och började beta av varor av alla de slag. När jag kom till charkdisken fick jag svårt för att bestämma mig om jag ville ha tjocka eller tunna skivor ålarökt skinka. Jag tog tunna. Jag tackade kvinnan i charken och vände mig om för att stega mot mjölken. Då höll jag nästan på att krocka med den underbaraste varelse jag någonsin skådat. Hon log mot mig under en slarvigt klippt lugg och mumlade blygt fram en ursäkt. Jag strök undan luggen, för att mötas av butikens vackraste ögon. Inramade av kolsvarta långa ögonfransar fanns ett par ögon bruna som den finaste belgiska choklad.

”Det gör inget”, sade jag med hundens ord ständigt ringande i bakhuvudet.

”Okej” sade hon tveksamt och försökte ta sig förbi mig.

”Vad kan en flicka med såhär vackra ögon heta?” frågade jag, log och lade huvudet på sned.

”Ehh… Eva-Lena…” svarade hon.
”Själv heter jag Robert, men du kan kalla mig Robban” sade jag lite flörtigt.

”Okej Robert, men jag måste faktiskt handla vidare nu” sa hon och jag tyckte mig höra en sorgens ton i hennes röst.Vill du också göra ett inlägg på Dannebloggen. Vill du kanske berätta något för mig och mina bloggläsare.


.


 Nu kan du få göra ett inlägg genom att gästblogga hos mig.

Alla har något att berätta. SÅHÄR GÖR DU OM DU VILL GÄSTBLOGGA PÅ DANNEBLOGGEN !

1. Skriv ner något som du vill berätta. Du kan också skicka mig en video där du är med eller bara bilder, tex idol bilder (I LOVE DANNEBLOGGEN) Är de ändå en historia du vill berätta och som du vill skriva ner så tänk på att du ska ha varit med om den själv. En personlig berättelse ska ha en tydlig början, en handling när vi är på mitten som man förstår och ett slut. Få gärna med mycket tankar och känslor när du skriver.
Du bestämmer själv hur ditt inlägg ska se ut och vad du ev vill berätta.

2. Skicka de du vill ska synas på min blogg till min mail. dj78pingis@live.se 
Alla har något att berätta eller att visa. Du får naturligtvis vara anonym... Skriv de i ditt mail till mig bara.

Skicka något till mig om du är sugen på att vara en gästbloggare.

Kram..


Godnatt !Resor - Renovering - Lån

Hej på er denna söndag!

Jag sitter här och tänker, vänder och vrider på allt möjligt. Inser att nästa vecka börjar en ny arbetsvecka med många dagar av upp tidigt på morgonen. Känner ingen större glädje över att behöva ta mig upp kl 03:00 under 4 dagar nästa vecka. Jag hoppas ändå att de blir bra fart på mig nästa vecka och jobba känner jag för och göra inga problem. De är bara att man ska gå upp som inte känns bra just nu. Hoppas jag tar mig till gymmet också. Jag har varit slö denna vecka med detta och vill ha ändring på de. För de är något jag tycker är kul när man verkligen är igång med detta.

Mina resor ? Jag tittar inte mer på de nu. Visst finns de kvar att göra , men inget kan jag egentligen göra nu. Jag vet hur mycket pengar jag behöver spara och de går bra att med detta. Vart jag ska resa efter New York vet jag inte än, men jag har tittat och grottat ner mig i massa olika aternativ, men de blir inte bra att fatta något beslut nu. Känns bättre att vänta till efter New York. Då vet jag hur "läget" ser ut och då kan jag ganska lätt komma på vart jag kan "tagga" iväg, en tredje resa 2011. De gäller hela tiden i detta med mina resor. Jag fattar beslut för vad jag vet och ägnar mig inte åt vilda gissningar. Dessutom jag "taggar" ingenstans om jag inte har pengar till de. Jag skulle aldrig någonsin låna pengar för att få ihop till en resa.

Nu då när jag känner att detta med mina resor är under kontroll och jag inte kan göra så mycket mer just nu så har jag ju såklart börjat kika på andra saker. Thats me liksom.... Jag har ju länge funderat på att renovera min lägenehet. När jag nu sätter mig ner och funderar på vad jag egenetligen vill så inser jag att detta är kanske ett för stort projekt för mig. Även om de kan vara för tidigt att säga. Men man kommer inte ifrån att de handlar om väldigt mycket pengar (mycket mer än dessa resor) Men för att ändå inte bara ge upp min lilla dröm sådär så kan man ju fundera lite såhär.

1 Man skulle kunna börja tapetsera i rummen och köket. De är ändå något som jag kan spara ihop pengar till ganska lätt. De är något som defentivt skulle göra att lägenheten ser betydligt fräschare ut. De är en bra början och de vet jag att jag klarar.

2 När man har tapetserat då kanske man kan börja att fundera på hur man vill att de nya köket ska se ut. Ett nytt kök kostar, men jag tänker att om jag klarar av att betala 3 resor på ett och samma år så ska jag väl kunna få ihop cash till ett nytt kök?

3. Kök och badrum är de som verkligen kostar pengar när vi snackar renovering och när jag tänker på hur mycket de är så känns de som att detta projekt är lite för stort för mig. Men badrummet är gammalt och de är de inte bara i min lägenhet som det är så utan i dom flesta andra lägenheter i denna fastighet är de likadant. Jag hoppas på att min bostadsrättsförening snart kanske beslutar sig för att göra en stammrenovering av alla badrum i fastigheten. Skulle de vara så att man snart gör detta så känns ju detta med renovering  helt plötsligt inte som ett allt för stort projekt i alla fall.

Detta kan man vända och vrida på och de gör jag också. Man skulle ju kunna låna pengar till detta. De är ändå något som jag kan tänka mig att låna pengar till. Att låna pengar till något som hela tiden stiger i värde känns som att de kan vara en bra investering. Lägenheten som jag bor i har under några år stigit i värde med de femdubbla. 

Fast om jag ska låna pengar då vill jag såklart lösa mitt bostadslån först. De är också något jag  funderar på. Ska jag ta nya lån så vill jag defentivt göra de. Att göra de är inte omöjligt.(lösa lånet) De krävs pengar, men jag kan säga de igen. Klarar jag 3 resor på ett och samma år så fixar jag de lånet jag har också, för mer pengar rör de sig inte om. 

Detta som jag funderar på och vänder och vrider med är ju ganska tråkiga saker att göra. Va fan! Har man så mycket cash att bolla med så är de ju roligare att resa till utlaandet eller "tagga" till stockholm typ och bränna pengar på allt roligt som finns att göra där. Eller bara leva i känslan av att inte behöva bry sig om pengarna räcker till denna månaden eller om jag ska behöva ta från sparkontot som jag ska ha till att lösa bostadslån eller renovering av lägenheten. Men tyvärr så är de ändå så att de tråkiga känns mer RÄTT att göra (Renovera och lösa bostadslån) Eller är de så att man ska göra de som är roligt först, nu när man är pigg, frisk och ung???

Jag vet inte, men nu är ju detta bara något som jag funderar på och jag gör inte mer med detta just nu. I år är de resor som gäller, och så är de .....

Over And Out !

Kram..


Pizzasöndag..

Gick ut för att fixa lite lunch. Idag var jag sugen på pizza. Pizza är sån mat som jag blir sugen på för stunden. Sen när man väl har ätiit den så blir man bara proppmätt och så tänker jag att jag borde ha ätit något annat. Men de är ändå någonstans väldigt gott..

Lite bilder  från min söndag såhär långt...

 
 
 
 
Efter detta får de bli att slappa i massagestolen och bara vara...

Kram..2011 04 03

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er och att ni har sovit gott. De har jag gjort i alla fall. Skönt att vara ledig en tredje dag på rad.


I morgon börjar en ny vecka med mycket jobb (6 dagar av 7) Just nu fattar jag inte hur jag ska klara de. Men jag får försöka tänka på några saker.

* Försöka ta de lugnt.

* Göra och tänka på en sak i taget. 

* Ta vara på den tiden när jag är ledig.


Ha en bra söndag

Kram...Måste välja !

Känner mig ganska slö och brukar vara de när jag är hel ledig från allt vad jobb heter. De har liksom blivit så med Danne den senaste tiden.  Men jag var i alla fall ute förut och tittade lite på stan.

Lite mat blev de såklart på väg hem från stan.Annars tittar jag lite på min New York resa. Jag hittar fler platser jag vill besöka och nu börjar de bli så många platser så jag måste helt enkelt välja. Så hemskt är de. Jag måste välja bort en del saker och vad ska man välja bort ?? Eller ska jag bara åka dit och inte tänka så mycket som jag gör nu innan??

Vad de gäller den resan jag vill ta mig iväg på efter New York så är de så att jag får vänta och se vad jag har för förutsättningar längre fram. De vore tråkigt om jag nu bokar en  resa och sen när jag kommer hem från New York inser att jag kunde ha bokat något mycket häftigare. Bättre då att vänta och se hur läget egentligen blir. Jag tror däremot att jag kommer att kunna lyxa till de, men vi får se längre fram. Spännande känns de i alla fall....

Innan jag reser så måste jag kämpa på här hemma. Man måste tjäna pengar. Man ska inte köpa något förrän man har pengar att spendera. De gäller för mig när jag ska resa jag skulle aldrig låna pengar för att ha till  resor  Då är risken stor att man sätter sig själv i "skiten" ekonomiskt för lång tid framöver... 
 "Den som är satt i skuld är inte fri" som Göran Persson en gång sa..

Ha en fortsatt bra lördag

Kram..


Farliga Tider ...Gästblogga hos Danne !

Vill du berätta  något för mig och mina bloggläsare. Nu kan du få göra de genom att gästblogga hos mig.

Alla har något att berätta. SÅHÄR GÖR DU OM DU VILL GÄSTBLOGGA PÅ DANNEBLOGGEN !

1. Skriv ner något som du vill berätta. Du kan också skicka mig en video där du är med eller bara bilder, tex idol bilder (I LOVE DANNEBLOGGEN) Är de ändå en historia du vill berätta och som du vill skriva ner så tänk på att du ska ha varit med om den själv. En personlig berättelse ska ha en tydlig början, en handling när vi är på mitten som man förstår och ett slut. Få gärna med mycket tankar och känslor när du skriver.
Du bestämmer själv hur ditt inlägg ska se ut och vad du ev vill berätta.

2. Skicka de du vill ska synas på min blogg till min mail. dj78pingis@live.se 
Alla har något att berätta eller att visa. Du får naturligtvis vara anonym... Skriv de i ditt mail till mig bara.

Skicka något till mig om du är sugen på att vara en gästbloggare.

Kram..


2011 04 01CARL XVI GUSTAF- Den motvillige monarken.Jag har nu lyssnat färdigt på den ljudbok. Boken var mycket omtalad när dagarna innan den skulle släppas och efter att ha lyssnat igenom den nu så får man naturligtvis en del tankar.

De avslöjas ganska mycket om kungens besök på strippklubbar, de finns en hel del namn på kvinnor han har träffat , kända och icke kända. De avslöjas också att en del om hur säpo och andra i kungens närhet har försökt att tysta alla dessa kvinnor som kungen har träffat.  Detta kanske är hans ensak och de är privat och inget som någon annan har med att göra. Men är de så privat egentligen? Är de ok att kungen går på strippklubb eller festar på ute ställen som ägs av kriminella (detta är bla något som avslöjas) när han tex är ordförande i utrikesnämden där han förfogar ur uppgifter som direkt rör Sveriges fårhållande till annan makt och därmed också rikets säkerhet? Denna fråga ställer man på sin spets nu. De frågan ställs i boken/ljudboken 

CARL XVI GUSTAV - Den motvillige monarken. Den är värd att lyssna igenom eller man kan ju också läsa boken. Den väcker många tankar.Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE